Přírodní oválné zahradní křeslo oggy - 115*110*148 cm 91019

Produkt Přírodní oválné zahradní křeslo oggy - 115*110*148 cm 91019 sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Přírodní oválné zahradní křeslo oggy - 115*110*148 cm 91019 upraviť a produkt hľadať znova.

Přírodní oválné zahradní křeslo Oggy - 115*110*148 cm 91019

Přírodní oválné zahradní křeslo Oggy - 115*110*148 cm 91019
Detail

Přírodní oválné zahradní křeslo Oggy - 115*110*148 cm Materiál: kov, polyester, umělý ratanBarva: přírodníHmotnost : 26kg Krásné zahradní křeslo z umělého ratanu, ve kterém je radost relaxovat. Horní část lze oddělit. Vhodné i pro vnitřní použití. Užijte si každou chvilku při relaxaci. (lahome.cz)

Podobné produkty ako Přírodní oválné zahradní křeslo Oggy - 115*110*148 cm 91019 , Design scandinavia angus 110 cm, přírodní (a1003884)

Happy Green zahradní pivní set s opěradlem 115 cm, přírodní

Detail

Zahradní pivní set s opěradlem 115 cm, přírodní od značky Happy Green. Obsahuje celkem 3 kusy. Materiálové složení z odolného kovu a dřeva. Rozměry stolu 115 × 60 × 75 cm. Rozměry lavice 115 × 28 × 45 / 80 cm. Nosnost lavice 250 kg. Nosnost stolu 150 kg. (mall.cz)

Podobné produkty ako Happy Green zahradní pivní set s opěradlem 115 cm, přírodní , Modré oválné čalouněné křeslo ystad, 55459

Zahradní křeslo Dekorhome Přírodní dřevo

Zahradní křeslo Dekorhome Přírodní dřevo
Detail

Uvolněte se a odpočiňte si na zahradě nebo na terase v této moderní a pohodlné židli Adirondack s podnožkou! Zahradní křeslo je vyrobené z masivního jedlového dřeva, má robustní rám a je stabilní. Je velmi odolné vůči klimatickým vlivům a snadno se udržuje. Ergonomicky navržená struktura také zajišťuje optimální pohodlí. Je doplněné čajovým stolkem, na který si můžete v dosahu ruky připravit malé občerstvení nebo své oblíbené knihy. Upozorňujeme, že dřevo je přírodní produkt, a může tak vykazovat jisté nedokonalosti. Poznámka: Abyste prodloužili životnost vašeho zahradního nábytku, doporučujeme vám pravidelně ho čistit a nenechávat ho zbytečně venku nechráněný. Čistění: Použijte jemný mýdlový roztok. Skladování: Je-li to možné, skladujte ho na chladném a suchém místě v interiéru. Pokud výrobek skladujete venku, chraňte ho pod voděodolným krytem. Po dešti nebo sněžení setřete z povrchů přebytečnou vodu či sníh. Zajistěte dostatečnou cirkulaci vzduchu, aby se nábytek nepoškodil vlhkostí. Barva:žlutáoranžovárůžováčervenámodrázelenápřírodní dřevo Výběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál:masivní jedlové dřevoRozměry: šířka: 69,5 cmhloubka: 86,5 cmvýška: 89,5 cmšířka sedu: 50 cmhloubka sedu: 34 cmvýška područek od země: 52,5 cmNosnost:110 kgHmotnost: 8,2 kgDodáváno v demontu. (inpostele.cz)

Podobné produkty ako Zahradní křeslo Dekorhome Přírodní dřevo , Šedé oválné čalouněné křeslo melby, 55450

Zahradní křeslo Dekorhome Přírodní dřevo

Zahradní křeslo Dekorhome Přírodní dřevo
Detail

Uvolněte se a odpočiňte si na zahradě nebo na terase v této moderní a pohodlné židli Adirondack s podnožkou! Zahradní křeslo je vyrobené z masivního jedlového dřeva, má robustní rám a je stabilní. Je velmi odolné vůči klimatickým vlivům a snadno se udržuje. Ergonomicky navržená struktura také zajišťuje optimální pohodlí. Je doplněné čajovým stolkem, na který si můžete v dosahu ruky připravit malé občerstvení nebo své oblíbené knihy. Upozorňujeme, že dřevo je přírodní produkt, a může tak vykazovat jisté nedokonalosti. Poznámka: Abyste prodloužili životnost vašeho zahradního nábytku, doporučujeme vám pravidelně ho čistit a nenechávat ho zbytečně venku nechráněný. Čistění: Použijte jemný mýdlový roztok. Skladování: Je-li to možné, skladujte ho na chladném a suchém místě v interiéru. Pokud výrobek skladujete venku, chraňte ho pod voděodolným krytem. Po dešti nebo sněžení setřete z povrchů přebytečnou vodu či sníh. Zajistěte dostatečnou cirkulaci vzduchu, aby se nábytek nepoškodil vlhkostí. Barva:žlutáoranžovárůžováčervenámodrázelenápřírodní dřevo Výběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál:masivní jedlové dřevoRozměry: šířka: 69,5 cmhloubka: 86,5 cmvýška: 89,5 cmšířka sedu: 50 cmhloubka sedu: 34 cmvýška područek od země: 52,5 cmNosnost:110 kgHmotnost: 8,2 kgDodáváno v demontu. (dekorhome.cz)

Podobné produkty ako Zahradní křeslo Dekorhome Přírodní dřevo , Světle modré oválné čalouněné křeslo bjarn, 55421

Dvojité zahradní křeslo Dekorhome Přírodní dřevo

Dvojité zahradní křeslo Dekorhome Přírodní dřevo
Detail

Uvolněte se a odpočiňte si na zahradě nebo na terase v této moderní a pohodlné židli Adirondack s podnožkou! Zahradní křeslo je vyrobené z masivního jedlového dřeva, má robustní rám a je stabilní. Je velmi odolné vůči klimatickým vlivům a snadno se udržuje. Ergonomicky navržená struktura také zajišťuje optimální pohodlí. Je doplněné čajovým stolkem, na který si můžete v dosahu ruky připravit malé občerstvení nebo své oblíbené knihy. Upozorňujeme, že dřevo je přírodní produkt, a může tak vykazovat jisté nedokonalosti. Poznámka: Abyste prodloužili životnost vašeho zahradního nábytku, doporučujeme vám pravidelně ho čistit a nenechávat ho zbytečně venku nechráněný. Čistění: Použijte jemný mýdlový roztok. Skladování: Je-li to možné, skladujte ho na chladném a suchém místě v interiéru. Pokud výrobek skladujete venku, chraňte ho pod voděodolným krytem. Po dešti nebo sněžení setřete z povrchů přebytečnou vodu či sníh. Zajistěte dostatečnou cirkulaci vzduchu, aby se nábytek nepoškodil vlhkostí. Barva:bílážlutáoranžovárůžováčervenámodrázelenáhnědášedápřírodní dřevo Výběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál:masivní jedlové dřevoRozměry: šířka: 119,5 cmhloubka: 85,5 cmvýška: 89,5 cmšířka sedu: 100 cmhloubka sedu: 49 cmvýška područek od země: 52 cmNosnost:110 kgHmotnost: 12,3 kgDodáváno v demontu. (inpostele.cz)

Podobné produkty ako Dvojité zahradní křeslo Dekorhome Přírodní dřevo , Tmavě modré oválné čalouněné křeslo ystad, 55457

Dvojité zahradní křeslo Dekorhome Přírodní dřevo

Dvojité zahradní křeslo Dekorhome Přírodní dřevo
Detail

Uvolněte se a odpočiňte si na zahradě nebo na terase v této moderní a pohodlné židli Adirondack s podnožkou! Zahradní křeslo je vyrobené z masivního jedlového dřeva, má robustní rám a je stabilní. Je velmi odolné vůči klimatickým vlivům a snadno se udržuje. Ergonomicky navržená struktura také zajišťuje optimální pohodlí. Je doplněné čajovým stolkem, na který si můžete v dosahu ruky připravit malé občerstvení nebo své oblíbené knihy. Upozorňujeme, že dřevo je přírodní produkt, a může tak vykazovat jisté nedokonalosti. Poznámka: Abyste prodloužili životnost vašeho zahradního nábytku, doporučujeme vám pravidelně ho čistit a nenechávat ho zbytečně venku nechráněný. Čistění: Použijte jemný mýdlový roztok. Skladování: Je-li to možné, skladujte ho na chladném a suchém místě v interiéru. Pokud výrobek skladujete venku, chraňte ho pod voděodolným krytem. Po dešti nebo sněžení setřete z povrchů přebytečnou vodu či sníh. Zajistěte dostatečnou cirkulaci vzduchu, aby se nábytek nepoškodil vlhkostí. Barva:bílážlutáoranžovárůžováčervenámodrázelenáhnědášedápřírodní dřevo Výběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál:masivní jedlové dřevoRozměry: šířka: 119,5 cmhloubka: 85,5 cmvýška: 89,5 cmšířka sedu: 100 cmhloubka sedu: 49 cmvýška područek od země: 52 cmNosnost:110 kgHmotnost: 12,3 kgDodáváno v demontu. (dekorhome.cz)

