Kde se rozmanitost setkává s hodnotou - Katalo.cz
Profi silikonová forma na 25 mini bochánků financier Elastomoule® de Buyer
Profi silikonová forma na 25 mini bochánků financier Elastomoule® je vhodná na přípravu jak za tepla, tak za studena. Perfektní tvar s ostrými hranami pro dokonalou prezentaci Vašich výtvorů. Profesionální silikonové formy Elastomoule® od francouzské firmy de Buyer jsou absolutní špičkou na trhu. Díky speciálnímu materiálu - silikonové pěně s obsahem kovového prachu, jsou tyto formy extrémně tepelně vodivé a zaručí tak perfektní výsledek. Pečivo bude rovnoměrně propečené, se zkaramelizovanou vrstvou po celé ploše. Formy Elastomoule® odolají teplotám od -70°C do +300°C, jsou tak vhodné jak na pečení tak na následné uchovávání v mrazáku. Francouzští kulináři používají tyto formy na přípravu různých předkrmů i dezertů pečených i nepečených. Vhodné jsou i na různé vaječné krémy, šlehané pěny, aspiky apod. Profi silikonové formy Elastomoule® de Buyer ve stručnosti: flexibilní a nepřilnavé ze silikonové pěny s kovovým prachem extrémně rychlý přenos tepla díky micro-bublinkám v materiálu perfektní zkaramelizování pečeného obsahu patentovaný systém vhodné na pečení i do mrazáku, odolají teplotám od -70°C do +300°C profesionální kvalita Použití forem Elastomoule®: Před prvním použitím umyjte formy mýdlovou vodou nebo v myčce na nádobí. Vymažte formu pouze před prvním použitím trochou oleje nebo másla. Na další použití to již nebude nutné. Pokud používáte formy v troubě, pokládejte je přímo na mřížku, nikoliv na plech. Na mřížce dojde k mnohem lepší tepelné cirkulaci a rovnoměrnějšímu propečení obsahu. Mřížku je vhodné umístit do nižší části trouby. Teploty používané na pečení v silikonových formách Elastomoule® jsou stejné jako u běžných plechových forem na pečení. Nepoužívejte v troubě při grilovacím režimu, infračervené paprsky mohou formy vážně poškodit. Lze používat v mikrovlnné troubě. Nikdy nedávejte do trouby, pokud jsou některé z prohlubní formy prázdné! Kápněte do prázdných míst trochu oleje nebo je zasypte moukou. Nepoužívejte nůž ani jiné ostré předměty k manipulaci s formou. Snadno se čistí pod tekoucí vodou nebo v myčce na nádobí.
Podívejte se také silikonova forma na rohlicky
Profi silikonová forma na 25 mini bochánků financier Elastomoule® de Buyer
Profi silikonová forma na 25 mini bochánků financier Elastomoule® je vhodná na přípravu jak za tepla, tak za studena. Perfektní tvar s ostrými hranami pro dokonalou prezentaci Vašich výtvorů. Profesionální silikonové formy Elastomoule® od francouzské firmy de Buyer jsou absolutní špičkou na trhu. Díky speciálnímu materiálu - silikonové pěně s obsahem kovového prachu, jsou tyto formy extrémně tepelně vodivé a zaručí tak perfektní výsledek. Pečivo bude rovnoměrně propečené, se zkaramelizovanou vrstvou po celé ploše. Formy Elastomoule® odolají teplotám od -70°C do +300°C, jsou tak vhodné jak na pečení tak na následné uchovávání v mrazáku. Francouzští kulináři používají tyto formy na přípravu různých předkrmů i dezertů pečených i nepečených. Vhodné jsou i na různé vaječné krémy, šlehané pěny, aspiky apod. Profi silikonové formy Elastomoule® de Buyer ve stručnosti: flexibilní a nepřilnavé ze silikonové pěny s kovovým prachem extrémně rychlý přenos tepla díky micro-bublinkám v materiálu perfektní zkaramelizování pečeného obsahu patentovaný systém vhodné na pečení i do mrazáku, odolají teplotám od -70°C do +300°C profesionální kvalita Použití forem Elastomoule®: Před prvním použitím umyjte formy mýdlovou vodou nebo v myčce na nádobí. Vymažte formu pouze před prvním použitím trochou oleje nebo másla. Na další použití to již nebude nutné. Pokud používáte formy v troubě, pokládejte je přímo na mřížku, nikoliv na plech. Na mřížce dojde k mnohem lepší tepelné cirkulaci a rovnoměrnějšímu propečení obsahu. Mřížku je vhodné umístit do nižší části trouby. Teploty používané na pečení v silikonových formách Elastomoule® jsou stejné jako u běžných plechových forem na pečení. Nepoužívejte v troubě při grilovacím režimu, infračervené paprsky mohou formy vážně poškodit. Lze používat v mikrovlnné troubě. Nikdy nedávejte do trouby, pokud jsou některé z prohlubní formy prázdné! Kápněte do prázdných míst trochu oleje nebo je zasypte moukou. Nepoužívejte nůž ani jiné ostré předměty k manipulaci s formou. Snadno se čistí pod tekoucí vodou nebo v myčce na nádobí.
Podívejte se také de Buyer Forma NON-STICK 4766.26 (4766.26)
Profi silikonová forma na 25 mini bochánků financier Elastomoule® de Buyer
Profi silikonová forma na 25 mini bochánků financier Elastomoule® je vhodná na přípravu jak za tepla, tak za studena. Perfektní tvar s ostrými hranami pro dokonalou prezentaci Vašich výtvorů. Profesionální silikonové formy Elastomoule® od francouzské firmy de Buyer jsou absolutní špičkou na trhu. Díky speciálnímu materiálu - silikonové pěně s obsahem kovového prachu, jsou tyto formy extrémně tepelně vodivé a zaručí tak perfektní výsledek. Pečivo bude rovnoměrně propečené, se zkaramelizovanou vrstvou po celé ploše. Formy Elastomoule® odolají teplotám od -70°C do +300°C, jsou tak vhodné jak na pečení tak na následné uchovávání v mrazáku. Francouzští kulináři používají tyto formy na přípravu různých předkrmů i dezertů pečených i nepečených. Vhodné jsou i na různé vaječné krémy, šlehané pěny, aspiky apod. Profi silikonové formy Elastomoule® de Buyer ve stručnosti: flexibilní a nepřilnavé ze silikonové pěny s kovovým prachem extrémně rychlý přenos tepla díky micro-bublinkám v materiálu perfektní zkaramelizování pečeného obsahu patentovaný systém vhodné na pečení i do mrazáku, odolají teplotám od -70°C do +300°C profesionální kvalita Použití forem Elastomoule®: Před prvním použitím umyjte formy mýdlovou vodou nebo v myčce na nádobí. Vymažte formu pouze před prvním použitím trochou oleje nebo másla. Na další použití to již nebude nutné. Pokud používáte formy v troubě, pokládejte je přímo na mřížku, nikoliv na plech. Na mřížce dojde k mnohem lepší tepelné cirkulaci a rovnoměrnějšímu propečení obsahu. Mřížku je vhodné umístit do nižší části trouby. Teploty používané na pečení v silikonových formách Elastomoule® jsou stejné jako u běžných plechových forem na pečení. Nepoužívejte v troubě při grilovacím režimu, infračervené paprsky mohou formy vážně poškodit. Lze používat v mikrovlnné troubě. Nikdy nedávejte do trouby, pokud jsou některé z prohlubní formy prázdné! Kápněte do prázdných míst trochu oleje nebo je zasypte moukou. Nepoužívejte nůž ani jiné ostré předměty k manipulaci s formou. Snadno se čistí pod tekoucí vodou nebo v myčce na nádobí.
