-materiál: chrom/molybden/vanad -tvrdý materiál -čepel vydrží dlouho ostrá -krájení bez odporu -ergonomická protiskluzová rukojeť -délka: 10 cm (patro.cz)
Podobné produkty ako Nůž krájecí kuchyňský 10 cm SHIKOKU , Cs solingen nůž krájecí kuchyňský 10cm shikoku (cs-020057)Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 10 cm, univerzální nůž, ocelová rukojeť, materiál rukojeti ocel K pořádnému a zábavnému vaření patří určitě i kvalitní vybavení vaší kuchyně. Představujeme vám kuchyňský krájecí nůž značky CS Solingen, se kterým pohodlně a rychle nakrájíte jakékoliv potraviny. Nůž je vyroben z chrom-molybden-vanadiové oceli, která je extrémně pevná a odolná proti korozi. Vše doplňuje měkčená, ergonomická rukojeť. Klíčové vlastnosti kuchyňského krájecího nože CS Solingen ShikokuJedná se o kuchyňský krájecí nůž Je vhodný na krájení všech potravinNůž CS Solingen je vyroben z chrom-molybden-vanadiové oceliJe odolný proti koroziCS Solingen má měkčenou ergonomickou rukojeťDélka čepele:10 cm (alza.cz)
Podobné produkty ako CS Solingen Nůž krájecí kuchyňský 10cm SHIKOKU (CS-020057) , Cs solingen nůž kuchyňský santoku 13cm shikoku (cs-020088)-materiál: chrom/molybden/vanad -tvrdý materiál -čepel vydrží dlouho ostrá -krájení bez odporu -ergonomická protiskluzová rukojeť -délka: 18 cm (patro.cz)
Podobné produkty ako Nůž kuchyňský tepanyaki 18 cm SHIKOKU , Cs solingen nůž kuchyňský tepanyaki 18cm shikoku (cs-020118)-materiál: chrom/molybden/vanad -tvrdý materiál -čepel vydrží dlouho ostrá -krájení bez odporu -ergonomická protiskluzová rukojeť -délka: 13 cm (patro.cz)
Podobné produkty ako Nůž kuchyňský santoku 13 cm SHIKOKU , Cs solingen nůž kuchyňský na šunku 20cm shikoku (cs-019990)-materiál: chrom/molybden/vanad -tvrdý materiál -čepel vydrží dlouho ostrá -krájení bez odporu -ergonomická protiskluzová rukojeť -délka: 20 cm (patro.cz)
Podobné produkty ako Nůž na pečivo kuchyňský 20 cm SHIKOKU , Orion nůž kuchyňský nerez/titan/uh titan chef 10 cm (831140)Kuchyňský nůž z extrémně tvrdého a pevného materiálu. Má 9 cm dlouhou čepel broušenou laserem, která vydrží dlouho ostrá. Designový kousek, který nesmí chybět v žádné kuchyni. (mall.cz)
Podobné produkty ako CS Solingen Kuchyňský nůž z nerezové oceli Shikoku, 9 cm , Kesper univerzální kuchyňský nůž 23 cm (90625)Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 18 cm, japonský nůž, ocelová rukojeť, materiál rukojeti ocel K pořádnému a zábavnému vaření patří určitě i kvalitní vybavení vaší kuchyně. Představujeme vám kuchyňský tepanyaki nůž značky CS Solingen, se kterým pohodlně a rychle naporcujete maso, uzeniny, ale i ovoce nebo zeleninu. Japonský tepanyaki nůž je určen především vyznavačům asijské kuchyně. Velmi ostrá a hladká čepel nože umožňuje krájet maso a zeleninu přímo na rozpáleném plátu. Nůž je vyroben z chrom-molybden-vanadiové oceli, která je extrémně pevná a odolná proti korozi. Vše doplňuje měkčená, ergonomická rukojeť. Klíčové vlastnosti kuchyňského tepanyaki nože CS Solingen ShikokuJedná se o tepanyaki kuchyňský nůžJe vhodný na porcování masa a zeleniny na rozpáleném plátuNůž CS Solingen je vyroben z chrom-molybden-vanadiové oceliJe odolný proti koroziCS Solingen má měkčenou ergonomickou rukojeťDélka čepele:18 cm (alza.cz)
Podobné produkty ako CS Solingen Nůž kuchyňský tepanyaki 18cm SHIKOKU (CS-020118) , Orion nůž kuchyňský classic 9 cm (831150)Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 13 cm, japonský nůž, ocelová rukojeť, materiál rukojeti ocel K pořádnému a zábavnému vaření patří určitě i kvalitní vybavení vaší kuchyně. Představujeme vám kuchyňský santoku nůž značky CS Solingen, se kterým pohodlně a rychle naporcujete maso, uzeniny, ale i ovoce nebo zeleninu. Japonský santoku nůž je určen především vyznavačům asijské kuchyně. Velmi ostrá a hladká čepel nože umožňuje nakrájet ovoce nebo maso tak, že zamezí úniku šťávy. Nůž je vyroben z chrom-molybden-vanadiové oceli která je extrémně pevná a odolná proti korozi. Vše doplňuje měkčená, ergonomická rukojeť. Klíčové vlastnosti kuchyňského santoku nože CS Solingen ShikokuJedná se o santoku kuchyňský nůžJe vhodný na porcování masa, uzenin, ovoce a zeleninyZamezuje úniku šťávy z krájeným potravinNůž CS Solingen je vyroben z chrom-molybden-vanadiové oceliJe odolný proti koroziCS Solingen má měkčenou ergonomickou rukojeťDélka čepele:13 cm... (alza.cz)
Podobné produkty ako CS Solingen Nůž kuchyňský santoku 13cm SHIKOKU (CS-020088) , Cs solingen nůž na pečivo 20cm shikoku (cs-020767)Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 20 cm, plátkovací nůž K pořádnému a zábavnému vaření patří určitě i kvalitní vybavení vaší kuchyně. Představujeme vám kuchyňský nůž na šunku značky CS Solingen, se kterým pohodlně a rychle naporcujete šunku na slabé plátky. Nůž je vyroben z chrom-molybden-vanadiové oceli která je extrémně pevná a odolná proti korozi. Vše doplňuje měkčená, ergonomická rukojeť. Klíčové vlastnosti kuchyňského nože na šunku CS Solingen ShikokuJedná se o kuchyňský nůž na šunkuJe vhodný na porcování šunkyUmožňuje krájet velmi tenké plátky šunkyNůž CS Solingen je vyroben z chrom-molybden-vanadiové oceliJe odolný proti koroziCS Solingen má měkčenou ergonomickou rukojeťDélka čepele:20 cm (alza.cz)
Podobné produkty ako CS Solingen Nůž kuchyňský na šunku 20cm SHIKOKU (CS-019990) , Yato nůž kuchyňský 205mm (5906083024344)Orion Nůž kuchyňský CERMASTER 10 cm s tvarovaným držadlem se bude v kuchyni hodit každému. Keramická čepel je extrémně ostrá a zároveň praktická – její nepřilnavý povrch totiž na sebe nic nelepí a navíc neničí vitamíny. (mall.cz)
Podobné produkty ako Orion Nůž kuchyňský CERMASTER 10 cm , Yato nůž kuchyňský 255mm (5906083024368)-Materiál: nerezová ocel -ergonomická proti skluzová rukojeť -délka: 20 cm (patro.cz)
Podobné produkty ako Nůž krájecí 20 cm STAR , Hendi nůž kuchyňský 781388 (781388)Kuchyňský nůž v luxusním provedení – černě zbarvená čepel s titanovým povrchem. Rukojeť skvěle padne do ruky. Krájení je snadné, přesné. Materiál: nerezová ocel, titanová vrstva na čepeli. Rozměry: celková délka nože 21,5 cm, d. čepele 10 cm, š. čepele 2 cm. Kuchyňský nůž v luxusním provedení – černě zbarvená čepel s titanovým povrchem. Rukojeť skvěle padne do ruky. Krájení je snadné, přesné. Materiál: nerezová ocel, titanová vrstva na čepeli. Rozměry: celková délka nože 21,5 cm, d. čepele 10 cm, š. čepele 2 cm. (svetcukraru.cz)
Podobné produkty ako Nůž kuchyňský nerez/titan TITAN CHEF 10 cm - ORION , Kesper univerzální kuchyňský nůž šedý 12,5 cm (90640)Vyrobeno kováním z jediného kusu prvotřídní nerezavějící oceli, odolná čepel s dokonalým ostřím a ergonomická rukojeť s masivními nýty. 10 roků záruka. (tescoma.cz)
Podobné produkty ako Tescoma nůž krájecí AZZA 9 cm , Samura meteora kuchyňský šéfkuchařský nůž 20,9 cm (snmaksn)Nůž krájecí 20 cm STAR -Materiál: nerezová ocel -ergonomická proti skluzová rukojeť -délka: 20 cm (svetcukraru.cz)
