Polysan selma hluboká sprchová vanička, čtvrtkruh 90x90x30cm, r550, bílá 28611

Produkt Polysan selma hluboká sprchová vanička, čtvrtkruh 90x90x30cm, r550, bílá 28611 sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Polysan selma hluboká sprchová vanička, čtvrtkruh 90x90x30cm, r550, bílá 28611 upraviť a produkt hľadať znova.

POLYSAN SELMA hluboká sprchová vanička, čtvrtkruh 90x90x30cm, R550, bílá 28611

POLYSAN SELMA hluboká sprchová vanička, čtvrtkruh 90x90x30cm, R550, bílá 28611
Detail

Akrylát Akrylátové vany a vaničky jsou vyráběny ze značkového akrylátu Akripol. Na rozdíl od koextrudovaných akrylátových desek, které mají měkčí povrch a menší chemickou odolnost, se akrylát Akripol vyrábí litím. To mj. znamená, že je probarvený v celé tloušťce, plně stálobarevný, neporézní a s vysokou povrchovou pevností. Má hladký povrch s minimální možností uklouznutí a dobře tlumí hluk dopadající vody. Sprchovou vaničku českého výrobce POLYSAN můžeme považovat díky svým rozměrům jak za mělkou vanu, tak i hlubokou vaničku větších rozměrů. Hodí se pro rekonstrukce koupelen v panelových domech, kde malé rozměry nedovolují použít vanu běžné velikosti. Vanička je vybavena přepadovým otvorem, proto doporučujeme použít vanovou odtokovou soupravu. Vaničku lze klasicky podezdít nebo použít obkladové panely. V případě podezdění doporučujeme k vaničce zakoupit nohy (podstavec) V případě instalace s obkladovým panelem doporučujeme k vaničce zakoupit nosnou konstrukci Podmínkou záruky na produkt je použití doporučeného typu podstavce/nosné konstrukce Akrylátové sprchové vaničky Polysan představují nejvyšší kvalitu v daném segmentu. Jsou vyráběny z litého akrylátu zpevněného sklolaminátem. Dno vaničky je vyztužené DTD deskou. Akrylát má velice hladký povrch s minimální možností uklouznutí, velmi dobře tlumí hluk dopadající vody a je stálobarevný. O robustní konstrukci vypovídá hmotnost vaničky. Odpadní sifon není součástí vaničky. Prodloužená záruka Na sprchové vaničky POLYSAN vyrobené z akrylátu poskytujeme záruku 10 let.Podmínkou záruky je správná instalace podle návodu, včetně použití originálních podstavců POLYSAN dle typu hluboké vaničky. Doporučený typ podstavce je vždy uveden u každé hluboké vaničky. EAN: 8590729052760 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako POLYSAN SELMA hluboká sprchová vanička, čtvrtkruh 90x90x30cm, R550, bílá 28611 , Mereo čtvrtkruhová sprchová vanička r550, 90x90x4 cm, smc, bílá, včetně sifonu (cv01ns)

POLYSAN CARMEN hluboká sprchová vanička, čtverec 90x90x30cm, bílá 29611

POLYSAN CARMEN hluboká sprchová vanička, čtverec 90x90x30cm, bílá 29611
Detail

Akrylát Akrylátové vany a vaničky jsou vyráběny ze značkového akrylátu Akripol. Na rozdíl od koextrudovaných akrylátových desek, které mají měkčí povrch a menší chemickou odolnost, se akrylát Akripol vyrábí litím. To mj. znamená, že je probarvený v celé tloušťce, plně stálobarevný, neporézní a s vysokou povrchovou pevností. Má hladký povrch s minimální možností uklouznutí a dobře tlumí hluk dopadající vody. Akrylátové sprchové vaničky Polysan představují nejvyšší kvalitu v daném segmentu. Jsou vyráběny z litého akrylátu zpevněného sklolaminátem. Dno vaničky je vyztužené DTD deskou. Akrylát má velice hladký povrch s minimální možností uklouznutí, velmi dobře tlumí hluk dopadající vody a je stálobarevný. O robustní konstrukci vypovídá hmotnost vaničky. Odpadní sifon není součástí vaničky. Prodloužená záruka Na sprchové vaničky POLYSAN vyrobené z akrylátu poskytujeme záruku 10 let.Podmínkou záruky je správná instalace podle návodu, včetně použití originálních podstavců POLYSAN dle typu hluboké vaničky. Doporučený typ podstavce je vždy uveden u každé hluboké vaničky. EAN: 8590729052852 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako POLYSAN CARMEN hluboká sprchová vanička, čtverec 90x90x30cm, bílá 29611 , Mereo čtvrtkruhová sprchová vanička, 80x80x6,5 cm, r550, keramická (cv14x)

POLYSAN SERA sprchová vanička z litého mramoru, čtvrtkruh 80x80cm, R550, bílá 40511

POLYSAN SERA sprchová vanička z litého mramoru, čtvrtkruh 80x80cm, R550, bílá 40511
Detail

Litý mramor - materiál s tepelně-izolačními vlastnostmi, které oceníte při každém doteku Používá se pro výrobu sprchových vaniček, van, umyvadel i dalších produktů. Vyrábí se ze směsi mletého vápence, sklářského písku, polyesterové pryskyřice a barviv. Výrobky z litého mramoru se vyznačují vysokou pevností, stabilitou a elegantním designem. Vanička má hladké dno Příplatek za barevné provedení dle vzorníku RAL lesk: 30 %(Barevné provedení RAL mat není možné.) Dle typu instalace možno dokoupit výškově stavitelné nožičky Na sprchovou vaničku POLYSAN vyrobenou z litého mramoru poskytujeme záruku 2 roky. Podmínkou záruky je správné usazení podle návodu.V případě obezdění nebo použití obkladového panelu musí být vanička podepřena originálními nožičkami POLYSAN dle typu vaničky.Sprchové vaničky KLASIK z litého mramoru Litý mramor MICADOR je nadčasový materiál s dlouhou životností a vysokou odolností. Sprchové vaničky z tohoto materiálu se vyznačují dokonale hladkým a rovným povrchem se snadnou údržbou. Jejich hlavní přednost je vysoká pevnost a stabilita společně s nulovým průhybem. Ostré vnější hrany vaniček splňují nároky na vzhled moderní koupelny a zároveň umožňují bezespárové přisazení ke stěně.Sprchové vaničky lze nainstalovat bezbariérově do podlahy nebo postavit na nožičky a klasicky obezdít, popřípadě osadit obkladovým panelem. Průměr odpadu vaniček je 90 mm. Standardní barva vaniček je bílá. EAN: 8590729045090 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako POLYSAN SERA sprchová vanička z litého mramoru, čtvrtkruh 80x80cm, R550, bílá 40511 , Mereo čtvrtkruhová sprchová vanička, 80x80x3 cm, r550, bez nožiček, litý mramor (cv15m)

POLYSAN SERA sprchová vanička z litého mramoru, čtvrtkruh 100x100cm, R550, bílá 62111

POLYSAN SERA sprchová vanička z litého mramoru, čtvrtkruh 100x100cm, R550, bílá 62111
Detail

Litý mramor - materiál s tepelně-izolačními vlastnostmi, které oceníte při každém doteku Používá se pro výrobu sprchových vaniček, van, umyvadel i dalších produktů. Vyrábí se ze směsi mletého vápence, sklářského písku, polyesterové pryskyřice a barviv. Výrobky z litého mramoru se vyznačují vysokou pevností, stabilitou a elegantním designem. Vanička má hladké dno Příplatek za barevné provedení dle vzorníku RAL lesk: 30 %(Barevné provedení RAL mat není možné.) Dle typu instalace možno dokoupit výškově stavitelné nožičky Na sprchovou vaničku POLYSAN vyrobenou z litého mramoru poskytujeme záruku 2 roky. Podmínkou záruky je správné usazení podle návodu.V případě obezdění nebo použití obkladového panelu musí být vanička podepřena originálními nožičkami POLYSAN dle typu vaničky.Sprchové vaničky KLASIK z litého mramoru Litý mramor MICADOR je nadčasový materiál s dlouhou životností a vysokou odolností. Sprchové vaničky z tohoto materiálu se vyznačují dokonale hladkým a rovným povrchem se snadnou údržbou. Jejich hlavní přednost je vysoká pevnost a stabilita společně s nulovým průhybem. Ostré vnější hrany vaniček splňují nároky na vzhled moderní koupelny a zároveň umožňují bezespárové přisazení ke stěně.Sprchové vaničky lze nainstalovat bezbariérově do podlahy nebo postavit na nožičky a klasicky obezdít, popřípadě osadit obkladovým panelem. Průměr odpadu vaniček je 90 mm. Standardní barva vaniček je bílá. EAN: 8590729049135 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako POLYSAN SERA sprchová vanička z litého mramoru, čtvrtkruh 100x100cm, R550, bílá 62111 , Mereo čtvrtkruhová sprchová vanička, 100x100x3 cm, r550, bez nožiček, litý mramor (cv75m)

POLYSAN SERA sprchová vanička z litého mramoru, čtvrtkruh 90x90cm, R550, bílá 41511

POLYSAN SERA sprchová vanička z litého mramoru, čtvrtkruh 90x90cm, R550, bílá 41511
Detail

Litý mramor - materiál s tepelně-izolačními vlastnostmi, které oceníte při každém doteku Používá se pro výrobu sprchových vaniček, van, umyvadel i dalších produktů. Vyrábí se ze směsi mletého vápence, sklářského písku, polyesterové pryskyřice a barviv. Výrobky z litého mramoru se vyznačují vysokou pevností, nulovým průhybem, stabilitou a elegantním designem. Sprchové vaničky KLASIK z litého mramoru Litý mramor MICADOR je nadčasový materiál s dlouhou životností a vysokou odolností. Sprchové vaničky z tohoto materiálu se vyznačují dokonale hladkým a rovným povrchem se snadnou údržbou. Jejich hlavní přednost je vysoká pevnost a stabilita společně s nulovým průhybem. Ostré vnější hrany vaniček splňují nároky na vzhled moderní koupelny a zároveň umožňují bezespárové přisazení ke stěně.Sprchové vaničky lze nainstalovat bezbariérově do podlahy nebo postavit na nožičky a klasicky obezdít, popřípadě osadit obkladovým panelem. Průměr odpadu vaniček je 90 mm. Standardní barva vaniček je bílá.Příplatek za barevné provedení dle vzorníku RAL lesk: 30 % (provedení RAL mat není možné). Na sprchovou vaničku POLYSAN vyrobenou z litého mramoru poskytujeme záruku 2 roky. Podmínkou záruky je správné usazení podle návodu.V případě obezdění nebo použití obkladového panelu musí být vanička podepřena originálními nožičkami POLYSAN dle typu vaničky. EAN: 8590729045366 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako POLYSAN SERA sprchová vanička z litého mramoru, čtvrtkruh 90x90cm, R550, bílá 41511 , Sprchová vanička smc bílá 120 × 70 cm

POLYSAN LUSSA sprchová vanička z litého mramoru se záklopem, čtvrtkruh 90x90cm, R550 71602

POLYSAN LUSSA sprchová vanička z litého mramoru se záklopem, čtvrtkruh 90x90cm, R550 71602
Detail

