Nuki smart lock 3.0 pro bílý (220673)

Produkt Nuki smart lock 3.0 pro bílý (220673) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Nuki smart lock 3.0 pro bílý (220673) upraviť a produkt hľadať znova.

NUKI SMART LOCK 3.0 PRO bílý (220673)

NUKI SMART LOCK 3.0 PRO bílý (220673)
Detail

Chytrý zámek ovládaný přes WiFi 2,4 GHz a Bluetooth, kompatibilní s Apple HomeKit, Google Assistant a Amazon Alexa, aplikace na Android a iOS v angličtině, sdílení přístupu a monitoring příchodů a odchodů Pokud už jste unaveni neustálým hledáním klíčů nebo byste si chtěli zabezpečit prostor novou technologií, mohl by řešením být chytrý zámek Nuki. Všechny dostupné funkce i samotný zámek budete ovládat díky připojení skrze WiFi 2,4 GHz a Bluetooth. Máte-li v úmyslu pořídit si tento model, je nutné myslet na to, že jej budete moci spárovat s operačním systémem Android a iOS. S funkcí sdíleného přístupu máte zajištěno, že zámek může ovládat více osob. Dokáže dokonce zaznamenávat i příchody a odchody. Pro ovládání hlasem je možné využít smart home asistenta Amazon Alexa, Apple HomeKit a Google Home. Na dobití chytrého zámku NUKI SMART LOCK 3.0 PRO bílý využijete baterie. Smart lock Nuki disponuje aplikací, jenž je v angličtině. Zásadní parametry chytrého zámku NUKI... (alza.cz)

Podobné produkty ako NUKI SMART LOCK 3.0 PRO bílý (220673) , Nuki smart lock 3.0 pro bílý (220673)

NUKI Smart Lock 3.0 (220661)

NUKI Smart Lock 3.0 (220661)
Detail

Chytrý zámek ovládaný přes Bluetooth, kompatibilní s Apple HomeKit, Google Assistant a Amazon Alexa, aplikace na Android a iOS, sdílení přístupu a monitoring příchodů a odchodů S chytrým zámkem NUKI Smart Lock 3.0 můžete ovládat dveře na dálku. Pomocí aplikace Nuki App odemykejte i zamykejte zámek, přidělujte přístupová práva i vzdáleně. Váš zámek Smart Lock můžete ovládat také pohodlně z Nuki Webu nebo prostřednictvím hlasových asistentů jako Amazon Alexa a Google Assistant. Aplikace vám umožňuje vytvořit až 200 virtuálních klíčů pro vaši rodinu a přátelé. Virtuální klíče lze omezit časově nebo nastavit opakování. NUKI Smart Lock 3.0 zajišťuje velmi jednoduchou a snadnou montáž. V případě potřeby jej můžete bez poškození majetku zase odstranit. Klíčové vlastnosti chytrého zámku NUKI Smart Lock 3.0NUKI Smart Lock 3.0 bezpečnostní zámekK dispozici je mobilní aplikace, ovládání z webu i pomocí hlasových asistentůMožnost nastavení až 200... (alza.cz)

Podobné produkty ako NUKI Smart Lock 3.0 (220661) , Nuki smart lock 3.0 + bridge bílý

NUKI Smart Lock 3.0 + Bridge bílý

NUKI Smart Lock 3.0 +  Bridge bílý
Detail

Chytrý zámek , kompatibilní s Apple HomeKit, Google Assistant a Amazon Alexa, aplikace na Android a iOS, WiFi bridge součástí balení, geolokace, offline fungování, monitoring příchodů a odchodů, možnost naprogramovaní několika uživatelů a kontrola stavu baterie a dalších nastavení zámku S chytrým zámkem NUKI Smart Lock 3.0 můžete ovládat dveře na dálku. Pomocí aplikace Nuki App odemykejte i zamykejte zámek, přidělujte přístupová práva i vzdáleně. Váš zámek Smart Lock můžete ovládat také pohodlně z Nuki Webu nebo prostřednictvím hlasových asistentů jako Amazon Alexa a Google Assistant. Aplikace vám umožňuje vytvořit až 200 virtuálních klíčů pro vaši rodinu a přátelé. Virtuální klíče lze omezit časově nebo nastavit opakování. NUKI Smart Lock 3.0 zajišťuje velmi jednoduchou a snadnou montáž. V případě potřeby jej můžete bez poškození majetku zase odstranit. Klíčové vlastnosti chytrého zámku NUKI Smart Lock... (alza.cz)

Podobné produkty ako NUKI Smart Lock 3.0 + Bridge bílý , Nuki smart lock 3.0 pro černý (220667)

NUKI SMART LOCK 3.0 PRO černý (220667)

NUKI SMART LOCK 3.0 PRO černý (220667)
Detail

Chytrý zámek ovládaný přes WiFi 2,4 GHz a Bluetooth, kompatibilní s Apple HomeKit, Google Assistant a Amazon Alexa, aplikace na Android a iOS v angličtině, sdílení přístupu a monitoring příchodů a odchodů Jestliže nemáte v oblibě hledání klíčů či chcete k zabezpečení využít novou technologii, tento problém by mohl vyřešit chytrý zámek Nuki. K využití všech dostupných funkcí a ovládání samotného zámku poslouží připojení skrze WiFi 2,4 GHz a Bluetooth. Před jeho zakoupením je nutné myslet na to, je kompatibilní s operačním systémem Android a iOS. Funkce sdíleného přístupu vám umožní ovládání zámku více osobami. Umí taktéž zaznamenávat příchody a odchody. Smart home asistent vám pomůže s jeho ovládáním pomocí hlasu. Amazon Alexa, Apple HomeKit a Google Home. Na dobití chytrého zámku NUKI SMART LOCK 3.0 PRO černý slouží baterie. Smart lock Nuki používá aplikaci, která je v angličtině. Důležité přednosti chytrého zámku NUKI SMART LOCK 3.0 PRO černý Nehledejte stále... (alza.cz)

Podobné produkty ako NUKI SMART LOCK 3.0 PRO černý (220667) , Nuki dveřní senzor bílý (220648)

