Polohovatelné kancelářské / herní křeslo s podnožkou, modrá (20166)

Produkt Polohovatelné kancelářské / herní křeslo s podnožkou, modrá (20166) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Polohovatelné kancelářské / herní křeslo s podnožkou, modrá (20166) upraviť a produkt hľadať znova.

Polohovatelné kancelářské / herní křeslo s podnožkou, modrá (20166)

Polohovatelné kancelářské / herní křeslo s podnožkou, modrá (20166)
Detail

Křeslo - polohovatelné, otočné, s podnožkou, materiál dřevo, nylon, ocel a syntetická kůže, rozměr 136 × 70 × 71 cm (V׊×H), výška sedu 52 cm, černá a modrá barva Poohlížíte se po designovém kousku do vaší domácnosti? Stylové křeslo SHUMEE by se vám mohlo hodit. Při každodenní relaxaci se můžete uvolnit v polohovacím křesle s pohodlným čalouněním. V otočném křesle můžete relaxovat, a navíc budete mít pohodlný rozsah pohybu na každou stranu. Díky podnožce si můžete dopřát perfektní odpočinek. Pro výrobu tohoto typu se používá dřevo, nylon, ocel a syntetická kůže. Barva křesla SHUMEE je černá a modrá a zaručeně přispěje k pohodlí vašeho domova. K už tak příjemnému posezení přispějí i područky, které jsou od země vzdáleny 25 cm. Rozměry sedáku jsou 52 × 43 cm (V×H). Hlavní vlastnosti křesla Polohovatelné kancelářské / herní křeslo s podnožkou, modrá Designové křeslo SHUMEE Možnost polohování přispěje k uvolnění po náročné činnosti Otáčí se kolem své osy Podnožka... (alza.cz)

Podobné produkty ako Polohovatelné kancelářské / herní křeslo s podnožkou, modrá (20166) , Polohovatelné kancelářské / herní křeslo s podnožkou, červená (20168)

Polohovatelné kancelářské / herní křeslo s podnožkou, červená (20168)

Polohovatelné kancelářské / herní křeslo s podnožkou, červená (20168)
Detail

Křeslo - polohovatelné, otočné, s podnožkou, materiál dřevo, nylon, ocel a syntetická kůže, rozměr 136 × 70 × 71 cm (V׊×H), výška sedu 52 cm, černá a červená barva Stále doma nemáte dostatek míst k sezení? Stylové křeslo SHUMEE se vám zajisté bude hodit. Bezva polohovací křeslo vám zpříjemní každodenní relaxaci. Otočné křeslo se vyznačuje nejen svým pohodlím, ale také dostatečným rozsahem pohybu do všech stran. Díky podnožce budou mít vaše nohy potřebný odpočinek. Ke zhotovení tohoto typu slouží dřevo, nylon, ocel a syntetická kůže. Barva křesla SHUMEE je černá a červená a zajisté zvýší pohodlí vašeho domova. Příjemné posezení ještě podpoří područky, jež jsou od země vzdáleny 25 cm. Rozměry sedáku jsou 52 × 43 cm (V×H). Klíčové vlastnosti křesla Polohovatelné kancelářské / herní křeslo s podnožkou, červená Elegantní křeslo SHUMEE Možnost polohování vám umožní skvělou relaxaci Vybaveno mechanismem, který dovolí otočit se kolem své osy Podnožka pro relaxaci... (alza.cz)

Podobné produkty ako Polohovatelné kancelářské / herní křeslo s podnožkou, červená (20168) , Polohovatelné kancelářské / herní křeslo, umělá kůže, modrá (20171)

Polohovatelné kancelářské / herní křeslo, umělá kůže, šedá (20164)

Polohovatelné kancelářské / herní křeslo, umělá kůže, šedá (20164)
Detail

Křeslo - polohovatelné, otočné, materiál dřevo, nylon, ocel a syntetická kůže, rozměr 136 × 70 × 71 cm (V׊×H), výška sedu 52 cm, černá a šedá barva Chcete si zařídit novou domácnost? Stylové křeslo SHUMEE je přesně to, co hledáte. Bezva polohovací křeslo vám zpříjemní každodenní relaxaci. Otočný mechanismus křesla vám umožní relaxovat a zároveň si dopřát pohodlný rozsah pohybu na všechny strany. Na výrobu tohoto typu se používá dřevo, nylon, ocel a syntetická kůže. Barva křesla SHUMEE je černá a šedá a určitě se bude u vás doma skvěle vyjímat. Příjemný odpočinek umocní přidané područky, které jsou vzdáleny od země 25 cm. Rozměry sedáku jsou 52 × 43 cm (V×H). Klíčové přednosti křesla Polohovatelné kancelářské / herní křeslo, umělá kůže, šedá Moderní křeslo SHUMEE Polohování přijde vhod po náročném dni Vybaveno mechanismem, který dovolí otočit se kolem své osy Materiálem zvoleným pro jeho zhotovení je dřevo, nylon, ocel a syntetická kůže Křeslu SHUMEE dominuje... (alza.cz)

Podobné produkty ako Polohovatelné kancelářské / herní křeslo, umělá kůže, šedá (20164) , Polohovatelné kancelářské / herní křeslo, umělá kůže, šedá (20164)

Polohovatelné kancelářské / herní křeslo, umělá kůže, červená (20172)

Polohovatelné kancelářské / herní křeslo, umělá kůže, červená (20172)
Detail

Křeslo - polohovatelné, otočné, materiál dřevo, nylon, ocel a syntetická kůže, rozměr 136 × 70 × 71 cm (V׊×H), výška sedu 52 cm, černá a červená barva Pořizujete si do vaší domácnosti nové kousky? Stylové křeslo SHUMEE se vám zajisté bude hodit. Super polohovací televizní křeslo s pohodlným čalouněním využijete při každodenní relaxaci. Otočné křeslo se vyznačuje nejen svým pohodlím, ale také dostatečným rozsahem pohybu do všech stran. Na výrobu tohoto typu se používá dřevo, nylon, ocel a syntetická kůže. Barva křesla SHUMEE je černá a červená a zaručeně přispěje k pohodlí vašeho domova. Příjemný odpočinek umocní přidané područky, které jsou vzdáleny od země 25 cm. Rozměry sedáku jsou 52 × 43 cm (V×H). Klíčové přednosti křesla Polohovatelné kancelářské / herní křeslo, umělá kůže, červená Oblíbené křeslo SHUMEE Možnost polohování vám umožní skvělou relaxaci Má otáčecí mechanismus Materiálem pro jeho zhotovení je dřevo, nylon, ocel a syntetická kůže Křeslu SHUMEE... (alza.cz)

Podobné produkty ako Polohovatelné kancelářské / herní křeslo, umělá kůže, červená (20172) , Polohovatelné zahradní křeslo s podnožkou polyratan tmavě šedé, 313303 (313303)

Polohovatelné kancelářské / herní křeslo, umělá kůže, modrá (20171)

Polohovatelné kancelářské / herní křeslo, umělá kůže, modrá (20171)
Detail

Křeslo - polohovatelné, otočné, materiál dřevo, nylon, ocel a syntetická kůže, rozměr 136 × 70 × 71 cm (V׊×H), výška sedu 52 cm, černá a modrá barva Zařizujete si novou domácnost nebo se snažíte obměnit tu stávající? Stylové křeslo SHUMEE by pro vás mohlo být to pravé. Dokonalé polohovací televizní křeslo je navíc vybaveno pohodlným čalouněním. V otočném křesle můžete relaxovat, a navíc budete mít pohodlný rozsah pohybu na každou stranu. K výrobě tohoto typu slouží dřevo, nylon, ocel a syntetická kůže. Barva křesla SHUMEE je černá a modrá a zaručeně si najde ve vašem domově místo. Područky, jež podpoří již příjemné posezení, jsou vzdáleny od země 25 cm. Rozměry sedáku jsou 52 × 43 cm (V×H). Hlavní vlastnosti křesla Polohovatelné kancelářské / herní křeslo, umělá kůže, modrá Moderní křeslo SHUMEE Polohování oceníte po náročném dni Má otáčecí mechanismus Materiálem vybraným pro jeho zhotovení je dřevo, nylon, ocel a syntetická kůže Křeslu SHUMEE dominuje černá a... (alza.cz)

Podobné produkty ako Polohovatelné kancelářské / herní křeslo, umělá kůže, modrá (20171) , Polohovatelné zahradní křeslo s podnožkou polyratan světle šedé, 313304 (313304)

Herní křeslo s podnožkou PVC / kov Dekorhome Zlatá

Herní křeslo s podnožkou PVC / kov Dekorhome Zlatá
Detail

Výrazná a luxusní herní židle skvěle doplní domácnost či kancelář každého náruživého hráče i pracanta. Počítačová židle má vysoké opěradlo, které zajišťuje správnou oporu zádům a krku. Ergonomický a hustě polstrovaný sedák vám zajistí pohodlí při sezení. Dva extra polštářky předchází bolestem v oblasti krku a bederní páteře. Konstrukce s nastavitelnou výškou vám umožňuje přizpůsobit polohu sedáku podle výšky stolu pro pohodlné a zdravé sezení u počítače. Sklápěcí opěradlo, které můžete nastavit do sklopené nebo vzpřímené polohy, je perfektní pro chvíle oddechu během přestávky v hraní. Také výsuvná opěrka nohou přispívá k většímu pohodlí. Pojezdová kolečka chrání vaši podlahu a zaručují snadnou mobilitu.Barva: bílá / černáčervená / černámodrá / černázelená / černášedá / černázlatá / černáVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál: PVC / kovRozměry: šířka: 68 cmhloubka: 69 cmvýška: 123 - 133 cmšířka sedu: 37 cmhloubka sedu: 51 cmvýška sedu: 44 - 54 cmvýška područek od sedáku: 17 - 23 cmNosnost: 110 kgHmotnost: 20 kgDodáváno v demontu. (inpostele.cz)

Podobné produkty ako Herní křeslo s podnožkou PVC / kov Dekorhome Zlatá , Křeslo s podnožkou modré textil (244663)

