Obraz mapa evropa - 65*2*50 cm 50245

Produkt Obraz mapa evropa - 65*2*50 cm 50245 sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Obraz mapa evropa - 65*2*50 cm 50245 upraviť a produkt hľadať znova.

Obraz mapa Evropa - 65*2*50 cm 50245

Obraz mapa Evropa - 65*2*50 cm 50245
Detail

obraz mapa Evropa - 65*2*50 cm Materiál : dřevo, MDF Obraz s mapou světa bude skvělým doplňkem vaší zdi, zejména pro milovníka zeměpisu. (lahome.cz)

Podobné produkty ako Obraz mapa Evropa - 65*2*50 cm 50245 , Plakat obraz le chat noir 40 x 50 cm

Černý dřevěný nástěnný obraz s motýly - 65*2*80 cm 50237

Černý dřevěný nástěnný obraz s motýly - 65*2*80 cm 50237
Detail

Černý dřevěný nástěnný obraz s motýly - 65*2*80 cm Barva: černá antikMateriál: dřevo Hmotnost: 4,27 kg Nástěnný obraz je v černém dřevěném rámu. Nechte vletět motýly do vašeho domova. (lahome.cz)

Podobné produkty ako Černý dřevěný nástěnný obraz s motýly - 65*2*80 cm 50237 , Obraz na plátně gold leaf, 40 x 50 cm

Nástěnná mapa cizokrajní ptáci - 50*1*65 cm 6WK0034

Nástěnná mapa cizokrajní ptáci  - 50*1*65 cm 6WK0034
Detail

Nástěnná mapa cizokrajní ptáci - 50*1*65 cm Barva: Béžová, multiMateriál: MDF, lněná látka Hmotnost: 0,2 kg Pěkná nástěnná mapa - obraz s cizokrajnými ptáky vynikne na vaší stěně v obývacím pokoji nebo na chodbě. (lahome.cz)

Podobné produkty ako Nástěnná mapa cizokrajní ptáci - 50*1*65 cm 6WK0034 , Obraz na plátně v rámu love, 40 x 50 cm

Montessori Puzzle Mapa Evropa bez rámečku

Montessori Puzzle Mapa Evropa bez rámečku
Detail

Montessori Puzzle Mapa Evropa bez rámečku Mapa Evropy v podobě velké dřevěná tabule. Na této mapě jsou znázorněny státy Evropy v barevném rozlišení. Každý z nich je puzzle dílkem, opatřený úchytem, a to v místě hlavního města daného státu. Děti se takto snadno orientují a snadno si i zapamatují polohu jednotlivých států. Přednosti: rozvíjí vizuální vnímání trénuje jemnou motoriku a koordinaci oko-ruka Kupte dětem mapu Evropy Montessori! Vhodné pro děti od 3 let Počet dílků: 206 Rozměry: 57,5 x 44,5 x 1,5 cm (hracky-4kids.cz)

Podobné produkty ako Montessori Puzzle Mapa Evropa bez rámečku , Plátěný obraz s lístky, 30 x 50 x 1 cm

Stírací mapa Evropy

Stírací mapa Evropy
Detail

Stírací mapa Evropy Stírací mapa Evropy Deluxe je miláčkem světoběžníků! S touto stírací mapou Evropy ukážeš svoji otevřenost světu a nespoutanou chuť cestovat. Jednou pověšená na zeď mění stále svoji tvář: nejdříve zdánlivě normální, zároveň vkusná mapa Evropy, potažená ušlechtilým lesklým stříbrným lakem, ukrývající to nejlepší: krok po krůčku odhalíš detaily navštívených nebo vysněných zemí, a to tak, že opatrně (nejlépe prsty, gumou nebo jiným tupým předmětem) odstraníš stírací lak. Stejně jako při samotném cestování, odhalí nádherně provedená stírací mapa Evropy města, reliéfy a tajemství jednotlivých zemí kousek po kousku. Přitom se země od sebe odlišují také svými barvami. Díky pojmenování na stříbrně potažené mapě Evropy, víš už dopředu, kde která země leží a jak se jmenuje nejznámější stavba dané země. Stejně tak je velmi oblíbené, setřít stříbrnou vrstvu u zemí, do kterých se chystáte nebo v budoucnu vycestujete. Stírací mapa Evropy je také vhodným kreativním dárkem - jedno jestli k narozeninám, návratu z dovolené nebo pro všechny (i nastávající) světoběžníky. Tato luxusní varianta je extrémně podrobná, jsou na ní vyznačena nejen velká a hlavní města, ale i nejznámější památky evropských zemí! Technické údaje: stírací mapa Evropy Deluxe s popisem - země, jezera, řeky, moře atd. pevnina (také ostrovy) jsou po celé ploše pokryty vrstvou metalického laku po setření laku z jednotlivých zemí se objeví Evropa v barevném provedení překrásný nápaditý dárek pro cestovatele a světobežníky dekorativní okrasa na zeď, která připomíná dřívější cesty! stírací mapa Evropy je dodávána v překrásném dárkovém balení rozměry mapy: délka cca 87 cm, šířka 55 cm dodáváno v německém jazyce (dilego.cz)

Podobné produkty ako Stírací mapa Evropy , Obraz na plátně v rámu modern, 40 x 50 cm

Montessori pomůcky Puzzle mapa Evropa bez rámečku

Detail

Dřevěná mapa, na které jsou vyobrazeny státy Evropy jako dílky puzzle, které do sebe přesně zapadají. Jednotlivé státy jsou od sebe barevně odlišeny pro jednodušší rozeznávání a skládání. (mall.cz)

Podobné produkty ako Montessori pomůcky Puzzle mapa Evropa bez rámečku , Obraz na plátně v rámu rainbow, 40 x 50 cm

Obraz s mapou světa - Journey - 76*3*56 cm 5H0332

Obraz s mapou světa - Journey - 76*3*56 cm 5H0332
Detail

obraz s mapou světa - Journey - 76*3*56 cm Barva: Černá / BíláMateriál: Dřevo Hmotnost: 2,47 kg Obraz s mapou světa a textem: Embrace your journey. Stylový rám má zezadu očka na zavěšení. Obraz vám bude připomínat vaši životní cestu, aby jste na ni v rušném světě nezapomínali. (lahome.cz)

Podobné produkty ako Obraz s mapou světa - Journey - 76*3*56 cm 5H0332 , Obraz na plátně v rámu dahlia, 50 x 70 cm

Malovaný obraz na zeď MAPA SVĚTA Sleva 25 % 80x60 cm

Malovaný obraz na zeď MAPA SVĚTA Sleva 25 % 80x60 cm
Detail

100% Ručně malované obrazy na plátně Ručně malovaný obraz na plátně vytvořen kombinací akrylových a olejových barev. Moderní obrazy pro moderní bydlení a moderní interiér.Originální motiv namalovaný na kvalitním plátně, které je natažené na dřevěném rámu.Dekorace stěn, které Vás prostě inspirují.Už dnes můžete mít něco co nikdo jiný nemá. *Chcete-li obraz z našeho ateliéru darovat jako dárek, rádi vám zhotovíme dárkový poukaz na míru s textem, že obraz právě malujeme.* (obraznastenu.cz)