Podívejte se také lamart silikonova forma na kolac silik lt 3015 42000304
Podívejte se také
- de Buyer 4715.24 (4715.24)
- de Buyer 4237.20 (4237.20)
- de Buyer 4706.28 (4706.28)
- de Buyer 4706.32 (4706.32)
- de Buyer 3122.36 (3122.36)
- de Buyer 3240.24 (3240.24)
- de Buyer 4844.26 (4844.26)
- de Buyer 4239.35 (4239.35)
- de Buyer 4605.21 (4605.21)
- de Buyer 4112.24 (4112.24)
- de Buyer 4111.24 (4111.24)
- de Buyer 4788.24N (4788.24N)
- de Buyer 4716.25 (4716.25)
- De Buyer 3437.16N (3437.16N)
- de Buyer 4344.08N (4344.08N)
- de Buyer 4685.00 (4685.00)
- de Buyer 3358.02 (3358.02)
- de Buyer 4111.32 (4111.32)
- de Buyer 3459.28 (3459.28)
- de Buyer 3091.14N (3091.14N)
Profi silikonová forma na 20 mini báboviček canelé O 3,5 cm Elastomoule® de Buyer
Profi silikonová forma na 20 mini báboviček canelé ⌀ 3,5 cm Elastomoule® je vhodná na přípravu jak za tepla, tak za studena. Perfektní tvar s ostrými hranami pro dokonalou prezentaci Vašich výtvorů. Profesionální silikonové formy Elastomoule® od francouzské firmy de Buyer jsou absolutní špičkou na trhu. Díky speciálnímu materiálu - silikonové pěně s obsahem kovového prachu, jsou tyto formy extrémně tepelně vodivé a zaručí tak perfektní výsledek. Pečivo bude rovnoměrně propečené, se zkaramelizovanou vrstvou po celé ploše. Formy Elastomoule® odolají teplotám od -70°C do +300°C, jsou tak vhodné jak na pečení tak na následné uchovávání v mrazáku. Francouzští kulináři používají tyto formy na přípravu různých předkrmů i dezertů pečených i nepečených. Vhodné jsou i na různé vaječné krémy, šlehané pěny, aspiky apod. Profi silikonové formy Elastomoule® de Buyer ve stručnosti: flexibilní a nepřilnavé ze silikonové pěny s kovovým prachem extrémně rychlý přenos tepla díky micro-bublinkám v materiálu perfektní zkaramelizování pečeného obsahu patentovaný systém vhodné na pečení i do mrazáku, odolají teplotám od -70°C do +300°C profesionální kvalita Použití forem Elastomoule®: Před prvním použitím umyjte formy mýdlovou vodou nebo v myčce na nádobí. Vymažte formu pouze před prvním použitím trochou oleje nebo másla. Na další použití to již nebude nutné. Pokud používáte formy v troubě, pokládejte je přímo na mřížku, nikoliv na plech. Na mřížce dojde k mnohem lepší tepelné cirkulaci a rovnoměrnějšímu propečení obsahu. Mřížku je vhodné umístit do nižší části trouby. Teploty používané na pečení v silikonových formách Elastomoule® jsou stejné jako u běžných plechových forem na pečení. Nepoužívejte v troubě při grilovacím režimu, infračervené paprsky mohou formy vážně poškodit. Lze používat v mikrovlnné troubě. Nikdy nedávejte do trouby, pokud jsou některé z prohlubní formy prázdné! Kápněte do prázdných míst trochu oleje nebo je zasypte moukou. Nepoužívejte nůž ani jiné ostré předměty k manipulaci s formou. Snadno se čistí pod tekoucí vodou nebo v myčce na nádobí. Francouzská specialita - bábovičky Canelés de Bordeaux, také známé jako cannelé Bordelais jsou naprosto magické. Malé zákusky s bohatým rumovo-vanilkovým aroma uzavřeným pod křupavou karamelovou krustou. Tuto populární recepturu vyvinul před zhruba 300 lety neznámým kuchař z Bordeaux. Od té doby zaznamenala mnoho úprav. Lesklý, tmavě hnědý až téměř černý povrch, hořkosladká chuť v prvním soustu, křupavá sladká karamelová krusta perfektně kontrastuje s jemným středem provoněným vanilkou a rumem - to je základní charakteristika tohoto dezertu. Tyto malé bábovičky se po letech opět dostávají na výsluní, a časem určitě budou soupeřit s Crème brûlée o nejoblíbenější karamelizovaný dezert. Pečou se ve speciálních formách- ať už měděných s cínovaným vnitřkem, nebo modernějších silikonových. Často se podávají s koňakem nebo vínem tak jak tomu bývalo dříve na tradičních francouzských degustacích. Recept na 12-16 báboviček, podle velikosti formy 1/2 litru mléka 2 celá vejce 2 utřené žloutky 1/2 vanilkového lusku nebo 1/2 lžičky vanilkového extraktu 3 - 4 lžíce rumu 1 šálek hladké mouky 1 šálek třtinového cukr 2 lžíce másla máslo na vymazání formiček cukr na vysypání Postup: 1. Den předem: svaříme mléko s vanilkou a máslem. 2. Po rozehřátí nechte pozvolna vychladnout 3. Smíchejte mouku a cukr dohromady, pak přidejte vejce a vaječné žloutky, celé přidejte do horké směsi mléka s vanilkou 4. Jemně promíchejte s cílem získat tekutou a hladkou hmotu, jako na lívance, nechte vychladnout, pak přidejte rum. 5. Umístěte ji v chladničce po dobu 24 hodin (48 hodin maximálně). 6. Když jste připraveni péct caneles: předehřejte troubu na 250°C. 7. Velkoryse vymažte formy máslem a vysypte cukrem. 8. Nalijte těsto do forem do výše 3/4 . 9. Umístěte formy na plech, pečte na vysokou teplotu po dobu 5 minut, pak snižte na teplotu 175°Ca pečte po dobu 1 hodiny. (Záleží na vaší troubě, správná doba může být až 1 a čtvrt hodiny!) Shora budou mít hnědou kůrku a budou vlahé uvnitř. 10. Opatrně je vyndejte z forem, dokud jsou ještě horké. Nechejte vychladnout. 11. Podáváme s čajem nebo kávou na snídani, nebo se sklenkou vína či koňaku v pozdním odpoledni nebo večer. Dobrou chuť!
Objev podobné jako Profi silikonová forma na 20 mini báboviček canelé O 3,5 cm Elastomoule® de Buyer
Profi silikonová forma na 20 mini báboviček canelé O 3,5 cm Elastomoule® de Buyer
Profi silikonová forma na 20 mini báboviček canelé ⌀ 3,5 cm Elastomoule® je vhodná na přípravu jak za tepla, tak za studena. Perfektní tvar s ostrými hranami pro dokonalou prezentaci Vašich výtvorů. Profesionální silikonové formy Elastomoule® od francouzské firmy de Buyer jsou absolutní špičkou na trhu. Díky speciálnímu materiálu - silikonové pěně s obsahem kovového prachu, jsou tyto formy extrémně tepelně vodivé a zaručí tak perfektní výsledek. Pečivo bude rovnoměrně propečené, se zkaramelizovanou vrstvou po celé ploše. Formy Elastomoule® odolají teplotám od -70°C do +300°C, jsou tak vhodné jak na pečení tak na následné uchovávání v mrazáku. Francouzští kulináři používají tyto formy na přípravu různých předkrmů i dezertů pečených i nepečených. Vhodné jsou i na různé vaječné krémy, šlehané pěny, aspiky apod. Profi silikonové formy Elastomoule® de Buyer ve stručnosti: flexibilní a nepřilnavé ze silikonové pěny s kovovým prachem extrémně rychlý přenos tepla díky micro-bublinkám v materiálu perfektní zkaramelizování pečeného obsahu patentovaný systém vhodné na pečení i do mrazáku, odolají teplotám od -70°C do +300°C profesionální kvalita Použití forem Elastomoule®: Před prvním použitím umyjte formy mýdlovou vodou nebo v myčce na nádobí. Vymažte formu pouze před prvním použitím trochou oleje nebo másla. Na další použití to již nebude nutné. Pokud používáte formy v troubě, pokládejte je přímo na mřížku, nikoliv na plech. Na mřížce dojde k mnohem lepší tepelné cirkulaci a rovnoměrnějšímu propečení obsahu. Mřížku je vhodné umístit do nižší části trouby. Teploty používané na pečení v silikonových formách Elastomoule® jsou stejné jako u běžných plechových forem na pečení. Nepoužívejte v troubě při grilovacím režimu, infračervené paprsky mohou formy vážně poškodit. Lze používat v mikrovlnné troubě. Nikdy nedávejte do trouby, pokud jsou některé z prohlubní formy prázdné! Kápněte do prázdných míst trochu oleje nebo je zasypte moukou. Nepoužívejte nůž ani jiné ostré předměty k manipulaci s formou. Snadno se čistí pod tekoucí vodou nebo v myčce na nádobí. Francouzská specialita - bábovičky Canelés de Bordeaux, také známé jako cannelé Bordelais jsou naprosto magické. Malé zákusky s bohatým rumovo-vanilkovým aroma uzavřeným pod křupavou karamelovou krustou. Tuto populární recepturu vyvinul před zhruba 300 lety neznámým kuchař z Bordeaux. Od té doby zaznamenala mnoho úprav. Lesklý, tmavě hnědý až téměř černý povrch, hořkosladká chuť v prvním soustu, křupavá sladká karamelová krusta perfektně kontrastuje s jemným středem provoněným vanilkou a rumem - to je základní charakteristika tohoto dezertu. Tyto malé bábovičky se po letech opět dostávají na výsluní, a časem určitě budou soupeřit s Crème brûlée o nejoblíbenější karamelizovaný dezert. Pečou se ve speciálních formách- ať už měděných s cínovaným vnitřkem, nebo modernějších silikonových. Často se podávají s koňakem nebo vínem tak jak tomu bývalo dříve na tradičních francouzských degustacích. Recept na 12-16 báboviček, podle velikosti formy 1/2 litru mléka 2 celá vejce 2 utřené žloutky 1/2 vanilkového lusku nebo 1/2 lžičky vanilkového extraktu 3 - 4 lžíce rumu 1 šálek hladké mouky 1 šálek třtinového cukr 2 lžíce másla máslo na vymazání formiček cukr na vysypání Postup: 1. Den předem: svaříme mléko s vanilkou a máslem. 2. Po rozehřátí nechte pozvolna vychladnout 3. Smíchejte mouku a cukr dohromady, pak přidejte vejce a vaječné žloutky, celé přidejte do horké směsi mléka s vanilkou 4. Jemně promíchejte s cílem získat tekutou a hladkou hmotu, jako na lívance, nechte vychladnout, pak přidejte rum. 5. Umístěte ji v chladničce po dobu 24 hodin (48 hodin maximálně). 6. Když jste připraveni péct caneles: předehřejte troubu na 250°C. 7. Velkoryse vymažte formy máslem a vysypte cukrem. 8. Nalijte těsto do forem do výše 3/4 . 9. Umístěte formy na plech, pečte na vysokou teplotu po dobu 5 minut, pak snižte na teplotu 175°Ca pečte po dobu 1 hodiny. (Záleží na vaší troubě, správná doba může být až 1 a čtvrt hodiny!) Shora budou mít hnědou kůrku a budou vlahé uvnitř. 10. Opatrně je vyndejte z forem, dokud jsou ještě horké. Nechejte vychladnout. 11. Podáváme s čajem nebo kávou na snídani, nebo se sklenkou vína či koňaku v pozdním odpoledni nebo večer. Dobrou chuť!
