Orion campingová jídelní souprava 7ks nerez (111308)

Produkt Orion campingová jídelní souprava 7ks nerez (111308) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Orion campingová jídelní souprava 7ks nerez (111308) upraviť a produkt hľadať znova.

ORION Campingová jídelní souprava 7ks nerez (111308)

ORION Campingová jídelní souprava 7ks nerez (111308)
Detail

Jídelní sada , barva stříbrná Pod stanem, při kempování i na dětském táboře se vám rozhodně bude hodit sada nerezového nádobí Orion. V jídelní soupravě najdete vše potřebné pro servírování jídla třeba pod širým nebem. Své využití najde malý a velký ešus s uchem včetně pokličky, hrníček a samozřejmě i příbor. Na noži je přitom praktický otvírák korunkových uzávěrů. Campingová 7dílná jídelní sada je vyrobena z nerezu a s klidem ji můžete vložit i do myčky. Klíčové vlastnosti campingové jídelní soupravy OrionCampingová jídelní sada je vyrobena z nerezuSkvěle ji využijete při kempování, stanování i na dětských táborech7dílná jídelní souprava je vhodná pro servírovaní pokrmůPříborový nůž obsahuje i praktický otvírák korunkových uzávěrůJídelní sadu můžete s klidem vložit také do myčky nádobíSada obsahuje:1 velký ešus s uchem a pokličkou1 malý ešus s uchem1 hrníček1 příbor (lžička, vidlička, nůž)Rozměry:Velký ešus - průměr: 15 cm, výška: 9 cm,... (alza.cz)

Podobné produkty ako ORION Campingová jídelní souprava 7ks nerez (111308) , Orion dochucovací souprava sklo/nerez

Orion Dochucovací souprava nerez/UH

Orion Dochucovací souprava nerez/UH
Detail

Stojan s kořenkami vám umožní mít vaše oblíbené koření vždy po ruce při domácím i venkovním stolování. Můžete ho umístit všude tam, kde je právě zapotřebí. Materiál: kvalitní nerez, plast. Průzory umožní mít přehled o naplnění kořenek. Možno mýt v myčce na nádobí. Rozměry: kořenka pr. 4 cm, v. 10,5 cm.Materiál: kvalitní nerez, plast. (4home.cz)

Podobné produkty ako Orion Dochucovací souprava nerez/UH , Orion dochucovací souprava nerez/uh

ORION Dochucovací souprava nerez/UH (152364)

ORION Dochucovací souprava nerez/UH (152364)
Detail

Menážka materiál ocel, 2 ks v sadě, vhodné do myčky Kvalitní nerezová menážka je určená na sůl a pepř. Dochucovací souprava Orion se snadno přenáší a díky otvorům ve tvaru písmen S a P snadno rozlišíte, ve které kořence je sůl a kde pepř. Protože mají nádobky plastové transparentní průzory, snadno poznáte, zda jsou dostatečně naplněné. Stojan se snadno udržuje, lze ho vkládat do myčky nádobí. Menážka nerez/UH Orion najde uplatnění jak v domácnosti, tak v gastronomických provozovnách. Klíčové vlastnosti dochucovací nerez/UH soupravy OrionStojan se dvěma kořenkami pro každé stolováníMenážka z nerezové oceli Orion se dobře přenášíS transparentními průzory pro lepší přehledDochucovací soupravu Orion lze mýt v myčce nádobíS otvory ve tvaru písmen P a SMateriál:nerezová ocel, plastRozměry:11 × 5,5 × 16 cmRozměry jednotlivých kořenek:4 × 10,5 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako ORION Dochucovací souprava nerez/UH (152364) , Orion dochucovací souprava nerez/uh (152364)

LT1119 NÁDOBÍ SET 7KS NEREZ POUR LAMART

LT1119 NÁDOBÍ SET 7KS NEREZ POUR LAMART
Detail

Sada nádobí LAMART LT1119 Vyrobeno z prvotřídní nerezavějící oceli Designové nerezové nádobí vyrobeno z prvotřídní nerezavějící oceli, opatřeno silným sendvičovým dnem a velmi elegantními úchyty pro větší bezpečnost, funkčnost a pohodlí Poklice z odolného skla a otvorem pro páru pro dokonalou kontrolu vaření Vhodné pro všechny typy sporáků - plynové, elektrické, sklokeramické a indukční Vhodné do myčky na nádobí Snadná údržba a čištění 3 roky záruka Materiál: nerez / sklo Barva: stříbrná Rozměry Ø 16 cm, výška 9 cm Ø 20 cm, výška 11 cm Ø 24 cm, výška 13 cm Ø 24 cm, výška 6 cm (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako LT1119 NÁDOBÍ SET 7KS NEREZ POUR LAMART , Orion sada nádobí grande 7ks (113126)

LAMART LT1119 NÁDOBÍ SET 7KS NEREZ POUR (LT1119)

