Pad podlahový obdélníkový ruční 11x25cm černý (8900004)

Produkt Pad podlahový obdélníkový ruční 11x25cm černý (8900004) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Pad podlahový obdélníkový ruční 11x25cm černý (8900004) upraviť a produkt hľadať znova.

Pad podlahový obdélníkový ruční 11x25cm černý (8900004)

Pad podlahový obdélníkový ruční 11x25cm černý (8900004)
Detail

Podlahové ruční mycí pady jsou určené zejména pro čištění, drhnutí nebo leštění svislých ploch nebo v těsných prostorách koupelen a WC. Rozměr 11x25cm, barva černá - vhodná pro intenzivní drhnutí tvrdých podlah. (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako Pad podlahový obdélníkový ruční 11x25cm černý (8900004) , Kartáč tvrdý podlahový ruční, 180 mm, enpro (139795)

Volně stojící podlahové obdélníkové zrcadlo šedé (240580)

Volně stojící podlahové obdélníkové zrcadlo šedé (240580)
Detail

Zrcadlo - vhodné do koupelny, ložnice, pokoje, předsíně a šatny, obdélníkové, v rámu, materiál rámu ocel, rozměry 152 × 43 cm V současnosti se zrcadlo stalo důležitým "must have" každé domácnosti. Stojací zrcadlo SHUMEE nabízí obdélníkový tvar a zároveň se stane estetickým doplňkem každé místnosti. Stojací zrcadlo přináší velkou výhodu v tom, že jej nemusíte přivrtávat do zdi. Svou velikostí sice zabere více místa, ale zato v něm uvidíte celou svou postavu. Není to jen jednolitá skleněná tabule, protože je zvýrazněno elegantním rámem, pro jehož výrobu byl zvolen pevný materiál, konkrétně ocel. Rozměry zrcadla SHUMEE dosahují 152 × 43 cm (vך). Zásadní přednosti produktu Volně stojící podlahové obdélníkové zrcadlo šedé Zrcadlo SHUMEE skvěle poslouží pro závěrečnou kontrolu před odchodem z domova Stojací zrcadlo postavíte přesně tam, kam potřebujete Jeho výška zaručuje, že se v něm uvidíte od hlavy po paty Disponuje obdélníkovým tvarem Perfektní vzhled také díky... (alza.cz)

Podobné produkty ako Volně stojící podlahové obdélníkové zrcadlo šedé (240580) , Klarstein turbohybrid, vysavač, podlahový a ruční vysavač, antracitově modrý

Kartáč podlahový ruční dřevěný "S" (204402)

Kartáč podlahový ruční dřevěný "S" (204402)
Detail

Kartáč podlahový ruční SPOKAR "S" má tuhá vlnitá syntetická vlákna, která zaručují účinný úklid hrubých nečistot. Je určený hlavně pro mytí silně znečistěných podlah. Má dřevěné těleso tvaru "S" pro snadné uchopení. (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako Kartáč podlahový ruční dřevěný "S" (204402) , Klarstein turbohybrid, vysavač, podlahový a ruční vysavač, metalický červený

Kartáč tvrdý podlahový ruční, 180 mm, ENPRO (139795)

Klarstein TurboHybrid, vysavač, podlahový a ruční vysavač, antracitově modrý

Klarstein TurboHybrid, vysavač, podlahový a ruční vysavač, antracitově modrý
Detail

Akumulátorový vysavač Klarstein TurboHybrid osvobozuje nejen podlahové krytiny od prachu a nečistot: díky své funkci ručního vysavače může být zařízení použito extrémně všestranně a může být použito všude tam, kde je to potřeba. Se zařízením TurboHybrid můžete bez kabelu a pohodlně uklízet místa bez elektrického proudu, která jsou vzdálená od elektrických zásuvek (například zahradní altán). Díky zabudovanému 25,2V lithium-iontovému akumulátoru a 2 úrovním vysávání můžete bez kabelu vysávat bez problémů až 50 minut. Vysavač s motorizovanou podlahovou tryskou je přitom extrémně výkonný a důkladný. Podlahu budete mít dokonale čistou dokonce i v tmavých rozích: akumulátorový vysavač má praktické LED osvětlení, které spolehlivě ukazuje cestu. I na těžko dostupných místech je zařízení Clean Turismo vynikající: proměna podlahového vysavače na ruční vysavač je velmi jednoduchá a provedete ji během několika sekund sejmutím držáku. Sada příslušenství poskytuje vše pro každý druh vysávání: Kromě funkce podlahového vysavače lze v případě potřeby nasadit na ruční vysavač dodávanou hubici na čalounění a štěrbinovou hubici. Cyklónový filtrační systém je velmi účinný a nevyžaduje sáček: Nádoba na nečistoty lze po použití snadno oddělit od ručního vysavače a vyprázdnit. Na další použití lze vysavač nabít proudem v kompaktní nabíjecí stanici. Stanice přitom nemusí být pevně namontována: Může být velmi flexibilně umístěna kdekoliv a potřebuje spolu s vysavačem jen velmi málo místa. Perfektní na rychlé i důkladné čištění bez spleti kabelů: akumulátorový vysavač TurboHybrid od společnosti Klarstein. (klarstein.cz)

Podobné produkty ako Klarstein TurboHybrid, vysavač, podlahový a ruční vysavač, antracitově modrý , Yamazaki brick 2361, obdélníkový, kov, černý (2361)

Klarstein TurboHybrid, vysavač, podlahový a ruční vysavač, antracitově modrý

Klarstein TurboHybrid, vysavač, podlahový a ruční vysavač, antracitově modrý
Detail

