Pronett xj3927 forma na plněné pečivo nerez (24982)

Produkt Pronett xj3927 forma na plněné pečivo nerez (24982) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Pronett xj3927 forma na plněné pečivo nerez (24982) upraviť a produkt hľadať znova.

Pronett XJ3927 Forma na plněné pečivo nerez (24982)

Pronett XJ3927 Forma na plněné pečivo nerez (24982)
Detail

Lis na vykrajování, kov, 1 ks (alza.cz)

Podobné produkty ako Pronett XJ3927 Forma na plněné pečivo nerez (24982) , Berghoff nůž na pečivo nerez essentials 22cm (bf-1301085)

Tescoma tvořítko na plněné mřížkované pečivo DELÍCIA, 3 dekory

Tescoma tvořítko na plněné mřížkované pečivo DELÍCIA, 3 dekory
Detail

Rychlá specialita. Že to nejde dohromady? Omyl! Je to nejen možné, ale taky nádherně snadné. Ať naslano či nasladko – mřížkované pečivo nikdy nezklame, skvěle chutná a vypadá královsky!   V čem je tvořítko na mřížkované pečivo DELÍCIA výjimečné?   Praktické tvořítko v sobě ukrývá několik vychytaných funkcí. Vykrojíte s ním spodní díl kapsy i vrchní díl s vybraným mřížkovým dekorem, ty – samozřejmě rovnou v tvořítku – naplníte a pevně spojíte. Vyberte si náplň, na kterou máte právě chuť, a svěřte perfektní tvar šikovnému tvořítku!   Jaké jsou další výhody tvořítka na mřížkované pečivo DELÍCIA?   3 vykrajovací mřížky – s kolečky, kosočtverci a vlnkami   originální recepty v každém balení   je dokonale skladné, vykrajovací mřížky jsou uloženy přímo v tvořítku   výměna mřížek je snadná a rychlá   součástí je víčko pro pohodlné vykrajování a pomocná špachtlička na vylupování zbytků těsta z mřížky   Materiál: vyrobeno z odolného plastu. Údržba: tvořítko je vhodné do myčky. Záruka: 3 roky. (tescoma.cz)

Podobné produkty ako Tescoma tvořítko na plněné mřížkované pečivo DELÍCIA, 3 dekory , Formičky na plněné cukroví delícia, tescoma

Tescoma Tvořítko na plněné mřížkované pečivo DELÍCIA,3 dekory

Detail

Vynikající pro přípravu sladkého i slaného mřížkovaného pečiva s náplní, se třemi různými dekory vykrajovací mřížky. Pochutnejte si na vynikajícího plněných koláčkách které sami ukuchtíte. (mall.cz)

Podobné produkty ako Tescoma Tvořítko na plněné mřížkované pečivo DELÍCIA,3 dekory , Orion forma nerez trdelník 2 ks (120024)

Pronett XJ4462 Silikonová forma pro pečení 8 housek (41246)

Pronett XJ4462 Silikonová forma pro pečení 8 housek (41246)
Detail

Pečicí forma na housky, silikonová, 2,5 × 24,3 × 35,5 cm (vך×d), vhodná do myčky na nádobí, maximální teplota 230 °C, 8 ks forem v balení Rádi byste si upekli některý z oblíbených pokrmů? Pak zvažte koupi pečicí formy PRONETT. Tento typ je určený na housky. Materiálem pečicí formy je silikon a proto nabízí nízkou hmotnost. Díky materiálu pečicí formy jej můžete mýt i v myčce. Nejvyšší teplota, při které můžete použít pečící formu PRONETT je 230 °C. Zásadní přednosti produktu Pronett XJ4462 Silikonová forma pro pečení 8 housek S pomocí této pečicí formy upečete oblíbené pokrmy Materiálem pečicí formy je silikon Je ideální pro mytí v myčce na nádobí Maximální teplota vhodná k použití: 230 °C Určení pečící formy PRONETT: na housky (alza.cz)

Podobné produkty ako Pronett XJ4462 Silikonová forma pro pečení 8 housek (41246) , Pronett xj3340 struhadlo na česnek (23900)

Silikonová forma na celozrnné pečivo Lékué 28 cm hnědé

Silikonová forma na celozrnné pečivo Lékué 28 cm hnědé
Detail

Hlavní výhody: vychutnejte si chuť domácího chleba silikonová forma na standardní sendvičový chléb, paštiky nebo koláče platinový silikon umožňuje těstu vytvořit dostatek vlhkosti a zabránit vysychání chleba forma je elastická a platinový křemík zabraňuje přilepení chleba, takže je snadné bagety vyndat snadno se čistí a skladuje Dodatečné informace: rozměr otvoru: 27,7 x 11 x 8,5 cm rozměr formy: 31,8 x 15,5 x 8,6 cm vhodné do trouby, mikrovlnky, myčky, lednice materiály: 100% platina silikon forma odolává vysokým teplotám až 220ºC (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Silikonová forma na celozrnné pečivo Lékué 28 cm hnědé , Wenko ošatka na pečivo bela