Podobné produkty ako Malovaný obraz na zeď MAPA SVĚTA Sleva 25 % 80x60 cm , Obraz na plátně v rámu good morning, 40 x 50 cm

Obraz Kaktus na zrcadle Mirrora 65 - 60x40 cm

Obraz Kaktus na zrcadle Mirrora 65 - 60x40 cm
Detail

obraz Kaktus na zrcadle Mirrora 65 - 60x40 cm Vlastnosti Moderní dekorace, obrazy na stěnu do interiéru, které nemají na internetu konkurenci Jsou polovičně nebo celkově potištěné na pravé, pevné křišťálové zrcadlo té nejvyšší kvality Obraz na zrcadle je tištěný speciální švýcarskou technikou, díky které na něm barvy nikdy nevyblednou Vystihuje ich jedinečnost, originalita, úplná novost a nejvyšší kvalita Nejnovější designová novinka, kterou v tvém okolí ještě nikdo nemá Vyrobené v EU Výhody Rychlá a snadná údržba, stačí jen přetřít hadříkem na zrcadlo V ceně je i balení v pevném dřevěném boxu, ve kterém se obraz nepoškodí Hrany zrcadla jsou zabroušené, nejsou ostré. Jednoduchý závěsný systém Vhodné i do venkovního prostoru, nejen do interiéru Jak zavěsit Obraz na zrcadle Mirrora na stěnu? Instalace obrazu je zcela jednoduchá, protože jde o speciální závěsný systém. Pověste ho opatrně na dobře navrtaný úchyt s hmoždinkou. Hmoždinku přizpůsobte materiálu a tloušťce vaší stěny. Obraz váží v průměru 3kg. Parametry produktu Materiál - křišťálové zrcadlo Výška - 60cm Šířka - 40cm Tloušťka - 4mm Hmotnost - 2,3kg (obraznastenu.cz)

Podobné produkty ako Obraz Kaktus na zrcadle Mirrora 65 - 60x40 cm , Shumee 2 na notebook černý 50 × 35 × 65 cm tvrzené sklo (331650)

Evropa nástěnná obecně zeměpisná mapa

Evropa nástěnná obecně zeměpisná mapa
Detail

Přehledná mapa evropského kontinentu, která spojuje to nejdůležitější z politické a fyzické mapy: hranice a názvy států, všechna hlavní a další významná města, horopis a vodopis zobrazující významné fyzické tvary pevniny, moří a oceánů, včetně jejich názvů. Výškopis, vyjádřený barevnou hypsometrií je doplněn stínováním, které umožňuje lepší vnímání členitosti reliéfu. Mapa byla vytvořena na jaře 2020. Evropa 1 : 4 500 000 v obecně zeměpisném provedení všechny státy Evropy a jejich hlavní města nezávislá, závislá a sporná území vodstvo, pohoří a nejvyšší vrcholy, nížiny, ostrovy a souostroví stínovaný terén, včetně mořského dna Laminovaná mapa s bílými plastovými lištami, v tubusu 1. vydání v novém vzhledu bez rámu, který se bude ještě lépe vyjímat na zdi ve vaší kanceláři nebo obývacím pokoji. Formát: 1 360 x 960 mm (patro.cz)

Podobné produkty ako Evropa nástěnná obecně zeměpisná mapa , Shumee 2 na notebook průhledný 50 × 35 × 65 cm tvrzené sklo (331649)

LINARTS s mapou EVROPA (3905)

LINARTS s mapou EVROPA (3905)
Detail

Podložka na psaní atypický formát, materiál PVC, barva - vícebarevná, 44 cm x 67 cm Pořídili jste vašemu dítěti nový pracovní stůl a rádi byste, aby jeho deska vydržela co nejdéle jako nová? Nebo je naopak starší a jsou na něm již viditelné stopy po nůžkách, kružítku či jiném ostrém předmětu, které byste potřebovali schovat? Oba tyto požadavky do puntíku dokonale vyřeší dostatečně velká a odolná podložka na psaní LINART. Je vyrobena z pevného plastového obalu, do kterého je zataven na papíru vytištěný motiv mapy Evropy s dopravní sítí a tabulkou vzdáleností mezi důležitými městy. Podložka je tak nejen praktická, ale slouží i jako dekorativní prvek pro získání všeobecného zeměpisného přehledu. Podložka na psaní LINART s mapou Evropy se snadno udržuje, při zašpinění ji stačí otřít vlhkým hadříkem. Klíčové vlastnosti podložky na psaní LINART - mapa EvropyPraktický, dekorativní a vzdělávací prvek na pracovní stůlPodložka na psaní LINART je... (alza.cz)

Podobné produkty ako LINARTS s mapou EVROPA (3905) , Obraz reprodukce dama s hranostajem leonardo da vinci 35 x 50 cm

Obraz na plátně MAPA SVĚTA

Obraz na plátně MAPA SVĚTA
Detail

obraz na plátně - Autorská reprodukce * U některých typů rozměrů se náhledový motiv obrazu může jemně lišit Patří mezi úplné novinky v oblasti moderních dekorací. Přikývli jsme na vaše podněty a rozhodli jsme se tak potěšit našich milých zákazníků. Ručně malované obrazy na stěnu z Atelieru Lipa jsme tak začali tlačit i na kvalitní bavlněné plátno. Z větší dálky nerozeznáte tištěný od malovaného originálu. Perfektní výhodou však je, že Autorskou reprodukci dokážeme doručit do pár dní k vám domů. V našem eshopu máme více než 15 000 obrazů. Rádi bychom vám proto chtěli usnadnit výběr těch nejpopulárnějších kousků tak, že jsme do této speciální kategorie umístili jen ty nejoblíbenější díla. Líbit se vám budou náměty květin, zemí zvířat, žen či výtvory ze světa abstraktního umění. Důležitou součástí výroby je zaručeně kvalitní technika, příslušné komponenty, jakými jsou plátno, lišty a barva. O jejich jedinečných vlastnostech si přečtete v následujících řádcích. Představujeme vám 6 zajímavých informací, které jsou na celém procesu tvorby nejdůležitější: 1. Využíváme nejmodernější digitální voděodolnou fototisk, díky které krásně syté barvy nevyblednou a zachovají si svůj původní vzhled. 2. Speciální italské plátno je produktem značky ARTMIE a je vyrobeno ze 100% bavlny. Je strukturované a má vynikající vlastnost, že na slunci neprosvítá. Jemný lesk na povrchu vytváří z obrazu originální a jedinečný kousek. 3. Rámy jsou zhotoveny z kvalitních, pevných smrkových lišt ARTMIE, které jsou na hranách zaoblené. Tato skvělá vychytávka je velmi důležitá, protože se plátno na hranách nepoškodí. 4. Použité vysoce kvalitní barvy jsou bez zápachu a nevypouštějí do ovzduší žádné škodlivé látky 5. Všechny Autorské reprodukce jsou vyráběny v EÚ v těch nejlepších podmínkách 6. Příjemnou informací je fakt, že obrazy balíme do bublinkové fólie a kvalitní kartonové krabice, aby se předešlo jejich poškození. Zdarma k nim přidáváme šrouby a háček na zavěšení. Jak pověsit obraz na zeď? (obraznastenu.cz)