Litý mramor - materiál s tepelně-izolačními vlastnostmi, které oceníte při každém doteku Používá se pro výrobu sprchových vaniček, van, umyvadel i dalších produktů. Vyrábí se ze směsi mletého vápence, sklářského písku, polyesterové pryskyřice a barviv. Výrobky z litého mramoru se vyznačují vysokou pevností, stabilitou a elegantním designem. Díky použití záklopu sifonu z litého mramoru vyniká vanička LUSSA čistými liniemi a kompaktním vzhledem. Sprchová vanička, hladké dno Příplatek za barevné provedení dle vzorníku RAL lesk: 30 %(Barevné provedení RAL mat není možné.) Nutno objednat samostatně speciální sifon Dle typu instalace možno dokoupit výškově stavitelné nožičky Na sprchovou vaničku POLYSAN vyrobenou z litého mramoru poskytujeme záruku 2 roky. Podmínkou záruky je správné usazení podle návodu.V případě obezdění nebo použití obkladového panelu musí být vanička podepřena originálními nožičkami POLYSAN dle typu vaničky.Čisté linie a kompaktní vzhled sprchových vaniček COVER je docílen díky použití záklopu sifonu z litého mramoru. Pod designovým krytem, který pohledově spojuje dno vaničky s odtokovou částí, je umístěn standardní nízký sifon s nerezovou přírubou, který má maximální odtok až 52 l/min. Průměr odpadu je 90 mm. Litý mramor MICADOR je nadčasový materiál s dlouhou životností a vysokou odolností. Sprchové vaničky z tohoto materiálu se vyznačují dokonale hladkým a rovným povrchem se snadnou údržbou. Jejich hlavní přednost je vysoká pevnost a stabilita společně s nulovým průhybem. Ostré vnější hrany vaniček splňují nároky na vzhled moderní koupelny a zároveň umožňují bezespárové přisazení ke stěně.Sprchové vaničky lze nainstalovat bezbariérově do podlahy nebo postavit na nožičky a klasicky obezdít, popřípadě osadit obkladovým panelem. Průměr odpadu vaniček je 90 mm. Standardní barva vaniček je bílá. EAN: 8590729067306 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako POLYSAN LUSSA sprchová vanička z litého mramoru se záklopem, čtvrtkruh 90x90cm, R550 71602 , Sprchová vanička smc bílá 80 × 80 cm

POLYSAN RENA L sprchová vanička z litého mramoru, čtvrtkruh 100x80cm, R550, levá, bílá 75511

POLYSAN RENA L sprchová vanička z litého mramoru, čtvrtkruh 100x80cm, R550, levá, bílá 75511
Detail

Litý mramor - materiál s tepelně-izolačními vlastnostmi, které oceníte při každém doteku Používá se pro výrobu sprchových vaniček, van, umyvadel i dalších produktů. Vyrábí se ze směsi mletého vápence, sklářského písku, polyesterové pryskyřice a barviv. Výrobky z litého mramoru se vyznačují vysokou pevností, stabilitou a elegantním designem. Sprchová vanička, hladké dno Příplatek za barevné provedení dle vzorníku RAL lesk: 30 %(Barevné provedení RAL mat není možné.) Dle typu instalace možno dokoupit výškově stavitelné nožičky Na sprchovou vaničku POLYSAN vyrobenou z litého mramoru poskytujeme záruku 2 roky. Podmínkou záruky je správné usazení podle návodu.V případě obezdění nebo použití obkladového panelu musí být vanička podepřena originálními nožičkami POLYSAN dle typu vaničky.Sprchové vaničky KLASIK z litého mramoru Litý mramor MICADOR je nadčasový materiál s dlouhou životností a vysokou odolností. Sprchové vaničky z tohoto materiálu se vyznačují dokonale hladkým a rovným povrchem se snadnou údržbou. Jejich hlavní přednost je vysoká pevnost a stabilita společně s nulovým průhybem. Ostré vnější hrany vaniček splňují nároky na vzhled moderní koupelny a zároveň umožňují bezespárové přisazení ke stěně.Sprchové vaničky lze nainstalovat bezbariérově do podlahy nebo postavit na nožičky a klasicky obezdít, popřípadě osadit obkladovým panelem. Průměr odpadu vaniček je 90 mm. Standardní barva vaniček je bílá. EAN: 8590729058243 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako POLYSAN RENA L sprchová vanička z litého mramoru, čtvrtkruh 100x80cm, R550, levá, bílá 75511 , Sprchová vanička smc bílá 100 × 70 cm

POLYSAN RENA L sprchová vanička z litého mramoru, čtvrtkruh 120x90cm, R550, levá, bílá 64611

POLYSAN RENA L sprchová vanička z litého mramoru, čtvrtkruh 120x90cm, R550, levá, bílá 64611
Detail

Litý mramor - materiál s tepelně-izolačními vlastnostmi, které oceníte při každém doteku Používá se pro výrobu sprchových vaniček, van, umyvadel i dalších produktů. Vyrábí se ze směsi mletého vápence, sklářského písku, polyesterové pryskyřice a barviv. Výrobky z litého mramoru se vyznačují vysokou pevností, stabilitou a elegantním designem. Sprchová vanička, hladké dno Příplatek za barevné provedení dle vzorníku RAL lesk: 30 %(Barevné provedení RAL mat není možné.) Dle typu instalace možno dokoupit výškově stavitelné nožičky Na sprchovou vaničku POLYSAN vyrobenou z litého mramoru poskytujeme záruku 2 roky. Podmínkou záruky je správné usazení podle návodu.V případě obezdění nebo použití obkladového panelu musí být vanička podepřena originálními nožičkami POLYSAN dle typu vaničky.Sprchové vaničky KLASIK z litého mramoru Litý mramor MICADOR je nadčasový materiál s dlouhou životností a vysokou odolností. Sprchové vaničky z tohoto materiálu se vyznačují dokonale hladkým a rovným povrchem se snadnou údržbou. Jejich hlavní přednost je vysoká pevnost a stabilita společně s nulovým průhybem. Ostré vnější hrany vaniček splňují nároky na vzhled moderní koupelny a zároveň umožňují bezespárové přisazení ke stěně.Sprchové vaničky lze nainstalovat bezbariérově do podlahy nebo postavit na nožičky a klasicky obezdít, popřípadě osadit obkladovým panelem. Průměr odpadu vaniček je 90 mm. Standardní barva vaniček je bílá. EAN: 8590729050438 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako POLYSAN RENA L sprchová vanička z litého mramoru, čtvrtkruh 120x90cm, R550, levá, bílá 64611 , Sprchová vanička smc bílá 90 × 80 cm

POLYSAN RENA R sprchová vanička z litého mramoru,čtvrtkruh 100x80cm, R550, pravá, bílá 76511

POLYSAN RENA R sprchová vanička z litého mramoru,čtvrtkruh 100x80cm, R550, pravá, bílá 76511
Detail

Litý mramor - materiál s tepelně-izolačními vlastnostmi, které oceníte při každém doteku Používá se pro výrobu sprchových vaniček, van, umyvadel i dalších produktů. Vyrábí se ze směsi mletého vápence, sklářského písku, polyesterové pryskyřice a barviv. Výrobky z litého mramoru se vyznačují vysokou pevností, stabilitou a elegantním designem. Vanička má hladké dno Příplatek za barevné provedení dle vzorníku RAL lesk: 30 %(Barevné provedení RAL mat není možné.) Dle typu instalace možno dokoupit výškově stavitelné nožičky Na sprchovou vaničku POLYSAN vyrobenou z litého mramoru poskytujeme záruku 2 roky. Podmínkou záruky je správné usazení podle návodu.V případě obezdění nebo použití obkladového panelu musí být vanička podepřena originálními nožičkami POLYSAN dle typu vaničky.Sprchové vaničky KLASIK z litého mramoru Litý mramor MICADOR je nadčasový materiál s dlouhou životností a vysokou odolností. Sprchové vaničky z tohoto materiálu se vyznačují dokonale hladkým a rovným povrchem se snadnou údržbou. Jejich hlavní přednost je vysoká pevnost a stabilita společně s nulovým průhybem. Ostré vnější hrany vaniček splňují nároky na vzhled moderní koupelny a zároveň umožňují bezespárové přisazení ke stěně.Sprchové vaničky lze nainstalovat bezbariérově do podlahy nebo postavit na nožičky a klasicky obezdít, popřípadě osadit obkladovým panelem. Průměr odpadu vaniček je 90 mm. Standardní barva vaniček je bílá. EAN: 8590729058335 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako POLYSAN RENA R sprchová vanička z litého mramoru,čtvrtkruh 100x80cm, R550, pravá, bílá 76511 , Sprchová vanička smc bílá 90 × 70 cm (144768)

POLYSAN RENA R sprchová vanička z litého mramoru, čtvrtkruh 120x90cm, R550, pravá,bílá 65611

POLYSAN RENA R sprchová vanička z litého mramoru, čtvrtkruh 120x90cm, R550, pravá,bílá 65611
Detail

Litý mramor - materiál s tepelně-izolačními vlastnostmi, které oceníte při každém doteku Používá se pro výrobu sprchových vaniček, van, umyvadel i dalších produktů. Vyrábí se ze směsi mletého vápence, sklářského písku, polyesterové pryskyřice a barviv. Výrobky z litého mramoru se vyznačují vysokou pevností, stabilitou a elegantním designem. Sprchová vanička, hladké dno Příplatek za barevné provedení dle vzorníku RAL lesk: 30 %(Barevné provedení RAL mat není možné.) Dle typu instalace možno dokoupit výškově stavitelné nožičky Na sprchovou vaničku POLYSAN vyrobenou z litého mramoru poskytujeme záruku 2 roky. Podmínkou záruky je správné usazení podle návodu.V případě obezdění nebo použití obkladového panelu musí být vanička podepřena originálními nožičkami POLYSAN dle typu vaničky.Sprchové vaničky KLASIK z litého mramoru Litý mramor MICADOR je nadčasový materiál s dlouhou životností a vysokou odolností. Sprchové vaničky z tohoto materiálu se vyznačují dokonale hladkým a rovným povrchem se snadnou údržbou. Jejich hlavní přednost je vysoká pevnost a stabilita společně s nulovým průhybem. Ostré vnější hrany vaniček splňují nároky na vzhled moderní koupelny a zároveň umožňují bezespárové přisazení ke stěně.Sprchové vaničky lze nainstalovat bezbariérově do podlahy nebo postavit na nožičky a klasicky obezdít, popřípadě osadit obkladovým panelem. Průměr odpadu vaniček je 90 mm. Standardní barva vaniček je bílá. EAN: 8590729050520 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako POLYSAN RENA R sprchová vanička z litého mramoru, čtvrtkruh 120x90cm, R550, pravá,bílá 65611 , Mereo čtvercová sprchová vanička, 90x90x4 cm, smc, bílá, včetně sifonu (cv31ns)

POLYSAN RENA L sprchová vanička z litého mramoru, čtvrtkruh 90x80cm, R550, levá, bílá 72890

POLYSAN RENA L sprchová vanička z litého mramoru, čtvrtkruh 90x80cm, R550, levá, bílá 72890
Detail

Litý mramor - materiál s tepelně-izolačními vlastnostmi, které oceníte při každém doteku Používá se pro výrobu sprchových vaniček, van, umyvadel i dalších produktů. Vyrábí se ze směsi mletého vápence, sklářského písku, polyesterové pryskyřice a barviv. Výrobky z litého mramoru se vyznačují vysokou pevností, stabilitou a elegantním designem. Sprchová vanička, hladké dno Příplatek za barevné provedení dle vzorníku RAL lesk: 30 %(Barevné provedení RAL mat není možné.) Dle typu instalace možno dokoupit výškově stavitelné nožičky Na sprchovou vaničku POLYSAN vyrobenou z litého mramoru poskytujeme záruku 2 roky. Podmínkou záruky je správné usazení podle návodu.V případě obezdění nebo použití obkladového panelu musí být vanička podepřena originálními nožičkami POLYSAN dle typu vaničky.Sprchové vaničky KLASIK z litého mramoru Litý mramor MICADOR je nadčasový materiál s dlouhou životností a vysokou odolností. Sprchové vaničky z tohoto materiálu se vyznačují dokonale hladkým a rovným povrchem se snadnou údržbou. Jejich hlavní přednost je vysoká pevnost a stabilita společně s nulovým průhybem. Ostré vnější hrany vaniček splňují nároky na vzhled moderní koupelny a zároveň umožňují bezespárové přisazení ke stěně.Sprchové vaničky lze nainstalovat bezbariérově do podlahy nebo postavit na nožičky a klasicky obezdít, popřípadě osadit obkladovým panelem. Průměr odpadu vaniček je 90 mm. Standardní barva vaniček je bílá. EAN: 8590729080268 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako POLYSAN RENA L sprchová vanička z litého mramoru, čtvrtkruh 90x80cm, R550, levá, bílá 72890 , Sprchová vanička smc černá 100 × 70 cm

