Nůž s pevnou čepelí, délka čepele 11 cm, celková délka 12 cm Uvažujete o koupi kvalitního nože s pevnou čepelí? Outdoorový nůž se zdobenou čepelí, 23 cm je klasický nůž, který vás zaujme kompaktní konstrukcí a ostrou čepelí. Celková délka nože je 12 cm. Nůž FEDUS nezklame precizním zpracováním i odolností, díky které bude sloužit dobře a dlouho. Stěžejní parametry nože s pevnou čepelí Outdoorový nůž se zdobenou čepelí, 23 cm Jde o nůž s pevnou čepelí (alza.cz)
Podobné produkty ako Outdoorový nůž se zdobenou čepelí, 23 cm (T-1035) , Skládací vojenský nůž 23 cm, t-996 (t-996)Outdoorový nůž se zdobenou čepelí s délkou čepele 11 cm a celkovou délkou 23cm. Pro jakékoliv účely - kempování, rybaření nebo jen tak pro víkendové houbaře. Toto zboží je určeno pouze pro osoby starší 18-ti let ! Parametry Celková délka: 23 cm Délka čepele: 11 cm (tonerpartner.cz)
Podobné produkty ako Outdoorový nůž se zdobenou čepelí, 23 cm , Tescoma nůž s keramickou čepelí vitamino, 9 cmNůž s pevnou čepelí, délka čepele 14 cm, celková délka 13 cm Poohlížíte se po spolehlivém noži s pevnou čepelí? Lovecký nůž se zdobenou čepelí, 27 cm je jednoduchý model, který vás oslní svou kompaktní konstrukcí. Celková délka nože je 13 cm. Nůž FEDUS ohromí kvalitou a odolností, díky které zůstane dlouho ostrý. Hlavní přednosti nože Lovecký nůž se zdobenou čepelí, 27 cm Jde o nůž s pevnou čepelí (alza.cz)
Podobné produkty ako Lovecký nůž se zdobenou čepelí, 27 cm (T-1033) , Tescoma nůž s keramickou čepelí vitamino 12 cmNůž s pevnou čepelí, délka čepele 13,5 cm, celková délka 12,5 cm Potřebujete kvalitní nůž s pevnou čepelí? Lovecký nůž se zdobenou čepelí, 26 cm je jednoduchý model, který vás oslní svou kompaktní konstrukcí. Celková délka nože je 12,5 cm. Nůž FEDUS potěší precizním zpracováním a odolností, díky které nůž zůstane dlouho ostrý. Důležité parametry nože s pevnou čepelí Lovecký nůž se zdobenou čepelí, 26 cm Jde o nůž s pevnou čepelí (alza.cz)
Podobné produkty ako Lovecký nůž se zdobenou čepelí, 26 cm (T-1034) , Tescoma nůž s keramickou čepelí vitamino 9 cm (642720.00)Nůž s pevnou čepelí, délka čepele 17,5 cm, celková délka 11 cm Uvažujete o koupi kvalitního nože s pevnou čepelí? Turistický nůž se zdobenou čepelí Kandar, 28,5 cm je klasický nůž s perfektní čepelí a překvapivě nízkou hmotností. Celková délka nože je 11 cm. Nůž FEDUS potěší kvalitou zpracování i odolností, díky které bude sloužit dobře a dlouho. Klíčové přednosti nože Turistický nůž se zdobenou čepelí Kandar, 28,5 cm Spolehlivý nůž s pevnou čepelí (alza.cz)
Podobné produkty ako Turistický nůž se zdobenou čepelí Kandar, 28,5 cm (T-1042) , Tescoma nůž s keramickou čepelí vitamino 12 cm (642721.00)Lovecký nůž se zdobenou čepelí s délkou čepele 13,5 cm a celkovou délkou 26cm. Pro jakékoliv účely - kempování, rybaření nebo jen tak pro víkendové houbaře. Toto zboží je určeno pouze pro osoby starší 18-ti let ! Parametry Celková délka: 26 cm Délka čepele: 13,5 cm (tonerpartner.cz)
Podobné produkty ako Lovecký nůž se zdobenou čepelí, 26 cm , Nůž power, 25 mm, 5 čepelí, festa (116091)Lovecký nůž se zdobenou čepelí s délkou čepele 14 cm a celkovou délkou 27cm. Pro jakékoliv účely - kempování, rybaření nebo jen tak pro víkendové houbaře. Toto zboží je určeno pouze pro osoby starší 18-ti let ! Parametry Celková délka: 27 cm Délka čepele: 14 cm (tonerpartner.cz)
Podobné produkty ako Lovecký nůž se zdobenou čepelí, 27 cm , Nůž power, 18 mm, 5 čepelí, festa (116090)Nůž s pevnou čepelí, délka čepele 16 cm, celková délka 12 cm Poohlížíte se po spolehlivém noži s pevnou čepelí? Turistický nůž se zdobenou rukojetí, 28 cm je jednoduchý model s ideálně ostrou čepelí a nízkou hmotností. Celková délka nože je 12 cm. Nůž FEDUS potěší kvalitou zpracování i odolností, díky níž si nůž udrží čepel dlouho ostrou. Základní přednosti nože Turistický nůž se zdobenou rukojetí, 28 cm Spolehlivý nůž s pevnou čepelí (alza.cz)
Podobné produkty ako Turistický nůž se zdobenou rukojetí, 28 cm (T-1038) , Kesper univerzální kuchyňský nůž 23 cm (90625)Turistický nůž se zdobenou čepelí Kandar s délkou čepele 15 cm a celkovou délkou 28,5 cm. Toto zboží je určeno pouze pro osoby starší 18-ti let ! Parametry Celková délka: 29 cm Délka čepele: 17,5 cm Barva čepele: černá (tonerpartner.cz)
Podobné produkty ako Turistický nůž se zdobenou čepelí Kandar, 28,5 cm , Victorinox kuchařský nůž s extra širokou čepelí swiss classic 20 cm (6.8063.20g)Roztírací ohnutý nůž se zúženou čepelí je univerzální cukrářský nástroj, který nesmí chybět žádnému milovníkovi pečení. Využijete ho na uhlazení krémových dortů a dezertů, k potírání dezertů krémem, marmeládou nebo rozehřátou čokoládou. Nožem si můžete pomoci při rychlém přenášení dezertů nebo korpusů. Cukrářská lopatka je vyrobena z kvalitního nerezu a má ergonomickou plastovou rukojeť. Rozměr: čepel 10,5 cm (heliumking.cz)
Podobné produkty ako PME Roztírací nůž ohnutý se zúženou čepelí 23 cm , Fedus r-3017 turistický nůž zavírací 23 cm (20804)Turistický nůž Kandar se zdobenou čepelí a rukojetí s délkou čepele 12 cm a celkovou délkou 21cm. Toto zboží je určeno pouze pro osoby starší 18-ti let ! Parametry Celková délka: 21 cm Délka čepele: 12 cm (tonerpartner.cz)
Podobné produkty ako Turistický nůž Kandar se zdobenou čepelí a rukojetí, 21 cm , Samura damascus 67 nářezový nůž tanto 23 cm (snd67nn)Turistický nůž se zdobenou rukojetí s délkou čepele 16 cm a celkovou délkou 28cm. Toto zboží je určeno pouze pro osoby starší 18-ti let ! Parametry Celková délka: 28 cm Délka čepele: 16 cm Materiál čepele: nerezová ocel (tonerpartner.cz)
Podobné produkty ako Turistický nůž se zdobenou rukojetí, 28 cm , Model cut 29000 - nůž s odlamovací čepelí s kovovou výztuhou (4009803290003)Kapesní skládací nůž s délkou čepele 9 cm a celkovou délkou 20 cm. Pro jakékoliv účely - kempování, rybaření nebo jen tak pro víkendové houbaře. Toto zboží je určeno pouze pro osoby starší 18 let! Parametry Celková délka: 20 cm Délka čepele: 9 cm Tloušťka čepele: 2 mm Hmotnost: 245 gramů (tonerpartner.cz)
Podobné produkty ako Kandar Kapesní nůž se zdobenou rukojetí, 20 cm , Samura mo-v stonewash plátkovací nůž 23 cm (sm-0045b) (snmvswpn23)Nůž zavírací s pevnou čepelí Poohlížíte se po spolehlivém noži s pevnou čepelí? Máte v plánu koupi praktického nože na cesty? Skládací vojenský nůž 23 cm, T-996 je standardní nůž s perfektní čepelí a překvapivě nízkou hmotností. V batohu nebude překážet a v případě potřeby bude kdykoliv po ruce. Nůž BENS zaujme kvalitou a odolností, díky které zůstane dlouho ostrý. Stěžejní parametry nože s pevnou čepelí Skládací vojenský nůž 23 cm, T-996 Významné přednosti zavíracího nože Skládací vojenský nůž 23 cm, T-996 Jedná se o spolehlivý zavírací nůž Jde o nůž s pevnou čepelí (alza.cz)
Podobné produkty ako Skládací vojenský nůž 23 cm, T-996 (T-996) , K&n ru-1035 univerzální kulatý zkosený filtr se vstupem 89 mm a výškou 152 mm (ru-1035)Nůž s pevnou čepelí, délka čepele 15 cm, celková délka 13 cm Uvažujete o koupi kvalitního nože s pevnou čepelí? Outdoorový turistický nůž Kandar, černý, 28 cm je jednoduchý model s ostrou čepelí a kompaktní konstrukcí. Celková délka nože je 13 cm. Nůž FEDUS určitě nezklame svojí kvalitou a odolností, díky které nůž zůstane dlouho ostrý. Zásadní parametry nože s pevnou čepelí Outdoorový turistický nůž Kandar, černý, 28 cm Spolehlivý nůž s pevnou čepelí (alza.cz)
Podobné produkty ako Outdoorový turistický nůž Kandar, černý, 28 cm (T-1041) , Na ostřích čepelí ii.Mramorovaný svícen se zdobenou nohou - Ø 13*30 cm Barva: odstíny šedivéMateriál: keramikaHmotnost: 1,1 kg (lahome.cz)
Podobné produkty ako Mramorovaný svícen se zdobenou nohou - Ø 13*30 cm 6CE1261L , Nouzový outdoorový spací pytel - hotbag (4806)Světle růžový svícen se zdobenou nohou - Ø 14*36 cm Barva: růžováMateriál: keramikaHmotnost: 1,1 kg (lahome.cz)
Podobné produkty ako Světle růžový svícen se zdobenou nohou - Ø 14*36 cm 6CE1268M , Schwarzwolf lobos outdoorový ručník, šedý (8595611007026)Nůž s vlnitým ostřím je ideální především pro zpracování ovoce a zeleniny, ale v kuchyni se uplatní i při dalších činnostech. (home-point.cz)
Podobné produkty ako KDS - Nůž 1035 kuchyňský 3 vlnitý , Vysilacky cobra am 1035 2ksOutdoorový turistický nůž Kandar s délkou čepele 15 cm a celkovou délkou 28 cm. Toto zboží je určeno pouze pro osoby starší 18-ti let ! Parametry Celková délka: 28 cm Délka čepele: 15 cm Barva čepele: černá (tonerpartner.cz)
