Přírodní dřevěný vánoční stromek s patinou z větviček footy - ø10*41 cm 25093

Produkt Přírodní dřevěný vánoční stromek s patinou z větviček footy - ø10*41 cm 25093 sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Přírodní dřevěný vánoční stromek s patinou z větviček footy - ø10*41 cm 25093 upraviť a produkt hľadať znova.

Přírodní dřevěný vánoční stromek s patinou z větviček Footy - Ø10*41 cm 25093

Přírodní dřevěný vánoční stromek s patinou z větviček Footy - Ø10*41 cm 25093
Detail

Přírodní dřevěný vánoční stromek s patinou z větviček Footy - Ø10*41 cm Barva: přírodní s patinouMateriál: dřevo Krásný dřevěný stromek jako vánoční dekorace na stůl nebo komodu. (lahome.cz)

Podobné produkty ako Přírodní dřevěný vánoční stromek s patinou z větviček Footy - Ø10*41 cm 25093 , Led dřevěný vánoční stromek s ozdobami, 15led, přírodní dřevo, 37cm, 2x aa (1v221)

Přírodní dřevěný vánoční stromek s patinou Tree Mango - 14*5*31cm 15864

Přírodní dřevěný vánoční stromek s patinou Tree Mango - 14*5*31cm 15864
Detail

Přírodní dřevěný vánoční stromek s patinou Tree Mango - 14*5*31cm Barva: přírodní s patinouMateriál: dřevo (lahome.cz)

Podobné produkty ako Přírodní dřevěný vánoční stromek s patinou Tree Mango - 14*5*31cm 15864 , Vánoční stromek smrk, 150 cm

Solight LED dřevěný vánoční stromek s ozdobami, 15LED, přírodní dřevo, 37cm, 2x AA

Solight LED dřevěný vánoční stromek s ozdobami, 15LED, přírodní dřevo, 37cm, 2x AA
Detail

LED dřevěný vánoční stromek s ozdobami počet LED diod: 15 počet ozdob: 7 barva světla: teplá bílá (žlutá) napájení: 2 x AA baterie (nejsou součástí) výdrž baterií: cca 75hodin (v závislosti na kvalitě baterií) třída ochrany: IP20 (vnitřní použití) rozměr: 37 x 25cm barva: bílé dřevo balení: barevná krabice (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako Solight LED dřevěný vánoční stromek s ozdobami, 15LED, přírodní dřevo, 37cm, 2x AA , Ameliahome vánoční stromek debbie, 250 cm

LED dřevěný vánoční stromek s ozdobami, 15LED, přírodní dřevo, 37cm, 2x AA (1v221)

LED dřevěný vánoční stromek s ozdobami, 15LED, přírodní dřevo, 37cm, 2x AA (1v221)
Detail

Vánoční osvětlení LED dřevěný vánoční stromek s ozdobami počet LED diod: 15 počet ozdob: 7 barva světla: teplá bílá (žlutá) napájení: 2 x AA baterie (nejsou součástí) výdrž baterií: cca 75hodin (v závislosti na kvalitě baterií) třída ochrany: IP20 (vnitřní použití) rozměr: 37 x 25cm barva: bílé dřevo balení: barevná krabice Vánoční osvětlení Solight představuje krásnou dekoraci, která rozzáří každý prostor. Dřevěný vánoční stromek s ozdobami je vybavený 15 LED diodami, které vydávají teplé bílé světlo. Díky třídě ochrany IP20 je určený jen pro vnitřní použití, kde krásně ozdobí stůl, parapet, poličku či jakýkoli jiný prostor. V provozu je na 2 ks AA baterií. Osvětlení LED dřevěný vánoční stromek navodí ve vaší domácnosti kouzelnou atmosféru. Klíčové vlastnosti osvětlení Solight LED dřevěný vánoční stromek s ozdobami, 15 LED, přírodní dřevo, 37 cm, 2× AA Osvětlení v podobě dřevěného vánočního stromkuS 15 LED s teplým bílým světlemUrčeno pro... (alza.cz)

Podobné produkty ako LED dřevěný vánoční stromek s ozdobami, 15LED, přírodní dřevo, 37cm, 2x AA (1v221) , Vánoční zdobený stromek exclusive, 40 cm

Přírodní dřevěná noha k lampě s patinou - Ø 10*26 cm 6LMP478

Přírodní dřevěná noha k lampě s patinou - Ø 10*26 cm 6LMP478
Detail

Přírodní dřevěná noha k lampě s patinou - Ø 10*26 cm Materiál: dřevoBarva: přírodní se šedou patinou a odřením Dřevěná noha ke stolní lampě v přírodní barvě, doplněná bílým kabelem s vypínačem na zapojení do alektřiny.Závit E27. (lahome.cz)

Podobné produkty ako Přírodní dřevěná noha k lampě s patinou - Ø 10*26 cm 6LMP478 , Vánoční stromek newkirk červená, 50 cm

Přírodní dřevěná noha k lampě s patinou Terah - Ø16*28 cm 6LMP375

Přírodní dřevěná noha k lampě s patinou Terah - Ø16*28 cm  6LMP375
Detail

Přírodní dřevěná noha k lampě s patinou Terah - Ø16*28 cm / E27/60W Barva: přírodní s bílo-šedou patinou a odřenímMateriál: dřevo (lahome.cz)

Podobné produkty ako Přírodní dřevěná noha k lampě s patinou Terah - Ø16*28 cm 6LMP375 , Solight led vánoční stromek, dřevěný dekor, 6led, teplá bílá, 2x aaa