Silikonová forma na celozrnné pečivo Lékué 25 cm hnědé

Silikonová forma na celozrnné pečivo Lékué 25 cm hnědé
Detail

Hlavní výhody: vychutnejte si chuť domácího chleba silikonová forma na standardní sendvičový chléb, paštiky nebo koláče platinový křemík umožňuje těstu vytvářet dostatek vlhkosti a zabraňuje vysychání chleba forma je elastická a platinový křemík zabraňuje přilepení chleba, takže je snadné bagety vyndat snadno se čistí a skladuje Dodatečné informace: rozměr otvoru: 25 x 10 x 6,8 cm rozměr formy: 29,5 x 13 x 7 cm vhodné do trouby, mikrovlnky, myčky, lednice materiály: 100% platina silikon forma odolává vysokým teplotám až 220ºC (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Silikonová forma na celozrnné pečivo Lékué 25 cm hnědé , Orion forma nerez dort posuvná vysoká pr. 16/30cm

Silikonová forma na celozrnné pečivo Lékué 25 cm hnědé

Silikonová forma na celozrnné pečivo Lékué 25 cm hnědé
Detail

Hlavní výhody: vychutnejte si chuť domácího chleba silikonová forma na standardní sendvičový chléb, paštiky nebo koláče platinový křemík umožňuje těstu vytvářet dostatek vlhkosti a zabraňuje vysychání chleba forma je elastická a platinový křemík zabraňuje přilepení chleba, takže je snadné bagety vyndat snadno se čistí a skladuje Dodatečné informace: rozměr otvoru: 25 x 10 x 6,8 cm rozměr formy: 29,5 x 13 x 7 cm vhodné do trouby, mikrovlnky, myčky, lednice materiály: 100% platina silikon forma odolává vysokým teplotám až 220ºC (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Silikonová forma na celozrnné pečivo Lékué 25 cm hnědé , Weber deluxe nůž na pečivo (17072)

Silikonová forma na celozrnné pečivo Lékué 28 cm hnědé

Silikonová forma na celozrnné pečivo Lékué 28 cm hnědé
Detail

Hlavní výhody: vychutnejte si chuť domácího chleba silikonová forma na standardní sendvičový chléb, paštiky nebo koláče platinový silikon umožňuje těstu vytvořit dostatek vlhkosti a zabránit vysychání chleba forma je elastická a platinový křemík zabraňuje přilepení chleba, takže je snadné bagety vyndat snadno se čistí a skladuje Dodatečné informace: rozměr otvoru: 27,7 x 11 x 8,5 cm rozměr formy: 31,8 x 15,5 x 8,6 cm vhodné do trouby, mikrovlnky, myčky, lednice materiály: 100% platina silikon forma odolává vysokým teplotám až 220ºC (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Silikonová forma na celozrnné pečivo Lékué 28 cm hnědé , Korkmaz box na pečivo - chlebník (p1600)

Silikonová forma na celozrnné pečivo Lékué 25 cm hnědé

Silikonová forma na celozrnné pečivo Lékué 25 cm hnědé
Detail

Hlavní výhody: vychutnejte si chuť domácího chleba silikonová forma na standardní sendvičový chléb, paštiky nebo koláče platinový křemík umožňuje těstu vytvářet dostatek vlhkosti a zabraňuje vysychání chleba forma je elastická a platinový křemík zabraňuje přilepení chleba, takže je snadné bagety vyndat snadno se čistí a skladuje Dodatečné informace: rozměr otvoru: 25 x 10 x 6,8 cm rozměr formy: 29,5 x 13 x 7 cm vhodné do trouby, mikrovlnky, myčky, lednice materiály: 100% platina silikon forma odolává vysokým teplotám až 220ºC (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Silikonová forma na celozrnné pečivo Lékué 25 cm hnědé , Tescoma tvořítka na plněné taštičky a těstoviny delícia 4 ks

Silikonová forma na celozrnné pečivo Lékué 28 cm hnědé

Silikonová forma na celozrnné pečivo Lékué 28 cm hnědé
Detail

Hlavní výhody: vychutnejte si chuť domácího chleba silikonová forma na standardní sendvičový chléb, paštiky nebo koláče platinový silikon umožňuje těstu vytvořit dostatek vlhkosti a zabránit vysychání chleba forma je elastická a platinový křemík zabraňuje přilepení chleba, takže je snadné bagety vyndat snadno se čistí a skladuje Dodatečné informace: rozměr otvoru: 27,7 x 11 x 8,5 cm rozměr formy: 31,8 x 15,5 x 8,6 cm vhodné do trouby, mikrovlnky, myčky, lednice materiály: 100% platina silikon forma odolává vysokým teplotám až 220ºC (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Silikonová forma na celozrnné pečivo Lékué 28 cm hnědé , Forma na peceni chleba

BergHOFF nůž na pečivo nerez ESSENTIALS 22cm (BF-1301085)

BergHOFF nůž na pečivo nerez ESSENTIALS 22cm (BF-1301085)
Detail

Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 22 cm, nůž na pečivo, materiál rukojeti plast Nevšední kuchyňský nůž se stane úžasným doplňkem každé domácnosti. Nůž na pečivo od výrobce BergHOFF se skvěle hodí na snadné krájení pečiva bez zbytečných drobků, využití ale najde i při oddělování měkkého těsta na kousky. Velikost čepele dosahuje v celku 22 cm a to při šířce 29 mm. Lehká rukojeť z tuhého plastu je ideálně vyvážená a také náramně padne do vaší ruky. Stěžejní vlastnosti kuchyňského nože BergHOFF nůž na pečivo nerez ESSENTIALS 22cm BergHOFF nůž na pečivo nerez ESSENTIALS 22cm vlastní čepel dlouhou 22 cm Odolná plastová rukojeť Typ nože: nůž na pečivo (alza.cz)

