Pláštěnka na dětské vajíčko reer (70538)

Produkt Pláštěnka na dětské vajíčko reer (70538) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Pláštěnka na dětské vajíčko reer (70538) upraviť a produkt hľadať znova.

Pláštěnka na dětské vajíčko REER (70538)

Pláštěnka na dětské vajíčko REER (70538)
Detail

Podrobnosti o produktu: Dětská pláštěnka RainCover Baby nabízí nejen ochranu proti vlhkosti a větru, ale přesvědčí také řadou užitečných funkcí, jako je například mimořádně velké průhledové okno. Kromě toho zajišťuje všestranná guma bezpečné uchycení. Díky různým variantám pro autosedačku, kombinovaný kočárek, kočárek pro sourozence nebo kočárek pro dvojčata je vaše dítě optimálně chráněno před deštěm a větrem. Na výletě s vaším malým pokladem by nikdy neměla chybět pláštěnka proti dešti. Kryt RainCover Baby lze univerzálně použít pro dětské kočárky s kapucí a funkcí polohování do lehu. Nabízí vašemu malému miláčkovi suchou a vzrušující jízdu i za deštivého nebo větrného počasí. Pokud vás venku zastihne déšť, sníh nebo silný vítr, všestranná guma umožňuje rychlé nasazení a sundání a zajišťuje bezpečné uchycení dětské autosedačky. Váš malý pasažér tak zůstane v suchu a chráněn Praktický průchozí otvor usnadňuje přenášení Velký průzor se suchým zipem umožňuje rychlý a snadný přístup k vašemu malému dítěti. Kromě toho průhledové okénko zajišťuje optimální cirkulaci vzduchu Materiál a péče: Materiál: PEVA (pinkorblue.cz)

Podobné produkty ako Pláštěnka na dětské vajíčko REER (70538) , Reer pláštěnka na autosedačky 0+ (4013283705384)

SIGIKID Přívěsek na dětské vajíčko - veverka

SIGIKID Přívěsek na dětské vajíčko - veverka
Detail

Podrobnosti o produktu: Věk: od 0 měsíců Zábava a hry na cestách Zábavná veverka se jednoduše připevní na rukojeť dětské autosedačky svým kudrnatým ocáskem a pak se láskyplně dívá na dítě. Na adrese Board má praskající list a chrastítko, které zabaví malého pasažéra. Rozměry a hmotnost: Rozměry ve smontovaném stavu (délka x šířka x výška): 11 x 7 x 16 cm Materiál a péče: Materiál: polyester; výplň: polyesterová vata Pokyny pro péči: lze prát při teplotě do 30 °C. (pinkorblue.cz)

Podobné produkty ako SIGIKID Přívěsek na dětské vajíčko - veverka , Reer pláštěnka uni (4013283705339)

SIGIKID Přívěsek na dětské vajíčko - chameleon

SIGIKID Přívěsek na dětské vajíčko - chameleon
Detail

Hra a zábava na cestách. Veselý chameleon se připevní za svůj ocásek k dětskému vajíčku a bude tak své děťátko pozorovat. Funkční prvky - chrastí, šustí. Podrobnosti: • Číslo výrobku výrobce: 41056 • 27 x 5 x 11 cm • 100% polyester, výplň: 100% polyesterová vata • Lze prát na 30 °C (pinkorblue.cz)

Podobné produkty ako SIGIKID Přívěsek na dětské vajíčko - chameleon , Reer pláštěnka active (4013283840412)

SIGIKID Přívěsek na dětské vajíčko - tchoř

SIGIKID Přívěsek na dětské vajíčko - tchoř
Detail

Hra a zábava na cestách. Sladký tchoř lze snadno připevnit na dětské vajíčko, díky svému ocásku a bude tak pozorovat dítě pod sebou. Funkční prvky - chrastí, šustí. Podrobnosti: • 41012 • Rozměr: 26x7x10 cm • Svrchní materiál: polyester Výplň: 100% polyesterová vata • Lze prát na 30 °C (pinkorblue.cz)

Podobné produkty ako SIGIKID Přívěsek na dětské vajíčko - tchoř , Reer pláštěnka na autosedačku 0+ antracit (4013283840511)

SIGIKID Přívěsek na dětské vajíčko - Baby bite me!

SIGIKID Přívěsek na dětské vajíčko - Baby bite me!
Detail

Podrobnosti o produktu: Věk: od 0 měsíců Netopýří chapadlo převrátí dětský svět vzhůru nohama Roztomilý a měkký přívěsek na dětskou autosedačku slibuje spoustu zábavy při prvním uchopování, ohmatávání a objevování. Díky chrasticímu kroužku, praskající fólii v křídlech a pískátku je to skvělý dárek pro miminko, který se nikdy neomrzí. Přátelský Design a kvalitní zpracování se líbí dětem i rodičům. Rozměry a hmotnost: Rozměry ve smontovaném stavu (délka x šířka x výška): 23 x 3 x 24 cm. Materiál a péče: Materiál: polyester, plastový kroužek; výplň: polyesterová vata. Pokyny pro péči: lze prát v pračce při 30 °C na šetrný cyklus, není vhodné sušit v bubnové sušičce. (pinkorblue.cz)

Podobné produkty ako SIGIKID Přívěsek na dětské vajíčko - Baby bite me! , Reer led noční světlo vajíčko měnící barvy (4013283052587)

101 hier na detské oslavy - Anna Bernhard - e-kniha

101 hier na detské oslavy - Anna Bernhard - e-kniha
Detail

eBook:,Kniha, v ktorej nájdete 101 skvelých hier na detské oslavy a stretnutia. Prinášame hry pre rôzne vekové kategórie, na doma aj do prírody, pokojné i bujaré. Niektoré vyžadujú prípravu, iné sú úplne bezprácne. Nechýbajú tipy, ako oslavu naplánovať alebo ako pripraviť výzdobu a pohostenie. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako 101 hier na detské oslavy - Anna Bernhard - e-kniha , Joseph joseph flex 70538, plast, bílá (70538)

101 hier na detské oslavy (978-80-564-0155-2)