Objev podobné jako Profi silikonová forma na 20 mini báboviček canelé O 3,5 cm Elastomoule® de Buyer
Profi silikonová forma na 20 mini báboviček canelé O 3,5 cm Elastomoule® de Buyer
Profi silikonová forma na 20 mini báboviček canelé ⌀ 3,5 cm Elastomoule® je vhodná na přípravu jak za tepla, tak za studena. Perfektní tvar s ostrými hranami pro dokonalou prezentaci Vašich výtvorů. Profesionální silikonové formy Elastomoule® od francouzské firmy de Buyer jsou absolutní špičkou na trhu. Díky speciálnímu materiálu - silikonové pěně s obsahem kovového prachu, jsou tyto formy extrémně tepelně vodivé a zaručí tak perfektní výsledek. Pečivo bude rovnoměrně propečené, se zkaramelizovanou vrstvou po celé ploše. Formy Elastomoule® odolají teplotám od -70°C do +300°C, jsou tak vhodné jak na pečení tak na následné uchovávání v mrazáku. Francouzští kulináři používají tyto formy na přípravu různých předkrmů i dezertů pečených i nepečených. Vhodné jsou i na různé vaječné krémy, šlehané pěny, aspiky apod. Profi silikonové formy Elastomoule® de Buyer ve stručnosti: flexibilní a nepřilnavé ze silikonové pěny s kovovým prachem extrémně rychlý přenos tepla díky micro-bublinkám v materiálu perfektní zkaramelizování pečeného obsahu patentovaný systém vhodné na pečení i do mrazáku, odolají teplotám od -70°C do +300°C profesionální kvalita Použití forem Elastomoule®: Před prvním použitím umyjte formy mýdlovou vodou nebo v myčce na nádobí. Vymažte formu pouze před prvním použitím trochou oleje nebo másla. Na další použití to již nebude nutné. Pokud používáte formy v troubě, pokládejte je přímo na mřížku, nikoliv na plech. Na mřížce dojde k mnohem lepší tepelné cirkulaci a rovnoměrnějšímu propečení obsahu. Mřížku je vhodné umístit do nižší části trouby. Teploty používané na pečení v silikonových formách Elastomoule® jsou stejné jako u běžných plechových forem na pečení. Nepoužívejte v troubě při grilovacím režimu, infračervené paprsky mohou formy vážně poškodit. Lze používat v mikrovlnné troubě. Nikdy nedávejte do trouby, pokud jsou některé z prohlubní formy prázdné! Kápněte do prázdných míst trochu oleje nebo je zasypte moukou. Nepoužívejte nůž ani jiné ostré předměty k manipulaci s formou. Snadno se čistí pod tekoucí vodou nebo v myčce na nádobí. Francouzská specialita - bábovičky Canelés de Bordeaux, také známé jako cannelé Bordelais jsou naprosto magické. Malé zákusky s bohatým rumovo-vanilkovým aroma uzavřeným pod křupavou karamelovou krustou. Tuto populární recepturu vyvinul před zhruba 300 lety neznámým kuchař z Bordeaux. Od té doby zaznamenala mnoho úprav. Lesklý, tmavě hnědý až téměř černý povrch, hořkosladká chuť v prvním soustu, křupavá sladká karamelová krusta perfektně kontrastuje s jemným středem provoněným vanilkou a rumem - to je základní charakteristika tohoto dezertu. Tyto malé bábovičky se po letech opět dostávají na výsluní, a časem určitě budou soupeřit s Crème brûlée o nejoblíbenější karamelizovaný dezert. Pečou se ve speciálních formách- ať už měděných s cínovaným vnitřkem, nebo modernějších silikonových. Často se podávají s koňakem nebo vínem tak jak tomu bývalo dříve na tradičních francouzských degustacích. Recept na 12-16 báboviček, podle velikosti formy 1/2 litru mléka 2 celá vejce 2 utřené žloutky 1/2 vanilkového lusku nebo 1/2 lžičky vanilkového extraktu 3 - 4 lžíce rumu 1 šálek hladké mouky 1 šálek třtinového cukr 2 lžíce másla máslo na vymazání formiček cukr na vysypání Postup: 1. Den předem: svaříme mléko s vanilkou a máslem. 2. Po rozehřátí nechte pozvolna vychladnout 3. Smíchejte mouku a cukr dohromady, pak přidejte vejce a vaječné žloutky, celé přidejte do horké směsi mléka s vanilkou 4. Jemně promíchejte s cílem získat tekutou a hladkou hmotu, jako na lívance, nechte vychladnout, pak přidejte rum. 5. Umístěte ji v chladničce po dobu 24 hodin (48 hodin maximálně). 6. Když jste připraveni péct caneles: předehřejte troubu na 250°C. 7. Velkoryse vymažte formy máslem a vysypte cukrem. 8. Nalijte těsto do forem do výše 3/4 . 9. Umístěte formy na plech, pečte na vysokou teplotu po dobu 5 minut, pak snižte na teplotu 175°Ca pečte po dobu 1 hodiny. (Záleží na vaší troubě, správná doba může být až 1 a čtvrt hodiny!) Shora budou mít hnědou kůrku a budou vlahé uvnitř. 10. Opatrně je vyndejte z forem, dokud jsou ještě horké. Nechejte vychladnout. 11. Podáváme s čajem nebo kávou na snídani, nebo se sklenkou vína či koňaku v pozdním odpoledni nebo večer. Dobrou chuť!
Objev podobné jako Profi silikonová forma na 20 mini báboviček canelé O 3,5 cm Elastomoule® de Buyer
Profi silikonová forma na 8 báboviček canelé O 5,5 cm Elastomoule® de Buyer
Profi silikonová forma na 8 báboviček canelé ⌀ 5,5 cm Elastomoule® je vhodná na přípravu jak za tepla, tak za studena. Perfektní tvar s ostrými hranami pro dokonalou prezentaci Vašich výtvorů. Profesionální silikonové formy Elastomoule® od francouzské firmy de Buyer jsou absolutní špičkou na trhu. Díky speciálnímu materiálu - silikonové pěně s obsahem kovového prachu, jsou tyto formy extrémně tepelně vodivé a zaručí tak perfektní výsledek. Pečivo bude rovnoměrně propečené, se zkaramelizovanou vrstvou po celé ploše. Formy Elastomoule® odolají teplotám od -70°C do +300°C, jsou tak vhodné jak na pečení tak na následné uchovávání v mrazáku. Francouzští kulináři používají tyto formy na přípravu různých předkrmů i dezertů pečených i nepečených. Vhodné jsou i na různé vaječné krémy, šlehané pěny, aspiky apod. Profi silikonové formy Elastomoule® de Buyer ve stručnosti: flexibilní a nepřilnavé ze silikonové pěny s kovovým prachem extrémně rychlý přenos tepla díky micro-bublinkám v materiálu perfektní zkaramelizování pečeného obsahu patentovaný systém vhodné na pečení i do mrazáku, odolají teplotám od -70°C do +300°C profesionální kvalita Použití forem Elastomoule®: Před prvním použitím umyjte formy mýdlovou vodou nebo v myčce na nádobí. Vymažte formu pouze před prvním použitím trochou oleje nebo másla. Na další použití to již nebude nutné. Pokud používáte formy v troubě, pokládejte je přímo na mřížku, nikoliv na plech. Na mřížce dojde k mnohem lepší tepelné cirkulaci a rovnoměrnějšímu propečení obsahu. Mřížku je vhodné umístit do nižší části trouby. Teploty používané na pečení v silikonových formách Elastomoule® jsou stejné jako u běžných plechových forem na pečení. Nepoužívejte v troubě při grilovacím režimu, infračervené paprsky mohou formy vážně poškodit. Lze používat v mikrovlnné troubě. Nikdy nedávejte do trouby, pokud jsou některé z prohlubní formy prázdné! Kápněte do prázdných míst trochu oleje nebo je zasypte moukou. Nepoužívejte nůž ani jiné ostré předměty k manipulaci s formou. Snadno se čistí pod tekoucí vodou nebo v myčce na nádobí. Francouzská specialita - bábovičky Canelés de Bordeaux, také známé jako cannelé Bordelais jsou naprosto magické. Malé zákusky s bohatým rumovo-vanilkovým aroma uzavřeným pod křupavou karamelovou krustou. Tuto populární recepturu vyvinul před zhruba 300 lety neznámým kuchař z Bordeaux. Od té doby zaznamenala mnoho úprav. Lesklý, tmavě hnědý až téměř černý povrch, hořkosladká chuť v prvním soustu, křupavá sladká karamelová krusta perfektně kontrastuje s jemným středem provoněným vanilkou a rumem - to je základní charakteristika tohoto dezertu. Tyto malé bábovičky se po letech opět dostávají na výsluní, a časem určitě budou soupeřit s Crème brûlée o nejoblíbenější karamelizovaný dezert. Pečou se ve speciálních formách- ať už měděných s cínovaným vnitřkem, nebo modernějších silikonových. Často se podávají s koňakem nebo vínem tak jak tomu bývalo dříve na tradičních francouzských degustacích. Recept na 12-16 báboviček, podle velikosti formy 1/2 litru mléka 2 celá vejce 2 utřené žloutky 1/2 vanilkového lusku nebo 1/2 lžičky vanilkového extraktu 3 - 4 lžíce rumu 1 šálek hladké mouky 1 šálek třtinového cukr 2 lžíce másla máslo na vymazání formiček cukr na vysypání Postup: 1. Den předem: svaříme mléko s vanilkou a máslem. 2. Po rozehřátí nechte pozvolna vychladnout 3. Smíchejte mouku a cukr dohromady, pak přidejte vejce a vaječné žloutky, celé přidejte do horké směsi mléka s vanilkou 4. Jemně promíchejte s cílem získat tekutou a hladkou hmotu, jako na lívance, nechte vychladnout, pak přidejte rum. 5. Umístěte ji v chladničce po dobu 24 hodin (48 hodin maximálně). 6. Když jste připraveni péct caneles: předehřejte troubu na 250°C. 7. Velkoryse vymažte formy máslem a vysypte cukrem. 8. Nalijte těsto do forem do výše 3/4 . 9. Umístěte formy na plech, pečte na vysokou teplotu po dobu 5 minut, pak snižte na teplotu 175°Ca pečte po dobu 1 hodiny. (Záleží na vaší troubě, správná doba může být až 1 a čtvrt hodiny!) Shora budou mít hnědou kůrku a budou vlahé uvnitř. 10. Opatrně je vyndejte z forem, dokud jsou ještě horké. Nechejte vychladnout. 11. Podáváme s čajem nebo kávou na snídani, nebo se sklenkou vína či koňaku v pozdním odpoledni nebo večer. Dobrou chuť!
