Hlavní výhody: mimořádně ostrý nůž s extra lehkou rukojetí vhodný na krájení masa, šunky, ale i ovoce a zeleniny na tenké plátky pečlivě vybroušená čepel bez jádra je tvořena 110 vrstvami dvou tvrdých nerezových a prokovaných ocelí a dosahuje tvrdosti okolo 60 HRC jednotlivé vrstvy jsou na čepeli vidět a vytváří jedinečný a neopakovatelný damascénský vzor velmi lehká karbonová rukojeť s dvojitým nýtováním ručně broušeno - každý kus je originál součástí řady nožů CARBON FRAGMENT Dodatečné informace: délka rukojeti: 115 mm délka čepele: 170 mm celková délka: 300 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit (chefshop.cz_ine)
Podobné produkty ako Plátkovací nůž CARBON FRAGMENT 17 cm, černá, Dellinger , Samura harakiri plátkovací nůž 17 cm (černá) (snhpnc17)Hlavní výhody: mimořádně ostrý nůž s extra lehkou rukojetí vhodný na krájení masa, šunky, ale i ovoce a zeleniny na tenké plátky pečlivě vybroušená čepel bez jádra je tvořena 110 vrstvami dvou tvrdých nerezových a prokovaných ocelí a dosahuje tvrdosti okolo 60 HRC jednotlivé vrstvy jsou na čepeli vidět a vytváří jedinečný a neopakovatelný damascénský vzor velmi lehká karbonová rukojeť s dvojitým nýtováním ručně broušeno - každý kus je originál součástí řady nožů CARBON FRAGMENT Dodatečné informace: délka rukojeti: 115 mm délka čepele: 170 mm celková délka: 300 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit (chefshop.cz)
Podobné produkty ako Plátkovací nůž CARBON FRAGMENT 17 cm, černá, Dellinger , Samura harakiri plátkovací nůž 9,9 cm (černá) (snhpnc)Hlavní výhody: mimořádně ostrý nůž s extra lehkou rukojetí zakřivená čepel je perfektní pro odřezávání masa od kostí, oddělování šlach a tučných částí nebo chrupavek pečlivě vybroušená čepel bez jádra je tvořena 110 vrstvami dvou tvrdých nerezových a prokovaných ocelí a dosahuje tvrdosti okolo 60 HRC jednotlivé vrstvy jsou na čepeli vidět a vytváří jedinečný a neopakovatelný damascénský vzor velmi lehká karbonová rukojeť s dvojitým nýtováním ručně broušeno - každý kus je originál součástí řady nožů CARBON FRAGMENT Dodatečné informace: délka rukojeti: 115 mm délka čepele: 155 mm celková délka: 290 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit (chefshop.cz)
Podobné produkty ako Vykosťovací nůž CARBON FRAGMENT 15 cm, černá, Dellinger , Schwertkrone solingen plátkovací nůž 32 cm (mo70101)Hlavní výhody: mimořádně ostrý nůž s extra lehkou rukojetí vhodný na téměř všechny činnosti - řezání, krájení, porcování, plátkování, čištění i kolébkové krájení pečlivě vybroušená čepel bez jádra je tvořena 110 vrstvami dvou tvrdých nerezových a prokovaných ocelí a dosahuje tvrdosti okolo 60 HRC jednotlivé vrstvy jsou na čepeli vidět a vytváří jedinečný a neopakovatelný damascénský vzor velmi lehká karbonová rukojeť s dvojitým nýtováním ručně broušeno - každý kus je originál součástí řady nožů CARBON FRAGMENT Dodatečné informace: délka rukojeti: 125 mm délka čepele: 200 mm celková délka: 330 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit (chefshop.cz_ine)
Podobné produkty ako Kuchařský nůž CARBON FRAGMENT 20 cm, černá, Dellinger , Samura damascus plátkovací nůž 20 cm (sndpn)Hlavní výhody: mimořádně ostrý nůž s extra lehkou rukojetí zakřivená čepel je perfektní pro odřezávání masa od kostí, oddělování šlach a tučných částí nebo chrupavek pečlivě vybroušená čepel bez jádra je tvořena 110 vrstvami dvou tvrdých nerezových a prokovaných ocelí a dosahuje tvrdosti okolo 60 HRC jednotlivé vrstvy jsou na čepeli vidět a vytváří jedinečný a neopakovatelný damascénský vzor velmi lehká karbonová rukojeť s dvojitým nýtováním ručně broušeno - každý kus je originál součástí řady nožů CARBON FRAGMENT Dodatečné informace: délka rukojeti: 115 mm délka čepele: 155 mm celková délka: 290 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit (chefshop.cz_ine)
Podobné produkty ako Vykosťovací nůž CARBON FRAGMENT 15 cm, černá, Dellinger , Samura golf plátkovací nůž 25 cm (sngpn)Kuchyňský vykosťovací nůž Boning značky Dellinger patří do řady Carbon Fragment. Kvalitní zpracování ocelové čepele a karbonové rukojeti vytváří moderní nůž na vykosťování. Pořiďte si opravdovou kvalitu. Co takhle čepel tvořenou 110 vrstvami dvou tvrdých nerezových a prokovaných ocelí? Čepel těchto nožů prochází kalením ve velmi přesných vakuových pecích a následně je ochlazena dusíkem. Následně se každý nůž ručně brousí pod úhlem 12-15° a při tvrdosti okolo 60 HRC. Díky tomuto zpracování dosahuje nůž extrémní ostrosti a hodí se zejména do venkovních kuchyní. Technické údaje: značka: Dellinger model: vykosťovací Boning série: Carbon Fragment určení: kuchyňský nůž barevné provedení: nerez, černá, šedá materiál čepele: japonská damašková ocel materiál rukojeti: karbon hmotnost: 145 g délka čepele: 155 mm délka rukojeti: 115 mm Obsah balení: 1 x kuchyňský nůž (kokiskashop.cz)
Podobné produkty ako Nůž Dellinger vykosťovací Boning Carbon Fragment , Samura shadow plátkovací nůž 19,6 cm (snshpn)Hlavní výhody: extrémní ostrost krájené potraviny si zachovávají svůj tvar a strukturu ručně broušená čepel pod úhlem 15° odolná čepel ze 3 vrstev oceli ručně leštěná rukojeť mimořádný design Dodatečné informace: délka rukojeti: 130 mm délka čepele: 225 mm celková délka: 355 mm doporučujeme pouze ruční mytí (chefshop.cz_japan)
Podobné produkty ako Japonský plátkovací nůž NAKIRI OKAMI Dellinger 22,5 cm , Lamart lt2114 nůž plátkovací 19 cm shapu (lt2114)Hlavní výhody: vysoká ostrost krájené potraviny se na nůž nelepí odolná čepel ze 7 vrstev damascénské oceli ručně leštěná rukojeť s ozdobnou keltskou kresbou mimořádný design každý kus je originál Dodatečné informace: délka rukojeti: 120 mm délka čepele: 205 mm celková délka: 320 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit (chefshop.cz_japan)
Podobné produkty ako Plátkovací nůž KITA NORTH DAMASCUS Dellinger 20,5 cm , Samura damascus 67 plátkovací nůž 19 cm (mikarta) (snd67pnm)Hlavní výhody: vysoká ostrost krájené potraviny se na nůž nelepí odolná čepel ze 7 vrstev damascénské oceli ručně leštěná rukojeť s ozdobnou keltskou kresbou mimořádný design každý kus je originál Dodatečné informace: délka rukojeti: 120 mm délka čepele: 205 mm celková délka: 320 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit (chefshop.cz_ine)
