Pro-user diamant sg2 plus - nosič pro 2 kola (91737)

Produkt Pro-user diamant sg2 plus - nosič pro 2 kola (91737) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Pro-user diamant sg2 plus - nosič pro 2 kola (91737) upraviť a produkt hľadať znova.

Pro-USER Diamant SG2 PLUS - nosič pro 2 kola (91737)

Pro-USER Diamant SG2 PLUS - nosič pro 2 kola (91737)
Detail

Nosič kol na tažné zařízení - pro 2 kola, sklopný, nosnost 60kg, redukce z 13 na 7 pinů Bezpečný a spolehlivý nosič jízdních kolVysoce odolný a moderní nosič kol na tažné zařízení Pro-USER Diamant SG2 PLUS ocení milovníci cyklistiky hledající kvalitní a spolehlivý nástroj pro přepravu až 2 jízdních kol a elektrokol na vozech typu VAN. Důmyslný skládací systém usnadňuje snadnou přepravu a skladovatelnost. Zajisté uvítáte i rychlou montáž jízdních kol a možnost jejich uzamčení na nosiči Pro-USER Diamant SG2 PLUS.Klíčové vlastnosti nosiče kol na tažné zařízení Pro-USER Diamant SG2 PLUSModerní nosič kol na tažné zařízení Pro-USER pro přepravu až 2 jízdních kolUrčeno pro vozy typu VANPlně skládací, sklopný včetně rychlotřmenů pro rychlé upnutíVhodný pro téměř všechny typy kol a elektrokol s libovolnými rozměry pneumatikOsvětlení s kombinovanou 7 a 13pinovou zástrčkouObsahuje zadní mlhové světlo a světlo zpátečkyPřepravní textilní vak... (alza.cz)

Podobné produkty ako Pro-USER Diamant SG2 PLUS - nosič pro 2 kola (91737) , Pro-user diamant sg2 - nosič pro 2 kola (91734)

Pro-USER Diamant SG2 - nosič pro 2 kola (91734)

Pro-USER Diamant SG2 - nosič pro 2 kola (91734)
Detail

Nosič kol na tažné zařízení - pro 2 kola, sklopný, skládací, nosnost 60kg, 7pinový konektor a 13pinový konektor Bezpečný a spolehlivý nosič jízdních kolVysoce odolný a moderní nosič kol na tažné zařízení Pro-USER Diamant SG2 ocení milovníci cyklistiky hledající kvalitní a spolehlivý nástroj pro přepravu až 2 jízdních kol a elektrokol. Důmyslný skládací systém usnadňuje snadnou přepravu a skladovatelnost. Zajisté uvítáte i rychlou montáž jízdních kol a možnost jejich uzamčení na nosiči Pro-USER Diamant SG2.Klíčové vlastnosti nosiče kol na tažné zařízení Pro-USER Diamant SG2Moderní nosič kol na tažné zařízení Pro-USER pro přepravu až 2 jízdních kolPlně skládací, sklopný včetně rychlotřmenů pro rychlé upnutíVhodný pro téměř všechny typy kol a elektrokol s libovolnými rozměry pneumatikOsvětlení s kombinovanou 7 a 13pinovou zástrčkouObsahuje zadní mlhové světlo a světlo zpátečkyPřepravní textilní vak součástí příslušenstvíCeloevropská homologace... (alza.cz)

Podobné produkty ako Pro-USER Diamant SG2 - nosič pro 2 kola (91734) , Dev1s user (dev1s user)

Pro-USER Diamant TG - nosič pro 2 kola (91748)

Pro-USER Diamant TG - nosič pro 2 kola (91748)
Detail

Nosič kol na tažné zařízení - pro 2 kola, s odnímatelným ramenem, nosnost 60kg, uzamčení nosiče k autu Bezpečný a spolehlivý nosič jízdních kol Vysoce odolný a moderní nosič kol na tažné zařízení Pro-USER Diamant TG ocení milovníci cyklistiky hledající kvalitní a spolehlivý nástroj pro přepravu až 2 jízdních kol a elektrokol. Tento model umožňuje rozšíření o přídavný nosič třetího kola (není součástí příslušenství). Důmyslný skládací systém usnadňuje snadnou přepravu a skladovatelnost. Zajisté uvítáte i rychlou montáž jízdních kol a možnost jejich uzamčení na nosiči Pro-USER Diamant TG. Klíčové vlastnosti nosiče kol na tažné zařízení Pro-USER Diamant TG Moderní nosič kol na tažné zařízení Pro-USER pro přepravu až 2 jízdních kol Plně skládací, sklopný včetně rychlotřmenů pro rychlé upnutí Vhodný pro téměř všechny typy kol a... (alza.cz)

Podobné produkty ako Pro-USER Diamant TG - nosič pro 2 kola (91748) , Škoda nosič na tažné zařízení - pro 3 kola (000071105p)

Pro-USER Diamant SG3 - nosič pro 3 kola (91735)

Pro-USER Diamant SG3 - nosič pro 3 kola (91735)
Detail

Nosič kol na tažné zařízení - pro 3 kola, sklopný, nosnost 60kg, uzamčení kol k nosiči, redukce z 13 na 7 pinů Bezpečný a spolehlivý nosič jízdních kolVysoce odolný a moderní nosič kol na tažné zařízení Pro-USER Diamant SG3 ocení milovníci cyklistiky hledající kvalitní a spolehlivý nástroj pro přepravu až 3 jízdních kol a elektrokol. Důmyslný skládací systém usnadňuje snadnou přepravu a skladovatelnost. Zajisté uvítáte i rychlou montáž jízdních kol a možnost jejich uzamčení na nosiči Pro-USER Diamant SG3.Klíčové vlastnosti nosiče kol na tažné zařízení Pro-USER Diamant SG3Moderní nosič kol na tažné zařízení Pro-USER pro přepravu až 3 jízdních kolPlně skládací, sklopný včetně rychlotřmenů pro rychlé upnutíVhodný pro téměř všechny typy kol a elektrokol s libovolnými rozměry pneumatikOsvětlení s kombinovanou 7 a 13pinovou zástrčkouObsahuje zadní mlhové světlo a světlo zpátečkyPřepravní textilní vak součástí příslušenstvíCeloevropská homologace... (alza.cz)

Podobné produkty ako Pro-USER Diamant SG3 - nosič pro 3 kola (91735) , Nosič kola thule freeride 532

Pro-USER Držák kol na široké pneumatiky pro Diamant SG2/SG3/Plus (91747)

Pro-USER Držák kol na široké pneumatiky pro Diamant  SG2/SG3/Plus (91747)
Detail

Příslušenství pro nosič kol , pro jízdní kola se širokou pneumatikou do 8,26 cm, sada se skládá ze 2 zarážek a popruhů držáku kola Zarážka určena pro kola se širokou pneumatikouŠiroká zarážka kol Pro-USER nahrazuje stávající zarážku nosiče kola. Byla speciálně vyvinuta pro jízdní kola se širokou pneumatikou do 8,26 cm. Montáž zarážky je velmi jednoduchá a nebudete k ní potřebovat žádné nástroje. Sada se skládá ze 2 zarážek a popruhů držáku kola, které zajistí stabilní upevnění pneumatiky.Klíčové vlastnosti zarážky kol s širokými pneumatikami Pro-USERKompatibilní s nosiči kol Pro-User Diamant SG2 Pro-User Diamant SG3 Pro-User Diamant SG2 PlusMaximální šířka pneumatiky 8,26 cmSada obsahuje 2 ks zarážek Pro-USERSnadná a rychlá instalace (alza.cz)

Podobné produkty ako Pro-USER Držák kol na široké pneumatiky pro Diamant SG2/SG3/Plus (91747) , Runchn nosič kola alu wind tüv (8591686021066)

Pro-USER Přídavný nosič +1 kolo pro Diamant TG (91749)

Pro-USER Přídavný nosič +1 kolo pro Diamant TG (91749)
Detail

Příslušenství pro nosič kol , umožňuje přidání dalšího kola na nosič kol Pro-USER Diamant TG, po montáži přídavného nosiče na 3 kolo celková nosnost nosiče zůstává 60 kg Rozšíření nosiče kol Pro-USER Diamant TGPřídavný nosič Pro-USER umožňuje přidání dalšího kola na nosič kol Pro-USER Diamant TG. Jednoduchá montáž a vysoká kvalita je zárukou spolehlivé aplikace.Pozor! Po montáži přídavného nosiče na 3 kolo celková nosnost nosiče zůstává 60 kg.Klíčové vlastnosti přídavného nosiče Pro-USERPřídavný nosič Pro-USER pro snadné přidání jízdního kolaVhodný pro nosiče kol Pro-USER Diamant TGFunkce uzamykáníNosnost nosiče je 15 kgMateriál: ocel, hliník, plast (alza.cz)

Podobné produkty ako Pro-USER Přídavný nosič +1 kolo pro Diamant TG (91749) , Compass nosič kol na tažné zařízení e-bike tüv, 2 kola

Pro-USER Adaptér na nosiče kol pro karavan (91562)

Pro-USER Adaptér na nosiče kol pro karavan (91562)
Detail

Příslušenství pro nosič kol , vhodné pro všechny nosiče jízdních kol na tažné zařízení včetně nosičů značky Pro-User Adaptér na nosiče kol pro karavanPomocí adaptéru Pro-USER je možné snadno a rychle nasadit nosič cyklistických kol na A-rám karavanu. Upevnění adaptéru se provádí pomocí U-konzole, upínací desky a samosvorných matic. Vhodné pro všechny nosiče jízdních kol na tažné zařízení včetně nosičů značky Pro-User.Klíčové vlastnosti adaptéru Pro-USER na nosiče kol pro karavanAdaptér A-rámu karavanuKompatibilní s nosiči kol Pro-USER Snadná a rychlý instalaceMateriál: ocel (alza.cz)

Podobné produkty ako Pro-USER Adaptér na nosiče kol pro karavan (91562) , Peruzzo pure instinct pro 2 kola (8015058007088)

Nosič (držák) kol na tažné zařízení pro 2 kola BIKE 2 SIXTOL

Nosič (držák) kol na tažné zařízení pro 2 kola BIKE 2 SIXTOL
Detail

Nosič kol na tažné zařízení BIKE 2 - 2 kola SIXTOL Spolehlivý nosič kol k upevnění na kouli tažného zařízení BIKE 2 pro 2 jízdní kola. Nosič je vyroben z oceli a hliníku. Nosič disponuje jednoduchým systémem upevnění, se sklápěním pro přístup do kufru, s kompletně osvětleným panelem a místem pro registrační značku vozidla. Upevnění kola do nosiče se obejde bez nářadí, provádí se uchycením držáku na rám a dotažením pásků na kolech umístěných na základně. Mechanismus je uzamykací a nehrozí tak odcizení kola. Zajišťovací kolečko pro upevnění jízdního kola je nutné důkladně dotáhnout, aby se překonal odpor prokluzu v zamčené poloze. Nosič je zhotoven z oceli a každá ze základen jízdního kola je z hliníku. Nosič je vybaven panelem s osvětlením a místem pro uchycení registrační značky (SPZ). Světelný panel je připojen k zásuvce tažného zařízení vozidla pomocí 13-pólového konektoru a je vybaven kompletními zadními svítilnami, včetně osvětlení RZ (SPZ). I přes velké rozměry nosiče, je stále umožněn přístup do kufru a to díky důmyslné konstrukci a možnosti sklápění celého nosiče. Hlavní výhody: Robustní konstrukce Upevnění na kouli bez nářadí s ochranou proti krádeži (zámek na kouli) Rychlé a snadné nasazení a sundání kol pomocí rychloupínacího systému Možnost uzamknout kola k nosiči – ochrana proti odcizení Důmyslný systém sklopení nosiče – přístup do kufru Sklápěcí svislý rám nosiče pro bezproblémové uskladnění Obsah balení: Nosič a všechny jeho součásti Český návod k montáži a k obsluze Upozornění: Nosič je opatřen 13-pólovou zástrčkou. Pokud máte na autě 7-pólovou zásuvku, musíte si pořídit redukci ze 7 na 13 pólů. Nosič je vhodný pro tyto typy kol: Horská kola Krosová kola Trekingová kola Silniční kola BMX a freestyle kola Sjezdová kola Elektrokola Dětská kola Technické parametry: Nosiče na 2 kola upevněný na tažnou kouli o velikosti 50 mm Maximální zatížení nosiče: 30 kg Rozměry nosiče: 980 x 400 x 210 mm Zamykání kol: ano Zamykání nosiče: ano Fixace jízdních kol: přední, zadní kolo a rám Světla nosiče propojená se zásuvkou typu E4 13-pólů Max. šířka kol: 60 mm Materiál rámu nosiče: ocel Materiál ližin nosiče: hliník Materiál plastových součástek: odolný plast Certifikace: ATEST 8SD – schváleno Ministerstvem dopravy ČR Hmotnost: 15,5 Kg Tip: Tento nosič je možné použít i k přepravě elektrokol, jen nesmí být překročena maximální nosnost nosiče. Snížení hmotnosti elektrokola lze docílit vyjmutím baterie a jejím uložením do auta. (torriacars.cz)

