Orion teploměr uh univerzální (152839)

Produkt Orion teploměr uh univerzální (152839) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Orion teploměr uh univerzální (152839) upraviť a produkt hľadať znova.

ORION Teploměr UH univerzální (152839)

ORION Teploměr UH univerzální (152839)
Detail

Teploměr - plastový, pro interiéry i exteriéry, stupnice pro měření teploty od -30 až do 50 °C, rozměry 5,5 × 1 × 25 cm Základní vlastnosti teploměru ORION Teploměr UH univerzální (alza.cz)

Podobné produkty ako ORION Teploměr UH univerzální (152839) , Orion teploměr univerzální digitální (152829)

Orion Teploměr UH s vlhkoměrem

Detail

Teploměr s vlhkoměrem od značky Orion informuje o teplotě vzduchu a zároveň o vlhkosti. Stupnice teploměr -20 °C až 50 °C, vlhkoměr 0 až 100 %, mechanický. Možnost zavěšení nebo postavení. (mall.cz)

Podobné produkty ako Orion Teploměr UH s vlhkoměrem , Orion teploměr+vlhkoměr uh uni (152840)

ORION Teploměr UH s vlhkoměrem (152832)

ORION Teploměr UH s vlhkoměrem (152832)
Detail

Teploměr kontaktní Kontaktní teploměr ORION dokáže spolehlivě a přesně měřit teplotu vzduchu a vlhkost. Zvládá teploty v rozsahu -20 až 50 °C. Hlavní přednosti teploměru Teploměr UH s vlhkoměrem Dovede měřit v rozsahu -20 až 50 °C Můžete si vybrat mezi °C a °F stupnicí (alza.cz)

Podobné produkty ako ORION Teploměr UH s vlhkoměrem (152832) , Tescoma teploměr univerzální gradius (8595028418835)

ORION Teploměr+vlhkoměr UH uni (152840)

ORION Teploměr+vlhkoměr UH uni (152840)
Detail

Teploměr kontaktní, měří i pokojovou teplotu Kontaktní teploměr ORION je praktickým a dostupným řešením pro měření tělesné teploty. Dotykovou variantu je možné vydezinfikovat. Poradí si s měřením teploty v rozsahu -30 až 50 °C. Patří k modelům s více funkcemi, kromě tělesné teploty zvládne naměřit i aktuální teplotu v místnosti. Důležité přednosti teploměru ORION Teploměr+vlhkoměr UH uni Kontaktní teploměr měří klasicky při kontaktu s tělem Také umí naměřit pokojovou teplotu Dokáže měřit v rozsahu -30 až 50 °C Hodnoty umí ukázat ve °C i °F (alza.cz)

Podobné produkty ako ORION Teploměr+vlhkoměr UH uni (152840) , Orion odžmolkovač uh

ORION Teploměr univerzální digitální (152829)

ORION Teploměr univerzální digitální (152829)
Detail

Kuchyňský teploměr - mechanický typ, určen na pečení a na vaření, výběr jednotek °C/°F, pohání jej 1× LR754, baterie součást balení, minimální teplota 0 °C, maximální teplota 300 °C Mechanický kuchyňský teploměr ORION je tím správným pomocníkem do domácnosti. Je vhodný pro použití při vaření či pečení, abyste mohli kontrolovat teplotu během přípravy paštiky, šunky či jiného kousku masa. Teploměr odolá teplotám v rozsahu od 0 °C do 300 °C. Kuchyňský teploměr ORION napájí 1× LR754 baterie, která se nachází v balení. Hlavní přednosti produktu ORION Teploměr univerzální digitální Mechanický kuchyňský teploměr ORION si v kuchyni určitě oblíbíte Využití najde při přípravě jídel Zvládne vysoké teploty při pečení Odolá teplotám v rozmezí od 0 °C do 300 °C Bezproblémový výběr mezi stupni Fahrenheita a Celsia Kuchyňský teploměr ORION napájí 1× LR754 baterie (alza.cz)

Podobné produkty ako ORION Teploměr univerzální digitální (152829) , Orion nerezový teploměr do udírny

Teploměr univerzální digitální - ORION

Teploměr univerzální digitální - ORION
Detail

Univerzální teploměr Vám pomůže zjistit teplotu potravin, vzduchu. Digitální kuchyňský teploměr univerzální S tímto univerzálním digitálním teploměrem snadno zjistíte teplotu všeho, od potravin až po vzduch, což je ideální pro každého kuchaře či pekaře. Díky schopnosti měřit v rozmezí -40 °C až 240 °C a -40 °F až 464 °F, je vhodný pro nejrůznější kulinářské techniky a procesy. Výhody produktu: Materiál: nerezová ocel, plast Délka: 20 cm Hmotnost: 33,9 g Použití: univerzální Vlastnosti: digitální, záznam minima a maxima Vhodné do trouby: ne Závěsné: ano Umístění: na potraviny Napájení: 1x baterie typu LR754 (součástí výrobku) Nejčastější otázky a odpovědi Je tento teploměr vhodný pro měření teploty oleje pro smažení? Ano, tento teploměr je ideální pro měření teploty oleje díky svému rozsahu měření a odolnosti materiálů. Lze teploměr použít přímo v troubě? Ne, tento teploměr není určen k použití přímo v troubě. Je navržen pro měření teploty potravin mimo troubu. Je baterie vyměnitelná a běžně dostupná? Ano, baterie typu LR754 je vyměnitelná a lze ji běžně zakoupit v obchodech s elektronikou nebo v e-shopech. (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Teploměr univerzální digitální - ORION