Poník Větrník Potlesk pro Bily a Větrníka (978-80-252-5009-9)

Poník Větrník Potlesk pro Bily a Větrníka  (978-80-252-5009-9)
Detail

Kniha - autor Tina Caspariová, 104 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Bily už se nemůže dočkat prázdnin, které bude moci strávit v sedle. Ale než přijde léto, čeká na ni a jejího věrného kamaráda Větrníka spousta výzev. Jejich pomoc bude potřebovat nejen pan Tiedjen, když se zraní na závodech, ale také nemocný poník, kterého objeví nedaleko Velkého Dvora. Bily tráví u koní každou volnou chvíli a tyto okamžiky by nevyměnila za nic na světě, ovšem tentokrát má před sebou nelehký úkol: musí se připravit na start v parkurové soutěži. Zvládne náročný trénink a poradí si s trémou? (alza.cz)

Podobné produkty ako Poník Větrník Potlesk pro Bily a Větrníka (978-80-252-5009-9) , Nuki power pack bílý (220586)

Poník Větrník 4. Potlesk pro Bily a Větrníka (978-80-252-5009-9)

Poník Větrník 4. Potlesk pro Bily a Větrníka (978-80-252-5009-9)
Detail

Elektronická kniha - ze série Poník Větrník, autor Tina Caspariová, 104 stran, česky Další dobrodružství Bily a roztomilého tvrdohlavého poníka Větrníka pro všechny milovnice koní a koňských příběhů Bily už se nemůže dočkat prázdnin, které bude moci strávit v sedle. Ale než přijde léto, čeká na ni a jejího věrného kamaráda Větrníka spousta výzev. Jejich pomoc bude potřebovat nejen pan Tiedjen, když se zraní na závodech, ale také nemocný poník, kterého objeví nedaleko Velkého Dvora. Bily tráví u koní každou volnou chvíli a tyto okamžiky by nevyměnila za nic na světě, ovšem tentokrát má před sebou nelehký úkol: musí se připravit na start v parkurové soutěži. Zvládne náročný trénink a poradí si s trémou? (alza.cz)

Podobné produkty ako Poník Větrník 4. Potlesk pro Bily a Větrníka (978-80-252-5009-9) , Nuki keypad (220284)

Rapture háček spring lock 5 ks - 3 g 3/0

Rapture háček spring lock 5 ks - 3 g 3/0
Detail

Tímto způsobem je plavání opravdu přirozené a lepší ve srovnání s tradiční jigovou hlavou. V balení: 5ks (parys.cz)

Podobné produkty ako Rapture háček spring lock 5 ks - 3 g 3/0 , Nuki fob (405)

Rapture háčky magna super lock worm 10 ks - 3/0

Rapture háčky magna super lock worm 10 ks - 3/0
Detail

Vyroben z nejlepších materiálů, které jsou nyní k dispozici. Chemicky ostřený hrot zajišťuje dokonalé proniknutí háčku. V balení: 10ks (parys.cz)

Podobné produkty ako Rapture háčky magna super lock worm 10 ks - 3/0 , Danalock smart lock v3 - bt & zigbee (dl-d0ee0bbbt)

Black cat obratlík cross lock wirbel-vel. 3/0 / nosnost 70kg/ 5 kusů

Black cat obratlík cross lock wirbel-vel. 3/0 / nosnost 70kg/ 5 kusů
Detail

Black Cat Obratlík cross lock wirbel-vel. 3/0 / nosnost 70kg/ 5 kusů (parys.cz)

Podobné produkty ako Black cat obratlík cross lock wirbel-vel. 3/0 / nosnost 70kg/ 5 kusů , Danalock smart lock v3 - bluetooth & homekit (dl-d0ae0bbbt)

Danalock Smart Lock V3 - BT & Zigbee (DL-D0EE0BBBT)

Danalock Smart Lock V3 - BT & Zigbee (DL-D0EE0BBBT)
Detail

Chytrý zámek ovládaný přes ZigBee a Bluetooth, kompatibilní s Amazon Alexa, aplikace na Android a iOS v angličtině, sdílení přístupu, monitoring příchodů a odchodů a možnost naprogramovaní několika uživatelů Chytrý zámek Danalock Smart Lock V3 s podporou Bluetooth a Zigbee v černém provedeníZapomeňte na složité vstupní kódy a klíče nechte s naprostým klidem doma. Využijte moderně navržený chytrý zámek Danalock V3 s podporou platformy Zigbee, kdy vám k otevření vchodových dveří postačí jediný dotyk displeje iPhonu, Apple Watch nebo pokyn hlasové asistentce Siri! Zámek je v této edici kompatibilní pouze se systémem iOS a watchOS. Výrobce má navíc dlouholeté zkušenosti, takže jde již o 3. generaci chytrých zámků s výrazně vylepšenou rychlostí odemykání a celkově lepším chodem. Chytrý zámek Danalock V3 je navíc vítězem celé řady nezávislých bezpečnostních testů.Klíčové vlastnosti chytrého zámku Danalock Smart Lock V3, Bluetooth a ZigbeeDveře otevřete... (alza.cz)

Podobné produkty ako Danalock Smart Lock V3 - BT & Zigbee (DL-D0EE0BBBT) , Danalock smart lock v3 - bt & z-wave (dl-d0ze2bbbt)

Danalock Smart Lock V3 - BT & Zigbee (DL-D0EE0SIBT)