Podobné produkty ako Dvojité zahradní křeslo Dekorhome Přírodní dřevo , Světle šedé oválné čalouněné křeslo bjarn, 55422

Zahradní křeslo se stolkem Dekorhome Přírodní dřevo

Zahradní křeslo se stolkem Dekorhome Přírodní dřevo
Detail

Uvolněte se a odpočiňte si na zahradě nebo na terase v této pohodlné dřevěné židli Adirondack! Zahradní křeslo je vyrobené z masivního jedlového dřeva, má robustní rám a je stabilní. Je velmi odolné vůči klimatickým vlivům a snadno se udržuje. Ergonomicky navržená struktura také zajišťuje optimální pohodlí. Je doplněné čajovým stolkem, na který si můžete v dosahu ruky připravit malé občerstvení nebo své oblíbené knihy. Upozorňujeme, že dřevo je přírodní produkt, a může tak vykazovat jisté nedokonalosti. Poznámka: Abyste prodloužili životnost vašeho zahradního nábytku, doporučujeme vám pravidelně ho čistit a nenechávat ho zbytečně venku nechráněný. Čistění: Použijte jemný mýdlový roztok. Skladování: Je-li to možné, skladujte ho na chladném a suchém místě v interiéru. Pokud výrobek skladujete venku, chraňte ho pod voděodolným krytem. Po dešti nebo sněžení setřete z povrchů přebytečnou vodu či sníh. Zajistěte dostatečnou cirkulaci vzduchu, aby se nábytek nepoškodil vlhkostí. Barva:bílážlutáoranžovárůžováčervenámodrázelenáhnědášedápřírodní dřevo Výběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál:masivní jedlové dřevoRozměry: šířka: 69,5 cmhloubka: 86,5 cmvýška: 89,5 cmšířka sedu: 50 cmhloubka sedu: 49 cmvýška područek od země: 52 cmNosnost:110 kgHmotnost: 16,6 kgDodáváno v demontu. (inpostele.cz)

Podobné produkty ako Zahradní křeslo se stolkem Dekorhome Přírodní dřevo , Botník s potahem šedý 115 × 28 × 110 cm textil (282434)

Zahradní křeslo s podnožkou Dekorhome Přírodní dřevo

Zahradní křeslo s podnožkou Dekorhome Přírodní dřevo
Detail

Uvolněte se a odpočiňte si na zahradě nebo na terase v této moderní a pohodlné židli Adirondack s podnožkou! Zahradní křeslo je vyrobené z masivního jedlového dřeva, má robustní rám a je stabilní. Je velmi odolné vůči klimatickým vlivům a snadno se udržuje. Ergonomicky navržená struktura také zajišťuje optimální pohodlí. Je doplněné čajovým stolkem, na který si můžete v dosahu ruky připravit malé občerstvení nebo své oblíbené knihy. Upozorňujeme, že dřevo je přírodní produkt, a může tak vykazovat jisté nedokonalosti. Poznámka: Abyste prodloužili životnost vašeho zahradního nábytku, doporučujeme vám pravidelně ho čistit a nenechávat ho zbytečně venku nechráněný. Čistění: Použijte jemný mýdlový roztok. Skladování: Je-li to možné, skladujte ho na chladném a suchém místě v interiéru. Pokud výrobek skladujete venku, chraňte ho pod voděodolným krytem. Po dešti nebo sněžení setřete z povrchů přebytečnou vodu či sníh. Zajistěte dostatečnou cirkulaci vzduchu, aby se nábytek nepoškodil vlhkostí. Barva:žlutáoranžovárůžováčervenámodrázelenápřírodní dřevo Výběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál:masivní jedlové dřevoRozměry: šířka: 70 cmhloubka: 147,5 cmvýška: 88,5 cmšířka sedu: 50 cmhloubka sedu: 49 cmvýška područek od země: 52 cmNosnost:110 kgHmotnost: 10,5 kgDodáváno v demontu. (inpostele.cz)

Podobné produkty ako Zahradní křeslo s podnožkou Dekorhome Přírodní dřevo , Látkový botník s potahem 115×28×110 cm černý (240493)

Zahradní křeslo se stolkem Dekorhome Přírodní dřevo

Zahradní křeslo se stolkem Dekorhome Přírodní dřevo
Detail

Uvolněte se a odpočiňte si na zahradě nebo na terase v této pohodlné dřevěné židli Adirondack! Zahradní křeslo je vyrobené z masivního jedlového dřeva, má robustní rám a je stabilní. Je velmi odolné vůči klimatickým vlivům a snadno se udržuje. Ergonomicky navržená struktura také zajišťuje optimální pohodlí. Je doplněné čajovým stolkem, na který si můžete v dosahu ruky připravit malé občerstvení nebo své oblíbené knihy. Upozorňujeme, že dřevo je přírodní produkt, a může tak vykazovat jisté nedokonalosti. Poznámka: Abyste prodloužili životnost vašeho zahradního nábytku, doporučujeme vám pravidelně ho čistit a nenechávat ho zbytečně venku nechráněný. Čistění: Použijte jemný mýdlový roztok. Skladování: Je-li to možné, skladujte ho na chladném a suchém místě v interiéru. Pokud výrobek skladujete venku, chraňte ho pod voděodolným krytem. Po dešti nebo sněžení setřete z povrchů přebytečnou vodu či sníh. Zajistěte dostatečnou cirkulaci vzduchu, aby se nábytek nepoškodil vlhkostí. Barva:bílážlutáoranžovárůžováčervenámodrázelenáhnědášedápřírodní dřevo Výběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál:masivní jedlové dřevoRozměry: šířka: 69,5 cmhloubka: 86,5 cmvýška: 89,5 cmšířka sedu: 50 cmhloubka sedu: 49 cmvýška područek od země: 52 cmNosnost:110 kgHmotnost: 16,6 kgDodáváno v demontu. (dekorhome.cz)

Podobné produkty ako Zahradní křeslo se stolkem Dekorhome Přírodní dřevo , Zahradní lavice 115 cm ocelová šedá (43152)

Zahradní křeslo s podnožkou Dekorhome Přírodní dřevo

Zahradní křeslo s podnožkou Dekorhome Přírodní dřevo
Detail

Uvolněte se a odpočiňte si na zahradě nebo na terase v této moderní a pohodlné židli Adirondack s podnožkou! Zahradní křeslo je vyrobené z masivního jedlového dřeva, má robustní rám a je stabilní. Je velmi odolné vůči klimatickým vlivům a snadno se udržuje. Ergonomicky navržená struktura také zajišťuje optimální pohodlí. Je doplněné čajovým stolkem, na který si můžete v dosahu ruky připravit malé občerstvení nebo své oblíbené knihy. Upozorňujeme, že dřevo je přírodní produkt, a může tak vykazovat jisté nedokonalosti. Poznámka: Abyste prodloužili životnost vašeho zahradního nábytku, doporučujeme vám pravidelně ho čistit a nenechávat ho zbytečně venku nechráněný. Čistění: Použijte jemný mýdlový roztok. Skladování: Je-li to možné, skladujte ho na chladném a suchém místě v interiéru. Pokud výrobek skladujete venku, chraňte ho pod voděodolným krytem. Po dešti nebo sněžení setřete z povrchů přebytečnou vodu či sníh. Zajistěte dostatečnou cirkulaci vzduchu, aby se nábytek nepoškodil vlhkostí. Barva:žlutáoranžovárůžováčervenámodrázelenápřírodní dřevo Výběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál:masivní jedlové dřevoRozměry: šířka: 70 cmhloubka: 147,5 cmvýška: 88,5 cmšířka sedu: 50 cmhloubka sedu: 49 cmvýška područek od země: 52 cmNosnost:110 kgHmotnost: 10,5 kgDodáváno v demontu. (dekorhome.cz)

Podobné produkty ako Zahradní křeslo s podnožkou Dekorhome Přírodní dřevo , Zahradní lavice 115 cm ocelová bílá (43148)

