Orion forma keramika kulatá chleba pr. 25 cm (123296)

Produkt Orion forma keramika kulatá chleba pr. 25 cm (123296) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Orion forma keramika kulatá chleba pr. 25 cm (123296) upraviť a produkt hľadať znova.

ORION Forma keramika kulatá CHLEBA pr. 25 cm (123296)

ORION Forma keramika kulatá CHLEBA pr. 25 cm (123296)
Detail

Pečicí forma na chléb, keramická Rádi pečete různé pokrmy pro vás či rodinu? Pak jistě oceníte pečicí formu ORION Forma keramika kulatá CHLEBA pr. 25 cm. Tento typ je určený na chléb. Keramický materiál, z kterého je pečicí forma vyrobena, nabízí vysokou odolnost proti mechanickému poškození. Zásadní přednosti pečicí formy ORION Forma keramika kulatá CHLEBA pr. 25 cm Díky této pečicí formě připravíte své oblíbené pokrmy Materiál pečící formy: keramika Určení pečící formy ORION: na chléb (alza.cz)

Podobné produkty ako ORION Forma keramika kulatá CHLEBA pr. 25 cm (123296)

ORION Forma keramika obdelník CHLEBA 33x16 cm víko (120031)

ORION Forma keramika obdelník CHLEBA 33x16 cm víko (120031)
Detail

Pečicí forma na chléb, keramická, 9,5 × 16 × 33 cm (vך×d) Patří pečení mezi vaše záliby? Pak vás zajisté zaujme pečicí forma ORION. Tento typ je určený na chléb. Pečicí forma je z keramického materiálu, který nabízí nabízí velkou odolnost proti poškrábání povrchu. Zajímavé parametry produktu Orion Forma keramika obdelník CHLEBA 33x16 cm víko Díky této pečicí formě připravíte své oblíbené pokrmy Materiálem pečicí formy je keramika Určení pečící formy ORION: na chléb (alza.cz)

Podobné produkty ako ORION Forma keramika obdelník CHLEBA 33x16 cm víko (120031) , Forma keramika babovka pr 24 cm orion

ORION Forma keramika BÁBOVKA pr. 24 cm (111545)

ORION Forma keramika BÁBOVKA pr. 24 cm (111545)
Detail

Pečicí forma na bábovku, keramická Patří pečení mezi vaše záliby? Pak byste měli vyzkoušet pečicí formu ORION Forma keramika BÁBOVKA pr. 24 cm. Tento typ bude ideální na bábovku. Pečicí forma je vyrobena z keramického materiálu, u kterého oceníte jeho odolnost proti poškrábání povrchu. Významné parametry pečicí formy ORION Forma keramika BÁBOVKA pr. 24 cm S pomocí této pečicí formy upečete oblíbené pokrmy Materiál pečící formy: keramika Určení pečící formy ORION: na bábovku (alza.cz)

Podobné produkty ako ORION Forma keramika BÁBOVKA pr. 24 cm (111545) , Orion forma keramika zajíc

Ratanová ošatka na přípravu chleba pr. 25 cm

Ratanová ošatka na přípravu chleba pr. 25 cm
Detail

mnohostranné využití přírodní materiál Ratanová ošatka na přípravu domácího chleba Vám pomůže připravit dokonalé čerstvé domácí pečivo. Ošatku využijete na kynutí těsta, uskladnění chleba, servírování pečiva nebo jako dekoraci. Tvar a struktura ošatky se otiskne do těsta a vytvoří tak klasický vzhled bochníku. Ošatku na chleba nabízíme ve 3 praktických velikostech. Materiál: přírodní pedig Rozměry: pr. 19 x v 8 cm pr. 21 x v 7, 5 cm pr. 25 x v 8 cm (decodoma.cz)

Podobné produkty ako Ratanová ošatka na přípravu chleba pr. 25 cm , Orion forma keramika beránek 34 cm

Orion Forma keramika BERÁNEK 18 cm

Orion Forma keramika BERÁNEK 18 cm
Detail

Keramická forma ve tvaru malého BERÁNKA se vám bude hodit především v době velikonočních příprav. Upečete v ní piškotového nebo máslového beránka (2 – 3 vejce), ale můžete formu využít také k přípravě aspiků, nádivek, paštiky, tlačenky a jiných dobrot. Forma je z kvalitní keramiky, glazovaná. Před pečením doporučujeme pečlivě vymazat tukem a vysypat moukou, aby byly zachovány při vyklopení z formy všechny detaily. Keramika výborně vede teplo a proto zapékáním a pečením v keramice dosáhnete ekonomické přípravy jídel, pokrmy dojdou - zdroj vypínáte s předstihem. Nádoby z keramiky mají dlouhou životnost a při správném zacházení vám vydrží několik let. Je ale nutné dodržovat určité zásady manipulace s nádobím. Výrobek má velmi vysoké pnutí, nesnáší proto okamžité rychlé teplotní změny - tepelný šok. Mezi formou a dnem trouby musí být zajištěno proudění vzduchu, takže vždy pokládejte výrobek na mřížku. Je nutné dát studenou formu do studené trouby a pak teprve zapnout. Forma je vhodná do jakékoli trouby a lze ji použít v MVT. Na chalupě může být pěknou dekorací interiéru. Rozměry: 18 x 14 x 7 cm. (4home.cz)

Podobné produkty ako Orion Forma keramika BERÁNEK 18 cm , Orion forma keramika beránek 18 cm

Orion Forma keramika BERÁNEK 34 cm

Orion Forma keramika BERÁNEK 34 cm
Detail

Keramická forma ve tvaru BERÁNKA se vám bude hodit především v době velikonočních příprav. Upečete v ní klasického piškotového nebo máslového beránka (5 - 6 vajec), ale můžete formu využít také k přípravě aspiků, nádivek, paštiky, tlačenky a jiných dobrot. Forma je z kvalitní keramiky, glazovaná. Před pečením doporučujeme pečlivě vymazat tukem a vysypat moukou, aby byly zachovány při vyklopení z formy všechny detaily. Keramika výborně vede teplo a proto zapékáním a pečením v keramice dosáhnete ekonomické přípravy jídel, pokrmy "dojdou". Formy z keramiky mají dlouhou životnost a při správném zacházení vám vydrží několik let. Je ale nutné dodržovat určité zásady manipulace s nádobím. Výrobek má velmi vysoké pnutí, nesnáší proto okamžité rychlé teplotní změny - tepelný šok. Mezi formou a dnem trouby musí být zajištěno proudění vzduchu, takže vždy pokládejte výrobek na mřížku. Je nutné dát studenou formu do studené trouby a pak teprve zapnout. Forma je vhodná do jakékoli trouby a lze ji použít v mikrovlnné troubě. Na chalupě může být pěknou dekorací interiéru. (4home.cz)