Podobné produkty ako BergHOFF nůž na pečivo nerez ESSENTIALS 22cm (BF-1301085) , Silikonova forma na rohlicky

BERGHOFF Nůž na pečivo nerez ESSENTIALS 22 cm BF-1301085

BERGHOFF Nůž na pečivo nerez ESSENTIALS 22 cm BF-1301085
Detail

- nůž s dlouhou zoubkovanou čepelí od belgické značky BERGHOFF ideální pro krájení všech druhů pečiva - vysoce kvalitní nerezová ocel typu X30Cr13 - perfektně vyvážená kovaná čepel zajistí skvělé výsledky při krájení - ostří čepele broušeno laserem pro maximální ostrost, tyto nože není nutné často brousit - klasický oblíbený design rukojeti se třemi nýty - hladký přechod mezi záštitou a rukojetí - precizní zpracování vhodné pro profesionální kuchaře i nadšence v kuchyni - pro vysoce kvalitní nože je vždy doporučeno šetrné ruční mytí, které zachová kvalitu ostří - broušení je vhodné provádět na brusném kameni nebo keramickými brousky - belgická prémiová značka BergHOFF zaručuje precizní zpracování z těch nejlepších materiálů - délka čepele: 22 cm - šířka čepele: 3 cm - délka i s rukojetí: 33,5 cm (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako BERGHOFF Nůž na pečivo nerez ESSENTIALS 22 cm BF-1301085 , Orion forma na bagety

de Buyer BOX HOMEBREAD formy na pečivo (4713.00)

de Buyer BOX HOMEBREAD formy na pečivo (4713.00)
Detail

Pečicí forma materiál ocel, vnitřní povrch je nepřilnavý , vhodné do myčky Rádi byste si upekli některý z oblíbených pokrmů? Klíčové přednosti pečicí formy de Buyer BOX HOMEBREAD formy na pečivo Za pomoci této pečicí formy připravíte oblíbené pokrmy (alza.cz)

Podobné produkty ako de Buyer BOX HOMEBREAD formy na pečivo (4713.00) , Forma na vanocku orion

PROGARDEN Forma na pečení pružinová nerez KO-C80652350

PROGARDEN Forma na pečení pružinová nerez KO-C80652350
Detail

Nerezová pružinová forma na pečení s nastavitelným průměrem je nezbytným doplňkem každého kuchaře a pekaře, který si přeje dosáhnout dokonalých a přesných výsledků při pečení. Pružinová forma je vybavena nastavitelným mechanismem, který vám umožní měnit průměr formy podle potřeby. To je ideální pro různé recepty a velikosti dortů a korpusů. Formu lze snadno umýt ručně nebo v myčce nádobí, což zjednodušuje její údržbu. Pružinový mechanismus na okraji formy zajistí, že pečený dezert snadno vyjmete, aniž by se rozpadl nebo přilnul k formě. - materiál: nerezová ocel - pružinový mechanismus pro libovolnou velikost korpusu - vhodná do myčky nádobí - nastavitelný průměr 16 až 26 cm - výška 7,5 cm - hmotnost 222 g (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako PROGARDEN Forma na pečení pružinová nerez KO-C80652350 , Banquet forma na babovku

APS Forma na dezerty nerez 12 cm, kulatá (227772412)

APS Forma na dezerty nerez 12 cm, kulatá (227772412)
Detail

Forma - Forma na dezerty nerez APS 12 cm, kulatá, beze spár, vhodná i pro pečení (alza.cz)

Podobné produkty ako APS Forma na dezerty nerez 12 cm, kulatá (227772412) , Forma na makronky tescoma

APS Forma na dezerty nerez 10 cm, kulatá (227772411)

APS Forma na dezerty nerez 10 cm, kulatá (227772411)
Detail

Forma - Forma na dezerty nerez APS 10 cm, kulatá, beze spár, vhodná i pro pečení (alza.cz)

Podobné produkty ako APS Forma na dezerty nerez 10 cm, kulatá (227772411) , Hendi košík na pečivo oválný 561003 (561003)

APS Forma na dezerty nerez 8 cm, kulatá (227772410)

APS Forma na dezerty nerez 8 cm, kulatá (227772410)
Detail

Forma - Forma na dezerty nerez APS 8 cm, kulatá, beze spár, vhodná i pro pečení (alza.cz)

Podobné produkty ako APS Forma na dezerty nerez 8 cm, kulatá (227772410) , Hendi košík na pečivo gn 426722 (426722)

Forma na dort bez dna - ráfek nerez - srdce - Kovovýroba Jeníkov

Forma na dort bez dna - ráfek nerez - srdce - Kovovýroba Jeníkov
Detail

Dortová forma srdce bez dna - d x š x h - 225 mm x 265 mm x 63 mm Dortová forma srdce je vyrobena z nerezového plechu. Rozměry formy jsou d x š x h - 225 mm x 265 mm x 63 mm Jedná se pouze o ráfek - bez dna. (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Forma na dort bez dna - ráfek nerez - srdce - Kovovýroba Jeníkov , Hendi košík na pečivo gn 426746 (426746)

Contacto Forma na volská oka nerez 8,5 cm, kulatá (227700718)

Contacto Forma na volská oka nerez 8,5 cm, kulatá (227700718)
Detail

Forma - Forma na volská oka nerez Contacto 8,5 cm, kulatá (alza.cz)