Vánoční stromek Smrk přírodní 150 cm

Vánoční stromek Smrk přírodní 150 cm
Detail

Umělý vánoční stromeček s kovovým stojanem a realistickým vzhledem přírodního smrku. Rovnoměrné rozložení jehličí bez mezer, rozmanitost zakončení větviček, přirozená barva pravého smrku. Výška stromku 150 cm, spodní šířka 80 cm, velmi stabilní čtyřramenný kovový stojan o průměru 50 cm.Smrček jak má býtPrémiový stromek s extra hustým jehličím z trojité fólie a bohatým větvením okouzí každého. Nepravidelnost a různorodost zakončení větviček dokonale napodobuje vzhled živého stromku. Nejnižší patro stromku má tu správnou výšku pro snadné umístění vánočních dárků.Prémiová kvalitaUmělý vánoční stromek SPRINGOS je vyroben z prémiových materiálů s důrazem i na ten sebemenší detail. Proto má tak realistický vzhled a na první pohled je k nerozeznání od živého stromku. Po mnoho let vydrží stále stejně krásný a co je nejdůležitější, nikdy vám neopadá.Snadno sestavitelný a zcela bezpečnýStromek se jednoduše sestavuje i aranžuje. Má stabilní kovovou konstrukci a velmi pevný kovový stojan, který unese i mohutnější zdobení. S výzdobou vám navíc mohou pomáhat i malé děti, stromeček je pro ně zcela bezpečný.Neodmyslitelný symbol VánocVánoční stromeček je neodmyslitelným symbolem Vánoc. Během svátků zdobí každý domov a vytváří nezapomenutelné vzpomínky. Kolekce vánočních stromků SPRINGOS splní vaše očekávání a přinese kouzlo Vánoc i k vám domů.Hlavní přednostiRealistický vzhled živého stromkuPrémiové materiály a zpracování13 extra hustých paterNepichlavé, na dotek velmi příjemné jehličí z trojité fólieBez nutnosti zalévání a vysávání jehličíStromek vydrží celé roky, nevadneStabilní konstrukce unese i mohutnější zdobeníPevný kovový stojanSnadná montáž a uskladněníPro děti i životní prostředí zcela bezpečný výrobekTechnické parametryDruh: SmrkVýška: 150 cmŠířka: 80 cmPočet pater: 13 + špicePočet větviček: nespočetPrůměr stojanu: 50 cmMateriál: PVC fólie + kov (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Vánoční stromek Smrk přírodní 150 cm , Amadea dřevěný svícen stromek s ozdobami, 10 cm (85397-0b)

Vánoční stromek Smrk přírodní 220 cm

Detail

Umělý vánoční stromeček s kovovým stojanem a realistickým vzhledem přírodního smrku. Rovnoměrné rozložení jehličí bez mezer, rozmanitost zakončení větviček, přirozená barva pravého smrku. Výška stromku 220 cm, spodní šířka 110 cm, velmi stabilní čtyřramenný kovový stojan o průměru 50 cm.Smrček jak má býtPrémiový stromek s extra hustým jehličím z trojité fólie a bohatým větvením okouzí každého. Nepravidelnost a různorodost zakončení větviček dokonale napodobuje vzhled živého stromku. Nejnižší patro stromku má tu správnou výšku pro snadné umístění vánočních dárků.Prémiová kvalitaUmělý vánoční stromek SPRINGOS je vyroben z prémiových materiálů s důrazem i na ten sebemenší detail. Proto má tak realistický vzhled a na první pohled je k nerozeznání od živého stromku. Po mnoho let vydrží stále stejně krásný a co je nejdůležitější, nikdy vám neopadá.Snadno sestavitelný a zcela bezpečnýStromek se jednoduše sestavuje i aranžuje. Má stabilní kovovou konstrukci a velmi pevný kovový stojan, který unese i mohutnější zdobení. S výzdobou vám navíc mohou pomáhat i malé děti, stromeček je pro ně zcela bezpečný.Neodmyslitelný symbol VánocVánoční stromeček je neodmyslitelným symbolem Vánoc. Během svátků zdobí každý domov a vytváří nezapomenutelné vzpomínky. Kolekce vánočních stromků SPRINGOS splní vaše očekávání a přinese kouzlo Vánoc i k vám domů.Hlavní přednostiRealistický vzhled živého stromkuPrémiové materiály a zpracování17 extra hustých paterNepichlavé, na dotek velmi příjemné jehličí z trojité fólieBez nutnosti zalévání a vysávání jehličíStromek vydrží celé roky, nevadneStabilní konstrukce unese i mohutnější zdobeníPevný kovový stojanSnadná montáž a uskladněníPro děti i životní prostředí zcela bezpečný výrobekTechnické parametryDruh: SmrkVýška: 220 cmŠířka: 110 cmPočet pater: 17 + špicePočet větviček: nespočetPrůměr stojanu: 50 cmMateriál: PVC fólie + kov (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Vánoční stromek Smrk přírodní 220 cm , Ameliahome vánoční stromek klaus