LAMART LT1119 NÁDOBÍ SET 7KS NEREZ POUR (LT1119)
Detail

Sada nádobí 7ks, vnitřní povrch nerezový, Rádi byste si v pohodlí domova připravili kvalitní pokrmy? Sada hrnců LAMART LT1119 NÁDOBÍ SET 7KS NEREZ POUR splní všechny vaše požadavky. Hrnce tvoří nerezový kov. Nerezový povrch uvnitř hrnců obstará obranu proti poničení při nárazu. Disponují plastovou rukojetí. Tyto hrnce smíte vložit do trouby. Bez problémů zvládnou mytí v myčce na nádobí. Hrnce do trouby bez problému vložíte i s poklicí. Hrnce jsou vybaveny stupnicí litráže. V sadě naleznete 7 hrnců. Hrnce disponují objemem 5,5 l. Pro tuto sadu Lamart je určená plynová, elektrická, indukční a sklokeramická varná deska. Chlubí se tím, že patří do výrobkové řady Lamart. Mezi dalším příslušenstvím se dá najít ergonomická rukojeť, nálevka a poklice. Nejdůležitější parametry sady hrnců LAMART LT1119 NÁDOBÍ SET 7KS NEREZ POUR Vnitřní povrch hrnců Lamart: nerezový Smí se využít v troubě Možnost mytí v myčce Škála litráže Sada obsahuje 7 kusů nádobí Příslušenství Lamart... (alza.cz)

Podobné produkty ako LAMART LT1119 NÁDOBÍ SET 7KS NEREZ POUR (LT1119) , Lamart lt1119 nádobí set 7ks nerez pour (lt1119)

Ešus ORION 7ks

Ešus ORION 7ks
Detail

Ešus ORION 7ks (tipa.eu)

Podobné produkty ako Ešus ORION 7ks , Mäser sushi jídelní sada 7ks osaka (9001794552721)

Sada hrnců ORION Grande 7ks

Sada hrnců ORION Grande 7ks
Detail

Sada hrnců ORION Grande 7ks (tipa.eu)

Podobné produkty ako Sada hrnců ORION Grande 7ks , Campingová sprcha, 15 l

ORION Sada nádobí GRANDE 7ks (113126)

ORION Sada nádobí GRANDE 7ks (113126)
Detail

Sada nádobí 7ks, sada obsahuje typ nádobí: sady, kompatibilní typ ohřevu: indukce, plyn, sklokeramika, elektřina a halogen, vnitřní povrch nepřilnavý, vhodné do trouby, Se sadou nádobí ORION GRANDE je příprava pokrmů dokonale snadná. Sada obsahuje 3 hrnce a pánev, které jsou vyrobené z masivního hliníku a doplněné o velmi kvalitní nepřilnavý povrch PFLUON GRANIT. V nádobí můžete vařit, smažit, dusit, opékat i zapékat, a to s minimální potřebou tuku, aniž by se připravovaný pokrm připékal. Hrnce jsou opatřené skleněnou poklicí s otvorem pro únik přebytečné páry. Nádobí je přitom vhodné pro použití na všech typech ohřevů a kromě pánve lze používat rovněž v troubě, a to při teplotě do 200 °C. Připravený pokrm můžete pohodlně skladovat v hrncích také v chladničce a samozřejmostí je možnost umývání v myčce na nádobí. Nádobí ORION GRANDE je ideálním řešením pro zdravější způsob přípravy pokrmů. Klíčové vlastnosti sady nádobí ORION GRANDE 7... (alza.cz)

Podobné produkty ako ORION Sada nádobí GRANDE 7ks (113126) , Cs solingen sada nádobí nerez beckum 7ks (cs-088736)

Zahradní sedací souprava 7ks černý polyratan Dekorhome

Zahradní sedací souprava 7ks černý polyratan Dekorhome
Detail

Tato polyratanová sedací souprava sestává ze 2 rohových pohovek, 2 středových pohovek, 1 konferenčního stolku, 2 taburetů, 6 polštářů za záda a 6 podušek na sedáky. Pomůže vám vytvořit stylové posezení na vaší zahradě či terase.Zahradní sedací souprava je zhotovená z klimaticky odolného PE ratanu, takže se snadno čistí, je pevná a vhodná pro každodenní venkovní použití. Ocelové rámy s práškovým nástřikem zajišťují odolnost a stabilitu celé soupravy. Nábytek je také velice lehký a modulární díly soupravy můžete jednoduše kombinovat v různých konfiguracích. Součástí této sady jsou také mimořádně pohodlné, silně polstrované podušky na sedáky a polštáře za záda, které vám umožní užívat si maximálního pohodlí. Polyesterové potahy jsou nenáročné na údržbu a je snadné je sejmout a vyprat. Soupravu je nutno sestavit.Poznámka: Doporučujeme set v dešti, sněhu a mrazu přikrýt, aby vám mohl dobře a co nejdéle sloužit.Barva:černáRozměry stolku:šířka: 74 cm hloubka: 74 cm výška: 26 cm Rozměry taburetu:šířka: 70 cm hloubka: 70 cm výška: 26 cm Rozměry rohové pohovky:šířka: 70 cm hloubka: 70 cm výška: 54 cm výška sedu: 26 cm Rozměry středové pohovky:šířka: 70 cm hloubka: 70 cm výška: 54 cm výška sedu: 26 cm Materiál: PE (polyetylenový) ratan / sklo / ocel s práškovým nástřikem / 100% polyesterBalení obsahuje:2x rohová pohovka2x středová pohovka1x konferenční stolek2x taburet6x poduška na opěradlo6x poduška na sedákHmotnost:59,5 kgDodáváno v demontu. (dekorhome.cz)