Podobné produkty ako Contacto Forma na volská oka nerez 8,5 cm, kulatá (227700718) , Tognana košík kulatý na pečivo panarea (txxce01pana)

Nerez forma lichoběžník - 300x60x60 mm - Städter

Nerez forma  lichoběžník - 300x60x60 mm - Städter
Detail

Další tvar v nerezovém provedení na výrobu pečených i zastudena vyráběných moučníků, tvarohových nebo šlehačkových dezertů. Forma nalezne využití i gastronomii - výroba paštik, aspiků nebo masových pěn apod.. Rozměry formy 300x60x60 mm, cena za kus (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Nerez forma lichoběžník - 300x60x60 mm - Städter , Hendi košík na pečivo kulatý 426609 (426609)

Orion Forma nerez TRDELNÍK 2 ks

Detail

div>Dopřejte si oblíbenou dobrotu s formou z nerezu na trdelník 2 ks od výrobce Orion. Forma je vyrobena z nerezové oceli a má průměr 6 cm. Navíc je doplněna praktickým držadlem pro lepší manipulaci. A teď už se jen pustit do pečení. (mall.cz)

Podobné produkty ako Orion Forma nerez TRDELNÍK 2 ks , Hendi košík na pečivo šedý 426784 (426784)

Ruhhy 18909 Nastavitelná forma na dort kulatá, nerez 16 - 30 cm (40009)

Ruhhy 18909 Nastavitelná forma na dort kulatá, nerez 16 - 30 cm (40009)
Detail

Pečicí forma na dort a na koláč, ocelová Rádi pečete různé pokrmy pro vás či rodinu? Pak si musíte pořídit pečicí formu Ruhhy. Tento typ je vhodný na dort a na koláč. Tato pečicí forma zaručí nepřilnavý povrch, díky tomu, že je vyrobena z oceli. Zásadní vlastnosti produktu Ruhhy 18909 Nastavitelná forma na dort kulatá, nerez 16 - 30 cm Tato pečicí forma vám pomůže s přípravou oblíbených dobrot Materiál pečící formy: ocel Určení pečící formy Ruhhy: na dort a na koláč (alza.cz)

Podobné produkty ako Ruhhy 18909 Nastavitelná forma na dort kulatá, nerez 16 - 30 cm (40009) , Hendi košík na pečivo oválný 426500 (426500)

Gastro Forma na paštiku nebo dort nerez 30 × 5 cm, tvar V (227700379)

Gastro Forma na paštiku nebo dort nerez 30 × 5 cm, tvar V (227700379)
Detail

Forma na paštiku nebo dort nerez, tvar V, nerez 18/10, 3 hrany (alza.cz)

Podobné produkty ako Gastro Forma na paštiku nebo dort nerez 30 × 5 cm, tvar V (227700379) , Hendi miska na pečivo oválná 425503 (425503)

Gastro Forma na paštiku nebo dort nerez 40 × 5 cm, tvar V (227700380)

Gastro Forma na paštiku nebo dort nerez 40 × 5 cm, tvar V (227700380)
Detail

Forma na paštiku nebo dort nerez, tvar V, nerez 18/10, 3 hrany (alza.cz)

Podobné produkty ako Gastro Forma na paštiku nebo dort nerez 40 × 5 cm, tvar V (227700380) , Hendi košík na pečivo gn 426692 (426692)

Gastro Forma na paštiku nebo dort nerez 40 × 5 cm, tvar U (227700384)

Gastro Forma na paštiku nebo dort nerez 40 × 5 cm, tvar U (227700384)
Detail

Forma na paštiku nebo dort, tvar U, půlkruhové dno, nerez 18/10 (alza.cz)

Podobné produkty ako Gastro Forma na paštiku nebo dort nerez 40 × 5 cm, tvar U (227700384) , Hendi košík na pečivo hranatý 561102 (561102)

ORION Forma nerez TRDELNÍK 2 ks (120024)

ORION Forma nerez TRDELNÍK 2 ks (120024)
Detail

Pečicí forma na trdelník, ocelová, vhodná do myčky na nádobí, 2 ks formy v balení Rádi si pečete pro své blízké? Pak jistě využijete pečicí formu ORION Forma nerez TRDELNÍK 2 ks. Tento typ se hodí na trdelník. Pečicí forma je vyrobena z oceli, která zajistí nepřilnavost jejího povrchu. Radost vám určitě udělá i to, že formu nemusíte mýt pouze v ruce, ale jednoduše ji vložíte do myčky. Důležité vlastnosti pečicí formy ORION Forma nerez TRDELNÍK 2 ks Díky této pečicí formě upečete své oblíbené dobroty Materiálem pečicí formy je ocel ORION Forma nerez TRDELNÍK 2 ks se dá vložit do myčky na nádobí Určení pečící formy ORION: na trdelník (alza.cz)

Podobné produkty ako ORION Forma nerez TRDELNÍK 2 ks (120024) , Hendi košík na pečivo gn 426753 (426753)

ORION Forma nerez posuvná/hranatá DORT (122263)