Vánoční stromek Smrk přírodní 180 cm

Vánoční stromek Smrk přírodní 180 cm
Detail

Umělý vánoční stromeček s kovovým stojanem a realistickým vzhledem přírodního smrku. Rovnoměrné rozložení jehličí bez mezer, rozmanitost zakončení větviček, přirozená barva pravého smrku. Výška stromku 180 cm, spodní šířka 100 cm, velmi stabilní čtyřramenný kovový stojan o průměru 50 cm.Smrček jak má býtPrémiový stromek s extra hustým jehličím z trojité fólie a bohatým větvením okouzí každého. Nepravidelnost a různorodost zakončení větviček dokonale napodobuje vzhled živého stromku. Nejnižší patro stromku má tu správnou výšku pro snadné umístění vánočních dárků.Prémiová kvalitaUmělý vánoční stromek SPRINGOS je vyroben z prémiových materiálů s důrazem i na ten sebemenší detail. Proto má tak realistický vzhled a na první pohled je k nerozeznání od živého stromku. Po mnoho let vydrží stále stejně krásný a co je nejdůležitější, nikdy vám neopadá.Snadno sestavitelný a zcela bezpečnýStromek se jednoduše sestavuje i aranžuje. Má stabilní kovovou konstrukci a velmi pevný kovový stojan, který unese i mohutnější zdobení. S výzdobou vám navíc mohou pomáhat i malé děti, stromeček je pro ně zcela bezpečný.Neodmyslitelný symbol VánocVánoční stromeček je neodmyslitelným symbolem Vánoc. Během svátků zdobí každý domov a vytváří nezapomenutelné vzpomínky. Kolekce vánočních stromků SPRINGOS splní vaše očekávání a přinese kouzlo Vánoc i k vám domů.Hlavní přednostiRealistický vzhled živého stromkuPrémiové materiály a zpracování15 extra hustých paterNepichlavé, na dotek velmi příjemné jehličí z trojité fólieBez nutnosti zalévání a vysávání jehličíStromek vydrží celé roky, nevadneStabilní konstrukce unese i mohutnější zdobeníPevný kovový stojanSnadná montáž a uskladněníPro děti i životní prostředí zcela bezpečný výrobekTechnické parametryDruh: SmrkVýška: 180 cmŠířka: 100 cmPočet pater: 15 + špicePočet větviček: nespočetPrůměr stojanu: 50 cmMateriál: PVC fólie + kov (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Vánoční stromek Smrk přírodní 180 cm , Ameliahome vánoční stromek borovice diana, 150 cm

Vánoční stromek Smrk přírodní 250 cm

Vánoční stromek Smrk přírodní 250 cm
Detail

Umělý vánoční stromeček s kovovým stojanem a realistickým vzhledem přírodního smrku. Rovnoměrné rozložení jehličí bez mezer, rozmanitost zakončení větviček, přirozená barva pravého smrku. Výška stromku 250 cm, spodní šířka 140 cm, velmi stabilní čtyřramenný kovový stojan o průměru 50 cm.Smrček jak má býtPrémiový stromek s extra hustým jehličím z trojité fólie a bohatým větvením okouzí každého. Nepravidelnost a různorodost zakončení větviček dokonale napodobuje vzhled živého stromku. Nejnižší patro stromku má tu správnou výšku pro snadné umístění vánočních dárků.Prémiová kvalitaUmělý vánoční stromek SPRINGOS je vyroben z prémiových materiálů s důrazem i na ten sebemenší detail. Proto má tak realistický vzhled a na první pohled je k nerozeznání od živého stromku. Po mnoho let vydrží stále stejně krásný a co je nejdůležitější, nikdy vám neopadá.Snadno sestavitelný a zcela bezpečnýStromek se jednoduše sestavuje i aranžuje. Má stabilní kovovou konstrukci a velmi pevný kovový stojan, který unese i mohutnější zdobení. S výzdobou vám navíc mohou pomáhat i malé děti, stromeček je pro ně zcela bezpečný.Neodmyslitelný symbol VánocVánoční stromeček je neodmyslitelným symbolem Vánoc. Během svátků zdobí každý domov a vytváří nezapomenutelné vzpomínky. Kolekce vánočních stromků SPRINGOS splní vaše očekávání a přinese kouzlo Vánoc i k vám domů.Hlavní přednostiRealistický vzhled živého stromkuPrémiové materiály a zpracování17 extra hustých paterNepichlavé, na dotek velmi příjemné jehličí z trojité fólieBez nutnosti zalévání a vysávání jehličíStromek vydrží celé roky, nevadneStabilní konstrukce unese i mohutnější zdobeníPevný kovový stojanSnadná montáž a uskladněníPro děti i životní prostředí zcela bezpečný výrobekTechnické parametryDruh: SmrkVýška: 250 cmŠířka: 140 cmPočet pater: 17 + špicePočet větviček: nespočetPrůměr stojanu: 50 cmMateriál: PVC fólie + kov (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Vánoční stromek Smrk přírodní 250 cm , Nohel 91412 vánoční stromek borovice, 160 cm

Vánoční skleněná ozdoba s patinou - Ø 8 cm 6GL2687

Vánoční skleněná ozdoba s patinou - Ø  8 cm 6GL2687
Detail

Vánoční skleněná ozdoba s patinou - Ø 8 cm Barva: Zlatá patinaMateriál: Sklo (lahome.cz)

Podobné produkty ako Vánoční skleněná ozdoba s patinou - Ø 8 cm 6GL2687 , Ameliahome vánoční stromek smrk debbie, 150 cm

Skleněná vánoční ozdoba s patinou-Ø 8 cm 6GL2682

Skleněná vánoční ozdoba s patinou-Ø  8 cm 6GL2682
Detail

Skleněná vánoční ozdoba s patinou-Ø 8 cm Barva: Stříbrná se zlatou patinouMateriál: Sklo (lahome.cz)

Podobné produkty ako Skleněná vánoční ozdoba s patinou-Ø 8 cm 6GL2682 , Ameliahome vánoční stromek smrk debbie, 180 cm

Skleněná vánoční ozdoba s patinou- Ø 10 cm 6GL2668

Skleněná vánoční ozdoba s patinou- Ø 10 cm 6GL2668
Detail

Skleněná vánoční ozdoba s patinou- Ø 10 cm Barva: MěděnáMateriál: Sklo (lahome.cz)