Podobné produkty ako Zahradní sedací souprava 7ks černý polyratan Dekorhome , Jídlonosič termo orion nerez

Zahradní sedací souprava 7ks černý polyratan Dekorhome

Zahradní sedací souprava 7ks černý polyratan Dekorhome
Detail

Tato polyratanová sedací souprava sestává ze 2 rohových pohovek, 2 středových pohovek, 1 konferenčního stolku, 2 taburetů, 6 polštářů za záda a 6 podušek na sedáky. Pomůže vám vytvořit stylové posezení na vaší zahradě či terase.Zahradní sedací souprava je zhotovená z klimaticky odolného PE ratanu, takže se snadno čistí, je pevná a vhodná pro každodenní venkovní použití. Ocelové rámy s práškovým nástřikem zajišťují odolnost a stabilitu celé soupravy. Nábytek je také velice lehký a modulární díly soupravy můžete jednoduše kombinovat v různých konfiguracích. Součástí této sady jsou také mimořádně pohodlné, silně polstrované podušky na sedáky a polštáře za záda, které vám umožní užívat si maximálního pohodlí. Polyesterové potahy jsou nenáročné na údržbu a je snadné je sejmout a vyprat. Soupravu je nutno sestavit.Poznámka: Doporučujeme set v dešti, sněhu a mrazu přikrýt, aby vám mohl dobře a co nejdéle sloužit.Barva:černáRozměry stolku:šířka: 74 cm hloubka: 74 cm výška: 26 cm Rozměry taburetu:šířka: 70 cm hloubka: 70 cm výška: 26 cm Rozměry rohové pohovky:šířka: 70 cm hloubka: 70 cm výška: 54 cm výška sedu: 26 cm Rozměry středové pohovky:šířka: 70 cm hloubka: 70 cm výška: 54 cm výška sedu: 26 cm Materiál: PE (polyetylenový) ratan / sklo / ocel s práškovým nástřikem / 100% polyesterBalení obsahuje:2x rohová pohovka2x středová pohovka1x konferenční stolek2x taburet6x poduška na opěradlo6x poduška na sedákHmotnost:59,5 kgDodáváno v demontu. (inpostele.cz)

Podobné produkty ako Zahradní sedací souprava 7ks černý polyratan Dekorhome , Orion nerez 0,58l mlékovka

CS Solingen Sada nádobí nerez Beckum 7ks (CS-088736)

CS Solingen Sada nádobí nerez Beckum 7ks (CS-088736)
Detail

Sada nádobí 7ks, nerezová ocel 18/10, vnitřní povrch nerezový, vhodné do trouby, Sadu nádobí CS Solingen Beckum využijete na všech typech sporáků včetně indukce. Kromě toho ji můžete používat také v troubě. Sada obsahuje rendlík a 3 kastroly o průměru 16, 20 a 24 cm, které jsou vyrobené z vysoce kvalitní nerezové oceli a doplněné o satinový povrch, který je odolný proti otiskům prstů i kapkám vody. Nádobí je opatřeno nerezovými rukojeťmi, které se při vaření nezahřívají, a sendvičovým dnem. To zajistí rychlé a úsporné vaření. Kastroly jsou navíc vybavené rovnými poklicemi s nepálivým úchytem. Sadu nádobí CS Solingen Beckum můžete jednoduše umývat v myčce na nádobí. Klíčové vlastnosti sady nerezového nádobí CS Solingen Beckum 7 ksSada rendlíku, 3 kastrolů a poklicVhodné na všechny typy sporáků včetně indukceHrnce lze používat také v trouběVyrobené z vysoce kvalitní nerezové oceliSatinový povrch je odolný proti otiskům prstů i kapkám... (alza.cz)

Podobné produkty ako CS Solingen Sada nádobí nerez Beckum 7ks (CS-088736) , Kela sada nádobí nerez cailin 7ks kl-10969 (kl-10969)

Kela Sada nádobí nerez CAILIN 7ks KL-10969 (KL-10969)

Kela Sada nádobí nerez CAILIN 7ks KL-10969 (KL-10969)
Detail

Sada nádobí 7ks, sada obsahuje typ nádobí: sady, kompatibilní typ ohřevu: indukce, plyn, sklokeramika, elektřina a halogen, nerezová ocel 18/10, vnitřní povrch nerezový, vhodné do trouby, 7dílná sada CAILIN značky Kela obsahuje 3 hrnce se skleněnými poklicemi a 1 rendlík. Hrnce i rendlík jsou vyrobené z leštěné nerezové oceli s termoakumulačním dnem a silnými stěnami, a to dělá hrnce úspornějšími. V sérii CAILIN je nádobí o objemu od 1,5 do 6 litrů, což je dostatečná možnost volby pro běžné domácí využití. Hlavní přednosti nádobí CailinVyrobeno z kvalitního materiáluUniverzální designHrnce jsou vhodné pro všechny typy sporáků i indukciTermoakumulační dno nádobí... (alza.cz)

