Orion formička pocín zvonky 10 ks (121029)

Produkt Orion formička pocín zvonky 10 ks (121029) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Orion formička pocín zvonky 10 ks (121029) upraviť a produkt hľadať znova.

ORION Formička pocín Zvonky 10 ks (121029)

ORION Formička pocín Zvonky 10 ks (121029)
Detail

Formička ZVONKY. Sada 10 ks. Materiál: pocínovaný plech. Rozměry: 6x6,5 cm. Nelze mýt v myčce na nádobí. Pro vánoční pečení máme zde připraveny formičky Orion. Tato sada se skládá z formiček ve tvaru zvonků. V balení najdete celkem 10 formiček o výšce 6 cm, které jsou vyrobeny z pocínovaného plechu. Klíčové vlastnosti sady formiček Orion ve tvaru zvonků - 10 ksPříprava na vánoční pečení začíná sadou formiček OrionV balení najdete formičky ve tvaru zvonečků o výšce 6 cmFormiček je celkem 10Vyrobeny z pocínovaného plechuRozměry formičky:6 × 6,5 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako ORION Formička pocín Zvonky 10 ks (121029) , Orion formička pocín sněhulák 10 ks (121027)

ORION Formička pocín Sněhulák 10 ks (121027)

ORION Formička pocín Sněhulák 10 ks (121027)
Detail

Formička SNĚHULÁK. Sada 10 ks. Materiál: pocínovaný plech. Rozměry: 5x7,5 cm. Nelze mýt v myčce na nádobí. Pro vánoční pečení máme zde připraveny formičky Orion. Tato sada se skládá z formiček ve tvaru sněhuláka. V balení najdete celkem 10 formiček o výšce 7,5 cm, které jsou vyrobeny z pocínovaného plechu. Klíčové vlastnosti sady formiček Orion ve tvaru sněhuláka - 10 ksPříprava na vánoční pečení začíná sadou formiček OrionV balení najdete formičky ve tvaru sněhuláka o výšce 7,5 cmFormiček je celkem 10Vyrobeny z pocínovaného plechuRozměry formičky:5 × 7,5 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako ORION Formička pocín Sněhulák 10 ks (121027) , Orion formička mix 20 ks

Orion Formička Mix 20 ks

Orion Formička Mix 20 ks
Detail

Klasické pocínované formičky ve tvaru ořechů, rohlíčků, berušek a košíčků jako z dob našich babiček, ve kterých lze upéct tradiční ořiškové a čokoládové pracny, jemné madlenky, polomáčené křupavé ořechy slepované krémem, ale lze je vylít i čokoládou a vyrobit si své vlastní pralinky. Při pečení z méně mastných těst doporučujeme lehce vymazat a vysypat moukou. Plochý konec ořechů a berušek umožní snazší manipulaci s horkými formičkami vytaženými z trouby a vyklepnutí voňavého cukroví. Snadná údržba, stačí je umýt běžným způsobem, pokud přetáhnete dobu pečení a cukroví se připeče, jednoduše je na chvíli nechte odmočit. (4home.cz)

Podobné produkty ako Orion Formička Mix 20 ks , Orion formička bábovka 20 ks

Orion Formička Bábovka 20 ks

Orion Formička Bábovka 20 ks
Detail

Klasické pocínované formičky průměru 5 cm jako z dob našich babiček, ve kterých lze upéct tradiční ořiškové a čokoládové pracny, jemné madlenky, ale lze je vylít i čokoládou a vyrobit si své vlastní pralinky. Zkuste třeba čokoládky s levandulí, pomerančovou kůrou nebo špetkou chilli. Při pečení z méně mastných těst doporučujeme lehce vymazat a vysypat moukou. Snadná údržba, stačí je umýt běžným způsobem, pokud přetáhnete dobu pečení a cukroví se připeče, jednoduše je na chvíli nechte odmočit. (4home.cz)

Podobné produkty ako Orion Formička Bábovka 20 ks , Orion formička ořechy 20 ks

Orion Formička Ořechy 20 ks

Orion Formička Ořechy 20 ks
Detail

Klasické pocínované formičky ve tvaru ořechů jako z dob našich babiček, ve kterých lze upéct tradiční ořiškové a čokoládové pracny, jemné madlenky, polomáčené křupavé ořechy slepované krémem, ale lze je vylít i čokoládou a vyrobit si své vlastní pralinky. Při pečení z méně mastných těst doporučujeme lehce vymazat a vysypat moukou. Plochý konec umožní snazší manipulaci s horkými formičkami vytaženými z trouby a vyklepnutí voňavého cukroví.Snadná údržba, stačí je umýt běžným způsobem, pokud přetáhnete dobu pečení a cukroví se připeče, jednoduše je na chvíli nechte odmočit. (4home.cz)

Podobné produkty ako Orion Formička Ořechy 20 ks , Orion formička rohlíčky 20 ks malé

Orion Formička Rohlíčky 20 ks malé

Orion Formička Rohlíčky 20 ks malé
Detail

Klasické pocínované formičky na menší rohlíčky jako z dob našich babiček, ve kterých lze upéct tradiční ořiškové a čokoládové pracny, jemné madlenky, vanilkové rohlíčky, polomáčené rohlíčky slepované krémem, ale lze je vylít i čokoládou a vyrobit si své vlastní pralinky. Při pečení z méně mastných těst doporučujeme lehce vymazat a vysypat moukou. Snadná údržba, stačí je umýt běžným způsobem, pokud přetáhnete dobu pečení a cukroví se připeče, jednoduše je na chvíli nechte odmočit. (4home.cz)

Podobné produkty ako Orion Formička Rohlíčky 20 ks malé , Orion formička uh úlek 1 ks (153009)