Podobné produkty ako Obraz na plátně MAPA SVĚTA

Obraz na plátně MAPA SVĚTA

Obraz na plátně MAPA SVĚTA
Detail

obraz na plátně - Autorská reprodukce * U některých typů rozměrů se náhledový motiv obrazu může jemně lišit Patří mezi úplné novinky v oblasti moderních dekorací. Přikývli jsme na vaše podněty a rozhodli jsme se tak potěšit našich milých zákazníků. Ručně malované obrazy na stěnu z Atelieru Lipa jsme tak začali tlačit i na kvalitní bavlněné plátno. Z větší dálky nerozeznáte tištěný od malovaného originálu. Perfektní výhodou však je, že Autorskou reprodukci dokážeme doručit do pár dní k vám domů. V našem eshopu máme více než 15 000 obrazů. Rádi bychom vám proto chtěli usnadnit výběr těch nejpopulárnějších kousků tak, že jsme do této speciální kategorie umístili jen ty nejoblíbenější díla. Líbit se vám budou náměty květin, zemí zvířat, žen či výtvory ze světa abstraktního umění. Důležitou součástí výroby je zaručeně kvalitní technika, příslušné komponenty, jakými jsou plátno, lišty a barva. O jejich jedinečných vlastnostech si přečtete v následujících řádcích. Představujeme vám 6 zajímavých informací, které jsou na celém procesu tvorby nejdůležitější: 1. Využíváme nejmodernější digitální voděodolnou fototisk, díky které krásně syté barvy nevyblednou a zachovají si svůj původní vzhled. 2. Speciální italské plátno je produktem značky ARTMIE a je vyrobeno ze 100% bavlny. Je strukturované a má vynikající vlastnost, že na slunci neprosvítá. Jemný lesk na povrchu vytváří z obrazu originální a jedinečný kousek. 3. Rámy jsou zhotoveny z kvalitních, pevných smrkových lišt ARTMIE, které jsou na hranách zaoblené. Tato skvělá vychytávka je velmi důležitá, protože se plátno na hranách nepoškodí. 4. Použité vysoce kvalitní barvy jsou bez zápachu a nevypouštějí do ovzduší žádné škodlivé látky 5. Všechny Autorské reprodukce jsou vyráběny v EÚ v těch nejlepších podmínkách 6. Příjemnou informací je fakt, že obrazy balíme do bublinkové fólie a kvalitní kartonové krabice, aby se předešlo jejich poškození. Zdarma k nim přidáváme šrouby a háček na zavěšení. Jak pověsit obraz na zeď? (obraznastenu.cz)

Podobné produkty ako Obraz na plátně MAPA SVĚTA , Evropa europa 1:2 500 000 (9783829738262)

Obraz na plátně MAPA SVĚTA

Obraz na plátně MAPA SVĚTA
Detail

obraz na plátně - Autorská reprodukce * U některých typů rozměrů se náhledový motiv obrazu může jemně lišit Patří mezi úplné novinky v oblasti moderních dekorací. Přikývli jsme na vaše podněty a rozhodli jsme se tak potěšit našich milých zákazníků. Ručně malované obrazy na stěnu z Atelieru Lipa jsme tak začali tlačit i na kvalitní bavlněné plátno. Z větší dálky nerozeznáte tištěný od malovaného originálu. Perfektní výhodou však je, že Autorskou reprodukci dokážeme doručit do pár dní k vám domů. V našem eshopu máme více než 15 000 obrazů. Rádi bychom vám proto chtěli usnadnit výběr těch nejpopulárnějších kousků tak, že jsme do této speciální kategorie umístili jen ty nejoblíbenější díla. Líbit se vám budou náměty květin, zemí zvířat, žen či výtvory ze světa abstraktního umění. Důležitou součástí výroby je zaručeně kvalitní technika, příslušné komponenty, jakými jsou plátno, lišty a barva. O jejich jedinečných vlastnostech si přečtete v následujících řádcích. Představujeme vám 6 zajímavých informací, které jsou na celém procesu tvorby nejdůležitější: 1. Využíváme nejmodernější digitální voděodolnou fototisk, díky které krásně syté barvy nevyblednou a zachovají si svůj původní vzhled. 2. Speciální italské plátno je produktem značky ARTMIE a je vyrobeno ze 100% bavlny. Je strukturované a má vynikající vlastnost, že na slunci neprosvítá. Jemný lesk na povrchu vytváří z obrazu originální a jedinečný kousek. 3. Rámy jsou zhotoveny z kvalitních, pevných smrkových lišt ARTMIE, které jsou na hranách zaoblené. Tato skvělá vychytávka je velmi důležitá, protože se plátno na hranách nepoškodí. 4. Použité vysoce kvalitní barvy jsou bez zápachu a nevypouštějí do ovzduší žádné škodlivé látky 5. Všechny Autorské reprodukce jsou vyráběny v EÚ v těch nejlepších podmínkách 6. Příjemnou informací je fakt, že obrazy balíme do bublinkové fólie a kvalitní kartonové krabice, aby se předešlo jejich poškození. Zdarma k nim přidáváme šrouby a háček na zavěšení. Jak pověsit obraz na zeď? (obraznastenu.cz)

Podobné produkty ako Obraz na plátně MAPA SVĚTA , Olala pets chladící podložka 50 × 65 cm (8592644122122)

