Pekárna chleba eta crustum ii 2150 90000

Produkt Pekárna chleba eta crustum ii 2150 90000 sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Pekárna chleba eta crustum ii 2150 90000 upraviť a produkt hľadať znova.

Pekárna chleba ETA Crustum II 2150 90000

Pekárna chleba ETA Crustum II 2150 90000
Detail

Pekárna chleba ETA CRUSTUM II 2150 90000 (tipa.eu)

Podobné produkty ako Pekárna chleba ETA Crustum II 2150 90000 , Guzzanti gz 620 pekárna chleba

ETA Pekárna chleba Crustum II 2150

ETA Pekárna chleba Crustum II 2150
Detail

ETA Pekárna chleba Crustum II 2150 Domácí plně automatická pekárna chleba s 12 přednastavenými programy včetně programu jogurt a marmeláda. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako ETA Pekárna chleba Crustum II 2150 , Guzzanti gz 636 pekárna chleba

Domácí pekárna ETA Crustum II

Domácí pekárna ETA Crustum II
Detail

V této plně automatické domácí pekárně ETA Crustum II neupečete jen křehký chléb či buchty, ale také si můžete vyrobit třeba domácí jogurt nebo džem. Mezi 12 přednastavenými programy najdete i speciální volby pro celozrnný či bezlepkový chléb, hnětení a kynutí těsta bez pečení a mnoho dalšího. Pekárna o maximální kapacitě 1500 g nepotřebuje vaši asistenci - zcela sama se předehřeje, uhněte těsto, nechá jej odpočinout, kynout, upeče jej a bude udržovat teplotu výsledného pečiva. Samozřejmostí je však i nastavení programu VLASTNÍ, kde je možné vše nastavit podle vlastních preferencí - například můžete zvolit požadovanou velikost chleba (1 kg / 1,25 kg / 1,5 kg) a barvu kůrky. Funkci odložený start ocení zejména ti, kteří si rádi vychutnají čerstvé pečivo ihned po probuzení nebo po příchodu z práce. Snadné používání a chytré funkce Pečicí forma má sklopné držadlo a antiadhezivní úpravu, díky které se vám těsto nepřipeče. Pečivo z formy snadno vyklepnete a stejně snadno ji umyjete. Pekárna má intuitivní dotykové ovládání a displej, na kterém vždy vidíte, v jaké fázi se pekárna nachází. A pokud chcete mít těsto ještě více pod kontrolou, stačí se podívat přes praktické průhledné víko. Jistě oceníte i funkci paměti při výpadku elektrického proudu a funkci udržování teploty. Zvukový signál vás upozorní na možnost přidání dalších ingrediencí, ovládací panel se po zapnutí automaticky vypne a zabezpečí proti nechtěné manipulaci. 12 přednastavených programů KLASIK je určený pro bílý pšeničný a hnědý žitný chléb, také pro chléb ochucený bylinkami a rozinkami. RYCHLÝ pro rychlou přípravu bílého, pšeničného a žitného chleba – v tomto režimu je chléb menší a má hustý střed. SLADKÝ je určený pro pečení sladkých typů chleba s křupavější kůrkou než při pečení s programem klasik. CELOZRNNÝ je vhodný pro pečení celozrnného chleba z mouky s nízkým obsahem lepku. BEZLEPKOVÝ si poradí s přípravou bezlepkového chleba. TĚSTO pro hnětení/míchání a následné kynutí těsta bez pečení. HNĚTENÍ je určený pouze pro hnětení těsta (bez kynutí). DORT se postará o hnětení/míchání surovin (např. Na dort, koláč), které se následně pečou po nastavený čas. DŽEM je určený pro přípravu džemu nebo marmelády z čerstvého ovoce. JOGURT zvládne přípravu domácího jogurtu. PEČENÍ je ideální pro pečení hnědého chleba, dortů nebo sekané. VLASTNÍ vám umožní individuální nastavení. Hlavní přednosti domácí pekárny ETA Crustum II 11 přednastavených programů a možnost vlastního nastavení Mimo pečiva lze vyrobit i jogurt či džem Celozrnné i bezlepkové pečivo Plně automatizovaný provoz od začátku do konce Funkce odložený start Pečicí forma s antiadhezivní úpravou Pečení bez připékání, snadné čištění Intuitivní ovládání a displej Funkce paměti při výpadku elektrického proudu Funkce udržování teploty Zvukové signály Bezpečnostní prvky Technické údaje Příkon: 850 W Rozměry: 41 x 27,6 x 31,2 cm Hmotnost: 5,8 kg Max. Kapacita: 1500 g (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Domácí pekárna ETA Crustum II , Eta crema ii 0052 90000 (eta005290000 )