Danalock Smart Lock V3 - BT & Zigbee (DL-D0EE0SIBT)
Detail

Chytrý zámek ovládaný přes ZigBee a Bluetooth, kompatibilní s Amazon Alexa, aplikace na Android a iOS v angličtině, sdílení přístupu, monitoring příchodů a odchodů a možnost naprogramovaní několika uživatelů Chytrý zámek Danalock Smart Lock V3 s podporou Bluetooth a Zigbee ve stříbrném provedeníZapomeňte na složité vstupní kódy a klíče nechte s naprostým klidem doma. Využijte moderně navržený chytrý zámek Danalock V3 s podporou platformy Zigbee, kdy vám k otevření vchodových dveří postačí jediný dotyk displeje iPhonu, Apple Watch nebo pokyn hlasové asistentce Siri! Zámek je v této edici kompatibilní pouze se systémem iOS a watchOS. Výrobce má navíc dlouholeté zkušenosti, takže jde již o 3. generaci chytrých zámků s výrazně vylepšenou rychlostí odemykání a celkově lepším chodem. Chytrý zámek Danalock V3 je navíc vítězem celé řady nezávislých bezpečnostních testů.Klíčové vlastnosti chytrého zámku Danalock Smart Lock V3, Bluetooth a ZigbeeDveře... (alza.cz)

Podobné produkty ako Danalock Smart Lock V3 - BT & Zigbee (DL-D0EE0SIBT) , Lock&lock dóza na potraviny lock- set 11ks (hpl805s11)

Danalock Smart Lock V3 - Bluetooth & Homekit (DL-D0AE0BBBT)

Danalock Smart Lock V3 - Bluetooth & Homekit (DL-D0AE0BBBT)
Detail

Chytrý zámek ovládaný přes WiFi 2,4 GHz a Bluetooth, kompatibilní s Apple HomeKit, aplikace na Android a iOS v angličtině, sdílení přístupu, monitoring příchodů a odchodů a možnost naprogramovaní několika uživatelů Chytrý zámek Danalock Smart Lock V3 s podporou Apple HomeKitZapomeňte na složité vstupní kódy a klíče nechte s naprostým klidem doma. Využijte moderně navržený chytrý zámek Danalock V3 s podporou platformy Apple HomeKit, kdy vám k otevření vchodových dveří postačí jediný dotyk displeje iPhonu, Apple Watch nebo pokyn hlasové asistentce Siri! Zámek je v této edici kompatibilní pouze se systémem iOS a watchOS. Výrobce má navíc dlouholeté zkušenosti, takže jde již o 3. generaci chytrých zámků s výrazně vylepšenou rychlostí odemykání a celkově lepším chodem. Chytrý zámek Danalock V3 je navíc vítězem celé řady nezávislých bezpečnostních testů.Klíčové vlastnosti chytrého zámku Danalock Smart Lock V3Dveře otevřete s pomocí iPhonu nebo Apple... (alza.cz)

Podobné produkty ako Danalock Smart Lock V3 - Bluetooth & Homekit (DL-D0AE0BBBT) , Lock&lock dóza na potraviny lock - obdélník, 5.5l (hpl836)

Black cat obratlík cross lock wirbel-vel. 4/0 nosnost 100kg/ 3 kusů

Black cat obratlík cross lock wirbel-vel. 4/0 nosnost 100kg/ 3 kusů
Detail

Black Cat Obratlík cross lock wirbel-vel. 4/0 nosnost 100kg/ 3 kusů (parys.cz)

Podobné produkty ako Black cat obratlík cross lock wirbel-vel. 4/0 nosnost 100kg/ 3 kusů , Immax neo smart vypínač 1-tlačítkový zigbee 3.0 (07506l)

Danalock Smart Lock V3 - BT & Z-Wave (DL-D0ZE2BBBT)

Danalock Smart Lock V3 - BT & Z-Wave (DL-D0ZE2BBBT)
Detail

Chytrý zámek ovládaný přes Bluetooth a Z-Wave, kompatibilní s Amazon Alexa, aplikace na Android a iOS v angličtině, sdílení přístupu, monitoring příchodů a odchodů a možnost naprogramovaní několika uživatelů Hledáte-li stále klíče nebo máte v úmyslu zabezpečit prostor novou technologií, mohl by se vám hodit chytrý zámek Danalock. Pro ovládání zámku a využívání jeho funkcí je třeba se připojit skrze Bluetooth a Z-Wave. Máte-li v úmyslu pořídit si tento model, je nutné myslet na to, je kompatibilní s operačním systémem Android a iOS. S funkcí sdílení přístupu bude moci zámek ovládat více lidí. Máte možnosti s ním i monitorovat příchody a odchody. Je možné do něho naprogramovat přístup i více uživatelům. Pro nabíjení chytrého zámku Danalock Smart Lock V3 - BT & Z-Wave použijete baterie. Smart lock Danalock využívá aplikaci, jenž je v angličtině, v němčině, v japonštině a ve francouzštině. Stěžejní parametry chytrého zámku Danalock Smart Lock V3 - BT & Z-Wave... (alza.cz)

Podobné produkty ako Danalock Smart Lock V3 - BT & Z-Wave (DL-D0ZE2BBBT) , Immax neo smart vypínač 2-tlačítkový zigbee 3.0 (07507l)

Lock&Lock Jídlonosič 3 patra, 3 × 680 ml

Detail

Praktický třídílný jídlonosič Lock&Lock vám usnadní přenášení hotových pokrmů. Tento jídlonosič má celkem tři patra, přičemž objem každé misky je 680 ml. Misky lze umývat v myčce a umístit je bez obav můžete jak do mrazáku, tak do mikrovlnné trouby. Snadné přenášení zaručuje praktický popruh, jenž drží misky pohromadě. Barva se odesílá podle aktuální skladové zásoby a nelze si ji vybrat. (mall.cz)

Podobné produkty ako Lock&Lock Jídlonosič 3 patra, 3 × 680 ml , Immax neo smart multi senzor 4v1 zigbee 3.0 (07502l)

Nuki Fob (405)