Orion Odžmolkovač UH

Orion Odžmolkovač UH
Detail

Často se na různých textiliích po čase nošení vytvoří malé žmolky. Odžmolkovač z ABS plastu s nerezovými břity snadno a rychle zbaví látky nevzhledných žmolků.Vaše svetry, kabáty, deky a fleecové materiály budou vypadat jako nové. Trojitý břit zajišťuje maximální šetrnost k oděvům. Poloprůhledný zásobník na žmolky velmi snadno vyprázdníte. Součástí výrobku je malý kartáček z PP plastu na čištění a kryt na zastřihávací hlavu.Napájení na 2 x 1,5V AA baterie (nejsou součástí výrobku).Průměr: 5,5 cm (4home.cz)

Podobné produkty ako Orion Odžmolkovač UH , Orion teploměr nerez do udírny (152845)

Orion Teploměr nerez do trouby

Orion Teploměr nerez do trouby
Detail

Teploměr do trouby nebo udírny ohlídá správnou teplotu při přípravě masa. Lze zavěsit nebo položit do měřeného prostoru. Měří teplotu od 0 °C do 300 °C, stupnice po 10 °C. (4home.cz)

Podobné produkty ako Orion Teploměr nerez do trouby , Orion teploměr nerez do trouby (152821)

Teploměr ORION

Teploměr ORION
Detail

Teploměr na vaření ORION (tipa.eu)

Podobné produkty ako Teploměr ORION , Orion odpeckovač uh třešní (141790)

Orion Odpeckovač UH třešní

Detail

Nač odpeckovávat ovoce ručně – použijte přístroj k tomu určený. Odpeckovač od značky Orion ke stolu připevníme přísavkou, což zajistí bezpečnost a stabilitu. Ovoce postupně nasypeme do násypky a pružinový systém pecku odstraní. Velmi lehká konstrukce a nízká hmotnost. (mall.cz)

Podobné produkty ako Orion Odpeckovač UH třešní , Orion uh/kov 3v1 (154001)

ORION Teploměr kuchyňský s klipem (152846)

ORION Teploměr kuchyňský s klipem (152846)
Detail

Kuchyňský teploměr - mechanický typ, určen do lednice,na pečení a na vaření o délce 13 cm, výběr jednotek °C/°F, úchyt k zavěšení, minimální teplota -10 °C, maximální teplota 100 °C Mechanický kuchyňský teploměr ORION bude ideálním pomocníkem do domácnosti. Teploměr je upravený pro teploty v rozsahu od -10 °C do 100 °C. Nepochybně budete využívat také úchyt k zavěšení. Zásadní vlastnosti produktu ORION Teploměr kuchyňský s klipem Mechanický kuchyňský teploměr ORION se stane vaším kuchyňským pomocníkem Ideální pro hlídání teploty v ledničce i mrazáku Vhodný na přípravu jídel Neublíží mu teploty v rozmezí od -10 °C do 100 °C Snadný výběr mezi stupni Fahrenheita a Celsia Délka sondy je 13 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako ORION Teploměr kuchyňský s klipem (152846) , Orion box uh+víko grey

ORION Teploměr nerez do udírny (152845)

ORION Teploměr nerez do udírny (152845)
Detail

Kuchyňský teploměr - mechanický typ, určen na pečení a na uzení, úchyt k zavěšení, minimální teplota 0 °C, maximální teplota 300 °C Mechanický kuchyňský teploměr ORION je praktickou pomůckou do vaší domácnosti. Teploměr si poradí s teplotami v rozsahu od 0 °C do 300 °C. Zcela jistě využijete také úchyt k zavěšení. Zásadní vlastnosti produktu ORION Teploměr nerez do udírny Mechanický kuchyňský teploměr ORION si v kuchyni zamilujete Zvládne vysoké teploty při pečení Zvládne teploty v rozmezí od 0 °C do 300 °C (alza.cz)

Podobné produkty ako ORION Teploměr nerez do udírny (152845) , Orion lapač vos uh (832367)

ORION Teploměr nerez do trouby (152821)

ORION Teploměr nerez do trouby (152821)
Detail

Kuchyňský teploměr - mechanický typ, určený je na pečení, výběr jednotek °C/°F, úchyt k zavěšení, minimální teplota 0 °C, maximální teplota 300 °C Mechanický kuchyňský teploměr ORION bude praktickým pomocníkem do domácnost. Je upravený pro použití při pečení, aby pro vás byla kontrola teploty pro přípravu pokrmu snadná. Teploměr je odolný pro teploty v rozsahu od 0 °C do 300 °C. Hodit se vám také bude úchyt k zavěšení. Zásadní vlastnosti produktu Orion Teploměr nerez do trouby Mechanický kuchyňský teploměr ORION si v kuchyni určitě oblíbíte Zvládne vysoké teploty při pečení Odolá teplotám v rozmezí od 0 °C do 300 °C Snadný výběr mezi stupni Fahrenheita a Celsia (alza.cz)

Podobné produkty ako ORION Teploměr nerez do trouby (152821) , Orion uh čírá dóza 19x10x12cm

Orion Dochucovací souprava nerez/UH

Orion Dochucovací souprava nerez/UH
Detail

Stojan s kořenkami vám umožní mít vaše oblíbené koření vždy po ruce při domácím i venkovním stolování. Můžete ho umístit všude tam, kde je právě zapotřebí. Materiál: kvalitní nerez, plast. Průzory umožní mít přehled o naplnění kořenek. Možno mýt v myčce na nádobí. Rozměry: kořenka pr. 4 cm, v. 10,5 cm.Materiál: kvalitní nerez, plast. (4home.cz)