Domácí pekárna ETA Crustum II

Domácí pekárna ETA Crustum II
Detail

V této plně automatické domácí pekárně ETA Crustum II neupečete jen křehký chléb či buchty, ale také si můžete vyrobit třeba domácí jogurt nebo džem. Mezi 12 přednastavenými programy najdete i speciální volby pro celozrnný či bezlepkový chléb, hnětení a kynutí těsta bez pečení a mnoho dalšího. Pekárna o maximální kapacitě 1500 g nepotřebuje vaši asistenci - zcela sama se předehřeje, uhněte těsto, nechá jej odpočinout, kynout, upeče jej a bude udržovat teplotu výsledného pečiva. Samozřejmostí je však i nastavení programu VLASTNÍ, kde je možné vše nastavit podle vlastních preferencí - například můžete zvolit požadovanou velikost chleba (1 kg / 1,25 kg / 1,5 kg) a barvu kůrky. Funkci odložený start ocení zejména ti, kteří si rádi vychutnají čerstvé pečivo ihned po probuzení nebo po příchodu z práce. Snadné používání a chytré funkce Pečicí forma má sklopné držadlo a antiadhezivní úpravu, díky které se vám těsto nepřipeče. Pečivo z formy snadno vyklepnete a stejně snadno ji umyjete. Pekárna má intuitivní dotykové ovládání a displej, na kterém vždy vidíte, v jaké fázi se pekárna nachází. A pokud chcete mít těsto ještě více pod kontrolou, stačí se podívat přes praktické průhledné víko. Jistě oceníte i funkci paměti při výpadku elektrického proudu a funkci udržování teploty. Zvukový signál vás upozorní na možnost přidání dalších ingrediencí, ovládací panel se po zapnutí automaticky vypne a zabezpečí proti nechtěné manipulaci. 12 přednastavených programů KLASIK je určený pro bílý pšeničný a hnědý žitný chléb, také pro chléb ochucený bylinkami a rozinkami. RYCHLÝ pro rychlou přípravu bílého, pšeničného a žitného chleba – v tomto režimu je chléb menší a má hustý střed. SLADKÝ je určený pro pečení sladkých typů chleba s křupavější kůrkou než při pečení s programem klasik. CELOZRNNÝ je vhodný pro pečení celozrnného chleba z mouky s nízkým obsahem lepku. BEZLEPKOVÝ si poradí s přípravou bezlepkového chleba. TĚSTO pro hnětení/míchání a následné kynutí těsta bez pečení. HNĚTENÍ je určený pouze pro hnětení těsta (bez kynutí). DORT se postará o hnětení/míchání surovin (např. Na dort, koláč), které se následně pečou po nastavený čas. DŽEM je určený pro přípravu džemu nebo marmelády z čerstvého ovoce. JOGURT zvládne přípravu domácího jogurtu. PEČENÍ je ideální pro pečení hnědého chleba, dortů nebo sekané. VLASTNÍ vám umožní individuální nastavení. Hlavní přednosti domácí pekárny ETA Crustum II 11 přednastavených programů a možnost vlastního nastavení Mimo pečiva lze vyrobit i jogurt či džem Celozrnné i bezlepkové pečivo Plně automatizovaný provoz od začátku do konce Funkce odložený start Pečicí forma s antiadhezivní úpravou Pečení bez připékání, snadné čištění Intuitivní ovládání a displej Funkce paměti při výpadku elektrického proudu Funkce udržování teploty Zvukové signály Bezpečnostní prvky Technické údaje Příkon: 850 W Rozměry: 41 x 27,6 x 31,2 cm Hmotnost: 5,8 kg Max. Kapacita: 1500 g (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Domácí pekárna ETA Crustum II , Eta mezo ii 0034 90000 (eta003490000 )

Domácí pekárna ETA Crustum II

Domácí pekárna ETA Crustum II
Detail

V této plně automatické domácí pekárně ETA Crustum II neupečete jen křehký chléb či buchty, ale také si můžete vyrobit třeba domácí jogurt nebo džem. Mezi 12 přednastavenými programy najdete i speciální volby pro celozrnný či bezlepkový chléb, hnětení a kynutí těsta bez pečení a mnoho dalšího. Pekárna o maximální kapacitě 1500 g nepotřebuje vaši asistenci - zcela sama se předehřeje, uhněte těsto, nechá jej odpočinout, kynout, upeče jej a bude udržovat teplotu výsledného pečiva. Samozřejmostí je však i nastavení programu VLASTNÍ, kde je možné vše nastavit podle vlastních preferencí - například můžete zvolit požadovanou velikost chleba (1 kg / 1,25 kg / 1,5 kg) a barvu kůrky. Funkci odložený start ocení zejména ti, kteří si rádi vychutnají čerstvé pečivo ihned po probuzení nebo po příchodu z práce. Snadné používání a chytré funkce Pečicí forma má sklopné držadlo a antiadhezivní úpravu, díky které se vám těsto nepřipeče. Pečivo z formy snadno vyklepnete a stejně snadno ji umyjete. Pekárna má intuitivní dotykové ovládání a displej, na kterém vždy vidíte, v jaké fázi se pekárna nachází. A pokud chcete mít těsto ještě více pod kontrolou, stačí se podívat přes praktické průhledné víko. Jistě oceníte i funkci paměti při výpadku elektrického proudu a funkci udržování teploty. Zvukový signál vás upozorní na možnost přidání dalších ingrediencí, ovládací panel se po zapnutí automaticky vypne a zabezpečí proti nechtěné manipulaci. 12 přednastavených programů KLASIK je určený pro bílý pšeničný a hnědý žitný chléb, také pro chléb ochucený bylinkami a rozinkami. RYCHLÝ pro rychlou přípravu bílého, pšeničného a žitného chleba – v tomto režimu je chléb menší a má hustý střed. SLADKÝ je určený pro pečení sladkých typů chleba s křupavější kůrkou než při pečení s programem klasik. CELOZRNNÝ je vhodný pro pečení celozrnného chleba z mouky s nízkým obsahem lepku. BEZLEPKOVÝ si poradí s přípravou bezlepkového chleba. TĚSTO pro hnětení/míchání a následné kynutí těsta bez pečení. HNĚTENÍ je určený pouze pro hnětení těsta (bez kynutí). DORT se postará o hnětení/míchání surovin (např. Na dort, koláč), které se následně pečou po nastavený čas. DŽEM je určený pro přípravu džemu nebo marmelády z čerstvého ovoce. JOGURT zvládne přípravu domácího jogurtu. PEČENÍ je ideální pro pečení hnědého chleba, dortů nebo sekané. VLASTNÍ vám umožní individuální nastavení. Hlavní přednosti domácí pekárny ETA Crustum II 11 přednastavených programů a možnost vlastního nastavení Mimo pečiva lze vyrobit i jogurt či džem Celozrnné i bezlepkové pečivo Plně automatizovaný provoz od začátku do konce Funkce odložený start Pečicí forma s antiadhezivní úpravou Pečení bez připékání, snadné čištění Intuitivní ovládání a displej Funkce paměti při výpadku elektrického proudu Funkce udržování teploty Zvukové signály Bezpečnostní prvky Technické údaje Příkon: 850 W Rozměry: 41 x 27,6 x 31,2 cm Hmotnost: 5,8 kg Max. Kapacita: 1500 g (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Domácí pekárna ETA Crustum II , Eta vital air ii 2302 90000 (eta230290000 )

