Ochranný kryt pro autozásuvku procar, 80138700

Produkt Ochranný kryt pro autozásuvku procar, 80138700 sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Ochranný kryt pro autozásuvku procar, 80138700 upraviť a produkt hľadať znova.

Ochranný kryt pro autozásuvku ProCar, 80138700

Ochranný kryt pro autozásuvku ProCar, 80138700
Detail

Pro normalizovanou zásuvku a normalizovanou povrchovou krabici. (conrad.cz)

Podobné produkty ako Ochranný kryt pro autozásuvku ProCar, 80138700 , Ochranný kryt na zahradní nábytek

Prodlužovací kabel HAMA pro autozásuvku 12 V

Prodlužovací kabel HAMA pro autozásuvku 12 V
Detail

Prodlužovací kabel s 8 A skleněnou pojistkou. S vestavěnou 8A skleněnou pojistkou v zástrčce·Mimořádně silný a flexibilní kabel·Délka kabelu: 1,5 m (conrad.cz)

Podobné produkty ako Prodlužovací kabel HAMA pro autozásuvku 12 V , Ochranný kryt pro trotec ttk 355 s (3512020156)

Univerzální ochranný kryt IP54 ProCar

Detail

Univerzální ochranný kryt IP54 ProCar od výrobce ProCar v kategorii Adaptéry do zásuvky 12 V za skvělou cenu u Conrada. (conrad.cz)

Podobné produkty ako Univerzální ochranný kryt IP54 ProCar , Ochranný kryt pro trotec ttk 175 s (3512020153)

Autozásuvka s krytem ProCar, 12/24 V, 20 A

Autozásuvka s krytem ProCar, 12/24 V, 20 A
Detail

Lze použít tam, kde jde o vysoké proudy a kde nestačí obvyklé zásuvky. Jednoduchá montáž, s ochranným krytem. Jednoduchá montáž (conrad.cz)

Podobné produkty ako Autozásuvka s krytem ProCar, 12/24 V, 20 A , Ochranný kryt pro trotec ttk 655 s (3512020159)

Zásuvka DIN 4165 s krytem ProCar, 53114322, 12/24 V, 16 A

Zásuvka DIN 4165 s krytem ProCar, 53114322, 12/24 V, 16 A
Detail

Centrální vestavba s kontramatkou, kovová s ochranný krytem. Kov s ochranným krytem Upozornění: zásuvka není ve standardu velikosti zapalovače, jedná se o palubní zásuvku ISO 4165 (půměr 12 mm) (conrad.cz)

Podobné produkty ako Zásuvka DIN 4165 s krytem ProCar, 53114322, 12/24 V, 16 A , Belatrix ochranný kryt mountine 120 (as139)

Motocyklová zásuvka s krytem ProCar, 57607551, 12/24 V, 16 A, IP56

Motocyklová zásuvka s krytem ProCar, 57607551, 12/24 V, 16 A, IP56
Detail

Motocyklová zásuvka je vhodná pro připojení 12 V spotřebičů s euronormovanou zástrčkou do palubní sítě. Odolná proti stříkající vodě.·Délka kabelu cca. 50 cm (conrad.cz)

Podobné produkty ako Motocyklová zásuvka s krytem ProCar, 57607551, 12/24 V, 16 A, IP56 , Belatrix ochranný kryt sorrento 140 (as143)

Polyend Cover Ochranný kryt pro grooveboxy

Polyend Cover Ochranný kryt pro grooveboxy
Detail

Patentovaný kouřově-černý průhledný kryt vyrobený společností Decksaver. Určen pro Polyend Play i Tracker. Chrání před prachem, tekutinami a nárazy. Chrání zranitelné obrazovky, přepínače a knoflíky během přepravy. Nízkoprofilový design umožňuje kompatibilitu s tvrdým pouzdrem Polyend pro nejlepší možnou ochranu. Vhodné pro: Polyend Play Typ: Obal Materiál: Plast Země původu: Spojené království Barva: Transparent (muziker.cz)

Podobné produkty ako Polyend Cover Ochranný kryt pro grooveboxy , Belatrix ochranný kryt luxury 125 (as140)

Decksaver Yamaha Seqtrak Ochranný kryt pro grooveboxy

Decksaver Yamaha Seqtrak Ochranný kryt pro grooveboxy
Detail

Tento kryt je pečlivě vyroben z prvotřídních materiálů a nabízí precizně vyvinutou ochranu proti prachu, polití a neočekávaným nárazům, čímž zajišťuje dlouhou životnost vašeho zařízení a zachovává jeho původní stav. Tento kryt Decksaver je vyroben na míru, aby dokonale odpovídal jedinečnému tvaru Seqtraku a zajišťuje pevné uchycení, které pokrývá všechny kritické části včetně tlačítek, posuvníků, obrazovek a portů. Jeho robustní design poskytuje značnou ochranu a zároveň umožňuje neomezený přístup ke všem funkcím a připojením zařízení, což je důležité pro bezproblémovou integraci do vašeho pracovního postupu, ať jste ve studiu, na pódiu nebo zařízení skladujete. Tento kryt slouží jako spolehlivý strážce a udrží váš Seqtrak připravený na jakékoli kreativní úsilí, do kterého se pustíte. Země původu: Velká Británie Typ: Protiprachový kryt Vhodné pro: Yamaha SEQTRAK Barva: Transparent Vhodné pro značku: Yamaha (muziker.cz)

Podobné produkty ako Decksaver Yamaha Seqtrak Ochranný kryt pro grooveboxy , Samsung průhledný ochranný kryt pro galaxy note20 černý (ef-gn980cbegeu)