Podobné produkty ako Orion Forma keramika BERÁNEK 34 cm , Orion forma keramika slepička 17 cm víko

ORION Forma keramika BERÁNEK 34 cm (111540)

ORION Forma keramika BERÁNEK 34 cm (111540)
Detail

Pečicí forma na beránka, keramická, 17,5 × 10 × 34 cm (vך×d), vhodná do myčky na nádobí Dvoudílná forma na tradičního velikonočního beránka o rozměrech 34 × 18 × 16 cm je vyrobena z keramiky s glazurou. Upečte si tradičního velikonočního beránka! S jednodílnou keramickou formou se pečení této velikonoční pochutiny stane zábavou. Klíčové vlastnostivyrobeno z keramiky s glazurouhnědá barvarozměry 34 × 18 × 16 cm Materiál a rozměryForma v hnědé barvě je vyrobena z keramiky s glazurou. Rozměry formy 34 × 18 × 16 cm odpovídají klasické velikosti velikonočního beránka. (alza.cz)

Podobné produkty ako ORION Forma keramika BERÁNEK 34 cm (111540) , Orion forma pocínovaná dort pr. 21 cm

ORION Forma keramika BERÁNEK 18 cm (120030)

ORION Forma keramika BERÁNEK 18 cm (120030)
Detail

Pečicí forma na beránka, keramická, 7 × 14 × 18 cm (vך×d) Upečte si doma vynikajícího beránka s keramickou formou Orion, která vám zajistí skvělý výsledek. Formu užijete především na Velikonoce, ale i během roku ke snídani nebo svačině si můžete pochutnat na domácím pečivu. V této keramické formě hravě upečete piškotového nebo máslového beránka, ale můžete se pustit i do kreativnějších výtvorů, jako jsou například aspiky, nádivky, paštiky a jiné laskominy. Glazovanou formu před vložením do trouby pořádně vymažte tukem, vysypejte moukou a při vyklápění se všemi detaily vám pak půjde samo. Doplňte svoji kuchyňskou výbavu o opravdu pěkný kousek, který plně užijete. Keramická forma Orion na beránka je vhodná do jakékoliv trouby a můžete ji vložit i do mikrovlnné. Klíčové vlastnosti keramické formy Orion - beránek, 18 cmS keramickou formou upečete vynikajícího beránkaV glazované formě upečete piškotového i máslového beránka (2 až 3 vejce)Forma... (alza.cz)

Podobné produkty ako ORION Forma keramika BERÁNEK 18 cm (120030)

Orion Forma keramika SLEPIČKA 17 cm víko

Orion Forma keramika SLEPIČKA 17 cm víko
Detail

Keramická forma ve tvaru SLEPIČKY se vám bude hodit především v době velikonočních příprav. Upečete v ní piškotovou nebo máslovou slepičku, ale můžete formu využít také k přípravě aspiků, nádivek, paštiky, tlačenky a jiných dobrot. Forma je dvojdílná, z kvalitní keramiky, glazovaná. Před pečením doporučujeme pečlivě vymazat tukem a vysypat moukou, aby byly zachovány při vyklopení z formy všechny detaily. Keramika výborně vede teplo, a proto zapékáním a pečením v keramice dosáhnete ekonomické přípravy jídel, pokrmy dojdou - zdroj vypínáte s předstihem. Nádoby z keramiky mají dlouhou životnost a při správném zacházení vám vydrží několik let. Je ale nutné dodržovat určité zásady manipulace s nádobím. Výrobek má velmi vysoké pnutí, nesnáší proto okamžité rychlé teplotní změny - tepelný šok. Mezi formou a dnem trouby musí být zajištěno proudění vzduchu, takže vždy pokládejte výrobek na mřížku. Je nutné dát studenou formu do studené trouby a pak teprve zapnout. Forma je vhodná do jakékoli trouby a lze ji použít v MVT. Na chalupě může být pěknou dekorací interiéru. (4home.cz)

Podobné produkty ako Orion Forma keramika SLEPIČKA 17 cm víko

ORION Forma keramika SLEPIČKA 17 cm víko (120047)

ORION Forma keramika SLEPIČKA 17 cm víko (120047)
Detail

Pečicí forma na beránka, keramická, 10 × 17 × 13 cm (vך×d) Upečte si doma vynikající slepičku s dvojdílnou keramickou formou Orion, která vám zajistí skvělý výsledek. Formu užijete především na Velikonoce, ale i během roku ke snídani nebo svačině si můžete pochutnat na domácím pečivu. V této keramické formě hravě upečete piškotovou nebo máslovou slepičku, ale můžete se pustit i do kreativnějších výtvorů, jako jsou například aspiky, nádivky, paštiky a jiné laskominy. Glazovanou formu před vložením do trouby pořádně vymažte tukem, vysypejte moukou a při vyklápění se všemi detaily vám pak půjde samo. Doplňte svoji kuchyňskou výbavu o opravdu pěkný kousek, který plně užijete. Dvojdílnou keramická forma Orion na slepičku je vhodná do jakékoliv trouby a můžete ji vložit i do mikrovlnné. Klíčové vlastnosti keramické formy Orion - slepička, 17 cm, víkoS dvojdílnou keramickou formou upečete vynikající slepičkuV glazované formě upečete piškotovou i... (alza.cz)

Podobné produkty ako ORION Forma keramika SLEPIČKA 17 cm víko (120047) , Orion forma na dort posuvná, kulatá

ORION Forma keramika ZAJÍC (120001)