Podobné produkty ako Outdoorový turistický nůž Kandar, černý, 28 cm , Velikonoční zajíček se žlutým kuřátkem a vajíčky přírodní, 23 cmPlátkovací nůž se zoubkovaným ostřím Classic je štíhlý nůž s robustní, dlouhou čepelí a jemným ostřím. Je vhodný pro přípravu všech druhů masa, porcování pečeně nebo krájení velkých kusů ovoce a zeleniny. Zoubkované ostří funguje jako pila, je tedy ideální pro krájení křupavé kůrky nebo ovoce s tvrdou slupkou, dlouhá čepel pak vyhovuje krájení větších kusů potravin. Nůž je tak ideální na krájení například melounů či ananasů. Série Classic Vysoce kvalitní kované nože vyrobené v Solingenu Perfektně vyvážené, s unikátní ergonomií Pro profesionální kuchaře a nadšence v kuchyni Černá rukojeť ze speciálního syntetického materiálu Klasický vzhled se třemi nýty, dobře padne do ruky Použita špičková německá legovaná ocel X50CrMoV15 Mimořádné ostří, které se snadno udržuje Tvrdost 58 HRC Rockwellovy stupnice Speciální proces broušení PEtec řízený počítačem Přesné ruční honování a leštění pro dokonalé ostří Přísná průběžná kontrola kvality, ostří kontrolováno laserem Standardní tvar záštity pro bezpečný úchop Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Bezproblémové hygienické uchycení střenek Nože lze mýt v myčce nádobí – doporučujeme však ruční mytí Široký sortiment, jenž vznikl ve spolupráci s profesionálními kuchaři Prodloužená záruka na výrobní a materiálové vady 15 let Série obdržela v USA významnou pečeť kvality a hygieny NSF Série nožů Classic perfektně prezentuje nožířské umění značky WÜSTHOF. Je nejoblíbenější řadou z nabídky značky WÜSTHOF, a to nejen pro vysoký komfort použití. Jde o klasické nože s nýtovanou rukojetí, jejichž čepele jsou kovány z jednoho kusu legované nerezové nožířské oceli X50CrMoV15. Díky použití vysoce kvalitních materiálů a preciznímu broušení se pyšní vysokou a dlouhotrvající ostrostí. Vysoce funkční nože Classic jsou vyrobené s velkou péčí až do posledního detailu. Přesně tak, jak se od nožů ze Solingenu očekává. Po prvním použití už nebudete chtít jiný nůž… Rukojeť nožů Classic je vyrobena z odolného syntetického materiálu v typickém designu se třemi nýty. Rukojeti byly navrženy v souladu s požadavky ergonomie, jsou určeny pro pohodlnou práci bez únavy. Kvalitní syntetika snese mytí v myčce nádobí, pro zachování kvality ostří však doporučujeme ruční mytí, které je pro kvalitní nože vhodnější. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF řízený počítačem slouží k tomu, aby byly nože perfektně ostré. Počítač za pomoci laseru proměří ostří nože a zadá robotu informace k perfektnímu nabroušení. Počítačová podpora výroby tak přináší nožům extrémně vysoký počáteční řezný výkon (po celé délce ostří) a jeho dlouhou životnost. Kvalita ostří je vysoká a co je důležité, snadno obnovitelná. V neposlední řadě nutno zmínit i významný certifikát NSF, který série Classic získala v USA. Cílem organizace NSF je ochrana veřejného zdraví a životního prostředí. Certifikuje mimo jiné i kuchyňské vybavení včetně nožů, které nejsou škodlivé pro lidské zdraví. Stejně tak je u výrobku testován i design, bezpečnost materiálu či použití. Logo NSF najdete na produktech, jejichž výroba je šetrná k životnímu prostředí a zbytečně ho nezatěžuje. Použité technologie a materiály K výrobě nožů WÜSTHOF je používána vysoce kvalitní německá ocel X50CrMoV15, jež má cca 0,5 procent uhlíku a jako legovací prvky chrom, molybden a vanad. Díky přidanému chromu je korozivzdorná, což je u kuchyňských nožů žádoucí. Z ocelového pásu kováním v zápustce vznikají precizní čepele. Ty jsou kaleny 15 minut při teplotě 1070 °C a posléze se ve dvou minutách prudce ochlazují na 60 °C. Následným popouštěním (proces pomalého ohřátí materiálu na teplotu 200 °C po dobu 45 minut) se čepel zbavuje vnitřního pnutí a stabilizuje se její martenzitická struktura. Čepel tak získává optimální požadovanou tvrdost 58° Rockwella a vyšší houževnatost. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF s názvem PEtec (Precision Edge Technology) zajišťuje ideální úhel ostří. Jde o špičkovou technologii, kdy jsou nože broušeny za pomoci robotů, které jsou řízeny a kontrolovány počítači. Výhodou tohoto postupu je přesná geometrie po celé délce ostří, pozoruhodný a extrémně vysoký počáteční řezný výkon nože, srovnatelný s ostrou břitvou, a v neposlední řadě dlouhá životnost ostří. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí… (chefshop.cz_ine)
Podobné produkty ako Plátkovací nůž se zoubkovaným ostřím 23 cm Classic WÜSTHOF , Teddies pistole 23 cm s terčem o pr. 19 cm, se světlem se zvukem, na bateriePlátkovací nůž se zoubkovaným ostřím Classic je štíhlý nůž s robustní, dlouhou čepelí a jemným ostřím. Je vhodný pro přípravu všech druhů masa, porcování pečeně nebo krájení velkých kusů ovoce a zeleniny. Zoubkované ostří funguje jako pila, je tedy ideální pro krájení křupavé kůrky nebo ovoce s tvrdou slupkou, dlouhá čepel pak vyhovuje krájení větších kusů potravin. Nůž je tak ideální na krájení například melounů či ananasů. Série Classic Vysoce kvalitní kované nože vyrobené v Solingenu Perfektně vyvážené, s unikátní ergonomií Pro profesionální kuchaře a nadšence v kuchyni Černá rukojeť ze speciálního syntetického materiálu Klasický vzhled se třemi nýty, dobře padne do ruky Použita špičková německá legovaná ocel X50CrMoV15 Mimořádné ostří, které se snadno udržuje Tvrdost 58 HRC Rockwellovy stupnice Speciální proces broušení PEtec řízený počítačem Přesné ruční honování a leštění pro dokonalé ostří Přísná průběžná kontrola kvality, ostří kontrolováno laserem Standardní tvar záštity pro bezpečný úchop Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Bezproblémové hygienické uchycení střenek Nože lze mýt v myčce nádobí – doporučujeme však ruční mytí Široký sortiment, jenž vznikl ve spolupráci s profesionálními kuchaři Prodloužená záruka na výrobní a materiálové vady 15 let Série obdržela v USA významnou pečeť kvality a hygieny NSF Série nožů Classic perfektně prezentuje nožířské umění značky WÜSTHOF. Je nejoblíbenější řadou z nabídky značky WÜSTHOF, a to nejen pro vysoký komfort použití. Jde o klasické nože s nýtovanou rukojetí, jejichž čepele jsou kovány z jednoho kusu legované nerezové nožířské oceli X50CrMoV15. Díky použití vysoce kvalitních materiálů a preciznímu broušení se pyšní vysokou a dlouhotrvající ostrostí. Vysoce funkční nože Classic jsou vyrobené s velkou péčí až do posledního detailu. Přesně tak, jak se od nožů ze Solingenu očekává. Po prvním použití už nebudete chtít jiný nůž… Rukojeť nožů Classic je vyrobena z odolného syntetického materiálu v typickém designu se třemi nýty. Rukojeti byly navrženy v souladu s požadavky ergonomie, jsou určeny pro pohodlnou práci bez únavy. Kvalitní syntetika snese mytí v myčce nádobí, pro zachování kvality ostří však doporučujeme ruční mytí, které je pro kvalitní nože vhodnější. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF řízený počítačem slouží k tomu, aby byly nože perfektně ostré. Počítač za pomoci laseru proměří ostří nože a zadá robotu informace k perfektnímu nabroušení. Počítačová podpora výroby tak přináší nožům extrémně vysoký počáteční řezný výkon (po celé délce ostří) a jeho dlouhou životnost. Kvalita ostří je vysoká a co je důležité, snadno obnovitelná. V neposlední řadě nutno zmínit i významný certifikát NSF, který série Classic získala v USA. Cílem organizace NSF je ochrana veřejného zdraví a životního prostředí. Certifikuje mimo jiné i kuchyňské vybavení včetně nožů, které nejsou škodlivé pro lidské zdraví. Stejně tak je u výrobku testován i design, bezpečnost materiálu či použití. Logo NSF najdete na produktech, jejichž výroba je šetrná k životnímu prostředí a zbytečně ho nezatěžuje. Použité technologie a materiály K výrobě nožů WÜSTHOF je používána vysoce kvalitní německá ocel X50CrMoV15, jež má cca 0,5 procent uhlíku a jako legovací prvky chrom, molybden a vanad. Díky přidanému chromu je korozivzdorná, což je u kuchyňských nožů žádoucí. Z ocelového pásu kováním v zápustce vznikají precizní čepele. Ty jsou kaleny 15 minut při teplotě 1070 °C a posléze se ve dvou minutách prudce ochlazují na 60 °C. Následným popouštěním (proces pomalého ohřátí materiálu na teplotu 200 °C po dobu 45 minut) se čepel zbavuje vnitřního pnutí a stabilizuje se její martenzitická struktura. Čepel tak získává optimální požadovanou tvrdost 58° Rockwella a vyšší houževnatost. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF s názvem PEtec (Precision Edge Technology) zajišťuje ideální úhel ostří. Jde o špičkovou technologii, kdy jsou nože broušeny za pomoci robotů, které jsou řízeny a kontrolovány počítači. Výhodou tohoto postupu je přesná geometrie po celé délce ostří, pozoruhodný a extrémně vysoký počáteční řezný výkon nože, srovnatelný s ostrou břitvou, a v neposlední řadě dlouhá životnost ostří. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí… (chefshop.cz)
