Past na hmyz gardigo 668043

Produkt Past na hmyz gardigo 668043 sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Past na hmyz gardigo 668043 upraviť a produkt hľadať znova.

Past na hmyz Gardigo 668043

Detail

Třídílná sada 3x past na šváby · . (conrad.cz)

Podobné produkty ako Past na hmyz Gardigo 668043 , Duramaxx mosquito ex deco, past na hmyz, uv světlo, 13 w

Past na hmyz Gardigo 668013

Detail

Třídílná sada 3x past na rybenky · . (conrad.cz)

Podobné produkty ako Past na hmyz Gardigo 668013 , Papírna moudrý deratizační stanička na hlodavce a lepová past na hmyz 2v1 (8594021253030)

Past na hmyz Gardigo vole trap 70072

Past na hmyz Gardigo vole trap 70072
Detail

Jednoduché ovládání·Odolné provedení Past na hraboše · . (conrad.cz)

Podobné produkty ako Past na hmyz Gardigo vole trap 70072 , Plasic ptaku gardigo solar 360 70600

Plácačka na hmyz Gardigo Fly Swatter 90° Bzzz 25164, černá, zelená

Plácačka na hmyz Gardigo Fly Swatter 90° Bzzz 25164, černá, zelená
Detail

Plochá mřížka až o 90°·Šetrná a rychlá likvidace·Již žádné nevzhledné skvrny·Vč. ochranné mřížky Baterie nejsou součástí dodávky. Plácačka na mouchy · . (conrad.cz)

Podobné produkty ako Plácačka na hmyz Gardigo Fly Swatter 90° Bzzz 25164, černá, zelená , Past na krysy potkany

TORO Lepivá past na hmyz kytka 5ks

TORO Lepivá past na hmyz kytka 5ks
Detail

TORO Lepivá past na hmyz TORO kytka 5ks, kategorie: DŮM A ZAHRADA | ZAHRADA | PLAŠIČE A LAPAČE (kitos.cz)

Podobné produkty ako TORO Lepivá past na hmyz kytka 5ks , Samolepková příroda hmyz

Past na hmyz Swissinno Natural-Control 1 520 260N

Past na hmyz Swissinno Natural-Control 1 520 260N
Detail

Okamžitě připravena k použití s přírodní návnadou·Jednoduché sestavení·Sada 2 ks·Hygienická, bezkontaktní likvidace 2 pasti · Lepicí plochy · . (conrad.cz)

Podobné produkty ako Past na hmyz Swissinno Natural-Control 1 520 260N , Bariera letajici hmyz

DURAMAXX Mosquito Ex Deco, past na hmyz, UV světlo, 13 W

DURAMAXX Mosquito Ex Deco, past na hmyz, UV světlo, 13 W
Detail

Už žádný otravný hmyz! Aby konečně opět zavládl klid v obývacích pokojích, ložnicích, kancelářích a také v restauracích nebo na schodištích, UV lapač hmyzu DURAMAXX Mosquito Ex Deco nekompromisně skoncuje s komáry a mouchami.Způsob činnosti je velmi jednoduchý. Energeticky úsporná UV žárovka neodolatelně přitahuje létající hmyz. Místo toho, aby obtěžoval lidi bodnutím a bzučením, letí rušitelé jako zhypnotizovaní ke světlu lampy. Neodvratně přitom přijdou do styku se sací silou integrovaného ventilátoru, který je vsaje do sběrné nádoby a přitom je současně zničí. To vše funguje naprosto bez hluku, chemických návnad, elektrického rozškvaření, jedovatých sprejů nebo chytání hmyzu s novinami nebo plácačkou.Se spotřebou 13 W je UV lapač hmyzu DURAMAXX Mosquito Ex Deco vhodný pro úsporný nepřetržitý provoz. Pro snadnou likvidaci usmrceného hmyzu je záchytná miska vyjímatelná. Zařízení se jednoduše postaví do místnosti, kterou je třeba chránit před hmyzem. Ručka na vrchní straně usnadňuje přemístění.Rychle, potichu, smrtelně. Lapač hmyzu DURAMAXX Mosquito Ex Deco udělá konec s otravným hmyzem - zcela bez jedovaté chemie. (klarstein.cz)