Nuki Fob (405)
Detail

Dálkové ovládání pro ovládání chytrého zámku Nuki, s Bluetooth 5, k odemknutí dveří nepotřebujete mobilní telefon, kompatibilní s Amazon Alexa, Google Home, Apple HomeKit, IFTTT Nuki Fob je malý Bluetooth přívěsek, díky kterému můžete odemykat nebo zamykat chytrý zámek Nuki Smart Lock 3.0, aniž byste museli použít svůj mobilní telefon. Pomocí Nuki Fob zvládnete vyřešit i složitější životní situaci! V případě, že dojde k odcizení, ke ztrátě, stačí jej deaktivovat a vyměnit ztracený Nuki Fob za nový. Nuki Fob zajistí pohodlné používání a kontrolovaný přístup do vašeho domova či bytu. Dveře odemknete i zamknete pouhým stisknutím tlačítka. Klíčové vlastnosti dálkového Bluetooth ovládání Nuki FobDíky kompaktním rozměrům jej můžete nosit neustále u sebePřívěšek komunikuje s chytrým zámkem přes Bluetooth rozhraníVhodné řešení úplně pro všechny (děti i seniory)K fungování není potřeba Nuki BridgeSnadná správa přes mobilní aplikaciJeden Nuki Smart Lock lze... (alza.cz)

Podobné produkty ako Nuki Fob (405) , Míček smart ball bílý (4627114429563)

Nuki Keypad (220284)

Nuki Keypad (220284)
Detail

Klávesnice pro Nuki Smart Lock 2.0, 6-místný kód, Bluetooth, lze uložit až 100 různých přístupových kódů, v balení 2x baterie CR2032 S klávesnicí Nuki Keypad jednoduše odemknete svoje dveřeKlávesnice Nuki Keypad je určena pro jakýkoliv chytrý zámek Nuki Smart Lock a její ovládání můžete provádět pomocí mobilní aplikace. Díky tomuto inteligentnímu řešení již nebudete muset nosit klíče nebo smartphone pro odemknutí a zamknutí bude stačit znát 6místný kód. Komunikace mezi zámkem a klávesnicí je šifrována, a tudíž velmi bezpečná. Nuki Keypad snadno přilepíte na vnější stranu vchodových dveří nebo přišroubování na zeď domu. Napájení je zajištěno dvěma knoflíkovými bateriemi typu CR2032, odpadá tedy nutnost zapojování kabelů a s tím spojené stavební úpravy. Klíčové vlastnosti klávesnice Nuki KeypadJednoduché a bezpečné řešení zamykání dveříKompatibilní s inteligentními zámky Nuki Smart LockPaměť pro až 99 číselných kódůSpráva přes mobilní aplikaciSnadná... (alza.cz)

Podobné produkty ako Nuki Keypad (220284) , Jet dryer smart bílý (8596220006356)

NUKI BRIDGE bílý (220808)

NUKI BRIDGE bílý  (220808)
Detail

Bridge Wifi rozhraní pro NUKI Smart Lock 3.0. Nuki Bridge připojí váš Nuki Smart Lock on-line a můžete ho aplikací Nuki Smartphone App kdykoli z dálky ovládat a spravovat. Pokud jste vlastníkem Smart Lock, přijde vám vhod jeho propojení s bridgem NUKI BRIDGE. Nyní budete ovládat váš zámek dveří na dálku. Pomocí aplikace Nuki App odemykejte i zamykejte zámek, přidělujte přístupová práva i vzdáleně. Váš zámek Smart Lock můžete ovládat také pohodlně z Nuki Webu nebo prostřednictvím hlasových asistentů jako Amazon Alexa a Google Assistant. NUKI BRIDGE umožňuje vytvořit až 200 virtuálních klíčů pro vaši rodinu a přátelé. Virtuální klíče lze omezit časově nebo nastavit opakování. NUKI BRIDGE je kompatibilní s iOS i Androidem. Vzdálenost mezi klíčem a NUKI BRIDGE by neměla být větší než 5 metrů. Bridge komunikuje pomocí Wi-Fi 2,4 GHz nebo Bluetooth 5.Klíčové vlastnosti bridge NUKI BRIDGE v bílé barvěNUKI BRIDGE vám umožní ovládat zámek Smart Lock na dálkuK... (alza.cz)

Podobné produkty ako NUKI BRIDGE bílý (220808) , Tellur wifi smart termostat, bílý

LOCKNLOCK Dóza na potraviny LOCK 3 přihrádky 750ml

LOCKNLOCK Dóza na potraviny LOCK 3 přihrádky 750ml
Detail

LOCKNLOCK Dóza na potraviny LOCK 3 přihrádky 750ml, kategorie: ČISTÝ DOMOV - ÚKLID | USKLADNĚNÍ | SKLADOVÁNÍ POTRAVIN | DÓZY LocknLock | LocknLock SPECIAL (kitos.cz)

Podobné produkty ako LOCKNLOCK Dóza na potraviny LOCK 3 přihrádky 750ml , Alum smart whitening - bílý (1580222500612)

Windson - Letky plastové - Bite (3 ks) (WD-FL-BITE)

Windson - Letky plastové - Bite (3 ks) (WD-FL-BITE)
Detail

Letky na šipky - profesionální, široké, plastové a 100 micronů tloušťka plastové a 100 micronů, motiv magie, 3 kusy v balení Zásadní přednosti letek na šipky Windson - Letky plastové - Bite (3 ks) Letky na šipky WINDSON vás nezradí ani při profesionálních zápasech Nepostradatelný doplněk k šipkám Napomůžou k perfektním letovým vlastnostem šipek Vyrobeny z materiálu o síle Plastové a 100 micronů K jejich výrobě slouží plast Jde o široké letky na šipky WINDSON Motiv: magie V balení naleznete 3 ks letek (alza.cz)

Podobné produkty ako Windson - Letky plastové - Bite (3 ks) (WD-FL-BITE) , Wifi smart termostat, bílý (tll331151)

Ručně malovaný POP Art Stock Lock 3 dílný 120x80cm

Ručně malovaný POP Art Stock Lock 3 dílný 120x80cm
Detail

Ručně malovaný obraz ve stylu POP ART. Je zárukou jedinečnosti a originality, kterou nikde jinde nenajdete. Je tím pravým co přinese do Vašich domácností a pracovišť ducha moderního umění. Již dnes můžete mít něco co nikdo jiný nemá. (obraznastenu.cz)

Podobné produkty ako Ručně malovaný POP Art Stock Lock 3 dílný 120x80cm , Immax neo smart dálkový ovladač v2 zigbee 3.0 (07087-2 )