Obraz na plátně MAPA SVĚTA

Obraz na plátně MAPA SVĚTA
Detail

obraz na plátně - Autorská reprodukce * U některých typů rozměrů se náhledový motiv obrazu může jemně lišit Patří mezi úplné novinky v oblasti moderních dekorací. Přikývli jsme na vaše podněty a rozhodli jsme se tak potěšit našich milých zákazníků. Ručně malované obrazy na stěnu z Atelieru Lipa jsme tak začali tlačit i na kvalitní bavlněné plátno. Z větší dálky nerozeznáte tištěný od malovaného originálu. Perfektní výhodou však je, že Autorskou reprodukci dokážeme doručit do pár dní k vám domů. V našem eshopu máme více než 15 000 obrazů. Rádi bychom vám proto chtěli usnadnit výběr těch nejpopulárnějších kousků tak, že jsme do této speciální kategorie umístili jen ty nejoblíbenější díla. Líbit se vám budou náměty květin, zemí zvířat, žen či výtvory ze světa abstraktního umění. Důležitou součástí výroby je zaručeně kvalitní technika, příslušné komponenty, jakými jsou plátno, lišty a barva. O jejich jedinečných vlastnostech si přečtete v následujících řádcích. Představujeme vám 6 zajímavých informací, které jsou na celém procesu tvorby nejdůležitější: 1. Využíváme nejmodernější digitální voděodolnou fototisk, díky které krásně syté barvy nevyblednou a zachovají si svůj původní vzhled. 2. Speciální italské plátno je produktem značky ARTMIE a je vyrobeno ze 100% bavlny. Je strukturované a má vynikající vlastnost, že na slunci neprosvítá. Jemný lesk na povrchu vytváří z obrazu originální a jedinečný kousek. 3. Rámy jsou zhotoveny z kvalitních, pevných smrkových lišt ARTMIE, které jsou na hranách zaoblené. Tato skvělá vychytávka je velmi důležitá, protože se plátno na hranách nepoškodí. 4. Použité vysoce kvalitní barvy jsou bez zápachu a nevypouštějí do ovzduší žádné škodlivé látky 5. Všechny Autorské reprodukce jsou vyráběny v EÚ v těch nejlepších podmínkách 6. Příjemnou informací je fakt, že obrazy balíme do bublinkové fólie a kvalitní kartonové krabice, aby se předešlo jejich poškození. Zdarma k nim přidáváme šrouby a háček na zavěšení. Jak pověsit obraz na zeď? (obraznastenu.cz)

Podobné produkty ako Obraz na plátně MAPA SVĚTA , Obraz na plátně winter dreem, 2 led, 20 x 15 cm

Dekorační obraz otevřená kniha se zvířaty - 65*40 cm 6PA0495

Dekorační obraz otevřená kniha se zvířaty - 65*40 cm 6PA0495
Detail

Dekorační obraz otevřená kniha se zvířaty - 65*40 cm Barva: MultiMateriál: poly Hmotnost: 0,222 kg Pěkný dekorační obraz v podobě knihy se zvířátky bude ozdobou vaší stěny. Do obývacího pokoje, dětského pokoje. Kniha má ze zadní strany 1úchyt uprostřed na zavěšení na zeď. (lahome.cz)

Podobné produkty ako Dekorační obraz otevřená kniha se zvířaty - 65*40 cm 6PA0495 , Evropa encyklopedický přehled zemí (80-7182-115-2)

DoDo Puzzle Mapa Evropy 100 dílků

DoDo Puzzle Mapa Evropy 100 dílků
Detail

Mapa Evropy se stala námětem pro puzzle obrázek, který si mohou děti sestavit ze 100 dílků. Jmenný popis na mapě je v anglickém jazyku, holky a kluci si tak mohou trénovat kromě paměti vizuální při sestavování dílků, také paměť verbální. Přednosti: skládání rozvíjí manuální dovednosti a trpělivost podporuje představivosti a logické myšlení vysoká kvalita výrobku, originální grafika výrobek v souladu s normami EU Kupte dětem puzzle obrázek DoDo! Vhodné pro děti od 5 let Počet dílků: 100 Rozměr jednoho dílku: 5 x 6,5 cm Rozměry složeného obrázku: 46 x 64 cm Rozměry balení: 18 x 27 x 6 cm (hracky-4kids.cz)

Podobné produkty ako DoDo Puzzle Mapa Evropy 100 dílků , Štiavnické vrchy 1:50 000: 138 turistická mapa (8586003320397)

Dino Puzzle mapy Evropa 69 dílků

Dino Puzzle mapy Evropa 69 dílků
Detail

Mapa Evropy s vyobrazením jednotlivých států, je námětem pro puzzle obrázek, který si děti mohou poskládat z 69 dílků. Děti se zábavnou formou seznámí s hlavními městy Evropy. Přednosti: český kvalitní výrobek trénuje pozornost, rozvíjí motoriku Vyberte dětem jeden z puzzle obrázků Dino! Vhodné pro děti od 6 let Počet dílků: 69 Rozměr mapy: 66 x 47 cm (hracky-4kids.cz)

Podobné produkty ako Dino Puzzle mapy Evropa 69 dílků , Margita štefan: mapa lásky - cd (su6512-2)

Dino Puzzle Mapy Evropa 69 dílků

Detail

Nové puzzle mapy jsou skvělou zábavou a zároveň naučnou pomůckou k procvičování zeměpisu, jednotlivých států a jejich hlavních měst. Evropa se skládá z 69 dílků ve tvaru jednotlivých států, děti procvičí jemnou motoriku a zároveň poznávací i jazykové dovednosti. (mall.cz)

Podobné produkty ako Dino Puzzle Mapy Evropa 69 dílků , Obraz pariz

DINO Puzzle Mapy: Evropa 69 dílků

DINO Puzzle Mapy: Evropa 69 dílků
Detail

Tolik států na jedné hromadě! Dávejte dílek k dílku a poznávejte, co leží vedle sebe. Poskládej si edukativní puzzle s politickou mapou Evropy. Nové puzzle mapy jsou skvělou zábavou a zároveň naučnou pomůckou k procvičování zeměpisu, jednotlivých států Evropy a jejich hlavních měst. Evropa se skládá z 69 dílků. Unikátní tvary kopírují hranice jednotlivých států a oblastí. Děti si u skládání procvičí jemnou motoriku a zároveň poznávací i jazykové dovednosti. Díky pestrým barvám a obrazovému vjemu se jim hravě vštípí základní znalosti. Texty zobrazené na puzzle jsou v češtině a slovenštině. Vhodné pro děti od 6 let. Rozměr složeného puzzle cca 66 x 47 cm (patro.cz)

Podobné produkty ako DINO Puzzle Mapy: Evropa 69 dílků , Obraz mapy

Obraz na plátně Gold leaf, 40 x 50 cm

Obraz na plátně Gold leaf, 40 x 50 cm
Detail

Nádherný obraz zlatého listu se bude hodit do každého interiéru. Design je velmi jednoduchý, ale zároveň originální. Obraz je zarámován v černém rámu a list je vytištěn zlatotiskem. (4home.cz)

Podobné produkty ako Obraz na plátně Gold leaf, 40 x 50 cm , Obraz ikea

Strukturovaný obraz Minimalist – 50 × 70 cm

Strukturovaný obraz Minimalist – 50 × 70 cm
Detail

> Na tento produkt bohužel nelze uplatnit slevový poukaz.Čistý minimalismus se zajímavým černým detailem rámu.> kvalitní bavlněné plátno od českého výrobce> akrylové barvy, struktura k vytvoření plastických reliéfů> každý obraz je vytvářen ručně, tzn. je jedinečný a nikdo nebude mít stejný kus jako vy (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Strukturovaný obraz Minimalist – 50 × 70 cm , Obraz ubrus