Podobné produkty ako DURAMAXX Mosquito Ex Deco, past na hmyz, UV světlo, 13 W , Past na hurvínka, hurvínkův mořský vlk

DURAMAXX Mosquito Ex Deco, past na hmyz, UV světlo, 13 W

DURAMAXX Mosquito Ex Deco, past na hmyz, UV světlo, 13 W
Detail

Už žádný otravný hmyz! Aby konečně opět zavládl klid v obývacích pokojích, ložnicích, kancelářích a také v restauracích nebo na schodištích, UV lapač hmyzu DURAMAXX Mosquito Ex Deco nekompromisně skoncuje s komáry a mouchami.Způsob činnosti je velmi jednoduchý. Energeticky úsporná UV žárovka neodolatelně přitahuje létající hmyz. Místo toho, aby obtěžoval lidi bodnutím a bzučením, letí rušitelé jako zhypnotizovaní ke světlu lampy. Neodvratně přitom přijdou do styku se sací silou integrovaného ventilátoru, který je vsaje do sběrné nádoby a přitom je současně zničí. To vše funguje naprosto bez hluku, chemických návnad, elektrického rozškvaření, jedovatých sprejů nebo chytání hmyzu s novinami nebo plácačkou.Se spotřebou 13 W je UV lapač hmyzu DURAMAXX Mosquito Ex Deco vhodný pro úsporný nepřetržitý provoz. Pro snadnou likvidaci usmrceného hmyzu je záchytná miska vyjímatelná. Zařízení se jednoduše postaví do místnosti, kterou je třeba chránit před hmyzem. Ručka na vrchní straně usnadňuje přemístění.Rychle, potichu, smrtelně. Lapač hmyzu DURAMAXX Mosquito Ex Deco udělá konec s otravným hmyzem - zcela bez jedovaté chemie. (electronic-star.cz)

Podobné produkty ako DURAMAXX Mosquito Ex Deco, past na hmyz, UV světlo, 13 W , Past na slimáky ph, 2 ks

PAPÍRNA MOUDRÝ Deratizační stanička na hlodavce a lepová past na hmyz 2v1 (8594021253030)

PAPÍRNA MOUDRÝ Deratizační stanička na hlodavce a lepová past na hmyz 2v1 (8594021253030)
Detail

Mucholapka a deratizační stanička na hlodavce Deratizační stanička na hlodavce a lepová past na hmyz 2v1 od značky Papírna Moudrý je jednoduchým řešením především do skladů, hal, ale i problémových domácností nebo objektů, které nebyly dlouho obydleny. Hlavní předností je skutečnost, že díky deratizační staničce zůstane návnada na hlodavce i lepová past skryta, nedostupná pro děti i větší zvířata a odolá vůči vnějším vlivům. Past na drobné hlodavce Papírna Moudrý má tvar plastové krabičky, je uzamykatelná a její provedení vylučuje možnost, aby se zvídavé dětské prstíky mohly otvory dotknout nastraženého jedu. Vhodná i k umístění v exteriéru, kde zůstane jed ochráněn před vlivy počasí. Součástí balení je lepová past na lezoucí hmyz. Klíčové vlastnosti deratizační staničky na hlodavce a lepové pasti na hmyz 2 v 1 Papírna MoudrýPast je určena na drobné hlodavce a lezoucí hmyzDeratizační stanička na hlodavce Papírna Moudrý má tvar plastové... (alza.cz)

Podobné produkty ako PAPÍRNA MOUDRÝ Deratizační stanička na hlodavce a lepová past na hmyz 2v1 (8594021253030) , Past na polní myši a hryzce