Objev podobné jako Profi silikonová forma na 8 báboviček canelé O 5,5 cm Elastomoule® de Buyer
Profi silikonová forma na 8 báboviček canelé O 5,5 cm Elastomoule® de Buyer
Profi silikonová forma na 8 báboviček canelé ⌀ 5,5 cm Elastomoule® je vhodná na přípravu jak za tepla, tak za studena. Perfektní tvar s ostrými hranami pro dokonalou prezentaci Vašich výtvorů. Profesionální silikonové formy Elastomoule® od francouzské firmy de Buyer jsou absolutní špičkou na trhu. Díky speciálnímu materiálu - silikonové pěně s obsahem kovového prachu, jsou tyto formy extrémně tepelně vodivé a zaručí tak perfektní výsledek. Pečivo bude rovnoměrně propečené, se zkaramelizovanou vrstvou po celé ploše. Formy Elastomoule® odolají teplotám od -70°C do +300°C, jsou tak vhodné jak na pečení tak na následné uchovávání v mrazáku. Francouzští kulináři používají tyto formy na přípravu různých předkrmů i dezertů pečených i nepečených. Vhodné jsou i na různé vaječné krémy, šlehané pěny, aspiky apod. Profi silikonové formy Elastomoule® de Buyer ve stručnosti: flexibilní a nepřilnavé ze silikonové pěny s kovovým prachem extrémně rychlý přenos tepla díky micro-bublinkám v materiálu perfektní zkaramelizování pečeného obsahu patentovaný systém vhodné na pečení i do mrazáku, odolají teplotám od -70°C do +300°C profesionální kvalita Použití forem Elastomoule®: Před prvním použitím umyjte formy mýdlovou vodou nebo v myčce na nádobí. Vymažte formu pouze před prvním použitím trochou oleje nebo másla. Na další použití to již nebude nutné. Pokud používáte formy v troubě, pokládejte je přímo na mřížku, nikoliv na plech. Na mřížce dojde k mnohem lepší tepelné cirkulaci a rovnoměrnějšímu propečení obsahu. Mřížku je vhodné umístit do nižší části trouby. Teploty používané na pečení v silikonových formách Elastomoule® jsou stejné jako u běžných plechových forem na pečení. Nepoužívejte v troubě při grilovacím režimu, infračervené paprsky mohou formy vážně poškodit. Lze používat v mikrovlnné troubě. Nikdy nedávejte do trouby, pokud jsou některé z prohlubní formy prázdné! Kápněte do prázdných míst trochu oleje nebo je zasypte moukou. Nepoužívejte nůž ani jiné ostré předměty k manipulaci s formou. Snadno se čistí pod tekoucí vodou nebo v myčce na nádobí. Francouzská specialita - bábovičky Canelés de Bordeaux, také známé jako cannelé Bordelais jsou naprosto magické. Malé zákusky s bohatým rumovo-vanilkovým aroma uzavřeným pod křupavou karamelovou krustou. Tuto populární recepturu vyvinul před zhruba 300 lety neznámým kuchař z Bordeaux. Od té doby zaznamenala mnoho úprav. Lesklý, tmavě hnědý až téměř černý povrch, hořkosladká chuť v prvním soustu, křupavá sladká karamelová krusta perfektně kontrastuje s jemným středem provoněným vanilkou a rumem - to je základní charakteristika tohoto dezertu. Tyto malé bábovičky se po letech opět dostávají na výsluní, a časem určitě budou soupeřit s Crème brûlée o nejoblíbenější karamelizovaný dezert. Pečou se ve speciálních formách- ať už měděných s cínovaným vnitřkem, nebo modernějších silikonových. Často se podávají s koňakem nebo vínem tak jak tomu bývalo dříve na tradičních francouzských degustacích. Recept na 12-16 báboviček, podle velikosti formy 1/2 litru mléka 2 celá vejce 2 utřené žloutky 1/2 vanilkového lusku nebo 1/2 lžičky vanilkového extraktu 3 - 4 lžíce rumu 1 šálek hladké mouky 1 šálek třtinového cukr 2 lžíce másla máslo na vymazání formiček cukr na vysypání Postup: 1. Den předem: svaříme mléko s vanilkou a máslem. 2. Po rozehřátí nechte pozvolna vychladnout 3. Smíchejte mouku a cukr dohromady, pak přidejte vejce a vaječné žloutky, celé přidejte do horké směsi mléka s vanilkou 4. Jemně promíchejte s cílem získat tekutou a hladkou hmotu, jako na lívance, nechte vychladnout, pak přidejte rum. 5. Umístěte ji v chladničce po dobu 24 hodin (48 hodin maximálně). 6. Když jste připraveni péct caneles: předehřejte troubu na 250°C. 7. Velkoryse vymažte formy máslem a vysypte cukrem. 8. Nalijte těsto do forem do výše 3/4 . 9. Umístěte formy na plech, pečte na vysokou teplotu po dobu 5 minut, pak snižte na teplotu 175°Ca pečte po dobu 1 hodiny. (Záleží na vaší troubě, správná doba může být až 1 a čtvrt hodiny!) Shora budou mít hnědou kůrku a budou vlahé uvnitř. 10. Opatrně je vyndejte z forem, dokud jsou ještě horké. Nechejte vychladnout. 11. Podáváme s čajem nebo kávou na snídani, nebo se sklenkou vína či koňaku v pozdním odpoledni nebo večer. Dobrou chuť!
Objev podobné jako Profi silikonová forma na 8 báboviček canelé O 5,5 cm Elastomoule® de Buyer
Profi silikonová forma na 8 báboviček canelé O 5,5 cm Elastomoule® de Buyer
Profi silikonová forma na 8 báboviček canelé ⌀ 5,5 cm Elastomoule® je vhodná na přípravu jak za tepla, tak za studena. Perfektní tvar s ostrými hranami pro dokonalou prezentaci Vašich výtvorů. Profesionální silikonové formy Elastomoule® od francouzské firmy de Buyer jsou absolutní špičkou na trhu. Díky speciálnímu materiálu - silikonové pěně s obsahem kovového prachu, jsou tyto formy extrémně tepelně vodivé a zaručí tak perfektní výsledek. Pečivo bude rovnoměrně propečené, se zkaramelizovanou vrstvou po celé ploše. Formy Elastomoule® odolají teplotám od -70°C do +300°C, jsou tak vhodné jak na pečení tak na následné uchovávání v mrazáku. Francouzští kulináři používají tyto formy na přípravu různých předkrmů i dezertů pečených i nepečených. Vhodné jsou i na různé vaječné krémy, šlehané pěny, aspiky apod. Profi silikonové formy Elastomoule® de Buyer ve stručnosti: flexibilní a nepřilnavé ze silikonové pěny s kovovým prachem extrémně rychlý přenos tepla díky micro-bublinkám v materiálu perfektní zkaramelizování pečeného obsahu patentovaný systém vhodné na pečení i do mrazáku, odolají teplotám od -70°C do +300°C profesionální kvalita Použití forem Elastomoule®: Před prvním použitím umyjte formy mýdlovou vodou nebo v myčce na nádobí. Vymažte formu pouze před prvním použitím trochou oleje nebo másla. Na další použití to již nebude nutné. Pokud používáte formy v troubě, pokládejte je přímo na mřížku, nikoliv na plech. Na mřížce dojde k mnohem lepší tepelné cirkulaci a rovnoměrnějšímu propečení obsahu. Mřížku je vhodné umístit do nižší části trouby. Teploty používané na pečení v silikonových formách Elastomoule® jsou stejné jako u běžných plechových forem na pečení. Nepoužívejte v troubě při grilovacím režimu, infračervené paprsky mohou formy vážně poškodit. Lze používat v mikrovlnné troubě. Nikdy nedávejte do trouby, pokud jsou některé z prohlubní formy prázdné! Kápněte do prázdných míst trochu oleje nebo je zasypte moukou. Nepoužívejte nůž ani jiné ostré předměty k manipulaci s formou. Snadno se čistí pod tekoucí vodou nebo v myčce na nádobí. Francouzská specialita - bábovičky Canelés de Bordeaux, také známé jako cannelé Bordelais jsou naprosto magické. Malé zákusky s bohatým rumovo-vanilkovým aroma uzavřeným pod křupavou karamelovou krustou. Tuto populární recepturu vyvinul před zhruba 300 lety neznámým kuchař z Bordeaux. Od té doby zaznamenala mnoho úprav. Lesklý, tmavě hnědý až téměř černý povrch, hořkosladká chuť v prvním soustu, křupavá sladká karamelová krusta perfektně kontrastuje s jemným středem provoněným vanilkou a rumem - to je základní charakteristika tohoto dezertu. Tyto malé bábovičky se po letech opět dostávají na výsluní, a časem určitě budou soupeřit s Crème brûlée o nejoblíbenější karamelizovaný dezert. Pečou se ve speciálních formách- ať už měděných s cínovaným vnitřkem, nebo modernějších silikonových. Často se podávají s koňakem nebo vínem tak jak tomu bývalo dříve na tradičních francouzských degustacích. Recept na 12-16 báboviček, podle velikosti formy 1/2 litru mléka 2 celá vejce 2 utřené žloutky 1/2 vanilkového lusku nebo 1/2 lžičky vanilkového extraktu 3 - 4 lžíce rumu 1 šálek hladké mouky 1 šálek třtinového cukr 2 lžíce másla máslo na vymazání formiček cukr na vysypání Postup: 1. Den předem: svaříme mléko s vanilkou a máslem. 2. Po rozehřátí nechte pozvolna vychladnout 3. Smíchejte mouku a cukr dohromady, pak přidejte vejce a vaječné žloutky, celé přidejte do horké směsi mléka s vanilkou 4. Jemně promíchejte s cílem získat tekutou a hladkou hmotu, jako na lívance, nechte vychladnout, pak přidejte rum. 5. Umístěte ji v chladničce po dobu 24 hodin (48 hodin maximálně). 6. Když jste připraveni péct caneles: předehřejte troubu na 250°C. 7. Velkoryse vymažte formy máslem a vysypte cukrem. 8. Nalijte těsto do forem do výše 3/4 . 9. Umístěte formy na plech, pečte na vysokou teplotu po dobu 5 minut, pak snižte na teplotu 175°Ca pečte po dobu 1 hodiny. (Záleží na vaší troubě, správná doba může být až 1 a čtvrt hodiny!) Shora budou mít hnědou kůrku a budou vlahé uvnitř. 10. Opatrně je vyndejte z forem, dokud jsou ještě horké. Nechejte vychladnout. 11. Podáváme s čajem nebo kávou na snídani, nebo se sklenkou vína či koňaku v pozdním odpoledni nebo večer. Dobrou chuť!