ETA domácí pekárna 215090000 Crustum II + záruka 3 roky na motor

Detail

Domácí pekárna na chleba s plně automatickou přípravou těsta. ETA 2150 90000 Crustum II disponje 12 přednastavenými programy, přehledným displejem, 2 hnětacími háky a vyjímatelnou pečicí formou s nepřilnavým povrchem pro snadnější čištění. (mall.cz)

Podobné produkty ako ETA domácí pekárna 215090000 Crustum II + záruka 3 roky na motor , Eta 1733 90000 bily

ETA Pekárna chleba Delicca II 7149 90030

ETA Pekárna chleba Delicca II 7149 90030
Detail

ETA Pekárna chleba Delicca II 7149 90030 Plně automatická domácí pekárna s 12 přednastavenými programy včetně výroby jogurtu nebo džemu. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako ETA Pekárna chleba Delicca II 7149 90030 , Eta 0624 90000 (eta062490000)

ETA Pekárna chleba Delicca Mini 8149

ETA Pekárna chleba Delicca Mini 8149
Detail

ETA Pekárna chleba Delicca Mini 8149 Plně automatická příprava zdravého domácího chleba s 12 přednastavenými programy. Bezlepkový, džem, jogurt i vlastní. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako ETA Pekárna chleba Delicca Mini 8149 , Eta verto 0442 90000

II. jakost Concept PC5510 Pekárna chleba

II. jakost Concept PC5510 Pekárna chleba
Detail

II. jakost Concept PC5510 Pekárna chleba Popis závady: Poškozená krabice Pekárna chleba Concept PC5510 s příkonem 550 W nabízí 12 přednastavených programů, možnost odloženého startu a funkci KEEP WARM pro udržení teploty. Vybírat můžete ze 2 velikostí bochníku a 3 stupňů propečení kůrky. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako II. jakost Concept PC5510 Pekárna chleba , Eta 0273 90000 (eta027390000)

Concept PC5520 Pekárna chleba

Concept PC5520 Pekárna chleba
Detail

Concept PC5520 Pekárna chleba Pekárna chleba s příkonem 550 W nabízí 12 přednastavených programů, možnost odloženého startu a funkci KEEP WARM pro udržení teploty. Vybírat můžete ze 2 velikostí bochníku a 3 stupňů propečení kůrky. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako Concept PC5520 Pekárna chleba , Eta 2297 90000 compact (eta229790000)

Concept Pekárna chleba PC5510

Concept Pekárna chleba PC5510
Detail

Concept Pekárna chleba PC5510 Pekárna chleba Concept PC5510 s příkonem 550 W nabízí 12 přednastavených programů, možnost odloženého startu a funkci KEEP WARM pro udržení teploty. Vybírat můžete ze 2 velikostí bochníku a 3 stupňů propečení kůrky. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako Concept Pekárna chleba PC5510 , Eta sonar 2232 90000 (eta223290000 )

Guzzanti GZ 636 pekárna chleba

Guzzanti GZ 636 pekárna chleba
Detail

Plně automatická domácí pekárna chleba Guzzanti GZ 636. Nabízí volitelný objem 1000, 1250 a 1500 g. Disponuje 2 hnětacími háky. Velké skleněné okénko ve víku. LCD display a dotykové ovladače umožňující nastavení programu, času a stupně propečení. Mezi 15 programy pro přípravu různých druhů chleba je i program pro přípravu bezlepkového chleba, zavařeniny, jogurtu či těsta. Vlastnosti: možnost nastavení stupně propečení kůrky: světlá, střední, tmavá odložený start až o 15 hodin udržení teploty po dobu 60 minut paměť pro případ výpadku proudu až po dobu 10 minut forma na chléb i hnětací háky s nepřinavým povrchem protiskluzové nožičky příkon 850 W, 220-240 V 50 Hz (4home.cz)

Podobné produkty ako Guzzanti GZ 636 pekárna chleba , Eta rosalia 6320 90000 (eta632090000)