Decksaver Roland Boutique Ochranný kryt pro grooveboxy

Decksaver Roland Boutique Ochranný kryt pro grooveboxy
Detail

Ochranný kryt na groovebox. Tvarovaný kryt je určen pro modely Roland Boutique TB-03, TR-09, TR-08, JU-06, JP-08, JX-03, D-05, a SH-01A. Vysoceodolná polykarbonátová vrstva nabízí pokročilou úroveň ochrany. Zabraňuje pronikání prachu nebo kapaliny a chrání před nárazy. Rozměry: 31,2 x 12,8 x 3,2 cm. Varianta: Boutique Vhodné pro značku: Roland Země původu: Velká Británie Typ: Keyboard Vhodné pro: Roland Boutique Barva: Transparent (muziker.cz)

Podobné produkty ako Decksaver Roland Boutique Ochranný kryt pro grooveboxy , Incharge pro – nabíjecí a datový kabel, usb-c-lightning (rs-procar)

Decksaver Akai MPCX Ochranný kryt pro grooveboxy

Decksaver Akai MPCX Ochranný kryt pro grooveboxy
Detail

Ochranný kryt na produkční studio. Tvarovaný kryt je určen pro model AKAI MPC X. Vysoce odolná polykarbonátová vrstva nabízí pokročilou úroveň ochrany. Zabraňuje pronikání prachu nebo kapaliny a chrání před nárazy. Rozměry: 51 x 42,8 x 4,7 cm. Barva: Transparent Vhodné pro: Akai MPCX Vhodné pro značku: Akai Země původu: Velká Británie Typ: Keyboard (muziker.cz)

Podobné produkty ako Decksaver Akai MPCX Ochranný kryt pro grooveboxy , Klarstein beef brisket, ochranný kryt, oxford tkanina, černý

Decksaver Arturia Beatstep Ochranný kryt pro grooveboxy

Decksaver Arturia Beatstep Ochranný kryt pro grooveboxy
Detail

Ochranný kryt pro LE Arturia Beatstep vyrobený z odolného pevného polykarbonátu, což zajišťuje vysoký stupeň ochrany a odolnosti nejen vůči prachu a vlhkosti, ale i před mechanickým poškozením zařízení vlivem nárazu. Ochranné kryty Decksaver jsou lisovány tak, aby perfektně seděly a plnily svou roli i při připojené kabeláži. Vysoká úroveň ochrany je garantována nejen během skladování, ale i během transportu. Země původu: Velká Británie Vhodné pro značku: Arturia Varianta: Arturia Beatstep LE Vhodné pro: Arturia Beatstep Light Edition (muziker.cz)

Podobné produkty ako Decksaver Arturia Beatstep Ochranný kryt pro grooveboxy , Klarstein pizzaiolo perfetto, ochranný kryt, vodotěsný, pvc, černý

Decksaver Novation Circuit Ochranný kryt pro grooveboxy

Decksaver Novation Circuit Ochranný kryt pro grooveboxy
Detail

Ochranný kryt pro Novation Circuit vyrobený z odolného pevného polykarbonátu, což zajišťuje vysoký stupeň ochrany a odolnosti nejen vůči prachu a vlhkosti, ale i před mechanickým poškozením zařízení vlivem nárazu. Ochranné kryty Decksaver jsou lisovány tak, aby perfektně seděly a plnily svou roli i při připojené kabeláži. Vysoká úroveň ochrany je garantována nejen během skladování, ale i během transportu. Vhodné pro značku: Novation Vhodné pro: Novation Circuit Země původu: Velká Británie (muziker.cz)

Podobné produkty ako Decksaver Novation Circuit Ochranný kryt pro grooveboxy , Beamz ac100 ochranný kryt na led uplight reflektory

Decksaver Ableton Push Ochranný kryt pro grooveboxy

Decksaver Ableton Push Ochranný kryt pro grooveboxy
Detail

Ochranný kryt pro Ableton Push vyrobený z odolného pevného polykarbonátu, což zajišťuje vysoký stupeň ochrany a odolnosti nejen vůči prachu a vlhkosti, ale i před mechanickým poškozením zařízení vlivem nárazu. Ochranné kryty Decksaver jsou lisovány tak, aby perfektně seděly a plnily svou roli i při připojené kabeláži. Vysoká úroveň ochrany je garantována nejen během skladování, ale i během transportu. Vhodné pro: Ableton Push Vhodné pro značku: Ableton Varianta: Ableton Push Země původu: Velká Británie (muziker.cz)

Podobné produkty ako Decksaver Ableton Push Ochranný kryt pro grooveboxy , Samsung galaxy s23+ ochranný kryt frame bílý (ef-ms916cwegww)

Decksaver Novation LAUNCHPAD Ochranný kryt pro grooveboxy

Decksaver Novation LAUNCHPAD Ochranný kryt pro grooveboxy
Detail

Ochranný kryt pro Novation LAUNCHPAD vyrobený z odolného pevného polykarbonátu, což zajišťuje vysoký stupeň ochrany a odolnosti nejen vůči prachu a vlhkosti, ale i před mechanickým poškozením zařízení vlivem nárazu. Ochranné kryty Decksaver jsou lisovány tak, aby perfektně seděly a plnily svou roli i při připojené kabeláži. Vysoká úroveň ochrany je garantována nejen během skladování, ale i během transportu. Vhodné pro: Novation LAUNCHPAD Vhodné pro značku: Novation Země původu: Velká Británie (muziker.cz)

Podobné produkty ako Decksaver Novation LAUNCHPAD Ochranný kryt pro grooveboxy , Samsung galaxy s23 ochranný kryt frame bílý (ef-ms911cwegww)

Ochranný kryt pro konektory Marquardt, řada 1830

Ochranný kryt pro konektory Marquardt, řada 1830
Detail

S touto ochrannou krytkou je vestavný přepínač prachotěsný a vodotěsný podle normy DIN 40050-IP 64. (conrad.cz)

Podobné produkty ako Ochranný kryt pro konektory Marquardt, řada 1830 , Blumfeldt sonnendeck, ochranný kryt proti dešti, nepromokavý, polyester, černý