Herní křeslo s podnožkou umělá kůže Dekorhome Vínová

Herní křeslo s podnožkou umělá kůže Dekorhome Vínová
Detail

Jedinečná a luxusní herní židle s podnožkou skvěle doplní domácnost či kancelář každého náruživého hráče i pracanta. Design s vysokým opěradlem a ergonomicky polstrovanými polštářky, opěradlem, područkami, sedákem a podnožkou vám umožní užívat si dlouhé hodiny hraní či práce. Výšku židle lze upravovat, takže ji můžete přizpůsobit výšce vašeho stolu, aby se vám pohodlněji sedělo a vaše páteř byla ve zdravé pozici. Židli můžete také proměnit v lehátko—stačí za opěradlo zatáhnout nahoru a stlačit ho dolů a následně ho zajistit v požadované poloze. Vhod to přijde zejména pro krátký odpočinek v kanceláři nebo při hraní intenzivních her. Design rovněž dovoluje židli otáčet o 360° a naklánět područky do různých úhlů. Motýlový sedák a vysunovací podnožka umožňují pohyb do všech stran.Židle je posazená na 5 nylonových kolečkách, dá se tedy bez námahy a bezhlučně přesouvat z místa na místo.Barva: bílá / černázlatá / černáoranžová / černáčervená / černávínová / černámodrá / černázelená / černášedá / černáVýběr barvy zvolte ve variantách produktu. Materiál: umělá kůže / plastRozměry: šířka: 68,5 cmhloubka: 68 cmvýška: 118 - 125 cmrozměry polštářku: 30 x 18 x 5 cmrozměry polštáře: 29 x 20 x 8 cmprůměr nylonových koleček: 50 mmHmotnost: 22,5 kgDodáváno v demontu. (inpostele.cz)

Podobné produkty ako Herní křeslo s podnožkou umělá kůže Dekorhome Vínová , Čalouněné křeslo s podnožkou tumba, 77662

Herní křeslo s podnožkou umělá kůže Dekorhome Červená

Herní křeslo s podnožkou umělá kůže Dekorhome Červená
Detail

Výrazné a luxusní herní křeslo skvěle doplní domácnost či kancelář každého náruživého hráče.Design s vysokým opěradlem a ergonomicky polstrovanými polštářky, opěradlem, područkami a sedákem vám umožní užívat si dlouhé hodiny hraní či práce. Výšku židle lze upravovat, takže ji můžete přizpůsobit výšce vašeho stolu, aby se vám pohodlněji sedělo a vaše páteř byla ve zdravé pozici (se systémem 80mm plynového pístu). Křeslo můžete také proměnit v lehátko - stačí za opěradlo zatáhnout nahoru a stlačit ho dolů a následně ho zajistit v požadované poloze. Vhod to přijde zejména pro krátký odpočinek v kanceláři nebo při hraní intenzivních her. Design rovněž dovoluje křeslo otáčet o 360° a sklopný mechanismus a podnožka nabízí široký rozsah pohybu. Křeslo je posazené na 5 nylonových kolečkách, dá se tedy bez námahy a bezhlučně přesouvat z místa na místo.Barva: černá / bíláčerná / oranžováčerná / červenáčerná / vínováčerná / modráčerná / zelenáčerná / šedáčerná / zlatáVýběr barvy zvolte ve variantě produktu.Materiál: umělá kůže (PU + PVC + PP) / nylonová kolečkaRozměry: šířka: 61,5 cmhloubka: 68 cmvýška: 115 - 122 cm Rozměry polštářků (š x h x v): 30 x 5 x 18 cm29 x 8 x 20 cm průměr nylonových koleček: 50 mmHmotnost:21,3 kgDodáváno v demontu. (inpostele.cz)

Podobné produkty ako Herní křeslo s podnožkou umělá kůže Dekorhome Červená , Křeslo s podnožkou žluté textil (244664)

Herní křeslo s podnožkou umělá kůže Dekorhome Oranžová

Herní křeslo s podnožkou umělá kůže Dekorhome Oranžová
Detail

Výrazné a luxusní herní křeslo skvěle doplní domácnost či kancelář každého náruživého hráče.Design s vysokým opěradlem a ergonomicky polstrovanými polštářky, opěradlem, područkami a sedákem vám umožní užívat si dlouhé hodiny hraní či práce. Výšku židle lze upravovat, takže ji můžete přizpůsobit výšce vašeho stolu, aby se vám pohodlněji sedělo a vaše páteř byla ve zdravé pozici (se systémem 80mm plynového pístu). Křeslo můžete také proměnit v lehátko - stačí za opěradlo zatáhnout nahoru a stlačit ho dolů a následně ho zajistit v požadované poloze. Vhod to přijde zejména pro krátký odpočinek v kanceláři nebo při hraní intenzivních her. Design rovněž dovoluje křeslo otáčet o 360° a sklopný mechanismus a podnožka nabízí široký rozsah pohybu. Křeslo je posazené na 5 nylonových kolečkách, dá se tedy bez námahy a bezhlučně přesouvat z místa na místo.Barva: černá / bíláčerná / oranžováčerná / červenáčerná / vínováčerná / modráčerná / zelenáčerná / šedáčerná / zlatáVýběr barvy zvolte ve variantě produktu.Materiál: umělá kůže (PU + PVC + PP) / nylonová kolečkaRozměry: šířka: 61,5 cmhloubka: 68 cmvýška: 115 - 122 cm Rozměry polštářků (š x h x v): 30 x 5 x 18 cm29 x 8 x 20 cm průměr nylonových koleček: 50 mmHmotnost:21,3 kgDodáváno v demontu. (inpostele.cz)

Podobné produkty ako Herní křeslo s podnožkou umělá kůže Dekorhome Oranžová , Křeslo s podnožkou kostkované sandset, 210077

Herní křeslo s podnožkou umělá kůže Dekorhome Vínová

Herní křeslo s podnožkou umělá kůže Dekorhome Vínová
Detail

Výrazné a luxusní herní křeslo skvěle doplní domácnost či kancelář každého náruživého hráče.Design s vysokým opěradlem a ergonomicky polstrovanými polštářky, opěradlem, područkami a sedákem vám umožní užívat si dlouhé hodiny hraní či práce. Výšku židle lze upravovat, takže ji můžete přizpůsobit výšce vašeho stolu, aby se vám pohodlněji sedělo a vaše páteř byla ve zdravé pozici (se systémem 80mm plynového pístu). Křeslo můžete také proměnit v lehátko - stačí za opěradlo zatáhnout nahoru a stlačit ho dolů a následně ho zajistit v požadované poloze. Vhod to přijde zejména pro krátký odpočinek v kanceláři nebo při hraní intenzivních her. Design rovněž dovoluje křeslo otáčet o 360° a sklopný mechanismus a podnožka nabízí široký rozsah pohybu. Křeslo je posazené na 5 nylonových kolečkách, dá se tedy bez námahy a bezhlučně přesouvat z místa na místo.Barva: černá / bíláčerná / oranžováčerná / červenáčerná / vínováčerná / modráčerná / zelenáčerná / šedáčerná / zlatáVýběr barvy zvolte ve variantě produktu.Materiál: umělá kůže (PU + PVC + PP) / nylonová kolečkaRozměry: šířka: 61,5 cmhloubka: 68 cmvýška: 115 - 122 cm Rozměry polštářků (š x h x v): 30 x 5 x 18 cm29 x 8 x 20 cm průměr nylonových koleček: 50 mmHmotnost:21,3 kgDodáváno v demontu. (inpostele.cz)

Podobné produkty ako Herní křeslo s podnožkou umělá kůže Dekorhome Vínová , Křeslo s podnožkou hnědé textil (246980)

Herní křeslo s podnožkou PVC / kov Dekorhome Červená

Herní křeslo s podnožkou PVC / kov Dekorhome Červená
Detail

Nápadná a luxusní herní židle skvěle doplní domácnost či kancelář každého náruživého hráče i pracanta. Počítačová židle má vysoké opěradlo, které zajišťuje správnou oporu zádům a krku. Ergonomický a hustě polstrovaný sedák vám zajistí pohodlí při sezení. Dva extra polštářky předchází bolestem v oblasti krku a bederní páteře. Konstrukce s nastavitelnou výškou vám umožňuje přizpůsobit polohu sedáku podle výšky stolu pro pohodlné a zdravé sezení u počítače. Sklápěcí opěradlo, které můžete nastavit do sklopené nebo vzpřímené polohy, je perfektní pro chvíle oddechu během přestávky v hraní. Také výsuvná opěrka nohou přispívá k většímu pohodlí. Pojezdová kolečka chrání vaši podlahu a zaručují snadnou mobilitu.Barva: bílá / černáčervená / černámodrá / černázelená / černášedá / černáčerná / černáVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál: PVC / kovRozměry: šířka: 68 cmhloubka: 69 cmvýška: 123 - 133 cmšířka sedu: 37 cmhloubka sedu: 51 cmvýška sedu: 44 - 54 cmvýška područek od sedáku: 17 - 23 cmNosnost: 110 kgHmotnost: 19,7 kgDodáváno v demontu. (inpostele.cz)

Podobné produkty ako Herní křeslo s podnožkou PVC / kov Dekorhome Červená , Křeslo s podnožkou šedé textil (241673)

Herní křeslo s podnožkou PVC / kov Dekorhome Modrá

Herní křeslo s podnožkou PVC / kov Dekorhome Modrá
Detail

Nápadná a luxusní herní židle skvěle doplní domácnost či kancelář každého náruživého hráče i pracanta. Počítačová židle má vysoké opěradlo, které zajišťuje správnou oporu zádům a krku. Ergonomický a hustě polstrovaný sedák vám zajistí pohodlí při sezení. Dva extra polštářky předchází bolestem v oblasti krku a bederní páteře. Konstrukce s nastavitelnou výškou vám umožňuje přizpůsobit polohu sedáku podle výšky stolu pro pohodlné a zdravé sezení u počítače. Sklápěcí opěradlo, které můžete nastavit do sklopené nebo vzpřímené polohy, je perfektní pro chvíle oddechu během přestávky v hraní. Také výsuvná opěrka nohou přispívá k většímu pohodlí. Pojezdová kolečka chrání vaši podlahu a zaručují snadnou mobilitu.Barva: bílá / černáčervená / černámodrá / černázelená / černášedá / černáčerná / černáVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál: PVC / kovRozměry: šířka: 68 cmhloubka: 69 cmvýška: 123 - 133 cmšířka sedu: 37 cmhloubka sedu: 51 cmvýška sedu: 44 - 54 cmvýška područek od sedáku: 17 - 23 cmNosnost: 110 kgHmotnost: 19,7 kgDodáváno v demontu. (inpostele.cz)

Podobné produkty ako Herní křeslo s podnožkou PVC / kov Dekorhome Modrá , Křeslo s podnožkou šedé textil (246983)