Podobné produkty ako Orion Dochucovací souprava nerez/UH , Orion uh kouřová dóza 19x10x12cm

Orion Termomísa UH/ner.DELUXE 5l

Orion Termomísa UH/ner.DELUXE 5l
Detail

Termomísa s pokličkou na závit. Díky termoizolační pěnové vrstvě mezi stěnami termomísa dlouho udrží konstantní teplotu vašeho pokrmu. Využijete ji v domácnosti, zaměstnání i na cestách, v létě i zimě. Skvělé izolační vlastnosti. Je lehká, snadno přenosná. Hladký povrch je snadno omyvatelný. Výborné využití v horkých letních dnech na zmrzlinu. Délka udržení teploty v nádobě závisí na okolní teplotě, resp. teplotním rozdílu vnější teploty a teploty uvnitř nádoby. Před vložením studeného pokrmu, např. zmrzliny, vložte nádobu cca na hodinu do ledničky, prodloužíte tím chladící efekt. Při vkládání teplého jídla nalijte dovnitř horkou vodu, kterou zhruba po 1-2 minutách vylijte. Nahřátý vnitřek termomísy prodlouží efekt udržení teploty pokrmu. (4home.cz)

Podobné produkty ako Orion Termomísa UH/ner.DELUXE 5l , Orion termomísa uh/ner.deluxe 5l

Orion UH čírá dóza 19x10x12cm

Orion UH čírá dóza 19x10x12cm
Detail

Zásobník na potraviny využijete k tradičnímu ukládání mouky, cukru, soli. Nevhodné do myčky na nádobí. (4home.cz)

Podobné produkty ako Orion UH čírá dóza 19x10x12cm , Orion máslenka nerez/uh butt

ORION Lapač vos UH (832367)

ORION Lapač vos UH (832367)
Detail

Lapač hmyzu chrání před dotěrným hmyzem, past účinkuje bez chemikálií, vosy dostanou dovnitř, ale ven už ne, past je určená pro odchyt dotěrného hmyzu jako jsou např. vosy, sršni, mouchy, octomilky a jiný obtížný létající hmyz, materiál: plast, rozměry: pr. 14 cm, v. 16 cm Pokud vás na zahradě či terase obtěžují vosy, pořiďte si lapač hmyzu Orion. Ochrání vás nejen proti vosám, ale také proti ostatnímu dotěrnému hmyzu jako sršni, mouchy nebo třeba octomilky. Oceníte čistý provoz bez chemikálií. Do lapače hmyzu Orion umístíte ovocný sirup nebo jiné sladké kvasící nápoje, které hmyz přilákají. Vosy se dostanou dovnitř, ale ven už ne. Lapač co 14 dní vyčistěte od mrtvých vos a naplňte novým čerstvým lákadlem. Můžete použít i přezrálé ovoce nebo pivo. Lapač hmyzu Orion je vyrobený z plastového materiálu. Klíčové vlastnosti lapače hmyzu OrionProti vosám a ostatnímu dotěrnému hmyzu vám pomůže lapač OrionJeho provoz je zcela bez chemikáliíNalákejte... (alza.cz)

Podobné produkty ako ORION Lapač vos UH (832367) , Orion dochucovací souprava nerez/uh

Orion UH láhev Aquadream 1L

Orion UH láhev Aquadream 1L
Detail

Láhev do výrobníku AquaDream. Vyrobeno z kvalitního plastu. Rozměry: objem 1,1 l, pr. 8,5 cm, v. 27 cm. Láhev není určena do myčky na nádobí a spodní část láhve lze demontovat. (4home.cz)

Podobné produkty ako Orion UH láhev Aquadream 1L , Orion uh láhev aquadream 1l

Orion Máslenka nerez/UH BUTT

Orion Máslenka nerez/UH BUTT
Detail

Vůně venkova i babiččiny kuchyně, to je nezapomenutelné kouzlo, které patří do každé domácnosti.Máslenka je ztělesněním lásky ke starým venkovským vzorům, zaručeně se postará o výjimečnou atmosféru stolování nejen na venkově ve staré chalupě. Doplněna praktickým průhledným víčkem. Vyrobena z vysoce kvalitní nerezové oceli 18/10. (4home.cz)

Podobné produkty ako Orion Máslenka nerez/UH BUTT , Lahev uh vicko 1l orion

Orion UH láhev Aquadream 1L

Orion UH láhev Aquadream 1L
Detail

Láhev do výrobníku AquaDream. Vyrobeno z kvalitního plastu. Rozměry: objem 1,1 l, pr. 8,5 cm, v. 27 cm. Láhev není určena do myčky na nádobí a spodní část láhve lze demontovat. (4home.cz)

Podobné produkty ako Orion UH láhev Aquadream 1L , Orion oddělovač žloutku uh (125704)

Orion Box UH+víko GREY

Orion Box UH+víko GREY
Detail

Praktický hranatý box z PP plastu v šedé barvě, s transparentním víkem, je určen ke snadnému přenášení, převážení potravin. Ať už je to narozeninový dort, který se díky zaoblenému středu pohodlně vejde do boxu, nebo obdélníkový řez či koláč. Hodí se i k přepravě chlebíčků, rolád a jednohubek, připravených na oslavu, návštěvu či piknik v zahradě nebo parku. Ty lze s boxem vložit jednoduše do chladničky. Dovnitř se perfektně vejde i kulatá forma na pečení koláče průměru 27,5 cm, plechová forma Flat průměru 27 cm nebo nepřilnavá forma Grande průměru 28 cm. Víko je opatřeno 4 klipy pro pevné uzavření a uchem pro pohodlné nošení. Celý box je odolný teplotám od -25 °C do +95 °C a lze jej mýt v myčce nádobí. (4home.cz)