Podobné produkty ako Nosič (držák) kol na tažné zařízení pro 2 kola BIKE 2 SIXTOL , Compass nosič kol na tažné zařízení e-bike tüv - 2 kola (8591686021202)

Pro-USER Upínací rameno s popruhem krátké (99090ON)

Pro-USER Upínací rameno s popruhem krátké (99090ON)
Detail

Příslušenství pro nosič kol , upínací rameno je ideální pro všechny typy rámů kol a elektrokol Flexibilní držák rámu s upínacím popruhemNové náhradní upínací rameno Pro-USER s délkou 11,5 cm je vybaveno pevným 25 mm širokým popruhem s uzamykacím systémem. Držák rámu se snadno namontuje k nosiči jízdních kol pomocí upevnění easyfix. Díky širokému a flexibilnímu úchytu je upínací rameno ideální pro všechny typy rámů kol a elektrokol.Klíčové vlastnosti upínacího ramena s popruhem Pro-USER (krátké)Délka ramene: 11,5 cmU-držák s utahovacím popruhemPrůměr U držáku: 30 mmIntegrovaný zámekSnadné upevnění easyfixMateriál: hliník / plast (alza.cz)

Podobné produkty ako Pro-USER Upínací rameno s popruhem krátké (99090ON) , Green valley fastrider nosič kola tuv, citycrash (a160659)

Pro-USER Upínací rameno s popruhem rám-rám (99092ON)

Pro-USER Upínací rameno s popruhem rám-rám (99092ON)
Detail

Příslušenství pro nosič kol , upínací rameno je ideální pro všechny typy rámů kol a elektrokol Flexibilní držák rámu s upínacím popruhemFlexibilní uzamykatelný držák rámu Pro-USER s délkou 137 mm je vhodný k zajištění třetího kola od rámu k rámu. Jízdní kolo k rámu snadno připevníte pomocí uzamykatelných svorek s upínacím popruhem. Díky širokému a flexibilnímu úchytu je upínací rameno ideální pro všechny typy rámů kol a elektrokol.Klíčové vlastnosti upínacího ramena s popruhem Pro-USER rám-rámDélka ramene: 13,7 cmU-držák s utahovacím popruhemPrůměr U držáku: 30 mmIntegrovaný zámekMateriál: hliník / plast (alza.cz)

Podobné produkty ako Pro-USER Upínací rameno s popruhem rám-rám (99092ON) , Multipa nosič kol na tažné zařízení 3 kola (daatb009a3)

UEBLER i21 Zadní nosič jízdních kol,pro 2 jízdní kola (UE15900)

UEBLER i21 Zadní nosič jízdních kol,pro 2 jízdní kola (UE15900)
Detail

Nosič kol na tažné zařízení - pro 2 kola, sklopný, skládací, s odnímatelným ramenem, nosnost 60kg, uzamčení nosiče k autu, uzamčení kol k nosiči, 13pinový konektor Tento praktický sklopný nosič vyřeší váš problém s přepravou jízdních kol a pokud je váš vůz vybaven tažným zařízením, tak není co řešit. S UEBLER i21 přepravíte hned dvě jízdní kola a na střeše vám zbude místo např. na rakev. Kromě lepších jízdních vlastností a snazší manipulace přináší nosič UEBLER spoustu dalších výhod. Nosič lze během pár sekund složit a uložit jako běžné zavazadlo. Díky jeho univerzálnosti lze jednoduše přepravit jakékoliv typy jízdních kol, a to jak v pánském, tak i v dámském provedení. Tento nosič je také doporučován pro přepravu elektrokol. Klíčové vlastnosti nosiče kol UEBLER i21 Zadní nosič 2 jízdních kol UEBLER i21 s jednoduchou montáží Inovovaný upínací mechanismus s indikátorem správného... (alza.cz)

Podobné produkty ako UEBLER i21 Zadní nosič jízdních kol,pro 2 jízdní kola (UE15900) , Compass nosič jízdního kola hliníkový alu-fix tüv (02108)

Nosič kol na tažné zařízení Atera Genio Pro 2

Nosič kol na tažné zařízení Atera Genio Pro 2
Detail

Nosič Atera Genio Pro 2 umožňuje upevnit až 2 jízdní kola včetně elektrokol. Při použití adaptéru je možné upevnit až 2 elektrokola + 1 klasické kolo. Nosnost nosiče je 60kg. Nosič má z výroby nastavené sklopení na 50°. Toto nastavení lze upravit, aby byl nosič sklopný až na 80°. Díky tomu je vhodný i pro dodávky, užitkové vozy a MPV ( VW Transporter, Citroen Berlingo, VW Caddy apod.) Pokud nosič nepoužíváte, lze jej jednoduše složit do maximálně kompaktních rozměrů. Po složení není nosič větší než běžná cestovní taška. Jedná se o nosič s nejmenšími rozměry v našem sortimentu (po složení). Upevnění nosiče na tažné zařízení je provedeno pomocí plně automatického systému s rychloupínací pákou bez nutnosti dalšího nastavování a aretace! Kola se na nosič upevňují za rám pomocí držáku a za ráfky plastovými rychloupínaky s ráčnou. Lze uzamknout jako nosič k tažnému zařízení, tak jízdní kola k nosiči.Pokud často převážíte svá jízdní kola na nosiči nebo v kufru auta se sklopenými zadními sedačkami, rozhodně byste měli alespoň uvažovat nad ochranným návlekem na kolo. Při přepravě na nosiči ochráníte kolo před prachem, odřením a nepřízní počasí. Při přepravě v kufru pak chráníte interiér auta před ušpiněním. Ideální volbou je speciální voděodolný ochranný potah na kolo mBag. Je vyrobený z unikátní stretchové (pružné) látky, díky které je možné potah použít na všechny standardní velikosti jízdních kol. Potah je na kole napnutý, nikde "neplandá", nevisí a nepřekáží! Kromě převážení kol oceníte potah i během uskladnění kola. Při skladování ve sklepě nebo v garáži chrání kolo před prachem. Při uložení kola v bytě nebo v kanceláři naopak chráníte vnitřní prostory před ušpiněním od kola. (autohotarek.cz)

Podobné produkty ako Nosič kol na tažné zařízení Atera Genio Pro 2 , Compass nosič kol na zadní dveře triple, 3 kola

Adaptér na 3. kolo pro nosič Atera Genio Pro 2

Adaptér na 3. kolo pro nosič Atera Genio Pro 2
Detail

Adaptér zvyšuje kapacitu nosičů Atera Genio Pro 2 o jedno jízdní kolo. Celkem tak lze na nosiči přepravovat až 3 jízdní kola. Adaptér je vhodný pro přepravu všech typů jízdních kol (kromě elektrokol). Nosnost adaptéru je 17,5kg a jeho hmotnost je 4,5kg. (autohotarek.cz)

Podobné produkty ako Adaptér na 3. kolo pro nosič Atera Genio Pro 2 , Thule ochranný vak pro zadní nosič jízdních kol, thule easyfold xt pro 3 kola th 934 (th9344)

Stojan pro 2 kola

Stojan pro 2 kola
Detail

NakupteStojan pro 2 kolaz kategorieDům a zahrada > Sport a outdoor > Cyklistika > Stojany a držáky na kolaza2010.00Kč (tipa.eu)

Podobné produkty ako Stojan pro 2 kola , Duše kola pro xiaomi scooter m365/1s/3/essential/pro/pro 2 (c002370000700)

Twinny Load Plachta na převoz kol - pro 2 kola (7998051)

Twinny Load Plachta na převoz kol - pro 2 kola (7998051)
Detail

Plachta - ochrana jízdního kola nebo elektrokola před deštěm, prachem, špínou, ledem, sněhem, teplem a UV zářením, vhodné pro dvě elektrokola standardních rozměrů, elastický lem, montážní háčky, průchodky pro uzamykání lankovými zámky a suchými zipy pro ideální uchycení, vyrobeno z odolného voděodolného polyesteru, rozměry 156x78x120cm, barva černá. (alza.cz)

Podobné produkty ako Twinny Load Plachta na převoz kol - pro 2 kola (7998051) , Twinny load plachta na převoz kol - pro 2 kola (7998051)

PERUZZO PURE INSTINCT pro 2 kola (8015058007088)

PERUZZO  PURE INSTINCT pro 2 kola (8015058007088)
Detail

Nosič kol na tažné zařízení - pro 2 kola, sklopný, skládací, s odnímatelným ramenem, nosnost 60kg, uzamčení nosiče k autu, uzamčení kol k nosiči, 13pinový konektor Špičkový nosič kol na tažné zařízení Peruzzo Pure Instinct vám umožní přepravovat najednou až čtyři jízdní kola. Špičkový nosič kol na tažné zařízení Peruzzo Pure Instinct vám umožní přepravovat najednou až dvě jízdní kola. Velkou výhodou tohoto nosiče je jeho konstrukce, kterou lze i s koly sklopit. Díky tomu se snadno dostanete do zavazadlového prostoru. Ve výbavě naleznete samostatná ramena pro každé kolo, rychloupínací páku s integrovaným zámkem k tažnému zařízení či zámek pro uzamknutí kol. Nosič je opatřen odolnou komaxitovou povrchovou úpravou. Samozřejmostí jsou kompletně homologovaná zadní světla s 13pinovým konektorem. Jistě oceníte i montáž, která nezabere mnoho času a nebudete k ní potřebovat žádné další nářadí. Klíčové vlastnosti nosiče kol Peruzzo Pure InstinctPro přepravu 2... (alza.cz)

Podobné produkty ako PERUZZO PURE INSTINCT pro 2 kola (8015058007088) , Compass uzamykatelný střešní nosič jízdního kola alu - fix tüv, 132 cm