Podobné produkty ako Plátkovací nůž se zoubkovaným ostřím 23 cm Classic WÜSTHOF , Nachtmann skleněná mísa 23 cm se silikonovým víkem bossa nova (103577)Skládací vojenský nůž 23 cm Vyrobeno z vysoce kvalitní oceli Vybaveno zámkem Nůž drží pevně v ruce Celková délka: 230 mm Délka čepele: 95 mm Délka rukojeti: 130 mm Šířka čepele: 28 mm Tloušťka čepele : 0,28 cm (tonerpartner.cz)
Podobné produkty ako Skládací vojenský nůž 23 cm , Victorinox nůž na zeleninu se zaoblenou špičkou 8 cm černý (6.7403)POPIS Kuchařský nůž Gourmet 4562/23 od německého výrobce Wüsthof Vám pomůže s každodenní prací v kuchyni. Využijete jej na krájení, sekání nebo kostičkování různých druhů potravin. Nůž je nekovaný, čepel je vyrobena z vysoce kvalitní nerezové oceli a je skvěle vyvážený. Disponuje syntetickou rukojetí, která je upevněna pevnými nýty. SPECIFIKACE Délka čepele: 23 cm Materiál: nerezová ocel, syntetika Záruka: 2 roky Země výroby: Německo VÝHODY A NEVÝHODY Vyroben z vysoce kvalitní nerezové oceli. Nůž je perfektně vyvážen. Rukojeť je upevněna pevnými nýty. Všestranný nůž pro každodenní použití. PRAKTICKÉ RADY Vhodné do myčky: Doporučujeme šetrné ruční mytí. Při umývání v myčce nesmí nůž narážet ostřím do ostatních příborů či nožů. Jak brousit nože pomocí ocílky? Ocílku držte svisle v jedné ruce a nůž ve druhé ruce (nakloněný zhruba 20 ° k povrchu ocílky). Nejlepší je mít oporu (např. stůl a ocílku podložit utěrkou, aby neklouzala), abyste udrželi stejný úhel po celé čepeli a ostření bylo přesné. Práce s ocílkou vyžaduje cvik, aby na ostří nevznikaly nežádoucí zuby. Nožem táhněte od paty ke špičce proti ostří a zopakujte totéž z druhé strany čepele (z každé strany 20 x). Snažte se držet stále stejný úhel, který svírá nůž s ocílkou a příliš netlačte. Zajímá Vás, jaký je rozdíl mezi ocílkou, brouskem na nože a brusným kamenem? VIDEO CO DÁL? Líbí se vám tento produkt? Skvělé! Přidejte ho do košíku a pokračujte v nákupu. Nevyhovuje vám? Zkuste se podívat na ostatní produkty značky Wüsthof nebo na podobné produkty dalších značek. (chefshop.cz_japan)
Podobné produkty ako Wüsthof Gourmet nůž 23 cm 4562/23 , Lenja soft 25g - 1035 sv.růžová (6924)POPIS Kuchařský nůž Gourmet 4562/23 od německého výrobce Wüsthof Vám pomůže s každodenní prací v kuchyni. Využijete jej na krájení, sekání nebo kostičkování různých druhů potravin. Nůž je nekovaný, čepel je vyrobena z vysoce kvalitní nerezové oceli a je skvěle vyvážený. Disponuje syntetickou rukojetí, která je upevněna pevnými nýty. SPECIFIKACE Délka čepele: 23 cm Materiál: nerezová ocel, syntetika Záruka: 2 roky Země výroby: Německo VÝHODY A NEVÝHODY Vyroben z vysoce kvalitní nerezové oceli. Nůž je perfektně vyvážen. Rukojeť je upevněna pevnými nýty. Všestranný nůž pro každodenní použití. PRAKTICKÉ RADY Vhodné do myčky: Doporučujeme šetrné ruční mytí. Při umývání v myčce nesmí nůž narážet ostřím do ostatních příborů či nožů. Jak brousit nože pomocí ocílky? Ocílku držte svisle v jedné ruce a nůž ve druhé ruce (nakloněný zhruba 20 ° k povrchu ocílky). Nejlepší je mít oporu (např. stůl a ocílku podložit utěrkou, aby neklouzala), abyste udrželi stejný úhel po celé čepeli a ostření bylo přesné. Práce s ocílkou vyžaduje cvik, aby na ostří nevznikaly nežádoucí zuby. Nožem táhněte od paty ke špičce proti ostří a zopakujte totéž z druhé strany čepele (z každé strany 20 x). Snažte se držet stále stejný úhel, který svírá nůž s ocílkou a příliš netlačte. Zajímá Vás, jaký je rozdíl mezi ocílkou, brouskem na nože a brusným kamenem? VIDEO CO DÁL? Líbí se vám tento produkt? Skvělé! Přidejte ho do košíku a pokračujte v nákupu. Nevyhovuje vám? Zkuste se podívat na ostatní produkty značky Wüsthof nebo na podobné produkty dalších značek. (chefshop.cz_ine)
Podobné produkty ako Wüsthof Gourmet nůž 23 cm 4562/23 , Sencor svx 043hf sada filtrů svc 1035/38 ( svx 043hf sada filtrů svc 1035/38 )Kuchařský všestranný nůž s 23 cm dlouhou čepelí a s elegantní, trojitě nýtovanou rukojetí z upraveného javorového dřeva. Kuchyňské nože a pomůcky Victorinox s kvalitní dřevěnou rukojetí představují ideální volbu pro milovníky klasiky. Dřevo jako přírodní materiál je příjemné do ruky a výborně doplní atmosféru tradiční kuchyně. Úpravou (modifikací) dřeva se u něj dosahuje lepších vlastností, jakými jsou větší pevnost, pružnost atp. Specifikace: Elegantní kuchařský nůž Víceúčelový Perfektně ostrá čepel Trojitě nýtovaná rukojeť Upravené javorové dřevo Příjemný do ruky Délka čepele: 23 cm (chefshop.cz_japan)
Podobné produkty ako Kuchařský nůž Victorinox dřevo 23 cm , Bombardér t-2990 se odmlčel ()Univerzální víceúčelový nůž ke krájení, sekání a kostkování masa, zeleniny a ryb. Poloviční ochranné zakončení (ochrana prstů) a úzká čepel snižují hmotnost nože. Nůž je součástí řady Classic, ve které najdete nože kované z jednoho kusu kvalitní oceli v odlehčeném designu, díky kterému je čepel pružnější, a který snižuje únavu při krájení. Každé ostří je kontrolováno laserem a je výjimečně ostré. Nože jsou vybaveny ergonomicky tvarovanou rukojetí se třemi nýty. Z hygienických důvodů není mezi rukojetí a ocelí žádná mezera. Specifikace: Praktický univerzální kuchařský nůž Nůž kovaný z jednoho kusu prvotřídní oceli Čepel je speciálně vytvrzena na 58° Rockwella Odlehčený design Ostří je kontrolováno laserem Ergonomicky tvarovaná rukojeť se třemi nýty Skvěle padne do ruky Optimálně vyvážený Hygienický Lze mýt v myčce na nádobí Délka čepele: 23 cm (chefshop.cz_japan)
Podobné produkty ako Kuchařský nůž CLassic Wüsthof 23 cm , Tescoma škrabka s příčnou čepelí grandchefUniverzální víceúčelový nůž ke krájení, sekání a kostkování masa, zeleniny a ryb. Poloviční ochranné zakončení (ochrana prstů) a úzká čepel snižují hmotnost nože. Nůž je součástí řady Classic, ve které najdete nože kované z jednoho kusu kvalitní oceli v odlehčeném designu, díky kterému je čepel pružnější, a který snižuje únavu při krájení. Každé ostří je kontrolováno laserem a je výjimečně ostré. Nože jsou vybaveny ergonomicky tvarovanou rukojetí se třemi nýty. Z hygienických důvodů není mezi rukojetí a ocelí žádná mezera. Specifikace: Praktický univerzální kuchařský nůž Nůž kovaný z jednoho kusu prvotřídní oceli Čepel je speciálně vytvrzena na 58° Rockwella Odlehčený design Ostří je kontrolováno laserem Ergonomicky tvarovaná rukojeť se třemi nýty Skvěle padne do ruky Optimálně vyvážený Hygienický Lze mýt v myčce na nádobí Délka čepele: 23 cm (chefshop.cz_ine)
Podobné produkty ako Kuchařský nůž CLassic Wüsthof 23 cm , Tescoma škrabka s podélnou čepelí grandchefKuchařský všestranný nůž s 23 cm dlouhou čepelí a s elegantní, trojitě nýtovanou rukojetí z upraveného javorového dřeva. Kuchyňské nože a pomůcky Victorinox s kvalitní dřevěnou rukojetí představují ideální volbu pro milovníky klasiky. Dřevo jako přírodní materiál je příjemné do ruky a výborně doplní atmosféru tradiční kuchyně. Úpravou (modifikací) dřeva se u něj dosahuje lepších vlastností, jakými jsou větší pevnost, pružnost atp. Specifikace: Elegantní kuchařský nůž Víceúčelový Perfektně ostrá čepel Trojitě nýtovaná rukojeť Upravené javorové dřevo Příjemný do ruky Délka čepele: 23 cm (chefshop.cz_ine)
Podobné produkty ako Kuchařský nůž Victorinox dřevo 23 cm , Bezpečnostní - plast, s keram. čepelí (h1112)Skládací motýlkový nůž s délkou čepele 11 cm a celkovou délkou 23cm. Toto zboží je určeno pouze pro osoby starší 18-ti let ! Parametry Celková délka: 23 cm Délka čepele: 11 cm Material čepele: nerezová ocel (tonerpartner.cz)
Podobné produkty ako Skládací motýlkový nůž, SKULLS 23 cm , Jungle cave 3 skrýš 23 × 23 × 18 cm (d34604)Skládací motýlkový nůž s délkou čepele 10,5 cm a celkovou délkou 23cm. Toto zboží je určeno pouze pro osoby starší 18-ti let ! Parametry Celková délka: 23 cm Délka čepele: 10,5 cm Material čepele: nerezová ocel (tonerpartner.cz)
