Pánev servírovací 15 cm hnědá (223300200)

Produkt Pánev servírovací 15 cm hnědá (223300200) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Pánev servírovací 15 cm hnědá (223300200) upraviť a produkt hľadať znova.

Pánev servírovací 15 cm hnědá (223300200)

Ballarini Ferrara Servírovací pánev 24 cm

Ballarini Ferrara Servírovací pánev 24 cm
Detail

Ballarini Ferrara Servírovací pánev, 24 cm Pokud hledáte nepřilnavou pánev ideální pro přípravu nejen dušených pokrmů ale také pokud rádi a často pohostíte větší návštěvu restovanou zeleninou nebo masem, či typickými českými omáčkami, bude pro vás pánev z kolekce Ferrara jako stvořená. Nejenže má nepřilnavý povrch Granitium Extreme, ale je také vhodný na indukční plotny. Výběr mezi rozměry 24 a 28 cm. Doporučujeme ruční mytí Nepřilnavá pánev vhodná na indukci Neobsahuje PFOA Vysoká odolnost Vyrobeno v Itálii Záruka na výrobní vady 5 let - můžete používat i kovové obracečky Žulový dekor Nezapomeňte si také vybrat příslušnou poklici se speciálním úchytem. Italské nádobí Ballarini není pouze designovým skvostem do vaší kuchyně, ale díky spojení italské lásky k dobrému jídlu a německé preciznosti jsou navíc vysoce kvalitní. Nepřilnavé nádobí z kolekce Ferrara jsou hliníkové s žulovým dekorem, kdy se hliníkový plát pod vysokým tlakem formuje do požadovaného tvaru. Kvalitní nepřilnavé pánve Ferrara jsou ideálním společníkem při smažení vajec, restování zeleniny, masa, ryb, bramboráků nebo palačinek. Indukce Dvojité dno pánve má také svůj účel. Ocelová a hliníková vrstva s prohlubněmi zaručuje nejen rychlejší absorpci tepla, ale díky ní jsou tyto pánve vhodné i na indukci. Povrch Nepřilnavý, velmi odolný povrch Granitium Extreme se skládá z 5 vrstev, které jsou posílené minerálními částicemi, jsou odolné vůči vysokým teplotám při vaření bez tekutin (grilování až 250 °C). Granitium Extreme neobsahuje PFOA a navíc je odolný vůči kovovému náčiní. Úchyty Ergonomicky tvarovaná rukojeť je tepelně izolovaná, takže se o ní při vaření na sporáku nespálíte. Úchyt je možné vložit do trouby o maximální teplotě 160°C. (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Ballarini Ferrara Servírovací pánev 24 cm , Küchenprofi mini servírovací pánev s prkénkem, kulatá, bbq (0305101016)

Servírovací pánev Cenit Fissler 28 cm

Servírovací pánev Cenit Fissler 28 cm
Detail

Servírovací pánev ze série Cenit® Induction značky Fissler má průměr 28 cm a objem 3,1 l. Je vyrobena z hliníku, takže je lehká, a disponuje velmi kvalitním 3-vrstvým nepřilnavým povrchem. Je vhodná pro všechny typy vařičů včetně indukce i do myčky na nádobí. Série Cenit® Induction Fissler: lehké hliníkové nádobí 3-vrstvý nepřilnavých povrch pohodlné, ergonomicky tvarované rukojeti a úchyty vhodné na všechny typy vařičů včetně indukce vhodné do myčky na nádobí vyrobeno v Itálii (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Servírovací pánev Cenit Fissler 28 cm , Polštářek válec tmavě hnědá, 50 x 15 cm

Servírovací pánev Adamant Fissler 28 cm

Servírovací pánev Adamant Fissler 28 cm
Detail

Pokud hledáte kvalitní servírovací pánev do vaší kuchyně, zvolte Adamant značky Fissler. Robustní pánev s hliníkovým tělem o průměru 28 cm je ideální pro jemné i křupavé smažení. Má nepřilnavý povrch s částicemi karbidu křemíku, který je odolný proti poškrábání - můžete na něm dokonce používat i kovové náčiní, aniž by se povrch poškodil. Stylová pánev je vybavena dnem Cookstar®, které umožňuje optimální absorpci, distribuci a udržení tepla. Nádobí je díky němu vhodné na všechny typy plotýnek včetně indukce. Jistě oceníte i pohodlná, nerezová a tepelně odizolovaná držadla. Pánev má vysoký okraj a extra velkou plochu pro smažení, takže můžete bez problémů připravovat i více porcí najednou. Hlavní výhody: Praktická kvalitní servírovací pánev Adamant® značky Fissler Ideální pro jemné i křupavé smažení Nepřilnavý povrch s částicemi karbidu křemíku - odolný proti poškrábání Lze používat i kovové náčiní Dno Cookstar® - rovnoměrná distribuce tepla, udržení tepla, úspora energie Vhodná i na indukci i do trouby do 220°C Tepelně odizolované rukojeti Vysoký okraj, extra velká plocha na smažení (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Servírovací pánev Adamant Fissler 28 cm , Polštářek válec světle hnědá, 50 x 15 cm

Servírovací pánev Cenit Fissler 28 cm

Servírovací pánev Cenit Fissler 28 cm
Detail

Servírovací pánev ze série Cenit® Induction značky Fissler má průměr 28 cm a objem 3,1 l. Je vyrobena z hliníku, takže je lehká, a disponuje velmi kvalitním 3-vrstvým nepřilnavým povrchem. Je vhodná pro všechny typy vařičů včetně indukce i do myčky na nádobí. Série Cenit® Induction Fissler: lehké hliníkové nádobí 3-vrstvý nepřilnavých povrch pohodlné, ergonomicky tvarované rukojeti a úchyty vhodné na všechny typy vařičů včetně indukce vhodné do myčky na nádobí vyrobeno v Itálii (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Servírovací pánev Cenit Fissler 28 cm , Dadka froté tmavě hnědá 140×200×15 cm (352)

Servírovací pánev Adamant Fissler 28 cm

Servírovací pánev Adamant Fissler 28 cm
Detail

Pokud hledáte kvalitní servírovací pánev do vaší kuchyně, zvolte Adamant značky Fissler. Robustní pánev s hliníkovým tělem o průměru 28 cm je ideální pro jemné i křupavé smažení. Má nepřilnavý povrch s částicemi karbidu křemíku, který je odolný proti poškrábání - můžete na něm dokonce používat i kovové náčiní, aniž by se povrch poškodil. Stylová pánev je vybavena dnem Cookstar®, které umožňuje optimální absorpci, distribuci a udržení tepla. Nádobí je díky němu vhodné na všechny typy plotýnek včetně indukce. Jistě oceníte i pohodlná, nerezová a tepelně odizolovaná držadla. Pánev má vysoký okraj a extra velkou plochu pro smažení, takže můžete bez problémů připravovat i více porcí najednou. Hlavní výhody: Praktická kvalitní servírovací pánev Adamant® značky Fissler Ideální pro jemné i křupavé smažení Nepřilnavý povrch s částicemi karbidu křemíku - odolný proti poškrábání Lze používat i kovové náčiní Dno Cookstar® - rovnoměrná distribuce tepla, udržení tepla, úspora energie Vhodná i na indukci i do trouby do 220°C Tepelně odizolované rukojeti Vysoký okraj, extra velká plocha na smažení (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Servírovací pánev Adamant Fissler 28 cm , Bellatex válec micro - průměr 15 × 35 cm - hnědá (5201)

Ballarini Ferrara Servírovací pánev 24 cm

Ballarini Ferrara Servírovací pánev 24 cm
Detail

Ballarini Ferrara Servírovací pánev, 24 cm Pokud hledáte nepřilnavou pánev ideální pro přípravu nejen dušených pokrmů ale také pokud rádi a často pohostíte větší návštěvu restovanou zeleninou nebo masem, či typickými českými omáčkami, bude pro vás pánev z kolekce Ferrara jako stvořená. Nejenže má nepřilnavý povrch Granitium Extreme, ale je také vhodný na indukční plotny. Výběr mezi rozměry 24 a 28 cm. Doporučujeme ruční mytí Nepřilnavá pánev vhodná na indukci Neobsahuje PFOA Vysoká odolnost Vyrobeno v Itálii Záruka na výrobní vady 5 let - můžete používat i kovové obracečky Žulový dekor Nezapomeňte si také vybrat příslušnou poklici se speciálním úchytem. Italské nádobí Ballarini není pouze designovým skvostem do vaší kuchyně, ale díky spojení italské lásky k dobrému jídlu a německé preciznosti jsou navíc vysoce kvalitní. Nepřilnavé nádobí z kolekce Ferrara jsou hliníkové s žulovým dekorem, kdy se hliníkový plát pod vysokým tlakem formuje do požadovaného tvaru. Kvalitní nepřilnavé pánve Ferrara jsou ideálním společníkem při smažení vajec, restování zeleniny, masa, ryb, bramboráků nebo palačinek. Indukce Dvojité dno pánve má také svůj účel. Ocelová a hliníková vrstva s prohlubněmi zaručuje nejen rychlejší absorpci tepla, ale díky ní jsou tyto pánve vhodné i na indukci. Povrch Nepřilnavý, velmi odolný povrch Granitium Extreme se skládá z 5 vrstev, které jsou posílené minerálními částicemi, jsou odolné vůči vysokým teplotám při vaření bez tekutin (grilování až 250 °C). Granitium Extreme neobsahuje PFOA a navíc je odolný vůči kovovému náčiní. Úchyty Ergonomicky tvarovaná rukojeť je tepelně izolovaná, takže se o ní při vaření na sporáku nespálíte. Úchyt je možné vložit do trouby o maximální teplotě 160°C. (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Ballarini Ferrara Servírovací pánev 24 cm , Proutěný košík, 33 x 23 x 15 cm, hnědá

Servírovací pánev Cenit Fissler 28 cm

Servírovací pánev Cenit Fissler 28 cm
Detail

Servírovací pánev ze série Cenit® Induction značky Fissler má průměr 28 cm a objem 3,1 l. Je vyrobena z hliníku, takže je lehká, a disponuje velmi kvalitním 3-vrstvým nepřilnavým povrchem. Je vhodná pro všechny typy vařičů včetně indukce i do myčky na nádobí. Série Cenit® Induction Fissler: lehké hliníkové nádobí 3-vrstvý nepřilnavých povrch pohodlné, ergonomicky tvarované rukojeti a úchyty vhodné na všechny typy vařičů včetně indukce vhodné do myčky na nádobí vyrobeno v Itálii (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Servírovací pánev Cenit Fissler 28 cm , Hmyzí domeček hnědá, 15 x 9 x 25 cm