Nosič kol na tažné zařízení HAKR Trip 2 Top Plus

Nosič kol na tažné zařízení HAKR Trip 2 Top Plus
Detail

Nosič kol na tažné zařízení HAKR Trip 2 Top Plus je určen pro přepravu nejvýše dvou jízdních kol o maximální celkové hmotnosti 45 kg. Vyniká kompaktními rozměry a nízkou hmotností. Díky tomu ho můžete skladovat téměř kdekoliv nebo i převážet v kufru auta. Snadná je i manipulace a samotná instalace. Kola rychle připevníte pomocí univerzálních držáků na rám a plastových pásků s ráčnovou přezkou, které si poradí s šířkou plášťů do 2,6". Kola jsou pevně a bezpečně přichycena v několika bodech, takže se jejich pádu obávat nemusíte. Nosič lze jednoduše pomocí nožního pedálu sklopit i s připevněnými koly, což zajišťuje pohodlný přístup do kufru auta. Všechny úchyty kol jsou uzamykatelné pro větší bezpečnost a komfort převozu kol. Krádeže ze zaparkovaného auta se tak obávat nemusíte. Zakrytování koryt dodává nosiči kompaktní vzhled a vyšší stabilitu kol na nosiči.Technický popis: Max. počet jízdních kol 2 kola Průměr rámu kola 22 - 75 mm Hmotnost 14,2 kg Nosnost 45 kg Napájecí konektor 13 polový Rozměry po složení d109 x š64 x v69 cm Zadní světla ano Uzamknutí kola k nosiči ano Uzamknutí nosiče k vozidlu ano Maximální rychlost 130 km/h Nosič je vhodný také pro přepravu elektrokol, nicméně jelikož jsou tato kola zpravidla těžší, ujistěte se, že dodržujete maximální doporučené zatížení nosiče. (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Nosič kol na tažné zařízení HAKR Trip 2 Top Plus , Dvojitá brašna na zadní nosič kola voděodolná 35 l černá (93250)

Nosič kol na tažné zařízení HAKR Trip 2 Top Plus

Nosič kol na tažné zařízení HAKR Trip 2 Top Plus
Detail

Hliníkový nosič pro 2 kola s max. šířkou plášťů 2,6", navíc s možností sklopení pro snadný přístup do kufru! Nosič se snadno instaluje, má uzamykatelné úchyty a neomezuje váš přístup do kufru auta!. Nosič kol na tažné zařízení HAKR Trip 2 Top Plus je určen pro přepravu nejvýše dvou jízdních kol o maximální celkové hmotnosti 45 kg. Vyniká kompaktními rozměry a nízkou hmotností. Díky tomu ho můžete skladovat téměř kdekoliv nebo i převážet v kufru auta. Snadná je i manipulace a samotná instalace. Kola rychle připevníte pomocí univerzálních držáků na rám a plastových pásků s ráčnovou přezkou, které si poradí s šířkou plášťů do 2,6". Kola jsou pevně a bezpečně přichycena v několika bodech, takže se jejich pádu obávat nemusíte. Nosič lze jednoduše pomocí nožního pedálu sklopit i s připevněnými koly, což zajišťuje pohodlný přístup do kufru auta. Všechny úchyty kol jsou uzamykatelné pro větší bezpečnost a komfort převozu kol. Krádeže ze zaparkovaného auta se tak obávat nemusíte. Zakrytování koryt dodává nosiči kompaktní vzhled a vyšší stabilitu kol na nosiči.Technický popis: Max. počet jízdních kol 2 kola Průměr rámu kola 22 - 75 mm Hmotnost 14,2 kg Nosnost 45 kg Napájecí konektor 13 polový Rozměry po složení d109 x š64 x v69 cm Zadní světla ano Uzamknutí kola k nosiči ano Uzamknutí nosiče k vozidlu ano Maximální rychlost 130 km/h (insportline.cz)

Podobné produkty ako Nosič kol na tažné zařízení HAKR Trip 2 Top Plus , Modrý diamant (9788025731987)

Nosič kol na tažné zařízení Hakr Trip 2 Top Plus Elektro

Nosič kol na tažné zařízení Hakr Trip 2 Top Plus Elektro
Detail

Nosič jízdních kol Hakr Trip 2 Top umožňuje upevnit až 2 jízdní kola. Lze jej upevnit na jakékoliv tažné zařízení a uložit na něj jízdní kola o maximální hmotnosti 50kg. Hlavním rozdílem mezi Trip Middle/Top a Trip Top Plus je využití kvalitnějších plastů, materiálů a nový design zadních světel. Jedná se o novější verzi výše uvedených nosičů, která působí daleko luxusnějším dojmem. Nosič je i s jízdními koly výborně vyvážený a při sklopení poskytuje dostatečný přístup do zavazadlového prostoru. Kola se na nosič upevňují za rám pomocí držáku a za ráfky plastovými pásky s ráčnovou přezkou. Na nosič je možné upevnit kola s maximální šířkou pneumatik 2,6 palce a rozvorem maximálně 1300mm. Lze uzamknout jako nosič k tažnému zařízení, tak jízdní kola k nosiči. Součástí nosiče je i plně vybavený zadní panel se světly včetně osvětlení SPZ. Osvětlení panelu se zapojuje přes 13pinovou elektrickou zásuvku.Před prvním použitím nosiče je třeba počítat s tím, že je nutné jej smontovat. Montáž není náročná a trvá cca 10 minut. Veškeré nářadí potřebné ke smontování nosiče je součástí balení.Pokud často převážíte svá jízdní kola na nosiči nebo v kufru auta se sklopenými zadními sedačkami, rozhodně byste měli alespoň uvažovat nad ochranným návlekem na kolo. Při přepravě na nosiči ochráníte kolo před prachem, odřením a nepřízní počasí. Při přepravě v kufru pak chráníte interiér auta před ušpiněním. Ideální volbou je speciální voděodolný ochranný potah na kolo mBag. Je vyrobený z unikátní stretchové (pružné) látky, díky které je možné potah použít na všechny standardní velikosti jízdních kol. Potah je na kole napnutý, nikde "neplandá", nevisí a nepřekáží! Kromě převážení kol oceníte potah i během uskladnění kola. Při skladování ve sklepě nebo v garáži chrání kolo před prachem. Při uložení kola v bytě nebo v kanceláři naopak chráníte vnitřní prostory před ušpiněním od kola. (autohotarek.cz)

Podobné produkty ako Nosič kol na tažné zařízení Hakr Trip 2 Top Plus Elektro , Trixie přepravka na široký zadní nosič kola 48 × 29 × 42 cm (4011905131184)

Střešní nosič kol Atera Giro AF plus

Střešní nosič kol Atera Giro AF plus
Detail

Nosič jízdních kol Atera GIRO AF+ je elegantní nosič kol speciálně vyvinutý firmou ATERA pro velice jednoduchou montáž bez použití nářadí. Jeho samonastavující držák po vložení rámu Vám umožní jízdní kolo snadno a rychle naložit, převést a sundat. Díky hliníkové základně je velmi lehký, váží pouze 4,2 kg. Součástí balení jsou adaptéry pro uchycení na ocelové příčníky (u-profily) i T-adaptéry pro uchycení do hliníkového příčníku s drážkou. Nosič lze použít v obou směrech jízdy, díky tomu se na střechu naskládá větší počet kol. Pro uchycení ráfků slouží pevné a kvalitní plastové řemínky s ráčnovým mechanismem. Nosič je použitelný pro většinu jízdních kol, resp. s průměrem rámové trubky 22-80mm, v případě oválu max. 80x100 mm. Rozměry (d x š) 132cm x 23cm Upevnění na střešní nosiče (příčníky) Hmotnost 4,2kg Maximální hmotnost jízdního kola 17kg Barva černostříbrná Zamykání jízdních kol / nosiče ano / ano Maximální šíře pláště 3,0" (4,0" s dokoipeným adaptérem) Montáž na ALU profil (drážka) ano (součást balení) Montáž na ocel. profil 32x22 ano (součást balení) Průměr rámu trubky/oválu kola 22-80/80x100 mm Maximální rychlost vozidla s nosičem 130km/h Certifikát GS/TÜV ano (autohotarek.cz)

Podobné produkty ako Střešní nosič kol Atera Giro AF plus , Worx kola wa0950 pro landroid m (wa0950)

Nosič kol na tažné zařízení Yakima JustClick 2 (2+1 kolo)

Nosič kol na tažné zařízení Yakima JustClick 2 (2+1 kolo)
Detail

Nosič kol Yakima JustClick 2 je ideální volbou pro převoz jízdních kol. S použitím adaptéru, který je součástí dodávky, je možné převážet až 3 jízdní kola. Předností nosiče je revoluční jednoduchý a rychlý systém montáže. Nosič stačí pouze nasadit na tažné zařízení a sklopit. K zajištění dojde pouze samotným sklopením. Dále je možné nosič rozšířit o adaptér, který umožní přidat třetí jízdní kolo. Tento přídavný adaptér je možné nasadit nebo sejmout během 1 sekundy! Nosič Yakima JustClick 2 dále disponuje precizní povrchovou úpravou včetně hliníkových částí. Kolejnice pro jízdní kola mají nastavitelnou šířku a nosič je vybaven kolečky, díky kterým je velmi jednoduché s ním ve složeném stavu manipulovat. Do zásuvky připojíte nosič 13pinovou zásuvkou nebo pomocí 7pinové redukce, která je součástí balení.Nosič Yakima JustClick 2 se až do roku 2015 prodával pod názvem Cykell T2. Firmu Cykell v roce 2015 koupila společnost Yakima, která nosič vylepšila a dále prodávala pod svojí značkou Whispbar. Postupem času firma Yakima upozadila svoji značku Whispbar a více upřednostňovala značku Yakima. V rámci tohoto rebrandingu byl nosič opět mírně vylepšen přejmenován na Yakima JustClick 2 a pod tímto názvem se prodává dosud. Tedy produkty Cykell T2, Whispbar T2 a Yakima JustClick 2 jsou téměř totožné. Rozměry (d x š x v) 58cm x 100cm x 77cm Materiál ocel / hliník / plast Integrované zadní svícení ano - výsuvné Nosnost 60kg Hmotnost 16,8kg Barva šedá Zamykání nosiče k tažnému zařízení ano Zamykání jízdních kol k nosiči ano Vhodné pro auta s rezervou na 5.dveřích ne Elektrický konektor 13pinový s redukcí na 7 pinů Certifikát GS/TÜV ano Adaptér zvyšuje kapacitu nosiče Yakima JustClick 2 o 3. jízdní kolo. Je vhodný pro přepravu všech typů jízdních kol kromě elektrokol. Montáž a demontáž adaptéru Yakima je rovněž pomocí systému "one click" a tak je mimořádně jednoduchá a rychlá. Upevnění adaptéru zabere pouze 1 sekundu! Nosnost adaptéru je 15kg, jeho váha je 1,9kg.Pokud často převážíte svá jízdní kola na nosiči nebo v kufru auta se sklopenými zadními sedačkami, rozhodně byste měli alespoň uvažovat nad ochranným návlekem na kolo. Při přepravě na nosiči ochráníte kolo před prachem, odřením a nepřízní počasí. Při přepravě v kufru pak chráníte interiér auta před ušpiněním. Ideální volbou je speciální voděodolný ochranný potah na kolo mBag. Je vyrobený z unikátní stretchové (pružné) látky, díky které je možné potah použít na všechny standardní velikosti jízdních kol. Potah je na kole napnutý, nikde "neplandá", nevisí a nepřekáží! Kromě převážení kol oceníte potah i během uskladnění kola. Při skladování ve sklepě nebo v garáži chrání kolo před prachem. Při uložení kola v bytě nebo v kanceláři naopak chráníte vnitřní prostory před ušpiněním od kola. (autohotarek.cz)

Podobné produkty ako Nosič kol na tažné zařízení Yakima JustClick 2 (2+1 kolo) , Peruzzo pure instinct pro 3 kola (8015058708305)