Podobné produkty ako Kela Sada nádobí nerez CAILIN 7ks KL-10969 (KL-10969) , Orion orion naběračka nerez pr.9,5x32,5cm (140211)

Mäser Sushi Jídelní sada 7ks OSAKA (9001794552721)

Mäser Sushi Jídelní sada 7ks OSAKA (9001794552721)
Detail

Jídelní sada sada obsahuje: 1x hranatý talíř 22.4x12.3x2 cm, 1x hranatý talíř 12.3x12.3x2.3 cm, 1x lžíce, 1x miska 11.2x6cm, 1x miska 8.1x3 cm, 1x stojánek na lžíci, 1 pár bambusových hůlek Vaše chuťové pohárky baží po asijské kuchyni a vy se nemůžete dočkat, až si zase objednáte perfektní sushi? Tak si ho naservírujte doma a užijte si pravou asijskou kulturu ve vlastní kuchyni. S jídelní sadou OSAKA, speciálně určenou na servírování sushi pokrmů, se budete cítit jako v té nejlepší asijské restauraci ve městě. Sada obsahuje 7 kusů kvalitního nádobí z bílého porcelánu, který je dekorován šedými motivy. To vše s bambusovými hůlkami. Jeden talíř má rozměry 22,4 × 12,3 cm, druhý pak 12,3 × 12,3 cm. Dvě misky mají průměr 11,2 cm a 8,1 cm. Vše je doplněno porcelánovou lžící ve stejném designu a praktickým stojánkem. Tak dobrou chuť! Klíčové vlastnosti jídelní sady na sushi OSAKA7 ksNádobí vyrobené z kvalitního bílého porcelánuČerveně dekorované... (alza.cz)

Podobné produkty ako Mäser Sushi Jídelní sada 7ks OSAKA (9001794552721) , Brother campingová stolička c6 (8595042741544)

ORION ORION Naběračka nerez pr.9,5x32,5cm (140211)

ORION ORION Naběračka nerez pr.9,5x32,5cm (140211)
Detail

Naběračka , materiál: nerez, možnost zavěšení, rozměry: pr. 9,5 cm, d. 32,5 cm Každá správná kuchyň musí být zcela jistě vybavena řadou náčiní, které vám usnadní vaření a servírování. Mezi takové nástroje patří i nerezová naběračka značky ORION. Využít ji lze na nabírání polévek či omáček. Naběračka ORION má objem 125 ml a rukojeť dlouhou 32,5 cm. Mytí si usnadníte myčkou nádobí. Naběračku ORION pohodlně zavěsíte, abyste ji měli vždy po ruce. Klíčové vlastnosti naběračky ORION nerez pr. 9,5 × 32,5 cmPraktický kuchyňský pomocníkNerezová naběračka značky ORIONVyužít ji lze na nabírání polévek či omáčekNaběračka ORION má objem 125 ml a rukojeť dlouhou 32,5 cmJe možno ji pohodlně zavěsitVhodná k mytí v myčce nádobí (alza.cz)

Podobné produkty ako ORION ORION Naběračka nerez pr.9,5x32,5cm (140211) , Orion vykrajovačka nerez ruka (124983)

Zahradní jídelní set 7ks polyratan / akácie Dekorhome Hnědá

Zahradní jídelní set 7ks polyratan / akácie Dekorhome Hnědá
Detail

Vdechněte svému bydlení nový estetický půvab s tímto zahradním jídelním setem! Jídelní stůl je vyrobený z masivního akáciového dřeva, takže je pevný a stabilní. Olejem napuštěný povrch umožňuje tento stůl používat i ve venkovních prostorech. Jídelní židle mají ocelový rám, který je opletený klimaticky odolným PE ratanem, jsou proto bytelné a dají se bez námahy udržet v čistotě. Každá židle má hustě polstrovanou podušku, abyste si při odpočinku mohli dopřát mimořádný komfort. Poznámka: Abyste prodloužili životnost vašeho zahradního nábytku, doporučujeme vám pravidelně ho čistit a nenechávat ho zbytečně venku nechráněný. Čištění: Použijte jemný mýdlový roztok. Skladování: Je-li to možné, skladujte ho na chladném a suchém místě v interiéru. Pokud výrobek skladujete venku, chraňte ho pod voděodolným krytem. Po dešti nebo sněžení setřete z povrchů přebytečnou vodu či sníh. Zajistěte dostatečnou cirkulaci vzduchu, aby se nábytek nepoškodil vlhkostí. Barva: akácie / černá / krémově bíláakácie / hnědá / krémově bíláakácie / béžová / krémově bíláakácie / šedá / tmavě šedáVýběr barvy zvolte ve variantách produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná. Materiál: polyratan / kov/ masivní akáciové dřevo / látka (100% polyester)Rozměry stolu: šířka: 150 - 200 cmhloubka: 100 cmvýška: 74 cmRozměry židle: šířka: 53 cmhloubka: 58 cmvýška: 84 cmšířka sedu: 39 / 44,5 cmhloubka sedu: 46 cmvýška sedu: 42 cmvýška područek od země: 62 / 65 cm tloušťka podušek: 5 cmHmotnost: 64,3 kgBalení obsahuje:1 x stůl6 x židle6 x poduška na sedák Dodáváno v demontu. (inpostele.cz)