101 hier na detské oslavy (978-80-564-0155-2)
Detail

Elektronická kniha - autor Anna Bernhard, 120 stran Kniha, v ktorej nájdete 101 skvelých hier na detské oslavy a stretnutia. Prinášame hry pre rôzne vekové kategórie, na doma aj do prírody, pokojné i bujaré. Niektoré vyžadujú prípravu, iné sú úplne bezprácne. Nechýbajú tipy, ako oslavu naplánovať alebo ako pripraviť výzdobu a pohostenie. Detaily knihy: Autor: Anna Bernhard Rok vydání: 2016 ISBN: 978-80-564-0155-2 Počet stran: 120 (alza.cz)

Podobné produkty ako 101 hier na detské oslavy (978-80-564-0155-2) , Topq kryt realme c25y silikon hockey goalie 70538 (sun-70538)

Altabebe Pláštěnka na vajíčka

Altabebe Pláštěnka na vajíčka
Detail

Vhodná na všechny autosedačky typu vajíčka. Pláštěnku jednoduše přetáhnete přes autosedačku. Dítě tak budou bezpečně ochráněno před vlhkostí a nepřízní počasí. Otvor na horní části usnadňuje nošení vajíčka. Upozornění: Před uložením nechte vyschnout. Materiál: Fólie PEVA (100% Polyethylen-vinylacetát) bez PVC a změkčovadel (ftaláty),recyklovatelná. Technické detaily: Rozměry: 58 x 60 x 1 cm Materiál: 100% polyethylen-vinylacetát (pinkorblue.cz)

Podobné produkty ako Altabebe Pláštěnka na vajíčka , Reer ohřívač dětské výživy do auta 12 v (4013283034019)

Reer Pláštěnka na autosedačky 0+

Detail

Pláštěnka pro autosedačky určená k přesunům při náhlých venkovních srážkách. Dostatek odvětracích otvorů na bočních stranách. Kompatibilní se skupinami 0 a 0+. Reer Pláštěnka na autosedačky je vyrobena z materiálu PVC free v transparentní úpravě s modrými lemy. (mall.cz)

Podobné produkty ako Reer Pláštěnka na autosedačky 0+ , Westmark vajíčko na čaj (15362280)

Pláštěnka na dětský kočárek REER

Pláštěnka na dětský kočárek REER
Detail

Pláštěnka na dětský kočárek REER Určitě bude zase pršet. Pláštěnka s malým přístřeškem ochrání spolehlivě Vaše dítě - velký odvětrávací otvor zajišťuje přímý kontakt a optimální odvětrání. Také při dalším dešti byste měla chránit Vaše dítě dostatečně před větrem a nepříznivými podmínkami. Pláštěnka je pro to ideální partner. Velký odvětrávací otvor Vám umožní přímý kontakt s Vaším dítětem, které jistě zůstane suché díky malému přístřešku. Po velkém lijáku můžete pláštěnku rychle a pohodlně z kočárku sundat. Pro zdraví dítěte neobsahuje pláštěnka PVC a změkčovače. Vhodné pro kočárky s pevnou nebo měkkou korbičkou. Popis výrobku Velký odvětrávací otvor zajišťuje optimální cirkulaci vzduchu a přímý kontakt s dítětem Malý přístřešek chrání ještě spolehlivěji Rychlé a pohodlné nasazení a sundání Vhodné pro kočárky s pevnou i měkkou korbičkou Neobsahuje PVC a změkčovače (pinkorblue.cz)

Podobné produkty ako Pláštěnka na dětský kočárek REER , Ecoegg držák na prací vajíčko

Peg-Perego Pláštěnka na vajíčko

Peg-Perego Pláštěnka na vajíčko
Detail

Pláštěnka se dá natáhnout na vajíčko a chrání dítě před děštěm, větrem, a chladem Vhodné pro tyto výrobky: Primo Viaggio SL (pinkorblue.cz)

Podobné produkty ako Peg-Perego Pláštěnka na vajíčko , Banquet red poppy stojan na vajíčko

REER Pláštěnka na autosedačky 0+ (4013283705384)

REER Pláštěnka na autosedačky 0+ (4013283705384)
Detail

Pláštěnka na autosedačku - pro autosedačku kategorie 0+, otvory pro cirkulaci vzduchu, výřez na uchopení madla Tato pláštěnka se vám jistě bude hodit při přesunech z auta, ale i pokud připevňujete autosedačku pomocí adaptérů k podvozku kočárku. Pláštěnka je naprosto spolehlivá a disponuje otvory pro cirkulaci vzduchu, dále pak výřezem pro snadné uchopení madla autosedačky. Pláštěnka REER je transparentní s modrými lemy. Klíčové vlastnosti pláštěnky na autosedačku 0+ REER Spolehlivá pláštěnka REER pro autosedačky Snadné upevnění Otvory pro cirkulaci vzduchu Pro autosedačky typu vajíčko od 0+ S praktickým otvorem na rukojeť Materiál: PVC Barva: transparentní, modré lemy (alza.cz)

Podobné produkty ako REER Pláštěnka na autosedačky 0+ (4013283705384) , Tescoma vajíčko na čaj presto (8595028429244)

Reer Pláštěnka na autosedačku 0+ antracit

Detail

Pláštěnka na dětskou autosedačku značky Reer spolehlivě ochrání Vaše děti před deštěm či sněhem. Praktické okénko Vám umožní přímý kontakt s děťátkem. Pláštěnka disponuje elastickým pásem pro rychlé nasazení. (mall.cz)

Podobné produkty ako Reer Pláštěnka na autosedačku 0+ antracit , Velikonoční pohádkové vajíčko

REER Ohřívač detské stravy Simply Hot creme/mocca (3310)

