Programovatelný bid chip pro nabíječky robbe řady power peak, multiplex 308472

Produkt Programovatelný bid chip pro nabíječky robbe řady power peak, multiplex 308472 sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Programovatelný bid chip pro nabíječky robbe řady power peak, multiplex 308472 upraviť a produkt hľadať znova.

Programovatelný BID Chip pro nabíječky Robbe řady Power Peak, Multiplex 308472

Programovatelný BID Chip pro nabíječky Robbe řady Power Peak, Multiplex 308472
Detail

AID čip bez kabelu, pro vybavení dalších akumulátorů. Každý akumulátor správně nabíjet·Automatické načítání dat o akumulátorech (conrad.cz)

Podobné produkty ako Programovatelný BID Chip pro nabíječky Robbe řady Power Peak, Multiplex 308472 , Hot chip challange #poctivehonepali (8594205490008)

Programovatelný BID Chip s kabelem pro nabíječky Robbe řady Power Peak, Multiplex 308473

Programovatelný BID Chip s kabelem pro nabíječky Robbe řady Power Peak, Multiplex 308473
Detail

Počet různých typů akumulátorů stále roste a každý typ akumulátoru vyžaduje svůj "vlastní" nabíjecí postup. Řešení jsou známá, a to buď řada jednotlivých nabíječek nebo univerzální nabíječka, jak je v modelářství hojně rozšířené. Tyto univerzální nabíječky musejí být samozřejmě odpovídajícím způsobem nastaveny na každý typ akumulátoru, navíc je nutné ještě definovat počet článků, nabíjecí proud, vybíjecí proud atd. Člověk rychle ztrácí přehled, zapomene jak se provádí nastavení nebo v nejhorším případě provede nesprávné nastavení. Copak se to ještě nestalo, totiž někdy něco rychle dobít (s nesprávným nastavením) a už je cenný akumulátor poškozený nebo zcela vadný. Revoluční AID systém od Robbe nyní nabízí geniální řešení tohoto problému. AID systém je zkratka pro akumulátorový identifikační systém. Každému akumulátoru je přiřazen malý, lehký AID čip, který ukládá všechny relevantní údaje pro optimální nabíjení/vybíjení akumulátoru. K nabíjení nebo vybíjení se AID čip spojí s akumulátorem a AID nabíječkou. AID systém předává nabíječce parametry. Stiskněte tlačítko Start a postup nabíjení-vybíjení se spustí. Už žádné obtížné hledání parametrů nastavení v menu, zvláštními výhodami AID systému jsou maximální ochrana proti chybné obsluze a uložení příslušných dat o akumulátorech v AID čipech. AID čip je tak malý a lehký (0,5 g), že jej lze umístit na akumulátoru nebo přilepit. Konektory na obou stranách zajišťují jednoduchou manipulaci a šetří hmotnost kabelu. Každý akumulátor správně nabíjet·Automatické načítání dat o akumulátorech AID čip s kabelem připravený k připojení. (conrad.cz)

Podobné produkty ako Programovatelný BID Chip s kabelem pro nabíječky Robbe řady Power Peak, Multiplex 308473 , Dc liga superzvíře chip (8410779106223)

Anabolic Protein Selection - Peak Performance 900 g Peanut Chocolate Chip

Anabolic Protein Selection - Peak Performance 900 g Peanut Chocolate Chip
Detail

4-zložkový proteín najvyššej kvality (pečať kvality Arotop) sa rýchlo vstrebáva a poskytuje okamžitý zdroj pre budovanie a udržiavanie svalovej hmoty. Naviac je obohatený o L-leucín, tráviaci enzým laktáza a 10 vitamínov. (protein.cz)

Podobné produkty ako Anabolic Protein Selection - Peak Performance 900 g Peanut Chocolate Chip , Acra ergonometrický be53e - programovatelný (05-be53e)

Voyeur - Alain Robbe-Grillet

Detail

Jedno ze zásadních děl jednoho z největších francouzských spisovatelů 20. století, jednoho ze zakladatelů nového románu, Alaina Robbe-Grilleta. Mathias, neúspěšný obchodní cestující, se po pětatřiceti letech vrací na svůj rodný ostrov. Dva dny poté je na pláži nalezena utonulá třináctiletá dívka s tělem zohaveným mořskými kraby. Čtenářova pozornost je neustále narušována Mathiasovými vjemy, pohyby a představami, až si nakonec uvědomí, že se nachází uvnitř mysli vražedného maniaka. Přesto, že příběh dosáhne hrozivého vyvrcholení v podobě znásilnění a vraždy, pochyby nad tím, kdy a zda byl vůbec zločin spáchán, přetrvávají. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Voyeur - Alain Robbe-Grillet , Andy - můj první programovatelný robot (8590756114592)

Pánský motýlek Hanio Robbe

Pánský motýlek Hanio Robbe
Detail

Elegantní pánský motýlek české značky Hanio! Ručně šitý pánský motýlek z velmi kvalitní látky a teflonovou úpravou, která zabraňuje usazování nečistot do látky. Součástí balení je i kapesníček ve stejném dezénu a o velikosti 15x15 cm. Motýlek s kapesníčkem je dodáván v praktické dárkové krabičce. (kabelecky.cz)

Podobné produkty ako Pánský motýlek Hanio Robbe , Karetní hra monopoly bid cz/sk (5010993900015)

Lexibook Power Puppy - Můj chytrý robotický pes s programovatelnými funkcemi (3380743089027)

Lexibook Power Puppy - Můj chytrý robotický pes s programovatelnými funkcemi (3380743089027)
Detail