JULIUS ZÖLLNER Ochranný kryt pro přebalovací podložku Flora

JULIUS ZÖLLNER Ochranný kryt pro přebalovací podložku Flora
Detail

Přebalovací podložka Zöllner je k dispozici v mnoha provedeních a velikostech. Přebalovací podložky poskytují měkké polstrování při výměně plenek. Tento ochranný kryt na přebalovací podložky je pro vaše dítě příjemně měkký. Podrobnosti o produktu: Vhodný pro dvouramenný žlab 50x65 cm 100% bavlněný žerzej Tvar smyčky pro snadné zakrytí Příjemně měkké pro dítě Chrání přebalovací podložku před znečištěním Lze prát při teplotě do 40 °C a sušit v sušičce při nízkých teplotách. Certifikováno podle Öko - Tex Standard 100 Vyrobeno v Německu (pinkorblue.cz)

Podobné produkty ako JULIUS ZÖLLNER Ochranný kryt pro přebalovací podložku Flora , Blumfeldt bermuda, ochranný kryt proti dešti, voděodolný, polyester, černý

Ochranný kryt pro Trotec TTK 655 S (3512020159)

Ochranný kryt pro Trotec TTK 655 S (3512020159)
Detail

Ochranný kryt - určený pro odvlhčovač TROTEC TTK 655 S, předchází jeho ucpávání (alza.cz)

Podobné produkty ako Ochranný kryt pro Trotec TTK 655 S (3512020159) , Blumfeldt bella donna, ochranný kryt, 100% polyester, nepromokavý, černý

Ochranný kryt pro Trotec TTK 175 S (3512020153)

Ochranný kryt pro Trotec TTK 175 S (3512020153)
Detail

Ochranný kryt - určený pro odvlhčovač TROTEC TTK 175 S, předchází jeho ucpávání (alza.cz)

Podobné produkty ako Ochranný kryt pro Trotec TTK 175 S (3512020153) , Samsung galaxy s23 ochranný kryt frame černý (ef-ms911cbegww)

Ochranný kryt pro Trotec TTK 355 S (3512020156)

Ochranný kryt pro Trotec TTK 355 S (3512020156)
Detail

Ochranný kryt - určený pro odvlhčovač TROTEC TTK 355 S, předchází jeho ucpávání (alza.cz)

Podobné produkty ako Ochranný kryt pro Trotec TTK 355 S (3512020156) , Samsung galaxy s23+ ochranný kryt frame černý (ef-ms916cbegww)

Decksaver Roland MC-707 Ochranný kryt pro grooveboxy

Decksaver Roland MC-707 Ochranný kryt pro grooveboxy
Detail

Kryt na Roland MC-707 poskytuje ochranu před prachem, tekutinami nebo případným poškozením. Po vložení do měkkého pouzdra zajišťuje maximální ochranu i během přepravy. Kryt disponuje propracovaným designem pro bezpečné umístění kabelů a okamžité použití zařízení. Rovněž chrání všechny ovládací prvky a vnitřní komponenty, ať jste kdekoli. Vhodné pro: Roland MC-707 Vhodné pro značku: Roland Typ: DJ mixpult Země původu: Velká Británie (muziker.cz)

Podobné produkty ako Decksaver Roland MC-707 Ochranný kryt pro grooveboxy , Samsung tvrzený ochranný zadní kryt se stojánkem pro galaxy note20 černý (ef-rn980cbegeu)

Decksaver Roland MC-101 Ochranný kryt pro grooveboxy

Decksaver Roland MC-101 Ochranný kryt pro grooveboxy
Detail

Kryt na Roland MC-101 poskytuje ochranu před prachem, tekutinami nebo případným poškozením. Po vložení do měkkého pouzdra zajišťuje maximální ochranu i během přepravy. Kryt disponuje propracovaným designem pro bezpečné umístění kabelů a okamžité použití zařízení. Rovněž chrání všechny ovládací prvky a vnitřní komponenty, ať jste kdekoli. Země původu: Velká Británie Vhodné pro značku: Roland Vhodné pro: Roland MC-101 Typ: DJ mixpult (muziker.cz)

Podobné produkty ako Decksaver Roland MC-101 Ochranný kryt pro grooveboxy , Samsung tvrzený ochranný zadní kryt se stojánkem pro galaxy s20+ stříbrný (ef-rg985csegeu)

Decksaver Akai Pro Force Ochranný kryt pro grooveboxy

Decksaver Akai Pro Force Ochranný kryt pro grooveboxy
Detail

Odolný polykarbonátový kryt navržen na míru pro Akai Professional Force. Kryt poskytuje vysoký stupeň ochrany a jeho rozměry jsou ideální pro skladování, jakož i přenášení v cestovních taškách. Obal chrání Akai Professional Force před kapalinami, prachem či náhodným poškozením a navíc disponuje propracovaným designem pro bezpečné umístění všech kabelů a okamžité použití. Země původu: Velká Británie Typ: DJ mixpult Vhodné pro značku: Akai Vhodné pro: Akai Pro Force (muziker.cz)

Podobné produkty ako Decksaver Akai Pro Force Ochranný kryt pro grooveboxy , Samsung galaxy s22+ 5g ochranný kryt frame bílý (ef-ms906cwegww)

Decksaver Korg Volca MK2 Ochranný kryt pro grooveboxy

Decksaver Korg Volca MK2 Ochranný kryt pro grooveboxy
Detail

Nástroje, které používáme při skládání a produkci hudby, jsou pro nás velmi cenné. Prach a voda v průběhu let zničily mnoho dobrých syntezátorů – zde vstupuje do hry Decksaver.Obal chrání jemné ovládací prvky a vnitřní komponenty před poškozením doma, na cestách a na pódiu.Tento kryt je určen pro Volca Modular a Volca Mix, které mají mírně odlišné rozložení než ostatní Volce.Hmotnost 0,52 kgDélka 19,8 cmŠířka 12 cmVýška 2,9 cm Země původu: Velká Británie Vhodné pro značku: Korg Vhodné pro: Korg Volca MK2 Typ: Synth (muziker.cz)