Elektrická plácačka na hmyz

Elektrická plácačka na hmyz
Detail

Plácačka na mouchy, napájená bateriemi, hmyz rychle a bezbolestně usmrtí elektrickým výbojem, místo klasického rozmáčknutí. Plácačka má ochranou síť, je tedy pro běžný dotek bezpečná. Nebezpečí však vzniká po stisknutí sítí. Oka sítě jsou příliš malá, takže dětské prstíky se nedostanou skrz, zatímco komáři a mouchy jsou vtáhnuty statickou sílou, a proto když se malý hmyz dostane do styku s vnější sítí, bude přitažen do vnitřní sítě, kde bude zničen. Dodáváme v assortu barev bez množnosti výběru. Materiál: plast, kov Rozměr: 15,5 x 45,5 cm Napájení: 2 AA baterie (nejsou součástí balení) (decodoma.cz)

Podobné produkty ako Elektrická plácačka na hmyz , Domecek pro hmyz cerveny

MOULIN ROTY Lupa na hmyz (3575677122074)

MOULIN ROTY Lupa na hmyz (3575677122074)
Detail

Lupa , zvětšení Velká lupa MOULIN ROTY je ideální pro malé badatele. Obří lupa pomůže dětem poznávat přírodu. Díky ní mohou děti zblízka pozorovat hmyz nebo se podívat na strukturu různých přírodnin. Vezměte s sebou lupu na procházku a objevujte, co se skrývá v lese v jehličí a kdo si pochutnává na lučním kvítí. Lupa na hmyz MOULIN ROTY je vhodná pro děti od 3 let. Klíčové vlastnosti lupy na hmyz MOULIN ROTYObří lupa pro malé badatelePomůže dětem při objevování přírody a pozorování hmyzuPodporuje zdravou dětskou zvídavostLupa na hmyz MOULIN ROTY je vhodná pro děti od 3 let (alza.cz)

Podobné produkty ako MOULIN ROTY Lupa na hmyz (3575677122074) , Past - dvd (9554)

Nádoba na hmyz LEVENHUK LabZz C3

Nádoba na hmyz LEVENHUK LabZz C3
Detail

Nádoba na hmyz LEVENHUK LabZZ C3 (tipa.eu)

Podobné produkty ako Nádoba na hmyz LEVENHUK LabZz C3 , Past - dvd (795)

Nádoba na hmyz LEVENHUK LabZz C1

Nádoba na hmyz LEVENHUK LabZz C1
Detail

Nádoba na hmyz LEVENHUK LabZZ C1 (tipa.eu)

Podobné produkty ako Nádoba na hmyz LEVENHUK LabZz C1 , Trubková past na myši, potkany a krysy

Bigjigs Toys Síťovaná taška na hmyz

Bigjigs Toys Síťovaná taška na hmyz
Detail

Síťovaná taška se stane nezbytným pomocníkem všech malých i velkých milovníků nejdrobnějších zvířátek. Je vybavena praktickým otevíráním na zip, díky kterému zůstanou všechny úlovky bezpečně uvnitř, ale zároveň usnadňuje i jejich vypouštění na svobodu. Velmi jemná a lehká tkanina je částečně průhledná, hmyz je proto možné si hezky prohlédnout. Ve složeném stavu je velmi skladná a po uvolnění popruhů po stranách se taška sama rozloží. Výraznou barvou zaujme děti, ale zároveň dobře splývá s okolní přírodou. K výrobě byly použity zodpovědně získané a vysoce kvalitní materiály.Anglická značka Bigjigs Toys byla založena roku 1985 a zpočátku se zabývala pouze výrobou dřevěných puzzle. Majitelé vyráběli vše ručně, s láskou, v malém zahradním domku a své výrobky prodávali na trhu. Spokojení zákazníci výrobce motivovali k mnoha dalším nápadům a rozšíření nabídky o další dřevěné hračky. Přibylo zasílání poštou a prodej přes katalog. Spokojenost a věhlas značky rostly, takže následoval velkoobchodní prodej a pro udržení výrobních cen přesun a rozšíření výroby na východ. Dnes Bigjigs Toys hračky zůstávají ve vlastnictví rodiny s obrovskými sklady v jihovýchodní Anglii. Společnost i nadále dodává své hračky široké zákaznické základně ve Velké Británii a západní Evropě podpořená loajálním, oddaným a tvrdě pracujícím týmem zaměstnanců. (4home.cz)