ORION Forma nerez posuvná/hranatá DORT (122263)
Detail

Pečicí forma na dort, ocelová, 6 × 38 × 46 cm (vך×d), vhodná do myčky na nádobí, 2 ks formy v balení Rádi byste svým blízkým upekli nějakou dobrotu? Pak si musíte pořídit pečicí formu ORION. Tento typ je ideální na dort. Pečicí forma je vyrobena z oceli, která se postará o chtěnou nepřilnavost. Věříme, že oceníte možnost umýt pečicí formu v myčce na nádobí. Významné funkce produktu ORION Forma nerez posuvná/hranatá DORT S pomocí této pečicí formy upečete oblíbené pokrmy Materiálem pečicí formy je ocel Dá vložit do myčky na nádobí Určení pečící formy ORION: na dort (alza.cz)

Podobné produkty ako ORION Forma nerez posuvná/hranatá DORT (122263) , Hendi košík na pečivo double 561201 (561201)

ORION Forma nerez posuvná/kulatá DORT (122264)

ORION Forma nerez posuvná/kulatá DORT (122264)
Detail

Pečicí forma na dort, ocelová, vhodná do myčky na nádobí Rádi doplňujete oslavy a sešlosti pečenými dobrotami? Pak zvažte koupi pečicí formy ORION. Tento typ je ideální na dort. Pečicí forma, vyrobená z oceli, nabízí dostatečně kvalitní nepřilnavý povrch. Radost vám určitě udělá i možnost umýt pečicí formu v myčce. Hlavní vlastnosti produktu ORION Forma nerez posuvná/kulatá DORT Díky této pečicí formě upečete své oblíbené dobroty Materiálem pečicí formy je ocel Je vhodná i do myčky na nádobí Určení pečící formy ORION: na dort (alza.cz)

Podobné produkty ako ORION Forma nerez posuvná/kulatá DORT (122264) , Hendi košík na pečivo gn 426715 (426715)

Dariol forma 6,5×6,5 cm, nerez (227742102)

Dariol forma 6,5×6,5 cm, nerez (227742102)
Detail

Forma - Nerezová forma Dariol ve tvaru kužele je určena na dezerty z listového těsta plněné vaječným pudinkem. Formu můžete využít ale také na slané dezerty se zeleninou nebo sýrem (alza.cz)

Podobné produkty ako Dariol forma 6,5×6,5 cm, nerez (227742102) , Hendi košík na pečivo oválný 426906 (426906)

Gastro Forma dortová nerez 26 cm (227700372)

Gastro Forma dortová nerez 26 cm (227700372)
Detail

Pečicí forma na dort, ocelová Rádi doplňujete oslavy a sešlosti pečenými dobrotami? Pak určitě najdete využití pro pečicí formu Gastro. Tento typ je určený na dort. Pečicí forma je vyrobena z oceli, která se postará o vyžadovanou nepřilnavost. Zajímavé parametry produktu Gastro Forma dortová nerez 26 cm Pečicí forma, která vám pomůže upéct oblíbené dobroty Materiálem pečicí formy je ocel Určení pečící formy Gastro: na dort (alza.cz)

Podobné produkty ako Gastro Forma dortová nerez 26 cm (227700372) , Hendi košík na pečivo černý 426791 (426791)

Gastro Forma dortová nerez 28 cm (227700373)

Gastro Forma dortová nerez 28 cm (227700373)
Detail

Pečicí forma na dort, ocelová Rádi svým blízkým děláte radost pečenými dobrotami? Pak musíte zvážit koupi pečicí formy Gastro. Tento typ využijete na dort. Materiálem pečicí formy je ocel známá pro svou pevnost a nepřilnavost. Zásadní funkce produktu Gastro Forma dortová nerez 28 cm Pečicí forma, díky níž vykouzlíte váš oblíbený dezert Materiálem pečicí formy je ocel Určení pečící formy Gastro: na dort (alza.cz)

Podobné produkty ako Gastro Forma dortová nerez 28 cm (227700373)

Gastro Forma dortová nerez 24 cm (227700371)

Gastro Forma dortová nerez 24 cm (227700371)
Detail

Pečicí forma na dort, ocelová Máte v oblibě pečení? Pak vás zajisté zaujme pečicí forma Gastro. Tento typ je vhodný na dort. Materiálem pečicí formy je ocel známá především svou nepřilnavostí. Významné vlastnosti produktu Gastro Forma dortová nerez 24 cm S pomocí této pečicí formy upečete oblíbené pokrmy Materiál pečící formy: ocel Určení pečící formy Gastro: na dort (alza.cz)

Podobné produkty ako Gastro Forma dortová nerez 24 cm (227700371)

Dariol forma 7×7 cm, nerez (227742101)

Dariol forma 7×7 cm, nerez (227742101)
Detail

Forma - Nerezová forma Dariol ve tvaru kužele je určena na dezerty z listového těsta pleněné vaječným pudinkem. Formu můžete využít ale takéna slané dezerty se zeleninou nebo sýrem (alza.cz)

Podobné produkty ako Dariol forma 7×7 cm, nerez (227742101)

TORO Tvořítko na plněné taštičky 3ks

TORO Tvořítko na plněné taštičky 3ks
Detail

TORO Tvořítko na plněné taštičky TORO 3ks, kategorie: VAŘENÍ | KUCHYŇSKÉ NÁČINÍ A POMŮCKY | DOPLŇKY (kitos.cz)