Herní křeslo s podnožkou PVC / kov Dekorhome Zelená

Herní křeslo s podnožkou PVC / kov Dekorhome Zelená
Detail

Nápadná a luxusní herní židle skvěle doplní domácnost či kancelář každého náruživého hráče i pracanta. Počítačová židle má vysoké opěradlo, které zajišťuje správnou oporu zádům a krku. Ergonomický a hustě polstrovaný sedák vám zajistí pohodlí při sezení. Dva extra polštářky předchází bolestem v oblasti krku a bederní páteře. Konstrukce s nastavitelnou výškou vám umožňuje přizpůsobit polohu sedáku podle výšky stolu pro pohodlné a zdravé sezení u počítače. Sklápěcí opěradlo, které můžete nastavit do sklopené nebo vzpřímené polohy, je perfektní pro chvíle oddechu během přestávky v hraní. Také výsuvná opěrka nohou přispívá k většímu pohodlí. Pojezdová kolečka chrání vaši podlahu a zaručují snadnou mobilitu.Barva: bílá / černáčervená / černámodrá / černázelená / černášedá / černáčerná / černáVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál: PVC / kovRozměry: šířka: 68 cmhloubka: 69 cmvýška: 123 - 133 cmšířka sedu: 37 cmhloubka sedu: 51 cmvýška sedu: 44 - 54 cmvýška područek od sedáku: 17 - 23 cmNosnost: 110 kgHmotnost: 19,7 kgDodáváno v demontu. (inpostele.cz)

Podobné produkty ako Herní křeslo s podnožkou PVC / kov Dekorhome Zelená , Křeslo s podnožkou patchwork textil (240651)

Herní křeslo s podnožkou PVC / kov Dekorhome Bílá

Herní křeslo s podnožkou PVC / kov Dekorhome Bílá
Detail

Nápadná a luxusní herní židle skvěle doplní domácnost či kancelář každého náruživého hráče i pracanta. Počítačová židle má vysoké opěradlo, které zajišťuje správnou oporu zádům a krku. Ergonomický a hustě polstrovaný sedák vám zajistí pohodlí při sezení. Dva extra polštářky předchází bolestem v oblasti krku a bederní páteře. Konstrukce s nastavitelnou výškou vám umožňuje přizpůsobit polohu sedáku podle výšky stolu pro pohodlné a zdravé sezení u počítače. Sklápěcí opěradlo, které můžete nastavit do sklopené nebo vzpřímené polohy, je perfektní pro chvíle oddechu během přestávky v hraní. Také výsuvná opěrka nohou přispívá k většímu pohodlí. Pojezdová kolečka chrání vaši podlahu a zaručují snadnou mobilitu.Barva: bílá / černáčervená / černámodrá / černázelená / černášedá / černáčerná / černáVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál: PVC / kovRozměry: šířka: 68 cmhloubka: 69 cmvýška: 123 - 133 cmšířka sedu: 37 cmhloubka sedu: 51 cmvýška sedu: 44 - 54 cmvýška područek od sedáku: 17 - 23 cmNosnost: 110 kgHmotnost: 19,7 kgDodáváno v demontu. (inpostele.cz)

Podobné produkty ako Herní křeslo s podnožkou PVC / kov Dekorhome Bílá , Shumee otočná herní židle s podnožkou zelená pvc, 20486 (20486)

Herní křeslo s podnožkou umělá kůže Dekorhome Červená

Herní křeslo s podnožkou umělá kůže Dekorhome Červená
Detail

Výrazné a luxusní herní křeslo skvěle doplní domácnost či kancelář každého náruživého hráče.Design s vysokým opěradlem a ergonomicky polstrovanými polštářky, opěradlem, područkami a sedákem vám umožní užívat si dlouhé hodiny hraní či práce. Výšku židle lze upravovat, takže ji můžete přizpůsobit výšce vašeho stolu, aby se vám pohodlněji sedělo a vaše páteř byla ve zdravé pozici (se systémem 80mm plynového pístu). Křeslo můžete také proměnit v lehátko - stačí za opěradlo zatáhnout nahoru a stlačit ho dolů a následně ho zajistit v požadované poloze. Vhod to přijde zejména pro krátký odpočinek v kanceláři nebo při hraní intenzivních her. Design rovněž dovoluje křeslo otáčet o 360° a sklopný mechanismus a podnožka nabízí široký rozsah pohybu. Křeslo je posazené na 5 nylonových kolečkách, dá se tedy bez námahy a bezhlučně přesouvat z místa na místo.Barva: černá / bíláčerná / oranžováčerná / červenáčerná / vínováčerná / modráčerná / zelenáčerná / šedáčerná / zlatáVýběr barvy zvolte ve variantě produktu.Materiál: umělá kůže (PU + PVC + PP) / nylonová kolečkaRozměry: šířka: 61,5 cmhloubka: 68 cmvýška: 115 - 122 cm Rozměry polštářků (š x h x v): 30 x 5 x 18 cm29 x 8 x 20 cm průměr nylonových koleček: 50 mmHmotnost:21,3 kgDodáváno v demontu. (dekorhome.cz)

Podobné produkty ako Herní křeslo s podnožkou umělá kůže Dekorhome Červená , Shumee otočná herní židle s podnožkou červená pvc, 20487 (20487)

Herní křeslo s podnožkou umělá kůže Dekorhome Vínová

Herní křeslo s podnožkou umělá kůže Dekorhome Vínová
Detail

Výrazné a luxusní herní křeslo skvěle doplní domácnost či kancelář každého náruživého hráče.Design s vysokým opěradlem a ergonomicky polstrovanými polštářky, opěradlem, područkami a sedákem vám umožní užívat si dlouhé hodiny hraní či práce. Výšku židle lze upravovat, takže ji můžete přizpůsobit výšce vašeho stolu, aby se vám pohodlněji sedělo a vaše páteř byla ve zdravé pozici (se systémem 80mm plynového pístu). Křeslo můžete také proměnit v lehátko - stačí za opěradlo zatáhnout nahoru a stlačit ho dolů a následně ho zajistit v požadované poloze. Vhod to přijde zejména pro krátký odpočinek v kanceláři nebo při hraní intenzivních her. Design rovněž dovoluje křeslo otáčet o 360° a sklopný mechanismus a podnožka nabízí široký rozsah pohybu. Křeslo je posazené na 5 nylonových kolečkách, dá se tedy bez námahy a bezhlučně přesouvat z místa na místo.Barva: černá / bíláčerná / oranžováčerná / červenáčerná / vínováčerná / modráčerná / zelenáčerná / šedáčerná / zlatáVýběr barvy zvolte ve variantě produktu.Materiál: umělá kůže (PU + PVC + PP) / nylonová kolečkaRozměry: šířka: 61,5 cmhloubka: 68 cmvýška: 115 - 122 cm Rozměry polštářků (š x h x v): 30 x 5 x 18 cm29 x 8 x 20 cm průměr nylonových koleček: 50 mmHmotnost:21,3 kgDodáváno v demontu. (dekorhome.cz)

Podobné produkty ako Herní křeslo s podnožkou umělá kůže Dekorhome Vínová , Polohovatelné zahradní křeslo s poduškami polyratan šedé 310230 (310230)

Herní křeslo s podnožkou umělá kůže Dekorhome Oranžová

Herní křeslo s podnožkou umělá kůže Dekorhome Oranžová
Detail

Výrazné a luxusní herní křeslo skvěle doplní domácnost či kancelář každého náruživého hráče.Design s vysokým opěradlem a ergonomicky polstrovanými polštářky, opěradlem, područkami a sedákem vám umožní užívat si dlouhé hodiny hraní či práce. Výšku židle lze upravovat, takže ji můžete přizpůsobit výšce vašeho stolu, aby se vám pohodlněji sedělo a vaše páteř byla ve zdravé pozici (se systémem 80mm plynového pístu). Křeslo můžete také proměnit v lehátko - stačí za opěradlo zatáhnout nahoru a stlačit ho dolů a následně ho zajistit v požadované poloze. Vhod to přijde zejména pro krátký odpočinek v kanceláři nebo při hraní intenzivních her. Design rovněž dovoluje křeslo otáčet o 360° a sklopný mechanismus a podnožka nabízí široký rozsah pohybu. Křeslo je posazené na 5 nylonových kolečkách, dá se tedy bez námahy a bezhlučně přesouvat z místa na místo.Barva: černá / bíláčerná / oranžováčerná / červenáčerná / vínováčerná / modráčerná / zelenáčerná / šedáčerná / zlatáVýběr barvy zvolte ve variantě produktu.Materiál: umělá kůže (PU + PVC + PP) / nylonová kolečkaRozměry: šířka: 61,5 cmhloubka: 68 cmvýška: 115 - 122 cm Rozměry polštářků (š x h x v): 30 x 5 x 18 cm29 x 8 x 20 cm průměr nylonových koleček: 50 mmHmotnost:21,3 kgDodáváno v demontu. (dekorhome.cz)

Podobné produkty ako Herní křeslo s podnožkou umělá kůže Dekorhome Oranžová , Polohovatelné zahradní křeslo s poduškou polyratan černé 46066 (46066)

Herní křeslo s podnožkou PVC / kov Dekorhome Červená

Herní křeslo s podnožkou PVC / kov Dekorhome Červená
Detail

Výrazná a luxusní herní židle skvěle doplní domácnost či kancelář každého náruživého hráče i pracanta. Počítačová židle má vysoké opěradlo, které zajišťuje správnou oporu zádům a krku. Ergonomický a hustě polstrovaný sedák vám zajistí pohodlí při sezení. Dva extra polštářky předchází bolestem v oblasti krku a bederní páteře. Konstrukce s nastavitelnou výškou vám umožňuje přizpůsobit polohu sedáku podle výšky stolu pro pohodlné a zdravé sezení u počítače. Sklápěcí opěradlo, které můžete nastavit do sklopené nebo vzpřímené polohy, je perfektní pro chvíle oddechu během přestávky v hraní. Také výsuvná opěrka nohou přispívá k většímu pohodlí. Pojezdová kolečka chrání vaši podlahu a zaručují snadnou mobilitu.Barva: bílá / černáčervená / černámodrá / černázelená / černášedá / černázlatá / černáVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál: PVC / kovRozměry: šířka: 68 cmhloubka: 69 cmvýška: 123 - 133 cmšířka sedu: 37 cmhloubka sedu: 51 cmvýška sedu: 44 - 54 cmvýška područek od sedáku: 17 - 23 cmNosnost: 110 kgHmotnost: 20 kgDodáváno v demontu. (dekorhome.cz)

Podobné produkty ako Herní křeslo s podnožkou PVC / kov Dekorhome Červená , Polohovatelné zahradní křeslo s poduškami polyratan hnědé, 313302 (313302)

