Orion stojan sklo/kov 3 patra ema (122969)

Produkt Orion stojan sklo/kov 3 patra ema (122969) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Orion stojan sklo/kov 3 patra ema (122969) upraviť a produkt hľadať znova.

ORION Stojan sklo/kov 3 patra EMA (122969)

ORION Stojan sklo/kov 3 patra EMA (122969)
Detail

Etažérka - 3patrová, materiál sklo, s rukojetí, bílá barva, rozměry 33 × 25 × 25 cm (V׊×H) Ema je 3patrový servírovací stojan, který využijete nejen na servírování cukroví a zákusků, ale i ovoce a drobného slaného pečiva, jednohubek či chlebíčků. Kombinace kovu a skla se hodí do každého interiéru, kde skvěle doladí prostřený stůl a ušetří místo. Ve vrchní části je kovové oko, pomocí nějž jednoduše stojan přenesete, kam bude potřeba. Stojan Ema se jednoduše skládá, takže nezabere místo ani při jeho skladování. Snadná je také údržba, kdy jednotlivé talíře umyjete a budou připraveny k dalšímu použití. Klíčové vlastnosti stojanu EMA sklo/kov 3 patra Třípatrový servírovací stojan EMAVhodný na servírování cukroví a zákusků, ale i ovoce a drobného slaného pečiva, jednohubek či chlebíčkůKombinace kovu a skla se hodí do každého interiéruDoladí prostřený stůl a ušetří místoKovové oko ke snadnému přenášeníStojan Ema se jednoduše skládá a... (alza.cz)

Podobné produkty ako ORION Stojan sklo/kov 3 patra EMA (122969) , Orion stojan sklo/kov 3 patra ema (122969)

Orion Stojan sklo/kov 3 patra EMA

Detail

Praktický pomocník do každé domácnosti, to je stojan sklo/kov 3 patra EMA od výrobce Orion. Tác je vyroben z kombinace skla a kovu. Má 3 kulatá patra, na která jednoduše naservírujete vaše občerstvení a ještě ušetříte místo na stole. A teď už jen uspořádat nějaké setkání. (mall.cz)

Podobné produkty ako Orion Stojan sklo/kov 3 patra EMA , Orion stojan sklo/kov 3 patra ema

Orion Stojan sklo/kov 3 patra Ema

Orion Stojan sklo/kov 3 patra Ema
Detail

Ať už pořádáte rodinnou oslavu nebo posezení s přáteli, umístěte vybrané dobroty do tohoto třípatrové stojanu z kolekce EMA. Hodí se na zákusky, koláčky, cukroví, ovoce i jednohubky. Tvoří jej kovové držadlo s kulatým zakončením, které usnadňuje jeho přenášení.Dále má tři skleněné talíře, které mají průměr 15, 20 a 25 cm. Jednoduchý, ovšem elegantní design v kombinaci s použitým materiálem ladí k téměř každé kuchyňské soupravě. (4home.cz)

Podobné produkty ako Orion Stojan sklo/kov 3 patra Ema , Orion porcelánový stojan 3 patra

Stojan servírovací ORION Ema 3 patra 33cm

Stojan servírovací ORION Ema 3 patra 33cm
Detail

Tác servírovací ORION EMA 3 patra (tipa.eu)

Podobné produkty ako Stojan servírovací ORION Ema 3 patra 33cm , Orion polička kov 3 patra závěsná radka

Orion Stojan porc. 3 patra

Detail

Praktický pomocník do každé domácnosti, to je stojan porc. 3 patra ** od výrobce Orion. Tác je vyroben z porcelánu a slitiny zinku. Má **2 kulatá patra, na která jednoduše naservírujete vaše občerstvení a ještě ušetříte místo na stole. A teď už jen uspořádat nějaké setkání. (mall.cz)

Podobné produkty ako Orion Stojan porc. 3 patra , Orion kořenka sklo/uh 6 ks+stojan kov

Orion Polička kov 3 patra závěsná RADKA

Orion Polička kov 3 patra závěsná RADKA
Detail

Stylové kovové prvky v černé barvě najdou místo v každé domácnosti, moderní, s odkazy na skandinávský styl bydlení i té tradiční. Závěsnou 3 patrovou černou poličku umístíte pomocí háčků v její horní části na závěsný kuchyňský systém. Můžete ji využít na odložení kořenek, dochucovadel nebo různých předmětů – kuchařky, sešitů s recepty, květináčů s bylinkami. Pokud potřebujete závěsnou tyč, využijte naši nabídku pod číslem 117862. (4home.cz)

Podobné produkty ako Orion Polička kov 3 patra závěsná RADKA , Korenka sklo uh 6 ks stojan kov orion