Podobné produkty ako Nůž krájecí 20 cm STAR - CS Solingen , Victorinox nůž kuchyňský swiss classic 19 cm (6.8003.19g)Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 10 cm, kuchařský nůž, materiál rukojeti plast Nevšední kuchyňský nůž bude ozdobou každé kuchařské výbavy. Kuchařský nůž od firmy ORION se skvěle hodí na precizní krájení všech potravin, od tuhého masa až po měkké sýry. Velikost čepele je plných 10 cm. Příjemně lehká rukojeť z pevného plastu je perfektně vyvážená a rovněž úžasně padne do dlaně. Podstatné funkce kuchyňského nože ORION Nůž kuchyňský nerez/titan/UH TITAN CHEF 10 cm ORION Nůž kuchyňský nerez/titan/UH TITAN CHEF 10 cm má čepel o délce 10 cm Odolná rukojeť z pevného plastu Typ nože: kuchařský nůž (alza.cz)
Podobné produkty ako ORION Nůž kuchyňský nerez/titan/UH TITAN CHEF 10 cm (831140) , Kesper univerzální kuchyňský nůž růžový 12,5 cm (90638)Hlavní výhody: ultra vysoká ostrost krájené potraviny se na nůž nelepí odolná čepel z 98 vrstev oceli ručně tvarovaná rukojeť pouzdro z hovězí kůže z Argentiny mimořádný design každý kus je originál Dodatečné informace: délka čepele: 195 mm celková délka: 315 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit (chefshop.cz_ine)
Podobné produkty ako Srbský kuchyňský nůž VG-10 ZED ONE Dellinger 19,5 cm , Orion nůž kuchyňský nerez/uh master 9 cmHlavní výhody: ultra vysoká ostrost krájené potraviny se na nůž nelepí odolná čepel z 98 vrstev oceli ručně tvarovaná rukojeť pouzdro z hovězí kůže z Argentiny mimořádný design každý kus je originál Dodatečné informace: délka čepele: 195 mm celková délka: 315 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit (chefshop.cz_japan)
Podobné produkty ako Srbský kuchyňský nůž VG-10 ZED ONE Dellinger 19,5 cm , Orion nůž kuchyňský nerez/uh master 20 cmHlavní výhody: ultra vysoká ostrost krájené potraviny se na nůž nelepí odolná čepel z 98 vrstev oceli ručně tvarovaná rukojeť pouzdro z hovězí kůže z Argentiny mimořádný design každý kus je originál Dodatečné informace: délka čepele: 195 mm celková délka: 315 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit (chefshop.cz)
Podobné produkty ako Srbský kuchyňský nůž VG-10 ZED ONE Dellinger 19,5 cm , Nůž kuchyňský nerez/uh santoku motion 17 cmKuchyňský nůž - ocel, délka čepele 20 cm, nůž na pečivo K pořádnému a zábavnému vaření patří určitě i kvalitní vybavení vaší kuchyně. Představujeme vám kuchyňský nůž na pečivo značky CS Solingen, se kterým pohodlně a rychle nakrájíte chléb nebo bagety. Nůž je vyroben z chrom-molybden-vanadiové oceli která je extrémně pevná a odolná proti korozi. Vše doplňuje měkčená, ergonomická rukojeť. Klíčové vlastnosti kuchyňského nože na pečivo CS Solingen ShikokuJedná se o kuchyňský nůž na pečivoJe vhodný na krájení chleba, baget nebo housekNůž CS Solingen je vyroben z chrom-molybden-vanadiové oceliJe odolný proti koroziCS Solingen má měkčenou ergonomickou rukojeťDélka čepele:20 cm (alza.cz)
Podobné produkty ako CS Solingen Nůž na pečivo 20cm SHIKOKU (CS-020767) , Orion nůž kuchyňský ker./uh cermaster 12,5 cm (831137)- materiál: nerezová ocel - ergonomická proti skluzová rukojeť - délka: 20 cm - série: Herne (patro.cz)
Podobné produkty ako CS-001278 Nůž krájecí 20cm STAR , Samura damascus 67 univerzální kuchyňský nůž 15 cm (snd67un)-Ocel: chrom-molybden-vanadium CrMoV15 -tvrdý materiál -čepel vydrží dlouho ostrá -krájení bez odporu -ergonomická protiskluzová rukojeť -délka: 14 cm (patro.cz)
Podobné produkty ako Sekáček 14 cm SHIKOKU , Orion nůž kuchyňský nerez/uh master 20 cm chefKaždý kousek je originál. Jedna z mnoha předností tohoto krásného prkénka, které je vyrobené z akácie – tvrdého a velmi odolného tropického dřeva. Jeho délka je přibližně 44 cm, ovšem každý kus se od ostatních liší svým tvarem i zabarvením.Má všestranné využití. Můžete jej použít nejen na krájení potravin, ale i k servírování a prezentaci připravených pokrmů, na rodinné oslavě i zahradní grilovačce. Výhodou je i snadná údržba, stačí jej lehce otřít a nechat uschnout na vzdušném místě. (4home.cz)
Podobné produkty ako Krájecí kuchyňské prkénko Akát, 44,5 x 18 x 1,9 cm , Orion nůž kuchyňský ker./uh cermaster 7,5 cm (831135)Nůž je určen k plátkování a porcování již tepelně upraveného masa. Dále se užívá ke krájení a porcování dalších produktů v syrovém i tepelně upraveném stavu. Specifikace: Praktický univerzální kuchyňský nůž Ideální pro plátkování a porcování potravin Materiál: nerezová ocel, tvrzený plast Délka: 16 cm (chefshop.cz_ine)
Podobné produkty ako Kuchyňský nůž F.Dick 16 cm , Victorinox kuchyňský nůž 15 cm, swiss modern, černý (6.9013.15b )Kuchařský nůž Victorinox vám umožní snadno a přesně: nakrájet syrové maso či ovoce bez úniku šťáv nakrájetrajská jablka na tenké plátky nakrájetkřupavý chléb zpracovat měkké i tvrdé druhy zeleniny naporcovat ryby očistit a nasekat cibuli stranou nože utřít česnek nebo nadrtit pepř apod. Ergonomická plastová rukojeť umožňuje snadnou manipulaci s nožem i snadné čištění. (chefshop.cz)
Podobné produkty ako Kuchyňský nůž Victorinox 15 cm , Orion nůž kuchyňský na chléb classic 17,5 cm (831160)Kuchařský nůž Victorinox vám umožní snadno a přesně: nakrájet syrové maso či ovoce bez úniku šťáv nakrájetrajská jablka na tenké plátky nakrájetkřupavý chléb zpracovat měkké i tvrdé druhy zeleniny naporcovat ryby očistit a nasekat cibuli stranou nože utřít česnek nebo nadrtit pepř apod. Ergonomická plastová rukojeť umožňuje snadnou manipulaci s nožem i snadné čištění. (chefshop.cz_ine)
Podobné produkty ako Kuchyňský nůž Victorinox 15 cm , Orion nůž kuchyňský nerez/uh motion 9 cm (831128)Nůž je určen k plátkování a porcování již tepelně upraveného masa. Dále se užívá ke krájení a porcování dalších produktů v syrovém i tepelně upraveném stavu. Specifikace: Praktický univerzální kuchyňský nůž Ideální pro plátkování a porcování potravin Materiál: nerezová ocel, tvrzený plast Délka: 16 cm (chefshop.cz_japan)
Podobné produkty ako Kuchyňský nůž F.Dick 16 cm , Samura mo-v kuchyňský nůž - sekáček 18 cm (snmvkns)Kuchařský nůž Victorinox vám umožní snadno a přesně: nakrájet syrové maso či ovoce bez úniku šťáv nakrájetrajská jablka na tenké plátky nakrájetkřupavý chléb zpracovat měkké i tvrdé druhy zeleniny naporcovat ryby očistit a nasekat cibuli stranou nože utřít česnek nebo nadrtit pepř apod. Ergonomická plastová rukojeť umožňuje snadnou manipulaci s nožem i snadné čištění. (chefshop.cz_japan)
Podobné produkty ako Kuchyňský nůž Victorinox 15 cm , Kds 1034 nůž kuchyňský 3 (8594861103403)Nůž je určen k plátkování a porcování již tepelně upraveného masa. Dále se užívá ke krájení a porcování dalších produktů v syrovém i tepelně upraveném stavu. Specifikace: Praktický univerzální kuchyňský nůž Ideální pro plátkování a porcování potravin Materiál: nerezová ocel, tvrzený plast Délka: 16 cm (chefshop.cz)
Podobné produkty ako Kuchyňský nůž F.Dick 16 cm , Kds 1044 nůž kuchyňský 4 (8594861104400)Krájecí nůž pro: - Mlýnek na maso HANDY, univerzální (643586) (tescoma.cz)
Podobné produkty ako Tescoma krájecí nůž pro 643586 , Kds 1064 nůž kuchyňský 6 (8594861106404)Kuchyňský nůž - vroubkovaný Kuchyňský vroubkovaný nůž vhodný ke krájení chleba a pečiva v originálním provedení. Rukojeť skvěle padne do ruky, tak bude krájení přesné a snadné. rozměr: 9,5 cm (heliumking.cz)