Podobné produkty ako Zahradní jídelní set 7ks polyratan / akácie Dekorhome Hnědá , Orion vykrajovačka nerez koník (124987)

Zahradní jídelní set 7ks polyratan / akácie Dekorhome Hnědá

Zahradní jídelní set 7ks polyratan / akácie Dekorhome Hnědá
Detail

Vdechněte svému bydlení nový estetický půvab s tímto zahradním jídelním setem! Jídelní stůl je vyrobený z masivního akáciového dřeva, takže je pevný a stabilní. Olejem napuštěný povrch umožňuje tento stůl používat i ve venkovních prostorech. Jídelní židle mají ocelový rám, který je opletený klimaticky odolným PE ratanem, jsou proto bytelné a dají se bez námahy udržet v čistotě. Každá židle má hustě polstrovanou podušku, abyste si při odpočinku mohli dopřát mimořádný komfort. Poznámka: Abyste prodloužili životnost vašeho zahradního nábytku, doporučujeme vám pravidelně ho čistit a nenechávat ho zbytečně venku nechráněný. Čištění: Použijte jemný mýdlový roztok. Skladování: Je-li to možné, skladujte ho na chladném a suchém místě v interiéru. Pokud výrobek skladujete venku, chraňte ho pod voděodolným krytem. Po dešti nebo sněžení setřete z povrchů přebytečnou vodu či sníh. Zajistěte dostatečnou cirkulaci vzduchu, aby se nábytek nepoškodil vlhkostí. Barva: akácie / černá / krémově bíláakácie / hnědá / krémově bíláakácie / béžová / krémově bíláakácie / šedá / tmavě šedáVýběr barvy zvolte ve variantách produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná. Materiál: polyratan / kov/ masivní akáciové dřevo / látka (100% polyester)Rozměry stolu: šířka: 150 - 200 cmhloubka: 100 cmvýška: 74 cmRozměry židle: šířka: 53 cmhloubka: 58 cmvýška: 84 cmšířka sedu: 39 / 44,5 cmhloubka sedu: 46 cmvýška sedu: 42 cmvýška područek od země: 62 / 65 cm tloušťka podušek: 5 cmHmotnost: 64,3 kgBalení obsahuje:1 x stůl6 x židle6 x poduška na sedák Dodáváno v demontu. (dekorhome.cz)

Podobné produkty ako Zahradní jídelní set 7ks polyratan / akácie Dekorhome Hnědá , Orion vykrajovačka nerez duch (124968)

Orion nerez 0,58L mlékovka

Orion nerez 0,58L mlékovka
Detail

Nerezová mlékovka je ideální pro podávání mléka do kávy. Pojme až 580 ml, takže je v ní možné připravit i šálek oblíbeného kakaa. (4home.cz)

Podobné produkty ako Orion nerez 0,58L mlékovka , Orion vykrajovačka nerez prase (121135)

Orion Kráječ - Špachtle nerez

Orion Kráječ - Špachtle nerez
Detail

Kráječ - Špachtle nerez Šikovná kuchařská špachtle z Vás udělá profesionálního kuchaře. S její pomocí snadno přemístíte nakrájenou zeleninu do hrnce či pánve, očistíte kuchyňskou desku a pomůže Vám rychle rozsekat i uvařenou zeleninu nebo vajíčka. Materiál: nerez Rozměr: 16,5 x 13 cm (heliumking.cz)

Podobné produkty ako Orion Kráječ - Špachtle nerez , Orion vykrajovačka nerez panáček (127442)

Nálevka nerez mini - ORION

Nálevka nerez mini - ORION
Detail

Nerezová nálevka mini se vám bude skvěle hodit při plnění kapesních lahví – placatek. Bez ní se do úzkého hrdla placatek těžko trefuje. Materiál: nerez. Rozměry: pr. 3,5 cm, v. 2,5 cm. Nerezová nálevka mini se vám bude skvěle hodit při plnění kapesních lahví – placatek. Bez ní se do úzkého hrdla placatek těžko trefuje. Materiál: nerez. Rozměry: pr. 3,5 cm, v. 2,5 cm. (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Nálevka nerez mini - ORION , Orion vykrajovačka nerez autobus (127445)

Vykrajovačka nerez KLOBOUK - ORION

Vykrajovačka nerez KLOBOUK - ORION
Detail

Vykrajovačka ve tvaru klobouku. Materiál: nerez. Rozměry: 6,5x5 cm. Vykrajovačka ve tvaru klobouku. Materiál: nerez. Rozměry: 6,5x5 cm. (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Vykrajovačka nerez KLOBOUK - ORION , Orion vykrajovačka nerez slon (124993)

Vykrajovačka nerez RYBA - ORION

Vykrajovačka nerez RYBA - ORION
Detail

Vykrajovačka RYBA - sada 2 ks. Jeden díl se středem. Materiál: nerez. Rozměry: 5,4x3,3 cm. Vykrajovačka RYBA - sada 2 ks. Jeden díl se středem. Materiál: nerez. Rozměry: 5,4x3,3 cm. (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Vykrajovačka nerez RYBA - ORION , Orion vykrajovačka nerez ryba (121133)