Lock&Lock Čtvercová dóza s 3 přihrádkami 750 ml

Detail

Plastová čirá nádoba na potraviny se třemi přihrádkami pro oddělení potravin od značky Lock&Lock. Použitý plast je trvanlivý, odolává vysokým teplotám a je vzduchotěsný, čímž uchovává čerstvost uložených potravin. Lze je uložit v chladničce, mrazáku i mikrovlnné troubě a mýt v myčce (mall.cz)

Podobné produkty ako Lock&Lock Čtvercová dóza s 3 přihrádkami 750 ml , Tedee td-lock-bk (td-lock-bk)

REER zámek na dvířka multi-lock 3 ks (4013283720400)

REER zámek na dvířka multi-lock 3 ks (4013283720400)
Detail

Dětská pojistka - zábrana proti otevření skříněk, nalepovací, materiál plast, 3 kusy v balení Dávat pozor na své dítko při jeho toulkách po domácnosti může být mnohdy náročným úkolem. Ačkoliv dítěti nevidíte do hlavy, měli byste se snažit jeho kroky předvídat, a zabránit tak vážnějším nehodám. K tomu vám pomůže dětská pojistka REER jako zábrany proti otevření dvířek u skříněk. Snad každé dítko rádo zjišťuje, co se skrývá v nejrůznějších šuplících a skříňkách. Zásluhou dětské pojistky, která zabrání takovému otevírání skříněk a šuplíků, si můžete být jistí, že nenajde nic, co by mu mohlo uškodit. Pro její výrobu byl využit kvalitní materiál, kterým je plast. V balení najdete 3 pojistky. Klíčové přednosti dětské pojistky REER zámek na dvířka multi-lock 3 ks Dětská pojistka REER snižuje riziko nechtěných nehod Brání přivření prstů a nežádoucímu otevření zásuvky a skříňky Jednoduchá instalace Materiál: plast V balení vás čeká 3 pojistky (alza.cz)

Podobné produkty ako REER zámek na dvířka multi-lock 3 ks (4013283720400) , Yamazaki smart 7161, kov, bílý (7161)

NUKI POWER PACK bílý (220586)

NUKI POWER PACK bílý (220586)
Detail

Nabíjecí set vydrží fungovat až 6 měsíců do dalšího nabití. Dobíjecí baterie pro NUKI Smart Lock Pro váš zámek Smart Lock, zde máme připravený nabíjecí set NUKI POWER PACK, který zajistí napájení vašemu zámku po dobu až 6 měsíců. Aktuální stav akumulátoru si hravě zkontrolujete v aplikaci Nuki App, která vás navíc automaticky informuje o nízkém stavu nabití, pokud klesne pod 20 %. V balení najdete také USB–C kabel, se kterým zámek nabijte i za plného provozu a to během 10 hodin. Již nikdy nemusíte měnit ve vašem zámku baterie a přesto bude postaráno o trvalý provoz. Nabíjecí set NUKI POWER PACK je kompatibilní se všemi zámky Nuki Smart Lock.Klíčové vlastnosti nabíjecího setu NUKI POWER PACKNabíjecí set NUKI POWER PACK zajistí napájení zámku Smart LockJedno nabití vydrží po dobu 6 měsícůStav akumulátoru zjistíte v mobilní aplikaciDobijete jej přiloženým USB–C kabelem o délce 50 cmDobíjení je možné za plného provozuNUKI POWER PACK je kompatibilní se všemi... (alza.cz)

Podobné produkty ako NUKI POWER PACK bílý (220586) , Yamazaki smart 6718, kov, bílý (6718)

NUKI dveřní senzor bílý (220648)

NUKI dveřní senzor bílý (220648)
Detail

Senzor na dveře a okna bezdrátový, připojení přes Bluetooth Pokud jste vlastníkem Smar Lock, přijde vám vhod jeho propojení s dveřním senzorem NUKI. Senzor se velmi jednoduše namontuje na stranu dveří, to vše bez vrtání a bez nutnosti použití šroubů. Pomocí aplikace Nuki App odemykejte i zamykejte zámek, přidělujte přístupová práva i vzdáleně. Váš zámek Smart Lock můžete ovládat také pohodlně z Nuki Webu nebo prostřednictvím hlasových asistentů jako Amazon Alexa a Google Assistant. Dveřní senzor NUKI je kompatibilní se zámkem Smart Lock 3.0. Senzor vás upozorní také na dlouhou otevřené dveře či rozpozná manipulaci s dveřmi. Klíčové vlastnosti dveřního senzoru NUKISnadná montáž na vnitřní stranu dveří bez nutnosti vrtání a použití šroubůSenzor vám dá jasný přehled o stavu dveří, zda jsou otevřené či zavřenéDostanete zprávu, když jsou dveře otevřeny déle, než je obvykléPropojte dveřní senzor NUKI s aplikací NukiAutomatické zamykání dveří,... (alza.cz)

Podobné produkty ako NUKI dveřní senzor bílý (220648) , Yamazaki smart 3451, kov, bílý (3451)

Wowitoys Lark Pro bílý (H4822)

Wowitoys Lark Pro bílý (H4822)
Detail

Dron - HD kamera, dosah přenosu 50 m, doba provozu 8 min, max. rychlost 36 km/h, FPV, online přenos, stabilizace obrazu a udržování nadmořské výšky, hmotnost 101 g, součástí balení model, dálkový ovladač a sada náhradních vrtulí Kvadrokoptéras bojovým módemDron Wowitoys Lark Pro vám umožní pohled na svět z ptačí perspektivy s kvalitou obrazu v HD a třemi vyměnitelnými moduly pro základní, bojový nebo kamerový let. Dron zvládá udržovat stejnou nadmořskou výšku, vytvářet selfie obrázky nebo bojovat s ostatními drony. ROZLIŠENÍ KAMERYHD DOSAH OVLADAČE30–50 m DOBA LETU8 minut Zažijte bitvu dronů s Wowitoys Lark ProDron Wowitoys Lark Pro disponuje třemi výměnnými moduly. Základní modul je určen pro létání, bojový pro bitevní hry a modul s kamerou může natáčet a pořizovat fotografie. Výměna modulů je velmi snadná a rychlá. V bojovém módu spolu soutěží... (alza.cz)

