Princess zmrzlinovač 282608

Produkt Princess zmrzlinovač 282608 sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Princess zmrzlinovač 282608 upraviť a produkt hľadať znova.

Princess zmrzlinovač 282608

Detail

Zmrzlinovač s vestavěným kompresorem se 3 programy a chladícím rozsahem –18°C až –35°C k přípravě zmrzliny, sorbetů a mraženého jogurtu o objemu 1 l. Princess 282608 je vybaven vyjímatelnou nádobou s transparentním víkem, která je vhodná do mrazničky a protiskluzovými nožkami. Uzamykatelný bezpečnostní spínač. (mall.cz)

Podobné produkty ako Princess zmrzlinovač 282608

Jídelní židle 4 ks černé umělá kůže (282608)

Jídelní židle 4 ks černé umělá kůže (282608)
Detail

Jídelní židle - čalouněná, materiál sedáku umělá kůže, materiál konstrukce kov, 4 židle v balení, rozměry 87,5 × 44,5 × 54,5 (V׊×H), výška sedáku 48 cm, černá barva Pokud pátráte po novém nábytku nebo si přejete vybavit svou jídelnu, nadchne vás jídelní židle SHUMEE. Zaujme vás také její styl a použití kvalitních materiálů. Při koupi tohoto typu budete muset mít na mysli to, že její výška činí 87,5 cm. Sedák je pak umístěn ve výšce 48 cm. Ohledně šířky, u té naměříte 44,5 cm. Výrobce myslel i na pohodlné sezení, proto ji vyrobil s hloubkou 54,5 cm. O celkový vzhled jídelní židle se postará černá barva. Samotná konstrukce byla navržená z materiálu, jímž je kov. Budeme-li hovořit o sedáku, ten utváří umělá kůže. Uvnitř balení se nachází celkem 4 kusy. Stěžejní parametry modelu Jídelní židle 4 ks černé umělá kůže Obohaťte svou kuchyni či jídelnu o stylovou jídelní židli Výška sedáku se vyšplhala na 48 cm Na výšku židle měří celkem 87,5 cm Jestliže změříme šířku,... (alza.cz)

Podobné produkty ako Jídelní židle 4 ks černé umělá kůže (282608) , Clatronic imc 3650 zmrzlinovač

DOMO DO2309I zmrzlinovač

DOMO DO2309I zmrzlinovač
Detail

Domácí zmrzlinu si jednoduše vyrobíte pomocí tohoto stroje na zmrzlinu. Kompaktní stroj dokáže najednou vyrobit až 1 l zmrzliny. Odnímatelnou nádobu poté snadno vyjmete a můžete dát zmrzlinu namrazit. Díky průhlednému podklopu s otvorem můžete přidávat do stroje suroviny a prostor kolem zůstane čistý. Přístroj se spouští jedním tlačítkem a má ochranu proti přehřátí. Přístroj lze snadno čistit, protože jej po použití rychle a jednoduše rozeberete a omyjete. Doba přípravy zmrzlina je zhruba 20 minut. Balení je včetně receptáře na základní druhy zmrzliny. (4home.cz)

Podobné produkty ako DOMO DO2309I zmrzlinovač , Proficook imc 1140 zmrzlinovač

Gorenje zmrzlinovač ICM10W

Detail

Výrobník zmrzliny s příkonem 100 W a nádobou o objemu 1 litr. Gorenje ICM10W nabízí elektronické ovládání, funkci Keep Cool a 3 módy provozu. Chladivo R600A. (mall.cz)

Podobné produkty ako Gorenje zmrzlinovač ICM10W , Guzzanti gz 159 zmrzlinovač

Nanukovač / zmrzlinovač - Růžová

Nanukovač / zmrzlinovač - Růžová
Detail

Zmrzlinovač (nanukovač)Bleskový zmrzlinovač pro výrobu kreativní zmrzliny během 15 minut.Vždy chutná, vždy jiná čerstvá zmrzlina a to za 15 minut: To zní jako letní sen. Zmrzlinovač, také nazývaný zmrzlinový blesk, vyrobí právě tyto laskominky během okamžiku. Trik: Zmrzlinovač se předem zchladí v mrazáku. Integrovaná chladicí kapalina udrží zmrzlinovač studenýí pro 3 ledová kola. To znamená, že za 45 minut vyrobíte 9 zmrzlin.Kreativitě se meze nekladou:V budoucnu si můžete dělat sami zmrzlinu v zmrzlinovači jako dezert. A to přesně takovou, na kterou máte právě chuť: Ať je to rozmixované ovoce se smetanou, kakao, vanilkový jogurt, čerstvé jahody v mléce, zmrzlina s cookies nebo cola – všechno co chutná smí do zmrzlinovače a opustí čarovnou skříňku ve formě nanuku. Nanuková dřívka se jednoduše vloží do čerstvě naplněného nápoje. Při 15 minutovém čekání to není taková tragédie, pokud se vše nepovede jak má (např. kombinace lesního ovoce a sýru).Super věc na každou letní party: Kde jindy si může každý účastník párty nekomplikovaně a jednoduše sám vyrobit vlastní nanuk e zbytků v kuchyni?Super věc na každou letní party: Kde jindy si může každý účastník párty nekomplikovaně a jednoduše sám vyrobit vlastní nanuk e zbytků v kuchyni?Technické údaje: vyrobí současně až tři nanuky díky neškodné vysoce technologicky vyspělé chladící kapalině zmrzne během 15 minut zmrzlinovač uchovává chlad na 3 kola po sobě zahrnuje celkem 6 dřívek na nanuky, pro přípravu další sady nanuků včetně ochrany proti kapání a páčky na vyjmutí velmi snadno se čistí rozměry cca 19 x 13 x 11,5 cm Obsah balení: 1x Nanukovač / zmrzlinovač (dilego.cz)

Podobné produkty ako Nanukovač / zmrzlinovač - Růžová , Guzzanti gz 158 zmrzlinovač

Livoo zmrzlinovač DOP223

Detail

Zmrzlinovač s vyjímatelnou nádobou o objemu 1,2 litru v praktickém nerezovém provedení. Livoo DOP223 nabízí 3 režimy – míchání, chlazení, mražení, průhledný kryt s otevíracím víkem pro přidávání přísad a provoz bez nutnosti předmrazování. (mall.cz)

Podobné produkty ako Livoo zmrzlinovač DOP223 , Guzzanti gz 157 zmrzlinovač

Zmrzlinovač DOMO DO2309I

Zmrzlinovač DOMO DO2309I
Detail

Zmrzlinovač DOMO DO2309I zmrzlinovač DOMO DO 2309 dokáže vyrobit až 1l zmrzliny do 20 minut, takže pokud jste milovníci zmrzliny, můžete si ji udělat čerstvou kdykoliv z pohodlí domova. Poklop je průhledný a s otvorem pro přidávání surovin. Ovládání a údržba je velmi snadná. Vše se řídí pomocí jednoho tlačítka a navíc se dá přístroj snadno rozebrat, takže jej také lehce vyčistíte. Vlastnosti: Zmrzlinovač pro každodenní domácí použití Pro výrobu až 1 litru zmrzliny najednou Jednoduchá obsluha Spouštěním jediným tlačítkem Rozebíratelný a omyvatelný Ochrana proti přehřátí Receptář na základní druhy zmrzliny Rozměry: 15 × 17,9 cm Hmotnost: 2,928 kg Příkon: 12 W (patro.cz)

Podobné produkty ako Zmrzlinovač DOMO DO2309I , Jídelní židle 4 ks černé umělá kůže (282608)

Guzzanti GZ 157 zmrzlinovač

Guzzanti GZ 157 zmrzlinovač
Detail

Zejména v horkých letních dnech jistě oceníte zmrzlinovač, díky kterému si připravíte výbornou domácí zmrzlinu, ovocný sorbet nebo osvěžující mražený jogurt. Příprava je tak rychlá a jednoduchá, že ani neohlášená návštěva už vás nepřekvapí, vždy budete mít po ruce vynikající a zdravou svačinu. Přístroj disponuje přehledným LCD displejem s digitálním časovačem, který vám přípravu výrazně usnadní. Zmrzlina je hotová již za dvacet minut. Nádobu lze celou vyjmout a je plně omyvatelná, takže následná údržba je velmi rychlá. (4home.cz)

Podobné produkty ako Guzzanti GZ 157 zmrzlinovač , Domo do9207i zmrzlinovač s kompresorem

Guzzanti GZ 158 zmrzlinovač

Guzzanti GZ 158 zmrzlinovač
Detail

Guzzanti zmrzlinovač GZ 158 je určený k výrobě výborné zmrzliny, sorbetů a mraženého jogurtu. Disponuje LCD displayem s digitálním časovačem. Pomocí předmražené dvojitě izolované nádoby připravíte výbornou zmrzlinu za 15-25 minut. Elegantní design s nerezovými prvky. Snadná obsluha a čištění.rozměry nádoby (v x pr.) 18 x 15 cmvnitřní rozměry nádoby (v x pr.) 13 x 11,5 cm (4home.cz)

