Norm wc gsi 861511

Produkt Norm wc gsi 861511 sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Norm wc gsi 861511 upraviť a produkt hľadať znova.

NORM WC GSI 861511

NORM WC GSI 861511
Detail

Technologie splachování Swirlflush® Swirlflush® - toalety bez tradičního oplachového kruhu. Patentovaný extrémně tichý splachovací systém od společnosti GSI namíří vodu jednotným směrem na okraje keramiky. Inovaci ve splachování představuje vodní vír, který zajistí optimální a tiché spláchnutí mísy.Absence tradičního splachovacího kruhu pod okrajem mísy v kombinaci s glazurou Extraglaze®, která dodává keramice dokonale hladký povrch a působivý lesk, zajišťuje maximální hygienu a snížení námahy při čištění WC. Samozřejmostí je duální systém splachování s množstvím vody 3 nebo 4,5 l. Keramická glazura ExtraGlaze® Glazura ExtraGlaze® se aplikuje na produkty během výrobního cyklu před vypálením, čímž je zaručen její trvalý účinek. Dodává keramice dokonale hladký povrch, vysoký lesk a ochranu před vápennými usazeninami. Keramika je díky této glazuře zářivě bílá a snadno čistitelná. WC sedátko je nutno objednat zvlášť Sanitární keramika NORM hranatá umyvadla se zaoblenými rohy včetně praktických odkládacích ploch WC mísy vybaveny systémem SAVE WATER, který umožňuje splachovat pouze 4,5 litry vody a sedátkem se systémem SOFT CLOSE a QUICK RELEASE (snadné sejmutí/nasazení sedátka) WC mísy vybavené splachovacím systémem Swirlflush® celá série je opatřena glazurou EXTRAGLAZE Glazura EXTRAGLAZEKeramická glazura extraglaze® se aplikuje na produkty během výrobního cyklu před vypálením, čímž je zaručen její trvalý účinek.Extraglaze® dodává keramice dokonale hladký povrch, vysoký lesk a ochranu proti vápenným usazeninám. Keramika je tak zářivě bílá a snadno čistitelná. EAN: 8032937810423 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako NORM WC GSI 861511 , Gsi outdoors spice missile (090497794964)

GSI CLASSIC WC sedátko, Soft Close, bílá/bronz MSB87CN11

GSI CLASSIC WC sedátko, Soft Close, bílá/bronz MSB87CN11
Detail

Duroplast Reaktoplasty (duroplasty) jsou zesíťované polymery, které vytvářejí prostorovou trojrozměrnou síť. Zesíťování nastává až při tvarování plastu vlivem tepla a tlaku, někdy působením katalyzátorů. SoftClose Pomocí hydraulického systému víko i sedátko pomalu dopadají na mísu. Pozvolné sklápění sedátka i víka zaručuje bezpečnost a zabraňuje poškození sedátka i WC mísy. Easy take / Quick release Snadné vyjmutí a upevnění sedátka: stisknutím postranních pantů nebo tlačítka (u některých modelů pouhým uvedením sedátka do kolmé polohy), lze sedátko sejmout z pantů (obr. 1a, 1b), omýt sedátko i mísu (obr. 2) a následně pouhým zacvaknutím sedátko opět nasadit (obr. 3). 1a 1b 2 3 Sanitární keramika CLASSIC od italského výrobce GSI vyniká především originálním vzhledem. Máte-li rádi vůni starých časů či dobové předměty, určitě si z naší nabídky vyberete. Jsou výbornou volbou pro ty, kteří dávají přednost klasickým tvarům. Umyvadla můžete doplnit keramickým sloupem, který naleznete v příslušenství. Tradiční elegance prověřených tvarů a široký výběr nabízených prvků nabízená umyvadla lze doplnit nábytkem CROSS nebo VIOLETA, který s jejich tvary vhodně koresponduje záchody jsou vybaveny systémem SAVE WATER, který umožňuje splachovat pouze 4,5 litry vody a sedátky se systémem SOFT CLOSE (pomalé sklápění) a QUICK RELEASE (odnímatelné sedátko) celá série je opatřena glazurou EXTRAGLAZE Glazura EXTRAGLAZEKeramická glazura extraglaze® se aplikuje na produkty již během výrobního cyklu před vypálením, čímž je zaručen její trvalý účinek.Extraglaze® dodává keramice dokonale hladký povrch, vysoký lesk a ochranu proti vápenným usazeninám. Keramika je tak zářivě bílá a snadno čistitelná. EAN: 8032937829531 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako GSI CLASSIC WC sedátko, Soft Close, bílá/bronz MSB87CN11 , Gsi infinity lahev 1l blue

Norm

Norm
Detail

> mělký střih > šestidílná kulová konstrukce > nestrukturované přední panely > ohnutý kšilt > pásek s kovovou sponou > vyšívané logo vpředu a uprostřed (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Norm , Gsi outdoors pinnacle camper (090497501814)