Podobné produkty ako Wowitoys Lark Pro bílý (H4822) , Lock dóza na potraviny lock wave , 960ml (lwc204dgry)

Orla stojan Pro bílý (21567)

Orla stojan Pro bílý (21567)
Detail

Stojan na klávesy - k postavení na zem, materiál dřevo (alza.cz)

Podobné produkty ako Orla stojan Pro bílý (21567) , Lock dóza na potraviny lock 600ml, plast (hpl811)

Leverpresso V3 Pro, bílý (7904)

Leverpresso V3 Pro, bílý (7904)
Detail

Ruční kávovar na cesty, espresso na cestách bez použití elektrické energie, hmotnost 640 g, objem zásobníku na kávu: 8-16 g, objem zásobníku na vodu: 120 ml, maximální tlak: 9 barů, navrženo i vyrobeno v Jižní Koreji Ruční kávovar Leverpresso V3 Pro je dokonalý pomocník pro všechny milovníky kávy. S jeho pomocí si připravíte dokonalé espresso kdekoli, a to bez použití elektrické energie. Stlačením dvou pák dosáhnete tlaku kolem 9 barů, který zajistí přípravu lahodné kávy. Pro její výrobu vám přitom postačí mletá káva a horká voda. Kávovar disponuje inovovaným pákovým systémem, který obsahuje integrovanou objímku pro snížení tření a hladší průběh při extrakci espressa. Velmi jednoduše se navíc používá a lze ho pohodlně přenášet. Vyrobený je z plastu, hliníku a nerezové oceli, které mu propůjčují odolnost a dlouhou životnost. Ruční kávovar Leverpresso V3 Pro je ideální pro přípravu kávy na cestách, dovolených, v kempu i na chatě. Klíčové... (alza.cz)

Podobné produkty ako Leverpresso V3 Pro, bílý (7904) , Immax neo rondate 07027l smart 80cm 65w černé, zigbee 3.0 (07027l)

AlzaErgo StayFit PRO bílý (APW-EGABW1PRO)

AlzaErgo StayFit PRO bílý (APW-EGABW1PRO)
Detail

Rotoped s pracovní deskou pro práci vsedě i vestoje, nosnost 136 kg, 8 stupňů odporu, tichý chod, digitální displej, nastavitelná pracovní deska, nastavitelné sedlo, sklopné nohy a pedály, zamykatelná kolečka Maximalizujte svoji efektivitus rotopedem AlzaErgoVěnujete pracovním povinnostem veškeré své úsilí a na pravidelný pohyb vám již nezbývá čas a energie? Zcela určitě nejste sami, a proto jsme v AlzaErgo dali hlavy dohromady a vymysleli jedinečnou kombinaci rotopedu a pracovního stolu. S AlzaErgo StayFit PRO si tak budete moci zpestřit denní rutinu fyzickou aktivitou. Každý si přijdena svéPro cvičení lze zvolit jeden z 8 stupňů odporu šlapání a veškeré informace o cvičení (spálené kalorie, ujetá vzdálenost, otáčky a další) se poté zobrazují na digitálním displeji. Magnetická brzda je zárukou tichého chodu.Nezbytná výbava proaktivního workoholikaRotoped AlzaErgo StayFit PRO snadno rozložíte i složíte během jedné minuty, bez problémů jej tak... (alza.cz)

Podobné produkty ako AlzaErgo StayFit PRO bílý (APW-EGABW1PRO) , Immax neo canto 07073l smart 80x80cm 60w černé, zigbee 3.0 (07073l)

3-Lock Logo Tenisky Veja

3-Lock Logo Tenisky Veja
Detail

Barva: bíláZapínání: suchý zip (zoot.cz)

Podobné produkty ako 3-Lock Logo Tenisky Veja , Immax neo smart sada 3x vypínač 2-tlačítkový zigbee 3.0 (07507c)

3-Lock Logo Tenisky Veja

3-Lock Logo Tenisky Veja
Detail

Barva: bíláZapínání: suchý zip (zoot.cz)

Podobné produkty ako 3-Lock Logo Tenisky Veja

Rapture háček spring lock 5 ks - 4 g 4/0

Rapture háček spring lock 5 ks - 4 g 4/0
Detail

Tímto způsobem je plavání opravdu přirozené a lepší ve srovnání s tradiční jigovou hlavou. V balení: 5ks (parys.cz)

Podobné produkty ako Rapture háček spring lock 5 ks - 4 g 4/0

Rapture háčky magna super lock worm 10 ks - 5/0

Rapture háčky magna super lock worm 10 ks - 5/0
Detail

Vyroben z nejlepších materiálů, které jsou nyní k dispozici. Chemicky ostřený hrot zajišťuje dokonalé proniknutí háčku. V balení: 10ks (parys.cz)

Podobné produkty ako Rapture háčky magna super lock worm 10 ks - 5/0

Rapture háčky magna super lock worm 10 ks - 2/0

Rapture háčky magna super lock worm 10 ks - 2/0
Detail

Vyroben z nejlepších materiálů, které jsou nyní k dispozici. Chemicky ostřený hrot zajišťuje dokonalé proniknutí háčku. V balení: 10ks (parys.cz)

Podobné produkty ako Rapture háčky magna super lock worm 10 ks - 2/0

Rapture háčky magna super lock worm 10 ks - 1/0

Rapture háčky magna super lock worm 10 ks - 1/0
Detail

Vyroben z nejlepších materiálů, které jsou nyní k dispozici. Chemicky ostřený hrot zajišťuje dokonalé proniknutí háčku. V balení: 10ks (parys.cz)

Podobné produkty ako Rapture háčky magna super lock worm 10 ks - 1/0

Rapture háček spring lock 5 ks - 2,5 g 2/0

Rapture háček spring lock 5 ks - 2,5 g 2/0
Detail

Tímto způsobem je plavání opravdu přirozené a lepší ve srovnání s tradiční jigovou hlavou. V balení: 5ks (parys.cz)