ORION Forma keramika ZAJÍC (120001)
Detail

Pečicí forma na cukroví, keramická, 21 × 7 × 15,5 cm (vך×d) Upečte si doma vynikajícího zajíce s keramickou formou Orion, která vám zajistí skvělý výsledek. Formu užijete především na Velikonoce, ale i během roku ke snídani nebo svačině si můžete pochutnat na domácím pečivu. V této keramické formě hravě upečete piškotového nebo máslového zajíce, ale můžete se pustit i do kreativnějších výtvorů, jako jsou například aspiky, nádivky, paštiky a jiné laskominy. Glazovanou formu před vložením do trouby pořádně vymažte tukem, vysypejte moukou a při vyklápění se všemi detaily vám pak půjde samo. Doplňte svoji kuchyňskou výbavu o opravdu pěkný kousek, který plně užijete. Keramická forma Orion na zajíce je vhodná do jakékoliv trouby a můžete ji vložit i do mikrovlnné. Klíčové vlastnosti keramické formy Orion - zajícS keramickou formou upečete vynikajícího zajíceV glazované formě upečete piškotového i máslového zajíceForma Orion vám poslouží i pro... (alza.cz)

Podobné produkty ako ORION Forma keramika ZAJÍC (120001) , Orion ošatka rattan kulatá pr. 19 cm (731145)

Forma keramika SLEPIČKA 17 cm víko - ORION

Forma keramika SLEPIČKA 17 cm víko - ORION
Detail

Keramická forma ve tvaru SLEPIČKY se Vám bude hodit především v době velikonočních příprav. Upečete v ní piškotovou nebo máslovou slepičku, ale můžete formu využít také k přípravě aspiků, nádivek, paštiky, tlačenky a jiných dobrot. Forma je dvojdílná, z kvalitní keramiky, glazovaná. Před pečením doporučujeme pečlivě vymazat tukem a vysypat moukou, aby byly zachovány při vyklopení z formy všechny detaily. Keramika výborně vede teplo, a proto zapékáním a pečením v keramice dosáhnete ekonomické přípravy jídel, pokrmy dojdou - zdroj vypínáte s předstihem. Nádoby z keramiky mají dlouhou životnost a při správném zacházení Vám vydrží několik let. Je ale nutné dodržovat určité zásady manipulace s nádobím. Výrobek má velmi vysoké pnutí, nesnáší proto okamžité rychlé teplotní změny - tepelný šok. Mezi formou a dnem trouby musí být zajištěno proudění vzduchu, takže vždy pokládejte výrobek na mřížku. Je nutné dát studenou formu do studené trouby a pak teprve zapnout. Forma je vhodná do jakékoli trouby a lze ji použít v MVT. Na chalupě může být pěknou dekorací interiéru. Rozměry: 17x13x6/10 cm. Keramická forma ve tvaru SLEPIČKY se Vám bude hodit především v době velikonočních příprav. Upečete v ní piškotovou nebo máslovou slepičku, ale můžete formu využít také k přípravě aspiků, nádivek, paštiky, tlačenky a jiných dobrot. Forma je dvojdílná, z kvalitní keramiky, glazovaná. Před pečením doporučujeme pečlivě vymazat tukem a vysypat moukou, aby byly zachovány při vyklopení z formy všechny detaily. Keramika výborně vede teplo, a proto zapékáním a pečením v keramice dosáhnete ekonomické přípravy jídel, pokrmy dojdou - zdroj vypínáte s předstihem. Nádoby z keramiky mají dlouhou životnost a při správném zacházení Vám vydrží několik let. Je ale nutné dodržovat určité zásady manipulace s nádobím. Výrobek má velmi vysoké pnutí, nesnáší proto okamžité rychlé teplotní změny - tepelný šok. Mezi formou a dnem trouby musí být zajištěno proudění vzduchu, takže vždy pokládejte výrobek na mřížku. Je nutné dát studenou formu do studené trouby a pak teprve zapnout. Forma je vhodná do jakékoli trouby a lze ji použít v MVT. Na chalupě může být pěknou dekorací interiéru. Rozměry: 17x13x6/10 cm. (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Forma keramika SLEPIČKA 17 cm víko - ORION , Orion ošatka rattan kulatá pr. 21 cm (731146)

Cedník nerez pr. 25 cm - ORION

Cedník nerez pr. 25 cm - ORION
Detail

Cedník nerez pr. 25 cm Cedník jemný s rukojetí a dvěma očky dobře drží na hrnci. Materiál: kvalitní nerez! Takže lze mýt v myčce na nádobí! Možnost zavěšení. Rozměry: pr. 25 cm, d. 39 cm. (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Cedník nerez pr. 25 cm - ORION , Orion ošatka rattan kulatá srdce pr. 21 cm

Orion Forma pocínovaná DORT pr. 30 cm

Orion Forma pocínovaná DORT pr. 30 cm
Detail

Dortová kulatá forma s odnímatelným dnem je opatřena přezkou pro snadné vyjmutí korpusů, dortů. Využijete ji pro pečení sladkého pečiva, masových dobrot i k přípravě nejrůznějších aspiků a nepečených zákusků. Materiál: pocínovaný plech. Lze používat v troubě max. do 230 °C. (4home.cz)

Podobné produkty ako Orion Forma pocínovaná DORT pr. 30 cm , Orion ošatka rattan kulatá, 19 cm , pr. 19 cm

Orion Forma pocínovaná DORT pr. 21 cm

Orion Forma pocínovaná DORT pr. 21 cm
Detail

Dortová kulatá forma s odnímatelným dnem je opatřena přezkou pro snadné vyjmutí korpusů, dortů. Využijete ji pro pečení sladkého pečiva, masových dobrot i k přípravě nejrůznějších aspiků a nepečených zákusků. Materiál: pocínovaný plech. Lze používat v troubě max. do 230 °C. (4home.cz)

Podobné produkty ako Orion Forma pocínovaná DORT pr. 21 cm , Orion ošatka rattan kulatá, 21 cm , pr. 21 cm

Orion Forma sklo BÁBOVKA pr. 21 cm

Orion Forma sklo BÁBOVKA pr. 21 cm
Detail

Bábovka klasického tvaru z borosilikátového skla odolná teplotám od -40 °C do +300 °C. Sklo je vysoce hygienický materiál, neobsahuje olovo ani kadmium. Skleněná forma navíc pozvolna uvolňuje teplo a bábovka se tak ideálně propeče. Bábovku klasicky vymažte a vysypte moukou a skvěle ji pak z formy vyklopíte. Vhodná do elektrické, plynové i horkovzdušné trouby. Lze mýt v myčce na nádobí. Dodržujte zásadu pozvolného ochlazování. (4home.cz)