Podobné produkty ako Skleněná vánoční ozdoba s patinou- Ø 10 cm 6GL2668 , Ameliahome vánoční stromek borovice frannie , 150 cm

Bílý vánoční stromek se třpytkami Led S - Ø10*20cm XMLDWS

Bílý vánoční stromek se třpytkami Led S - Ø10*20cm XMLDWS
Detail

Bílý vánoční stromek se třpytkami Led S - Ø10*20cm Barva: bílá, stříbrnáMateriál: slabé skloHmotnost: 0,14 kg (lahome.cz)

Podobné produkty ako Bílý vánoční stromek se třpytkami Led S - Ø10*20cm XMLDWS , Amadea dřevěný svícen stromek, 10 cm (85313-00)

Vánoční stromek Smrk přírodní DELUXE 150 cm

Vánoční stromek Smrk přírodní DELUXE 150 cm
Detail

Prémiový vánoční stromeček s kovovým stojanem a ultra realistickým vzhledem přírodního smrku. K nerozeznání od pravého smrčku, detailně zpracované jehličí, extra husté a rozmanité zakončení větviček, přirozená barva. Výška stromku 150 cm, spodní šířka 90 cm, velmi stabilní čtyřramenný kovový stojan o průměru 40 cm.K nerozenání od pravého smrčkuDokonalá imitace živého stromku s detailně propracovaným jehličím, hustým větvením a rozmanitým zakončením větviček. Mimořádně přirozená barva stromku působí dojmem, že se jedná o pravý smrček. Jedinečný stromeček, který bude radost zdobit a rozbalovat pod ním vánoční dárky.Prémiová kvalitaUmělý vánoční stromek SPRINGOS je vyroben z prémiových materiálů s důrazem i na ten sebemenší detail. Proto má tak realistický vzhled a na první pohled je k nerozeznání od živého stromku. Po mnoho let vydrží stále stejně krásný a co je nejdůležitější, nikdy vám neopadá.Snadno sestavitelný a zcela bezpečnýStromek se jednoduše sestavuje i aranžuje. Má stabilní kovovou konstrukci a velmi pevný kovový stojan, který unese i mohutnější zdobení. S výzdobou vám navíc mohou pomáhat i malé děti, stromeček je pro ně zcela bezpečný.Neodmyslitelný symbol VánocVánoční stromeček je neodmyslitelným symbolem Vánoc. Během svátků zdobí každý domov a vytváří nezapomenutelné vzpomínky. Kolekce vánočních stromků SPRINGOS splní vaše očekávání a přinese kouzlo Vánoc i k vám domů.Hlavní přednostiK nerozeznání od živého stromkuPrémiové materiály a ultra realistické zpracování15 extra hustých paterNepichlavé, na dotek velmi příjemné jehličíBez nutnosti zalévání a vysávání jehličíStromek vydrží celé roky, nevadneStabilní konstrukce unese i mohutnější zdobeníPevný kovový stojanSnadná montáž a uskladněníPro děti i životní prostředí zcela bezpečný výrobekTechnické parametryDruh: SmrkVýška: 150 cmŠířka: 90 cmPočet pater: 17 + špicePočet větviček: nespočetPrůměr stojanu: 40 cmMateriál: PE + PVC + kov (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Vánoční stromek Smrk přírodní DELUXE 150 cm , Amadea dřevěný svícen stromek, 10 cm (85314-00)

Vánoční stromek Smrk přírodní DELUXE 280 cm

Vánoční stromek Smrk přírodní DELUXE 280 cm
Detail

Prémiový vánoční stromeček s kovovým stojanem a ultra realistickým vzhledem přírodního smrku. K nerozeznání od pravého smrčku, detailně zpracované jehličí, extra husté a rozmanité zakončení větviček, přirozená barva. Výška stromku 280 cm, spodní šířka 130 cm, velmi stabilní čtyřramenný kovový stojan o průměru 50 cm.K nerozenání od pravého smrčkuDokonalá imitace živého stromku s detailně propracovaným jehličím, hustým větvením a rozmanitým zakončením větviček. Mimořádně přirozená barva stromku působí dojmem, že se jedná o pravý smrček. Jedinečný stromeček, který bude radost zdobit a rozbalovat pod ním vánoční dárky.Prémiová kvalitaUmělý vánoční stromek SPRINGOS je vyroben z prémiových materiálů s důrazem i na ten sebemenší detail. Proto má tak realistický vzhled a na první pohled je k nerozeznání od živého stromku. Po mnoho let vydrží stále stejně krásný a co je nejdůležitější, nikdy vám neopadá.Snadno sestavitelný a zcela bezpečnýStromek se jednoduše sestavuje i aranžuje. Má stabilní kovovou konstrukci a velmi pevný kovový stojan, který unese i mohutnější zdobení. S výzdobou vám navíc mohou pomáhat i malé děti, stromeček je pro ně zcela bezpečný.Neodmyslitelný symbol VánocVánoční stromeček je neodmyslitelným symbolem Vánoc. Během svátků zdobí každý domov a vytváří nezapomenutelné vzpomínky. Kolekce vánočních stromků SPRINGOS splní vaše očekávání a přinese kouzlo Vánoc i k vám domů.Hlavní přednostiK nerozeznání od živého stromkuPrémiové materiály a ultra realistické zpracování16 extra hustých paterNepichlavé, na dotek velmi příjemné jehličíBez nutnosti zalévání a vysávání jehličíStromek vydrží celé roky, nevadneStabilní konstrukce unese i mohutnější zdobeníPevný kovový stojanSnadná montáž a uskladněníPro děti i životní prostředí zcela bezpečný výrobekTechnické parametryDruh: SmrkVýška: 280 cmŠířka: 130 cmPočet pater: 16 + špicePočet větviček: nespočetPrůměr stojanu: 50 cmMateriál: PE + PVC + kov (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Vánoční stromek Smrk přírodní DELUXE 280 cm , Amadea dřevěný svícen stromek, 10 cm (85312-00)