Interaktivní hračka - vhodné od 3 let Psí robot Power Puppy Lexibook bude vašim dětem skvělým společníkem. Vypadá roztomile, je vyveden v modro-bílém barevném provedení, má krásná velká očka, ale nejen to. Zvládá i spoustu zajímavých věcí. Pohybuje se všemi směry a reaguje na dotek, když ho poklepete po hlavičce, začne tancovat. Učí děti čísla, umí sedět, ležet, hlídat, pozdravit, být naštvaný, cvičit jógu nebo kliky a další skvělé triky. V učícím módu můžete pejska různě naprogramovat a on poslechne. Snadné ovládání zaručuje dálkový ovladač. Potěší vás světelné efekty, pejskova očka svítí díky LED světýlkům a obojek nezůstává pozadu. Darujte robota Power Puppy jako perfektní dárek k Vánocům nebo narozeninám a uvidíte, že vaše děti z něj budou nadšené. Lexibook Power Puppy je vhodný pro děti od 4 let. Klíčové vlastnosti robota Lexibook Power PuppyRobot Lexibook Power Puppy v podobě roztomilého pejskaModro-bílé barevné provedení, krásná velká... (alza.cz)

Podobné produkty ako Lexibook Power Puppy - Můj chytrý robotický pes s programovatelnými funkcemi (3380743089027) , Mobli ully, učící věž, pomůcka pro lezení, montessori, multiplex, 40,5x86x38cm

V zrkadle spomienok - Alain Robbe-Grillet

V zrkadle spomienok - Alain Robbe-Grillet
Detail

V zrkadle spomienok je prvým dielom autobiografickej trilógie Alaina Robbe-Grilleta. Pre tých, ktorí poznajú jeho románovú a filmovú tvorbu, je táto kniha prekvapením a to nielen svojim obsahom ale predovšetkým formou rozprávania: líši sa od jeho ostatných románových diel predovšetkým subjektívnym tónom, ktorý tu dominuje nad snahou o objektívny opis, taký typický pre nový román, ktorého je Alain Robbe-Grillet zakladateľom a ideológom.Pre mnohých čitateľov bude táto kniha aj objavom: objavia sa v nej a cez ňu iného autora ako bol ten, ktorého poznali pred mnohými rokmi cez jeho romány Gumy a Žiarlivosť alebo cez filmy Vlani v Marienbade a najmä dva koprodukčné Muž, ktorý luže a Eden a potom. A tí, ktorí ho dosiaľ nepoznali, objavia pozoruhodnú osobnosť prozaika, esejistu a teoretika, človeka, ktorý dokáže s citovou vrúcnosťou a zaujatosťou rozprávať práve tak o svojej tvorbe a jej problémoch ako o svojom detstve v rodičovskom dome a o svojej rodine, ktorej tradície a duchovný odkaz v sebe stále nosí. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako V zrkadle spomienok - Alain Robbe-Grillet , Zadni svetlo nexelo chip led usb

V zrkadle spomienok - Robbe-Grillet Alain

V zrkadle spomienok - Robbe-Grillet Alain
Detail

V zrkadle spomienok je prvým dielom autobiografickej trilógie Alaina Robbe-Grilleta. Pre tých, ktorí poznajú jeho románovú a filmovú tvorbu, je táto kniha prekvapením a to nielen svojim obsahom ale predovšetkým formou rozprávania: líši sa od jeho ostatných románových diel predovšetkým subjektívnym tónom, ktorý tu dominuje nad snahou o objektívny opis, taký typický pre nový román, ktorého je Alain Robbe-Grillet zakladateľom a ideológom. Pre mnohých čitateľov bude táto kniha aj objavom: objavia sa v nej a cez ňu iného autora ako bol ten, ktorého poznali pred mnohými rokmi cez jeho romány Gumy a Žiarlivosť alebo cez filmy Vlani v Marienbade a najmä dva koprodukčné Muž, ktorý luže a Eden a potom. A tí, ktorí ho dosiaľ nepoznali, objavia pozoruhodnú osobnosť prozaika, esejistu a teoretika, človeka, ktorý dokáže s citovou vrúcnosťou a zaujatosťou rozprávať práve tak o svojej tvorbe a jej problémoch ako o svojom detstve v rodičovskom dome a o svojej rodine, ktorej tradície a duchovný odkaz v sebe stále nosí. (patro.cz)

Podobné produkty ako V zrkadle spomienok - Robbe-Grillet Alain , Power dynamics bgo65, reproduktorová sada, 150w peak, 45w rms, černá

Karetní Hra Monopoly Bid

Karetní Hra Monopoly Bid
Detail

Karetní hra, ve které hráči uplatní rychlou úvahu a ocení svižný postup. Společenská hra, ve které mohou hráči uplatnit svůj obchodní talent, kombinuje herní mechanismus klasické karetní hry Větší bere a ikonické prvky hry Monopoly. Hráči shromažďují skupiny nemovitostí, proti kokurenci využívají akční karty a získávají různé výhody. Kdo jako první shromáždí 3 skupiny nemovitostí, vítězí. Kupte dětem Monopoly Bid! Vhodné pro děti od 7 let Počet hráčů: 2 - 5 (hracky-4kids.cz)

Podobné produkty ako Karetní Hra Monopoly Bid , Power dynamics bgb50 reproduktorová sada, 100w peak, 30w rms, bílá

Gumová ochrana pro nabíječky CTEK

Gumová ochrana pro nabíječky CTEK
Detail

Gumový potah je na nabíječce a chrání proti poškrábání laku a krytu nabíječky. Chrání nabíječky·Chrání lak automobilu atd. (conrad.cz)