Jago Přívěs za kolo pro 2 děti, červená

Jago Přívěs za kolo pro 2 děti, červená
Detail

Multifunkční: Náš přívěs za kolo lze pohodlně přeměnit na kočárek, což výrazně usnadňuje každodenní pohyb po městě. Univerzální: Tento dětský přívěs lze použít kdekoli, vezměte své dítě do školy nebo školky na kole, vezměte jej na výlet nebo jej použijte jako kočárek na hřištích a v parcích. Přítel zvířat: Tento přívěs za kolo pojme dva domácí mazlíčky o hmotnosti až 40 kg, takže své čtyřnohé kamarády můžete vzít s sebou, když jdete nakupovat nebo se jen tak projít po městě. Bezpečnost: Tento nákladní přívěs je vhodný pro děti ve věku 12 měsíců a více a je vybaven reflexními pruhy, pětibodovým bezpečnostním pásem, brzdou předního kola a oranžovou signální vlajkou pro větší bezpečnost. Odolnost: Trubkový ocelový rám a robustní tkanina Oxford činí tento dětský přívěs za kolo odolný vůči každodennímu opotřebení, zatímco PVC kryt udržuje cestující v dešti v suchu. Pneumatiky by měly být nahuštěny na 20 - 50 PSI pomocí ruční nebo nožní pumpy (tlaková hadice může způsobit přehuštění). Technické informace: Rozměry: Celkem: 148 x 110 x 90 cm (d x v x š) Vnitřní sedák: 73 x 57 x 61 cm Složený: 138 x 48,5 x 90 cm Kola: Průměr středové osy: 10 mm Průměr předního kola: 330 mm Průměr zadního kola: 480 mm Hmotnost: 15 kg Maximální nosnost: 40 kg Až dvě děti (nebo domácí mazlíčci) s maximální celkovou hmotností 40 kg Lze použít jako přívěs na kolo a kočárek Bezpečnostní instrukce: nevhodné pro děti do 12 měsíců 5 bodové bezpečnostní pásy Celkem 6 reflexních proužků Oranžová bezpečnostní vlajka Přední brzdy Dvě další úložné kapsy Materiál: Oxford tkanina, okno a ochranný kryt z PVC, trubkový ocelový rám Barva: černá a červená Obsah balení: 1 x dětský přívěs1 x uživatelská příručka (EN/DE/FR/IT/ES) (kokiskashop.cz)

Podobné produkty ako Jago Přívěs za kolo pro 2 děti, červená , Peruzzo pure instinct pro 4 kola (8015058070846)

Jago Přívěs za kolo pro 2 děti, zelená

Jago Přívěs za kolo pro 2 děti, zelená
Detail

Multifunkční: Náš přívěs za kolo lze pohodlně přeměnit na kočárek, což výrazně usnadňuje každodenní pohyb po městě. Univerzální: Tento dětský přívěs lze použít kdekoli, vezměte své dítě do školy nebo školky na kole, vezměte jej na výlet nebo jej použijte jako kočárek na hřištích a v parcích. Přítel zvířat: Tento přívěs za kolo pojme dva domácí mazlíčky o hmotnosti až 40 kg, takže své čtyřnohé kamarády můžete vzít s sebou, když jdete nakupovat nebo se jen tak projít po městě. Bezpečnost: Tento nákladní přívěs je vhodný pro děti ve věku 12 měsíců a více a je vybaven reflexními pruhy, pětibodovým bezpečnostním pásem, brzdou předního kola a oranžovou signální vlajkou pro větší bezpečnost. Odolnost: Trubkový ocelový rám a robustní tkanina Oxford činí tento dětský přívěs za kolo odolný vůči každodennímu opotřebení, zatímco PVC kryt udržuje cestující v dešti v suchu. Pneumatiky by měly být nahuštěny na 20 - 50 PSI pomocí ruční nebo nožní pumpy (tlaková hadice může způsobit přehuštění). Technické informace: Rozměry: Celkem: 148 x 110 x 90 cm (d x v x š) Vnitřní sedák: 73 x 57 x 61 cm Složený: 138 x 48,5 x 90 cm Kola: Průměr středové osy: 10 mm Průměr předního kola: 330 mm Průměr zadního kola: 480 mm Hmotnost: 15 kg Maximální nosnost: 40 kg Až dvě děti (nebo domácí mazlíčci) s maximální celkovou hmotností 40 kg Lze použít jako přívěs na kolo a kočárek Bezpečnostní instrukce: nevhodné pro děti do 12 měsíců 5 bodové bezpečnostní pásy Celkem 6 reflexních proužků Oranžová bezpečnostní vlajka Přední brzdy Dvě další úložné kapsy Materiál: Oxford tkanina, okno a ochranný kryt z PVC, trubkový ocelový rám Barva: černá a zelená Obsah balení: 1 x dětský přívěs 1 x uživatelská příručka (EN/DE/FR/IT/ES) (kokiskashop.cz)

Podobné produkty ako Jago Přívěs za kolo pro 2 děti, zelená , Krvavý diamant - blu-ray (w00620)

88340 Compass Nosič kol na tažné zařízení E-bike, TÜV - 2 kola

88340 Compass Nosič kol na tažné zařízení E-bike, TÜV - 2 kola
Detail

Upevnění kola do nosiče se obejde bez nářadí, provádí se uchycením držáku na rám a dotažením spon na kola, umístěných na základně. Mechanismus je uzamykací a nehrozí tak odcizení kola. Růžici pro upevnění jízdního kola je nutné důkladně dotáhnout, aby se překonal odpor prokluzu v zamčené poloze. Nosič je precizně zhotoven z oceli a každá ze základen pro jízdní kolo je z hliníku. Nosič se připevňuje na kouli tažného zařízení, a zajišťuje se pomocí robustní páky a zámku. Dále je vybaven panelem s osvětlením a místem pro uchycení registrační značky (SPZ). Světelný panel je připojen k zásuvce tažného zařízení vozidla pomocí 13-pólového konektoru a je vybaven kompletními zadními svítilnami, včetně osvětlení SPZ. I přes velké rozměry nosiče, je stále umožněn přístup do kufru a to díky důmyslné konsktrukci a možnosti sklápění celého nosiče. Technické údaje: upnutí nosiče: na kouli tažného zařízení panel se světly: ano kapacita: 2x elektrokolo nebo běžné jízdní kolo připojení světel: zástrčka tažného zařízení, 13-pólů fixace jízdních kol: přední, zadní kolo a rám zamykání kol: ano zamykání nosiče: ano sklápěcí mechanizmus: ano material: ocel, aluminium, odolný plast pro kola: 14" - 29" (rozteč kol 80 - 120 cm) max. nosnost: 60 kg certifikace: TÜV approved celkové rozměry: 148 x 78 x 60 cm Obsah balení: 1 x nosič (dilego.cz)

Podobné produkty ako 88340 Compass Nosič kol na tažné zařízení E-bike, TÜV - 2 kola , Gs condro diamant 200 tablet

COMPASS Nosič kol na tažné zařízení E-BIKE TÜV - 2 kola (8591686021202)

COMPASS Nosič kol na tažné zařízení E-BIKE TÜV - 2 kola (8591686021202)
Detail

Nosič kol na tažné zařízení - pro 2 kola, sklopný, nosnost 60kg, uzamčení nosiče k autu, uzamčení kol k nosiči, 13pinový konektor Kvalitní nosič COMPASS na tažné zařízení pro 2 kolaPraktický nosič na kola pro tažné zařízení COMPASS E-BIKE TÜV disponuje robustní ocelovou konstrukcí, která je určena pro 2 elektrokola či klasická jízdní kola s maximální hmotností 60 kg. Upevnění kol je řešeno jednoduchým systémem, který umožňuje sklápění nosiče pro snadný přístup do kufru automobilu.Klíčové vlastnosti nosiče kol COMPASS E-BIKE TÜV Upnutí na kouli tažného zařízeníOdolná ocelová konstrukceUrčeno pro 2 elektrokola či cyklistická kola Maximální nosnost 60 kgJednoduchý systém zajištění se zabudovaným uzamykánímSklápění pro snadný přístup do kufruZadní světla pro provoz na pozemních komunikacích Osvětlení SPZCOMPASS E-BIKE s certifikací TÜV COMPASS E-BIKE s panelem se světlyNosič COMPASS E-BIKE TÜV má kompletní sadu zadních světel včetně... (alza.cz)

Podobné produkty ako COMPASS Nosič kol na tažné zařízení E-BIKE TÜV - 2 kola (8591686021202) , Bike cisteni a udrzba doplnky pro jizdni kola

88340 Compass Nosič kol na tažné zařízení E-bike, TÜV - 2 kola

88340 Compass Nosič kol na tažné zařízení E-bike, TÜV - 2 kola
Detail

Upevnění kola do nosiče se obejde bez nářadí, provádí se uchycením držáku na rám a dotažením spon na kola, umístěných na základně. Mechanismus je uzamykací a nehrozí tak odcizení kola. Růžici pro upevnění jízdního kola je nutné důkladně dotáhnout, aby se překonal odpor prokluzu v zamčené poloze. Nosič je precizně zhotoven z oceli a každá ze základen pro jízdní kolo je z hliníku. Nosič se připevňuje na kouli tažného zařízení, a zajišťuje se pomocí robustní páky a zámku. Dále je vybaven panelem s osvětlením a místem pro uchycení registrační značky (SPZ). Světelný panel je připojen k zásuvce tažného zařízení vozidla pomocí 13-pólového konektoru a je vybaven kompletními zadními svítilnami, včetně osvětlení SPZ. I přes velké rozměry nosiče, je stále umožněn přístup do kufru a to díky důmyslné konsktrukci a možnosti sklápění celého nosiče. Technické údaje: upnutí nosiče: na kouli tažného zařízení panel se světly: ano kapacita: 2x elektrokolo nebo běžné jízdní kolo připojení světel: zástrčka tažného zařízení, 13-pólů fixace jízdních kol: přední, zadní kolo a rám zamykání kol: ano zamykání nosiče: ano sklápěcí mechanizmus: ano material: ocel, aluminium, odolný plast pro kola: 14" - 29" (rozteč kol 80 - 120 cm) max. nosnost: 60 kg certifikace: TÜV approved celkové rozměry: 148 x 78 x 60 cm Obsah balení: 1 x nosič (kokiskashop.cz)

Podobné produkty ako 88340 Compass Nosič kol na tažné zařízení E-bike, TÜV - 2 kola , Worx kola wa0953 pro landroid s/m (wa0953)

Nosič kol na tažné zařízení HAKR Trip 3 Top Plus

Nosič kol na tažné zařízení HAKR Trip 3 Top Plus
Detail

Nosič kol na tažné zařízení HAKR Trip 3 Top Plus je určen pro přepravu maximálně tří jízdních kol o maximální celkové hmotnosti 60 kg. Vyniká kompaktními rozměry a nízkou hmotností. Díky tomu je možné jej téměř kdekoliv skladovat nebo převážet v kufru auta. Snadná je i manipulace a samotná instalace. Kola rychle připevníte pomocí univerzálních držáků na rám a plastových pásků s ráčnovou přezkou, které si poradí se šířkou plášťů do 2,6". Kola jsou na několika bodech pevně a bezpečně přichycena, takže se jejich pádu obávat nemusíte. Nosič kol na tažné zařízení HAKR Trip 3 Top Plus lze jednoduše pomocí nožního pedálu sklopit i s připevněnými koly, což zajišťuje pohodlný přístup do kufru auta. Všechny úchyty kol jsou uzamykatelné pro větší bezpečnost a komfort převozu kol. Krádeže ze zaparkovaného auta se tak obávat nemusíte. Zakrytování koryt dodává nosiči kompaktní vzhled a vyšší stabilitu kol na nosiči.Technický popis: Max. počet jízdních kol 3 kola Průměr rámu kola 22 - 75 mm Hmotnost 16,3 kg Nosnost 60 kg Napájecí konektor 13 polový Rozměry po složení d1085 x š827 x v239 mm Zadní světla ano Uzamknutí kola k nosiči ano Uzamknutí nosiče k vozidlu ano Maximální rychlost 130 km/h Nosič je vhodný také pro přepravu elektrokol, nicméně jelikož jsou tato kola zpravidla těžší, ujistěte se, že dodržujete maximální doporučené zatížení nosiče. (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Nosič kol na tažné zařízení HAKR Trip 3 Top Plus , Airman resq compressor (pro kola 13"-19") (900001)