Podobné produkty ako TORO Tvořítko na plněné taštičky 3ks

Formičky na plněné cukroví DELÍCIA, Tescoma

Formičky na plněné cukroví DELÍCIA, Tescoma
Detail

Formičky jsou vynikající pro snadnou přípravu plněného cukroví - varianty tradičních „včelích úlků". Obsahuje 3 otevírací formičky s vánočními motivy a tvořítko dutinek s vykrajovátkem. Vyrobeno z prvotřídního odolného plastu, vhodné do myčky. Návod k použití a recepty uvnitř balení. 3 roky záruka. Materiál: plast (4home.cz)

Podobné produkty ako Formičky na plněné cukroví DELÍCIA, Tescoma

Orion Forma nerez dort posuvná vysoká pr. 16/30cm

Orion Forma nerez dort posuvná vysoká pr. 16/30cm
Detail

Domácí pekaři i cukráři určitě ocení nastavitelnou nerezovou formu, ať už pro pečení dortů a koláčů o průměru 16-30 cm nebo při přípravě několikapatrových dortů. Uvnitř jsou vyznačena čísla, zobrazující vybraný průměr. Formu stačí namazat olejem a vysypat moukou, položit na pečicí papír na rovném plechu. Po upečení lze korpus naplnit hustším krémem, ovocem, želatinou apod. Po vychlazení a zatuhnutí náplně opatrně na bocích odřízneme a formu rozevřením sejmeme. K tomu slouží praktická držadla, forma drží požadovaný tvar díky aretačnímu pásku na boku.Po použití ji lze umýt v teplé vodě se saponátem. Forma je skladná, uložíte ji do zásuvky, kde po zmenšení nezabere tolik místa. (4home.cz)

Podobné produkty ako Orion Forma nerez dort posuvná vysoká pr. 16/30cm

Forma nerez na kornoutky 3 ks - 8,5 cm - ORION

Forma nerez na kornoutky 3 ks - 8,5 cm - ORION
Detail

Forma nerez na kornoutky 3 ks Kovová formička na pečení kornoutků ať již z listového, griliášového či jiného těsta. Kornoutky pak můžete plnit na sladko nebo na slano. Také můžete kornoutky naplnit ovocnou či tvarohovou směsí. přidat dřevěnou tyčku nebo plastové držátko a dát do mrazničky. Vytvoříte tak osvěžující letní pochoutku. Materiál: nerez Sada 3 ks Rozměry: d. 8,5 cm, pr. 2,5 cm (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Forma nerez na kornoutky 3 ks - 8,5 cm - ORION

Forma nerez posuvná/kulatá na dort a koláče - ORION

Forma nerez posuvná/kulatá na dort a koláče - ORION
Detail

Dortová forma kruh nastavitelný. Posuvná forma na pečení dortů různých velikostí a tvarů. Stačí Vám pouze jediná forma a můžete péct několikapatrové dorty. Kulatá forma je základ pro různé slavnostní dorty k mnoha příležitostem. Nabízí se nepřeberné množství druhů zdobení. Dort můžete zdobit krémy, ovocem a želatinou, čokoládou, protahovacími hmotami, na dort můžete posazovat další upečené tvary, které překryjete protahovacími hmotami a ozdobíte. Po sestavení potažených pater získáte elegantní svatební dort, na který umístíte květiny, mašle, stuhy, perličky a další ozdoby. Jednotlivá patra můžete zdobit potahovací hmotou vlisovanou do strukturované podložky. Při sestavování vícepatrových dortů podepírejte patra dortu plastovými nebo bambusovými podpěrnými tyčkami, které zapřete do podložek, na nichž bude podepírané patro umístěno. Díky posuvnému ráfku si můžete nastavit vámi požadovanou velikost. Místo několika forem pro sestavení více patrového dortu použijete jednu, na které si odměříte dané patro. Ráfek je vhodný ke snadnému vytváření dortů, z nichž po naplnění vrstvou krému a zatuhnutí snadno ráfek vysunete a docílíte hladkých hran dortu. Ráfek vymažte máslem, vysypte hrubou moukou a položte na rovný pečící plech vyložený pečícím papírem. Upečený korpus vyjměte. Omytý a osušený ráfek vytřete tukem, vysypte moučkovým cukrem, a buď vyložte obvody formy zdobeným plátem korpusu, nebo rovnou naplňte krémem, ozdobte ovocem, přelijte želatinou a nechte ztuhnout. Ráfek snadno odstraníte vysunutím svrchu. Kruh, pr. od 15,5 do 29,5 cm, v. 7,5 cm. Materiál: nerez (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Forma nerez posuvná/kulatá na dort a koláče - ORION

Pronett XJ3757 masážní (20640)

Pronett XJ3757 masážní (20640)
Detail

Čisticí kartáček na pleť - sonický, vhodný na čistění pleti, omlazení pleti a podpora krevního oběhu, kartáček je voděodolný, typ napájení: akumulátorové (alza.cz)

Podobné produkty ako Pronett XJ3757 masážní (20640)

Pronett XJ3340 Struhadlo na česnek (23900)