GSI NORM/PURA WC sedátko, bílá (MS8611) MS86N11

GSI NORM/PURA WC sedátko, bílá (MS8611) MS86N11
Detail

Duroplast Reaktoplasty (duroplasty) jsou zesíťované polymery, které vytvářejí prostorovou trojrozměrnou síť. Zesíťování nastává až při tvarování plastu vlivem tepla a tlaku, někdy působením katalyzátorů. Easy take / Quick release Snadné vyjmutí a upevnění sedátka: stisknutím postranních pantů nebo tlačítka (u některých modelů pouhým uvedením sedátka do kolmé polohy), lze sedátko sejmout z pantů (obr. 1a, 1b), omýt sedátko i mísu (obr. 2) a následně pouhým zacvaknutím sedátko opět nasadit (obr. 3). 1a 1b 2 3 Sanitární keramika NORM hranatá umyvadla se zaoblenými rohy včetně praktických odkládacích ploch WC mísy vybaveny systémem SAVE WATER, který umožňuje splachovat pouze 4,5 litry vody a sedátkem se systémem SOFT CLOSE a QUICK RELEASE (snadné sejmutí/nasazení sedátka) WC mísy vybavené splachovacím systémem Swirlflush® celá série je opatřena glazurou EXTRAGLAZE Glazura EXTRAGLAZEKeramická glazura extraglaze® se aplikuje na produkty během výrobního cyklu před vypálením, čímž je zaručen její trvalý účinek.Extraglaze® dodává keramice dokonale hladký povrch, vysoký lesk a ochranu proti vápenným usazeninám. Keramika je tak zářivě bílá a snadno čistitelná. EAN: 8032937811734 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako GSI NORM/PURA WC sedátko, bílá (MS8611) MS86N11 , Moes wc-pj220 (wc-pj220)

Regál Norm

Regál Norm
Detail

Policový díl se 3 úložnými policemi. Díky čistému a minimalistickému designu a velikosti je tato knihovna všestranná. Můžete jej použít v ložnici pro uložení oblečení a ručníků nebo v obývacím pokoji pro vystavení knih, rostlin nebo vaší oblíbené dekorace. (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Regál Norm , Moes wc-pj620 (wc-pj620)

Květináč Norm

Květináč Norm
Detail

Tento květináč je vyroben z černého kovu a má jednoduchý čistý design. Černá barva, stejně jako minimalistický design, vytváří celkový sofistikovaný vzhled. Květináč je dostatečně velký pro uložení větších a více rostlin a černá barva vytváří prostor pro kvetoucí rostliny. (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Květináč Norm , Gsi outdoors halulite boiler 1,1l (090497501906)

GSI NORM/PURA WC sedátko, Soft Close, bílá MS86CN11

GSI NORM/PURA WC sedátko, Soft Close, bílá MS86CN11
Detail

Duroplast Reaktoplasty (duroplasty) jsou zesíťované polymery, které vytvářejí prostorovou trojrozměrnou síť. Zesíťování nastává až při tvarování plastu vlivem tepla a tlaku, někdy působením katalyzátorů. SoftClose Pomocí hydraulického systému víko i sedátko pomalu dopadají na mísu. Pozvolné sklápění sedátka i víka zaručuje bezpečnost a zabraňuje poškození sedátka i WC mísy. Easy take / Quick release Snadné vyjmutí a upevnění sedátka: stisknutím postranních pantů nebo tlačítka (u některých modelů pouhým uvedením sedátka do kolmé polohy), lze sedátko sejmout z pantů (obr. 1a, 1b), omýt sedátko i mísu (obr. 2) a následně pouhým zacvaknutím sedátko opět nasadit (obr. 3). 1a 1b 2 3 Sanitární keramika NORM hranatá umyvadla se zaoblenými rohy včetně praktických odkládacích ploch WC mísy vybaveny systémem SAVE WATER, který umožňuje splachovat pouze 4,5 litry vody a sedátkem se systémem SOFT CLOSE a QUICK RELEASE (snadné sejmutí/nasazení sedátka) WC mísy vybavené splachovacím systémem Swirlflush® celá série je opatřena glazurou EXTRAGLAZE Glazura EXTRAGLAZEKeramická glazura extraglaze® se aplikuje na produkty během výrobního cyklu před vypálením, čímž je zaručen její trvalý účinek.Extraglaze® dodává keramice dokonale hladký povrch, vysoký lesk a ochranu proti vápenným usazeninám. Keramika je tak zářivě bílá a snadno čistitelná. EAN: 8032937811727 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako GSI NORM/PURA WC sedátko, Soft Close, bílá MS86CN11 , Gsi outdoors pinnacle soloist ii (090497502460)

Rumunsko - Norm Longley

Rumunsko - Norm Longley
Detail

Rumunsko bylo součástí Římské říše a má velmi bohatou historii. Důkazem je bezpočetné množství památek, které naleznete téměř po celé zemi. Zmiňme turistickou povinnost - hrad hraběte Drákuly, které se ale v Rumunsku nacházejí rovnou dva. Většina obyvatel je pravoslavného vyznání a kostely s bohatě zdobenými ikonostasy jsou hojně rozesety po celé zemi. Za návštěvu určitě stojí města Sinaia, Sighisoara a Temešvár. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Rumunsko - Norm Longley , Gsi outdoors santoku knife set (090497901058)

Pracovní stůl Norm

Pracovní stůl Norm
Detail

Kvalitní pracovní stůl ze série Norm je vyrobený z kovu a dřeva. Díky jednoduchému designu zapadne do každé pracovny. (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Pracovní stůl Norm , Gsi outdoors rakau cutlery set (090497461033)

Konfereční stolek Norm

Konfereční stolek Norm
Detail

Konferenční stolek ze série Norm zapadne díky minimalistickému designu do každého moderního interiéru. (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Konfereční stolek Norm , Gsi outdoors halulite cup 414ml (090497501951)