Podobné produkty ako Orion Kuchyňský nůž - vroubkovaný 9,5 cm , Samura damascus 67 kuchyňský nůž evropský šéfkuchař 20,8 cm (snd67knes)Kuchyňský nůž Classic je díky tenké a poměrně krátké čepeli ideální pro různorodé úkoly: k čištění, krájení a také k porcování. Je také vhodný na brambory, zeleninu, ovoce, maso, ryby nebo například pro přípravu studených mís. Série Classic Vysoce kvalitní kované nože vyrobené v Solingenu Perfektně vyvážené, s unikátní ergonomií Pro profesionální kuchaře a nadšence v kuchyni Černá rukojeť ze speciálního syntetického materiálu Klasický vzhled se třemi nýty, dobře padne do ruky Použita špičková německá legovaná ocel X50CrMoV15 Mimořádné ostří, které se snadno udržuje Tvrdost 58 HRC Rockwellovy stupnice Speciální proces broušení PEtec řízený počítačem Přesné ruční honování a leštění pro dokonalé ostří Přísná průběžná kontrola kvality, ostří kontrolováno laserem Standardní tvar záštity pro bezpečný úchop Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Bezproblémové hygienické uchycení střenek Nože lze mýt v myčce nádobí – doporučujeme však ruční mytí Široký sortiment, jenž vznikl ve spolupráci s profesionálními kuchaři Prodloužená záruka na výrobní a materiálové vady 15 let Série obdržela v USA významnou pečeť kvality a hygieny NSF Série nožů Classic perfektně prezentuje nožířské umění značky WÜSTHOF. Je nejoblíbenější řadou z nabídky značky WÜSTHOF, a to nejen pro vysoký komfort použití. Jde o klasické nože s nýtovanou rukojetí, jejichž čepele jsou kovány z jednoho kusu legované nerezové nožířské oceli X50CrMoV15. Díky použití vysoce kvalitních materiálů a preciznímu broušení se pyšní vysokou a dlouhotrvající ostrostí. Vysoce funkční nože Classic jsou vyrobené s velkou péčí až do posledního detailu. Přesně tak, jak se od nožů ze Solingenu očekává. Po prvním použití už nebudete chtít jiný nůž… Rukojeť nožů Classic je vyrobena z odolného syntetického materiálu v typickém designu se třemi nýty. Rukojeti byly navrženy v souladu s požadavky ergonomie, jsou určeny pro pohodlnou práci bez únavy. Kvalitní syntetika snese mytí v myčce nádobí, pro zachování kvality ostří však doporučujeme ruční mytí, které je pro kvalitní nože vhodnější. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF řízený počítačem slouží k tomu, aby byly nože perfektně ostré. Počítač za pomoci laseru proměří ostří nože a zadá robotu informace k perfektnímu nabroušení. Počítačová podpora výroby tak přináší nožům extrémně vysoký počáteční řezný výkon (po celé délce ostří) a jeho dlouhou životnost. Kvalita ostří je vysoká a co je důležité, snadno obnovitelná. V neposlední řadě nutno zmínit i významný certifikát NSF, který série Classic získala v USA. Cílem organizace NSF je ochrana veřejného zdraví a životního prostředí. Certifikuje mimo jiné i kuchyňské vybavení včetně nožů, které nejsou škodlivé pro lidské zdraví. Stejně tak je u výrobku testován i design, bezpečnost materiálu či použití. Logo NSF najdete na produktech, jejichž výroba je šetrná k životnímu prostředí a zbytečně ho nezatěžuje. Použité technologie a materiály K výrobě nožů WÜSTHOF je používána vysoce kvalitní německá ocel X50CrMoV15, jež má cca 0,5 procent uhlíku a jako legovací prvky chrom, molybden a vanad. Díky přidanému chromu je korozivzdorná, což je u kuchyňských nožů žádoucí. Z ocelového pásu kováním v zápustce vznikají precizní čepele. Ty jsou kaleny 15 minut při teplotě 1070 °C a posléze se ve dvou minutách prudce ochlazují na 60 °C. Následným popouštěním (proces pomalého ohřátí materiálu na teplotu 200 °C po dobu 45 minut) se čepel zbavuje vnitřního pnutí a stabilizuje se její martenzitická struktura. Čepel tak získává optimální požadovanou tvrdost 58° Rockwella a vyšší houževnatost. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF s názvem PEtec (Precision Edge Technology) zajišťuje ideální úhel ostří. Jde o špičkovou technologii, kdy jsou nože broušeny za pomoci robotů, které jsou řízeny a kontrolovány počítači. Výhodou tohoto postupu je přesná geometrie po celé délce ostří, pozoruhodný a extrémně vysoký počáteční řezný výkon nože, srovnatelný s ostrou břitvou, a v neposlední řadě dlouhá životnost ostří. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Standardní záštita je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy, chrání prsty před sklouznutím na ostří a zajišťuje přesné ovládání… (chefshop.cz_japan)
Podobné produkty ako Kuchyňský nůž 16 cm Classic WÜSTHOFTento klasický kuchařský nůž s délkou čepele 20 cm se jistě stane nepostradatelným pomocníkem ve vaší kuchyni. Je dokonale vyvážený, kovaný z jednoho kusu oceli a poskytne vám plnou ochranu prstů. Je ideální na krájení, sekání, plátkování a kostičkování všech druhů potravin díky široké zakřivené čepeli. Precizní krájení je umožněno sníženou hmotností nože. Ergonomická rukojeť se třemi odolnými nýty zajistí pohodlí a bezpečnost. Série Classic Vysoce kvalitní kované nože vyrobené v Solingenu Pro profesionální kuchaře a nadšence v kuchyni Černá rukojeť ze speciálního syntetického materiálu Klasický vzhled se třemi nýty, dobře padne do ruky Použita špičková německá legovaná ocel X50CrMoV15 Mimořádné ostří, které se snadno udržuje Tvrdost 58 HRC Rockwellovy stupnice Speciální proces broušení PEtec řízený počítačem Přesné ruční honování a leštění pro dokonalé ostří Přísná průběžná kontrola kvality, ostří kontrolováno laserem Standardní tvar záštity pro bezpečný úchop Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Bezproblémové hygienické uchycení střenek Nože lze mýt v myčce nádobí – doporučujeme však ruční mytí Široký sortiment, jenž vznikl ve spolupráci s profesionálními kuchaři Prodloužená záruka na výrobní a materiálové vady 15 let Série obdržela v USA významnou pečeť kvality a hygieny NSF Série nožů Classic perfektně prezentuje nožířské umění značky WÜSTHOF. Je nejoblíbenější řadou z nabídky značky WÜSTHOF, a to nejen pro vysoký komfort použití. Jde o klasické nože s nýtovanou rukojetí, jejichž čepele jsou kovány z jednoho kusu legované nerezové nožířské oceli X50CrMoV15. Díky použití vysoce kvalitních materiálů a preciznímu broušení se pyšní vysokou a dlouhotrvající ostrostí. Vysoce funkční nože Classic jsou vyrobené s velkou péčí až do posledního detailu. Přesně tak, jak se od nožů ze Solingenu očekává. Po prvním použití už nebudete chtít jiný nůž… Rukojeť nožů Classic je vyrobena z odolného syntetického materiálu v typickém designu se třemi nýty. Rukojeti byly navrženy v souladu s požadavky ergonomie, jsou určeny pro pohodlnou práci bez únavy. Kvalitní syntetika snese mytí v myčce nádobí, pro zachování kvality ostří však doporučujeme ruční mytí, které je pro kvalitní nože vhodnější. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF řízený počítačem slouží k tomu, aby byly nože perfektně ostré. Počítač za pomoci laseru proměří ostří nože a zadá robotu informace k perfektnímu nabroušení. Počítačová podpora výroby tak přináší nožům extrémně vysoký počáteční řezný výkon (po celé délce ostří) a jeho dlouhou životnost. Kvalita ostří je vysoká a co je důležité, snadno obnovitelná. Použité technologie a materiály K výrobě nožů WÜSTHOF je používána vysoce kvalitní německá ocel X50CrMoV15, jež má cca 0,5 procent uhlíku a jako legovací prvky chrom, molybden a vanad. Díky přidanému chromu je korozivzdorná, což je u kuchyňských nožů žádoucí. Z ocelového pásu kováním v zápustce vznikají precizní čepele. Ty jsou kaleny 15 minut při teplotě 1070 °C a posléze se ve dvou minutách prudce ochlazují na 60 °C. Následným popouštěním (proces pomalého ohřátí materiálu na teplotu 200 °C po dobu 45 minut) se čepel zbavuje vnitřního pnutí a stabilizuje se její martenzitická struktura. Čepel tak získává optimální požadovanou tvrdost 58° Rockwella a vyšší houževnatost. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF s názvem PEtec (Precision Edge Technology) zajišťuje ideální úhel ostří. Jde o špičkovou technologii, kdy jsou nože broušeny za pomoci robotů, které jsou řízeny a kontrolovány počítači. Výhodou tohoto postupu je přesná geometrie po celé délce ostří, pozoruhodný a extrémně vysoký počáteční řezný výkon nože, srovnatelný s ostrou břitvou, a v neposlední řadě dlouhá životnost ostří. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Standardní záštita je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy, chrání prsty před sklouznutím na ostří a zajišťuje přesné ovládání nože. Ergonomická rukojeť je vyrobena z odolného syntetického materiálu, který je nerozbitný, odolný proti nárazu či potravinovým kyselinám. Lze ji mýt v myčce nádobí. Střenky jsou ke stopce přichyceny třemi nýty. Dokonalé slícování jednotlivých částí brání zachycování usazenin a bakterií, nože tak splňují hygienické normy. Broušení nožů… (chefshop.cz_japan)
Podobné produkty ako Kuchyňský nůž WÜSTHOF Classic 20 cmKuchyňský nůž ZWILLING® Pro je praktický nůž střední velikosti s vroubkovaným ostřím pro všestranné použití. Snadno s ním nakrájíte například tvrdou uzeninu, sýr či syrovou zeleninu. Vytváří chutné plátky. Praktický pro studené obědy či piknik. Série ZWILLING® Pro Kombinace inovativní technologie, tradičního vzhledu a dokonalé přesnosti Ostří v sobě mísí japonskou a evropskou kulturu krájení Zakřivený tvar záštity Pro Touch pro pohodlnější, přesné a bezpečné ovládání Rukojeť ze syntetiky, klasický design tří nýtů Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Speciální ocel vyráběná pro společnost ZWILLING J. A. Henckels FRIODUR® - čepel kalená mrazem SIGMAFORGE® - kovaný z jednoho kusu Tvrdost cca 57 HRC podle Rockwella Ručně broušené Kontrola ostří laserem Lze mýt v myčce nádobí, doporučujeme ruční mytí Solingenská značka ZWILLING neustále přináší inovace do svých výrobků. S téměř třemi stoletími zkušeností a s pomocí italského architekta a designéra Matteo Thuna vytvořila německá společnost ZWILLING J. A. Henckels sérii nožů ZWILLING® Pro, která mísí tradiční vzhled rukojeti se třemi nýty s inovativním tvarem záštity nože. Tato zakřivená záštita umožňuje bezkonkurenční pohodlí při řezání kolébkovým pohybem. V případě série nožů ZWILLING® Pro zvažovali designéři společnosti hned několik hledisek: vzhled, formu, funkci, materiál a také pocit vznikající při jejich používání. Smísením tradice a inovací nakonec vznikla fenomenální série nožů špičkové kvality a perfektního tvaru s ostřím kombinujícím evropskou a japonskou kulturu krájení. Štíhlá rukojeť intuitivně navede k bezpečnému úchopu, nože jsou ostré, pohodlné na uchopení a dlouho vydrží. Použité technologie a materiály Pro výrobu nožů se používá speciální vysoce kvalitní ocel s optimálním množstvím chromu a uhlíku vyráběná dle specifických požadavků výlučně pro společnost ZWILLING J. A. Henckels. Tato ocel s tvrdostí cca 57 HRC podle Rockwella je pružná, má dobrý počáteční řezný výkon, dlouhou životnost ostří a perfektní odolnost vůči korozi. Nože z této speciální oceli se navíc snadno ostří. Potvrzením správného „receptu“ na její výrobu je fakt, že z ní již bylo vyrobeno přes 100 milionů nožů beze změny chemického složení. Vlastnosti oceli jsou pro účely výroby nožů navíc ještě vylepšeny speciální patentovanou metodou tvrzení FRIODUR®, kdy se ocel po zahřátí na teplotu přes 1000 °C a zakalení zamražuje na -70 °C a pak ještě dvakrát ohřívá na teplotu cca 250 °C. Výsledná molekulární struktura významně zvyšuje tvrdost, houževnatost a odolnost nože proti korozi. Čepel nože je kována z jednoho kusu oceli metodou SIGMAFORGE®, která vylepšuje vlastnosti oceli. Tímto způsobem prokované čepele mají hustější a homogennější strukturu, což zajišťuje větší pevnost, houževnatost a odolnost ostří proti otupení. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože pak přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Záštita Pro Touch je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy a zajišťuje přesné ovládání nože. Kování na záštitě u nožů ZWILLING® Pro plynule přechází do horní části rikasa pro ještě pohodlnější úchop. Ergonomická rukojeť je vyrobena z odolného syntetického materiálu, který je nerozbitný, odolný proti nárazu či potravinovým kyselinám. Lze ji mýt v myčce nádobí. Střenky jsou ke stopce přichyceny třemi nýty. Dokonalé slícování jednotlivých částí brání zachycování usazenin a bakterií, nože tak splňují přísné hygienické normy. Údržba nožů ZWILLING Nože s plastovými rukojeťmi lze mýt v myčce nádobí, je však doporučováno ruční mytí, které je k noži šetrnější. Upřednostňujete-li přeci jen mytí v myčce nádobí, mějte prosím na mysli, že vysoce kvalitní nože mohou být poškozeny, narazí-li během procesu mytí na jiné příbory, hrnce nebo pánve. Při vkládání nádobí do myčky je tedy nezbytné zkontrolovat, zda se ostří nožů nemohou dotýkat jiných předmětů. Výrobce také doporučuje pro případné použití myčky ekonomický program s teplotou maximálně do 55 °C. Broušení nožů ZWILLING Každý nůž je potřeba čas od času nabrousit. A vzhledem k tomu, že broušení nožů s vroubkovaným ostřím je specifické, doporučujeme broušení u odborníků. Nabízíme tedy originální broušení přímo u výrobce - zajistíme odeslání nože do… (chefshop.cz)
Podobné produkty ako Kuchyňský nůž 13 cm ZWILLING® ProKuchařský nůž Victorinox vám umožní snadno a přesně: nakrájet syrové maso či ovoce bez úniku šťáv nakrájetrajská jablka na tenké plátky nakrájetkřupavý chléb zpracovat měkké i tvrdé druhy zeleniny naporcovat ryby očistit a nasekat cibuli stranou nože utřít česnek nebo nadrtit pepř apod. Ergonomická plastová rukojeť umožňuje snadnou manipulaci s nožem i snadné čištění. (chefshop.cz)