ORION Formička BÁBOVKA 20 ks (121153)

ORION Formička BÁBOVKA 20 ks (121153)
Detail

Pečicí forma na cukroví, z pocínovaného plechu, maximální teplota 230 °C Rádi si pečete pro své blízké? Pak vás jistě zaujme pečicí forma ORION Formička BÁBOVKA 20 ks. Tento typ využijete na cukroví. Pečicí formu tvoří pocínovaný plech, takže vyniká mimořádnou odolností. Nejvyšší teplota, při které můžete použít pečící formu ORION je 230 °C. Významné přednosti pečicí formy ORION Formička BÁBOVKA 20 ks Pečicí forma, díky níž vykouzlíte váš oblíbený dezert Materiálem pečicí formy je pocínovaný plech Maximální teplota použití: 230 °C Určení pečící formy ORION: na cukroví (alza.cz)

Podobné produkty ako ORION Formička BÁBOVKA 20 ks (121153) , Orion formička uh úlek klasik 1 ks (153015)

ORION Formička UH úlek 1 ks (153009)

ORION Formička UH úlek 1 ks (153009)
Detail

Formička na včelí úly, materiál: plast, vhodné i do myčky na nádobí, rozměry: pr. 5 cm, v. 4 cm Formička ORION představuje nepostradatelného pomocníka na přípravu vánočního cukroví. Díky ní budete moci vyrobit skvělé včelí úly. Vyrobená je z velmi kvalitního plastu a disponuje průměrem 5 cm. Můžete ji navíc pohodlně umývat v myčce na nádobí. Pomocí formičky ORION bude příprava včelích úlů dokonale snadná. Klíčové vlastnosti formičky ORION UH úlek 1 ksFormička určená na přípravu včelích úlůVyrobená z velmi kvalitního plastuDisponuje průměrem 5 cmFormičku ORION lze umývat v myčce na nádobíBarevné provedení: modré Rozměry:5 × 4 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako ORION Formička UH úlek 1 ks (153009) , Orion formička silikon košíček muffiny 6 ks oranžová (151741)

Formičky - ořechy 20 ks - ORION

Formičky - ořechy 20 ks - ORION
Detail

Formičky - ořechy 20 ks. Formičky na pečení Vám umožní upéci si krásné domácí ořechy. Dobroty z formy snadno vyklopíte, upečené vypadají lákavě. formičky - sada 20 ks ořechy - d.. 6 cm (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Formičky - ořechy 20 ks - ORION , Orion formička silikon košíček muffiny 12 ks oranžová (151758)

ORION Formička UH úlek klasik 1 ks (153015)

ORION Formička UH úlek klasik 1 ks (153015)
Detail

Formička na včelí úly jsou vynikající pro přípravu tradičního cukroví včelích úlů/vosích hnízd. Formičku naplníte těstem, rozevřete ji a velmi snadno vyjmete hotové cukroví. Materiál: plast. Klasický tvar úlu. Vhodné i do myčky na nádobí. Rozměry: pr. 3,5 cm, v. 3,5 cm. Formička ORION představuje nepostradatelného pomocníka na přípravu vánočního cukroví. Díky ní budete moci vyrobit skvělé včelí úly. Vyrobená je z velmi kvalitního plastu a disponuje průměrem 3,5 cm. Můžete ji navíc pohodlně umývat v myčce na nádobí. Pomocí formičky ORION bude příprava včelích úlů dokonale snadná. Klíčové vlastnosti formičky ORION UH úlek klasik 1 ksFormička určená na přípravu včelích úlůVyrobená z velmi kvalitního plastuDisponuje průměrem 3,5 cmFormičku ORION lze umývat v myčce na nádobíBarevné provedení: bílé Rozměry:3,5 × 3,5 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako ORION Formička UH úlek klasik 1 ks (153015) , Orion formička uh vytlačovací preclík (124978)

Formičky - mix sada 20 ks - ORION

Formičky - mix sada 20 ks - ORION
Detail

Formičky - mix sada 20 ks. Sadou formiček vytvoříte několik druhů vánočního cukroví, jako jsou ořechy, domácí čokoláda, pracny, rohlíčky. Formičky na rohlíčky můžete použít nejen pro výrobu klasických vanilkových rohlíčků. Když těsto vtlačíte do formičky tak, že po upečení zůstane malá prohlubeň, spojte dva stejné kousky krémem. Špičky plněných rohlíčků přelijte čokoládou, obalit je můžete navíc v kokosu nebo oříšcích. Formičky na ořechy můžete využít i k vytváření škeblí plněných krémy. Po naplnění obou polovin skořepiny nepřitlačujte natěsno k sobě. Ponechte širší stranu lehce rozevřenou a na krém posaďte stříbrnou nebo perleťovou cukrovou kuličku. Formičky na pečení Vám umožní upéci si krásné domácí bábovičky. Dobroty z formy snadno vyklopíte, upečené vypadají lákavě. formičky - sada 20 ks sada mix - 5 x košíček, pr. 4 cm, 5 x rohlíček, d. 5,5 cm, 5 x ořech, d. 6 cm, 5 x beruška, d. 6 cm. (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Formičky - mix sada 20 ks - ORION , Orion formička dřevo vytlačované rohlíčky 4 (127428)