Zahradní křeslo 2ks se stolkem Dekorhome Přírodní dřevo

Zahradní křeslo 2ks se stolkem Dekorhome Přírodní dřevo
Detail

Uvolněte se a odpočiňte si na zahradě nebo na terase v této pohodlné dřevěné židli Adirondack! Zahradní křeslo je vyrobené z masivního jedlového dřeva, má robustní rám a je stabilní. Je velmi odolné vůči klimatickým vlivům a snadno se udržuje. Ergonomicky navržená struktura také zajišťuje optimální pohodlí. Je doplněné čajovým stolkem, na který si můžete v dosahu ruky připravit malé občerstvení nebo své oblíbené knihy. Upozorňujeme, že dřevo je přírodní produkt, a může tak vykazovat jisté nedokonalosti. Poznámka: Abyste prodloužili životnost vašeho zahradního nábytku, doporučujeme vám pravidelně ho čistit a nenechávat ho zbytečně venku nechráněný. Čistění: Použijte jemný mýdlový roztok. Skladování: Je-li to možné, skladujte ho na chladném a suchém místě v interiéru. Pokud výrobek skladujete venku, chraňte ho pod voděodolným krytem. Po dešti nebo sněžení setřete z povrchů přebytečnou vodu či sníh. Zajistěte dostatečnou cirkulaci vzduchu, aby se nábytek nepoškodil vlhkostí. Barva:žlutáoranžovárůžováčervenámodrázelenápřírodní dřevo Výběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál:masivní jedlové dřevoRozměry: šířka: 165,5 cmhloubka: 85,5 cmvýška: 89 cmšířka sedu: 50 cmhloubka sedu: 49 cmvýška područek od země: 52 cmNosnost:110 kgHmotnost: 16,6 kgDodáváno v demontu. (inpostele.cz)

Podobné produkty ako Zahradní křeslo 2ks se stolkem Dekorhome Přírodní dřevo , Ratanové křeslo přírodní sarita, 145651

Dvojité zahradní křeslo s podnožkou Dekorhome Přírodní dřevo

Dvojité zahradní křeslo s podnožkou Dekorhome Přírodní dřevo
Detail

Uvolněte se a odpočiňte si na zahradě nebo na terase na této moderní a pohodlné židli Adirondack s podnožkami! Dvoumístná zahradní židle z masivního jedlového dřeva má pevnou a stabilní konstrukci, snadno se čistí a skvěle odolává klimatickým vlivům. Ergonomické provedení navíc zajišťuje maximální pohodlí. Podnožky nabízí oporu pro nohy a lze je v připadě potřeby oddělit. Vzhledem ke svému elegantnímu a nadčasovému designu se tato židle stane praktickým i klasickým doplňkem vašeho venkovního bydlení. Poznámka: Abyste prodloužili životnost vašeho zahradního nábytku, doporučujeme vám pravidelně ho čistit a nenechávat ho zbytečně venku nechráněný. Čistění: Použijte jemný mýdlový roztok. Skladování: Je-li to možné, skladujte ho na chladném a suchém místě v interiéru. Pokud výrobek skladujete venku, chraňte ho pod voděodolným krytem. Po dešti nebo sněžení setřete z povrchů přebytečnou vodu či sníh. Zajistěte dostatečnou cirkulaci vzduchu, aby se nábytek nepoškodil vlhkostí. Barva:bílážlutáoranžovárůžováčervenámodrázelenáhnědášedápřírodní dřevo Výběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál:masivní jedlové dřevoRozměry: šířka: 119,5 cmhloubka: 147,5 cmvýška: 88,5 cmšířka sedu: 50 cmhloubka sedu: 49 cmvýška područek od země: 52 cmNosnost:110 kgHmotnost: 17,5 kgDodáváno v demontu. (inpostele.cz)

Podobné produkty ako Dvojité zahradní křeslo s podnožkou Dekorhome Přírodní dřevo , Lavice 110 cm přírodní kubu ratan a masivní mangovník (285791)

Dvojité zahradní křeslo s podnožkou Dekorhome Přírodní dřevo

Dvojité zahradní křeslo s podnožkou Dekorhome Přírodní dřevo
Detail

Uvolněte se a odpočiňte si na zahradě nebo na terase na této moderní a pohodlné židli Adirondack s podnožkami! Dvoumístná zahradní židle z masivního jedlového dřeva má pevnou a stabilní konstrukci, snadno se čistí a skvěle odolává klimatickým vlivům. Ergonomické provedení navíc zajišťuje maximální pohodlí. Podnožky nabízí oporu pro nohy a lze je v připadě potřeby oddělit. Vzhledem ke svému elegantnímu a nadčasovému designu se tato židle stane praktickým i klasickým doplňkem vašeho venkovního bydlení. Poznámka: Abyste prodloužili životnost vašeho zahradního nábytku, doporučujeme vám pravidelně ho čistit a nenechávat ho zbytečně venku nechráněný. Čistění: Použijte jemný mýdlový roztok. Skladování: Je-li to možné, skladujte ho na chladném a suchém místě v interiéru. Pokud výrobek skladujete venku, chraňte ho pod voděodolným krytem. Po dešti nebo sněžení setřete z povrchů přebytečnou vodu či sníh. Zajistěte dostatečnou cirkulaci vzduchu, aby se nábytek nepoškodil vlhkostí. Barva:bílážlutáoranžovárůžováčervenámodrázelenáhnědášedápřírodní dřevo Výběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál:masivní jedlové dřevoRozměry: šířka: 119,5 cmhloubka: 147,5 cmvýška: 88,5 cmšířka sedu: 50 cmhloubka sedu: 49 cmvýška područek od země: 52 cmNosnost:110 kgHmotnost: 17,5 kgDodáváno v demontu. (dekorhome.cz)

Podobné produkty ako Dvojité zahradní křeslo s podnožkou Dekorhome Přírodní dřevo , Trelock bc 115/110/4 black (8004424)

Zahradní křeslo 2ks se stolkem Dekorhome Přírodní dřevo

Zahradní křeslo 2ks se stolkem Dekorhome Přírodní dřevo
Detail

Uvolněte se a odpočiňte si na zahradě nebo na terase v této pohodlné dřevěné židli Adirondack! Zahradní křeslo je vyrobené z masivního jedlového dřeva, má robustní rám a je stabilní. Je velmi odolné vůči klimatickým vlivům a snadno se udržuje. Ergonomicky navržená struktura také zajišťuje optimální pohodlí. Je doplněné čajovým stolkem, na který si můžete v dosahu ruky připravit malé občerstvení nebo své oblíbené knihy. Upozorňujeme, že dřevo je přírodní produkt, a může tak vykazovat jisté nedokonalosti. Poznámka: Abyste prodloužili životnost vašeho zahradního nábytku, doporučujeme vám pravidelně ho čistit a nenechávat ho zbytečně venku nechráněný. Čistění: Použijte jemný mýdlový roztok. Skladování: Je-li to možné, skladujte ho na chladném a suchém místě v interiéru. Pokud výrobek skladujete venku, chraňte ho pod voděodolným krytem. Po dešti nebo sněžení setřete z povrchů přebytečnou vodu či sníh. Zajistěte dostatečnou cirkulaci vzduchu, aby se nábytek nepoškodil vlhkostí. Barva:žlutáoranžovárůžováčervenámodrázelenápřírodní dřevo Výběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál:masivní jedlové dřevoRozměry: šířka: 165,5 cmhloubka: 85,5 cmvýška: 89 cmšířka sedu: 50 cmhloubka sedu: 49 cmvýška područek od země: 52 cmNosnost:110 kgHmotnost: 16,6 kgDodáváno v demontu. (dekorhome.cz)

Podobné produkty ako Zahradní křeslo 2ks se stolkem Dekorhome Přírodní dřevo , 4home multielastický potah na křeslo comfort plus šedá, 70 - 110 cm, 70 - 110 cm

Skříň - vrchní část SEADRIFT – 148 × 34 × 110 cm

Skříň - vrchní část SEADRIFT – 148 × 34 × 110 cm
Detail

S nadrozměrnou objednávkou vás samozřejmě nenecháme na holičkách. Dopravu, včetně výnosu do bytu, od nás budete mít zadarmo.> 2 přihrádky, 2 skleněné dveře (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Skříň - vrchní část SEADRIFT – 148 × 34 × 110 cm , 4home multielastický potah na křeslo comfort plus modrá, 70 - 110 cm, 70 - 110 cm

Skříň - vrchní část SAMBA – 148 × 34 × 110 cm

Skříň - vrchní část SAMBA – 148 × 34 × 110 cm
Detail

S nadrozměrnou objednávkou vás samozřejmě nenecháme na holičkách. Dopravu, včetně výnosu do bytu, od nás budete mít zadarmo.> 2 skleněné dveře, 2 otevřené přihrádky, kompatibilní s příborníkem 09803-30 > 1 zafixovaná police za skleněnými dveřmi (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Skříň - vrchní část SAMBA – 148 × 34 × 110 cm , 4home multielastický potah na křeslo comfort plus béžová, 70 - 110 cm, 70 - 110 cm