Podobné produkty ako Gumová ochrana pro nabíječky CTEK , Power dynamics bgo65, reproduktorová sada, 150w peak, 45w rms, bílá

Hasbro Monopoly Bid CZ/SK

Detail

Nová rychlá karetní hra Monopoly Bid! Tato hra kombinuje herní mechanismus klasické karetní hry Větší bere a ikonické prvky hry Monopoly. V této hře se hráči pomocí karet s penězi účastní dražeb nemovitostí a snaží se nashromáždit skupiny nemovitostí. (mall.cz)

Podobné produkty ako Hasbro Monopoly Bid CZ/SK , Intelino - programovatelný vláček , bílý (int-j1-ss1)

AL-KO Easy Flex HS 2015 bez aku a nabiječky (113625)

AL-KO Easy Flex HS 2015 bez aku a nabiječky (113625)
Detail

Pila ocaska 20 V, 2.5 Ah, 2200 ot/min, délka střihu 120 mm, průměr střihu 60 mm, doba chodu 20 min, nabíjení akumulátoru 50 min, hmotnost 1 kg, aku a nabíječka nejsou součástí balení Pila ocaska AL-KO je vhodnou volbou pro rychlé a jednoduché řezání mnoha materiálů doma i v dílně. Pilka se může pochlubit delším pilovým listem, který se hravě pustí i na silnější materiály, jako jsou trámy. (alza.cz)

Podobné produkty ako AL-KO Easy Flex HS 2015 bez aku a nabiječky (113625) , Thomas rob: chip tooth smile - cd (7567865299)

Akumulátorový vyžínač Parkside PRTA 20-Li C3 - bez AKU a nabiječky

Akumulátorový vyžínač Parkside PRTA 20-Li C3 - bez AKU a nabiječky
Detail

Tento model se dodává bez baterie i nabiječky. Ale nemusíte zoufat, u nás za jedno poštovné a za nejnižší cenu na trhu zakoupíte jak originální baterii zde, tak i nabiječky zde. Dvouzávitový systém s plně automatickým nastavením Zásuvný distanční válec pro čisté sekání okrajů trávníku Teleskopická vodicí lišta pro nastavení výšky těla - plynule nastavitelná na délku o cca 23 cm Otočná strunová hlava (0° a 180°) a 5polohové nastavení úhlu sečení Ochranná kapota se závitovým nožem a výklopným krytem rostlin Protiskluzová rukojeť s měkkým držadlem a bezpečnostním spínačem Nastavitelná sekundární rukojeť s integrovaným držákem cívky Snadná výměna cívky bez použití nářadí Jednotka kompatibilní se všemi bateriemi řady PARKSIDE X 20 V Team Dodávka bez baterie a nabíječky Dodávané příslušenství: 2x cívka Technické údaje Teleskopický dosah: cca 24 cm Průměr střihu: 25 cm Délka nitě (cívka): 2 x 5 m Tloušťka nitě: 1,4 mm Volnoběžné otáčky: 8500 min-¹ Výdrž baterie: 20 min s baterií 2 Ah / 38 min s baterií 4 Ah Materiál Plast, skleněná vlákna, hliník Rozměry 24,9 x 22,3 x 90,4 - 115,2 cm Hmotnost 1 907 g (nejlevnejsizbozi.cz)

Podobné produkty ako Akumulátorový vyžínač Parkside PRTA 20-Li C3 - bez AKU a nabiječky , Siemens rde100.1rfs programovatelný digitální prostorový termostat, bezdrátový (rde100.1rfs)

Uni cat vábnička bid river clonk

Uni cat vábnička bid river clonk
Detail

Uni Cat Vábnička Bid River Clonk (parys.cz)

Podobné produkty ako Uni cat vábnička bid river clonk , Lexibook vonná kapsle pro radiobudíky řady cs100 (csa102)

Sportovní top Peak Performance Power dámský, černá barva

Sportovní top Peak Performance Power dámský, černá barva
Detail

Sportovní top z kolekce Peak Performance. Model vyroben z rychleschnoucího materiálu. (answear.cz)

Podobné produkty ako Sportovní top Peak Performance Power dámský, černá barva , Jupio lp-e6/nb-e6 chip 1700 mah pro canon (cca0020v2)

Prodlužovací kabel pro nabíječky autobaterií BAAS, SV200

Prodlužovací kabel pro nabíječky autobaterií BAAS, SV200
Detail

Vhodný pro všechny solární nabíjecí panely a nabíječky a další s rychlospojovacím konektorem. 200 cm (conrad.cz)

Podobné produkty ako Prodlužovací kabel pro nabíječky autobaterií BAAS, SV200 , Power dynamics pd412p, pasivní reproduktor, 1200 w peak, 12 "woofer, 1.3" tweeter

Einhell BID 650/1 Black Bavaria - zánovní

Detail

Příklepová vrtačka Einhell Bavaria Black BID 650/1 s příkonem 600 W a rychloupínacím sklíčidlem o max. průměru 13 mm. (mall.cz)

Podobné produkty ako Einhell BID 650/1 Black Bavaria - zánovní , Power dynamics bgb50, sada reproduktorů, 100 w peak, 30 w rms, černá

Karetní hra Monopoly Bid CZ/SK (5010993900015)