Krémová antik vánoční koule s patinou - Ø 7 cm 6GL3189

Krémová antik vánoční koule s patinou - Ø 7 cm 6GL3189
Detail

Krémová antik vánoční koule s patinou - Ø 7 cm Barva: krémová, patina, odřeninyMateriál: skloHmotnost: 0,08 kg (lahome.cz)

Podobné produkty ako Krémová antik vánoční koule s patinou - Ø 7 cm 6GL3189 , Stojan na vánoční stromek green

Béžovo modrá vánoční koule s patinou - Ø 10 cm 6GL3190

Béžovo modrá vánoční koule s patinou - Ø 10 cm 6GL3190
Detail

Béžovo modrá vánoční koule s patinou - Ø 10 cm Barva: béžová, modráMateriál: skloHmotnost: 0,15 kg (lahome.cz)

Podobné produkty ako Béžovo modrá vánoční koule s patinou - Ø 10 cm 6GL3190 , Dřevěný masivní věšák přírodní, 186 cm

Červená mřížkovaná vánoční koule s patinou - Ø 7 cm 6GL3178

Červená mřížkovaná vánoční koule s patinou - Ø 7 cm 6GL3178
Detail

Červená mřížkovaná vánoční koule s patinou - Ø 7 cm Barva: červenáMateriál: skloHmotnost: 0,08 kg (lahome.cz)

Podobné produkty ako Červená mřížkovaná vánoční koule s patinou - Ø 7 cm 6GL3178 , Kesper servírovací s polštářem, dřevěný 41 x 31 cm (77028)

Bílo bronzová vánoční koule s patinou - Ø 10 cm 6GL3261

Bílo bronzová vánoční koule s patinou - Ø 10 cm 6GL3261
Detail

Bílo bronzová vánoční koule s patinou - Ø 10 cm Barva: vícebarevnáMateriál: skloHmotnost: 0,088 kg (lahome.cz)

Podobné produkty ako Bílo bronzová vánoční koule s patinou - Ø 10 cm 6GL3261 , Kesper servírovací s polštářem, dřevěný 41 x 31 cm (77029)

Dřevěný vintage svícen s patinou - Ø 15*47 cm 6Y3221

Dřevěný vintage svícen s patinou - Ø 15*47 cm 6Y3221
Detail

Dřevěný svícen s patinou - Ø 15*47 cm Barva: hnědá/ šedáMateriál: dřevo/ kov Pěkný dřevěný svícen s patinou a výrazným odřením bude ozdobou vašeho vintage interiéru. (lahome.cz)

Podobné produkty ako Dřevěný vintage svícen s patinou - Ø 15*47 cm 6Y3221 , Bo-ma trading vánoční běhoun vánoční stromek šedá, 40 x 90 cm

Závěsná dřevěná hvězda s patinou - 20*2*20 cm 6H1524M

Závěsná dřevěná hvězda s patinou - 20*2*20 cm 6H1524M
Detail

Závěsná dřevěná hvězda s patinou - 20*2*20 cm Barva: BíláHmotnost: 0,17 kgMateriál: Dřevo Zazáří na větvičce, stromečku i sama o sobě a okamžitě navodí sváteční atmosféru. Vyberte si i další vánoční dekorace, které jen tak někdo nemá. (lahome.cz)

Podobné produkty ako Závěsná dřevěná hvězda s patinou - 20*2*20 cm 6H1524M , Bo-ma trading vánoční běhoun vánoční stromek šedá, 40 x 140 cm

Dřevěný vintage svícen s patinou - Ø 16*27 cm 6Y3223

Dřevěný vintage svícen s patinou - Ø 16*27 cm 6Y3223
Detail

Dřevěný vintage svícen s patinou - Ø 16*27 cm Materiál : dřevo, kovBarva : přírodní s výraznou patinou a odřením Dekorační vintage dřevěný svícen je krásným doplňkem vašeho domova. (lahome.cz)

Podobné produkty ako Dřevěný vintage svícen s patinou - Ø 16*27 cm 6Y3223 , Bellatex ubrus vánoční červený stromek, 85 x 85 cm

Zlatavá vánoční koule s patinou a odřeninami - Ø 10 cm 6GL3202

Zlatavá vánoční koule s patinou a odřeninami - Ø 10 cm 6GL3202
Detail

Zlatavá vánoční koule s patinou a odřeninami - Ø 10 cm Barva: zlatá, odřeniny, patinaMateriál: skloHmotnost: 0,15 kg (lahome.cz)

Podobné produkty ako Zlatavá vánoční koule s patinou a odřeninami - Ø 10 cm 6GL3202 , Bellatex chňapka vánoční červený stromek, 28 x 18 cm

Béžovo - měděná skleněná vánoční koule s patinou - Ø 12 cm 6GL3206

Béžovo - měděná skleněná vánoční koule s patinou - Ø 12 cm 6GL3206
Detail

Béžovo - měděná skleněná vánoční koule s patinou - Ø 12 cm Barva: béžová s měděným nádechem , patinaMateriál: skloHmotnost: 0,2 kg (lahome.cz)

Podobné produkty ako Béžovo - měděná skleněná vánoční koule s patinou - Ø 12 cm 6GL3206 , Bellatex ubrus vánoční červený stromek, 35 x 35 cm