Guzzanti GZ 620 pekárna chleba

Guzzanti GZ 620 pekárna chleba
Detail

Plně automatická domácí pekárna chleba připraví kvalitní čerstvý chléb dle vaší libosti s hmotností až do 1000 g. Průběh programu lze sledovat skleněným průzorem ve víku i na přehledném displeji. Zvukový signál před zahájením samotného pečení upozorní na možnost přidání dalších surovin.Neobyčejně snadná v obsluha, díky ní si upečete přesně takový chleba, který vám nejvíce chutná – zdravý a přirozený, bez konzervačních látek a chemických ochucovadel.Pekárna má až 19 automatických programů pečení a funkci nastavení času, díky této funkci bude chléb upečen přesně v požadovanou dobu. Příjemná je funkce udržení teploty po dobu 60 minut .Parametry: volitelný objem 500, 750 a 1000 g povrch pekárny z nerezové oceli, skleněné okénko ve víku LCD display a dotykové ovladače umožňující nastavení programu, času a stupně propečení mezi 19 programy pro přípravu různých druhů chleba je i program pro přípravu bezlepkového chleba, rýžového chleba, Francouzský chléb, celozrnný chléb, zavařeniny, jogurtu, džemu, těsta na koláče, dezerty, rozmrazování či dokonce rýže možnost nastavení stupně propečení kůrky: světlá, střední, tmavá odložený start až o 15 hodin udržení teploty po dobu 60 minut paměť pro případ výpadku proudu až po dobu 10 minut pro snadné čištění vyjímatelná forma na chléb i hnětací hák s nepřilnavým povrchem protiskluzové nožičky příkon 550W, 220-240 V 50 Hz (4home.cz)

Podobné produkty ako Guzzanti GZ 620 pekárna chleba , Eta 3590 90000 alena (eta359090000)

Pekárna chleba Guzzanti GZ 620

Pekárna chleba Guzzanti GZ 620
Detail

Pekárna chleba Guzzanti GZ 620 Plně automatická domácí pekárna chleba Volitelný objem 500, 750 a 1000 g Povrch pekárny z nerezové oceli, skleněné okénko ve víku LCD display a dotykové ovladače umožňující nastavení programu, času a stupně propečení Mezi 19 programy pro přípravu různých druhů chleba je i program pro přípravu bezlepkového chleba, zavařeniny, jogurtu či rýže Možnost nastavení stupně propečení kůrky: světlá, střední, tmavá Odložený start až o 15 hodin Udržení teploty po dobu 60 minut Paměť pro případ výpadku proudu až po dobu 10 minut Forma na chléb i hnětací hák s nepřilnavým povrchem Napájecí kabel o délce 1,2 m Protiskluzové nožičky (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Pekárna chleba Guzzanti GZ 620 , Eta barello 4222 90000 (eta422290000)

Pekárna chleba Guzzanti GZ 635

Pekárna chleba Guzzanti GZ 635
Detail

Plně automatická domácí pekárna chleba Volitelný objem 1125, 1350 a 1600 g 2 hnětací háky Velké skleněné okénko ve víku LCD display a dotykové ovladače umožňující nastavení programu, času a stupně propečení Mezi 15 programy pro přípravu různých druhů chleba je i program pro přípravu bezlepkového chleba, zavařeniny, jogurtu či těsta Možnost nastavení stupně propečení kůrky: světlá, střední, tmavá Odložený start až o 15 hodin Udržení teploty po dobu 60 minut Paměť pro případ výpadku proudu až po dobu 10 minut Forma na chléb i hnětací hák s nepřilnavým povrchem Napájecí kabel o délce 1,2 m Protiskluzové nožičky Příkon 900 W, 220-240 V 50 Hz Rozměry (VxŠxH) 30,5 x 41,5 x 26 cm Váha 6,7 kg Rozměry balení (VxŠxH) 35,5 x 44,5 x 29,5 cm Váha balení 7,5 kg Max. příkon 900 W Barva bílá (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Pekárna chleba Guzzanti GZ 635 , Eta stephany 2270 90000 (eta227090000)

Pekárna chleba Guzzanti GZ 636

Pekárna chleba Guzzanti GZ 636
Detail

Plně automatická domácí pekárna chleba Volitelný objem 1000, 1250 a 1500g 2 hnětací háky Velké skleněné okénko ve víku LCD display a dotykové ovladače umožňující nastavení programu, času a stupně propečení Mezi 15 programy pro přípravu různých druhů chleba je i program pro přípravu bezlepkového chleba, zavařeniny, jogurtu či těsta Možnost nastavení stupně propečení kůrky: světlá, střední, tmavá Odložený start až o 15 hodin Udržení teploty po dobu 60 minut Pamět pro případ výpadku proudu až po dobu 10 minut Forma na chléb i hnětací hák s nepřinavým povrchem Napájecí kabel o délce 1,2m Protiskuzové nožičky Příkon 850W, 220-240V 50Hz Video: https://www.youtube.com/watch?v=3dBgEiOW9cY (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Pekárna chleba Guzzanti GZ 636 , Eta stellar 1221 90000 (eta122190000 )

SENCOR SBR 1040WH pekárna chleba

SENCOR SBR 1040WH pekárna chleba
Detail

Domácí pekárna chleba -Velký LCD displej a víko s velkým průzorem -Program pro vaření džemů a marmelád -3 úrovně nastavení barvy kůrky (světlá / středně tmavá / tmavá) 13hodinový časový spínač pro odložené pečení 10 přednastavených programů pro pečení 1 přednastavený program pro vaření džemů a marmelád 1 přednastavený program pouze pro výrobu těsta (např. na pizzu, bagety , rohlíky, koblihy atp.) Maximální objem chleba 900 g Velký LCD displej Víko s průzorem 10 minut paměť v případě případě výpadku el. proudu (pekárna pokračuje dále v pečení) Funkce udržování teploty po dobu 60 minut po ukončení pečení Antiadhezní úprava formy a hnětacího háku pro snadnou údržbu Forma vhodná pro mytí v myčce Akustický signál pro vložení dalších ingrediencí vyžadujících kratší dobu pečení Příkon 550 W Protiskluzové nožky Dodávané příslušenství: odměrný šálek, lžíce a ocelový háček na vyjmutí zapečeného hnětacího háku Rozměry (šířka x hloubka x výška): 403 x 255 x 305 mm (patro.cz)