Podobné produkty ako Decksaver Korg Volca MK2 Ochranný kryt pro grooveboxy , Samsung galaxy s22+ 5g ochranný kryt frame průhledný (ef-ms906ctegww)

Decksaver Akai MPC One Ochranný kryt pro grooveboxy

Decksaver Akai MPC One Ochranný kryt pro grooveboxy
Detail

Ochranný kryt je vyrobený z odolného pevného polykarbonátu, což zajišťuje vysoký stupeň ochrany a odolnosti nejen vůči prachu a vlhkosti, ale i před mechanickým poškozením zařízení vlivem nárazu. Ochranné kryty Decksaver jsou lisovány tak, aby perfektně seděly a plnily svou roli i při připojené kabeláži. Vysoká úroveň ochrany je garantována nejen během skladování, ale i během transportu. Typ: Protiprachový kryt Barva: Čirá Vhodné pro značku: Akai Materiál: ABS Vhodné pro: Akai MPC One Země původu: Spojené království (muziker.cz)

Podobné produkty ako Decksaver Akai MPC One Ochranný kryt pro grooveboxy , Samsung galaxy s23 ultra ochranný kryt frame bílý (ef-ms918cwegww)

Decksaver Artuira Minibrute-2S Ochranný kryt pro grooveboxy

Decksaver Artuira Minibrute-2S Ochranný kryt pro grooveboxy
Detail

Ochranný kryt je vyrobený z odolného pevného polykarbonátu, což zajišťuje vysoký stupeň ochrany a odolnosti nejen vůči prachu a vlhkosti, ale i před mechanickým poškozením zařízení vlivem nárazu. Ochranné kryty Decksaver jsou lisovány tak, aby perfektně seděly a plnily svou roli i při připojené kabeláži. Vysoká úroveň ochrany je garantována nejen během skladování, ale i během transportu. Barva: Čirá Typ: Protiprachový kryt Země původu: Spojené království Vhodné pro: Artuira Minibrute-2S Materiál: ABS Vhodné pro značku: Arturia (muziker.cz)

Podobné produkty ako Decksaver Artuira Minibrute-2S Ochranný kryt pro grooveboxy , Samsung galaxy s23 ultra ochranný kryt frame černý (ef-ms918cbegww)

Decksaver Arturia Drumbrute Impact Ochranný kryt pro grooveboxy

Decksaver Arturia Drumbrute Impact Ochranný kryt pro grooveboxy
Detail

Ochranný kryt je vyrobený z odolného pevného polykarbonátu, což zajišťuje vysoký stupeň ochrany a odolnosti nejen vůči prachu a vlhkosti, ale i před mechanickým poškozením zařízení vlivem nárazu. Ochranné kryty Decksaver jsou lisovány tak, aby perfektně seděly a plnily svou roli i při připojené kabeláži. Vysoká úroveň ochrany je garantována nejen během skladování, ale i během transportu. Vhodné pro značku: Arturia Vhodné pro: Arturia Drumbrute Materiál: ABS Typ: Protiprachový kryt Barva: Čirá Země původu: Spojené království (muziker.cz)

Podobné produkty ako Decksaver Arturia Drumbrute Impact Ochranný kryt pro grooveboxy , Samsung galaxy s22 5g ochranný kryt frame bílý (ef-ms901cwegww)

Decksaver Behringer MS-1 Ochranný kryt pro grooveboxy

Decksaver Behringer MS-1 Ochranný kryt pro grooveboxy
Detail

Ochranný kryt je vyrobený z odolného pevného polykarbonátu, což zajišťuje vysoký stupeň ochrany a odolnosti nejen vůči prachu a vlhkosti, ale i před mechanickým poškozením zařízení vlivem nárazu. Ochranné kryty Decksaver jsou lisovány tak, aby perfektně seděly a plnily svou roli i při připojené kabeláži. Vysoká úroveň ochrany je garantována nejen během skladování, ale i během transportu. Vhodné pro: Behringer MS-1 Vhodné pro značku: Behringer Materiál: ABS Typ: Protiprachový kryt Barva: Čirá Země původu: Spojené království (muziker.cz)

Podobné produkty ako Decksaver Behringer MS-1 Ochranný kryt pro grooveboxy , Samsung ochranný kryt s klávesnicí pro galaxy tab s8/tab s7 černý (ef-dt630ubegeu)

Decksaver Behringer RD-8 Ochranný kryt pro grooveboxy

Decksaver Behringer RD-8 Ochranný kryt pro grooveboxy
Detail

Ochranný kryt je vyrobený z odolného pevného polykarbonátu, což zajišťuje vysoký stupeň ochrany a odolnosti nejen vůči prachu a vlhkosti, ale i před mechanickým poškozením zařízení vlivem nárazu. Ochranné kryty Decksaver jsou lisovány tak, aby perfektně seděly a plnily svou roli i při připojené kabeláži. Vysoká úroveň ochrany je garantována nejen během skladování, ale i během transportu. Typ: Protiprachový kryt Barva: Čirá Země původu: Spojené království Vhodné pro značku: Behringer Vhodné pro: Behringer RD-8 Materiál: ABS (muziker.cz)

Podobné produkty ako Decksaver Behringer RD-8 Ochranný kryt pro grooveboxy , Samsung galaxy s22+ 5g ochranný kryt frame námořnícká modrá (ef-ms906cnegww)

Decksaver Synthstrom Audible Deluge Ochranný kryt pro grooveboxy

Decksaver Synthstrom Audible Deluge Ochranný kryt pro grooveboxy
Detail

Modul Deluge, který je precizně upraven tak, aby perfektně seděl i při uložení kabelů, může být připraven k provozu. Zasune se přímo do měkkého pouzdra pro maximální ochranu během přepravy. Chrání jemné ovládací prvky a vnitřní komponenty před poškozením doma, na cestě nebo na jevišti. Typ: Obal Vhodné pro: Synthstrom Audible Deluge Země původu: Spojené království Barva: Transparent Vhodné pro značku: Synthstrom (muziker.cz)