Karetní hra Monopoly Bid CZ/SK (5010993900015)
Detail

Karetní hra - obchodní hra, pro 2 až 5 hráčů, lehká obtížnost, délka hry 20 min, v českém jazyce, vhodné od 7 let Pokud hledáte společenskou hru, která nezabere mnoho místa a je vhodná i na cesty, tato zábavná hra Monopoly Bid je přesně pro vás. Karetní verze oblíbené deskové hry Monopoly je ještě zábavnější a mnohem svižnější. Jednoduše obchodujete s nemovitostmi, jak jste z původní hry zvyklí, a snažíte se jako první shromáždit 3 skupiny realit. S tímto velice jednoduchým principem pochopí karetní hru Monopoly Bid CZ SK i děti nebo celá parta kamarádů na party. Tato jedinečná karetní hra zabaví 2-5 hráčů ve věku od 7 let v průměru na 20 minut hraní a zajistí vám spoustu chvil plných napětí, soutěživosti a zábavy. Klíčové vlastnosti karetní hry Monopoly Bid CZ SKKaretní hra Monopoly Bid se hodí na party, na cesty nebo na rodinný večerKlasický princip z původní deskovky Monopoly, kde obchodujete s nemovitostmiVyhrává ten, kdo jako první shromáždí... (alza.cz)

Podobné produkty ako Karetní hra Monopoly Bid CZ/SK (5010993900015) , The beauty and the beast - chip - hrnek (3665361007869)

Sportovní legíny Peak Performance Power dámské, černá barva, hladké

Sportovní legíny Peak Performance Power dámské, černá barva, hladké
Detail

Sportovní legíny z kolekce Peak Performance. Model vyroben z rychleschnoucího materiálu. (answear.cz)

Podobné produkty ako Sportovní legíny Peak Performance Power dámské, černá barva, hladké , Suunto 9 peak pro black (ss050807000)

Adaptér Xtar do auta pro nabíječky MC, MP

Adaptér Xtar do auta pro nabíječky MC, MP
Detail

Auto adaptér pro nabíječky XTAR MC, MP. USB konektor pro připojení USB/Mini USB kabelu. Parametry: Vstupní proud: 12-24 V DC Výstupní proud: 5 V 500 mA (patro.cz)

Podobné produkty ako Adaptér Xtar do auta pro nabíječky MC, MP , Asist ae7a016 textilní filtr pro vysavače popela řady ae7af

Kabel pro nabíječky AEG do autozásuvky KB12, 97213

Kabel pro nabíječky AEG do autozásuvky KB12, 97213
Detail

Pro připojení vhodné nabíječky k autobaterii. Bez vyjmutí akumulátoru z automobilu. Ideální pro akumulátory umístěné na těžko přístupných místech. Nabíjení autobaterie přes zásuvku na palubní desce. (conrad.cz)

Podobné produkty ako Kabel pro nabíječky AEG do autozásuvky KB12, 97213 , Killmonger z řady marvel legends (5010994104924)

Nástěnný držák pro nabíječky Victron Energy Bluesmart IP65

Nástěnný držák pro nabíječky Victron Energy Bluesmart IP65
Detail

NakupteNástěnný držák pro nabíječky Victron Energy Bluesmart IP65z kategorieDům a zahrada > Auto, moto > Autonabíječky, Startovací kabely a zkoušečky > Autonabíječkyza145.00Kč (tipa.eu)

Podobné produkty ako Nástěnný držák pro nabíječky Victron Energy Bluesmart IP65 , Hulk z řady marvel legends (5010993956746)

OXFORD adaptér kabelu pro nabíječky Oximiser (M004-10)

Versele Laga Nature Chip pro burunduky 700 g (5410340614259)

Versele Laga Nature Chip pro burunduky 700 g (5410340614259)
Detail

Krmivo pro hlodavce vhodné pro burunduka, müsli, 18% bílkovin, 9,5% vlákniny, obsahuje Vitamín E, Vitamín A a Vitamín D Pestrá směs obilovin pro veverky. S červy jako živočišnými bílkovinami pro vyváženou stravu. Pestrá směs plná ořechů a semen bohatých na antioxidanty. Složení s vysokým obsahem bílkovin pro domácího mazlíčka plného energie. SloženíObiloviny, semena (slunečnicová semena 9%), ořechy (podzemnice olejná 12%), vedlejší produkty rostlinného původu, zelenina (hrách 8,5%), rostlinné bílkovinné extrakty, ovoce (banán 1%), hmyz (mouční červi 4%), minerální látky, kvasnice, MOS, FOS, měsíček, extrakt z grapefruitových jader. Analytické složkyBílkoviny 18%, obsah tuku 9%, hrubá vláknina 8%, hrubý popel 9,5%, vápník 0,7%, fosfor 0,4%. Dávkování krmivaPodávejte dle velikosti, plemene, věku a aktivity cca 15g na den a kus. Zároveň ponechte volně k... (alza.cz)

Podobné produkty ako Versele Laga Nature Chip pro burunduky 700 g (5410340614259) , Suunto 9 peak pro titanium sand (ss050808000)

Čelová CREE LED svítilna CHIP-BLUE (PL-CHIP-BLUE)

Čelová CREE LED svítilna CHIP-BLUE (PL-CHIP-BLUE)
Detail

Čelovka se světelným výkonem 3 lm, dosvit 100 m, maximální doba svícení 5 h, stupeň krytí IP44, napájení: 3 × AAA Jestliže často chodíte na výlety či sportujete dlouho do noci, měli byste mít kvalitní čelovku. Čelová CREE LED svítilna CHIP-BLUE vám v žádném případě nesmí chybět při kempování, nejrůznějších outdoorových aktivitách nebo při domácích pracích. Tato čelovka vám poskytne výkon 3 lm, což je dostačující pro nenáročné uživatele a občasné sportovce. Její dosvit je až 100 m. Její výdrž je až 5 h. U tohoto modelu je napájení řešeno jednorázovými bateriemi Celkem budete potřebovat 3 baterie. Zásadní parametry čelovky Čelová CREE LED svítilna CHIP-BLUE Čelovka Čelová CREE LED svítilna CHIP-BLUE vás potěší výkonem 3 lm Maximální dosvit má 100 m Typ baterie: AAA Maximální výdrž baterie až 5 h Čelovka má stupeň krytí IP44 (alza.cz)