Modrá vánoční koule s patinou a odřeninami - Ø 10 cm 6GL3193

Modrá vánoční koule s patinou a odřeninami - Ø 10 cm 6GL3193
Detail

Modrá vánoční koule s patinou a odřeninami - Ø 10 cm Barva: modro šedáMateriál: skloHmotnost: 0,15 kg (lahome.cz)

Podobné produkty ako Modrá vánoční koule s patinou a odřeninami - Ø 10 cm 6GL3193 , Amadea dřevěný svícen stromek se svíčkami, 10 cm (08966-00)

Bílo zlatá skleněná vánoční koule s patinou - Ø 8 cm 6GL3266

Bílo zlatá skleněná vánoční koule s patinou - Ø 8 cm 6GL3266
Detail

Bílo zlatá skleněná vánoční koule s patinou - Ø 8 cm Barva: bílo zlatáMateriál: skloHmotnost: 0,055 kg (lahome.cz)

Podobné produkty ako Bílo zlatá skleněná vánoční koule s patinou - Ø 8 cm 6GL3266 , Vánoční závěsné srdce s andělem, 30 x 30 cm, přírodní

Dřevěný fotorámeček s patinou – 17*2*22 cm / 13*18 cm 2F0802

Dřevěný fotorámeček s patinou – 17*2*22 cm / 13*18 cm 2F0802
Detail

Dřevěný fotorámeček s patinou – 17*2*22 cm / 13*18 cm Barva: HnědáMateriál: Dřevo / SkloHmotnost: 0,275 kg (lahome.cz)

Podobné produkty ako Dřevěný fotorámeček s patinou – 17*2*22 cm / 13*18 cm 2F0802 , Amadea dřevěný svícen stromek s vkladem - ornament, masivní dřevo, výška 10 cm (36215-0b)

Dřevěný fotorámeček s patinou - 20*4*25 cm / 13*18 cm 2F0571

Dřevěný fotorámeček s patinou - 20*4*25 cm / 13*18 cm 2F0571
Detail

Dřevěný fotorámeček s patinou - 20*4*25 cm / 13*18 cm Barva: hnědá s patinouMateriál: dřevo / sklo Hmotnost: 0,65 kg Stačí do něj vložit oblíbenou fotografii nebo obrázek malovaný dětmi a hned máte originální dárek. Kromě toho je fotorámeček krásnou dekorací na komodu, poličku nebo noční stolek. (lahome.cz)

Podobné produkty ako Dřevěný fotorámeček s patinou - 20*4*25 cm / 13*18 cm 2F0571 , Laalu vánoční stromek deluxe jedle bernard 210 cm (lau-0216)

Velký dřevěný fotorámeček s patinou - 27*32 cm / 20*25 cm 2F0060

Velký dřevěný fotorámeček s patinou - 27*32 cm / 20*25 cm 2F0060
Detail

Velký dřevěný fotorámeček s patinou - 27*32 cm / 20*25 cm Barva: Pastelově zelená / Hnědá Materiál: MDF / Sklo Fotorámeček vám uchová nejkrásnější okamžiky s vašimi blízkými. Zarámovat si do něj můžete i umělecké výtvory svých ratolestí. Poslouží jako krásná dekorace na komodě, poličce, nočním stolku nebo jako originální dárek, který potěší. (lahome.cz)

Podobné produkty ako Velký dřevěný fotorámeček s patinou - 27*32 cm / 20*25 cm 2F0060 , Laalu vánoční stromek narnie v květináči 45 cm (lau-1182)

Šedá dřevěná židle s patinou Retro - 46*42*87 cm 5H0422

Šedá dřevěná židle s patinou Retro - 46*42*87 cm 5H0422
Detail

Šedá dřevěná židle s patinou Retro - 46*42*87 cm Barva: šedáMateriál: dřevo Hmotnost: 4,2 kg Krásná dřevěná retro židle v šedé barvě, doplněná o přírodní sedák. Tato židle bude skvost pro milovníky vintage a retro stylu. (lahome.cz)

Podobné produkty ako Šedá dřevěná židle s patinou Retro - 46*42*87 cm 5H0422

Dřevěný konferenční stolek Jacques s patinou - 90*90*50 cm 5H0354

Dřevěný konferenční stolek Jacques s patinou - 90*90*50 cm 5H0354
Detail

Dřevěný konferenční stolek Jacques s patinou - 90*90*50 cm Materiál : dřevo, MDFBarva : hnědá s patinou Krásný dřevěný konferenční stůl s patinou bude skvostem u Vás doma. Stůl má dřevěnou desku desku o rozměru 90*90cm. Deska je posazena dřevěných nohách. Dohromady stůl tvoří krásný mohutný prvek. (lahome.cz)

Podobné produkty ako Dřevěný konferenční stolek Jacques s patinou - 90*90*50 cm 5H0354

Bílý antik dřevěný fotorámeček s patinou - 23*2*28 cm 2F0847

Bílý antik dřevěný fotorámeček s patinou - 23*2*28 cm 2F0847
Detail

Bílý antik dřevěný fotorámeček s patinou - 23*2*28 cm Barva: bílá antik s odřením a patinouMateriál: dřevo MDF/ skloHmotnost: 0,375 kg (lahome.cz)

Podobné produkty ako Bílý antik dřevěný fotorámeček s patinou - 23*2*28 cm 2F0847