Strukturovaný obraz Waves – 50 × 70 cm

Strukturovaný obraz Waves – 50 × 70 cm
Detail

> Na tento produkt bohužel nelze uplatnit slevový poukaz.Akryl na plátně se strukturou. Minimalistické linie.> kvalitní bavlněné plátno od českého výrobce> akrylové barvy, struktura k vytvoření plastických reliéfů> každý obraz je vytvářen ručně, tzn. je jedinečný a nikdo nebude mít stejný kus jako vy (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Strukturovaný obraz Waves – 50 × 70 cm , Obraz benatky

Evropa fyzická / politická mapa 1:17 mil

Evropa fyzická / politická mapa 1:17 mil
Detail

Oblíbená oboustranná mapa našeho světadílu vám poskytne celkový přehled o jeho poloze, státech, hlavních i ostatních významných městech, stejně jako o nížinách, horstvech, nejvyšších vrcholech, řekách a jezerech.oboustranná laminovaná mapapřehledná mapa evropského horopisu a vodopisuvšechny evropské státy, závislá a sporná územíhlavní a další významná městaNovinky v 7. vydání:upravený značkový klíč pro větší přehlednostaktualizovaný přehled států a jejich charakteristik (např. Severní Makedonie, Nur-Sultan, atd.) (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Evropa fyzická / politická mapa 1:17 mil , Obraz drak

Ravensburger puzzle Mapa Evropy 200 XXL dílků

Ravensburger puzzle Mapa Evropy 200 XXL dílků
Detail

Mapa Evropy je motivem puzzle obrázku, který si děti mohou sestavit z 200 dílků. Velké XXL dílky se dětem snadněji skládají. Ravensburger je značka pro jedny z nejkvalitnějších puzzle v Evropě i ve světě. Svoji oblíbenost mají potvrzenou prodejností trvající déle než 100 let. Sortiment nabízí puzzle pro děti i dospělé. Skládání dílků trénuje trpělivost, vizuální vnímání a logické myšlení. Přednosti: prvotřídní kvalita každého dílku povrch bez reflexů pro obsažený přírodní len zaručená ohebnost a stabilita přesně zapadajících dílků zajištěná různorodost dílků skrze ručně vyrobené raznice Vyberte dětem krásné puzzle Ravensburger! Vhodné pro děti od 8 let Počet dílků: 200 Rozměr po sestavení: 49 x 36 cm Rozměry balení: 33 x 3,5 x 23 cm Hmotnost: 0,54 kg Země původu: EU (hracky-4kids.cz)

Podobné produkty ako Ravensburger puzzle Mapa Evropy 200 XXL dílků , Obraz sloni

Obrazy z kulturních dějin Střední Evropy ()

Obrazy z kulturních dějin Střední Evropy ()
Detail

Audiokniha MP3 Martin C. Putna, čte Martin C. Putna Kniha z pera známého literárního historikaKniha navazuje na úspěšnou dvojici obrazy z kulturních dějin ruské religiozity (2015) a Obrazy z kulturních dějin americké religiozity (2010). Na svých literárně-historických toulkách prochází Martin Putna širokým územím někdejšího rakousko-uherského mocnářství, od Čech, Moravy a Slezska přes území Rakouska a Uher až do Sedmihradska, Chorvatska, Dalmácie, Haliče, Bukoviny a Bosny. (alza.cz)

Podobné produkty ako Obrazy z kulturních dějin Střední Evropy () , Obraz tabule

Obraz na plátně v rámu Modern, 40 x 50 cm

Obraz na plátně v rámu Modern, 40 x 50 cm
Detail

Tento obraz s jemným motivem se hodí do moderního interiéru. Jeho decentní a pěkně sladěné barvy bez problému zkombinujete s různým nábytkem. Dekor je tištěný na plátně. Obraz je doplněn dřevěným rámem v přírodní barvě. (4home.cz)

Podobné produkty ako Obraz na plátně v rámu Modern, 40 x 50 cm , Obraz andel

Obraz na plátně v rámu Love, 40 x 50 cm

Obraz na plátně v rámu Love, 40 x 50 cm
Detail

obraz s originálním motivem dodá vašemu interiéru moderní a nadčasový vzhled a zároveň se stane novým stylovým doplňkem vašeho domova. Nápaditý obraz s motivem zeleného listu, který je doplněn dřevěným rámem přírodní barvy. (4home.cz)

Podobné produkty ako Obraz na plátně v rámu Love, 40 x 50 cm , Obraz sen

Obraz DEPTH Hübsch 50 x 70 cm

Obraz DEPTH Hübsch 50 x 70 cm
Detail

Hlavní výhody: velká velikost, velký dojem přirozený vzhled Dodatečné informace: rozměry: 50 x 70 cm materiál rámu: dubové dřevo (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Obraz DEPTH Hübsch 50 x 70 cm , Obraz pes

Obraz DEPTH Hübsch 50 x 70 cm

Obraz DEPTH Hübsch 50 x 70 cm
Detail

Hlavní výhody: velká velikost, velký dojem přirozený vzhled Dodatečné informace: rozměry: 50 x 70 cm materiál rámu: dubové dřevo (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Obraz DEPTH Hübsch 50 x 70 cm , Obraz ruze

Strukturovaný obraz White Arch – 50 × 70 cm

Strukturovaný obraz White Arch – 50 × 70 cm
Detail

> Na tento produkt bohužel nelze uplatnit slevový poukaz.Bílý minimalistický oblouk - nový interiérový trend.> kvalitní bavlněné plátno od českého výrobce> akrylové barvy a struktura k vytvoření plastických reliéfů> každý obraz je vytvářen ručně, tzn. je jedinečný a nikdo nebude mít stejný kus jako vy (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Strukturovaný obraz White Arch – 50 × 70 cm

Obraz DEPTH Hübsch 50 x 70 cm

Obraz DEPTH Hübsch 50 x 70 cm
Detail

Hlavní výhody: velká velikost, velký dojem přirozený vzhled Dodatečné informace: rozměry: 50 x 70 cm materiál rámu: dubové dřevo (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Obraz DEPTH Hübsch 50 x 70 cm

Ravensburger puzzle 128419 Mapa Evropy 200 dílků (4005556128419)

Ravensburger puzzle 128419 Mapa Evropy 200 dílků  (4005556128419)
Detail

Puzzle - 200 dílků v balení, téma mapy, vhodné od 8 let Skládání puzzle je příjemnou rodinnou činností, při které dochází k rozvoji logického myšlení. Díky jednoduchému principu dokáže děti dlouho zabavit. Kvalitní puzzle Ravensburger je ideální od 8 let. V balení na děti čeká 200 dílků, k jejichž složení stačí jen malá dávka trpělivosti. Nabízené puzzle každým komponentem odkrývá kousek svého vzoru. Materiálem použitým k výrobě tohoto puzzle je papír. Klíčové přednosti puzzle Ravensburger puzzle 128419 Mapa Evropy 200 dílků Puzzle se skvěle hodí pro rozvíjení jemné motoriky, představivosti a koncentrace Skládání puzzle umožňuje relaxovat Zajímavé puzzle Ravensburger je vhodné pro děti od 8 let Téma: mapy Celkem bude potřeba složit 200 dílků Spadá mezi klasické puzzle, které jen tak nezestárne Materiálem je papír (alza.cz)