REER Ohřívač detské stravy Simply Hot creme/mocca (3310)
Detail

REER Ohřívač detské stravy Simply Hot creme/mocca Produktové číslo: 3310 • vhodný pro dětské láhve, Standard - láhve se širokým hrdlem • ideální pro všechny nádobky na potravu s průměrem do 70mm • šetrné a rovnoměrné ohřívání dětské stravy ve vodní lázni • ohřeje mléko za 6 - 8 min., dětskou stravu za 8 -10 min. • termostatická funkce • vypínač termostatické funkce • optické kontrolní světélko • jednoduchá a pohodlná obsluha, rovnoměrná termostatická regulace • praktické navíjení kabelu v základně • 220-240 Volt / 100 W • typ zástrčky: Schuko Pozor: Láhev není součástí dodávky! (pinkorblue.cz)

Podobné produkty ako REER Ohřívač detské stravy Simply Hot creme/mocca (3310) , Reer karabina na tašky (4013283844052)

Reer Pláštěnka UNI

Detail

Univerzální pláštěnka značky Reer je skvělou ochranou vašeho dítěte před deštěm a větrem. Pláštěnka jhe kompatibilní s hlubokými i sportovními kočárky. Velké průhledné okénko vám umožní kontakt s vašim dítětem. (mall.cz)

Podobné produkty ako Reer Pláštěnka UNI , Reer zabrana na postel nastavitelna

Reer Pláštěnka na autosedačku 0+ antracit - zánovní

Detail

Pláštěnka na dětskou autosedačku značky Reer spolehlivě ochrání Vaše děti před deštěm či sněhem. Praktické okénko Vám umožní přímý kontakt s děťátkem. Pláštěnka disponuje elastickým pásem pro rychlé nasazení. (mall.cz)

Podobné produkty ako Reer Pláštěnka na autosedačku 0+ antracit - zánovní , Bitz kalíšek na vajíčko matte cream (11167)

REER pláštěnka na autosedačku 0+ antracit (4013283840511)

REER pláštěnka na autosedačku 0+ antracit (4013283840511)
Detail

Pláštěnka na autosedačku 0+ antracit, univerzálně použitelné pro dětské autosedačky se stříškou a naklápěcí rukojetí Pláštěnka REER 0+ antracit se vám jistě bude hodit při přesunech z auta, ale i pokud připevňujete autosedačku pomocí adaptérů k podvozku kočárku. Vyřeší každou náhlou přeháňku, vítr či sněžení. Je univerzální, takže se dá použít na všechny druhy autosedaček 0+ včetně těch se stříškou a polohovatelnou rukojetí. Pláštěnka je naprosto spolehlivá a disponuje velkým otvorem na zip pro cirkulaci vzduchu a kontakt s dítětem. Nechybí výřezy pro snadné uchopení madla autosedačky. Pro větší bezpečnost je opatřena reflexními prvky. Pláštěnka REER je transparentní a upevníte ji pomocí elastického pásku, díky němuž je instalace vždy snadná a rychlá. Součástí je nepromokavá úložná taška. Klíčové vlastnosti pláštěnky na autosedačku 0+ REER antracitSpolehlivá pláštěnka REER pro autosedačky, univerzální použitíSnadné upevnění pomocí elastického... (alza.cz)

Podobné produkty ako REER pláštěnka na autosedačku 0+ antracit (4013283840511) , Ecoegg vajíčko na 70 praní, jarní květy

REER Pláštěnka UNI (4013283705339)

REER Pláštěnka UNI (4013283705339)
Detail

Pláštěnka na kočárek - univerzální, pokryje celý kočárek, uchycení na suchý zip a háčky, s okénkem, s otvory pro cirkulaci vzduchu, průhledná Pro miminka i batolata je důležitý pobyt venku. Vyrazte ven za každého počasí díky univerzální pláštěnce REER, která vaše dítko ochrání před deštěm i větrem. Pláštěnka UNI se hodí na hluboké kočárky, golfky i sportovní kočárky. Přední okénko obstará ideální cirkulaci vzduchu i kontakt s dítětem, pokud mu potřebujete podat dudlík nebo lahev. Pláštěnka snadno se nandává i sundává. Spolehlivé uchycení zajišťují upevňovací háčky. Klíčové vlastnosti pláštěnky REER UNIPláštěnka REER UNI pro pohodový pobyt venku i za špatného počasíChrání před větrem i deštěmHodí se na hluboké kočárky, golfky i sportovní kočárkyPřední okénko pro kontakt s dítětem i optimální cirkulaci vzduchuVyrobena z kvalitního materiálu Pláštěnku REER můžete mít u sebe na každé procházceSpolehlivé uchycení pomocí háčků ... (alza.cz)

Podobné produkty ako REER Pláštěnka UNI (4013283705339) , Ecoegg vajíčko na 70 praní, bez vůně

REER Pláštěnka Active (4013283840412)

REER Pláštěnka Active (4013283840412)
Detail

Pláštěnka na kočárek - pro sportovní kočárek, pokryje celý kočárek, uchycení na suchý zip a háčky, materiál polyester, s okénkem, s reflexními prvky, včetně přepravního obalu, průhledná Pláštěnka REER zajistí, že je vaše dítko při jízdě v kočárku v teple a suchu i za velmi špatného počasí. Pláštěnka má univerzální velikost, takže je vhodná pro všechny sportovní kočárky a golfky. Kromě perfektní ochrany pláštěnka také disponuje reflexními prvky pro lepší viditelnost kočárku. Veliké okno umožňuje rodičům manipulaci s dítětem a lepší cirkulaci vzduchu uvnitř zakrytého kočárku. Součástí pláštěnky REER je i praktický úložný vak. Klíčové vlastnosti pláštěnky REER Active pro golfky a sportovní kočárky Díky pláštěnce REER je dítě v teplu a suchu i za špatného počasí Univerzální, pro všechny sportovní kočárky a golfky Reflexní prvky nabízejí ochranu při špatné viditelnosti Pozorovací okno pro snadnou manipulaci s dítětem... (alza.cz)

Podobné produkty ako REER Pláštěnka Active (4013283840412) , Minecraft - stojánek na vajíčko a forma na toust (5055964743796)