Bílé dřevěné nástěnné hodiny s patinou - Ø 40*4 cm 6KL0541

Bílé dřevěné nástěnné hodiny s patinou - Ø 40*4 cm 6KL0541
Detail

Bílé dřevěné nástěnné hodiny s patinou - Ø 40*4 cm Materiál: MDF, kovBarva: bílá s patinou, pozink Hmotnost: 0,42 kg Originální nástěnné hodiny, které se hodí do každého interiéru. Originální design a velký ciferník vám budou dělat skvělou společnost. (lahome.cz)

Podobné produkty ako Bílé dřevěné nástěnné hodiny s patinou - Ø 40*4 cm 6KL0541

Dřevěný vyřezávaný svícen Prim s patinou - Ø 13*25 cm 6H2012

Dřevěný vyřezávaný svícen Prim s patinou - Ø 13*25 cm 6H2012
Detail

Dřevěný vyřezávaný svícen Prim s patinou - Ø 13*25 cm Barva: bílá, hnědáMateriál: dřevoHmotnost: 0,56 kg (lahome.cz)

Podobné produkty ako Dřevěný vyřezávaný svícen Prim s patinou - Ø 13*25 cm 6H2012

Přírodní dřevěný anděl z větviček se šátkem Scarf branches - 30*10*49cm 19457

Přírodní dřevěný anděl z větviček se šátkem Scarf branches - 30*10*49cm 19457
Detail

Přírodní dřevěný anděl z větviček se šátkem Scarf branches - 30*10*49cm Materiál: dřevo, jutaBarva: přírodní (lahome.cz)

Podobné produkty ako Přírodní dřevěný anděl z větviček se šátkem Scarf branches - 30*10*49cm 19457

Přírodní dřevěný anděl z větviček se šátkem Scarf branches - 26*9*36cm 19456

Přírodní dřevěný anděl z větviček se šátkem Scarf branches - 26*9*36cm 19456
Detail

Přírodní dřevěný anděl z větviček se šátkem - 26*9*36cm Materiál: dřevo, jutaBarva: přírodní (lahome.cz)

Podobné produkty ako Přírodní dřevěný anděl z větviček se šátkem Scarf branches - 26*9*36cm 19456

Přírodní dřevěný anděl z větviček se šátkem Scarf branches - 35*11*58cm 19458

Přírodní dřevěný anděl z větviček se šátkem Scarf branches - 35*11*58cm 19458
Detail

Přírodní dřevěný anděl z větviček se šátkem Scarf branches - 35*11*58cm Materiál: dřevo, jutaBarva: přírodní (lahome.cz)

Podobné produkty ako Přírodní dřevěný anděl z větviček se šátkem Scarf branches - 35*11*58cm 19458

Přírodní dřevěný anděl z větviček se srdíčkem Heart branches - 23*10*22cm 19459

Přírodní dřevěný anděl z větviček se srdíčkem Heart branches - 23*10*22cm 19459
Detail

Přírodní dřevěný anděl z větviček se srdíčkem Heart branches - 23*10*22cm Materiál: dřevo, kovBarva: přírodní (lahome.cz)

Podobné produkty ako Přírodní dřevěný anděl z větviček se srdíčkem Heart branches - 23*10*22cm 19459

Solight LED vánoční stromek s dřevěným dekorem

Solight LED vánoční stromek s dřevěným dekorem
Detail

LED dřevěná ozdoba s motivem vánočního stromečku na baterie (nejsou součástí balení). (eshop.ledsolution.cz)

Podobné produkty ako Solight LED vánoční stromek s dřevěným dekorem

Sada 4ks vánoční ozdoba šiška s patinou - Ø 6*13 cm 6GL2721

Sada 4ks vánoční ozdoba šiška s patinou  - Ø  6*13 cm  6GL2721
Detail

Sada 4ks vánoční ozdoba šiška s patinou - Ø 6*13 cm Barva: Zlatá s bílou patinouMateriál: SkloHmotnost: 0,133 kg (lahome.cz)

Podobné produkty ako Sada 4ks vánoční ozdoba šiška s patinou - Ø 6*13 cm 6GL2721

4ks měděná vánoční ozdoba šiška s patinou - Ø 6*14 cm 6GL3951

4ks měděná vánoční ozdoba šiška s patinou - Ø 6*14 cm 6GL3951
Detail

4ks měděná vánoční ozdoba šiška s patinou - Ø 6*14 cm Barva: měděná antikMateriál: skloHmotnost: 0,16 kg (lahome.cz)

Podobné produkty ako 4ks měděná vánoční ozdoba šiška s patinou - Ø 6*14 cm 6GL3951

Bílo krémová vánoční koule s patinou a žebrováním - Ø 10 cm 6GL3186

Bílo krémová vánoční koule s patinou a žebrováním - Ø 10 cm 6GL3186
Detail

Bílo krémová vánoční koule s patinou a žebrováním - Ø 10 cm Barva: bílá, krémováMateriál: skloHmotnost: 0,15 kg (lahome.cz)

Podobné produkty ako Bílo krémová vánoční koule s patinou a žebrováním - Ø 10 cm 6GL3186

Dřevěný šedý fotorámeček s patinou - 16*5*22 cm / 13*18 cm 2F0793

Dřevěný šedý fotorámeček s patinou - 16*5*22 cm / 13*18 cm 2F0793
Detail

Dřevěný šedý fotorámeček s patinou - 16*5*22 cm / 13*18 cm Barva: šedáMateriál: dřevo /skloHmotnost: 0,45 kg (lahome.cz)

Podobné produkty ako Dřevěný šedý fotorámeček s patinou - 16*5*22 cm / 13*18 cm 2F0793