Podobné produkty ako Ravensburger puzzle 128419 Mapa Evropy 200 dílků (4005556128419)

Schmidt Puzzle Ilustrovaná mapa Evropy 500 dílků (4001504583736)

Schmidt Puzzle Ilustrovaná mapa Evropy 500 dílků (4001504583736)
Detail

Puzzle - 500 dílků v balení, téma mapy, vhodné od 12 let Skládání puzzle je příjemnou rodinnou činností, při které dochází k rozvoji logického myšlení. Jedná se o aktivitu, která ani po letech nestárne a stále si najde své nadšence, a to mezi dětmi i dospělými. Kvalitní puzzle Schmidt je ideální od 12 let. V balení se nachází 500 dílků, jejichž složení už vyžaduje větší trpělivosti. Nabízené puzzle vám každým komponentem odkrývá kousek svého vzoru. K jeho výrobě byl vybrán materiál, kterým je karton. Hlavní přednosti puzzle Schmidt Puzzle Ilustrovaná mapa Evropy 500 dílků Puzzle rozvíjí jemnou motoriku, koncentraci i představivost Skládání puzzle přispívá k relaxaci Zajímavé puzzle Schmidt je svým motivem ideální pro děti od 12 let Téma: mapy V balení najdete 500 dílků Řadí se mezi klasické puzzle, které všichni dobře známe Materiálem je karton (alza.cz)

Podobné produkty ako Schmidt Puzzle Ilustrovaná mapa Evropy 500 dílků (4001504583736)

Deico Puzzle Kreslená mapa Evropy 1000 dílků (76120)

Deico Puzzle Kreslená mapa Evropy 1000 dílků (76120)
Detail

Puzzle - patří mezi náročnější, 1000 dílků v balení, téma mapy, rozměry sestaveného puzzle 47 × 68 cm (V׊) Skládání puzzlí je mezi dětskými hrami stále v oblibě. A není to hra, kterou by si užívaly pouze děti. I dospělí často tráví čas u malých dílků, díky kterým si můžou sestavit svůj oblíbený motiv. Tyto puzzle DEICO se hodí pro kohokoliv. Než je zakoupíte, musíte si ujasnit, komu je budete pořizovat. Tyto puzzle totiž dohromady obsahují 1000 dílků. Spadají mezi takzvané klasické puzzle, které nepochybně dobře znáte. Jsou tvořeny materiálem, kterým je papír. Podstatné parametry puzzlí Deico Puzzle Kreslená mapa Evropy 1000 dílků S puzzlemi rozvíjíte jemnou motoriku, koncentraci i představivost Jejich skládání vám pomůže odpočívat Puzzle Deico Puzzle Kreslená mapa Evropy 1000 dílků můžete pořídit pro kluky i holky Téma: mapy Obsahují celkem 1000 dílků Spadají mezi klasické puzzle, které znají určitě všichni Vytvořeny jsou z materiálu papír (alza.cz)

Podobné produkty ako Deico Puzzle Kreslená mapa Evropy 1000 dílků (76120)

Atlas Evropy pro děti: Objevujte Evropu na šesti rozkládacích mapách (978-80-00-04617-4)

Atlas Evropy pro děti: Objevujte Evropu na šesti rozkládacích mapách (978-80-00-04617-4)
Detail

Kniha - česky Objevujte Evropu na šesti rozkládacích mapáchVíš, že v Evropě žije přes 700 milionů obyvatel, mluví více než 200 jazyky, tvoří přes 50 národů, a to v 50 různých státech? Evropa je sice druhým nejmenším světadílem, ale když jde o objevování, je přímo nevyčerpatelným zdrojem.Vydej se na dobrodružnou cestu a důkladně Evropu prozkoumej pomocí šesti velkých rozkládacích map plných zajímavostí! Nemusíš si ani balit kufr, stačí se jen pohodlně usadit a velké putování po Evropě může hned začít. (alza.cz)

Podobné produkty ako Atlas Evropy pro děti: Objevujte Evropu na šesti rozkládacích mapách (978-80-00-04617-4)

Mapy měst - Historická výprava za mapami, plány a obrazy měst

Mapy měst - Historická výprava za mapami, plány a obrazy měst
Detail

Tato knížka vás prostřednictvím více než 70 nádherně ilustrovaných městských plánů a map seznámí s hlavními centry lidské civilizace – od starověké metropole Říma po současný městský kolos, jakým je New York. Vybrané detaily podrobně představují nejvýznamnější místa a stavby v každém městě. Díky důkladné analýze vystupují do popředí velmi zajímavé příběhy spojené s tvůrci map, jejich prací i s městy samotnými. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Mapy měst - Historická výprava za mapami, plány a obrazy měst

D-TOYS Puzzle Evropa - mapa a vlajky 240 dílků

D-TOYS Puzzle Evropa - mapa a vlajky 240 dílků
Detail

Tento produkt je dodáván ve více variantách a technicky nelze zajistit dodání konkrétní varianty, kterou upřesníte například v poznámce objednávky.Rozměr složeného puzzle cca 28,8 x 42 cm (patro.cz)

Podobné produkty ako D-TOYS Puzzle Evropa - mapa a vlajky 240 dílků

JULIUS ZÖLLNER přebalovací rohož 2-klínová koryto fólie 50 x 65 cm

JULIUS ZÖLLNER přebalovací rohož 2-klínová koryto fólie 50 x 65 cm
Detail

Snadno ošetřovatelný a otíratelný dvouklínový výměnný zásobník v roztomilém designu. Obal je fólie neobsahující ftaláty naplněná polyetherovou pěnou. Fólie lze snadno otřít vlhkým hadříkem pro čištění. Detaily produktu: Rozměry (šířka x hloubka): 50 x 65 cm Design: Koalas Otíratelné Certifikováno podle standardu Oeko-Tex 100 Výplň: polyetherová pěna Vyrobeno v Německu (pinkorblue.cz)

Podobné produkty ako JULIUS ZÖLLNER přebalovací rohož 2-klínová koryto fólie 50 x 65 cm

SHUMEE 2 na notebook průhledný 50 × 35 × 65 cm tvrzené sklo (331649)