Nástěnná police Norm

Nástěnná police Norm
Detail

Čtyřpatrová nástěnná police z černého jasanu je ideální pro vystavení všech vašich oblíbených knih, rostlin nebo památek. Kromě toho, že dodá vašemu prostoru organizační prvek, působí mimo zem lehkým a vzdušným dojmem a díky ní zmizí všechny vaše problémy s úložným prostorem. Víte, co je na této polici nejlepší? Dřevo má certifikát FSC®! (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Nástěnná police Norm , Gsi outdoors halulite boiler 1,8l (90497501913)

Police Norm Unit Cylinder

Police Norm Unit Cylinder
Detail

Policový regál ze série Norm se dodává se třemi policemi a je vyroben z černého kovu. Police lze použít k vystavení rostlin, lamp, váz a dalších předmětů. Umístěte polici do kterékoli místnosti ve vaší domácnosti a získejte stylový a moderní detail. (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Police Norm Unit Cylinder , Gsi outdoors crossover kitchen kit (90497901027)

GSI NORM závěsná WC mísa, Swirlflush, 50x36 cm, bílá ExtraGlaze 861611

GSI NORM závěsná WC mísa, Swirlflush, 50x36 cm, bílá ExtraGlaze 861611
Detail

Technologie splachování Swirlflush® Swirlflush® - toalety bez tradičního oplachového kruhu. Patentovaný extrémně tichý splachovací systém od společnosti GSI namíří vodu jednotným směrem na okraje keramiky. Inovaci ve splachování představuje vodní vír, který zajistí optimální a tiché spláchnutí mísy.Absence tradičního splachovacího kruhu pod okrajem mísy v kombinaci s glazurou Extraglaze®, která dodává keramice dokonale hladký povrch a působivý lesk, zajišťuje maximální hygienu a snížení námahy při čištění WC. Samozřejmostí je duální systém splachování s množstvím vody 3 nebo 4,5 l. Keramická glazura ExtraGlaze® Glazura ExtraGlaze® se aplikuje na produkty během výrobního cyklu před vypálením, čímž je zaručen její trvalý účinek. Dodává keramice dokonale hladký povrch, vysoký lesk a ochranu před vápennými usazeninami. Keramika je díky této glazuře zářivě bílá a snadno čistitelná. WC sedátko je nutno objednat zvlášť Sanitární keramika NORM hranatá umyvadla se zaoblenými rohy včetně praktických odkládacích ploch WC mísy vybaveny systémem SAVE WATER, který umožňuje splachovat pouze 4,5 litry vody a sedátkem se systémem SOFT CLOSE a QUICK RELEASE (snadné sejmutí/nasazení sedátka) WC mísy vybavené splachovacím systémem Swirlflush® celá série je opatřena glazurou EXTRAGLAZE Glazura EXTRAGLAZEKeramická glazura extraglaze® se aplikuje na produkty během výrobního cyklu před vypálením, čímž je zaručen její trvalý účinek.Extraglaze® dodává keramice dokonale hladký povrch, vysoký lesk a ochranu proti vápenným usazeninám. Keramika je tak zářivě bílá a snadno čistitelná. EAN: 8032937822068 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako GSI NORM závěsná WC mísa, Swirlflush, 50x36 cm, bílá ExtraGlaze 861611 , Gsi outdoors guidecast frying pan; 203mm (90497606083)

GSI NORM/PURA WC sedátko, SLIM, Soft Close, bílá/chrom MS86CSN11

GSI NORM/PURA WC sedátko, SLIM, Soft Close, bílá/chrom MS86CSN11
Detail

Duroplast Reaktoplasty (duroplasty) jsou zesíťované polymery, které vytvářejí prostorovou trojrozměrnou síť. Zesíťování nastává až při tvarování plastu vlivem tepla a tlaku, někdy působením katalyzátorů. SoftClose Pomocí hydraulického systému víko i sedátko pomalu dopadají na mísu. Pozvolné sklápění sedátka i víka zaručuje bezpečnost a zabraňuje poškození sedátka i WC mísy. Easy take / Quick release Snadné vyjmutí a upevnění sedátka: stisknutím postranních pantů nebo tlačítka (u některých modelů pouhým uvedením sedátka do kolmé polohy), lze sedátko sejmout z pantů (obr. 1a, 1b), omýt sedátko i mísu (obr. 2) a následně pouhým zacvaknutím sedátko opět nasadit (obr. 3). 1a 1b 2 3 Sanitární keramika NORM hranatá umyvadla se zaoblenými rohy včetně praktických odkládacích ploch WC mísy vybaveny systémem SAVE WATER, který umožňuje splachovat pouze 4,5 litry vody a sedátkem se systémem SOFT CLOSE a QUICK RELEASE (snadné sejmutí/nasazení sedátka) WC mísy vybavené splachovacím systémem Swirlflush® celá série je opatřena glazurou EXTRAGLAZE Glazura EXTRAGLAZEKeramická glazura extraglaze® se aplikuje na produkty během výrobního cyklu před vypálením, čímž je zaručen její trvalý účinek.Extraglaze® dodává keramice dokonale hladký povrch, vysoký lesk a ochranu proti vápenným usazeninám. Keramika je tak zářivě bílá a snadno čistitelná. EAN: 8032937822051 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako GSI NORM/PURA WC sedátko, SLIM, Soft Close, bílá/chrom MS86CSN11 , Gsi outdoors nesting wine glass set (090497793028)

Odkládací stolek na kolečkách Norm

Odkládací stolek na kolečkách Norm
Detail

Náš stylový odkládací stolek vnese do vašeho bydlení elegantní šarm a luxusní atmosféru! (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Odkládací stolek na kolečkách Norm , Gsi outdoors halulite cutlery set 183mm (90497500145)

