Opinel nomad cestovní sada (002177)

Produkt Opinel nomad cestovní sada (002177) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Opinel nomad cestovní sada (002177) upraviť a produkt hľadať znova.

OPINEL NOMAD Cestovní sada (002177)

OPINEL NOMAD Cestovní sada (002177)
Detail

Nůž zavírací, délka čepele 12 cm, hmotnost 52 g Zvažujete koupi univerzálního nože se zavírací čepelí? OPINEL NOMAD Cestovní sada je nadstandardně vybavený, víceúčelový nůž, který si poradí prakticky v každé situaci. Schovává se v něm nůž, škrabka karbonu a vývrtka, takže budete mít po ruce celou řadu praktických nástrojů. Je lehoučký tak, že ho v kapse ani neucítíte a budete ho mít pořád po ruce. Dobře se s ním pracuje díky hmotnosti 52 g. Nůž Opinel ohromí bezchybným zpracováním i odolností, která noži zachová dlouhodobě ostrou čepel. Hlavní vlastnosti zavíracího nože OPINEL NOMAD Cestovní sada Jedná se zavírací nůž, který nahradí mnoho nástrojů 3 funkce v milém a kompaktním provedení Jeho součástí je nůž, škrabka karbonu a vývrtka Nůž Opinel váží 52 g (alza.cz)

Podobné produkty ako OPINEL NOMAD Cestovní sada (002177) , Nomad cestovní láhev pro psy zelená (43191)

GLOV Nomad Necessities cestovní sada

GLOV Nomad Necessities cestovní sada
Detail

GLOV Nomad Necessities, Čištění pleti pro ženy, Produkt GLOV Nomad Necessities se postará o to, aby byla vaše pleť ještě krásnější. Sada obsahuje: ručník na vlasy 1 ks odličovací rukavice 1 ks čisticí mýdlo 1 ks kosmetická taštička 1 ks Vlastnosti: ideální na cestování mix kosmetických produktů pro každodenní použití potěší všechny ženy Jak používat: Každý produkt z kosmetického setu používejte dle jeho návodu. (notino.cz)

Podobné produkty ako GLOV Nomad Necessities cestovní sada , Opinel nůž na chléb (001816)

Nomad cestovní láhev pro psy zelená

Nomad cestovní láhev pro psy zelená
Detail

Ať už vyrážíte na dlouhé túry, krátké procházky nebo chcete dodržovat správný pitný režim vašeho mazlíčka v domácím prostředí, tak Nomad cestovní láhev pro psy nesmí chybět v žádné výbavě správného milovníka zvířat. Láhev naplníte jednoduše vodou a pomocí jednoho tlačítka vytvoříte pítko pro vašeho miláčka. Voda vyteče do lžíce, ze které může mazlíček začít okamžitě pít. Nemusíte se bát, že vám voda vyteče při přenosu v tašce, láhev je vybavena zamykací pojistkou k bezpečnému přenosu. Další užitečnou funkcí je lopatka na exkrementy a pytlíky na sběr odpadků, které se nachází ve spodní části láhve. Cestovní láhev je vyrobená z ABS plastu s kapacitou 250 ml a rozměrech 27 x 7 x 7 cm. Nomad cestovní láhev najde své využití u zvířat všech velikostí a druhů. Parametry: rozměry: 27 x 7 x 7 cm hmotnost: 258 g kapacita láhve: 250 mlParametry:barva:zelenáZemě původu:ČínaCelní sazebník:39269097 (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Nomad cestovní láhev pro psy zelená , Rollei cestovní čistící sada (27016)