Podobné produkty ako SENCOR SBR 1040WH pekárna chleba , Eta steampot 0134 90000 (eta013490000)

Sogo pekárna chleba SS-10722

Detail

Domácí pekárna s 12 automatickými programy a kapacitou až 1 kg. SOGO SS-10722 je vybavena nastavitelnou barvou kůrky, časovačem až na 60 minut, odloženým startem až o 13 hodin a vyjímatelnou nádobou. (mall.cz)

Podobné produkty ako Sogo pekárna chleba SS-10722 , Eta anita 2781 90000 (eta278190000)

Orava domácí pekárna chleba BreaChef

Detail

Domácí pekárna chleba s 19 programy na hnětení, kynutí, pečení, kvašení, zavařování a jiné. Orava BreaChef je vybavena programem Gluten-free, možností zvolení velikosti pecnu a barvy kůrky a funkcemi odloženého startu, rozmrazování a udržování teploty. (mall.cz)

Podobné produkty ako Orava domácí pekárna chleba BreaChef , Eta supersonic 1231 90000 (eta123190000 )

Beper BC130 Domácí pekárna chleba

Beper BC130 Domácí pekárna chleba
Detail

Beper BC130 Domácí pekárna chleba Domácí pekárna BEPER vám pomůže bez problémů připravit dokonalé bochníky načechraného chleba. Ušetřete čas a peníze investováním do pekárny - stojí to za to! (pilulka.cz)

Podobné produkty ako Beper BC130 Domácí pekárna chleba , Eta supersonic 2231 90000 (eta223190000)

Pekárna chleba Guzzanti GZ 636

Pekárna chleba Guzzanti GZ 636
Detail

Plně automatická domácí pekárna chleba Volitelný objem 1000, 1250 a 1500g 2 hnětací háky Velké skleněné okénko ve víku LCD display a dotykové ovladače umožňující nastavení programu, času a stupně propečení Mezi 15 programy pro přípravu různých druhů chleba je i program pro přípravu bezlepkového chleba, zavařeniny, jogurtu či těsta Možnost nastavení stupně propečení kůrky: světlá, střední, tmavá Odložený start až o 15 hodin Udržení teploty po dobu 60 minut Pamět pro případ výpadku proudu až po dobu 10 minut Forma na chléb i hnětací hák s nepřinavým povrchem Napájecí kabel o délce 1,2m Protiskuzové nožičky Příkon 850W, 220-240V 50Hz (patro.cz)

Podobné produkty ako Pekárna chleba Guzzanti GZ 636 , Eta brillant 4220 90000 (eta422090000)

ETA Domácí pekárna Harmony II Black 2149

ETA Domácí pekárna Harmony II Black 2149
Detail

ETA Domácí pekárna Harmony II Black 2149 Plně automatická domácí pekárna s 12 přednastavenými programy včetně přípravy bezlepkového chleba a programů džem a jogurt. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako ETA Domácí pekárna Harmony II Black 2149 , Eta essencio 0634 90000 (eta063490000)

Pekárna chleba SENCOR SBR 0770WH White

Pekárna chleba SENCOR SBR 0770WH White
Detail

Pekárna chleba SENCOR SBR 0770WH (tipa.eu)

Podobné produkty ako Pekárna chleba SENCOR SBR 0770WH White , Eta freya 5301 90000 (eta530190000)

Pekárna chleba SENCOR SBR 1040WH White

Pekárna chleba SENCOR SBR 1040WH White
Detail

Pekárna chleba SENCOR SBR 1040WH (tipa.eu)

Podobné produkty ako Pekárna chleba SENCOR SBR 1040WH White , Eta fenité 8327 90000 (eta832790000)

Pekárna chleba SENCOR SBR 2000SS Silver

Pekárna chleba SENCOR SBR 2000SS Silver
Detail

NakuptePekárna chleba SENCOR SBR 2000SS Silverz kategorieBílá technika > Drobné kuchyňské spotřebiče > Pekárny chlebaza2499.00Kč (tipa.eu)

Podobné produkty ako Pekárna chleba SENCOR SBR 2000SS Silver , Eta dritto 3061 90000 (eta306190000)

ETA domácí pekárna 2149 90021 Harmony II black

Detail

Domácí pekárna s příkonem 850 W s maximální hmotností chleba 1,5 kg. ETA 2149 90021 Harmony II black nabízí 12 přednastavených programů, včetně programu na jogurty, marmelády, bezlepkový chléb a přípravu těst. Praktickými funkcemi je odložený start, KEEP WARM nebo paměť při výpadku proudu. (mall.cz)

Podobné produkty ako ETA domácí pekárna 2149 90021 Harmony II black , Eta nico 2219 90000 (eta221990000 )

ETA domácí pekárna Delicca II 7149 90030 - zánovní

Detail

Domácí pekárna s příkonem 850 W a kapacitou 1500 g. ETA Delicca II 7149 90030 disponuje 12 přednastavitelnými programy včetně výroby jogurtu nebo džemu. Zvolit si můžete i vlastní program, ve kterém můžete zrychlit jednotlivé fáze přípravy. 2 hnětací háky si poradí s každým těstem. (mall.cz)