Zahradní rohová souprava s křesly levá polyratan Přírodní

Zahradní rohová souprava s křesly levá polyratan Přírodní
Detail

Tato elegantní zahradní sedací souprava pojme až 8 osob. Sada se skládá ze stolu, dvou pohovek, které spolu tvoří rohovou sedačku (levý roh) a dvou pohodlných křesel. Trvanlivost soupravy zajišťuje pevná a lehká hliníková konstrukce s práškovým nástřikem potažená vysoce kvalitním ručně tkaným techno ratanem. Umělý ratan se vyznačuje vysokou odolností proti povětrnostním vlivům, oděru i Uv záření. Zároveň je i oku lahodící. O maximální pohodlí při odpočinkou se postarají silné podušky a vysoká opěradla. Na stůl byla použita deska z odolného tvrzeného skla, která nejen dobře vypadá, ale zároveň se i skvěle čistí.Podušky jsou vyrobeny z vysoce kvalitního polyesteru, který zaručuje odolnost vůči nepříznivým povětrnostním podmínkám a vlhku. Zip použitý na polštářích umožňuje rychlé a snadné sejmutí potahu v případě potřeby. Upozornění: Malé polštářky zobrazené na fotografiích nejsou součástí sady a jsou pouze prvkem použitým k dekoraci.Barva:hnědá / hnědá melanžkrémová / béžová melanžsvětle šedá / šedá melanžšedá / šedá melanžpřírodní / hnědá melanžbílá / šedá Výběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná. Materiál:PE ratan / hliníkový rám s práškovým nástřikem / 100% polyester / tvrzené skloRozměry stolu:šířka: 140 cm hloubka: 80 cm výška: 70 cm tloušťka desky: 5 mmRozměry levé pohovky: šířka: 195 cm hloubka: 75 cmvýška: 85 cm Rozměry pravé pohovky:šířka: 180 cm hloubka: 75 cmvýška: 85 cm hloubka sedu: 47 cm / 64 cm bez polštářevýška sedu: 47 cm / 36 cm bez polštářevnitřní výška opěradla: 50 cm / 52 cm bez polštářeRozměry křesla:šířka: 65 cmhloubka: 74 cmvýška: 85 cmvýška sedu: 47 cm / 36 cm bez polštářevýška opěradla: 46 cm / 36cm s polštářemDodáváno v demontu. Balení obsahuje: 1 x stůl, 1x skleněná deska, 2 x pohovka, 2 x křeslo, 8 x poduška na sedák, 9 x poduška na opěradlo, montážní sadaa (inpostele.cz)

Podobné produkty ako Zahradní rohová souprava s křesly levá polyratan Přírodní , 4home multielastický potah na křeslo comfort plus hnědá, 70 - 110 cm, 70 - 110 cm

Zahradní rohová souprava s křesly pravá polyratan Přírodní

Zahradní rohová souprava s křesly pravá polyratan Přírodní
Detail

Tato elegantní zahradní sedací souprava pojme až 8 osob. Sada se skládá ze stolu, dvou pohovek, které spolu tvoří rohovou sedačku (pravý roh) a dvou pohodlných křesel. Trvanlivost soupravy zajišťuje pevná a lehká hliníková konstrukce s práškovým nástřikem potažená vysoce kvalitním ručně tkaným techno ratanem. Umělý ratan se vyznačuje vysokou odolností proti povětrnostním vlivům, oděru i Uv záření. Zároveň je i oku lahodící. O maximální pohodlí při odpočinkou se postarají silné podušky a vysoká opěradla. Na stůl byla použita deska z odolného tvrzeného skla, která nejen dobře vypadá, ale zároveň se i skvěle čistí.Podušky jsou vyrobeny z vysoce kvalitního polyesteru, který zaručuje odolnost vůči nepříznivým povětrnostním podmínkám a vlhku. Zip použitý na polštářích umožňuje rychlé a snadné sejmutí potahu v případě potřeby. Upozornění: Malé polštářky zobrazené na fotografiích nejsou součástí sady a jsou pouze prvkem použitým k dekoraci.Barva:hnědá / hnědá melanžkrémová / béžová melanžsvětle šedá / šedá melanžšedá / šedá melanžbílá / šedápřírodní / hnědá melanž Výběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná. Materiál:PE ratan / hliníkový rám s práškovým nástřikem / 100% polyester / tvrzené skloRozměry stolu:šířka: 140 cm hloubka: 80 cm výška: 70 cm tloušťka desky: 5 mmRozměry levé pohovky: šířka: 180 cm hloubka: 75 cmvýška: 85 cm Rozměry pravé pohovky:šířka: 195 cm hloubka: 75 cmvýška: 85 cm hloubka sedu: 47 cm / 64 cm bez polštářevýška sedu: 47 cm / 36 cm bez polštářevnitřní výška opěradla: 50 cm / 52 cm bez polštářeRozměry křesla:šířka: 65 cmhloubka: 74 cmvýška: 85 cmvýška sedu: 47 cm / 36 cm bez polštářevýška opěradla: 46 cm / 36 cm s polštářemDodáváno v demontu. Balení obsahuje: 1 x stůl, 1x skleněná deska, 2 x pohovka, 2 x křeslo, 8 x poduška na sedák, 9 x poduška na opěradlo, montážní sadaa (inpostele.cz)

Podobné produkty ako Zahradní rohová souprava s křesly pravá polyratan Přírodní , Křeslo s poduškami přírodní ratan (283075)

Zahradní rohová souprava s křesly pravá polyratan Přírodní

Zahradní rohová souprava s křesly pravá polyratan Přírodní
Detail

Tato elegantní zahradní sedací souprava pojme až 8 osob. Sada se skládá ze stolu, dvou pohovek, které spolu tvoří rohovou sedačku (pravý roh) a dvou pohodlných křesel. Trvanlivost soupravy zajišťuje pevná a lehká hliníková konstrukce s práškovým nástřikem potažená vysoce kvalitním ručně tkaným techno ratanem. Umělý ratan se vyznačuje vysokou odolností proti povětrnostním vlivům, oděru i Uv záření. Zároveň je i oku lahodící. O maximální pohodlí při odpočinkou se postarají silné podušky a vysoká opěradla. Na stůl byla použita deska z odolného tvrzeného skla, která nejen dobře vypadá, ale zároveň se i skvěle čistí.Podušky jsou vyrobeny z vysoce kvalitního polyesteru, který zaručuje odolnost vůči nepříznivým povětrnostním podmínkám a vlhku. Zip použitý na polštářích umožňuje rychlé a snadné sejmutí potahu v případě potřeby. Upozornění: Malé polštářky zobrazené na fotografiích nejsou součástí sady a jsou pouze prvkem použitým k dekoraci.Barva:hnědá / hnědá melanžkrémová / béžová melanžsvětle šedá / šedá melanžšedá / šedá melanžbílá / šedápřírodní / hnědá melanž Výběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná. Materiál:PE ratan / hliníkový rám s práškovým nástřikem / 100% polyester / tvrzené skloRozměry stolu:šířka: 140 cm hloubka: 80 cm výška: 70 cm tloušťka desky: 5 mmRozměry levé pohovky: šířka: 180 cm hloubka: 75 cmvýška: 85 cm Rozměry pravé pohovky:šířka: 195 cm hloubka: 75 cmvýška: 85 cm hloubka sedu: 47 cm / 64 cm bez polštářevýška sedu: 47 cm / 36 cm bez polštářevnitřní výška opěradla: 50 cm / 52 cm bez polštářeRozměry křesla:šířka: 65 cmhloubka: 74 cmvýška: 85 cmvýška sedu: 47 cm / 36 cm bez polštářevýška opěradla: 46 cm / 36 cm s polštářemDodáváno v demontu. Balení obsahuje: 1 x stůl, 1x skleněná deska, 2 x pohovka, 2 x křeslo, 8 x poduška na sedák, 9 x poduška na opěradlo, montážní sadaa (dekorhome.cz)

Podobné produkty ako Zahradní rohová souprava s křesly pravá polyratan Přírodní , Ratanové paví křeslo přírodní florentina, 250015