Vykrajovačka nerez ZAJÍČEK - ORION

Vykrajovačka nerez ZAJÍČEK - ORION
Detail

Vykrajovačka zajíček. Materiál: nerez. Rozměry: 6,5x6 cm, v. 1,6 cm. Vykrajovačka zajíček. Materiál: nerez. Rozměry: 6,5x6 cm, v. 1,6 cm. (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Vykrajovačka nerez ZAJÍČEK - ORION , Orion vykrajovačka nerez pusinka (127449)

Vykrajovačka nerez PODKOVA - ORION

Vykrajovačka nerez PODKOVA - ORION
Detail

Vykrajovačka ve tvaru podkovy. Materiál: nerez. Rozměry: 4,5x5 cm. Vykrajovačka ve tvaru podkovy. Materiál: nerez. Rozměry: 4,5x5 cm. (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Vykrajovačka nerez PODKOVA - ORION , Orion máslenka nerez jumbo (150267)

Vykrajovačka nerez PES - ORION

Vykrajovačka nerez PES - ORION
Detail

Vykrajovačka ve tvaru psa. Materiál: nerez. Rozměry: 5,5x4,5x1,5 cm. Vykrajovačka ve tvaru psa. Materiál: nerez. Rozměry: 5,5x4,5x1,5 cm. (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Vykrajovačka nerez PES - ORION , Orion sekáček nerez, 18 cm

Vykrajovačka nerez ČTYŘLÍSTEK - ORION

Vykrajovačka nerez ČTYŘLÍSTEK - ORION
Detail

Vykrajovačka ČTYŘLÍSTEK. Materiál: nerez. Rozměry: 3x3 cm. Vykrajovačka ČTYŘLÍSTEK. Materiál: nerez. Rozměry: 3x3 cm. (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Vykrajovačka nerez ČTYŘLÍSTEK - ORION , Orion termokonvice nerez 1,5 l

Vykrajovačka nerez KOČIČKA - ORION

Vykrajovačka nerez KOČIČKA - ORION
Detail

Vykrajovačka ve tvaru kočičky. Materiál: nerez. Rozměry: 4,5x5,5x1,5 cm. Vykrajovačka ve tvaru kočičky. Materiál: nerez. Rozměry: 4,5x5,5x1,5 cm. (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Vykrajovačka nerez KOČIČKA - ORION , Ešus 7-dílný nerez orion

Vykrajovačka nerez STROM - ORION

Vykrajovačka nerez STROM - ORION
Detail

Vykrajovačka STROM malá. Materiál: nerez. Rozměry: 4x4,5 cm. Vykrajovačka STROM malá. Materiál: nerez. Rozměry: 4x4,5 cm. (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Vykrajovačka nerez STROM - ORION , Orion struhadlo nerez 4 hrany

Vykrajovačka nerez MOTÝL - ORION

Vykrajovačka nerez MOTÝL - ORION
Detail

Vykrajovačka ve tvaru MOTÝL. Materiál: nerez. Rozměry: 6,5x5 cm. Vykrajovačka ve tvaru MOTÝL. Materiál: nerez. Rozměry: 6,5x5 cm. (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Vykrajovačka nerez MOTÝL - ORION , Orion termonádoba nerez, 0,7 l

Vykrajovačka nerez KONÍČEK - ORION

Vykrajovačka nerez KONÍČEK - ORION
Detail

Vykrajovačka ve tvaru koníka. Materiál: nerez. Rozměry: 5x4,5 cm. Vykrajovačka ve tvaru koníka. Materiál: nerez. Rozměry: 5x4,5 cm. (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Vykrajovačka nerez KONÍČEK - ORION , Orion tác nerez pr.28cm

Vykrajovačka nerez HVĚZDA - ORION

Vykrajovačka nerez HVĚZDA - ORION
Detail

Vykrajovačka hvězda. Materiál: nerez. Rozměry: 8x6x1,5 cm. Vykrajovačka hvězda. Materiál: nerez. Rozměry: 8x6x1,5 cm. (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Vykrajovačka nerez HVĚZDA - ORION , Tác nerez waiter 21x16cm orion

Vykrajovačka nerez dýně - ORION

Vykrajovačka nerez dýně - ORION
Detail

Vykrajovátko se hodí pro vaše podzimní halloweenské tvoření. Vykrajovačka ve tvaru dýně. Materiál: nerez. Rozměry: 6x5 cm. (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Vykrajovačka nerez dýně - ORION

Vykrajovačka nerez PRASE - ORION

Vykrajovačka nerez PRASE - ORION
Detail

Vykrajovačka PRASÁTKO malá. Materiál: nerez. Rozměry: 4,6x2,9 cm. Vykrajovačka PRASÁTKO malá. Materiál: nerez. Rozměry: 4,6x2,9 cm. (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Vykrajovačka nerez PRASE - ORION