Orion Stojan na servírování - porcelán 3 patra

Orion Stojan na servírování - porcelán 3 patra
Detail

Stojan na servírování - porcelán 3 patra Servírovací etažér ocení každý dekoratér dezertů. Se servírovacím podnosem posunete prezentaci dezertů, zákusů a dortů na vyšší úroveň. Vhodný na jakýkoli druh společenské události, zda připravujete narozeninovou oslavu nebo svatbu Vaše dezerty budou působit elegantně. Rozměr: Ø 15,5, 20,5 a 25,5 cm, v. 37 cm Materiál: porcelán (heliumking.cz)

Podobné produkty ako Orion Stojan na servírování - porcelán 3 patra , Orion porcelánový stojan 2 patra

Orion Porcelánový stojan 3 patra

Orion Porcelánový stojan 3 patra
Detail

Třípatrový kulatý stojan na servírování zákusků, cukroví, ovoce, jednohubek i chlebíčků. Čistě bílý porcelán zajistí stojanu krásný vzhled a hladký povrch. Doplněn madlem pro pohodlné přenášení. Materiál: porcelán, slitina zinku. Průměry talířů: 15,5 cm, 20,5 cm a 25,5 cm. (4home.cz)

Podobné produkty ako Orion Porcelánový stojan 3 patra , Orion stojan porc. 2 patra (122963)

ORION Kořenka sklo/kov se stojanem 2 ks (153677)

ORION Kořenka sklo/kov se stojanem 2 ks (153677)
Detail

Kořenka , dochucovací souprava - solnička a pepřenka ve stojánku, materiál: sklo, nerez, kov, dřevo, rozměry: 13x6,5x13 cm, 4x4x9 cm Kvalitní menážka je určená na sůl a pepř. Dochucovací souprava Orion se snadno přenáší, nádobky jsou v praktickém skleněném provedení, vložené v kovovém stojánku s držadlem. Menážka sklo/kov Orion najde uplatnění jak v domácnosti, tak v gastronomických provozovnách. Pro svůj design je souprava kořenek skvělá také na piknik nebo grilování. Klíčové vlastnosti dochucovací soupravy Orion - sklo/kovStojan se dvěma kořenkami pro každé stolováníMenážka Orion se díky držadlu dobře přenášíSolnička a pepřenka jsou v praktickém skleněném provedení, takže máte přehled o množství uvnitřNádobky jsou vložené v kovovém stojánku s držadlemDesignový prvek pro stolování doma i venku při grilováníMateriál:sklo, nerez, kov, dřevoRozměry:13 × 6,5 × 13 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako ORION Kořenka sklo/kov se stojanem 2 ks (153677) , Dortovy stojan wilton 3 patra

Orion Kořenka sklo/UH 6 ks+stojan kov

Orion Kořenka sklo/UH 6 ks+stojan kov
Detail

Stojan se 6ti kořenkami vám umožní mít vaše oblíbené koření vždy po ruce. Můžete ho umístit na volnou plochu kuchyňské linky všude tam, kde je právě zapotřebí. Přehledně uloží základní druhy koření. Materiál: stojan – chrom, skleněné kořenky jsou opatřeny plastovými víčky s otvíracími sypátky. Rozměry: kořenka objem 0,1 l, pr. 4 cm, v. 10 cm. (4home.cz)

Podobné produkty ako Orion Kořenka sklo/UH 6 ks+stojan kov , Orion stojan břidlice/dřevo 2 patra (122982)

Orion Kořenka sklo/UH 6 ks + stojan kov

Detail

Ozdobte váš stůl či kuchyň s jednoduchými kořenkami sklo/UH 6 ks se stojenem od výrobce Orion. Stojan je vyroben z chromu, kořenky pak ze skla s plastovými víčky, které nabízí 2 možnosti otevření. Mějte vše po ruce a pusťte se do svých kulinářských experimentů. (mall.cz)

Podobné produkty ako Orion Kořenka sklo/UH 6 ks + stojan kov , Dřevěný stojan na květiny, 3 patra

ORION Stojan porc. 2 patra (122963)

ORION Stojan porc. 2 patra (122963)
Detail

Etažérka - 2patrová, materiál porcelán, s rukojetí, bílá barva, rozměry 25 × 25,5 × 25,5 cm (V׊×H) Dvoupatrový porcelánový kulatý servírovací stojan se stane šikovným tichým pomocníkem při každé rodinné oslavě. Je vhodný na zákusky, jednohubky, cukroví, ovoce, chlebíčky a jiné dobroty, které plánujete hostům podávat. Stojan je vyroben z porcelánu a slitiny zinku. Spoustu práce vám ušetří jeho mytí v myčce na nádobí. Klíčové vlastnosti porcelánového stojanu 2 patraDvoupatrový porcelánový kulatý servírovací stojanŠikovný pomocník při každé rodinné oslavěVhodný na zákusky, jednohubky, cukroví, ovoce, chlebíčky a jiné dobrotyStojan je vyroben z porcelánu a slitiny zinkuPorcelánový stojan lze mýt v myčce na nádobíPrůměry pater jsou 25,5 a 20,5 cm a výška stojanu dosahuje 25 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako ORION Stojan porc. 2 patra (122963) , Orion nerezový termojídlonosič 3 patra