POLYSAN RENA R sprchová vanička z litého mramoru, čtvrtkruh 90x80cm, R550, pravá, bílá 72891

POLYSAN RENA R sprchová vanička z litého mramoru, čtvrtkruh 90x80cm, R550, pravá, bílá 72891
Detail

Litý mramor - materiál s tepelně-izolačními vlastnostmi, které oceníte při každém doteku Používá se pro výrobu sprchových vaniček, van, umyvadel i dalších produktů. Vyrábí se ze směsi mletého vápence, sklářského písku, polyesterové pryskyřice a barviv. Výrobky z litého mramoru se vyznačují vysokou pevností, stabilitou a elegantním designem. Sprchová vanička, hladké dno Příplatek za barevné provedení dle vzorníku RAL lesk: 30 %(Barevné provedení RAL mat není možné.) Dle typu instalace možno dokoupit výškově stavitelné nožičky Na sprchovou vaničku POLYSAN vyrobenou z litého mramoru poskytujeme záruku 2 roky. Podmínkou záruky je správné usazení podle návodu.V případě obezdění nebo použití obkladového panelu musí být vanička podepřena originálními nožičkami POLYSAN dle typu vaničky.Sprchové vaničky KLASIK z litého mramoru Litý mramor MICADOR je nadčasový materiál s dlouhou životností a vysokou odolností. Sprchové vaničky z tohoto materiálu se vyznačují dokonale hladkým a rovným povrchem se snadnou údržbou. Jejich hlavní přednost je vysoká pevnost a stabilita společně s nulovým průhybem. Ostré vnější hrany vaniček splňují nároky na vzhled moderní koupelny a zároveň umožňují bezespárové přisazení ke stěně.Sprchové vaničky lze nainstalovat bezbariérově do podlahy nebo postavit na nožičky a klasicky obezdít, popřípadě osadit obkladovým panelem. Průměr odpadu vaniček je 90 mm. Standardní barva vaniček je bílá. EAN: 8590729080275 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako POLYSAN RENA R sprchová vanička z litého mramoru, čtvrtkruh 90x80cm, R550, pravá, bílá 72891 , Sprchová vanička smc černá 100 × 80 cm

Bruckner ELSE sprchová vanička z litého mramoru, čtvrtkruh 90x90cm, R550, bílá 800.311.4

Bruckner ELSE sprchová vanička z litého mramoru, čtvrtkruh 90x90cm, R550, bílá 800.311.4
Detail

Litý mramor - materiál s tepelně-izolačními vlastnostmi, které oceníte při každém doteku Používá se pro výrobu sprchových vaniček, van, umyvadel i dalších produktů. Vyrábí se ze směsi mletého vápence, sklářského písku, polyesterové pryskyřice a barviv. Výrobky z litého mramoru se vyznačují vysokou pevností, nulovým průhybem, stabilitou a elegantním designem. EAN: 8590913944215 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako Bruckner ELSE sprchová vanička z litého mramoru, čtvrtkruh 90x90cm, R550, bílá 800.311.4 , Sprchová vanička smc černá 90 × 70 cm

POLYSAN VISLA hluboká sprchová vanička, čtverec 80x80x29cm, bílá 50111

POLYSAN VISLA hluboká sprchová vanička, čtverec 80x80x29cm, bílá 50111
Detail

Akrylát Akrylátové vany a vaničky jsou vyráběny ze značkového akrylátu Akripol. Na rozdíl od koextrudovaných akrylátových desek, které mají měkčí povrch a menší chemickou odolnost, se akrylát Akripol vyrábí litím. To mj. znamená, že je probarvený v celé tloušťce, plně stálobarevný, neporézní a s vysokou povrchovou pevností. Má hladký povrch s minimální možností uklouznutí a dobře tlumí hluk dopadající vody. Akrylátové sprchové vaničky Polysan představují nejvyšší kvalitu v daném segmentu. Jsou vyráběny z litého akrylátu zpevněného sklolaminátem. Dno vaničky je vyztužené DTD deskou. Akrylát má velice hladký povrch s minimální možností uklouznutí, velmi dobře tlumí hluk dopadající vody a je stálobarevný. O robustní konstrukci vypovídá hmotnost vaničky. Odpadní sifon není součástí vaničky. Prodloužená záruka Na sprchové vaničky POLYSAN vyrobené z akrylátu poskytujeme záruku 10 let.Podmínkou záruky je správná instalace podle návodu, včetně použití originálních podstavců POLYSAN dle typu hluboké vaničky. Doporučený typ podstavce je vždy uveden u každé hluboké vaničky. EAN: 8590729034636 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako POLYSAN VISLA hluboká sprchová vanička, čtverec 80x80x29cm, bílá 50111 , Sprchová vanička smc černá 90 × 80 cm

POLYSAN DEEP hluboká sprchová vanička, obdélník 100x75x26cm, bílá 72879

POLYSAN DEEP hluboká sprchová vanička, obdélník 100x75x26cm, bílá 72879
Detail

Akrylát Akrylátové vany a vaničky jsou vyráběny ze značkového akrylátu Akripol. Na rozdíl od koextrudovaných akrylátových desek, které mají měkčí povrch a menší chemickou odolnost, se akrylát Akripol vyrábí litím. To mj. znamená, že je probarvený v celé tloušťce, plně stálobarevný, neporézní a s vysokou povrchovou pevností. Má hladký povrch s minimální možností uklouznutí a dobře tlumí hluk dopadající vody. V případě podezdění doporučujeme k vaničce zakoupit nohy (podstavec) V případě instalace s obkladovým panelem doporučujeme k vaničce zakoupit nosnou konstrukci Charakteristika vaniček DEEP Výborně se hodí pro rekonstrukce koupelen v panelových domech Vanička je vybavena přepadovým otvorem, lze ji tedy bezpečně napustit Vaničku lze usadit na nožičky nebo nosnou konstrukci, vhodné typy jsou uvedeny u každé vaničky Vaničku lze klasicky podezdít nebo použít obkladové panely PLAIN Prodloužená záruka Na sprchové vaničky POLYSAN vyrobené z akrylátu poskytujeme záruku 10 let.Podmínkou záruky je správná instalace podle návodu, včetně použití originálních podstavců POLYSAN dle typu hluboké vaničky. Doporučený typ podstavce je vždy uveden u každé hluboké vaničky. EAN: 8590729080152 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako POLYSAN DEEP hluboká sprchová vanička, obdélník 100x75x26cm, bílá 72879 , Sprchová vanička smc černá 120 × 70 cm

POLYSAN DEEP hluboká sprchová vanička, obdélník 100x90x26cm, bílá 72340

POLYSAN DEEP hluboká sprchová vanička, obdélník 100x90x26cm, bílá 72340
Detail

Akrylát Akrylátové vany a vaničky jsou vyráběny ze značkového akrylátu Akripol. Na rozdíl od koextrudovaných akrylátových desek, které mají měkčí povrch a menší chemickou odolnost, se akrylát Akripol vyrábí litím. To mj. znamená, že je probarvený v celé tloušťce, plně stálobarevný, neporézní a s vysokou povrchovou pevností. Má hladký povrch s minimální možností uklouznutí a dobře tlumí hluk dopadající vody. V případě podezdění doporučujeme k vaničce zakoupit nohy (podstavec) V případě instalace s obkladovým panelem doporučujeme k vaničce zakoupit nosnou konstrukci Charakteristika vaniček DEEP Výborně se hodí pro rekonstrukce koupelen v panelových domech Vanička je vybavena přepadovým otvorem, lze ji tedy bezpečně napustit Vaničku lze usadit na nožičky nebo nosnou konstrukci, vhodné typy jsou uvedeny u každé vaničky Vaničku lze klasicky podezdít nebo použít obkladové panely PLAIN Prodloužená záruka Na sprchové vaničky POLYSAN vyrobené z akrylátu poskytujeme záruku 10 let.Podmínkou záruky je správná instalace podle návodu, včetně použití originálních podstavců POLYSAN dle typu hluboké vaničky. Doporučený typ podstavce je vždy uveden u každé hluboké vaničky. EAN: 8590729074670 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako POLYSAN DEEP hluboká sprchová vanička, obdélník 100x90x26cm, bílá 72340 , Sprchová vanička smc černá 90 × 90 cm

POLYSAN DEEP hluboká sprchová vanička, obdélník 110x90x26cm, bílá 72363

POLYSAN DEEP hluboká sprchová vanička, obdélník 110x90x26cm, bílá 72363
Detail

Akrylát Akrylátové vany a vaničky jsou vyráběny ze značkového akrylátu Akripol. Na rozdíl od koextrudovaných akrylátových desek, které mají měkčí povrch a menší chemickou odolnost, se akrylát Akripol vyrábí litím. To mj. znamená, že je probarvený v celé tloušťce, plně stálobarevný, neporézní a s vysokou povrchovou pevností. Má hladký povrch s minimální možností uklouznutí a dobře tlumí hluk dopadající vody. V případě podezdění doporučujeme k vaničce zakoupit nohy (podstavec) V případě instalace s obkladovým panelem doporučujeme k vaničce zakoupit nosnou konstrukci Charakteristika vaniček DEEP Výborně se hodí pro rekonstrukce koupelen v panelových domech Vanička je vybavena přepadovým otvorem, lze ji tedy bezpečně napustit Vaničku lze usadit na nožičky nebo nosnou konstrukci, vhodné typy jsou uvedeny u každé vaničky Vaničku lze klasicky podezdít nebo použít obkladové panely PLAIN Prodloužená záruka Na sprchové vaničky POLYSAN vyrobené z akrylátu poskytujeme záruku 10 let.Podmínkou záruky je správná instalace podle návodu, včetně použití originálních podstavců POLYSAN dle typu hluboké vaničky. Doporučený typ podstavce je vždy uveden u každé hluboké vaničky. EAN: 8590729074908 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako POLYSAN DEEP hluboká sprchová vanička, obdélník 110x90x26cm, bílá 72363 , Mereo sprchový kout, kora, čtvrtkruh, 90 cm, r550, bílý alu, sklo grape (ck35101z)

POLYSAN DEEP hluboká sprchová vanička, obdélník 120x90x26cm, bílá 72383

POLYSAN DEEP hluboká sprchová vanička, obdélník 120x90x26cm, bílá 72383
Detail

Akrylát Akrylátové vany a vaničky jsou vyráběny ze značkového akrylátu Akripol. Na rozdíl od koextrudovaných akrylátových desek, které mají měkčí povrch a menší chemickou odolnost, se akrylát Akripol vyrábí litím. To mj. znamená, že je probarvený v celé tloušťce, plně stálobarevný, neporézní a s vysokou povrchovou pevností. Má hladký povrch s minimální možností uklouznutí a dobře tlumí hluk dopadající vody. V případě podezdění doporučujeme k vaničce zakoupit nohy (podstavec) V případě instalace s obkladovým panelem doporučujeme k vaničce zakoupit nosnou konstrukci Charakteristika vaniček DEEP Výborně se hodí pro rekonstrukce koupelen v panelových domech Vanička je vybavena přepadovým otvorem, lze ji tedy bezpečně napustit Vaničku lze usadit na nožičky nebo nosnou konstrukci, vhodné typy jsou uvedeny u každé vaničky Vaničku lze klasicky podezdít nebo použít obkladové panely PLAIN Prodloužená záruka Na sprchové vaničky POLYSAN vyrobené z akrylátu poskytujeme záruku 10 let.Podmínkou záruky je správná instalace podle návodu, včetně použití originálních podstavců POLYSAN dle typu hluboké vaničky. Doporučený typ podstavce je vždy uveden u každé hluboké vaničky. EAN: 8590729075103 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako POLYSAN DEEP hluboká sprchová vanička, obdélník 120x90x26cm, bílá 72383 , Mereo sprchový kout, kora, čtvrtkruh, 80 cm, r550, bílý alu, sklo grape (ck35111z)