Podobné produkty ako Skládací motýlkový nůž, VANILLA 23 cm , Kruhadlo na zelí se 4 noži, 90 x 23 x 10 cmPříprava chutných jídel je opravdové umění, které bezesporu vyžaduje zručnost, zkušenosti a vhodné kuchyňské nářadí. Nože hrají v kuchyni nesmírně důležitou roli, a proto je jejich správný výběr tak důležitý – správně vybrané usnadní a zefektivní loupání a krájení zeleniny a ovoce. Univerzální kuchyňský nůž je vyroben z kvalitní nerezové oceli, která zajišťuje jeho dlouhou životnost. Nůž značky Altom Design má černou čepel pokrytou nepřilnavým povlakem, což výrazně usnadňuje krájení - přísady se nelepí na povrch nože. Povlak také chrání čepel před změnou barvy a korozí. Dokonale profilovaná rukojeť pokrytá protiskluzovou vrstvou zajišťuje, že nůž stabilně padne do ruky, což zvyšuje komfort a bezpečnost používání. (4home.cz)
Podobné produkty ako Altom Univerzální nůž, dl. 23 cmTuristický zdobený nůž od společnosti Kandar s délkou čepele 9 cm a celkovou délkou 21,5cm. Toto zboží je určeno pouze pro osoby starší 18-ti let ! Parametry Celková délka: 21,5 cm Délka čepele: 9 cm (tonerpartner.cz)
Podobné produkty ako Turistický zdobený nůž Kandar, 21,5 cmKuchařský nůž Classic Ikon je robustní, těžký nůž se širokou čepelí jemného a přitom odolného ostří. Všeuměl pro profesionály a hobby kuchaře, který čistí zeleninu, ale také naseká bylinky nebo kotlety. Série Classic Ikon Elegantní kované nože vysoké kvality vyrobené v Solingenu Pro profesionální kuchaře a nadšence v kuchyni Černá rukojeť ze speciálního syntetického materiálu Ergonomická, na dotek příjemná, se třemi nýty Nerezová aplikace s logem na patě rukojeti Použita špičková německá legovaná ocel X50CrMoV15 Mimořádné ostří, které se snadno udržuje Tvrdost 58 HRC Rockwellovy stupnice Speciální proces broušení PEtec řízený počítačem Přesné ruční honování a leštění pro dokonalé ostří Přísná průběžná kontrola kvality, ostří kontrolováno laserem Zkrácený tvar záštity umožňuje použití celého ostří a snazší ostření Hladký přechod mezi kováním a rukojetí Bezproblémové hygienické uchycení střenek Nože lze mýt v myčce nádobí – doporučujeme však ruční mytí Prodloužená záruka na výrobní a materiálové vady 15 let Série obdržela v USA významnou pečeť kvality a hygieny NSF WÜSTHOF, to jsou nože vysoké kvality vyrobené s velkou péčí až do posledního detailu. Přesně tak, jak se od nožů ze Solingenu očekává. Elegantní série nožů Classic Ikon, jejichž čepele jsou kovány z jednoho kusu legované nerezové nožířské oceli X50CrMoV15, zaujme dynamickým tvarem, kvalitou zpracování a následně pak vysokým komfortem použití. Rukojeť nožů Classic Ikon je vyrobena z odolného syntetického materiálu v černé barvě. Vyhovuje požadavkům z hlediska ergonomie, z pohledu estetického pak citlivě kombinuje moderní design a typický vzhled rukojeti se třemi nýty. Odolný materiál rukojeti snese mytí v myčce nádobí, pro zachování kvality ostří však doporučujeme ruční mytí, které je pro kvalitní nože vhodnější. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF řízený počítačem slouží k tomu, aby byly nože perfektně ostré. Počítač za pomoci laseru proměří ostří nože a zadá robotu informace k perfektnímu nabroušení. Počítačová podpora výroby tak přináší nožům extrémně vysoký počáteční řezný výkon (po celé délce ostří) a jeho dlouhou životnost. Kvalita ostří je vysoká a co je důležité, snadno obnovitelná. V neposlední řadě nutno zmínit i významný certifikát NSF, který série Classic Ikon získala v USA. Cílem organizace NSF je ochrana veřejného zdraví a životního prostředí. Certifikuje mimo jiné i kuchyňské vybavení včetně nožů, které nejsou škodlivé pro lidské zdraví. Stejně tak je u výrobku testován i design, bezpečnost materiálu či použití. Logo NSF najdete na produktech, jejichž výroba je šetrná k životnímu prostředí a zbytečně ho nezatěžuje. Použité technologie a materiály K výrobě nožů WÜSTHOF je používána vysoce kvalitní německá ocel X50CrMoV15, jež má cca 0,5 procent uhlíku a jako legovací prvky chrom, molybden a vanad. Díky přidanému chromu je korozivzdorná, což je u kuchyňských nožů žádoucí. Z ocelového pásu kováním v zápustce vznikají precizní čepele. Ty jsou kaleny 15 minut při teplotě 1070 °C a posléze se ve dvou minutách prudce ochlazují na 60 °C. Následným popouštěním (proces pomalého ohřátí materiálu na teplotu 200 °C po dobu 45 minut) se čepel zbavuje vnitřního pnutí a stabilizuje se její martenzitická struktura. Čepel tak získává optimální požadovanou tvrdost 58° Rockwella a vyšší houževnatost. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF s názvem PEtec (Precision Edge Technology) zajišťuje ideální úhel ostří. Jde o špičkovou technologii, kdy jsou nože broušeny za pomoci robotů, které jsou řízeny a kontrolovány počítači. Výhodou tohoto postupu je přesná geometrie po celé délce ostří, pozoruhodný a extrémně vysoký počáteční řezný výkon nože, srovnatelný s ostrou břitvou, a v neposlední řadě dlouhá životnost ostří. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Záštita je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy a zajišťuje přesné a bezpečné ovládání nože. Kování na záštitě u nožů Classic Ikon plynule přechází do horní části rikasa pro ještě pohodlnější úchop. Ergonomická rukojeť je vyrobena z odolného syntetického materiálu, který je nerozbitný, odolný proti nárazu či potravinovým kyselinám. Lze ji mýt v myčce nádobí. Střenky jsou ke stopce přichyceny třemi nýty.… (chefshop.cz_japan)
Podobné produkty ako Kuchařský nůž 23 cm Classic Ikon WÜSTHOFNůž na maso Classic je štíhlý nůž s robustní, dlouhou čepelí a jemným ostřím. Je vhodný pro přípravu všech druhů masa a pro porcování pečeně. Série Classic Vysoce kvalitní kované nože vyrobené v Solingenu Perfektně vyvážené, s unikátní ergonomií Pro profesionální kuchaře a nadšence v kuchyni Černá rukojeť ze speciálního syntetického materiálu Klasický vzhled se třemi nýty, dobře padne do ruky Použita špičková německá legovaná ocel X50CrMoV15 Mimořádné ostří, které se snadno udržuje Tvrdost 58 HRC Rockwellovy stupnice Speciální proces broušení PEtec řízený počítačem Přesné ruční honování a leštění pro dokonalé ostří Přísná průběžná kontrola kvality, ostří kontrolováno laserem Standardní tvar záštity pro bezpečný úchop Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Bezproblémové hygienické uchycení střenek Nože lze mýt v myčce nádobí – doporučujeme však ruční mytí Široký sortiment, jenž vznikl ve spolupráci s profesionálními kuchaři Prodloužená záruka na výrobní a materiálové vady 15 let Série obdržela v USA významnou pečeť kvality a hygieny NSF Série nožů Classic perfektně prezentuje nožířské umění značky WÜSTHOF. Je nejoblíbenější řadou z nabídky značky WÜSTHOF, a to nejen pro vysoký komfort použití. Jde o klasické nože s nýtovanou rukojetí, jejichž čepele jsou kovány z jednoho kusu legované nerezové nožířské oceli X50CrMoV15. Díky použití vysoce kvalitních materiálů a preciznímu broušení se pyšní vysokou a dlouhotrvající ostrostí. Vysoce funkční nože Classic jsou vyrobené s velkou péčí až do posledního detailu. Přesně tak, jak se od nožů ze Solingenu očekává. Po prvním použití už nebudete chtít jiný nůž… Rukojeť nožů Classic je vyrobena z odolného syntetického materiálu v typickém designu se třemi nýty. Rukojeti byly navrženy v souladu s požadavky ergonomie, jsou určeny pro pohodlnou práci bez únavy. Kvalitní syntetika snese mytí v myčce nádobí, pro zachování kvality ostří však doporučujeme ruční mytí, které je pro kvalitní nože vhodnější. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF řízený počítačem slouží k tomu, aby byly nože perfektně ostré. Počítač za pomoci laseru proměří ostří nože a zadá robotu informace k perfektnímu nabroušení. Počítačová podpora výroby tak přináší nožům extrémně vysoký počáteční řezný výkon (po celé délce ostří) a jeho dlouhou životnost. Kvalita ostří je vysoká a co je důležité, snadno obnovitelná. V neposlední řadě nutno zmínit i významný certifikát NSF, který série Classic získala v USA. Cílem organizace NSF je ochrana veřejného zdraví a životního prostředí. Certifikuje mimo jiné i kuchyňské vybavení včetně nožů, které nejsou škodlivé pro lidské zdraví. Stejně tak je u výrobku testován i design, bezpečnost materiálu či použití. Logo NSF najdete na produktech, jejichž výroba je šetrná k životnímu prostředí a zbytečně ho nezatěžuje. Použité technologie a materiály K výrobě nožů WÜSTHOF je používána vysoce kvalitní německá ocel X50CrMoV15, jež má cca 0,5 procent uhlíku a jako legovací prvky chrom, molybden a vanad. Díky přidanému chromu je korozivzdorná, což je u kuchyňských nožů žádoucí. Z ocelového pásu kováním v zápustce vznikají precizní čepele. Ty jsou kaleny 15 minut při teplotě 1070 °C a posléze se ve dvou minutách prudce ochlazují na 60 °C. Následným popouštěním (proces pomalého ohřátí materiálu na teplotu 200 °C po dobu 45 minut) se čepel zbavuje vnitřního pnutí a stabilizuje se její martenzitická struktura. Čepel tak získává optimální požadovanou tvrdost 58° Rockwella a vyšší houževnatost. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF s názvem PEtec (Precision Edge Technology) zajišťuje ideální úhel ostří. Jde o špičkovou technologii, kdy jsou nože broušeny za pomoci robotů, které jsou řízeny a kontrolovány počítači. Výhodou tohoto postupu je přesná geometrie po celé délce ostří, pozoruhodný a extrémně vysoký počáteční řezný výkon nože, srovnatelný s ostrou břitvou, a v neposlední řadě dlouhá životnost ostří. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Standardní záštita je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy, chrání prsty před sklouznutím na ostří a zajišťuje přesné ovládání nože. Ergonomická rukojeť je vyrobena z odolného syntetického materiálu, který… (chefshop.cz_japan)