Podobné produkty ako Guzzanti GZ 158 zmrzlinovač , Domo do9243i zmrzlinovač s kompresorem

Guzzanti GZ 159 zmrzlinovač

Guzzanti GZ 159 zmrzlinovač
Detail

Guzzanti zmrzlinovač GZ 159 je určený k výrobě výborné zmrzliny, sorbetů a mraženého jogurtu. Pomocí předmražené dvojitě izolované nádoby připraví výbornou zmrzlinu za 20 – 40 minut.Vlastnosti: časovač na 45 min objem nádoby na 2 l snadná obsluha a čištění přístroje elegantní design s nerezovými prvky (4home.cz)

Podobné produkty ako Guzzanti GZ 159 zmrzlinovač , Princess 292986 (princess 292986)

Zmrzlinovač Guzzanti GZ 157

Zmrzlinovač Guzzanti GZ 157
Detail

Zmrzlinovač Guzzanti GZ 157 pomocí předmražené dvojitě izolované nádoby připraví výbornou zmrzlinu za 20 minut určený k výrobě výborné zmrzliny, sorbetů a mraženého jogurtu LCD display s digitálním časovačem objem nádoby na 1,5 l snadná obsluha a čištění přístroje příkon 15 W, 220 – 240 V (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Zmrzlinovač Guzzanti GZ 157 , Princess 267003 (princess 267003)

Zmrzlinovač Guzzanti GZ 152

Zmrzlinovač Guzzanti GZ 152
Detail

Vynikající krémovou zmrzlinu, sorbety a mražené jogurty vám zajistí Guzzanti GZ 152. Navíc je tento model vybaven kompresorem, takže se přístroj nemusí vkládat do mrazáku. moderní, plně automatický zmrzlinovač s vestavěným kompresorem žádná část přístroje se nemusí vkládat do mrazáku, jelikož kompresor sám směs vychladí objem nádoby na 1,5 l kapacita zmrzliny cca 800g vyjímatelná nádobka z nerez oceli potažená teflonem na 1,5 l určený k výrobě výborné zmrzliny, sorbetů a mraženého jogurtu úsporný kompresor umožňuje chlazení v rozmezí -18°C (+– 3-5°C), stejně jako u mrazáku průhledné hermeticky uzavíratelné víko udržuje správnou teplotu uvnitř nádoby LED display – zobrazující nastavenou teplotu a hodnotu časovače nastavitelnou od 10 do 60 minut elegantní design s nerezovými prvky lopatky nádoby i víko jsou omyvatelné v myčce příprava: připravte si zmrzlinovou směs, kterou nalijete do nádobky, nasaďte lopatky a zapněte – kompresor chladí směs, lopatky promíchávají zmrzlinu tak, aby nevznikaly hrudky a za cca 30-35 minut je vynikající zmrzlina hotová zmrzlinu si můžete osladit dle vlastní chuti nebo vyrobit bio zmrzlinu z vlastních surovin výroba zmrzliny (čokoládové, vanilkové, jahodové, malinové, citrónové, z vaječného koňaku apod. viz recepty) výroba sorbetu dle Vašeho výběru (citrónový, mangový, jahodový, ananasový, pomerančový, apod. doporučujeme hotovou zmrzlinu vyndat cca 20minut před podáváním a vložit na 10minut do chladničky, tímto zmrzlina dosáhne vhodné teploty pro konzumaci příslušenství: nádoba na zmrzlinu lžíce na zmrzlinu, lopatka příkon 150 W, 220 – 240 V rozměry (VxŠxH): 33 × 32 × 38 cm váha 10,3 kg (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Zmrzlinovač Guzzanti GZ 152 , Domo do9252l zmrzlinovač s kompresorem a jogurtovač

Zmrzlinovač Guzzanti GZ 158

Zmrzlinovač Guzzanti GZ 158
Detail

Zmrzlinovač Guzzanti GZ 158 pomocí předmražené dvojitě izolované nádoby připraví výbornou zmrzlinu za 15-25 minut určený k výrobě výborné zmrzliny, sorbetů a mraženého jogurtu LCD display s digitálním časovačem objem nádoby na 1,5 l elegantní design s nerezovými prvky snadná obsluha a čištění přístroje příkon 15 W, 220 – 240 V (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Zmrzlinovač Guzzanti GZ 158 , Princess 356280 smart wifi (princess 356280 )

Zmrzlinovač Guzzanti GZ 151A

Zmrzlinovač Guzzanti GZ 151A
Detail

Zmrzlinovač Guzzanti GZ 151A Vynikající krémovou zmrzlinu, sorbety a mražené jogurty vám zajistí Guzzanti GZ 151A. Navíc je tento model vybaven kompresorem, takže se přístroj nemusí vkládat do mrazáku. moderní, plně automatický zmrzlinovač s vestavěným kompresorem žádná část přístroje se nemusí vkládat do mrazáku, jelikož kompresor sám směs vychladí objem nádoby na 1,2 l určený k výrobě výborné zmrzliny, sorbetů a mraženého jogurtu úsporný kompresor umožňuje chlazení v rozmezí -18°C - -35°C, stejně jako u mrazáku průhledné hermeticky uzavíratelné víko udržuje správnou teplotu uvnitř nádoby LED display – zobrazující nastavenou teplotu a hodnotu časovače kompaktní a elegantní design příprava: připravte si zmrzlinovou směs, kterou nalijete do nádobky, nasaďte lopatky a zapněte – kompresor chladí směs, lopatky promíchávají zmrzlinu tak, aby nevznikaly hrudky a za cca 30-35 minut je vynikající zmrzlina hotová zmrzlinu si můžete osladit dle vlastní chuti nebo vyrobit bio zmrzlinu z vlastních surovin výroba zmrzliny (čokoládové, vanilkové, jahodové, malinové, citrónové apod. viz recepty) doporučujeme hotovou zmrzlinu vyndat cca 20 minut před podáváním a vložit na 10 minut do chladničky, tímto zmrzlina dosáhne vhodné teploty pro konzumaci (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Zmrzlinovač Guzzanti GZ 151A , Klarstein sahnehäubchen, zmrzlinovač, kompresor, 1,5l, ušlechtilá ocel, černý

Zmrzlinovač Guzzanti GZ 159

Zmrzlinovač Guzzanti GZ 159
Detail

Zmrzlinovač Guzzanti GZ 159 pomocí předmražené dvojitě izolované nádoby připraví výbornou zmrzlinu za 20 – 40 minut určený k výrobě výborné zmrzliny, sorbetů a mraženého jogurtu časovač na 45 min objem nádoby na 2 l snadná obsluha a čištění přístroje elegantní design s nerezovými prvky příkon 12 W, 220 – 240 V (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Zmrzlinovač Guzzanti GZ 159 , Klarstein sahnehäubchen, zmrzlinovač, kompresor, 1,5l, ušlechtilá ocel, bílý

Zmrzlinovač DOMO DO9201I kompresorový

Zmrzlinovač DOMO DO9201I kompresorový
Detail

VÝROBNÍK ZMRZLINY - DOMO DO9201I KOMPRESOROVÝ Plně automatický zmrzlinovač s vestavěným kompresorem Pro přípravu až 2 litrů výborné zmrzliny nebo sorbetu Rychlá příprava lahodné zmrzliny do 1 hodiny. Obsah nádoby: 2 litry. ZDARMA: kleště na zmrzlinové kopečky Elegantní design z broušené nerez oceli. Vyjímatelná nádoba bez nutnosti namražování v mrazáku Po dokončení ještě hodinu udržuje zmrzlinu v chladu Průhledné víko s otvorem pro přidávání surovin Přehledný LCD displej ukazuje čas, teplotu i program. Balení včetně Kleští na kopečky a odměrky Chladivo: R134a (60g) - tento fluorovaný skleníkový plyn je zahrnut v Kjotském protokolu Rozměry balení (š x h x v): 48 x 34 x 31 cm Hmotnost balení: 13,7 kg Příkon: 180 W (patro.cz)

Podobné produkty ako Zmrzlinovač DOMO DO9201I kompresorový , Princess diana ()

Zmrzlinovač Guzzanti GZ 158

Zmrzlinovač Guzzanti GZ 158
Detail

Zmrzlinovač Guzzanti GZ 158 pomocí předmražené dvojitě izolované nádoby připraví výbornou zmrzlinu za 15-25 minut určený k výrobě výborné zmrzliny, sorbetů a mraženého jogurtu LCD display s digitálním časovačem objem nádoby na 1,5 l elegantní design s nerezovými prvky snadná obsluha a čištění přístroje příkon 15 W, 220 – 240 V (patro.cz)

Podobné produkty ako Zmrzlinovač Guzzanti GZ 158 , Princess 182011 (182011)