Podobné produkty ako Kuchyňský nůž Victorinox 19 cm černýKuchyňský nůž ZWILLING® Pro je praktický nůž střední velikosti s vroubkovaným ostřím pro všestranné použití. Snadno s ním nakrájíte například tvrdou uzeninu, sýr či syrovou zeleninu. Vytváří chutné plátky. Praktický pro studené obědy či piknik. Série ZWILLING® Pro Kombinace inovativní technologie, tradičního vzhledu a dokonalé přesnosti Ostří v sobě mísí japonskou a evropskou kulturu krájení Zakřivený tvar záštity Pro Touch pro pohodlnější, přesné a bezpečné ovládání Rukojeť ze syntetiky, klasický design tří nýtů Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Speciální ocel vyráběná pro společnost ZWILLING J. A. Henckels FRIODUR® - čepel kalená mrazem SIGMAFORGE® - kovaný z jednoho kusu Tvrdost cca 57 HRC podle Rockwella Ručně broušené Kontrola ostří laserem Lze mýt v myčce nádobí, doporučujeme ruční mytí Solingenská značka ZWILLING neustále přináší inovace do svých výrobků. S téměř třemi stoletími zkušeností a s pomocí italského architekta a designéra Matteo Thuna vytvořila německá společnost ZWILLING J. A. Henckels sérii nožů ZWILLING® Pro, která mísí tradiční vzhled rukojeti se třemi nýty s inovativním tvarem záštity nože. Tato zakřivená záštita umožňuje bezkonkurenční pohodlí při řezání kolébkovým pohybem. V případě série nožů ZWILLING® Pro zvažovali designéři společnosti hned několik hledisek: vzhled, formu, funkci, materiál a také pocit vznikající při jejich používání. Smísením tradice a inovací nakonec vznikla fenomenální série nožů špičkové kvality a perfektního tvaru s ostřím kombinujícím evropskou a japonskou kulturu krájení. Štíhlá rukojeť intuitivně navede k bezpečnému úchopu, nože jsou ostré, pohodlné na uchopení a dlouho vydrží. Použité technologie a materiály Pro výrobu nožů se používá speciální vysoce kvalitní ocel s optimálním množstvím chromu a uhlíku vyráběná dle specifických požadavků výlučně pro společnost ZWILLING J. A. Henckels. Tato ocel s tvrdostí cca 57 HRC podle Rockwella je pružná, má dobrý počáteční řezný výkon, dlouhou životnost ostří a perfektní odolnost vůči korozi. Nože z této speciální oceli se navíc snadno ostří. Potvrzením správného „receptu“ na její výrobu je fakt, že z ní již bylo vyrobeno přes 100 milionů nožů beze změny chemického složení. Vlastnosti oceli jsou pro účely výroby nožů navíc ještě vylepšeny speciální patentovanou metodou tvrzení FRIODUR®, kdy se ocel po zahřátí na teplotu přes 1000 °C a zakalení zamražuje na -70 °C a pak ještě dvakrát ohřívá na teplotu cca 250 °C. Výsledná molekulární struktura významně zvyšuje tvrdost, houževnatost a odolnost nože proti korozi. Čepel nože je kována z jednoho kusu oceli metodou SIGMAFORGE®, která vylepšuje vlastnosti oceli. Tímto způsobem prokované čepele mají hustější a homogennější strukturu, což zajišťuje větší pevnost, houževnatost a odolnost ostří proti otupení. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože pak přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Záštita Pro Touch je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy a zajišťuje přesné ovládání nože. Kování na záštitě u nožů ZWILLING® Pro plynule přechází do horní části rikasa pro ještě pohodlnější úchop. Ergonomická rukojeť je vyrobena z odolného syntetického materiálu, který je nerozbitný, odolný proti nárazu či potravinovým kyselinám. Lze ji mýt v myčce nádobí. Střenky jsou ke stopce přichyceny třemi nýty. Dokonalé slícování jednotlivých částí brání zachycování usazenin a bakterií, nože tak splňují přísné hygienické normy. Údržba nožů ZWILLING Nože s plastovými rukojeťmi lze mýt v myčce nádobí, je však doporučováno ruční mytí, které je k noži šetrnější. Upřednostňujete-li přeci jen mytí v myčce nádobí, mějte prosím na mysli, že vysoce kvalitní nože mohou být poškozeny, narazí-li během procesu mytí na jiné příbory, hrnce nebo pánve. Při vkládání nádobí do myčky je tedy nezbytné zkontrolovat, zda se ostří nožů nemohou dotýkat jiných předmětů. Výrobce také doporučuje pro případné použití myčky ekonomický program s teplotou maximálně do 55 °C. Broušení nožů ZWILLING Každý nůž je potřeba čas od času nabrousit. A vzhledem k tomu, že broušení nožů s vroubkovaným ostřím je specifické, doporučujeme broušení u odborníků. Nabízíme tedy originální broušení přímo u výrobce - zajistíme odeslání nože do… (chefshop.cz_ine)
Podobné produkty ako Kuchyňský nůž 13 cm ZWILLING® ProKuchyňský nůž Classic je díky tenké a poměrně krátké čepeli ideální pro různorodé úkoly: k čištění, krájení a také k porcování. Je také vhodný na brambory, zeleninu, ovoce, maso, ryby nebo například pro přípravu studených mís. Série Classic Vysoce kvalitní kované nože vyrobené v Solingenu Perfektně vyvážené, s unikátní ergonomií Pro profesionální kuchaře a nadšence v kuchyni Černá rukojeť ze speciálního syntetického materiálu Klasický vzhled se třemi nýty, dobře padne do ruky Použita špičková německá legovaná ocel X50CrMoV15 Mimořádné ostří, které se snadno udržuje Tvrdost 58 HRC Rockwellovy stupnice Speciální proces broušení PEtec řízený počítačem Přesné ruční honování a leštění pro dokonalé ostří Přísná průběžná kontrola kvality, ostří kontrolováno laserem Standardní tvar záštity pro bezpečný úchop Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Bezproblémové hygienické uchycení střenek Nože lze mýt v myčce nádobí – doporučujeme však ruční mytí Široký sortiment, jenž vznikl ve spolupráci s profesionálními kuchaři Prodloužená záruka na výrobní a materiálové vady 15 let Série obdržela v USA významnou pečeť kvality a hygieny NSF Série nožů Classic perfektně prezentuje nožířské umění značky WÜSTHOF. Je nejoblíbenější řadou z nabídky značky WÜSTHOF, a to nejen pro vysoký komfort použití. Jde o klasické nože s nýtovanou rukojetí, jejichž čepele jsou kovány z jednoho kusu legované nerezové nožířské oceli X50CrMoV15. Díky použití vysoce kvalitních materiálů a preciznímu broušení se pyšní vysokou a dlouhotrvající ostrostí. Vysoce funkční nože Classic jsou vyrobené s velkou péčí až do posledního detailu. Přesně tak, jak se od nožů ze Solingenu očekává. Po prvním použití už nebudete chtít jiný nůž… Rukojeť nožů Classic je vyrobena z odolného syntetického materiálu v typickém designu se třemi nýty. Rukojeti byly navrženy v souladu s požadavky ergonomie, jsou určeny pro pohodlnou práci bez únavy. Kvalitní syntetika snese mytí v myčce nádobí, pro zachování kvality ostří však doporučujeme ruční mytí, které je pro kvalitní nože vhodnější. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF řízený počítačem slouží k tomu, aby byly nože perfektně ostré. Počítač za pomoci laseru proměří ostří nože a zadá robotu informace k perfektnímu nabroušení. Počítačová podpora výroby tak přináší nožům extrémně vysoký počáteční řezný výkon (po celé délce ostří) a jeho dlouhou životnost. Kvalita ostří je vysoká a co je důležité, snadno obnovitelná. V neposlední řadě nutno zmínit i významný certifikát NSF, který série Classic získala v USA. Cílem organizace NSF je ochrana veřejného zdraví a životního prostředí. Certifikuje mimo jiné i kuchyňské vybavení včetně nožů, které nejsou škodlivé pro lidské zdraví. Stejně tak je u výrobku testován i design, bezpečnost materiálu či použití. Logo NSF najdete na produktech, jejichž výroba je šetrná k životnímu prostředí a zbytečně ho nezatěžuje. Použité technologie a materiály K výrobě nožů WÜSTHOF je používána vysoce kvalitní německá ocel X50CrMoV15, jež má cca 0,5 procent uhlíku a jako legovací prvky chrom, molybden a vanad. Díky přidanému chromu je korozivzdorná, což je u kuchyňských nožů žádoucí. Z ocelového pásu kováním v zápustce vznikají precizní čepele. Ty jsou kaleny 15 minut při teplotě 1070 °C a posléze se ve dvou minutách prudce ochlazují na 60 °C. Následným popouštěním (proces pomalého ohřátí materiálu na teplotu 200 °C po dobu 45 minut) se čepel zbavuje vnitřního pnutí a stabilizuje se její martenzitická struktura. Čepel tak získává optimální požadovanou tvrdost 58° Rockwella a vyšší houževnatost. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF s názvem PEtec (Precision Edge Technology) zajišťuje ideální úhel ostří. Jde o špičkovou technologii, kdy jsou nože broušeny za pomoci robotů, které jsou řízeny a kontrolovány počítači. Výhodou tohoto postupu je přesná geometrie po celé délce ostří, pozoruhodný a extrémně vysoký počáteční řezný výkon nože, srovnatelný s ostrou břitvou, a v neposlední řadě dlouhá životnost ostří. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Standardní záštita je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy, chrání prsty před sklouznutím na ostří a zajišťuje přesné ovládání… (chefshop.cz_ine)