Podobné produkty ako Plátkovací nůž KITA NORTH DAMASCUS Dellinger 20,5 cm , Samura reptile plátkovací nůž 27 cm (srp-0045) (snrpn)Hlavní výhody: extrémní ostrost krájené potraviny si zachovávají svůj tvar a strukturu ručně broušená čepel pod úhlem 15° odolná čepel ze 3 vrstev oceli ručně leštěná rukojeť mimořádný design Dodatečné informace: délka rukojeti: 130 mm délka čepele: 225 mm celková délka: 355 mm doporučujeme pouze ruční mytí (chefshop.cz_ine)
Podobné produkty ako Japonský plátkovací nůž NAKIRI OKAMI Dellinger 22,5 cm , Lamart lt2134 nůž plátkovací 20cm yuyo (lt2134)Hlavní výhody: extrémní ostrost krájené potraviny si zachovávají svůj tvar a strukturu ručně broušená čepel pod úhlem 15° odolná čepel ze 3 vrstev oceli ručně leštěná rukojeť mimořádný design Dodatečné informace: délka rukojeti: 130 mm délka čepele: 225 mm celková délka: 355 mm doporučujeme pouze ruční mytí (chefshop.cz)
Podobné produkty ako Japonský plátkovací nůž NAKIRI OKAMI Dellinger 22,5 cm , Lamart lt2124 nůž plátkovací 19cm katana (lt2124)Hlavní výhody: vysoká ostrost krájené potraviny se na nůž nelepí odolná čepel ze 7 vrstev damascénské oceli ručně leštěná rukojeť s ozdobnou keltskou kresbou mimořádný design každý kus je originál Dodatečné informace: délka rukojeti: 120 mm délka čepele: 205 mm celková délka: 320 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit (chefshop.cz)
Podobné produkty ako Plátkovací nůž KITA NORTH DAMASCUS Dellinger 20,5 cm , Lamart lt2067 nůž plátkovací 20cm kant (lt2067)Hlavní výhody: ideální nůž pro přípravu sushi, díky úzké a dlouhé čepeli si snadno poradí s rybami, masem i sýry, ovocem či zeleninou pečlivě vybroušená čepel s jádrem z damaškové oceli VG10 a 66 vrstev nerezových ocelí zaručuje mimořádnou odolnost a houževnatost jednotlivé vrstvy jsou na čepeli vidět a vytváří jedinečný a neopakovatelný damascénský vzor odolná a tvarově stabilní rukojeť z olivového dřeva každý kus je originál Dodatečné informace: délka rukojeti: 115 mm délka čepele: 190 mm celková délka: 330 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit (chefshop.cz_japan)
Podobné produkty ako Plátkovací nůž SOK OLIVE SUNSHINE DAMASCUS Dellinger 19 cm , Kds nůž kuchařský plátkovací king's row (1823.00)Hlavní výhody: vysoká ostrost odolná čepel z německé oceli rukojeť ze santalového dřeva ostrost HRC 56 - 58 Dodatečné informace: délka rukojeti: 127 mm délka čepele: 208 mm celková délka: 335 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit (chefshop.cz_japan)
Podobné produkty ako Plátkovací nůž SASHIMI CLASSIC SANDAL WOOD Dellinger 21 cm , Lamart lt2088 nůž plátkovací 19cm rennes (lt2088)Hlavní výhody: ideální nůž pro přípravu sushi, díky úzké a dlouhé čepeli si snadno poradí s rybami, masem i sýry, ovocem či zeleninou pečlivě vybroušená čepel s jádrem z damaškové oceli VG10 a 66 vrstev nerezových ocelí zaručuje mimořádnou odolnost a houževnatost jednotlivé vrstvy jsou na čepeli vidět a vytváří jedinečný a neopakovatelný damascénský vzor odolná a tvarově stabilní rukojeť z olivového dřeva každý kus je originál Dodatečné informace: délka rukojeti: 115 mm délka čepele: 190 mm celková délka: 330 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit (chefshop.cz_ine)
Podobné produkty ako Plátkovací nůž SOK OLIVE SUNSHINE DAMASCUS Dellinger 19 cm , Samura pro-s plátkovací nůž 20 cm (sp-0045) (snpspn)Hlavní výhody: vysoká ostrost odolná čepel z německé oceli rukojeť ze santalového dřeva ostrost HRC 56 - 58 Dodatečné informace: délka rukojeti: 127 mm délka čepele: 208 mm celková délka: 335 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit (chefshop.cz_ine)
Podobné produkty ako Plátkovací nůž SASHIMI CLASSIC SANDAL WOOD Dellinger 21 cm , Samura mo-v stonewash plátkovací nůž 23 cm (sm-0045b) (snmvswpn23)Hlavní výhody: vysoká ostrost odolná čepel z německé oceli rukojeť ze santalového dřeva ostrost HRC 56 - 58 Dodatečné informace: délka rukojeti: 127 mm délka čepele: 208 mm celková délka: 335 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit (chefshop.cz)
Podobné produkty ako Plátkovací nůž SASHIMI CLASSIC SANDAL WOOD Dellinger 21 cm , Tescoma nůž santoku feelwood, 17 cmHlavní výhody: ideální nůž pro přípravu sushi, díky úzké a dlouhé čepeli si snadno poradí s rybami, masem i sýry, ovocem či zeleninou pečlivě vybroušená čepel s jádrem z damaškové oceli VG10 a 66 vrstev nerezových ocelí zaručuje mimořádnou odolnost a houževnatost jednotlivé vrstvy jsou na čepeli vidět a vytváří jedinečný a neopakovatelný damascénský vzor odolná a tvarově stabilní rukojeť z olivového dřeva každý kus je originál Dodatečné informace: délka rukojeti: 115 mm délka čepele: 190 mm celková délka: 330 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit (chefshop.cz)
Podobné produkty ako Plátkovací nůž SOK OLIVE SUNSHINE DAMASCUS Dellinger 19 cm , Füri nůž santoku 17 cm (687124)Hlavní výhody: nůž s dlouhou čepelí pro snadné plátkování pečeně, masa nebo šunky ideální také na hovězí carpaccio čepel z japonské nerezové oceli DSR-1K6 s vysokým obsahem uhlíku důlkovaný povrch TSUCHIME zajistí, že se krájené potraviny na nůž nebudou lepit oválná dřevěná rukojeť poskytuje skvělou kontrolu při řezání Dodatečné informace: délka rukojeti: 120 mm délka čepele: 210 mm celková délka: 330 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit (chefshop.cz)
Podobné produkty ako Plátkovací nůž SUJIHIKI KANETSUNE TSUCHIME 21 cm, hnědá, Dellinger , Fragment prohnile mestoHlavní výhody: nůž s dlouhou čepelí pro snadné plátkování pečeně, masa nebo šunky ideální také na hovězí carpaccio čepel z německé nerezové oceli 1.4116 Thyssen Krupp s tvrdostí až 59 HRC elegantní rukojeť ze syntetického dřeva PAKKA - voděodolný materiál, zcela bez zápachu, odolný vůči korozi i oxidaci, nevyžaduje žádnou údržbu rukojeť je navržena pro to nejlepší ovládání nože - je skvěle vyvážena a poskytuje snadný úchop součástí řady nožů GERMAN PAKKA WOOD, ve které najdete nůž pro každou kuchyňskou činnost Dodatečné informace: délka rukojeti: 128 mm délka čepele: 200 mm celková délka: 328 mm lze umývat v myčce na nádobí na ekonomický program a teplotu max. 55°C, doporučujeme však ruční mytí, které je k noži šetrnější (chefshop.cz_ine)