Univerzální pláštěnka REER XL

Univerzální pláštěnka REER XL
Detail

Podrobnosti o produktu: RainCover Active nabízí nejen ochranu proti vlhkosti a větru, ale přesvědčí také řadou užitečných funkcí, jako je například mimořádně velké průhledové okno. Kromě toho zajišťuje bezpečné uchycení shake n. S různými variantami pro autosedačku, kombinovaný kočárek, kočárek pro sourozence nebo kočárek pro dvojčata - vaše dítě je optimálně chráněno před deštěm a větrem. Pláštěnka do deště je nezbytnou součástí výbavy, když berete své děťátko na výlet. Kryt RainCover Active lze použít univerzálně pro kočárky se stříškou a funkcí polohování do lehu, kočárky a malé joggery. Nabízí vašemu malému miláčkovi suchou a vzrušující jízdu i za deštivého nebo větrného počasí. Pokud vás zastihne déšť, sníh nebo silný vítr, poskytuje pláštěnka flexibilní a bezpečnou ochranu díky suchým zipům na zadní straně a zapínání shake n. Velký průzor se zapínáním na suchý zip umožňuje snadný a rychlý přístup k dudlíku vašeho dítěte. Když bude vaše dítě chtít dudlík nebo lahvičku, můžete do ní snadno a rychle sáhnout přes průhledové okénko. Materiál a péče: Dudlík s dudlíkem je vyroben z kvalitního materiálu, který je součástí balení: Materiál: Polyester, PEVA (pinkorblue.cz)

Podobné produkty ako Univerzální pláštěnka REER XL , Ecoegg vajíčko na 70 praní, na bílé prádlo, pomeranč

reer Pláštěnka se zipem

reer Pláštěnka se zipem
Detail

Podrobnosti o produktu: RainCover Class ic + nabízí nejen ochranu proti vlhkosti a větru, ale přesvědčí také řadou užitečných funkcí, jako je praktický zip. Kromě toho zajišťuje všestranná guma bezpečné uchycení. S různými verzemi pro dětský kočárek, kombinovaný kočárek, sourozenecký kočárek nebo kočárek pro dvojčata je vaše dítě optimálně chráněno před deštěm a větrem. Pláštěnku RainCover Class ic+ lze použít univerzálně pro kombinované kočárky a autosedačky. Nabízí vašemu malému pokladu suchou a dobrodružnou jízdu i za deštivého nebo větrného počasí. Pokud vás zastihne déšť, sníh nebo silný vítr, všestranná guma umožňuje rychlé nasazení a sundání a zajišťuje bezpečné uchycení kočárku. Praktický zip umožňuje snadný a rychlý přístup k vašemu miláčkovi Dítě můžete snadno vyndat z kočárku, aniž byste museli sundávat celý kryt proti dešti. Když bude vaše dítě chtít dudlík nebo lahvičku, snadno a rychle se do ní dostanete přes průzor. Materiál: PEVA (pinkorblue.cz)

Podobné produkty ako reer Pláštěnka se zipem , Reer příbor dětský na učení (4013283722572)

Pláštěnka pro sourozenecký kočárek REER

Pláštěnka pro sourozenecký kočárek REER
Detail

Pláštěnka pro sourozenecký kočárek REER S touto ochranou proti vlhku chráníte obě Vaše děti bez problémů před chladem a deštěm. Speciálně zhotovena pro sourozenecké kočárky nebo kočárky pro dvojčata nabízí optimální ochranu pro obě Vaše děti. Větrací otvory vepředu a vzadu se postarají také při mokrých výletech o čerstvý vzduch pod pláštěnkou. Žádný náhlý déšť Vás už nepřekvapí, neboť pláštěnka se obzvlášť jednoduše a rychle rozloží. Kvůli zdraví Vašich dětí neobsahuje pláštěnka PVC ani změkčovadla. Je vhodná pro kočárky pro dvojčata, které mají korbičky za sebou. (pinkorblue.cz)

Podobné produkty ako Pláštěnka pro sourozenecký kočárek REER , Reer moskytiéra na postýlku bílá (4013283715581)

Reer LED noční světlo vajíčko měnící barvy

Detail

Noční svítilna pro navození spánkové atmosféry ve tvaru vajíčka. Spínač stavu vypnuto/zapnuto. Individuální nastavení barev až v 7 typech.. Napájení na 2× CR2032 baterie. Reer LED noční světlo vajíčko měnící barvy je doporučeno pro děti od 36. měsíce. (mall.cz)

Podobné produkty ako Reer LED noční světlo vajíčko měnící barvy , Reer světlo kojící na klip (4013283523612)

Reer Pláštěnka Classic pro kombi kočárky

Detail

Pláštěnka nabízí nejen ochranu před vlhkým a větrným počasím, ale také řadu užitečných funkcí. Díky reflexním prvkům v dětském designu poskytuje speciální ochranu i při špatné viditelnosti. (mall.cz)

Podobné produkty ako Reer Pláštěnka Classic pro kombi kočárky , Reer zabrana na postel nastavitelna kov

Univerzální pláštěnka REER 3 v 1

Univerzální pláštěnka REER 3 v 1
Detail

Univerzální pláštěnka REER 3 v 1 Bez ohledu na to, jak se rozroste Vaše sbírka kočárků, Vám zůstane tato pláštěnka věrným společníkem na cestách. Jednoduché upevnění Pláštěnka je upevněna na kostře pomocí suchých zipů. Roste s Vašimi potřebami Hodí se na kočárek, menší tříkolky, sportovní kočárek a golfový kočárek se stříškou. Odvětrávací díry Postranní odvětrávací díry se postarají u Vašeho dítěte o naprostou spokojenost a optimální cirkulaci vzduchu. Pro zdraví Vašeho dítěte fólie neobsahuje PVC ani změkčovače (ftaláty). (pinkorblue.cz)

Podobné produkty ako Univerzální pláštěnka REER 3 v 1 , Reer box na sušené mléko (4013283210123)

REER LED noční světlo vajíčko měnící barvy (4013283052587)