Akumulátorový vysavač Klarstein TurboHybrid osvobozuje nejen podlahové krytiny od prachu a nečistot: díky své funkci ručního vysavače může být zařízení použito extrémně všestranně a může být použito všude tam, kde je to potřeba. Se zařízením TurboHybrid můžete bez kabelu a pohodlně uklízet místa bez elektrického proudu, která jsou vzdálená od elektrických zásuvek (například zahradní altán). Díky zabudovanému 25,2V lithium-iontovému akumulátoru a 2 úrovním vysávání můžete bez kabelu vysávat bez problémů až 50 minut. Vysavač s motorizovanou podlahovou tryskou je přitom extrémně výkonný a důkladný. Podlahu budete mít dokonale čistou dokonce i v tmavých rozích: akumulátorový vysavač má praktické LED osvětlení, které spolehlivě ukazuje cestu. I na těžko dostupných místech je zařízení Clean Turismo vynikající: proměna podlahového vysavače na ruční vysavač je velmi jednoduchá a provedete ji během několika sekund sejmutím držáku. Sada příslušenství poskytuje vše pro každý druh vysávání: Kromě funkce podlahového vysavače lze v případě potřeby nasadit na ruční vysavač dodávanou hubici na čalounění a štěrbinovou hubici. Cyklónový filtrační systém je velmi účinný a nevyžaduje sáček: Nádoba na nečistoty lze po použití snadno oddělit od ručního vysavače a vyprázdnit. Na další použití lze vysavač nabít proudem v kompaktní nabíjecí stanici. Stanice přitom nemusí být pevně namontována: Může být velmi flexibilně umístěna kdekoliv a potřebuje spolu s vysavačem jen velmi málo místa. Perfektní na rychlé i důkladné čištění bez spleti kabelů: akumulátorový vysavač TurboHybrid od společnosti Klarstein. (electronic-star.cz)

Podobné produkty ako Klarstein TurboHybrid, vysavač, podlahový a ruční vysavač, antracitově modrý , Yamazaki nest 6324, obdélníkový, kov, černý (6324)

Přírodní obdélníkový koberec z mořské trávy Pad Straw - 50*100*1 cm 71132

Přírodní obdélníkový koberec z mořské trávy Pad Straw - 50*100*1 cm 71132
Detail

Přírodní obdélníkový koberec z mořské trávy Pad Straw - 50*100*1 cm Barva: přírodníMateriál: mořská tráva (lahome.cz)

Podobné produkty ako Přírodní obdélníkový koberec z mořské trávy Pad Straw - 50*100*1 cm 71132 , Matně černý kulatý obdélníkový jídelní stůl (241304)

FIXED flipové pouzdro Topic Tab pro Xiaomi Mi Pad 5 / Mi Pad 5 Pro 5G, černá

FIXED flipové pouzdro Topic Tab pro Xiaomi Mi Pad 5 / Mi Pad 5 Pro 5G, černá
Detail

Popis produktu: Elegantní, tenké a praktické pouzdro typu kniha FIXED Topic, navržené přímo pro váš tablet. Pouzdro je vyrobeno z kvalitní a odolné PU kůže obšité po okrajích, která zaručí dostatečnou ochranu tabletu před poškozením. Materiál je příjemný na dotek a vyniká vysokou odolností. Odklápěcí přední část pouzdra kryje displej tabletu a je jištěna zavíráním na magnet. Na vnitřní straně odklápěcí části nejdete praktickou kapsu na kreditní kartu. Transparentní TPU kryt uvnitř pouzdra je vyroben přesně na míru danému zařízení. Všechna ovládací tlačítka zůstanou plně přístupná, stejně tak i nabíjecí konektor a reproduktory. Gelový materiál krytu navíc usnadní vložení i vyjmutí tabletu. Díky důmyslné konstrukci jde pouzdro nastavit do praktické pozice stojánku, kterou oceníte zejména při sledování filmů nebo videohovoru. S pouzdrem FIXED Topic získáte dostatečnou ochranu pro váš tablet v elegantním a stylovém provedení.Vlastnosti:- pouzdro typu kniha- vyrobeno z kvalitní PU kůže- navrženo přesně pro daný typ tabletu- vnitřní transparentní TPU vanička- praktická funkce stojánku- extra tenké provedení - tloušťka pouzdra pouze 2 mm- kapsa na kreditní kartu na vnitřní straně- magnetické zavírání- zesílená zadní strana pro dodatečnou ochranu- plný přístup k ovládacím tlačítkům, konektorům i fotoaparátu- kompatibilní s nalepeným ochranným sklem displeje (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako FIXED flipové pouzdro Topic Tab pro Xiaomi Mi Pad 5 / Mi Pad 5 Pro 5G, černá , Domo do8134 podlahový ventilátor

FIXED Topic Tab pro Xiaomi Mi Pad 5/Mi Pad 5 Pro 5G černé (FIXTOT-843)

FIXED Topic Tab pro Xiaomi Mi Pad 5/Mi Pad 5 Pro 5G černé (FIXTOT-843)
Detail

Pouzdro na tablet Xiaomi Mi Pad 5 Pro 5G 11" a Mi Pad 5, TPU a umělá kůže, zavírací, tvrdé, ochrana displeje proti poškrábání, integrovaný stojánek a výřezy pro konektory a tlačítka Vybíráte povedenou možnost, jak šetřit tablet před otřesy, odřeninami a škrábanci? Zavírací pouzdro Recall01 bude ideální odpovědí. Pouzdro je konstruováno pro tablety o uhlopříčce až 11". Pevná konstrukce krytu FIXED Topic Tab pro Xiaomi Mi Pad 5/Mi Pad 5 Pro 5G černé je příslibem, že váš tablet bude mimo ohrožení. A také vás absolutně nesvazuje v používání konektorů ani čočky fotoaparátu. Černá barva pouzdra na tablet jen završuje celkový dojem. Zajímavé přednosti pouzdra na tablet FIXED Topic Tab pro Xiaomi Mi Pad 5/Mi Pad 5 Pro 5G černé Zavírací typ střeží záda tabletu i displej Vestavěný stojánek je užitečný při prohlížení webu nebo koukání na videa Dovolí uložit tablety do velikosti 11" (alza.cz)

Podobné produkty ako FIXED Topic Tab pro Xiaomi Mi Pad 5/Mi Pad 5 Pro 5G černé (FIXTOT-843) , Domo do8131 podlahový ventilátor

ASUS pad ROG SHEATH černá, 90MP00K3-B0UA00

ASUS pad ROG SHEATH černá, 90MP00K3-B0UA00
Detail

NC01 PLÁŠŤ ROHU BLK Puzdro ROG s extra veľkou veľkosťou, šitím proti oderu a protišmykovou základňou Optimalizované na plynulé kĺzanie myši Obrovské rozmery pre všetky vaše herné zariadenia Protišmyková červená gumová základňa ROG Odolné šitie proti roztrhnutiu TECHNICKÉ ŠPECIFIKÁCIE typ Soft Vrchný materiál Tkanina materiál dna Guma aURA Sync Nie rozmery 900 x 440 x 3 mm obsah 1 x podložka pod myš2 x nálepky s logom ROG . (patro.cz)