Formičky - bábovka 20 ks 50mm - ORION

Formičky - bábovka 20 ks 50mm - ORION
Detail

Pro sběratele formiček ve tvaru báboviček je v nabídce další z mnoha tvarů - točená bábovka o pr. 45 mm - cena za 20 ks. Formičky využijete při přípravě vánočního cukroví i k přípravě křehkých košíčku se šlehačkovým krémem a ovocem nebo s dalšími náplněmi a doplňky. Formičku vymažte máslem, vyložte křehkým těstem a upečete. Hotové košíčky vyklepávejte ještě vlažné. Vymazané a moukou vysypané formičky můžete použít i k pečení drobných bábovek ze třených a piškotových těst. Formičky můžete využít i k výrobě studených dezertů a aspiků. Formičky na pečení Vám umožní upéci si krásné domácí bábovičky. Dobroty z formy snadno vyklopíte, upečené vypadají lákavě. Vyrobeno z pocínovaného plechu tzn. nelze mýt v myčce na nádobí. formičky - sada 20 ks bábovka - pr. 5 cm (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Formičky - bábovka 20 ks 50mm - ORION , Orion formička dřevo vytlačované 3 kolečko (127411)

Formičky na pirožky 2 ks - ORION

Formičky na pirožky 2 ks - ORION
Detail

Forma UH PIROHY 2 ks. Forma na pirohy vám pomůže v mžiku vytvořit taštičky z těsta plněné masem, zelím, marmeládou, džemem, ovocem,... Sada 2 ks. Materiál: plast. Rozměry: pr. 5 a 8,5 cm. (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Formičky na pirožky 2 ks - ORION , Orion formička dřevo vytlačované 3 hvězda (127412)

ORION Formička silikon košíček Muffiny 6 ks hnědá (151740)

ORION Formička silikon košíček Muffiny 6 ks hnědá (151740)
Detail

Formička silikonová, odolná teplotám od -40 °C do +220 °C, lze mýt v myčce, skladné, 6 ks, hnědá, rozměry: pr. 6,5 cm, v. 3 cm Rádi byste si připravili výtečné muffiny? Se silikonovými formičkami na muffiny od firmy Orion vám to půjde snadno. V balení najdete 6 kusů formiček v hnědé barvě. Košíčky jsou vyrobeny ze žáruvzdorného silikonu, takže vydrží teploty od -40 do 220 °C. Navíc díky tomuto materiálu formičky nepřejímají chutě ani vůně z použitých potravin a tak je můžete využívat jak na sladké, tak na slané muffiny. Jistě oceníte, že košíčky lze mýt v myčce nádobí. Formičky mají průměr 6,5 cm a jsou vysoké 3 cm. Klíčové vlastnosti formiček na muffiny Orion - 6 ks v hnědé barvěBalení obsahuje 6 hnědých formičekFormičky jsou vyrobeny z žáruvzdorného silikonuKošíčky vydrží teploty -40 do 220 °CFormičky od značky Orion nepřejímají chutěKošíčky lze mýt v myčce nádobí (alza.cz)

Podobné produkty ako ORION Formička silikon košíček Muffiny 6 ks hnědá (151740) , Orion forma pocín. na koláč a pizzu flat pr. 20 cm (151775)

ORION Formička silikon košíček Muffiny 12 ks oranžová (151758)

ORION Formička silikon košíček Muffiny 12 ks oranžová (151758)
Detail

Formička na muffiny, sada 12 kusů, snáší vysoké teploty (od -40 °C do +220 °C), nepřejímá chutě ani vůně z použitých potravin, vhodná do myčky na nádobí, rozměry: pr. 5,5 cm, výška 2,5 cm Rádi byste si připravili výtečné muffiny? Se silikonovými formičkami na muffiny od firmy Orion vám to půjde snadno. V balení najdete 12 kusů formiček v oranžové barvě. Košíčky jsou vyrobeny ze žáruvzdorného silikonu, takže vydrží teploty od -40 do 220 °C. Navíc díky tomuto materiálu formičky nepřejímají chutě ani vůně z použitých potravin a tak je můžete využívat jak na sladké, tak na slané muffiny. Jistě oceníte, že košíčky lze mýt v myčce nádobí. Formičky mají průměr 5,5 cm a jsou vysoké 2,5 cm. Klíčové vlastnosti formiček na muffiny Orion - 12 ks v oranžové barvěBalení obsahuje 12 oranžových formičekFormičky na muffiny jsou vyrobeny ze žáruvzdorného silikonuKošíčky vydrží teploty -40 do 220 °CFormičky na muffiny od značky Orion nepřejímají... (alza.cz)

Podobné produkty ako ORION Formička silikon košíček Muffiny 12 ks oranžová (151758) , Orion forma pocín. na koláč a pizzu flat pr. 30 cm (151777)

ORION Formička silikon košíček Muffiny 6 ks oranžová (151741)

ORION Formička silikon košíček Muffiny 6 ks oranžová (151741)
Detail

Formička silikonová, odolná teplotám od -40 °C do +220 °C, lze mýt v myčce, skladné, 6 ks, oranžová, rozměry: pr. 6,5 cm, v. 3 cm Rádi byste si připravili výtečné muffiny? Se silikonovými formičkami na muffiny od firmy Orion vám to půjde snadno. V balení najdete 6 kusů formiček v oranžové barvě. Košíčky jsou vyrobeny ze žáruvzdorného silikonu, takže vydrží teploty od -40 do 220 °C. Navíc díky tomuto materiálu formičky nepřejímají chutě ani vůně z použitých potravin a tak je můžete využívat jak na sladké, tak na slané muffiny. Jistě oceníte, že košíčky lze mýt v myčce nádobí. Formičky mají průměr 6,5 cm a jsou vysoké 3 cm. Klíčové vlastnosti formiček na muffiny Orion - 6 ks v oranžové barvěBalení obsahuje 6 oranžových formičekFormičky jsou vyrobeny z žáruvzdorného silikonuKošíčky vydrží teploty -40 do 220 °CFormičky od značky Orion nepřejímají chutěKošíčky lze mýt v myčce nádobí (alza.cz)