Ballarini Ferrara Servírovací pánev 24 cm

Ballarini Ferrara Servírovací pánev 24 cm
Detail

Ballarini Ferrara Servírovací pánev, 24 cm Pokud hledáte nepřilnavou pánev ideální pro přípravu nejen dušených pokrmů ale také pokud rádi a často pohostíte větší návštěvu restovanou zeleninou nebo masem, či typickými českými omáčkami, bude pro vás pánev z kolekce Ferrara jako stvořená. Nejenže má nepřilnavý povrch Granitium Extreme, ale je také vhodný na indukční plotny. Výběr mezi rozměry 24 a 28 cm. Doporučujeme ruční mytí Nepřilnavá pánev vhodná na indukci Neobsahuje PFOA Vysoká odolnost Vyrobeno v Itálii Záruka na výrobní vady 5 let - můžete používat i kovové obracečky Žulový dekor Nezapomeňte si také vybrat příslušnou poklici se speciálním úchytem. Italské nádobí Ballarini není pouze designovým skvostem do vaší kuchyně, ale díky spojení italské lásky k dobrému jídlu a německé preciznosti jsou navíc vysoce kvalitní. Nepřilnavé nádobí z kolekce Ferrara jsou hliníkové s žulovým dekorem, kdy se hliníkový plát pod vysokým tlakem formuje do požadovaného tvaru. Kvalitní nepřilnavé pánve Ferrara jsou ideálním společníkem při smažení vajec, restování zeleniny, masa, ryb, bramboráků nebo palačinek. Indukce Dvojité dno pánve má také svůj účel. Ocelová a hliníková vrstva s prohlubněmi zaručuje nejen rychlejší absorpci tepla, ale díky ní jsou tyto pánve vhodné i na indukci. Povrch Nepřilnavý, velmi odolný povrch Granitium Extreme se skládá z 5 vrstev, které jsou posílené minerálními částicemi, jsou odolné vůči vysokým teplotám při vaření bez tekutin (grilování až 250 °C). Granitium Extreme neobsahuje PFOA a navíc je odolný vůči kovovému náčiní. Úchyty Ergonomicky tvarovaná rukojeť je tepelně izolovaná, takže se o ní při vaření na sporáku nespálíte. Úchyt je možné vložit do trouby o maximální teplotě 160°C. (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Ballarini Ferrara Servírovací pánev 24 cm , Dřevěné servírovací podložky 15×2cm, set 3 ks (8719987931185)

Servírovací pánev Adamant Fissler 28 cm

Servírovací pánev Adamant Fissler 28 cm
Detail

Pokud hledáte kvalitní servírovací pánev do vaší kuchyně, zvolte Adamant značky Fissler. Robustní pánev s hliníkovým tělem o průměru 28 cm je ideální pro jemné i křupavé smažení. Má nepřilnavý povrch s částicemi karbidu křemíku, který je odolný proti poškrábání - můžete na něm dokonce používat i kovové náčiní, aniž by se povrch poškodil. Stylová pánev je vybavena dnem Cookstar®, které umožňuje optimální absorpci, distribuci a udržení tepla. Nádobí je díky němu vhodné na všechny typy plotýnek včetně indukce. Jistě oceníte i pohodlná, nerezová a tepelně odizolovaná držadla. Pánev má vysoký okraj a extra velkou plochu pro smažení, takže můžete bez problémů připravovat i více porcí najednou. Hlavní výhody: Praktická kvalitní servírovací pánev Adamant® značky Fissler Ideální pro jemné i křupavé smažení Nepřilnavý povrch s částicemi karbidu křemíku - odolný proti poškrábání Lze používat i kovové náčiní Dno Cookstar® - rovnoměrná distribuce tepla, udržení tepla, úspora energie Vhodná i na indukci i do trouby do 220°C Tepelně odizolované rukojeti Vysoký okraj, extra velká plocha na smažení (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Servírovací pánev Adamant Fissler 28 cm , Svícen z mangového dřeva magnifera hnědá, 9 x 15 cm

Servírovací pánev O 24 cm ProfiResist WMF

Servírovací pánev O 24 cm ProfiResist WMF
Detail

ProfiResist jsou první pánve s nepřilnavým povrchem na celý život. Jsou opatřeny nerezovou strukturou ve tvaru včelích pláství, která je vyplněna nepřilnavým povrchem. Ten je tak chráněn proti mechanickému opotřebení. Nerezová rukojeť je ergonomicky tvarovaná. Pánve jsou vyrobeny z třívrstvého materiálu. Vnitřní vrstva je z nerezové oceli 18/10 - Cromargan®, jádro je hliníkové a vnější plášť je z chromované oceli. Pánve umožňují rychlou a kontrolovanou regulaci teploty, vynikají rovnoměrnou distribucí tepla a jsou efektivnější než pánve se sendvičovým dnem. Pánve jsou vhodné na všechny zdroje tepla včetně indukce, lze je používat v troubě. Není doporučeno pánve mýt v myčce. Pánve ProfiResist WMF ve stručnosti: Nepřilnavý povrch na nerezové struktuře ve tvaru včelích pláství Velmi dobré nepřilnavé vlastnosti, odolné proti poškrábání Tělo pánví vyrobeno z třívrstvého materiálu Ideální pánev na steaky a vše, co vyžaduje prudké restování Na všechny typy varných zdrojů včetně indukce Testovaná kvalita WMF Záruka 5 let (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Servírovací pánev O 24 cm ProfiResist WMF , Bellatex těsnicí polštář lin uni hnědá, 90 x 15 cm

Servírovací pánev WMF Steak Profi 28 cm

Servírovací pánev WMF Steak Profi 28 cm
Detail

Servírovací pánev WMF Steak Profi 28 cm ve stručnosti: Kolekce Steak Profi vhodná i pro profesionály Perfektní pro přípravu steaků Vhodná i na indukci Funkce Rapid Heat Control - extrémně rychlé zahřátí a zchladnutí Patentovaná vrstva Duraquarz® odolná až do 400 °C Lze používat v troubě Nerezová ocel 18/10 Stále drží svůj tvar Dlouhá životnost Široký okraj pro odlévání bez kapání Nevhodná do myčky na nádobí Servírovací pánev z kolekce Steak Profi je ideální pro domácí i profesionální kuchaře, zejména pro milovníky steaků. Extra tenký třívrstvý materiál je bezpečný na všech druzích varných desek včetně indukce. Díky inovativní funkci Rapid Heat Control se pánev zahřeje extrémně rychle, a stejně tak i po vypnutí zdroje tepla rychle vychladne. Pánev je potažena patentovanou vrstvou Duraquarz®, která je odolná až do 400 °C. Díky rukojeti z nerezové oceli je možné ji používat i v troubě. Pánev z nerezové oceli 18/10 stále drží svůj tvar a má dlouhou životnost. (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Servírovací pánev WMF Steak Profi 28 cm , Q-connect 15 x 33.9 x 29.8 cm, hnědá (kf15848)

Servírovací pánev O 28 cm Durado WMF

Servírovací pánev O 28 cm Durado WMF
Detail

Na nerezové servírovací pánvi s nepřilnavým povrchem CeraDur® od německého výrobce WMF budete s radostí připravovat rozmanitou řadu opékaných či smažených pochoutek. Vhodná je zejména na přípravu nejrůznějších rizot, masových i zeleninových směsí, krémových těstovin či vynikající paelly z ryb a mořských plodů. Neváhejte zapéct pokrmy v troubě a využijte tuto krásnou pánev s leštěným vnějším povrchem naplno i při servírování na stůl. Chutně, lákavě a čerstvě od sporáku až na váš stůl. Kombinace těch nejkvalitnějších materiálů vám zaručí vždy nejlepší výsledek, ať již opékáte, smažíte či restujete. Klasický kulatý tvar s vyšším okrajem je velmi praktický například pro přípravu různých omelet, masových a zeleninových směsí, rizot, těstovin s krémovými omáčkami či pokrmů z mořských plodů. Karbanátky, lívanečky, rychlé soté – fantazii se meze nekladou! Široký okraj umožňuje pohodlné vylévání obsahu pánve bez rozlití. Pánve s nepřilnavým povrchem CeraDur® jsou odolné extrémně vysokým teplotám, umožňují zdravé vaření pouze s minimálním množstvím tuku a skvěle se také čistí. Masivní ocelové jádro s patentovaným dnem TransTherm má dobrou tepelnou vodivost, pánev se zahřívá rovnoměrně a následně si velmi dobře drží tu správnou teplotu. Šetříte tak cennou energii a vaříte úsporně. Ergonomicky tvarovaná držadla z ušlechtilé nerezové oceli nepálí a umožňují pohodlnou a bezpečnou manipulaci nejen při vaření, ale také při samotném servírování pokrmů přímo z pánve na stůl. Díky držadlům z nerezové oceli a absenci klasického plastového držadla je snadné pánev umístit do trouby a vytvořit tak například dokonalé zapečené zeleninové soufflé se zlatou sýrovou krustou. Z leštěné ušlechtilé nerezové oceli 18/10 Cromargan® Vnější povrch je robustní, snadno udržovatelný a nezničitelný Dobře snáší i vysoký žár – odolá teplu až do 400 °C V troubě možno použít do 250 °C Patentovaná konstrukce dna TransTherm® Rovnoměrné zahřátí, perfektní rozvod i udržení tepla Snadné, energeticky úsporné vaření Široké okraje pro snadné vylévání Ergonomická nerezová ucha pro bezpečnou manipulaci Vnitřní nepřilnavý povrch CeraDur® na keramické bázi Nejlepších výsledků dosáhnete s použitím malého množství oleje K přípravě celé řady pokrmů i při velmi vysokých teplotách Ideální pro snadno se připékající pokrmy jako opékané brambory, vejce, palačinky, ryby, steaky Pro všechny typy plotýnek včetně indukce 2 roky záruka na nepřilnavý povrch Snadno se čistí, myjte v ruce (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Servírovací pánev O 28 cm Durado WMF , Dekorace ptáčci na větvi hnědá, 27 x 11 x 15 cm