Orion Stojan na servírování - porcelán 2 patra

Orion Stojan na servírování - porcelán 2 patra
Detail

Stojan na servírování - porcelán Servírovací etažér ocení každý dekoratér dezertů. Se servírovacím podnosem posunete prezentaci dezertů, zákusů a dortů na vyšší úroveň. Vhodný na jakýkoli druh společenské události, zda připravujete narozeninovou oslavu nebo svatbu Vaše dezerty budou působit elegantně. Rozměr: Ø 20,5 a 25,5 cm, v. 25 cm Materiál: porcelán (heliumking.cz)

Podobné produkty ako Orion Stojan na servírování - porcelán 2 patra , Stojan na cukroví gustito 3 patra, tescoma

Orion Stojan břidlice/dřevo 2 patra (122982)

Orion Stojan břidlice/dřevo 2 patra  (122982)
Detail

Podnos - oválný, matriál břidlice, rozměry 390 × 410 × 240 mm (v × š × h), patrový Kvalitní podnos značky ORION bude nepostradatelným pomocníkem v kuchyni i při servírování jídla. Jedná se o břidlice model, Podnos ORION má rozměry 390 × 410 × 240 mm. Důležité přednosti podnosu Orion Stojan břidlice/dřevo 2 patra Oválný podnos Orion Stojan břidlice/dřevo 2 patra využijete pro každou příležitost Patrové provedení pro lepší výběr při servírování Velikost podnosu ORION: 390 × 410 × 240 mm (alza.cz)

Podobné produkty ako Orion Stojan břidlice/dřevo 2 patra (122982) , Dřevěný stojan na květiny 3 patra, hnědá

Orion Porcelánový stojan 2 patra

Orion Porcelánový stojan 2 patra
Detail

Dvoupatrový kulatý stojan na servírování zákusků, cukroví, ovoce, jednohubek i chlebíčků. Čistě bílý porcelán zajistí stojanu krásný vzhled a hladký povrch. Doplněn madlem pro pohodlné přenášení. Materiál: porcelán, slitina zinku. Průměry talířů: 20,5 cm a 25,5 cm. (4home.cz)

Podobné produkty ako Orion Porcelánový stojan 2 patra , Drzak na jidlonosice 3 patra orion

Orion Kořenka sklo/plast 16 ks+stojan dřevo/kov BLACK

Detail

Sada kořenek 16 dílů od značky ORION uložena v otočném stojanu, ze kterého je snadno vyjmete i uložíte. Materiál: stojan – dřevo, nerez s černým povrchem, skleněné kořenky jsou opatřeny plastovými sypátky a uzávěry na závit. Skleněné kořenky (bez víček a sypátek) lze mýt v myčce na nádobí. (mall.cz)

Podobné produkty ako Orion Kořenka sklo/plast 16 ks+stojan dřevo/kov BLACK , Orion stojan na hrnečky dřevo/kov radka

Stojan servírovací ORION 2 patra 23cm

Stojan servírovací ORION 2 patra 23cm
Detail

Stojan pro servírování ORION 2 patra (tipa.eu)

Podobné produkty ako Stojan servírovací ORION 2 patra 23cm , Orion stojan na hrnečky kov radka (122977)

Orion Kořenka sklo/plast 16 ks+stojan dřevo/kov BLACK - zánovní

Detail

Sada kořenek 16 dílů od značky ORION uložena v otočném stojanu, ze kterého je snadno vyjmete i uložíte. Materiál: stojan – dřevo, nerez s černým povrchem, skleněné kořenky jsou opatřeny plastovými sypátky a uzávěry na závit. Skleněné kořenky (bez víček a sypátek) lze mýt v myčce na nádobí. (mall.cz)

Podobné produkty ako Orion Kořenka sklo/plast 16 ks+stojan dřevo/kov BLACK - zánovní , Orion láhev sklo/kov. víčko 1,1 l

ORION Kořenka sklo/plast 12 ks+stojan dřevo/kov BLACK (155101)