Nosič kol na tažné zařízení HAKR Trip 3 Top Plus

Nosič kol na tažné zařízení HAKR Trip 3 Top Plus
Detail

Hliníkový nosič pro 3 kola, možnost sklopení pro snadný přístup do kufru, kompaktní rozměry, snadná instalace.. Nosič kol na tažné zařízení HAKR Trip 3 Top Plus je určen pro přepravu maximálně tří jízdních kol o maximální celkové hmotnosti 60 kg. Vyniká kompaktními rozměry a nízkou hmotností. Díky tomu je možné jej téměř kdekoliv skladovat nebo převážet v kufru auta. Snadná je i manipulace a samotná instalace. Kola rychle připevníte pomocí univerzálních držáků na rám a plastových pásků s ráčnovou přezkou, které si poradí se šířkou plášťů do 2,6". Kola jsou na několika bodech pevně a bezpečně přichycena, takže se jejich pádu obávat nemusíte. Nosič kol na tažné zařízení HAKR Trip 3 Top Plus lze jednoduše pomocí nožního pedálu sklopit i s připevněnými koly, což zajišťuje pohodlný přístup do kufru auta. Všechny úchyty kol jsou uzamykatelné pro větší bezpečnost a komfort převozu kol. Krádeže ze zaparkovaného auta se tak obávat nemusíte. Zakrytování koryt dodává nosiči kompaktní vzhled a vyšší stabilitu kol na nosiči.Technický popis: Max. počet jízdních kol 3 kola Průměr rámu kola 22 - 75 mm Hmotnost 16,3 kg Nosnost 60 kg Napájecí konektor 13 polový Rozměry po složení d1085 x š827 x v239 mm Zadní světla ano Uzamknutí kola k nosiči ano Uzamknutí nosiče k vozidlu ano Maximální rychlost 130 km/h (insportline.cz)

Podobné produkty ako Nosič kol na tažné zařízení HAKR Trip 3 Top Plus , Aci upínací popruhy pro přepravu vozidel pro fixaci kola křížem (9907638)

Nosič kol na tažné zařízení Hakr Trip 3 Top Plus

Nosič kol na tažné zařízení Hakr Trip 3 Top Plus
Detail

Nosič jízdních kol Hakr Trip 3 Top umožňuje upevnit až 3 jízdní kola. Lze jej upevnit na jakékoliv tažné zařízení a uložit na něj jízdní kola o maximální hmotnosti 60kg. Hlavním rozdílem mezi Trip Middle/Top a Trip Top Plus je využití kvalitnějších plastů, materiálů a nový design zadních světel. Jedná se o novější verzi výše uvedených nosičů, která působí daleko luxusnějším dojmem. Nosič je i s jízdními koly výborně vyvážený a při sklopení poskytuje dostatečný přístup do zavazadlového prostoru. Kola se na nosič upevňují za rám pomocí držáku a za ráfky plastovými pásky s ráčnovou přezkou. Na nosič je možné upevnit kola s maximální šířkou pneumatik 2,6 palce a rozvorem maximálně 1200mm. Lze uzamknout jako nosič k tažnému zařízení, tak jízdní kola k nosiči. Součástí nosiče je i plně vybavený zadní panel se světly včetně osvětlení SPZ. Osvětlení panelu se zapojuje přes 13pinovou elektrickou zásuvku.Před prvním použitím nosiče je třeba počítat s tím, že je nutné jej smontovat. Montáž není náročná a trvá cca 10 minut. Veškeré nářadí potřebné ke smontování nosiče je součástí balení.Pokud často převážíte svá jízdní kola na nosiči nebo v kufru auta se sklopenými zadními sedačkami, rozhodně byste měli alespoň uvažovat nad ochranným návlekem na kolo. Při přepravě na nosiči ochráníte kolo před prachem, odřením a nepřízní počasí. Při přepravě v kufru pak chráníte interiér auta před ušpiněním. Ideální volbou je speciální voděodolný ochranný potah na kolo mBag. Je vyrobený z unikátní stretchové (pružné) látky, díky které je možné potah použít na všechny standardní velikosti jízdních kol. Potah je na kole napnutý, nikde "neplandá", nevisí a nepřekáží! Kromě převážení kol oceníte potah i během uskladnění kola. Při skladování ve sklepě nebo v garáži chrání kolo před prachem. Při uložení kola v bytě nebo v kanceláři naopak chráníte vnitřní prostory před ušpiněním od kola. (autohotarek.cz)

Podobné produkty ako Nosič kol na tažné zařízení Hakr Trip 3 Top Plus , Nosič pachové látky bio10-po (2)

Adaptér pro další kolo na nosič Hakr Trip Top Plus

Adaptér pro další kolo na nosič Hakr Trip Top Plus
Detail

Adaptér zvyšuje kapacitu nosičů Hakr Trip (Middle 2 a Middle 3) o jedno jízdní kolo. Celkem tak lze na nosiči přepravovat až 4 jízdní kola. Adaptér je vhodný pro přepravu všech typů jízdních kol (kromě elektrokol). Nosnost adaptéru je 20kg a jeho hmotnost je 1kg. (autohotarek.cz)

Podobné produkty ako Adaptér pro další kolo na nosič Hakr Trip Top Plus , 2dílná sada sklenic diamant, 330 ml

Nosič elektrokol na tažné zařízení pro 2 elektrokola E-BIKE 2 SIXTOL

Nosič elektrokol na tažné zařízení pro 2 elektrokola E-BIKE 2 SIXTOL
Detail

Nosič kol na tažné zařízení E-BIKE 2 - 2 elektrokola SIXTOL Spolehlivý nosič kol k upevnění na kouli tažného zařízení E-BIKE 2 pro 2 elektrokola. Nosič je vyroben z oceli a hliníku. Nosič disponuje jednoduchým systémem upevnění, se sklápěním pro přístup do kufru, s kompletně osvětleným panelem a místem pro registrační značku vozidla. Upevnění kola do nosiče se obejde bez nářadí, provádí se uchycením držáku na rám a dotažením spon na kola, umístěných na základně. Mechanismus je uzamykací a nehrozí tak odcizení kola. Zajišťovací kolečko pro upevnění jízdního kola je nutné důkladně dotáhnout, aby se překonal odpor prokluzu v zamčené poloze. Nosič je zhotoven z oceli a každá ze základen jízdního kola je z hliníku. Nosič je vybaven panelem s osvětlením a místem pro uchycení registrační značky (SPZ). Světelný panel je připojen k zásuvce tažného zařízení vozidla pomocí 13-pólového konektoru a je vybaven kompletními zadními svítilnami, včetně osvětlení RZ (SPZ). I přes velké rozměry nosiče, je stále umožněn přístup do kufru a to díky důmyslné konstrukci a možnosti sklápění celého nosiče. Hlavní výhody: Robustní konstrukce Upevnění na kouli bez nářadí s ochranou proti krádeži (zámek na kouli) Rychlé a snadné nasazení a sundání kol pomocí rychloupínacího systému Možnost uzamknout kola k nosiči – ochrana proti odcizení Důmyslný systém sklopení nosiče – přístup do kufru Sklápěcí svislý rám nosiče pro bezproblémové uskladnění Obsah balení: Nosič a všechny jeho součásti Český návod k montáži a k obsluze Upozornění: Nosič je opatřen 13-pólovou zástrčkou. Pokud máte na autě 7-pólovou zásuvku, musíte si pořídit redukci ze 7 na 13 pólů. Nosič je vhodný pro tyto typy kol: Elektrokola Horská kola Krosová kola Trekingová kola Silniční kola BMX a freestyle kola Sjezdová kola Dětská kola Technické parametry: Nosič na 2 elektrokola upevněný na tažnou kouli o velikosti 50 mm Maximální zatížení nosiče: 60 kg Rozměry nosiče: 980 x 400 x 210 mm Zamykání kol: ano Zamykání nosiče: ano Fixace jízdních kol: přední, zadní kolo a rám Světla nosiče propojené se zásuvkou typu E4 13-pólů Max. šířka kol: 53 mm Materiál rámu nosiče: ocel Materiál ližin nosiče: hliník Materiál plastových součástek: odolný plast Certifikace: ATEST 8SD – schváleno Ministerstvem dopravy ČR Hmotnost nosiče: 21,8 Kg Tip: Tento nosič je také vhodný k přepravě dvou běžný jízdních kol s celkovou hmotností do 60 kg. Snížení hmotnosti elektrokola lze docílit vyjmutím baterie a jejím uložením do auta. (torriacars.cz)

Podobné produkty ako Nosič elektrokol na tažné zařízení pro 2 elektrokola E-BIKE 2 SIXTOL

Nosič kol SIXTOL SX1011 Bike 2

Detail

NakupteNosič kol SIXTOL SX1011 Bike 2z kategorieDům a zahrada > Auto, moto > Střešní nosiče a boxy na auto > Nosiče kol na autoza5299.00Kč (tipa.eu)

Podobné produkty ako Nosič kol SIXTOL SX1011 Bike 2

Nosič na jízdní kolo Eufab Crow počet kol=2 11563

Nosič na jízdní kolo Eufab Crow počet kol=2 11563
Detail

Skládací·Připraveno k použití ve 5 krocích (conrad.cz)

Podobné produkty ako Nosič na jízdní kolo Eufab Crow počet kol=2 11563

TopQ Kryt Samsung A34 průhledný ultratenký 0,5 mm 91737 (91737)

TopQ Kryt Samsung A34 průhledný ultratenký 0,5 mm 91737 (91737)
Detail

Kryt na mobil - pro Samsung Galaxy A34 5G, výřezy pro konektory a tlačítka Dodejte svému mobilnímu telefonu ochranu, kterou si zaslouží, díky ochrannému krytu TopQ Kryt Samsung A34 průhledný ultratenký 0,5 mm 91737. Jedná se o zadní ochranný kryt, který je kvalitním zpracováním pojistkou velmi vysoké odolnosti. Povrch je příjemný na dotek a dobře se drží. Jisté je, že u tohoto krytu na mobil TopQ kryt nezakryje přístup k napájecímu konektoru i k tlačítkům nutným pro pohodlné užívání telefonu. Kryt na mobil pro Samsung Galaxy A34 5G zajistí ochranu vašeho telefonu. Klíčové parametry ochranného krytu na mobil TopQ Kryt Samsung A34 průhledný ultratenký 0,5 mm 91737 Odolná ochrana mobilního telefonu Samsung Galaxy A34 5G Ochranný kryt TopQ obsahuje otvory pro ovládací prvky a konektory Na dotek velmi příjemný a neklouže v ruce Barva: transparentní (alza.cz)

Podobné produkty ako TopQ Kryt Samsung A34 průhledný ultratenký 0,5 mm 91737 (91737)

Nosič kol SIXTOL SX1014 E-Bike 2

Detail

NakupteNosič kol SIXTOL SX1014 E-Bike 2z kategorieDům a zahrada > Auto, moto > Střešní nosiče a boxy na auto > Nosiče kol na autoza6999.00Kč (tipa.eu)