Podobné produkty ako ORION Formička silikon košíček Muffiny 6 ks oranžová (151741) , Orion jehla grilovací nerez 10 ks

Vykápěcí formičky rohlíčky malé 20 ks - ORION

Vykápěcí formičky rohlíčky malé 20 ks - ORION
Detail

Formičky - rohlíčky malé 20 ks. Formičky vám pomohou k vytvoření pravidelných stejně velkých rohlíčků z křehkých těst. Před vyložením těstem formičku vytřete máslem. Do formičky natlačte těsto. Chcete-li docílit klasických neplněných rohlíčků, vytlačte těsto zarovnané s hranami formičky. Pokud těsto protlačíte pouze do stran, vytvoříte jemnou prohlubeň, díky které můžete rohlíčky plnit krémy a slepovat. Slepené rohlíčky můžete přelívat čokoládou nebo rumovou polevou. Formičky na pečení Vám umožní upéci si krásné domácí rohlíčky. Dobroty z formy snadno vyklopíte, upečené vypadají lákavě. formičky - sada 20 ks rohlíček malý - d.. 5.5 cm (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Vykápěcí formičky rohlíčky malé 20 ks - ORION , Orion trubičky na kremrole (10 ks)

Orion Kovové formičky - Rohlíky velké 20 ks

Orion Kovové formičky - Rohlíky velké 20 ks
Detail

Kovové formičky - Rohlíky velké Formičky v tvare rožkov Vám pomôžu pripraviť obľúbený dezert počas vianočných sviatkov. Obsah: 20 ks Rozmer: 7,5 cm Materiál: pocínovaný plech (heliumking.cz)

Podobné produkty ako Orion Kovové formičky - Rohlíky velké 20 ks , Toro formička včelí úl (3 ks) rozevírací (2351105)

Orion Kovové formičky - Rohlíky malé 20 ks

Orion Kovové formičky - Rohlíky malé 20 ks
Detail

Kovové formičky - Rohlíky malé Formičky ve tvaru rohlíků Vám pomohou připravit oblíbený dezert během vánočních svátků. Obsah: 20 ks Rozměr: 5,5 cm Materiál: pocínovaný plech (heliumking.cz)

Podobné produkty ako Orion Kovové formičky - Rohlíky malé 20 ks , Tescoma formička na kornoutky delícia, 3 ks (8595028435177)

Silikonová formička Vánoční zvonky -

Silikonová formička Vánoční zvonky -
Detail

CP_d009 vanocni zvonky_12807620 Měkká silikonová forma na rychlou výrobu dekorací z modelovacích hmot - motiv vánočních zvonků s mašlemi. Rozměr 55x45mm (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Silikonová formička Vánoční zvonky - , Orion trubičky cukrářské kremrole 10 ks (122404)

PROHOME - Formička zvonek 20ks

PROHOME - Formička zvonek 20ks
Detail

1ks 5x4x1cm, balení 20ks (home-point.cz)

Podobné produkty ako PROHOME - Formička zvonek 20ks , Sáček do šunkovaru orion, 10 ks /180306/

Orion Silikonové formičky na pečení - hnědé 6 ks

Orion Silikonové formičky na pečení - hnědé 6 ks
Detail

Silikonové formičky na pečení - hnědé Sada 6 ks silikonových formiček, které využijete při přípravě muffins nebo cupcakes. Silikonové formy jsou lehké, nepřilnavé a jejich údržba je jednoduchá. Odolné vůči teplotám od -40 °C do +220 °C. obsah: 6 ks rozměr: průměr 6,5 cm (heliumking.cz)

Podobné produkty ako Orion Silikonové formičky na pečení - hnědé 6 ks , Korenka sklo drevo 10 ks policka drevo orion

Cukřenka pocín/nerez sítko 0,18 l - ORION

Cukřenka pocín/nerez sítko 0,18 l - ORION
Detail

Cukřenka se sítkem je potřeba při cukrování buchet, bábovek, koláčů. Jemné sítko je vhodné např. na moučkový cukr. Materiál: pocínovaný plech, nerezové sítko. Rozměry: pr. 5,5 cm, v. 9 cm. Cukřenka se sítkem je potřeba při cukrování buchet, bábovek, koláčů. Jemné sítko je vhodné např. na moučkový cukr. Materiál: pocínovaný plech, nerezové sítko. Rozměry: pr. 5,5 cm, v. 9 cm. (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Cukřenka pocín/nerez sítko 0,18 l - ORION , Orion nd sáček do šunkovaru 10 ks (180306)

Orion Kovová formička - tartaletka 6 ks Ø 5,5 cm

Orion Kovová formička - tartaletka 6 ks Ø 5,5 cm
Detail

Kovová formička - tartaletka Formičky s vlnitým okrajem, se kterými si snadno připravíte domácí tartaletky ale i další sladké a slané dezerty. Pomocí formy vytvoříte košíčky různých druhů a příchutí. Rozměr: průměr: 5,5 cm Obsah: 6 ks Není vhodná do myčky nádobí (heliumking.cz)

Podobné produkty ako Orion Kovová formička - tartaletka 6 ks Ø 5,5 cm , Orion visačky korek home made 10 ks (710797)

Orion Kovová formička - tartaletka 6 ks Ø 7 cm

Orion Kovová formička - tartaletka 6 ks Ø 7 cm
Detail

Kovová formička - tartaletka Formičky s vlnitým okrajem, se kterými si snadno připravíte domácí tartaletky ale i další sladké a slané dezerty. Pomocí formy vytvoříte košíčky různých druhů a příchutí. Rozměr: průměr: 7 cm Obsah: 6 ks Není vhodná do myčky nádobí (heliumking.cz)