Podobné produkty ako ASUS pad ROG SHEATH černá, 90MP00K3-B0UA00 , Stojan na slunečník žulový 25 kg obdélníkový černý (45067)

OCÚN CAPTUR Tlumič pádu, černá, velikost UNI

OCÚN CAPTUR Tlumič pádu, černá, velikost UNI
Detail

Tlumič pádu Ocún CAPTUR pro použití na zajištěných cestách Via ferrata. (sportisimo.cz)

Podobné produkty ako OCÚN CAPTUR Tlumič pádu, černá, velikost UNI , Leifheit podlahový mop classic (55210)

Trust Bigfoot Gel Mouse Pad černá (16977)

Trust Bigfoot Gel Mouse Pad černá (16977)
Detail

Podložka pod myš - materiál: textil, pod zápěstí, gelový polštářek, černá Ergonomická podložka pod myš s měkkou gelovou opěrkou pro zápěstí pro pohodlné umístění ruky bez nadměrného zatížení. Díky tomu dosáhnete pohodlnějšího ovládání myši i při dlouhotrvajícím ježdění myší. Pro myš je nachystán povrch z měkkých mikrovláken, který zvyšuje výkon myši a je vhodný pro všechny typy myší. Protiskluzová spodní strana znamená zvýšenou stabilitu a snadné ovládání myši po podložce.Klíčové vlastnosti podložka pod myš Trust Bigfoot Gel Mouse Pad Gelová opěrka zápěstíPovrch z mikrovlákenProtiskluzová spodní stranaČerné barevné provedeníPro všechny typy myšíTrust Bigfoot Gel Mouse Pad (alza.cz)

Podobné produkty ako Trust Bigfoot Gel Mouse Pad černá (16977) , York hadr podlahový mikrovlákno (5903355085942)

MEXEN Plochá podlahová vpusť čtverec 15x15 cm černá 1710015

MEXEN Plochá podlahová vpusť čtverec 15x15 cm černá 1710015
Detail

Technická data Materiál: nerezová ocel AISI 304 Povrchová úprava: Dlaždice / Černá Šířka: 15 cm Hloubka montáže: 52 mm Kapacita: 50 l / min Mřížka pro lepení obkladů Typ roštu: Oboustranný Tloušťka žlabu a roštu: 1,2 mm Kulatý límec - 2 cm Hloubka roštu - 12 mm Sada obsahuje: Oboustranný maskovací rám s tlumícími vložkami Vyjímatelný filtr na nečistoty Sifon zastavující zápach Žlab na odvod vody Redukce 50/40 mm Těsnicí manžeta Háček pro sejmutí krytu EAN: 5907709190030 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako MEXEN Plochá podlahová vpusť čtverec 15x15 cm černá 1710015 , Ruční šlehač s mísou electrolux esm3310 černý/nerez

MEXEN Plochá podlahová vpusť čtverec 12x12 cm černá 1710012

MEXEN Plochá podlahová vpusť čtverec 12x12 cm černá 1710012
Detail

Technická data Materiál: nerezová ocel AISI 304 Povrchová úprava: Dlaždice / Černá Šířka: 12 cm Hloubka montáže: 52 mm Kapacita: 50 l / min Mřížka pro lepení obkladů Typ roštu: Oboustranný Tloušťka žlabu a roštu: 1,2 mm Kulatý límec - 2 cm Hloubka roštu - 12 mm Sada obsahuje: Oboustranný maskovací rám s tlumícími vložkami Vyjímatelný filtr na nečistoty Sifon zastavující zápach Žlab na odvod vody Redukce 50/40 mm Těsnicí manžeta Háček pro sejmutí krytu EAN: 5907709190023 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako MEXEN Plochá podlahová vpusť čtverec 12x12 cm černá 1710012 , Beamz ice700, černý, mlhovač na led, podlahový mlhovač, 700 w, 1200 ml nádrž

Niceboy ORYX Pad, (oryx-pad)

Detail

Herní podložka pod myš od značky Niceboy. Stylový design, obšité okraje, kvalitní provedení – perfektní přesnost snímání myší. Vhodná jak pro laserové, tak i optické myši. Gumová základna pro maximální stabilitu. Rozměry podložky: 300 × 250 mm. Snadné srolování a transport. (mall.cz)

Podobné produkty ako Niceboy ORYX Pad, (oryx-pad) , Niceboy oryx game pad (oryx-game-pad)

Crash Pad gymnastická žíněnka černá Tloušťka: 10 cm

Crash Pad gymnastická žíněnka černá Tloušťka: 10 cm
Detail

Gymnastická žíněnka Merco Crash Pad je určená ke cvičení na zemi, tvoří ji výplň z vrstvené vysokohustotní polyetylenové pěny v kombinaci s molitanem ve snímatelném nylonovém obalu s povrchem potaženým PVC. Tato povrchová úprava zajišťuje žíněnce vysokou životnost, voděodolnost a odolnost vůči UV záření. Gymnastické žíněnce Merco Crash Pad samozřejmě nechybí textilní úchyty na kratších stranách pro pohodlné přenášení. Vzhledem k nízké hmotnosti 6,6 kilogramu si s ní dokáže poradit i jedna osoba. Žíněnka Merco Crash Pad je k dispozici v rozměru 200x100cm s tloušťkou 10cm a v černé, červené, modré nebo šedé barvě.Parametry:barva:černáSkládací:neZemě původu:IndieCelní sazebník:95069990 (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Crash Pad gymnastická žíněnka černá Tloušťka: 10 cm , Ecg vp s3010 podlahový sáčkový vysavač

Fighter ELBOW PAD Chrániče na lokty, černá, velikost S

Fighter ELBOW PAD Chrániče na lokty, černá, velikost S
Detail

Chrániče na lokty Fighter ELBOW PAD jsou vhodné pro thajský box či MMA. Chrániče vám poskytnou vynikající ochranu i při tvrdých úderech či pádech. (sportisimo.cz)

Podobné produkty ako Fighter ELBOW PAD Chrániče na lokty, černá, velikost S , Vileda 1.2. spray max podlahový mop

Eternico Office ErgoGel Pad MF10 černá (AET-MPEF10B)