ORION Kořenka sklo/plast 12 ks+stojan dřevo/kov BLACK (155101)
Detail

Kořenka 12 ks, v otočném stojanu, materiál: stojan - dřevo, nerez s černým povrchem, skleněné kořenky jsou opatřeny plastovými sypátky a uzávěry na závit. Rozměry: stojan – 18x18x18x30 cm (podstava je trojúhelník), kořenka - objem 0,08 l, pr. 4,5 cm, v. 10 cm Hledáte způsob, jak si v kuchyni udělat pořádek v koření, bylinkách, semínkách či čajích? Se sadou skleněných kořenek s černým víčkem Orion budete přesně vědět, jaké zásoby doma máte. Díky skvěle padnoucím uzávěrům se závitem bude obsah nádobek v suchu a zachová si tak svou chuť i aroma. Kořenky v dřevěném stojanu vypadají skvěle, nemusíte je proto ukrývat v šuplících a poličkách. Jistě v každé kuchyni poslouží také jako stylový doplněk. Klíčové vlastnosti kořenek ve stojanu Orion BLACK 12 ks Kořenky Orion uchovávají obsah v suchuV těchto nádobkách koření nepřijde o svou chuť ani o aromaSada kořenek Orion v krásném stojanu s trojúhelníkovou podstavou Plastová... (alza.cz)

Podobné produkty ako ORION Kořenka sklo/plast 12 ks+stojan dřevo/kov BLACK (155101) , Orion miska sklo pr. 23 cm ema (124778)

Orion Botník kov/dřevo 2 patra

Detail

Botník kov/dřevo 2 patra od společnosti Orion pomůže s uspořádáním vašich bot. Nabízí 2 patra a odkládací plochu. Využití najde nejen v předsíni, chodbě, ale i v šatně. (mall.cz)

Podobné produkty ako Orion Botník kov/dřevo 2 patra , Koopman dřevěný stojan na květiny plantlife 3 patra, hnědá

Orion Nerezový termojídlonosič 3 patra

Orion Nerezový termojídlonosič 3 patra
Detail

Nerezový termojídlonosič, 3 patra, pro přenášení pokrmů, který dlouho zachová jejich teplotu. Součástí je kovový stojan, opatřený přezkou, která zajistí pevné uzavření jídlonosiče a vrchní poklice. Rozměry: objem 3x 1,1 l, pr. 16 cm, celk. výška 29 cm.U nerezových jídlonosičů z důvodu jejich konstrukce se nedoporučuje použití do myčky na nádobí, tudíž jsou pro tento účel nevhodné. (4home.cz)

Podobné produkty ako Orion Nerezový termojídlonosič 3 patra , Korenka sklo uh 6 ks stojan nerez orion

Dřevěný stojan na květiny, 3 patra

Dřevěný stojan na květiny, 3 patra
Detail

Co takhle umístit květiny do stylového stojanu, který se bude dobře vyjímat jak v interiéru, tak na venkovní terase nebo lodžii. V jednotlivých patrech jsou umístěny poličky na rostliny, díky tomu vám stojan i ušetří místo. Police jsou od sebe cca 19 cm. (4home.cz)

Podobné produkty ako Dřevěný stojan na květiny, 3 patra , Korenka sklo drevo 12 ks stojan drevo orion

Stojan na květiny dřevěný, 3 patra

Stojan na květiny dřevěný, 3 patra
Detail

do interiéru i exteriéru multifunkční využití - na květiny, bylinky, dekorace... stabilní konstrukce Dřevěný květinový stojan z borovicového dřeva je vhodný do interiéru i exteriéru, zejména na květináče s bylinkami, květinami či jako multifunkční stojan. Jeho všestranné využití najde uplatnění v domácnosti, na terase, balkoně nebo zahradě. Pevná konstrukce stojí stabilně na čtyřech nohách. 3 patra obstarají dostatek prostoru pro umístění květin či dekorací. Materiál: dřevo Rozměry: š. 50 x h. 28 x v. 84 cm (decodoma.cz)

Podobné produkty ako Stojan na květiny dřevěný, 3 patra , Orion stojan na papírové utěrky dřevo/kov radka (122974)

Stojan na květiny pojízdný, 3 patra

Stojan na květiny pojízdný, 3 patra
Detail

na balkon i do interiéru na květiny a bylinky 4 kolečka (2 uzamykatelná pro vyšší bezpečnost) při uskladnění nezabírá místo Robustní stojan na bylinky a květiny se hodí do každého prostředí a umožní vám pěstovat velké množství rostlin s minimálním nárokem na prostor. Jeho nadčasový design dobře zapadne do každého prostředí – uvnitř i venku. Pevné a odolné provedení, snadná montáž bez nářadí. 4 kolečka zajišťují mobilitu, takže můžete rostliny pohodlně přemisťovat na slunce či naopak do stínu. Materiál: kov Rozměry: v. 75 x š. 60 x h. 30 cm (decodoma.cz)