Podobné produkty ako Orion Forma sklo BÁBOVKA pr. 21 cm , Orion forma pocínovaná bábovka pr. 23 cm (151771)

Orion Forma pocínovaná DORT pr. 27 cm

Orion Forma pocínovaná DORT pr. 27 cm
Detail

Dortová kulatá forma s odnímatelným dnem je opatřena přezkou pro snadné vyjmutí korpusů, dortů. Využijete ji pro pečení sladkého pečiva, masových dobrot i k přípravě nejrůznějších aspiků a nepečených zákusků. Materiál: pocínovaný plech. Lze používat v troubě max. do 230 °C. (4home.cz)

Podobné produkty ako Orion Forma pocínovaná DORT pr. 27 cm , Orion forma pocínovaná dort pr. 30 cm (122291)

ORION Cedník nerez pr. 25 cm (124438)

ORION Cedník nerez pr. 25 cm (124438)
Detail

Síto - nerez, s rukojetí a dvěma očky, lze mýt v myčce na nádobí, možnost zavěšení, průměr 25 cm Jedna ze základních pomůcek, která by neměla chybět v žádné kuchyni. Cedník je vyroben z kvalitního nerezu. Bez problému ho můžete mýt v myčce na nádobí. Primárně je určen pro cezení, ale jistě ho použijete i jinak. Klíčové vlastnosti cedníku 25 cmZákladní pomůcka do kuchyněCedník je vyroben z kvalitního nerezu Je možné ho mýt v myčce na nádobíJe určen k cezení (alza.cz)

Podobné produkty ako ORION Cedník nerez pr. 25 cm (124438) , Orion forma pocínovaná dort pr. 16,5 cm (151769)

ORION Pánev litina pr. 25 cm (112975)

ORION Pánev litina pr. 25 cm (112975)
Detail

Pánev - vnitřní povrch litinový, materiál pánve litina, typ ohřevu elektřina, průměr horního okraje 25 cm, vnější průměr dna 23 cm, výška 5 cm Pánev ORION je perfektním pomocníkem do kuchyně. Vyrábí se s litinovým vnitřním povrchem. K výrobě nabízené varianty byl zvolen kvalitní materiál, konkrétně litina. Dno pánve je o průměru 23 cm. Klíčové přednosti ORION Pánev litina pr. 25 cm K její výrobě slouží litina Vnější průměr pánve: 25 cm Výška pánve ORION dosahuje 5 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako ORION Pánev litina pr. 25 cm (112975) , Orion forma sklo bábovka pr. 21 cm (123289)

ORION rattan kulatý pr. 25 cm (731147)

ORION rattan kulatý pr. 25 cm (731147)
Detail

Košík - přírodní pedig, na přípravu domácího chleba, kynutí těsta, uskladnění chleba, servírování pečiva, na bochník o hmotnosti 1,5 kg, průměr 25 cm, výška 8 cm Ošatka Orion rattan kulatý vám usnadní přípravu čerstvého domácího chleba. Košík můžete využít několika způsoby - pro kynutí těsta, na uskladnění chleba, servírování pečiva či jako dekoraci. Košík je vyroben z přírodního petigu a je téměř bezúdržbový. Tvar a struktura ošatky se otiskne do těsta a dodá tak bochníku jeho typický vzhled. Košík má průměr 25 cm a připravíte v něm chléb o hmotnosti 1,5 kg. Klíčové vlastnosti košíku Orion rattan kulatý, 25 cmKulatá ošatka na přípravu domácího chlebaPro kynutí těsta, uskladnění chleba, servírování pečiva a jako dekoraceKlasický vzhled bochníku díky tvaru a struktuře košíkuVyroben z přírodního petiguOrion košík se snadno udržuje, stačí jej nechat oschnout (případně vykartáčovat)Pro přípravu bochníku chleba o hmotnosti cca 1,5 kg (potřeba... (alza.cz)

Podobné produkty ako ORION rattan kulatý pr. 25 cm (731147) , Orion forma kov dort/bábovka pr. 24 cm

Orion Miska nerez GERMAN pr. 25 cm

Detail

div>Praktický pomocník do každé kuchyně, to je hluboká miska nerez GERMAN o průměru 25 cm od výrobce Orion. Je vyrobena z nerezu a najde využití v každé domácnosti. Pro přípravu jednotlivých ingrediencí do receptu, na míchání, šlehání, ale i uchovávání potravin. A mytí nechte na myčce. Tak co dobrého si dnes připravíte? (mall.cz)

Podobné produkty ako Orion Miska nerez GERMAN pr. 25 cm , Orion forma pocínovaná dort/bábovka pr. 16 cm

Orion Forma silikon BÁBOVKA pr. 26 cm HNĚDÁ

Orion Forma silikon BÁBOVKA pr. 26 cm HNĚDÁ
Detail

Forma na bábovku s praktickými úchyty. Materiál: silikon - forma je lehká, skladná, nepřilnavá, těsto se v ní nepřipéká, nepohlcuje pachy z potravin, je odolná teplotám od -40 °C do +220 °C. Snadno se umývá, lze ji umývat v myčce na nádobí. (4home.cz)

Podobné produkty ako Orion Forma silikon BÁBOVKA pr. 26 cm HNĚDÁ , Orion forma silikon bábovka pr. 26 cm oranžová

ORION Forma pocínovaná dort pr. 16,5 cm (151769)

ORION Forma pocínovaná dort pr. 16,5 cm (151769)
Detail

Pečicí forma na dort, z pocínovaného plechu, maximální teplota 230 °C Rádi doplňujete oslavy a sešlosti pečenými dobrotami? Pak zvažte koupi pečicí formy ORION Forma pocínovaná dort pr. 16,5 cm. Tento typ je ideální na dort. Pocínovaný povrch pečicí formy zajistí její mimořádnou odolnost. Nejvyšší teplota při které lze použít pečící formu ORION je 230 °C. Rozhodující funkce pečicí formy ORION Forma pocínovaná dort pr. 16,5 cm Vaše oblíbené dobroty připravíte právě díky této pečicí formě Materiálem pečicí formy je pocínovaný plech Použití je možné při maximální teplotě: 230 °C Určení pečící formy ORION: na dort (alza.cz)