Herní křeslo s podnožkou PVC / kov Dekorhome Zlatá

Herní křeslo s podnožkou PVC / kov Dekorhome Zlatá
Detail

Výrazná a luxusní herní židle skvěle doplní domácnost či kancelář každého náruživého hráče i pracanta. Počítačová židle má vysoké opěradlo, které zajišťuje správnou oporu zádům a krku. Ergonomický a hustě polstrovaný sedák vám zajistí pohodlí při sezení. Dva extra polštářky předchází bolestem v oblasti krku a bederní páteře. Konstrukce s nastavitelnou výškou vám umožňuje přizpůsobit polohu sedáku podle výšky stolu pro pohodlné a zdravé sezení u počítače. Sklápěcí opěradlo, které můžete nastavit do sklopené nebo vzpřímené polohy, je perfektní pro chvíle oddechu během přestávky v hraní. Také výsuvná opěrka nohou přispívá k většímu pohodlí. Pojezdová kolečka chrání vaši podlahu a zaručují snadnou mobilitu.Barva: bílá / černáčervená / černámodrá / černázelená / černášedá / černázlatá / černáVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál: PVC / kovRozměry: šířka: 68 cmhloubka: 69 cmvýška: 123 - 133 cmšířka sedu: 37 cmhloubka sedu: 51 cmvýška sedu: 44 - 54 cmvýška područek od sedáku: 17 - 23 cmNosnost: 110 kgHmotnost: 20 kgDodáváno v demontu. (dekorhome.cz)

Podobné produkty ako Herní křeslo s podnožkou PVC / kov Dekorhome Zlatá , Polohovatelné zahradní křeslo s poduškami polyratan černé 310228 (310228)

Herní křeslo s podnožkou PVC / kov Dekorhome Modrá

Herní křeslo s podnožkou PVC / kov Dekorhome Modrá
Detail

Výrazná a luxusní herní židle skvěle doplní domácnost či kancelář každého náruživého hráče i pracanta. Počítačová židle má vysoké opěradlo, které zajišťuje správnou oporu zádům a krku. Ergonomický a hustě polstrovaný sedák vám zajistí pohodlí při sezení. Dva extra polštářky předchází bolestem v oblasti krku a bederní páteře. Konstrukce s nastavitelnou výškou vám umožňuje přizpůsobit polohu sedáku podle výšky stolu pro pohodlné a zdravé sezení u počítače. Sklápěcí opěradlo, které můžete nastavit do sklopené nebo vzpřímené polohy, je perfektní pro chvíle oddechu během přestávky v hraní. Také výsuvná opěrka nohou přispívá k většímu pohodlí. Pojezdová kolečka chrání vaši podlahu a zaručují snadnou mobilitu.Barva: bílá / černáčervená / černámodrá / černázelená / černášedá / černázlatá / černáVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál: PVC / kovRozměry: šířka: 68 cmhloubka: 69 cmvýška: 123 - 133 cmšířka sedu: 37 cmhloubka sedu: 51 cmvýška sedu: 44 - 54 cmvýška područek od sedáku: 17 - 23 cmNosnost: 110 kgHmotnost: 20 kgDodáváno v demontu. (dekorhome.cz)

Podobné produkty ako Herní křeslo s podnožkou PVC / kov Dekorhome Modrá , Bhm germany kancelářské křeslo balve, krémová (c1004794)

Herní křeslo s podnožkou PVC / kov Dekorhome Bílá

Herní křeslo s podnožkou PVC / kov Dekorhome Bílá
Detail

Nápadná a luxusní herní židle skvěle doplní domácnost či kancelář každého náruživého hráče i pracanta. Počítačová židle má vysoké opěradlo, které zajišťuje správnou oporu zádům a krku. Ergonomický a hustě polstrovaný sedák vám zajistí pohodlí při sezení. Dva extra polštářky předchází bolestem v oblasti krku a bederní páteře. Konstrukce s nastavitelnou výškou vám umožňuje přizpůsobit polohu sedáku podle výšky stolu pro pohodlné a zdravé sezení u počítače. Sklápěcí opěradlo, které můžete nastavit do sklopené nebo vzpřímené polohy, je perfektní pro chvíle oddechu během přestávky v hraní. Také výsuvná opěrka nohou přispívá k většímu pohodlí. Pojezdová kolečka chrání vaši podlahu a zaručují snadnou mobilitu.Barva: bílá / černáčervená / černámodrá / černázelená / černášedá / černáčerná / černáVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál: PVC / kovRozměry: šířka: 68 cmhloubka: 69 cmvýška: 123 - 133 cmšířka sedu: 37 cmhloubka sedu: 51 cmvýška sedu: 44 - 54 cmvýška područek od sedáku: 17 - 23 cmNosnost: 110 kgHmotnost: 19,7 kgDodáváno v demontu. (dekorhome.cz)

Podobné produkty ako Herní křeslo s podnožkou PVC / kov Dekorhome Bílá , Joseph joseph škrabka se zásobníkem peelstore 20166 (20166)

Herní křeslo s podnožkou PVC / kov Dekorhome Modrá

Herní křeslo s podnožkou PVC / kov Dekorhome Modrá
Detail

Nápadná a luxusní herní židle skvěle doplní domácnost či kancelář každého náruživého hráče i pracanta. Počítačová židle má vysoké opěradlo, které zajišťuje správnou oporu zádům a krku. Ergonomický a hustě polstrovaný sedák vám zajistí pohodlí při sezení. Dva extra polštářky předchází bolestem v oblasti krku a bederní páteře. Konstrukce s nastavitelnou výškou vám umožňuje přizpůsobit polohu sedáku podle výšky stolu pro pohodlné a zdravé sezení u počítače. Sklápěcí opěradlo, které můžete nastavit do sklopené nebo vzpřímené polohy, je perfektní pro chvíle oddechu během přestávky v hraní. Také výsuvná opěrka nohou přispívá k většímu pohodlí. Pojezdová kolečka chrání vaši podlahu a zaručují snadnou mobilitu.Barva: bílá / černáčervená / černámodrá / černázelená / černášedá / černáčerná / černáVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál: PVC / kovRozměry: šířka: 68 cmhloubka: 69 cmvýška: 123 - 133 cmšířka sedu: 37 cmhloubka sedu: 51 cmvýška sedu: 44 - 54 cmvýška područek od sedáku: 17 - 23 cmNosnost: 110 kgHmotnost: 19,7 kgDodáváno v demontu. (dekorhome.cz)

Podobné produkty ako Herní křeslo s podnožkou PVC / kov Dekorhome Modrá , Béžové sametové křeslo molle s podnožkou, 224076

Herní křeslo s podnožkou PVC / kov Dekorhome Červená

Herní křeslo s podnožkou PVC / kov Dekorhome Červená
Detail

Nápadná a luxusní herní židle skvěle doplní domácnost či kancelář každého náruživého hráče i pracanta. Počítačová židle má vysoké opěradlo, které zajišťuje správnou oporu zádům a krku. Ergonomický a hustě polstrovaný sedák vám zajistí pohodlí při sezení. Dva extra polštářky předchází bolestem v oblasti krku a bederní páteře. Konstrukce s nastavitelnou výškou vám umožňuje přizpůsobit polohu sedáku podle výšky stolu pro pohodlné a zdravé sezení u počítače. Sklápěcí opěradlo, které můžete nastavit do sklopené nebo vzpřímené polohy, je perfektní pro chvíle oddechu během přestávky v hraní. Také výsuvná opěrka nohou přispívá k většímu pohodlí. Pojezdová kolečka chrání vaši podlahu a zaručují snadnou mobilitu.Barva: bílá / černáčervená / černámodrá / černázelená / černášedá / černáčerná / černáVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál: PVC / kovRozměry: šířka: 68 cmhloubka: 69 cmvýška: 123 - 133 cmšířka sedu: 37 cmhloubka sedu: 51 cmvýška sedu: 44 - 54 cmvýška područek od sedáku: 17 - 23 cmNosnost: 110 kgHmotnost: 19,7 kgDodáváno v demontu. (dekorhome.cz)

Podobné produkty ako Herní křeslo s podnožkou PVC / kov Dekorhome Červená , Čalouněné křeslo s podnožkou šedé holden, 117325

Herní křeslo s podnožkou PVC / kov Dekorhome Zelená

Herní křeslo s podnožkou PVC / kov Dekorhome Zelená
Detail

Nápadná a luxusní herní židle skvěle doplní domácnost či kancelář každého náruživého hráče i pracanta. Počítačová židle má vysoké opěradlo, které zajišťuje správnou oporu zádům a krku. Ergonomický a hustě polstrovaný sedák vám zajistí pohodlí při sezení. Dva extra polštářky předchází bolestem v oblasti krku a bederní páteře. Konstrukce s nastavitelnou výškou vám umožňuje přizpůsobit polohu sedáku podle výšky stolu pro pohodlné a zdravé sezení u počítače. Sklápěcí opěradlo, které můžete nastavit do sklopené nebo vzpřímené polohy, je perfektní pro chvíle oddechu během přestávky v hraní. Také výsuvná opěrka nohou přispívá k většímu pohodlí. Pojezdová kolečka chrání vaši podlahu a zaručují snadnou mobilitu.Barva: bílá / černáčervená / černámodrá / černázelená / černášedá / černáčerná / černáVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál: PVC / kovRozměry: šířka: 68 cmhloubka: 69 cmvýška: 123 - 133 cmšířka sedu: 37 cmhloubka sedu: 51 cmvýška sedu: 44 - 54 cmvýška područek od sedáku: 17 - 23 cmNosnost: 110 kgHmotnost: 19,7 kgDodáváno v demontu. (dekorhome.cz)

Podobné produkty ako Herní křeslo s podnožkou PVC / kov Dekorhome Zelená , Šedé sametové křeslo s podnožkou sandset, 210074

Herní křeslo s podnožkou umělá kůže Dekorhome Vínová

Herní křeslo s podnožkou umělá kůže Dekorhome Vínová
Detail

Jedinečná a luxusní herní židle s podnožkou skvěle doplní domácnost či kancelář každého náruživého hráče i pracanta. Design s vysokým opěradlem a ergonomicky polstrovanými polštářky, opěradlem, područkami, sedákem a podnožkou vám umožní užívat si dlouhé hodiny hraní či práce. Výšku židle lze upravovat, takže ji můžete přizpůsobit výšce vašeho stolu, aby se vám pohodlněji sedělo a vaše páteř byla ve zdravé pozici. Židli můžete také proměnit v lehátko—stačí za opěradlo zatáhnout nahoru a stlačit ho dolů a následně ho zajistit v požadované poloze. Vhod to přijde zejména pro krátký odpočinek v kanceláři nebo při hraní intenzivních her. Design rovněž dovoluje židli otáčet o 360° a naklánět područky do různých úhlů. Motýlový sedák a vysunovací podnožka umožňují pohyb do všech stran.Židle je posazená na 5 nylonových kolečkách, dá se tedy bez námahy a bezhlučně přesouvat z místa na místo.Barva: bílá / černázlatá / černáoranžová / černáčervená / černávínová / černámodrá / černázelená / černášedá / černáVýběr barvy zvolte ve variantách produktu. Materiál: umělá kůže / plastRozměry: šířka: 68,5 cmhloubka: 68 cmvýška: 118 - 125 cmrozměry polštářku: 30 x 18 x 5 cmrozměry polštáře: 29 x 20 x 8 cmprůměr nylonových koleček: 50 mmHmotnost: 22,5 kgDodáváno v demontu. (dekorhome.cz)