Podobné produkty ako Bigjigs Toys Síťovaná taška na hmyz , Papírna moudrý past na krtky trubková (8594021251852)

Houbička na hmyz Sonax 427141 1 ks

Houbička na hmyz Sonax 427141 1 ks
Detail

Houbička na hmyz Sonax 427141 1 ks od výrobce Sonax v kategorii Houbičky, kartáče, utěrky za skvělou cenu u Conrada. (conrad.cz)

Podobné produkty ako Houbička na hmyz Sonax 427141 1 ks , Papírna moudrý lapač na lezoucí hmyz 2 ks (8594021253696)

small foot ® Box na hmyz Objevte

small foot ® Box na hmyz Objevte
Detail

Podrobnosti o produktu: Věk: od 3 let Pozorovatelna hmyzu je ideální hračka pro jemné chytání hmyzu všeho druhu a jeho bližší zkoumání. Krabička na pozorování hmyzu je vyrobena z robustního dřeva se 100% certifikátem FSC® a díky dvěma akrylovým skleněným stranám a lupě na horní straně nabízí dobrý výhled na odchycené hmyzáky ze tří stran. Uvnitř pozorovacího boxu je prostor pro celé větvičky a listy, takže odchycený hmyz lze pozorovat šetrně a bez stresu. Krabička na hmyz má větrací otvory, šňůrku pro přenášení jednou rukou a pohyblivé akrylátové sklo, které lze posunout nahoru Promyšlené badatelské vybavení pro vzrušující procházky přírodou, výpravy a pozorování na zahradě, v lese nebo na louce před vlastními dveřmi. Vhodné také pro hravé zkoumání mravenců, lučních koníků nebo létajícího hmyzu, jako jsou berušky nebo motýli. Díky vysokému obsahu viditelného dřeva, designu v zemitých barvách a přírodních zelených tónech, propastným okrajům a kvalitnímu potisku je pozorovací box skutečným lákadlem na všech výpravách do přírody. Upozornění: Pozorovací budka není určena k trvalému pobytu živočichů v hmyzí budce a slouží pouze k dočasnému pozorování. Rozměry a materiál: Rozměry ve smontovaném stavu: cca 10 x 9,5 x 9,5 cm. Materiál: dřevo, látka, plast (pinkorblue.cz)

Podobné produkty ako small foot ® Box na hmyz Objevte , Past na panovníka (978-80-759-4073-5)

Plácačka na hmyz Schröter Stichfrage 1576757, černá, stříbrná

Detail

Baterie nejsou součástí dodávky. Plácačka na mouchy · Brašna (conrad.cz)

Podobné produkty ako Plácačka na hmyz Schröter Stichfrage 1576757, černá, stříbrná , Past na královnu (978-80-736-2737-9)

Plácačka na hmyz Basetech eSwatter BT-2299834, černá/oranžová

Detail

Plácačka na hmyz Basetech eSwatter BT-2299834, černá/oranžová od výrobce Basetech v kategorii Odpuzovače hmyzu za skvělou cenu u Conrada. (conrad.cz)

Podobné produkty ako Plácačka na hmyz Basetech eSwatter BT-2299834, černá/oranžová , Past na korunu (978-80-00-05254-0)

Past na hraboše Gardigo 70079

Detail

Past na hraboše Gardigo 70079 od výrobce Gardigo v kategorii Odpuzovače zvířat za skvělou cenu u Conrada. (conrad.cz)

Podobné produkty ako Past na hraboše Gardigo 70079 , Past na korunu (978-80-00-06787-2)

Past na moly Gardigo 667052

Detail

Sada 2 ks·Vhodné také k zavěšení 2x past na šatní moly · . (conrad.cz)

Podobné produkty ako Past na moly Gardigo 667052 , Past na knihomolku (978-80-253-6186-3)

Past na hraboše Gardigo 70074

Detail

Sada 4 ks (conrad.cz)

Podobné produkty ako Past na hraboše Gardigo 70074 , Safari ltd. tuba - hmyz (95866695309)

Past na hraboše Gardigo 70070

Detail

Past na hraboše Gardigo 70070 od výrobce Gardigo v kategorii Odpuzovače zvířat za skvělou cenu u Conrada. (conrad.cz)