Podobné produkty ako ORION Forma pocínovaná dort pr. 16,5 cm (151769) , Orion forma silikon koláč pr. 27 cm hnědá

ORION Forma sklo BÁBOVKA pr. 21 cm (123289)

ORION Forma sklo BÁBOVKA pr. 21 cm (123289)
Detail

Pečicí forma na bábovku, skleněná, vhodná do myčky na nádobí, maximální teplota 300 °C Rádi byste svým blízkým upekli nějakou dobrotu? Pak vás jistě zaujme pečicí forma ORION Forma sklo BÁBOVKA pr. 21 cm. Tento typ je určený na bábovku. Skleněná pečicí forma je velmi odolná vůči mechanickému opotřebení a nevadí mu ani vysoké pracovní teploty. Potěší vás i možnost umýt pečicí formu v myčce. Nejvyšší teplota, při které můžete použít pečící formu ORION je 300 °C. Zajímavé funkce pečicí formy Orion Forma sklo BÁBOVKA pr. 21 cm S pomocí této pečicí formy upečete oblíbené pokrmy Materiálem pečicí formy je sklo ORION Forma sklo BÁBOVKA pr. 21 cm se dá vložit do myčky na nádobí Maximální teplota při použití: 300 °C Určení pečící formy ORION: na bábovku (alza.cz)

Podobné produkty ako ORION Forma sklo BÁBOVKA pr. 21 cm (123289) , Orion forma pocínovaná dort pr. 18 cm (151770)

Orion Forma silikon koláč pr. 27 cm hnědá

Orion Forma silikon koláč pr. 27 cm hnědá
Detail

Hnědá silikonová forma o průměru 27 cm, s antiadhézním povrchem, pro přípravu dozlatova vypečeného nadýchaného korpusu, který má zvýšený okraj a po otočení lze vnitřek plnit tvarohem, ovocem zalitým želatinou nebo jinou oblíbenou náplní. Navíc má zpevněné dno, aby byl korpus rovný.Vlastnosti: pružné a skladné pečení je rychlé a rovnoměrné odolné - snesou teplotu v rozmezí od -40 °C do +220 °C nepřejímají vůni ani chuť použitých potravin bez pracného vymazávání a vysypávání lze je vložit do mrazáku i do mikrovlnné trouby jsou vhodné i do myčky (4home.cz)

Podobné produkty ako Orion Forma silikon koláč pr. 27 cm hnědá , Orion forma pocínovaná dort/bábovka pr. 24 cm

Orion Forma pocínovaná DORT/BÁBOVKA pr. 24 cm

Orion Forma pocínovaná DORT/BÁBOVKA pr. 24 cm
Detail

Forma na bábovku se 2ma odnímatelnými dny je opatřena přezkou pro snadné vyjmutí korpusů, dortů. Využijete ji pro pečení sladkého pečiva, masových dobrot i k přípravě nejrůznějších aspiků a nepečených zákusků. Materiál: pocínovaný plech. Výška bez dna 7,5 cm, se dnem 8,5 cm.Lze ohřívat/péct v troubě max. do 230 °C. (4home.cz)

Podobné produkty ako Orion Forma pocínovaná DORT/BÁBOVKA pr. 24 cm , Orion forma silikon bábovka pr. 26 cm hnědá

Orion Forma na koláč GRANDE pr. 28,5 cm

Orion Forma na koláč GRANDE pr. 28,5 cm
Detail

Koláčová forma je opatřena nepřilnavým povrchem, který brání připečení, a to i při použití minimálního množství tuku. Dobroty z formy snadno vyklopíte, upečené vypadají lákavě. Materiál: kov s nepřilnavým povrchem. Lze mýt v myčce na nádobí. Rozměry: pr. 28,5 cm, v. 5,5 cm. (4home.cz)

Podobné produkty ako Orion Forma na koláč GRANDE pr. 28,5 cm , Orion forma na koláč grande pr. 28,5 cm

ORION Forma pocínovaná dort pr. 18 cm (151770)

ORION Forma pocínovaná dort pr. 18 cm (151770)
Detail

Pečicí forma na dort, z pocínovaného plechu, maximální teplota 230 °C Rádi byste si upekli některý z oblíbených pokrmů? Pak byste měli vyzkoušet pečicí formu ORION Forma pocínovaná dort pr. 18 cm. Tento typ je ideální na dort. Mimořádnou odolnost pečicí formy zajistí její pocínovaný povrch. Nejvyšší teplota, při které můžete použít pečící formu ORION je 230 °C. Klíčové znaky pečicí formy ORION Forma pocínovaná dort pr. 18 cm Tato pečicí forma vám pomůže s přípravou oblíbených dobrot Materiálem pečicí formy je pocínovaný plech Maximální teplota při použití: 230 °C Určení pečící formy ORION: na dort (alza.cz)

Podobné produkty ako ORION Forma pocínovaná dort pr. 18 cm (151770) , Orion ošatka rattan kulatá pr. 21 cm srdce (731177)

Orion Forma pocínovaná DORT/BÁBOVKA pr. 16 cm

Orion Forma pocínovaná DORT/BÁBOVKA pr. 16 cm
Detail

Forma na bábovku se 2ma odnímatelnými dny je opatřena přezkou pro snadné vyjmutí korpusů, dortů. Využijete ji pro pečení sladkého pečiva, masových dobrot i k přípravě nejrůznějších aspiků a nepečených zákusků. Materiál: pocínovaný plech. Výška bez dna 7,5 cm, se dnem 8,5 cm.Lze ohřívat/péct v troubě max. do 230 °C. (4home.cz)

Podobné produkty ako Orion Forma pocínovaná DORT/BÁBOVKA pr. 16 cm , Orion miska ker. srdíčka kulatá pr. 12 cm (128393)