Podobné produkty ako Herní křeslo s podnožkou umělá kůže Dekorhome Vínová , Křeslo s podnožkou tmavě šedé textil (246979)

Herní křeslo s podnožkou PVC / kov Dekorhome Modrá

Herní křeslo s podnožkou PVC / kov Dekorhome Modrá
Detail

Výrazná a luxusní herní židle skvěle doplní domácnost či kancelář každého náruživého hráče i pracanta. Počítačová židle má vysoké opěradlo, které zajišťuje správnou oporu zádům a krku. Ergonomický a hustě polstrovaný sedák vám zajistí pohodlí při sezení. Dva extra polštářky předchází bolestem v oblasti krku a bederní páteře. Konstrukce s nastavitelnou výškou vám umožňuje přizpůsobit polohu sedáku podle výšky stolu pro pohodlné a zdravé sezení u počítače. Sklápěcí opěradlo, které můžete nastavit do sklopené nebo vzpřímené polohy, je perfektní pro chvíle oddechu během přestávky v hraní. Také výsuvná opěrka nohou přispívá k většímu pohodlí. Pojezdová kolečka chrání vaši podlahu a zaručují snadnou mobilitu.Barva: bílá / černáčervená / černámodrá / černázelená / černášedá / černázlatá / černáVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál: PVC / kovRozměry: šířka: 68 cmhloubka: 69 cmvýška: 123 - 133 cmšířka sedu: 37 cmhloubka sedu: 51 cmvýška sedu: 44 - 54 cmvýška područek od sedáku: 17 - 23 cmNosnost: 110 kgHmotnost: 20 kgDodáváno v demontu. (inpostele.cz)

Podobné produkty ako Herní křeslo s podnožkou PVC / kov Dekorhome Modrá , Křeslo s podnožkou černé umělá kůže (241035)

Herní křeslo s podnožkou PVC / kov Dekorhome Červená

Herní křeslo s podnožkou PVC / kov Dekorhome Červená
Detail

Výrazná a luxusní herní židle skvěle doplní domácnost či kancelář každého náruživého hráče i pracanta. Počítačová židle má vysoké opěradlo, které zajišťuje správnou oporu zádům a krku. Ergonomický a hustě polstrovaný sedák vám zajistí pohodlí při sezení. Dva extra polštářky předchází bolestem v oblasti krku a bederní páteře. Konstrukce s nastavitelnou výškou vám umožňuje přizpůsobit polohu sedáku podle výšky stolu pro pohodlné a zdravé sezení u počítače. Sklápěcí opěradlo, které můžete nastavit do sklopené nebo vzpřímené polohy, je perfektní pro chvíle oddechu během přestávky v hraní. Také výsuvná opěrka nohou přispívá k většímu pohodlí. Pojezdová kolečka chrání vaši podlahu a zaručují snadnou mobilitu.Barva: bílá / černáčervená / černámodrá / černázelená / černášedá / černázlatá / černáVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál: PVC / kovRozměry: šířka: 68 cmhloubka: 69 cmvýška: 123 - 133 cmšířka sedu: 37 cmhloubka sedu: 51 cmvýška sedu: 44 - 54 cmvýška područek od sedáku: 17 - 23 cmNosnost: 110 kgHmotnost: 20 kgDodáváno v demontu. (inpostele.cz)

Podobné produkty ako Herní křeslo s podnožkou PVC / kov Dekorhome Červená , Polohovací křeslo s podnožkou hnědé textil (249313)

Herní křeslo s podnožkou umělá kůže / kov Dekorhome Růžová

Herní křeslo s podnožkou umělá kůže / kov Dekorhome Růžová
Detail

Tato silně polstrovaná herní židle s jedinečným vzhledem vám poskytne unikátní zážitek při hraní her. Tato počítačová židle má vysoké opěradlo, které zajišťuje správnou oporu zádům a krku. Konstrukce s nastavitelnou výškou vám umožňuje přizpůsobit polohu sedáku podle výšky stolu a udržovat zdravé držení těla. Dva extra polštáře navíc přispívají k uvolnění krku a oblasti bederní páteře, zatímco se pohodlně opíráte o opěradlo židle. Podvozek s pěti kolečky vám pomůže s židlí plynule a hladce popojíždět.Barva: růžová / bíláčerná / bíláVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál: umělá kůže / černáRozměry: šířka: 67 cmhloubka: 61 cmvýška: 123 - 133 cmšířka sedu: 37 cmhloubka sedu: 51 cmvýška sedu: 44 - 54 cmvýška područek od sedáku: 17 - 23 cmNosnost: 110 kgHmotnost: 19,6 kgDodáváno v demontu. (inpostele.cz)

Podobné produkty ako Herní křeslo s podnožkou umělá kůže / kov Dekorhome Růžová , Křeslo vícebarevné patchwork s podnožkou vejle, 208524

Herní křeslo s podnožkou OZGE NEW Tempo Kondela Krémová

Detail

Ergonomické křeslo OZGE NEW s měkkou výplní a kvalitním potahem z ekokůže zabezpečí dokonalou oporu pro každou část těla. Ekokůže je doplněna síťovinou na bočních stranách. Křeslo disponuje nastavitelnou výškou, polohovací zádovou opěrkou a výsuvnou podnoží. Pokud si budete chtít na chvilku od hraní odpočinout, nastavte si křeslo do nejpohodlnější polohy. O vaše unavené ruce se postarají čalouněné plastové opěrky. Nosnou konstrukci sedáku a opěráku tvoří pevný a kvalitní kovový rám, který zajišťuje dlouhou životnost křesla. Ve vrchní části opěradla najdete opěrku na hlavu, v bederní části další opěrku. Její umístění v té správné výšce - aby vás podpírala v bederní oblasti - si můžete nastavit pomocí popruhů. Kolečka připomínají kola toho nejrychlejšího sporťáku. Křeslo je speciálně vyvinuté pro dlouhé a komfortní sezení za počítačem. S křeslem OZGE NEW se vyhnete bolestem páteře, krčního svalstva a hlavy. Správné sezení ovlivňuje nejen zdraví, ale i pracovní či herní výkon. Takové dokonalé křeslo ocení i manažer, programátor, nebo každý, kdo prosedí dlouhé hodiny za počítačem.Barva: červená / černá / bílábéžová / černá / bíláVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná. Materiál:čalounění: ekokůže / síťovinakonstrukce sedáku a opěráku: pevný kovpodstava: plastRozměry:šířka: 64 cmhloubka: 60 cmvýška: 126-136 cmvýška sedu: 47-57 cmhloubka sedu: 49 cmšířka sedu: 50 cmvýška zádové opěrky: 83 cmšířka zádové opěrky: 52 cmNosnost: 120 kgHmotnost:19 kgDodáváno v demontu. (inpostele.cz)

Podobné produkty ako Herní křeslo s podnožkou OZGE NEW Tempo Kondela Krémová , Zelené sametové křeslo s podnožkou sandset, 210073

Herní křeslo s podnožkou OZGE NEW Tempo Kondela Červená

Herní křeslo s podnožkou OZGE NEW Tempo Kondela Červená
Detail

Ergonomické křeslo OZGE NEW s měkkou výplní a kvalitním potahem z ekokůže zabezpečí dokonalou oporu pro každou část těla. Ekokůže je doplněna síťovinou na bočních stranách. Křeslo disponuje nastavitelnou výškou, polohovací zádovou opěrkou a výsuvnou podnoží. Pokud si budete chtít na chvilku od hraní odpočinout, nastavte si křeslo do nejpohodlnější polohy. O vaše unavené ruce se postarají čalouněné plastové opěrky. Nosnou konstrukci sedáku a opěráku tvoří pevný a kvalitní kovový rám, který zajišťuje dlouhou životnost křesla. Ve vrchní části opěradla najdete opěrku na hlavu, v bederní části další opěrku. Její umístění v té správné výšce - aby vás podpírala v bederní oblasti - si můžete nastavit pomocí popruhů. Kolečka připomínají kola toho nejrychlejšího sporťáku. Křeslo je speciálně vyvinuté pro dlouhé a komfortní sezení za počítačem. S křeslem OZGE NEW se vyhnete bolestem páteře, krčního svalstva a hlavy. Správné sezení ovlivňuje nejen zdraví, ale i pracovní či herní výkon. Takové dokonalé křeslo ocení i manažer, programátor, nebo každý, kdo prosedí dlouhé hodiny za počítačem.Barva: červená / černá / bílábéžová / černá / bíláVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná. Materiál:čalounění: ekokůže / síťovinakonstrukce sedáku a opěráku: pevný kovpodstava: plastRozměry:šířka: 64 cmhloubka: 60 cmvýška: 126-136 cmvýška sedu: 47-57 cmhloubka sedu: 49 cmšířka sedu: 50 cmvýška zádové opěrky: 83 cmšířka zádové opěrky: 52 cmNosnost: 120 kgHmotnost:19 kgDodáváno v demontu. (inpostele.cz)

Podobné produkty ako Herní křeslo s podnožkou OZGE NEW Tempo Kondela Červená , Modré sametové křeslo s podnožkou sandset, 210075

Herní křeslo s podnožkou umělá kůže / kov Dekorhome Růžová

Herní křeslo s podnožkou umělá kůže / kov Dekorhome Růžová
Detail

Tato silně polstrovaná herní židle s jedinečným vzhledem vám poskytne unikátní zážitek při hraní her. Tato počítačová židle má vysoké opěradlo, které zajišťuje správnou oporu zádům a krku. Konstrukce s nastavitelnou výškou vám umožňuje přizpůsobit polohu sedáku podle výšky stolu a udržovat zdravé držení těla. Dva extra polštáře navíc přispívají k uvolnění krku a oblasti bederní páteře, zatímco se pohodlně opíráte o opěradlo židle. Podvozek s pěti kolečky vám pomůže s židlí plynule a hladce popojíždět.Barva: růžová / bíláčerná / bíláVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál: umělá kůže / černáRozměry: šířka: 67 cmhloubka: 61 cmvýška: 123 - 133 cmšířka sedu: 37 cmhloubka sedu: 51 cmvýška sedu: 44 - 54 cmvýška područek od sedáku: 17 - 23 cmNosnost: 110 kgHmotnost: 19,6 kgDodáváno v demontu. (dekorhome.cz)