Nomad cestovní láhev pro psy modrá

Nomad cestovní láhev pro psy modrá
Detail

Ať už vyrážíte na dlouhé túry, krátké procházky nebo chcete dodržovat správný pitný režim vašeho mazlíčka v domácím prostředí, tak Nomad cestovní láhev pro psy nesmí chybět v žádné výbavě správného milovníka zvířat. Láhev naplníte jednoduše vodou a pomocí jednoho tlačítka vytvoříte pítko pro vašeho miláčka. Voda vyteče do lžíce, ze které může mazlíček začít okamžitě pít. Nemusíte se bát, že vám voda vyteče při přenosu v tašce, láhev je vybavena zamykací pojistkou k bezpečnému přenosu. Další užitečnou funkcí je lopatka na exkrementy a pytlíky na sběr odpadků, které se nachází ve spodní části láhve. Cestovní láhev je vyrobená z ABS plastu s kapacitou 250 ml a rozměrech 27 x 7 x 7 cm. Nomad cestovní láhev najde své využití u zvířat všech velikostí a druhů. Parametry: rozměry: 27 x 7 x 7 cm hmotnost: 258 g kapacita láhve: 250 mlParametry:barva:modráZemě původu:ČínaCelní sazebník:39269097 (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Nomad cestovní láhev pro psy modrá , Gillette proglide cestovní sada 200 ml (8001090571465)

Nomad cestovní láhev pro psy modrá (43190)

Nomad cestovní láhev pro psy modrá (43190)
Detail

Cestovní láhev pro psy a kočky s objemem 250ml, materiál: plast, modrá barva (alza.cz)

Podobné produkty ako Nomad cestovní láhev pro psy modrá (43190) , Gillette fusion cestovní sada 200 ml (8001090571663)

Nomad cestovní láhev pro psy zelená (43191)

Nomad cestovní láhev pro psy zelená (43191)
Detail

Cestovní láhev pro psy a kočky s objemem 250ml, materiál: plast, zelená barva (alza.cz)

Podobné produkty ako Nomad cestovní láhev pro psy zelená (43191) , Pfeilring solingen luxusní cestovní manikúrová sada 11193 (4003349129902)

Babymoov skládací cestovní matrace COSY´LITE Nomad

Detail

Cestovní matrace COSY´LITE Nomad značky Babymoov zaručí vašemu dítěti klidný spánek přes den i v noci. Kompaktní rozměry po složení vám umožní matraci vzít sebou i na cesty. Pohodlná, přenosná a ekologická matrace o rozměrech 120 × 60 × 4,5 cm. (mall.cz)

Podobné produkty ako Babymoov skládací cestovní matrace COSY´LITE Nomad , Pfeilring solingen luxusní cestovní manikúrová sada 11184 (4003349124914)

Hama cestovní sada

Hama cestovní sada
Detail

- ochrana před hlukem a světlem - barva: šedá (bagalio.cz)

Podobné produkty ako Hama cestovní sada , Highlander nomad hammock (5034358070649)

Koziol Cestovní sada příborů

Koziol Cestovní sada příborů
Detail

Cestovní sada příborů z kolekce Koziol. Model vyroben z umělohmotného materiáliu. (answear.cz)

Podobné produkty ako Koziol Cestovní sada příborů , Opinel vri n°125 bon appetit nůž příborový černá 1ks (001593)

Pixi Milky cestovní sada

Pixi Milky cestovní sada
Detail

Pixi Milky, , Čištění pleti pro ženy, Vše pro krásně vypadající pleť v jednom balení. Kosmetická sada Pixi Milky udělá radost vám nebo jako dárek potěší vaše blízké. Sada obsahuje: odličovací ubrousky 10 ks hydratační čisticí krém 15 ml hydratační tonikum 40 ml hydratační mléko na tělo a obličej 15 ml Vlastnosti: mix kosmetických produktů pro každodenní použití ideální na cestování obsahuje miniverze produktů Jak používat: Každý produkt z kosmetického setu používejte dle jeho návodu. (notino.cz)

Podobné produkty ako Pixi Milky cestovní sada , Yes solingen cestovní kožená sada na manikúru 99262 černá (4031683992623)

Curaprox cestovní sada – modrá

Curaprox cestovní sada – oranžová

Curaprox cestovní sada – žlutá

Curaprox cestovní sada – růžová

Curaprox cestovní sada – červená

Curaprox cestovní sada – zelená

Cestovní sada pro psa

Detail

Má vaše babička či děda čtyřnohého parťáka, kterého bere vše s sebou? Pak jí jistě udělá radost tento praktický dárek, cestovní krabička pro pejsky. Sada obsahuje bezpečnostní pás pro pejska, papírové cestovní misky a ubrousky. Vše je zabaleno v praktické plechové krabičce. Maličkost, která zaručeně potěší a babička či děda ji využijí (babickarstvi.cz)