Podobné produkty ako Kuchyňský nůž 16 cm Classic WÜSTHOFTento klasický kuchařský nůž s délkou čepele 20 cm se jistě stane nepostradatelným pomocníkem ve vaší kuchyni. Je dokonale vyvážený, kovaný z jednoho kusu oceli a poskytne vám plnou ochranu prstů. Je ideální na krájení, sekání, plátkování a kostičkování všech druhů potravin díky široké zakřivené čepeli. Precizní krájení je umožněno sníženou hmotností nože. Ergonomická rukojeť se třemi odolnými nýty zajistí pohodlí a bezpečnost. Série Classic Vysoce kvalitní kované nože vyrobené v Solingenu Pro profesionální kuchaře a nadšence v kuchyni Černá rukojeť ze speciálního syntetického materiálu Klasický vzhled se třemi nýty, dobře padne do ruky Použita špičková německá legovaná ocel X50CrMoV15 Mimořádné ostří, které se snadno udržuje Tvrdost 58 HRC Rockwellovy stupnice Speciální proces broušení PEtec řízený počítačem Přesné ruční honování a leštění pro dokonalé ostří Přísná průběžná kontrola kvality, ostří kontrolováno laserem Standardní tvar záštity pro bezpečný úchop Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Bezproblémové hygienické uchycení střenek Nože lze mýt v myčce nádobí – doporučujeme však ruční mytí Široký sortiment, jenž vznikl ve spolupráci s profesionálními kuchaři Prodloužená záruka na výrobní a materiálové vady 15 let Série obdržela v USA významnou pečeť kvality a hygieny NSF Série nožů Classic perfektně prezentuje nožířské umění značky WÜSTHOF. Je nejoblíbenější řadou z nabídky značky WÜSTHOF, a to nejen pro vysoký komfort použití. Jde o klasické nože s nýtovanou rukojetí, jejichž čepele jsou kovány z jednoho kusu legované nerezové nožířské oceli X50CrMoV15. Díky použití vysoce kvalitních materiálů a preciznímu broušení se pyšní vysokou a dlouhotrvající ostrostí. Vysoce funkční nože Classic jsou vyrobené s velkou péčí až do posledního detailu. Přesně tak, jak se od nožů ze Solingenu očekává. Po prvním použití už nebudete chtít jiný nůž… Rukojeť nožů Classic je vyrobena z odolného syntetického materiálu v typickém designu se třemi nýty. Rukojeti byly navrženy v souladu s požadavky ergonomie, jsou určeny pro pohodlnou práci bez únavy. Kvalitní syntetika snese mytí v myčce nádobí, pro zachování kvality ostří však doporučujeme ruční mytí, které je pro kvalitní nože vhodnější. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF řízený počítačem slouží k tomu, aby byly nože perfektně ostré. Počítač za pomoci laseru proměří ostří nože a zadá robotu informace k perfektnímu nabroušení. Počítačová podpora výroby tak přináší nožům extrémně vysoký počáteční řezný výkon (po celé délce ostří) a jeho dlouhou životnost. Kvalita ostří je vysoká a co je důležité, snadno obnovitelná. Použité technologie a materiály K výrobě nožů WÜSTHOF je používána vysoce kvalitní německá ocel X50CrMoV15, jež má cca 0,5 procent uhlíku a jako legovací prvky chrom, molybden a vanad. Díky přidanému chromu je korozivzdorná, což je u kuchyňských nožů žádoucí. Z ocelového pásu kováním v zápustce vznikají precizní čepele. Ty jsou kaleny 15 minut při teplotě 1070 °C a posléze se ve dvou minutách prudce ochlazují na 60 °C. Následným popouštěním (proces pomalého ohřátí materiálu na teplotu 200 °C po dobu 45 minut) se čepel zbavuje vnitřního pnutí a stabilizuje se její martenzitická struktura. Čepel tak získává optimální požadovanou tvrdost 58° Rockwella a vyšší houževnatost. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF s názvem PEtec (Precision Edge Technology) zajišťuje ideální úhel ostří. Jde o špičkovou technologii, kdy jsou nože broušeny za pomoci robotů, které jsou řízeny a kontrolovány počítači. Výhodou tohoto postupu je přesná geometrie po celé délce ostří, pozoruhodný a extrémně vysoký počáteční řezný výkon nože, srovnatelný s ostrou břitvou, a v neposlední řadě dlouhá životnost ostří. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Standardní záštita je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy, chrání prsty před sklouznutím na ostří a zajišťuje přesné ovládání nože. Ergonomická rukojeť je vyrobena z odolného syntetického materiálu, který je nerozbitný, odolný proti nárazu či potravinovým kyselinám. Lze ji mýt v myčce nádobí. Střenky jsou ke stopce přichyceny třemi nýty. Dokonalé slícování jednotlivých částí brání zachycování usazenin a bakterií, nože tak splňují hygienické normy. Broušení nožů… (chefshop.cz_ine)
Podobné produkty ako Kuchyňský nůž WÜSTHOF Classic 20 cmKuchařský nůž Victorinox vám umožní snadno a přesně: nakrájet syrové maso či ovoce bez úniku šťáv nakrájetrajská jablka na tenké plátky nakrájetkřupavý chléb zpracovat měkké i tvrdé druhy zeleniny naporcovat ryby očistit a nasekat cibuli stranou nože utřít česnek nebo nadrtit pepř apod. Ergonomická plastová rukojeť umožňuje snadnou manipulaci s nožem i snadné čištění. (chefshop.cz_ine)
Podobné produkty ako Kuchyňský nůž Victorinox 19 cm černýKuchyňský nůž ZWILLING® Pro je praktický nůž střední velikosti s vroubkovaným ostřím pro všestranné použití. Snadno s ním nakrájíte například tvrdou uzeninu, sýr či syrovou zeleninu. Vytváří chutné plátky. Praktický pro studené obědy či piknik. Série ZWILLING® Pro Kombinace inovativní technologie, tradičního vzhledu a dokonalé přesnosti Ostří v sobě mísí japonskou a evropskou kulturu krájení Zakřivený tvar záštity Pro Touch pro pohodlnější, přesné a bezpečné ovládání Rukojeť ze syntetiky, klasický design tří nýtů Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Speciální ocel vyráběná pro společnost ZWILLING J. A. Henckels FRIODUR® - čepel kalená mrazem SIGMAFORGE® - kovaný z jednoho kusu Tvrdost cca 57 HRC podle Rockwella Ručně broušené Kontrola ostří laserem Lze mýt v myčce nádobí, doporučujeme ruční mytí Solingenská značka ZWILLING neustále přináší inovace do svých výrobků. S téměř třemi stoletími zkušeností a s pomocí italského architekta a designéra Matteo Thuna vytvořila německá společnost ZWILLING J. A. Henckels sérii nožů ZWILLING® Pro, která mísí tradiční vzhled rukojeti se třemi nýty s inovativním tvarem záštity nože. Tato zakřivená záštita umožňuje bezkonkurenční pohodlí při řezání kolébkovým pohybem. V případě série nožů ZWILLING® Pro zvažovali designéři společnosti hned několik hledisek: vzhled, formu, funkci, materiál a také pocit vznikající při jejich používání. Smísením tradice a inovací nakonec vznikla fenomenální série nožů špičkové kvality a perfektního tvaru s ostřím kombinujícím evropskou a japonskou