Podobné produkty ako Čelová CREE LED svítilna CHIP-BLUE (PL-CHIP-BLUE) , Suunto 9 peak pro ocean blue (ss050810000)

Čelová CREE LED svítilna CHIP-PINK (PL-CHIP-PINK)

Čelová CREE LED svítilna CHIP-PINK (PL-CHIP-PINK)
Detail

Čelovka se světelným výkonem 3 lm, dosvit 100 m, maximální doba svícení 5 h, stupeň krytí IP44, napájení: 3 × AAA Jestliže často zůstáváte venku po setmění, tak by vám zajisté neměla chybět kvalitní čelovka. Čelová CREE LED svítilna CHIP-PINK vám v žádném případě nesmí chybět při stanování, různých venkovních aktivitách, anebo dokonce při domácích pracích. Tato čelovka poskytuje výkon 3 lm, což ocení hlavně nenároční uživatelé a občasní sportovci. Její světelný dosvit dosahuje až 100 m. Maximální výdrž má 5 h. U tohoto modelu je napájení řešeno jednorázovými bateriemi Celkem budete potřebovat 3 baterie. Klíčové funkce čelovky Čelová CREE LED svítilna CHIP-PINK Čelovka Čelová CREE LED svítilna CHIP-PINK vás potěší výkonem 3 lm Maximální dosvit dosahuje na 100 m Baterie typu AAA Maximální výdrž baterie až 5 h Čelovka se chlubí stupněm krytí IP44 (alza.cz)

Podobné produkty ako Čelová CREE LED svítilna CHIP-PINK (PL-CHIP-PINK) , Suunto 9 peak pro forest green (ss050828000)

Peak Design Wall Power Adapter - EU, M-WPA-EU-1

Detail

Napájecí adaptér USB-C do zásuvky s maximálním výkonem 20 W zajistí optimální dodávku energie při použití s nabíjecím stojanem Wireless Charging Stand (prodává se samostatně). (mall.cz)

Podobné produkty ako Peak Design Wall Power Adapter - EU, M-WPA-EU-1 , Jolly hadice pro vysavače karcher řady mv a wd (4047)

Power Dynamics BGB50 reproduktorová sada, 100W peak, 30W RMS, bílá

Power Dynamics BGB50 reproduktorová sada, 100W peak, 30W RMS, bílá
Detail

Reproduktorová sada Power Dynamics BGB50 sestává ze dvou výkonných a vysoce kvalitních reproduktorů, které je možno díky konstrukci odolné vůči povětrnostním podmínkám použít tak v interiéru i exteriéru.2cestné reproduktory jsou vybaveny jedním 5,25 "silným wooferem a jedním 3/4" vysokotónovým reproduktorem a přesvědčí svým peak výkonem 100 W. Funkce Bluetooth umožňuje bezdrátové streamování hudby z chytrého telefonu, tabletu nebo počítače. Díky stupni ochrany IPX5 je reproduktorová sada BGB50 navíc vhodná i jako ozvučení do exteriéru. Připevnění dodávaného držáku umožňuje snadnou stropní a nástěnnou montáž.Výkonná, kompaktní a použitelná v exteriéru: reproduktorová sada BGB50 od společnosti Power Dynamics dokáže přesvědčit svými kvalitami na plné čáře. (electronic-star.cz)

Podobné produkty ako Power Dynamics BGB50 reproduktorová sada, 100W peak, 30W RMS, bílá , Spigen magfit car mount for magsafe charger pro iphone (bez nabíječky) (acp02791)

Peak Design Wall Power Adapter EU (M-WPA-EU-1)

Peak Design Wall Power Adapter EU (M-WPA-EU-1)
Detail

Nabíječka do sítě - celkový výkon 20 W, výstup USB-C Nabíječka do sítě Peak Design Wall Power Adapter EU nabije váš tablet či telefon velkou rychlostí. Nabíjenou elektroniku připojíte díky výstupu s konektorem USB-C. Výkon nabíječky Peak Design dosahuje na 20 W. Zásadní vlastnosti nabíječky Peak Design Wall Power Adapter EU Klasická, vždy praktická nabíječka do sítě K nabíjení slouží jeden konektor Výstup má rozhraní USB-C Celkový výkon nabíječky: 20 W Barva nabíječky Peak Design Wall Power Adapter EU: černá (alza.cz)

Podobné produkty ako Peak Design Wall Power Adapter EU (M-WPA-EU-1) , Oxford kabel se zásuvkou 12v pro nabíječky maximiser a oximiser (m004-14)

Kabel pro nabíječky AEG s kabelovými očky KR12, 97214

Kabel pro nabíječky AEG s kabelovými očky KR12, 97214
Detail

Pro nabíjení autobaterií pomocí nabíječek AEG. Jednoduché připojení nabíječky pomocí Plug and Play. Umožňuje také trvalé nabíjení. Pro pohodlné nabíjení všech běžných autobaterií·Vestavba do vozidla (conrad.cz)

Podobné produkty ako Kabel pro nabíječky AEG s kabelovými očky KR12, 97214 , Hendi ocelový kartáč, 3 řady drátů (61152)