POLYSAN DEEP hluboká sprchová vanička, obdélník 140x75x26cm, bílá 72947

POLYSAN DEEP hluboká sprchová vanička, obdélník 140x75x26cm, bílá 72947
Detail

Akrylát Akrylátové vany a vaničky jsou vyráběny ze značkového akrylátu Akripol. Na rozdíl od koextrudovaných akrylátových desek, které mají měkčí povrch a menší chemickou odolnost, se akrylát Akripol vyrábí litím. To mj. znamená, že je probarvený v celé tloušťce, plně stálobarevný, neporézní a s vysokou povrchovou pevností. Má hladký povrch s minimální možností uklouznutí a dobře tlumí hluk dopadající vody. V případě podezdění doporučujeme k vaničce zakoupit nohy (podstavec) V případě instalace s obkladovým panelem doporučujeme k vaničce zakoupit nosnou konstrukci Charakteristika vaniček DEEP Výborně se hodí pro rekonstrukce koupelen v panelových domech Vanička je vybavena přepadovým otvorem, lze ji tedy bezpečně napustit Vaničku lze usadit na nožičky nebo nosnou konstrukci, vhodné typy jsou uvedeny u každé vaničky Vaničku lze klasicky podezdít nebo použít obkladové panely PLAIN Prodloužená záruka Na sprchové vaničky POLYSAN vyrobené z akrylátu poskytujeme záruku 10 let.Podmínkou záruky je správná instalace podle návodu, včetně použití originálních podstavců POLYSAN dle typu hluboké vaničky. Doporučený typ podstavce je vždy uveden u každé hluboké vaničky. EAN: 8590729081005 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako POLYSAN DEEP hluboká sprchová vanička, obdélník 140x75x26cm, bílá 72947 , Mereo čtvercová sprchová vanička, 80x80x14 cm, smc, bílá, včetně nožiček a sifonu (cv41h)

POLYSAN DEEP hluboká sprchová vanička, obdélník 130x75x26cm, bílá 72942

POLYSAN DEEP hluboká sprchová vanička, obdélník 130x75x26cm, bílá 72942
Detail

Akrylát Akrylátové vany a vaničky jsou vyráběny ze značkového akrylátu Akripol. Na rozdíl od koextrudovaných akrylátových desek, které mají měkčí povrch a menší chemickou odolnost, se akrylát Akripol vyrábí litím. To mj. znamená, že je probarvený v celé tloušťce, plně stálobarevný, neporézní a s vysokou povrchovou pevností. Má hladký povrch s minimální možností uklouznutí a dobře tlumí hluk dopadající vody. V případě podezdění doporučujeme k vaničce zakoupit nohy (podstavec) V případě instalace s obkladovým panelem doporučujeme k vaničce zakoupit nosnou konstrukci Charakteristika vaniček DEEP Výborně se hodí pro rekonstrukce koupelen v panelových domech Vanička je vybavena přepadovým otvorem, lze ji tedy bezpečně napustit Vaničku lze usadit na nožičky nebo nosnou konstrukci, vhodné typy jsou uvedeny u každé vaničky Vaničku lze klasicky podezdít nebo použít obkladové panely PLAIN Prodloužená záruka Na sprchové vaničky POLYSAN vyrobené z akrylátu poskytujeme záruku 10 let.Podmínkou záruky je správná instalace podle návodu, včetně použití originálních podstavců POLYSAN dle typu hluboké vaničky. Doporučený typ podstavce je vždy uveden u každé hluboké vaničky. EAN: 8590729080954 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako POLYSAN DEEP hluboká sprchová vanička, obdélník 130x75x26cm, bílá 72942 , Mereo čtvercová sprchová vanička, 90x90x14 cm, smc, bílá, včetně nožiček a sifonu (cv31h)

POLYSAN DEEP hluboká sprchová vanička, obdélník 120x75x26cm, bílá 71564

POLYSAN DEEP hluboká sprchová vanička, obdélník 120x75x26cm, bílá 71564
Detail

Akrylát Akrylátové vany a vaničky jsou vyráběny ze značkového akrylátu. Na rozdíl od koextrudovaných akrylátových desek, které mají měkčí povrch a menší chemickou odolnost, se vyrábí litím. To mj. znamená, že je probarvený v celé tloušťce, plně stálobarevný, neporézní a s vysokou povrchovou pevností. Má hladký povrch s minimální možností uklouznutí a dobře tlumí hluk dopadající vody. V případě podezdění doporučujeme k vaničce zakoupit nohy (podstavec). V případě instalace s obkladovým panelem doporučujeme k vaničce zakoupit nosnou konstrukci.Charakteristika vaniček DEEP Výborně se hodí pro rekonstrukce koupelen v panelových domech Vanička je vybavena přepadovým otvorem, lze ji tedy bezpečně napustit Vaničku lze usadit na nožičky nebo nosnou konstrukci, vhodné typy jsou uvedeny u každé vaničky Vaničku lze klasicky podezdít nebo použít obkladové panely PLAIN Na sprchové vaničky POLYSAN vyrobené z akrylátu poskytujeme záruku 10 let.Podmínkou záruky je správná instalace podle návodu, včetně použití originálních podstavců POLYSAN dle typu hluboké vaničky. Doporučený typ podstavce je vždy uveden u každé hluboké vaničky. EAN: 8590729066927 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako POLYSAN DEEP hluboká sprchová vanička, obdélník 120x75x26cm, bílá 71564 , Mereo kora sprchový set: sprchový kout r550, 90 cm, vanička, sifon (ck35101zn)

POLYSAN DEEP hluboká sprchová vanička, obdélník 110x75x26cm, bílá 72883

POLYSAN DEEP hluboká sprchová vanička, obdélník 110x75x26cm, bílá 72883
Detail

Akrylát Akrylátové vany a vaničky jsou vyráběny ze značkového akrylátu. Na rozdíl od koextrudovaných akrylátových desek, které mají měkčí povrch a menší chemickou odolnost, se vyrábí litím. To mj. znamená, že je probarvený v celé tloušťce, plně stálobarevný, neporézní a s vysokou povrchovou pevností. Má hladký povrch s minimální možností uklouznutí a dobře tlumí hluk dopadající vody. V případě podezdění doporučujeme k vaničce zakoupit nohy (podstavec). V případě instalace s obkladovým panelem doporučujeme k vaničce zakoupit nosnou konstrukci.Charakteristika vaniček DEEP Výborně se hodí pro rekonstrukce koupelen v panelových domech Vanička je vybavena přepadovým otvorem, lze ji tedy bezpečně napustit Vaničku lze usadit na nožičky nebo nosnou konstrukci, vhodné typy jsou uvedeny u každé vaničky Vaničku lze klasicky podezdít nebo použít obkladové panely PLAIN Na sprchové vaničky POLYSAN vyrobené z akrylátu poskytujeme záruku 10 let.Podmínkou záruky je správná instalace podle návodu, včetně použití originálních podstavců POLYSAN dle typu hluboké vaničky. Doporučený typ podstavce je vždy uveden u každé hluboké vaničky. EAN: 8590729080190 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako POLYSAN DEEP hluboká sprchová vanička, obdélník 110x75x26cm, bílá 72883 , Mereo sprchový kout, kora lite, čtvrtkruh, 90 cm, r550, chrom alu, sklo grape (ck35131z)

AQUALINE Sprchová vanička akrylátová, čtvrtkruh 80x80x28cm včetně nožiček, R550 C83

AQUALINE Sprchová vanička akrylátová, čtvrtkruh 80x80x28cm včetně nožiček, R550 C83
Detail

ABS/PMMA ABS/PMMA je z pohledové části tvořen slabou vrstvou akrylátu, který je ve spodní části doplněn vrstvou ABS plastu. Celková tloušťka vstupního materiálu je 3,2 mm a tuhost finálního výrobku je na podobné úrovni jako u produktů ze 100% akrylátu. Čtvrtkruhová hluboká vanička s přepadem, kovová podpěrná konstrukce. Nosnost: 120 kg Hloubka vaničky: 28 cm Materiál: akrylát, tloušťka 4 mm Při instalaci s čelním panelem B83 je nutno instalovat nízký sifonCenově zajímavé AQUALINE vaničky. V nabídce naleznete několik variant vaniček ke sprchovým koutům v materiálech: akrylát, smalt, litý mramor. EAN: 8590913815935 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako AQUALINE Sprchová vanička akrylátová, čtvrtkruh 80x80x28cm včetně nožiček, R550 C83 , Mereo sprchový kout, kora lite, čtvrtkruh, 80 cm, r550, chrom alu, sklo čiré (ck35133z)

AQUALINE Sprchová vanička akrylátová, čtvrtkruh 90x90x28cm včetně nožiček, R550 C93

AQUALINE Sprchová vanička akrylátová, čtvrtkruh 90x90x28cm včetně nožiček, R550 C93
Detail

ABS/PMMA ABS/PMMA je z pohledové části tvořen slabou vrstvou akrylátu, který je ve spodní části doplněn vrstvou ABS plastu. Celková tloušťka vstupního materiálu je 3,2 mm a tuhost finálního výrobku je na podobné úrovni jako u produktů ze 100% akrylátu. Čtvrtkruhová hluboká vanička s přepadem, kovová podpěrná konstrukce. Nosnost: 120 kg Hloubka vaničky: 28 cm Materiál: akrylát, tloušťka 4 mm Při instalaci s čelním panelem B93 je nutno instalovat nízký sifon. Vanička je vhodná i jako menší sprchová vana pro umístění v panelových domech, kde malé rozměry koupelny nedovolují použít vanu běžné velikosti.Cenově zajímavé AQUALINE vaničky. V nabídce naleznete několik variant vaniček ke sprchovým koutům v materiálech: akrylát, smalt, litý mramor. EAN: 8590913815942 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako AQUALINE Sprchová vanička akrylátová, čtvrtkruh 90x90x28cm včetně nožiček, R550 C93 , Mereo sprchový kout, kora lite, čtvrtkruh, 90 cm, r550, chrom alu, sklo čiré (ck35123z)

POLYSAN FLEXIA vanička z litého mramoru čtvrtkruh, s možností úpravy rozměru, 80x80cm, R550 91171

POLYSAN FLEXIA vanička z litého mramoru čtvrtkruh, s možností úpravy rozměru, 80x80cm, R550 91171
Detail