kulturu krájení. Štíhlá rukojeť intuitivně navede k bezpečnému úchopu, nože jsou ostré, pohodlné na uchopení a dlouho vydrží. Použité technologie a materiály Pro výrobu nožů se používá speciální vysoce kvalitní ocel s optimálním množstvím chromu a uhlíku vyráběná dle specifických požadavků výlučně pro společnost ZWILLING J. A. Henckels. Tato ocel s tvrdostí cca 57 HRC podle Rockwella je pružná, má dobrý počáteční řezný výkon, dlouhou životnost ostří a perfektní odolnost vůči korozi. Nože z této speciální oceli se navíc snadno ostří. Potvrzením správného „receptu“ na její výrobu je fakt, že z ní již bylo vyrobeno přes 100 milionů nožů beze změny chemického složení. Vlastnosti oceli jsou pro účely výroby nožů navíc ještě vylepšeny speciální patentovanou metodou tvrzení FRIODUR®, kdy se ocel po zahřátí na teplotu přes 1000 °C a zakalení zamražuje na -70 °C a pak ještě dvakrát ohřívá na teplotu cca 250 °C. Výsledná molekulární struktura významně zvyšuje tvrdost, houževnatost a odolnost nože proti korozi. Čepel nože je kována z jednoho kusu oceli metodou SIGMAFORGE®, která vylepšuje vlastnosti oceli. Tímto způsobem prokované čepele mají hustější a homogennější strukturu, což zajišťuje větší pevnost, houževnatost a odolnost ostří proti otupení. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože pak přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Záštita Pro Touch je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy a zajišťuje přesné ovládání nože. Kování na záštitě u nožů ZWILLING® Pro plynule přechází do horní části rikasa pro ještě pohodlnější úchop. Ergonomická rukojeť je vyrobena z odolného syntetického materiálu, který je nerozbitný, odolný proti nárazu či potravinovým kyselinám. Lze ji mýt v myčce nádobí. Střenky jsou ke stopce přichyceny třemi nýty. Dokonalé slícování jednotlivých částí brání zachycování usazenin a bakterií, nože tak splňují přísné hygienické normy. Údržba nožů ZWILLING Nože s plastovými rukojeťmi lze mýt v myčce nádobí, je však doporučováno ruční mytí, které je k noži šetrnější. Upřednostňujete-li přeci jen mytí v myčce nádobí, mějte prosím na mysli, že vysoce kvalitní nože mohou být poškozeny, narazí-li během procesu mytí na jiné příbory, hrnce nebo pánve. Při vkládání nádobí do myčky je tedy nezbytné zkontrolovat, zda se ostří nožů nemohou dotýkat jiných předmětů. Výrobce také doporučuje pro případné použití myčky ekonomický program s teplotou maximálně do 55 °C. Broušení nožů ZWILLING Každý nůž je potřeba čas od času nabrousit. A vzhledem k tomu, že broušení nožů s vroubkovaným ostřím je specifické, doporučujeme broušení u odborníků. Nabízíme tedy originální broušení přímo u výrobce - zajistíme odeslání nože do… (chefshop.cz_japan)
Podobné produkty ako Kuchyňský nůž 13 cm ZWILLING® ProKuchařský nůž Victorinox vám umožní snadno a přesně: nakrájet syrové maso či ovoce bez úniku šťáv nakrájetrajská jablka na tenké plátky nakrájetkřupavý chléb zpracovat měkké i tvrdé druhy zeleniny naporcovat ryby očistit a nasekat cibuli stranou nože utřít česnek nebo nadrtit pepř apod. Ergonomická plastová rukojeť umožňuje snadnou manipulaci s nožem i snadné čištění. (chefshop.cz_japan)
Podobné produkty ako Kuchyňský nůž Victorinox 19 cm černýTento klasický kuchařský nůž s délkou čepele 20 cm se jistě stane nepostradatelným pomocníkem ve vaší kuchyni. Je dokonale vyvážený, kovaný z jednoho kusu oceli a poskytne vám plnou ochranu prstů. Je ideální na krájení, sekání, plátkování a kostičkování všech druhů potravin díky široké zakřivené čepeli. Precizní krájení je umožněno sníženou hmotností nože. Ergonomická rukojeť se třemi odolnými nýty zajistí pohodlí a bezpečnost. Série Classic Vysoce kvalitní kované nože vyrobené v Solingenu Pro profesionální kuchaře a nadšence v kuchyni Černá rukojeť ze speciálního syntetického materiálu Klasický vzhled se třemi nýty, dobře padne do ruky Použita špičková německá legovaná ocel X50CrMoV15 Mimořádné ostří, které se snadno udržuje Tvrdost 58 HRC Rockwellovy stupnice Speciální proces broušení PEtec řízený počítačem Přesné ruční honování a leštění pro dokonalé ostří Přísná průběžná kontrola kvality, ostří kontrolováno laserem Standardní tvar záštity pro bezpečný úchop Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Bezproblémové hygienické uchycení střenek Nože lze mýt v myčce nádobí – doporučujeme však ruční mytí Široký sortiment, jenž vznikl ve spolupráci s profesionálními kuchaři Prodloužená záruka na výrobní a materiálové vady 15 let Série obdržela v USA významnou pečeť kvality a hygieny NSF Série nožů Classic perfektně prezentuje nožířské umění značky WÜSTHOF. Je nejoblíbenější řadou z nabídky značky WÜSTHOF, a to nejen pro vysoký komfort použití. Jde o klasické nože s nýtovanou rukojetí, jejichž čepele jsou kovány z jednoho kusu legované nerezové nožířské oceli X50CrMoV15. Díky použití vysoce kvalitních materiálů a preciznímu broušení se pyšní vysokou a dlouhotrvající ostrostí. Vysoce funkční nože Classic jsou vyrobené s velkou péčí až do posledního detailu. Přesně tak, jak se od nožů ze Solingenu očekává. Po prvním použití už nebudete chtít jiný nůž… Rukojeť nožů Classic je vyrobena z odolného syntetického materiálu v typickém designu se třemi nýty. Rukojeti byly navrženy v souladu s požadavky ergonomie, jsou určeny pro pohodlnou práci bez únavy. Kvalitní syntetika snese mytí v myčce nádobí, pro zachování kvality ostří však doporučujeme ruční mytí, které je pro kvalitní nože vhodnější. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF řízený počítačem slouží k tomu, aby byly nože perfektně ostré. Počítač za pomoci laseru proměří ostří nože a zadá robotu informace k perfektnímu nabroušení. Počítačová podpora výroby tak přináší nožům extrémně vysoký počáteční řezný výkon (po celé délce ostří) a jeho dlouhou životnost. Kvalita ostří je vysoká a co je důležité, snadno obnovitelná. Použité technologie a materiály K výrobě nožů WÜSTHOF je používána vysoce kvalitní německá ocel X50CrMoV15, jež má cca 0,5 procent uhlíku a jako legovací prvky chrom, molybden a vanad. Díky přidanému chromu je korozivzdorná, což je u kuchyňských nožů žádoucí. Z ocelového pásu kováním v zápustce vznikají precizní čepele. Ty jsou kaleny 15 minut při teplotě 1070 °C a posléze se ve dvou minutách prudce ochlazují na 60 °C. Následným popouštěním (proces pomalého ohřátí materiálu na teplotu 200 °C po dobu 45 minut) se čepel zbavuje vnitřního pnutí a stabilizuje se její martenzitická struktura. Čepel tak získává optimální požadovanou tvrdost 58° Rockwella a vyšší houževnatost. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF s názvem PEtec (Precision Edge Technology) zajišťuje ideální úhel ostří. Jde o špičkovou technologii, kdy jsou nože broušeny za pomoci robotů, které jsou řízeny a kontrolovány počítači. Výhodou tohoto postupu je přesná geometrie po celé délce ostří, pozoruhodný a extrémně vysoký počáteční řezný výkon nože, srovnatelný s ostrou břitvou, a v neposlední řadě dlouhá životnost ostří. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Standardní záštita je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy, chrání prsty před sklouznutím na ostří a zajišťuje přesné ovládání nože. Ergonomická rukojeť je vyrobena z odolného syntetického materiálu, který je nerozbitný, odolný proti nárazu či potravinovým kyselinám. Lze ji mýt v myčce nádobí. Střenky jsou ke stopce přichyceny třemi nýty. Dokonalé slícování jednotlivých částí brání zachycování usazenin a bakterií, nože tak splňují hygienické normy. Broušení nožů… (chefshop.cz)