Objev podobné jako Profi silikonová forma na 8 báboviček canelé O 5,5 cm Elastomoule® de Buyer
Forma na mini tartaletky de Buyer 12 ks
Robustní ocelová forma na mini tartaletky nebo mini koláče quiche nabízí 12 míst, které jsou uspořádány tak, aby optimalizovaly cirkulaci horkého vzduchu. Díky použití oceli je možné dosáhnout vysokých teplot a karamelizaci šťáv. Hlavní výhody: Ideální pro mini tartaletky a mini quiche Rovnoměrné rozložení tepla Nepřilnavý PTFE povrch bez škodlivých PFOA Snadné vyjmutí koláčů z formy Ocel je chráněna proti oxidaci Dodatečné informace Materiál: ocel s nepřilnavou povrchovou úpravou Průměr formičky: 7 cm Vhodné do trouby do 220 °C Nevhodné do myčky, pouze ruční mytí
Objev podobné jako Forma na mini tartaletky de Buyer 12 ks
Forma na mini tartaletky de Buyer 12 ks
Robustní ocelová forma na mini tartaletky nebo mini koláče quiche nabízí 12 míst, které jsou uspořádány tak, aby optimalizovaly cirkulaci horkého vzduchu. Díky použití oceli je možné dosáhnout vysokých teplot a karamelizaci šťáv. Hlavní výhody: Ideální pro mini tartaletky a mini quiche Rovnoměrné rozložení tepla Nepřilnavý PTFE povrch bez škodlivých PFOA Snadné vyjmutí koláčů z formy Ocel je chráněna proti oxidaci Dodatečné informace Materiál: ocel s nepřilnavou povrchovou úpravou Průměr formičky: 7 cm Vhodné do trouby do 220 °C Nevhodné do myčky, pouze ruční mytí
Objev podobné jako Forma na mini tartaletky de Buyer 12 ks
Forma na mini tartaletky de Buyer 12 ks
Robustní ocelová forma na mini tartaletky nebo mini koláče quiche nabízí 12 míst, které jsou uspořádány tak, aby optimalizovaly cirkulaci horkého vzduchu. Díky použití oceli je možné dosáhnout vysokých teplot a karamelizaci šťáv. Hlavní výhody: Ideální pro mini tartaletky a mini quiche Rovnoměrné rozložení tepla Nepřilnavý PTFE povrch bez škodlivých PFOA Snadné vyjmutí koláčů z formy Ocel je chráněna proti oxidaci Dodatečné informace Materiál: ocel s nepřilnavou povrchovou úpravou Průměr formičky: 7 cm Vhodné do trouby do 220 °C Nevhodné do myčky, pouze ruční mytí
Objev podobné jako Forma na mini tartaletky de Buyer 12 ks
Profi šlehací metlička Göma 25 cm de Buyer
Metla je základní pomocník při vaření. Práce s ní může být někdy náročná, proto firma de Buyer vyvinula extra robustní metly s ergonomickými rukojeťmi pro maximální pohodlí při vaření. Metly Göma jsou z kvalitní nerezové oceli, s rukojetí z polypropylenu. Na povrchu rukojeti je TPE (termoplastický elastomer). Rukojeti jsou dokonale utěsněné, antibakteriální a celé metly lze sterilizovat. Jsou vybavené praktickým očkem pro zavěšení. Profi šlehací metla Göma značky de Buyer ve stručnosti: profesionální kvalita ergonomicky tvarovaná rukojeť s protiskluzovou antibakteriální úpravou nerezové drátky jsou robustní a nepovolí ani po dlouhém používání metlu je možné sterilizovat, rukojeť je dokonale utěsněná
Objev podobné jako Profi šlehací metlička Göma 25 cm de Buyer
Profi šlehací metlička Göma 25 cm de Buyer
Metla je základní pomocník při vaření. Práce s ní může být někdy náročná, proto firma de Buyer vyvinula extra robustní metly s ergonomickými rukojeťmi pro maximální pohodlí při vaření. Metly Göma jsou z kvalitní nerezové oceli, s rukojetí z polypropylenu. Na povrchu rukojeti je TPE (termoplastický elastomer). Rukojeti jsou dokonale utěsněné, antibakteriální a celé metly lze sterilizovat. Jsou vybavené praktickým očkem pro zavěšení. Profi šlehací metla Göma značky de Buyer ve stručnosti: profesionální kvalita ergonomicky tvarovaná rukojeť s protiskluzovou antibakteriální úpravou nerezové drátky jsou robustní a nepovolí ani po dlouhém používání metlu je možné sterilizovat, rukojeť je dokonale utěsněná
Objev podobné jako Profi šlehací metlička Göma 25 cm de Buyer
Profi šlehací metlička Göma 25 cm de Buyer
Metla je základní pomocník při vaření. Práce s ní může být někdy náročná, proto firma de Buyer vyvinula extra robustní metly s ergonomickými rukojeťmi pro maximální pohodlí při vaření. Metly Göma jsou z kvalitní nerezové oceli, s rukojetí z polypropylenu. Na povrchu rukojeti je TPE (termoplastický elastomer). Rukojeti jsou dokonale utěsněné, antibakteriální a celé metly lze sterilizovat. Jsou vybavené praktickým očkem pro zavěšení. Profi šlehací metla Göma značky de Buyer ve stručnosti: profesionální kvalita ergonomicky tvarovaná rukojeť s protiskluzovou antibakteriální úpravou nerezové drátky jsou robustní a nepovolí ani po dlouhém používání metlu je možné sterilizovat, rukojeť je dokonale utěsněná
Objev podobné jako Profi šlehací metlička Göma 25 cm de Buyer
Forma na mini savarin/donuty de Buyer 6 ks
Robustní ocelová forma na mini savarinky nabízí 6 míst, které jsou uspořádány tak, aby optimalizovaly cirkulaci horkého vzduchu. Díky použití oceli je možné dosáhnout vysokých teplot a karamelizaci šťáv. Hlavní výhody: Ideální pro mini savariny Rovnoměrné rozložení tepla Nepřilnavý PTFE povrch bez škodlivých PFOA Snadné vyjmutí koláčů z formy Ocel je chráněna proti oxidaci Dodatečné informace Materiál: ocel s nepřilnavou povrchovou úpravou Průměr formičky: 8 cm Vhodné do trouby do 220 °C Nevhodné do myčky, pouze ruční mytí
Objev podobné jako Forma na mini savarin/donuty de Buyer 6 ks
Forma na mini savarin/donuty de Buyer 12 ks
Robustní ocelová forma na mini savarinky nabízí 12 míst, které jsou uspořádány tak, aby optimalizovaly cirkulaci horkého vzduchu. Díky použití oceli je možné dosáhnout vysokých teplot a karamelizaci šťáv. Hlavní výhody: Ideální pro mini savariny Rovnoměrné rozložení tepla Nepřilnavý PTFE povrch bez škodlivých PFOA Snadné vyjmutí koláčů z formy Ocel je chráněna proti oxidaci Dodatečné informace Materiál: ocel s nepřilnavou povrchovou úpravou Průměr formičky: 8 cm Vhodné do trouby do 220 °C Nevhodné do myčky, pouze ruční mytí
Objev podobné jako Forma na mini savarin/donuty de Buyer 12 ks
Forma na mini savarin/donuty de Buyer 12 ks
Robustní ocelová forma na mini savarinky nabízí 12 míst, které jsou uspořádány tak, aby optimalizovaly cirkulaci horkého vzduchu. Díky použití oceli je možné dosáhnout vysokých teplot a karamelizaci šťáv. Hlavní výhody: Ideální pro mini savariny Rovnoměrné rozložení tepla Nepřilnavý PTFE povrch bez škodlivých PFOA Snadné vyjmutí koláčů z formy Ocel je chráněna proti oxidaci Dodatečné informace Materiál: ocel s nepřilnavou povrchovou úpravou Průměr formičky: 8 cm Vhodné do trouby do 220 °C Nevhodné do myčky, pouze ruční mytí
Objev podobné jako Forma na mini savarin/donuty de Buyer 12 ks
Forma na mini savarin/donuty de Buyer 6 ks
Robustní ocelová forma na mini savarinky nabízí 6 míst, které jsou uspořádány tak, aby optimalizovaly cirkulaci horkého vzduchu. Díky použití oceli je možné dosáhnout vysokých teplot a karamelizaci šťáv. Hlavní výhody: Ideální pro mini savariny Rovnoměrné rozložení tepla Nepřilnavý PTFE povrch bez škodlivých PFOA Snadné vyjmutí koláčů z formy Ocel je chráněna proti oxidaci Dodatečné informace Materiál: ocel s nepřilnavou povrchovou úpravou Průměr formičky: 8 cm Vhodné do trouby do 220 °C Nevhodné do myčky, pouze ruční mytí
Objev podobné jako Forma na mini savarin/donuty de Buyer 6 ks
Forma na mini savarin/donuty de Buyer 6 ks