Norm Kšiltovka The North Face

Norm Kšiltovka The North Face
Detail

Detail: technologie FlashDry™ - rychleschnoucí materiál odvádějící potBarva: žlutáZapínání: přezkaMateriál: 100 % bavlna (zoot.cz)

Podobné produkty ako Norm Kšiltovka The North Face , Gsi outdoors pinnacle dualist ii 1,8l (090497502484)

The North Face Norm Kšiltovka Žlutá

The North Face Norm Kšiltovka Žlutá
Detail

Materiál: 100% bavlna Typ: baseball Zapínání: na přezku Praní: neprat Barva: žlutá Detail: technologie FlashDry™ - rychleschnoucí materiál odvádějící pot (bibloo.cz)

Podobné produkty ako The North Face Norm Kšiltovka Žlutá , Gsi outdoors halulite microdualist ii 1,4l (90497502477)

Sněhové řetězy X40 (homologace Ö-Norm)

Sněhové řetězy X40 (homologace Ö-Norm)
Detail

Sada obsahuje 2 kusy rychloupínacích sněhových řetězů na hnací nápravu automobilu. Očka řetězu mají průměr 9mm, průřez očka je 3mm. Po navlečení na kolo zaujme řetěz křížovou stopu. Sněhové řetězy jsou balené v praktické textilní brašně se zipem. Ke sněhovým řetězům je jako dárek přibalena třístranná škrabka na led, sníh i vodu. Sněhové řetězy jsou určené pro osobní automobily s hmotností do 1800kg. Výrobek splňuje evropskou homologaci TÜV/GS, rakouskou homologaci Ö-Norm i český atest 8SD. Vhodnou velikost sněhových řetězů pro Váš vůz zjistíte z tabulky, která je ke stažení vpravo.Jednoduše povídání o sněhových řetězech. V článku Vás čeká seznámení se sněhovými řetězy v našem sortimentu. Řekneme Vám, kdy sněhové řetězy nutně potřebujete a kdy je dobré je mít ve vlastním zájmu. Poradíme, podle čeho bystě měli vybírat právě Vy a nakonec shrneme vlastnosti všech sněhových řetězů v přehledné tabulce. Doba čtení: 5 minut (autohotarek.cz)

Podobné produkty ako Sněhové řetězy X40 (homologace Ö-Norm) , Gsi outdoors santoku chef knife 152mm (090497741562)

Sněhové řetězy X30 (homologace Ö-Norm)

Sněhové řetězy X30 (homologace Ö-Norm)
Detail

Sada obsahuje 2 kusy rychloupínacích sněhových řetězů na hnací nápravu automobilu. Očka řetězu mají průměr 9mm, průřez očka je 3mm. Po navlečení na kolo zaujme řetěz křížovou stopu. Sněhové řetězy jsou balené v praktické textilní brašně se zipem. Ke sněhovým řetězům je jako dárek přibalena třístranná škrabka na led, sníh i vodu. Sněhové řetězy jsou určené pro osobní automobily s hmotností do 1800kg. Výrobek splňuje evropskou homologaci TÜV/GS, rakouskou homologaci Ö-Norm i český atest 8SD. Vhodnou velikost sněhových řetězů pro Váš vůz zjistíte z tabulky, která je ke stažení vpravo.Jednoduše povídání o sněhových řetězech. V článku Vás čeká seznámení se sněhovými řetězy v našem sortimentu. Řekneme Vám, kdy sněhové řetězy nutně potřebujete a kdy je dobré je mít ve vlastním zájmu. Poradíme, podle čeho bystě měli vybírat právě Vy a nakonec shrneme vlastnosti všech sněhových řetězů v přehledné tabulce. Doba čtení: 5 minut (autohotarek.cz)

Podobné produkty ako Sněhové řetězy X30 (homologace Ö-Norm) , Gsi outdoors gourmet kitchen set 11 (090497901034)

Sněhové řetězy X80 (homologace Ö-Norm)

Sněhové řetězy X80 (homologace Ö-Norm)
Detail

Sada obsahuje 2 kusy rychloupínacích sněhových řetězů na hnací nápravu automobilu. Očka řetězu mají průměr 9mm, průřez očka je 3mm. Po navlečení na kolo zaujme řetěz křížovou stopu. Sněhové řetězy jsou balené v praktické textilní brašně se zipem. Ke sněhovým řetězům je jako dárek přibalena třístranná škrabka na led, sníh i vodu. Sněhové řetězy jsou určené pro osobní automobily s hmotností do 1800kg. Výrobek splňuje evropskou homologaci TÜV/GS, rakouskou homologaci Ö-Norm i český atest 8SD. Vhodnou velikost sněhových řetězů pro Váš vůz zjistíte z tabulky, která je ke stažení vpravo.Jednoduše povídání o sněhových řetězech. V článku Vás čeká seznámení se sněhovými řetězy v našem sortimentu. Řekneme Vám, kdy sněhové řetězy nutně potřebujete a kdy je dobré je mít ve vlastním zájmu. Poradíme, podle čeho bystě měli vybírat právě Vy a nakonec shrneme vlastnosti všech sněhových řetězů v přehledné tabulce. Doba čtení: 5 minut (autohotarek.cz)

Podobné produkty ako Sněhové řetězy X80 (homologace Ö-Norm) , Gsi outdoors pinnacle canister stove silver (090497560026)