Litý mramor - materiál s tepelně-izolačními vlastnostmi, které oceníte při každém doteku Používá se pro výrobu sprchových vaniček, van, umyvadel i dalších produktů. Vyrábí se ze směsi mletého vápence, sklářského písku, polyesterové pryskyřice a barviv. Výrobky z litého mramoru se vyznačují vysokou pevností, stabilitou a elegantním designem. Vanička z litého mramoru FLEXIA je pravým řešením zejména při výměně vany za sprchový kout. Elegantní design vaničky, ke které je na výběr sifon s krytkou ve třech barevných provedeních, dodá vašemu sprchovému koutu nezaměnitelný a originální vzhled. Konstrukce podlahy - vaničky umožňuje její instalaci i do zcela netypických prostor jako jsou kouty s výřezy, popř. do koutů nepravidelného tvaru (vaničky s úkosem) Sprchovou podlahu je možné řezem upravit na požadovaný rozměr. Řez podlahou FLEXIA musí být rovný (krácení, úkosy, výřezy), nelze řezat do rádiusu (oblouky). Požadavek na úpravu rozměru uvádějte zároveň s objednávkou vaničky. Příplatek za úpravu rozměru dle platného ceníku Čtvercové a obdélníkové vaničky nabízíme v šířce od 80 do 180 cm a v délce od 70 do 100 cm Čtvrtkruhové vaničky nabízíme v rozměrech 80x80 až 120x90 cm Vaničky lze instalovat s nožičkami; vhodný typ nožiček je uveden u každé vaničky. Standardní provedení v bílé barvě, možno objednat i barevné provedení dle vzorníku RAL lesk za příplatek 30 % k základní ceně(Barevné provedení RAL mat není možné.) Při zadávání rozměrů je důležité počítat s tolerancí na přesnost řezu. Sprchové podlahy FLEXIA jsou řezány na požadovaný rozměr na strojní formátovací pile s tolerancí ± 2 mm na metr řezu. Následný řez není pohledový.Umístění otvoru na sifon je pevně daný a nelze ho změnit. Okolo sifonu je, vzhledem k pevnosti podlahy, doporučeno případný řez vést minimálně 15 cm od středu sifonu. Z důvodu dilatace nedoporučujeme montáž vaniček pod obklad. Nutno objednat samostatně speciální sifon s krytkou. Na výběr je sifon s krytkou v nerezu, bílé nebo černé barvě. Na sprchové vaničky POLYSAN vyrobené z litého mramoru poskytujeme záruku 2 roky. Podmínkou záruky je správné usazení podle návodu. Příklady atypického řezu: EAN: 8590729000686 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako POLYSAN FLEXIA vanička z litého mramoru čtvrtkruh, s možností úpravy rozměru, 80x80cm, R550 91171 , Mereo sprchový kout, kora lite, čtvrtkruh, 90 cm, r550, bílý alu, sklo grape (ck35121z)

POLYSAN FLEXIA vanička z litého mramoru čtvrtkruh, s možností úpravy rozměru, 120x90cm, R550, pravá 91391

POLYSAN FLEXIA vanička z litého mramoru čtvrtkruh, s možností úpravy rozměru, 120x90cm, R550, pravá 91391
Detail

Litý mramor - materiál s tepelně-izolačními vlastnostmi, které oceníte při každém doteku Používá se pro výrobu sprchových vaniček, van, umyvadel i dalších produktů. Vyrábí se ze směsi mletého vápence, sklářského písku, polyesterové pryskyřice a barviv. Výrobky z litého mramoru se vyznačují vysokou pevností, stabilitou a elegantním designem. Vanička z litého mramoru FLEXIA je pravým řešením zejména při výměně vany za sprchový kout. Elegantní design vaničky, ke které je na výběr sifon s krytkou ve třech barevných provedeních, dodá vašemu sprchovému koutu nezaměnitelný a originální vzhled. Konstrukce podlahy - vaničky umožňuje její instalaci i do zcela netypických prostor jako jsou kouty s výřezy, popř. do koutů nepravidelného tvaru (vaničky s úkosem) Sprchovou podlahu je možné řezem upravit na požadovaný rozměr. Řez podlahou FLEXIA musí být rovný (krácení, úkosy, výřezy), nelze řezat do rádiusu (oblouky). Požadavek na úpravu rozměru uvádějte zároveň s objednávkou vaničky. Příplatek za úpravu rozměru dle platného ceníku Čtvercové a obdélníkové vaničky nabízíme v šířce od 80 do 180 cm a v délce od 70 do 100 cm Čtvrtkruhové vaničky nabízíme v rozměrech 80x80 až 120x90 cm Vaničky lze instalovat s nožičkami; vhodný typ nožiček je uveden u každé vaničky. Standardní provedení v bílé barvě, možno objednat i barevné provedení dle vzorníku RAL lesk za příplatek 30 % k základní ceně(Barevné provedení RAL mat není možné.) Při zadávání rozměrů je důležité počítat s tolerancí na přesnost řezu. Sprchové podlahy FLEXIA jsou řezány na požadovaný rozměr na strojní formátovací pile s tolerancí ± 2 mm na metr řezu. Následný řez není pohledový.Umístění otvoru na sifon je pevně daný a nelze ho změnit. Okolo sifonu je, vzhledem k pevnosti podlahy, doporučeno případný řez vést minimálně 15 cm od středu sifonu. Z důvodu dilatace nedoporučujeme montáž vaniček pod obklad. Nutno objednat samostatně speciální sifon s krytkou. Na výběr je sifon s krytkou v nerezu, bílé nebo černé barvě. Na sprchové vaničky POLYSAN vyrobené z litého mramoru poskytujeme záruku 2 roky. Podmínkou záruky je správné usazení podle návodu. Příklady atypického řezu: EAN: 8590729000884 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako POLYSAN FLEXIA vanička z litého mramoru čtvrtkruh, s možností úpravy rozměru, 120x90cm, R550, pravá 91391 , Maltex vanička lulu - bílá (5903067003425)

AQUALINE Sprchová vanička akrylátová, čtverec 90x90x30cm, včetně nožiček C99

AQUALINE Sprchová vanička akrylátová, čtverec 90x90x30cm, včetně nožiček C99
Detail

ABS/PMMA ABS/PMMA je z pohledové části tvořen slabou vrstvou akrylátu, který je ve spodní části doplněn vrstvou ABS plastu. Celková tloušťka vstupního materiálu je 3,2 mm a tuhost finálního výrobku je na podobné úrovni jako u produktů ze 100% akrylátu. EAN: 8590913974342 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako AQUALINE Sprchová vanička akrylátová, čtverec 90x90x30cm, včetně nožiček C99 , Zahradní sprchová vanička wpc nerezová ocel 110 × 62 cm šedá

Mereo Čtvrtkruhová sprchová vanička, 80x80x6,5 cm, R550, keramická (CV14X)

Mereo Čtvrtkruhová sprchová vanička, 80x80x6,5 cm, R550, keramická (CV14X)
Detail

Sprchová vanička čtvrtkruhová, materiál: keramika, rozměry: 6,5 × 80 × 80 cm (V׊×H), bílá barva Raději se sprchujete než koupete?? V tom případě vám přijde vhod sprchová vanička Mereo, kterou je možné nalézt v mnoha sprchových koutech. Čtvrtkruhová vanička je nenáročná na prostor a v rohu menší koupelny se bude skvěle vyjímat. Moderního vzhledu celé koupelny lze také dosáhnout zapuštěním vaničky do podlahy, čímž umožníte její bezbariérový přístup. Materiál, ze kterého je vyrobena, tvoří další parametr vašeho správného výběru. V tomto případě půjde o keramika. Ohledně rozměrů, ty se vyšplhaly na 6,5 × 80 × 80 cm. Sprchovou vaničku Mereo dotváří bílá barva. Podstatné parametry produktu Mereo Čtvrtkruhová sprchová vanička, 80x80x6,5 cm, R550, keramická Perfektně si sedne s každým sprchovým koutem Vanička nabízí čtvrtkruhový tvar Byla vyrobena z materiálu, kterým je keramika Sprchové vaničce Mereo dodává styl bílá barva Rozměry: 6,5 × 80 × 80 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako Mereo Čtvrtkruhová sprchová vanička, 80x80x6,5 cm, R550, keramická (CV14X) , Zahradní sprchová vanička wpc nerezová ocel 80 × 62 cm šedá

POLYSAN Nosná konstrukce pro hlubokou vaničku SELMA 90x90 cm FR3596

POLYSAN Nosná konstrukce pro hlubokou vaničku SELMA 90x90 cm FR3596
Detail

Zakupte produkt POLYSAN Nosná konstrukce pro hlubokou vaničku SELMA 90x90 cm FR3596 z kategorie Dům a zahrada | Bydlení a doplňky | Koupelna | Sanitární výrobky | Sprchové vaničky od výrobce POLYSAN za cenu 2370. (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako POLYSAN Nosná konstrukce pro hlubokou vaničku SELMA 90x90 cm FR3596 , Mereo čtvercová sprchová vanička, 100x100x3 cm, bez nožiček, litý mramor (cv80m)

Mereo Čtvrtkruhová sprchová vanička, 90x90x3 cm, R550, bez nožiček, litý mramor (CV05M)

Mereo Čtvrtkruhová sprchová vanička, 90x90x3 cm, R550, bez nožiček, litý mramor (CV05M)
Detail

Sprchová vanička čtvrtkruhová, materiál: litý mramor, rozměry: 3 × 90 × 90 cm (V׊×H), bílá barva Máte raději sprchu než pobyt v koupeli? V tom případě vám přijde vhod sprchová vanička Mereo, která je nezbytnou součástí sprchového koutu. Čtvrtkruhová vanička není náročná na prostor a porozumí si s rohem menší koupelny. Styl do vaší koupelny přinese zapuštění do podlahy, takže vytvoříte bezbariérovou variantu. Skutečnost, z jakého materiálu je vyrobena, by měla být dalším parametrem vašeho výběru. U tohoto modelu se jedná o litý mramor. Spadá do řady luxusních materiálů, je ceněný pro své izolační vlastnosti i vysokou odolnost. Díky tomu nehrozí poškrábání vaničky a osprchovat v ní můžete i svého domácího mazlíčka. Pokud jde o její rozměry, ty dělají 3 × 90 × 90 cm. Sprchovou vaničku Mereo podtrhuje bílá barva. Hlavní přednosti produktu Mereo Čtvrtkruhová sprchová vanička, 90x90x3 cm, R550, bez nožiček, litý mramor Každý sprchový kout si s ní porozumí Tvar:... (alza.cz)

Podobné produkty ako Mereo Čtvrtkruhová sprchová vanička, 90x90x3 cm, R550, bez nožiček, litý mramor (CV05M) , Mereo obdélníková sprchová vanička, 90x80x3 cm, bez nožiček, litý mramor (cv74m)

Mereo Čtvrtkruhová sprchová vanička R550, 90x90x4 cm, SMC, bílá, včetně sifonu (CV01NS)

Mereo Čtvrtkruhová sprchová vanička R550, 90x90x4 cm, SMC, bílá, včetně sifonu (CV01NS)
Detail

Sprchová vanička čtvrtkruhová, materiál: SMC, rozměry: 4 × 90 × 90 cm (V׊×H), bílá barva Raději se sprchujete než koupete?? V tom případě vás nadchne sprchová vanička Mereo, která má své místo v každém sprchovém koutu. Čtvrtkruhová vanička není náročná na prostor a v rohu malé koupelny najde své místo. Zcela moderně bude působit zapuštění do podlahy, tím vytvoříte bezbariérový vstup. Materiál, který ji tvoří, je dalším z parametrů, podle kterých by se měl odvíjet váš správný výběr. V tomto konkrétním případě se jedná o SMC. Hovoříme-li o jejích rozměrech, ty jsou 4 × 90 × 90 cm. Sprchovou vaničku Mereo umocňuje bílá barva. Rozhodující parametry produktu Mereo Čtvrtkruhová sprchová vanička R550, 90x90x4 cm, SMC, bílá, včetně sifonu Perfektní do každého sprchového koutu Vanička s čtvrtkruhovým tvarem Zhotovena z materiálu, kterým je SMC Sprchové vaničce Mereo dominuje bílá barva Disponuje rozměry 4 × 90 × 90 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako Mereo Čtvrtkruhová sprchová vanička R550, 90x90x4 cm, SMC, bílá, včetně sifonu (CV01NS)

Mereo Čtvrtkruhová sprchová vanička, 80x80x3 cm, R550, bez nožiček, litý mramor (CV15M)