Podobné produkty ako Nosič kol SIXTOL SX1014 E-Bike 2

Nosič na jízdní kolo FISCHER FAHRAD ProlineEvo počet kol=2 126001

Detail

Vhodné do elektrokola·Pro snadné použití·Uzamykatelný·Rámeček vhodný do ø 6 cm·Ovládání pedálu·Kolečka pro snadnou přepravu (conrad.cz)

Podobné produkty ako Nosič na jízdní kolo FISCHER FAHRAD ProlineEvo počet kol=2 126001

ONE – sada pro 2. kolo pro PILOT 16.0 ATS (8592201502343)

ONE – sada pro 2. kolo pro PILOT 16.0 ATS (8592201502343)
Detail

Cyklocomputer - bezdrátový, 2,52" displej, hmotnost 30 g Pro všechny milovníky cyklistiky, kteří mají rádi přehled o svém výkonu, je ideální cyklocomputer one. Nabízený cyklocomputer pracuje na principu bezdrátového přenosu dat. Oproti drátovému cyklocomputeru působí estetičtěji, rychle a snadno se instaluje a rovněž odpadá obava, že se kabely v terénu poničí. Všechny potřebné informace naleznete na dobře čitelném displeji, který má úhlopříčku 2,52". Rozměry produktu činí 64 × 42 × 18 mm (vך×h). Cyklocomputer one má hmotnost 30 g. Klíčové vlastnosti cyklocomputeru ONE – sada pro 2. kolo pro PILOT 16.0 ATS Cyklocomputer one bude vaším pomocníkem při každé jízdě Bezdrátový cyklocomputer se snadno instaluje a nejsou zapotřebí žádné kabely Displej s úhlopříčkou 2,52" Cyklocomputer one má rozměry 64 × 42 × 18 mm (vך×h) Barva přístroje je černá Jeho hmotnost činí 30 g (alza.cz)

Podobné produkty ako ONE – sada pro 2. kolo pro PILOT 16.0 ATS (8592201502343)

Just One sada pro 2. kolo pro PILOT 16.0 ATS

Just One sada pro 2. kolo pro PILOT 16.0 ATS
Detail

Sada pro druhé kolo k bezdrátovému computeru One PILOT 16.0. ATS, černá barva. (mall.cz)

Podobné produkty ako Just One sada pro 2. kolo pro PILOT 16.0 ATS

DEV1S User (DEV1S User)

DEV1S User (DEV1S User)
Detail

Brýle na počítač ochrana zraku, snížení únavy očí, redukce odlesků, maximální vizuální jasnost, vlastní technologie QVisionTM DEV1S User jsou brýle vhodné pro dlouhodobou práci na PCNový model brýlí DEV1S User je přímo navržen pro všechny uživatele digitálních zařízení, které se totiž staly nedílnou součástí našeho každodenního života, ať už mluvíme o stráveném čase u počítače, telefonu nebo tabletu. Používání digitálních zařízení s sebou kromě samotné zábavy či nástroje pro práci přináší i negativní stránku. Tou je dobře známé škodlivé modré světlo, které tato zařízení vyzařují. Proto brýle DEV1S User doporučujeme používat, protože účinně chrání váš zrak a snižují únavu očí. Hlavní přednosti herních brýlí DEV1S UserDEV1S User minimalizují škodlivé účinky modrého světla a snižují únavu očíTenčí, lehčí a odolnější tělo a rámBrýle jsou určené pro tvůrce obsahu, ale i kancelářské uživatele pracující mnoho hodin s PCBrýle snižují únavu očí a... (alza.cz)

Podobné produkty ako DEV1S User (DEV1S User)

Nosič kol na tažné zařízení Yakima JustClick 2

Nosič kol na tažné zařízení Yakima JustClick 2
Detail

Nosič kol Yakima JustClick 2 je ideální volbou pro převoz 2 jízdních kol. Předností nosiče je revoluční jednoduchý a rychlý systém montáže. Nosič stačí pouze nasadit na tažné zařízení a sklopit. K zajištění dojde pouze samotným sklopením. Dále je možné nosič rozšířit o adaptér, který umožní přidat třetí jízdní kolo. Tento přídavný adaptér je možné nasadit nebo sejmout během 1 sekundy! Nosič Yakima JustClick 2 dále disponuje precizní povrchovou úpravou včetně hliníkových částí. Kolejnice pro jízdní kola mají nastavitelnou šířku a nosič je vybaven kolečky, díky kterým je velmi jednoduché s ním ve složeném stavu manipulovat. Do zásuvky připojíte nosič 13pinovou zásuvkou nebo pomocí 7pinové redukce, která je součástí balení.Nosič Yakima JustClick 2 se až do roku 2015 prodával pod názvem Cykell T2. Firmu Cykell v roce 2015 koupila společnost Yakima, která nosič vylepšila a dále prodávala pod svojí značkou Whispbar. Postupem času firma Yakima upozadila svoji značku Whispbar a více upřednostňovala značku Yakima. V rámci tohoto rebrandingu byl nosič opět mírně vylepšen přejmenován na Yakima JustClick 2 a pod tímto názvem se prodává dosud. Tedy produkty Cykell T2, Whispbar T2 a Yakima JustClick 2 jsou téměř totožné. Rozměry (d x š x v) 58cm x 100cm x 77cm Materiál ocel / hliník / plast Integrované zadní svícení ano - výsuvné Nosnost 60kg Hmotnost 16,8kg Barva šedá Zamykání nosiče k tažnému zařízení ano Zamykání jízdních kol k nosiči ano Vhodné pro auta s rezervou na 5.dveřích ne Elektrický konektor 13pinový s redukcí na 7 pinů Certifikát GS/TÜV ano Pokud často převážíte svá jízdní kola na nosiči nebo v kufru auta se sklopenými zadními sedačkami, rozhodně byste měli alespoň uvažovat nad ochranným návlekem na kolo. Při přepravě na nosiči ochráníte kolo před prachem, odřením a nepřízní počasí. Při přepravě v kufru pak chráníte interiér auta před ušpiněním. Ideální volbou je speciální voděodolný ochranný potah na kolo mBag. Je vyrobený z unikátní stretchové (pružné) látky, díky které je možné potah použít na všechny standardní velikosti jízdních kol. Potah je na kole napnutý, nikde "neplandá", nevisí a nepřekáží! Kromě převážení kol oceníte potah i během uskladnění kola. Při skladování ve sklepě nebo v garáži chrání kolo před prachem. Při uložení kola v bytě nebo v kanceláři naopak chráníte vnitřní prostory před ušpiněním od kola. (autohotarek.cz)

Podobné produkty ako Nosič kol na tažné zařízení Yakima JustClick 2

Nosič kol na tažné zařízení Buzz Spark 2

Nosič kol na tažné zařízení Buzz Spark 2
Detail

Nosič kol Buzz Spark 2 je ideální volbou pro převoz 2 jízdních kol. Nosič i s jízdními koly je výborně vyvážený a při sklopení zabezpečuje dostatečně široký přístup do kufru automobilu. Nosič se dá uchytit na jakékoliv tažné zařízení bez použití nářadí a poskytuje nosnost 30kg (max. 15kg každé jízdní kolo). Pro snadnější skladování je možné sklopit světla i konzoli s držáky rámu. Nosič je sklápěcí, tedy lze jej jednoduše sklopit pro snazší přístup do zavazadlového prosotru. Sklopení je samozřejmě možné i s naloženými jízdními koly. Nosič splňuje atest podle českých norem 8 SD 3666.Nosič je možné upevnit na jakékoliv tažné zařízení a to bez použití nářadí. V upevňovacím mechanismu je umístěn zámek, kterým se nosič k tažnému zařízení uzamkne. Kola jsou k nosiči upevněna pomocí pogumovaných úchytů a pásků, které jízdní kola pevně zajistí a zabrání jejich poškození. Jizdní kola je možné k nosiči zamknout a tím je zajistit během přepravy i proti krádeži. Nosič disponuje sklopnou funkcí. V případě, že se potřebujete dostat do zavazadlového prostoru, lze celý nosič včetně upevněných kol sklopit a uvolnit si tak přístup. Sklopení lze provést po sešlápnutí snadno přísutpného pedálu. Nosič je možné sklápět bez i s naloženými jízdními koly. Dále je nosič vybaven světelnou rampou pro umístění SPZ. Světelná rampa se připojuje do zásuvky pomocí 13-pinového konektoru. Pokud je nosič demontován z tažného zařízení a uskladněn, je možné jej složit do kompaktních rozměrů (94 x 67 x 31cm)!Pokud často převážíte svá jízdní kola na nosiči nebo v kufru auta se sklopenými zadními sedačkami, rozhodně byste měli alespoň uvažovat nad ochranným návlekem na kolo. Při přepravě na nosiči ochráníte kolo před prachem, odřením a nepřízní počasí. Při přepravě v kufru pak chráníte interiér auta před ušpiněním. Ideální volbou je speciální voděodolný ochranný potah na kolo mBag. Je vyrobený z unikátní stretchové (pružné) látky, díky které je možné potah použít na všechny standardní velikosti jízdních kol. Potah je na kole napnutý, nikde "neplandá", nevisí a nepřekáží! Kromě převážení kol oceníte potah i během uskladnění kola. Při skladování ve sklepě nebo v garáži chrání kolo před prachem. Při uložení kola v bytě nebo v kanceláři naopak chráníte vnitřní prostory před ušpiněním od kola. (autohotarek.cz)

Podobné produkty ako Nosič kol na tažné zařízení Buzz Spark 2

SIXTOL BIKE 2 nosič kol na tažné zařízení

SIXTOL BIKE 2 nosič kol na tažné zařízení
Detail

Spolehlivý nosič kol k upevnění na kouli tažného zařízení BIKE 2 pro 2 jízdní kola. Nosič disponuje jednoduchým systémem upevnění, se sklápěním pro přístup do kufru, s kompletně osvětleným panelem a místem pro registrační značku vozidla. Upevnění kola do nosiče se obejde bez nářadí, provádí se uchycením držáku na rám a dotažením pásků na kolech umístěných na základně. Mechanismus je uzamykací a nehrozí tak odcizení kola. Zajišťovací kolečko pro upevnění jízdního kola je nutné důkladně dotáhnout, aby se překonal odpor prokluzu v zamčené poloze. Nosič je zhotoven z oceli a každá ze základen jízdního kola je z hliníku. Nosič je vybaven panelem s osvětlením a místem pro uchycení registrační značky. Světelný panel je připojen k zásuvce tažného zařízení vozidla pomocí 13-pólového konektoru a je vybaven kompletními zadními svítilnami, včetně osvětlení SPZ. I přes velké rozměry nosiče, je stále umožněn přístup do kufru a to díky důmyslné konstrukci a možnosti sklápění celého nosiče.Upozornění:Nosič je opatřen 13-pólovou zástrčkou. Pokud máte na autě 7-pólovou zásuvku, musíte si pořídit redukci ze 7 na 13 pólů.Hlavní výhody: robustní konstrukce upevnění na kouli (vel. 50 mm) bez nářadí s ochranou proti krádeži (zámek na kouli) rychlé a snadné nasazení a sundání kol pomocí rychloupínacího systému možnost uzamknout kola k nosiči – ochrana proti odcizení důmyslný systém sklopení nosiče – přístup do kufru sklápěcí svislý rám nosiče pro bezproblémové uskladnění fixace jízdních kol: přední, zadní kolo a rám certifikace: ATEST 8SD – schváleno Ministerstvem dopravy ČRObsah balení: nosič a všechny jeho součásti český návod k montáži a k obsluze (4home.cz)