Podobné produkty ako Herní křeslo s podnožkou umělá kůže / kov Dekorhome Růžová

Herní křeslo s podnožkou OZGE NEW Tempo Kondela Krémová

Herní křeslo s podnožkou OZGE NEW Tempo Kondela Krémová
Detail

Ergonomické křeslo OZGE NEW s měkkou výplní a kvalitním potahem z ekokůže zabezpečí dokonalou oporu pro každou část těla. Ekokůže je doplněna síťovinou na bočních stranách. Křeslo disponuje nastavitelnou výškou, polohovací zádovou opěrkou a výsuvnou podnoží. Pokud si budete chtít na chvilku od hraní odpočinout, nastavte si křeslo do nejpohodlnější polohy. O vaše unavené ruce se postarají čalouněné plastové opěrky. Nosnou konstrukci sedáku a opěráku tvoří pevný a kvalitní kovový rám, který zajišťuje dlouhou životnost křesla. Ve vrchní části opěradla najdete opěrku na hlavu, v bederní části další opěrku. Její umístění v té správné výšce - aby vás podpírala v bederní oblasti - si můžete nastavit pomocí popruhů. Kolečka připomínají kola toho nejrychlejšího sporťáku. Křeslo je speciálně vyvinuté pro dlouhé a komfortní sezení za počítačem. S křeslem OZGE NEW se vyhnete bolestem páteře, krčního svalstva a hlavy. Správné sezení ovlivňuje nejen zdraví, ale i pracovní či herní výkon. Takové dokonalé křeslo ocení i manažer, programátor, nebo každý, kdo prosedí dlouhé hodiny za počítačem.Barva: červená / černá / bílábéžová / černá / bíláVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná. Materiál:čalounění: ekokůže / síťovinakonstrukce sedáku a opěráku: pevný kovpodstava: plastRozměry:šířka: 64 cmhloubka: 60 cmvýška: 126-136 cmvýška sedu: 47-57 cmhloubka sedu: 49 cmšířka sedu: 50 cmvýška zádové opěrky: 83 cmšířka zádové opěrky: 52 cmNosnost: 120 kgHmotnost:19 kgDodáváno v demontu. (dekorhome.cz)

Podobné produkty ako Herní křeslo s podnožkou OZGE NEW Tempo Kondela Krémová

Herní křeslo s podnožkou OZGE NEW Tempo Kondela Červená

Herní křeslo s podnožkou OZGE NEW Tempo Kondela Červená
Detail

Ergonomické křeslo OZGE NEW s měkkou výplní a kvalitním potahem z ekokůže zabezpečí dokonalou oporu pro každou část těla. Ekokůže je doplněna síťovinou na bočních stranách. Křeslo disponuje nastavitelnou výškou, polohovací zádovou opěrkou a výsuvnou podnoží. Pokud si budete chtít na chvilku od hraní odpočinout, nastavte si křeslo do nejpohodlnější polohy. O vaše unavené ruce se postarají čalouněné plastové opěrky. Nosnou konstrukci sedáku a opěráku tvoří pevný a kvalitní kovový rám, který zajišťuje dlouhou životnost křesla. Ve vrchní části opěradla najdete opěrku na hlavu, v bederní části další opěrku. Její umístění v té správné výšce - aby vás podpírala v bederní oblasti - si můžete nastavit pomocí popruhů. Kolečka připomínají kola toho nejrychlejšího sporťáku. Křeslo je speciálně vyvinuté pro dlouhé a komfortní sezení za počítačem. S křeslem OZGE NEW se vyhnete bolestem páteře, krčního svalstva a hlavy. Správné sezení ovlivňuje nejen zdraví, ale i pracovní či herní výkon. Takové dokonalé křeslo ocení i manažer, programátor, nebo každý, kdo prosedí dlouhé hodiny za počítačem.Barva: červená / černá / bílábéžová / černá / bíláVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná. Materiál:čalounění: ekokůže / síťovinakonstrukce sedáku a opěráku: pevný kovpodstava: plastRozměry:šířka: 64 cmhloubka: 60 cmvýška: 126-136 cmvýška sedu: 47-57 cmhloubka sedu: 49 cmšířka sedu: 50 cmvýška zádové opěrky: 83 cmšířka zádové opěrky: 52 cmNosnost: 120 kgHmotnost:19 kgDodáváno v demontu. (dekorhome.cz)

Podobné produkty ako Herní křeslo s podnožkou OZGE NEW Tempo Kondela Červená

Polohovatelné zahradní křeslo s podnožkou polyratan světle šedé, 313304 (313304)

Polohovatelné zahradní křeslo s podnožkou polyratan světle šedé, 313304 (313304)
Detail

Zahradní křeslo - polohovací, s polstrováním, materiál ocel, polyester a ratan, šířka 57 cm, černá a šedá barva Rádi si užíváte období zahradních pikniků? Zahradní křeslo SHUMEE přijde vhod k rodinným sešlostem i odpočinku. Stabilní konstrukci tvoří ocel, polyester a ratan. Při manipulaci oceníte nízkou hmotnost. Díky pevnému materiálu nábytek vydrží dlouhá léta. Aby se vám pokaždé pohodlně sedělo, je křeslo polstrované a má polohovací konstrukci. Zajímavé přednosti zahradního křesla Polohovatelné zahradní křeslo s podnožkou polyratan světle šedé, 313304 Materiál zahradního křesla SHUMEE: ocel, polyester a ratan Díky polstrování se vám bude pohodlně sedět Polohovatelná konstrukce křesla pro snadné nastavení polohy podle potřeby (alza.cz)

Podobné produkty ako Polohovatelné zahradní křeslo s podnožkou polyratan světle šedé, 313304 (313304)

Polohovatelné zahradní křeslo s podnožkou polyratan tmavě šedé, 313303 (313303)

Polohovatelné zahradní křeslo s podnožkou polyratan tmavě šedé, 313303 (313303)
Detail

Zahradní křeslo - polohovací, s polstrováním, materiál ocel, polyester a ratan, šířka 57 cm, černá a šedá barva Chcete si naplno užít posezení na své zahradě? Zahradní křeslo SHUMEE poslouží ke každé příležitosti. Pevnou a stabilní konstrukci tvoří ocel, polyester a ratan. Díky nízké hmotnosti se snadno přenáší. Poctivý materiál nábytku zaručuje značnou odolnost. Pro dosažení maximálního pohodlí při sezení je křeslo polstrované a disponuje konstrukcí, kterou lze libovolně polohovat. Klíčové funkce zahradního křesla Polohovatelné zahradní křeslo s podnožkou polyratan tmavě šedé, 313303 Materiál zahradního křesla SHUMEE: ocel, polyester a ratan Polstrování pro větší komfort při sezení Polohovatelná konstrukce křesla pro jednoduché nastavení polohy podle potřeby (alza.cz)

Podobné produkty ako Polohovatelné zahradní křeslo s podnožkou polyratan tmavě šedé, 313303 (313303)

2místná rozkládací pohovka s podnožkou modrá textil, 3080483 (3080483)

2místná rozkládací pohovka s podnožkou modrá textil, 3080483 (3080483)
Detail

Pohovka - rozkládací, materiál látka a polyester, dvoumístná, rozměry 69 × 220 × 84,5 cm (V׊×H) Uvažujete o zakoupení nové pohovky? Potom by se vám mohla líbit pohovka SHUMEE. Prostřednictvím rozkládacího mechanismu lze pohovku přeměnit na lůžko, přičemž ve složeném stavu slouží jako místo pro odpočinek. Jestliže vám doma chybí pokoj pro návštěvy, rozkládací pohovka se vám bude hodit pro jejich přespání. Nabízená varianta je ušitá z látky a kromě ní je využit také polyester. Rozměry pohovky SHUMEE činí 69 × 220 × 84,5 cm (V׊×H). Pohovka disponuje výškou sedu 32 cm a hloubka sedu dosahuje 50 cm. Pohovka váží 33,6 kg. Zásadní vlastnosti pohovky 2místná rozkládací pohovka s podnožkou modrá textil, 3080483 Pohovka SHUMEE vám přináší vytoužený odpočinek Rozkládací Materiálem je látka a polyester U pohovky počítejte s rozměry 69 × 220 × 84,5 cm (V׊×H) Výška sedáku činí 32 cm Hloubka sedu dosahuje 50 cm Pohovka o hmotnosti 33,6 kg (alza.cz)

Podobné produkty ako 2místná rozkládací pohovka s podnožkou modrá textil, 3080483 (3080483)

2místná rozkládací pohovka s podnožkou modrá textil, 3080593 (3080593)

2místná rozkládací pohovka s podnožkou modrá textil, 3080593 (3080593)
Detail

Pohovka - rozkládací, materiál látka, dřevo a polyester, dvoumístná, rozměry 69 × 220 × 84,5 cm (V׊×H) Hodila by se vám nová pohovka? Pak by vás mohla zaujmout pohovka SHUMEE. Nechybí jí ani rozkládací mechanismus pro rozložení na lůžko, zatímco ve složeném stavu se používá jako místo k odpočinku. Nemáte-li doma pokoj pro návštěvy, rozkládací pohovku využijete pro jejich přespání. Nabízená varianta je ušitá z látky a veliký podíl na výrobě má i polyester. Rozměry pohovky SHUMEE činí 69 × 220 × 84,5 cm (V׊×H). Sedět budete ve výšce 32 cm a hloubka sedu dosahuje 50 cm. Hmotnost pohovky činí 34,4 kg. Hlavní vlastnosti pohovky 2místná rozkládací pohovka s podnožkou modrá textil, 3080593 Pohovka SHUMEE dokáže poskytnou vytoužený odpočinek Rozkládací Výrobní materiál: látka, dřevo a polyester Rozměry pohovky jsou 69 × 220 × 84,5 cm (V׊×H) Sedák se nachází ve výšce 32 cm Hloubka sedu je 50 cm Pohovka o hmotnosti 34,4 kg (alza.cz)

Podobné produkty ako 2místná rozkládací pohovka s podnožkou modrá textil, 3080593 (3080593)

2místná rozkládací pohovka s podnožkou modrá textil, 3080540 (3080540)