Podobné produkty ako Stojan na květiny pojízdný, 3 patra , Orion láhev sklo/kov. víčko 0,6 l (126421)

Držák k jídlonosiči ORION 3 patra

Držák k jídlonosiči ORION 3 patra
Detail

Držák k plastovému jídlonosiči ORION 3 patra (tipa.eu)

Podobné produkty ako Držák k jídlonosiči ORION 3 patra , Orion přenosný box na potraviny 3 patra 123949

Stojan na cukroví GUSTITO 3 patra, Tescoma

Stojan na cukroví GUSTITO 3 patra, Tescoma
Detail

 Stojan na cukroví Tescoma. Vyroben z prvotřídního porcelánu a odolného kovu, určen ke stylovému servírování cukrovinek, chuťovek, ovoce apod. Porcelánové talíře jsou vhodné do myčky nádobí, ostatní části v myčce nádobí nemyjte. 5 roků záruka. Rozměry: výška 27 cm, průměr talířů: 17, 21 a 25 cm (4home.cz)

Podobné produkty ako Stojan na cukroví GUSTITO 3 patra, Tescoma , Orion regál uh 3 patra na kolečkách bílý

Dřevěný stojan na květiny 3 patra, hnědá

Dřevěný stojan na květiny 3 patra, hnědá
Detail

Co takhle umístit květiny do stylového stojanu, který se bude dobře vyjímat jak v interiéru, tak na venkovní terase nebo lodžii. V jednotlivých patrech jsou umístěny poličky na rostliny, díky tomu vám stojan i ušetří místo. Je vyroben z dřevovláknité desky. Rozměry polic: 30 x 21 x 4 cm, 45 x 21 x 4 cm, 58 x 21 x 4 cm; výška mezi policemi: 19 cm (4home.cz)

Podobné produkty ako Dřevěný stojan na květiny 3 patra, hnědá , Jidlonosic termo orion 3 patra 14 cm nerez

Stojan na květiny dřevěný, 3 patra, vintage

Stojan na květiny dřevěný, 3 patra, vintage
Detail

do interiéru i exteriéru multifunkční využití - na květiny, bylinky, dekorace... stabilní konstrukce Dřevěný květinový stojan z borovicového dřeva je vhodný do interiéru i exteriéru, zejména na květináče s bylinkami, květinami či jako multifunkční stojan. Jeho všestranné využití najde uplatnění v domácnosti, na terase, balkoně nebo zahradě. Pevná konstrukce stojí stabilně na čtyřech nohách. 3 patra obstarají dostatek prostoru pro umístění květin či dekorací. Ohraničené police zajišťují vloženým předmětům větší bezpečí. Materiál: dřevo Rozměry: š. 60 x h. 24 x v. 70 cm (decodoma.cz)

Podobné produkty ako Stojan na květiny dřevěný, 3 patra, vintage , Orion stojan na láhve s kohoutkem pochrom. kov/uh (540590)

Dortový stojan 3 patra se středem - Alcas

Dortový stojan 3 patra se středem - Alcas
Detail

Dortový stojan bílý 3 patra se středem . Upevněním jednotlivých pater dortu na stojan vytvoříte honosný slavnostní dort. Opora pater zajistí stabilitu celého dortu, který snadno přenesete z místa na místo. Na jednotlivá patra můžete připevnit dekorativní volány nebo mašle a na patra rozestavit cupcakes nebo slané fingerfood a další zákusky. Materiál plast. Výška 37 cm, průměry plat 19,5 , 24,5 a 34 cm. Prostor mezi paty 15cm. (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Dortový stojan 3 patra se středem - Alcas , Orion láhev sklo/kov. víčko 0,54 l s termoobalem

Orion Stojan na hrnečky dřevo/kov RADKA

Orion Stojan na hrnečky dřevo/kov RADKA
Detail

Pokud potřebujete vyladit prostor kuchyňské linky, můžete kromě zajímavých košíků na ovoce, poliček na kořenky z kolekce RADKA sáhnout po praktickém stojanu, určeném pro uložení hrnků nebo šálků. Budou tak pohotově po ruce, snadno je přemístíte. Obzvláště ty, které máte v oblibě a nejčastěji je používáte. Kombinace kovu s černým nástřikem a dřevěného podstavce bude elegantním, jednoduchým prvkem na pracovní desce, ale i v jídelně. (4home.cz)

Podobné produkty ako Orion Stojan na hrnečky dřevo/kov RADKA , Orion kořenka sklo/kov se stojanem 2 ks (153677)

ORION Stojan na hrnečky kov RADKA (122977)