Podobné produkty ako SIXTOL BIKE 2 nosič kol na tažné zařízení

Nosič kol na tažné zařízení Buzz Eazzy 2

Nosič kol na tažné zařízení Buzz Eazzy 2
Detail

Nosič kol Buzz Eazzy 2 je ideální volbou pro převoz 2 jízdních kol. Nosič i s jízdními koly je výborně vyvážený a při sklopení zabezpečuje dostatečně široký přístup do kufru automobilu. Nosič se dá uchytit na jakékoliv tažné zařízení bez použití nářadí a poskytuje nosnost 40kg (max. 20kg každé jízdní kolo). Díky kompaktním rozměrům ve složeném stavu je nosič velmi dobře skladovatelný. Nosič je sklápěcí, tedy lze jej jednoduše sklopit pro snazší přístup do zavazadlového prosotru. Sklopení je samozřejmě možné i s naloženými jízdními koly. Nosič splňuje atest podle českých norem 8 SD 3701.Nosič je možné upevnit na jakékoliv tažné zařízení a to bez použití nářadí. V otočné dotahovací hlavici je umístěn zámek, kterým se nosič k tažnému zařízení uzamkne. Kola jsou k nosiči upevněna pomocí gumových úchytů a pásků, které jízdní kola pevně zajistí a zabrání jejich poškození. Jizdní kola je možné k nosiči zamknout a tím je zajistit během přepravy i proti krádeži. Nosič disponuje sklopnou funkcí. V případě, že se potřebujete dostat do zavazadlového prostoru, lze celý nosič včetně upevněných kol sklopit a uvolnit si tak přístup. Sklopení lze provést po sešlápnutí snadno přísutpného pedálu. Nosič je možné sklápět bez i s naloženými jízdními koly. Dále je nosič vybaven světelnou rampou pro umístění SPZ. Světelná rampa se připojuje do zásuvky pomocí 13-pinového konektoru. Pokud je nosič demontován z tažného zařízení a uskladněn, je možné jej složit do kompaktních rozměrů (25 x 55cm)!Barevné provedení nosiče může být dodáno v kombinaci černé barvy s červenými úchyty - v závislosti na aktuální skladové dostupnosti.Pokud často převážíte svá jízdní kola na nosiči nebo v kufru auta se sklopenými zadními sedačkami, rozhodně byste měli alespoň uvažovat nad ochranným návlekem na kolo. Při přepravě na nosiči ochráníte kolo před prachem, odřením a nepřízní počasí. Při přepravě v kufru pak chráníte interiér auta před ušpiněním. Ideální volbou je speciální voděodolný ochranný potah na kolo mBag. Je vyrobený z unikátní stretchové (pružné) látky, díky které je možné potah použít na všechny standardní velikosti jízdních kol. Potah je na kole napnutý, nikde "neplandá", nevisí a nepřekáží! Kromě převážení kol oceníte potah i během uskladnění kola. Při skladování ve sklepě nebo v garáži chrání kolo před prachem. Při uložení kola v bytě nebo v kanceláři naopak chráníte vnitřní prostory před ušpiněním od kola. (autohotarek.cz)

Podobné produkty ako Nosič kol na tažné zařízení Buzz Eazzy 2

Nosič kol na tažné zařízení Yakima FoldClick 2

Nosič kol na tažné zařízení Yakima FoldClick 2
Detail

Nosič kol Yakima FoldClick 2 je ideální volbou pro převoz 2 jízdních kol. Předností nosiče je revoluční jednoduchý a rychlý systém montáže. Nosič stačí pouze nasadit na tažné zařízení a sklopit. K zajištění dojde pouze samotným sklopením. Po sejmutí z taženého zařízení je možné nosič složit do maximálně kompaktních rozměrů (74 x 28 x 67cm). Nosič Yakima FoldClick 2 dále disponuje precizní povrchovou úpravou včetně hliníkových částí. Do zásuvky připojíte nosič 13pinovou zásuvkou nebo pomocí 7pinové redukce, která je součástí balení.Nosič Yakima FoldClick 2 se až do roku 2015 prodával pod názvem Cykell FoldClick. Firmu Cykell v roce 2015 koupila společnost Yakima, která nosič vylepšila a dále prodávala pod svojí značkou Whispbar. Postupem času firma Yakima upozadila svoji značku Whispbar a více upřednostňovala značku Yakima. V rámci tohoto rebrandingu byl nosič opět mírně vylepšen přejmenován na Yakima FoldClick 2 a pod tímto názvem se prodává dosud. Tedy produkty Cykell, Whispbar a Yakima FoldClick 2 jsou téměř totožné. Rozměry (d x š x v) 67cm x 128cm x 28cm Rozměry ve složeném stavu (d x š x v) 67cm x 74cm x 28cm Materiál ocel / hliník / plast Integrované zadní svícení ano Nosnost 60kg Hmotnost 14,5kg Barva stříbrná / černá Zamykání nosiče k tažnému zařízení ano Zamykání jízdních kol k nosiči ano Vhodné pro auta s rezervou na 5.dveřích ne Elektrický konektor 13pinový s redukcí na 7 pinů Certifikát GS/TÜV ano Pokud často převážíte svá jízdní kola na nosiči nebo v kufru auta se sklopenými zadními sedačkami, rozhodně byste měli alespoň uvažovat nad ochranným návlekem na kolo. Při přepravě na nosiči ochráníte kolo před prachem, odřením a nepřízní počasí. Při přepravě v kufru pak chráníte interiér auta před ušpiněním. Ideální volbou je speciální voděodolný ochranný potah na kolo mBag. Je vyrobený z unikátní stretchové (pružné) látky, díky které je možné potah použít na všechny standardní velikosti jízdních kol. Potah je na kole napnutý, nikde "neplandá", nevisí a nepřekáží! Kromě převážení kol oceníte potah i během uskladnění kola. Při skladování ve sklepě nebo v garáži chrání kolo před prachem. Při uložení kola v bytě nebo v kanceláři naopak chráníte vnitřní prostory před ušpiněním od kola. (autohotarek.cz)

Podobné produkty ako Nosič kol na tažné zařízení Yakima FoldClick 2

Nosič kol na tažné zařízení Thule Epos 2

Nosič kol na tažné zařízení Thule Epos 2
Detail

Nosič kol Thule Epos 2 je schopen pojmout až 2 jízdní kola se všemi typy rámů a geometrií, včetně elektrokol, horských jízdních kol, gravelových jízdních kol a jízdních kol s blatníky a nosiči. Kola se upevňují pomocí uzamykatelných pásek s ráčnou s omezovačem momentu utažení. Patentovaná teleskopická ramena jsou velmi flexibilní, snadno se používají. Díky tomu nosič Thule Epos nabízí dvě funkce, které u jiných nosičů nenajdete! První funkcí je, že kola je možné nakládat a vykládat v libovolném pořadí. Druhou funkcí je to, že po vyklopení nosiče, je možné upevnit kolo do teleskopického ramena a tím proměníte nosič v servisní držák s odkládacím prostorem (je potřeba dokoupit přídavný držák). Za zmínku také stojí, že pokud na nosiči nejsou jízdní kola, je možné teleskopická ramena sklopit a zavazadlový prostor je přístupný i bez odklopení nosiče. Možnost odklopení, složení, uzamčení kol i nosiče, připojení světelné rampy 13-pin zásuvkou je dnes už samozřejmostí u všech nosičů, stejně jako u Thule Epos. Rozměry (d x š x v) 69cm x 126cm x 22cm Rozměry ve složeném stavu (d x š x v) 69cm x 27cm x 22cm Integrované zadní svícení ano Nosnost 60kg Hmotnost 17,3kg Max. hmotnost jednoho kola 30kg Max. šířka pneumatiky 3" (4,7" s popruhy Fatbike) Max. průměr rámu kola 22-90mm Max. velikost kol 29" Zamykání nosiče k tažnému zařízení ano Zamykání jízdních kol k nosiči ano Vhodné pro auta s rezervou na 5.dveřích ne Elektrický konektor 13pinový Certifikát GS/TÜV ano Pokud často převážíte svá jízdní kola na nosiči nebo v kufru auta se sklopenými zadními sedačkami, rozhodně byste měli alespoň uvažovat nad ochranným návlekem na kolo. Při přepravě na nosiči ochráníte kolo před prachem, odřením a nepřízní počasí. Při přepravě v kufru pak chráníte interiér auta před ušpiněním. Ideální volbou je speciální voděodolný ochranný potah na kolo mBag. Je vyrobený z unikátní stretchové (pružné) látky, díky které je možné potah použít na všechny standardní velikosti jízdních kol. Potah je na kole napnutý, nikde "neplandá", nevisí a nepřekáží! Kromě převážení kol oceníte potah i během uskladnění kola. Při skladování ve sklepě nebo v garáži chrání kolo před prachem. Při uložení kola v bytě nebo v kanceláři naopak chráníte vnitřní prostory před ušpiněním od kola. (autohotarek.cz)

Podobné produkty ako Nosič kol na tažné zařízení Thule Epos 2

Nosič kol na tažné zařízení Yakima FoldClick 2

Nosič kol na tažné zařízení Yakima FoldClick 2
Detail

Nosič na zacvaknutí, se kterým se při vypravování nezdržíte - stačí ho nasadit, sklopit a můžete vyrazit! Unese 2 kola o maximální hmotnosti 60 kg.. Yakima FoldClick 2 je velmi jedinečný nosič jízdních kol, který vám zjednoduší cestování! Díky systému FoldClick ho snadno připevníte k tažnému zařízení, sklopíte a jste připraveni vyrazit - prostě to cvakne a je to! Jednotlivé žlaby se dají také sklopit, aby nosič během transportu zabíral co nejméně místa. Na nosič upevníte 2 kola o celkové hmotnosti až 60 kg. Držáky kol se přizpůsobí průměru rámové trubky, a to v rozmezí 22 - 80 mm. Díky ručně ovládanému sklápěcímu mechanismu nebude nosič omezovat váš přístup do zavazadlového prostoru vozidla, i když na něm budou nasazena kola. Balení obsahuje 13pinovou zásuvku (zpátečka+mlhovka) společně s redukcí na 7pinovou. Nosič je také vybaven systémem zámků Power Lock, takže o bezpečnost svých kol se nemusíte obávat. Klíčové vlastnosti: systém FoldClick - nosič stačí bez montáže připevnit k autu a sklopit Power Lock - systém zámků pro maximální bezpečnost skládací žlab na kola ručně ovládaný sklápěcí systém (lze sklápět i s koly) rozměry při sklopení: d67 x š74 x v28 cm vzdálenost mezi jednotlivými koly: 24 cm Technický popis: Max. počet jízdních kol 2 kola Průměr rámu kola 22-80 mm Hmotnost 16,8 kg Nosnost 60 kg Napájecí konektor 13 pólový, 7 pólový adaptér Rozměry d128,5x š64,5 x v67 cm Maximální šířka pneumatiky 4" Zadní světla ano Zamykání na systém jednoho klíče ano Uzamknutí kola k nosiči ano Uzamknutí nosiče k vozidlu ano (insportline.cz)

Podobné produkty ako Nosič kol na tažné zařízení Yakima FoldClick 2

Bellelli - Trailblazer dětský kombinovaný vozík za kolo + kočárek pro 2 děti

Bellelli - Trailblazer dětský kombinovaný vozík za kolo + kočárek pro 2 děti
Detail