Podobné produkty ako Orion Box UH+víko GREY , Orion injekce uh marinády (141792)

ORION Oddělovač žloutku UH (125704)

ORION Oddělovač žloutku UH (125704)
Detail

Oddělovač žloutku, usnadní oddělení bílku a žloutku, materiál: plast PP, rozměry: pr. 6 cm, d. 11,3 cm, lze mýt v myčce na nádobí Oddělovač žloutku ORION vám dokonale usnadní oddělení bílku a žloutku. Stačí jej umístit na hrnek či misku, o vystouplou hranu rozbít skořápku, vajíčko umístit do oddělovače, který propustí bílek, a následně neporušený žloutek zůstane v oddělovači. Vyrobený je z velmi kvalitního plastu a je možné ho mýt v myčce na nádobí. Oddělovač žloutku ORION je ideální pomocník do každé kuchyně. Klíčové vlastnosti oddělovače žloutku ORION UHPraktický oddělovač žloutkuDokonale usnadní oddělení bílku a žloutkuJednoduše se používáOddělovač žloutku ORION je vyrobený z velmi kvalitního plastuLze umývat v myčce na nádobíBarevné provedení: bílé Rozměry:11,3 × 6 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako ORION Oddělovač žloutku UH (125704) , Orion teploměr nerez/sklo do lednice (152863)

ORION UH/kov 3v1 (154001)

ORION UH/kov 3v1 (154001)
Detail

Držák na potravinovou fólii, alobal a papírové útěrky, polička na kuchyňské doplňky, kovový a plastový nůž, materiál: plast, kov, rozměry: 38x8x25 cm, snadné připevnění Držák od značky Orion UH/kov 3v1 oceníte v každé kuchyni proto, abyste měli po ruce utěrky a balicí materiály. Ve spodní části naleznete držák na papírové kuchyňské utěrky a nad ním dva zásobníky na potravinovou a hliníkovou fólii. Pro potravinovou fólii je k dispozici kovový nůž a alobal si uříznete plastovým nožem přesně podle toho, kolik jej potřebujete. Nahoru na držák Orion lze umístit pečicí papír či kořenky nebo další potřebné věci. Připevnění držáku lze provést buď navrtáním, nebo nalepením na očištěný hladký povrch. Vše potřebné k montáži je součástí balení. Klíčové vlastnosti držáku Orion UH/kov 3v1Držák Orion UH/kov 3v1 má zásobník na papírové kuchyňské utěrky a potravinovou a hliníkovou fóliiPro potravinovou fólii je k dispozici kovový nůžAlobal si... (alza.cz)

Podobné produkty ako ORION UH/kov 3v1 (154001) , Orion orion tác uh obdélník 44x31,5 cm bílá (153814)

ORION Odpeckovač UH třešní (141790)

ORION Odpeckovač UH třešní (141790)
Detail

Kuchyňské náčiní - odpeckovač třešní a višní připraví ovoce pro pečení moučníků, koláčů, buchet. Mezi čelisti odpeckovače vložíte ovoce, stisknete a je hotovo. Materiál: plast, nerez. Rozměry: délka 13 cm. Pečete rádi ovocné koláče, moučníky či buchty? Usnadněte si práci u přípravy ovoce s odpeckovačem třešní a višní ORION. Jednoduché použití vás nadchne. Stačí jen vložit plod, stisknout a je to. Odpeckovač třešní ORION je vyroben z plastu a nerezu. Jeho délka je 13 cm. Klíčové vlastnosti odpeckovače třešní ORIONOdpeckovač ORION je vyroben z plastu a nerezuVýborný pomocník pro odpeckování třešní a višníUsnadní spoustu práceSnadné použití odpeckovače třešní ORIONStačí jen vložit plod a zmáčknoutBarvu nelze zvolit. Bude dodána dle aktuálních skladových zásob.Délka:13 cmMateriál:plast, nerez (alza.cz)

Podobné produkty ako ORION Odpeckovač UH třešní (141790) , Orion orion košík uh organizér tibox 32,5x25x14 cm bílá

ORION Injekce UH marinády (141792)

ORION Injekce UH marinády (141792)
Detail

Jehla na marinování - plast, kov, pístový, pro marinování masa, zásobník o objemu 0,03 l, délka 14 cm, průměr 2,5 cm, délka jehly 8 cm Orion injekce je skvělou pomůckou na marinování masa, ale i sýrů nebo zeleniny. S pomocí pístového dávkovače dostanete olej s kořením přesně na místa, kam potřebujete, a pokrmu dodáte rovnoměrné ochucení. Výborné především na větší kusy masa. Marinovací dávkovač Orion disponuje dutou kovovou jehlou. S praktickým objemem 30 ml. Klíčové vlastnosti marinovacího dávkovače Orion, 30 mlSkvělý na marinování větších kusů masaDávkovač Orion má dutou kovovou jehluPístová pomůcka na marinování nabízí praktický objemRozměry:zásobník: objem 0,03 l, délka 14 cmjehla: průměr 2,5 cm, délka 8 cmMateriál:plast, jehla: kov (alza.cz)

Podobné produkty ako ORION Injekce UH marinády (141792) , Orion stěrka kuch. uh oblá (142830)