Podobné produkty ako Plátkovací nůž GERMAN PAKKA WOOD 20 cm, hnědá, Dellinger , Samura okinawa nůž nakiri 17 cm (snonn17)Hlavní výhody: nůž s dlouhou čepelí pro snadné plátkování pečeně, masa nebo šunky ideální také na hovězí carpaccio čepel z japonské nerezové oceli DSR-1K6 s vysokým obsahem uhlíku důlkovaný povrch TSUCHIME zajistí, že se krájené potraviny na nůž nebudou lepit oválná dřevěná rukojeť poskytuje skvělou kontrolu při řezání Dodatečné informace: délka rukojeti: 120 mm délka čepele: 210 mm celková délka: 330 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit (chefshop.cz_ine)
Podobné produkty ako Plátkovací nůž SUJIHIKI KANETSUNE TSUCHIME 21 cm, hnědá, Dellinger , Samura okinawa nůž gyuto 17 cm (snong)Hlavní výhody: nůž s dlouhou čepelí pro snadné plátkování pečeně, masa nebo šunky ideální také na hovězí carpaccio čepel z německé nerezové oceli 1.4116 Thyssen Krupp s tvrdostí až 59 HRC elegantní rukojeť ze syntetického dřeva PAKKA - voděodolný materiál, zcela bez zápachu, odolný vůči korozi i oxidaci, nevyžaduje žádnou údržbu rukojeť je navržena pro to nejlepší ovládání nože - je skvěle vyvážena a poskytuje snadný úchop součástí řady nožů GERMAN PAKKA WOOD, ve které najdete nůž pro každou kuchyňskou činnost Dodatečné informace: délka rukojeti: 128 mm délka čepele: 200 mm celková délka: 328 mm lze umývat v myčce na nádobí na ekonomický program a teplotu max. 55°C, doporučujeme však ruční mytí, které je k noži šetrnější (chefshop.cz)
Podobné produkty ako Plátkovací nůž GERMAN PAKKA WOOD 20 cm, hnědá, Dellinger , Samura blacksmith nůž nakiri 17 cm (snblnn)Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 17 cm, plátkovací nůž, materiál rukojeti plast Výborný kuchyňský nůž se stane perfektním doplňkem vašeho kuchyňského koutu. Plátkovací nůž od značky Samura se skvěle hodí pro tvorbu precizních plátků. Délka čepele dosahuje plných 17 cm. Rukojeť s minimální hmotností z odolného plastu je perfektně vyvážená a navíc dobře padne do ruky. Podstatné vlastnosti kuchyňského nože Samura HARAKIRI Plátkovací nůž 17 cm (černá) Samura HARAKIRI Plátkovací nůž 17 cm (černá) má délku čepele 17 cm Plastová rukojeť z velmi odolného materiálu Nůž typu: plátkovací nůž (alza.cz)
Podobné produkty ako Samura HARAKIRI Plátkovací nůž 17 cm (černá) (SNHPNC17) , Samura kaiju nůž nakiri 17 cm (snknni)Nože značky Samura jsou vyrobeny z nejlepší japonské a švédské oceli, kalené na 58 - 61 HRC. Čepele mají japonský tvar a jemné zúžení ze špičky, díky čemuž disponují fantastickým řezným výkonem. Nože Samura jsou naostřeny v úhlu 17 stupňů. To je více než u japonských nožů, ale méně než u evropských nožů. Pro rukojeti se používají nejlepší moderní materiály: Micarta, G10, stabilizované dřevo, plast s jemným povrchem, Kraton a kompozity. Tento nůž vyniká díky své velmi tenké, úzké a rovné čepeli. Je ideální pro krájení masa a ryb na tenké plátky a filety, a je nezbytný při přípravě japonských rybích pokrmů. Široce se používá pro krájení kousků filé jesetera a šunky. Hlavní výhody nožů Samura: vyrobeny z nejlepší japonské a švédské oceli, kalené na 58 - 61 HRC fantastický řezný výkon díky japonskému tvaru čepele a jemnému zúžení ze špičky naostření v úhlu 17 stupňů (tj. více než u japonských nožů, ale méně než u evropských nožů) rukojeti vyrobeny z nejlepších moderních materiálů: Micarta, G10, stabilizované dřevo, plast s jemným povrchem, Kraton a kompozity Specifikace: Celková délka: 31,5 cm Délka čepele: 17 cm Hmotnost: 90 g Materiál čepele: nerezová ocel Materiál rukojeti: ABS plast Doporučuje se ruční mytí (chefshop.cz_japan)
Podobné produkty ako Plátkovací nůž HARAKIRI Samura černý 17 cm , Tescoma nůž kuchařský home profi 17 cmNože značky Samura jsou vyrobeny z nejlepší japonské a švédské oceli, kalené na 58 - 61 HRC. Čepele mají japonský tvar a jemné zúžení ze špičky, díky čemuž disponují fantastickým řezným výkonem. Nože Samura jsou naostřeny v úhlu 17 stupňů. To je více než u japonských nožů, ale méně než u evropských nožů. Pro rukojeti se používají nejlepší moderní materiály: Micarta, G10, stabilizované dřevo, plast s jemným povrchem, Kraton a kompozity. Tento nůž vyniká díky své velmi tenké, úzké a rovné čepeli. Je ideální pro krájení masa a ryb na tenké plátky a filety, a je nezbytný při přípravě japonských rybích pokrmů. Široce se používá pro krájení kousků filé jesetera a šunky. Hlavní výhody nožů Samura: vyrobeny z nejlepší japonské a švédské oceli, kalené na 58 - 61 HRC fantastický řezný výkon díky japonskému tvaru čepele a jemnému zúžení ze špičky naostření v úhlu 17 stupňů (tj. více než u japonských nožů, ale méně než u evropských nožů) rukojeti vyrobeny z nejlepších moderních materiálů: Micarta, G10, stabilizované dřevo, plast s jemným povrchem, Kraton a kompozity Specifikace: Celková délka: 31,5 cm Délka čepele: 17 cm Hmotnost: 90 g Materiál čepele: nerezová ocel Materiál rukojeti: ABS plast Doporučuje se ruční mytí (chefshop.cz_ine)
Podobné produkty ako Plátkovací nůž HARAKIRI Samura černý 17 cm , Tescoma nůž kuchařský presto 17 cm (863029.00)Nože značky Samura jsou vyrobeny z nejlepší japonské a švédské oceli, kalené na 58 - 61 HRC. Čepele mají japonský tvar a jemné zúžení ze špičky, díky čemuž disponují fantastickým řezným výkonem. Nože Samura jsou naostřeny v úhlu 17 stupňů. To je více než u japonských nožů, ale méně než u evropských nožů. Pro rukojeti se používají nejlepší moderní materiály: Micarta, G10, stabilizované dřevo, plast s jemným povrchem, Kraton a kompozity. Tento nůž vyniká díky své velmi tenké, úzké a rovné čepeli. Je ideální pro krájení masa a ryb na tenké plátky a filety, a je nezbytný při přípravě japonských rybích pokrmů. Široce se používá pro krájení kousků filé jesetera a šunky. Hlavní výhody nožů Samura: vyrobeny z nejlepší japonské a švédské oceli, kalené na 58 - 61 HRC fantastický řezný výkon díky japonskému tvaru čepele a jemnému zúžení ze špičky naostření v úhlu 17 stupňů (tj. více než u japonských nožů, ale méně než u evropských nožů) rukojeti vyrobeny z nejlepších moderních materiálů: Micarta, G10, stabilizované dřevo, plast s jemným povrchem, Kraton a kompozity Specifikace: Celková délka: 31,5 cm Délka čepele: 17 cm Hmotnost: 90 g Materiál čepele: nerezová ocel Materiál rukojeti: ABS plast Doporučuje se ruční mytí (chefshop.cz)