Podobné produkty ako Cestovní sada pro psa , Nomad magsafe mount silver (nm01010685)

Cestovní sada pro psa

Detail

Na výlet s domácím mazlíčkem? S touto cestovní sadou už budete mít vše potřebné při ruce. Sada obsahuje bezpečnostní pás pro pejska, papírové cestovní misky a ubrousky. Vše je zabaleno v praktické plechové krabičce . (familium.cz)

Podobné produkty ako Cestovní sada pro psa , Premium line manikúrová sada cestovní pl 877 made in solingen (8595162104151)

Swissdent Crystal cestovní sada

Curaprox cestovní sada – růžová

Curaprox cestovní sada – modrá

Curaprox cestovní sada – červená

Curaprox cestovní sada – žlutá

Curaprox cestovní sada – zelená

Curaprox cestovní sada – oranžová

IDC Institute Cestovní sada

Detail

IDC Institute Cestovní sada na vaši oblíbenou kosmetiku s obsahem 3 lahviček, nádobky a toaletní taštičky. Vhodná na služební cestu i dovolenou. (drmax.cz)

Podobné produkty ako IDC Institute Cestovní sada , Kellermann pánská cestovní sada na manikúru 6395 mc n černá (4007669639516)

Designworks Ink Cestovní sada příborů

Designworks Ink Cestovní sada příborů
Detail

Cestovní sada příborů z kolekce Designworks Ink. Model vyroben z přírodního materiálu a nerezové oceli. (answear.cz)

Podobné produkty ako Designworks Ink Cestovní sada příborů , Nomad whisky 0,7l 41,3% gb (8410023031912)

Pixi Botanical Collagen cestovní sada

Pixi Botanical Collagen cestovní sada
Detail

Pixi Botanical Collagen, , Čištění pleti pro ženy, Tonizační přípravek pomůže dočistit, zharmonizovat a osvěžit vaši pleť. Sada obsahuje: odličovací ubrousky 10 ks čisticí pleťová maska 15 ml pleťové tonikum 40 ml kolagenová maska 15 ml Vlastnosti: mix kosmetických produktů pro každodenní použití ideální na cestování pro obnovu pevnosti pleti Jak používat: Každý produkt z kosmetického setu používejte dle jeho návodu. (notino.cz)

Podobné produkty ako Pixi Botanical Collagen cestovní sada , Nomad leather case black magsafe (nm01019985)

Marvis Travel Set cestovní sada

Bione Cosmetics Cannabis cestovní sada

Bione Cosmetics Cannabis cestovní sada
Detail

Bione Cosmetics Cannabis, , Tělová mléka pro ženy, Sada obsahuje: regenerační šampon 80 ml regenerační kondicionér 80 ml zvláčňující tělové mléko 80 ml zvláčňující krém 80 ml rostlinná vazelína 25 ml regenerační pleťový krém 25 ml Vlastnosti: ideální na cestování obsahuje miniverze produktů mix kosmetických produktů pro každodenní použití Složení: neobsahuje SLS a SLES bez silikonů součástí je kosmetická taštička (notino.cz)

Podobné produkty ako Bione Cosmetics Cannabis cestovní sada , Kellermann dámská cestovní sada na manikúru červená l 7215 mc red (4007669517210)

Nuxe Huile Prodigieuse cestovní sada

Nuxe Huile Prodigieuse cestovní sada
Detail

Nuxe Huile Prodigieuse, 3 ks, Kosmetické sady pro ženy (notino.cz)