Podobné produkty ako Decksaver Synthstrom Audible Deluge Ochranný kryt pro grooveboxy , Klarstein tomahawk, ochranný kryt, plátno 600d, 30/70% pe/pvc, černý

Decksaver Uno Synth & Drum Ochranný kryt pro grooveboxy

Decksaver Uno Synth & Drum Ochranný kryt pro grooveboxy
Detail

Modul Uno, který je precizně upraven tak, aby perfektně seděl i při uložení kabelů, může být připraven k provozu. Zasune se přímo do měkkého pouzdra pro maximální ochranu během přepravy. Chrání jemné ovládací prvky a vnitřní komponenty před poškozením doma, na cestě nebo na jevišti. Barva: Transparent Země původu: Spojené království Vhodné pro značku: IK Multimedia Typ: Obal Vhodné pro: IK Multimedia Uno Synth & Drum (muziker.cz)

Podobné produkty ako Decksaver Uno Synth & Drum Ochranný kryt pro grooveboxy , Samsung galaxy s22 5g ochranný kryt frame námořnícká modrá (ef-ms901cnegww)

Decksaver Novation Peak Ochranný kryt pro DJ mixpulty

Decksaver Novation Peak Ochranný kryt pro DJ mixpulty
Detail

Ochranný kryt pro Novation Peak vyroben z odolného pevného polykarbonátu, což zajišťuje vysoký stupeň ochrany a odolnosti nejen vůči prachu a vlhkosti, ale i před mechanickým poškozením zařízení vlivem nárazu. Ochranné kryty Decksaver jsou lisovány tak, aby perfektně seděly a plnily svou roli i při připojené kabeláži. Vysoká úroveň ochrany je garantována nejen během skladování, ale i během transportu. Vhodné pro: Novation Peak Vhodné pro značku: Novation Země původu: Čína (muziker.cz)

Podobné produkty ako Decksaver Novation Peak Ochranný kryt pro DJ mixpulty

Decksaver Behringer X32 Ochranný kryt pro mixážní pult

Decksaver Behringer X32 Ochranný kryt pro mixážní pult
Detail

Ochranný kryt pro Pro Behringer X32 vyroben z odolného pevného polykarbonátu, což zajišťuje vysoký stupeň ochrany a odolnosti nejen vůči prachu a vlhkosti, ale i před mechanickým poškozením zařízení vlivem nárazu. Ochranné kryty Decksaver jsou lisovány tak, aby perfektně seděly a plnily svou roli i při připojené kabeláži. Vysoká úroveň ochrany je garantována nejen během skladování, ale i během transportu. Vhodné pro značku: Behringer Vhodné pro: Behringer X32 Typ: DJ mixpult Země původu: Čína (muziker.cz)

Podobné produkty ako Decksaver Behringer X32 Ochranný kryt pro mixážní pult

Decksaver Isla Instruments S2400 Ochranný kryt pro grooveboxy

Decksaver Isla Instruments S2400 Ochranný kryt pro grooveboxy
Detail

Vyrobeno na míru ve Velké Británii tak, aby odpovídalo obrysům Isla Instruments S2400. Super odolná polykarbonátová skořepina nabízí vysokou úroveň ochrany a zasouvá se přímo do tašek pro příslušenství, díky čemuž je ideální na cesty. Chrání fadery a ovládací prvky před prachem, kapalinou a náhodným nárazem, přičemž neomezuje kabeláž. Doma, na cestách nebo v klubu, Decksaver pokryje váš Isla Instruments S2400. Země původu: Spojené království Vhodné pro: Isla Instruments S2400 Typ: Protiprachový kryt (muziker.cz)

Podobné produkty ako Decksaver Isla Instruments S2400 Ochranný kryt pro grooveboxy

Decksaver Tascam Mixcast4 Ochranný kryt pro mixážní pult

Decksaver Tascam Mixcast4 Ochranný kryt pro mixážní pult
Detail

Vyrobeno na míru ve Velké Británii tak, aby odpovídalo obrysům Tascam Mixcast4. Super odolná polykarbonátová skořepina nabízí vysokou úroveň ochrany a zasouvá se přímo do tašek pro příslušenství, díky čemuž je ideální na cesty. Chrání fadery a ovládací prvky před prachem, kapalinou a náhodným nárazem, přičemž neomezuje kabeláž. Doma, na cestách nebo v klubu, Decksaver pokryje váš Tascam Mixcast4. Vhodné pro značku: Tascam Vhodné pro: Tascam Mixcast4 Země původu: Spojené království Typ: Protiprachový kryt (muziker.cz)

Podobné produkty ako Decksaver Tascam Mixcast4 Ochranný kryt pro mixážní pult

Rode RODECover 2 Ochranný kryt pro DJ mixpulty

Rode RODECover 2 Ochranný kryt pro DJ mixpulty
Detail

RØDECover 2 je kryt navržen na míru tak, aby dokonale seděl na RØDECaster Pro II. Vyrobený z vysoce kvalitního čirého polykarbonátu, který je extrémně odolný, zajišťuje ochranu vnitřních i vnějších komponent RØDECaster Pro II před nečistotami a prachem. RØDECover 2 je nezbytným doplňkem, aby vaše setup vypadal elegantně a profesionálně, když se nepoužívá. Vhodné pro: Rode Rodecaster Pro 2 Vhodné pro značku: Rode Typ: Protiprachový kryt Barva: Čirá Země původu: Čína (muziker.cz)