Orion Forma silikon BÁBOVKA pr. 26 cm ORANŽOVÁ

Orion Forma silikon BÁBOVKA pr. 26 cm ORANŽOVÁ
Detail

Forma na bábovku s praktickými úchyty. Materiál: silikon - forma je lehká, skladná, nepřilnavá, těsto se v ní nepřipéká, nepohlcuje pachy z potravin, je odolná teplotám od -40 °C do +220 °C. Snadno se umývá, lze ji umývat v myčce na nádobí. (4home.cz)

Podobné produkty ako Orion Forma silikon BÁBOVKA pr. 26 cm ORANŽOVÁ , Orion rattan kulatý pr. 25 cm (731147)

ORION Forma pocínovaná BÁBOVKA pr. 23 cm (151771)

ORION Forma pocínovaná BÁBOVKA pr. 23 cm (151771)
Detail

Pečicí forma na bábovku a na pudink, z pocínovaného plechu, maximální teplota 230 °C Rádi byste si upekli některý z oblíbených pokrmů? Pak zvažte koupi pečicí formy ORION Forma pocínovaná BÁBOVKA pr. 23 cm. Tento typ je určený na bábovku a na pudink. Pečicí forma je vytvořena z pocínovaného plechu, díky čemuž je mimořádně odolná. Nejvyšší teplota při které lze použít pečící formu ORION je 230 °C. Hlavní přednosti pečicí formy ORION Forma pocínovaná BÁBOVKA pr. 23 cm Pečicí forma, která vám pomůže upéct oblíbené dobroty Materiálem pečicí formy je pocínovaný plech Pečicí forma vydrží maximální teplotu: 230 °C Určení pečící formy ORION: na bábovku a na pudink (alza.cz)

Podobné produkty ako ORION Forma pocínovaná BÁBOVKA pr. 23 cm (151771)

ORION Forma pocínovaná dort pr. 30 cm (122291)

ORION Forma pocínovaná dort pr. 30 cm (122291)
Detail

Pečicí forma na dort, z pocínovaného plechu, maximální teplota 230 °C Je vaší zálibou vaření a pečení? Potom se vám bude určitě hodit pečicí forma ORION Forma pocínovaná dort pr. 30 cm. Tento typ bude ideální na dort. Mimořádnou odolnost pečicí formy zaručí pocínovaný povrch. Nejvyšší možná teplota pro použití pečící formy ORION je 230 °C. Rozhodující funkce pečicí formy Orion Forma pocínovaná DORT pr. 30 cm S pomocí této pečicí formy upečete oblíbené pokrmy Materiál pečící formy: pocínovaný plech Pečicí forma vydrží maximální teplotu: 230 °C Určení pečící formy ORION: na dort (alza.cz)

Podobné produkty ako ORION Forma pocínovaná dort pr. 30 cm (122291)

Orion Forma silikon koláč pr. 27 cm hnědá

Detail

Forma na koláč od značky ORION pomůže vytvořit různé druhy moučníků a koláčů.Vytvoříte skvělý korpus s prostorem pro ovoce, tvaroh, želatin. Vhodná do všech typů trub. Vhodná do myčky na nádobí. Materiál: silikon. Snáší teplotu od – 40 °C do + 220 °C. Rozměry: pr. 27 cm, v. 4 cm. (mall.cz)

Podobné produkty ako Orion Forma silikon koláč pr. 27 cm hnědá

Orion Forma silikon koláč pr. 27 cm oranžová

Detail

Forma na koláč od značky ORION pomůže vytvořit různé druhy moučníků a koláčů.Vytvoříte skvělý korpus s prostorem pro ovoce, tvaroh, želatin. Vhodná do všech typů trub. Vhodná do myčky na nádobí. Materiál: silikon. Snáší teplotu od – 40 °C do + 220 °C. Rozměry: pr. 27 cm, v. 4 cm. (mall.cz)

Podobné produkty ako Orion Forma silikon koláč pr. 27 cm oranžová

ORION Miska nerez GERMAN pr. 25 cm (124721)

ORION Miska nerez GERMAN pr. 25 cm (124721)
Detail

Miska - objem 4,8 l, balení obsahuje jednu misku, klasický motiv Klíčové vlastnosti misky ORION Miska nerez GERMAN pr. 25 cm Miska ORION je druhem nádobí, které využijete při různých příležitostech Na stole se bude vyjímat třeba plná ovoce, zeleniny nebo salátu Pro vychutnání vašeho oblíbeného müsli i kaše Praktická pro všechny, kteří rádi mlsají při sledování filmů Využijete ji na kompoty Její objem se hodí také k servírování polévky Má klasický design Průměr misky ORION: 250 mm Její objem je 4,8 l (alza.cz)

Podobné produkty ako ORION Miska nerez GERMAN pr. 25 cm (124721)

ORION Mísa točený bambus pr. 25 cm (126823)

ORION Mísa točený bambus pr. 25 cm (126823)
Detail

Mísa , materiál bambus, počet kusů v balení 1, průměr 250 mm, barva hnědá Rozšiřte svou sadu nádobí o novou mísu ORION. Mísa je zhotovena z populárního bambusového materiálu. Podstatné přednosti misky ORION Mísa točený bambus pr. 25 cm Materiál: bambus Miska má průměr 250 mm Barva: hnědá (alza.cz)

Podobné produkty ako ORION Mísa točený bambus pr. 25 cm (126823)

ORION Prkénko dřevo kruhové pr. 25 cm (142558)

ORION Prkénko dřevo kruhové pr. 25 cm (142558)
Detail

Krájecí deska - materiál dřevo, drážka pro odvod tekutiny, 1,5 × 25 × 25 cm (V׊×D) Ve výbavě domácnosti nesmí chybět prkénko nebo krájecí deska. Díky prkénku ORION Prkénko dřevo kruhové pr. 25 cm bude příprava jídla snadná. Je zhotovena ze dřeva a zaručí tak, že bude stylovým doplňkem kuchyně. Tento materiál je pevný a poddajný zároveň, ostří se o něj tedy neotupí. Krájecí deska má vyrytou drážku, aby při přípravě surovin odvedla přebytečnou tekutinu. Což vám zaručuje, že se nebudete trápit s úklidem přebytečné vody na kuchyňské lince. Velikost krájecí desky ORION činí 25 × 25 × 1,5 cm. Rozhodující parametry krájecí desky ORION Prkénko dřevo kruhové pr. 25 cm Obsahuje drážku pro odvod přebytečné tekutiny Dřevěné prkénko určené do kuchyně na přípravu surovin Rozměry krájecí desky: 25 cm × 25 cm × 1,5 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako ORION Prkénko dřevo kruhové pr. 25 cm (142558)