Sněhové řetězy X130 (homologace Ö-Norm)

Sněhové řetězy X130 (homologace Ö-Norm)
Detail

Sada obsahuje 2 kusy rychloupínacích sněhových řetězů na hnací nápravu automobilu. Očka řetězu mají průměr 9mm, průřez očka je 3mm. Po navlečení na kolo zaujme řetěz křížovou stopu. Sněhové řetězy jsou balené v praktické textilní brašně se zipem. Ke sněhovým řetězům je jako dárek přibalena třístranná škrabka na led, sníh i vodu. Sněhové řetězy jsou určené pro osobní automobily s hmotností do 1800kg. Výrobek splňuje evropskou homologaci TÜV/GS, rakouskou homologaci Ö-Norm i český atest 8SD. Vhodnou velikost sněhových řetězů pro Váš vůz zjistíte z tabulky, která je ke stažení vpravo.Jednoduše povídání o sněhových řetězech. V článku Vás čeká seznámení se sněhovými řetězy v našem sortimentu. Řekneme Vám, kdy sněhové řetězy nutně potřebujete a kdy je dobré je mít ve vlastním zájmu. Poradíme, podle čeho bystě měli vybírat právě Vy a nakonec shrneme vlastnosti všech sněhových řetězů v přehledné tabulce. Doba čtení: 5 minut (autohotarek.cz)

Podobné produkty ako Sněhové řetězy X130 (homologace Ö-Norm) , Gsi outdoors halulite minimalist ii 600ml (90497502392)

Sněhové řetězy X110 (homologace Ö-Norm)

Sněhové řetězy X110 (homologace Ö-Norm)
Detail

Sada obsahuje 2 kusy rychloupínacích sněhových řetězů na hnací nápravu automobilu. Očka řetězu mají průměr 9mm, průřez očka je 3mm. Po navlečení na kolo zaujme řetěz křížovou stopu. Sněhové řetězy jsou balené v praktické textilní brašně se zipem. Ke sněhovým řetězům je jako dárek přibalena třístranná škrabka na led, sníh i vodu. Sněhové řetězy jsou určené pro osobní automobily s hmotností do 1800kg. Výrobek splňuje evropskou homologaci TÜV/GS, rakouskou homologaci Ö-Norm i český atest 8SD. Vhodnou velikost sněhových řetězů pro Váš vůz zjistíte z tabulky, která je ke stažení vpravo.Jednoduše povídání o sněhových řetězech. V článku Vás čeká seznámení se sněhovými řetězy v našem sortimentu. Řekneme Vám, kdy sněhové řetězy nutně potřebujete a kdy je dobré je mít ve vlastním zájmu. Poradíme, podle čeho bystě měli vybírat právě Vy a nakonec shrneme vlastnosti všech sněhových řetězů v přehledné tabulce. Doba čtení: 5 minut (autohotarek.cz)

Podobné produkty ako Sněhové řetězy X110 (homologace Ö-Norm) , Gsi outdoors bugaboo camper 2+3l (090497442216)

Sněhové řetězy X90 (homologace Ö-Norm)

Sněhové řetězy X90 (homologace Ö-Norm)
Detail

Sada obsahuje 2 kusy rychloupínacích sněhových řetězů na hnací nápravu automobilu. Očka řetězu mají průměr 9mm, průřez očka je 3mm. Po navlečení na kolo zaujme řetěz křížovou stopu. Sněhové řetězy jsou balené v praktické textilní brašně se zipem. Ke sněhovým řetězům je jako dárek přibalena třístranná škrabka na led, sníh i vodu. Sněhové řetězy jsou určené pro osobní automobily s hmotností do 1800kg. Výrobek splňuje evropskou homologaci TÜV/GS, rakouskou homologaci Ö-Norm i český atest 8SD. Vhodnou velikost sněhových řetězů pro Váš vůz zjistíte z tabulky, která je ke stažení vpravo. Jednoduše povídání o sněhových řetězech. V článku Vás čeká seznámení se sněhovými řetězy v našem sortimentu. Řekneme Vám, kdy sněhové řetězy nutně potřebujete a kdy je dobré je mít ve vlastním zájmu. Poradíme, podle čeho bystě měli vybírat právě Vy a nakonec shrneme vlastnosti všech sněhových řetězů v přehledné tabulce. Doba čtení: 5 minut (autohotarek.cz)

Podobné produkty ako Sněhové řetězy X90 (homologace Ö-Norm) , Gsi outdoors halulite bottle cup 591ml (090497501968)

Sněhové řetězy X120 (homologace Ö-Norm)

Sněhové řetězy X120 (homologace Ö-Norm)
Detail

Sada obsahuje 2 kusy rychloupínacích sněhových řetězů na hnací nápravu automobilu. Očka řetězu mají průměr 9mm, průřez očka je 3mm. Po navlečení na kolo zaujme řetěz křížovou stopu. Sněhové řetězy jsou balené v praktické textilní brašně se zipem. Ke sněhovým řetězům je jako dárek přibalena třístranná škrabka na led, sníh i vodu. Sněhové řetězy jsou určené pro osobní automobily s hmotností do 1800kg. Výrobek splňuje evropskou homologaci TÜV/GS, rakouskou homologaci Ö-Norm i český atest 8SD. Vhodnou velikost sněhových řetězů pro Váš vůz zjistíte z tabulky, která je ke stažení vpravo.Jednoduše povídání o sněhových řetězech. V článku Vás čeká seznámení se sněhovými řetězy v našem sortimentu. Řekneme Vám, kdy sněhové řetězy nutně potřebujete a kdy je dobré je mít ve vlastním zájmu. Poradíme, podle čeho bystě měli vybírat právě Vy a nakonec shrneme vlastnosti všech sněhových řetězů v přehledné tabulce. Doba čtení: 5 minut (autohotarek.cz)