Podobné produkty ako Plátkovací nůž HARAKIRI Samura černý 17 cm , Samura shadow nůž nakiri 17 cm (snshnn)Extrémně ostrý japonský nůž Santoku 7" Dellinger Samurai (délka čepele 170 mm) z damascénské oceli (damascus steel) s působivým designem a nejvyšší kvalitou. Nůž Santoku Dellinger Samurai je bezohledný kuchyňský válečník, který je připraven na všechna vaše přání. Japonské slovo "santoku" se zhruba označuje jako "tři ctnosti", což svědčí o všestrannosti tohoto nožového stylu a druhu řezů, které vyniká (řezání, rozkrájení a mletí). Čepel je obvykle kratší než kuchařský nůž s výrazně odlišnou geometrií. Nůž Santoku je často prohlašován za fúzi mezi šéfkuchařským nožem a nakiri, což vám přináší výhody obou zmíněných. Vyšší faseta snižuje tření, krájení je tak přesnější. SANTOKU je dokonalým společníkem při práci s masem, rybami, zeleninou a ovocem. Nepřekonatelné vlastnosti nože oceníte například při krájení cibule. Ostrost čepele zajistí minimální únik tekutiny a vaše pokrmy budou plné šťávy a vitamínů. Široká čepel a rukojeť západního tvaru Vám poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení Má ultra ostré řezné jádro z japonské oceli vg10, které je velmi dobře chráněno proti korozi. Japonská ocel vg10 má dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R62 +/- 1 Rockwella. Jádro z japonské oceli vg10 je vloženo mezi 66 vrstev 2 nerezových damascénských ocelí (damascus steel), které zajišťují mimořádnou odolnost a houževnatost. Dokonale vyvážená, přesně zúžená čepel japonského tvaru s třpytivým damascénským vzorem Tiny Wawe minimalizuje tření při řezu a zabraňuje přilepení krájeného materiálu k čepeli. Damascénský vzor připomínající rozbouřené moře je jedinečný, neopakovatelný a stane se symbolem vaší individuality. Rukojeť západního stylu je vyrobena z materiálu G-10 a je ozdobena středovým mozaikovým nýtem se znakem samurajů. Vždy je pečlivě ručně leštěná, ergonomicky tvarovaná a navržena pro vynikající ruční ovládání. Speciálně navržený tvar záštity je vhodný pro asijský úchop nože. Trojité nýtování zajišťuje dokonalou pevnost, stabilitu a spojení damaškového ostří k rukojeti. Materiál G-10 je voděodolný a zcela bez zápachu. Můžete si být jisti, že tento materiál nebude v průběhu času korodovat, oxidovat nebo se nestane měkčí a křehčí. Tento materiál nevyžaduje prakticky žádnou údržbu, na rozdíl od tradičních materiálů, jako je dřevo. Hlavní výhody: Extrémně ostrý japonský nůž Damašková ocel (damascus steel) Ultra ostré řezné jádro 66 vrstev 2 nerezových damascénských ocelí Dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R62 +/- 1 Rockwella Dokonale vyvážená, přesně zúžená čepel japonského tvaru Damascénský vzor tohoto nože je jedinečný a neopakovatelný Rukojeť západního stylu z materiálu G-10 Ozdobena středovým mozaikovým nýtem se znakem samurajů Ergonomicky tvarovaná Nevyžaduje prakticky žádnou údržbu Nevhodné do myčky na nádobí Specifikace: Délka rukojeti: 115 mm Délka čepele: 170 mm Celková délka: 310 mm Hmotnost: 238 g Materiál: damašková ocel, G-10 (chefshop.cz_ine)
Podobné produkty ako Santoku nůž Samurai Dellinger 17 cm , Kds nůž kuchařský plátkovací na maso 6.5 king's row (1825.00)Extrémně ostrý japonský nůž Santoku 7" Dellinger Samurai (délka čepele 170 mm) z damascénské oceli (damascus steel) s působivým designem a nejvyšší kvalitou. Nůž Santoku Dellinger Samurai je bezohledný kuchyňský válečník, který je připraven na všechna vaše přání. Japonské slovo "santoku" se zhruba označuje jako "tři ctnosti", což svědčí o všestrannosti tohoto nožového stylu a druhu řezů, které vyniká (řezání, rozkrájení a mletí). Čepel je obvykle kratší než kuchařský nůž s výrazně odlišnou geometrií. Nůž Santoku je často prohlašován za fúzi mezi šéfkuchařským nožem a nakiri, což vám přináší výhody obou zmíněných. Vyšší faseta snižuje tření, krájení je tak přesnější. SANTOKU je dokonalým společníkem při práci s masem, rybami, zeleninou a ovocem. Nepřekonatelné vlastnosti nože oceníte například při krájení cibule. Ostrost čepele zajistí minimální únik tekutiny a vaše pokrmy budou plné šťávy a vitamínů. Široká čepel a rukojeť západního tvaru Vám poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení Má ultra ostré řezné jádro z japonské oceli vg10, které je velmi dobře chráněno proti korozi. Japonská ocel vg10 má dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R62 +/- 1 Rockwella. Jádro z japonské oceli vg10 je vloženo mezi 66 vrstev 2 nerezových damascénských ocelí (damascus steel), které zajišťují mimořádnou odolnost a houževnatost. Dokonale vyvážená, přesně zúžená čepel japonského tvaru s třpytivým damascénským vzorem Tiny Wawe minimalizuje tření při řezu a zabraňuje přilepení krájeného materiálu k čepeli. Damascénský vzor připomínající rozbouřené moře je jedinečný, neopakovatelný a stane se symbolem vaší individuality. Rukojeť západního stylu je vyrobena z materiálu G-10 a je ozdobena středovým mozaikovým nýtem se znakem samurajů. Vždy je pečlivě ručně leštěná, ergonomicky tvarovaná a navržena pro vynikající ruční ovládání. Speciálně navržený tvar záštity je vhodný pro asijský úchop nože. Trojité nýtování zajišťuje dokonalou pevnost, stabilitu a spojení damaškového ostří k rukojeti. Materiál G-10 je voděodolný a zcela bez zápachu. Můžete si být jisti, že tento materiál nebude v průběhu času korodovat, oxidovat nebo se nestane měkčí a křehčí. Tento materiál nevyžaduje prakticky žádnou údržbu, na rozdíl od tradičních materiálů, jako je dřevo. Hlavní výhody: Extrémně ostrý japonský nůž Damašková ocel (damascus steel) Ultra ostré řezné jádro 66 vrstev 2 nerezových damascénských ocelí Dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R62 +/- 1 Rockwella Dokonale vyvážená, přesně zúžená čepel japonského tvaru Damascénský vzor tohoto nože je jedinečný a neopakovatelný Rukojeť západního stylu z materiálu G-10 Ozdobena středovým mozaikovým nýtem se znakem samurajů Ergonomicky tvarovaná Nevyžaduje prakticky žádnou údržbu Nevhodné do myčky na nádobí Specifikace: Délka rukojeti: 115 mm Délka čepele: 170 mm Celková délka: 310 mm Hmotnost: 238 g Materiál: damašková ocel, G-10 (chefshop.cz_japan)