Servírovací pánev O 28 cm Durado WMF

Servírovací pánev O 28 cm Durado WMF
Detail

Na nerezové servírovací pánvi s nepřilnavým povrchem CeraDur® od německého výrobce WMF budete s radostí připravovat rozmanitou řadu opékaných či smažených pochoutek. Vhodná je zejména na přípravu nejrůznějších rizot, masových i zeleninových směsí, krémových těstovin či vynikající paelly z ryb a mořských plodů. Neváhejte zapéct pokrmy v troubě a využijte tuto krásnou pánev s leštěným vnějším povrchem naplno i při servírování na stůl. Chutně, lákavě a čerstvě od sporáku až na váš stůl. Kombinace těch nejkvalitnějších materiálů vám zaručí vždy nejlepší výsledek, ať již opékáte, smažíte či restujete. Klasický kulatý tvar s vyšším okrajem je velmi praktický například pro přípravu různých omelet, masových a zeleninových směsí, rizot, těstovin s krémovými omáčkami či pokrmů z mořských plodů. Karbanátky, lívanečky, rychlé soté – fantazii se meze nekladou! Široký okraj umožňuje pohodlné vylévání obsahu pánve bez rozlití. Pánve s nepřilnavým povrchem CeraDur® jsou odolné extrémně vysokým teplotám, umožňují zdravé vaření pouze s minimálním množstvím tuku a skvěle se také čistí. Masivní ocelové jádro s patentovaným dnem TransTherm má dobrou tepelnou vodivost, pánev se zahřívá rovnoměrně a následně si velmi dobře drží tu správnou teplotu. Šetříte tak cennou energii a vaříte úsporně. Ergonomicky tvarovaná držadla z ušlechtilé nerezové oceli nepálí a umožňují pohodlnou a bezpečnou manipulaci nejen při vaření, ale také při samotném servírování pokrmů přímo z pánve na stůl. Díky držadlům z nerezové oceli a absenci klasického plastového držadla je snadné pánev umístit do trouby a vytvořit tak například dokonalé zapečené zeleninové soufflé se zlatou sýrovou krustou. Z leštěné ušlechtilé nerezové oceli 18/10 Cromargan® Vnější povrch je robustní, snadno udržovatelný a nezničitelný Dobře snáší i vysoký žár – odolá teplu až do 400 °C V troubě možno použít do 250 °C Patentovaná konstrukce dna TransTherm® Rovnoměrné zahřátí, perfektní rozvod i udržení tepla Snadné, energeticky úsporné vaření Široké okraje pro snadné vylévání Ergonomická nerezová ucha pro bezpečnou manipulaci Vnitřní nepřilnavý povrch CeraDur® na keramické bázi Nejlepších výsledků dosáhnete s použitím malého množství oleje K přípravě celé řady pokrmů i při velmi vysokých teplotách Ideální pro snadno se připékající pokrmy jako opékané brambory, vejce, palačinky, ryby, steaky Pro všechny typy plotýnek včetně indukce 2 roky záruka na nepřilnavý povrch Snadno se čistí, myjte v ruce (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Servírovací pánev O 28 cm Durado WMF , By inspire váza 'way' (15×15×26cm), hnědá (8831-46-00)

Servírovací pánev O 28 cm ProfiResist WMF

Servírovací pánev O 28 cm ProfiResist WMF
Detail

ProfiResist jsou první pánve s nepřilnavým povrchem na celý život. Jsou opatřeny nerezovou strukturou ve tvaru včelích pláství, která je vyplněna nepřilnavým povrchem. Ten je tak chráněn proti mechanickému opotřebení. Nerezová rukojeť je ergonomicky tvarovaná. Pánve jsou vyrobeny z třívrstvého materiálu. Vnitřní vrstva je z nerezové oceli 18/10 - Cromargan®, jádro je hliníkové a vnější plášť je z chromované oceli. Pánve umožňují rychlou a kontrolovanou regulaci teploty, vynikají rovnoměrnou distribucí tepla a jsou efektivnější než pánve se sendvičovým dnem. Pánve jsou vhodné na všechny zdroje tepla včetně indukce, lze je používat v troubě. Není doporučeno pánve mýt v myčce. Pánve ProfiResist WMF ve stručnosti: Nepřilnavý povrch na nerezové struktuře ve tvaru včelích pláství Velmi dobré nepřilnavé vlastnosti, odolné proti poškrábání Tělo pánví vyrobeno z třívrstvého materiálu Ideální pánev na steaky a vše, co vyžaduje prudké restování Na všechny typy varných zdrojů včetně indukce Testovaná kvalita WMF Záruka 5 let (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Servírovací pánev O 28 cm ProfiResist WMF , Florina servírovací otáčecí prkénko, 30 cm

Servírovací pánev Steak Profi WMF 24 cm

Servírovací pánev Steak Profi WMF 24 cm
Detail

Nezáleží na tom, zda jste domácí kuchař či profesionál, s touto pánví vykouzlíte opravdové lahůdky! Vysoce kvalitní pánev německé značky WMF je součástí řady Steak Profi, ve které najdete jen to nejlepší. Pánev o průměru 24 cm je vybavena dlouhotrvajícím a odolným nepřilnavým povrchem Duraquarz®, který je teplotně odolný až do 400 °C. Jídlo se díky němu nepřipaluje a pánev se snadno čistí. Velkou výhodou je i jedinečné dno s funkcí Rapid Heat Control, která zajišťuje rychlé zahřátí a okamžitou reakci na změnu teploty. Díky této funkci můžete při smažení dosáhnout opravdu perfektních výsledků. Pánev je navíc vhodná i na indukci. Nesmíme zapomenout ani na ergonomicky tvarované rukojeti z nerezové oceli a možnost použití pánve v troubě i myčce na nádobí. Hlavní výhody: Praktická pánev špičkové kvality značky WMF Vyrobena v Německu Z řady nádobí Steak Profi Vysoce kvalitní materiál - několik vrstev Potažen patentovaným povrchem Duraquarz® Teplotní odolnost až do 400 °C Dlouhá životnost, snadné čištění Funkce Rapid Heat Control Pro rychlé zahřátí dna Zaručuje okamžitou reakci na změny teplot Ergonomické rukojeti Lze používat v troubě i myčce na nádobí Vhodná i na indukci Pro jen ty nejlepší výsledky při smažení (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Servírovací pánev Steak Profi WMF 24 cm , Orion servírovací podložka mango, 39 cm

Servírovací pánev O 28 cm Durado WMF

Servírovací pánev O 28 cm Durado WMF
Detail

Na nerezové servírovací pánvi s nepřilnavým povrchem CeraDur® od německého výrobce WMF budete s radostí připravovat rozmanitou řadu opékaných či smažených pochoutek. Vhodná je zejména na přípravu nejrůznějších rizot, masových i zeleninových směsí, krémových těstovin či vynikající paelly z ryb a mořských plodů. Neváhejte zapéct pokrmy v troubě a využijte tuto krásnou pánev s leštěným vnějším povrchem naplno i při servírování na stůl. Chutně, lákavě a čerstvě od sporáku až na váš stůl. Kombinace těch nejkvalitnějších materiálů vám zaručí vždy nejlepší výsledek, ať již opékáte, smažíte či restujete. Klasický kulatý tvar s vyšším okrajem je velmi praktický například pro přípravu různých omelet, masových a zeleninových směsí, rizot, těstovin s krémovými omáčkami či pokrmů z mořských plodů. Karbanátky, lívanečky, rychlé soté – fantazii se meze nekladou! Široký okraj umožňuje pohodlné vylévání obsahu pánve bez rozlití. Pánve s nepřilnavým povrchem CeraDur® jsou odolné extrémně vysokým teplotám, umožňují zdravé vaření pouze s minimálním množstvím tuku a skvěle se také čistí. Masivní ocelové jádro s patentovaným dnem TransTherm má dobrou tepelnou vodivost, pánev se zahřívá rovnoměrně a následně si velmi dobře drží tu správnou teplotu. Šetříte tak cennou energii a vaříte úsporně. Ergonomicky tvarovaná držadla z ušlechtilé nerezové oceli nepálí a umožňují pohodlnou a bezpečnou manipulaci nejen při vaření, ale také při samotném servírování pokrmů přímo z pánve na stůl. Díky držadlům z nerezové oceli a absenci klasického plastového držadla je snadné pánev umístit do trouby a vytvořit tak například dokonalé zapečené zeleninové soufflé se zlatou sýrovou krustou. Z leštěné ušlechtilé nerezové oceli 18/10 Cromargan® Vnější povrch je robustní, snadno udržovatelný a nezničitelný Dobře snáší i vysoký žár – odolá teplu až do 400 °C V troubě možno použít do 250 °C Patentovaná konstrukce dna TransTherm® Rovnoměrné zahřátí, perfektní rozvod i udržení tepla Snadné, energeticky úsporné vaření Široké okraje pro snadné vylévání Ergonomická nerezová ucha pro bezpečnou manipulaci Vnitřní nepřilnavý povrch CeraDur® na keramické bázi Nejlepších výsledků dosáhnete s použitím malého množství oleje K přípravě celé řady pokrmů i při velmi vysokých teplotách Ideální pro snadno se připékající pokrmy jako opékané brambory, vejce, palačinky, ryby, steaky Pro všechny typy plotýnek včetně indukce 2 roky záruka na nepřilnavý povrch Snadno se čistí, myjte v ruce (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Servírovací pánev O 28 cm Durado WMF , Tác uh servírovací 43,5x31,5x9 cm šedý

Servírovací pánev Steak Profi WMF 24 cm

Servírovací pánev Steak Profi WMF 24 cm
Detail

Nezáleží na tom, zda jste domácí kuchař či profesionál, s touto pánví vykouzlíte opravdové lahůdky! Vysoce kvalitní pánev německé značky WMF je součástí řady Steak Profi, ve které najdete jen to nejlepší. Pánev o průměru 24 cm je vybavena dlouhotrvajícím a odolným nepřilnavým povrchem Duraquarz®, který je teplotně odolný až do 400 °C. Jídlo se díky němu nepřipaluje a pánev se snadno čistí. Velkou výhodou je i jedinečné dno s funkcí Rapid Heat Control, která zajišťuje rychlé zahřátí a okamžitou reakci na změnu teploty. Díky této funkci můžete při smažení dosáhnout opravdu perfektních výsledků. Pánev je navíc vhodná i na indukci. Nesmíme zapomenout ani na ergonomicky tvarované rukojeti z nerezové oceli a možnost použití pánve v troubě i myčce na nádobí. Hlavní výhody: Praktická pánev špičkové kvality značky WMF Vyrobena v Německu Z řady nádobí Steak Profi Vysoce kvalitní materiál - několik vrstev Potažen patentovaným povrchem Duraquarz® Teplotní odolnost až do 400 °C Dlouhá životnost, snadné čištění Funkce Rapid Heat Control Pro rychlé zahřátí dna Zaručuje okamžitou reakci na změny teplot Ergonomické rukojeti Lze používat v troubě i myčce na nádobí Vhodná i na indukci Pro jen ty nejlepší výsledky při smažení (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Servírovací pánev Steak Profi WMF 24 cm , Altom servírovací podnos ibišek, 35 cm