Robustní ocelová forma na mini savarinky nabízí 6 míst, které jsou uspořádány tak, aby optimalizovaly cirkulaci horkého vzduchu. Díky použití oceli je možné dosáhnout vysokých teplot a karamelizaci šťáv. Hlavní výhody: Ideální pro mini savariny Rovnoměrné rozložení tepla Nepřilnavý PTFE povrch bez škodlivých PFOA Snadné vyjmutí koláčů z formy Ocel je chráněna proti oxidaci Dodatečné informace Materiál: ocel s nepřilnavou povrchovou úpravou Průměr formičky: 8 cm Vhodné do trouby do 220 °C Nevhodné do myčky, pouze ruční mytí
Objev podobné jako Forma na mini savarin/donuty de Buyer 6 ks
Forma na mini savarin/donuty de Buyer 12 ks
Robustní ocelová forma na mini savarinky nabízí 12 míst, které jsou uspořádány tak, aby optimalizovaly cirkulaci horkého vzduchu. Díky použití oceli je možné dosáhnout vysokých teplot a karamelizaci šťáv. Hlavní výhody: Ideální pro mini savariny Rovnoměrné rozložení tepla Nepřilnavý PTFE povrch bez škodlivých PFOA Snadné vyjmutí koláčů z formy Ocel je chráněna proti oxidaci Dodatečné informace Materiál: ocel s nepřilnavou povrchovou úpravou Průměr formičky: 8 cm Vhodné do trouby do 220 °C Nevhodné do myčky, pouze ruční mytí
Objev podobné jako Forma na mini savarin/donuty de Buyer 12 ks
Cakesupplies Silikonová forma na Mini dortíky - Mini Tarte Glam
Silikonová forma na Mini dortíky - Mini Tarte Glam Připravte si moderní dezert zvaný a okouzlete hosty na svatbě, oslavách a dalších společenských událostech. Forma se skládá ze dvou prvků, silikonové formy se 6 prstenců pro vytvoření mini dortíků a 1 prstence, který je výborný pro vytvoření nástavby na dortík. rozměr: 7 cm průměr, výška: 1,8 cm obsah: 276 ml
Objev podobné jako Cakesupplies Silikonová forma na Mini dortíky - Mini Tarte Glam
Florina Silikonová forma na koláč Anide, 25 cm
Silikonová forma na pečení má světlejší béžovošedou barvu, bude proto neutrálním kouskem ideálním jak pro malé cukrářky, tak pro pekaře-začátečníky. Je vhodná do trouby a upečete v ní jak oblíbený cheesecake, tak koláč nebo třeba dort na dětskou oslavu. Nebo snad zvolíte zdravější varinatu?
Objev podobné jako Florina Silikonová forma na koláč Anide, 25 cm
Cakesupplies Silikonová forma na nanuky Mini Vintage
Silikonová forma na nanuky Mini Vintage Zpestřete si narozeninovou oslavu originálními domácími mini nanuky. S formou na nanuky jednoduše a snadno vyrobíte ovocné i smetanové verze nanuků nebo zmrzlin. Hotové výrobky můžete ozdobit oříšky, čokoládou, polevami nebo ovocem. Forma je vhodná i pro přípravu moderních pečených nanuků. Sada obsahuje formu na pečení a dřívka na nanuky. Tato forma je vhodná do trouby, ledničky a myček nádobí. Forma je vhodná na teploty od -60 ° C do + 230 ° C. Rozměr: 3,7 x 7 x 1,8 cm. Obsah: 148 ml
Objev podobné jako Cakesupplies Silikonová forma na nanuky Mini Vintage
Cakesupplies Silikonová forma na nanuky Mini Tango
Silikonová forma na nanuky Mini Tango Zpestřete si narozeninovou oslavu originálními domácími mini nanuky. S formou na nanuky jednoduše a snadno vyrobíte ovocné i smetanové verze nanuků nebo zmrzlin. Hotové výrobky můžete ozdobit oříšky, čokoládou, polevami nebo ovocem. Forma je vhodná i pro přípravu moderních pečených nanuků. Sada obsahuje formu na pečení a dřívka na nanuky. Tato forma je vhodná do trouby, chladničky a myček nádobí. Forma je vhodná pro teploty od -60°C do +230°C. rozměr: 6,7 x 3,3 x 2,2 cm obsah: 144 ml
Objev podobné jako Cakesupplies Silikonová forma na nanuky Mini Tango
Cakesupplies Silikonová forma na nanuky Mini Classic
Silikonová forma na nanuky Mini Classic Zpestřete si narozeninovou oslavu originálními domácími mini nanuky. S formou na nanuky jednoduše a snadno vyrobíte ovocné i smetanové verze nanuků nebo zmrzlin. Hotové výrobky můžete ozdobit oříšky, čokoládou, polevami nebo ovocem. Forma je vhodná i pro přípravu moderních pečených nanuků. Sada obsahuje formu na pečení a dřívka na nanuky. Tato forma je vhodná do trouby, chladničky a myček nádobí. Forma je vhodná pro teploty od -60°C do +230°C. Rozměr: 7,8 x 3,8 x 1,8 cm Obsah: 145 ml
Objev podobné jako Cakesupplies Silikonová forma na nanuky Mini Classic
Cakesupplies Silikonová forma na nanuky Mini Chic
Zpestřete si narozeninovou oslavu originálními domácími mini nanuk. S formou na nanuky jednoduše a snadno vyrobíte ovocné i smetanové verze nanuků nebo zmrzlin. Hotové výrobky můžete ozdobit oříšky, čokoládou, polevami nebo ovocem. Forma je vhodná i pro přípravu moderních pečených nanuků. Sada obsahuje formu na pečení a dřívka na nanuky. Tato forma je vhodná do trouby, ledničky a myček nádobí. Forma je vhodná na teploty od -60 ° C do + 230 ° C. Rozměr: 7 x 3,3 x 2,2 cm Obsah: 152 ml
Objev podobné jako Cakesupplies Silikonová forma na nanuky Mini Chic
Silikonová forma na celozrnný chléb Lékué 25 cm hnědá
Hlavní výhody: vychutnejte si chuť domácího chleba silikonová forma na standardní sendvičový chléb, paštiky nebo koláče platinový křemík umožňuje těstu vytvářet dostatek vlhkosti a zabraňuje vysychání chleba forma je elastická a platinový křemík zabraňuje přilepení chleba, takže je snadné bagety vyndat snadno se čistí a skladuje Dodatečné informace: rozměr otvoru: 25 x 10 x 6,8 cm rozměr formy: 29,5 x 13 x 7 cm vhodné do trouby, mikrovlnky, myčky, lednice materiály: 100% platina silikon forma odolává vysokým teplotám až 220ºC
Objev podobné jako Silikonová forma na celozrnný chléb Lékué 25 cm hnědá
Silikonová forma na celozrnný chléb Lékué 25 cm hnědá
Hlavní výhody: vychutnejte si chuť domácího chleba silikonová forma na standardní sendvičový chléb, paštiky nebo koláče platinový křemík umožňuje těstu vytvářet dostatek vlhkosti a zabraňuje vysychání chleba forma je elastická a platinový křemík zabraňuje přilepení chleba, takže je snadné bagety vyndat snadno se čistí a skladuje Dodatečné informace: rozměr otvoru: 25 x 10 x 6,8 cm rozměr formy: 29,5 x 13 x 7 cm vhodné do trouby, mikrovlnky, myčky, lednice materiály: 100% platina silikon forma odolává vysokým teplotám až 220ºC
Objev podobné jako Silikonová forma na celozrnný chléb Lékué 25 cm hnědá
Silikonová forma na celozrnný chléb Lékué 25 cm hnědá
Hlavní výhody: vychutnejte si chuť domácího chleba silikonová forma na standardní sendvičový chléb, paštiky nebo koláče platinový křemík umožňuje těstu vytvářet dostatek vlhkosti a zabraňuje vysychání chleba forma je elastická a platinový křemík zabraňuje přilepení chleba, takže je snadné bagety vyndat snadno se čistí a skladuje Dodatečné informace: rozměr otvoru: 25 x 10 x 6,8 cm rozměr formy: 29,5 x 13 x 7 cm vhodné do trouby, mikrovlnky, myčky, lednice materiály: 100% platina silikon forma odolává vysokým teplotám až 220ºC
Objev podobné jako Silikonová forma na celozrnný chléb Lékué 25 cm hnědá
Cakesupplies Silikonová forma na nanuky srdce Mould Mini Heart
Zpestřete si narozeninovou oslavu originálními domácími mini nanuk. S formou na nanuky jednoduše a snadno vyrobíte ovocné i smetanové verze nanuků nebo zmrzlin. Hotové výrobky můžete ozdobit oříšky, čokoládou, polevami nebo ovocem. Forma je vhodná i pro přípravu moderních pečených nanuků. Sada obsahuje formu na pečení a dřívka na nanuky. Tato forma je vhodná do trouby, ledničky a myček nádobí. Forma je vhodná na teploty od -60 ° C do + 230 ° C. Rozměr: 6,7 x 5,5 x 1,8 cm Obsah: 45 ml
Objev podobné jako Cakesupplies Silikonová forma na nanuky srdce Mould Mini Heart
Forma na 12 madlenek de Buyer železná