ORION ORION Tác UH obdélník 44x31,5 cm BÍLÁ (153814)

ORION ORION Tác UH obdélník 44x31,5 cm BÍLÁ (153814)
Detail

Podnos servírovací, Materiál: plast. Rozměry: 44x31,5 cm. Lze mýt v myčce na nádobí. Kvalitní podnos značky ORION bude neocenitelným pomocníkem v kuchyni i na jídelním stole. (alza.cz)

Podobné produkty ako ORION ORION Tác UH obdélník 44x31,5 cm BÍLÁ (153814) , Orion uh whirpool 16l šedá (731342)

Orion Orion Košík UH organizér TIBOX 32,5x25x14 cm bílá

Orion Orion Košík UH organizér TIBOX 32,5x25x14 cm bílá
Detail

Pokud jste příznivcem strohého, jednoduchého designu, bude tento bílý plastový košík ideálním pomocníkem k ukládání a uspořádání věcí v domácnosti. V kuchyňské skříňce, komodě, šatně, dětském pokoji i v pracovně. Hodí se k uložení potravin, pochutin, dochucovadel, ale i drobného prádla, pásků nebo hraček. Jeho minimalistické provedení je praktické, díky snížená straně získáte přehled o uložených předmětech. Snadno jej díky zajímavě tvarovaným otvorům na bocích přemístíte, kam potřebujete. Lze jej mýt díky použitému PP plastu v myčce nádobí, nastavené na max. 60 °C. (4home.cz)

Podobné produkty ako Orion Orion Košík UH organizér TIBOX 32,5x25x14 cm bílá , Orion dávkovač medu sklo/uh (141791)

Orion Orion Košík UH organizér TIBOX 23,5x18x10,5 cm bílá

Orion Orion Košík UH organizér TIBOX 23,5x18x10,5 cm bílá
Detail

Pokud jste příznivcem strohého, jednoduchého designu, bude tento bílý plastový košík ideálním pomocníkem k ukládání a uspořádání věcí v domácnosti. V kuchyňské skříňce, komodě, šatně, dětském pokoji i v pracovně. Hodí se k uložení koření, dochucovadel, čisticích prostředků, ale i spodního prádla nebo drobných hraček. Jeho minimalistické provedení je praktické, díky snížená straně získáte přehled o uložených předmětech. Snadno jej díky zajímavě tvarovaným otvorům na bocích přemístíte, kam potřebujete. Lze jej mýt díky použitému PP plastu v myčce nádobí, nastavené na max. 60 °C. (4home.cz)

Podobné produkty ako Orion Orion Košík UH organizér TIBOX 23,5x18x10,5 cm bílá , Orion stěrka kuch. uh špachtle (142818)

Orion Teploměr nerez do udírny 16 cm

Detail

Pořiďte si skvělého pomocníka do kuchyně teploměr z nerezu do udírny o délce 16 cm od výrobce Orion. Teploměr je vyroben z kombinace nerezu a skla. Díky prodlouženému hrotu jednoduše připevníte na dvířka udírny a máte zaručeno kvalitní měření teploty. Tak na co se dnes vrhnete? (mall.cz)

Podobné produkty ako Orion Teploměr nerez do udírny 16 cm , Orion máslenka nerez/uh butt (153563)

ORION Teploměr nerez/sklo do lednice (152863)

ORION Teploměr nerez/sklo do lednice (152863)
Detail

Kuchyňský teploměr - mechanický typ, určen do lednice, úchyt k zavěšení, minimální teplota -30 °C, maximální teplota 30 °C Chcete-li mít přehled o teplotě v lednici či mrazáku, pak je tu přímo pro vás teploměr ORION v kombinaci nerezu a skla. Teploměr postavíte či zavěsíte do prostoru, kde chcete teplotu měřit a pak už pouze pohledem kontrolujete, zda je s teplotou vše v pořádku. Dostatečný rozsah měření – 30 °C až 30 °C z něj dělá spolehlivého pomocníka. Klíčové vlastnosti teploměru do lednice ORIONKombinace nerezu a sklaStačí postavit či zavěsit do prostoru lednice či mrazákuTeploměr ORION s dostatečným rozsahem měření – 30 °C až 30 °C (alza.cz)

Podobné produkty ako ORION Teploměr nerez/sklo do lednice (152863) , Orion dóza uh zásobnice kouřová (126540)

Univerzální teploměr Renkforce

Univerzální teploměr Renkforce
Detail

Teploměr slouží k měření teplot v rozsahu -20 až +50 °C. Je vybaven displejem, na kterém jsou najednou zobrazeny aktuální, maximální a minimální teplota. Kabel snímače je 55 cm dlouhý a voděodolný. Kabel snímače: 55 cm·Hodnoty MAX/MIN (conrad.cz)

Podobné produkty ako Univerzální teploměr Renkforce

Orion Orion Koš prád. otevřený UH WALL 35 l šedá

Orion Orion Koš prád. otevřený UH WALL 35 l šedá
Detail

Moderní koš o objemu 35 l, vyrobený z pevného PP plastu, s jemnou děrovanou strukturou, je určen na přenášení čistě vypraného prádla na pověšení a bude díky neutrální bílé barvě ladit s interiérem moderní i tradiční koupelny. Díky dvěma držadlům na bocích snadno přenesete i nejrůznější věci, od hraček po zavařovací sklenice, nebo převezete nákup v kufru auta či věci na chalupu. Děrovaná struktura umožní také cirkulaci vzduchu okolo prádla nebo třeba připravených lůžkovin. (4home.cz)