Vykrajovačka nerez TRAKTOR - ORION

Vykrajovačka nerez TRAKTOR - ORION
Detail

Vykrajovačka ve tvaru traktoru. Materiál: nerez. Rozměry: 7,5x5 cm. Vykrajovačka ve tvaru traktoru. Materiál: nerez. Rozměry: 7,5x5 cm. (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Vykrajovačka nerez TRAKTOR - ORION

Vykrajovačka nerez KONÍK - ORION

Vykrajovačka nerez KONÍK - ORION
Detail

Vykrajovačka ve tvaru KONÍK. Materiál: nerez. Rozměry: 6,5x5 cm. Vykrajovačka ve tvaru KONÍK. Materiál: nerez. Rozměry: 6,5x5 cm. (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Vykrajovačka nerez KONÍK - ORION

Vykrajovačka nerez NOHA - ORION

Vykrajovačka nerez NOHA - ORION
Detail

Vykrajovačka ve tvaru NOHA. Materiál: nerez. Rozměry: 5x8,5 cm. Vykrajovačka ve tvaru NOHA. Materiál: nerez. Rozměry: 5x8,5 cm. (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Vykrajovačka nerez NOHA - ORION

Vykrajovačka nerez DINOSAURUS - ORION

Vykrajovačka nerez DINOSAURUS - ORION
Detail

Vykrajovačka ve tvaru DINOSAURUS. Materiál: nerez. Rozměry: 10x8 cm. Vykrajovačka ve tvaru DINOSAURUS. Materiál: nerez. Rozměry: 10x8 cm. (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Vykrajovačka nerez DINOSAURUS - ORION

Vykrajovačka nerez Netopýr - ORION

Vykrajovačka nerez Netopýr - ORION
Detail

Stylové nerezové vykrajovátko. Vykrajovačka ve tvaru NETOPÝR. Materiál: nerez. Rozměry: 8x5,5 cm. (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Vykrajovačka nerez Netopýr - ORION

Vykrajovačka nerez RUKA - ORION

Vykrajovačka nerez RUKA - ORION
Detail

Vykrajovačka ve tvaru RUKA. Materiál: nerez. Rozměry: 7x7 cm. Vykrajovačka ve tvaru RUKA. Materiál: nerez. Rozměry: 7x7 cm. (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Vykrajovačka nerez RUKA - ORION

Vykrajovačka nerez SOVA - ORION

Vykrajovačka nerez SOVA - ORION
Detail

Vykrajovačka ve tvaru SOVA. Materiál: nerez. Rozměry: 4x7 cm. Vykrajovačka ve tvaru SOVA. Materiál: nerez. Rozměry: 4x7 cm. (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Vykrajovačka nerez SOVA - ORION

Vykrajovačka nerez OVEČKA - ORION

Vykrajovačka nerez OVEČKA - ORION
Detail

Vykrajovačka ovečka. Materiál: nerez. Rozměry: 6x6,5 cm. Vykrajovačka ovečka. Materiál: nerez. Rozměry: 6x6,5 cm. (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Vykrajovačka nerez OVEČKA - ORION

Vykrajovačka nerez KUŘÁTKO - ORION

Vykrajovačka nerez KUŘÁTKO - ORION
Detail

Vykrajovačka kuřátko. Materiál: nerez. Rozměry: 5,5x7 cm. Vykrajovačka kuřátko. Materiál: nerez. Rozměry: 5,5x7 cm. (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Vykrajovačka nerez KUŘÁTKO - ORION

Vykrajovačka nerez MUCHOMŮRKA - ORION

Vykrajovačka nerez MUCHOMŮRKA - ORION
Detail

Vykrajovačka ve tvaru MUCHOMŮRKA. Materiál: nerez. Rozměry: 5x6 cm. Vykrajovačka ve tvaru MUCHOMŮRKA. Materiál: nerez. Rozměry: 5x6 cm. (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Vykrajovačka nerez MUCHOMŮRKA - ORION

Vykrajovačka nerez BERÁNEK - ORION

Vykrajovačka nerez BERÁNEK - ORION
Detail

Vykrajovačka beránek. Materiál: nerez. Rozměry: 7x6 cm. Vykrajovačka beránek. Materiál: nerez. Rozměry: 7x6 cm. (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Vykrajovačka nerez BERÁNEK - ORION

Vykrajovačka nerez PTÁČEK - ORION

Vykrajovačka nerez PTÁČEK - ORION
Detail

Vykrajovačka ve tvaru PTÁČEK. Materiál: nerez. Rozměry: 6,5x4,5 cm. Vykrajovačka ve tvaru PTÁČEK. Materiál: nerez. Rozměry: 6,5x4,5 cm. (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Vykrajovačka nerez PTÁČEK - ORION

Vykrajovačka nerez OVÁLEK - ORION

Vykrajovačka nerez OVÁLEK - ORION
Detail

Vykrajovačka ve tvaru OVÁLEK. Materiál: nerez. Rozměry: 5,5x3,5 cm. Vykrajovačka ve tvaru OVÁLEK. Materiál: nerez. Rozměry: 5,5x3,5 cm. (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Vykrajovačka nerez OVÁLEK - ORION

Vykrajovačka nerez SLON - ORION

Vykrajovačka nerez SLON - ORION
Detail

Vykrajovačka slon. Materiál: nerez. Rozměry: 7x6 cm. Vykrajovačka slon. Materiál: nerez. Rozměry: 7x6 cm. (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Vykrajovačka nerez SLON - ORION