Tato forma de Buyer je ideální pro pečení 12 ks madlenek. Forma rovnoměrně rozvádí teplo a odolává vysokým teplotám. Nepřilnavý povrch umožňuje snazší vyjmutí, chrání ocel proti oxidací a usnadňuje čištění. Formu lze použít pro tradiční trouby (max. 220 °C). Není vhodná do mikrovlnné trouby. Doporučuje se ruční mytí. Hlavní výhody: Praktická forma na 12 ks madlenek Rovnoměrný rozvod tepla Odolná proti vysokým teplotám (max. 220 °C) Nepřilnavý povrch Snadné čištění Vhodná pro tradiční trouby (nevhodná do mikrovlnné trouby) Pouze pro ruční mytí Nepoužívat kovové předměty Specifikace: Materiál: ocel Rozměry: 26 x 20 cm
Objev podobné jako Forma na 12 madlenek de Buyer železná
Forma na koláč de Buyer 11 cm
Hlavní výhody: ideální pro pečení tartaletek, základů dortů, tradičních mini dortů nebo mini quiche vodotěsná a nedeformovatelná forma modrá barva železa je způsobena povrchovou tepelnou úpravou - dočasná ochrana proti oxidaci vynikající výsledky pečení díky železu - forma dosahuje vysokých teplot, což umožňuje karamelizaci šťávy rovnoměrný rozptyl tepla a rovnoměrné vaření Dodatečné informace: průměr: 11 cm výška: 2 cm materiál: modrá ocel před použitím dobře namažte nebo vyložte pečicím papírem nebo plátnem nepoužívejte pro práci se studenými přísadami nepoužívejte kovové náčiní není vhodná do myčky na nádobí, neumývejte saponáty po použití oškrábejte, vykartáčujte pro ochranu železa lehce namažte a skladujte na suchém místě
Objev podobné jako Forma na koláč de Buyer 11 cm
Forma na chléb de Buyer 25x10,8 cm
Tato forma de Buyer je ideální pro pečení chleba. Forma rovnoměrně rozvádí teplo a odolává vysokým teplotám. Nepřilnavý povrch umožňuje snazší vyjmutí. Nepřilnavá vrstva chrání ocel proti oxidací a usnadňuje čištění. Formu lze použít pro tradiční trouby (max. 220 °C). Není vhodná do mikrovlnné trouby. Doporučuje se ruční mytí. Hlavní výhody: Praktická forma na chleba Rovnoměrný rozvod tepla Odolná proti vysokým teplotám (max. 220 °C) Nepřilnavý povrch Snadné čištění Vhodná pro tradiční trouby (nevhodná do mikrovlnné trouby) Pouze pro ruční mytí Nepoužívat kovové předměty Specifikace: Materiál: ocel Průměr: 25 x 10,8 x 7 cm
Objev podobné jako Forma na chléb de Buyer 25x10,8 cm
Forma na koláč de Buyer 11 cm
Hlavní výhody: ideální pro pečení tartaletek, základů dortů, tradičních mini dortů nebo mini quiche vodotěsná a nedeformovatelná forma modrá barva železa je způsobena povrchovou tepelnou úpravou - dočasná ochrana proti oxidaci vynikající výsledky pečení díky železu - forma dosahuje vysokých teplot, což umožňuje karamelizaci šťávy rovnoměrný rozptyl tepla a rovnoměrné vaření Dodatečné informace: průměr: 11 cm výška: 2 cm materiál: modrá ocel před použitím dobře namažte nebo vyložte pečicím papírem nebo plátnem nepoužívejte pro práci se studenými přísadami nepoužívejte kovové náčiní není vhodná do myčky na nádobí, neumývejte saponáty po použití oškrábejte, vykartáčujte pro ochranu železa lehce namažte a skladujte na suchém místě
Objev podobné jako Forma na koláč de Buyer 11 cm
Forma na savarin de Buyer 24 cm
Robustní ocelová forma na savarin a další dorty nabízí rovnoměrné rozložení tepla a karamelizaci šťáv. Disponuje nepřilnavým povrchem bez obsahu PFOA. Hlavní výhody: Ideální pro savarin Rovnoměrné rozložení tepla Nepřilnavý PTFE povrch bez škodlivých PFOA Snadné vyjmutí koláčů z formy Ocel je chráněna proti oxidaci Dodatečné informace Materiál: ocel s nepřilnavou povrchovou úpravou Vhodné do trouby do 220 °C Nevhodné do myčky, pouze ruční mytí
Objev podobné jako Forma na savarin de Buyer 24 cm
Forma na dorty de Buyer 26x10 cm
Ocelová forma na sladké i slané dorty nabízí nepřilnavý povrch, rovnoměrný rozptyl tepla a rovnoměrné pečení. Forma je zcela vodotěsná a nedeformuje se. Hlavní výhody: Forma na slané i sladké dorty Nedeformuje se a je zcela vodotěsná Rovnoměrné rozložení tepla Nepřilnavý PTFE povrch bez škodlivých PFOA Plochý okraj pro snadné uchopení Snadné vyjmutí koláčů z formy Ocel je chráněna proti oxidaci Dodatečné informace Materiál: ocel s nepřilnavou povrchovou úpravou Rozměr: 26 x 10 x 6,3 cm Vhodné do trouby do 220 °C Nevhodné do myčky, pouze ruční mytí Nepoužívejte kovové předměty
Objev podobné jako Forma na dorty de Buyer 26x10 cm
Forma na dorty de Buyer 26x10 cm
Ocelová forma na sladké i slané dorty nabízí nepřilnavý povrch, rovnoměrný rozptyl tepla a rovnoměrné pečení. Forma je zcela vodotěsná a nedeformuje se. Hlavní výhody: Forma na slané i sladké dorty Nedeformuje se a je zcela vodotěsná Rovnoměrné rozložení tepla Nepřilnavý PTFE povrch bez škodlivých PFOA Plochý okraj pro snadné uchopení Snadné vyjmutí koláčů z formy Ocel je chráněna proti oxidaci Dodatečné informace Materiál: ocel s nepřilnavou povrchovou úpravou Rozměr: 26 x 10 x 6,3 cm Vhodné do trouby do 220 °C Nevhodné do myčky, pouze ruční mytí Nepoužívejte kovové předměty
Objev podobné jako Forma na dorty de Buyer 26x10 cm
Forma na savarin de Buyer 24 cm
Robustní ocelová forma na savarin a další dorty nabízí rovnoměrné rozložení tepla a karamelizaci šťáv. Disponuje nepřilnavým povrchem bez obsahu PFOA. Hlavní výhody: Ideální pro savarin Rovnoměrné rozložení tepla Nepřilnavý PTFE povrch bez škodlivých PFOA Snadné vyjmutí koláčů z formy Ocel je chráněna proti oxidaci Dodatečné informace Materiál: ocel s nepřilnavou povrchovou úpravou Vhodné do trouby do 220 °C Nevhodné do myčky, pouze ruční mytí
Objev podobné jako Forma na savarin de Buyer 24 cm
Forma na dorty de Buyer 24x13 cm
Ocelová forma na sladké i slané dorty nabízí nepřilnavý povrch, rovnoměrný rozptyl tepla a rovnoměrné pečení. Forma je zcela vodotěsná a nedeformuje se. Hlavní výhody: Forma na slané i sladké dorty Nedeformuje se a je zcela vodotěsná Rovnoměrné rozložení tepla Nepřilnavý PTFE povrch bez škodlivých PFOA Plochý okraj pro snadné uchopení Snadné vyjmutí koláčů z formy Ocel je chráněna proti oxidaci Dodatečné informace Materiál: ocel s nepřilnavou povrchovou úpravou Rozměr: 24 x 13 x 6,1 cm Vhodné do trouby do 220 °C Nevhodné do myčky, pouze ruční mytí Nepoužívejte kovové předměty
Objev podobné jako Forma na dorty de Buyer 24x13 cm
Forma na koláč de Buyer 14 cm
Kulatá forma de Buyer s pevným dnem je ideální pro přípravu originálního tvaru koláče, dortu nebo quiche. Forma je nedeformovatelná a voděodolná, rovnoměrně rozvádí teplo a odolává vysokým teplotám. Namodralá barva je způsobena povrchovou tepelnou úpravou, bránící oxidaci. Formu lze použít pro tradiční trouby (max. 220 °C). Nevkládejte do mikrovlnné trouby. Doporučuje se ruční mytí. Hlavní výhody: Praktická forma na pečení Koláče, quiche, dorty Rovnoměrný rozvod tepla Dodatečné informace Materiál: modrá ocel Rozměr: 14 x 2 cm Nevhodné do myčky, pouze ruční mytí Nepoužívejte kovové předměty
Objev podobné jako Forma na koláč de Buyer 14 cm
Forma na koláč de Buyer 14 cm
Kulatá forma de Buyer s pevným dnem je ideální pro přípravu originálního tvaru koláče, dortu nebo quiche. Forma je nedeformovatelná a voděodolná, rovnoměrně rozvádí teplo a odolává vysokým teplotám. Namodralá barva je způsobena povrchovou tepelnou úpravou, bránící oxidaci. Formu lze použít pro tradiční trouby (max. 220 °C). Nevkládejte do mikrovlnné trouby. Doporučuje se ruční mytí. Hlavní výhody: Praktická forma na pečení Koláče, quiche, dorty Rovnoměrný rozvod tepla Dodatečné informace Materiál: modrá ocel Rozměr: 14 x 2 cm Nevhodné do myčky, pouze ruční mytí Nepoužívejte kovové předměty
Objev podobné jako Forma na koláč de Buyer 14 cm
Forma na dorty de Buyer 24x13 cm