Zmrzlinovač Guzzanti GZ 157

Zmrzlinovač Guzzanti GZ 157
Detail

Popis produktu Zejména v horkých letních dnech jistě oceníte zmrzlinovač, díky kterému si připravíte výbornou domácí zmrzlinu, ovocný sorbet nebo osvěžující mražený jogurt. Příprava je tak rychlá a jednoduchá, že ani neohlášená návštěva už vás nepřekvapí, vždy budete mít po ruce vynikající a zdravou svačinu. Přístroj disponuje přehledným LCD displejem s digitálním časovačem, který vám přípravu výrazně usnadní. Zmrzlina je hotová již za dvacet minut. Nádobu lze celou vyjmout a je plně omyvatelná, takže následná údržba je velmi rychlá. Dokonalé osvěžení Výroba lahodné a příjemně osvěžující zmrzliny se v horkých letních dnech přímo nabízí. Ovocným sorbetem a mraženým jogurtem vaši blízcí také jistě nepohrdnou. Domácí výroba S domácí výrobou máte dokonalou kontrolu nad všemi použitými surovinami. Díky tomu můžete vašim dětem připravit opravdu zdravou a zároveň chutnou svačinku. Snadná příprava S digitálním displejem a časovačem je výroba neuvěřitelně snadná. Stačí smíchat suroviny a za dvacet minut si můžete přijít pro hotový produkt. Jednoduchá údržba Předmražená, dvojitě izolovaná nádoba je plně vyjímatelná, takže čištění a celá údržba přístroje je velmi rychlá a jednoduchá. Objem (l): 1.5 Vyjímatelná nádoba: ANO Samochladící: NE Provedení výrobku: černá barva Zmrzlinovač Guzzanti GZ-157 Zmrzlinovač má objem 1,5 l, takže budete mít dostatek zmrzliny pro celou rodinu. Zmrzlinovač je určený k výrobě výborné zmrzliny, sorbetů a mraženého jogurtu. * Pomocí předmražené dvojitě izolované nádoby připraví výbornou zmrzlinu za 20 minut * Určený k výrobě výborné zmrzliny, sorbetů a mraženého jogurtu * LCD display s digitálním časovačem * Objem nádoby na 1,5 l * Snadná obsluha a čištění přístroje * Max příkon 15 W, 220 – 240 V * Rozměry (V x Š x H) 25 x 20,4 x 20,4 cm * Váha 2,53 kg Rozměry výrobku: Hmotnost (kg): 2.530 Výška (cm): 25.00 Šířka (cm): 20.40 Hloubka (cm): 20.40 Rozměry balení: Hmotnost (kg): 2.840 Výška (cm): 29.60 Šířka (cm): 22.60 Hloubka (cm): 22.60 EAN: 8594186720835 Záruční doba: 24 měsíců Zmrzlinovač o objemu 1,5l, LCD displej s digitálním časovačem. (patro.cz)

Podobné produkty ako Zmrzlinovač Guzzanti GZ 157 , Princess 182074 (182074)

Zmrzlinovač Guzzanti GZ 159

Zmrzlinovač Guzzanti GZ 159
Detail

Zmrzlinovač Guzzanti GZ 159 pomocí předmražené dvojitě izolované nádoby připraví výbornou zmrzlinu za 20 – 40 minut určený k výrobě výborné zmrzliny, sorbetů a mraženého jogurtu časovač na 45 min objem nádoby na 2 l snadná obsluha a čištění přístroje elegantní design s nerezovými prvky příkon 12 W, 220 – 240 V (patro.cz)

Podobné produkty ako Zmrzlinovač Guzzanti GZ 159 , Princess 112247 (112247)

Severin zmrzlinovač EZ 7409

Detail

Výrobník zmrzliny s inovativní funkcí 2 v 1 teplá a studená pro výrobu zmrzliny i jogurtu. Severin EZ 7409 je vybaven nabízí rychlou přípravu zmrzliny za méně než 30 minut. Funkce Keep-cool udrží už hotový výrobek dalších 60 minut vychlazený. (mall.cz)

Podobné produkty ako Severin zmrzlinovač EZ 7409 , Princess 303021 (303021)

WMF Zmrzlinovač KITCHENminis 3v1

WMF Zmrzlinovač KITCHENminis 3v1
Detail

Zmrzlinovač KITCHENminis® WMF je ideální pro rychlou výrobu vynikajícího domácího sorbetu, mraženého jogurtu anebo zmrzliny. Přístroj je opatřen rotujícím míchadlem a chytrou funkcí odpočítávání zbývajícího času. Příprava zmrzliny tak pro vás bude hračkou. Navíc byl designován v co nejmenších možných rozměrech. Proto jej během letních dnů můžete ponechávat přímo na kuchyňské lince. Díky jeho elegantnímu vzhledu působí luxusně, spíše jako designový prvek, který do kuchyně prostě patří. Chladicí nádoba zmrzlinovače KITCHENminis® je vyrobena z plastu s vnitřkem z nerezové oceli Cromargan®. Ta je hygienická, snadno se čistí a nepřebírá chutě ani pachy potravin. Nádoba pojme až 300 ml mraženého jogurtu, sorbetu či zmrzliny. Společně s plastovým víkem pak poslouží k uložení v mrazáku. Pro snadné servírování domácí zmrzliny je součástí balení také nerezový porcovač na zmrzlinu WMF. Na výrobu zmrzliny, mraženého jogurtu či ovocného sorbetu Exkluzivní design z broušené nerezové oceli Cromargan® Šetří místo v kuchyni, díky elegantnímu vzhledu jej nemusíte schovávat Plastová chladicí nádoba s nerezovým vnitřkem o objemu 300 ml Plastové víko nádoby usnadňuje skladování zmrzliny v mrazáku LC displej s funkcí odpočítávání, tlačítko on/off Součástí balení je také nerezový porcovač na zmrzlinu WMF Víko chladicí nádoby, podložku pod nádobu a míchač lze mýt v myčce (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako WMF Zmrzlinovač KITCHENminis 3v1 , Princess 132465 (8713016085931)

ProfiCook IMC 1140 zmrzlinovač

ProfiCook IMC 1140 zmrzlinovač
Detail

Dokážete si představit léto bez zmrzliny? Díky výrobníku zmrzliny od značky ProfiCook si můžete jednoduše z pohodlí domova připravit zmrzlinu, sorbet nebo mražený jogurt přesně podle vaší chuti. Můžete se inspirovat přiloženými recepty nebo se řídit pouze vlastní chutí. Nerezový obal zajišťuje luxusní design a LCD displej vás bude informovat o zbývajícím času výroby. (4home.cz)

Podobné produkty ako ProfiCook IMC 1140 zmrzlinovač , Princess 182050 (01.182050.01.001)

WMF Zmrzlinovač KITCHENminis 3v1

WMF Zmrzlinovač KITCHENminis 3v1
Detail

Zmrzlinovač KITCHENminis® WMF je ideální pro rychlou výrobu vynikajícího domácího sorbetu, mraženého jogurtu anebo zmrzliny. Přístroj je opatřen rotujícím míchadlem a chytrou funkcí odpočítávání zbývajícího času. Příprava zmrzliny tak pro vás bude hračkou. Navíc byl designován v co nejmenších možných rozměrech. Proto jej během letních dnů můžete ponechávat přímo na kuchyňské lince. Díky jeho elegantnímu vzhledu působí luxusně, spíše jako designový prvek, který do kuchyně prostě patří. Chladicí nádoba zmrzlinovače KITCHENminis® je vyrobena z plastu s vnitřkem z nerezové oceli Cromargan®. Ta je hygienická, snadno se čistí a nepřebírá chutě ani pachy potravin. Nádoba pojme až 300 ml mraženého jogurtu, sorbetu či zmrzliny. Společně s plastovým víkem pak poslouží k uložení v mrazáku. Pro snadné servírování domácí zmrzliny je součástí balení také nerezový porcovač na zmrzlinu WMF. Na výrobu zmrzliny, mraženého jogurtu či ovocného sorbetu Exkluzivní design z broušené nerezové oceli Cromargan® Šetří místo v kuchyni, díky elegantnímu vzhledu jej nemusíte schovávat Plastová chladicí nádoba s nerezovým vnitřkem o objemu 300 ml Plastové víko nádoby usnadňuje skladování zmrzliny v mrazáku LC displej s funkcí odpočítávání, tlačítko on/off Součástí balení je také nerezový porcovač na zmrzlinu WMF Víko chladicí nádoby, podložku pod nádobu a míchač lze mýt v myčce (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako WMF Zmrzlinovač KITCHENminis 3v1 , Disney princess panenky