Forever Adaptér pro nabíječky do auta 1-3 + USB, černá

Detail

Adaptér pro nabíječky do auta od společnosti Forever umožňuje připojit více zařízení do jedné zásuvky ve Vašem automobilu. (mall.cz)

Podobné produkty ako Forever Adaptér pro nabíječky do auta 1-3 + USB, černá

GYS Vozík pro nabíječky GYSFLASH HF (bez vybavení) (GY 028890)

GYS Vozík pro nabíječky GYSFLASH HF (bez vybavení) (GY 028890)
Detail

Vozík Vozík GYSFLASH je určen pro nabíječky DIAGCHARGER 100,12 HF, GYSFLASH 30/40/50/100 HF & GYSFLASH. Vozík je velmi praktický pro nabíječky autobaterií GYSFLASH a jejich příslušenství. Usnadní vám manipulaci s nabíječkou během diagnostických operací i při výměně baterie. Klíčové vlastnosti vozíku GYSFLASH Vozík GYSFLASH je určen pro nabíječky autobaterií a jejich příslušenstvíOceníte jej při diagnostických operacíchVozík GYSFLASH vám usnadní výměny bateriíKompatibilní nabíječky:GYSFLASH 30-12 HF / 30-24 HFGYSFLASH 50-12 HF FV / 50-24 HFGYSFLASH 100-12 HF GYSFLASH 101-12 CNTGYSFLASH 121-12 CNT FV (alza.cz)

Podobné produkty ako GYS Vozík pro nabíječky GYSFLASH HF (bez vybavení) (GY 028890)

OXFORD redukce kabelu pro nabíječky Oximiser, (konektor SAE) (M004-16)

OXFORD redukce kabelu pro nabíječky Oximiser, (konektor SAE) (M004-16)
Detail

Propojovací kabel - redukce kabelu, konektor SAE, vhodná na většinu nabíječek Oximiser Redukce kabelu Oxford pro nabíječky Oximiser od přední firmy Oxford, která se specializuje na výrobu motorkářského vybavení a příslušenství. Je vhodná například na udržovací nabíječky Oximiser s LCD displejem, ale i na další. Tato redukce kabelu s konektorem SAE má také extra ochranný prvek. Černé provedení vhodně doplňuje toto příslušenství. Klíčové vlastnosti příslušenství Oxford redukce kabelu pro nabíječky OximiserRedukce kabelu Oxford pro všechny motorkářské nadšenceKonektor SAEVhodné na většinu nabíječek OximiserVčetně ochranného prvku (alza.cz)

Podobné produkty ako OXFORD redukce kabelu pro nabíječky Oximiser, (konektor SAE) (M004-16)

Servotester Power Peak 1-01359, (d x š x v) 75 x 38 x 27 mm, 1 ks

Servotester Power Peak 1-01359, (d x š x v) 75 x 38 x 27 mm, 1 ks
Detail

Malý, lehký, praktický a s digitálním displejem·Možnost připojení až 4 serv Servotester·. (conrad.cz)

Podobné produkty ako Servotester Power Peak 1-01359, (d x š x v) 75 x 38 x 27 mm, 1 ks

Slovník pomístních jmen v Čechách III. (Bav-Bíd) - Jana Matúšová

Slovník pomístních jmen v Čechách III. (Bav-Bíd) - Jana Matúšová
Detail

Pomístní jména - jména polí, luk, lesů, hor, vod a cest - v sobě skrývají nespočetné zajímavé a přitažlivé informace. Představují nejen unikátní jazykové útvary, ale i zdroj poznatků pro regionální historii, archeologii, etnografii, přírodovědu i jiné vědní obory.Pomístní jména z území historických Čech byla shromážděna soupisovou akcí v letech 1963-1980 a v třetím svazku Slovníku pomístních jmen v Čechách je představena její další část - pomístní jména, která začínají písmeny Bav-Bíd (nebo obsahují slova začínající těmito písmeny). V jednotlivých heslových odstavcích tohoto svazku slovníku najde čtenář, stejně jako ve svazku prvním a druhém, doklady pomístních jmen, údaje o jejich zeměpisném rozšíření a přehled objektů pojmenovaných těmito jmény. Bude se moci seznámit s etymologickými výklady jmen, nalezne přehled slovotvorně příbuzných forem obsažených v pomístních jménech, odkazy na stejně znějící jména obcí a měst. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Slovník pomístních jmen v Čechách III. (Bav-Bíd) - Jana Matúšová

Power Dynamics PD412P, pasivní reproduktor, 1200 W peak, 12 "woofer, 1.3" tweeter

Power Dynamics PD412P, pasivní reproduktor, 1200 W peak, 12 "woofer, 1.3" tweeter
Detail

Pasivní reproduktor Power Dynamics PD412 je výkonný a kvalitní zvukový box, který zaručuje nejlepší kvalitu zvuku v nejrůznějších aplikacích. 2pásmový reproduktor je vybavený jedním 12" silným woofrem a jedním 1,3" výškovým reproduktorem a přesvědčuje svému vysokému výkonu 1.200 wattů. Pomocí 35mm přírubovým připojením můžete pár pohyby připevnit reproduktor na reproduktorový stativ. Jeho neobyčejný design s jednou rovnou boční šikminou ho dělá atraktivní pro použití jako jevištní monitor. Silný, kompaktní a mnohostranně použitelný. Pasivní reproduktor Power Dynamics PD412P může svými mnoha kvalitami přesvědčit na celé čáře. (electronic-star.cz)

Podobné produkty ako Power Dynamics PD412P, pasivní reproduktor, 1200 W peak, 12 "woofer, 1.3" tweeter