Podobné produkty ako Nůž na maso 23 cm Classic WÜSTHOFNůž na chléb Ikon je opatřen dlouhou, silnou vroubkovanou čepelí. Toto ostří krájí bez námahy tvrdý chléb a jiné pečivo. Díky svým průbojným dlouhým hrotům vytváří úhledné plátky. Série Ikon Luxusní kované nože špičkové kvality vyrobené v Solingenu Krásná rukojeť z výběrového dřeva grenadill Ergonomická, na dotek příjemná, se třemi nýty Nerezová aplikace s logem na patě rukojeti Každý nůž je unikátní, perfektně vyvážený Použita špičková německá legovaná ocel X50CrMoV15 Mimořádné ostří, které se snadno udržuje Tvrdost 58 HRC Rockwellovy stupnice Přesné ruční honování a leštění pro dokonalé ostří Přísná průběžná kontrola kvality, ostří kontrolováno laserem Zkrácený tvar záštity umožňuje použití celého ostří a snazší ostření Hladký přechod mezi kováním a rukojetí Bezproblémové hygienické uchycení střenek Nože nejsou vhodné pro umývání v myčce nádobí Prodloužená záruka na výrobní a materiálové vady 15 let Značka WÜSTHOF zařadila do svého sortimentu luxusní sérii nožů Ikon, které jsou kovány z jednoho kusu legované nerezové nožířské oceli X50CrMoV15. Jde o nože perfektně vyvážené s dokonalým ostřím. Výjimečnou ostrost nožů Ikon zajišťuje přesné ruční honování a finální leštění čepelí. Kvalita ostří je vysoká a co je důležité, snadno obnovitelná. Dřevěná třínýtá rukojeť nožů Ikon z afrického dřeva grenadill zaujme hned na první pohled. Její dynamický tvar nenechá žádného kuchaře chladným. Rukojeť plně vyhovuje požadavkům z hlediska ergonomie, z pohledu estetického pak dokonale kombinuje moderní design a elegantní strukturu dřeva, kterému se také říká mozambický eben. WÜSTHOF, to jsou nože špičkové kvality vyrobené s velkou péčí až do posledního detailu. Přesně tak, jak se od nožů ze Solingenu očekává. Použité technologie a materiály K výrobě nožů WÜSTHOF je používána vysoce kvalitní německá ocel X50CrMoV15, jež má cca 0,5 procent uhlíku a jako legovací prvky chrom, molybden a vanad. Díky přidanému chromu je korozivzdorná, což je u kuchyňských nožů žádoucí. Z ocelového pásu kováním v zápustce vznikají precizní čepele. Ty jsou kaleny 15 minut při teplotě 1070 °C a posléze se ve dvou minutách prudce ochlazují na 60 °C. Následným popouštěním (proces pomalého ohřátí materiálu na teplotu 200 °C po dobu 45 minut) se čepel zbavuje vnitřního pnutí a stabilizuje se její martenzitická struktura. Čepel tak získává optimální požadovanou tvrdost 58° Rockwella a vyšší houževnatost. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Záštita je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy a zajišťuje přesné a bezpečné ovládání nože. Kování na záštitě u nožů Ikon plynule přechází do horní části rikasa pro ještě pohodlnější úchop. Ergonomická rukojeť je vyrobena z afrického dřeva grenadill. Jde o velmi trvanlivé, tvrdé dřevo s hustotou vyšší než eben. Díky vysokému obsahu pryskyřice je relativně necitlivé vůči vlhkosti, avšak není vhodné pro mytí v myčce nádobí. Dřevěné střenky nožů série Ikon jsou ke stopce pevně přichyceny třemi nýty. Dokonalé slícování jednotlivých částí brání zachycování usazenin a bakterií. Broušení nožů WÜSTHOF Každý nůž je potřeba čas od času nabrousit, protože se po delším užívání ztupí. K udržení a oživení ostří slouží chromované ocílky, pro broušení nožů pak doporučujeme brusné kamenyWÜSTHOF. Pro méně zkušené máme v nabídce i brousky se snazší obsluhou. Postačí několikrát opatrně protáhnout nůž brusnou drážkou a ostří bude obnovené. Společnost Ed. Wüsthof Dreizackwerk KG byla založena v Solingenu již v roce 1814 a během dvě stě let její existence se ve vedení vystřídalo již sedm generací rodiny Wüsthofů. Pyšní se jedněmi z nejmodernějších, vysoce automatizovaných výrobních procesů na světě. Například při výrobě nožů v téměř 40 krocích používá na 100 robotů. Nože značky WÜSTHOF jsou dnes prodávány ve více než 80 zemích světa. Díky použití špičkových materiálů a moderních technologií řízených počítači jsou pohodlné k použití a přípravě jídla. Kulinářské potěšení samo o sobě. (chefshop.cz_japan)
Podobné produkty ako Nůž na chléb 23 cm Ikon WÜSTHOFNůž na chléb Classic je opatřen dlouhou, silnou vroubkovanou čepelí. Toto ostří krájí bez námahy tvrdý chléb a jiné pečivo. Díky svým průbojným dlouhým hrotům vytváří úhledné plátky. Série Classic Vysoce kvalitní kované nože vyrobené v Solingenu Perfektně vyvážené, s unikátní ergonomií Pro profesionální kuchaře a nadšence v kuchyni Černá rukojeť ze speciálního syntetického materiálu Klasický vzhled se třemi nýty, dobře padne do ruky Použita špičková německá legovaná ocel X50CrMoV15 Mimořádné ostří, které se snadno udržuje Tvrdost 58 HRC Rockwellovy stupnice Speciální proces broušení PEtec řízený počítačem Přesné ruční honování a leštění pro dokonalé ostří Přísná průběžná kontrola kvality, ostří kontrolováno laserem Standardní tvar záštity pro bezpečný úchop Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Bezproblémové hygienické uchycení střenek Nože lze mýt v myčce nádobí – doporučujeme však ruční mytí Široký sortiment, jenž vznikl ve spolupráci s profesionálními kuchaři Prodloužená záruka na výrobní a materiálové vady 15 let Série obdržela v USA významnou pečeť kvality a hygieny NSF Série nožů Classic perfektně prezentuje nožířské umění značky WÜSTHOF. Je nejoblíbenější řadou z nabídky značky WÜSTHOF, a to nejen pro vysoký komfort použití. Jde o klasické nože s nýtovanou rukojetí, jejichž čepele jsou kovány z jednoho kusu legované nerezové nožířské oceli X50CrMoV15. Díky použití vysoce kvalitních materiálů a preciznímu broušení se pyšní vysokou a dlouhotrvající ostrostí. Vysoce funkční nože Classic jsou vyrobené s velkou péčí až do posledního detailu. Přesně tak, jak se od nožů ze Solingenu očekává. Po prvním použití už nebudete chtít jiný nůž… Rukojeť nožů Classic je vyrobena z odolného syntetického materiálu v typickém designu se třemi nýty. Rukojeti byly navrženy v souladu s požadavky ergonomie, jsou určeny pro pohodlnou práci bez únavy. Kvalitní syntetika snese mytí v myčce nádobí, pro zachování kvality ostří však doporučujeme ruční mytí, které je pro kvalitní nože vhodnější. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF řízený počítačem slouží k tomu, aby byly nože perfektně ostré. Počítač za pomoci laseru proměří ostří nože a zadá robotu informace k perfektnímu nabroušení. Počítačová podpora výroby tak přináší nožům extrémně vysoký počáteční řezný výkon (po celé délce ostří) a jeho dlouhou životnost. Kvalita ostří je vysoká a co je důležité, snadno obnovitelná. V neposlední řadě nutno zmínit i významný certifikát NSF, který série Classic získala v USA. Cílem organizace NSF je ochrana veřejného zdraví a životního prostředí. Certifikuje mimo jiné i kuchyňské vybavení včetně nožů, které nejsou škodlivé pro lidské zdraví. Stejně tak je u výrobku testován i design, bezpečnost materiálu či použití. Logo NSF najdete na produktech, jejichž výroba je šetrná k životnímu prostředí a zbytečně ho nezatěžuje. Použité technologie a materiály K výrobě nožů WÜSTHOF je používána vysoce kvalitní německá ocel X50CrMoV15, jež má cca 0,5 procent uhlíku a jako legovací prvky chrom, molybden a vanad. Díky přidanému chromu je korozivzdorná, což je u kuchyňských nožů žádoucí. Z ocelového pásu kováním v zápustce vznikají precizní čepele. Ty jsou kaleny 15 minut při teplotě 1070 °C a posléze se ve dvou minutách prudce ochlazují na 60 °C. Následným popouštěním (proces pomalého ohřátí materiálu na teplotu 200 °C po dobu 45 minut) se čepel zbavuje vnitřního pnutí a stabilizuje se její martenzitická struktura. Čepel tak získává optimální požadovanou tvrdost 58° Rockwella a vyšší houževnatost. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF s názvem PEtec (Precision Edge Technology) zajišťuje ideální úhel ostří. Jde o špičkovou technologii, kdy jsou nože broušeny za pomoci robotů, které jsou řízeny a kontrolovány počítači. Výhodou tohoto postupu je přesná geometrie po celé délce ostří, pozoruhodný a extrémně vysoký počáteční řezný výkon nože, srovnatelný s ostrou břitvou, a v neposlední řadě dlouhá životnost ostří. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Standardní záštita je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy, chrání prsty před sklouznutím na ostří a zajišťuje přesné ovládání nože. Ergonomická rukojeť je vyrobena… (chefshop.cz_ine)