WMF Zmrzlinovač KITCHENminis 3v1

WMF Zmrzlinovač KITCHENminis 3v1
Detail

Zmrzlinovač KITCHENminis® WMF je ideální pro rychlou výrobu vynikajícího domácího sorbetu, mraženého jogurtu anebo zmrzliny. Přístroj je opatřen rotujícím míchadlem a chytrou funkcí odpočítávání zbývajícího času. Příprava zmrzliny tak pro vás bude hračkou. Navíc byl designován v co nejmenších možných rozměrech. Proto jej během letních dnů můžete ponechávat přímo na kuchyňské lince. Díky jeho elegantnímu vzhledu působí luxusně, spíše jako designový prvek, který do kuchyně prostě patří. Chladicí nádoba zmrzlinovače KITCHENminis® je vyrobena z plastu s vnitřkem z nerezové oceli Cromargan®. Ta je hygienická, snadno se čistí a nepřebírá chutě ani pachy potravin. Nádoba pojme až 300 ml mraženého jogurtu, sorbetu či zmrzliny. Společně s plastovým víkem pak poslouží k uložení v mrazáku. Pro snadné servírování domácí zmrzliny je součástí balení také nerezový porcovač na zmrzlinu WMF. Na výrobu zmrzliny, mraženého jogurtu či ovocného sorbetu Exkluzivní design z broušené nerezové oceli Cromargan® Šetří místo v kuchyni, díky elegantnímu vzhledu jej nemusíte schovávat Plastová chladicí nádoba s nerezovým vnitřkem o objemu 300 ml Plastové víko nádoby usnadňuje skladování zmrzliny v mrazáku LC displej s funkcí odpočítávání, tlačítko on/off Součástí balení je také nerezový porcovač na zmrzlinu WMF Víko chladicí nádoby, podložku pod nádobu a míchač lze mýt v myčce (chefshop.cz)

Podobné produkty ako WMF Zmrzlinovač KITCHENminis 3v1 , Princess 162645 (162645)

Severin zmrzlinovač EZ 7405

Detail

Výrobník zmzliny s 2litrovou nádobou na přípravu zmrzliny, sorbetů nebo jogurtu. Severin EZ 7405 je vybaven chladícím kompresorem, jehož aktivní chlazení eliminuje potřebu předchozího zmrazení nádoby. Funkce automatického keep-cooling po dokončení přípravy. (mall.cz)

Podobné produkty ako Severin zmrzlinovač EZ 7405 , Princess 221054 (221054)

Clatronic IMC 3650 zmrzlinovač

Clatronic IMC 3650 zmrzlinovač
Detail

Výrobník zmrzliny je vhodný pro přípravu sorbetu, zmrzliny a mraženého jogurtu. Doba přípravy trvá jen 15-30 minut. Tento zmrzlinovač je vybaven časovačem, který lze nastavit až na 45 minut. Chod motoru je velice tichý. Míchací metla je odnímatelná pro snadné čištění. Zmrzlina se připravuje přímo v hrncích s mrazicím médiem pro okamžitou konzumaci. Kapacita každého z nich je 500 ml. Pro kontrolu stavu zmrzliny je její výrobník opatřen průhledným víkem. Díky pogumovaným nožičkám je zajištěna vysoká stabilita. (4home.cz)

Podobné produkty ako Clatronic IMC 3650 zmrzlinovač , Princess 132397 (132397)

DOMO DO9243I zmrzlinovač s kompresorem

DOMO DO9243I zmrzlinovač s kompresorem
Detail

Je to kombinace chlazení a míchání, která dává vznik lahodné a nadýchané zmrzlině. Díky vestavěnému kompresoru vám tento zmrzlinovač připraví přesně takovouto zmrzlinu, sorbet, šerbet nebo zmrazený jogurt.Vlastnosti: plně automatický zmrzlinovač s vestavěným kompresorem během 60 minut trvajícího programu postupně zmrzlinu vyšlehá a zároveň vychladí na skončení programu přístroj upozorní zvukovým signálem a pokud jej nevypnete, pak ještě dalších 60 minut bude udržovat zmrzlinu vychlazenou dochlazování ještě hodinu po skončení výroby – zajistí správnou konzistenci objem nádoby na zmrzlinu: 1 litr chladící teplota: -18 °C až -35 °C 3 možnosti programu: automatická příprava / chlazení / míchání nádoba z eloxovaného hliníku je lehce vyjímatelná z přístroje / snadná údržba ochrana motoru: vypnutí míchání při nepřiměřeném odporu příliš tuhé zmrzliny ochrana kompresoru: po vypnutí lze obnovit funkci chlazení až po 3 minutách pevné tělo přístroje s matným povrchem v bílé barvě (nezachytává otisky prstů) integrovaná madla pro snadné přenášení protiskluzové nožičkyV balení navíc: plastová odměrka (10-250 ml) a plastová stěrkaChladivo: R600a (18 g) (4home.cz)

Podobné produkty ako DOMO DO9243I zmrzlinovač s kompresorem , Princess 102325 (102325)

DOMO DO9207I zmrzlinovač s kompresorem

DOMO DO9207I zmrzlinovač s kompresorem
Detail

Je to kombinace chlazení a míchání, která dává vznik lahodné a nadýchané zmrzlině. Díky vestavěnému kompresoru vám tento zmrzlinovač připraví přesně takovouto zmrzlinu, sorbet, šerbet nebo zmrazený jogurt.Vlastnosti: plně automatický zmrzlinovač s vestavěným kompresorem objem nádoby na zmrzlinu: 2 l chladicí teplota: -18 °C až -35 °C 3 možnosti programu: automatická příprava / chlazení / míchání dochlazování ještě hodinu po skončení výroby – zajistí správnou konzistenci nádoba je lehce vyjímatelná z přístroje / snadná údržba vyjímatelná nádoba bez nutnosti namražování v mrazáku materiál nádoby: eloxovaný hliník * možnost volby ze 3 programů: automatická příprava zmrzliny v rozmezí: od 5 do 60 minut chlazení zmrzliny v rozmezí: od 5 do 60 minut míchání zmrzliny v rozmezí: od 5 do 60 minut rychlá příprava lahodné zmrzliny do 1 hodiny ZDARMA: kleště na zmrzlinové kopečky elegantní design z broušené nerez oceli průhledné víko s otvorem pro přidávání surovin přehledný LCD displej ukazuje čas, teplotu i program. balení včetně: kleští na kopečky a odměrky chladivo: R134a (6 0g) - tento fluorovaný skleníkový plyn je zahrnut v Kjotském protokolu* Elexovaný hliník se vyznačuje vyšší odolností vůči vlivům okolí, vyšší mechanickou odolností proti otěru a tedy dlouhou životností. (4home.cz)

Podobné produkty ako DOMO DO9207I zmrzlinovač s kompresorem , Princess 3d (8427934248155)

GUZZANTI Zmrzlinovač GZ 152, stříbrný

GUZZANTI Zmrzlinovač GZ 152, stříbrný
Detail

Zmrzlina i ovocný sorbet Zmrzlinovač Guzzanti GZ 152 využijete při přípravě lahodných krémových zmrzlin, mražených jogurtů i osvěžujících sorbetů z čerstvého ovoce. Spotřebič v bílo-stříbrném provedení vyniká kompaktními rozměry, což zcela jistě oceníte během skladování. K dispozici máte vyjímatelnou nádobu s teflonovým povrchem o celkové kapacitě 1,5 l. Hravě připravíte až 800 g zmrzliny. Nádobu nemusíte s předstihem vkládat do mrazáku. Chlazení zajišťuje integrovaný kompresor. Příkon dosahuje hodnoty 150 W. Přehledné ovládání V horní části automatického zmrzlinovače Guzzanti GZ 152 najdete dotyková tlačítka a LED displej. Pohodlně tak nastavíte vše nezbytné. K dispozici máte také časovač, který je možné nastavit až na 60 minut. Spolu se spotřebičem získáte také praktickou odměrku a lžíci na zmrzlinu. Následné servírování osvěžujícího dezertu tak bude hračkou. Mixovací lopatku a víko je možné mýt v myčce nádobí. Vynikající krémovou zmrzlinu, sorbety a mražené jogurty Vám zajistí Guzzanti GZ 152. Navíc je tento model vybaven kompresorem, takže se přístroj nemusí vkládat do mrazáku. moderní, plně automatický zmrzlinovač s vestavěným kompresorem. žádná část přístroje se nemusí vkládat do mrazáku, protože kompresor sám směs vychladí. Objem nádoby na 1,5 l, kapacita zmrzliny cca 800 g. Vyjímatelná nádobka z nerezové oceli potažená teflonem na 1,5l. určený na výrobu výborné zmrzliny, sorbetů a mraženého jogurtu. Úsporný kompresor umožňuje chlazení v rozmezí -18 ° C? -35 ° C, stejně jako při mrazničce. Průhledné hermeticky uzavíratelné víko udržuje správnou teplotu v nádobě. LED displej zobrazující nastavenou teplotu a hodnotu časovače nastavitelnou od 10 do 60 minut. Elegantní design s nerezovými prvky. Lopatky nádoby i víko jsou omyvatelné v myčce. příprava: připravte si zmrzlinovou směs, kterou nalijete do nádobky, naložte lopatky a zapněte? kompresor chladí směs, lopatky promíchávají zmrzlinu tak, aby nevznikaly hrudky a o cca. 30-35 minut je vynikající zmrzlina hotová. Zmrzlinu si můžete osladit podle vlastní chuti nebo vyrobit bio zmrzlinu z vlastních surovin. Výroba zmrzliny (čokoládové, vanilkové, jahodové, malinové, citrónové, z vaječného koňaku apod. Viz recepty). Výroba sorbetu dle Vašeho výběru (citrónový, mangový, jahodový, ananasový, pomerančový, apod. Doporučujeme hotovou zmrzlinu vybrat cca. 20 minut před podáváním a vložit na 10 minut do lednice, tímto zmrzlina dosáhne vhodnou teplotu na konzumaci. Příslušenství: nádoba na zmrzlinu , lžíce na zmrzlinu, lopatka. Popis produktu - moderní, plně automatický zmrzlinovač s vestavěným kompresorem - žádná část přístroje se nemusí vkládat do mrazáku, protože kompresor sám směs vychladí - určený na výrobu výborné zmrzliny, sorbetů a mraženého jogurtu - úsporný kompresor umožňuje chlazení v rozmezí? 18 ° C až? 35 ° C, stejně jako u mrazničky - LED displej? zobrazující nastavenou teplotu a hodnotu časovače nastavitelnou od 10 do 60 minut - elegantní design s nerezovými prvky základní parametry Objem: 1,5 l rozměry: 33 × 32 × 38 cm hmotnost: 10,3 kg příkon: 150 W (patro.cz)