Podobné produkty ako Orion Kovová formička - tartaletka 6 ks Ø 7 cm , Cukřenka pocín/nerez sítko 0,18 l

Forma na biskupský chléb 35 cm pocín - ORION

Forma na biskupský chléb 35 cm pocín - ORION
Detail

Forma na biskupský chléb pocínovaná, dno strukturované. Forma je vhodná k vytváření toustového chleba, biskupského chlebíčku aj. Lze plnit kynutými i třenými a šlehanými těsty. Před pečením je vhodné formu důkladně vymazat tukem, popř. vysypat hrubou moukou. Lze také vyložit pečícím papírem, který zajistí, že se těsto k formě nepřichytí. Forma na pečení sladkých i slaných pokrmů, biskupského chlebíčku, domácího chleba, pro přípravu aspiků apod. Materiál: pocínovaná dno strukturované rozměry 35 x 11 x 7,5cm teplotní odolnost: max. 230 °C (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Forma na biskupský chléb 35 cm pocín - ORION , Orion zátka korek 10 ks 2/1,7x2,6 cm (144509)

ORION Vykrajovačka nerez/střed Zvonek 2 ks (121146)

ORION Vykrajovačka nerez/střed Zvonek 2 ks (121146)
Detail

Sada vykrajovátek - materiál: nerez, vhodný do myčky, vánoční motiv, tvar vykrajovátek: zvoneček Vykrajovačky Orion vám umožní vytvořit si báječné vánoční cukroví či sušenky. Vhodné jsou především na linecké cukroví, neboť sada obsahuje 2 vykrajovačky, z nichž jedna disponuje vykrajovacím středem. Vyrobené jsou z velmi kvalitní nerezové oceli a jejich ostrá hrana zajistí precizní vykrojení těsta. Vykrajovačky Orion jsou skvělým doplňkem do každé kuchyně. Klíčové vlastnosti nerezové vykrajovačky Orion Zvonek se středem 2 ksSada 2 vykrajovaček ve tvaru zvonkuVhodné především na linecké cukrovíJedna vykrajovačka disponuje vykrajovacím středemOstrá hrana zajistí precizní vykrojení těstaVykrajovačky Orion jsou vyrobené z nerezové oceliBarevné provedení: stříbrné Rozměry:4,6 × 3,8 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako ORION Vykrajovačka nerez/střed Zvonek 2 ks (121146) , Orion samolepky na dárky srdíčka obdélník prázdné 10 ks

ORION Formička UH vytlačovací PRECLÍK (124978)

ORION Formička UH vytlačovací PRECLÍK (124978)
Detail

Formička ve tvaru preclíku pomůže snadno připravit slané i sladké dobroty, materiál: plast. Rozměry: 7x4,5x5 cm Tato kuchyňská pomůcka vám usnadní tvarování tradičních preclíků. Formička UH vytlačovací PRECLÍK je z praktického plastu a snadno se s ní pracuje. Jednoduše vyválíte plát těsta o tloušťce 5 mm, vykrojíte s pomocí formičky preclík a stlačením pístu jej vytlačíte do dlaně a položíte na plech. S tvořítkem na preclíky Orion bude jeden jako druhý. Formička vytlačovací PRECLÍK se dobře udržuje, můžete ji vkládat do myčky nádobí. Klíčové vlastnosti formičky Orion vytlačovací PRECLÍK Tvořítko na tvorbu preclíků tradičního tvaruOrion Formička UH vytlačovací PRECLÍK je z praktického plastuS tvořítkem se snadno a rychle pracujeJednoduše vykrojíte a stlačením pístu vytlačíte preclík do dlaně Vytlačovací formičku Orion můžete mýt v myčce nádobíS tvořítkem na preclíky bude jeden jako druhýMateriál:plastRozměry:4,5... (alza.cz)

Podobné produkty ako ORION Formička UH vytlačovací PRECLÍK (124978) , Orion box na vajíčka uh na 10 ks (122962)

ORION Formička dřevo vytlačované 3 KOLEČKO (127411)

ORION Formička dřevo vytlačované 3 KOLEČKO (127411)
Detail

Formička - dřevěná, bukové dřevo, na výrobu vytlačovaného cukroví nebo perníčků, 3 tvary cukroví, rozměry 7 × 31 × 1,5 cm, průměr tvaru 5 cm Dřevěná forma na vytlačovaný perník je nejen praktickou pomůckou, ale i ozdobou interiéru. Formička Orion 3 KOLEČKO z bukového dřeva nabízí tři tvary na vytlačování těsta: kolečko, květ a kytičku. Těsto jednoduše natlačte do formy, vyklopte a upečte. Vhodné také na keramickou hlínu nebo tvarování másla. Klíčové vlastnosti dřevěné formičky Orion na vytlačování těsta 3 KOLEČKODřevěná forma nabízí tři zdobené tvary: kolečko, květ a kytičkuOrion na vytlačování těsta 3 KOLEČKO je z bukového dřevaS formou se snadno pracujeVhodná na těsto, máslo nebo keramickou hlínuFormička Orion na vytlačování těsta 3 KOLEČKO je krásnou dekoracíMateriál:bukové dřevoRozměry: 7 × 31 × 1,5 cmPrůměr tvaru: cca 5 cmHloubka:0,4 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako ORION Formička dřevo vytlačované 3 KOLEČKO (127411) , Prúdy: zvoňte zvonky - lp (912237-1)

ORION Formička dřevo vytlačované 3 HVĚZDA (127412)