REER LED noční světlo vajíčko měnící barvy (4013283052587)
Detail

Noční světlo - vnitřní použití, umístění na noční stolek a na psací stůl, zdrojem světla je žárovka (součást balení), typ žárovky LED, příkon 0,36 W, RGB osvětlení, na 2 baterie typu CR2032, rozměr 12 × 10 × 8 cm (V׊×D), materiál plast Bojí se vaše dítě večer usnout a noční tma mu připadá strašidelná? Vše vyřeší noční světlo Reer Vajíčko, které plynule mění barvy. Nabízí až 7 barev a možnost individuálního nastavení. Je ideální jako mobilní noční světlo, které můžete položit třeba na noční stolek nebo skříňku. Zaručuje tak snadnou orientaci ve tmě a klidný nerušený spánek. Dítě můžete navíc v noci zkontrolovat nebo nakrmit, aniž byste museli rozsvěcet velké světlo. Vajíčko Reer z na dotek příjemného plastu a s energeticky úspornou LED technologií se nezahřívá a je naprosto bezpečné. Klíčové vlastnosti nočního světla Reer VajíčkoNoční světlo Reer ve tvaru vajíčka plynule mění barvyAž 7 barev, možnost individuálního nastaveníIdeální do... (alza.cz)

Podobné produkty ako REER LED noční světlo vajíčko měnící barvy (4013283052587) , Reer projektor na usínání dreambeam (4013283521106)

Reer Pláštěnka Classic pro kombi kočárky - zánovní

Detail

Pláštěnka nabízí nejen ochranu před vlhkým a větrným počasím, ale také řadu užitečných funkcí. Díky reflexním prvkům v dětském designu poskytuje speciální ochranu i při špatné viditelnosti. (mall.cz)

Podobné produkty ako Reer Pláštěnka Classic pro kombi kočárky - zánovní , Reer světlo na usínání zajíček (4013283523711)

Reer Pláštěnka Active pro golfky a sport.koč.

Detail

Pláštěnka nabízí nejen ochranu před vlhkým a větrným počasím, ale také řadu užitečných funkcí. Díky reflexním prvkům v dětském designu poskytuje speciální ochranu i při špatné viditelnosti. (mall.cz)

Podobné produkty ako Reer Pláštěnka Active pro golfky a sport.koč. , Reer pilník na nehty skleněný (4013283810439)

REER Pláštěnka Classic pro kombi kočárky (4013283840313)

REER Pláštěnka Classic pro kombi kočárky (4013283840313)
Detail

Pláštěnka na kočárek - pro kombinovaný kočárek, na korbičku, na gumu, materiál polyester, s reflexními prvky, včetně přepravního obalu, šedá barva Pro miminka i batolata je důležitý pobyt venku. Vyrazte ven za každého počasí díky univerzální pláštěnce Reer Classic, která vaše dítko ochrání před deštěm i větrem. Pláštěnka Reer Classic se hodí na hluboké kočárky, golfky i sportovní kočárky. Na její boční straně se nachází široká reflexní páska, takže budete vidět i za zhoršených světelných podmínek. Díky praktickému zipu nemusíte sundávat pláštěnku, abyste dítě z kočárku vyndali. Přední okénko obstará ideální cirkulaci vzduchu i kontakt s dítětem, pokud mu potřebujete podat dudlík nebo láhev. Pláštěnka Reer je velmi elastická, snadno se nandává i sundává. Klíčové vlastnosti pláštěnky Reer ClassicPláštěnka Reer Classic pro pohodový pobyt venku i za špatného počasíChrání před větrem i deštěmHodí se na hluboké kočárky, golfky i sportovní... (alza.cz)

Podobné produkty ako REER Pláštěnka Classic pro kombi kočárky (4013283840313) , Jolly egg vajíčko (chphr2935nad)

Joseph Joseph Flex 70538, plast, bílá (70538)

Joseph Joseph Flex 70538, plast, bílá (70538)
Detail

WC štětka s oválným tvarem základny, rozměry 90×431×123 mm (alza.cz)

Podobné produkty ako Joseph Joseph Flex 70538, plast, bílá (70538) , Ó, ó, ó, vajíčko! ()

TopQ Kryt Realme C25Y silikon Hockey Goalie 70538 (Sun-70538)

TopQ Kryt Realme C25Y silikon Hockey Goalie 70538 (Sun-70538)
Detail

Kryt na mobil - pro Realme C25Y, materiál TPU, měkký, výřezy pro konektory a tlačítka Ochraňte váš mobilní telefon za pomoci ochranného krytu TopQ Kryt Realme C25Y silikon Hockey Goalie 70538. Jde o zadní ochranný kryt, který je svým provedením zárukou velice dobré odolnosti. Materiál krytu je na dotek příjemný a nevyklouzne vám z rukou. Jisté je, že u tohoto krytu na mobil TopQ zůstane volný přístup k napájecímu konektoru i dalším ovládacím prvkům nutným pro snadné užívání vašeho telefonu. Kryt je měkký, díky čemuž je jeho nandání velmi jednoduché. Kryt na mobil pro Realme C25Y zajistí vašemu telefonu ochranu. Nejdůležitější funkce ochranného krytu na mobil TopQ Kryt Realme C25Y silikon Hockey Goalie 70538 Skvělá ochrana mobilního telefonu Realme C25Y Pružnost zaručuje velmi jednoduchou instalaci krytu Ochranný kryt TopQ disponuje otvory pro ovládací prvky a konektory Materiál krytu: TPU Jeho barva je vícebarevná (alza.cz)

Podobné produkty ako TopQ Kryt Realme C25Y silikon Hockey Goalie 70538 (Sun-70538)

Stříbrný přívěs 70538

Stříbrný přívěs 70538
Detail

(amiatex.cz)

Podobné produkty ako Stříbrný přívěs 70538

Detské srdce a detské sny - Chinmoy Sri

Detské srdce a detské sny - Chinmoy Sri
Detail

(patro.cz)

Podobné produkty ako Detské srdce a detské sny - Chinmoy Sri

Detské srdce a detské sny (978-80-968144-0-4)

Detské srdce a detské sny (978-80-968144-0-4)
Detail

Kniha - autor Sri Chinmoy, 156 stran, slovensky, brožovaná bez přebalu matná (alza.cz)

Podobné produkty ako Detské srdce a detské sny (978-80-968144-0-4)