Podobné produkty ako Sněhové řetězy X120 (homologace Ö-Norm) , Gsi outdoors isobutane fuel cartridge 110g (090497560217)

Sněhové řetězy X140 (zesílené, homologace Ö-Norm)

Sněhové řetězy X140 (zesílené, homologace Ö-Norm)
Detail

Sada obsahuje 2 kusy rychloupínacích sněhových řetězů na hnací nápravu automobilu. Očka řetězu mají zesílený průřez jednotlivých článků (23 x 12mm). Po navlečení na kolo zaujme řetěz křížovou stopu. Sněhové řetězy jsou balené v praktické textilní brašně se zipem. Ke sněhovým řetězům je jako dárek přibalena třístranná škrabka na led, sníh i vodu. Sněhové řetězy jsou zhotoveny z jakostní legované oceli a jsou určené pro osobní automobily s hmotností do 2200kg. Výrobek splňuje evropskou homologaci TÜV/GS, rakouskou homologaci Ö-Norm i český atest 8SD. Vhodnou velikost sněhových řetězů pro Váš vůz zjistíte z tabulky, která je ke stažení vpravo.Jednoduše povídání o sněhových řetězech. V článku Vás čeká seznámení se sněhovými řetězy v našem sortimentu. Řekneme Vám, kdy sněhové řetězy nutně potřebujete a kdy je dobré je mít ve vlastním zájmu. Poradíme, podle čeho bystě měli vybírat právě Vy a nakonec shrneme vlastnosti všech sněhových řetězů v přehledné tabulce. Doba čtení: 5 minut (autohotarek.cz)

Podobné produkty ako Sněhové řetězy X140 (zesílené, homologace Ö-Norm) , Wc sedatko

Sněhové řetězy X150 (zesílené, homologace Ö-Norm)

Sněhové řetězy X150 (zesílené, homologace Ö-Norm)
Detail

Sada obsahuje 2 kusy rychloupínacích sněhových řetězů na hnací nápravu automobilu. Očka řetězu mají zesílený průřez jednotlivých článků (23 x 12mm). Po navlečení na kolo zaujme řetěz křížovou stopu. Sněhové řetězy jsou balené v praktické textilní brašně se zipem. Ke sněhovým řetězům je jako dárek přibalena třístranná škrabka na led, sníh i vodu. Sněhové řetězy jsou zhotoveny z jakostní legované oceli a jsou určené pro osobní automobily s hmotností do 2200kg. Výrobek splňuje evropskou homologaci TÜV/GS, rakouskou homologaci Ö-Norm i český atest 8SD. Vhodnou velikost sněhových řetězů pro Váš vůz zjistíte z tabulky, která je ke stažení vpravo.Jednoduše povídání o sněhových řetězech. V článku Vás čeká seznámení se sněhovými řetězy v našem sortimentu. Řekneme Vám, kdy sněhové řetězy nutně potřebujete a kdy je dobré je mít ve vlastním zájmu. Poradíme, podle čeho bystě měli vybírat právě Vy a nakonec shrneme vlastnosti všech sněhových řetězů v přehledné tabulce. Doba čtení: 5 minut (autohotarek.cz)

Podobné produkty ako Sněhové řetězy X150 (zesílené, homologace Ö-Norm) , Wc stetky

The North Face Washed Norm Hat NF0A3FKNM19

The North Face Washed Norm Hat NF0A3FKNM19
Detail

The North Face Washed Norm Hat NF0A3FKNM19 (sneakerstudio.cz)

Podobné produkty ako The North Face Washed Norm Hat NF0A3FKNM19 , Wc zavesy

Montážní sada pro závěsné WC a bidety GSI (Sand-Norm-Pura-Kube X-Classic) NDFISR2

Montážní sada pro závěsné WC a bidety GSI (Sand-Norm-Pura-Kube X-Classic) NDFISR2
Detail

Fixační sada pro závěsné WC a bidety. EAN: 8001132027387 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako Montážní sada pro závěsné WC a bidety GSI (Sand-Norm-Pura-Kube X-Classic) NDFISR2 , Wc imperial

baterie dřezová teleskopická, přep. norm/sprcha, 40mm, SEDAL, chrom

baterie dřezová teleskopická, přep. norm/sprcha, 40mm, SEDAL, chrom
Detail

Jemná elegance tvarů, trojnásobně leštěný povrch, masivní provedení, jednoduchá obsluha a tichý chod, zaručený značkovou kartuší Sedal o průměru 40 mm – OPERA je typová řada navržená pro náročné. Preciznost vyšší třídy, která vám bude přinášet radost po dlouhá léta.praktický přepínač umožňuje změnu vodního proudu na sprchudélka hadice 150cm (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako baterie dřezová teleskopická, přep. norm/sprcha, 40mm, SEDAL, chrom , Wc prkenko

Běžecké tričko adidas Performance Break The Norm HF1688 fialová barva

Běžecké tričko adidas Performance Break The Norm HF1688 fialová barva
Detail

Běžecké tričko z kolekce adidas Performance. Model vyroben z materiálu odvádějícího vlhkost. (answear.cz)

Podobné produkty ako Běžecké tričko adidas Performance Break The Norm HF1688 fialová barva , Wc tablety