Podobné produkty ako Rode RODECover 2 Ochranný kryt pro DJ mixpulty

Decksaver Empress Effects Zoia Ochranný kryt pro grooveboxy

Decksaver Empress Effects Zoia Ochranný kryt pro grooveboxy
Detail

Nástroje, které používáme na skládání a produkci hudby, jsou našim srdcím milé. Prach, tekutina a náhodné nárazy zničily v průběhu let mnoho dobrých FX zařízení - a proto je zde Decksaver. Precizně upravený, aby perfektně seděl a zároveň mohli zůstat připojeny kabely, váš Empress Zoia Modular Synth Pedal může čekat připraven k provozu. Vloží se přímo do letového nebo měkkého pouzdra pro maximální ochranu během přepravy. Chrání jemné ovládací prvky a vnitřní komponenty před poškozením doma, na cestě nebo na jevišti. Země původu: Spojené království (muziker.cz)

Podobné produkty ako Decksaver Empress Effects Zoia Ochranný kryt pro grooveboxy

Decksaver Behringer Wing Ochranný kryt pro mixážní pult

Decksaver Behringer Wing Ochranný kryt pro mixážní pult
Detail

Behringer Wing, uznávaný pro své pokročilé technologické schopnosti a jedinečnou flexibilitu při mixování, se rychle stal jakýmsi základem v oblasti audio produkce. Uznávajíce jeho klíčovou roli a jako odpověď na silnou poptávku po spolehlivé ochraně s potěšením představujeme kryt Decksaver pro Behringer Wing. Tento kryt, pečlivě vyrobený z prvotřídního polykarbonátu, je uzpůsoben tak, aby poskytoval nejvyšší úroveň ochrany vašeho Wingu, chránil jej před prachem, rozlitými tekutinami a náhodnými nárazy, čímž zajišťuje odolnost a provozní dokonalost mixpultu. Tento kryt zajišťuje bezvadné uchycení, pokrývá všechny komponenty, včetně faderů, knoflíků a obrazovek, přičemž stále umožňuje snadný přístup ke všem základním připojením. Tento design je rozhodující pro audio profesionály, kteří požadují robustní ochranu a rychlý, efektivní přístup při nastavování a rozebírání, jakož i ochranu proti neúmyslnému rušení během živých nastavení. Ať už v živém prostředí, v rušném studiu nebo během skladování, kryt působí jako neochvějný strážce, který zachovává funkční i estetickou integritu vašeho vybavení. Země původu: Velká Británie Vhodné pro: Behringer Wing Vhodné pro značku: Behringer Typ: Protiprachový kryt Barva: Transparent (muziker.cz)

Podobné produkty ako Decksaver Behringer Wing Ochranný kryt pro mixážní pult

Decksaver Presonus Faderport Ochranný kryt pro mixážní pult

Decksaver Presonus Faderport Ochranný kryt pro mixážní pult
Detail

PreSonus FaderPort, známý pro své zjednodušené vylepšení pracovního toku a přesné ovládání při hudební produkci, se rychle stal nezbytností pro producenty a zvukové inženýry. Vzhledem k rostoucí popularitě a požadavkům uživatelů na spolehlivou ochranu jsme nadšeni, že vám můžeme představit kryt Decksaver pro PreSonus FaderPort. Tento kryt je vyroben z robustního polykarbonátu, materiálu známého svojí pevností a odolností, který je navržen tak, aby chránil váš FaderPort před prachem, rozlitými tekutinami a náhodnými nárazy. Kryt Decksaver, který je precizně navržen tak, aby pasoval na PreSonus FaderPort, perfektně sedí, zakrývá každé tlačítko, fader a knoflík a zároveň umožňuje snadný přístup k připojením. Tento design je záměrný a vyhovuje potřebám profesionálů, kteří si cení ochrany i efektivity. Ať už v rušném studiu, v prostředí domácího nahrávání nebo na cestách, kryt zajistí, že váš FaderPort zůstane chráněn, přičemž si zachová svoji funkčnost a elegantní vzhled. Typ: Protiprachový kryt Země původu: Velká Británie Vhodné pro: Presonus FaderPort Vhodné pro značku: PreSonus Barva: Transparent (muziker.cz)

Podobné produkty ako Decksaver Presonus Faderport Ochranný kryt pro mixážní pult

Decksaver Rane ONE Ochranný kryt pro DJ kontroler

Decksaver Rane ONE Ochranný kryt pro DJ kontroler
Detail

Vyrobeno na míru ve Velké Británii tak, aby odpovídalo obrysům Rane One DJ Controller. Super odolné polykarbonátové víko, navržené pro Digital DJ, nabízí vysokou úroveň ochrany a zasouvá se přímo do pouzder na příslušenství, díky čemuž je ideální pro ochranu na cestách. Chrání fadery a ovládací prvky před prachem, kapalinou a náhodným nárazem, přičemž se přizpůsobuje kabelům. Doma, na cestách nebo v klubu, Decksaver přikryje váš Rane One. Vhodné pro značku: Rane Vhodné pro: Rane ONE Země původu: Velká Británie Typ: Obal (muziker.cz)

Podobné produkty ako Decksaver Rane ONE Ochranný kryt pro DJ kontroler

Decksaver Roland TR-8S Ochranný kryt pro grooveboxy

Decksaver Roland TR-8S Ochranný kryt pro grooveboxy
Detail

Ochranný kryt na groovebox. Tvarovaný kryt je určen pro model Roland TR-8S. Vysoceodolná polykarbonátová vrstva nabízí pokročilou úroveň ochrany. Zabraňuje pronikání prachu nebo kapaliny a chrání před nárazy. Rozměry: 41,4 x 26 x 3 cm. Varianta: TR-8S Barva: Transparent Vhodné pro: Roland TR-8S Typ: Keyboard Vhodné pro značku: Roland Země původu: Velká Británie (muziker.cz)