WC štětka silikonová FLEX 70538 Joseph Joseph bílá/bílá

WC štětka silikonová FLEX 70538 Joseph Joseph bílá/bílá
Detail

Hlavní výhody: WC kartáč s odolnými silikonovými štětinami promyšlený tvar kartáčové hlavy ve tvaru písmene "D" usnadňuje čištění silikonové štětiny v dostatečné vzdálenosti, nečistoty neulpívají funkční část je při uložení v nádobě skryta hlavici není potřeba měnit Dodatečné informace: rozměry: 43,1 x 12,3 x 8,7 cm kartáč i nádobu lze mýt vodou a dezinfekčními přípravky na toaletu (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako WC štětka silikonová FLEX 70538 Joseph Joseph bílá/bílá

WC štětka silikonová FLEX 70538 Joseph Joseph bílá/bílá

WC štětka silikonová FLEX 70538 Joseph Joseph bílá/bílá
Detail

Hlavní výhody: WC kartáč s odolnými silikonovými štětinami promyšlený tvar kartáčové hlavy ve tvaru písmene "D" usnadňuje čištění silikonové štětiny v dostatečné vzdálenosti, nečistoty neulpívají funkční část je při uložení v nádobě skryta hlavici není potřeba měnit Dodatečné informace: rozměry: 43,1 x 12,3 x 8,7 cm kartáč i nádobu lze mýt vodou a dezinfekčními přípravky na toaletu (chefshop.cz)

Podobné produkty ako WC štětka silikonová FLEX 70538 Joseph Joseph bílá/bílá

WC štětka silikonová FLEX 70538 Joseph Joseph bílá/bílá

WC štětka silikonová FLEX 70538 Joseph Joseph bílá/bílá
Detail

Hlavní výhody: WC kartáč s odolnými silikonovými štětinami promyšlený tvar kartáčové hlavy ve tvaru písmene "D" usnadňuje čištění silikonové štětiny v dostatečné vzdálenosti, nečistoty neulpívají funkční část je při uložení v nádobě skryta hlavici není potřeba měnit Dodatečné informace: rozměry: 43,1 x 12,3 x 8,7 cm kartáč i nádobu lze mýt vodou a dezinfekčními přípravky na toaletu (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako WC štětka silikonová FLEX 70538 Joseph Joseph bílá/bílá

Detské ľudové piesne

Detské ľudové piesne
Detail

Kniha so šiestimi puzzle. (patro.cz)

Podobné produkty ako Detské ľudové piesne

Akciový balíček Detské doplňovačky

Akciový balíček Detské doplňovačky
Detail

Akciový balíček obsahuje 4 rôzne čísla časopisu Detské doplňovačky. Časopisy sú zabalené v priesvitnej fólii. Kúpou tohto balíčka teda čitateľ získa celkovo 64 strán rozmanitých hlavolamov (doplňovačky, spájačky, bludiská, kris-kros), ale nájdu sa aj testíky, rozprávky, minidetektívky, a podobne.Akciový balíček Detské doplňovačky obsahuje tieto 4 časopisy: Detské doplňovačky dinosaurie, DD v Afrike, DD hádankové a DD polárne. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Akciový balíček Detské doplňovačky

Detské aktivity Dětské aktivity

Detské aktivity Dětské aktivity
Detail

Táto kniha obsahuje množstvo zábavných a náučných cvičení na čítanie, písanie a pozorovanie. Tato knížka obsahuje řadu zábavných a naučných cvičení pro rozvoj čtení, psaní a pozorovacích schopností. (patro.cz)

Podobné produkty ako Detské aktivity Dětské aktivity

Detské ružové pyžamo 630207

Detské ružové pyžamo 630207
Detail

Detské ružové pyžamo 630207 z kategorie simple značky Muydemi, velikost 6, barva růžová. (secretavenue.cz)

Podobné produkty ako Detské ružové pyžamo 630207

Detské ružové pyžamo 630207

Detské ružové pyžamo 630207
Detail

Detské ružové pyžamo 630207 z kategorie simple značky Muydemi, velikost 2, barva růžová. (secretavenue.cz)

Podobné produkty ako Detské ružové pyžamo 630207

Detské ružové pyžamo 630207

Detské ružové pyžamo 630207
Detail

Detské ružové pyžamo 630207 z kategorie simple značky Muydemi, velikost 4, barva růžová. (secretavenue.cz)

Podobné produkty ako Detské ružové pyžamo 630207

Detské ružové pyžamo 630207

Detské ružové pyžamo 630207
Detail

Detské ružové pyžamo 630207 z kategorie simple značky Muydemi, velikost 8, barva růžová. (secretavenue.cz)

Podobné produkty ako Detské ružové pyžamo 630207

Detské aktivity Dětské aktivity

Detské aktivity Dětské aktivity
Detail

Táto kniha obsahuje množstvo zábavných a náučných cvičení na čítanie, písanie a pozorovanie. Tato knížka obsahuje řadu zábavných a naučných cvičení pro rozvoj čtení, psaní a pozorovacích schopností. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Detské aktivity Dětské aktivity

Vajíčko, vajíčko, vajíčko! - Eric Battut

Vajíčko, vajíčko, vajíčko! - Eric Battut
Detail

Multijazyková knížka pro malé děti, která vypráví v pěti jazycích (čeština, angličtina, němčina, francouzština, ruština) o třech různých vajíčkách, z nichž se vylíhnou tři různobarevní ptáčkové. Jak spolu asi budou malí ptačí uličníci vycházet? Nechme se překvapit… (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Vajíčko, vajíčko, vajíčko! - Eric Battut