Podobné produkty ako Nuxe Huile Prodigieuse cestovní sada

AVON Cestovní sada na manikúru

AVON Cestovní sada na manikúru
Detail

AVON Cestovní sada na manikúru Sada na manikúru v cestovní verzi. Vyzkoušejte ji nyní! Najdete v ní vše potřebné pro upravené nehty. Sada obsahuje: • kleštičky • nůžtičky • pomůcku na odstranění nehtové kůžičky • pomůcku na zatlačení nehtové kůžičky • pilník na nehty Rozměry: 10,5 x 8 cm. (rajnehtu.cz)

Podobné produkty ako AVON Cestovní sada na manikúru

IDC Institute Neon Cestovní sada

Detail

IDC Institute Neon Cestovní sada s obsahem lahviček na kosmetické produkty a mycí houby je navržena tak, aby se vešla do jakéhokoli zavazadla. (drmax.cz)

Podobné produkty ako IDC Institute Neon Cestovní sada

Mr.White Spiderman dětská cestovní sada

Mr.White Spiderman dětská cestovní sada
Detail

(nazuby.cz)

Podobné produkty ako Mr.White Spiderman dětská cestovní sada

Mr.White Aristocats dětská cestovní sada

Mr.White Aristocats dětská cestovní sada
Detail

(nazuby.cz)

Podobné produkty ako Mr.White Aristocats dětská cestovní sada

Mr.White Minions dětská cestovní sada

Mr.White Minions dětská cestovní sada
Detail

(nazuby.cz)

Podobné produkty ako Mr.White Minions dětská cestovní sada

Dětský kuchyňský set - Opinel

Dětský kuchyňský set - Opinel
Detail

OPINEL - Dokonalé nože z Francie Dětský kuchařský set Opinel obsahující škrabku a nůž se speciálním kroužkem pro ochranu prstů a praktickou pomůcku pro ochranu prstů. Více o značce Opinel zde. (decoronline.cz)

Podobné produkty ako Dětský kuchyňský set - Opinel

Opinel N°08 Mushroom

Opinel N°08 Mushroom
Detail

Opinel N°08 Mushroom - lehký zavírací nůž tradiční francouzské značky Opinel, přímo navržený pro vaše cesty za sběrem hub. (freshlabels.cz)

Podobné produkty ako Opinel N°08 Mushroom

Tweezerman G.E.A.R. cestovní sada (na obočí) s cestovním pouzdrem

Tweezerman G.E.A.R. cestovní sada (na obočí) s cestovním pouzdrem
Detail

Tweezerman G.E.A.R., , Doplňky pro muže, Přípravek Tweezerman G.E.A.R. poskytne vaší tváři spolehlivou ochranu před slunečním zářením. Sada obsahuje: pinzeta 1 ks špičatá pinzeta 1 ks jednorázové holítko 1 ks (notino.cz)

Podobné produkty ako Tweezerman G.E.A.R. cestovní sada (na obočí) s cestovním pouzdrem

Sada příslušenství k vínu OENO COLLECTION NOMAD, sada 6 ks, L'Atelier du Vin

Sada příslušenství k vínu OENO COLLECTION NOMAD, sada 6 ks, L'Atelier du Vin
Detail

Hlavní výhody: kompletní sbírka vinařských nástrojů pro servírování, ochutnávání i uchovávání různých druhů vína stříbrná chromová barva nástrojů elegantně kontrastuje s červeným interiérem pouzdra vývrtka BILAME s dvojitou čepelí té nejvyšší technické a ergonomické kvality stylově extrahuje korek z láhve a zanechává jej nedotčený, takže jeho kusy nespadnou do vína otvírák PINCE À BOUCHON si hravě poradí s jakýmkoli korkem šumivého vína a šampaňského estetická vývrtka z chromové oceli s ladnými křivkami GARÇON MÉTAL CHROMÉ, ideální pro otevírání vína bez zbytečné námahy stříbrná utahovací zátka MODÉL 54 prodlouží váš zážitek ze sektu o další den nálevka LEAF zamezuje kapání, přirozeně navede víno do sklenice a zároveň ho jemně provzdušní řezačka fólií s ostrými čepelemi si snadno poradí s vinnou fólií výjimečné řemeslné zpracování a luxusní materiály ochranné cestovní pouzdro z neopracované pravé kůže syrové barvy je ručně vyrobeno v Itálii a získá časem jedinečnou patinu vnitřní část pouzdra v elegantní červené barvě z odolné technické kůže jedinečný dárek pro milovníka vína nebo someliéra V sadě: vývrtka s dvojitou čepelí BILAME v chromovém provedení otvírák na šumivá vína PINCE À BOUCHON číšnická vývrtka GARÇON MÉTAL CHROMÉ utahovací zátka MODÉL 54 nálevka LEAF řezačka fólií kožené pouzdro Dodatečné informace: rozměry v zavřeném stavu: 12 x 24 x 8 cm rozměry v otevřeném stavu: 60 x 24 cm materiál: nerezová ocel, dřevo (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Sada příslušenství k vínu OENO COLLECTION NOMAD, sada 6 ks, L'Atelier du Vin