Podobné produkty ako GUZZANTI Zmrzlinovač GZ 152, stříbrný , Catrice disney princess

Tescoma zmrzlinovač TESCOMA DELLA CASA

Tescoma zmrzlinovač TESCOMA DELLA CASA
Detail

Zmrzlina bez éček, konzervantů a přebytečných sladidel s čerstvě natrhaným ovocem či kvalitní čokoládou? To není sen. To je DELLA CASA. Oblíbená produktová linie od TESCOMY, která je synonymem pro zdravé a domácí potraviny.     V čem je výrobník zmrzliny DELLA CASA výjimečný?   Se zmrzlinovačem DELLA CASA jednoduše a rychle připravíte až 800 ml vynikající zmrzliny. Smetanové i ovocné zmrzliny a sorbety ve vlastní režii chutnají přesně tak, jak chcete. Bez umělých aromat, jen lahodná chuť vybraných surovin. Stačí nádobu namrazit, vlít do ní připravenou směs, 15 - 20 minut promíchávat a hotovo! Směs nesmí být příliš hustá.   Jaké jsou další výhody zmrzlinovače DELLA CASA?   mrazicí hliníkovou nádobu lze ze zmrzlinovače DELLA CASA vyjmout a do mrazničky vkládat samostatně – skvělé pro úsporu místa   vnější plastová nádoba se do mrazničky nevkládá, není proto vychlazená a při přípravě neklouže a nestudí do dlaní   nalévací otvor ve víku je dostatečně velký a není třeba jej při doplňování surovin sundávat   ve zmrzlinovači DELLA CASA lze připravit i výtečné ovocné, smetanové, čokoládové, tvarohové a jogurtové ledové nápoje   brožura s originálními recepty je součástí výrobku   Materiál: vyrobeno z prvotřídního odolného plastu, mrazicí nádoba ze zdravotně nezávadného hliníku. Údržba: plastové části zmrzlinovače lze mýt v myčce; mrazicí nádobu s chladicí náplní myjte pod tekoucí vodou. Záruka: 3 roky. (tescoma.cz)

Podobné produkty ako Tescoma zmrzlinovač TESCOMA DELLA CASA , Princess 132398 (132398)

Zmrzlinovač ke kuchyňským robotům ETA

Zmrzlinovač ke kuchyňským robotům ETA
Detail

Rozšiřte možnosti vašeho kuchyňského robota ETA a dokupte si tento zmrzlinovač, s jehož pomocí si připravíte jemnou a zdravou domácí zmrzlinu, ledový krém nebo jogurt. Zmrzlinovač disponuje 36 nerezovými noži, které jsou k surovinám velice šetrné. Stačí do podavače vložit lehce rozmražené ovoce a nože vykouzlí krásně jemnou strukturu zmrzliny. Plnící otvor umožňuje vkládat i větší kusy ovoce, pěchovadlem je pak posunete blíže k nožům. Jednoduché, ale praktické. Instalace zmrzlinovače je velice snadná, stejně tak jeho údržba - lze kompletně rozebrat, přičemž nekovové díly lze mýt v myčce na nádobí. Zmrzlinovač je vhodný ke kuchyňským robotům ETA (Gratus, Gratus Kuliner, Gratussino, Meno, Mezo II, Gustus, Gustus II,) a k mlýnku na maso Ambo. Technické údaje Rozměry: 12 x 19 x 14 cm Hmotnost: 0,31 kg Balení obsahuje 1 x tělo zmrzlinovače 1 x násypka 1 x pěchovadlo (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Zmrzlinovač ke kuchyňským robotům ETA

Zmrzlinovač ke kuchyňským robotům ETA

Zmrzlinovač ke kuchyňským robotům ETA
Detail

Rozšiřte možnosti vašeho kuchyňského robota ETA a dokupte si tento zmrzlinovač, s jehož pomocí si připravíte jemnou a zdravou domácí zmrzlinu, ledový krém nebo jogurt. Zmrzlinovač disponuje 36 nerezovými noži, které jsou k surovinám velice šetrné. Stačí do podavače vložit lehce rozmražené ovoce a nože vykouzlí krásně jemnou strukturu zmrzliny. Plnící otvor umožňuje vkládat i větší kusy ovoce, pěchovadlem je pak posunete blíže k nožům. Jednoduché, ale praktické. Instalace zmrzlinovače je velice snadná, stejně tak jeho údržba - lze kompletně rozebrat, přičemž nekovové díly lze mýt v myčce na nádobí. Zmrzlinovač je vhodný ke kuchyňským robotům ETA (Gratus, Gratus Kuliner, Gratussino, Meno, Mezo II, Gustus, Gustus II,) a k mlýnku na maso Ambo. Technické údaje Rozměry: 12 x 19 x 14 cm Hmotnost: 0,31 kg Balení obsahuje 1 x tělo zmrzlinovače 1 x násypka 1 x pěchovadlo (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Zmrzlinovač ke kuchyňským robotům ETA

Zmrzlinovač ke kuchyňským robotům ETA

Zmrzlinovač ke kuchyňským robotům ETA
Detail

Rozšiřte možnosti vašeho kuchyňského robota ETA a dokupte si tento zmrzlinovač, s jehož pomocí si připravíte jemnou a zdravou domácí zmrzlinu, ledový krém nebo jogurt. Zmrzlinovač disponuje 36 nerezovými noži, které jsou k surovinám velice šetrné. Stačí do podavače vložit lehce rozmražené ovoce a nože vykouzlí krásně jemnou strukturu zmrzliny. Plnící otvor umožňuje vkládat i větší kusy ovoce, pěchovadlem je pak posunete blíže k nožům. Jednoduché, ale praktické. Instalace zmrzlinovače je velice snadná, stejně tak jeho údržba - lze kompletně rozebrat, přičemž nekovové díly lze mýt v myčce na nádobí. Zmrzlinovač je vhodný ke kuchyňským robotům ETA (Gratus, Gratus Kuliner, Gratussino, Meno, Mezo II, Gustus, Gustus II,) a k mlýnku na maso Ambo. Technické údaje Rozměry: 12 x 19 x 14 cm Hmotnost: 0,31 kg Balení obsahuje 1 x tělo zmrzlinovače 1 x násypka 1 x pěchovadlo (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Zmrzlinovač ke kuchyňským robotům ETA

Domo zmrzlinovač a jogurtovač DO9252I

Detail

Domácí kompresorový zmrzlinovač umí připravit do 60 minut až 1,5 litru zmrzliny a udržovat ji až 2 hodiny vychlazenou. Domo DO9252I je vybaven funkcí jogurtovače, velkým dotykovým panelem a dotykovými ovládacími prvky. (mall.cz)