Detské ihrisko Marimex Play 010

Detské ihrisko Marimex Play 010
Detail

Detský set Marimex Play 010 sa skladá z ihriska Marimex Play 001 a hojdačky Marimex Play 002. Detské ihriská Marimex Play disponujú impregnáciou vo farbe TEAK = vzhľad dreva je viac prirodzený. Marimex Play 001 :Detské ihrisko MARIMEX PLAY 001 sa skvelo hodí do každej záhrady. Skladá sa z drevenej hracej veže a šmýkľavky. Deti si užijú veľa zábavy a pohybu nie len pri lezení na vežu po rebríku a následne pri parádnom šmýknutí po šmýkľavke ale tiež pri hraní s doplnkami, ktoré veža obsahuje. Je totiž vybavená ďalekohľadom. Pre pokojné a bezpečné šmýknutie Vašich detí sú na šmýkľavke inštalované madlá. Pod vežou deti nájdu ďalší priestor na hranie. Je tam pieskovisko s dvoma sedadlami. Pádu detí bráni zábradlie, ktoré je okolo celej veže. Pre ochranu detí pred slnkom má veža originálnu drevenú strechu. Ihrisko je pripevnené do zeme pomocou kotiev, ktoré bránia prevráteniu a pádu veže. Detské ihrisko spĺňa normy EN 71 Bezpečnosti hračiek. Drevený materiál je opracovaný tak, aby znižoval riziko zranenia detí. Zároveň je impregnovaný pre dĺhu životnosť a vysokú odolnosť celého ihriska. Táto sada môže byť jednoducho rozšírená pomocou dostupných modulov a príslušenstva. Vybavenie : 2,2 m dĺha šmýkľavka s integrovanou prípojkou na vodu (farba modrá)kotvy upevňujúce zostavu k zemimadlá a zábradliepieskovisko s dvoma sedadlamidrevená strechadrevené schodyurčené pre max. 5 detíďalekohľadBalenie obsahuje :drevený materiál - hemlockkovový spojovací materiálimpregnácia : TEAKsadu náradiamanuálRozmery :rozmery celej zostavy (VxŠxD) : 293 x 374 x 136 cmrozmery podstavy/plošiny : 120 x 120 cmvýška podstavy/plošiny :125 cmhrúbka stĺpikov : 7 x 7 cm Marimex Play 002:Doprajte svojim deťom o zábavu navyše. Zabezpečte k detskému ihrisku hojdačku, ktorá je kompatibilná so všetkými vežami a domčekmi Marimex Play. V základnej sade je červené, modré alebo trapézové sedadlo. Sedadlo sa dá zameniť za akékoľvek iné z tejto rady. Hojdačka je určená pre max. 2 deti. Hmotnosť 1 dieťaťa je počítaná do max. 50 kg. Vyrobené z borovicového dreva. Drevený materiál je opracovaný tak, aby znižoval zranenie detí. Zároveň je impregnovaný pre dlhú životnosť a vysokú odolnosť celého ihriska.Vybavenie :2 hojdacie sedadláRozmery : rozmery celého modulu (VxŠxD) : 240 x 305 x 253 cmhrúbka horného stĺpu : 9 x 9 cm (dĺžka 240 cm)hrúbka "šikmých "stĺpov : 7 x 7 cmIhriská sú určené len na súkromné účely. Nesmú sa využívať pre komerčné využitie. Obrázky sú ilustratívne. (marimex.cz)

Podobné produkty ako Detské ihrisko Marimex Play 010

Detské ihrisko Marimex Play 001

Detské ihrisko Marimex Play 001
Detail

Detské ihrisko MARIMEX PLAY 001 sa výborne hodí do každej záhrady. Skladá sa z drevenej hernej veže a šmýkľavky. Deti si užijú veľa zábavy a pohybu, nie len pri lezení na vežu po rebríku ale potom aj pri parádnom šmýkaní po šmýkľavke a taktiež aj pri hraní sa s doplnkami, ktorá veža obsahuje. Je totižto vybavená ďalekohľadom. Pre kľudné a bezpečné šmyknutie Vašich detí sú pri šmykľavke nainštalované madlá. Pod vežou deti nájdu ďalší priestor na hranie. Je tam pieskovisko s dvoma sedákmi. Pádu detí zabraňuje zábradlie, ktoré je okolo celej veže. Pre ochranu detí pred slnkom má veža originálnu drevenú strechu. Ihrisko je pripevnené do zeme pomocou kotvy, ktorá bráni prevráteniu a pádu veže. Detské ihrisko spĺňa normy EN 71 Bezpečnosti hračiek. Drevený materiál je opracovaný tak, aby znižoval riziko zranení detí. Zároveň je impregnované pre dlhú životnosť a vysokú odolnosť celého ihriska. Detské ihriská Marimex Play disponujú impregnáciou vo farbe TEAK = vzhľad dreva je viac prirodzený. Táto sada môže byť jednoducho rozšírená pomocou dostupných modelov a príslušenstva. Certifikát FSC®Produkt disponuje certifikátom FSC®, ktorý zaručuje, že pri výrobe bolo šetrne zaobchádzané s prírodnými zdrojmi. Organizácia Forest Stewardship Council všeobecne podporuje ekologické, sociálne prospešné a ekonomicky životaschopné obhospodarovanie lesov.Vybavenie:2,2 m dlhá šmykľavka s integrovanou prípojkou na vodu (farba modrá)kotvy upevňujúce zostavu k zemimadlá a zábradliepieskovisko s dvomi sedadlamidrevená strechadrevené schodyurčené pre max. 5 detíimpregnácia: TEAKBalenie obsahuje:drevený materiál -borovicakovový spojovací materiálsadu náradiamanuálVýhody detských ihrískKvalitné materiályVšetky komponenty sú vyrobené z robustného plastu, odolného kovu a borovicového dreva, ktoré je povrchovo ošetrené proti nepriaznivým vplyvom počasia.Zábava pre všetkýchIhriská sa skladajú z rozličných prvkov v podobe domčekov, veží, šmykľaviek, hojdačiek, rebríkov, lezeckých stien, šplhacích lán a tyčí. Stačí si vybrať vhodnú zostavu podľa veku dieťaťa.BezpečnosťBezstarostné užívanie je pre nás prioritou, preto všetky detské ihriská prešli náročnými testami kvality i bezpečnosti a spĺňajú normy EN 71 Bezpečnosti hračiek. Rozmery:rozmery celého modulu ( VxŠxD ): 293 x 374 x 136 cmrozmery podesty / plošiny: 120 x 120 cmvýška podesty / plošiny: 125 cmhrúbka stĺpikov: 7 x 7 cm Tieto detské ihriská sú určené len pre súkromé účely. Nesmú byť využívané na komerčné využitie. (marimex.cz)