ORION Formička dřevo vytlačované 3 HVĚZDA (127412)
Detail

Formička - dřevěná, bukové dřevo, na výrobu vytlačovaného cukroví nebo perníčků, 3 tvary cukroví, rozměry 8 × 35 × 1,5 cm, průměr tvaru 5 cm Dřevěná forma na vytlačovaný perník je nejen praktickou pomůckou, ale i ozdobou interiéru. Formička Orion 3 HVĚZDA z bukového dřeva nabízí tři tvary na vytlačování těsta: hvězdu, srdce a zvon. Těsto jednoduše natlačte do formy, vyklopte a upečte. Vhodné také na keramickou hlínu nebo tvarování másla. Klíčové vlastnosti dřevěné formičky Orion na vytlačování těsta 3 HVĚZDADřevěná forma nabízí tři zdobené tvary: hvězdu, srdce a zvonekOrion na vytlačování těsta 3 HVĚZDA je z bukového dřevaS formou se snadno pracujeVhodná na těsto, máslo nebo keramickou hlínuFormička Orion na vytlačování těsta 3 HVĚZDA je krásnou dekoracíMateriál:bukové dřevoRozměry: 8 × 35 × 1,5 cmPrůměr tvaru: cca 5 cmHloubka:0,4 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako ORION Formička dřevo vytlačované 3 HVĚZDA (127412) , Prúdy: zvoňte zvonky - cd (912900-2)

ORION Formička dřevo vytlačované rohlíčky 4 (127428)

ORION Formička dřevo vytlačované rohlíčky 4 (127428)
Detail

Formičky na výrobu vytlačovaného cukroví/perníčků, těsto namačkáte do formiček, vyklopíte na plech a upečet, využít ji můžete také na tvarování másla, keramické hlíny apod. materiál: bukové dřevo. 4 tvary. Rozměry: 7x30,5x1,5 cm, d. rohlíčku 5,5 cm, hl. 0,4 cm. Formička na výrobu vytlačovaného cukroví/perníčků může být nejen funkčním pomocníkem, ale také dokonalou dekorací. Těsto namačkáte do formiček, vyklopíte na plech a upečete. Využít ji můžete také na tvarování másla, keramické hlíny.Materiál:bukové dřevo. 4 tvary.Rozměry:7 × 30,5 × 1,5 cm, d. rohlíčku 5,5 cm, hl. 0,4 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako ORION Formička dřevo vytlačované rohlíčky 4 (127428)

Silikonová formička zamilované tvary - zvonky, srdce, květinky - Karen Davies

Silikonová formička zamilované tvary - zvonky, srdce, květinky - Karen Davies
Detail

Kvalitně zpracovaná formička ze silikonu známé anglické návrhářky. Silikonová forma na výrobu dekorací pro zdobení svatebních moučníků, drobného cukroví, košíčků apod. Pružná forma zabezpečí perfektní vyklopení namáčknuté hmoty. Před samotným vyklopením doporučujeme podchladit aby nedocházelo k deformaci tvaru. Rozměry: délka formy 17cm, šířka 3,5cm, na délce formy se opakují dva motivy - 2x spojená srdce s růžičkami a dva svázané zvonky. (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Silikonová formička zamilované tvary - zvonky, srdce, květinky - Karen Davies

ORION Forma pocín. na koláč a pizzu FLAT pr. 30 cm (151777)

ORION Forma pocín. na koláč a pizzu FLAT pr. 30 cm (151777)
Detail

Pečicí forma na koláč a na pizzu, z pocínovaného plechu, maximální teplota 230 °C Rádi svým blízkým děláte radost pečenými dobrotami? Pak jistě využijete pečicí formu ORION Forma pocín. na koláč a pizzu FLAT pr. 30 cm. Tento typ bude ideální na koláč a na pizzu. Pocínovaný povrch pečicí formy zajistí její mimořádnou odolnost. Maximální teplota, při které lze použít pečící formu ORION je 230 °C. Nejdůležitější přednosti pečicí formy ORION Forma pocín. na koláč a pizzu FLAT pr. 30 cm Oblíbené pokrmy upečete díky této pečicí formě Materiálem pečicí formy je pocínovaný plech Maximální teplota vhodná k použití: 230 °C Určení pečící formy ORION: na koláč a na pizzu (alza.cz)

Podobné produkty ako ORION Forma pocín. na koláč a pizzu FLAT pr. 30 cm (151777)

ORION Forma pocín. na koláč a pizzu FLAT pr. 20 cm (151775)

ORION Forma pocín. na koláč a pizzu FLAT pr. 20 cm (151775)
Detail

Pečicí forma na koláč a na pizzu, z pocínovaného plechu, maximální teplota 230 °C Rádi byste svým blízkým upekli nějakou dobrotu? Pak byste si měli pořídit pečicí formu ORION Forma pocín. na koláč a pizzu FLAT pr. 20 cm. Tento typ je vhodný na koláč a na pizzu. Pečicí forma je vytvořena z pocínovaného plechu, díky čemuž je mimořádně odolná. Nejvyšší teplota vhodná k použití pečící formy ORION je 230 °C. Důležité funkce pečicí formy ORION Forma pocín. na koláč a pizzu FLAT pr. 20 cm Díky této pečicí formě připravíte své oblíbené pokrmy Materiálem pečicí formy je pocínovaný plech Pečicí forma vydrží maximální teplotu: 230 °C Určení pečící formy ORION: na koláč a na pizzu (alza.cz)

Podobné produkty ako ORION Forma pocín. na koláč a pizzu FLAT pr. 20 cm (151775)