Podobné produkty ako Kuchyňský nůž WÜSTHOF Classic 20 cmKuchyňský nůž Classic je díky tenké a poměrně krátké čepeli ideální pro různorodé úkoly: k čištění, krájení a také k porcování. Je také vhodný na brambory, zeleninu, ovoce, maso, ryby nebo například pro přípravu studených mís. Série Classic Vysoce kvalitní kované nože vyrobené v Solingenu Perfektně vyvážené, s unikátní ergonomií Pro profesionální kuchaře a nadšence v kuchyni Černá rukojeť ze speciálního syntetického materiálu Klasický vzhled se třemi nýty, dobře padne do ruky Použita špičková německá legovaná ocel X50CrMoV15 Mimořádné ostří, které se snadno udržuje Tvrdost 58 HRC Rockwellovy stupnice Speciální proces broušení PEtec řízený počítačem Přesné ruční honování a leštění pro dokonalé ostří Přísná průběžná kontrola kvality, ostří kontrolováno laserem Standardní tvar záštity pro bezpečný úchop Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Bezproblémové hygienické uchycení střenek Nože lze mýt v myčce nádobí – doporučujeme však ruční mytí Široký sortiment, jenž vznikl ve spolupráci s profesionálními kuchaři Prodloužená záruka na výrobní a materiálové vady 15 let Série obdržela v USA významnou pečeť kvality a hygieny NSF Série nožů Classic perfektně prezentuje nožířské umění značky WÜSTHOF. Je nejoblíbenější řadou z nabídky značky WÜSTHOF, a to nejen pro vysoký komfort použití. Jde o klasické nože s nýtovanou rukojetí, jejichž čepele jsou kovány z jednoho kusu legované nerezové nožířské oceli X50CrMoV15. Díky použití vysoce kvalitních materiálů a preciznímu broušení se pyšní vysokou a dlouhotrvající ostrostí. Vysoce funkční nože Classic jsou vyrobené s velkou péčí až do posledního detailu. Přesně tak, jak se od nožů ze Solingenu očekává. Po prvním použití už nebudete chtít jiný nůž… Rukojeť nožů Classic je vyrobena z odolného syntetického materiálu v typickém designu se třemi nýty. Rukojeti byly navrženy v souladu s požadavky ergonomie, jsou určeny pro pohodlnou práci bez únavy. Kvalitní syntetika snese mytí v myčce nádobí, pro zachování kvality ostří však doporučujeme ruční mytí, které je pro kvalitní nože vhodnější. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF řízený počítačem slouží k tomu, aby byly nože perfektně ostré. Počítač za pomoci laseru proměří ostří nože a zadá robotu informace k perfektnímu nabroušení. Počítačová podpora výroby tak přináší nožům extrémně vysoký počáteční řezný výkon (po celé délce ostří) a jeho dlouhou životnost. Kvalita ostří je vysoká a co je důležité, snadno obnovitelná. V neposlední řadě nutno zmínit i významný certifikát NSF, který série Classic získala v USA. Cílem organizace NSF je ochrana veřejného zdraví a životního prostředí. Certifikuje mimo jiné i kuchyňské vybavení včetně nožů, které nejsou škodlivé pro lidské zdraví. Stejně tak je u výrobku testován i design, bezpečnost materiálu či použití. Logo NSF najdete na produktech, jejichž výroba je šetrná k životnímu prostředí a zbytečně ho nezatěžuje. Použité technologie a materiály K výrobě nožů WÜSTHOF je používána vysoce kvalitní německá ocel X50CrMoV15, jež má cca 0,5 procent uhlíku a jako legovací prvky chrom, molybden a vanad. Díky přidanému chromu je korozivzdorná, což je u kuchyňských nožů žádoucí. Z ocelového pásu kováním v zápustce vznikají precizní čepele. Ty jsou kaleny 15 minut při teplotě 1070 °C a posléze se ve dvou minutách prudce ochlazují na 60 °C. Následným popouštěním (proces pomalého ohřátí materiálu na teplotu 200 °C po dobu 45 minut) se čepel zbavuje vnitřního pnutí a stabilizuje se její martenzitická struktura. Čepel tak získává optimální požadovanou tvrdost 58° Rockwella a vyšší houževnatost. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF s názvem PEtec (Precision Edge Technology) zajišťuje ideální úhel ostří. Jde o špičkovou technologii, kdy jsou nože broušeny za pomoci robotů, které jsou řízeny a kontrolovány počítači. Výhodou tohoto postupu je přesná geometrie po celé délce ostří, pozoruhodný a extrémně vysoký počáteční řezný výkon nože, srovnatelný s ostrou břitvou, a v neposlední řadě dlouhá životnost ostří. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Standardní záštita je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy, chrání prsty před sklouznutím na ostří a zajišťuje přesné ovládání… (chefshop.cz)
Podobné produkty ako Kuchyňský nůž 16 cm Classic WÜSTHOFOrion Nůž kuchyňský CERMASTER 12,5 cm s tvarovaným držadlem se bude v kuchyni hodit každému. Keramická čepel je extrémně ostrá a zároveň praktická – její nepřilnavý povrch totiž na sebe nic nelepí a navíc neničí vitamíny. (mall.cz)
Podobné produkty ako Orion Nůž kuchyňský CERMASTER 12,5 cmVelký univerzální kuchařský nůž 21 cm značky Fiskars pro efektivní a komfortní krájení zeleniny a masa. Díky tvarované rukojeti skvěle padne do ruky. Je vyroben z kvalitní německé oceli. (mall.cz)
Podobné produkty ako Fiskars Kuchyňský nůž 21 cm 1023776Orion Nůž kuchyňský CERMASTER 7,5 cm s tvarovaným držadlem se bude v kuchyni hodit každému. Keramická čepel je extrémně ostrá a zároveň praktická – její nepřilnavý povrch totiž na sebe nic nelepí a navíc neničí vitamíny. (mall.cz)
Podobné produkty ako Orion Nůž kuchyňský CERMASTER 7,5 cmKuchyňský nůž Materiál: nerez (home-point.cz)
Podobné produkty ako PROHOME - Nůž kuchyňský Chilli (19 cm)Kuchyňský nůž na chléb s 21 cm dlouhým vlnitým ostřím. Rukojeť má ergonomický tvar, a tak je práce s nožem velmi komfortní. Lehké do ruky, ale přesné na řez – to jsou kuchyňské nože Victorinox s plastovou rukojetí. Specifikace: Praktický nůž na chleba a pečivo Vlnité ostří Kvalitní provedení a materiály Ostrá čepel - přesný řez Ergonomická plastová rukojeť Lehký do ruky Délka čepele: 21 cm (chefshop.cz_japan)
Podobné produkty ako Kuchyňský nůž Victorinox plast černý 21 cmKuchyňský nůž na chléb s 21 cm dlouhým vlnitým ostřím. Rukojeť má ergonomický tvar, a tak je práce s nožem velmi komfortní. Lehké do ruky, ale přesné na řez – to jsou kuchyňské nože Victorinox s plastovou rukojetí. Specifikace: Praktický nůž na chleba a pečivo Vlnité ostří Kvalitní provedení a materiály Ostrá čepel - přesný řez Ergonomická plastová rukojeť Lehký do ruky Délka čepele: 21 cm (chefshop.cz)
Podobné produkty ako Kuchyňský nůž Victorinox plast černý 21 cmKuchyňský nůž na chléb s 21 cm dlouhým vlnitým ostřím. Rukojeť má ergonomický tvar, a tak je práce s nožem velmi komfortní. Lehké do ruky, ale přesné na řez – to jsou kuchyňské nože Victorinox s plastovou rukojetí. Specifikace: Praktický nůž na chleba a pečivo Vlnité ostří Kvalitní provedení a materiály Ostrá čepel - přesný řez Ergonomická plastová rukojeť Lehký do ruky Délka čepele: 21 cm (chefshop.cz_ine)
Podobné produkty ako Kuchyňský nůž Victorinox plast černý 21 cm