Podobné produkty ako Decksaver Roland TR-8S Ochranný kryt pro grooveboxy

Decksaver PreSonus 16.4.2 Ochranný kryt pro mixážní pult

Decksaver PreSonus 16.4.2 Ochranný kryt pro mixážní pult
Detail

Ochranný kryt pro Pro PreSonus 16.4.2 vyrobený z odolného pevného polykarbonátu, což zajišťuje vysoký stupeň ochrany a odolnosti nejen vůči prachu a vlhkosti, ale i před mechanickým poškozením zařízení vlivem nárazu. Ochranné kryty Decksaver jsou lisovány tak, aby perfektně seděly a plnily svou roli i při připojené kabeláži. Vysoká úroveň ochrany je garantována nejen během skladování, ale i během transportu. Vhodné pro značku: PreSonus Země původu: Velká Británie Vhodné pro: PreSonus 16.4.2 Typ: DJ mixpult (muziker.cz)

Podobné produkty ako Decksaver PreSonus 16.4.2 Ochranný kryt pro mixážní pult

Decksaver NI Maschine MK2 Ochranný kryt pro grooveboxy

Decksaver NI Maschine MK2 Ochranný kryt pro grooveboxy
Detail

Ochranný kryt pro NI Maschine MK2 vyrobený z odolného pevného polykarbonátu, což zajišťuje vysoký stupeň ochrany a odolnosti nejen vůči prachu a vlhkosti, ale i před mechanickým poškozením zařízení vlivem nárazu. Ochranné kryty Decksaver jsou lisovány tak, aby perfektně seděly a plnily svou roli i při připojené kabeláži. Vysoká úroveň ochrany je garantována nejen během skladování, ale i během transportu. Země původu: Velká Británie Vhodné pro značku: Native Instruments Vhodné pro: NI Maschine MK2 Varianta: Maschine MK2 (muziker.cz)

Podobné produkty ako Decksaver NI Maschine MK2 Ochranný kryt pro grooveboxy

Decksaver Denon MCX8000 Ochranný kryt pro DJ kontroler

Decksaver Denon MCX8000 Ochranný kryt pro DJ kontroler
Detail

Ochranný kryt pro Denon MCX8000 vyrobený z odolného pevného polykarbonátu, což zajišťuje vysoký stupeň ochrany a odolnosti nejen vůči prachu a vlhkosti, ale i před mechanickým poškozením zařízení vlivem nárazu. Ochranné kryty Decksaver jsou lisovány tak, aby perfektně seděly a plnily svou roli i při připojené kabeláži. Vysoká úroveň ochrany je garantována nejen během skladování, ale i během transportu. Typ: DJ mixpult Vhodné pro: Denon MCX8000 Země původu: Velká Británie Vhodné pro značku: Denon (muziker.cz)

Podobné produkty ako Decksaver Denon MCX8000 Ochranný kryt pro DJ kontroler

Decksaver Novation Twitch Ochranný kryt pro DJ kontroler

Decksaver Novation Twitch Ochranný kryt pro DJ kontroler
Detail

Ochranný kryt pro Novation Twitchvyrobený z odolného pevného polykarbonátu, což zajišťuje vysoký stupeň ochrany a odolnosti nejen vůči prachu a vlhkosti, ale i před mechanickým poškozením zařízení vlivem nárazu. Ochranné kryty Decksaver jsou lisovány tak, aby perfektně seděly a plnily svou roli i při připojené kabeláži. Vysoká úroveň ochrany je garantována nejen během skladování, ale i během transportu. Typ: DJ mixpult Vhodné pro: Novation Twitch Země původu: Velká Británie Vhodné pro značku: Novation (muziker.cz)

Podobné produkty ako Decksaver Novation Twitch Ochranný kryt pro DJ kontroler

Decksaver Pioneer Toraiz SP16 Ochranný kryt pro grooveboxy

Decksaver Pioneer Toraiz SP16 Ochranný kryt pro grooveboxy
Detail

Ochranný kryt pro Pioneer Toraiz SP16 vyrobený z odolného pevného polykarbonátu, což zajišťuje vysoký stupeň ochrany a odolnosti nejen vůči prachu a vlhkosti, ale i před mechanickým poškozením zařízení vlivem nárazu. Ochranné kryty Decksaver jsou lisovány tak, aby perfektně seděly a plnily svou roli i při připojené kabeláži. Vysoká úroveň ochrany je garantována nejen během skladování, ale i během transportu. Vhodné pro: Pioneer Toraiz SP16 Vhodné pro značku: Pioneer Země původu: Velká Británie Varianta: Toraiz SP16 (muziker.cz)

Podobné produkty ako Decksaver Pioneer Toraiz SP16 Ochranný kryt pro grooveboxy

Decksaver Reloop Mixtour Ochranný kryt pro DJ mixpulty

Decksaver Reloop Mixtour Ochranný kryt pro DJ mixpulty
Detail

Ochranný kryt pro Reloop Mixtour vyrobený z odolného pevného polykarbonátu, což zajišťuje vysoký stupeň ochrany a odolnosti nejen vůči prachu a vlhkosti, ale i před mechanickým poškozením zařízení vlivem nárazu. Ochranné kryty Decksaver jsou lisovány tak, aby perfektně seděly a plnily svou roli i při připojené kabeláži. Vysoká úroveň ochrany je garantována nejen během skladování, ale i během transportu. Vhodné pro značku: Reloop Země původu: Velká Británie Typ: DJ mixpult Vhodné pro: Reloop Mixtour (muziker.cz)

Podobné produkty ako Decksaver Reloop Mixtour Ochranný kryt pro DJ mixpulty

Decksaver Numark NS6 Ochranný kryt pro DJ kontroler

Decksaver Numark NS6 Ochranný kryt pro DJ kontroler
Detail

Ochranný kryt pro Numark NS6 vyrobený z odolného pevného polykarbonátu, což zajišťuje vysoký stupeň ochrany a odolnosti nejen vůči prachu a vlhkosti, ale i před mechanickým poškozením zařízení vlivem nárazu. Ochranné kryty Decksaver jsou lisovány tak, aby perfektně seděly a plnily svou roli i při připojené kabeláži. Vysoká úroveň ochrany je garantována nejen během skladování, ale i během transportu. Vhodné pro značku: Numark Vhodné pro: Numark NS6 Země původu: Velká Británie Typ: DJ mixpult (muziker.cz)