Formička vytlačovací na preclík - plast - ORION

Formička vytlačovací na preclík - plast - ORION
Detail

Formička vytlačovací na preclík - plast Formička ve tvaru preclíku pomůže snadno připravit slané i sladké dobroty. Rozválený plát těsta o síle cca 5 mm z obou stran pomoučíme a formičkou vykrojíme. Stisknutím tlačítka vytlačíme vykrojený tvar do dlaně a umístíme na vymaštěný plech nebo pečící fólii. Materiál: plast. Rozměry: 7x4,5x5 cm. Sýrové preclíky: 50 dkg hladké mouky, 25 dkg nastrouhaného Eidamu, 25 dkg tuku, 250 ml šlehačky nebo smetany, 1 lžička soli, 1 žloutek, 1 prášek do pečiva, 2 lžičky vegety. Zdobíme kmínem, mákem nebo hrubou solí. Pečeme do růžova cca 12 - 15 minut při 150°C. Při čištění: Vyšroubujeme vrut ve spodní části vyhazovače a formičku rozebereme. Umyjeme v teplé vodě v běžných saponátových prostředcích a po oschnutí opět sestavíme. (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Formička vytlačovací na preclík - plast - ORION

Formička dřevo vytlačované 3 HVĚZDA - ORION

Formička dřevo vytlačované 3 HVĚZDA - ORION
Detail

Formička na výrobu vytlačovaného cukroví/perníčků může být nejen funkčním pomocníkem, ale také dokonalou dekorací. Těsto namačkáte do formiček, vyklopíte na plech a upečete. Využít ji můžete také na tvarování másla, keramické hlíny… Materiál: bukové dřevo. Tři tvary. Rozměry: 8x35x1,5 cm, pr. tvaru cca 5 cm, hl. 0,4 cm. Formička na výrobu vytlačovaného cukroví/perníčků může být nejen funkčním pomocníkem, ale také dokonalou dekorací. Těsto namačkáte do formiček, vyklopíte na plech a upečete. Využít ji můžete také na tvarování másla, keramické hlíny… Materiál: bukové dřevo. Tři tvary. Rozměry: 8x35x1,5 cm, pr. tvaru cca 5 cm, hl. 0,4 cm. (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Formička dřevo vytlačované 3 HVĚZDA - ORION

Orion Trubičky na kremrole (10 ks)

Orion Trubičky na kremrole (10 ks)
Detail

Trubičky na kremrole mají kónický tvar pro snadnější snímání upečených trubiček, šátečků. Domácí upečené dobroty budou pochoutkou pro vaši rodinu i přátele.Specifikace: materiál: pocínovaný kov rozměry: pr. 1,9 cm/ 2,3 cm, d. 11,3 cm počet kusů v sadě: 10 (4home.cz)

Podobné produkty ako Orion Trubičky na kremrole (10 ks)

Orion Cukrářské trubičky Kremrole 10 ks

Orion Cukrářské trubičky Kremrole 10 ks
Detail

Cukrářské trubičky Kremrole Trubičky na kremrole mají kónický tvar pro snadné stažení upečených trubiček. Po vychladnutí naplňte trubičky podle preference. obsah: 10 ks rozměry: pr. 1,9 cm/ 2,3 cm, d. 11,3 cm. (heliumking.cz)

Podobné produkty ako Orion Cukrářské trubičky Kremrole 10 ks

Orion Jehla grilovací nerez 10 ks

Orion Jehla grilovací nerez 10 ks
Detail

Dlouhé grilovací nerezové jehly usnadní napichování masa, zeleniny, uzenin a jejich následné pečení v troubě, na grilu nebo na pánvi. Jsou nezbytnou součástí přípravy masových i zeleninových špízů, šašliku, kebabu z mletého masa. Na konci mají očko, které usnadní manipulaci, špízy tak můžete pohodlně propéct ze všech stran. (4home.cz)

Podobné produkty ako Orion Jehla grilovací nerez 10 ks

Sáček do šunkovaru Orion, 10 ks /180306/

Sáček do šunkovaru Orion, 10 ks  /180306/
Detail

Sáček do šunkovaru, pro snadnou přípravu a vytažení šunky z šunkovaru. Dodáváme v sadě 10 ks. (4home.cz)

Podobné produkty ako Sáček do šunkovaru Orion, 10 ks /180306/

ND sáček do šunkovaru 10 ks - ORION

ND sáček do šunkovaru 10 ks - ORION
Detail

Sáček do šunkovaru - 10 ks.Rozměr: 16x30 cm. Sáček do šunkovaru - 10 ks.Rozměr: 16x30 cm. (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako ND sáček do šunkovaru 10 ks - ORION

Bombička CO2 sifón 10 ks plná - ORION

Bombička CO2 sifón 10 ks plná - ORION
Detail

Náplň CO2 (oxid uhličitý) pro přípravu sodové vody. Klasické sifónové bombičky s náplní cca 8 g CO2 (oxid uhličitý E290) pro doma vyrobenou sodovku a bublinkovou limonádu. Pohodlná a rychlá výroba domácí sodovky bez stálého nošení těžkých lahví z obchodu - ušetříte přírodu i finance. Jedna bombička nasytí cca 1 litr vody. (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Bombička CO2 sifón 10 ks plná - ORION

Víčko kov PANO AK103 10 ks - ORION

Víčko kov PANO AK103 10 ks - ORION
Detail

Zavařovací víčko Pano - tradiční česká omnia víčka na sklenice 3,7 l. Pro zavařování ovoce, zeleniny, masa i hub. Sada 10 ks. Rozměry: pr. 10 cm. Pro konzervování do 100 °C. Před použitím nahřejte víčko v horké vodě (50-60 °C). Zavařovací víčko Pano - tradiční česká omnia víčka na sklenice 3,7 l. Pro zavařování ovoce, zeleniny, masa i hub. Sada 10 ks bez závitu. Rozměry: pr. 10 cm. Pro konzervování do 100 °C. Před použitím nahřejte víčko v horké vodě (50-60 °C). (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Víčko kov PANO AK103 10 ks - ORION