Podobné produkty ako Orion Orion Koš prád. otevřený UH WALL 35 l šedá

Orion Orion Box UH RATAN+víko Hobby 10 l bílý

Orion Orion Box UH RATAN+víko Hobby 10 l bílý
Detail

Plastový úložný box s víkem o objemu 10 l značky Orion je praktickým pomocníkem a designovým doplňkem do každé domácnosti. Své uplatnění nájde doma i na chalupě. Box vám poslouží na uložení různých drobností a pomůže udržet pořádek. Úchyty po stranách boxu umožní snadné přenášení. (4home.cz)

Podobné produkty ako Orion Orion Box UH RATAN+víko Hobby 10 l bílý

Orion Orion Příborník UH s posuv. dílem 39x29 cm bílý

Orion Orion Příborník UH s posuv. dílem 39x29 cm bílý
Detail

Bílý plastový příborník udrží příbory a ostatní kuchyňské náčiní přehledně srovnané v zásuvce. Je rozdělený na 6 sekcí, kam lze uložit základní druhy příborů, nože, vidličky a lžíce, lžičky či nože. Navíc má horní posuvný odnímatelný díl s dalšími třemi sekcemi, kam se vejde další kuchyňské náčiní i drobnosti, jako vývrtky, gumičky nebo menší skřipce na uzavření sáčků. Lze jej ponechat upevněný na spodní části, nebo jej využijete samostatně. Díky použitému materiálu, polypropylenu, se navíc příborník udržuje snadno v čistotě. (4home.cz)

Podobné produkty ako Orion Orion Příborník UH s posuv. dílem 39x29 cm bílý

Orion Kráječ/struhadlo UH/nerez SUPER

Orion Kráječ/struhadlo UH/nerez SUPER
Detail

Kráječ/víceúčelové struhadlo zeleniny a ovoce je opatřeno výměnnými struhadly, které umožňují plátkování, strouhání úzkých i širších kusů zeleniny - např. oblíbených hranolků. Výměnné části jsou opatřené ostrými nerezovými břity. Součástí vodící rukojeť, pomocí které potravinu strouháte aniž byste se zranili. Skosená konstrukce pro snadnější strouhání ve vodorovné poloze. Ve spodní části konstrukce opěra, kterou struhadlo případně zaklesneme za okraj nádoby, do které krouháme. (4home.cz)

Podobné produkty ako Orion Kráječ/struhadlo UH/nerez SUPER

ORION Ramínko UH otočné 5ks (830742)

ORION Ramínko UH otočné 5ks (830742)
Detail

Ramínko na oblečení a na kalhoty, z materiálu: plast, počet kusů v balení: 5 ks, barva: černá Ramínko Orion představuje nepostradatelný doplněk do každé šatní skříně. Umožňuje pověšení halenek, košil, triček, ale rovněž kalhot díky spodní tyčce, sukní na postranní háčky a šátků či kravat na středový háček. Ramínko je přitom vyrobeno z velmi kvalitního plastu a balení obsahuje 5 ks. Opatřeno je otočným háčkem. Pomocí ramínek Orion budete moci pohodlně pověsit oblečení do šatní skříně. Klíčové vlastnosti otočného ramínka Orion UH 5 ksRamínko vhodné na halenky, košile a tričkaUmožní také pověšení kalhot, sukní, šátků a kravatOpatřeno je otočným háčkemRamínko Orion je vyrobeno z velmi kvalitního plastuBalení obsahuje 5 ramínekBarevné provedení: černé Rozměry:42 × 23 × 1 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako ORION Ramínko UH otočné 5ks (830742)

ORION Ostřič nožů nerez/UH (141128)

ORION Ostřič nožů nerez/UH (141128)
Detail

Brousek na nože - nerez, plast, kov, s kovovým a keramickým kotoučem, určen pro kovové nože nebo nůžky, rozměry 20,5 × 6 × 6,5 cm Tupé nože nás dokážou v kuchyni velmi potrápit. Musíte při krájení vynaložit více síly a nakrájet rajčata, cibuli či maso je téměř nemožné. Brousek Orion nerez / UH s kovovým a keramickým kotoučkem můžete mít stále při ruce a své nože a nůžky udržovat krásně ostré. Díky praktickému provedení se s ním pracuje opravdu dobře. K ostření je určen kovový brousek, kterým stačí nůž či nůžky naostřit jednou za 6 měsíců. K pravidelnému dobrušování používejte 1× týdně brousek keramický. Nerezový ostřič nožů a nůžek Orion je určen pro kovové nože a nůžky, které nabrousíte jednoduchým způsobem, a sice jejich pohybem vpřed a vzad. Klíčové vlastnosti brousku na nože a nůžky ORION nerez / UHVýborný ostřič nožů a nůžek s keramickým a kovovým kotoučkemBrousek na nože ORION nerez/UH je určený pro kovové... (alza.cz)

Podobné produkty ako ORION Ostřič nožů nerez/UH (141128)

ORION UH WHIRPOOL 28l ŠEDÁ (731345)