Podobné produkty ako Rapture háček spring lock 5 ks - 2,5 g 2/0

Rapture háčky magna super lock worm 10 ks - 4/0

Rapture háčky magna super lock worm 10 ks - 4/0
Detail

Vyroben z nejlepších materiálů, které jsou nyní k dispozici. Chemicky ostřený hrot zajišťuje dokonalé proniknutí háčku. V balení: 10ks (parys.cz)

Podobné produkty ako Rapture háčky magna super lock worm 10 ks - 4/0

Veja 3-Lock Logo Tenisky Bílá

Veja 3-Lock Logo Tenisky Bílá
Detail

svršek - kůže vnitřek - textil podešev - syntetika stélka - textil Povrch: kožený Zapínání: na suchý zip Barva: bílá (bibloo.cz)

Podobné produkty ako Veja 3-Lock Logo Tenisky Bílá

Veja 3-Lock Logo Tenisky Bílá

Veja 3-Lock Logo Tenisky Bílá
Detail

svršek - kůže vnitřek - textil podešev - syntetika stélka - textil Povrch: kožený Zapínání: na suchý zip Barva: bílá (bibloo.cz)

Podobné produkty ako Veja 3-Lock Logo Tenisky Bílá

Veja 3-Lock Logo Tenisky Bílá

Veja 3-Lock Logo Tenisky Bílá
Detail

svršek - kůže vnitřek - textil podešev - syntetika stélka - textil Povrch: kožený Zapínání: na suchý zip Barva: bílá (bibloo.cz)

Podobné produkty ako Veja 3-Lock Logo Tenisky Bílá

Power System Jóga válec YOGA WHEEL PRO Bílý

Power System Jóga válec YOGA WHEEL PRO Bílý
Detail

Power System Jóga válec YOGA WHEEL PRO Bílý Jóga kolečko WHEEL PRO je univerzální pomůcka pro jógu, fitness, cvičení a masáž. Je vyrobeno z velmi odolného, nárazuvzdorného PVC a komfortního pěnového materiálu. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako Power System Jóga válec YOGA WHEEL PRO Bílý

KRT061275 - 3 ks Bitů PH1/2/3 89 mm (KRT061275)

KRT061275 - 3 ks Bitů PH1/2/3 89 mm (KRT061275)
Detail

Sada bitů - křížový PH, o velikosti PH1, PH2 a PH3, standardní a prodloužený,, baleny po 3 ks Zásadní vlastnosti produktu KRT061275 - 3 ks Bitů PH1/2/3 89 mm Sada bitů Kreator je užitečná v každé domácnosti či dílně Sada nabízí křížový PH bit V celkovém množství 3 ks Velikost: PH1, PH2 a PH3 S touto prodlouženou variantou můžete šroubovat i v těsných prostorech (alza.cz)

Podobné produkty ako KRT061275 - 3 ks Bitů PH1/2/3 89 mm (KRT061275)

Starbaits sada signalizátorů stb bite - 3+1

Starbaits sada signalizátorů stb bite - 3+1
Detail

100% vodotěsný, s elegantním designem a nízkou hmotností. Jeho 9V baterie dává vyšší autonomii. Velmi snadné a intuitivní nastavení se provádí pomocí 4 snadno přístupných tlačítek na přední straně (T / L / V / S). Detektor určený pro nejnáročnější i začátečníky. Vlastnosti: Digitální technologie 100% vodotěsný 7 úrovní zvuku včetně jednoho ztlumení 6 úrovní citlivosti 6 různých tónů diody s vysokou viditelností Možnost ponechat centrální led zapnutý na noc 2 diody na úrovni uší, jedna pro detekci tlačítka druhá pro časové zpoždění Detekce magnetickým kolem s kontaktním těsněním Napájení 9V baterií Snadný přístup k bateriovému prostoru Žádné šrouby s nastavovacím kroužkem Zásuvka pro lehké příslušenství Nastavení stisknutím tlačítka 4 tlačítka (S citlivost, L led, V hlasitost / zapalování a T tón) (parys.cz)

Podobné produkty ako Starbaits sada signalizátorů stb bite - 3+1

Prologic Hlásiče BAT+ Bite Alarm 3+1

Prologic Hlásiče BAT+ Bite Alarm 3+1
Detail

Kompaktní a elegantní hlásiče BAT jsou skvělou volbou pro každého rybáře. Kompaktní a elegantní hlásiče BAT jsou skvělou volbou pro každého rybáře. Dodávají se s gumovým ochranným pouzdrem pro snadný a bezpečný transport a skladování. Záběrová LED dioda a noční světlo, nastavení hlasitosti včetně tichého režimu a nastavení citlivosti – hlásiče BAT nabízejí všechny důležité funkce potřebné pro moderního lovce kaprů! Nastavení hlasitosti Tichý režim Nastavení citlivosti Voděodolné Záběrová Led dioda Noční světlo s manuálním zapínáním a vypínáním Pracuje na 2 AAA baterie (baterie nejsou součástí dodávky) Včetně gumového ochranného pouzdra Napájení příposlechu 1x 9V baterií (baterie není součástí dodávky) dosah až 100 m (chytapust.cz)

Podobné produkty ako Prologic Hlásiče BAT+ Bite Alarm 3+1

NUPO SNACK BITE čokoládová oplatka 3 ks

NUPO SNACK BITE čokoládová oplatka 3 ks
Detail

NUPO SNACK BITE čokoládová oplatka je křupavá svačinka s jemnou krémovou náplní bez přidaného cukru. (drmax.cz)

Podobné produkty ako NUPO SNACK BITE čokoládová oplatka 3 ks

Starbaits Sada signalizátorů STB Bite 3+1

Starbaits Sada signalizátorů STB Bite 3+1
Detail

Velmi spolehlivá sada 3 signalizátorů a bezdrátového příposlechu. Zdarma praktický transportní kufřík. Velmi spolehlivá sada 3 signalizátorů a bezdrátového příposlechu. Zdarma praktický transportní kufřík. Signalizátor: regulace tónu: 6 úrovní (T) regulace hlasitosti: 7 úrovní včetně zcela tichého (V) regulace citlivosti: 6 úrovní (S) noční přisvícení (L) 20ti sekund paměťová světelná dioda baterie 9V konektor na připojení např. světelného swingeru 100% voděodolný Příposlech: dosah: 200m nastavení hlasitosti, lze zcela ztišit 20ti sekund paměťová světelná dioda možnost vypnutí a zapnutí vibrace baterie 3x AAA (chytapust.cz)