Podobné produkty ako Santoku nůž Samurai Dellinger 17 cm , Wenger carbon 17", černý (600637)Extrémně ostrý japonský nůž Santoku 7" Dellinger Samurai (délka čepele 170 mm) z damascénské oceli (damascus steel) s působivým designem a nejvyšší kvalitou. Nůž Santoku Dellinger Samurai je bezohledný kuchyňský válečník, který je připraven na všechna vaše přání. Japonské slovo "santoku" se zhruba označuje jako "tři ctnosti", což svědčí o všestrannosti tohoto nožového stylu a druhu řezů, které vyniká (řezání, rozkrájení a mletí). Čepel je obvykle kratší než kuchařský nůž s výrazně odlišnou geometrií. Nůž Santoku je často prohlašován za fúzi mezi šéfkuchařským nožem a nakiri, což vám přináší výhody obou zmíněných. Vyšší faseta snižuje tření, krájení je tak přesnější. SANTOKU je dokonalým společníkem při práci s masem, rybami, zeleninou a ovocem. Nepřekonatelné vlastnosti nože oceníte například při krájení cibule. Ostrost čepele zajistí minimální únik tekutiny a vaše pokrmy budou plné šťávy a vitamínů. Široká čepel a rukojeť západního tvaru Vám poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení Má ultra ostré řezné jádro z japonské oceli vg10, které je velmi dobře chráněno proti korozi. Japonská ocel vg10 má dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R62 +/- 1 Rockwella. Jádro z japonské oceli vg10 je vloženo mezi 66 vrstev 2 nerezových damascénských ocelí (damascus steel), které zajišťují mimořádnou odolnost a houževnatost. Dokonale vyvážená, přesně zúžená čepel japonského tvaru s třpytivým damascénským vzorem Tiny Wawe minimalizuje tření při řezu a zabraňuje přilepení krájeného materiálu k čepeli. Damascénský vzor připomínající rozbouřené moře je jedinečný, neopakovatelný a stane se symbolem vaší individuality. Rukojeť západního stylu je vyrobena z materiálu G-10 a je ozdobena středovým mozaikovým nýtem se znakem samurajů. Vždy je pečlivě ručně leštěná, ergonomicky tvarovaná a navržena pro vynikající ruční ovládání. Speciálně navržený tvar záštity je vhodný pro asijský úchop nože. Trojité nýtování zajišťuje dokonalou pevnost, stabilitu a spojení damaškového ostří k rukojeti. Materiál G-10 je voděodolný a zcela bez zápachu. Můžete si být jisti, že tento materiál nebude v průběhu času korodovat, oxidovat nebo se nestane měkčí a křehčí. Tento materiál nevyžaduje prakticky žádnou údržbu, na rozdíl od tradičních materiálů, jako je dřevo. Hlavní výhody: Extrémně ostrý japonský nůž Damašková ocel (damascus steel) Ultra ostré řezné jádro 66 vrstev 2 nerezových damascénských ocelí Dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R62 +/- 1 Rockwella Dokonale vyvážená, přesně zúžená čepel japonského tvaru Damascénský vzor tohoto nože je jedinečný a neopakovatelný Rukojeť západního stylu z materiálu G-10 Ozdobena středovým mozaikovým nýtem se znakem samurajů Ergonomicky tvarovaná Nevyžaduje prakticky žádnou údržbu Nevhodné do myčky na nádobí Specifikace: Délka rukojeti: 115 mm Délka čepele: 170 mm Celková délka: 310 mm Hmotnost: 238 g Materiál: damašková ocel, G-10 (chefshop.cz)
Podobné produkty ako Santoku nůž Samurai Dellinger 17 cm , Nůž kuchyňský nerez/uh santoku motion 17 cmHlavní výhody: profesionální nůž skvělá ostrost rukojeť ze dřeva topolu Dodatečné informace: délka rukojeti: 125 mm délka čepele: 170 mm celková délka: 295 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit (chefshop.cz_japan)
Podobné produkty ako Nůž na zeleninu NAKIRI SEKYRIU Dellinger 17 cm , Nůž g21 gourmet damascus 17 cm (nb-d1091)Hlavní výhody: extrémní ostrost krájené potraviny si zachovávají svůj tvar a strukturu ručně broušená čepel pod úhlem 15° odolná čepel ze 3 vrstev oceli ručně leštěná rukojeť mimořádný design Dodatečné informace: délka rukojeti: 130 mm délka čepele: 170 mm celková délka: 310 mm doporučujeme pouze ruční mytí (chefshop.cz_ine)
Podobné produkty ako Japonský kuchařský nůž NAKIRI OKAMI Dellinger 17 cmHlavní výhody: extrémní ostrost krájené potraviny si zachovávají svůj tvar a strukturu ručně broušená čepel pod úhlem 15° odolná čepel ze 3 vrstev oceli ručně leštěná rukojeť mimořádný design Dodatečné informace: délka rukojeti: 130 mm délka čepele: 170 mm celková délka: 310 mm doporučujeme pouze ruční mytí (chefshop.cz_japan)
Podobné produkty ako Japonský kuchařský nůž NAKIRI OKAMI Dellinger 17 cmHlavní výhody: extrémní ostrost krájené potraviny si zachovávají svůj tvar a strukturu ručně broušená čepel pod úhlem 15° odolná čepel ze 3 vrstev oceli ručně leštěná rukojeť mimořádný design Dodatečné informace: délka rukojeti: 130 mm délka čepele: 170 mm celková délka: 310 mm doporučujeme pouze ruční mytí (chefshop.cz)
Podobné produkty ako Japonský kuchařský nůž NAKIRI OKAMI Dellinger 17 cmHlavní výhody: profesionální nůž skvělá ostrost rukojeť ze dřeva topolu Dodatečné informace: délka rukojeti: 125 mm délka čepele: 170 mm celková délka: 295 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit (chefshop.cz_ine)
Podobné produkty ako Nůž na zeleninu NAKIRI SEKYRIU Dellinger 17 cmHlavní výhody: profesionální nůž skvělá ostrost rukojeť ze dřeva topolu Dodatečné informace: délka rukojeti: 125 mm délka čepele: 170 mm celková délka: 295 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit (chefshop.cz)
Podobné produkty ako Nůž na zeleninu NAKIRI SEKYRIU Dellinger 17 cmHlavní výhody: všestranný nůž pro krájení, kolébkové krájení, plátkování i čištění masa, ryb, ovoce, zeleniny, bylinek apod. pečlivě vybroušená čepel s jádrem z damaškové oceli VG10 a 66 vrstev nerezových ocelí zaručuje mimořádnou odolnost a houževnatost jednotlivé vrstvy jsou na čepeli vidět a vytváří jedinečný a neopakovatelný damascénský vzor rukojeť z barevné pryskyřice se třemi nýty - středový nýt se samurajským znakem ručně broušeno - každý kus je originál Dodatečné informace: délka rukojeti: 115 mm délka čepele: 170 mm celková délka: 300 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit (chefshop.cz)
Podobné produkty ako Santoku nůž RESIN FUTURE 17 cm, červená, DellingerHlavní výhody: všestranný nůž pro krájení, kolébkové krájení, plátkování i čištění masa, ryb, ovoce, zeleniny, bylinek apod. pečlivě vybroušená čepel s jádrem z damaškové oceli VG10 a 66 vrstev nerezových ocelí zaručuje mimořádnou odolnost a houževnatost jednotlivé vrstvy jsou na čepeli vidět a vytváří jedinečný a neopakovatelný damascénský vzor rukojeť z barevné pryskyřice se třemi nýty - středový nýt se samurajským znakem ručně broušeno - každý kus je originál Dodatečné informace: délka rukojeti: 115 mm délka čepele: 170 mm celková délka: 300 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit (chefshop.cz_ine)
Podobné produkty ako Santoku nůž RESIN FUTURE 17 cm, červená, DellingerHlavní výhody: kovaný řeznický nůž s nádhernou rukojetí - skvělý společník nejen do divoké přírody určen pro oddělování masa od kostí, odstraňování kůže a tuku, sekání, porcování a řezání masa perfektní pro stahování zvěře čepel z masivní houževnaté oceli D2 s tvrdostí 59 - 60 HRC zaručuje trvanlivost, ostrost a preciznost jedinečná rukojeť je ručně tvarována z kusu stabilizovaného nádorového dřeva topolu každý kus je naprostý unikát součástí je stylové kožené pouzdro pro bezpečné uchovávání nože výborný tip na dárek Dodatečné informace: délka rukojeti: 130 mm délka čepele: 175 mm celková délka: 300 mm pouze ruční mytí (chefshop.cz)