Eternico Office ErgoGel Pad MF10 černá (AET-MPEF10B)
Detail

Podložka pod myš - ergonomická, pro optické i laserové myši, textilní, gelová opěrka pro zápěstí, protiskluzová spodní strana z PU, rozměry 235 × 195 × 25 mm Výběr značky AlzaPowerAlzaErgoAlzaGuardBlackmontEternicoFerridaLa ProromanceAlzaCafé Ergonomická podložka pod myš s opěrkou zápěstí Produkty Eternico si můžete doslova vybavit celou kancelář. V sortimentu této značky proto nechybí ani široká nabídka příslušenství pro pohodlnější a efektivnější práci. Podložku pod myš Eternico Office ErgoGel Pad MF10 s gelovou opěrkou zápěstí oceníte nejen doma, ale především v kanceláři při každodenní několikahodinové práci na počítači. Díky svému jednoduchému designu se zaoblenými rohy a decentním logem Eternico se tato elegantní podložka pod myš hodí na každý... (alza.cz)

Podobné produkty ako Eternico Office ErgoGel Pad MF10 černá (AET-MPEF10B) , Ecg vp s5020 podlahový vysavač animal comfort

Eternico Office ErgoGel Pad MG10 černá (AET-MPEG10B)

Eternico Office ErgoGel Pad MG10 černá (AET-MPEG10B)
Detail

Podložka pod myš - ergonomická, pro optické i laserové myši, textilní, gelová opěrka pro zápěstí, protiskluzová spodní strana z PU, rozměry 235 × 195 × 18 mm Výběr značky AlzaPowerAlzaErgoAlzaGuardBlackmontEternicoFerridaLa ProromanceAlzaCafé Ergonomická podložka pod myš s opěrkou zápěstí Produkty Eternico si můžete doslova vybavit celou kancelář. V sortimentu této značky proto nechybí ani široká nabídka příslušenství pro pohodlnější a efektivnější práci. Podložku pod myš Eternico Office ErgoGel Pad MG10 s gelovou opěrkou zápěstí oceníte nejen doma, ale především v kanceláři při každodenní několikahodinové práci na počítači. Díky svému jednoduchému designu se zaoblenými rohy a decentním logem Eternico se tato elegantní podložka pod myš hodí na každý... (alza.cz)

Podobné produkty ako Eternico Office ErgoGel Pad MG10 černá (AET-MPEG10B) , Tesla smart cat toilet silicone pad (tsl-pc-pad-acc)

Eternico Essential Mouse Pad MB10 černá (AET-MPE10B)

Eternico Essential Mouse Pad MB10 černá (AET-MPE10B)
Detail

Podložka pod myš - pro optické i laserové myši, textilní, protiskluzová spodní strana z přírodní gumy, rozměry 250 × 200 × 4 mm Výběr značky AlzaPowerAlzaErgoAlzaGuardBlackmontEternicoFerridaLa ProromanceAlzaCafé Protiskluzová podložka pod myš na doma i do práce Produkty Eternico si můžete doslova vybavit celou kancelář. V sortimentu této značky proto nechybí ani široká nabídka příslušenství pro pohodlnější a efektivnější práci. Eternico Essential Mouse Pad MB10 je cenově dostupná podložka pod myš s protiskluzovou základnou, jejíž kvality oceníte při domácím i kancelářském použití. Díky svému jednoduchému designu se zaoblenými rohy a decentním logem Eternico se tato elegantní podložka pod myš hodí na každý pracovní stůl.... (alza.cz)

Podobné produkty ako Eternico Essential Mouse Pad MB10 černá (AET-MPE10B) , Pedálový odpadkový koš simplehuman – 45 l, kapsa na sáčky, obdélníkový, černý plast /nerez

Eternico Office ErgoGel Pad MF11 černá (AET-MPEF11B)

Eternico Office ErgoGel Pad MF11 černá (AET-MPEF11B)
Detail

Podložka pod myš - ergonomická, pro optické i laserové myši, textilní, gelová opěrka pro zápěstí, protiskluzová spodní strana z PU, rozměry 250 × 190 × 25 mm Výběr značky AlzaPowerAlzaErgoAlzaGuardBlackmontEternicoFerridaLa ProromanceAlzaCafé Ergonomická podložka pod myš s opěrkou zápěstí Produkty Eternico si můžete doslova vybavit celou kancelář. V sortimentu této značky proto nechybí ani široká nabídka příslušenství pro pohodlnější a efektivnější práci. Podložku pod myš Eternico Office ErgoGel Pad MF11 s gelovou opěrkou zápěstí oceníte nejen doma, ale především v kanceláři při každodenní několikahodinové práci na počítači. Díky svému jednoduchému designu se zaoblenými rohy a decentním logem Eternico se tato elegantní podložka pod myš hodí na každý... (alza.cz)

Podobné produkty ako Eternico Office ErgoGel Pad MF11 černá (AET-MPEF11B) , Waldbeck ventura, ruční vozík, maximální zátěž 300 kg, ocel, wpc, černý

Trust BOYE Mouse Pad ECO certified, černá (24743)

Trust BOYE Mouse Pad ECO certified, černá (24743)
Detail

Podložka pod myš - velikost L, materiál: textil a guma, rozměry 25,0×0,3×21,0cm, černá Kancelářská podložka pod myš TRUST usnadňuje ovládání zvýšením přesnosti myši a hladším pohybem. Nejdůležitější předností podložky Trust BOYE Mouse Pad ECO certified, černá je povrch, který je velmi odolný a je příjemný i na dotek. Výrobce si vybral ke zhotovení materiál, jímž je textil a guma. Spodní strana je protiskluzová, což brání posouvání podložky po stole. Aby vám podložka krásně padla na stůl, je potřeba znát její rozměry. Její míry tedy jsou 25 × 21 cm při hmotnosti 90 g. Celkový vzhled dotváří černá barva. Zajímavé parametry podložky pod myš Trust BOYE Mouse Pad ECO certified, černá Kancelářská podložka pod myš vám práci udělá zdravější Při výrobě se využilo materiálu, jímž je textil a guma Rozměry podložky pod myš TRUST jsou 25 × 21 cm Velikost: L Velmi dobře drží na desce stolu Ideálně zvolená černá barva (alza.cz)

Podobné produkty ako Trust BOYE Mouse Pad ECO certified, černá (24743) , Intex bazén dětský obdélníkový (6941057454030)