Modelářská multifunkční nabíječka Power Peak D7 EQ-BID v, 12 V, 220 V, 20 A

Modelářská multifunkční nabíječka Power Peak D7 EQ-BID v, 12 V, 220 V, 20 A
Detail

Výkonná nabíjecí a vybíjecí stanice s výkonem 400 W pro náročné modeláře. 2 nabíjecí výstupy·Různé programy nabíjení a vybíjení·0,1 - 20 A Nabíječka · Síťový kabel · Krokosvorky · (conrad.cz)

Podobné produkty ako Modelářská multifunkční nabíječka Power Peak D7 EQ-BID v, 12 V, 220 V, 20 A

OXFORD Máhradní pojistka 12V pro nabíječky Maximiser a Oximiser (M004-22)

OXFORD Máhradní pojistka 12V pro nabíječky Maximiser a Oximiser (M004-22)
Detail

Pojistka Toto praktické příslušenství s očkovými klipy vám umožní připojit nabíječku k motorce bez toho, aniž byste museli sundat sedlo či kryt baterie. Náhradní pojistka OXFORD poskytuje i pojistku proti přepětí a je určená pro nabíječky Maximiser a Oximiser. Délka kabelu činí 0,5 metrů, konektor a pojistka jsou vybaveny voděodolnými kryty s možností odejmutí. Klíčové vlastnosti náhradní pojistky OXFORD 12VNáhradní pojistka OXFORD slouží k připojení nabíječky k motorceNení nutné sundávat sedadlo či kryt baterieDisponuje pojistkou proti přepětíKabel je dlouhý 0,5 metruPyšní se odnímatelnými voděodolnými kryty na konektoru a pojistce (alza.cz)

Podobné produkty ako OXFORD Máhradní pojistka 12V pro nabíječky Maximiser a Oximiser (M004-22)

The Best Chip

Detail

"Chubble, chobble, chomp and chew, I like chubbling chips - do YOU?" Then lick your lips, chomp some chips, and tuck into a feast of chip-related fun in Kate Leake"s irresistible picture book. Written in rollicking rhyme, it"s a funny and fantastical celebration of every child"s favourite food. CHIPS!!! PICTURE BOOKS BY KATE LEAKE The Best Chip Who Ate the Cake? (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako The Best Chip

OXFORD kabel se zásuvkou 12V pro nabíječky Maximiser a Oximiser (M004-14)

OXFORD kabel se zásuvkou 12V pro nabíječky Maximiser a Oximiser (M004-14)
Detail

Prodlužovací kabel - Jste blázni do motocyklů a na dlouhé cesty se svým motorovým miláčkem nedáte dopustit? Pokud ano, tak vám nesmí chybět kvalitní příslušenství značky OXFORD. Jedná se o kabel se zásuvkou 12 V, který je určen pro nabíječky Maximiser a Oximiser. Délka kabelu poté činí 3 m. Klíčové vlastnosti pláštěnky OXFORD kabel se zásuvkou 12 VKvalitní provedení příslušenství OXFORDKabel se zásuvkou 12 V je vhodný pro nabíječky Maximiser a OximiserDélka kabelu 3 m (alza.cz)

Podobné produkty ako OXFORD kabel se zásuvkou 12V pro nabíječky Maximiser a Oximiser (M004-14)

Přístavný stolek CHIP šedá

Detail

Přístavný stolek CHIP hravě poslouží napříč celou domácností. Odkládací plocha je vyrobena z dřevotřískové desky. Maximální stabilitu zajišťuje **kovová podnož** – ta disponuje nastavitelnými nožkami, díky kterým stolek snadno vyrovnáte. Spodní **úložný koš** z hrubé polyesterové tkaniny se pak hravě stane zázemím pro knihy, časopisy, ale i pro menší domácí mazlíčky. Odkládací stolek CHIP poslouží jako noční stolek, přístavný stolek ke křeslu či gauči, ale snadno se uplatní i v předsíni. (sconto.cz)

Podobné produkty ako Přístavný stolek CHIP šedá

Přístavný stolek CHIP modrá

Detail

Přístavný stolek CHIP hravě poslouží napříč celou domácností. Odkládací plocha je vyrobena z dřevotřískové desky. Maximální stabilitu zajišťuje **kovová podnož** – ta disponuje nastavitelnými nožkami, díky kterým stolek snadno vyrovnáte. Spodní **úložný koš** z hrubé polyesterové tkaniny se pak hravě stane zázemím pro knihy, časopisy, ale i pro menší domácí mazlíčky. Odkládací stolek CHIP poslouží jako noční stolek, přístavný stolek ke křeslu či gauči, ale snadno se uplatní i v předsíni. (sconto.cz)

Podobné produkty ako Přístavný stolek CHIP modrá

Přístavný stolek CHIP růžová

Detail

Přístavný stolek CHIP hravě poslouží napříč celou domácností. Odkládací plocha je vyrobena z dřevotřískové desky. Maximální stabilitu zajišťuje **kovová podnož** – ta disponuje nastavitelnými nožkami, díky kterým stolek snadno vyrovnáte. Spodní **úložný koš** z hrubé polyesterové tkaniny se pak hravě stane zázemím pro knihy, časopisy, ale i pro menší domácí mazlíčky. Odkládací stolek CHIP poslouží jako noční stolek, přístavný stolek ke křeslu či gauči, ale snadno se uplatní i v předsíni. (sconto.cz)

Podobné produkty ako Přístavný stolek CHIP růžová

Kancelářské nářadí Alessi Chip

Kancelářské nářadí Alessi Chip
Detail

Kancelářské nářadí z kolekce Alessi. Model vyroben z nerezové ocele. (answear.cz)