Podobné produkty ako ETA domácí pekárna Delicca II 7149 90030 - zánovní , Eta lento 0051 90000 (eta005190000)

Vakuovačka ETA Freshie II 2762 90000

Vakuovačka ETA Freshie II 2762 90000
Detail

Vakuovačka ETA FRESHIE II 2762 90000 (tipa.eu)

Podobné produkty ako Vakuovačka ETA Freshie II 2762 90000 , Eta charlie 2343 90000 (eta234390000)

ETA MEZO II 0034 90000 - zánovní

Detail

Kuchyňský robot s 600W motorem a stabilizátorem otáček. ETA MEZO II 0034 90000 je vybaven planetárním systémem míchání, který kvalitněji a systematičtěji zpracovává obsah nádoby. Bezpečnostní systém výkyvného ramene umožňuje snadnou výměnu pracovních nástavců. (mall.cz)

Podobné produkty ako ETA MEZO II 0034 90000 - zánovní , Eta delizio 1180 90000 (eta118090000)

Vakuovačka ETA Atmos II 6762 90000

Vakuovačka ETA Atmos II 6762 90000
Detail

NakupteVakuovačka ETA Atmos II 6762 90000z kategorieBílá technika > Drobné kuchyňské spotřebiče > Vakuovačky a svářečky fóliíza2099.00Kč (tipa.eu)

Podobné produkty ako Vakuovačka ETA Atmos II 6762 90000 , Eta navaggio 2228 90000 (eta222890000)

Žehlicka ETA Tiara II 0269 90000

Žehlicka ETA Tiara II 0269 90000
Detail

NakupteŽehlicka ETA Tiara II 0269 90000z kategorieBílá technika > Žehličky a šicí stroje > Napařovací žehličkyza699.00Kč (tipa.eu)

Podobné produkty ako Žehlicka ETA Tiara II 0269 90000

ETA MEZO II 0034 90000 (ETA003490000 )

ETA MEZO II 0034 90000 (ETA003490000 )
Detail

Kuchyňský robot s 600W motorem se stabilizátorem udržuje nastavené otáčky i při velkém zatížení, kovové vnitřní převody, počet rychlostí: 6, planetární systém míchání, objem mísy 4 l, možnost mytí jednotlivých dílců v myčce na nádobí, plynulá regulace otáček, hmotnost robota: 5,3 kg, příslušenství: 4,l nerezová mísa, průhledný kryt, mísicí metla, šlehací metla, hnětací hák, flexi metla, mlýnek na maso (O 54 mm) - 3x mlecí destičky - nástavec na výrobu uzenin - nástavec na výrobu Kebbe - pěchovadlo - násypka - tvořítko na cukroví, nástavec na strouhání se 4 bubínkovými struhadly, barva bílá Pomocník do vaší kuchyněZnačka ETA myslela i na vás, kteří nemáte úplně velkou kuchyň, ale potrpíte si na čerstvou domácí stravu a chcete kvalitního pomocníka. Kuchyňský robot ETA Mezo II má kovová převodová kola a příkon 600 W, což v praxi znamená, že si poradí se zpracováním tuhého těsta, mletím masa i strouháním tvrdší zeleniny. Planetární systém mícháníStabilizátor... (alza.cz)

Podobné produkty ako ETA MEZO II 0034 90000 (ETA003490000 )

ETA Verto II 1423 90000 (ETA142390000)

ETA Verto II 1423 90000 (ETA142390000)
Detail

Ruční vysavač Aku, doba provozu 15 min, doba nabíjení 5 h, typ baterie Ni-Mh, HEPA filtr, hlučnost 82 dB, barva bílá a zlatá Chcete-li si vybrat podle povrchu, který budete nejčastěji uklízet, tento kousek je nejvhodnější na všechny druhy podlah. Filtrování vzduchu běží přes hepa filtr. Do připravené nádoby se vejdou nečistoty o celkovém objemu 0,4 l. Ruční vysavač ETA čerpá energii z adaptéru, takže vám nebudou překážet žádné kabely. Při plném nabití, které dosahuje 5 h, vydrží v provozu 15 min. Důležité funkce ručního vysavače ETA Verto II 1423 90000 Filtrování u ručního vysavače probíhá skrze hepa filtr Jeho plné nabití trvá 5 h Ruční vysavač je pomocník pro menší úklidy Na jedno nabití vydrží vysávat až 15 min Ruční vysavač ETA Verto II 1423 90000 dokáže posbírat smetí o objemu 0,4 l Hlučnost dosahuje na 82 dB Hmotnost vysavače ETA dělá 0,9 kg Rozměry: 38,8 × 12 × 10,6 cm Ruční vysavač ETA si poradí i s vysáváním interiéru vozidel (alza.cz)

Podobné produkty ako ETA Verto II 1423 90000 (ETA142390000)

ETA Crema II 0052 90000 (ETA005290000 )