SHUMEE 2 na notebook průhledný 50 × 35 × 65 cm tvrzené sklo (331649)
Detail

Odkládací stolek - atypický, rohový, materiál desky sklo, materiál konstrukce kov, čirá barva, rozměry 65 × 50 × 35 cm (V׊×H) Odkládací stolek SHUMEE je skvělým doplňkem do každého interiéru, který umožňuje odkládat drobnosti nebo vystavit dekorace. Jeho atypické provedení má výhodu v tom, že se dá snadno nakombinovat s dalším nábytkem. Materiál, který desku tvoří, je sklo zajišťující pevnost a odolnost. Konstrukce, v tomto případě kov, vyniká nejen líbivým vzhledem, ale k tomu i vysokou stabilitou a praktičností. Atraktivnímu designu odkládacího stolku SHUMEE dále dodává na kráse čirá barva. S vybíráním vhodného místa vám pomohou rozměry, které jsou 50 × 65 × 35 cm. Nejdůležitější parametry u produktu SHUMEE 2 na notebook průhledný 50 × 35 × 65 cm tvrzené sklo Designový kousek ozvláštní každý interiér Výjimečně vypadající atypické řešení Desku kompletuje sklo Materiál, ze kterého je zhotovena konstrukce: kov Barva odkládacího stolku SHUMEE je čirá Stolek... (alza.cz)

Podobné produkty ako SHUMEE 2 na notebook průhledný 50 × 35 × 65 cm tvrzené sklo (331649)

SHUMEE 2 na notebook černý 50 × 35 × 65 cm tvrzené sklo (331650)

SHUMEE 2 na notebook černý 50 × 35 × 65 cm tvrzené sklo (331650)
Detail

Odkládací stolek - atypický, rohový, materiál desky sklo, materiál konstrukce kov, černá barva, rozměry 65 × 50 × 35 cm (V׊×H) Odkládací stolek SHUMEE je skvělým doplňkem do každého interiéru, který funguje jako místo pro odkládání drobností nebo vystavování dekorací. Jeho atypické provedení vás příjemně překvapí tím, jak snadno se dá kombinovat s ostatním nábytkem. Materiál, který desku tvoří, je sklo se solidní odolností i pevností. Konstrukce, kterou v tomto případě kompletuje kov, na vás zapůsobí nejen svým líbivým vzhledem, ale i stabilitou a praktičností. Nepřehlédnutelnému vzhledu odkládacího stolku SHUMEE přidává třešničku na dort černá barva. Při rozhodování se o umístění neopomeňte rozměry, které jsou 50 × 65 × 35 cm. Stěžejní vlastnosti u produktu SHUMEE 2 na notebook černý 50 × 35 × 65 cm tvrzené sklo Stylový kousek hodící se do jakéhokoliv interiéru Působivě navržené atypické řešení Prostornou desku tvoří sklo Materiál, ze kterého je zhotovena... (alza.cz)

Podobné produkty ako SHUMEE 2 na notebook černý 50 × 35 × 65 cm tvrzené sklo (331650)

Obraz na plátně v rámu Dahlia, 50 x 70 cm

Obraz na plátně v rámu Dahlia, 50 x 70 cm
Detail

Originální obraz v černobílém provedení s motivem květin je vkusnou a výjimečnou dekorací do každého interiéru. Obraz dodá vašemu bytu eleganci, harmonii i styl. Motiv je tištěný na plátno. Obraz je doplněn dřevěným rámečkem černé barvy. (4home.cz)

Podobné produkty ako Obraz na plátně v rámu Dahlia, 50 x 70 cm

Plátěný obraz s lístky, 30 x 50 x 1 cm

Plátěný obraz s lístky, 30 x 50 x 1 cm
Detail

Nástěnný dekorační plátěný obraz s motivem lístků v dřevěném rámu bude vhodným dárkem pro všechny milovníky bylinek. Je vhodný pro umístění do kuchyně na stěnu. (4home.cz)

Podobné produkty ako Plátěný obraz s lístky, 30 x 50 x 1 cm

Plátěný obraz s lístky, 30 x 50 x 1 cm

Plátěný obraz s lístky, 30 x 50 x 1 cm
Detail

Nástěnný dekorační plátěný obraz s motivem bylinek v dřevěném rámu bude vhodným dárkem pro všechny milovníky bylinek. Je vhodný pro umístění do kuchyně na stěnu. (4home.cz)

Podobné produkty ako Plátěný obraz s lístky, 30 x 50 x 1 cm

Střední Evropa - nástěnná obecně zeměpisná mapa 1 : 1 715 000

Střední Evropa - nástěnná obecně zeměpisná mapa 1 : 1 715 000
Detail

Přehledná mapa střední Evropy, která spojuje to nejdůležitější z politické a fyzické mapy: hranice a názvy států, všechna hlavní a další významná města, horopis a vodopis zobrazující významné fyzické tvary pevniny, včetně jejich názvů. Výškopis, vyjádřený barevnou hypsometrií je doplněn stínováním, které umožňuje lepší vnímání členitosti reliéfu. * střední Evropa 1 : 1 715 000 v obecně zeměpisném provedení * státy střední Evropy a jejich hlavní města * popis spolkových zemí a historických celků * vodstvo, pohoří a nejvyšší vrcholy, nížiny, ostrovy a souostroví * stínovaný terén * Laminovaná mapa s bílými plastovými lištami, v tubusu (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Střední Evropa - nástěnná obecně zeměpisná mapa 1 : 1 715 000

Woody Magnetická mapa Evropy společenská hra 3 v 1 v AJ

Woody Magnetická mapa Evropy společenská hra 3 v 1 v AJ
Detail

Mapa Evropy, tentokrát složená z jednotlivých dílků, se kterou mohou hrát děti zábavnou hru. Děti si mapu skládají jako puzzle obrázek na magnrtickou plochu a pod rukama jim vyrůstá celek s mnoha zajímavostmi. Poznávají charakteristiku jednotlivých zemí, velikost jejich území, význačné historické stavby, typická zvířata pro danou oblast. Postup ve hře: připravená složená mapa, hrací pytlík s kartičkami a obrázky na začátku hry si hráči mezi sebou vyberou vedoucího hry každý z hráčů si vylosuje 2 kartičky z pytlíku vedoucí hry odstartuje hru pokynem "start" všichni hráči se podívají na kartičky, které si vylosovali co nejrychleji hledají na hrací ploše obrázky vyobrazené na svých kartičkách poté je položí na příslušné místo, první říká "stop" každý hráč si posbírá obrázkové kartičky, které našel na svoji hromádku ostatní kartičky jsou vráceny zpět do pytlíku hra pokračuje, dokud kartičky nedojdou vyhrává ten, kdo má na konci hry nejvíce kartiček Obsah balení: celkem 192 dílků, základní magnetická plocha papírové hrací kartičky, hrací pytlík, pravidla hry design a kresby od českých designerů Kupte dětem zábavnou hru s mapou! Vhodné pro děti od 4 let Rozměr: 75 x 45 x 0,5 cm Počet hráčů: 2 - 6 (hracky-4kids.cz)