Podobné produkty ako Starbaits Sada signalizátorů STB Bite 3+1

Zfish rychlospojka quick lock system 3 ks

Zfish rychlospojka quick lock system 3 ks
Detail

Je neuvěřitelně odolná a velmi bezpečná. Díky univerzálnímu závitu můžete naší rychlospojku použít v kombinaci se signalizátory, vidličkami, podběráky atd. Balení 3 ks (parys.cz)

Podobné produkty ako Zfish rychlospojka quick lock system 3 ks

Dam sada signalizátorů nano bite alarm 3+1

Detail

Mačkáním tlačítka T (tón) je možné také nastavit, jak dlouho mají LED diody svítit (od 10 do 40 sekund). Samozřejmě disponují i příposlechem a jeho dosah je 100 metrů. Hlásiče pracují na malé baterie MN21 a díky sofistikované technice vydrží v průměru 1 rok. Dostupné sady: 3+1 (červená, žlutá, zelená) a 4+1 (červená, žlutá, zelená, fialová). Nastavení hlasitosti Nastavení tónu Nastavení citlivosti Nastavení času svícení LED diod Velký dosah Extrémně kompaktní Odolné ABS pouzdro Příposlech s vibrační funkcí Tichý režim (hlásič i příposlech) (parys.cz)

Podobné produkty ako Dam sada signalizátorů nano bite alarm 3+1

Prologic sada hlásičů snz bite alarm-3+1

Prologic sada hlásičů snz bite alarm-3+1
Detail

HLÁSIČE - Zcela voděodolné - Pracuje na jednu 9V baterii (není součástí balení) - Nastavení tónu s postranním tlačítkem (on-off) - Nastavení hlasitosti s ciferníkovým kolečkem - Tichý režim - Nastavení citlivosti (5 úrovní) s ciferníkovým kolečkem - Funkce nočního světla - 90dB reproduktor - Včetně ochranného pouzdra - Detekce slabé baterie PŘÍPOSLECH - Zcela voděodolný - Dosah 150m - Pracuje na jednu 9V baterii (není součástí balení) - Tichý a vibrační režim - Včetně ochranného pouzdra - Vestavěné decentní noční světlo - Včetně popruhu s karabinkou (parys.cz)

Podobné produkty ako Prologic sada hlásičů snz bite alarm-3+1

NUPO SNACK BITE – Čokoládová oplatka (3 ks) (5715667800904)

NUPO SNACK BITE – Čokoládová oplatka (3 ks) (5715667800904)
Detail

Proteinová tyčinka - Změna barevného stylu šablony pro sportovní výživu Oplatka SNACK BITE NUPO Čokoládová, 3 ks Tyčinka SNACK BITE od značky NUPO nahradí 1 denní jídlo. Jedná se o křupavou oplatku s kakaovým krémem obalenou ve spoustě čokolády. V 1 porci se ukrývá 105 kcal. SNACK BITE obsahuje maltitol, který ji dodává sladkou chuť. V balení najdete 3 samostatně balené tyčinky, takže si je můžete snadno přihodit s sebou na cestu nebo do práce. Klíčové vlastnosti oplatky NUPO SNACK BITE Tyčinka SNACK BITE od značky NUPO nahradí 1 denní jídloObalena spoustou čokoládyV 1 porci se ukrývá 105 kcal S křupavou oplatkou s kakaovým... (alza.cz)

Podobné produkty ako NUPO SNACK BITE – Čokoládová oplatka (3 ks) (5715667800904)
NUKI SMART LOCK 3.0 PRO bílý (220673), NUKI Smart Lock 3.0 + Bridge bílý, NUKI SMART LOCK 3.0 PRO černý (220667), NUKI dveřní senzor bílý (220648), NUKI POWER PACK bílý (220586), Nuki Keypad (220284), Nuki Fob (405), Danalock Smart Lock V3 - BT & Zigbee (DL-D0EE0BBBT), Danalock Smart Lock V3 - Bluetooth & Homekit (DL-D0AE0BBBT), Danalock Smart Lock V3 - BT & Z-Wave (DL-D0ZE2BBBT), Lock&Lock Dóza na potraviny Lock- set 11ks (HPL805S11), Lock&Lock Dóza na potraviny Lock - obdélník, 5.5l (HPL836), Immax NEO Smart vypínač 1-tlačítkový Zigbee 3.0 (07506L), Immax NEO Smart vypínač 2-tlačítkový Zigbee 3.0 (07507L), Immax NEO Smart Multi senzor 4v1 Zigbee 3.0 (07502L), Míček Smart Ball bílý (4627114429563), JET DRYER SMART Bílý (8596220006356), Tellur WiFi smart termostat, bílý, Alum Smart whitening - bílý (1580222500612), WiFi Smart termostat, bílý (TLL331151), Immax NEO Smart dálkový ovladač v2 Zigbee 3.0 (07087-2 ), Tedee TD-LOCK-BK (TD-LOCK-BK), Yamazaki Smart 7161, kov, bílý (7161), Yamazaki Smart 6718, kov, bílý (6718), Yamazaki Smart 3451, kov, bílý (3451), LOCK DÓZA NA POTRAVINY LOCK WAVE , 960ML (LWC204DGRY), LOCK DÓZA NA POTRAVINY LOCK 600ML, PLAST (HPL811), Immax NEO RONDATE 07027L Smart 80cm 65W černé, Zigbee 3.0 (07027L), Immax NEO CANTO 07073L Smart 80x80cm 60W černé, Zigbee 3.0 (07073L), Immax NEO Smart sada 3x vypínač 2-tlačítkový Zigbee 3.0 (07507C)