Zahradní rohová souprava s křesly levá polyratan Přírodní

Zahradní rohová souprava s křesly levá polyratan Přírodní
Detail

Tato elegantní zahradní sedací souprava pojme až 8 osob. Sada se skládá ze stolu, dvou pohovek, které spolu tvoří rohovou sedačku (levý roh) a dvou pohodlných křesel. Trvanlivost soupravy zajišťuje pevná a lehká hliníková konstrukce s práškovým nástřikem potažená vysoce kvalitním ručně tkaným techno ratanem. Umělý ratan se vyznačuje vysokou odolností proti povětrnostním vlivům, oděru i Uv záření. Zároveň je i oku lahodící. O maximální pohodlí při odpočinkou se postarají silné podušky a vysoká opěradla. Na stůl byla použita deska z odolného tvrzeného skla, která nejen dobře vypadá, ale zároveň se i skvěle čistí.Podušky jsou vyrobeny z vysoce kvalitního polyesteru, který zaručuje odolnost vůči nepříznivým povětrnostním podmínkám a vlhku. Zip použitý na polštářích umožňuje rychlé a snadné sejmutí potahu v případě potřeby. Upozornění: Malé polštářky zobrazené na fotografiích nejsou součástí sady a jsou pouze prvkem použitým k dekoraci.Barva:hnědá / hnědá melanžkrémová / béžová melanžsvětle šedá / šedá melanžšedá / šedá melanžpřírodní / hnědá melanžbílá / šedá Výběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná. Materiál:PE ratan / hliníkový rám s práškovým nástřikem / 100% polyester / tvrzené skloRozměry stolu:šířka: 140 cm hloubka: 80 cm výška: 70 cm tloušťka desky: 5 mmRozměry levé pohovky: šířka: 195 cm hloubka: 75 cmvýška: 85 cm Rozměry pravé pohovky:šířka: 180 cm hloubka: 75 cmvýška: 85 cm hloubka sedu: 47 cm / 64 cm bez polštářevýška sedu: 47 cm / 36 cm bez polštářevnitřní výška opěradla: 50 cm / 52 cm bez polštářeRozměry křesla:šířka: 65 cmhloubka: 74 cmvýška: 85 cmvýška sedu: 47 cm / 36 cm bez polštářevýška opěradla: 46 cm / 36cm s polštářemDodáváno v demontu. Balení obsahuje: 1 x stůl, 1x skleněná deska, 2 x pohovka, 2 x křeslo, 8 x poduška na sedák, 9 x poduška na opěradlo, montážní sadaa (dekorhome.cz)

Podobné produkty ako Zahradní rohová souprava s křesly levá polyratan Přírodní , Lavice 110 cm černá přírodní kubu ratan a masivní mangovník (285790)

Oválne masážitko - plastové

Oválne masážitko - plastové
Detail

Oválne masažitko s jemnými prírodnými štetinami perfektne prekrví Vašu pokožku. Je vhodné na umývanie a ideálne na masáž problémových stehenných partií. Rozmery: 7x9x4 cm (marimex.cz)

Podobné produkty ako Oválne masážitko - plastové , Grund baveno plus - polštářek do vany 24x32 cm, modrý (e9321-91019)

ALL NATURE Koberec 110 cm - přírodní

ALL NATURE Koberec 110 cm - přírodní
Detail

není vhodné pro praní není vhodné do sušičky prádla vhodné pro suché chemické čištění bez omezení nepoužívejte bělící přípravky a přípravky obsahující chlór není vhodné pro žehlení ošetření možné těmito rozpouštědly: perchlorethylen, uhlovodík S konopným ručně tkaným kulatým kobercem ALL NATURE v přírodním odstínu a s ornamenty si domů pořídíte nefalšovanou klasiku z užitkového konopí. Díky tomuto osvědčenému materiálu se Vám robustní, špínu odpudivý kousek z antistatického materiálu jen tak neopotřebuje a navíc je tak snadný na údržbu. S takovými vlastnostmi se skvěle hodí do předsíně nebo obývacího pokoje, ladit bude jak se skandinávským, tak Boho stylem, rozumí si však i s klasickým francouzským venkovským lookem. Koberec je mimochodem tkaný ručně, takže je každý běhoun skutečně jedinečný. Toho si všimnou zkušení mistři oboru, a to díky malým odchylkám ve vzoru a barvě. K dostání v dalších variantách. (butlers.cz)

Podobné produkty ako ALL NATURE Koberec 110 cm - přírodní , Oggy a svabi 01 tip na cestu dvd

GRUND BAVENO PLUS - Polštářek do vany 24x32 cm, modrý (e9321-91019)

DESIGN SCANDINAVIA Angus 110 cm, přírodní (A1003884)

DESIGN SCANDINAVIA Angus 110 cm, přírodní (A1003884)
Detail

Psací stůl - obdélníkový, s rozměry 75×110×50 cm (vך×h), dřevěná deska , kovová konstrukce, s úložným prostorem, celková hmotnost 18 kg Sháníte-li velký komfortní psací stůl do vaší pracovny, skvělou volbou bude stůl Design Scandinavia. Vyznačuje se klasickým obdélníkovým tvarem, díky němuž je oblíbenou variantou pro domácnost i kancelář. Součástí stolu je prostor pro odložení knih a dalších materiálů. Nemusíte si tak dělat starosti s případným nepořádkem na stole. Na první pohled vás na designu stolu okouzlí černá a hnědá barva. Psací stůl Design Scandinavia byl zhotovený s nosností až 100 kg. Jeho hmotnost dosahuje 18 kg. Rozměry psacího stolu Design Scandinavia se vyšplhaly na 75 × 110 × 50 cm (V׊×H). Klíčové vlastnosti produktu DESIGN SCANDINAVIA Angus 110 cm, přírodní Psací stůl Design Scandinavia poskytuje obdélníkový tvar Můžeme jej nalézt mezi velkými psacími stoly Je skvělým řešením pro jednu osobu Potěší vás moderní styl Dekor: dub sonoma Materiálem... (alza.cz)

Podobné produkty ako DESIGN SCANDINAVIA Angus 110 cm, přírodní (A1003884) , 4home multielastický potah na křeslo comfort terracotta, 70 - 110 cm

MEXEN/S ROMA sprchový kout 115x110 cm, transparent, chrom 854-115-110-01-00

MEXEN/S ROMA sprchový kout 115x110 cm, transparent, chrom 854-115-110-01-00
Detail

Technická data: Velikost: 115x110 cm (dveře 115 cm, stěna 110 cm) Výška: 190 cm Montáž: Univerzální Vchod: sklopné dveře Barva skla: Průhledná - Průhledná Povrchová úprava: Chrome Typ skla: tvrzené Tloušťka skla: 6 mm Profil: hliník Povlak pro snadné čištění: Ano Vyrovnání nerovností stěny: Ano Nastavení šířky: Ano Lze namontovat na brouzdaliště nebo dlaždice: Ano Kovová rukojeť Sada těsnění pro odvod vody Hliníkový práh dveří EAN: 5907709103238 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako MEXEN/S ROMA sprchový kout 115x110 cm, transparent, chrom 854-115-110-01-00 , 4home multielastický potah na křeslo comfort smetanová, 70 - 110 cm

Zahradní box - 110 cm

Zahradní box - 110 cm
Detail

Úložná skříňka se vyznačuje jednoduchým a elegantním designem, struktura povrchu připomínající přírodní dřevo. Možnost instalace vnitřní police zvyšuje funkčnost výrobku. Úložná skříň se hodí všude, kde je nutné uschovat zahradní doplňky, nářadí nebo třeba popelnice. Robustní rám chrání uložené předměty proti vlhkosti, zatímco vysoce kvalitní plastové materiály zajistí trvanlivost výrobku po mnoho let. Technické údaje: rozměry: 110 x 130 x 74 cm (v x š x d) hmotnost: 17,5 kg materiál: lisovaný plast barva: béžová + hnědá rozměr balení: 133 x 77 x 22cm materiál balení: PAP karton Obsah balení: 1 x zahradní skříňka (dilego.cz)

Podobné produkty ako Zahradní box - 110 cm , 4home multielastický potah na křeslo comfort bordó, 70 - 110 cm

Zahradní lavice 115 cm ocel Dekorhome Bílá

Zahradní lavice 115 cm ocel Dekorhome Bílá
Detail

Tato lavička ve vintage stylu doplní jakoukoli zahradu nebo terasu svými zdobnými ornamenty a romantickým stylem a bude skvělým místem, kam se uchýlit za příjemných letních večerů. Zahradní lavice je vyrobena z vysoce kvalitní oceli s práškovým povrchem, takže je odolná vůči povětrnostním vlivům a mimořádně rezistentní. Fantastické ručně malované dekorace a rezavá povrchová úprava dodají klasický styl každé zahradě nebo jinému venkovnímu prostoru. Tato venkovní lavička je vhodná pro 2 osoby.Barva: bílášedáBarvu lavice zvolte ve variantách produktu. Materiál: ocel s práškovým nástřikemRozměry: šířka: 115 cmhloubka: 58,5 cmvýška: 93 cmHmotnost: 15,2 kgDodáváno v demontu. (dekorhome.cz)

Podobné produkty ako Zahradní lavice 115 cm ocel Dekorhome Bílá , 4home multielastický potah na křeslo comfort hnědá, 70 - 110 cm

Zahradní lavice 115 cm ocel Dekorhome Šedá

Zahradní lavice 115 cm ocel Dekorhome Šedá
Detail

Tato lavička ve vintage stylu doplní jakoukoli zahradu nebo terasu svými zdobnými ornamenty a romantickým stylem a bude skvělým místem, kam se uchýlit za příjemných letních večerů. Zahradní lavice je vyrobena z vysoce kvalitní oceli s práškovým povrchem, takže je odolná vůči povětrnostním vlivům a mimořádně rezistentní. Fantastické ručně malované dekorace a rezavá povrchová úprava dodají klasický styl každé zahradě nebo jinému venkovnímu prostoru. Tato venkovní lavička je vhodná pro 2 osoby.Barva: bílášedáBarvu lavice zvolte ve variantách produktu. Materiál: ocel s práškovým nástřikemRozměry: šířka: 115 cmhloubka: 58,5 cmvýška: 93 cmHmotnost: 15,2 kgDodáváno v demontu. (dekorhome.cz)