Mereo Čtvrtkruhová sprchová vanička, 80x80x3 cm, R550, bez nožiček, litý mramor (CV15M)
Detail

Sprchová vanička čtvrtkruhová, materiál: litý mramor, rozměry: 3 × 80 × 80 cm (V׊×H), bílá barva Patříte k lidem, kteří dávají přednost sprše před koupelí? V tom případě se stane vaší oblíbenou sprchová vanička Mereo, která je nezbytnou součástí sprchového koutu. Vanička ve tvaru čtvrtkruhu zabírá málo prostoru a v rohu malé koupelny najde své místo. Lze ji efektně zapustit do podlahy, takže zároveň získáte její bezbariérový vstup. Správný výběr orientujte i podle jejího materiálu. U tohoto modelu se jedná o litý mramor. Patří mezi nejkvalitnější materiály, má výborné izolační vlastnosti a je velmi odolný. Nemusíte se tedy bát poničení vaničky a osprchovat v ní můžete i čtyřnohého kamaráda. Pokud jde o její rozměry, ty dělají 3 × 80 × 80 cm. Sprchovou vaničku Mereo utváří bílá barva. Klíčové znaky produktu Mereo Čtvrtkruhová sprchová vanička, 80x80x3 cm, R550, bez nožiček, litý mramor Sprchový kout je pro ni jako dělaný Čtvrtkruhový tvar vaničky Byl pro ni... (alza.cz)

Podobné produkty ako Mereo Čtvrtkruhová sprchová vanička, 80x80x3 cm, R550, bez nožiček, litý mramor (CV15M)

Mereo Čtvrtkruhová sprchová vanička, 100x100x3 cm, R550, bez nožiček, litý mramor (CV75M)

Mereo Čtvrtkruhová sprchová vanička, 100x100x3 cm, R550, bez nožiček, litý mramor (CV75M)
Detail

Sprchová vanička čtvrtkruhová, materiál: litý mramor, rozměry: 3 × 100 × 100 cm (V׊×H), bílá barva Máte raději sprchu než pobyt v koupeli? V tom případě vám přijde vhod sprchová vanička Mereo, která patří do každého sprchového koutu. Čtvrtkruhový tvar vaničky je nenáročný na prostor a najde své místo v rohu menších koupelen. Lze ji efektně zapustit do podlahy, takže bude disponovat bezbariérových vstupem. Při správném výběru berte v potaz také materiál, ze kterého je vyrobena. V tomto konkrétním případě se jedná o litý mramor. Ten patří mezi luxusní materiály, má výborné izolační vlastnosti a je velmi odolný. Díky tomu nemusíte mít obavy z poškrábání vaničky a umýt v ní můžete i domácího mazlíčka. Pokud jde o její rozměry, ty dělají 3 × 100 × 100 cm. Sprchovou vaničku Mereo dokresluje bílá barva. Zásadní vlastnosti produktu Mereo Čtvrtkruhová sprchová vanička, 100x100x3 cm, R550, bez nožiček, litý mramor Perfektní produkt do vašeho sprchového koutu Vanička... (alza.cz)

Podobné produkty ako Mereo Čtvrtkruhová sprchová vanička, 100x100x3 cm, R550, bez nožiček, litý mramor (CV75M)

AQUALINE TECMI sprchová vanička z litého mramoru, čtvrtkruh 80x80x3 cm, R55 PQ558

AQUALINE TECMI sprchová vanička z litého mramoru, čtvrtkruh 80x80x3 cm, R55 PQ558
Detail

Litý mramor - materiál s tepelně-izolačními vlastnostmi, které oceníte při každém doteku Používá se pro výrobu sprchových vaniček, van, umyvadel i dalších produktů. Vyrábí se ze směsi mletého vápence, sklářského písku, polyesterové pryskyřice a barviv. Výrobky z litého mramoru se vyznačují vysokou pevností, stabilitou a elegantním designem. Nosnost: 150 kg Vaničky jsou dodávány bez nožiček EAN: 8590913854910 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako AQUALINE TECMI sprchová vanička z litého mramoru, čtvrtkruh 80x80x3 cm, R55 PQ558

AQUALINE TECMI sprchová vanička z litého mramoru, čtvrtkruh 90x90x3 cm, R55 PQ559

AQUALINE TECMI sprchová vanička z litého mramoru, čtvrtkruh 90x90x3 cm, R55 PQ559
Detail

Litý mramor - materiál s tepelně-izolačními vlastnostmi, které oceníte při každém doteku Používá se pro výrobu sprchových vaniček, van, umyvadel i dalších produktů. Vyrábí se ze směsi mletého vápence, sklářského písku, polyesterové pryskyřice a barviv. Výrobky z litého mramoru se vyznačují vysokou pevností, stabilitou a elegantním designem. Nosnost: 150 kg Vaničky jsou dodávány bez nožiček EAN: 8590913854903 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako AQUALINE TECMI sprchová vanička z litého mramoru, čtvrtkruh 90x90x3 cm, R55 PQ559

Mereo Čtvrtkruhová sprchová vanička R550, 80x80x14 cm, SMC, bílá, včetně nožiček a sifonu (CV11H)

Mereo Čtvrtkruhová sprchová vanička R550, 80x80x14 cm, SMC, bílá, včetně nožiček a sifonu (CV11H)
Detail

Sprchová vanička čtvrtkruhová, materiál: SMC, rozměry: 14 × 80 × 80 cm (V׊×H), bílá barva Máte raději sprchování než pobyt v napuštěné vaně? Pak jistě do koupelny budete potřebovat sprchovou vaničku Mereo, ta je nepostradatelná v každém sprchovém koutu. Čtvrtkruhová vanička není náročná na prostor a hodí se do rohu malých koupelen. Podle potřeby ji dle moderních pravidel zapustíte do podlahy, takže vytvoříte bezbariérovou variantu. Materiál, který ji tvoří, je dalším z parametrů, podle kterých by se měl odvíjet váš správný výběr. U tohoto modelu jde o SMC. Pokud jde o její rozměry, ty dělají 14 × 80 × 80 cm. Sprchovou vaničku Mereo umocňuje bílá barva. Rozhodující parametry produktu Mereo Čtvrtkruhová sprchová vanička R550, 80x80x14 cm, SMC, bílá, včetně nožiček a sifonu Ideální produkt do každého sprchového koutu Vanička ve tvaru čtvrtkruhu Jejím materiálem je SMC Sprchové vaničce Mereo panuje bílá barva Rozměry: 14 × 80 × 80 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako Mereo Čtvrtkruhová sprchová vanička R550, 80x80x14 cm, SMC, bílá, včetně nožiček a sifonu (CV11H)

Mereo Čtvrtkruhová sprchová vanička R550, 90x90x14 cm, SMC, bílá, včetně nožiček a sifonu (CV01H)

Mereo Čtvrtkruhová sprchová vanička R550, 90x90x14 cm, SMC, bílá, včetně nožiček a sifonu (CV01H)
Detail

Sprchová vanička čtvrtkruhová, materiál: SMC, rozměry: 14 × 90 × 90 cm (V׊×H), bílá barva Patříte k lidem, kteří dávají přednost sprše před koupelí? Pak si zamilujete sprchovou vaničku Mereo, která si své místo našla v mnoha sprchových koutech. Čtvrtkruhová vanička zabírá málo prostoru a bude si rozumět s rohem menší koupelny. Lze ji efektně zapustit do podlahy, čímž získáte bezbariérovou variantu. Při výběru se nezapomeňte zaměřit také na materiál, ze kterého je zhotovena. V tomto případě půjde o SMC. Pokud jde o její rozměry, ty jsou 14 × 90 × 90 cm. Sprchovou vaničku Mereo podtrhuje bílá barva. Nejdůležitější funkce produktu Mereo Čtvrtkruhová sprchová vanička R550, 90x90x14 cm, SMC, bílá, včetně nožiček a sifonu Perfektně si sedne s každým sprchovým koutem Vanička v čtvrtkruhovém tvaru Je vyrobena z materiálu, kterým je SMC Sprchové vaničce Mereo vládne bílá barva Její rozměry dělají 14 × 90 × 90 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako Mereo Čtvrtkruhová sprchová vanička R550, 90x90x14 cm, SMC, bílá, včetně nožiček a sifonu (CV01H)

POLYSAN SELMA 28812

POLYSAN SELMA 28812
Detail

ABS/PMMA ABS/PMMA je z pohledové části tvořen slabou vrstvou akrylátu, který je ve spodní části doplněn vrstvou ABS plastu. Celková tloušťka vstupního materiálu je 3,2 mm a tuhost finálního výrobku je na podobné úrovni jako u produktů ze 100% akrylátu. EAN: 8590729058236 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako POLYSAN SELMA 28812

POLYSAN KARIA sprchová vanička z litého mramoru, obdélník 90x70cm, bílá 44511

POLYSAN KARIA sprchová vanička z litého mramoru, obdélník 90x70cm, bílá 44511
Detail

Litý mramor - materiál s tepelně-izolačními vlastnostmi, které oceníte při každém doteku Používá se pro výrobu sprchových vaniček, van, umyvadel i dalších produktů. Vyrábí se ze směsi mletého vápence, sklářského písku, polyesterové pryskyřice a barviv. Výrobky z litého mramoru se vyznačují vysokou pevností, stabilitou a elegantním designem. Sprchová vanička, hladké dno Příplatek za barevné provedení dle vzorníku RAL lesk: 30 %(Barevné provedení RAL mat není možné.) Dle typu instalace možno dokoupit výškově stavitelné nožičky Na sprchovou vaničku POLYSAN vyrobenou z litého mramoru poskytujeme záruku 2 roky. Podmínkou záruky je správné usazení podle návodu.V případě obezdění nebo použití obkladového panelu musí být vanička podepřena originálními nožičkami POLYSAN dle typu vaničky.Sprchové vaničky KLASIK z litého mramoru Litý mramor MICADOR je nadčasový materiál s dlouhou životností a vysokou odolností. Sprchové vaničky z tohoto materiálu se vyznačují dokonale hladkým a rovným povrchem se snadnou údržbou. Jejich hlavní přednost je vysoká pevnost a stabilita společně s nulovým průhybem. Ostré vnější hrany vaniček splňují nároky na vzhled moderní koupelny a zároveň umožňují bezespárové přisazení ke stěně.Sprchové vaničky lze nainstalovat bezbariérově do podlahy nebo postavit na nožičky a klasicky obezdít, popřípadě osadit obkladovým panelem. Průměr odpadu vaniček je 90 mm. Standardní barva vaniček je bílá. EAN: 8590729046172 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako POLYSAN KARIA sprchová vanička z litého mramoru, obdélník 90x70cm, bílá 44511

POLYSAN KARIA sprchová vanička z litého mramoru, obdélník 100x70cm, bílá 71565

POLYSAN KARIA sprchová vanička z litého mramoru, obdélník 100x70cm, bílá 71565
Detail

Litý mramor - materiál s tepelně-izolačními vlastnostmi, které oceníte při každém doteku Používá se pro výrobu sprchových vaniček, van, umyvadel i dalších produktů. Vyrábí se ze směsi mletého vápence, sklářského písku, polyesterové pryskyřice a barviv. Výrobky z litého mramoru se vyznačují vysokou pevností, stabilitou a elegantním designem. Sprchová vanička, hladké dno Příplatek za barevné provedení dle vzorníku RAL lesk: 30 %(Barevné provedení RAL mat není možné.) Dle typu instalace možno dokoupit výškově stavitelné nožičky Na sprchovou vaničku POLYSAN vyrobenou z litého mramoru poskytujeme záruku 2 roky. Podmínkou záruky je správné usazení podle návodu.V případě obezdění nebo použití obkladového panelu musí být vanička podepřena originálními nožičkami POLYSAN dle typu vaničky.Sprchové vaničky KLASIK z litého mramoru Litý mramor MICADOR je nadčasový materiál s dlouhou životností a vysokou odolností. Sprchové vaničky z tohoto materiálu se vyznačují dokonale hladkým a rovným povrchem se snadnou údržbou. Jejich hlavní přednost je vysoká pevnost a stabilita společně s nulovým průhybem. Ostré vnější hrany vaniček splňují nároky na vzhled moderní koupelny a zároveň umožňují bezespárové přisazení ke stěně.Sprchové vaničky lze nainstalovat bezbariérově do podlahy nebo postavit na nožičky a klasicky obezdít, popřípadě osadit obkladovým panelem. Průměr odpadu vaniček je 90 mm. Standardní barva vaniček je bílá. EAN: 8590729066934 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako POLYSAN KARIA sprchová vanička z litého mramoru, obdélník 100x70cm, bílá 71565