Podobné produkty ako Woody Magnetická mapa Evropy společenská hra 3 v 1 v AJ

Woody Magnetická mapa EVROPY, společenská hra 3 v 1, ČJ

Detail

Naučné puzzle, školní pomůcka a společenská hra v jednom! Cílem je naučit vnímat dítě Evropu jako celek plný zajímavostí. Dítě pokládá dílky znázorňující jednotlivé státy nebo jejich části na magnetickou plochu. Učí se tak poznat, kam jednotlivé dílky patří. Díky obrázkům umístěným na každém dílku si děti ihned uvědomí, co je pro každou zemi charakteristické, co se kde pěstuje, vyrábí, těží, kde jaká zvířata žijí. (mall.cz)

Podobné produkty ako Woody Magnetická mapa EVROPY, společenská hra 3 v 1, ČJ

Woody Magnetická mapa Evropy, společenská hra 3 v 1 v AJ

Detail

Naučné puzzle, školní pomůcka a společenská hra v jednom! Cílem je naučit vnímat dítě Evropu jako celek plný zajímavostí. Dítě pokládá dílky znázorňující jednotlivé státy nebo jejich části na magnetickou plochu. Učí se tak poznat, kam jednotlivé dílky patří. Díky obrázkům umístěným na každém dílku si děti ihned uvědomí, co je pro každou zemi charakteristické, co se kde pěstuje, vyrábí, těží, kde jaká zvířata žijí. (mall.cz)

Podobné produkty ako Woody Magnetická mapa Evropy, společenská hra 3 v 1 v AJ

Obrazy z kulturních dějin Střední Evropy - Martin C. Putna

Obrazy z kulturních dějin Střední Evropy - Martin C. Putna
Detail

Kniha z pera známého literárního historika navazuje na úspěšnou dvojici obrazy z kulturních dějin ruské religiozity (2015) a Obrazy z kulturních dějin americké religiozity (2010). Na svých literárně-historických toulkách prochází Martin Putna širokým územím někdejšího rakousko-uherského mocnářství, od Čech, Moravy a Slezska přes území Rakouska a Uher až do Sedmihradska, Chorvatska, Dalmácie, Haliče, Bukoviny a Bosny. Jeho kniha je galerií obrazů a zemí, náboženských proudů a myšlenkových konceptů, autorů a děl, jejímž cílem je nové vysvětlení a osmyslení Střední Evropy, tohoto „duchovního prostoru proměnlivých hranic“. Vzdor oné „jakoby nekonečné mnohosti a pestrosti“ nakonec v této oblasti nalézá zřetelné rysy společných duchovních dějin. Jejich počátek splývá s počátkem vlády Habsburků nad středoevropským prostorem a s jejich snahou bránit jej před tureckým a posléze i protestantským nebezpečím. Skutečná Střední Evropa se však podle Martina Putny neutváří v době barokního mocenského tlaku na náboženskou jednotu a rezistence proti němu, ale v „umírněném rakouském osvícenství“, které „pokládá náboženskou toleranci nikoliv za vynucenou slabost, nýbrž za výsostnou křesťanskou ctnost“ a snaží se postupnými proměnami odpovídat na potřeby doby. „Rakouská civilizační mise“ pak není nic jiného než sice pomalé a váhavé, ale přitom soustavné přenášení modernizačního procesu ze Západu na Východ. Právě v tom spatřuje autor jádro toho, oč v duchovních dějinách Střední Evropy šlo a jde. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Obrazy z kulturních dějin Střední Evropy - Martin C. Putna

Obrazy z kulturních dějin Střední Evropy - Putna Martin C.

Obrazy z kulturních dějin Střední Evropy - Putna Martin C.
Detail

Kniha z pera známého literárního historika navazuje na úspěšnou dvojici obrazy z kulturních dějin ruské religiozity (2015) a Obrazy z kulturních dějin americké religiozity (2010). Na svých literárně-historických toulkách prochází Martin Putna širokým územím někdejšího rakousko-uherského mocnářství, od Čech, Moravy a Slezska přes území Rakouska a Uher až do Sedmihradska, Chorvatska, Dalmácie, Haliče, Bukoviny a Bosny. Jeho kniha je galerií obrazů a zemí, náboženských proudů a myšlenkových konceptů, autorů a děl, jejímž cílem je nové vysvětlení a osmyslení Střední Evropy, tohoto „duchovního prostoru proměnlivých hranic“. Vzdor oné „jakoby nekonečné mnohosti a pestrosti“ nakonec v této oblasti nalézá zřetelné rysy společných duchovních dějin. Jejich počátek splývá s počátkem vlády Habsburků nad středoevropským prostorem a s jejich snahou bránit jej před tureckým a posléze i protestantským nebezpečím. Skutečná Střední Evropa se však podle Martina Putny neutváří v době barokního mocenského tlaku na náboženskou jednotu a rezistence proti němu, ale v „umírněném rakouském osvícenství“, které „pokládá náboženskou toleranci nikoliv za vynucenou slabost, nýbrž za výsostnou křesťanskou ctnost“ a snaží se postupnými proměnami odpovídat na potřeby doby. „Rakouská civilizační mise“ pak není nic jiného než sice pomalé a váhavé, ale přitom soustavné přenášení modernizačního procesu ze Západu na Východ. Právě v tom spatřuje autor jádro toho, oč v duchovních dějinách Střední Evropy šlo a jde. (patro.cz)

Podobné produkty ako Obrazy z kulturních dějin Střední Evropy - Putna Martin C.
plakat obraz le chat noir 40 x 50 cm, Obraz na plátně Gold leaf, 40 x 50 cm, Obraz na plátně v rámu Love, 40 x 50 cm, Plátěný obraz s lístky, 30 x 50 x 1 cm, Obraz na plátně v rámu Modern, 40 x 50 cm, Obraz na plátně v rámu Rainbow, 40 x 50 cm, Obraz na plátně v rámu Dahlia, 50 x 70 cm, Obraz na plátně v rámu Good Morning, 40 x 50 cm, SHUMEE 2 na notebook černý 50 × 35 × 65 cm tvrzené sklo (331650), SHUMEE 2 na notebook průhledný 50 × 35 × 65 cm tvrzené sklo (331649), obraz reprodukce dama s hranostajem leonardo da vinci 35 x 50 cm, Evropa Europa 1:2 500 000 (9783829738262), Olala Pets Chladící podložka 50 × 65 cm (8592644122122), Obraz na plátně Winter Dreem, 2 LED, 20 x 15 cm, Evropa Encyklopedický přehled zemí (80-7182-115-2), Štiavnické vrchy 1:50 000: 138 Turistická mapa (8586003320397), Margita Štefan: Mapa lásky - CD (SU6512-2), obraz pariz, obraz mapy, obraz ikea, obraz ubrus, obraz benatky, obraz drak, obraz sloni, obraz tabule, obraz andel, obraz sen, obraz pes, obraz ruze