Podobné produkty ako Zahradní lavice 115 cm ocel Dekorhome Šedá , 4home multielastický potah na křeslo comfort šedá, 70 - 110 cm

Zahradní lavice 115 cm ocel Dekorhome Bílá

Zahradní lavice 115 cm ocel Dekorhome Bílá
Detail

Tato lavička ve vintage stylu doplní jakoukoli zahradu nebo terasu svými zdobnými ornamenty a romantickým stylem a bude skvělým místem, kam se uchýlit za příjemných letních večerů. Zahradní lavice je vyrobena z vysoce kvalitní oceli s práškovým povrchem, takže je odolná vůči povětrnostním vlivům a mimořádně rezistentní. Fantastické ručně malované dekorace a rezavá povrchová úprava dodají klasický styl každé zahradě nebo jinému venkovnímu prostoru. Tato venkovní lavička je vhodná pro 2 osoby.Barva: bílášedáBarvu lavice zvolte ve variantách produktu. Materiál: ocel s práškovým nástřikemRozměry: šířka: 115 cmhloubka: 58,5 cmvýška: 93 cmHmotnost: 15,2 kgDodáváno v demontu. (inpostele.cz)

Podobné produkty ako Zahradní lavice 115 cm ocel Dekorhome Bílá , 4home multielastický potah na křeslo comfort béžová, 70 - 110 cm

Zahradní lavice 115 cm ocel Dekorhome Šedá

Zahradní lavice 115 cm ocel Dekorhome Šedá
Detail

Tato lavička ve vintage stylu doplní jakoukoli zahradu nebo terasu svými zdobnými ornamenty a romantickým stylem a bude skvělým místem, kam se uchýlit za příjemných letních večerů. Zahradní lavice je vyrobena z vysoce kvalitní oceli s práškovým povrchem, takže je odolná vůči povětrnostním vlivům a mimořádně rezistentní. Fantastické ručně malované dekorace a rezavá povrchová úprava dodají klasický styl každé zahradě nebo jinému venkovnímu prostoru. Tato venkovní lavička je vhodná pro 2 osoby.Barva: bílášedáBarvu lavice zvolte ve variantách produktu. Materiál: ocel s práškovým nástřikemRozměry: šířka: 115 cmhloubka: 58,5 cmvýška: 93 cmHmotnost: 15,2 kgDodáváno v demontu. (inpostele.cz)

Podobné produkty ako Zahradní lavice 115 cm ocel Dekorhome Šedá , Tatra 148 valník 30 cm (8590878645226)

Zahradní lavice 115 cm ocelová šedá (43152)

Zahradní lavice 115 cm ocelová šedá (43152)
Detail

Zahradní lavice - materiál ocel, rozměry 58,5 × 115 × 93 cm (D × Š × V) Rádi si užíváte letní večery na zahradě? Zahradní lavice SHUMEE poslouží nejen k relaxaci a odpočinku. Je určena pro dva lidi a její konstrukci propůjčuje vzhled i vlastnosti ocel. Pevný materiál zajistí potřebnou odolnost. Pokud by váz zajímaly rozměry, ty se u zahradní lavice SHUMEE vyšplhaly na 58,5 × 115 × 93 cm. Můžete ji dokonce využít také jako dekoraci, přičemž konečný design obstarává šedá. Důležité parametry zahradní lavice Zahradní lavice 115 cm ocelová šedá Stylová zahradní lavice Materiálem konstrukce zahradní lavice SHUMEE je ocel Je určena pro dva lidi Zahradní lavice SHUMEE má rozměry 58,5 × 115 cm × 93 cm Celkový design doplňuje šedá barva (alza.cz)

Podobné produkty ako Zahradní lavice 115 cm ocelová šedá (43152)

Zahradní lavice 115 cm ocelová bílá (43148)

Zahradní lavice 115 cm ocelová bílá (43148)
Detail

Zahradní lavice - materiál ocel, rozměry 58,5 × 115 × 93 cm (D × Š × V) Rádi sedáváte na zahradě, ať už pod širým nebem nebo pod pergolou? Zahradní lavice SHUMEE poslouží nejen za letních večerů. Je určena k sezení pro dva lidi a materiálem její konstrukce je ocel. Pevný materiál zaručí mimořádnou odolnost. Pokud jde o rozměry, ty se u zahradní lavice SHUMEE vyšplhaly na 58,5 × 115 × 93 cm. Dokáže posloužit také jako dekorace, přičemž konečný design obstarává bílá. Důležité parametry zahradní lavice Zahradní lavice 115 cm ocelová bílá Stylová zahradní lavice Materiálem konstrukce zahradní lavice SHUMEE je ocel Je určena pro dvě osoby Zahradní lavice SHUMEE disponuje rozměry 58,5 × 115 cm × 93 cm Konečný vzhled dotváří bílá barva (alza.cz)

Podobné produkty ako Zahradní lavice 115 cm ocelová bílá (43148)

Závěsné přírodní košíky z mořské trávy - Ø32*115 cm 15193-00

Závěsné přírodní košíky z mořské trávy - Ø32*115 cm 15193-00
Detail

Závěsné přírodní košíky z mořské trávy - Ø32*115 cm Materiál: mořská trávaBarva: přírodníTrojici košíků z mořské trávy zavěšená na závěsu lze využít k zavěšení rostlin nebo drobností. (lahome.cz)

Podobné produkty ako Závěsné přírodní košíky z mořské trávy - Ø32*115 cm 15193-00

Trelock BC 115/110/4 black (8004424)

Trelock BC 115/110/4  black (8004424)
Detail

Zámek na kolo - řetězový, zamykání na klíč Užíváte si projížďky na kole, ale bojíte se o jeho odcizení? Pak určitě oceníte řetězový zámek na kolo Trelock, který kolo uchrání před odcizením. Uzamykání funguje díky klíči. Díky zámku na kolo Trelock BC 115/110/4 black nemusíte mít strach o zaparkované kolo. Důležité vlastnosti zámku na kolo Trelock BC 115/110/4 black Zámek na kolo Trelock musí mít ve výbavě každý, kdo si chce užívat cyklovýlety Řetězový zámek pro bezpečí vašeho kola Zamykání a odemykání: klíč (alza.cz)

Podobné produkty ako Trelock BC 115/110/4 black (8004424)

Botník s potahem šedý 115 × 28 × 110 cm textil (282434)

Botník s potahem šedý 115 × 28 × 110 cm textil (282434)
Detail

Botník - rozměry 110 × 115 × 28 cm (V׊×H), 5 polic, materiálem botníku je kov a netkaná textilie V každém domě i bytě využijete prostor pro odložení bot. K tomuto účelu slouží botník SHUMEE, který zbaví vaši chodbu neustálého chaosu. Řadí se k velkým skříňovým botníkům pro větší množství bot. Materiálem nabízené varianty je kov a netkaná textilie. Rozměry botníku dosahují 110 × 115 × 28 cm. Klíčové přednosti produktu Botník s potahem šedý 115 × 28 × 110 cm textil Botník SHUMEE můžeme zařadit mezi skříňové typy Zahrnuje 5 integrovaných polic Materiálem botníku SHUMEE je kov a netkaná textilie Rozměry botníku odpovídají 110 × 115 × 28 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako Botník s potahem šedý 115 × 28 × 110 cm textil (282434)

Látkový botník s potahem 115×28×110 cm černý (240493)

Látkový botník s potahem 115×28×110 cm černý (240493)
Detail

Botník - rozměry 110 × 115 × 28 cm (V׊×H), 8 polic, materiálem botníku je textil, lesklá povrchová úprava V každém domě i bytě využijete prostor pro odložení bot. S tímto vám pomůže botník SHUMEE, který se postará o pořádek ve vaší předsíni. Je zařazen mezi policové botníky s 8 policemi na boty. Pro konečnou úpravu povrchu botníku byl zvolen lesklý vzhled. Jeho materiálem je textil. Rozměry botníku se vyšplhaly na 110 × 115 × 28 cm. Zásadní přednosti produktu Látkový botník s potahem 115×28×110 cm černý Jedná se o policový botník SHUMEE Má 8 integrovaných polic Lesklá povrchová úprava Materiálem pro zhotovení botníku SHUMEE je textil Rozměry botníku odpovídají 110 × 115 × 28 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako Látkový botník s potahem 115×28×110 cm černý (240493)