Podobné produkty ako Decksaver Numark NS6 Ochranný kryt pro DJ kontroler

Decksaver NI Maschine Jam Ochranný kryt pro grooveboxy

Decksaver NI Maschine Jam Ochranný kryt pro grooveboxy
Detail

Ochranný kryt pro NI Maschine Jam vyrobený z odolného pevného polykarbonátu, což zajišťuje vysoký stupeň ochrany a odolnosti nejen vůči prachu a vlhkosti, ale i před mechanickým poškozením zařízení vlivem nárazu. Ochranné kryty Decksaver jsou lisovány tak, aby perfektně seděly a plnily svou roli i při připojené kabeláži. Vysoká úroveň ochrany je garantována nejen během skladování, ale i během transportu. Varianta: Maschine Jam Vhodné pro značku: Native Instruments Vhodné pro: NI Maschine Jam Země původu: Velká Británie (muziker.cz)

Podobné produkty ako Decksaver NI Maschine Jam Ochranný kryt pro grooveboxy

Decksaver Akai Pro APC40 Ochranný kryt pro grooveboxy

Decksaver Akai Pro APC40 Ochranný kryt pro grooveboxy
Detail

Ochranný kryt pro Akai Pro APC40 vyrobený z odolného pevného polykarbonátu, což zajišťuje vysoký stupeň ochrany a odolnosti nejen vůči prachu a vlhkosti, ale i před mechanickým poškozením zařízení vlivem nárazu. Ochranné kryty Decksaver jsou lisovány tak, aby perfektně seděly a plnily svou roli i při připojené kabeláži. Vysoká úroveň ochrany je garantována nejen během skladování, ale i během transportu. Vhodné pro značku: Akai Země původu: Velká Británie Vhodné pro: Akai Pro APC40 (muziker.cz)

Podobné produkty ako Decksaver Akai Pro APC40 Ochranný kryt pro grooveboxy

Decksaver Akai Pro APC20 Ochranný kryt pro grooveboxy

Decksaver Akai Pro APC20 Ochranný kryt pro grooveboxy
Detail

Ochranný kryt pro LE Akai Pro APC20 vyrobený z odolného pevného polykarbonátu, což zajišťuje vysoký stupeň ochrany a odolnosti nejen vůči prachu a vlhkosti, ale i před mechanickým poškozením zařízení vlivem nárazu. Ochranné kryty Decksaver jsou lisovány tak, aby perfektně seděly a plnily svou roli i při připojené kabeláži. Vysoká úroveň ochrany je garantována nejen během skladování, ale i během transportu. Vhodné pro: Akai Pro APC20 Light Edition Země původu: Velká Británie Vhodné pro značku: Akai Varianta: Akai Pro APC20 LE (muziker.cz)

Podobné produkty ako Decksaver Akai Pro APC20 Ochranný kryt pro grooveboxy
ochranný kryt na zahradní nábytek, Ochranný kryt pro Trotec TTK 355 S (3512020156), Ochranný kryt pro Trotec TTK 175 S (3512020153), Ochranný kryt pro Trotec TTK 655 S (3512020159), BELATRIX Ochranný kryt MOUNTINE 120 (AS139), BELATRIX Ochranný kryt SORRENTO 140 (AS143), BELATRIX Ochranný kryt LUXURY 125 (AS140), Samsung Průhledný ochranný kryt pro Galaxy Note20 černý (EF-GN980CBEGEU), inCharge PRO – nabíjecí a datový kabel, USB-C-Lightning (RS-PROCAR), Klarstein Beef Brisket, ochranný kryt, oxford tkanina, černý, Klarstein Pizzaiolo Perfetto, ochranný kryt, vodotěsný, PVC, černý, Beamz AC100 ochranný kryt na LED uplight reflektory, Samsung Galaxy S23+ Ochranný kryt Frame bílý (EF-MS916CWEGWW), Samsung Galaxy S23 Ochranný kryt Frame bílý (EF-MS911CWEGWW), Blumfeldt Sonnendeck, ochranný kryt proti dešti, nepromokavý, polyester, černý, Blumfeldt Bermuda, ochranný kryt proti dešti, voděodolný, polyester, černý, Blumfeldt Bella Donna, ochranný kryt, 100% polyester, nepromokavý, černý, Samsung Galaxy S23 Ochranný kryt Frame černý (EF-MS911CBEGWW), Samsung Galaxy S23+ Ochranný kryt Frame černý (EF-MS916CBEGWW), Samsung Tvrzený ochranný zadní kryt se stojánkem pro Galaxy Note20 černý (EF-RN980CBEGEU), Samsung Tvrzený ochranný zadní kryt se stojánkem pro Galaxy S20+ stříbrný (EF-RG985CSEGEU), Samsung Galaxy S22+ 5G Ochranný kryt Frame bílý (EF-MS906CWEGWW), Samsung Galaxy S22+ 5G Ochranný kryt Frame průhledný (EF-MS906CTEGWW), Samsung Galaxy S23 Ultra Ochranný kryt Frame bílý (EF-MS918CWEGWW), Samsung Galaxy S23 Ultra Ochranný kryt Frame černý (EF-MS918CBEGWW), Samsung Galaxy S22 5G Ochranný kryt Frame bílý (EF-MS901CWEGWW), Samsung ochranný kryt s klávesnicí pro Galaxy Tab S8/Tab S7 černý (EF-DT630UBEGEU), Samsung Galaxy S22+ 5G Ochranný kryt Frame námořnícká modrá (EF-MS906CNEGWW), Klarstein Tomahawk, ochranný kryt, plátno 600D, 30/70% PE/PVC, černý, Samsung Galaxy S22 5G Ochranný kryt Frame námořnícká modrá (EF-MS901CNEGWW)