Sada příslušenství k vínu OENO COLLECTION NOMAD, sada 6 ks, L'Atelier du Vin

Sada příslušenství k vínu OENO COLLECTION NOMAD, sada 6 ks, L'Atelier du Vin
Detail

Hlavní výhody: kompletní sbírka vinařských nástrojů pro servírování, ochutnávání i uchovávání různých druhů vína stříbrná chromová barva nástrojů elegantně kontrastuje s červeným interiérem pouzdra vývrtka BILAME s dvojitou čepelí té nejvyšší technické a ergonomické kvality stylově extrahuje korek z láhve a zanechává jej nedotčený, takže jeho kusy nespadnou do vína otvírák PINCE À BOUCHON si hravě poradí s jakýmkoli korkem šumivého vína a šampaňského estetická vývrtka z chromové oceli s ladnými křivkami GARÇON MÉTAL CHROMÉ, ideální pro otevírání vína bez zbytečné námahy stříbrná utahovací zátka MODÉL 54 prodlouží váš zážitek ze sektu o další den nálevka LEAF zamezuje kapání, přirozeně navede víno do sklenice a zároveň ho jemně provzdušní řezačka fólií s ostrými čepelemi si snadno poradí s vinnou fólií výjimečné řemeslné zpracování a luxusní materiály ochranné cestovní pouzdro z neopracované pravé kůže syrové barvy je ručně vyrobeno v Itálii a získá časem jedinečnou patinu vnitřní část pouzdra v elegantní červené barvě z odolné technické kůže jedinečný dárek pro milovníka vína nebo someliéra V sadě: vývrtka s dvojitou čepelí BILAME v chromovém provedení otvírák na šumivá vína PINCE À BOUCHON číšnická vývrtka GARÇON MÉTAL CHROMÉ utahovací zátka MODÉL 54 nálevka LEAF řezačka fólií kožené pouzdro Dodatečné informace: rozměry v zavřeném stavu: 12 x 24 x 8 cm rozměry v otevřeném stavu: 60 x 24 cm materiál: nerezová ocel, dřevo (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Sada příslušenství k vínu OENO COLLECTION NOMAD, sada 6 ks, L'Atelier du Vin

Biotherm Blue Therapy cestovní sada unisex

Biotherm Blue Therapy cestovní sada unisex
Detail

Biotherm Blue Therapy, , Kosmetické sady pro muže, Vše pro krásně vypadající pleť v jednom balení. Kosmetická sada Biotherm Blue Therapy udělá radost vám nebo jako dárek potěší vaše blízké. Sada obsahuje: Blue Therapy vyhlazující a zpevňující denní krém 15 ml Blue Therapy liftingový a zpevňující noční krém 15 ml Blue Therapy oční péče proti vráskám 5 ml Life Plankton ochranné regenerační sérum 30 ml Vlastnosti: krásně zabaleno/dárkové balení mix kosmetických produktů pro každodenní použití pro redukci vrásek pro kompletní péči o pleť Jak používat: Každý produkt z kosmetického setu používejte dle jeho návodu. (notino.cz)