Pronett XJ3340 Struhadlo na česnek (23900)
Detail

Struhadlo - ruční, určeno na česnek, čokoládu, sýr, zázvor, plastové, 1 nástavec součástí balení, 1 typ strouhání, části vhodné do myčky, zelená barva Klasické struhadlo Pronett XJ3340 Struhadlo na česnek k přípravě strouhaných surovin vám usnadní práci v kuchyni. Struhadlo vám poslouží při přípravě sýru, citrusové kůry, česneku, zeleniny a jiných surovin. Struhadlo vybavené jedním výměnným nástavcem umožňuje jemnější a hrubší strouhání surovin. Je ideální pro mytí v myčce, ušetříte si tak práci s ručním mytím. Struhadlo je zhotoveno z odolného plastu, který lze snadno čistit. Rozhodující parametry struhadla Pronett XJ3340 Struhadlo na česnek Praktické ruční struhadlo vám pomůže při přípravě surovin k vaření Struhadlo určené k přípravě sýru, citronové kůry a jiných surovin Struhadlo s jedním výměnným nástavcem Jde umývat v myčce Barva: zelená Počet typů strouhání: 1 (alza.cz)

Podobné produkty ako Pronett XJ3340 Struhadlo na česnek (23900)

Pronett Dřevěná vzdělávací tabulka - písmena (28457)

Pronett Dřevěná vzdělávací tabulka - písmena (28457)
Detail

Didaktická hračka - vhodné od 3 let Rozvíjejte své děti s pomocí edukativních hraček. Dřevěná skládačka je klasická hra, která napomáhá správnému vývoji dětí. Klíčové vlastnosti a vybavení Didaktické hračky Pronett Při manipulaci a zacházení s jednotlivými dílky rozvíjíte u dětí jemnou motorikuMateriál: dřevoDesign: písmenaEdukativní hračkaRozmanitá barevnost (alza.cz)

Podobné produkty ako Pronett Dřevěná vzdělávací tabulka - písmena (28457)

Pronett XJ3768 Multifunkční taktický nůž (20620)

Pronett XJ3768 Multifunkční taktický nůž (20620)
Detail

Nůž zavírací, délka čepele 6,7 cm, celková délka 8 cm Uvažujete o nákupu praktického nože se zavírací čepelí? V kapse ani v batohu nebude překážet a v případě potřeby bude kdykoliv po ruce. Celková délka nože je 8 cm. Nůž PRONETT potěší precizním zpracováním i odolností, díky které bude sloužit dobře a dlouho. Významné přednosti nože se zavírací čepelí Pronett XJ3768 Multifunkční taktický nůž Zavírací nůž najde využití v mnoha situacích (alza.cz)

Podobné produkty ako Pronett XJ3768 Multifunkční taktický nůž (20620)

Tescoma formičky na plněné cukroví DELÍCIA, 3 vánoční tvary

Tescoma formičky na plněné cukroví DELÍCIA, 3 vánoční tvary
Detail

Plněné cukroví je úžasně chutné a s formičkami DELÍCIA může získat i krásné vánoční tvary. Stromeček, zvoneček a sněhulák z ořechového těsta s lahodnou krémovou náplní nemají chybu, a přitom je jejich výroba úžasně snadná!   V čem jsou vánoční formičky na plněné cukroví DELÍCIA výjimečné?   Šikovné formičky vám usnadní přípravu originálního vánočního cukroví, obdoby tradičních vánočních včelích úlků neboli vosích hnízd. Souprava obsahuje 3 otevírací formičky s vánočními motivy, patentem chráněné tvořítko dutinek a integrované vykrajovátko lineckých koleček.   Jaké jsou další výhody vánočních formiček na plněné cukroví DELÍCIA?   skvěle se s nimi pracuje   formičky jsou otevíratelné, cukroví lze pohodlně vyklopit   návod k použití i původní recept součástí balení   jedná se o originální řešení vývojového a design centra TESCOMA   Materiál: vysoce kvalitní plast. Údržba: lze mýt v myčce. Záruka: 3 roky. (tescoma.cz)

Podobné produkty ako Tescoma formičky na plněné cukroví DELÍCIA, 3 vánoční tvary

Tescoma formičky na plněné cukroví DELÍCIA, 3 velikonoční tvary

Tescoma formičky na plněné cukroví DELÍCIA, 3 velikonoční tvary
Detail

Plněné cukroví zmizí ze stolu vždycky jako první. Proč? Protože je úžasné. S formičkami DELÍCIA může navíc získat i krásné velikonoční tvary. Kuřátko, zajíček a vajíčko z ořechového těsta s lahodnou krémovou náplní nemají chybu, a přitom je jejich výroba tak snadná!   V čem jsou velikonoční formičky na plněné cukroví DELÍCIA výjimečné? Šikovné formičky vám usnadní přípravu originálního velikonočního cukroví, obdoby včelích úlků neboli vosích hnízd. Souprava obsahuje 3 otevírací formičky s jarními motivy, patentem chráněné tvořítko dutinek a integrované vykrajovátko lineckých koleček.   Jaké jsou další výhody velikonočních formiček na plněné cukroví DELÍCIA?   skvěle se s nimi pracuje   formičky jsou otevíratelné, cukroví tak lze pohodlně vyklopit   návod k použití i původní recept součástí balení   jedná se o originální řešení vývojového a design centra TESCOMA   Materiál: vysoce kvalitní plast. Údržba: lze mýt v myčce. Záruka: 3 roky. (tescoma.cz)

Podobné produkty ako Tescoma formičky na plněné cukroví DELÍCIA, 3 velikonoční tvary