Podobné produkty ako Nůž na chléb 23 cm Classic WÜSTHOFNůž na chléb Ikon je opatřen dlouhou, silnou vroubkovanou čepelí. Toto ostří krájí bez námahy tvrdý chléb a jiné pečivo. Díky svým průbojným dlouhým hrotům vytváří úhledné plátky. Série Ikon Luxusní kované nože špičkové kvality vyrobené v Solingenu Krásná rukojeť z výběrového dřeva grenadill Ergonomická, na dotek příjemná, se třemi nýty Nerezová aplikace s logem na patě rukojeti Každý nůž je unikátní, perfektně vyvážený Použita špičková německá legovaná ocel X50CrMoV15 Mimořádné ostří, které se snadno udržuje Tvrdost 58 HRC Rockwellovy stupnice Přesné ruční honování a leštění pro dokonalé ostří Přísná průběžná kontrola kvality, ostří kontrolováno laserem Zkrácený tvar záštity umožňuje použití celého ostří a snazší ostření Hladký přechod mezi kováním a rukojetí Bezproblémové hygienické uchycení střenek Nože nejsou vhodné pro umývání v myčce nádobí Prodloužená záruka na výrobní a materiálové vady 15 let Značka WÜSTHOF zařadila do svého sortimentu luxusní sérii nožů Ikon, které jsou kovány z jednoho kusu legované nerezové nožířské oceli X50CrMoV15. Jde o nože perfektně vyvážené s dokonalým ostřím. Výjimečnou ostrost nožů Ikon zajišťuje přesné ruční honování a finální leštění čepelí. Kvalita ostří je vysoká a co je důležité, snadno obnovitelná. Dřevěná třínýtá rukojeť nožů Ikon z afrického dřeva grenadill zaujme hned na první pohled. Její dynamický tvar nenechá žádného kuchaře chladným. Rukojeť plně vyhovuje požadavkům z hlediska ergonomie, z pohledu estetického pak dokonale kombinuje moderní design a elegantní strukturu dřeva, kterému se také říká mozambický eben. WÜSTHOF, to jsou nože špičkové kvality vyrobené s velkou péčí až do posledního detailu. Přesně tak, jak se od nožů ze Solingenu očekává. Použité technologie a materiály K výrobě nožů WÜSTHOF je používána vysoce kvalitní německá ocel X50CrMoV15, jež má cca 0,5 procent uhlíku a jako legovací prvky chrom, molybden a vanad. Díky přidanému chromu je korozivzdorná, což je u kuchyňských nožů žádoucí. Z ocelového pásu kováním v zápustce vznikají precizní čepele. Ty jsou kaleny 15 minut při teplotě 1070 °C a posléze se ve dvou minutách prudce ochlazují na 60 °C. Následným popouštěním (proces pomalého ohřátí materiálu na teplotu 200 °C po dobu 45 minut) se čepel zbavuje vnitřního pnutí a stabilizuje se její martenzitická struktura. Čepel tak získává optimální požadovanou tvrdost 58° Rockwella a vyšší houževnatost. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Záštita je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy a zajišťuje přesné a bezpečné ovládání nože. Kování na záštitě u nožů Ikon plynule přechází do horní části rikasa pro ještě pohodlnější úchop. Ergonomická rukojeť je vyrobena z afrického dřeva grenadill. Jde o velmi trvanlivé, tvrdé dřevo s hustotou vyšší než eben. Díky vysokému obsahu pryskyřice je relativně necitlivé vůči vlhkosti, avšak není vhodné pro mytí v myčce nádobí. Dřevěné střenky nožů série Ikon jsou ke stopce pevně přichyceny třemi nýty. Dokonalé slícování jednotlivých částí brání zachycování usazenin a bakterií. Broušení nožů WÜSTHOF Každý nůž je potřeba čas od času nabrousit, protože se po delším užívání ztupí. K udržení a oživení ostří slouží chromované ocílky, pro broušení nožů pak doporučujeme brusné kamenyWÜSTHOF. Pro méně zkušené máme v nabídce i brousky se snazší obsluhou. Postačí několikrát opatrně protáhnout nůž brusnou drážkou a ostří bude obnovené. Společnost Ed. Wüsthof Dreizackwerk KG byla založena v Solingenu již v roce 1814 a během dvě stě let její existence se ve vedení vystřídalo již sedm generací rodiny Wüsthofů. Pyšní se jedněmi z nejmodernějších, vysoce automatizovaných výrobních procesů na světě. Například při výrobě nožů v téměř 40 krocích používá na 100 robotů. Nože značky WÜSTHOF jsou dnes prodávány ve více než 80 zemích světa. Díky použití špičkových materiálů a moderních technologií řízených počítači jsou pohodlné k použití a přípravě jídla. Kulinářské potěšení samo o sobě. (chefshop.cz_ine)
Podobné produkty ako Nůž na chléb 23 cm Ikon WÜSTHOFNůž IKON na chléb s jedinečným dvojitě vroubkovaným ostřím nakrájí tvrdou kůrku křupavého chleba stejně snadno jako měkký chléb nebo velké ovoce, např. dýni. Rozdíl oproti tradičním vroubkovaným ostřím pocítíte okamžitě. Rukojeť je vyrobena z nádherného afrického grenadilového dřeva, které má výraznou strukturu, díky níž je každý nůž jedinečný a je skutečnou lahůdkou pro oko. Luxusní dřevo je odolné vůči vodě a díky jeho hygienickým vlastnostem je obzvláště vhodné pro použití v kuchyni. Rukojeť je díky přirozenému, pohodlnému, teplému pocitu a ergonomickému tvaru mimořádně příjemná v ruce. Jedinečná geometrie s masivní hlavou a patou nože zajišťuje optimální vyvážení a zaručuje práci bez námahy i při delším používání. Se svými unikátními vlastnostmi jsou nože řady IKON zážitkem pro smysly. Hlavní výhody: Nůž na chléb s jedinečným dvojitě vroubkovaným ostřím Řada Ikon Rukojeť z nádherného afrického grenadilového dřeva Toto dřevo je odolné vůči vodě, je hygienické Ergonomický tvar Optimální vyvážení Práce bez námahy i při delším používání Unikátní vlastnosti Trojitě nýtovaná rukojeť Pouze pro ruční mytí Specifikace: Celková délka: 36 cm Délka čepele: 23 cm Výška čepele: 3,1 cm Hmotnost: 196 g (chefshop.cz_japan)
Podobné produkty ako Nůž na chléb Ikon Wüsthof 23 cmNůž na chléb Classic je opatřen dlouhou, silnou vroubkovanou čepelí. Toto ostří krájí bez námahy tvrdý chléb a jiné pečivo. Díky svým průbojným dlouhým hrotům vytváří úhledné plátky. Série Classic Vysoce kvalitní kované nože vyrobené v Solingenu Perfektně vyvážené, s unikátní ergonomií Pro profesionální kuchaře a nadšence v kuchyni Černá rukojeť ze speciálního syntetického materiálu Klasický vzhled se třemi nýty, dobře padne do ruky Použita špičková německá legovaná ocel X50CrMoV15 Mimořádné ostří, které se snadno udržuje Tvrdost 58 HRC Rockwellovy stupnice Speciální proces broušení PEtec řízený počítačem Přesné ruční honování a leštění pro dokonalé ostří Přísná průběžná kontrola kvality, ostří kontrolováno laserem Standardní tvar záštity pro bezpečný úchop Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Bezproblémové hygienické uchycení střenek Nože lze mýt v myčce nádobí – doporučujeme však ruční mytí Široký sortiment, jenž vznikl ve spolupráci s profesionálními kuchaři Prodloužená záruka na výrobní a materiálové vady 15 let Série obdržela v USA významnou pečeť kvality a hygieny NSF Série nožů Classic perfektně prezentuje nožířské umění značky WÜSTHOF. Je nejoblíbenější řadou z nabídky značky WÜSTHOF, a to nejen pro vysoký komfort použití. Jde o klasické nože s nýtovanou rukojetí, jejichž čepele jsou kovány z jednoho kusu legované nerezové nožířské oceli X50CrMoV15. Díky použití vysoce kvalitních materiálů a preciznímu broušení se pyšní vysokou a dlouhotrvající ostrostí. Vysoce funkční nože Classic jsou vyrobené s velkou péčí až do posledního detailu. Přesně tak, jak se od nožů ze Solingenu očekává. Po prvním použití už nebudete chtít jiný nůž… Rukojeť nožů Classic je vyrobena z odolného syntetického materiálu v typickém designu se třemi nýty. Rukojeti byly navrženy v souladu s požadavky ergonomie, jsou určeny pro pohodlnou práci bez únavy. Kvalitní syntetika snese mytí v myčce nádobí, pro zachování kvality ostří však doporučujeme ruční mytí, které je pro kvalitní nože vhodnější. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF řízený počítačem slouží k tomu, aby byly nože perfektně ostré. Počítač za pomoci laseru proměří ostří nože a zadá robotu informace k perfektnímu nabroušení. Počítačová podpora výroby tak přináší nožům extrémně vysoký počáteční řezný výkon (po celé délce ostří) a jeho dlouhou životnost. Kvalita ostří je vysoká a co je důležité, snadno obnovitelná. V neposlední řadě nutno zmínit i významný certifikát NSF, který série Classic získala v USA. Cílem organizace NSF je ochrana veřejného zdraví a životního prostředí. Certifikuje mimo jiné i kuchyňské vybavení včetně nožů, které nejsou škodlivé pro lidské zdraví. Stejně tak je u výrobku testován i design, bezpečnost materiálu či použití. Logo NSF najdete na produktech, jejichž výroba je šetrná k životnímu prostředí a zbytečně ho nezatěžuje. Použité technologie a materiály K výrobě nožů WÜSTHOF je používána vysoce kvalitní německá ocel X50CrMoV15, jež má cca 0,5 procent uhlíku a jako legovací prvky chrom, molybden a vanad. Díky přidanému chromu je korozivzdorná, což je u kuchyňských nožů žádoucí. Z ocelového pásu kováním v zápustce vznikají precizní čepele. Ty jsou kaleny 15 minut při teplotě 1070 °C a posléze se ve dvou minutách prudce ochlazují na 60 °C. Následným popouštěním (proces pomalého ohřátí materiálu na teplotu 200 °C po dobu 45 minut) se čepel zbavuje vnitřního pnutí a stabilizuje se její martenzitická struktura. Čepel tak získává optimální požadovanou tvrdost 58° Rockwella a vyšší houževnatost. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF s názvem PEtec (Precision Edge Technology) zajišťuje ideální úhel ostří. Jde o špičkovou technologii, kdy jsou nože broušeny za pomoci robotů, které jsou řízeny a kontrolovány počítači. Výhodou tohoto postupu je přesná geometrie po celé délce ostří, pozoruhodný a extrémně vysoký počáteční řezný výkon nože, srovnatelný s ostrou břitvou, a v neposlední řadě dlouhá životnost ostří. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Standardní záštita je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy, chrání prsty před sklouznutím na ostří a zajišťuje přesné ovládání nože. Ergonomická rukojeť je vyrobena… (chefshop.cz_japan)
Podobné produkty ako Nůž na chléb 23 cm Classic WÜSTHOFNůž na chléb snadno a bez námahy krájí nejen tvrdý i křehký chléb a pečivo, ale třeba i pečeni. Nůž je součástí řady Gourmet, ve které najdete nekované nože broušené speciální technologií zaručující extrémní ostrost nožů. Tvarované rukojeti jsou vyrobeny ze syntetiky a mezi rukojetí a ocelí není z hygienických důvodů žádná mezera, spojení je zanýtované. Nože jsou skvěle vyvážené a pohodlně padnou do ruky. Specifikace: Praktický nůž na chleba a pečivo Vroubkované ostří Řada Gourmet Nekovaný nůž Broušen speciální technologií pro maximální ostrost Ergonomicky tvarovaná syntetická rukojeť Čepel je s rukojetí spojena bezespárově a je zanýtovaná Skvěle padne do ruky Optimálně vyvážený Lze mýt v myčce na nádobí Délka čepele: 23 cm (chefshop.cz_japan)
Podobné produkty ako Nůž na chléb Gourmet Wüsthof 23 cmHlavní výhody: maticový klíč číslo 13 na konci příboru součástí kolekce je lžička, lžíce, vidlička a nůž - každý příbor má jiný maticový klíč (10 ,11, 12 a 13) jednotlivé příbory lze koupit samostatně nebo v sadě ideální dárek pro kutila, mechanika, opraváře apod. vhodné do myčky na nádobí Dodatečné informace: délka: 23 cm materiál: ocel 18/10 (chefshop.cz_japan)
Podobné produkty ako Jídelní nůž MACHINE COLLECTION Seletti 23 cmRobustní, velmi ostrý japonský nůž GYUTO / Chef 230 mm Dellinger Manmosu Exclusive z damascénské oceli (damascus steel) s působivým designem a nejvyšší kvalitou. Lesklá, kvalitní ocel a překrásná fosílie mamutí stoličky tvoří perfektní pár a konečný výsledek je naprosto uchvacující. Každý nůž je ručně broušený a při tvrdosti okolo 60 HRC dosahuje mimořádné až extrémní ostrosti. Hřbet nože a ostří se zužují do špičky pro všestranné využití mimořádné řezné síly. Krájení, plátkování, čištění masa, ovoce a zeleniny – nic nebude pro tento jedinečný nůž japonského tvaru problémem. Kuchařský nůž GYUTO Samurai je díky výše položenému hrotu, též vhodný ke kolébkovému krájení bylinek, zeleniny a ořechů. Dlouhá čepel a rukojeť západního stylu Vám poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení. Japonské umění, preciznost a nové technologie činí tento nůž z damascénské oceli (damascus steel) jedinečným a nenapodobitelným. Má ultra ostré řezné jádro z japonské oceli vg10, které je velmi dobře chráněno proti korozi. Japonská ocel vg10 má dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R62 +/- 1 Rockwella. Jádro z japonské oceli vg10 je vloženo mezi 66 vrstev 2 nerezových damascénských ocelí (damascus steel), které zajišťují mimořádnou odolnost a houževnatost. Dokonale vyvážená, přesně zúžená čepel japonského tvaru s třpytivým damascénským vzorem ROSE minimalizuje tření při řezu a zabraňuje přilepení krájeného materiálu k čepeli. Damascénský vzor připomínající zahradu a růže v rozkvětu ROSE je jedinečný, neopakovatelný a stane se symbolem vaší individuality. Ergonomická rukojeť západního stylu je vyrobena z přírodního dřeva Desert Iron Wood a je ozdobena vzácnou fosílií mamutího zubu. Vždy je pečlivě ručně leštěná, ergonomicky tvarovaná a navržena pro vynikající ruční ovládání. Speciálně navržený tvar záštity je vhodný pro asijský úchop nože. Nože z této série jsou více než vhodné pro chlapy s pořádnýma rukama! Hlavní výhody: Robustní, velmi ostrý a těžký japonský nůž Krájení, plátkování, čištění masa, ovoce a zeleniny Damascénská ocel (damascus steel) Ultra ostré řezné jádro 66 vrstev 2 nerezových damascénských ocelí Dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R62 +/- 1 Rockwella Dokonale vyvážená, přesně zúžená čepel japonského tvaru Damascénský vzor tohoto nože je jedinečný a neopakovatelný Rukojeť západního stylu ze dřeva desert iron wood Ozdobena vzácnou fosílií mamutího zubu Ergonomicky tvarovaná Nevhodné do myčky na nádobí Specifikace: Délka rukojeti: 130 mm Délka čepele: 230 mm Celková délka: 370 mm Hmotnost: 270 g Materiál: damascénská ocel, desert iron wood, fosílie mamutího zubu (chefshop.cz_japan)
Podobné produkty ako Kuchařský nůž Chef Manmosu Dellinger 23 cmNůž IKON na chléb s jedinečným dvojitě vroubkovaným ostřím nakrájí tvrdou kůrku křupavého chleba stejně snadno jako měkký chléb nebo velké ovoce, např. dýni. Rozdíl oproti tradičním vroubkovaným ostřím pocítíte okamžitě. Rukojeť je vyrobena z nádherného afrického grenadilového dřeva, které má výraznou strukturu, díky níž je každý nůž jedinečný a je skutečnou lahůdkou pro oko. Luxusní dřevo je odolné vůči vodě a díky jeho hygienickým vlastnostem je obzvláště vhodné pro použití v kuchyni. Rukojeť je díky přirozenému, pohodlnému, teplému pocitu a ergonomickému tvaru mimořádně příjemná v ruce. Jedinečná geometrie s masivní hlavou a patou nože zajišťuje optimální vyvážení a zaručuje práci bez námahy i při delším používání. Se svými unikátními vlastnostmi jsou nože řady IKON zážitkem pro smysly. Hlavní výhody: Nůž na chléb s jedinečným dvojitě vroubkovaným ostřím Řada Ikon Rukojeť z nádherného afrického grenadilového dřeva Toto dřevo je odolné vůči vodě, je hygienické Ergonomický tvar Optimální vyvážení Práce bez námahy i při delším používání Unikátní vlastnosti Trojitě nýtovaná rukojeť Pouze pro ruční mytí Specifikace: Celková délka: 36 cm Délka čepele: 23 cm Výška čepele: 3,1 cm Hmotnost: 196 g (chefshop.cz_ine)
Podobné produkty ako Nůž na chléb Ikon Wüsthof 23 cmNůž na pečivo 23 cm s velkou a pevnou zoubkovanou čepelí pro dokonalé krájení chleba a ostatního pečiva. Díky tvarované rukojeti skvěle padne do ruky. Je vyroben z kvalitní německé oceli. (mall.cz)
Podobné produkty ako Fiskars Nůž na pečivo 23 cm 1023774Kuchyňský nůž - nerezová ocel, délka čepele 12,5 cm, univerzální nůž, materiál rukojeti plast Výborný kuchyňský nůž bude praktickou okrasou vaší kuchyně. Univerzální nůž od společnosti KESPER se skvěle hodí pro každého, kdo preferuje využití jednoho nože na většinu potravin. Délka této čepele je celých 12,5 cm, široká je pak 1,5 mm. Sympaticky lehká rukojeť ze solidního plastu je výborně vyvážená a kromě toho přesně padne do dlaně. Nejdůležitější vlastnosti kuchyňského nože Kesper Univerzální kuchyňský nůž 23 cm Kesper Univerzální kuchyňský nůž 23 cm má čepel o celkové délce 12,5 cm Odolná rukojeť z plastu Univerzální typ kuchyňského nože (alza.cz)