GSI Outdoors Microgripper

GSI Outdoors Microgripper
Detail

Drobná silikonová chňapka, kterou určitě ocení každý. Velmi užitečná pomůcka při vaření umožňující snadnou manipulaci s horkým nádobím. Vyrobená z odolného silikonu, který vydrží i nešetrné zacházení. Je vybavena drobným magnetem, který je možno přidělat na kartuši během vaření, aby byla blízko po ruce. Pro snažší uskladnění je také možno silikonovou chňapku umístit do prohnutého dna plynových kartuší.Vlastnosti: Magnet pro zavěšeníDobře omyvatelný materiálProtiskluzový povrchParametry: Hmotnost: 14gRozměr: 25x51x38mmMateriál:Silikon (bagalio.cz)

Podobné produkty ako GSI Outdoors Microgripper

Gsi Halulite Ketalist

Detail

Ketalist je konvička s hrnečkem a miskou pro jednu osobu z nejlehčí řady Halulite. Nízká konvička se širokým hrdlem umožňuje kromě vaření také např. rozpouštění sněhu. (mall.cz)

Podobné produkty ako Gsi Halulite Ketalist

Gsi Classic Flask

Detail

Nerezová placatka GSI Classic Flask v klasickém provedení o objemu 148ml. Placatka má ke šroubovacímu hrdlu přidělaný cvoček pro zavěšení na šňůrku (mall.cz)

Podobné produkty ako Gsi Classic Flask

Gsi Pinnacle Dualist

Detail

Pinnacle Dualist je sada pro dva s nejvyšší úpravou oceněna několika outdoorovými cenami. Unikátní hrnek a miska s nízkým těžištěm zabraňuje vylití. (mall.cz)

Podobné produkty ako Gsi Pinnacle Dualist

Gsi Pinnacle Soloist

Detail

Lehká kompaktní sada nádobí pro jednu osobu s unikátní úpravou povrchu Pinnacle. Unikátní hrnek/miska s nízkým těžištěm zabraňuje vylití. Tento hrnek/miska je po obvodu opatřen neoprénovým obalem. (mall.cz)

Podobné produkty ako Gsi Pinnacle Soloist

GSI SPICE RACK

GSI SPICE RACK
Detail

(outdoorovybazar.cz)

Podobné produkty ako GSI SPICE RACK

Irsko - Paul Gray, Paul Clements, Ciara Kennyová, Norm Lengley, Ally Thompsonová

Irsko - Paul Gray, Paul Clements, Ciara Kennyová, Norm Lengley, Ally Thompsonová
Detail

Nové, aktualizované a doplněné vydání turistického průvodce Irskem. Najdete v něm přehledně a detailně popsané hlavní turistické trasy, pamětihodnosti, hotely, ale i tipy na individuální turistiku, včetně cen ubytování, dopravy a potravin. Dozvíte se spoustu užitečných informací o historii a kultuře od pravěku až po současnost, včetně detailů o turisticky atraktivních místech, ale i o zapadlých koutech, kde na vás dýchne duch a atmosféra dávných dob. Průvodce je samozřejmě doplněn velkým množstvím map a barevných fotografií. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Irsko - Paul Gray, Paul Clements, Ciara Kennyová, Norm Lengley, Ally Thompsonová

GSI Outdoors Compact Scraper

GSI Outdoors Compact Scraper
Detail

Praktická oboustranná stěrka. Z jedné strany tvrdý polykarbonát a z druhé pružný TPU materiál pro dokonalé vytření nádobí.Parametry:Záruční doba: 2 rokyHmotnost: 17gRozměry: 86x8x53mmMateriál: Nylon 6-6TPU (bagalio.cz)

Podobné produkty ako GSI Outdoors Compact Scraper

GSI Outdoors Flask 295ml

GSI Outdoors Flask 295ml
Detail

Skladná lehoučká kapesní placatka o objemu 295ml. Placatka je vyrobena ze 100% recyklovatelného PET plastu bez škodlivých bisfenolů (BPA Free). Pohodlně jí schováte v kapse, dobře se plní a víčko můžete použít místo štamprle. Vlastnosti: Nízká hmotnostSnadno otevíratelné víčkoOdolný materiálParametry:Záruční doba: 2 rokyHmotnost: 102gRozměr: 91x41x173mmMateriál: 100% recyklovatelný PET plast (BPA FREE) (bagalio.cz)

Podobné produkty ako GSI Outdoors Flask 295ml

GSI Outdoors Spice Rocket

GSI Outdoors Spice Rocket
Detail

Jednoduchá a velmi praktická kořenka pro všechny, kteří i na cestách rádi vaří. Díky ní máte vždy při sobě 6 druhů kořen, které je bezpečně chráněno před vlhkostí, nebo vysypáním do batohu. Jednotlivé boxy jsou spolu spojeny závitem.Vlastnosti: Odolný a snadno omyvatelný materiálNízka hmotnost SkladnýSkvěle padne do ruky6x 15mlParametry: Hmotnost: 119gRozměr: 53x53x117mmMateriál: Kopolyester (bagalio.cz)