ETA Crema II 0052 90000  (ETA005290000 )
Detail

Ruční mixér příkon 300 W, počet rychlostí 5, hnětací metly a šlehací metly, bílá barva, hlavní benefity a funkce: hnětení, pojistka proti přehřátí, pulzní spínač, šlehání a tlačítko pro uvolnění metel Ruční mixér ETA Crema II 0052 90000Ruční mixér by neměl scházet v žádné kuchyni. Mixér ETA Crema II 0052 90000 je vybaven šlehacími i hnětacími nástavci a hodí se tak pro přípravu široké škály pokrmů. Pracuje s příkonem 300 W, který bez problému vystačí na mixování i na nejvyšší rychlost otáček a zároveň udrží nízkou spotřebu. Nabízí 5 stupňů rychlosti mixování v rozmezí od 300 do 1550 otáček za minutu a funkci TURBO. Ani při té nejvyšší rychlosti se mu ale díky bezpečností pojistce proti přehřátí nic nestane. Příkon 300 WPojistka proti přehřátíMožnost nastavení 5 úrovní rychlostiKvalitní šlehací i hnětací metlyMožnost nastavení 5 stupňů otáčekRuční mixér ETA Crema II si nastavíte dle potřebyS ručním mixérem ETA Crema II... (alza.cz)

Podobné produkty ako ETA Crema II 0052 90000 (ETA005290000 )

Mixér ruční ETA Crema II 0052 90000

Mixér ruční ETA Crema II 0052 90000
Detail

NakupteMixér ruční ETA Crema II 0052 90000z kategorieBílá technika > Drobné kuchyňské spotřebiče > Mixéry, šlehače > Ruční mixéryza469.00Kč (tipa.eu)

Podobné produkty ako Mixér ruční ETA Crema II 0052 90000

ETA kuchyňský robot MEZO II 0034 90000

Detail

Kuchyňský robot s 600W motorem a stabilizátorem otáček. ETA MEZO II 0034 90000 je vybaven planetárním systémem míchání, který kvalitněji a systematičtěji zpracovává obsah nádoby. Bezpečnostní systém výkyvného ramene umožňuje snadnou výměnu pracovních nástavců. (mall.cz)

Podobné produkty ako ETA kuchyňský robot MEZO II 0034 90000

Kuchyňský robot ETA Mezo II 0034 90000

Kuchyňský robot ETA Mezo II 0034 90000
Detail

NakupteKuchyňský robot ETA Mezo II 0034 90000z kategorieBílá technika > Drobné kuchyňské spotřebiče > Robotyza3799.00Kč (tipa.eu)

Podobné produkty ako Kuchyňský robot ETA Mezo II 0034 90000

ETA ruční šlehač Crema II 0052 90000

Detail

Ruční šlehač s příkonem 300 W. ETA Crema II 0052 90000 nabízí 5 rychlostních stupňů a tlačítko turbo pro maximální otáčky, tlačítko pro uvolnění metel a háků a ergonomický tvar rukojeti. V příslušenství naleznete 2 dlouhé nerezové šlehací metly a 2 nerezové hnětací háky. (mall.cz)

Podobné produkty ako ETA ruční šlehač Crema II 0052 90000

ETA Vital Air II 2302 90000 (ETA230290000 )

ETA Vital Air II 2302 90000  (ETA230290000 )
Detail

Sušička ovoce s příkonem 650W, počet nerezových sušících sít: 10, nastavitelná teplota 35 - 70 °C, časovač 30 minut - 24 hodin, hlučnost 53 dB(A), tichý chod, speciální programy RAW a FAST, technologie Air Flow, možnost sušení domácích těstovin, kynutí těsta, rozpékání pečiva, LCD displej, dotykové ovládání, zvuková signalizace, ochrana proti přehřátí, profesionální kvalita pro použití v domácnosti, rozměry síta: 33 x 30,5cm Sušička ovoce ETA Vital Air II 2302 90000 Patříte mezi milovníky sušeného ovoce, zeleniny či masa? Pak je pro vás sušička ETA Vital Air II 2302 jako stvořená. Nabídne vám 2 speciální programy RAW a FAST, které se postarají o perfektně usušené potraviny. Sušička potravin si najde své uplatnění v každé domácnosti. Nesuší totiž jen ovoce, zeleninu a maso, ale je také skvělý pomocník při rozpékání pečiva, kynutí těsta či výrobě domácích těstovin. Každý si tak najde to své! Díky praktickému LCD displeji je... (alza.cz)

Podobné produkty ako ETA Vital Air II 2302 90000 (ETA230290000 )

ETA ruční šlehač Crema II 0052 90000 - zánovní

Detail

Ruční šlehač s příkonem 300 W. ETA Crema II 0052 90000 nabízí 5 rychlostních stupňů a tlačítko turbo pro maximální otáčky, tlačítko pro uvolnění metel a háků a ergonomický tvar rukojeti. V příslušenství naleznete 2 dlouhé nerezové šlehací metly a 2 nerezové hnětací háky. (mall.cz)

Podobné produkty ako ETA ruční šlehač Crema II 0052 90000 - zánovní

Sušička ovoce ETA Vital Air II 2302 90000

Sušička ovoce ETA Vital Air II 2302 90000
Detail

NakupteSušička ovoce ETA Vital Air II 2302 90000z kategorieBílá technika > Drobné kuchyňské spotřebiče > Sušičky potravinza4999.00Kč (tipa.eu)

Podobné produkty ako Sušička ovoce ETA Vital Air II 2302 90000

II. jakost ETA Aroma difuzér Sento 2634 90000

II. jakost ETA Aroma difuzér Sento 2634 90000
Detail

II. jakost ETA Aroma difuzér Sento 2634 90000 Popis závady: Poškozená krabice Aroma difuzér je díky kombinaci skleněného provedení a bambusového dřeva skvělým designovým doplňkem do vašeho bytu. Sento má barevné podsvícení a ultrazvukovou technologii rozprašování. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako II. jakost ETA Aroma difuzér Sento 2634 90000