Podobné produkty ako Kesper Univerzální kuchyňský nůž 23 cm (90625)Nůž na maso Classic je štíhlý nůž s robustní, dlouhou čepelí a jemným ostřím. Je vhodný pro přípravu všech druhů masa a pro porcování pečeně. Série Classic Vysoce kvalitní kované nože vyrobené v Solingenu Perfektně vyvážené, s unikátní ergonomií Pro profesionální kuchaře a nadšence v kuchyni Černá rukojeť ze speciálního syntetického materiálu Klasický vzhled se třemi nýty, dobře padne do ruky Použita špičková německá legovaná ocel X50CrMoV15 Mimořádné ostří, které se snadno udržuje Tvrdost 58 HRC Rockwellovy stupnice Speciální proces broušení PEtec řízený počítačem Přesné ruční honování a leštění pro dokonalé ostří Přísná průběžná kontrola kvality, ostří kontrolováno laserem Standardní tvar záštity pro bezpečný úchop Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Bezproblémové hygienické uchycení střenek Nože lze mýt v myčce nádobí – doporučujeme však ruční mytí Široký sortiment, jenž vznikl ve spolupráci s profesionálními kuchaři Prodloužená záruka na výrobní a materiálové vady 15 let Série obdržela v USA významnou pečeť kvality a hygieny NSF Série nožů Classic perfektně prezentuje nožířské umění značky WÜSTHOF. Je nejoblíbenější řadou z nabídky značky WÜSTHOF, a to nejen pro vysoký komfort použití. Jde o klasické nože s nýtovanou rukojetí, jejichž čepele jsou kovány z jednoho kusu legované nerezové nožířské oceli X50CrMoV15. Díky použití vysoce kvalitních materiálů a preciznímu broušení se pyšní vysokou a dlouhotrvající ostrostí. Vysoce funkční nože Classic jsou vyrobené s velkou péčí až do posledního detailu. Přesně tak, jak se od nožů ze Solingenu očekává. Po prvním použití už nebudete chtít jiný nůž… Rukojeť nožů Classic je vyrobena z odolného syntetického materiálu v typickém designu se třemi nýty. Rukojeti byly navrženy v souladu s požadavky ergonomie, jsou určeny pro pohodlnou práci bez únavy. Kvalitní syntetika snese mytí v myčce nádobí, pro zachování kvality ostří však doporučujeme ruční mytí, které je pro kvalitní nože vhodnější. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF řízený počítačem slouží k tomu, aby byly nože perfektně ostré. Počítač za pomoci laseru proměří ostří nože a zadá robotu informace k perfektnímu nabroušení. Počítačová podpora výroby tak přináší nožům extrémně vysoký počáteční řezný výkon (po celé délce ostří) a jeho dlouhou životnost. Kvalita ostří je vysoká a co je důležité, snadno obnovitelná. V neposlední řadě nutno zmínit i významný certifikát NSF, který série Classic získala v USA. Cílem organizace NSF je ochrana veřejného zdraví a životního prostředí. Certifikuje mimo jiné i kuchyňské vybavení včetně nožů, které nejsou škodlivé pro lidské zdraví. Stejně tak je u výrobku testován i design, bezpečnost materiálu či použití. Logo NSF najdete na produktech, jejichž výroba je šetrná k životnímu prostředí a zbytečně ho nezatěžuje. Použité technologie a materiály K výrobě nožů WÜSTHOF je používána vysoce kvalitní německá ocel X50CrMoV15, jež má cca 0,5 procent uhlíku a jako legovací prvky chrom, molybden a vanad. Díky přidanému chromu je korozivzdorná, což je u kuchyňských nožů žádoucí. Z ocelového pásu kováním v zápustce vznikají precizní čepele. Ty jsou kaleny 15 minut při teplotě 1070 °C a posléze se ve dvou minutách prudce ochlazují na 60 °C. Následným popouštěním (proces pomalého ohřátí materiálu na teplotu 200 °C po dobu 45 minut) se čepel zbavuje vnitřního pnutí a stabilizuje se její martenzitická struktura. Čepel tak získává optimální požadovanou tvrdost 58° Rockwella a vyšší houževnatost. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF s názvem PEtec (Precision Edge Technology) zajišťuje ideální úhel ostří. Jde o špičkovou technologii, kdy jsou nože broušeny za pomoci robotů, které jsou řízeny a kontrolovány počítači. Výhodou tohoto postupu je přesná geometrie po celé délce ostří, pozoruhodný a extrémně vysoký počáteční řezný výkon nože, srovnatelný s ostrou břitvou, a v neposlední řadě dlouhá životnost ostří. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Standardní záštita je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy, chrání prsty před sklouznutím na ostří a zajišťuje přesné ovládání nože. Ergonomická rukojeť je vyrobena z odolného syntetického materiálu, který… (chefshop.cz_ine)
Podobné produkty ako Nůž na maso 23 cm Classic WÜSTHOFRobustní, velmi ostrý japonský nůž GYUTO / Chef 230 mm Dellinger Manmosu Exclusive z damascénské oceli (damascus steel) s působivým designem a nejvyšší kvalitou. Lesklá, kvalitní ocel a překrásná fosílie mamutí stoličky tvoří perfektní pár a konečný výsledek je naprosto uchvacující. Každý nůž je ručně broušený a při tvrdosti okolo 60 HRC dosahuje mimořádné až extrémní ostrosti. Hřbet nože a ostří se zužují do špičky pro všestranné využití mimořádné řezné síly. Krájení, plátkování, čištění masa, ovoce a zeleniny – nic nebude pro tento jedinečný nůž japonského tvaru problémem. Kuchařský nůž GYUTO Samurai je díky výše položenému hrotu, též vhodný ke kolébkovému krájení bylinek, zeleniny a ořechů. Dlouhá čepel a rukojeť západního stylu Vám poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení. Japonské umění, preciznost a nové technologie činí tento nůž z damascénské oceli (damascus steel) jedinečným a nenapodobitelným. Má ultra ostré řezné jádro z japonské oceli vg10, které je velmi dobře chráněno proti korozi. Japonská ocel vg10 má dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R62 +/- 1 Rockwella. Jádro z japonské oceli vg10 je vloženo mezi 66 vrstev 2 nerezových damascénských ocelí (damascus steel), které zajišťují mimořádnou odolnost a houževnatost. Dokonale vyvážená, přesně zúžená čepel japonského tvaru s třpytivým damascénským vzorem ROSE minimalizuje tření při řezu a zabraňuje přilepení krájeného materiálu k čepeli. Damascénský vzor připomínající zahradu a růže v rozkvětu ROSE je jedinečný, neopakovatelný a stane se symbolem vaší individuality. Ergonomická rukojeť západního stylu je vyrobena z přírodního dřeva Desert Iron Wood a je ozdobena vzácnou fosílií mamutího zubu. Vždy je pečlivě ručně leštěná, ergonomicky tvarovaná a navržena pro vynikající ruční ovládání. Speciálně navržený tvar záštity je vhodný pro asijský úchop nože. Nože z této série jsou více než vhodné pro chlapy s pořádnýma rukama! Hlavní výhody: Robustní, velmi ostrý a těžký japonský nůž Krájení, plátkování, čištění masa, ovoce a zeleniny Damascénská ocel (damascus steel) Ultra ostré řezné jádro 66 vrstev 2 nerezových damascénských ocelí Dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R62 +/- 1 Rockwella Dokonale vyvážená, přesně zúžená čepel japonského tvaru Damascénský vzor tohoto nože je jedinečný a neopakovatelný Rukojeť západního stylu ze dřeva desert iron wood Ozdobena vzácnou fosílií mamutího zubu Ergonomicky tvarovaná Nevhodné do myčky na nádobí Specifikace: Délka rukojeti: 130 mm Délka čepele: 230 mm Celková délka: 370 mm Hmotnost: 270 g Materiál: damascénská ocel, desert iron wood, fosílie mamutího zubu (chefshop.cz)
Podobné produkty ako Kuchařský nůž Chef Manmosu Dellinger 23 cmHlavní výhody: maticový klíč číslo 13 na konci příboru součástí kolekce je lžička, lžíce, vidlička a nůž - každý příbor má jiný maticový klíč (10 ,11, 12 a 13) jednotlivé příbory lze koupit samostatně nebo v sadě ideální dárek pro kutila, mechanika, opraváře apod. vhodné do myčky na nádobí Dodatečné informace: délka: 23 cm materiál: ocel 18/10 (chefshop.cz)
Podobné produkty ako Jídelní nůž MACHINE COLLECTION Seletti 23 cmHlavní výhody: maticový klíč číslo 13 na konci příboru součástí kolekce je lžička, lžíce, vidlička a nůž - každý příbor má jiný maticový klíč (10 ,11, 12 a 13) jednotlivé příbory lze koupit samostatně nebo v sadě ideální dárek pro kutila, mechanika, opraváře apod. vhodné do myčky na nádobí Dodatečné informace: délka: 23 cm materiál: ocel 18/10 (chefshop.cz_ine)
Podobné produkty ako Jídelní nůž MACHINE COLLECTION Seletti 23 cmNůž na chléb snadno a bez námahy krájí nejen tvrdý i křehký chléb a pečivo, ale třeba i pečeni. Nůž je součástí řady Gourmet, ve které najdete nekované nože broušené speciální technologií zaručující extrémní ostrost nožů. Tvarované rukojeti jsou vyrobeny ze syntetiky a mezi rukojetí a ocelí není z hygienických důvodů žádná mezera, spojení je zanýtované. Nože jsou skvěle vyvážené a pohodlně padnou do ruky. Specifikace: Praktický nůž na chleba a pečivo Vroubkované ostří Řada Gourmet Nekovaný nůž Broušen speciální technologií pro maximální ostrost Ergonomicky tvarovaná syntetická rukojeť Čepel je s rukojetí spojena bezespárově a je zanýtovaná Skvěle padne do ruky Optimálně vyvážený Lze mýt v myčce na nádobí Délka čepele: 23 cm (chefshop.cz_ine)
Podobné produkty ako Nůž na chléb Gourmet Wüsthof 23 cm