Dřevěný vintage fotorámeček s patinou -17*4*22 cm / 10*15 cm 2F0629

Dřevěný vintage fotorámeček s patinou -17*4*22 cm / 10*15 cm 2F0629
Detail

Dřevěný vintage fotorámeček s patinou -17*4*22 cm / 10*15 cm Barva: krémová, přírodní s výrazným odřením a patinouMateriál: dřevo/ sklo Hmotnost: 0,291 kg (lahome.cz)

Podobné produkty ako Dřevěný vintage fotorámeček s patinou -17*4*22 cm / 10*15 cm 2F0629

Široký dřevěný fotorámeček s patinou a odřeninami - 28*3*33 cm 2F0784

Široký dřevěný fotorámeček s patinou a odřeninami - 28*3*33 cm 2F0784
Detail

Široký dřevěný fotorámeček s patinou a odřeninami - 28*3*33 cm Barva: šedo-hnědá s patinouMateriál: dřevo/ skloHmotnost: 0,333 kg (lahome.cz)

Podobné produkty ako Široký dřevěný fotorámeček s patinou a odřeninami - 28*3*33 cm 2F0784

Šedivá vánoční ozdoba ve tvaru šišky s patinou - Ø 10*13 cm 6GL3094

Šedivá vánoční ozdoba ve tvaru šišky s patinou - Ø 10*13 cm 6GL3094
Detail

Šedivá vánoční ozdoba ve tvaru šišky s patinou - Ø 10*13 cm Barva: šedá, odřeniny, patinaMateriál: skloHmotnost: 0,111 kg (lahome.cz)

Podobné produkty ako Šedivá vánoční ozdoba ve tvaru šišky s patinou - Ø 10*13 cm 6GL3094

Sada 8 vintage šedých vánočních koulí s patinou - Ø 7,8*8,2 cm 65889

Sada 8 vintage šedých vánočních koulí s patinou - Ø 7,8*8,2 cm 65889
Detail

Sada 8 vintage šedých vánočních koulí s patinou - Ø 7,8*8,2 cm Barva: ŠedáMateriál: Sklo (lahome.cz)

Podobné produkty ako Sada 8 vintage šedých vánočních koulí s patinou - Ø 7,8*8,2 cm 65889

Zlatá vánoční ozdoba s patinou ve tvaru trojúhelníku - Ø 10*10 cm 6GL3107

Zlatá vánoční ozdoba s patinou ve tvaru trojúhelníku - Ø 10*10 cm 6GL3107
Detail

Zlatá vánoční ozdoba s patinou ve tvaru trojúhelníku - Ø 10*10 cm Barva: zlatáMateriál: skloHmotnost: 0,222 kg (lahome.cz)

Podobné produkty ako Zlatá vánoční ozdoba s patinou ve tvaru trojúhelníku - Ø 10*10 cm 6GL3107

Bílá vánoční ozdoba s patinou ve tvaru polodlouhého žaludu - Ø 14 cm 6GL3184

Bílá vánoční ozdoba s patinou ve tvaru polodlouhého žaludu - Ø 14 cm 6GL3184
Detail

Bílá vánoční ozdoba s patinou ve tvaru polodlouhého žaludu - Ø 14 cm Barva: bílá, patina, odřeninyMateriál: skloHmotnost: 0,2 kg (lahome.cz)

Podobné produkty ako Bílá vánoční ozdoba s patinou ve tvaru polodlouhého žaludu - Ø 14 cm 6GL3184
LED dřevěný vánoční stromek s ozdobami, 15LED, přírodní dřevo, 37cm, 2x AA (1v221), Vánoční stromek Smrk, 150 cm, AmeliaHome Vánoční stromek Debbie, 250 cm, Vánoční zdobený stromek Exclusive, 40 cm, Vánoční stromek Newkirk červená, 50 cm, Solight LED vánoční stromek, dřevěný dekor, 6LED, teplá bílá, 2x AAA, AMADEA Dřevěný svícen stromek s ozdobami, 10 cm (85397-0B), AmeliaHome Vánoční stromek Klaus, AmeliaHome Vánoční stromek Borovice Diana, 150 cm, Nohel 91412 Vánoční stromek Borovice, 160 cm, AmeliaHome Vánoční stromek Smrk Debbie, 150 cm, AmeliaHome Vánoční stromek Smrk Debbie, 180 cm, AmeliaHome Vánoční stromek Borovice Frannie , 150 cm, AMADEA Dřevěný svícen stromek, 10 cm (85313-00), AMADEA Dřevěný svícen stromek, 10 cm (85314-00), AMADEA Dřevěný svícen stromek, 10 cm (85312-00), Stojan na vánoční stromek Green, Dřevěný masivní věšák přírodní, 186 cm, Kesper servírovací s polštářem, dřevěný 41 x 31 cm (77028), Kesper servírovací s polštářem, dřevěný 41 x 31 cm (77029), BO-MA Trading Vánoční běhoun Vánoční stromek šedá, 40 x 90 cm, BO-MA Trading Vánoční běhoun Vánoční stromek šedá, 40 x 140 cm, Bellatex Ubrus Vánoční červený stromek, 85 x 85 cm, Bellatex Chňapka Vánoční červený stromek, 28 x 18 cm, Bellatex Ubrus Vánoční červený stromek, 35 x 35 cm, AMADEA Dřevěný svícen stromek se svíčkami, 10 cm (08966-00), Vánoční závěsné srdce s andělem, 30 x 30 cm, přírodní, AMADEA Dřevěný svícen stromek s vkladem - ornament, masivní dřevo, výška 10 cm (36215-0B), LAALU Vánoční stromek DELUXE jedle Bernard 210 cm (LAU-0216), LAALU Vánoční stromek Narnie v květináči 45 cm (LAU-1182)