ORION Stojan na hrnečky kov RADKA (122977)
Detail

Stojan na hrnečky, materiál: kov s povrchovou úpravou, rozměry: pr. 16 cm, v. 34 cm, 6 háčků (alza.cz)

Podobné produkty ako ORION Stojan na hrnečky kov RADKA (122977)

Orion Jídlonosič nerez 3 patra 16 cm

Detail

Jídlonosič 3patrový celo nerezový je určený na přenášení potravin. Součástí je kovový stojan opatřený přezkou, která zajistí jeho pevné uzavření a praktická vrchní poklice. (mall.cz)

Podobné produkty ako Orion Jídlonosič nerez 3 patra 16 cm

Orion Láhev sklo/kov. víčko 1,1 l

Orion Láhev sklo/kov. víčko 1,1 l
Detail

Lahev s uzávěrem na závit je nezbytným doplňkem při výletech, cvičení nebo i na cestě do práce. Pokud navíc bude vypadat stylově, dodržování pitného režimu bude o to snazší. A tato lahev na pití české značky Orion tomu zcela odpovídá - je praktická a stylová zároveň. Její čistý design zaručí, že bude jednoduchým módním doplňkem. Lahev je vyrobena ze skla, které se vyznačuje vysokou odolností. Materiál: sklo, kov, plast, silikonové těsnění. (4home.cz)

Podobné produkty ako Orion Láhev sklo/kov. víčko 1,1 l

Orion Regál UH 3 patra na kolečkách BÍLÝ

Orion Regál UH 3 patra na kolečkách BÍLÝ
Detail

Regál košíkový na kolečkách. 3 košíky. Praktický nejen do koupelny, ale také do kuchyně, předsíně, úklidové místnosti. (4home.cz)

Podobné produkty ako Orion Regál UH 3 patra na kolečkách BÍLÝ

Orion Přenosný box na potraviny 3 patra 123949

Orion Přenosný box na potraviny 3 patra 123949
Detail

 Piknikový box využijete na přepravu potravin při výletech, k vodě, ale také pro přenášení chlebíčků, jednohubek či sladkostí při přípravách na oslavu nebo návštěvu.Součástí každé sestavy je 1 mřížka s uchy pro snadné vyjímání obsahu boxu. Víko je opatřeno dvěma držadly pro pohodlné přenášení, boxy jsou spojeny pevnými klipsy. Víka boxů jsou v pastelových barvách: sv. růžová, sv. šedá, zelená, sv. modrozelená nebo tmavě modrá se zelenými klipy. Dodáváme bez možnosti výběru konkrétní barvy. (4home.cz)

Podobné produkty ako Orion Přenosný box na potraviny 3 patra 123949

Regál s kolečky ORION 3 patra Grey 40x30x66cm

Regál s kolečky ORION 3 patra Grey 40x30x66cm
Detail

NakupteRegál s kolečky ORION 3 patra Grey 40x30x66cmz kategorieDům a zahrada > Domácnost > Doplňky do domácnosti > Regály a regálové systémyza269.00Kč (tipa.eu)

Podobné produkty ako Regál s kolečky ORION 3 patra Grey 40x30x66cm

Regál s kolečky ORION 3 patra White 40x30x66cm

Regál s kolečky ORION 3 patra White 40x30x66cm
Detail

NakupteRegál s kolečky ORION 3 patra White 40x30x66cmz kategorieDům a zahrada > Domácnost > Doplňky do domácnosti > Regály a regálové systémyza449.00Kč (tipa.eu)

Podobné produkty ako Regál s kolečky ORION 3 patra White 40x30x66cm

Jídlonosič termo nerez 3 patra, 16 cm - ORION

Jídlonosič termo nerez 3 patra, 16 cm - ORION
Detail

Jídlonosič termo nerez 3 patra, 16 cm Termojídlonosič pro přenášení pokrmů dlouho zachová jejich teplotu. Součástí je kovový stojan, opatřený přezkou, která zajistí jeho pevné uzavření a vrchní poklice. Materiál: nerez. 3 patra. Rozměry: objem 3x 1,1 l, pr. 16 cm, celk. výška 29 cm. (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Jídlonosič termo nerez 3 patra, 16 cm - ORION

Orion Jídlonosič termo nerez 3 patra 16 cm

Detail

Termo jídlonosič vyrobený z nerezu, má tři patra pro přenášení pokrmů. Tento jídlonosič značky Orion dlouho zachová jejich teplotu jídla. Součástí je kovový stojan, opatřený přezkou, která zajistí jeho pevné uzavření a vrchní poklice. (mall.cz)

Podobné produkty ako Orion Jídlonosič termo nerez 3 patra 16 cm

ORION Miska sklo pr. 23 cm EMA (124778)