FIXED Pouzdro se stojánkem Topic Tab pro Xiaomi Mi Pad 5/Mi Pad 5 Pro 5G FIXTOT-843, černé

Detail

Flipové pouzdro z umělé kůže padne vašemu tabletu jako ulité. Fixed Pouzdro se stojánkem Topic Tab pro Xiaomi Mi Pad 5/Mi Pad 5 Pro 5G FIXTOT-843 je opatřené silným magnetem a chrání vaše zařízení jako sejf. Díky přesným výřezům na ovládací prvky a konektory nejsou funkce tabletu v obalu nijak omezené. Funguje i jako stojánek. (mall.cz)

Podobné produkty ako FIXED Pouzdro se stojánkem Topic Tab pro Xiaomi Mi Pad 5/Mi Pad 5 Pro 5G FIXTOT-843, černé , Weis servírovací podnos obdélníkový (16958)

Keramické umyvadlo, černé, obdélníkové (141926)

Keramické umyvadlo, černé, obdélníkové (141926)
Detail

Umyvadlo na desku, keramické, hranaté, rozměry: 14 × 65,5 × 39 cm (V׊×H), černá barva Chystáte se na rekonstrukci koupelny nebo do ní jen potřebujete pořídit méně okoukané vybavení? Umyvadlo SHUMEE vás zaujme svým zpracováním a zapůsobí i na pohled. Oceníte ho v každé koupelně. Chcete-li znát jeho tvar, jde o hranaté umyvadlo s jedinečným designem. Na jeho vzhled i vlastnostnosti má vliv použitý materiál, kterým je keramika. Montáž umyvadla SHUMEE patří k velmi jednoduchým. Uložíte jej na koupelnovou desku, takže můžete ocenit jeho design. Rozměry tohoto modelu budou 14 × 65,5 × 39 cm Zásadní parametry umyvadla Keramické umyvadlo, černé, obdélníkové Klasické umyvadlo vhodné do každé koupelny Je určené k položení na koupelnovou desku Materiál umyvadla SHUMEE: keramika Zalíbí se vám svým hranatým tvarem Umyvadlo SHUMEE dosahuje rozměrů 14 × 65,5 × 39 cm Jeho vzhled ovlivňuje černá barva (alza.cz)

Podobné produkty ako Keramické umyvadlo, černé, obdélníkové (141926) , Klarfit companion, nákladní přívěs, 40kg/50l, přívěs na kolo, ruční vozík, černý

Podlahové krytiny Vebe - rohožky Čistící zóna Capri 07 - Černá 2m

Podlahové krytiny Vebe - rohožky Čistící zóna Capri 07 -   Černá 2m
Detail

Metrážová rohožka Capri 07 Černá je vyrobená ze 100% Polypropylenového vlákna, patří do takzvané čistící zóny, která zaručuje nepropustnost prachu, ani vody. Koberec je zatavený do PVC podkladu, také je velice odolný proti otěru a má velkou sací schopnost. Bude se krásně hodit před obytné domy. (mujkoberec.cz)

Podobné produkty ako Podlahové krytiny Vebe - rohožky Čistící zóna Capri 07 - Černá 2m , Elektrická ruční pilka

iQtech SmartLife GBLW-B, WiFi termostat pro podlahové vytápění, černý

iQtech SmartLife GBLW-B, WiFi termostat pro podlahové vytápění, černý
Detail

iQtech SmartLife GBLW-B, WiFi termostat je určený pro podlahové vytápění. Součástí dodávky je externí teplotní sensor pro podlahu. Stejně jako ostatní iQtech smart produkty lze jej ovládat přes aplikaci Smartlife z mobilního telefonu. Můžete takto snadno vypínat nebo zapínat vytápění, měnit rychlé volby nebo měnit týdenní program vytápění v režimu 5+2. Parametry: Napájení: 95 - 240 V AC, 50 nebo 60 Hz Maximální spínaný proud pro podlahové topení: 16 A Tepelný sensor pro podlahu: NTC3950, 10K Nastavitelný tepelný rozsah: 5 - 35 °C Provozní teplota: 0 - 45 °C Provozní vlhkost: 5 - 95 % RH Vlastní příkon termostatu: (patro.cz)

Podobné produkty ako iQtech SmartLife GBLW-B, WiFi termostat pro podlahové vytápění, černý , Leifheit podlahový mop combi m s teleskopickou tyčí (55311)

Černá podlahová rohožka jelen Black Deer - 75*50*1cm RARMZEH

Černá podlahová rohožka jelen Black Deer - 75*50*1cm RARMZEH
Detail

Černá podlahová rohožka jelen Black Deer - 75*50*1cm Barva: černá, multiMateriál: materiál: 100% polyester / rub: latexHmotnost: 0,9 kg (lahome.cz)

Podobné produkty ako Černá podlahová rohožka jelen Black Deer - 75*50*1cm RARMZEH , Klarstein larma, vysavač, náhradní podlahový kartáč, pro všechny povrchy

Černá podlahová rohožka s daňkem Deer - 75*50*1cm RARMZDH

Černá podlahová rohožka s daňkem Deer - 75*50*1cm RARMZDH
Detail

Černá podlahová rohožka s daňkem Deer - 75*50*1cm Barva: multiMateriál: Polyester / GumaHmotnost: 0,9 kg (lahome.cz)

Podobné produkty ako Černá podlahová rohožka s daňkem Deer - 75*50*1cm RARMZDH , Arctic thermal pad 50x50x0.5mm (actpd00001a)

Samolepicí podlahové čtverce "kámen černá", 2745045, 11 ks = 1m2 (2745045)

Samolepicí podlahové čtverce "kámen černá", 2745045, 11 ks = 1m2 (2745045)
Detail

Samolepicí fólie - podlahová, rozměry 30,5 × 30,5 cm (V׊), omyvatalná, černá barva Zásadní vlastnosti samolepicí fólie Samolepicí podlahové čtverce "kámen černá", 2745045, 11 ks = 1m2 Samolepicí fólií na podlahu d-c-fix vylepšíte vzhled svého domova novým dekorem K nalepení nepotřebujete žádná speciální lepidla Je oblíbená pro své vinylové provedení Zašpiněnou fólii lze omýt vodou Její barva je černá Rozměry samolepicí fólie d-c-fix jsou 30,5 × 30,5 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako Samolepicí podlahové čtverce "kámen černá", 2745045, 11 ks = 1m2 (2745045) , Kensington smartfit mouse pad (k55793eu)