Servírovací pánev O 28 cm ProfiResist WMF

Servírovací pánev O 28 cm ProfiResist WMF
Detail

ProfiResist jsou první pánve s nepřilnavým povrchem na celý život. Jsou opatřeny nerezovou strukturou ve tvaru včelích pláství, která je vyplněna nepřilnavým povrchem. Ten je tak chráněn proti mechanickému opotřebení. Nerezová rukojeť je ergonomicky tvarovaná. Pánve jsou vyrobeny z třívrstvého materiálu. Vnitřní vrstva je z nerezové oceli 18/10 - Cromargan®, jádro je hliníkové a vnější plášť je z chromované oceli. Pánve umožňují rychlou a kontrolovanou regulaci teploty, vynikají rovnoměrnou distribucí tepla a jsou efektivnější než pánve se sendvičovým dnem. Pánve jsou vhodné na všechny zdroje tepla včetně indukce, lze je používat v troubě. Není doporučeno pánve mýt v myčce. Pánve ProfiResist WMF ve stručnosti: Nepřilnavý povrch na nerezové struktuře ve tvaru včelích pláství Velmi dobré nepřilnavé vlastnosti, odolné proti poškrábání Tělo pánví vyrobeno z třívrstvého materiálu Ideální pánev na steaky a vše, co vyžaduje prudké restování Na všechny typy varných zdrojů včetně indukce Testovaná kvalita WMF Záruka 5 let (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Servírovací pánev O 28 cm ProfiResist WMF , Orion servírovací podložka mango, 30 cm

Servírovací pánev Steak Profi WMF 24 cm

Servírovací pánev Steak Profi WMF 24 cm
Detail

Nezáleží na tom, zda jste domácí kuchař či profesionál, s touto pánví vykouzlíte opravdové lahůdky! Vysoce kvalitní pánev německé značky WMF je součástí řady Steak Profi, ve které najdete jen to nejlepší. Pánev o průměru 24 cm je vybavena dlouhotrvajícím a odolným nepřilnavým povrchem Duraquarz®, který je teplotně odolný až do 400 °C. Jídlo se díky němu nepřipaluje a pánev se snadno čistí. Velkou výhodou je i jedinečné dno s funkcí Rapid Heat Control, která zajišťuje rychlé zahřátí a okamžitou reakci na změnu teploty. Díky této funkci můžete při smažení dosáhnout opravdu perfektních výsledků. Pánev je navíc vhodná i na indukci. Nesmíme zapomenout ani na ergonomicky tvarované rukojeti z nerezové oceli a možnost použití pánve v troubě i myčce na nádobí. Hlavní výhody: Praktická pánev špičkové kvality značky WMF Vyrobena v Německu Z řady nádobí Steak Profi Vysoce kvalitní materiál - několik vrstev Potažen patentovaným povrchem Duraquarz® Teplotní odolnost až do 400 °C Dlouhá životnost, snadné čištění Funkce Rapid Heat Control Pro rychlé zahřátí dna Zaručuje okamžitou reakci na změny teplot Ergonomické rukojeti Lze používat v troubě i myčce na nádobí Vhodná i na indukci Pro jen ty nejlepší výsledky při smažení (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Servírovací pánev Steak Profi WMF 24 cm , Altom servírovací podnos lemon, 35 cm

Servírovací pánev O 28 cm ProfiResist WMF

Servírovací pánev O 28 cm ProfiResist WMF
Detail

ProfiResist jsou první pánve s nepřilnavým povrchem na celý život. Jsou opatřeny nerezovou strukturou ve tvaru včelích pláství, která je vyplněna nepřilnavým povrchem. Ten je tak chráněn proti mechanickému opotřebení. Nerezová rukojeť je ergonomicky tvarovaná. Pánve jsou vyrobeny z třívrstvého materiálu. Vnitřní vrstva je z nerezové oceli 18/10 - Cromargan®, jádro je hliníkové a vnější plášť je z chromované oceli. Pánve umožňují rychlou a kontrolovanou regulaci teploty, vynikají rovnoměrnou distribucí tepla a jsou efektivnější než pánve se sendvičovým dnem. Pánve jsou vhodné na všechny zdroje tepla včetně indukce, lze je používat v troubě. Není doporučeno pánve mýt v myčce. Pánve ProfiResist WMF ve stručnosti: Nepřilnavý povrch na nerezové struktuře ve tvaru včelích pláství Velmi dobré nepřilnavé vlastnosti, odolné proti poškrábání Tělo pánví vyrobeno z třívrstvého materiálu Ideální pánev na steaky a vše, co vyžaduje prudké restování Na všechny typy varných zdrojů včetně indukce Testovaná kvalita WMF Záruka 5 let (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Servírovací pánev O 28 cm ProfiResist WMF , Tescoma servírovací deska grandchef, 30 cm

Servírovací pánev WMF Steak Profi 28 cm

Servírovací pánev WMF Steak Profi 28 cm
Detail

Servírovací pánev WMF Steak Profi 28 cm ve stručnosti: Kolekce Steak Profi vhodná i pro profesionály Perfektní pro přípravu steaků Vhodná i na indukci Funkce Rapid Heat Control - extrémně rychlé zahřátí a zchladnutí Patentovaná vrstva Duraquarz® odolná až do 400 °C Lze používat v troubě Nerezová ocel 18/10 Stále drží svůj tvar Dlouhá životnost Široký okraj pro odlévání bez kapání Nevhodná do myčky na nádobí Servírovací pánev z kolekce Steak Profi je ideální pro domácí i profesionální kuchaře, zejména pro milovníky steaků. Extra tenký třívrstvý materiál je bezpečný na všech druzích varných desek včetně indukce. Díky inovativní funkci Rapid Heat Control se pánev zahřeje extrémně rychle, a stejně tak i po vypnutí zdroje tepla rychle vychladne. Pánev je potažena patentovanou vrstvou Duraquarz®, která je odolná až do 400 °C. Díky rukojeti z nerezové oceli je možné ji používat i v troubě. Pánev z nerezové oceli 18/10 stále drží svůj tvar a má dlouhou životnost. (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Servírovací pánev WMF Steak Profi 28 cm , Sapho priori keramické umyvadlo, průměr 41 cm, 15 cm, hnědá s modrým vzorem (pi023)

Servírovací pánev WMF Steak Profi 28 cm

Servírovací pánev WMF Steak Profi 28 cm
Detail

Servírovací pánev WMF Steak Profi 28 cm ve stručnosti: Kolekce Steak Profi vhodná i pro profesionály Perfektní pro přípravu steaků Vhodná i na indukci Funkce Rapid Heat Control - extrémně rychlé zahřátí a zchladnutí Patentovaná vrstva Duraquarz® odolná až do 400 °C Lze používat v troubě Nerezová ocel 18/10 Stále drží svůj tvar Dlouhá životnost Široký okraj pro odlévání bez kapání Nevhodná do myčky na nádobí Servírovací pánev z kolekce Steak Profi je ideální pro domácí i profesionální kuchaře, zejména pro milovníky steaků. Extra tenký třívrstvý materiál je bezpečný na všech druzích varných desek včetně indukce. Díky inovativní funkci Rapid Heat Control se pánev zahřeje extrémně rychle, a stejně tak i po vypnutí zdroje tepla rychle vychladne. Pánev je potažena patentovanou vrstvou Duraquarz®, která je odolná až do 400 °C. Díky rukojeti z nerezové oceli je možné ji používat i v troubě. Pánev z nerezové oceli 18/10 stále drží svůj tvar a má dlouhou životnost. (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Servírovací pánev WMF Steak Profi 28 cm , Bellatex polštář pod krk válec mikro tmavě hnědá, 15 x 35 cm

Servírovací pánev O 24 cm ProfiResist WMF

Servírovací pánev O 24 cm ProfiResist WMF
Detail

ProfiResist jsou první pánve s nepřilnavým povrchem na celý život. Jsou opatřeny nerezovou strukturou ve tvaru včelích pláství, která je vyplněna nepřilnavým povrchem. Ten je tak chráněn proti mechanickému opotřebení. Nerezová rukojeť je ergonomicky tvarovaná. Pánve jsou vyrobeny z třívrstvého materiálu. Vnitřní vrstva je z nerezové oceli 18/10 - Cromargan®, jádro je hliníkové a vnější plášť je z chromované oceli. Pánve umožňují rychlou a kontrolovanou regulaci teploty, vynikají rovnoměrnou distribucí tepla a jsou efektivnější než pánve se sendvičovým dnem. Pánve jsou vhodné na všechny zdroje tepla včetně indukce, lze je používat v troubě. Není doporučeno pánve mýt v myčce. Pánve ProfiResist WMF ve stručnosti: Nepřilnavý povrch na nerezové struktuře ve tvaru včelích pláství Velmi dobré nepřilnavé vlastnosti, odolné proti poškrábání Tělo pánví vyrobeno z třívrstvého materiálu Ideální pánev na steaky a vše, co vyžaduje prudké restování Na všechny typy varných zdrojů včetně indukce Testovaná kvalita WMF Záruka 5 let (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Servírovací pánev O 24 cm ProfiResist WMF , Tescoma pánev steelcraft ¤ 20 cm

Servírovací pánev O 24 cm ProfiResist WMF

Servírovací pánev O 24 cm ProfiResist WMF
Detail

ProfiResist jsou první pánve s nepřilnavým povrchem na celý život. Jsou opatřeny nerezovou strukturou ve tvaru včelích pláství, která je vyplněna nepřilnavým povrchem. Ten je tak chráněn proti mechanickému opotřebení. Nerezová rukojeť je ergonomicky tvarovaná. Pánve jsou vyrobeny z třívrstvého materiálu. Vnitřní vrstva je z nerezové oceli 18/10 - Cromargan®, jádro je hliníkové a vnější plášť je z chromované oceli. Pánve umožňují rychlou a kontrolovanou regulaci teploty, vynikají rovnoměrnou distribucí tepla a jsou efektivnější než pánve se sendvičovým dnem. Pánve jsou vhodné na všechny zdroje tepla včetně indukce, lze je používat v troubě. Není doporučeno pánve mýt v myčce. Pánve ProfiResist WMF ve stručnosti: Nepřilnavý povrch na nerezové struktuře ve tvaru včelích pláství Velmi dobré nepřilnavé vlastnosti, odolné proti poškrábání Tělo pánví vyrobeno z třívrstvého materiálu Ideální pánev na steaky a vše, co vyžaduje prudké restování Na všechny typy varných zdrojů včetně indukce Testovaná kvalita WMF Záruka 5 let (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Servírovací pánev O 24 cm ProfiResist WMF , Mini pánev srdce, 12 cm,