Podobné produkty ako Domo zmrzlinovač a jogurtovač DO9252I

Zmrzlinovač Forma na nanuky Výrobník zmrzliny

Zmrzlinovač Forma na nanuky Výrobník zmrzliny
Detail

Bleskový zmrzlinovač pro výrobu kreativní zmrzliny během 15 minut. Vždy chutná, vždy jiná čerstvá zmrzlina a to za 15 minut: To zní jako letní sen. Zmrzlinovač, také nazývaný zmrzlinový blesk, vyrobí právě tyto laskominky během okamžiku. Trik: Zmrzlinovač se předem zchladí v mrazáku. Integrovaná chladicí kapalina udrží zmrzlinovač studenýí pro 3 ledová kola. To znamená, že za 45 minut vyrobíte 9 zmrzlin. Kreativitě se meze nekladou: V budoucnu si můžete dělat sami zmrzlinu v zmrzlinovači jako dezert. A to přesně takovou, na kterou máte právě chuť: Ať je to rozmixované ovoce se smetanou, kakao, vanilkový jogurt, čerstvé jahody v mléce, zmrzlina s cookies nebo cola – všechno co chutná smí do zmrzlinovače a opustí čarovnou skříňku ve formě nanuku. Nanuková dřívka se jednoduše vloží do čerstvě naplněného nápoje. Při 15 minutovém čekání to není taková tragédie, pokud se vše nepovede jak má (např. kombinace lesního ovoce a sýru).Super věc na každou letní party: Kde jindy si může každý účastník párty nekomplikovaně a jednoduše sám vyrobit vlastní nanuk e zbytků v kuchyni? Detail produktu: vyrobí současně až tři nanuky díky neškodné hi-tech chladící kapalině zmrzne během 15 minut zmrzlinovač uchovává chlad na 3 kola po sobě zahrnuje celkem 6 dřívek na nanuky, pro přípravu další sady nanuků včetně ochrany proti kapání a páčky na vyjmutí velmi snadno se čistí rozměry cca 19 x 13 x 11,5 cm (kokiskashop.cz)

Podobné produkty ako Zmrzlinovač Forma na nanuky Výrobník zmrzliny

Zmrzlinovač Silvercrest SECM 12 C7 - červená

Zmrzlinovač Silvercrest SECM 12 C7 - červená
Detail

Příprava až 1 l zmrzliny nebo sorbetu Odnímatelná motorová jednotka s pravým a levým chodem Otvor ve víku pro přidávání ingrediencí během přípravy Objem: 1,65 l Doba přípravy: cca 40 minut Délka síťového kabelu: cca 1,5 m Technické údaje Příkon: 12 W Materiál Umělá hmota, hliník Rozměry cca 20,3 x 23 x 24,1 cm Hmotnost cca 2,357 kg (nejlevnejsizbozi.cz)

Podobné produkty ako Zmrzlinovač Silvercrest SECM 12 C7 - červená

Zmrzlinovač Silvercrest SECM 12 C7 - mintová

Zmrzlinovač Silvercrest SECM 12 C7 - mintová
Detail

Příprava až 1 l zmrzliny nebo sorbetu Odnímatelná motorová jednotka s pravým a levým chodem Otvor ve víku pro přidávání ingrediencí během přípravy Objem: 1,65 l Doba přípravy: cca 40 minut Délka síťového kabelu: cca 1,5 m Technické údaje Příkon: 12 W Materiál Umělá hmota, hliník Rozměry cca 20,3 x 23 x 24,1 cm Hmotnost cca 2,357 kg (nejlevnejsizbozi.cz)

Podobné produkty ako Zmrzlinovač Silvercrest SECM 12 C7 - mintová

Ariete zmrzlinovač Ice Cream Gran Gelato 642

Detail

Zmrzlinovač s kapacitou 1,5 litru a s chladící mísou s dvojitou izolací. Ariete Ice Cream Gran Gelato 642 je vybaven odnímatelnou chladící mísou, průhledným víkem a otvorem pro vložení přísad. Zmrzlina připravena za 30 minut. (mall.cz)

Podobné produkty ako Ariete zmrzlinovač Ice Cream Gran Gelato 642

DOMO DO9252l zmrzlinovač s kompresorem a jogurtovač

DOMO DO9252l zmrzlinovač s kompresorem a jogurtovač
Detail

Samochladící domácí zmrzlinovač v moderním designu s velkým dotykovým panelem a nerezovým tělem se bude skvěle hodit do každé domácnosti. V letním období připraví vychlazenou zmrzlinu, po celý rok v něm lze připravovat domácí jogurty. Zmrzlinovač umí připravit do 60 minut až 1,5 litru zmrzliny a následně zmrzlinu dále udržovat další 2 hodiny vychlazenou. Zmrzlinovač disponuje pokročilou funkcí s možností nastavení, hlídání a řízení výsledné tuhosti zmrzliny, nebo nastavením rychlosti otáčení míchací metly. Po přepnutí do funkce jogurtovače pak umí přístroj zahřívat obsah nádoby tak, aby za cca 8 hodin připravil ze živých jogurtových kultur pravý domácí jogurt. (4home.cz)

Podobné produkty ako DOMO DO9252l zmrzlinovač s kompresorem a jogurtovač

Klarstein Sahnehäubchen, zmrzlinovač, kompresor, 1,5l, ušlechtilá ocel, černý

Klarstein Sahnehäubchen, zmrzlinovač, kompresor, 1,5l, ušlechtilá ocel, černý
Detail

Léto je čas na zmrzlinu! Se zmrzlinovačem Klarstein Sahnehäubchen máte chutné, domácí zmrzlinové speciality hotové okamžitě. Malí i velcí labužníci si přijdou na své.Klarstein Sahnehäubchen je opravdový turbo zmrzlinovač: V průběhu 40 minut v něm ztuhnou vybrané suroviny na chutnou krémovou zmrzlinu. Tím se zajistí perfektní zchlazení během horkých dní - stejně jako dobrý pocit, když víte, že si cestu do zmrzliny najdou jen ty nejlepší přísady. Není vůbec žádný problém přizpůsobit recepturu vlastním preferovaným chutím nebo omezením, co se potravin týče - laktózová intolerance nebo alergie. Přes praktický otvor na vrchní straně je možné pomocí dodávaného trychtýře bezproblémově přidávat další suroviny během probíhající přípravy. Tím se otevírají stále nové možnosti přípravy chutných dobrot. Zmrzlinovač toto všechno zvládne s úsporným příkonem pouze 200 W.Ovládání zmrzlinovače na srozumitelném ovládacím poli je velmi jednoduché. Během provozu se zbývající čas trvání přípravy zobrazuje na přehledném LCD displeji. Po uplynutí doby přípravy se zmrzlinovač automaticky přepne přímo do tříhodinového chladicího režimu, aby se zmrzlá lahůdka rozplynula až na jazyku a nerozpustila se v přístroji. Třešničkou na dortu, v tomto případě na zmrzlině, je u zařízení Klarstein Sahnehäubchen jeho dávkovací systém a automatické čištění. Hotovou zmrzlinu si můžete pomocí páky natočit přímo do zmrzlinového poháru nebo do kornoutu, podobně jako při soft-ice zmrzlinovač. Automatická funkce čištění přivádí toto zařízení do dokonalosti. (klarstein.cz)

Podobné produkty ako Klarstein Sahnehäubchen, zmrzlinovač, kompresor, 1,5l, ušlechtilá ocel, černý

Klarstein Sahnehäubchen, zmrzlinovač, kompresor, 1,5l, ušlechtilá ocel, černý

Klarstein Sahnehäubchen, zmrzlinovač, kompresor, 1,5l, ušlechtilá ocel, černý
Detail

Léto je čas na zmrzlinu! Se zmrzlinovačem Klarstein Sahnehäubchen máte chutné, domácí zmrzlinové speciality hotové okamžitě. Malí i velcí labužníci si přijdou na své.Klarstein Sahnehäubchen je opravdový turbo zmrzlinovač: V průběhu 40 minut v něm ztuhnou vybrané suroviny na chutnou krémovou zmrzlinu. Tím se zajistí perfektní zchlazení během horkých dní - stejně jako dobrý pocit, když víte, že si cestu do zmrzliny najdou jen ty nejlepší přísady. Není vůbec žádný problém přizpůsobit recepturu vlastním preferovaným chutím nebo omezením, co se potravin týče - laktózová intolerance nebo alergie. Přes praktický otvor na vrchní straně je možné pomocí dodávaného trychtýře bezproblémově přidávat další suroviny během probíhající přípravy. Tím se otevírají stále nové možnosti přípravy chutných dobrot. Zmrzlinovač toto všechno zvládne s úsporným příkonem pouze 200 W.Ovládání zmrzlinovače na srozumitelném ovládacím poli je velmi jednoduché. Během provozu se zbývající čas trvání přípravy zobrazuje na přehledném LCD displeji. Po uplynutí doby přípravy se zmrzlinovač automaticky přepne přímo do tříhodinového chladicího režimu, aby se zmrzlá lahůdka rozplynula až na jazyku a nerozpustila se v přístroji. Třešničkou na dortu, v tomto případě na zmrzlině, je u zařízení Klarstein Sahnehäubchen jeho dávkovací systém a automatické čištění. Hotovou zmrzlinu si můžete pomocí páky natočit přímo do zmrzlinového poháru nebo do kornoutu, podobně jako při soft-ice zmrzlinovač. Automatická funkce čištění přivádí toto zařízení do dokonalosti. (electronic-star.cz)

Podobné produkty ako Klarstein Sahnehäubchen, zmrzlinovač, kompresor, 1,5l, ušlechtilá ocel, černý

Klarstein Sahnehäubchen, zmrzlinovač, kompresor, 1,5l, ušlechtilá ocel, bílý

Klarstein Sahnehäubchen, zmrzlinovač, kompresor, 1,5l, ušlechtilá ocel, bílý
Detail