TESCOMA Formičky na plněné cukroví DELÍCIA, 3 velikonoční tvary

TESCOMA Formičky na plněné cukroví DELÍCIA, 3 velikonoční tvary
Detail

Plněné cukroví zmizí ze stolu vždycky jako první. Proč? Protože je úžasné. S formičkami DELÍCIA značky Tescoma může navíc získat i krásné velikonoční tvary. Kuřátko, zajíček a vajíčko z ořechového těsta s lahodnou krémovou náplní nemají chybu, a přitom je jejich výroba tak snadná! Šikovné formičky vám usnadní přípravu originálního velikonočního cukroví, obdoby včelích úlků neboli vosích hnízd. Sada obsahuje 3 otevírací formičky s jarními motivy, patentem chráněné tvořítko dutinek a integrované vykrajovátko lineckých koleček. Návod k použití i původní recept jsou součástí balení. (4home.cz)

Podobné produkty ako TESCOMA Formičky na plněné cukroví DELÍCIA, 3 velikonoční tvary

Tescoma tvořítka na plněné taštičky a těstoviny DELÍCIA 4 ks

Tescoma tvořítka na plněné taštičky a těstoviny DELÍCIA 4 ks
Detail

Vynikající pro přípravu sladkých i slaných, pečených i vařených taštiček a plněných těstovin. Vyrobeno z odolného plastu, vhodné do myčky. 3 roky záruka. (tescoma.cz)

Podobné produkty ako Tescoma tvořítka na plněné taštičky a těstoviny DELÍCIA 4 ks

Tescoma Tvořítka na plněné taštičky a těstoviny DELÍCIA 4 ks

Tescoma Tvořítka na plněné taštičky a těstoviny DELÍCIA 4 ks
Detail

Vynikající pro přípravu sladkých i slaných, pečených i vařených taštiček a plněných těstovin. Vyrobeno z odolného plastu, vhodné do myčky. 3 roky záruka. Jednotlivé rozměry: průměr 6, 8, 10, 12 cm. (4home.cz)

Podobné produkty ako Tescoma Tvořítka na plněné taštičky a těstoviny DELÍCIA 4 ks

Pronett 2137 Diamantové malování 5D - auto (36430)

Pronett 2137 Diamantové malování 5D - auto (36430)
Detail

Malování podle čísel - tématika dopravní prostředky, střední náročnost, plátno, štětec a barvy součástí balení, rozměry 35 × 40 cm (V׊) Klíčové vlastnosti malování podle čísel Pronett 2137 Diamantové malování 5D - auto Malování podle čísel je vhodné pro všechny tvořivé lidi Rozměry jsou 40 × 35 cm Téma: dopravní prostředky V balení se nachází plátno, štětec a barvy K tomu, abyste měli obrázek tip ťop, využijete 20 vodových barev Se středně velkými plochami pro malíře s předchozími zkušenostmi (alza.cz)

Podobné produkty ako Pronett 2137 Diamantové malování 5D - auto (36430)

Pronett 2067 Diamantové malování 5D - Stitch (35996)

Pronett 2067 Diamantové malování 5D - Stitch (35996)
Detail

Malování podle čísel - pro děti, plátno a barvy součástí balení, rozměry 40 × 30 cm (V׊) Klíčové vlastnosti malování podle čísel Pronett 2067 Diamantové malování 5D - Stitch Malování podle čísel je jako dělané pro umělecky zaměřené jedince Rozměry jsou 30 × 40 cm Malování podle čísel pro děti zlepšuje jemnou motoriku a podpoří umělecké vlohy V balení se nachází plátno a barvy K namalování obrázku využijete 20 vodových barev (alza.cz)

Podobné produkty ako Pronett 2067 Diamantové malování 5D - Stitch (35996)

Pronett Bambusové otočné prkénko 35 cm (28636)

Pronett Bambusové otočné prkénko 35 cm (28636)
Detail

Prkénko - materiál bambus, dřevěná barva, 2,8 × 35 × 35 cm (V׊×D) (alza.cz)

Podobné produkty ako Pronett Bambusové otočné prkénko 35 cm (28636)
BergHOFF nůž na pečivo nerez ESSENTIALS 22cm (BF-1301085), Formičky na plněné cukroví DELÍCIA, Tescoma, ORION Forma nerez TRDELNÍK 2 ks (120024), Pronett XJ3340 Struhadlo na česnek (23900), Wenko Ošatka na pečivo Bela, Orion Forma nerez dort posuvná vysoká pr. 16/30cm , Weber Deluxe nůž na pečivo (17072), Korkmaz Box na pečivo - chlebník (P1600), Tescoma Tvořítka na plněné taštičky a těstoviny DELÍCIA 4 ks, forma na peceni chleba, silikonova forma na rohlicky, Orion Forma na bagety, forma na vanocku orion, banquet forma na babovku, forma na makronky tescoma, HENDI košík na pečivo oválný 561003 (561003), HENDI košík na pečivo gn 426722 (426722), HENDI košík na pečivo gn 426746 (426746), Tognana Košík kulatý na pečivo PANAREA (TXXCE01PANA), HENDI košík na pečivo kulatý 426609 (426609), HENDI košík na pečivo šedý 426784 (426784), HENDI košík na pečivo oválný 426500 (426500), HENDI miska na pečivo oválná 425503 (425503), HENDI košík na pečivo gn 426692 (426692), HENDI košík na pečivo hranatý 561102 (561102), HENDI košík na pečivo gn 426753 (426753), HENDI košík na pečivo double 561201 (561201), HENDI košík na pečivo gn 426715 (426715), HENDI košík na pečivo oválný 426906 (426906), HENDI košík na pečivo černý 426791 (426791)