Banquet Forma na bábovku litá MAJESTIC Electra pr. 25 cm

Banquet Forma na bábovku litá MAJESTIC Electra pr. 25 cm
Detail

Litá hliníková pečící forma na bábovku MAJESTIC Electra od značky Banquet o průměru 25 cm s nepřilnavým povrchem pro pečení třených, kynutých a piškotových těst. Forma je vhodná pro elektrické, plynové i horkovzdušné trouby. (mall.cz)

Podobné produkty ako Banquet Forma na bábovku litá MAJESTIC Electra pr. 25 cm

Banquet Forma na bábovku litá MAJESTIC Solaris pr. 25 cm

Banquet Forma na bábovku litá MAJESTIC Solaris pr. 25 cm
Detail

Překvapte a potěšte svou rodinu a přátele chutnou a skvěle vypadající bábovkou, kterou upečete díky formě Majestic Solaris od značky Banquet. Litá hliníková forma na bábovku Majestic Solaris s nepřilnavým povrchem pro pečení třených, kynutých a piškotových těst. Je vhodná pro elektrické, plynové i horkovzdušné trouby. Dekor: Granite. Forma na bábovku není vhodná pro mytí v myčce na nádobí. (4home.cz)

Podobné produkty ako Banquet Forma na bábovku litá MAJESTIC Solaris pr. 25 cm

Forma na chleba XBAKE 25 cm, modrá, ocel, Guardini

Forma na chleba XBAKE 25 cm, modrá, ocel, Guardini
Detail

Hlavní výhody: forma na domácí chléb s dvouvrstvým nepřilnavým povrchem nepřilnavý povrch bez obsahu PTFE a PFSA, vyztužený keramickými částicemi vyrobeno ze speciální oceli, která zaručuje dokonalé a rovnoměrné výsledky pečení povrch je odolný proti poškrábání řada XBAKE má certifikát XCARB, který zaručuje maximální možnou šetrnost k přírodě při výrobě součástí řady XBAKE, která zahrnuje pečící plechy, formy na bábovky, koláče, muffiny apod. snadné čištění Dodatečné informace: rozměry: 25 x 11 x 6,4 cm materiál: ocel teplotně odolná do 230°C (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Forma na chleba XBAKE 25 cm, modrá, ocel, Guardini

Forma na chleba XBAKE 25 cm, modrá, ocel, Guardini

Forma na chleba XBAKE 25 cm, modrá, ocel, Guardini
Detail

Hlavní výhody: forma na domácí chléb s dvouvrstvým nepřilnavým povrchem nepřilnavý povrch bez obsahu PTFE a PFSA, vyztužený keramickými částicemi vyrobeno ze speciální oceli, která zaručuje dokonalé a rovnoměrné výsledky pečení povrch je odolný proti poškrábání řada XBAKE má certifikát XCARB, který zaručuje maximální možnou šetrnost k přírodě při výrobě součástí řady XBAKE, která zahrnuje pečící plechy, formy na bábovky, koláče, muffiny apod. snadné čištění Dodatečné informace: rozměry: 25 x 11 x 6,4 cm materiál: ocel teplotně odolná do 230°C (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Forma na chleba XBAKE 25 cm, modrá, ocel, Guardini

Nepřilnavá forma na chleba - ORION

Nepřilnavá forma na chleba - ORION
Detail

Nepřilnavá forma na chleba Forma na pečení sladkých i slaných pokrmů, biskupského chlebíčku, domácího chleba, paštik atd. Materiál: plech s nepřilnavým povrchem. Max 200 °C. Rozměry: 35x11x7,5 cm. (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Nepřilnavá forma na chleba - ORION

Orion Cedník/miska UH otočný pr. 25 cm bílá

Detail

Miska s otočným cedníkem od značky Orion bude věrným pomocníkem v kuchyni při cezení těstovin, omývání salátu a podobných činností. Při naklonění se vylévá pouze voda, obsah zůstává stále na svém místě. (mall.cz)

Podobné produkty ako Orion Cedník/miska UH otočný pr. 25 cm bílá

Orion Cedník/miska UH otočný pr. 25 cm šedá

Detail

Miska s otočným cedníkem od značky Orion bude věrným pomocníkem v kuchyni při cezení těstovin, omývání salátu a podobných činností. Při naklonění se vylévá pouze voda, obsah zůstává stále na svém místě. (mall.cz)

Podobné produkty ako Orion Cedník/miska UH otočný pr. 25 cm šedá

Orion Forma silikon koláč pr. 27 cm oranžová (151779)

Orion Forma silikon koláč pr. 27 cm oranžová  (151779)
Detail

Pečicí forma Forma na koláč Vám pomůže vytvořit různé druhy moučníků, koláčů... Vytvoříte skvělý korpus s prostorem pro ovoce, tvaroh, želatinu… Vhodná do všech typů trub. Vhodná do myčky na nádobí. Materiál: silikon. Snáší teplotu od - 40 °C do + 220 °C. Rozměry: pr. 27 cm, v. 4 cm. Rádi doplňujete oslavy a sešlosti pečenými dobrotami? Rozhodující přednosti pečicí formy Orion Forma silikon koláč pr. 27 cm oranžová Tato pečicí forma vám pomůže s přípravou oblíbených dobrot (alza.cz)

Podobné produkty ako Orion Forma silikon koláč pr. 27 cm oranžová (151779)

Orion Forma kov na dort MARISSA pr. 22 cm

Orion Forma kov na dort MARISSA pr. 22 cm
Detail

Forma na dort nebo koláč (při částečném plnění) s nepřilnavým povrchem PFLUON pro pečení piškotových, třených i kynutých těst. Materiál: hliník s povrchovou úpravou v barvě mědi – uvnitř dvojitý nepřilnavý povrch, vně nástřik. Je odolná teplotám do +200 °C. Formu klasicky vymažte a vysypte moukou a skvěle ji pak z formy vyklopíte. Vhodná do elektrické, plynové i horkovzdušné trouby. Snadno se umývá, nelze ji umývat v myčce na nádobí. (4home.cz)