ORION Trubičky cukrářské KREMROLE 10 KS (122404)

ORION Trubičky cukrářské KREMROLE 10 KS (122404)
Detail

Formička na trubičky cukrářské KREMROLE 10 KS Milujete kremrole? Tak si je upečte i doma. S těmito cukrářskými trubičkami to půjde snadno. Mají kónický tvar pro snadné sundávání upečených trubiček. Vaše kremrole budou dokonalé a stejně velké. Balení obsahuje 10 kusů formiček. Navíc tyto trubičky využijete jistě i při pečení jiných sladkých nebo slaných dobrot. Klíčové vlastnosti cukrářských trubiček KREMROLE 10 ks Formičky k výrobě kremrolí Trubičky mají kónický tvar pro snadné sundávání upečených trubičekVaše kremrole budou dokonalé a stejně velkéNavíc tyto trubičky využijete jistě i při pečení jiných dobrot Balení obsahuje 10 kusů cukrářských trubiček Materiál: pocínovaný kov Rozměry: průměr: 1,9/2,3 cm délka: 11,3 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako ORION Trubičky cukrářské KREMROLE 10 KS (122404)

Formička na výrobu sušenek a cukroví ORION 35x8x1,5cm

Formička na výrobu sušenek a cukroví ORION 35x8x1,5cm
Detail

Forma ORION Hvězda dřevo (tipa.eu)

Podobné produkty ako Formička na výrobu sušenek a cukroví ORION 35x8x1,5cm

Formička na výrobu sušenek a cukroví ORION 31x7x1,5cm

Formička na výrobu sušenek a cukroví ORION 31x7x1,5cm
Detail

Forma ORION Kolečko dřevo (tipa.eu)

Podobné produkty ako Formička na výrobu sušenek a cukroví ORION 31x7x1,5cm

Vykrajovačka nerez ZVONEK S MAŠLÍ - ORION

Vykrajovačka nerez ZVONEK S MAŠLÍ - ORION
Detail

Vykrajovačka nerez ZVONEK S MAŠLÍ Vykrajovačka zvonek s mašlí. Materiál: nerez. Rozměry: 4,5x6x 1,5 cm. (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Vykrajovačka nerez ZVONEK S MAŠLÍ - ORION

Orion Velká forma na kávová zrna 10 ks

Orion Velká forma na kávová zrna 10 ks
Detail

Velká forma na kávová zrna Forma na výrobu kávových zrn – oblíbeného dezertu, který je vyroben z marcipánu a kávového krému. obsah: 10 ks kávových zrn/ 1 forma rozměry: 33 x 17 x 1,8 cm, zrno 6,5 x 5,3 cm. není vhodná do myčky nádobí (heliumking.cz)

Podobné produkty ako Orion Velká forma na kávová zrna 10 ks

Box na vajíčka plast na 10 ks - ORION

Box na vajíčka plast na 10 ks - ORION
Detail

Box na vajíčka plast na 10 ks Box na uložení 10 ks vajíček pro bezpečnější uložení nebo přenášení. Materiál: plast. Rozměry: 26x11x7 cm. (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Box na vajíčka plast na 10 ks - ORION

Orion Víčko kov BIO 66 OVOCE 10 ks

Detail

Víčko na zavařování sklenicí se závitem. Orion Víčko kov BIO 66 OVOCE 10 ks jsou vyrobeny z kovu s dekorem ovoce. (mall.cz)

Podobné produkty ako Orion Víčko kov BIO 66 OVOCE 10 ks
ORION Formička pocín Sněhulák 10 ks (121027), Orion Formička Mix 20 ks , Orion Formička Bábovka 20 ks , Orion Formička Ořechy 20 ks , Orion Formička Rohlíčky 20 ks malé , ORION Formička UH úlek 1 ks (153009), ORION Formička UH úlek klasik 1 ks (153015), ORION Formička silikon košíček Muffiny 6 ks oranžová (151741), ORION Formička silikon košíček Muffiny 12 ks oranžová (151758), ORION Formička UH vytlačovací PRECLÍK (124978), ORION Formička dřevo vytlačované rohlíčky 4 (127428), ORION Formička dřevo vytlačované 3 KOLEČKO (127411), ORION Formička dřevo vytlačované 3 HVĚZDA (127412), ORION Forma pocín. na koláč a pizzu FLAT pr. 20 cm (151775), ORION Forma pocín. na koláč a pizzu FLAT pr. 30 cm (151777), Orion Jehla grilovací nerez 10 ks , Orion Trubičky na kremrole (10 ks) , TORO FORMIČKA VČELÍ ÚL (3 KS) ROZEVÍRACÍ (2351105), TESCOMA Formička na kornoutky DELÍCIA, 3 ks (8595028435177), ORION Trubičky cukrářské KREMROLE 10 KS (122404), Sáček do šunkovaru Orion, 10 ks /180306/ , korenka sklo drevo 10 ks policka drevo orion, ORION ND sáček do šunkovaru 10 ks (180306), ORION Visačky korek HOME MADE 10 ks (710797), Cukřenka pocín/nerez sítko 0,18 l , ORION Zátka korek 10 ks 2/1,7x2,6 cm (144509), Orion Samolepky na dárky SRDÍČKA obdélník prázdné 10 ks, ORION Box na vajíčka UH na 10 ks (122962), Prúdy: Zvoňte zvonky - LP (912237-1), Prúdy: Zvoňte zvonky - CD (912900-2)