Zahradní lavička 120 cm přírodní / černá

Zahradní lavička 120 cm přírodní / černá
Detail

Tato zahradní lavička zaujme svým vintage stylem na první pohled a v každé zahradě či jiném venkovním prostoru navodí příjemnou atmosféru. Lavička se skládá ze sedáku z masivního dřeva, litinového opěradla a ocelového rámu, a je proto mimořádně trvanlivá a skvěle odolává vlivům počasí. Překrásně zdobené opěradlo se spletitým vzorem dodá každé zahradě či terase vytříbený dojem. Pěkně se bude vyjímat i před vaším domem.Barva:přírodní / černá Rozměry:šířka: 120 cmhloubka: 56 cm výška: 87 cm hloubka sedu: 36 cm výška sedu: 39 cm Materiál:dřevěný sedák / ocelový rám / litinové opěradloHmotnost:13,5 kg (inpostele.cz)

Podobné produkty ako Zahradní lavička 120 cm přírodní / černá

Zahradní lavička 120 cm přírodní / černá

Zahradní lavička 120 cm přírodní / černá
Detail

Tato zahradní lavička zaujme svým vintage stylem na první pohled a v každé zahradě či jiném venkovním prostoru navodí příjemnou atmosféru. Lavička se skládá ze sedáku z masivního dřeva, litinového opěradla a ocelového rámu, a je proto mimořádně trvanlivá a skvěle odolává vlivům počasí. Překrásně zdobené opěradlo se spletitým vzorem dodá každé zahradě či terase vytříbený dojem. Pěkně se bude vyjímat i před vaším domem.Barva:přírodní / černá Rozměry:šířka: 120 cmhloubka: 56 cm výška: 87 cm hloubka sedu: 36 cm výška sedu: 39 cm Materiál:dřevěný sedák / ocelový rám / litinové opěradloHmotnost:13,5 kg (dekorhome.cz)

Podobné produkty ako Zahradní lavička 120 cm přírodní / černá

4Home Multielastický potah na křeslo Comfort Plus béžová, 70 - 110 cm, 70 - 110 cm

4Home Multielastický potah na křeslo Comfort Plus béžová, 70 - 110 cm, 70 - 110 cm
Detail

Volá vaše staré křeslo po novém potahu? V mžiku bude jako nové s praktickým multielastickým potahem Comfort Plus. Klasickou béžovou barvu zdobí originální vzor, díky kterému vaše křeslo získá jedinečný design a bude stylovou ozdobou interiéru. Potah pomůže oživit starý nábytek a schovat tak případné nedostatky i opotřebení, ale zároveň ho chrání před špínou a poškozením, což oceníte i v případě, že máte nábytek úplně nový.Díky kvalitnímu materiálu s vysokým podílem bavlny je potah velmi příjemný na dotek a zároveň odolný proti opotřebení i snadný na povlékání. Je dobře roztažitelný všemi směry, takže se snadno přizpůsobí, skvěle padne a usnadní vám práci při manipulaci.Potah je určený pouze pro vyobrazený typ křesla/pohovky s područkami. (4home.cz)

Podobné produkty ako 4Home Multielastický potah na křeslo Comfort Plus béžová, 70 - 110 cm, 70 - 110 cm

4Home Multielastický potah na křeslo Comfort Plus hnědá, 70 - 110 cm, 70 - 110 cm

4Home Multielastický potah na křeslo Comfort Plus hnědá, 70 - 110 cm, 70 - 110 cm
Detail

Toužíte po tom, aby vaše staré křeslo opět zářilo novotou? Pak vsaďte na multielastický napínací potah Comfort Plus. Potah v přírodní hnědé barvě s originálním decentním vzorem se bude skvěle vyjímat v jakémkoliv interiéru a spolehlivě dodá vašemu křeslu zcela nový moderní vzhled. Pomůže oživit starý nábytek a schovat tak případné nedostatky i opotřebení, ale zároveň ho chrání před špínou a poškozením, což oceníte i v případě, že máte nábytek úplně nový. Díky kvalitnímu materiálu s vysokým podílem bavlny je potah velmi příjemný na dotek a zároveň odolný proti opotřebení i snadný na povlékání. Je dobře roztažitelný všemi směry, takže se snadno přizpůsobí, skvěle padne a usnadní vám práci při manipulaci.Potah je určený pouze pro vyobrazený typ křesla/pohovky s područkami. (4home.cz)

Podobné produkty ako 4Home Multielastický potah na křeslo Comfort Plus hnědá, 70 - 110 cm, 70 - 110 cm

4Home Multielastický potah na křeslo Comfort Plus modrá, 70 - 110 cm, 70 - 110 cm

4Home Multielastický potah na křeslo Comfort Plus modrá, 70 - 110 cm, 70 - 110 cm
Detail

Dopřejte svému starému křeslu nový kabát s praktickým multielastickým potahem Comfort Plus. Napínací potah zaujme na první pohled uklidňujícím odstínem modré barvy i decentním vzorem, který mu dodává na originalitě. Potah pomůže oživit starý nábytek a schovat tak případné nedostatky i opotřebení, ale zároveň ho chrání před špínou a poškozením, což oceníte i v případě, že máte nábytek úplně nový.Díky kvalitnímu materiálu s vysokým podílem bavlny je potah velmi příjemný na dotek a zároveň odolný proti opotřebení i snadný na povlékání. Je dobře roztažitelný všemi směry, takže se snadno přizpůsobí, skvěle padne a usnadní vám práci při manipulaci.Potah je určený pouze pro vyobrazený typ křesla/pohovky s područkami. (4home.cz)

Podobné produkty ako 4Home Multielastický potah na křeslo Comfort Plus modrá, 70 - 110 cm, 70 - 110 cm

4Home Multielastický potah na křeslo Comfort Plus šedá, 70 - 110 cm, 70 - 110 cm

4Home Multielastický potah na křeslo Comfort Plus šedá, 70 - 110 cm, 70 - 110 cm
Detail

Oživte svůj nábytek snadno a během chvilky s praktickým multielastickým potahem. Napínací potah se stylovým vzorem v neutrálních šedých tónech dodá vašemu křeslu zcela nové kouzlo a zaručeně zútulní celý interiér. Potah pomůže oživit starý nábytek a schovat tak případné nedostatky i opotřebení, ale zároveň ho chrání před špínou a poškozením, což oceníte i v případě, že máte nábytek úplně nový.Díky kvalitnímu materiálu s vysokým podílem bavlny je potah velmi příjemný na dotek a zároveň odolný proti opotřebení i snadný na povlékání. Je dobře roztažitelný všemi směry, takže se snadno přizpůsobí, skvěle padne a usnadní vám práci při manipulaci.Potah je určený pouze pro vyobrazený typ křesla/pohovky s područkami. (4home.cz)

Podobné produkty ako 4Home Multielastický potah na křeslo Comfort Plus šedá, 70 - 110 cm, 70 - 110 cm

Lavice 110 cm přírodní kubu ratan a masivní mangovník (285791)

Lavice 110 cm přírodní kubu ratan a masivní mangovník (285791)
Detail

Lavice - do předsíně, dřevěná, materiál sedáku ratan, rozměry 45 × 35 × 110 cm (V׊×H), hnědá barva Plánujete si pořídit nábytek na posezení do bytu? Říkáte-li ano, mohla by pro vás být správnou volbou lavice SHUMEE, u které jsou udávány rozměry 45 × 35 × 110 cm. Pro zhotovení lavice SHUMEE byl použit materiál, kterým je dřevo a ratan. Svým vzhledem je podobná stromu, jímž je mango. Materiálem sedáku je ratan. Hlavní parametry produktu Lavice 110 cm přírodní kubu ratan a masivní mangovník Pořiďte si do bytu novou lavici Rozměry tohoto modelu činí 45 × 35 × 110 cm Pro zhotovení lavice SHUMEE byl zvolen materiál: dřevo a ratan Dekor dřeva: mango Sedák je zhotoven z materiálu, kterým je ratan Barva lavice: hnědá (alza.cz)

Podobné produkty ako Lavice 110 cm přírodní kubu ratan a masivní mangovník (285791)

Zahradní lavice s polštářky 115 cm akáciové dřevo Dekorhome

Zahradní lavice s polštářky 115 cm akáciové dřevo Dekorhome
Detail

Tato zahradní lavice s poduškami dodá vaší zahradě či jinému venkovnímu prostoru rustikální půvab. Lavice je zhotovená z masivního akáciového dřeva, které je pevné, odolné a vhodné pro venkovní použití. Silně polstrované podušky na sedák a podušky pod záda jsou velmi pohodlné, takže se vám bude na lavici dobře sedět. Sestavení lavice je velmi jednoduché.Balení obsahuje: 1x zahradní lavice, 1x poduška na sedák a 2x poduška na opěradlo. Barva: hnědá / bílá / šedáMateriál: masivní akáciové dřevo / 100 % polyesterRozměry: šířka: 115 cmhloubka: 65 cmvýška: 65 cmhloubka sedu: 63 cmvýška sedu bez podušky: 29 cmvýška sedu s poduškou: 35 cmRozměry podušky na sedák: šířka: 107 cmhloubka: 60 cmvýška: 6 cmRozměry podušky na opěradlo: šířka: 40 cmhloubka: 40 cmvýška: 10 cmHmotnost: 15,5 kgDodáváno v demontu. (dekorhome.cz)