Podobné produkty ako Řeznický nůž BBQ BUTCHER POPLAR 17 cm, hnědá, DellingerHlavní výhody: kovaný řeznický nůž s nádhernou rukojetí - skvělý společník nejen do divoké přírody určen pro oddělování masa od kostí, odstraňování kůže a tuku, sekání, porcování a řezání masa perfektní pro stahování zvěře čepel z masivní houževnaté oceli D2 s tvrdostí 59 - 60 HRC zaručuje trvanlivost, ostrost a preciznost jedinečná rukojeť je ručně tvarována z kusu stabilizovaného nádorového dřeva topolu každý kus je naprostý unikát součástí je stylové kožené pouzdro pro bezpečné uchovávání nože výborný tip na dárek Dodatečné informace: délka rukojeti: 130 mm délka čepele: 175 mm celková délka: 300 mm pouze ruční mytí (chefshop.cz_ine)
Podobné produkty ako Řeznický nůž BBQ BUTCHER POPLAR 17 cm, hnědá, DellingerHlavní výhody: snadno nakrájíte zeleninu, kterou díky široké čepeli i pohodlně naberete a přenesete do hrnce pečlivě vybroušená čepel s jádrem z damaškové oceli VG10 a 66 vrstev nerezových ocelí zaručuje mimořádnou odolnost a houževnatost jednotlivé vrstvy jsou na čepeli vidět a vytváří jedinečný a neopakovatelný damascénský vzor odolná a tvarově stabilní rukojeť z olivového dřeva každý kus je originál Dodatečné informace: délka rukojeti: 115 mm délka čepele: 170 mm celková délka: 305 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit (chefshop.cz_japan)
Podobné produkty ako Nůž na zeleninu SOK OLIVE SUNSHINE DAMASCUS Dellinger 17 cmHlavní výhody: snadno nakrájíte zeleninu, kterou díky široké čepeli i pohodlně naberete a přenesete do hrnce pečlivě vybroušená čepel s jádrem z damaškové oceli VG10 a 66 vrstev nerezových ocelí zaručuje mimořádnou odolnost a houževnatost jednotlivé vrstvy jsou na čepeli vidět a vytváří jedinečný a neopakovatelný damascénský vzor odolná a tvarově stabilní rukojeť z olivového dřeva každý kus je originál Dodatečné informace: délka rukojeti: 115 mm délka čepele: 170 mm celková délka: 305 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit (chefshop.cz_ine)
Podobné produkty ako Nůž na zeleninu SOK OLIVE SUNSHINE DAMASCUS Dellinger 17 cmHlavní výhody: snadno nakrájíte zeleninu, kterou díky široké čepeli i pohodlně naberete a přenesete do hrnce pečlivě vybroušená čepel s jádrem z damaškové oceli VG10 a 66 vrstev nerezových ocelí zaručuje mimořádnou odolnost a houževnatost jednotlivé vrstvy jsou na čepeli vidět a vytváří jedinečný a neopakovatelný damascénský vzor odolná a tvarově stabilní rukojeť z olivového dřeva každý kus je originál Dodatečné informace: délka rukojeti: 115 mm délka čepele: 170 mm celková délka: 305 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit (chefshop.cz)
Podobné produkty ako Nůž na zeleninu SOK OLIVE SUNSHINE DAMASCUS Dellinger 17 cmHlavní výhody: outdoorový zavírací nůž s integrovaným otvírákem na korunkové uzávěry lahví nepostradatelný při zahradních grilovacích párty s přáteli, kempování či relaxu na zahradě skvěle jej ale využije i každý milovník salámů, paštik a piva praktická velikost a bezvadné ruční zpracování krátká čepel z oceli DC53 je mimořádně odolná a houževnatá čepel je jištěna pojistkou proti samovolnému zavření střenka z extrémně tvrdého pouštního dřeva Ironwood dodává noži luxusní a originální vzhled Dodatečné informace: délka čepele: 70 mm celková délka: 195 mm pojistka nože: zaklapávací (chefshop.cz)
Podobné produkty ako Kapesní nůž PIVSON 7 cm, černá, DellingerHlavní výhody: outdoorový zavírací nůž s integrovaným otvírákem na korunkové uzávěry lahví nepostradatelný při zahradních grilovacích párty s přáteli, kempování či relaxu na zahradě skvěle jej ale využije i každý milovník salámů, paštik a piva praktická velikost a bezvadné ruční zpracování krátká čepel z oceli DC53 je mimořádně odolná a houževnatá čepel je jištěna pojistkou proti samovolnému zavření střenka z extrémně tvrdého pouštního dřeva Ironwood dodává noži luxusní a originální vzhled Dodatečné informace: délka čepele: 70 mm celková délka: 195 mm pojistka nože: zaklapávací (chefshop.cz_ine)
Podobné produkty ako Kapesní nůž PIVSON 7 cm, černá, DellingerHlavní výhody: váš osobní nůž na steaky, vždy ostrý a připravený pro perfektně čisté, rovné plátky a zachování šťáv v každém soustu pečlivě vybroušená čepel z damaškové oceli VG10 zaručuje mimořádnou odolnost a houževnatost elegantní vlnkovaný vzor čepele (v Japonsku se mu říká Sumi-Nagashi) rukojeť z karbonových vláken každý kus je originál Dodatečné informace: délka rukojeti: 130 mm délka čepele: 100 mm celková délka: 235 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit (chefshop.cz_japan)
Podobné produkty ako Zavírací steakový nůž SOK SHARK VG-10 DAMASCUS CARBON Dellinger 10 cmHlavní výhody: váš osobní nůž na steaky, vždy ostrý a připravený pro perfektně čisté, rovné plátky a zachování šťáv v každém soustu pečlivě vybroušená čepel z damaškové oceli VG10 zaručuje mimořádnou odolnost a houževnatost elegantní vlnkovaný vzor čepele (v Japonsku se mu říká Sumi-Nagashi) rukojeť z karbonových vláken každý kus je originál Dodatečné informace: délka rukojeti: 130 mm délka čepele: 100 mm celková délka: 235 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit (chefshop.cz_ine)
Podobné produkty ako Zavírací steakový nůž SOK SHARK VG-10 DAMASCUS CARBON Dellinger 10 cmHlavní výhody: váš osobní nůž na steaky, vždy ostrý a připravený pro perfektně čisté, rovné plátky a zachování šťáv v každém soustu pečlivě vybroušená čepel z damaškové oceli VG10 zaručuje mimořádnou odolnost a houževnatost elegantní vlnkovaný vzor čepele (v Japonsku se mu říká Sumi-Nagashi) rukojeť z karbonových vláken každý kus je originál Dodatečné informace: délka rukojeti: 130 mm délka čepele: 100 mm celková délka: 235 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit (chefshop.cz)