Podobné produkty ako Detské ihrisko Marimex Play 001

Ihrisko detské Marimex Play 012

Ihrisko detské Marimex Play 012
Detail

Detský set Marimex Play 012 sa skladá z ihriska Marimex Play 001 a ihriska Marimex Play 005. Detské ihriská Marimex Play disponujú impregnáciou vo farbe TEAK = vzhľad dreva je viac prirodzený. Marimex Play 001:Detské ihrisko MARIMEX PLAY 001 sa skvelo hodí do každej záhrady. Skladá sa z drevenej hracej veže a šmýkľavky. Deti si užijú veľa zábavy a pohybu nie len pri lezení na vežu po rebríku a následne pri parádnom šmýknutí po šmýkľavke, ale tiež pri hraní s doplnkami, ktoré veža obsahuje. Je totiž vybavená ďalekohľadom. Pre pokojné a bezpečné šmýknutie Vašich detí sú na šmýkľavke inštalované madlá. Pod vežou deti nájdu ďalší priestor na hranie. Je tam pieskovisko s dvoma sedadlami. Pádu detí bráni zábradlie, ktoré je okolo celej veže. Pre ochranu detí pred slnkom má veža originálnu drevenú strechu. Ihrisko je pripevnené do zeme pomocou kotiev, ktoré bránia prevráteniu a pádu veže. Detské ihrisko spĺňa normy EN 71 Bezpečnosti hračiek. Drevený materiál je opracovaný tak, aby znižoval riziko zranenia detí. Zároveň je impregnovaný pre dĺhu životnosť a vysokú odolnosť celého ihriska. Táto sada môže byť jednoducho rozšírená pomocou dostupných modulov a príslušenstva. Vybavenie : 2,2 m dlhá šmýkľavka s integrovanou prípojkou na vodu (farba modrá)kotvy upevňujúce zostavu k zemimadlá a zábradliepieskovisko s dvoma sedadlamidrevená strechadrevené schodyďalekohľadBalenie obsahuje :drevený materiál - borovicakovový spojovací materiálimpregnácia : TEAKsadu náradiamanuálRozmery :rozmery celej zostavy (VxŠxD): 293 x 374 x 136 cmrozmery podstavy/plošiny: 120 x 120 cmvýška podstavy/plošiny:125 cmhrúbka stĺpikov: 7 x 7 cmMarimex Play 005:Doplnkový modul pridáva k detským ihriskám Marimex ďalšiu možnosť zábavy a hier pre Vaše deti. Zábavu si užijú najmä pri hojdaní na trapézovom sedadle, kde sa budú hojdať ako Tarzani. Skvelou výzvou pre deti bude tiež povrazová pavučia sieť a horolezecká stena, kde budú zlepšovať svoje lezeské schopnosti. Ihrisko spĺňa normy EN 71 Bezpečnosti hračiek. Použitý drevený materiál je opracovaný tak, aby znižoval riziko zranenia detí a zároveň je impregnovaný pre dlhú životnosť a vysokú odolnosť celého ihriska. Hmotnosť 1 dieťaťa je počítaná do max. 50 kg. Vybavenie : kotvy upevňujúce zostavu k zemikrytypovrazová sieťkamene na horolezeckú stenutrapézové hojdacie sedadloBalenie obsahuje :drevený materiál - borovicakovový spojovací materiálsadu náradiamanuálRozmery :rozmery celého modulu: 260 x 255 x 220 cmrozmery podstavy/plošiny: 120 x 100 cmhrúbka horného stĺpa: 7 x 7 cm (dĺžka 240 cm)hrúbka "šikmých" stĺpov: 7 x 7 cmIhriská sú určené len na súkromné účely. Nesmú byť využívané pre komerčné využitie.Obrázky sú ilustratívne. (marimex.cz)

Podobné produkty ako Ihrisko detské Marimex Play 012

Detské drevené kocky 50 ks

Detské drevené kocky 50 ks
Detail

Krásne drevené, prírodné kocky pre deti.Drevo z českých lesov - 50 dielov v stavebnici.Jedná sa o prírodný materiál buk.Kocky sú ručne spracované, zdravotne nezávadné.Vyrobené v Českej republike.Vyrobené v chránenej dielni.Určené pre deti od 1 roka (marimex.cz)

Podobné produkty ako Detské drevené kocky 50 ks
REER Pláštěnka na autosedačky 0+ (4013283705384), REER Pláštěnka UNI (4013283705339), REER Pláštěnka Active (4013283840412), REER pláštěnka na autosedačku 0+ antracit (4013283840511), REER LED noční světlo vajíčko měnící barvy (4013283052587), Joseph Joseph Flex 70538, plast, bílá (70538), TopQ Kryt Realme C25Y silikon Hockey Goalie 70538 (Sun-70538), REER Ohřívač dětské výživy do auta 12 V (4013283034019), Westmark Vajíčko na čaj (15362280), ECOEGG Držák na prací vajíčko, Banquet Red Poppy Stojan na vajíčko, TESCOMA Vajíčko na čaj PRESTO (8595028429244), Velikonoční pohádkové vajíčko, REER Karabina na tašky (4013283844052), reer zabrana na postel nastavitelna, Bitz Kalíšek na vajíčko Matte Cream (11167), ECOEGG Vajíčko na 70 praní, jarní květy, ECOEGG Vajíčko na 70 praní, bez vůně, Minecraft - Stojánek na vajíčko a forma na toust (5055964743796), ECOEGG Vajíčko na 70 praní, na bílé prádlo, pomeranč, REER Příbor dětský na učení (4013283722572), REER Moskytiéra na postýlku bílá (4013283715581), REER Světlo kojící na klip (4013283523612), reer zabrana na postel nastavitelna kov, REER Box na sušené mléko (4013283210123), REER Projektor na usínání DreamBeam (4013283521106), REER Světlo na usínání zajíček (4013283523711), REER Pilník na nehty skleněný (4013283810439), Jolly Egg vajíčko (CHPhr2935nad), Ó, ó, ó, vajíčko! ()