ORION Miska sklo pr. 23 cm  EMA (124778)
Detail

Miska - materiál sklo, objem 2,3 l, balení obsahuje jednu misku, průhledná barva, moderní motiv Klíčové vlastnosti misky ORION Miska sklo pr. 23 cm EMA Miska ORION je určená k přípravě jídla i jeho servírování Na stole se bude vyjímat třeba plná ovoce, zeleniny nebo salátu Oceníte ji také na kompoty Její objem se hodí také k servírování polévky Jednoduchý a nadčasový design ze skla Miska ORION je určena i pro myčku na nádobí Na první pohled vás zaujme moderní design Průměr misky ORION: 230 mm O objemu 2,3 l (alza.cz)

Podobné produkty ako ORION Miska sklo pr. 23 cm EMA (124778)

ORION Miska sklo pr. 12,5 cm EMA (124777)

ORION Miska sklo pr. 12,5 cm  EMA (124777)
Detail

Miska - materiál sklo, objem 0,33 l, průměr 5 - 15 cm, balení obsahuje jednu misku, průhledná barva Zásadní vlastnosti misky ORION Miska sklo pr. 12,5 cm EMA Miska ORION by neměla chybět v žádné domácnosti k servírování jídla Na stole se bude vyjímat třeba plná ovoce, zeleniny nebo salátu Pro vychutnání vašeho oblíbeného müsli i kaše Vyrobena z vždy elegantního skla Miska ORION je určena i pro mytí v myčce Průměr misky ORION: 12,5 mm Objem misky činí 0,33 l (alza.cz)

Podobné produkty ako ORION Miska sklo pr. 12,5 cm EMA (124777)

Koopman Dřevěný stojan na květiny Plantlife 3 patra, hnědá

Koopman Dřevěný stojan na květiny Plantlife 3 patra, hnědá
Detail

Co takhle umístit květiny do stylového stojanu, který se bude dobře vyjímat jak v interiéru, tak na venkovní terase nebo lodžii. V jednotlivých patrech jsou umístěny poličky na rostliny, díky tomu vám stojan i ušetří místo. Nosnost každé police je 5 kg. (4home.cz)

Podobné produkty ako Koopman Dřevěný stojan na květiny Plantlife 3 patra, hnědá

ORION Stojan na papírové utěrky dřevo/kov RADKA (122974)

ORION Stojan na papírové utěrky dřevo/kov RADKA (122974)
Detail

Držák na papírové utěrky, arážka proti rozmotávání utěrek, materiál: kov, dřevo, rozměry: pr. 15 cm, v. 36 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako ORION Stojan na papírové utěrky dřevo/kov RADKA (122974)

ORION Láhev sklo/kov. víčko 0,6 l (126421)

ORION Láhev sklo/kov. víčko 0,6 l (126421)
Detail

Láhev s uzávěrem na závit. Materiál: sklo (max 80 °C), kov, plast, silikonové těsnění, textil. Lze mýt v myčce na nádobí. Rozměry: objem 0,6 l, pr. 7 cm, v. 23,5 cm. Lahev Orion je ideální do práce, školy, na túry i cesty. Vhodná je na studené i teplé nápoje, neboť zvládne uchovat nápoj do teploty 80 °C. Vyrobená je z velmi kvalitního skla a doplněná o kovové víčko. Silikonové těsnění přitom zamezí možnosti vylití nápoje. Lahev je opatřená praktickým poutkem umožňujícím její pohodlné nošení v ruce a disponuje objemem 0,6 l. Lahev Orion zajistí dodržování pitného režimu, ať již budete kdekoli. Klíčové vlastnosti lahve Orion sklo/kovové víčko 0,6 lLahev ideální do práce, školy, na túry i cestyVhodná na studené i teplé nápojeZvládne uchovat nápoj do teploty 80 °CVyrobená z velmi kvalitního skla a doplněná o kovové víčkoLahev Orion disponuje objemem 0,6 lSilikonové těsnění zamezí možnosti vylití nápojePraktické poutko umožňuje její pohodlné nošení... (alza.cz)

Podobné produkty ako ORION Láhev sklo/kov. víčko 0,6 l (126421)

ORION Láhev sklo/kov. víčko 1,1 l (125994)