Podobné produkty ako Zavírací steakový nůž SOK SHARK VG-10 DAMASCUS CARBON Dellinger 10 cmNůž na maso ZWILLING® Pro je štíhlý nůž s robustní, 20 cm dlouhou čepelí a jemným ostřím. Je vhodný pro přípravu všech druhů masa a pro porcování pečeně. Série ZWILLING® Pro Kombinace inovativní technologie, tradičního vzhledu a dokonalé přesnosti Ostří v sobě mísí japonskou a evropskou kulturu krájení Zakřivený tvar záštity Pro Touch pro pohodlnější, přesné a bezpečné ovládání Rukojeť ze syntetiky, klasický design tří nýtů Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Speciální ocel vyráběná pro společnost ZWILLING J. A. Henckels FRIODUR® - čepel kalená mrazem SIGMAFORGE® - kovaný z jednoho kusu Tvrdost cca 57 HRC podle Rockwella Ručně broušené Kontrola ostří laserem Lze mýt v myčce nádobí, doporučujeme ruční mytí Solingenská značka ZWILLING neustále přináší inovace do svých výrobků. S téměř třemi stoletími zkušeností a s pomocí italského architekta a designéra Matteo Thuna vytvořila německá společnost ZWILLING J. A. Henckels sérii nožů ZWILLING® Pro, která mísí tradiční vzhled rukojeti se třemi nýty s inovativním tvarem záštity nože. Tato zakřivená záštita umožňuje bezkonkurenční pohodlí při řezání kolébkovým pohybem. V případě série nožů ZWILLING® Pro zvažovali designéři společnosti hned několik hledisek: vzhled, formu, funkci, materiál a také pocit vznikající při jejich používání. Smísením tradice a inovací nakonec vznikla fenomenální série nožů špičkové kvality a perfektního tvaru s ostřím kombinujícím evropskou a japonskou kulturu krájení. Štíhlá rukojeť intuitivně navede k bezpečnému úchopu, nože jsou ostré, pohodlné na uchopení a dlouho vydrží. Použité technologie a materiály Pro výrobu nožů se používá speciální vysoce kvalitní ocel s optimálním množstvím chromu a uhlíku vyráběná dle specifických požadavků výlučně pro společnost ZWILLING J. A. Henckels. Tato ocel s tvrdostí cca 57 HRC podle Rockwella je pružná, má dobrý počáteční řezný výkon, dlouhou životnost ostří a perfektní odolnost vůči korozi. Nože z této speciální oceli se navíc snadno ostří. Potvrzením správného „receptu“ na její výrobu je fakt, že z ní již bylo vyrobeno přes 100 milionů nožů beze změny chemického složení. Vlastnosti oceli jsou pro účely výroby nožů navíc ještě vylepšeny speciální patentovanou metodou tvrzení FRIODUR®, kdy se ocel po zahřátí na teplotu přes 1000 °C a zakalení zamražuje na -70 °C a pak ještě dvakrát ohřívá na teplotu cca 250 °C. Výsledná molekulární struktura významně zvyšuje tvrdost, houževnatost a odolnost nože proti korozi. Čepel nože je kována z jednoho kusu oceli metodou SIGMAFORGE®, která vylepšuje vlastnosti oceli. Tímto způsobem prokované čepele mají hustější a homogennější strukturu, což zajišťuje větší pevnost, houževnatost a odolnost ostří proti otupení. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože pak přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Tvar kolébky pomáhá intuitivně používat nůž pro snadné a přesné řezání. Záštita Pro Touch je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy a zajišťuje přesné ovládání nože. Kování na záštitě u nožů ZWILLING® Pro plynule přechází do horní části rikasa pro ještě pohodlnější úchop. Ergonomická rukojeť je vyrobena z odolného syntetického materiálu, který je nerozbitný, odolný proti nárazu či potravinovým kyselinám. Lze ji mýt v myčce nádobí. Střenky jsou ke stopce přichyceny třemi nýty. Dokonalé slícování jednotlivých částí brání zachycování usazenin a bakterií, nože tak splňují přísné hygienické normy. Údržba nožů ZWILLING Nože s plastovými rukojeťmi lze mýt v myčce nádobí, je však doporučováno ruční mytí, které je k noži šetrnější. Upřednostňujete-li přeci jen mytí v myčce nádobí, mějte prosím na mysli, že vysoce kvalitní nože mohou být poškozeny, narazí-li během procesu mytí na jiné příbory, hrnce nebo pánve. Při vkládání nádobí do myčky je tedy nezbytné zkontrolovat, zda se ostří nožů nemohou dotýkat jiných předmětů. Výrobce také doporučuje pro případné použití myčky ekonomický program s teplotou maximálně do 55 °C. Broušení nožů ZWILLING Každý nůž je potřeba čas od času nabrousit. Pro broušení nožů ze série ZWILLING® Pro doporučujeme ocílku s vrstvou karbidu wolframu 23 cm TWIN® 1731, lze použít i brousky a ocílky ZWILLING. Nabízíme také originální broušení přímo u výrobce -… (chefshop.cz_ine)
Podobné produkty ako ZWILLING Plátkovací nůž 20 cm ProNůž na maso ZWILLING® Pro je štíhlý nůž s robustní, 16 cm dlouhou čepelí a jemným ostřím. Je vhodný pro přípravu všech druhů masa a pro porcování pečeně. Série ZWILLING® Pro Kombinace inovativní technologie, tradičního vzhledu a dokonalé přesnosti Ostří v sobě mísí japonskou a evropskou kulturu krájení Zakřivený tvar záštity Pro Touch pro pohodlnější, přesné a bezpečné ovládání Rukojeť ze syntetiky, klasický design tří nýtů Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Speciální ocel vyráběná pro společnost ZWILLING J. A. Henckels FRIODUR® - čepel kalená mrazem SIGMAFORGE® - kovaný z jednoho kusu Tvrdost cca 57 HRC podle Rockwella Ručně broušené Kontrola ostří laserem Lze mýt v myčce nádobí, doporučujeme ruční mytí Solingenská značka ZWILLING neustále přináší inovace do svých výrobků. S téměř třemi stoletími zkušeností a s pomocí italského architekta a designéra Matteo Thuna vytvořila německá společnost ZWILLING J. A. Henckels sérii nožů ZWILLING® Pro, která mísí tradiční vzhled rukojeti se třemi nýty s inovativním tvarem záštity nože. Tato zakřivená záštita umožňuje bezkonkurenční pohodlí při řezání kolébkovým pohybem. V případě série nožů ZWILLING® Pro zvažovali designéři společnosti hned několik hledisek: vzhled, formu, funkci, materiál a také pocit vznikající při jejich používání. Smísením tradice a inovací nakonec vznikla fenomenální série nožů špičkové kvality a perfektního tvaru s ostřím kombinujícím evropskou a japonskou kulturu krájení. Štíhlá rukojeť intuitivně navede k bezpečnému úchopu, nože jsou ostré, pohodlné na uchopení a dlouho vydrží. Použité technologie a materiály Pro výrobu nožů se používá speciální vysoce kvalitní ocel s optimálním množstvím chromu a uhlíku vyráběná dle specifických požadavků výlučně pro společnost ZWILLING J. A. Henckels. Tato ocel s tvrdostí cca 57 HRC podle Rockwella je pružná, má dobrý počáteční řezný výkon, dlouhou životnost ostří a perfektní odolnost vůči korozi. Nože z této speciální oceli se navíc snadno ostří. Potvrzením správného „receptu“ na její výrobu je fakt, že z ní již bylo vyrobeno přes 100 milionů nožů beze změny chemického složení. Vlastnosti oceli jsou pro účely výroby nožů navíc ještě vylepšeny speciální patentovanou metodou tvrzení FRIODUR®, kdy se ocel po zahřátí na teplotu přes 1000 °C a zakalení zamražuje na -70 °C a pak ještě dvakrát ohřívá na teplotu cca 250 °C. Výsledná molekulární struktura významně zvyšuje tvrdost, houževnatost a odolnost nože proti korozi. Čepel nože je kována z jednoho kusu oceli metodou SIGMAFORGE®, která vylepšuje vlastnosti oceli. Tímto způsobem prokované čepele mají hustější a homogennější strukturu, což zajišťuje větší pevnost, houževnatost a odolnost ostří proti otupení. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože pak přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Tvar kolébky pomáhá intuitivně používat nůž pro snadné a přesné řezání. Záštita Pro Touch je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy a zajišťuje přesné ovládání nože. Kování na záštitě u nožů ZWILLING® Pro plynule přechází do horní části rikasa pro ještě pohodlnější úchop. Ergonomická rukojeť je vyrobena z odolného syntetického materiálu, který je nerozbitný, odolný proti nárazu či potravinovým kyselinám. Lze ji mýt v myčce nádobí. Střenky jsou ke stopce přichyceny třemi nýty. Dokonalé slícování jednotlivých částí brání zachycování usazenin a bakterií, nože tak splňují přísné hygienické normy. Údržba nožů ZWILLING Nože s plastovými rukojeťmi lze mýt v myčce nádobí, je však doporučováno ruční mytí, které je k noži šetrnější. Upřednostňujete-li přeci jen mytí v myčce nádobí, mějte prosím na mysli, že vysoce kvalitní nože mohou být poškozeny, narazí-li během procesu mytí na jiné příbory, hrnce nebo pánve. Při vkládání nádobí do myčky je tedy nezbytné zkontrolovat, zda se ostří nožů nemohou dotýkat jiných předmětů. Výrobce také doporučuje pro případné použití myčky ekonomický program s teplotou maximálně do 55 °C. Broušení nožů ZWILLING Každý nůž je potřeba čas od času nabrousit. Pro broušení nožů ze série ZWILLING® Pro doporučujeme ocílku s vrstvou karbidu wolframu 23 cm TWIN® 1731, lze použít i brousky a ocílky ZWILLING. Nabízíme také originální broušení přímo u výrobce -… (chefshop.cz_ine)
Podobné produkty ako ZWILLING Plátkovací nůž 16 cm ProNůž na maso ZWILLING® Pro je štíhlý nůž s robustní, 16 cm dlouhou čepelí a jemným ostřím. Je vhodný pro přípravu všech druhů masa a pro porcování pečeně. Série ZWILLING® Pro Kombinace inovativní technologie, tradičního vzhledu a dokonalé přesnosti Ostří v sobě mísí japonskou a evropskou kulturu krájení Zakřivený tvar záštity Pro Touch pro pohodlnější, přesné a bezpečné ovládání Rukojeť ze syntetiky, klasický design tří nýtů Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Speciální ocel vyráběná pro společnost ZWILLING J. A. Henckels FRIODUR® - čepel kalená mrazem SIGMAFORGE® - kovaný z jednoho kusu Tvrdost cca 57 HRC podle Rockwella Ručně broušené Kontrola ostří laserem Lze mýt v myčce nádobí, doporučujeme ruční mytí Solingenská značka ZWILLING neustále přináší inovace do svých výrobků. S téměř třemi stoletími zkušeností a s pomocí italského architekta a designéra Matteo Thuna vytvořila německá společnost ZWILLING J. A. Henckels sérii nožů ZWILLING® Pro, která mísí tradiční vzhled rukojeti se třemi nýty s inovativním tvarem záštity nože. Tato zakřivená záštita umožňuje bezkonkurenční pohodlí při řezání kolébkovým pohybem. V případě série nožů ZWILLING® Pro zvažovali designéři společnosti hned několik hledisek: vzhled, formu, funkci, materiál a také pocit vznikající při jejich používání. Smísením tradice a inovací nakonec vznikla fenomenální série nožů špičkové kvality a perfektního tvaru s ostřím kombinujícím evropskou a japonskou kulturu krájení. Štíhlá rukojeť intuitivně navede k bezpečnému úchopu, nože jsou ostré, pohodlné na uchopení a dlouho vydrží. Použité technologie a materiály Pro výrobu nožů se používá speciální vysoce kvalitní ocel s optimálním množstvím chromu a uhlíku vyráběná dle specifických požadavků výlučně pro společnost ZWILLING J. A. Henckels. Tato ocel s tvrdostí cca 57 HRC podle Rockwella je pružná, má dobrý počáteční řezný výkon, dlouhou životnost ostří a perfektní odolnost vůči korozi. Nože z této speciální oceli se navíc snadno ostří. Potvrzením správného „receptu“ na její výrobu je fakt, že z ní již bylo vyrobeno přes 100 milionů nožů beze změny chemického složení. Vlastnosti oceli jsou pro účely výroby nožů navíc ještě vylepšeny speciální patentovanou metodou tvrzení FRIODUR®, kdy se ocel po zahřátí na teplotu přes 1000 °C a zakalení zamražuje na -70 °C a pak ještě dvakrát ohřívá na teplotu cca 250 °C. Výsledná molekulární struktura významně zvyšuje tvrdost, houževnatost a odolnost nože proti korozi. Čepel nože je kována z jednoho kusu oceli metodou SIGMAFORGE®, která vylepšuje vlastnosti oceli. Tímto způsobem prokované čepele mají hustější a homogennější strukturu, což zajišťuje větší pevnost, houževnatost a odolnost ostří proti otupení. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože pak přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Tvar kolébky pomáhá intuitivně používat nůž pro snadné a přesné řezání. Záštita Pro Touch je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy a zajišťuje přesné ovládání nože. Kování na záštitě u nožů ZWILLING® Pro plynule přechází do horní části rikasa pro ještě pohodlnější úchop. Ergonomická rukojeť je vyrobena z odolného syntetického materiálu, který je nerozbitný, odolný proti nárazu či potravinovým kyselinám. Lze ji mýt v myčce nádobí. Střenky jsou ke stopce přichyceny třemi nýty. Dokonalé slícování jednotlivých částí brání zachycování usazenin a bakterií, nože tak splňují přísné hygienické normy. Údržba nožů ZWILLING Nože s plastovými rukojeťmi lze mýt v myčce nádobí, je však doporučováno ruční mytí, které je k noži šetrnější. Upřednostňujete-li přeci jen mytí v myčce nádobí, mějte prosím na mysli, že vysoce kvalitní nože mohou být poškozeny, narazí-li během procesu mytí na jiné příbory, hrnce nebo pánve. Při vkládání nádobí do myčky je tedy nezbytné zkontrolovat, zda se ostří nožů nemohou dotýkat jiných předmětů. Výrobce také doporučuje pro případné použití myčky ekonomický program s teplotou maximálně do 55 °C. Broušení nožů ZWILLING Každý nůž je potřeba čas od času nabrousit. Pro broušení nožů ze série ZWILLING® Pro doporučujeme ocílku s vrstvou karbidu wolframu 23 cm TWIN® 1731, lze použít i brousky a ocílky ZWILLING. Nabízíme také originální broušení přímo u výrobce -… (chefshop.cz)
Podobné produkty ako ZWILLING Plátkovací nůž 16 cm Pro