POLYSAN AURA sprchová vanička z litého mramoru, čtverec 100x100cm, bílá 60511

POLYSAN AURA sprchová vanička z litého mramoru, čtverec 100x100cm, bílá 60511
Detail

Litý mramor - materiál s tepelně-izolačními vlastnostmi, které oceníte při každém doteku Používá se pro výrobu sprchových vaniček, van, umyvadel i dalších produktů. Vyrábí se ze směsi mletého vápence, sklářského písku, polyesterové pryskyřice a barviv. Výrobky z litého mramoru se vyznačují vysokou pevností, stabilitou a elegantním designem. Sprchová vanička, hladké dno Příplatek za barevné provedení dle vzorníku RAL lesk: 30 %(Barevné provedení RAL mat není možné.) Dle typu instalace možno dokoupit výškově stavitelné nožičky Na sprchovou vaničku POLYSAN vyrobenou z litého mramoru poskytujeme záruku 2 roky. Podmínkou záruky je správné usazení podle návodu.V případě obezdění nebo použití obkladového panelu musí být vanička podepřena originálními nožičkami POLYSAN dle typu vaničky.Sprchové vaničky KLASIK z litého mramoru Litý mramor MICADOR je nadčasový materiál s dlouhou životností a vysokou odolností. Sprchové vaničky z tohoto materiálu se vyznačují dokonale hladkým a rovným povrchem se snadnou údržbou. Jejich hlavní přednost je vysoká pevnost a stabilita společně s nulovým průhybem. Ostré vnější hrany vaniček splňují nároky na vzhled moderní koupelny a zároveň umožňují bezespárové přisazení ke stěně.Sprchové vaničky lze nainstalovat bezbariérově do podlahy nebo postavit na nožičky a klasicky obezdít, popřípadě osadit obkladovým panelem. Průměr odpadu vaniček je 90 mm. Standardní barva vaniček je bílá. EAN: 8590729001829 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako POLYSAN AURA sprchová vanička z litého mramoru, čtverec 100x100cm, bílá 60511

POLYSAN AURA sprchová vanička z litého mramoru, čtverec 80x80cm, bílá 42511

POLYSAN AURA sprchová vanička z litého mramoru, čtverec 80x80cm, bílá 42511
Detail

Litý mramor - materiál s tepelně-izolačními vlastnostmi, které oceníte při každém doteku Používá se pro výrobu sprchových vaniček, van, umyvadel i dalších produktů. Vyrábí se ze směsi mletého vápence, sklářského písku, polyesterové pryskyřice a barviv. Výrobky z litého mramoru se vyznačují vysokou pevností, stabilitou a elegantním designem. Vaničky mají hladké dno. Příplatek za barevné provedení dle vzorníku RAL lesk: 30 %(Barevné provedení RAL mat není možné.) Dle typu instalace možno dokoupit výškově stavitelné nožičky Na sprchovou vaničku POLYSAN vyrobenou z litého mramoru poskytujeme záruku 2 roky. Podmínkou záruky je správné usazení podle návodu.V případě obezdění nebo použití obkladového panelu musí být vanička podepřena originálními nožičkami POLYSAN dle typu vaničky.Sprchové vaničky KLASIK z litého mramoru Litý mramor MICADOR je nadčasový materiál s dlouhou životností a vysokou odolností. Sprchové vaničky z tohoto materiálu se vyznačují dokonale hladkým a rovným povrchem se snadnou údržbou. Jejich hlavní přednost je vysoká pevnost a stabilita společně s nulovým průhybem. Ostré vnější hrany vaniček splňují nároky na vzhled moderní koupelny a zároveň umožňují bezespárové přisazení ke stěně.Sprchové vaničky lze nainstalovat bezbariérově do podlahy nebo postavit na nožičky a klasicky obezdít, popřípadě osadit obkladovým panelem. Průměr odpadu vaniček je 90 mm. Standardní barva vaniček je bílá. EAN: 8590729045632 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako POLYSAN AURA sprchová vanička z litého mramoru, čtverec 80x80cm, bílá 42511

POLYSAN KARIA sprchová vanička z litého mramoru, obdélník 100x80cm, bílá 45511

POLYSAN KARIA sprchová vanička z litého mramoru, obdélník 100x80cm, bílá 45511
Detail

Litý mramor - materiál s tepelně-izolačními vlastnostmi, které oceníte při každém doteku Používá se pro výrobu sprchových vaniček, van, umyvadel i dalších produktů. Vyrábí se ze směsi mletého vápence, sklářského písku, polyesterové pryskyřice a barviv. Výrobky z litého mramoru se vyznačují vysokou pevností, stabilitou a elegantním designem. Vaničky mají hladké dno. Příplatek za barevné provedení dle vzorníku RAL lesk: 30 %(Barevné provedení RAL mat není možné.) Dle typu instalace možno dokoupit výškově stavitelné nožičky Na sprchovou vaničku POLYSAN vyrobenou z litého mramoru poskytujeme záruku 2 roky. Podmínkou záruky je správné usazení podle návodu.V případě obezdění nebo použití obkladového panelu musí být vanička podepřena originálními nožičkami POLYSAN dle typu vaničky.Sprchové vaničky KLASIK z litého mramoru Litý mramor MICADOR je nadčasový materiál s dlouhou životností a vysokou odolností. Sprchové vaničky z tohoto materiálu se vyznačují dokonale hladkým a rovným povrchem se snadnou údržbou. Jejich hlavní přednost je vysoká pevnost a stabilita společně s nulovým průhybem. Ostré vnější hrany vaniček splňují nároky na vzhled moderní koupelny a zároveň umožňují bezespárové přisazení ke stěně.Sprchové vaničky lze nainstalovat bezbariérově do podlahy nebo postavit na nožičky a klasicky obezdít, popřípadě osadit obkladovým panelem. Průměr odpadu vaniček je 90 mm. Standardní barva vaniček je bílá. EAN: 8590729046530 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako POLYSAN KARIA sprchová vanička z litého mramoru, obdélník 100x80cm, bílá 45511

POLYSAN KARIA sprchová vanička z litého mramoru, obdélník 100x90cm, bílá 51111

POLYSAN KARIA sprchová vanička z litého mramoru, obdélník 100x90cm, bílá 51111
Detail

Litý mramor - materiál s tepelně-izolačními vlastnostmi, které oceníte při každém doteku Používá se pro výrobu sprchových vaniček, van, umyvadel i dalších produktů. Vyrábí se ze směsi mletého vápence, sklářského písku, polyesterové pryskyřice a barviv. Výrobky z litého mramoru se vyznačují vysokou pevností, stabilitou a elegantním designem. Sprchová vanička, hladké dno Příplatek za barevné provedení dle vzorníku RAL lesk: 30 %(Barevné provedení RAL mat není možné.) Dle typu instalace možno dokoupit výškově stavitelné nožičky Na sprchovou vaničku POLYSAN vyrobenou z litého mramoru poskytujeme záruku 2 roky. Podmínkou záruky je správné usazení podle návodu.V případě obezdění nebo použití obkladového panelu musí být vanička podepřena originálními nožičkami POLYSAN dle typu vaničky.Sprchové vaničky KLASIK z litého mramoru Litý mramor MICADOR je nadčasový materiál s dlouhou životností a vysokou odolností. Sprchové vaničky z tohoto materiálu se vyznačují dokonale hladkým a rovným povrchem se snadnou údržbou. Jejich hlavní přednost je vysoká pevnost a stabilita společně s nulovým průhybem. Ostré vnější hrany vaniček splňují nároky na vzhled moderní koupelny a zároveň umožňují bezespárové přisazení ke stěně.Sprchové vaničky lze nainstalovat bezbariérově do podlahy nebo postavit na nožičky a klasicky obezdít, popřípadě osadit obkladovým panelem. Průměr odpadu vaniček je 90 mm. Standardní barva vaniček je bílá. EAN: 8590729056058 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako POLYSAN KARIA sprchová vanička z litého mramoru, obdélník 100x90cm, bílá 51111

POLYSAN KARIA sprchová vanička z litého mramoru, obdélník 110x80cm, bílá 46511

POLYSAN KARIA sprchová vanička z litého mramoru, obdélník 110x80cm, bílá 46511
Detail

Litý mramor - materiál s tepelně-izolačními vlastnostmi, které oceníte při každém doteku Používá se pro výrobu sprchových vaniček, van, umyvadel i dalších produktů. Vyrábí se ze směsi mletého vápence, sklářského písku, polyesterové pryskyřice a barviv. Výrobky z litého mramoru se vyznačují vysokou pevností, stabilitou a elegantním designem. Sprchová vanička, hladké dno Příplatek za barevné provedení dle vzorníku RAL lesk: 30 %(Barevné provedení RAL mat není možné.) Dle typu instalace možno dokoupit výškově stavitelné nožičky Na sprchovou vaničku POLYSAN vyrobenou z litého mramoru poskytujeme záruku 2 roky. Podmínkou záruky je správné usazení podle návodu.V případě obezdění nebo použití obkladového panelu musí být vanička podepřena originálními nožičkami POLYSAN dle typu vaničky.Sprchové vaničky KLASIK z litého mramoru Litý mramor MICADOR je nadčasový materiál s dlouhou životností a vysokou odolností. Sprchové vaničky z tohoto materiálu se vyznačují dokonale hladkým a rovným povrchem se snadnou údržbou. Jejich hlavní přednost je vysoká pevnost a stabilita společně s nulovým průhybem. Ostré vnější hrany vaniček splňují nároky na vzhled moderní koupelny a zároveň umožňují bezespárové přisazení ke stěně.Sprchové vaničky lze nainstalovat bezbariérově do podlahy nebo postavit na nožičky a klasicky obezdít, popřípadě osadit obkladovým panelem. Průměr odpadu vaniček je 90 mm. Standardní barva vaniček je bílá. EAN: 8590729046899 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako POLYSAN KARIA sprchová vanička z litého mramoru, obdélník 110x80cm, bílá 46511

POLYSAN KARIA sprchová vanička z litého mramoru, obdélník 110x90cm, bílá 59111

POLYSAN KARIA sprchová vanička z litého mramoru, obdélník 110x90cm, bílá 59111
Detail