KRETZER Solingen SPIRALE 18 cm černé na podlahové krytiny (113018)

KRETZER Solingen SPIRALE 18 cm černé na podlahové krytiny (113018)
Detail

Nůžky vhodné na koberce a podlahové krytiny, délka nůžek: 18 cm, délka břitů: 5 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako KRETZER Solingen SPIRALE 18 cm černé na podlahové krytiny (113018) , Leki powergrip pad walking (4028173174065)

Samolepicí podlahové čtverce "černá žula", 2745062, 11 ks = 1m2 (2745062)

Samolepicí podlahové čtverce "černá žula", 2745062, 11 ks = 1m2 (2745062)
Detail

Samolepicí fólie - podlahová, rozměry 30,5 × 30,5 cm (V׊), omyvatalná, černá barva Hlavní přednosti samolepicí fólie Samolepicí podlahové čtverce "černá žula", 2745062, 11 ks = 1m2 Samolepicí fólií na podlahu d-c-fix vytvoříte útulný vzhled svého domova Nalepíte ji během chvilky Je oblíbená pro své vinylové provedení Při zašpinění lze fólii omýt vodou Barva samolepicí fólie je černá Rozměry samolepicí fólie d-c-fix činí 30,5 × 30,5 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako Samolepicí podlahové čtverce "černá žula", 2745062, 11 ks = 1m2 (2745062)

Fighter ELBOW PAD Chrániče na lokty, černá, velikost XL

Fighter ELBOW PAD Chrániče na lokty, černá, velikost XL
Detail

Chrániče na lokty Fighter ELBOW PAD jsou vhodné pro thajský box či MMA. Chrániče vám poskytnou vynikající ochranu i při tvrdých úderech či pádech. (sportisimo.cz)

Podobné produkty ako Fighter ELBOW PAD Chrániče na lokty, černá, velikost XL

Select KNEE SUPPORT WITH PAD Bandáž kolene, černá, velikost S

Select KNEE SUPPORT WITH PAD Bandáž kolene, černá, velikost S
Detail

Elastická bandáž na koleno Select KNEE SUPPORT WITH PAD s výztuží je vhodná jak pro sportovní aktivity, tak i při rehabilitaci. Díky své konstrukci stabilizuje kloub a udržuje jej v teple. (sportisimo.cz)

Podobné produkty ako Select KNEE SUPPORT WITH PAD Bandáž kolene, černá, velikost S

Bauer X ELBOW PAD JR Chrániče loktů, černá, velikost S

Bauer X ELBOW PAD JR Chrániče loktů, černá, velikost S
Detail

Juniorské chrániče loktů BAUER X ELBOW PAD JR jsou cenově dostupným modelem určeným pro mladší, začínající hokejisty. Přesto neočekávejte obyčejné a nudné lokty. Bauer X vás překvapí hned několika vlastnostmi, a především na poměry této výkonnostní kategorie exkluzivním designem. Lokty Bauer X byly navržené tak, aby se v nich i hokejoví začátečníci cítili co nejvíc pohodlně. Samozřejmě při zachování maximální bezpečnosti, která je u amatérských hokejistů zvláště důležitá. Pokud si některý z nových modelů od Baueru kupujete poprvé, pak vás příjemně překvapí, jakou tyto lokty dávají hráči svobodu v pohyblivosti. Chrániče mají dělenou konstrukci a anatomicky tvarovaný chránič předloktí, který skvěle přiléhá k tělu a podpoří vás i při těch nejrychlejších pohybech. (sportisimo.cz)

Podobné produkty ako Bauer X ELBOW PAD JR Chrániče loktů, černá, velikost S

Fighter ELBOW PAD Chrániče na lokty, černá, velikost L

Fighter ELBOW PAD Chrániče na lokty, černá, velikost L
Detail

Chrániče na lokty Fighter ELBOW PAD jsou vhodné pro thajský box či MMA. Chrániče vám poskytnou vynikající ochranu i při tvrdých úderech či pádech. (sportisimo.cz)

Podobné produkty ako Fighter ELBOW PAD Chrániče na lokty, černá, velikost L

Fighter ELBOW PAD Chrániče na lokty, černá, velikost M

Fighter ELBOW PAD Chrániče na lokty, černá, velikost M
Detail

Chrániče na lokty Fighter ELBOW PAD jsou vhodné pro thajský box či MMA. Chrániče vám poskytnou vynikající ochranu i při tvrdých úderech či pádech. (sportisimo.cz)

Podobné produkty ako Fighter ELBOW PAD Chrániče na lokty, černá, velikost M

PAPILLON DANCE KNEE PAD Taneční chrániče, černá, velikost XXS

PAPILLON DANCE KNEE PAD Taneční chrániče, černá, velikost XXS
Detail

Chrániče Papillon DANCE KNEE PAD se systémem S.I.P. - (Side Impact Protection). Flexibilní anatomicky zformovaná výplň pro optimální ochranu. Chrániče zpevňují koleno bez omezení normálního pohybu. Chrání koleno při kontaktu se zemí a vzhledem k prodloužené výplni zabraňuje oděru. Velikosti jsou vhodné jak pro děti, tak pro dospělé. Hodí se jak na street dance, tak na trénink ostatních tanců, kde hrozní nebezpečí úrazu nebo odření. (sportisimo.cz)

Podobné produkty ako PAPILLON DANCE KNEE PAD Taneční chrániče, černá, velikost XXS

Niceboy ORYX Game Pad (oryx-game-pad)

Detail

Se špičkovým herním ovladačem Niceboy ORYX Game Pad budete moci hrát všude – ať hrajete na PC, herní konzoli nebo mobilním telefonu, nikdy nebudete ochuzeni o plnohodnotný zážitek ze hry! Dá se rychle připojit bezdrátově pomocí 2,4GHz USB přijímače, technologii Bluetooth či přes microUSB kabel. Dosah bezdrátového přenosu až 8 m. Díky skvělé 400mAh integrované baterii vydrží tento herní ovladač až 10 hodin. Disponuje odnímatelným držákem pro mobilní telefon. (mall.cz)

Podobné produkty ako Niceboy ORYX Game Pad (oryx-game-pad)