2místná rozkládací pohovka s podnožkou modrá textil, 3080540 (3080540)
Detail

Pohovka - rozkládací, materiál látka a polyester, dvoumístná, rozměry 69 × 200 × 84,5 cm (V׊×H) Přemýšlíte o výměně vaší staré pohovky za novou? Pak by vás mohla zaujmout pohovka SHUMEE. Díky rozkládacímu mechanismu se pohovka v okamžiku změní na lůžko, přičemž ve složeném stavu ji užijete jako odpočinkovou zónu. Pokud vám doma nezbývá pokoj pro hosty, rozkládací pohovka zajistí jejich přespání. Nabízená varianta je ušitá z látky a kromě ní je využit také polyester. Rozměry pohovky SHUMEE jsou 69 × 200 × 84,5 cm (V׊×H). Pohovka disponuje výškou sedu 32 cm a hloubka sedu dosahuje 50 cm. Pohovka váží 30,5 kg. Zásadní přednosti pohovky 2místná rozkládací pohovka s podnožkou modrá textil, 3080540 Pohovka SHUMEE vám poskytne vytoužený odpočinek Rozkládací Materiál: látka a polyester U pohovky počítejte s rozměry 69 × 200 × 84,5 cm (V׊×H) Sedák má výšku 32 cm Hloubka sedu je 50 cm Pohovka o hmotnosti 30,5 kg (alza.cz)

Podobné produkty ako 2místná rozkládací pohovka s podnožkou modrá textil, 3080540 (3080540)

2místná rozkládací pohovka s podnožkou modrá textil, 3080517 (3080517)

2místná rozkládací pohovka s podnožkou modrá textil, 3080517 (3080517)
Detail

Pohovka - rozkládací, materiál látka a polyester, dvoumístná, rozměry 52 × 220 × 100 cm (V׊×H) Už má vaše pohovka nejlepší léta za sebou a přemýšlíte nad její náhradou? Potom by vás mohla oslovit pohovka SHUMEE. Prostřednictvím rozkládacího mechanismu lze pohovku přeměnit na lůžko, zatímco ve složeném stavu vám bude sloužit jako odpočinková zóna. Chybí-li vám doma pokoj pro návštěvy, rozkládací pohovka ho skvěle nahradí a zajistí jejich přespání. Nabízená varianta je ušitá z látky a kromě ní je využit také polyester. Rozměry pohovky SHUMEE činí 52 × 220 × 100 cm (V׊×H). Pohovka disponuje výškou sedu 32 cm a hloubka sedu dosahuje 50 cm. Hmotnost pohovky činí 35,05 kg. Zásadní vlastnosti pohovky 2místná rozkládací pohovka s podnožkou modrá textil, 3080517 Pohovka SHUMEE vám poskytne vytoužený odpočinek Rozkládací Materiál: látka a polyester Rozměry pohovky jsou 52 × 220 × 100 cm (V׊×H) Sedák se nachází ve výšce 32 cm Hloubka sedu je 50 cm Hmotnost pohovky... (alza.cz)

Podobné produkty ako 2místná rozkládací pohovka s podnožkou modrá textil, 3080517 (3080517)

2místná rozkládací pohovka s podnožkou modrá textil, 3080471 (3080471)

2místná rozkládací pohovka s podnožkou modrá textil, 3080471 (3080471)
Detail

Pohovka - rozkládací, materiál látka a polyester, dvoumístná, rozměry 69 × 200 × 84,5 cm (V׊×H) Plánujete vyměnit vaši starou pohovku za novou? Potom by správnou volbou mohla být pohovka SHUMEE. Prostřednictvím rozkládacího mechanismu lze pohovku přeměnit na lůžko, zatímco ve složeném stavu se používá jako místo k odpočinku. Pokud nemáte doma pokoj pro hosty, s rozkládací pohovkou budete mít potřebné místo pro jejich přespání. Nabízená varianta je ušitá z látky a kromě ní je využit také polyester. Rozměry pohovky SHUMEE činí 69 × 200 × 84,5 cm (V׊×H). Pohovka disponuje výškou sedu 32 cm a hloubka sedu dosahuje 50 cm. Hmotnost pohovky se rovná 29,9 kg. Zásadní přednosti pohovky 2místná rozkládací pohovka s podnožkou modrá textil, 3080471 Pohovka SHUMEE je vhodným místem pro vytoužený odpočinek Rozkládací Materiálem je látka a polyester Rozměry pohovky jsou 69 × 200 × 84,5 cm (V׊×H) Výška sedáku činí 32 cm Hloubka sedu činí 50 cm Pohovka o hmotnosti 29,9 kg (alza.cz)

Podobné produkty ako 2místná rozkládací pohovka s podnožkou modrá textil, 3080471 (3080471)

2místná rozkládací pohovka s podnožkou modrá textil, 3080552 (3080552)

2místná rozkládací pohovka s podnožkou modrá textil, 3080552 (3080552)
Detail

Pohovka - rozkládací, materiál látka a polyester, dvoumístná, rozměry 69 × 220 × 84,5 cm (V׊×H) Přemýšlíte o výměně vaší staré pohovky za novou? Pak by pro vás mohla být ideální volbou pohovka SHUMEE. Díky rozkládacímu mechanismu se pohovka v okamžiku změní na lůžko, ve složeném stavu poslouží jako odpočinková zóna. Jestliže nemáte doma k dispozici pokoj pro hosty, rozkládací pohovka ho skvěle nahradí a zajistí jejich přespání. Nabízená varianta je ušitá z látky a veliký podíl na výrobě má i polyester. Rozměry pohovky SHUMEE jsou 69 × 220 × 84,5 cm (V׊×H). Pohovka disponuje výškou sedu 32 cm a hloubka sedu dosahuje 50 cm. Hmotnost pohovky dosahuje 34,7 kg. Klíčové vlastnosti pohovky 2místná rozkládací pohovka s podnožkou modrá textil, 3080552 Pohovka SHUMEE vám zajistí vytoužený odpočinek Rozkládací Materiál: látka a polyester U pohovky počítejte s rozměry 69 × 220 × 84,5 cm (V׊×H) Sedák se nachází ve výšce 32 cm Hloubka sedu činí 50 cm Pohovka o hmotnosti... (alza.cz)

Podobné produkty ako 2místná rozkládací pohovka s podnožkou modrá textil, 3080552 (3080552)

2místná rozkládací pohovka s podnožkou modrá samet, 3080523 (3080523)

2místná rozkládací pohovka s podnožkou modrá samet, 3080523 (3080523)
Detail

Pohovka - rozkládací, materiál látka, kov a polyester, dvoumístná, rozměry 52 × 220 × 100 cm (V׊×H) Plánujete zakoupení nové pohovky? Pak by se vám mohla hodit pohovka SHUMEE. Pomocí rozkládacího mechanismu se dá snadno rozložit na lůžko, přičemž ve složeném stavu ji užijete jako odpočinkovou zónu. Jestliže vám doma chybí pokoj pro návštěvy, rozkládací pohovka se vám bude hodit pro jejich přespání. Nabízená varianta je ušitá z látky a veliký podíl na výrobě má i polyester. Rozměry pohovky SHUMEE činí 52 × 220 × 100 cm (V׊×H). Sedět budete ve výšce 32 cm a hloubka sedu dosahuje 50 cm. Hmotnost pohovky dosahuje 35,65 kg. Hlavní vlastnosti pohovky 2místná rozkládací pohovka s podnožkou modrá samet, 3080523 Pohovka SHUMEE vám přináší vytoužený odpočinek Rozkládací Materiálem je látka, kov a polyester U pohovky počítejte s rozměry 52 × 220 × 100 cm (V׊×H) Sedák se nachází ve výšce 32 cm Hloubka sedu dosahuje 50 cm Pohovka o hmotnosti 35,65 kg (alza.cz)

Podobné produkty ako 2místná rozkládací pohovka s podnožkou modrá samet, 3080523 (3080523)

2místná rozkládací pohovka s podnožkou modrá textil, 3080713 (3080713)

2místná rozkládací pohovka s podnožkou modrá textil, 3080713 (3080713)
Detail

Pohovka - rozkládací, materiál látka, dřevo a polyester, dvoumístná, rozměry 69 × 220 × 84,5 cm (V׊×H) Vaše pohovka již dosloužila a chcete si pořídit novou? Pak by se vám mohla hodit pohovka SHUMEE. Díky rozkládacímu mechanismu lze pohovku změnit na lůžko, přičemž ve složeném stavu ji užijete jako odpočinkovou zónu. Pokud nemáte doma pokoj pro hosty, rozkládací pohovka je vynikající řešení pro jejich přespání. Nabízená varianta je ušitá z látky a kromě ní je využit také polyester. Rozměry pohovky SHUMEE činí 69 × 220 × 84,5 cm (V׊×H). Pohovka disponuje výškou sedu 32 cm a hloubka sedu dosahuje 50 cm. Hmotnost pohovky dosahuje 34,15 kg. Hlavní vlastnosti pohovky 2místná rozkládací pohovka s podnožkou modrá textil, 3080713 Pohovka SHUMEE vám nabídne vytoužený odpočinek Rozkládací Výrobní materiál: látka, dřevo a polyester Pohovka disponuje rozměry 69 × 220 × 84,5 cm (V׊×H) Výška sedáku činí 32 cm Hloubka sedu je 50 cm Hmotnost pohovky 34,15 kg (alza.cz)

Podobné produkty ako 2místná rozkládací pohovka s podnožkou modrá textil, 3080713 (3080713)

DEOKORK Zahradní polohovatelné křeslo s polstrem WELLINGTON

DEOKORK Zahradní polohovatelné křeslo s polstrem WELLINGTON
Detail

Polstr ZDARMA (červená kostka, viz. fotografie) Postranní kování zabraňuje poškození křesla. Výška celkem: 1020, Výška područek: 610, Šířka celkem: 624, Hloubka celkem: 944, Hmotnost: 9,5, Nosnost: 100, Materiál: akácie, Stohovatelnost: ne, Polohovatelnost: ano, Možnost složení: ano, Poduška: ano (červená kostka), Balení: 676 x 840 x 350 (i-zahradninabytek.cz)