Servírovací mísa PILASTRO Stelton 15 cm čirá

Servírovací mísa PILASTRO Stelton 15 cm čirá
Detail

Hlavní výhody: dekorativní skleněná mísa inspirovaná stylem art deco 20. let drážkované stěny vypadají skvěle na stole nebo na komodě lze použít k podávání malých porcí salátů, svačin, dezertů nebo jako dekorativní misku k dispozici více produktů z kolekce PILASTRO Dodatečné informace: rozměr: 15 x 15 x 5 cm design: Francis Cayouette (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Servírovací mísa PILASTRO Stelton 15 cm čirá , Mini pánev žába, 12 cm

Servírovací mísa PILASTRO Stelton 15 cm čirá

Servírovací mísa PILASTRO Stelton 15 cm čirá
Detail

Hlavní výhody: dekorativní skleněná mísa inspirovaná stylem art deco 20. let drážkované stěny vypadají skvěle na stole nebo na komodě lze použít k podávání malých porcí salátů, svačin, dezertů nebo jako dekorativní misku k dispozici více produktů z kolekce PILASTRO Dodatečné informace: rozměr: 15 x 15 x 5 cm design: Francis Cayouette (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Servírovací mísa PILASTRO Stelton 15 cm čirá , Mini pánev prasátko, 12 cm

Servírovací mísa PILASTRO Stelton 15 cm čirá

Servírovací mísa PILASTRO Stelton 15 cm čirá
Detail

Hlavní výhody: dekorativní skleněná mísa inspirovaná stylem art deco 20. let drážkované stěny vypadají skvěle na stole nebo na komodě lze použít k podávání malých porcí salátů, svačin, dezertů nebo jako dekorativní misku k dispozici více produktů z kolekce PILASTRO Dodatečné informace: rozměr: 15 x 15 x 5 cm design: Francis Cayouette (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Servírovací mísa PILASTRO Stelton 15 cm čirá , Pánev litina pr. 30 cm

Kolimax Servírovací nerezový talíř 15 cm (112507)

Kolimax Servírovací nerezový talíř 15 cm (112507)
Detail

Talíř - plytký, kulatý (alza.cz)

Podobné produkty ako Kolimax Servírovací nerezový talíř 15 cm (112507) , Pánev litina pr. 25 cm

Servírovací pánev O 32 cm PermaDur® Profi WMF

Servírovací pánev O 32 cm PermaDur® Profi WMF
Detail

Servírovací pánev ⌀ 32 cm PermaDur® Profi z Cromarganu® (ušlechtilá nerezová ocel 18/10) s nepřilnavou úpravou povrchu PermaDur® na keramické bázi vhodná i na použití v troubě. Vnější povrch z Cromarganu® je robustní, snadno udržovatelný a nezničitelný a současně dobře snáší i vysoký žár. Dno TransTherm je vhodné na všechny typy sporáků. Pánve ze série PermaDur® Profi se výborně hodí k restování jemných pokrmů při vysokých teplotách. Dokonale vhodné pro snadno se připékající pokrmy jako například bramboráky, opékané brambory, vejce, palačinky, ryby nebo steaky. (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Servírovací pánev O 32 cm PermaDur® Profi WMF , Mini pánev medvěd, 12 cm

Servírovací pánev O 32 cm PermaDur® Profi WMF

Servírovací pánev O 32 cm PermaDur® Profi WMF
Detail

Servírovací pánev ⌀ 32 cm PermaDur® Profi z Cromarganu® (ušlechtilá nerezová ocel 18/10) s nepřilnavou úpravou povrchu PermaDur® na keramické bázi vhodná i na použití v troubě. Vnější povrch z Cromarganu® je robustní, snadno udržovatelný a nezničitelný a současně dobře snáší i vysoký žár. Dno TransTherm je vhodné na všechny typy sporáků. Pánve ze série PermaDur® Profi se výborně hodí k restování jemných pokrmů při vysokých teplotách. Dokonale vhodné pro snadno se připékající pokrmy jako například bramboráky, opékané brambory, vejce, palačinky, ryby nebo steaky. (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Servírovací pánev O 32 cm PermaDur® Profi WMF

Servírovací pánev O 32 cm PermaDur® Profi WMF

Servírovací pánev O 32 cm PermaDur® Profi WMF
Detail

Servírovací pánev ⌀ 32 cm PermaDur® Profi z Cromarganu® (ušlechtilá nerezová ocel 18/10) s nepřilnavou úpravou povrchu PermaDur® na keramické bázi vhodná i na použití v troubě. Vnější povrch z Cromarganu® je robustní, snadno udržovatelný a nezničitelný a současně dobře snáší i vysoký žár. Dno TransTherm je vhodné na všechny typy sporáků. Pánve ze série PermaDur® Profi se výborně hodí k restování jemných pokrmů při vysokých teplotách. Dokonale vhodné pro snadno se připékající pokrmy jako například bramboráky, opékané brambory, vejce, palačinky, ryby nebo steaky. (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Servírovací pánev O 32 cm PermaDur® Profi WMF

Titanová servírovací pánev O 28 cm Titanium Nowo WOLL

Titanová servírovací pánev O 28 cm Titanium Nowo WOLL
Detail

Špičkové nepřilnavé titanové pánve Titanium Nowo německé značky WOLL se za uplynulých patnáct let staly klasikou na světových trzích. Série kombinuje ruční výrobu, prvotřídní high-tech materiály s moderními výrobními postupy a promyšleným designem, čímž zaručuje vynikající výsledky vaření. Její vysokou kvalitu už ostatně ověřil sám čas. Ne nadarmo nese Nowo ve svém názvu jméno zakladatele společnosti, Norberta Wolla. Masivní pánve Titanium Nowo jsou ideální pro zdravé a energeticky úsporné vaření bez tuku nebo s jeho minimálním množstvím. Titanem tvrzený povrch se pyšní vysoce nadstandardními nepřilnavými vlastnostmi, navíc je velmi odolný proti poškrábání. Pánve se snadno čistí a bez potíží snesou mytí v myčce nádobí či použití například kovového kuchyňského náčiní. Robustní nepálivá ucha pánví jsou pohodlná na manipulaci, jejich nosná část je navíc vlitá do odlitku pánve. Tvoří tak jeden celek, což zajišťuje jejich bezpečné uchycení. Další předností nádobí Titanium Nowo je dokonalá distribuce a akumulace tepla. Pánve je možné použít na všech druzích tepla kromě indukce, stejně tak pro zapékání v troubě, až do 250 °C. Série Titanium Nowo Špičkové titanové pánve pro každodenní použití, patentovaná výroba Ručně odlévané, z jednoho kusu pro vyšší mechanickou i tepelnou odolnost Kombinuje řemeslné zpracování s inovačními technologiemi Masivní, tvarově stálé, pro svou kvalitu vhodné i pro profesionální kuchaře Extra rezistentní nepřilnavý povrch pro zdravé vaření bez tuku Tvrzený, odolný proti poškrábání, vyroben bez PFOA Díky vysoké odolnosti povrchu lze použít i kovové kuchyňské náčiní K přípravě choulostivých potravin i pro smažení při vysokých teplotách Dokonalá distribuce a akumulace tepla, přenos tepla po celém povrchu Spoří až 1/3 energií oproti tradičním nerezovým pánvím Cca 8 mm silné dno, na všechny zdroje tepla kromě indukce Zesílené okraje pro lepší odolnost proti nárazům Navržené pro snadné vylévání bez odkapávání Ucha z tepelně odolné syntetiky, vhodná pro zapékání v troubě Nádobí se velmi snadno čistí, lze jej mýt v myčce nádobí Použité technologie a materiály WOLL profesionální lité výrobky zastupují produkty "Made in Germany" vyrobené při nejvyšší kvalitě zpracování. Ta je během procesu výroby nádobí také průběžně kontrolována. Technologie, které společnost WOLL používá, jsou navíc šetrné vůči životnímu prostředí, mají nízké emise oxidu uhličitého. Všechno nádobí WOLL z vysoce kvalitní kultivované hliníkové slitiny je lité ručně, čímž se odlišuje od běžné anonymní tovární výroby. Pomalé ruční lití totiž předchází vzniku vzduchových kapes, které snižují kvalitu materiálu. Na vzniklý hliníkový odlitek je naneseno ještě několik vrstev pro vyšší nepřilnavost a odolnost nádobí. Předtím však dochází k několikanásobnému zbrušování jeho povrchu pískováním. Tělo pánve či hrnce je v dalším kroku tvrzeno částicemi titanu a vypalováno plasmovou tryskou při extrémní teplotě přesahující 20 000 °C. Nádobí je tak tvarově stálé a odolné proti mechanickému poškození. Druhá vrstva chrání proti korozi materiálu, třetí pak zajišťuje vynikající antiadhezní vlastnosti. Poslední svrchní tvrzená vrstva je nepřilnavá, tvrzená za pomoci částic titanu. Pro své výjimečné vlastnosti je chráněná výrobním tajemstvím. Vysoce kvalitní nepřilnavý povrch odolá díky speciálnímu výrobnímu procesu i mytí v myčce nádobí nebo dokonce použití kovových kuchyňských nástrojů. (Pro delší životnost vašeho nádobí však doporučujeme použití šetrnějšího dřevěného nebo silikonového náčiní.) Speciálně tvrzený nepřilnavý povrch společnosti WOLL se osvědčil pro zdravé vaření s malým množstvím tuku, či případně bez něj. Je bezpečný a neobsahuje PFOA. Výsledné pokrmy jsou tak bohaté na vitamíny. Díky teplené odolnosti až do 250 °C je vhodný nejen pro choulostivé potraviny, ale i ke smažení při vysokých teplotách. Nádobí Titanium Nowo také velmi dobře odolává teplotním šokům, lze jej dokonce prudce zahřát bez použití tuku. Díky nadstandardním nepřilnavým vlastnostem se nádobí velmi snadno čistí. (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Titanová servírovací pánev O 28 cm Titanium Nowo WOLL