Podobné produkty ako Past na hraboše Gardigo 70070 , Safari ltd. vak - hmyz (95866761608)

Past na hraboše Gardigo Diamant 70095

Past na hraboše Gardigo Diamant 70095
Detail

Odpuzuje hraboše, AMFE, psy a kočky·Výkonný polykrystalický solární článek·Odolný vůči povětrnostním vlivům Diamant · akumulátorů · . (conrad.cz)

Podobné produkty ako Past na hraboše Gardigo Diamant 70095 , Duvo+ domeček pro hmyz (65062675)

Past na hraboše Gardigo Bayrisch 700764

Detail

Sada 4 ks (conrad.cz)

Podobné produkty ako Past na hraboše Gardigo Bayrisch 700764 , Smrtonosná past - dvd (d01489)

Odchytová past Gardigo TripTrap 62358

Odchytová past Gardigo TripTrap 62358
Detail

Transparentní pro snadnou kontrolu·Myš lze opět pustit na svobodu·Inovativní případový mechanismus Humánní past · . (conrad.cz)

Podobné produkty ako Odchytová past Gardigo TripTrap 62358 , Ďáblova past - dvd (9557)

Past na krysy Gardigo Bait box 62340

Past na krysy Gardigo Bait box 62340
Detail

Odolný vůči povětrnostním vlivům·Uzamykatelný·Jednoduché a hygienické použití Toxické návnady musí být navrženy tak, aby byly uzavřeny. Box na návnadu · Bezpečnostní klíč · . (conrad.cz)

Podobné produkty ako Past na krysy Gardigo Bait box 62340 , Papírna moudrý past na vosy držák na pet lahev (8594021251708)

Past na myši Gardigo mouse-trap 62341

Past na myši Gardigo mouse-trap 62341
Detail

Snadná manipulace·Vysoká tažná síla·Odolná, s dlouhou životností·Sada 2 ks 2 past na myši · . (conrad.cz)

Podobné produkty ako Past na myši Gardigo mouse-trap 62341 , Papírna moudrý past na myši plastová 2 ks (8594021251005)

Past na krysy Gardigo rat trap 623445

Past na krysy Gardigo rat trap 623445
Detail

Snadná manipulace·Vysoká tažná síla·Odolná, s dlouhou životností·Sada 5 ks 5 krys · . (conrad.cz)

Podobné produkty ako Past na krysy Gardigo rat trap 623445 , Papírna moudrý past na vosy s pet lahví (8594021254051)

Past na slimáky Gardigo Snail Trap 666422

Detail

Sada 4 ks·Bez toxu a chemie·Na ochranu jahod, salátů a okrasných rostlin 1. Past nemůžete umístit uprostřed zeleně nebo jahodě. Vůni piva přitahuje hlemýždi, což znamená, že by mohlo přitahovat šneky ze souseda. Postavte pasti kolem beet. Pro trvalý úspěch byste měli past na šneky umístit také na hranici pozemku, abyste nemohli šnekům poskytnout vstup do své zahrady. 2. Spodní díl pasti můžete položit přímo na podlahu nebo zahrabat do země, aby se horní hrana odklopila od země. 3. Naplňte past pivem a přidejte 2 kávové lžíce sůl. Po připojení víka na spodní díl. 4. Denně zkontrolujte, zda jste něco chytili a zda past vyprázdníte 4x past na slimáky · . (conrad.cz)

Podobné produkty ako Past na slimáky Gardigo Snail Trap 666422 , Papírna moudrý past na myši dřevo 2 ks (8594021250992)

Past na hraboše Gardigo Trap All-In 700734

Past na hraboše Gardigo Trap All-In 700734
Detail

Jednoduché ovládání·Odolné provedení·Sada 4 ks 4x past na hraboše · Kovová tyč · Erdlochstecher · . (conrad.cz)

Podobné produkty ako Past na hraboše Gardigo Trap All-In 700734 , Papírna moudrý past na slimáky domeček 2 ks (8594021253825)