Zachycovač pádu AC 010 s tlumičem pádu

Zachycovač pádu AC 010 s tlumičem pádu
Detail

Řízený zachycovač pádu AC 010 s tlumičem pádu. Používá se na flexibilnímukotveném laně pro zachycení pádu. Je určen pro polyamidové lano AC 100 oprůměru 14 mm. Základní vybavení: bezpečnostní brzda, tlumič pádu, ocelovákarabina AZ 002. (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako Zachycovač pádu AC 010 s tlumičem pádu

Niceboy ORYX Game Pad (oryx-game-pad)

Niceboy ORYX Game Pad (oryx-game-pad)
Detail

Gamepad pro PC, PS3 a Mobilní telefon, kompatibilní se systémem Android, iOS, Windows 10, bezdrátové připojení, MicroUSB, integrovaná baterie, analogové páčky, černá barva Gradient selector audio video smart gaming konference Gamepad Niceboy ORYX Game Pad Ohrálo se vám hraní počítačových her pomocí klávesnice? Herní ovladač Niceboy ORYX Game Pad je výborným společníkem k přesnému hraní na PC, herní konzoli a dokonce na mobilním telefonu. Ovladač Niceboy zdobí 17 užitečných tlačítek. Lze velmi jednoduše připojit pomocí bezdrátového USB přijímače, skrze Bluetooth či pomocí kabelu. Potěší vás dlouhou výdrží baterie a ergonomickým tvarem, díky kterému se pohodlně drží. V balení ovladače naleznete užitečný držák pro vaše mobilní... (alza.cz)

Podobné produkty ako Niceboy ORYX Game Pad (oryx-game-pad)

Podlahové krytiny Vebe - rohožky Čistící zóna Matador 2011 7 černá - 2m

Podlahové krytiny Vebe - rohožky Čistící zóna Matador 2011 7 černá -   2m
Detail

Čistící zóna Matador 2011 7 černá je vyrobený ze 100% Polypropylenu, pohlcuje nečistoty a tekutiny. Je určena do prostředí, kde dochází k silnému namáhání. Spodek koberce je z resinu. Bude se krásně hodit před každé dveře. (mujkoberec.cz)

Podobné produkty ako Podlahové krytiny Vebe - rohožky Čistící zóna Matador 2011 7 černá - 2m

MEXEN Flat 360 Slim podlahový žlab 80 cm otočný černá 1741080

MEXEN Flat 360 Slim podlahový žlab 80 cm otočný černá 1741080
Detail

Technická data: Materiál: nerezová ocel AISI 304 Povrchová úprava: černá Hloubka montáže: 52 mm Šířka: 80 cm Kapacita: 40 l / min Šířka roštu (x): 100 Šířka krytu: 31 mm Tloušťka žlabu a roštu: 1,2 mm Hloubka roštu - 23,5 mm Zahrnuta: Jednostranné maskování tlumícími vložkami Rotační sifon, který zastaví nepříjemný zápach Žlab na odvod vody Nastavitelné nohy Redukce 50/40 mm Těsnicí manžeta Háček pro sejmutí krytu EAN: 5907709110267 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako MEXEN Flat 360 Slim podlahový žlab 80 cm otočný černá 1741080

MEXEN Flat 360 Slim podlahový žlab 90 cm otočný černá 1741090

MEXEN Flat 360 Slim podlahový žlab 90 cm otočný černá 1741090
Detail

Technická data: Materiál: nerezová ocel AISI 304 Povrchová úprava: černá Hloubka montáže: 52 mm Šířka: 90 cm Kapacita: 40 l / min Šířka roštu (x): 100 Šířka krytu: 31 mm Tloušťka žlabu a roštu: 1,2 mm Hloubka roštu - 23,5 mm Zahrnuta: Jednostranné maskování tlumícími vložkami Rotační sifon, který zastaví nepříjemný zápach Žlab na odvod vody Nastavitelné nohy Redukce 50/40 mm Těsnicí manžeta Háček pro sejmutí krytu EAN: 5907709110274 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako MEXEN Flat 360 Slim podlahový žlab 90 cm otočný černá 1741090

MEXEN Flat 360 Slim podlahový žlab 60 cm otočný černá 1741060

MEXEN Flat 360 Slim podlahový žlab 60 cm otočný černá 1741060
Detail

Technická data: Materiál: nerezová ocel AISI 304 Povrchová úprava: černá Hloubka montáže: 52 mm Šířka: 60 cm Kapacita: 40 l / min Šířka roštu (x): 100 Šířka krytu: 31 mm Tloušťka žlabu a roštu: 1,2 mm Hloubka roštu - 23,5 mm Zahrnuta: Jednostranné maskování tlumícími vložkami Rotační sifon, který zastaví nepříjemný zápach Žlab na odvod vody Nastavitelné nohy Redukce 50/40 mm Těsnicí manžeta Háček pro sejmutí krytu EAN: 5907709110243 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako MEXEN Flat 360 Slim podlahový žlab 60 cm otočný černá 1741060

Podlahové krytiny Vebe - rohožky Čistící zóna Parijs DB 20 - Černá 2m

Podlahové krytiny Vebe - rohožky Čistící zóna Parijs DB 20 -   Černá 2m
Detail

Čistící rohož Parijs DB 20 je vyrobený ze 100% Polypropylenu, pohlcuje nečistoty a tekutiny. Je určena do prostředí, kde dochází k silnému namáhání. Spodek je z Resinu. Bude se krásně hodit před každé dveře. (mujkoberec.cz)

Podobné produkty ako Podlahové krytiny Vebe - rohožky Čistící zóna Parijs DB 20 - Černá 2m

Protiprachová obdélníková rohožka všívaná 90x150cm černá

Protiprachová obdélníková rohožka všívaná 90x150cm černá
Detail

Rohožka - před dveře, vnitřní, rozměry 90 × 150 cm (Š×D), materiál polypropylen a textil, černá barva Klíčové přednosti produktu Protiprachová obdélníková rohožka všívaná 90x150cm černá Rohožka SHUMEE se postará o odstranění špíny a vlhkosti z vaší obuvi Bude skvělým designovým doplňkem ve vašem interiéru Výrobce k jejímu zhotovení využil kvalitní materiál, jako je polypropylen a textil Rozměry činí 90 × 150 cm (š×d) Předností je jednoduchá údržba a dlouhá životnost Barva rohožky SHUMEE je černá (alza.cz)