Orion Pařáček nerez skládací

Detail

Orion Pařáček nerez skládací by neměl chybět v žádné kuchyni. S tímto praktickým pomocníkem z nerezové oceli snadno napaříte knedlíky, nebo třeba připravíte zeleninu či jiné pokrmy v páře. Tepelná úprava zeleniny v páře je skvělá v tom, že zachovává vitamíny a minerály. (mall.cz)

Podobné produkty ako Orion Pařáček nerez skládací

Odstraňovač žmolků ORION nerez

Odstraňovač žmolků ORION nerez
Detail

NakupteOdstraňovač žmolků ORION nerezz kategorieDům a zahrada > Domácnost > Odstraňovače žmolkůza249.00Kč (tipa.eu)

Podobné produkty ako Odstraňovač žmolků ORION nerez

Orion Mačkadlo nerez/dřevo

Detail

Mačkadlo na brambory vám pomůže připravit šťouchané brambory, bramborovou kaši nebo při přípravě bramborového těsta. (mall.cz)

Podobné produkty ako Orion Mačkadlo nerez/dřevo

Zahradní jídelní set 7ks polyratan / akácie Dekorhome Hnědá / béžová

Zahradní jídelní set 7ks polyratan / akácie Dekorhome Hnědá / béžová
Detail

Vdechněte svému bydlení nový estetický půvab s tímto zahradním jídelním setem! Jídelní stůl je vyrobený z masivního akáciového dřeva, takže je pevný a stabilní. Olejem napuštěný povrch umožňuje tento stůl používat i ve venkovních prostorech. Jídelní židle mají ocelový rám, který je opletený klimaticky odolným PE ratanem, jsou proto bytelné a dají se bez námahy udržet v čistotě. Každá židle má hustě polstrovanou podušku, abyste si při odpočinku mohli dopřát mimořádný komfort. Poznámka: Abyste prodloužili životnost vašeho zahradního nábytku, doporučujeme vám pravidelně ho čistit a nenechávat ho zbytečně venku nechráněný. Čištění: Použijte jemný mýdlový roztok. Skladování: Je-li to možné, skladujte ho na chladném a suchém místě v interiéru. Pokud výrobek skladujete venku, chraňte ho pod voděodolným krytem. Po dešti nebo sněžení setřete z povrchů přebytečnou vodu či sníh. Zajistěte dostatečnou cirkulaci vzduchu, aby se nábytek nepoškodil vlhkostí. Barva: akácie / černá / krémově bíláakácie / hnědá / krémově bíláakácie / béžová / krémově bíláakácie / šedá / tmavě šedáVýběr barvy zvolte ve variantách produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná. Materiál: polyratan / kov/ masivní akáciové dřevo / látka (100% polyester)Rozměry stolu: šířka: 150 - 200 cmhloubka: 100 cmvýška: 74 cmRozměry židle: šířka: 53 cmhloubka: 58 cmvýška: 84 cmšířka sedu: 39 / 44,5 cmhloubka sedu: 46 cmvýška sedu: 42 cmvýška područek od země: 62 / 65 cm tloušťka podušek: 5 cmHmotnost: 64,3 kgBalení obsahuje:1 x stůl6 x židle6 x poduška na sedák Dodáváno v demontu. (inpostele.cz)

Podobné produkty ako Zahradní jídelní set 7ks polyratan / akácie Dekorhome Hnědá / béžová
Orion Dochucovací souprava sklo/nerez , Orion Dochucovací souprava nerez/UH , ORION Dochucovací souprava nerez/UH (152364), ORION Sada nádobí GRANDE 7ks (113126), LAMART LT1119 NÁDOBÍ SET 7KS NEREZ POUR (LT1119), Mäser Sushi Jídelní sada 7ks OSAKA (9001794552721), Campingová sprcha, 15 l, CS Solingen Sada nádobí nerez Beckum 7ks (CS-088736), Jídlonosič termo ORION nerez, Orion nerez 0,58L mlékovka, Kela Sada nádobí nerez CAILIN 7ks KL-10969 (KL-10969), ORION ORION Naběračka nerez pr.9,5x32,5cm (140211), Brother campingová stolička C6 (8595042741544), ORION Vykrajovačka nerez Ruka (124983), ORION Vykrajovačka nerez KONÍK (124987), ORION Vykrajovačka nerez Duch (124968), ORION Vykrajovačka nerez Prase (121135), ORION Vykrajovačka nerez panáček (127442), ORION Vykrajovačka nerez autobus (127445), ORION Vykrajovačka nerez Slon (124993), ORION Vykrajovačka nerez Ryba (121133), ORION Vykrajovačka nerez pusinka (127449), ORION Máslenka nerez JUMBO (150267), Orion Sekáček nerez, 18 cm , Orion Termokonvice nerez 1,5 l , Ešus 7-dílný nerez ORION , Orion Struhadlo nerez 4 hrany , Orion Termonádoba nerez, 0,7 l , Orion Tác nerez pr.28cm , Tác nerez WAITER 21x16cm ORION