Podobné produkty ako Biotherm Blue Therapy cestovní sada unisex

Cestovní sada na kosmetiku, 7 kusů

Cestovní sada na kosmetiku, 7 kusů
Detail

S touto praktickou sadou cestovních lahviček na kosmetiku můžete vše uchovávat v bezpečí a nemusíte se bát, že se vám šampon, krém a další přípravky vylijí do zavazadla. Vhodné pro cestování letadlem. Objem nádob: od 5 ml do 100 ml. 7 nádobek. (velkykosik.cz)

Podobné produkty ako Cestovní sada na kosmetiku, 7 kusů

Cestovní sada péče o pleť – Blue

Cestovní sada péče o pleť – Blue
Detail

> Na tento produkt bohužel nelze uplatnit slevový poukaz.aeos Starter Kit / Travel Set Blue> kompletní řada produktů pro celý rituál péče o pleť> 8 produktů v mini balení> modrá barva podporuje vnitřní klid> zbavuje stresu vaši pleť i mysl> obsahuje esence z ametystu, tyrkysu a smaragduStarter Kit Blue obsahuje:Cleansing Oil dé-Maq 3mlDew Facial Wash 3mlGentle Cleansing Lotion Blue 3mlGentle Exfoliant Blue 3mlEnergising Conditioner 3mlRefreshing Hydrating Mist 3mlRealive Serum 3mlEnriching Moisturiser Blue 3ml (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Cestovní sada péče o pleť – Blue

Cestovní sada péče o pleť – Pink

Cestovní sada péče o pleť – Pink
Detail

> Na tento produkt bohužel nelze uplatnit slevový poukaz.aeos Starter Kit / Travel Set Pink> kompletní řada produktů pro celý rituál péče o pleť> 8 produktů v mini balení > růžová barva podporuje sebelásku > obsahuje esence ohnivého opálu, růženínu a rubelitu> ideální na cestováníStarter Kit Pink obsahuje:Cleansing Oil dé-Maq 3mlDew Facial Wash 3mlGentle Cleansing Lotion Pink 3mlGentle Exfoliant Pink 3mlEnergising Conditioner 3mlRefreshing Hydrating Mist 3mlRealive Serum 3mlEnriching Moisturiser Pink 3ml (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Cestovní sada péče o pleť – Pink

Atkinsons Iconic James cestovní sada unisex

Atkinsons Iconic James cestovní sada unisex
Detail

Atkinsons Iconic James, 1 ks, Unisex sady unisex, Sada obsahuje: Atkinsons 24 Old Bond Street kolínská voda 10 ml Atkinsons 41 Burlington Arcade parfémovaná voda 10 ml Atkinsons 44 Gerrard Street kolínská voda 10 ml Atkinsons 24 Old Bond Street Triple Extract kolínská voda 10 ml (notino.cz)

Podobné produkty ako Atkinsons Iconic James cestovní sada unisex

Atkinsons Mint & Tonic cestovní sada unisex

Atkinsons Mint & Tonic cestovní sada unisex
Detail

Atkinsons Mint & Tonic, 1 ks, Unisex sady unisex, Sada obsahuje: Atkinsons Pirates' Grand Reserve parfémovaná voda 10 ml Atkinsons Scilly Neroli parfémovaná voda 10 ml Atkinsons Mint & Tonic parfémovaná voda 10 ml Atkinsons The Big Bad Cedar parfémovaná voda 10 ml (notino.cz)

Podobné produkty ako Atkinsons Mint & Tonic cestovní sada unisex

Atkinsons Iconic James cestovní sada unisex

Atkinsons Iconic James cestovní sada unisex
Detail

Atkinsons Iconic James, 1 ks, Unisex sady unisex, Sada obsahuje: Atkinsons Oud Collection Oud Save The King parfémovaná voda 10 ml Atkinsons Oud Collection Oud Save The Queen parfémovaná voda 10 ml Atkinsons Oud Collection The Other Side of Oud parfémovaná voda 10 ml Atkinsons Oud Collection His Majesty The Oud parfémovaná voda 10 ml (notino.cz)

Podobné produkty ako Atkinsons Iconic James cestovní sada unisex

Golddachs Sets cestovní sada (na vousy)