Past na myši Gardigo mouse alarm trap 62359

Past na myši Gardigo mouse alarm trap 62359
Detail

S Siganlton a LED displejem·Oboustranný přístup·Uzamykatelný Pouzdro pádu · 2 pasti na údery · Alamr modul · Klíč · . (conrad.cz)

Podobné produkty ako Past na myši Gardigo mouse alarm trap 62359

HOMEPOINT Fly s abrazivem na hmyz/koberce/čalounění 14×9×5,5 cm (8595599103024)

HOMEPOINT Fly s abrazivem na hmyz/koberce/čalounění 14×9×5,5 cm (8595599103024)
Detail

Houba na mytí - Hledáte způsob, jak snadno a rychle očistit vaše čelní sklo od hmyzu nebo účinně odstranit zaschlou špínu z nádobí? Pro mycí houbu HP Fly není nic lehčího. HP Fly má abrazivní a přesto měkkou a šetrnou vrstvu, která napomáhá dokonalému a snadnému čištění povrchů bez jejich poškození. Je vhodná i pro použití na koberce či čalounění. S rozměry 14 × 9 × 5,5 cm padne lehce do ruky. Je pevná, nerozpadá se, jednoduše se ždímá a neudržuje v sobě nečistoty. Klíčové vlastnosti houby na mytí HP Fly s abrazivemHP Fly snadno a rychle očistí čelní sklo od hmyzuJednoduše si poradí se zaschlou špínou na nádobíMá abrazivní a přesto měkkou a šetrnou vrstvu sloužící k efektivnímu čištění povrchů HP Fly je vhodná i na čištění čalounění či kobercůSvými rozměry 14 × 9 × 5,5 cm padne tak akorát do rukyHP Fly je pevná, nerozpadá se, dobře se ždímá a nedrží v sobě nečistoty (alza.cz)

Podobné produkty ako HOMEPOINT Fly s abrazivem na hmyz/koberce/čalounění 14×9×5,5 cm (8595599103024)

Odchytová past Gardigo Live Marten Trap 62360

Odchytová past Gardigo Live Marten Trap 62360
Detail

Padový mechanismus s pružinou·Snadná manipulace·Velikost pro kuny Prosím, dbejte na právní předpisy týkající se dobrých životních podmínek zvířat a na ochranu druhů! Například živé pasti musí být kontrolovány několikrát denně. Humánní past · . (conrad.cz)

Podobné produkty ako Odchytová past Gardigo Live Marten Trap 62360

Odchytová past Gardigo Live Rat Trap 63041

Odchytová past Gardigo Live Rat Trap 63041
Detail

Padový mechanismus s pružinou·Snadná manipulace·Velikost pro krysy Prosím, dbejte na právní předpisy týkající se dobrých životních podmínek zvířat a na ochranu druhů! Například živé pasti musí být kontrolovány několikrát denně. Humánní past · . (conrad.cz)

Podobné produkty ako Odchytová past Gardigo Live Rat Trap 63041

Odchytová past Gardigo Live Mouse Trap 62351

Odchytová past Gardigo Live Mouse Trap 62351
Detail

Padový mechanismus s pružinou·Snadná manipulace·Velikost pro myši Prosím, dbejte na právní předpisy týkající se dobrých životních podmínek zvířat a na ochranu druhů! Například živé pasti musí být kontrolovány několikrát denně. Humánní past · . (conrad.cz)

Podobné produkty ako Odchytová past Gardigo Live Mouse Trap 62351

Odchytová past Gardigo Catcher 80000, bílá, zelená

Detail

Hygienické, bez jedů a šetrné k životnímu prostředí·Žádný rozmáčknutý hmyz na stěnách a nábytku·Jednoduché a poutavé pozorování odchyceného hmyzu·Se stabilní teleskopickou tyčí lze prodloužit na délku 51 cm Catcher · . (conrad.cz)