Podobné produkty ako DEOKORK Zahradní polohovatelné křeslo s polstrem WELLINGTON

Polohovatelné zahradní křeslo antracit Dekorhome

Polohovatelné zahradní křeslo antracit Dekorhome
Detail

Pohodlné zahradní křeslo je vynikající pro společné chvíle s rodinou a přáteli nebo pro pohodovou relaxaci na slunci na zahradě či terase. Toto polohovací zahradní křeslo má práškově lakovaný ocelový rám, který je potažený PE ratanem. Křeslo je robustní a snadno se čistí. Na silně polstrovaných poduškách se příjemně odpočívá. Potahy na poduškách mají zip, takže je můžete snadno sejmout a vyprat. Opěradlo lze nastavit pomocí mechanismu s plynovým pístem do polohy, která vám právě nejvíce vyhovuje. Stisknutím tlačítka na boku můžete opěradlo zcela sklopit do pohodlné polohy vleže. Konstrukce zahradní židle je navíc lehká, což usnadňuje její přenášení. Poznámka: Doporučujeme křeslo za deště, sněhu a mrazu přikrýt, aby vám dobře a co nejdéle sloužilo.Barva:ratan: antracitpodušky: černáMateriál:ocel s práškovým nástřikem / PE ratan / 100% polyesterový potah s pěnovou výplníRozměry křesla nesklopeného:šířka: 57 cmhloubka: 88 cmvýška: 100 cmhloubka sedu: 59 cmšířka sedu: 50 cmvýška sedu: 39 cmtloušťka podušky na sedák: 6 cmtloušťka podušky na opěradla: 10 cmRozměry křesla sklopeného:šířka: 57 cmhloubka: 121 cmvýška: 80 cmHmotnost:17 kg Dodáváno v demontu.Balení obsahuje:1 x křeslo 1 x poduška na sedák1 x poduška na opěradlo (inpostele.cz)

Podobné produkty ako Polohovatelné zahradní křeslo antracit Dekorhome

Polohovatelné zahradní křeslo antracit Dekorhome

Polohovatelné zahradní křeslo antracit Dekorhome
Detail

Pohodlné zahradní křeslo je vynikající pro společné chvíle s rodinou a přáteli nebo pro pohodovou relaxaci na slunci na zahradě či terase. Toto polohovací zahradní křeslo má práškově lakovaný ocelový rám, který je potažený PE ratanem. Křeslo je robustní a snadno se čistí. Na silně polstrovaných poduškách se příjemně odpočívá. Potahy na poduškách mají zip, takže je můžete snadno sejmout a vyprat. Opěradlo lze nastavit pomocí mechanismu s plynovým pístem do polohy, která vám právě nejvíce vyhovuje. Stisknutím tlačítka na boku můžete opěradlo zcela sklopit do pohodlné polohy vleže. Konstrukce zahradní židle je navíc lehká, což usnadňuje její přenášení. Poznámka: Doporučujeme křeslo za deště, sněhu a mrazu přikrýt, aby vám dobře a co nejdéle sloužilo.Barva:ratan: antracitpodušky: černáMateriál:ocel s práškovým nástřikem / PE ratan / 100% polyesterový potah s pěnovou výplníRozměry křesla nesklopeného:šířka: 57 cmhloubka: 88 cmvýška: 100 cmhloubka sedu: 59 cmšířka sedu: 50 cmvýška sedu: 39 cmtloušťka podušky na sedák: 6 cmtloušťka podušky na opěradla: 10 cmRozměry křesla sklopeného:šířka: 57 cmhloubka: 121 cmvýška: 80 cmHmotnost:17 kg Dodáváno v demontu.Balení obsahuje:1 x křeslo 1 x poduška na sedák1 x poduška na opěradlo (dekorhome.cz)

Podobné produkty ako Polohovatelné zahradní křeslo antracit Dekorhome

Polohovatelné zahradní křeslo černá Dekorhome

Polohovatelné zahradní křeslo černá Dekorhome
Detail

Naše polohovací polyratanové křeslo vnese na vaši terasu, balkón či zahradu díky svému nenápadnému a přitom stylovému designu dotek moderní elegance. Nastavitelné opěradlo a podnožka vám umožní se pohodlně usadit a naplno relaxovat. Zahradní křeslo je vyrobeno z PE ratanu, který je odolný vůči klimatickým vlivům. Křeslo se snadno čistí, je solidní a odolné a vhodné pro každodenní použití. Ocelový rám s práškovým nástřikem zajišťuje, že je křeslo velmi pevné a trvanlivé. Naše polohovací křeslo vám poskytne veškeré pohodlí, jaké si můžete přát. Opěradlo lze sklopit zatažením za tlačítko na boční straně křesla. Lehká konstrukce umožňuje snadné přesouvání a skladování, když nábytek nepoužíváte. Spolu s křeslem obdržíte také mimořádně pohodlnou, silně polstrovanou podušku na sedák, jež se postará o vaše naprosté pohodlí. Polyesterový potah nevyžaduje žádnou náročnou údržbu a lze jej snadno sejmou a vyprat. Sestavení křesla je jednoduché. Poznámka: Doporučujeme křeslo v dešti, sněhu a mrazu přikrýt.Barva: černáMateriál: ocel / polyratan / látka (100% polyester)Rozměry nesklopeného křesla: šířka: 57 cmhloubka: 73 cmvýška: 105 cmšířka sedu: 47 cmhloubka sedu: 53 cmvýška sedu: 41 cm (bez podušky)výška područek: 63 cmtloušťka podušek: 4 cmRozměry sklopeného křesla: šířka: 57 cmhloubka: 127 cmvýška: 97 cmHmotnost: 15,2 kgDodáváno v demontu. (dekorhome.cz)

Podobné produkty ako Polohovatelné zahradní křeslo černá Dekorhome

Polohovatelné zahradní křeslo černá Dekorhome

Polohovatelné zahradní křeslo černá Dekorhome
Detail

Naše polohovací polyratanové křeslo vnese na vaši terasu, balkón či zahradu díky svému nenápadnému a přitom stylovému designu dotek moderní elegance. Nastavitelné opěradlo a podnožka vám umožní se pohodlně usadit a naplno relaxovat. Zahradní křeslo je vyrobeno z PE ratanu, který je odolný vůči klimatickým vlivům. Křeslo se snadno čistí, je solidní a odolné a vhodné pro každodenní použití. Ocelový rám s práškovým nástřikem zajišťuje, že je křeslo velmi pevné a trvanlivé. Naše polohovací křeslo vám poskytne veškeré pohodlí, jaké si můžete přát. Opěradlo lze sklopit zatažením za tlačítko na boční straně křesla. Lehká konstrukce umožňuje snadné přesouvání a skladování, když nábytek nepoužíváte. Spolu s křeslem obdržíte také mimořádně pohodlnou, silně polstrovanou podušku na sedák, jež se postará o vaše naprosté pohodlí. Polyesterový potah nevyžaduje žádnou náročnou údržbu a lze jej snadno sejmou a vyprat. Sestavení křesla je jednoduché. Poznámka: Doporučujeme křeslo v dešti, sněhu a mrazu přikrýt.Barva: černáMateriál: ocel / polyratan / látka (100% polyester)Rozměry nesklopeného křesla: šířka: 57 cmhloubka: 73 cmvýška: 105 cmšířka sedu: 47 cmhloubka sedu: 53 cmvýška sedu: 41 cm (bez podušky)výška područek: 63 cmtloušťka podušek: 4 cmRozměry sklopeného křesla: šířka: 57 cmhloubka: 127 cmvýška: 97 cmHmotnost: 15,2 kgDodáváno v demontu. (inpostele.cz)

Podobné produkty ako Polohovatelné zahradní křeslo černá Dekorhome

Zahradní polohovatelné křeslo RIVIERA (teak)

Zahradní polohovatelné křeslo RIVIERA (teak)
Detail

Zahradní křeslo skládací RIVIERA Zažijte pohodové chvíle s přáteli a rodinou. Zahradní křeslo Riviera s pevnou a stabilní konstrukcí je velmi pohodlné a vhodné jak do Vaší zahrady, tak na terasu. Křeslo vyniká kvalitním zpracováním. Díky možnosti složení ušetří místo v domácnosti. K tomuto křeslu nabízíme stůl ve stejném designovém provedení. (i-zahradninabytek.cz)

Podobné produkty ako Zahradní polohovatelné křeslo RIVIERA (teak)

Křeslo s podnožkou Alura

Křeslo s podnožkou Alura
Detail

Je to dokonalé křeslo pro relaxaci - stačí se posadit a dát si nohy na podnožku. Díky tmavě šedé látce, detailům prošívání a štíhlým područkám nabízí toto křeslo vzhled šitý na míru, který bude stylovým a zároveň pohodlným doplňkem každého obývacího pokoje. Je vybaveno pětiramenným kovovým podstavcem s práškovým lakováním a funkcí otáčení. (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Křeslo s podnožkou Alura
Polohovatelné kancelářské / herní křeslo s podnožkou, červená (20168), Polohovatelné kancelářské / herní křeslo, umělá kůže, modrá (20171), Polohovatelné kancelářské / herní křeslo, umělá kůže, šedá (20164), Polohovatelné zahradní křeslo s podnožkou polyratan tmavě šedé, 313303 (313303), Polohovatelné zahradní křeslo s podnožkou polyratan světle šedé, 313304 (313304), Křeslo s podnožkou modré textil (244663), Čalouněné křeslo s podnožkou TUMBA, 77662, Křeslo s podnožkou žluté textil (244664), Křeslo s podnožkou kostkované SANDSET, 210077, Křeslo s podnožkou hnědé textil (246980), Křeslo s podnožkou šedé textil (241673), Křeslo s podnožkou šedé textil (246983), Křeslo s podnožkou patchwork textil (240651), SHUMEE Otočná herní židle s podnožkou zelená PVC, 20486 (20486), SHUMEE Otočná herní židle s podnožkou červená PVC, 20487 (20487), Polohovatelné zahradní křeslo s poduškami polyratan šedé 310230 (310230), Polohovatelné zahradní křeslo s poduškou polyratan černé 46066 (46066), Polohovatelné zahradní křeslo s poduškami polyratan hnědé, 313302 (313302), Polohovatelné zahradní křeslo s poduškami polyratan černé 310228 (310228), BHM GERMANY Kancelářské křeslo Balve, krémová (C1004794), JOSEPH JOSEPH Škrabka se zásobníkem PeelStore 20166 (20166), Béžové sametové křeslo MOLLE s podnožkou, 224076, Čalouněné křeslo s podnožkou šedé HOLDEN, 117325, Šedé sametové křeslo s podnožkou SANDSET, 210074, Křeslo s podnožkou tmavě šedé textil (246979), Křeslo s podnožkou černé umělá kůže (241035), Polohovací křeslo s podnožkou hnědé textil (249313), Křeslo vícebarevné patchwork s podnožkou VEJLE, 208524, Zelené sametové křeslo s podnožkou SANDSET, 210073, Modré sametové křeslo s podnožkou SANDSET, 210075