Golddachs Sets cestovní sada (na vousy)
Detail

Golddachs Sets, Sady na vousy pro muže, Kosmetická sada Golddachs Sets obsahuje vše potřebné pro perfektní péči o vaše vousy. Sada obsahuje: vosk na vousy 15 ml nůžky 1 ks hřebínek na vousy 1 ks 6,2 x 2,5 cm kartáč na vousy malý 1 ks taštička 1 ks Vlastnosti: kompletní rutina pro perfektní vzhled Jak používat: Každý produkt z kosmetického setu používejte dle jeho návodu. (notino.cz)

Podobné produkty ako Golddachs Sets cestovní sada (na vousy)

Real Techniques Orange Crush cestovní sada

Real Techniques Orange Crush cestovní sada
Detail

Real Techniques Orange Crush, 4 ks, Štětce a houbičky pro ženy, Sada štětců na líčení Real Techniques Orange Crush vám umožní vytvořit jakékoliv denní i večerní líčení jako od profesionála. Sada obsahuje: RT 359 štětec na oční stíny RT 407 štětec na pudr a tvářenku RT 356 zkosený štětec na oční linku houbička na make-up Vlastnosti: ideální na cestování perfektní na denní i večerní líčení skvěle se hodí jako dárek pro aplikaci pudrových produktů speciální tvar pro snadnou aplikaci skvěle padne do ruky Složení: veganský produkt ze syntetických vláken Jak používat: Každý produkt z kosmetického setu používejte dle jeho návodu. (notino.cz)

Podobné produkty ako Real Techniques Orange Crush cestovní sada
Nomad cestovní láhev pro psy zelená (43191), Opinel nůž na chléb (001816), Rollei cestovní čistící sada (27016), GILLETTE ProGlide Cestovní Sada 200 ml (8001090571465), GILLETTE Fusion Cestovní Sada 200 ml (8001090571663), PFEILRING SOLINGEN Luxusní cestovní manikúrová sada 11193 (4003349129902), PFEILRING SOLINGEN Luxusní cestovní manikúrová sada 11184 (4003349124914), HIGHLANDER Nomad Hammock (5034358070649), OPINEL VRI N°125 Bon Appetit Nůž příborový černá 1ks (001593), YES SOLINGEN cestovní kožená sada na manikúru 99262 černá (4031683992623), ECOCARE Cestovní sada příborů s pouzdrem Silver 4 ks (0750122452224), ECOCARE Cestovní sada příborů s pouzdrem Purple 4 ks (0750122452286), YES SOLINGEN cestovní kožená sada na manikúru 99261 červená (4031683992616), KELLERMANN cestovní sada na manikúru 66777 FN karbonově šedá (4007669009340), ECOCARE Cestovní sada příborů s pouzdrem Blue 4 ks (0750122452279), Klarstein Cestovní příbor, v hnědém obalu, 5dílná sada, srolovatelná, bambus, Nomad MagSafe Mount Silver (NM01010685), Premium Line Manikúrová sada Cestovní PL 877 Made in Solingen (8595162104151), Premium Line Manikúrová sada Cestovní PL 878 Made in Solingen (8595162104168), Premium Line Manikúrová sada Cestovní PL 875 Made in Solingen (8595162104137), Premium Line Manikúrová sada Cestovní PL 1774CN Made in Solingen (8595162103949), Premium Line Manikúrová sada Cestovní PL 874 Made in Solingen (8595162103932), Premium Line Manikúrová sada Cestovní PL 876 Made in Solingen (8595162104144), Premium Line Manikúrová sada Cestovní PL 879 Made in Solingen (8595162104175), ECOCARE Cestovní sada příborů s pouzdrem Rose Gold 4 ks (0750122452248), KELLERMANN pánská cestovní sada na manikúru 6395 MC N černá (4007669639516), Nomad Whisky 0,7l 41,3% GB (8410023031912), Nomad Leather Case Black MagSafe (NM01019985), Skip Hop Sada nádoby na jídlo cestovní Coral/Teal 3 ks (192136673149), KELLERMANN dámská cestovní sada na manikúru červená L 7215 MC RED (4007669517210)