Podobné produkty ako Odchytová past Gardigo Catcher 80000, bílá, zelená

Kela Past na létající hmyz FINO bílá, 8,5 cm

Kela Past na létající hmyz FINO bílá, 8,5 cm
Detail

Past FINO je geniální bojovník s létajícím hmyzem. Jednoduše ji naplníte trochou octa a saponátu nebo jakýmkoliv přípravkem proti hmyzu a zaklapnete nerezové víčko. Hmyz se sám pochytá do pasti, ze které není úniku! (4home.cz)

Podobné produkty ako Kela Past na létající hmyz FINO bílá, 8,5 cm

Fólie na lepicí past Gardigo für 62406 62288, 3 ks

Detail

Třídílná sada (conrad.cz)

Podobné produkty ako Fólie na lepicí past Gardigo für 62406 62288, 3 ks

Speciální děrovačka pro pasti na hraboše Gardigo Erdloch-Bohrer 70040, 1 ks

Detail

Pro odpuzovač hrabošů (conrad.cz)

Podobné produkty ako Speciální děrovačka pro pasti na hraboše Gardigo Erdloch-Bohrer 70040, 1 ks

Speciální děrovačka pro pasti na hraboše Gardigo Zubehör-Set 70044, 1 ks

Detail

Speciální děrovačka pro pasti na hraboše Gardigo Zubehör-Set 70044, 1 ks od výrobce Gardigo v kategorii Příslušenství k odpuzovačům za skvělou cenu u Conrada. (conrad.cz)

Podobné produkty ako Speciální děrovačka pro pasti na hraboše Gardigo Zubehör-Set 70044, 1 ks

UV lapač hmyzu Gardigo UV-LED 62304, černá

UV lapač hmyzu Gardigo UV-LED 62304, černá
Detail

Účinnost cca 20 m²·Bez jedovatých látek·Vypínač Použití pouze v uzavřených místnostech. UV zařízení nesmí být použito venku, protože zde není selektivní - nelapalo by jen škodlivý, ale i užitečný hmyz. Speciální lampičky obsažené v dodávce jsou vhodné nejen pro lapání hmyzu, ale také pro osvětlení vnitřních prostor Past na hmyz · Závěsné poutko. · . (conrad.cz)

Podobné produkty ako UV lapač hmyzu Gardigo UV-LED 62304, černá

Odpuzovač na hmyz

Detail

Odpuzovač na hmyz Trápí Vás hmyz? Tento odpuzovač hmyzu Vás ho zbaví. Odpuzovač je na baterie, točí se a tím hmyz odpuzuje. Parametry: Materiál: plast Rozměry: 26,2 x 38,2 x 7 cm Baterie: 2 x AA 1,5V (baterie nejsou součástí balení) Doporučený věk: 3+ (fonetip.cz)

Podobné produkty ako Odpuzovač na hmyz

Mucholapka Gardigo 66805

Detail

Vč. Návnady·Působí několik měsíců (conrad.cz)

Podobné produkty ako Mucholapka Gardigo 66805

Odpuzovač Gardigo 60049

Detail

2 supersvítivé LED·Montáž na zeď·Flexibilní a jednoduchá manipulace Baterie nejsou součástí dodávky. Odpuzovač psů a koček · Kolík pro upevnění do země · Sada pro uchycení · . (conrad.cz)

Podobné produkty ako Odpuzovač Gardigo 60049

Odpuzovač Gardigo 60062

Detail

Kočky jsou nejoblíbenějšími domácími mazlíčky a zahradními či bytními zvířaty. Existují však místa, kde je nutné použít kočičí ochranu, zejména pokud jde o zvířata, která jsou cizími zvířaty, která mají být držena mimo své vlastní prostředí. S tímto kočičovým obranným zařízením můžete kočky šetrně a nenásilně odhánět. 
 Ultrazvuk 55 KHz, neslyšitelný pro člověka a psy, pomáhá nechat vaši zahradu nebo terasu upoutat pozornost kočkám, které by vás jinak neznepřitažily. Tóny v této frekvenční oblasti jsou vnímány jako velmi rušivé a tím vzniká obranný efekt. V důsledku toho se zvířata vyhýbají místům a hledají se na jiná prostředí. Tato odpuzovač koček je určena speciálně pro majitele psů, protože zvuk 55 KHz není pro psy slyšitelný. Tímto způsobem plašení koček odpírá pouze kočky a pro psy se vůbec neprojeví. 