Titanová servírovací pánev O 28 cm Titanium Nowo WOLL

Titanová servírovací pánev O 28 cm Titanium Nowo WOLL
Detail

Špičkové nepřilnavé titanové pánve Titanium Nowo německé značky WOLL se za uplynulých patnáct let staly klasikou na světových trzích. Série kombinuje ruční výrobu, prvotřídní high-tech materiály s moderními výrobními postupy a promyšleným designem, čímž zaručuje vynikající výsledky vaření. Její vysokou kvalitu už ostatně ověřil sám čas. Ne nadarmo nese Nowo ve svém názvu jméno zakladatele společnosti, Norberta Wolla. Masivní pánve Titanium Nowo jsou ideální pro zdravé a energeticky úsporné vaření bez tuku nebo s jeho minimálním množstvím. Titanem tvrzený povrch se pyšní vysoce nadstandardními nepřilnavými vlastnostmi, navíc je velmi odolný proti poškrábání. Pánve se snadno čistí a bez potíží snesou mytí v myčce nádobí či použití například kovového kuchyňského náčiní. Robustní nepálivá ucha pánví jsou pohodlná na manipulaci, jejich nosná část je navíc vlitá do odlitku pánve. Tvoří tak jeden celek, což zajišťuje jejich bezpečné uchycení. Další předností nádobí Titanium Nowo je dokonalá distribuce a akumulace tepla. Pánve je možné použít na všech druzích tepla kromě indukce, stejně tak pro zapékání v troubě, až do 250 °C. Série Titanium Nowo Špičkové titanové pánve pro každodenní použití, patentovaná výroba Ručně odlévané, z jednoho kusu pro vyšší mechanickou i tepelnou odolnost Kombinuje řemeslné zpracování s inovačními technologiemi Masivní, tvarově stálé, pro svou kvalitu vhodné i pro profesionální kuchaře Extra rezistentní nepřilnavý povrch pro zdravé vaření bez tuku Tvrzený, odolný proti poškrábání, vyroben bez PFOA Díky vysoké odolnosti povrchu lze použít i kovové kuchyňské náčiní K přípravě choulostivých potravin i pro smažení při vysokých teplotách Dokonalá distribuce a akumulace tepla, přenos tepla po celém povrchu Spoří až 1/3 energií oproti tradičním nerezovým pánvím Cca 8 mm silné dno, na všechny zdroje tepla kromě indukce Zesílené okraje pro lepší odolnost proti nárazům Navržené pro snadné vylévání bez odkapávání Ucha z tepelně odolné syntetiky, vhodná pro zapékání v troubě Nádobí se velmi snadno čistí, lze jej mýt v myčce nádobí Použité technologie a materiály WOLL profesionální lité výrobky zastupují produkty "Made in Germany" vyrobené při nejvyšší kvalitě zpracování. Ta je během procesu výroby nádobí také průběžně kontrolována. Technologie, které společnost WOLL používá, jsou navíc šetrné vůči životnímu prostředí, mají nízké emise oxidu uhličitého. Všechno nádobí WOLL z vysoce kvalitní kultivované hliníkové slitiny je lité ručně, čímž se odlišuje od běžné anonymní tovární výroby. Pomalé ruční lití totiž předchází vzniku vzduchových kapes, které snižují kvalitu materiálu. Na vzniklý hliníkový odlitek je naneseno ještě několik vrstev pro vyšší nepřilnavost a odolnost nádobí. Předtím však dochází k několikanásobnému zbrušování jeho povrchu pískováním. Tělo pánve či hrnce je v dalším kroku tvrzeno částicemi titanu a vypalováno plasmovou tryskou při extrémní teplotě přesahující 20 000 °C. Nádobí je tak tvarově stálé a odolné proti mechanickému poškození. Druhá vrstva chrání proti korozi materiálu, třetí pak zajišťuje vynikající antiadhezní vlastnosti. Poslední svrchní tvrzená vrstva je nepřilnavá, tvrzená za pomoci částic titanu. Pro své výjimečné vlastnosti je chráněná výrobním tajemstvím. Vysoce kvalitní nepřilnavý povrch odolá díky speciálnímu výrobnímu procesu i mytí v myčce nádobí nebo dokonce použití kovových kuchyňských nástrojů. (Pro delší životnost vašeho nádobí však doporučujeme použití šetrnějšího dřevěného nebo silikonového náčiní.) Speciálně tvrzený nepřilnavý povrch společnosti WOLL se osvědčil pro zdravé vaření s malým množstvím tuku, či případně bez něj. Je bezpečný a neobsahuje PFOA. Výsledné pokrmy jsou tak bohaté na vitamíny. Díky teplené odolnosti až do 250 °C je vhodný nejen pro choulostivé potraviny, ale i ke smažení při vysokých teplotách. Nádobí Titanium Nowo také velmi dobře odolává teplotním šokům, lze jej dokonce prudce zahřát bez použití tuku. Díky nadstandardním nepřilnavým vlastnostem se nádobí velmi snadno čistí. (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Titanová servírovací pánev O 28 cm Titanium Nowo WOLL

Titanová servírovací pánev O 24 cm Titanium Nowo WOLL

Titanová servírovací pánev O 24 cm Titanium Nowo WOLL
Detail

Špičkové nepřilnavé titanové pánve Titanium Nowo německé značky WOLL se za uplynulých patnáct let staly klasikou na světových trzích. Série kombinuje ruční výrobu, prvotřídní high-tech materiály s moderními výrobními postupy a promyšleným designem, čímž zaručuje vynikající výsledky vaření. Její vysokou kvalitu už ostatně ověřil sám čas. Ne nadarmo nese Nowo ve svém názvu jméno zakladatele společnosti, Norberta Wolla. Masivní pánve Titanium Nowo jsou ideální pro zdravé a energeticky úsporné vaření bez tuku nebo s jeho minimálním množstvím. Titanem tvrzený povrch se pyšní vysoce nadstandardními nepřilnavými vlastnostmi, navíc je velmi odolný proti poškrábání. Pánve se snadno čistí a bez potíží snesou mytí v myčce nádobí či použití například kovového kuchyňského náčiní. Robustní nepálivá ucha pánví jsou pohodlná na manipulaci, jejich nosná část je navíc vlitá do odlitku pánve. Tvoří tak jeden celek, což zajišťuje jejich bezpečné uchycení. Další předností nádobí Titanium Nowo je dokonalá distribuce a akumulace tepla. Pánve je možné použít na všech druzích tepla kromě indukce, stejně tak pro zapékání v troubě, až do 250 °C. Série Titanium Nowo Špičkové titanové pánve pro každodenní použití, patentovaná výroba Ručně odlévané, z jednoho kusu pro vyšší mechanickou i tepelnou odolnost Kombinuje řemeslné zpracování s inovačními technologiemi Masivní, tvarově stálé, pro svou kvalitu vhodné i pro profesionální kuchaře Extra rezistentní nepřilnavý povrch pro zdravé vaření bez tuku Tvrzený, odolný proti poškrábání, vyroben bez PFOA Díky vysoké odolnosti povrchu lze použít i kovové kuchyňské náčiní K přípravě choulostivých potravin i pro smažení při vysokých teplotách Dokonalá distribuce a akumulace tepla, přenos tepla po celém povrchu Spoří až 1/3 energií oproti tradičním nerezovým pánvím Cca 8 mm silné dno, na všechny zdroje tepla kromě indukce Zesílené okraje pro lepší odolnost proti nárazům Navržené pro snadné vylévání bez odkapávání Ucha z tepelně odolné syntetiky, vhodná pro zapékání v troubě Nádobí se velmi snadno čistí, lze jej mýt v myčce nádobí Použité technologie a materiály WOLL profesionální lité výrobky zastupují produkty "Made in Germany" vyrobené při nejvyšší kvalitě zpracování. Ta je během procesu výroby nádobí také průběžně kontrolována. Technologie, které společnost WOLL používá, jsou navíc šetrné vůči životnímu prostředí, mají nízké emise oxidu uhličitého. Všechno nádobí WOLL z vysoce kvalitní kultivované hliníkové slitiny je lité ručně, čímž se odlišuje od běžné anonymní tovární výroby. Pomalé ruční lití totiž předchází vzniku vzduchových kapes, které snižují kvalitu materiálu. Na vzniklý hliníkový odlitek je naneseno ještě několik vrstev pro vyšší nepřilnavost a odolnost nádobí. Předtím však dochází k několikanásobnému zbrušování jeho povrchu pískováním. Tělo pánve či hrnce je v dalším kroku tvrzeno částicemi titanu a vypalováno plasmovou tryskou při extrémní teplotě přesahující 20 000 °C. Nádobí je tak tvarově stálé a odolné proti mechanickému poškození. Druhá vrstva chrání proti korozi materiálu, třetí pak zajišťuje vynikající antiadhezní vlastnosti. Poslední svrchní tvrzená vrstva je nepřilnavá, tvrzená za pomoci částic titanu. Pro své výjimečné vlastnosti je chráněná výrobním tajemstvím. Vysoce kvalitní nepřilnavý povrch odolá díky speciálnímu výrobnímu procesu i mytí v myčce nádobí nebo dokonce použití kovových kuchyňských nástrojů. (Pro delší životnost vašeho nádobí však doporučujeme použití šetrnějšího dřevěného nebo silikonového náčiní.) Speciálně tvrzený nepřilnavý povrch společnosti WOLL se osvědčil pro zdravé vaření s malým množstvím tuku, či případně bez něj. Je bezpečný a neobsahuje PFOA. Výsledné pokrmy jsou tak bohaté na vitamíny. Díky teplené odolnosti až do 250 °C je vhodný nejen pro choulostivé potraviny, ale i ke smažení při vysokých teplotách. Nádobí Titanium Nowo také velmi dobře odolává teplotním šokům, lze jej dokonce prudce zahřát bez použití tuku. Díky nadstandardním nepřilnavým vlastnostem se nádobí velmi snadno čistí. (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Titanová servírovací pánev O 24 cm Titanium Nowo WOLL