Podobné produkty ako Kancelářské nářadí Alessi Chip

Vypichovač - Chip a Dale -

Vypichovač - Chip a Dale -
Detail

Sada pístových vypichovačů ve tvaru Chip a Dale. Vypichovače ve tvarech Chipa a Dale používejte k vypichování tvarů z modelovacích a potahovacích hmot. Vytlačovačem snadno vyjmete tvary, a navíc jimi vylisujete detaily. Pro barvení použijte gelové nebo tekuté barvy. Pro blyštivé efekty můžete použít perleťové prachové barvy. K připevnění na dort použijte jedlé lepidlo nebo královskou glazuru. Materiál: plast Sada: 2 tvary Rozměry: výška 5 cm (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Vypichovač - Chip a Dale -

Masters Golf Chip & Drive

Masters Golf Chip & Drive
Detail

Tato vynikající podložka vám umožní trénovat údery dřevem nebo železem na místech, kde nechete dělat divot nebo na tvrdých površích a hřištích. Tato kvalitní podložka poskytuje realistický pocit z trávy a lze ji snadno přepravovat, což umožňuje její použití doma, v kanceláři nebo dokonce na pláži! Země původu: Čína (muziker.cz)

Podobné produkty ako Masters Golf Chip & Drive

Regulátor EUROSTER UNI2 programovatelný

Regulátor EUROSTER UNI2 programovatelný
Detail

Regulátor EUROSTER UNI2 programovatelný (tipa.eu)

Podobné produkty ako Regulátor EUROSTER UNI2 programovatelný

Programovatelná deska Arduino DUE

Programovatelná deska Arduino DUE
Detail

Due je první karta Arduino, na níž je umístěn 32-bitový řadič. Vysoká taktovací rychlost 84 MHz ve spojení s celkem 54 I/O piny umožňuje realizaci značně rozsáhlých projektů. Díky bohatým knihovnám Arduino a kompatibilitě s většinou karet Arduino Shield zůstává současně zachována jednoduchost běžných systémů Arduino. K 54 pinům mimo jiné patří 12 PWM výstupů a 12 analogových vstupů, 4 UARTy, 2 TWI (I²C) a dvojitý digitálně-analogový měnič, který je zvláště vhodný pro stereo reprodukci. Vlastní USB Host poskytuje kartě vedle standardů jako JTAG, SPI a Micro USB širší nabídku možností. Paměť 512 KB flash a 96 KB SRAM je přizpůsobena vysoké rychlosti procesoru. Rychlost 84 MHz·54 I/O piny se 2 DAC·Velká paměť flash 512 KB Pro provoz je zapotřebí připojení k internetu a počítač - další informace najdete na http:// www.arduino.org/ (conrad.cz)

Podobné produkty ako Programovatelná deska Arduino DUE

Nejpálivější Hot Chip na světě

Nejpálivější Hot Chip na světě
Detail

(adrop.cz)

Podobné produkty ako Nejpálivější Hot Chip na světě

HOT CHIP Challange #PoctivehoNepali (8594205490008)

HOT CHIP Challange #PoctivehoNepali (8594205490008)
Detail

Sušenky (alza.cz)

Podobné produkty ako HOT CHIP Challange #PoctivehoNepali (8594205490008)
HOT CHIP Challange #PoctivehoNepali (8594205490008), DC Liga Superzvíře Chip (8410779106223), ACRA Ergonometrický BE53E - programovatelný (05-BE53E), Andy - můj první programovatelný robot (8590756114592), Karetní hra Monopoly Bid CZ/SK (5010993900015), Mobli Ully, učící věž, pomůcka pro lezení, Montessori, multiplex, 40,5x86x38cm, zadni svetlo nexelo chip led usb, Power Dynamics BGO65, reproduktorová sada, 150W peak, 45W RMS, černá, Power Dynamics BGB50 reproduktorová sada, 100W peak, 30W RMS, bílá, Power Dynamics BGO65, reproduktorová sada, 150W peak, 45W RMS, bílá, Intelino - programovatelný vláček , bílý (INT-J1-SS1), Thomas Rob: Chip Tooth Smile - CD (7567865299), Siemens RDE100.1RFS Programovatelný digitální prostorový termostat, bezdrátový (RDE100.1RFS), Lexibook Vonná kapsle pro radiobudíky řady CS100 (CSA102), Jupio LP-E6/NB-E6 chip 1700 mAh pro Canon (CCA0020V2), Power Dynamics PD412P, pasivní reproduktor, 1200 W peak, 12 "woofer, 1.3" tweeter, Power Dynamics BGB50, sada reproduktorů, 100 W peak, 30 W RMS, černá, The Beauty and the Beast - Chip - hrnek (3665361007869), Suunto 9 Peak Pro Black (SS050807000), Asist AE7A016 textilní filtr pro vysavače popela řady AE7AF, Killmonger z řady Marvel Legends (5010994104924), Hulk z řady Marvel Legends (5010993956746), Ashleigh & Burwood Velká katalytická lampa MINT CHOC CHIP (AB_PFL358), Suunto 9 Peak Pro Titanium Sand (SS050808000), Suunto 9 Peak Pro Ocean Blue (SS050810000), Suunto 9 Peak Pro Forest Green (SS050828000), Jolly Hadice pro vysavače Karcher řady MV a WD (4047), Spigen MagFit Car Mount for MagSafe Charger pro iPhone (bez nabíječky) (ACP02791), OXFORD kabel se zásuvkou 12V pro nabíječky Maximiser a Oximiser (M004-14), HENDI ocelový kartáč, 3 řady drátů (61152)