Litý mramor - materiál s tepelně-izolačními vlastnostmi, které oceníte při každém doteku Používá se pro výrobu sprchových vaniček, van, umyvadel i dalších produktů. Vyrábí se ze směsi mletého vápence, sklářského písku, polyesterové pryskyřice a barviv. Výrobky z litého mramoru se vyznačují vysokou pevností, stabilitou a elegantním designem. Sprchová vanička, hladké dno Příplatek za barevné provedení dle vzorníku RAL lesk: 30 %(Barevné provedení RAL mat není možné.) Dle typu instalace možno dokoupit výškově stavitelné nožičky Na sprchovou vaničku POLYSAN vyrobenou z litého mramoru poskytujeme záruku 2 roky. Podmínkou záruky je správné usazení podle návodu.V případě obezdění nebo použití obkladového panelu musí být vanička podepřena originálními nožičkami POLYSAN dle typu vaničky.Sprchové vaničky KLASIK z litého mramoru Litý mramor MICADOR je nadčasový materiál s dlouhou životností a vysokou odolností. Sprchové vaničky z tohoto materiálu se vyznačují dokonale hladkým a rovným povrchem se snadnou údržbou. Jejich hlavní přednost je vysoká pevnost a stabilita společně s nulovým průhybem. Ostré vnější hrany vaniček splňují nároky na vzhled moderní koupelny a zároveň umožňují bezespárové přisazení ke stěně.Sprchové vaničky lze nainstalovat bezbariérově do podlahy nebo postavit na nožičky a klasicky obezdít, popřípadě osadit obkladovým panelem. Průměr odpadu vaniček je 90 mm. Standardní barva vaniček je bílá. EAN: 8590729056416 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako POLYSAN KARIA sprchová vanička z litého mramoru, obdélník 110x90cm, bílá 59111

POLYSAN KARIA sprchová vanička z litého mramoru, obdélník 120x100cm, bílá 26611

POLYSAN KARIA sprchová vanička z litého mramoru, obdélník 120x100cm, bílá 26611
Detail

Litý mramor - materiál s tepelně-izolačními vlastnostmi, které oceníte při každém doteku Používá se pro výrobu sprchových vaniček, van, umyvadel i dalších produktů. Vyrábí se ze směsi mletého vápence, sklářského písku, polyesterové pryskyřice a barviv. Výrobky z litého mramoru se vyznačují vysokou pevností, stabilitou a elegantním designem. Sprchová vanička, hladké dno Příplatek za barevné provedení dle vzorníku RAL lesk: 30 %(Barevné provedení RAL mat není možné.) Dle typu instalace možno dokoupit výškově stavitelné nožičky Na sprchovou vaničku POLYSAN vyrobenou z litého mramoru poskytujeme záruku 2 roky. Podmínkou záruky je správné usazení podle návodu.V případě obezdění nebo použití obkladového panelu musí být vanička podepřena originálními nožičkami POLYSAN dle typu vaničky.Sprchové vaničky KLASIK z litého mramoru Litý mramor MICADOR je nadčasový materiál s dlouhou životností a vysokou odolností. Sprchové vaničky z tohoto materiálu se vyznačují dokonale hladkým a rovným povrchem se snadnou údržbou. Jejich hlavní přednost je vysoká pevnost a stabilita společně s nulovým průhybem. Ostré vnější hrany vaniček splňují nároky na vzhled moderní koupelny a zároveň umožňují bezespárové přisazení ke stěně.Sprchové vaničky lze nainstalovat bezbariérově do podlahy nebo postavit na nožičky a klasicky obezdít, popřípadě osadit obkladovým panelem. Průměr odpadu vaniček je 90 mm. Standardní barva vaniček je bílá. EAN: 8590729056775 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako POLYSAN KARIA sprchová vanička z litého mramoru, obdélník 120x100cm, bílá 26611

POLYSAN KARIA sprchová vanička z litého mramoru, obdélník 120x70cm, bílá 47511

POLYSAN KARIA sprchová vanička z litého mramoru, obdélník 120x70cm, bílá 47511
Detail

Litý mramor - materiál s tepelně-izolačními vlastnostmi, které oceníte při každém doteku Používá se pro výrobu sprchových vaniček, van, umyvadel i dalších produktů. Vyrábí se ze směsi mletého vápence, sklářského písku, polyesterové pryskyřice a barviv. Výrobky z litého mramoru se vyznačují vysokou pevností, stabilitou a elegantním designem. Vaničky mají hladké dno. Příplatek za barevné provedení dle vzorníku RAL lesk: 30 %(Barevné provedení RAL mat není možné.) Dle typu instalace možno dokoupit výškově stavitelné nožičky Na sprchovou vaničku POLYSAN vyrobenou z litého mramoru poskytujeme záruku 2 roky. Podmínkou záruky je správné usazení podle návodu.V případě obezdění nebo použití obkladového panelu musí být vanička podepřena originálními nožičkami POLYSAN dle typu vaničky.Sprchové vaničky KLASIK z litého mramoru Litý mramor MICADOR je nadčasový materiál s dlouhou životností a vysokou odolností. Sprchové vaničky z tohoto materiálu se vyznačují dokonale hladkým a rovným povrchem se snadnou údržbou. Jejich hlavní přednost je vysoká pevnost a stabilita společně s nulovým průhybem. Ostré vnější hrany vaniček splňují nároky na vzhled moderní koupelny a zároveň umožňují bezespárové přisazení ke stěně.Sprchové vaničky lze nainstalovat bezbariérově do podlahy nebo postavit na nožičky a klasicky obezdít, popřípadě osadit obkladovým panelem. Průměr odpadu vaniček je 90 mm. Standardní barva vaniček je bílá. EAN: 8590729047254 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako POLYSAN KARIA sprchová vanička z litého mramoru, obdélník 120x70cm, bílá 47511

POLYSAN KARIA sprchová vanička z litého mramoru, obdélník 120x80cm, bílá 48511

POLYSAN KARIA sprchová vanička z litého mramoru, obdélník 120x80cm, bílá 48511
Detail

Litý mramor - materiál s tepelně-izolačními vlastnostmi, které oceníte při každém doteku Používá se pro výrobu sprchových vaniček, van, umyvadel i dalších produktů. Vyrábí se ze směsi mletého vápence, sklářského písku, polyesterové pryskyřice a barviv. Výrobky z litého mramoru se vyznačují vysokou pevností, stabilitou a elegantním designem. Sprchová vanička, hladké dno Příplatek za barevné provedení dle vzorníku RAL lesk: 30 %(Barevné provedení RAL mat není možné.) Dle typu instalace možno dokoupit výškově stavitelné nožičky Na sprchovou vaničku POLYSAN vyrobenou z litého mramoru poskytujeme záruku 2 roky. Podmínkou záruky je správné usazení podle návodu.V případě obezdění nebo použití obkladového panelu musí být vanička podepřena originálními nožičkami POLYSAN dle typu vaničky.Sprchové vaničky KLASIK z litého mramoru Litý mramor MICADOR je nadčasový materiál s dlouhou životností a vysokou odolností. Sprchové vaničky z tohoto materiálu se vyznačují dokonale hladkým a rovným povrchem se snadnou údržbou. Jejich hlavní přednost je vysoká pevnost a stabilita společně s nulovým průhybem. Ostré vnější hrany vaniček splňují nároky na vzhled moderní koupelny a zároveň umožňují bezespárové přisazení ke stěně.Sprchové vaničky lze nainstalovat bezbariérově do podlahy nebo postavit na nožičky a klasicky obezdít, popřípadě osadit obkladovým panelem. Průměr odpadu vaniček je 90 mm. Standardní barva vaniček je bílá. EAN: 8590729047612 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako POLYSAN KARIA sprchová vanička z litého mramoru, obdélník 120x80cm, bílá 48511

POLYSAN KARIA sprchová vanička z litého mramoru, obdélník 120x90cm, bílá 49511

POLYSAN KARIA sprchová vanička z litého mramoru, obdélník 120x90cm, bílá 49511
Detail

Litý mramor - materiál s tepelně-izolačními vlastnostmi, které oceníte při každém doteku Používá se pro výrobu sprchových vaniček, van, umyvadel i dalších produktů. Vyrábí se ze směsi mletého vápence, sklářského písku, polyesterové pryskyřice a barviv. Výrobky z litého mramoru se vyznačují vysokou pevností, stabilitou a elegantním designem. Sprchová vanička, hladké dno Příplatek za barevné provedení dle vzorníku RAL lesk: 30 %(Barevné provedení RAL mat není možné.) Dle typu instalace možno dokoupit výškově stavitelné nožičky Na sprchovou vaničku POLYSAN vyrobenou z litého mramoru poskytujeme záruku 2 roky. Podmínkou záruky je správné usazení podle návodu.V případě obezdění nebo použití obkladového panelu musí být vanička podepřena originálními nožičkami POLYSAN dle typu vaničky.Sprchové vaničky KLASIK z litého mramoru Litý mramor MICADOR je nadčasový materiál s dlouhou životností a vysokou odolností. Sprchové vaničky z tohoto materiálu se vyznačují dokonale hladkým a rovným povrchem se snadnou údržbou. Jejich hlavní přednost je vysoká pevnost a stabilita společně s nulovým průhybem. Ostré vnější hrany vaniček splňují nároky na vzhled moderní koupelny a zároveň umožňují bezespárové přisazení ke stěně.Sprchové vaničky lze nainstalovat bezbariérově do podlahy nebo postavit na nožičky a klasicky obezdít, popřípadě osadit obkladovým panelem. Průměr odpadu vaniček je 90 mm. Standardní barva vaniček je bílá. EAN: 8590729047971 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako POLYSAN KARIA sprchová vanička z litého mramoru, obdélník 120x90cm, bílá 49511
Mereo Čtvrtkruhová sprchová vanička R550, 90x90x4 cm, SMC, bílá, včetně sifonu (CV01NS), Mereo Čtvrtkruhová sprchová vanička, 80x80x6,5 cm, R550, keramická (CV14X), Mereo Čtvrtkruhová sprchová vanička, 80x80x3 cm, R550, bez nožiček, litý mramor (CV15M), Mereo Čtvrtkruhová sprchová vanička, 100x100x3 cm, R550, bez nožiček, litý mramor (CV75M), Sprchová vanička SMC bílá 120 × 70 cm, Sprchová vanička SMC bílá 80 × 80 cm, Sprchová vanička SMC bílá 100 × 70 cm, Sprchová vanička SMC bílá 90 × 80 cm, Sprchová vanička SMC bílá 90 × 70 cm (144768), Mereo Čtvercová sprchová vanička, 90x90x4 cm, SMC, bílá, včetně sifonu (CV31NS), Sprchová vanička SMC černá 100 × 70 cm, Sprchová vanička SMC černá 100 × 80 cm, Sprchová vanička SMC černá 90 × 70 cm, Sprchová vanička SMC černá 90 × 80 cm, Sprchová vanička SMC černá 120 × 70 cm, Sprchová vanička SMC černá 90 × 90 cm, Mereo Sprchový kout, Kora, čtvrtkruh, 90 cm, R550, bílý ALU, sklo Grape (CK35101Z), Mereo Sprchový kout, Kora, čtvrtkruh, 80 cm, R550, bílý ALU, sklo Grape (CK35111Z), Mereo Čtvercová sprchová vanička, 80x80x14 cm, SMC, bílá, včetně nožiček a sifonu (CV41H), Mereo Čtvercová sprchová vanička, 90x90x14 cm, SMC, bílá, včetně nožiček a sifonu (CV31H), Mereo Kora sprchový set: sprchový kout R550, 90 cm, vanička, sifon (CK35101ZN), Mereo Sprchový kout, Kora Lite, čtvrtkruh, 90 cm, R550, chrom ALU, sklo Grape (CK35131Z), Mereo Sprchový kout, Kora Lite, čtvrtkruh, 80 cm, R550, chrom ALU, sklo Čiré (CK35133Z), Mereo Sprchový kout, Kora Lite, čtvrtkruh, 90 cm, R550, chrom ALU, sklo Čiré (CK35123Z), Mereo Sprchový kout, Kora Lite, čtvrtkruh, 90 cm, R550, bílý ALU, sklo Grape (CK35121Z), Maltex Vanička Lulu - bílá (5903067003425), Zahradní sprchová vanička WPC nerezová ocel 110 × 62 cm šedá, Zahradní sprchová vanička WPC nerezová ocel 80 × 62 cm šedá, Mereo Čtvercová sprchová vanička, 100x100x3 cm, bez nožiček, litý mramor (CV80M), Mereo Obdélníková sprchová vanička, 90x80x3 cm, bez nožiček, litý mramor (CV74M)