Titanová servírovací pánev O 24 cm Titanium Nowo WOLL

Titanová servírovací pánev O 24 cm Titanium Nowo WOLL
Detail

Špičkové nepřilnavé titanové pánve Titanium Nowo německé značky WOLL se za uplynulých patnáct let staly klasikou na světových trzích. Série kombinuje ruční výrobu, prvotřídní high-tech materiály s moderními výrobními postupy a promyšleným designem, čímž zaručuje vynikající výsledky vaření. Její vysokou kvalitu už ostatně ověřil sám čas. Ne nadarmo nese Nowo ve svém názvu jméno zakladatele společnosti, Norberta Wolla. Masivní pánve Titanium Nowo jsou ideální pro zdravé a energeticky úsporné vaření bez tuku nebo s jeho minimálním množstvím. Titanem tvrzený povrch se pyšní vysoce nadstandardními nepřilnavými vlastnostmi, navíc je velmi odolný proti poškrábání. Pánve se snadno čistí a bez potíží snesou mytí v myčce nádobí či použití například kovového kuchyňského náčiní. Robustní nepálivá ucha pánví jsou pohodlná na manipulaci, jejich nosná část je navíc vlitá do odlitku pánve. Tvoří tak jeden celek, což zajišťuje jejich bezpečné uchycení. Další předností nádobí Titanium Nowo je dokonalá distribuce a akumulace tepla. Pánve je možné použít na všech druzích tepla kromě indukce, stejně tak pro zapékání v troubě, až do 250 °C. Série Titanium Nowo Špičkové titanové pánve pro každodenní použití, patentovaná výroba Ručně odlévané, z jednoho kusu pro vyšší mechanickou i tepelnou odolnost Kombinuje řemeslné zpracování s inovačními technologiemi Masivní, tvarově stálé, pro svou kvalitu vhodné i pro profesionální kuchaře Extra rezistentní nepřilnavý povrch pro zdravé vaření bez tuku Tvrzený, odolný proti poškrábání, vyroben bez PFOA Díky vysoké odolnosti povrchu lze použít i kovové kuchyňské náčiní K přípravě choulostivých potravin i pro smažení při vysokých teplotách Dokonalá distribuce a akumulace tepla, přenos tepla po celém povrchu Spoří až 1/3 energií oproti tradičním nerezovým pánvím Cca 8 mm silné dno, na všechny zdroje tepla kromě indukce Zesílené okraje pro lepší odolnost proti nárazům Navržené pro snadné vylévání bez odkapávání Ucha z tepelně odolné syntetiky, vhodná pro zapékání v troubě Nádobí se velmi snadno čistí, lze jej mýt v myčce nádobí Použité technologie a materiály WOLL profesionální lité výrobky zastupují produkty "Made in Germany" vyrobené při nejvyšší kvalitě zpracování. Ta je během procesu výroby nádobí také průběžně kontrolována. Technologie, které společnost WOLL používá, jsou navíc šetrné vůči životnímu prostředí, mají nízké emise oxidu uhličitého. Všechno nádobí WOLL z vysoce kvalitní kultivované hliníkové slitiny je lité ručně, čímž se odlišuje od běžné anonymní tovární výroby. Pomalé ruční lití totiž předchází vzniku vzduchových kapes, které snižují kvalitu materiálu. Na vzniklý hliníkový odlitek je naneseno ještě několik vrstev pro vyšší nepřilnavost a odolnost nádobí. Předtím však dochází k několikanásobnému zbrušování jeho povrchu pískováním. Tělo pánve či hrnce je v dalším kroku tvrzeno částicemi titanu a vypalováno plasmovou tryskou při extrémní teplotě přesahující 20 000 °C. Nádobí je tak tvarově stálé a odolné proti mechanickému poškození. Druhá vrstva chrání proti korozi materiálu, třetí pak zajišťuje vynikající antiadhezní vlastnosti. Poslední svrchní tvrzená vrstva je nepřilnavá, tvrzená za pomoci částic titanu. Pro své výjimečné vlastnosti je chráněná výrobním tajemstvím. Vysoce kvalitní nepřilnavý povrch odolá díky speciálnímu výrobnímu procesu i mytí v myčce nádobí nebo dokonce použití kovových kuchyňských nástrojů. (Pro delší životnost vašeho nádobí však doporučujeme použití šetrnějšího dřevěného nebo silikonového náčiní.) Speciálně tvrzený nepřilnavý povrch společnosti WOLL se osvědčil pro zdravé vaření s malým množstvím tuku, či případně bez něj. Je bezpečný a neobsahuje PFOA. Výsledné pokrmy jsou tak bohaté na vitamíny. Díky teplené odolnosti až do 250 °C je vhodný nejen pro choulostivé potraviny, ale i ke smažení při vysokých teplotách. Nádobí Titanium Nowo také velmi dobře odolává teplotním šokům, lze jej dokonce prudce zahřát bez použití tuku. Díky nadstandardním nepřilnavým vlastnostem se nádobí velmi snadno čistí. (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Titanová servírovací pánev O 24 cm Titanium Nowo WOLL

Servírovací pánev ORIGINAL-PROFI COLLECTION Fissler 28 cm 3,0 l

Servírovací pánev ORIGINAL-PROFI COLLECTION Fissler 28 cm 3,0 l
Detail

Hlavní výhody: vysoká kvalita technického zpracování robustní design profesionálního nádobí polomatný vzhled z ušlechtilé nerezové oceli 18/10 odolné proti opotřebení, poškrábání, skvrnám od vody a otiskům prstů vynikající tepelná vodivost pro energeticky úsporné vaření díky hliníkovému jádru držadla a úchyty zůstávají chladné zahnutý širší okraj pro čisté vylévání bez kapek integrovaná vnitřní měrná stupnice Dodatečné informace: průměr: 28 cm vhodné do trouby do 230 °C vhodné na všechny typy sporáků včetně indukce (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Servírovací pánev ORIGINAL-PROFI COLLECTION Fissler 28 cm 3,0 l

Servírovací pánev ORIGINAL-PROFI COLLECTION Fissler 24 cm 2,0 l

Servírovací pánev ORIGINAL-PROFI COLLECTION Fissler 24 cm 2,0 l
Detail

Hlavní výhody: vysoká kvalita technického zpracování robustní design profesionálního nádobí polomatný vzhled z ušlechtilé nerezové oceli 18/10 odolné proti opotřebení, poškrábání, skvrnám od vody a otiskům prstů vynikající tepelná vodivost pro energeticky úsporné vaření díky hliníkovému jádru držadla a úchyty zůstávají chladné zahnutý širší okraj pro čisté vylévání bez kapek integrovaná vnitřní měrná stupnice Dodatečné informace: průměr: 24 cm vhodné do trouby do 230 °C vhodné na všechny typy sporáků včetně indukce (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Servírovací pánev ORIGINAL-PROFI COLLECTION Fissler 24 cm 2,0 l

Servírovací pánev s poklicí Pure profi collection Fissler 28 cm

Servírovací pánev s poklicí Pure profi collection Fissler 28 cm
Detail

Servírovací pánev s poklicí ze série Pure-Profi Collection značky Fissler má průměr 28 cm a objem 3 l. Je vyrobena z vysoce kvalitní nerezové oceli 18/10. Je vhodná pro všechny typy vařičů včetně indukce a do myčky. Série Pure-Profi Collection Fissler: nejlepší série nádobí značky Fissler, která je nekompromisní kvalitou a designem moderní design s komponenty ve vysokém lesku a matu extra široký vylévací okraj integrované, laserem vytvořené měřící rysky kovové rukojeti zůstávají chladné základna Cookstar v novém designu perfektně vede teplo vhodné na všechny typy vařičů včetně indukce do trouby do 230°C vhodné do myčky na nádobí vyrobeno v Německu (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Servírovací pánev s poklicí Pure profi collection Fissler 28 cm

Servírovací pánev ORIGINAL-PROFI COLLECTION Fissler 28 cm 3,0 l

Servírovací pánev ORIGINAL-PROFI COLLECTION Fissler 28 cm 3,0 l
Detail

Hlavní výhody: vysoká kvalita technického zpracování robustní design profesionálního nádobí polomatný vzhled z ušlechtilé nerezové oceli 18/10 odolné proti opotřebení, poškrábání, skvrnám od vody a otiskům prstů vynikající tepelná vodivost pro energeticky úsporné vaření díky hliníkovému jádru držadla a úchyty zůstávají chladné zahnutý širší okraj pro čisté vylévání bez kapek integrovaná vnitřní měrná stupnice Dodatečné informace: průměr: 28 cm vhodné do trouby do 230 °C vhodné na všechny typy sporáků včetně indukce (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Servírovací pánev ORIGINAL-PROFI COLLECTION Fissler 28 cm 3,0 l

Servírovací pánev ORIGINAL-PROFI COLLECTION Fissler 24 cm 2,0 l

Servírovací pánev ORIGINAL-PROFI COLLECTION Fissler 24 cm 2,0 l
Detail

Hlavní výhody: vysoká kvalita technického zpracování robustní design profesionálního nádobí polomatný vzhled z ušlechtilé nerezové oceli 18/10 odolné proti opotřebení, poškrábání, skvrnám od vody a otiskům prstů vynikající tepelná vodivost pro energeticky úsporné vaření díky hliníkovému jádru držadla a úchyty zůstávají chladné zahnutý širší okraj pro čisté vylévání bez kapek integrovaná vnitřní měrná stupnice Dodatečné informace: průměr: 24 cm vhodné do trouby do 230 °C vhodné na všechny typy sporáků včetně indukce (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Servírovací pánev ORIGINAL-PROFI COLLECTION Fissler 24 cm 2,0 l

Nepřilnavá servírovací pánev Choc EXTREME O 20 cm de Buyer

Nepřilnavá servírovací pánev Choc EXTREME O 20 cm de Buyer
Detail

Pánve s nepřilnavým povrchem Choc EXTREME jsou vyrobené z litého hliníku, který vyniká excelentní tepelnou vodivostí. Opatřeny jsou vysoce kvalitním nepřilnavým povrchem, který je zaručeně bez PFOA. Povrch je extrémně tvrdý, vhodný na pozvolné restování jemných pokrmů, jako jsou ryby, vejce, palačinky apod. Pánve Choc EXTREME jsou vhodné na všechny zdroje tepla včetně indukce. Lze je použít pro zapékání v troubě. Snadno se čistí, doporučujeme ruční mytí. Servírovací pánev Choc EXTREME ve stručnosti: Vyrobená z litého hliníku Vysoce kvalitní nepřilnavý povrch bez PFOA Extrémně tvrdý povrch, dlouhá životnost 7mm silné magnetické dno Litá nerozbitná ucha, nutno používat ochrannou chňapku Vhodná na všechny zdroje tepla včetně indukce Ideální na dušení, ohřívání a jemné smažení choulostivých potravin jako jsou ryby (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Nepřilnavá servírovací pánev Choc EXTREME O 20 cm de Buyer