Podobné produkty ako Protiprachová obdélníková rohožka všívaná 90x150cm černá

Protiprachová obdélníková rohožka všívaná 80x120cm černá

Protiprachová obdélníková rohožka všívaná 80x120cm černá
Detail

Rohožka - před dveře, vnitřní, rozměry 80 × 120 cm (Š×D), materiál polypropylen a textil, černá barva Zásadní vlastnosti produktu Protiprachová obdélníková rohožka všívaná 80x120cm černá Rohožka SHUMEE odstraní z vaší obuvi drobné nečistoty a přebytečnou vlhkost Rohožka je určena do vnitřních prostor K její výrobě slouží polypropylen a textil Rozměry činí 80 × 120 cm (š×d) Oceníte dlouhou životnost a snadnou údržbu Barva rohožky SHUMEE je černá (alza.cz)

Podobné produkty ako Protiprachová obdélníková rohožka všívaná 80x120cm černá

Protiprachová obdélníková rohožka všívaná 40x60cm černá

Protiprachová obdélníková rohožka všívaná 40x60cm černá
Detail

Rohožka - před dveře, vnitřní, rozměry 40 × 60 cm (Š×D), materiál polypropylen, černá barva Zásadní vlastnosti produktu Protiprachová obdélníková rohožka všívaná 40x60cm černá Rohožka SHUMEE účinně zachytí vlhkost a nečistotu z vaší obuvi Rohožka je určena do vnitřních prostor Výrobním materiálem rohožky je polypropylen Rozměry rohožky: 40 × 60 cm (š×d) Dlouhá životnost a jednoduchá údržba Barva rohožky SHUMEE je černá (alza.cz)

Podobné produkty ako Protiprachová obdélníková rohožka všívaná 40x60cm černá

Bauer X ELBOW PAD INT Chrániče loktů, černá, velikost L

Bauer X ELBOW PAD INT Chrániče loktů, černá, velikost L
Detail

Chrániče loktů BAUER X ELBOW PAD INT jsou cenově dostupným modelem určeným pro amatérské hráče, kteří si chodí zahrát hokej přibližně jednou až dvakrát týdně. Přesto neočekávejte obyčejné a nudné lokty. Lokty Bauer X byly navržené tak, aby se v nich i hokejoví začátečníci cítili co nejvíc pohodlně. Samozřejmě při zachování maximální bezpečnosti, která je u amatérských hokejistů zvláště důležitá. Pokud si některý z nových modelů od Baueru kupujete poprvé, pak vás příjemně překvapí, jakou tyto lokty dávají hráči svobodu v pohyblivosti. Chrániče mají dělenou konstrukci a anatomicky tvarovaný chránič předloktí, který skvěle přiléhá k tělu a podpoří vás i při těch nejrychlejších pohybech. (sportisimo.cz)

Podobné produkty ako Bauer X ELBOW PAD INT Chrániče loktů, černá, velikost L

Bauer X ELBOW PAD SR Chrániče loktů, černá, velikost M

Bauer X ELBOW PAD SR Chrániče loktů, černá, velikost M
Detail

Seniorské chrániče loktů BAUER X ELBOW PAD SR jsou cenově dostupným modelem určeným pro amatérské hráče, kteří si chodí zahrát hokej přibližně jednou až dvakrát týdně. Přesto neočekávejte obyčejné a nudné lokty. Bauer X vás překvapí hned několika vlastnostmi, a především na poměry této výkonnostní kategorie exkluzivním designem. Lokty Bauer X byly navržené tak, aby se v nich i hokejoví začátečníci cítili co nejvíc pohodlně. Samozřejmě při zachování maximální bezpečnosti, která je u amatérských hokejistů zvláště důležitá. Pokud si některý z nových modelů od Baueru kupujete poprvé, pak vás příjemně překvapí, jakou tyto lokty dávají hráči svobodu v pohyblivosti. Chrániče mají dělenou konstrukci a anatomicky tvarovaný chránič předloktí, který skvěle přiléhá k tělu a podpoří vás i při těch nejrychlejších pohybech. (sportisimo.cz)

Podobné produkty ako Bauer X ELBOW PAD SR Chrániče loktů, černá, velikost M
Kartáč tvrdý podlahový ruční, 180 mm, ENPRO (139795), Klarstein TurboHybrid, vysavač, podlahový a ruční vysavač, antracitově modrý, Klarstein TurboHybrid, vysavač, podlahový a ruční vysavač, metalický červený, Ruční detektor kovů, černý (142227), Yamazaki Brick 2361, obdélníkový, kov, černý (2361), Yamazaki Nest 6324, obdélníkový, kov, černý (6324), Matně černý kulatý obdélníkový jídelní stůl (241304), DOMO DO8134 podlahový ventilátor , DOMO DO8131 podlahový ventilátor , Stojan na slunečník žulový 25 kg obdélníkový černý (45067), Leifheit Podlahový mop Classic (55210), YORK hadr podlahový mikrovlákno (5903355085942), Ruční šlehač s mísou Electrolux ESM3310 černý/nerez , Beamz ICE700, černý, mlhovač na led, podlahový mlhovač, 700 W, 1200 ml nádrž, Niceboy ORYX Game Pad (oryx-game-pad), ECG VP S3010 podlahový sáčkový vysavač , Vileda 1.2. Spray Max Podlahový mop , ECG VP S5020 podlahový vysavač Animal Comfort, Tesla Smart Cat Toilet Silicone Pad (TSL-PC-PAD-ACC), Pedálový odpadkový koš Simplehuman – 45 l, kapsa na sáčky, obdélníkový, černý plast /nerez, Waldbeck Ventura, ruční vozík, maximální zátěž 300 kg, ocel, WPC, černý, Intex Bazén dětský obdélníkový (6941057454030), Weis Servírovací podnos obdélníkový (16958), KLARFIT Companion, nákladní přívěs, 40kg/50l, přívěs na kolo, ruční vozík, černý, elektrická ruční pilka, LEIFHEIT Podlahový mop Combi M s teleskopickou tyčí (55311), Klarstein LARMA, vysavač, náhradní podlahový kartáč, pro všechny povrchy, ARCTIC Thermal pad 50x50x0.5mm (ACTPD00001A), Kensington SmartFit Mouse Pad (K55793EU), Leki Powergrip Pad Walking (4028173174065)