ORION UH WHIRPOOL 28l ŠEDÁ (731345)
Detail

Odpadkový koš - objem 28 l, materiál plast, šedá barva, ruční otevírání, 1 nádoba, rozměry 50 x 34 × 26 cm (V׊×H) Žádná domácnost se neobejde bez odpadkového koše. Nabízená varianta se skládá z jedné nádoby o objemu 28 l. Koš otevřete klasicky manuálně. K výrobě koše na odpadky byl zvolen kvalitní materiál, konkrétně plast. Barva odpadkového koše ORION je šedá. Jeho rozměry dosahují 50 × 34 × 26 cm (vך×h). Tento odpadkový koš bude skvělým pomocníkem při udržování čistoty. Hlavní vlastnosti odpadkového koše ORION UH WHIRPOOL 28l ŠEDÁ Pro výrobu tohoto odpadkového koše ORION byl zvolen kvalitní materiál, konkrétně plast Při koupi obdržíte 1 nádobu s objemem 28 l Otevírá se ručně Rozměry: 50 × 34 × 26 cm (vך×h) Barva: šedá Odpadkový koš ORION vám pomůže udržet čistotu ve vaší domácnosti (alza.cz)

Podobné produkty ako ORION UH WHIRPOOL 28l ŠEDÁ (731345)

Orion Miska UH na klíčení velká

Detail

Miska na klíčení s víčkem a sítkem. Orion Miska UH na klíčení velká je vhodná pro pohodlné klíčení semen luštěnin, obilovin, bylin i zeleniny. Klíčky se sklízí 5 – 8 den podle druhu semen. (mall.cz)

Podobné produkty ako Orion Miska UH na klíčení velká

Orion Jídlonosič ALMI UH 4x1,15 l

Detail

Plastový jídlonosič je ideální pro přenášení a uchování potravin. Součástí jsou praktická víka a spony pro sepnutí dohromady. Orion Jídlonosič ALMI UH 4×1,15 l lze vložit do mikrovlnky, lednice, mrazáku, myčky. (mall.cz)

Podobné produkty ako Orion Jídlonosič ALMI UH 4x1,15 l

Orion Kráječ/struhadlo UH/nerez SUPER

Detail

Pořiďte si skvělého pomocníka do kuchyně kráječ/struhadlo UH/nerez SUPER od výrobce Orion. Struhadlo je vyrobeno z plastu a doplněno nerezovými břity. Nabízí různá výměnná struhadla pro váš styl strouhání. A už se můžete jednoduše pustit do svých kuchařských experimentů. (mall.cz)

Podobné produkty ako Orion Kráječ/struhadlo UH/nerez SUPER

Orion Škrabka kuchyňská keramická/UH ASS

Orion Škrabka kuchyňská keramická/UH ASS
Detail

Škrabka na ovoce i zeleninu s keramickým ostřím a ergonomickou rukojetí pro pohodlné držení. Neničí vitamíny, vydrží dlouho ostrá, je lehká. Vhodná pro praváky i leváky. Lze ji mýt v myčce na nádobí, ale nedoporučujeme, aby nedošlo k porušení keramického ostří. Nabízíme ve více barevných variantách bez možnosti výběru. (4home.cz)

Podobné produkty ako Orion Škrabka kuchyňská keramická/UH ASS

ORION Injekce UH marinády BIG (141776)

ORION Injekce UH marinády BIG (141776)
Detail

Jehla na marinování - na marinování větších kusů masa, plnění koblih a trubiček, dutá kovová jehla o délce 9,5 cm, objem zásobníku 0,1 l Orion injekce UH marinády BIG je skvělou pomůckou na marinování masa, ale díky její velikosti jí lze použít také na plnění nebo zdobení slaných i cukrářských výrobků. S pomocí pístového dávkovače dostanete obsah přesně na místa, kam potřebujete, a pokrmu dodáte rovnoměrné ochucení. Výborné především na větší kusy masa. Marinovací dávkovač Orion disponuje dutou kovovou jehlou dostatečně širokou i na hustší marinády a větší kousky koření. S objemem 100 ml a jehlou o průměru 0,3 cm. Klíčové vlastnosti marinovacího dávkovače Orion, 100 mlSkvělý na marinování větších kusů masaDávkovač Orion má dutou kovovou jehlu o délce 9,5 cmPístová pomůcka je vhodná také na zdobení a plnění cukrářských a lahůdkových výrobkůSkvělý na plnění koblih a trubičekDíky šířce jehly projdou injekcí i hustší marinády a kousky... (alza.cz)

Podobné produkty ako ORION Injekce UH marinády BIG (141776)

ORION Stěrka kuch. UH špachtle (142818)

ORION Stěrka kuch. UH špachtle (142818)
Detail

Stěrka - špachtle je určena pro snadné přemísťování nakrájené zeleniny do pánve, snadno pomocí ní vyjmete upečený koláč z plechu. Materiál: plast. Rozměr: 13,5x19,4/12,7 cm. Stěrka Orion představuje praktického pomocníka do každé kuchyně. S její pomocí snadno přemístíte nakrájenou zeleninu na pánev, vyjmete upečený koláč z plechu či uklidíte zbytky surovin. Vyrobená je z velmi kvalitního plastu a disponuje očkem na zavěšení. Stěrku Orion jistě oceníte při každé přípravě pokrmů. Klíčové vlastnosti kuchyňské stěrky - špachtle Orion UHPraktická stěrkaUmožní přemístit nakrájenou zeleninu na pánev, vyjmout upečený koláč z plechu či uklidit zbytky surovinVyrobená z velmi kvalitního plastuStěrka Orion disponuje očkem na zavěšeníBarevné provedení: bílé Rozměry:19,4 × 13,5 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako ORION Stěrka kuch. UH špachtle (142818)

ORION Prkénko UH krájecí 31x20cm (140470)