Nepřilnavá servírovací pánev Choc EXTREME O 20 cm de Buyer

Nepřilnavá servírovací pánev Choc EXTREME O 20 cm de Buyer
Detail

Pánve s nepřilnavým povrchem Choc EXTREME jsou vyrobené z litého hliníku, který vyniká excelentní tepelnou vodivostí. Opatřeny jsou vysoce kvalitním nepřilnavým povrchem, který je zaručeně bez PFOA. Povrch je extrémně tvrdý, vhodný na pozvolné restování jemných pokrmů, jako jsou ryby, vejce, palačinky apod. Pánve Choc EXTREME jsou vhodné na všechny zdroje tepla včetně indukce. Lze je použít pro zapékání v troubě. Snadno se čistí, doporučujeme ruční mytí. Servírovací pánev Choc EXTREME ve stručnosti: Vyrobená z litého hliníku Vysoce kvalitní nepřilnavý povrch bez PFOA Extrémně tvrdý povrch, dlouhá životnost 7mm silné magnetické dno Litá nerozbitná ucha, nutno používat ochrannou chňapku Vhodná na všechny zdroje tepla včetně indukce Ideální na dušení, ohřívání a jemné smažení choulostivých potravin jako jsou ryby (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Nepřilnavá servírovací pánev Choc EXTREME O 20 cm de Buyer

Nepřilnavá servírovací pánev Choc EXTREME O 24 cm de Buyer

Nepřilnavá servírovací pánev Choc EXTREME O 24 cm de Buyer
Detail

Pánve s nepřilnavým povrchem Choc EXTREME jsou vyrobené z litého hliníku, který vyniká excelentní tepelnou vodivostí. Opatřeny jsou vysoce kvalitním nepřilnavým povrchem, který je zaručeně bez PFOA. Povrch je extrémně tvrdý, vhodný na pozvolné restování jemných pokrmů, jako jsou ryby, vejce, palačinky apod. Pánve Choc EXTREME jsou vhodné na všechny zdroje tepla včetně indukce. Lze je použít pro zapékání v troubě. Snadno se čistí, doporučujeme ruční mytí. Servírovací pánev Choc EXTREME ve stručnosti: Vyrobená z litého hliníku Vysoce kvalitní nepřilnavý povrch bez PFOA Extrémně tvrdý povrch, dlouhá životnost 7mm silné magnetické dno Litá nerozbitná ucha, nutno používat ochrannou chňapku Vhodná na všechny zdroje tepla včetně indukce Ideální na dušení, ohřívání a jemné smažení choulostivých potravin jako jsou ryby (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Nepřilnavá servírovací pánev Choc EXTREME O 24 cm de Buyer

Servírovací pánev ORIGINAL-PROFI COLLECTION Fissler 24 cm 2,0 l

Servírovací pánev ORIGINAL-PROFI COLLECTION Fissler 24 cm 2,0 l
Detail

Hlavní výhody: vysoká kvalita technického zpracování robustní design profesionálního nádobí polomatný vzhled z ušlechtilé nerezové oceli 18/10 odolné proti opotřebení, poškrábání, skvrnám od vody a otiskům prstů vynikající tepelná vodivost pro energeticky úsporné vaření díky hliníkovému jádru držadla a úchyty zůstávají chladné zahnutý širší okraj pro čisté vylévání bez kapek integrovaná vnitřní měrná stupnice Dodatečné informace: průměr: 24 cm vhodné do trouby do 230 °C vhodné na všechny typy sporáků včetně indukce (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Servírovací pánev ORIGINAL-PROFI COLLECTION Fissler 24 cm 2,0 l

Servírovací pánev s poklicí Pure profi collection Fissler 28 cm

Servírovací pánev s poklicí Pure profi collection Fissler 28 cm
Detail

Servírovací pánev s poklicí ze série Pure-Profi Collection značky Fissler má průměr 28 cm a objem 3 l. Je vyrobena z vysoce kvalitní nerezové oceli 18/10. Je vhodná pro všechny typy vařičů včetně indukce a do myčky. Série Pure-Profi Collection Fissler: nejlepší série nádobí značky Fissler, která je nekompromisní kvalitou a designem moderní design s komponenty ve vysokém lesku a matu extra široký vylévací okraj integrované, laserem vytvořené měřící rysky kovové rukojeti zůstávají chladné základna Cookstar v novém designu perfektně vede teplo vhodné na všechny typy vařičů včetně indukce do trouby do 230°C vhodné do myčky na nádobí vyrobeno v Německu (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Servírovací pánev s poklicí Pure profi collection Fissler 28 cm

Servírovací pánev ORIGINAL-PROFI COLLECTION Fissler 28 cm 3,0 l

Servírovací pánev ORIGINAL-PROFI COLLECTION Fissler 28 cm 3,0 l
Detail

Hlavní výhody: vysoká kvalita technického zpracování robustní design profesionálního nádobí polomatný vzhled z ušlechtilé nerezové oceli 18/10 odolné proti opotřebení, poškrábání, skvrnám od vody a otiskům prstů vynikající tepelná vodivost pro energeticky úsporné vaření díky hliníkovému jádru držadla a úchyty zůstávají chladné zahnutý širší okraj pro čisté vylévání bez kapek integrovaná vnitřní měrná stupnice Dodatečné informace: průměr: 28 cm vhodné do trouby do 230 °C vhodné na všechny typy sporáků včetně indukce (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Servírovací pánev ORIGINAL-PROFI COLLECTION Fissler 28 cm 3,0 l

Servírovací pánev s poklicí Pure profi collection Fissler 28 cm

Servírovací pánev s poklicí Pure profi collection Fissler 28 cm
Detail

Servírovací pánev s poklicí ze série Pure-Profi Collection značky Fissler má průměr 28 cm a objem 3 l. Je vyrobena z vysoce kvalitní nerezové oceli 18/10. Je vhodná pro všechny typy vařičů včetně indukce a do myčky. Série Pure-Profi Collection Fissler: nejlepší série nádobí značky Fissler, která je nekompromisní kvalitou a designem moderní design s komponenty ve vysokém lesku a matu extra široký vylévací okraj integrované, laserem vytvořené měřící rysky kovové rukojeti zůstávají chladné základna Cookstar v novém designu perfektně vede teplo vhodné na všechny typy vařičů včetně indukce do trouby do 230°C vhodné do myčky na nádobí vyrobeno v Německu (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Servírovací pánev s poklicí Pure profi collection Fissler 28 cm

Nepřilnavá servírovací pánev Choc EXTREME O 20 cm de Buyer

Nepřilnavá servírovací pánev Choc EXTREME O 20 cm de Buyer
Detail

Pánve s nepřilnavým povrchem Choc EXTREME jsou vyrobené z litého hliníku, který vyniká excelentní tepelnou vodivostí. Opatřeny jsou vysoce kvalitním nepřilnavým povrchem, který je zaručeně bez PFOA. Povrch je extrémně tvrdý, vhodný na pozvolné restování jemných pokrmů, jako jsou ryby, vejce, palačinky apod. Pánve Choc EXTREME jsou vhodné na všechny zdroje tepla včetně indukce. Lze je použít pro zapékání v troubě. Snadno se čistí, doporučujeme ruční mytí. Servírovací pánev Choc EXTREME ve stručnosti: Vyrobená z litého hliníku Vysoce kvalitní nepřilnavý povrch bez PFOA Extrémně tvrdý povrch, dlouhá životnost 7mm silné magnetické dno Litá nerozbitná ucha, nutno používat ochrannou chňapku Vhodná na všechny zdroje tepla včetně indukce Ideální na dušení, ohřívání a jemné smažení choulostivých potravin jako jsou ryby (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Nepřilnavá servírovací pánev Choc EXTREME O 20 cm de Buyer

Nepřilnavá servírovací pánev Choc EXTREME O 24 cm de Buyer

Nepřilnavá servírovací pánev Choc EXTREME O 24 cm de Buyer
Detail

Pánve s nepřilnavým povrchem Choc EXTREME jsou vyrobené z litého hliníku, který vyniká excelentní tepelnou vodivostí. Opatřeny jsou vysoce kvalitním nepřilnavým povrchem, který je zaručeně bez PFOA. Povrch je extrémně tvrdý, vhodný na pozvolné restování jemných pokrmů, jako jsou ryby, vejce, palačinky apod. Pánve Choc EXTREME jsou vhodné na všechny zdroje tepla včetně indukce. Lze je použít pro zapékání v troubě. Snadno se čistí, doporučujeme ruční mytí. Servírovací pánev Choc EXTREME ve stručnosti: Vyrobená z litého hliníku Vysoce kvalitní nepřilnavý povrch bez PFOA Extrémně tvrdý povrch, dlouhá životnost 7mm silné magnetické dno Litá nerozbitná ucha, nutno používat ochrannou chňapku Vhodná na všechny zdroje tepla včetně indukce Ideální na dušení, ohřívání a jemné smažení choulostivých potravin jako jsou ryby (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Nepřilnavá servírovací pánev Choc EXTREME O 24 cm de Buyer
Küchenprofi Mini servírovací pánev s prkénkem, BBQ (0305001013), Küchenprofi Mini servírovací pánev s prkénkem, kulatá, BBQ (0305101016), Polštářek válec tmavě hnědá, 50 x 15 cm, Polštářek válec světle hnědá, 50 x 15 cm, Dadka Froté tmavě hnědá 140×200×15 cm (352), Bellatex Válec Micro - průměr 15 × 35 cm - hnědá (5201), Proutěný košík, 33 x 23 x 15 cm, hnědá, Hmyzí domeček hnědá, 15 x 9 x 25 cm, Dřevěné servírovací podložky 15×2cm, set 3 ks (8719987931185), Svícen z mangového dřeva Magnifera hnědá, 9 x 15 cm, Bellatex Těsnicí polštář LIN UNI hnědá, 90 x 15 cm, Q-CONNECT 15 x 33.9 x 29.8 cm, hnědá (KF15848), Dekorace Ptáčci na větvi hnědá, 27 x 11 x 15 cm, by inspire Váza 'Way' (15×15×26cm), hnědá (8831-46-00), Florina Servírovací otáčecí prkénko, 30 cm, Orion Servírovací podložka MANGO, 39 cm , Tác UH servírovací 43,5x31,5x9 cm šedý , Altom Servírovací podnos Ibišek, 35 cm, Orion Servírovací podložka MANGO, 30 cm , Altom Servírovací podnos Lemon, 35 cm, Tescoma Servírovací deska GrandCHEF, 30 cm , SAPHO PRIORI keramické umyvadlo, průměr 41 cm, 15 cm, hnědá s modrým vzorem (PI023), Bellatex Polštář pod krk Válec mikro tmavě hnědá, 15 x 35 cm, TESCOMA Pánev SteelCRAFT ¤ 20 cm, Mini pánev Srdce, 12 cm, , Mini pánev Žába, 12 cm, Mini pánev Prasátko, 12 cm, Pánev litina pr. 30 cm , Pánev litina pr. 25 cm , Mini pánev Medvěd, 12 cm