Ocelová forma na sladké i slané dorty nabízí nepřilnavý povrch, rovnoměrný rozptyl tepla a rovnoměrné pečení. Forma je zcela vodotěsná a nedeformuje se. Hlavní výhody: Forma na slané i sladké dorty Nedeformuje se a je zcela vodotěsná Rovnoměrné rozložení tepla Nepřilnavý PTFE povrch bez škodlivých PFOA Plochý okraj pro snadné uchopení Snadné vyjmutí koláčů z formy Ocel je chráněna proti oxidaci Dodatečné informace Materiál: ocel s nepřilnavou povrchovou úpravou Rozměr: 24 x 13 x 6,1 cm Vhodné do trouby do 220 °C Nevhodné do myčky, pouze ruční mytí Nepoužívejte kovové předměty
Objev podobné jako Forma na dorty de Buyer 24x13 cm
Forma na koláč de Buyer 11 cm
Hlavní výhody: ideální pro pečení tartaletek, základů dortů, tradičních mini dortů nebo mini quiche vodotěsná a nedeformovatelná forma modrá barva železa je způsobena povrchovou tepelnou úpravou - dočasná ochrana proti oxidaci vynikající výsledky pečení díky železu - forma dosahuje vysokých teplot, což umožňuje karamelizaci šťávy rovnoměrný rozptyl tepla a rovnoměrné vaření Dodatečné informace: průměr: 11 cm výška: 2 cm materiál: modrá ocel před použitím dobře namažte nebo vyložte pečicím papírem nebo plátnem nepoužívejte pro práci se studenými přísadami nepoužívejte kovové náčiní není vhodná do myčky na nádobí, neumývejte saponáty po použití oškrábejte, vykartáčujte pro ochranu železa lehce namažte a skladujte na suchém místě
Objev podobné jako Forma na koláč de Buyer 11 cm
Forma na dorty de Buyer 26 cm
Tato forma de Buyer se dvěma výměnnými dny je ideální pro pečení bábovky, koláče, dortu nebo dezertů. Forma rovnoměrně rozvádí teplo a odolává vysokým teplotám. Nepřilnavý povrch a odnímatelná boční část umožňují snazší vyjmutí. Nepřilnavá vrstva chrání ocel proti oxidací a usnadňuje čištění. Formu lze použít pro tradiční trouby (max. 220 °C). Není vhodná do mikrovlnné trouby. Doporučuje se ruční mytí. Hlavní výhody: Praktická forma na bábovku, koláč či dort 2 výměnná dna Odnímatelná boční část Rovnoměrný rozvod tepla Odolná proti vysokým teplotám (max. 220 °C) Nepřilnavý povrch Snadné čištění Vhodná pro tradiční trouby (nevhodná do mikrovlnné trouby) Pouze pro ruční mytí Nepoužívat kovové předměty Specifikace: Materiál: ocel Průměr: 26 cm Výška: 7 cm
Objev podobné jako Forma na dorty de Buyer 26 cm
Forma na chléb de Buyer 25x10,8 cm
Tato forma de Buyer je ideální pro pečení chleba. Forma rovnoměrně rozvádí teplo a odolává vysokým teplotám. Nepřilnavý povrch umožňuje snazší vyjmutí. Nepřilnavá vrstva chrání ocel proti oxidací a usnadňuje čištění. Formu lze použít pro tradiční trouby (max. 220 °C). Není vhodná do mikrovlnné trouby. Doporučuje se ruční mytí. Hlavní výhody: Praktická forma na chleba Rovnoměrný rozvod tepla Odolná proti vysokým teplotám (max. 220 °C) Nepřilnavý povrch Snadné čištění Vhodná pro tradiční trouby (nevhodná do mikrovlnné trouby) Pouze pro ruční mytí Nepoužívat kovové předměty Specifikace: Materiál: ocel Průměr: 25 x 10,8 x 7 cm
Objev podobné jako Forma na chléb de Buyer 25x10,8 cm
Forma na dorty de Buyer 26 cm
Tato forma de Buyer se dvěma výměnnými dny je ideální pro pečení bábovky, koláče, dortu nebo dezertů. Forma rovnoměrně rozvádí teplo a odolává vysokým teplotám. Nepřilnavý povrch a odnímatelná boční část umožňují snazší vyjmutí. Nepřilnavá vrstva chrání ocel proti oxidací a usnadňuje čištění. Formu lze použít pro tradiční trouby (max. 220 °C). Není vhodná do mikrovlnné trouby. Doporučuje se ruční mytí. Hlavní výhody: Praktická forma na bábovku, koláč či dort 2 výměnná dna Odnímatelná boční část Rovnoměrný rozvod tepla Odolná proti vysokým teplotám (max. 220 °C) Nepřilnavý povrch Snadné čištění Vhodná pro tradiční trouby (nevhodná do mikrovlnné trouby) Pouze pro ruční mytí Nepoužívat kovové předměty Specifikace: Materiál: ocel Průměr: 26 cm Výška: 7 cm
Objev podobné jako Forma na dorty de Buyer 26 cm
Forma na 12 muffinů de Buyer nepřilnavá
Tato forma de Buyer je určena pro pečení 12 ks muffinů. Forma rovnoměrně rozvádí teplo a odolává vysokým teplotám. Nepřilnavý povrch umožňuje snazší vyjmutí, chrání ocel proti oxidací a usnadňuje čištění. Formu lze použít pro tradiční trouby (max. 220 °C). Není vhodná do mikrovlnné trouby. Doporučuje se ruční mytí. Hlavní výhody: Praktická forma na 12 ks muffinů Rovnoměrný rozvod tepla Odolná proti vysokým teplotám (max. 220 °C) Nepřilnavý povrch Snadné čištění Vhodná pro tradiční trouby (nevhodná do mikrovlnné trouby) Pouze pro ruční mytí Nepoužívat kovové předměty Specifikace: Materiál: ocel Průměr jedna formička: spodní 5,3 cm / horní 7,8 cm
Objev podobné jako Forma na 12 muffinů de Buyer nepřilnavá
Forma na bábovku de Buyer 22 cm
Tato forma de Buyer je ideální pro pečení bábovky v klasickém tvaru. Forma rovnoměrně rozvádí teplo a odolává vysokým teplotám. Nepřilnavý povrch umožňuje snazší vyjmutí korpusu. Nepřilnavá vrstva chrání ocel proti oxidací a usnadňuje čištění. Formu lze použít pro tradiční trouby (max. 220 °C). Není vhodná do mikrovlnné trouby. Doporučuje se ruční mytí. Hlavní výhody: Praktická forma na bábovku Rovnoměrný rozvod tepla Odolná proti vysokým teplotám (max. 220 °C) Nepřilnavý povrch Snadné čištění Vhodná pro tradiční trouby (nevhodná do mikrovlnné trouby) Pouze pro ruční mytí Nepoužívat kovové předměty Specifikace: Materiál: ocel Průměr: 22 cm
Objev podobné jako Forma na bábovku de Buyer 22 cm
Forma na 12 muffinů de Buyer nepřilnavá
Tato forma de Buyer je určena pro pečení 12 ks muffinů. Forma rovnoměrně rozvádí teplo a odolává vysokým teplotám. Nepřilnavý povrch umožňuje snazší vyjmutí, chrání ocel proti oxidací a usnadňuje čištění. Formu lze použít pro tradiční trouby (max. 220 °C). Není vhodná do mikrovlnné trouby. Doporučuje se ruční mytí. Hlavní výhody: Praktická forma na 12 ks muffinů Rovnoměrný rozvod tepla Odolná proti vysokým teplotám (max. 220 °C) Nepřilnavý povrch Snadné čištění Vhodná pro tradiční trouby (nevhodná do mikrovlnné trouby) Pouze pro ruční mytí Nepoužívat kovové předměty Specifikace: Materiál: ocel Průměr jedna formička: spodní 5,3 cm / horní 7,8 cm
Objev podobné jako Forma na 12 muffinů de Buyer nepřilnavá
Forma na 12 madlenek de Buyer železná
Tato forma de Buyer je ideální pro pečení 12 ks madlenek. Forma rovnoměrně rozvádí teplo a odolává vysokým teplotám. Nepřilnavý povrch umožňuje snazší vyjmutí, chrání ocel proti oxidací a usnadňuje čištění. Formu lze použít pro tradiční trouby (max. 220 °C). Není vhodná do mikrovlnné trouby. Doporučuje se ruční mytí. Hlavní výhody: Praktická forma na 12 ks madlenek Rovnoměrný rozvod tepla Odolná proti vysokým teplotám (max. 220 °C) Nepřilnavý povrch Snadné čištění Vhodná pro tradiční trouby (nevhodná do mikrovlnné trouby) Pouze pro ruční mytí Nepoužívat kovové předměty Specifikace: Materiál: ocel Rozměry: 26 x 20 cm
Objev podobné jako Forma na 12 madlenek de Buyer železná
Podívejte se také
- de Buyer 3122.00 (3122.00)
- de Buyer 3091.20N (3091.20N)
- de Buyer 4238.30 (4238.30)
- de Buyer 1831.01D (1831.01D)
- de Buyer 4111.20 (4111.20)
- de Buyer 4715.15 (4715.15)
- de Buyer 4705.28 (4705.28)
- de Buyer 4112.32 (4112.32)
- de Buyer 4200.11N (4200.11N)
- de Buyer 3232.28 (3232.28)
- de Buyer 4937.60 (4937.60)
- de Buyer 4859.46 (4859.46)
- de Buyer 4344.02 (4344.02)
- de Buyer 4238.15 (4238.15)
- de Buyer 3356.00 (3356.00)
- de Buyer 4715.26 (4715.26)
- de Buyer 4712.24 (4712.24)
- panev na palacinky de buyer 20 cm
- de Buyer Ocelová pánev MINI Mineral B Element 12cm DB561212 (5612.12)
- banquet forma na cukrovi silikonova culinaria red 31 x 21 x 1 cm
- de Buyer 3429.20 MILADY (3429.20)
- de buyer metla 2610 30