ORION Láhev sklo/kov. víčko 1,1 l (125994)
Detail

Láhev s uzávěrem na závit. Materiál: sklo, kov, plast, silikonové těsnění. Rozměry: objem 1,1 l, pr. 8 cm, v. 31 cm. Lahev Orion je ideální do práce, školy, na túry i cesty. Vhodná je na studené nápoje, můžete do ní tak nalít vodu, šťávu, džus či limonádu. Vyrobená je z velmi kvalitního skla a doplněná o kovové víčko. Silikonové těsnění přitom zamezí možnosti vylití nápoje. Lahev Orion zajistí dodržování pitného režimu, ať již budete kdekoli. Klíčové vlastnosti lahve Orion sklo/kovové víčko 1,1 lLahev ideální do práce, školy, na túry i cestyVhodná na studené nápojeVyrobená z velmi kvalitního skla a doplněná o kovové víčkoLahev Orion disponuje objemem 1,1 lSilikonové těsnění zamezí možnosti vylití nápojeBarevné provedení: stříbrno-průhledné Objem:1,1 l Rozměry:31 × 8 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako ORION Láhev sklo/kov. víčko 1,1 l (125994)

Orion Regál UH 3 patra na kolečkách ŠEDO-BÍLÝ

Orion Regál UH 3 patra na kolečkách ŠEDO-BÍLÝ
Detail

Regál košíkový na kolečkách. 3 košíky. Praktický nejen do koupelny, ale také do kuchyně, předsíně, úklidové místnosti. (4home.cz)

Podobné produkty ako Orion Regál UH 3 patra na kolečkách ŠEDO-BÍLÝ

Orion Regál UH 3 patra na kolečkách CHICO BÍLÝ

Orion Regál UH 3 patra na kolečkách CHICO BÍLÝ
Detail

Regál košíkový na kolečkách. 3 koše a horní polička. Praktický nejen do koupelny, ale také do kuchyně, předsíně, úklidové místnosti. (4home.cz)

Podobné produkty ako Orion Regál UH 3 patra na kolečkách CHICO BÍLÝ

Orion Regál UH 3 patra na kolečkách CHICO ŠEDÝ

Orion Regál UH 3 patra na kolečkách CHICO ŠEDÝ
Detail

Regál košíkový na kolečkách. 3 koše a horní polička. Praktický nejen do koupelny, ale také do kuchyně, předsíně, úklidové místnost. (4home.cz)

Podobné produkty ako Orion Regál UH 3 patra na kolečkách CHICO ŠEDÝ

Regál s kolečky ORION 3 patra Chico White 39x28x65cm

Regál s kolečky ORION 3 patra Chico White 39x28x65cm
Detail

NakupteRegál s kolečky ORION 3 patra Chico White 39x28x65cmz kategorieDům a zahrada > Domácnost > Doplňky do domácnosti > Regály a regálové systémyza499.00Kč (tipa.eu)

Podobné produkty ako Regál s kolečky ORION 3 patra Chico White 39x28x65cm

Regál s kolečky ORION 3 patra Chico Grey 39x28x65cm

Regál s kolečky ORION 3 patra Chico Grey 39x28x65cm
Detail

NakupteRegál s kolečky ORION 3 patra Chico Grey 39x28x65cmz kategorieDům a zahrada > Domácnost > Doplňky do domácnosti > Regály a regálové systémyza499.00Kč (tipa.eu)

Podobné produkty ako Regál s kolečky ORION 3 patra Chico Grey 39x28x65cm
ORION Stojan sklo/kov 3 patra EMA (122969), Orion Stojan sklo/kov 3 patra Ema , Orion Porcelánový stojan 3 patra, Orion Polička kov 3 patra závěsná RADKA , Orion Kořenka sklo/UH 6 ks+stojan kov , korenka sklo uh 6 ks stojan kov orion, Orion Porcelánový stojan 2 patra, ORION Stojan porc. 2 patra (122963), dortovy stojan wilton 3 patra, Orion Stojan břidlice/dřevo 2 patra (122982), Dřevěný stojan na květiny, 3 patra, Orion Nerezový termojídlonosič 3 patra, Stojan na cukroví GUSTITO 3 patra, Tescoma, Dřevěný stojan na květiny 3 patra, hnědá, drzak na jidlonosice 3 patra orion, Orion Stojan na hrnečky dřevo/kov RADKA , ORION Stojan na hrnečky kov RADKA (122977), Orion Láhev sklo/kov. víčko 1,1 l , ORION Miska sklo pr. 23 cm EMA (124778), Koopman Dřevěný stojan na květiny Plantlife 3 patra, hnědá, korenka sklo uh 6 ks stojan nerez orion, korenka sklo drevo 12 ks stojan drevo orion, ORION Stojan na papírové utěrky dřevo/kov RADKA (122974), ORION Láhev sklo/kov. víčko 0,6 l (126421), Orion Přenosný box na potraviny 3 patra 123949, Orion Regál UH 3 patra na kolečkách BÍLÝ , jidlonosic termo orion 3 patra 14 cm nerez, ORION Stojan na láhve s kohoutkem pochrom. kov/UH (540590), Orion Láhev sklo/kov. víčko 0,54 l s termoobalem , ORION Kořenka sklo/kov se stojanem 2 ks (153677)