Léto je čas na zmrzlinu! Se zmrzlinovačem Klarstein Sahnehäubchen máte chutné, domácí zmrzlinové speciality hotové okamžitě. Malí i velcí labužníci si přijdou na své.Klarstein Sahnehäubchen je opravdový turbo zmrzlinovač: V průběhu 40 minut v něm ztuhnou vybrané suroviny na chutnou krémovou zmrzlinu. Tím se zajistí perfektní zchlazení během horkých dní - stejně jako dobrý pocit, když víte, že si cestu do zmrzliny najdou jen ty nejlepší přísady. Není vůbec žádný problém přizpůsobit recepturu vlastním preferovaným chutím nebo omezením, co se potravin týče - laktózová intolerance nebo alergie. Přes praktický otvor na vrchní straně je možné pomocí dodávaného trychtýře bezproblémově přidávat další suroviny během probíhající přípravy. Tím se otevírají stále nové možnosti přípravy chutných dobrot. Zmrzlinovač toto všechno zvládne s úsporným příkonem pouze 200 W.Ovládání zmrzlinovače na srozumitelném ovládacím poli je velmi jednoduché. Během provozu se zbývající čas trvání přípravy zobrazuje na přehledném LCD displeji. Po uplynutí doby přípravy se zmrzlinovač automaticky přepne přímo do tříhodinového chladicího režimu, aby se zmrzlá lahůdka rozplynula až na jazyku a nerozpustila se v přístroji. Třešničkou na dortu, v tomto případě na zmrzlině, je u zařízení Klarstein Sahnehäubchen jeho dávkovací systém a automatické čištění. Hotovou zmrzlinu si můžete pomocí páky natočit přímo do zmrzlinového poháru nebo do kornoutu, podobně jako při soft-ice zmrzlinovač. Automatická funkce čištění přivádí toto zařízení do dokonalosti. (electronic-star.cz)

Podobné produkty ako Klarstein Sahnehäubchen, zmrzlinovač, kompresor, 1,5l, ušlechtilá ocel, bílý

Klarstein Sahnehäubchen, zmrzlinovač, kompresor, 1,5l, ušlechtilá ocel, bílý

Klarstein Sahnehäubchen, zmrzlinovač, kompresor, 1,5l, ušlechtilá ocel, bílý
Detail

Léto je čas na zmrzlinu! Se zmrzlinovačem Klarstein Sahnehäubchen máte chutné, domácí zmrzlinové speciality hotové okamžitě. Malí i velcí labužníci si přijdou na své.Klarstein Sahnehäubchen je opravdový turbo zmrzlinovač: V průběhu 40 minut v něm ztuhnou vybrané suroviny na chutnou krémovou zmrzlinu. Tím se zajistí perfektní zchlazení během horkých dní - stejně jako dobrý pocit, když víte, že si cestu do zmrzliny najdou jen ty nejlepší přísady. Není vůbec žádný problém přizpůsobit recepturu vlastním preferovaným chutím nebo omezením, co se potravin týče - laktózová intolerance nebo alergie. Přes praktický otvor na vrchní straně je možné pomocí dodávaného trychtýře bezproblémově přidávat další suroviny během probíhající přípravy. Tím se otevírají stále nové možnosti přípravy chutných dobrot. Zmrzlinovač toto všechno zvládne s úsporným příkonem pouze 200 W.Ovládání zmrzlinovače na srozumitelném ovládacím poli je velmi jednoduché. Během provozu se zbývající čas trvání přípravy zobrazuje na přehledném LCD displeji. Po uplynutí doby přípravy se zmrzlinovač automaticky přepne přímo do tříhodinového chladicího režimu, aby se zmrzlá lahůdka rozplynula až na jazyku a nerozpustila se v přístroji. Třešničkou na dortu, v tomto případě na zmrzlině, je u zařízení Klarstein Sahnehäubchen jeho dávkovací systém a automatické čištění. Hotovou zmrzlinu si můžete pomocí páky natočit přímo do zmrzlinového poháru nebo do kornoutu, podobně jako při soft-ice zmrzlinovač. Automatická funkce čištění přivádí toto zařízení do dokonalosti. (klarstein.cz)

Podobné produkty ako Klarstein Sahnehäubchen, zmrzlinovač, kompresor, 1,5l, ušlechtilá ocel, bílý

PRINCESS 292986 (Princess 292986)

PRINCESS 292986 (Princess 292986)
Detail

Popkornovač rychlá příprava za pomoci horkého vzduchu, během 3min čerstvý teplý křupavý popkorn, příkon: 1100W, světelný indikátor provozu rozměry, slim dizajn, mísa není součástí balení, odnímatelní víčko, bílá barva Za pomoci Princess 292986 si připravíte čerstvý lahodný popcorn přímo u vás doma. Popcornovač funguje na principu horkého vzduchu, který umožní přípravu popcornu už za 3 minuty. Samotná obsluha přístroje je velmi snadná. Stačí sejmout odnímatelné víčko, nasypat kukuřici a stisknout tlačítko. Za pár minut si již můžete vychutnávat čerstvou pochoutku. Popcornovač disponuje světelným indikátorem provozu. Jeho kompaktní zpracování umožňuje snadné uložení v každé kuchyni. Vychutnejte si lahodný popcorn díky Princess 292986. Klíčové vlastnosti popcornovače Princess 292986Kompaktní popcornovačPomocí horkého vzduchu připraví popcorn už za 3 minutyVelmi snadná obsluha i údržbaSe světelným indikátorem provozuPrincess 292986 s odnímatelným... (alza.cz)

Podobné produkty ako PRINCESS 292986 (Princess 292986)

PRINCESS 267003 (Princess 267003)

PRINCESS 267003 (Princess 267003)
Detail

Ponorný vařič univerzální, vaření metodou Sous-Vide, přenosný, LED displej, nastavení teploty v rozsahu od 25 do 95°C , funkce udržování teploty, automatické vypnutí, digitální časovač, ochrana proti přehřátí, ukazovatel hladiny vody, voděodolné IPX7, délka přívodního kabelu 1.5m, příkon: 1200W Ponorný vařič pro metodu Sous-VideVelký LED displej pro snadné nastaveníVolba teploty v rozsahu od 25 do 95 °C Není vyplněn Alternativní text k fotografii!Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Ponorný vařič Princess 267003Ponorný vařič Princess 267003 patří mezi inovativní produkty holandské značky Princess. S tímto univerzálním vařičem připravíte ty nejlepší pochoutky i pomocí náročné metody Sous-Vide. Navíc díky kompaktním rozměrům nezabere v kuchyni skoro žádné místo. Jeho praktická svorka se hodí na jakýkoli kulatý nebo čtvercový hrnec a lze ji jednoduše oddělit jednou rukou.... (alza.cz)

Podobné produkty ako PRINCESS 267003 (Princess 267003)

Klarstein Vanilla Sky, 180W, stříbrný, zmrzlinovač s kompresorem, nerezová ocel, 2 l

Klarstein Vanilla Sky, 180W, stříbrný, zmrzlinovač s kompresorem, nerezová ocel, 2 l
Detail

Máte chuť na zmrzlinu a nechcete nekvalitní kupované mražené krémy? Díky zmrzlinovači s kompresorem Vanilla Sky značky Klarstein si dokáže rychle a snadno vyrobit vlastní zmrzlinové potěšení. Kompresor s výkonem 180 W účinně zmrazí přidané suroviny za krátký čas na osvěžující teplotu. Při kombinaci surovin se přitom vaší fantazii meze nekladou - nezáleží na tom, zda se rozhodnete pro vanilkovou, ovocnou nebo čokoládovou zmrzlinu - tímto zmrzlinovačem připravíte lahodnou, domácí dobrůtku. Druh a množství surovin přitom dokonale přizpůsobíte přesně podle vlastní chuti. Velká nádoba na zmrzlinu s objemem 2 litry se ideálně hodí na různé oslavy v kruhu rodiny a přátel. Ovládání zařízení je mimořádně snadné: stačí ho jen zapnout, nastavit čas provozu a zapnout začátek programu. To vše prostřednictvím čtyř tlačítek a malého displeje na horní straně. Tlačítko Start/Stop umožňuje zastavit program kdykoliv během průběhu přípravy na doplnění dalších přísad. Odměrka a naběračka usnadňují přípravu zmrzliny a její podávání. Jakmile se dokončí příprava zmrzliny, zařízení se automaticky přepne do hodinového chladicího režimu, aby se nerozpustila. Zmrzlinovač lze snadno omývat díky jednotlivým rozebíratelným částem. Nadčasový design ve stříbrné barvě dělá ze zmrzlinovač i atraktivní designový doplněk. Dostupné barvy: stříbrná (10028873), červená (10028874) (klarstein.cz)

Podobné produkty ako Klarstein Vanilla Sky, 180W, stříbrný, zmrzlinovač s kompresorem, nerezová ocel, 2 l