Podobné produkty ako Zahradní lavice s polštářky 115 cm akáciové dřevo Dekorhome

Zahradní lavice s polštářky 115 cm akáciové dřevo Dekorhome

Zahradní lavice s polštářky 115 cm akáciové dřevo Dekorhome
Detail

Tato zahradní lavice s poduškami dodá vaší zahradě či jinému venkovnímu prostoru rustikální půvab. Lavice je zhotovená z masivního akáciového dřeva, které je pevné, odolné a vhodné pro venkovní použití. Silně polstrované podušky na sedák a podušky pod záda jsou velmi pohodlné, takže se vám bude na lavici dobře sedět. Sestavení lavice je velmi jednoduché.Balení obsahuje: 1x zahradní lavice, 1x poduška na sedák a 2x poduška na opěradlo. Barva: hnědá / bílá / šedáMateriál: masivní akáciové dřevo / 100 % polyesterRozměry: šířka: 115 cmhloubka: 65 cmvýška: 65 cmhloubka sedu: 63 cmvýška sedu bez podušky: 29 cmvýška sedu s poduškou: 35 cmRozměry podušky na sedák: šířka: 107 cmhloubka: 60 cmvýška: 6 cmRozměry podušky na opěradlo: šířka: 40 cmhloubka: 40 cmvýška: 10 cmHmotnost: 15,5 kgDodáváno v demontu. (inpostele.cz)

Podobné produkty ako Zahradní lavice s polštářky 115 cm akáciové dřevo Dekorhome

Náhradná trubka rámu pre trampolínu Marimex Plus 305 cm - 148 cm

Náhradná trubka rámu pre trampolínu Marimex Plus 305 cm - 148 cm
Detail

Náhradná trubka rámu pre trampolínu Marimex Plus 305 cm (kód: 19000065).Vždy si prosím zmerajte dĺžku trubky rámu.Dĺžka: 148 cmObrázok na e-shope je ilustračný. (marimex.cz)

Podobné produkty ako Náhradná trubka rámu pre trampolínu Marimex Plus 305 cm - 148 cm

Zahradní konferenční stolek 110 × 110 × 45 cm masivní akácie, 316397 (316397)

Zahradní konferenční stolek 110 × 110 × 45 cm masivní akácie, 316397 (316397)
Detail

Zahradní stůl - materiál akáciové dřevo, tvar čtverec, hnědá barva, rozměry 110 × 110 × 45 cm (d × š × v) Chcete si naplno užít posezení na své zahradě? Zahradní stůl SHUMEE poslouží nejen k relaxaci a odpočinku. Deska stolu SHUMEE má tvar čtverce o rozměrech 110 × 110 cm. Vysoký je 45 cm. Důležité vlastnosti zahradního stolu Zahradní konferenční stolek 110 × 110 × 45 cm masivní akácie, 316397 Deska a konstrukce jsou vyrobeny z materiálu: akáciové dřevo SHUMEE Zahradní stůl je vysoký 45 cm Deska má šikovný tvar čtverce Deska má šikovný obdélníkový tvar Zahradní stůl SHUMEE se může pochlubit deskou o ploše 110 × 110 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako Zahradní konferenční stolek 110 × 110 × 45 cm masivní akácie, 316397 (316397)

Uzel TRIXIE Dog Denta Fun buvolí přírodní 16 cm 110 g

Uzel TRIXIE Dog Denta Fun buvolí přírodní 16 cm 110 g
Detail

Doplňkové krmivo pro dospělé psy. Krmný návod: podávejte jako pochoutku či odměnu. Složení: buvolí kůže 100%. Jakostní znaky: hrubé proteiny 70%, vlhkost 14%, hrubé oleje a tuky 3,5%. (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Uzel TRIXIE Dog Denta Fun buvolí přírodní 16 cm 110 g

Lavice 110 cm šedá přírodní kubu ratan a masivní mangovník (285789)

Lavice 110 cm šedá přírodní kubu ratan a masivní mangovník (285789)
Detail

Lavice - do předsíně, dřevěná, materiál sedáku ratan, rozměry 45 × 35 × 110 cm (V׊×H), šedá barva Máte v plánu pořízení nábytku na posezení do bytu? Je-li tomu tak, mohla by pro vás být správnou volbou lavice SHUMEE, která má rozměry 45 × 35 × 110 cm. Pro výrobu lavice SHUMEE se využívá materiál, kterým je dřevo a ratan. Svým vzhledem bude připomínat dřevo, kterým je mango. Materiál sedáku tvoří ratan. Klíčové parametry produktu Lavice 110 cm šedá přírodní kubu ratan a masivní mangovník Pořiďte si do bytu novou lavici Tento model disponuje rozměry 45 × 35 × 110 cm Ke zhotovení lavice SHUMEE poslouží materiál: dřevo a ratan Dekor dřeva: mango Sedák je zhotoven z materiálu, kterým je ratan Barva lavice: šedá (alza.cz)

Podobné produkty ako Lavice 110 cm šedá přírodní kubu ratan a masivní mangovník (285789)

Lavice 110 cm černá přírodní kubu ratan a masivní mangovník (285790)

Lavice 110 cm černá přírodní kubu ratan a masivní mangovník (285790)
Detail

Lavice - do předsíně, dřevěná, materiál sedáku ratan, rozměry 45 × 35 × 110 cm (V׊×H), černá barva Plánujete si pořídit nábytek na posezení do bytu? Je-li vaše odpověď ano, byla by pro vás dobrou volbou lavice SHUMEE, u níž najdete rozměry 45 × 35 × 110 cm. Pro zhotovení lavice SHUMEE byl zvolen materiál, kterým je dřevo a ratan. Svým vzhledem vám bude připomínat strom, kterým je mango. Materiálem sedáku je ratan. Zajímavé přednosti produktu Lavice 110 cm černá přírodní kubu ratan a masivní mangovník Pořiďte si do bytu novou lavici Tento typ má rozměry 45 × 35 × 110 cm Pro výrobu lavice SHUMEE slouží materiál: dřevo a ratan Dekor dřeva: mango Sedák tvoří ratan Barva lavice: černá (alza.cz)

Podobné produkty ako Lavice 110 cm černá přírodní kubu ratan a masivní mangovník (285790)
DESIGN SCANDINAVIA Angus 110 cm, přírodní (A1003884), Modré oválné čalouněné křeslo YSTAD, 55459, Šedé oválné čalouněné křeslo MELBY, 55450, Světle modré oválné čalouněné křeslo BJARN, 55421, Tmavě modré oválné čalouněné křeslo YSTAD, 55457, Světle šedé oválné čalouněné křeslo BJARN, 55422, Botník s potahem šedý 115 × 28 × 110 cm textil (282434), Látkový botník s potahem 115×28×110 cm černý (240493), Zahradní lavice 115 cm ocelová šedá (43152), Zahradní lavice 115 cm ocelová bílá (43148), Ratanové křeslo přírodní SARITA, 145651, Lavice 110 cm přírodní kubu ratan a masivní mangovník (285791), Trelock BC 115/110/4 black (8004424), 4Home Multielastický potah na křeslo Comfort Plus šedá, 70 - 110 cm, 70 - 110 cm, 4Home Multielastický potah na křeslo Comfort Plus modrá, 70 - 110 cm, 70 - 110 cm, 4Home Multielastický potah na křeslo Comfort Plus béžová, 70 - 110 cm, 70 - 110 cm, 4Home Multielastický potah na křeslo Comfort Plus hnědá, 70 - 110 cm, 70 - 110 cm, Křeslo s poduškami přírodní ratan (283075), Ratanové paví křeslo přírodní FLORENTINA, 250015, Lavice 110 cm černá přírodní kubu ratan a masivní mangovník (285790), GRUND BAVENO PLUS - Polštářek do vany 24x32 cm, modrý (e9321-91019), oggy a svabi 01 tip na cestu dvd, Křeslo s poduškami hnědé přírodní ratan (283078), 4Home Multielastický potah na křeslo Comfort terracotta, 70 - 110 cm, 4Home Multielastický potah na křeslo Comfort smetanová, 70 - 110 cm, 4Home Multielastický potah na křeslo Comfort bordó, 70 - 110 cm, 4Home Multielastický potah na křeslo Comfort hnědá, 70 - 110 cm, 4Home Multielastický potah na křeslo Comfort šedá, 70 - 110 cm, 4Home Multielastický potah na křeslo Comfort béžová, 70 - 110 cm, Tatra 148 Valník 30 cm (8590878645226)