Podobné produkty ako Orion Forma kov na dort MARISSA pr. 22 cm

Orion Forma nepřilnavý povrch RED/GREY pr. 24 cm

Orion Forma nepřilnavý povrch RED/GREY pr. 24 cm
Detail

Dortová forma s odnímatelným dnem je opatřena přezkou pro snadné vyjmutí korpusů, dortů. Využijete ji pro pečení sladkého pečiva, masových dobrot i k přípravě nejrůznějších aspiků a nepečených zákusků. Materiál: plech s povrchovou úpravou. Lze použít do trouby max. do 200 °C. (4home.cz)

Podobné produkty ako Orion Forma nepřilnavý povrch RED/GREY pr. 24 cm

Orion Forma kov bábovka Orient Marissa pr. 23,5 cm

Orion Forma kov bábovka Orient Marissa pr. 23,5 cm
Detail

Netypický, designový tvar bábovkové formy MARISSA ORIENT ve velmi trendovém, luxusně vypadajícím provedení a barvě mědi. Forma je nejen praktická, ale také působivá. Bude navíc krásnou dekorací v moderní i rustikální kuchyni.Forma na bábovku s nepřilnavým povrchem PFLUON pro pečení piškotových, třených i kynutých těst.Uvnitř má na hliníkovém těle, které je skvělým vodičem tepla, dvojitý nepřilnavý povrch, z vnější strany nástřik. Je odolná teplotám až 200 °C. Doporučujeme bábovku vymazat a vysypat, aby vaše nadýchaná, měkoučká bábovka získala krásnou barvu a šla pěkně z formy vyklopit.Vhodná do elektrické, plynové i horkovzdušné trouby. Snadná údržba, při připečení náplně ji stačí odmočit a pak umýt běžným způsobem, bez použítí abraziv a drátěnek. (4home.cz)

Podobné produkty ako Orion Forma kov bábovka Orient Marissa pr. 23,5 cm

ORION Forma silikon BÁBOVKA pr. 26 cm ORANZOVA (151733)

ORION Forma silikon BÁBOVKA pr. 26 cm ORANZOVA (151733)
Detail

Pečicí forma na bábovku, silikonová, vhodná do myčky na nádobí, maximální teplota 220 °C Rádi si pečete pro své blízké? Pak vás jistě zaujme pečicí forma ORION Forma silikon BÁBOVKA pr. 26 cm ORANZOVA. Tento typ je ideální na bábovku. Pečicí formu tvoří silikon a díky němu vyniká nízkou hmotností a výbornou elasticitou. Radost vám určitě udělá i možnost umýt pečicí formu v myčce. Nejvyšší teplota při které lze použít pečící formu ORION je 220 °C. Stěžejní vlastnosti pečicí formy ORION Forma silikon BÁBOVKA pr. 26 cm ORANZOVA S touto pečicí formou můžete upéct vaše oblíbené dobroty Materiálem pečicí formy je silikon ORION Forma silikon BÁBOVKA pr. 26 cm ORANZOVA je vhodná i do myčky na nádobí Maximální teplota, při které můžete použít: 220 °C Určení pečící formy ORION: na bábovku (alza.cz)

Podobné produkty ako ORION Forma silikon BÁBOVKA pr. 26 cm ORANZOVA (151733)

ORION Forma kov dort/bábovka pr. 24 cm (123213)

ORION Forma kov dort/bábovka pr. 24 cm (123213)
Detail

Pečicí forma na dort, kovová, vhodná do myčky na nádobí, maximální teplota 200 °C Rádi pečete různé pokrmy pro vás či rodinu? Pak si musíte pořídit pečicí formu ORION Forma kov dort/bábovka pr. 24 cm. Tento typ bude ideální na dort. Její materiál je vhodný i do myčky. Nejvyšší možná teplota pro použití pečící formy ORION je 200 °C. Důležité parametry pečicí formy ORION Forma kov dort/bábovka pr. 24 cm Tato pečicí forma vám pomůže s přípravou oblíbených dobrot Materiál pečící formy: kov ORION Forma kov dort/bábovka pr. 24 cm se hodí k vložení do myčky Maximální stupně v troubě: 200 °C Určení pečící formy ORION: na dort (alza.cz)

Podobné produkty ako ORION Forma kov dort/bábovka pr. 24 cm (123213)
forma keramika babovka pr 24 cm orion, Orion Forma keramika ZAJÍC , Orion Forma keramika BERÁNEK 34 cm , Orion Forma keramika BERÁNEK 18 cm , Orion Forma keramika SLEPIČKA 17 cm víko , Orion Forma pocínovaná DORT pr. 21 cm , Orion Forma na dort posuvná, kulatá, ORION Ošatka rattan kulatá pr. 19 cm (731145), ORION Ošatka rattan kulatá pr. 21 cm (731146), Orion Ošatka rattan kulatá Srdce pr. 21 cm, Orion Ošatka rattan kulatá, 19 cm , pr. 19 cm, Orion Ošatka rattan kulatá, 21 cm , pr. 21 cm, ORION Forma pocínovaná BÁBOVKA pr. 23 cm (151771), ORION Forma pocínovaná dort pr. 30 cm (122291), ORION Forma pocínovaná dort pr. 16,5 cm (151769), ORION Forma sklo BÁBOVKA pr. 21 cm (123289), Orion Forma kov DORT/BÁBOVKA pr. 24 cm , Orion Forma pocínovaná DORT/BÁBOVKA pr. 16 cm , Orion Forma silikon BÁBOVKA pr. 26 cm ORANŽOVÁ , Orion Forma silikon koláč pr. 27 cm hnědá , ORION Forma pocínovaná dort pr. 18 cm (151770), Orion Forma pocínovaná DORT/BÁBOVKA pr. 24 cm , Orion Forma silikon BÁBOVKA pr. 26 cm HNĚDÁ , Orion Forma na koláč GRANDE pr. 28,5 cm , ORION Ošatka rattan kulatá pr. 21 cm SRDCE (731177), ORION Miska ker. SRDÍČKA kulatá pr. 12 cm (128393), ORION rattan kulatý pr. 25 cm (731147)