Dětský přívěsný vozík Trailblazer (2v1) za jízdní kolo v kombinaci se sportovním kočárkem pro 2 děti je kvalitní model s veškerou certifikací pro provoz na pozemních komunikacích. Základem je dvoukolový vozík s tažnou ojí, kterou je možno nahradit třetím otočným kolečkem a tím vozík snadno a rychle změnit na sportovní kočárek pro dvě děti. Vozík je vyrobený z nepromokavého pevného materiálu (PES 600D oxford) a v přední části je vybavený průhledným PVC oknem, dvě menší okna jsou i v boční části vozíku (kočárku), aby dítě (děti) mělo výhled z vozíku do okolí. Dále je vozík vybavený stahovací sluneční střechou a ochrannou síťovinou proti hmyzu pro použití v příznivém počasí. Vozík má dvě sedačky s 5-bodovými bezpečnostními pásy spojovanými jednou přezkou upevňující se na hrudníku dítěte. Přístup do vozíku je zepředu a je velmi pohodlný pro uložení dětí. Vozík má nastavitelnou tuhost odpružení, je vybavený bezpečnostní parkovací brzdou se snadným ovládáním. Vozík je dále vybavený reflexními pruhy po straných, odrazkami na přední i zadní části a také výstražnou oranžovou vlajkou 150 cm vysokou. Vozík je opatřený dvěma stabilními 20" koly (+ jedním otočným přídavným kolem uloženým ve zvláštní kapse na vozíku). Dále má vozík velký uložní prostor v zadní části. Pevná a lehké konstrukce se snadnou možností přestavění vozíku na kočárek dělá z vozíku atraktivní prostředek umožňující sportovně založeným rodičům pohyb venku, a to i s malými dětmi. Vozík se upíná na osu zadního kola. Jako pojistka proti odpojení vozíku je součástí vybavení popruh s karabinou, která se upíná na rám kola a slouží pro zajištění vozíku proti odpojení i při uvolnění upínací matice. Výhodou vozíku (kočárku) je možnost využití pro jedno nebo dvě děti. Doporučený hmotnostní limit je 16 kg na jedno dítě, výškové omezení je do cca 110 cm výšky dětí. Minimální doporučený věk je 9 měsíců nebo schopnost dítěte sedět samostatně. Rozměry vozíku jsou : 96 cm délka samotného vozíku + 50 cm oj, šířka vozíku včetně kol je 85 cm, výška je 108 cm. Hmotnost vozíku je 16,1 kg. Rozměry vozíku v rozloženém (transportním) stavu je 102 x 66 x 35 cm. Vozík je je v barvě šedozelené. Parametry vozíku : snadné připevnění k zadní ose jizdního kola, zajištění upínacím popruhem s karabinou proti odpojení vozíku za jízdy snadná přeměna na tříkolečkový sportovní kočárek s nastavitelnou výškou řidítek pevný skelet z certifikovaných materiálů, nepromokavý potah, síť proti hmyzu, plastové přední okno 20" kola - dvě pevná, třetí otočné pro přeměnu vozíku na kočárek (souběžně s tím se snadno zasune do rámu vozíku tažná oj, aby nepřekážela) parkovací brzda, nastavitelné odpružení pro komfortní jízdu dle hmotnosti dítěte (dětí) měkká výplň sedaček pro pohodlné sezení , 5-bodový bezpečnostní pás reflexní prvky kolem vozíku, barevný výstražný praporek - na prutu 150 cm dlouhém, odrazky v přední i zadní části vozíku maximální nosnost 43 kg (cca 16 kg na jedno dítě + případný náklad) při doporučené maximální doporučené výšce dítěte 110 cm doporučená maximální rychlost je 25 km/hod. velký úložní prostor v zadní části vozíku vozík má certifikaci pro provoz na pozemních komunikacích ČSN EN 15918 (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Bellelli - Trailblazer dětský kombinovaný vozík za kolo + kočárek pro 2 děti

Bellelli - Trailblazer dětský kombinovaný vozík za kolo + kočárek pro 2 děti

Bellelli - Trailblazer dětský kombinovaný vozík za kolo + kočárek pro 2 děti
Detail

Dětský přívěsný vozík Trailblazer (2v1) za jízdní kolo v kombinaci se sportovním kočárkem pro 2 děti je kvalitní model s veškerou certifikací pro provoz na pozemních komunikacích. Základem je dvoukolový vozík s tažnou ojí, kterou je možno nahradit třetím otočným kolečkem a tím vozík snadno a rychle změnit na sportovní kočárek pro dvě děti. Vozík je vyrobený z nepromokavého pevného materiálu (PES 600D oxford) a v přední části je vybavený průhledným PVC oknem, dvě menší okna jsou i v boční části vozíku (kočárku), aby dítě (děti) mělo výhled z vozíku do okolí. Dále je vozík vybavený stahovací sluneční střechou a ochrannou síťovinou proti hmyzu pro použití v příznivém počasí. Vozík má dvě sedačky s 5-bodovými bezpečnostními pásy spojovanými jednou přezkou upevňující se na hrudníku dítěte. Přístup do vozíku je zepředu a je velmi pohodlný pro uložení dětí. Vozík má nastavitelnou tuhost odpružení, je vybavený bezpečnostní parkovací brzdou se snadným ovládáním. Vozík je dále vybavený reflexními pruhy po straných, odrazkami na přední i zadní části a také výstražnou oranžovou vlajkou umístěnou na pružném prutu o délce 150 cm. Vozík je opatřený dvěma stabilními 20" koly (+ jedním otočným přídavným kolem uloženým ve zvláštní kapse na vozíku). Dále má vozík velký uložní prostor v zadní části. Pevná a lehké konstrukce se snadnou možností přestavění vozíku na kočárek dělá z vozíku atraktivní prostředek umožňující sportovně založeným rodičům pohyb venku, a to i s malými dětmi. Vozík se upíná na osu zadního kola. Jako pojistka proti odpojení vozíku je součástí vybavení popruh s karabinou, která se upíná na rám kola a slouží pro zajištění vozíku proti odpojení i při uvolnění upínací matice. Výhodou vozíku (kočárku) je možnost využití pro jedno nebo dvě děti. Doporučený hmotnostní limit je 16 kg na jedno dítě (32 kg pro dvě děti), výškové omezení je do cca 110 cm výšky dětí. Minimální doporučený věk je 9 měsíců nebo schopnost dítěte sedět samostatně. Rozměry vozíku jsou : 96 cm délka samotného vozíku + 50 cm oj, šířka vozíku včetně kol je 85 cm, výška je 108 cm. Hmotnost vozíku je 16,1 kg. Rozměry vozíku v rozloženém (transportním) stavu je 102 x 66 x 35 cm. Vozík je je v barvě šedomodré. Parametry vozíku : snadné připevnění k zadní ose jizdního kola, zajištění upínacím popruhem s karabinou proti odpojení vozíku za jízdy snadná přeměna na tříkolečkový sportovní kočárek s nastavitelnou výškou řidítek pevný skelet z certifikovaných materiálů, nepromokavý potah, síť proti hmyzu, plastové přední okno 20" kola - dvě pevná, třetí otočné pro přeměnu vozíku na kočárek (souběžně s tím se snadno zasune do rámu vozíku tažná oj, aby nepřekážela) parkovací brzda, nastavitelné odpružení pro komfortní jízdu dle hmotnosti dítěte (dětí) měkká výplň sedaček pro pohodlné sezení , 5-bodový bezpečnostní pás reflexní prvky kolem vozíku, barevný výstražný praporek - 150 cm výška, odrazky v přední i zadní části vozíku maximální nosnost 43 kg (cca 16 kg na jedno dítě + případný náklad) při doporučené maximální doporučené výšce dítěte 110 cm doporučená maximální rychlost je 25 km/hod. velký úložní prostor v zadní části vozíku vozík má certifikaci pro provoz na pozemních komunikacích ČSN EN 15918 (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Bellelli - Trailblazer dětský kombinovaný vozík za kolo + kočárek pro 2 děti

4Car NOSIC JIZDNIHO KOLA Nosič kol, stříbrná, velikost

4Car NOSIC JIZDNIHO KOLA Nosič kol, stříbrná, velikost
Detail

Nosič kola od značky 4Car. Určeno pro kola s rámem kruhového profilu (28 - 60 mm) nebo oválného průřezu (max. 90 x 60 mm). (sportisimo.cz)

Podobné produkty ako 4Car NOSIC JIZDNIHO KOLA Nosič kol, stříbrná, velikost

SIXTOL Nosič kol na tažné zařízení BIKE 2 (SX1011)

SIXTOL Nosič kol na tažné zařízení BIKE 2 (SX1011)
Detail

Nosič kol na tažné zařízení - pro 2 kola, sklopný, s odnímatelným ramenem, nosnost 30kg, uzamčení nosiče k autu, uzamčení kol k nosiči, 13pinový konektor Hledáte spolehlivé, robustní a zároveň praktické příslušenství pro převážení kol na autě? Pořiďte si Nosič kol na tažné zařízení SIXTOL BIKE 2. Má ocelový rám, ližiny z hliníku a je držitelem Atestu 8SD se schválením od Ministerstva dopravy České republiky. Uzamykatelný nosič kol SIXTOL s jednoduchým upevněním na tažnou 50mm kouli má maximální nosnost 30 kg. Vlezou se na něj dvě jízdní kola, která snadno upevníte a zase sundáte zásluhou rychloupínacího systému. Stačí jen uchytit držák na rám, dotáhnout pásky na kolech a důkladně dotáhnout zajišťovací kolečko. Pro lepší přístup do kufru vozidla můžete svislý rám jednoduše sklopit. Dále je nosič kol SIXTOL BIKE 2 vybaven 13pólovou zástrčkou, panelem s kompletním osvětlením, místem pro uchycení registrační značky (SPZ) a díky možnosti uzamčení poskytne i... (alza.cz)

Podobné produkty ako SIXTOL Nosič kol na tažné zařízení BIKE 2 (SX1011)
Pro-USER Diamant SG2 - nosič pro 2 kola (91734), DEV1S User (DEV1S User), Škoda Nosič na tažné zařízení - pro 3 kola (000071105P), nosič kola thule freeride 532, Runchn Nosič kola ALU WIND TÜV (8591686021066), Compass Nosič kol na tažné zařízení E-BIKE TÜV, 2 kola, PERUZZO PURE INSTINCT pro 2 kola (8015058007088), COMPASS Nosič kol na tažné zařízení E-BIKE TÜV - 2 kola (8591686021202), Green Valley FastRider nosič kola TUV, CityCrash (A160659), MULTIPA Nosič kol na tažné zařízení 3 kola (DAATB009A3), COMPASS Nosič jízdního kola hliníkový ALU-FIX TÜV (02108), Compass Nosič kol na zadní dveře Triple, 3 kola, THULE Ochranný vak pro zadní nosič jízdních kol, Thule EasyFold XT pro 3 kola TH 934 (TH9344), Duše kola pro Xiaomi Scooter M365/1S/3/Essential/Pro/Pro 2 (C002370000700), Twinny Load Plachta na převoz kol - pro 2 kola (7998051), Compass Uzamykatelný střešní nosič jízdního kola ALU - FIX TÜV, 132 cm, Dvojitá brašna na zadní nosič kola voděodolná 35 l černá (93250), Modrý diamant (9788025731987), Trixie Přepravka na široký zadní nosič kola 48 × 29 × 42 cm (4011905131184), Worx Kola WA0950 pro Landroid M (WA0950), PERUZZO PURE INSTINCT pro 3 kola (8015058708305), PERUZZO PURE INSTINCT pro 4 kola (8015058070846), Krvavý diamant - Blu-ray (W00620), gs condro diamant 200 tablet, bike cisteni a udrzba doplnky pro jizdni kola, Worx Kola WA0953 pro Landroid S/M (WA0953), AirMAN ResQ Compressor (pro kola 13"-19") (900001), ACI Upínací popruhy pro přepravu vozidel pro fixaci kola křížem (9907638), Nosič pachové látky BIO10-PO (2), 2dílná sada sklenic Diamant, 330 ml