Klarstein Vanilla Sky, 180W, červený, zmrzlinovač s kompresorem, nerezová ocel, 2 l

Klarstein Vanilla Sky, 180W, červený, zmrzlinovač s kompresorem, nerezová ocel, 2 l
Detail

Máte chuť na zmrzlinu a nechcete nekvalitní kupované mražené krémy? Díky zmrzlinovači s kompresorem Vanilla Sky značky Klarstein si dokáže rychle a snadno vyrobit vlastní zmrzlinové potěšení. Kompresor s výkonem 180 W účinně zmrazí přidané suroviny za krátký čas na osvěžující teplotu. Při kombinaci surovin se přitom vaší fantazii meze nekladou - nezáleží na tom, zda se rozhodnete pro vanilkovou, ovocnou nebo čokoládovou zmrzlinu - tímto zmrzlinovačem připravíte lahodnou, domácí dobrůtku. Druh a množství surovin přitom dokonale přizpůsobíte přesně podle vlastní chuti. Velká nádoba na zmrzlinu s objemem 2 litry se ideálně hodí na různé oslavy v kruhu rodiny a přátel. Ovládání zařízení je mimořádně snadné: stačí ho jen zapnout, nastavit čas provozu a zapnout začátek programu. To vše prostřednictvím čtyř tlačítek a malého displeje na horní straně. Tlačítko Start/Stop umožňuje zastavit program kdykoliv během průběhu přípravy na doplnění dalších přísad. Odměrka a naběračka usnadňují přípravu zmrzliny a její podávání. Jakmile se dokončí příprava zmrzliny, zařízení se automaticky přepne do hodinového chladicího režimu, aby se nerozpustila. Zmrzlinovač lze snadno omývat díky jednotlivým rozebíratelným částem. Nadčasový design v červené barvě dělá ze zmrzlinovač i atraktivní designový doplněk. Dostupné barvy: stříbrná (10028873), červená (10028874) (klarstein.cz)

Podobné produkty ako Klarstein Vanilla Sky, 180W, červený, zmrzlinovač s kompresorem, nerezová ocel, 2 l

Klarstein Vanilla Sky, 180W, stříbrný, zmrzlinovač s kompresorem, nerezová ocel, 2 l

Klarstein Vanilla Sky, 180W, stříbrný, zmrzlinovač s kompresorem, nerezová ocel, 2 l
Detail

Máte chuť na zmrzlinu a nechcete nekvalitní kupované mražené krémy? Díky zmrzlinovači s kompresorem Vanilla Sky značky Klarstein si dokáže rychle a snadno vyrobit vlastní zmrzlinové potěšení. Kompresor s výkonem 180 W účinně zmrazí přidané suroviny za krátký čas na osvěžující teplotu. Při kombinaci surovin se přitom vaší fantazii meze nekladou - nezáleží na tom, zda se rozhodnete pro vanilkovou, ovocnou nebo čokoládovou zmrzlinu - tímto zmrzlinovačem připravíte lahodnou, domácí dobrůtku. Druh a množství surovin přitom dokonale přizpůsobíte přesně podle vlastní chuti. Velká nádoba na zmrzlinu s objemem 2 litry se ideálně hodí na různé oslavy v kruhu rodiny a přátel. Ovládání zařízení je mimořádně snadné: stačí ho jen zapnout, nastavit čas provozu a zapnout začátek programu. To vše prostřednictvím čtyř tlačítek a malého displeje na horní straně. Tlačítko Start/Stop umožňuje zastavit program kdykoliv během průběhu přípravy na doplnění dalších přísad. Odměrka a naběračka usnadňují přípravu zmrzliny a její podávání. Jakmile se dokončí příprava zmrzliny, zařízení se automaticky přepne do hodinového chladicího režimu, aby se nerozpustila. Zmrzlinovač lze snadno omývat díky jednotlivým rozebíratelným částem. Nadčasový design ve stříbrné barvě dělá ze zmrzlinovač i atraktivní designový doplněk. Dostupné barvy: stříbrná (10028873), červená (10028874) (electronic-star.cz)

Podobné produkty ako Klarstein Vanilla Sky, 180W, stříbrný, zmrzlinovač s kompresorem, nerezová ocel, 2 l

Klarstein Vanilla Sky, 180W, červený, zmrzlinovač s kompresorem, nerezová ocel, 2 l

Klarstein Vanilla Sky, 180W, červený, zmrzlinovač s kompresorem, nerezová ocel, 2 l
Detail

Máte chuť na zmrzlinu a nechcete nekvalitní kupované mražené krémy? Díky zmrzlinovači s kompresorem Vanilla Sky značky Klarstein si dokáže rychle a snadno vyrobit vlastní zmrzlinové potěšení. Kompresor s výkonem 180 W účinně zmrazí přidané suroviny za krátký čas na osvěžující teplotu. Při kombinaci surovin se přitom vaší fantazii meze nekladou - nezáleží na tom, zda se rozhodnete pro vanilkovou, ovocnou nebo čokoládovou zmrzlinu - tímto zmrzlinovačem připravíte lahodnou, domácí dobrůtku. Druh a množství surovin přitom dokonale přizpůsobíte přesně podle vlastní chuti. Velká nádoba na zmrzlinu s objemem 2 litry se ideálně hodí na různé oslavy v kruhu rodiny a přátel. Ovládání zařízení je mimořádně snadné: stačí ho jen zapnout, nastavit čas provozu a zapnout začátek programu. To vše prostřednictvím čtyř tlačítek a malého displeje na horní straně. Tlačítko Start/Stop umožňuje zastavit program kdykoliv během průběhu přípravy na doplnění dalších přísad. Odměrka a naběračka usnadňují přípravu zmrzliny a její podávání. Jakmile se dokončí příprava zmrzliny, zařízení se automaticky přepne do hodinového chladicího režimu, aby se nerozpustila. Zmrzlinovač lze snadno omývat díky jednotlivým rozebíratelným částem. Nadčasový design v červené barvě dělá ze zmrzlinovač i atraktivní designový doplněk. Dostupné barvy: stříbrná (10028873), červená (10028874) (electronic-star.cz)

Podobné produkty ako Klarstein Vanilla Sky, 180W, červený, zmrzlinovač s kompresorem, nerezová ocel, 2 l

Princess 356280 Smart Wifi (Princess 356280 )

Princess 356280 Smart Wifi (Princess 356280 )
Detail

Čistička vzduchu výkon 280 m3/h, příkon 29 W, doporučená velikost místnosti do 35 m2, maximální hlučnost 55 dB(A), minimální hlučnost 55 dB(A), hepa, uhlíkový a předfiltr, automatický režim, časovač, dálkové ovládání, dětský zámek, dotykový panel, chytrá, noční režim, ovládání mobilem, pro alergiky, regulace výkonu, senzor kvality ovzduší, uhlíkový a wi-fi, rozměry: 250 × 454 × 250 mm (Š×V×H) Čistička vzduchu Princess okamžitě vylepší domácí atmosféru v čistší vzduch jak pro alergiky, tak i pro osoby zdravé. Tento pohotový přenosný parťák se uplatní hlavně do místností o rozloze maximálně 35 m2. O velmi pěkné účinnosti a spolehlivosti v čištění ovzduší hovoří sám za sebe vzduchový výkon – čistička vzduchu pojme množství až 280 m3/h. Vzduch se prvně očistí od hrubších nečistot díky předfiltru. Klíčovou filtrační částí čističky vzduchu Princess je však vzduchový filtr typu HEPA, jenž účinně zvládne likvidovat téměř až 99 % všech možných alergenů včetně... (alza.cz)

Podobné produkty ako Princess 356280 Smart Wifi (Princess 356280 )
Clatronic IMC 3650 zmrzlinovač, ProfiCook IMC 1140 zmrzlinovač, Guzzanti GZ 159 zmrzlinovač, Guzzanti GZ 158 zmrzlinovač, Guzzanti GZ 157 zmrzlinovač, Jídelní židle 4 ks černé umělá kůže (282608), DOMO DO9207I zmrzlinovač s kompresorem, DOMO DO9243I zmrzlinovač s kompresorem, PRINCESS 292986 (Princess 292986), PRINCESS 267003 (Princess 267003), DOMO DO9252l zmrzlinovač s kompresorem a jogurtovač, Princess 356280 Smart Wifi (Princess 356280 ), Klarstein Sahnehäubchen, zmrzlinovač, kompresor, 1,5l, ušlechtilá ocel, černý, Klarstein Sahnehäubchen, zmrzlinovač, kompresor, 1,5l, ušlechtilá ocel, bílý, Princess Diana (), PRINCESS 182011 (182011), Princess 182074 (182074), PRINCESS 112247 (112247), Princess 303021 (303021), Princess 132465 (8713016085931), PRINCESS 182050 (01.182050.01.001), disney princess panenky, Princess 162645 (162645), Princess 221054 (221054), PRINCESS 132397 (132397), Princess 102325 (102325), Princess 3D (8427934248155), catrice disney princess, Princess 132398 (132398)