ETA napařovací žehlička Tiara II 0269 90000 - použité

Detail

Napařovací žehlička s keramickou žehlicí plochou s velmi dobrou kluzností. Eta Tiara II 0269 90000 s regulací teploty i páry. Příkon 2200 W zajišťuje velmi rychlé dosažení teploty a minimalizuje teplotní výkyvy při žehlení. 2metrový přívodní kabel umožňuje pohodlnou obsluhu žehličky. Drážka na žehlicí ploše usnadní žehlení okolo knoflíků. (mall.cz)

Podobné produkty ako ETA napařovací žehlička Tiara II 0269 90000 - použité

II. jakost ETA Tyčový mixér Sapelo 3013 90000

II. jakost ETA Tyčový mixér Sapelo 3013 90000
Detail

II. jakost ETA Tyčový mixér Sapelo 3013 90000 Popis závady: Poškozená krabice Tyčový mixér s výkonným motorem s příkonem 800 W a bohatým příslušenstvím. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako II. jakost ETA Tyčový mixér Sapelo 3013 90000

Magnet 3Pagen Pekárna na chleba

Magnet 3Pagen Pekárna na chleba
Detail

Pekárna se svými 12 programy mísí a hněte perfektní těsto - ať už celozrnné, bezlepkové, dortové či jiné. Musíte pouze nastavit požadovaný stupeň pečení a časovač. Pak bude Vaše pečivo na stole stále čerstvé - teplé a nádherně voňavé. (magnet-3pagen.cz)

Podobné produkty ako Magnet 3Pagen Pekárna na chleba

ETA domácí pekárna Delicca II 7149 90030 + záruka 5 let na motor

Detail

Domácí pekárna s příkonem 850 W a kapacitou 1500 g. ETA Delicca II 7149 90030 disponuje 12 přednastavitelnými programy včetně výroby jogurtu nebo džemu. Zvolit si můžete i vlastní program, ve kterém můžete zrychlit jednotlivé fáze přípravy. 2 hnětací háky si poradí s každým těstem. (mall.cz)

Podobné produkty ako ETA domácí pekárna Delicca II 7149 90030 + záruka 5 let na motor

Pekárna chleba ETA Delicca II 7149 90030

Pekárna chleba ETA Delicca II 7149 90030
Detail

Pekárna chleba ETA DELICCA II 7149 90030 (tipa.eu)

Podobné produkty ako Pekárna chleba ETA Delicca II 7149 90030

ETA 6341 90000

Detail

Zastřihovač vlasů a vousů s Li-Ion akumulátorem s dobrou provozu až 90 minut. ETA 6341 90000 nabízí volitelnou délku střihu v rozmezí 1 – 20 mm, světelnou signalizaci provozu a ostrý nerezový břit. Jednoduché ovládání a snadná údržba. (mall.cz)

Podobné produkty ako ETA 6341 90000

ETA ruční vysavač Verto II 9,6 V 1423 90000 + záruka 3 roky na motor

Detail

Bezsáčkový ruční vysavač vhodný pro vysávání na těžko dostupných místech. Eta Verto II 9,6 V 1423 90000 pomůže při úklidu na místech, která potřebují šetrně zbavit prachu nebo pavučin, např. za nábytkem, na zdech či obrazech. K vysavači obdržíte kartáček s jemnými štětinkami, síťový adaptér a nástěnnou dobíjecí základnu. (mall.cz)

Podobné produkty ako ETA ruční vysavač Verto II 9,6 V 1423 90000 + záruka 3 roky na motor

Tlakoměr ETA 3297 90000

Tlakoměr ETA 3297 90000
Detail

NakupteTlakoměr ETA 3297 90000z kategorieBílá technika > Zdraví a péče o tělo > Tlakoměry a teploměryza999.00Kč (tipa.eu)

Podobné produkty ako Tlakoměr ETA 3297 90000
Guzzanti GZ 620 pekárna chleba, Guzzanti GZ 636 pekárna chleba, ETA Crema II 0052 90000 (ETA005290000 ), ETA MEZO II 0034 90000 (ETA003490000 ), ETA Vital Air II 2302 90000 (ETA230290000 ), eta 1733 90000 bily, ETA 0624 90000 (ETA062490000), eta verto 0442 90000, ETA 0273 90000 (ETA027390000), ETA 2297 90000 compact (ETA229790000), ETA Sonar 2232 90000 (ETA223290000 ), ETA Rosalia 6320 90000 (ETA632090000), ETA 3590 90000 Alena (ETA359090000), ETA Barello 4222 90000 (ETA422290000), ETA Stephany 2270 90000 (ETA227090000), ETA Stellar 1221 90000 (ETA122190000 ), ETA Steampot 0134 90000 (ETA013490000), ETA Anita 2781 90000 (ETA278190000), ETA Supersonic 1231 90000 (ETA123190000 ), ETA Supersonic 2231 90000 (ETA223190000), ETA Brillant 4220 90000 (ETA422090000), ETA Essencio 0634 90000 (ETA063490000), ETA Freya 5301 90000 (ETA530190000), ETA Fenité 8327 90000 (ETA832790000), ETA Dritto 3061 90000 (ETA306190000), ETA Nico 2219 90000 (ETA221990000 ), ETA Lento 0051 90000 (ETA005190000), ETA Charlie 2343 90000 (ETA234390000), ETA Delizio 1180 90000 (ETA118090000), ETA Navaggio 2228 90000 (ETA222890000)