Pomocí infračerveného detektoru pohybu se registruje, zda se kočka nachází v blízkosti a ultrazvukový tón nastavuje. Vysátý zvuk je neškodný pro lidi i zvířata a je tak ideální kočičí obranou v zahradě, vchodu do domu a obývacím pokoji. Tento text byl přeložen strojově. Snadná manipulace·Vypínač Baterie nejsou součástí dodávky. Ochrana koček · Upevňovací materiál · . (conrad.cz)

Podobné produkty ako Odpuzovač Gardigo 60062

Odpuzovač Gardigo 60055

Detail

2 supersvítivé LED·Se solárním článkem·Flexibilní a jednoduchá manipulace Plašič koček pro psy · Montážní materiál · . (conrad.cz)

Podobné produkty ako Odpuzovač Gardigo 60055

Mucholapka Gardigo 668034

Mucholapka Gardigo 668034
Detail

Sada 4 ks·Nadčasový vzor květin 4 pásů · . (conrad.cz)

Podobné produkty ako Mucholapka Gardigo 668034

Odpuzovač Gardigo 66950

Detail

Baterie nejsou součástí dodávky. (conrad.cz)

Podobné produkty ako Odpuzovač Gardigo 66950

Hmyz

Hmyz
Detail

Publikace, která je součástí edice Příroda do kapsy, obsahuje reprezentativní výběr zástupců široké rodiny hmyzu. Na celém světě byl dosud popsán přibližně jeden milion druhů hmyzu a ještě větší počet na svůj popis stále čeká. V Evropě se jich vyskytuje téměř sto tisíc, v České republice zhruba třicet tisíc. Tato knihy představuje ty nejběžnější a nejtypičtější druhy a poskytuje podrobnosti o jejich rozlišovacích znacích, rozšíření, přirozeném prostředí, chování a nabízí i řadu zajímavostí. Publikaci doprovázejí originální výstižné kresby. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Hmyz

Plašič ptáků Gardigo 60094

Plašič ptáků Gardigo 60094
Detail

S reflexními nálepkami a nálepkami·Šetrný a zároveň dekorativní·Sada 2 ks 2 balónky · Nálepka · Flatterová páska · . (conrad.cz)

Podobné produkty ako Plašič ptáků Gardigo 60094
DURAMAXX Mosquito Ex Deco, past na hmyz, UV světlo, 13 W, PAPÍRNA MOUDRÝ Deratizační stanička na hlodavce a lepová past na hmyz 2v1 (8594021253030), plasic ptaku gardigo solar 360 70600, past na krysy potkany, Samolepková příroda Hmyz , bariera letajici hmyz, Past na Hurvínka, Hurvínkův mořský vlk, Past na slimáky PH, 2 ks, Past na polní myši a hryzce, domecek pro hmyz cerveny, Past - DVD (9554), Past - DVD (795), Trubková past na myši, potkany a krysy, PAPÍRNA MOUDRÝ Past na krtky trubková (8594021251852), PAPÍRNA MOUDRÝ Lapač na lezoucí hmyz 2 ks (8594021253696), Past na panovníka (978-80-759-4073-5), Past na královnu (978-80-736-2737-9), Past na korunu (978-80-00-05254-0), Past na korunu (978-80-00-06787-2), Past na knihomolku (978-80-253-6186-3), Safari Ltd. Tuba - Hmyz (95866695309), Safari Ltd. Vak - Hmyz (95866761608), Duvo+ Domeček pro hmyz (65062675), Smrtonosná past - DVD (D01489), Ďáblova past - DVD (9557), PAPÍRNA MOUDRÝ Past na vosy držák na Pet lahev (8594021251708), PAPÍRNA MOUDRÝ Past na myši plastová 2 ks (8594021251005), PAPÍRNA MOUDRÝ past na vosy s pet lahví (8594021254051), PAPÍRNA MOUDRÝ Past na myši dřevo 2 ks (8594021250992), PAPÍRNA MOUDRÝ past na slimáky domeček 2 ks (8594021253825)