ORION Prkénko UH krájecí 31x20cm (140470)
Detail

Prkénko - plastové, s uchem na zavěšení, nepřijímá pachy, granitový vzhled, rozměry 31 × 20 × 0,7 cm Prkénko ORION UH najde uplatnění v každé kuchyni na krájení nejrůznějších surovin a pokrmů. Vyrobeno je z velmi kvalitního plastu, díky němuž neabsorbuje pachy z předchozích krájených potravin. Nabízí granitový vzhled a je obzvláště vhodné i pro krájení keramickými noži. Prkénko ORION UH se stane vaším nepostradatelným pomocníkem v kuchyni. Klíčové vlastnosti krájecího prkénka ORION UH 31 × 20 cmPrkénko určeno na krájení nejrůznějších surovin a pokrmůVyrobeno z velmi kvalitního plastuNeabsorbuje pachy z předchozích krájených potravinPrkénko ORION UH je vhodné i pro krájení keramickými nožiBarevné provedení: bílo-šedé Rozměry:31 × 20 × 0,7 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako ORION Prkénko UH krájecí 31x20cm (140470)

ORION Dóza UH zásobnice kouřová (126540)

ORION Dóza UH zásobnice kouřová (126540)
Detail

Dóza materiál plast, objem 1,5 l, 1 ks Chcete, aby vaše potraviny šlo převážet, případně zůstaly dlouho čerstvé? V tom případě byste měli zvážit koupi dózy ORION. Dóza s objemem 1,5 l vám poslouží pro uchování připraveného jídla nebo ostatních ingrediencí. Materiálem jejího těla je plast. Plastová dóza je univerzální a vyniká nízkou hmotností. Zajímavé vlastnosti ORION Dóza UH zásobnice kouřová Dóza od výrobce ORION uchová potraviny déle čerstvé Objem: 1,5 l Materiál: plast Rozměry: 12 × 10 × 19 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako ORION Dóza UH zásobnice kouřová (126540)

Orion Minutka kuchyňská mechanická UH hranatá

Orion Minutka kuchyňská mechanická UH hranatá
Detail

Kuchyňská minutka vám pomůže lépe dodržet potřebný čas k přípravě potravin. Jednoduše nastavíte požadovaný čas a zvonek vám ohlásí konec stanoveného časového úseku. Minutku natáhněte na konec časomíry a pak teprve nastavte požadovaný čas k odčítání. (4home.cz)

Podobné produkty ako Orion Minutka kuchyňská mechanická UH hranatá

Orion Tác UH 33x23 cm šedá

Orion Tác UH 33x23 cm šedá
Detail

Plastový tác v šedé barvě se stane neocenitelným pomocníkem při servírování občerstvení. Ve spodní části se nachází gumová podložka, díky které se tác neklouže. Výborně se hodí k podávání snídaně, svačiny nebo kávy s dezertem.Tác lze mýt v myčce na nádobí, ovšem vlivem mycích prostředků může dojít k rychlejšímu opotřebení materiálu, což není důvodem reklamace. (4home.cz)

Podobné produkty ako Orion Tác UH 33x23 cm šedá

Orion Sedátko do vany UH/chrom

Orion Sedátko do vany UH/chrom
Detail

Sedačka do vany - osvědčený pomocník vám zaručí maximální pohodlí při sprchování ve vaně, mytí nohou, pomůže vám při péči o nemohoucí a nemocné. Její konstukce umožňuje využití na všech velikostech běžných van - šíře v rozmezí 42 - 65 cm. Rozměry sedátka: 36 x 26 cm. Nosnost 150 kg. (4home.cz)

Podobné produkty ako Orion Sedátko do vany UH/chrom

Orion Nálevka UH KOLB SMALL 9cm

Orion Nálevka UH KOLB SMALL 9cm
Detail

Nálevka na zavařovací sklenice je vynikající pro plnění zavařovacích sklenic všech obvyklých velikostí. Díky stupňovitému tvaru nálevky pohodlně a rychle naplníte zavařovací sklenice s malým, středně velkým i velkým otvorem. Dodáváme ve více barevných variantách bez možnosti výběru. Rozměry nálevky: pr. 9 cm, vnitřní pr. 3,5 cm. (4home.cz)

Podobné produkty ako Orion Nálevka UH KOLB SMALL 9cm
ORION Teploměr univerzální digitální (152829), ORION Teploměr+vlhkoměr UH uni (152840), TESCOMA Teploměr univerzální GRADIUS (8595028418835), Orion Odžmolkovač UH, Orion Nerezový teploměr do udírny, ORION Teploměr nerez do udírny (152845), ORION Teploměr nerez do trouby (152821), ORION Odpeckovač UH třešní (141790), ORION UH/kov 3v1 (154001), Orion Box UH+víko GREY , ORION Lapač vos UH (832367), Orion UH čírá dóza 19x10x12cm, Orion UH kouřová dóza 19x10x12cm, Orion Termomísa UH/ner.DELUXE 5l , Orion Máslenka nerez/UH BUTT , Orion Dochucovací souprava nerez/UH , Orion UH láhev Aquadream 1L , lahev uh vicko 1l orion, ORION Oddělovač žloutku UH (125704), ORION Injekce UH marinády (141792), ORION Teploměr nerez/sklo do lednice (152863), ORION ORION Tác UH obdélník 44x31,5 cm BÍLÁ (153814), Orion Orion Košík UH organizér TIBOX 32,5x25x14 cm bílá , ORION Stěrka kuch. UH oblá (142830), ORION UH WHIRPOOL 16l ŠEDÁ (731342), ORION Dávkovač medu sklo/UH (141791), ORION Stěrka kuch. UH špachtle (142818), ORION Máslenka nerez/UH BUTT (153563), ORION Dóza UH zásobnice kouřová (126540)