Podobné produkty ako GSI Outdoors Spice Rocket

GSI Outdoors Pinnacle Backpacker

GSI Outdoors Pinnacle Backpacker
Detail

Kompaktní sada kastrolu, hrnečků, mističek, pánve, dřezu pro 2 cestovatele v provedení Pinnacle. Do sady je možné umístit vařič i příborový set (nejsou součástí balení). Poklička z BPA FREE plastu umožňuje bezproblémový únik par z hrnce a zároveň slouží jako sítko například pro slití vody z těstovin. Jednotlivé nádoby jsou barevně odlišené pro snazší orientaci. Pohodlná skládací odnímatelná rukojeť zpříjemní vaření. Hrnky s pítkem jsou opatřeny neoprénovým termoizolačním obalem. Pánev může také sloužit jako poklička. Obal celé sady lze použít jako nádobu na vodu nebo jako umyvadlo pro umytí nádobí. Vlastnosti, obsah balení: Pro 2 osobyModerní designOdolný a snadno omyvatelný materiál2l hrnec PokličkaPánev 203mm2x 400ml termo hrnek s víčkem/pítkem 2x 400ml miskaSkládací rukojeťObal/umyvadlo na saduSkladný systém nFORMParametry: Hmotnost: 816gRozměr: 208x208x137mm Materiál: TeflonTvrdě eloxovaný hliníkČirý polypropylenNylon 6-6 (bagalio.cz)

Podobné produkty ako GSI Outdoors Pinnacle Backpacker

GSI Outdoors Spice Rack

GSI Outdoors Spice Rack
Detail

Sada kořenek s vodotěsným víčkem zachová vaše koření vždy v suchu. Oboustranný systém umožňuje sbalení až 6-ti druhů koření. Celá sada je jednoduše a lehce omyvatelná. Unikátní, lehké a skládací kořenky uvítá každy, kdo hledá minimální prostor a maximální pohodlí.Vlastnosti: Odolný a snadno omyvatelný materiálVíčko na závitVodotěsné3x 23mlParametry: Hmotnost: 99gRozměr: 119x71x38mmMateriál: Kopolyester (bagalio.cz)

Podobné produkty ako GSI Outdoors Spice Rack

GSI Outdoors Pinnacle Camper

GSI Outdoors Pinnacle Camper
Detail

Největší sada z řady Pinnacle pro 4 osoby vhodné na rodinnou dovolenou, letní táboření. Sada Pinnacle se vyznačuje skvělou distribucí tepla, velmi vysokou oděruvzdorností a ohřev je o 25% rychlejší než u klasického nerezového nádobí. Teflon s radiance technologií byl vyvinutý především pro kempingové nádobí. Technologie radiance je revolucí mezi nepřilnavými povrchy kuchyňského nádobí. Tato nová technologie optimalizuje rozložení teploty při vaření. Perforovaná poklička z BPA FREE plastu umožňuje bezproblémový únik par z hrnce a zároveň slouží jako sítko například pro slití vody z těstovin.Jednotlivé nádoby jsou barevně odlišené pro snazší orientaci.Pohodlná skládací odnímatelná rukojeť zpříjemní vaření.Hrnky s pítkem jsou opatřeny neoprénovým termoizolačním obalem.Pánev může také sloužit jako poklička. Obal celé sady lze použít jako nádobu na vodu nebo jako umyvadlo pro umytí nádobí.Vlastnosti, obsah balení: Pro 4 osobyOdolný a snadno omyvatelný materiálBarevně odlišené pro snazší orientaci3l hrnec2l hrnec2x pokličkaPánev 229mm4x 400ml termo hrneček4x 400ml miskaSkládací praktická rukojeť Obal/umyvadlo na saduSkladný systém nFORMParametry: Hmotnost: 1644gRozměr: 231x231x147mmMateriál: TeflonTvrdě eloxovaný hliníkČirý polypropylenNylon 6-6 (bagalio.cz)

Podobné produkty ako GSI Outdoors Pinnacle Camper

kořenka GSI SPICE ROCKET

kořenka GSI SPICE ROCKET
Detail

Jednoduchá a velmi praktická kořenka pro všechny, kteří i na cestách rádi vaří. Díky ní máte vždy při sobě 6 druhů koření, které je bezpečně chráněno před vlhkostí nebo vysypáním do batohu. Jednotlivé boxy jsou spolu spojeny závitem. Vlastnosti: Odolný a snadno omyvatelný materiál Nízká hmotnost Skladná Skvěle padne do ruky 6 x 15 ml Parametry: Hmotnost: 119 g Rozměr: 53 x 53 x 117 mm Materiál: Kopolyester (outdoorovybazar.cz)

Podobné produkty ako kořenka GSI SPICE ROCKET

GSI Outdoors Espresso Cup

GSI Outdoors Espresso Cup
Detail

Stylový dvouplášťový šálek na espresso z vysoce odolné nerezové oceli 18/8. Svou velikostí a objemem 52ml je vhodný pro všechny mini espressovače.Vlastnosti:Dvouplášťová stěna z nerezu 18/8Vhodný pro všechny mini espressovačeParametry:Záruční doba: 2 rokyHmotnost: 34gRozměr: 43x58x71mmMateriál:Nerezová ocel 18/8 (bagalio.cz)

Podobné produkty ako GSI Outdoors Espresso Cup

Gsi Hrnek Infinity Mug

Detail

Hrnek s uchem GSI Infinity Mug vyrobený ze 100% recyklovatelného čirého polypropylenu. Modrá barva. (mall.cz)

Podobné produkty ako Gsi Hrnek Infinity Mug

Gsi Collapsible Java Drip

Detail

Skládací překapávač na kávu GSI Collapsible Java Drip dokáže vyrobit od 1 do 12 šálků čerstvé kávy. Překapávač obsahuje také těsnící víčko pro uchování čerstvé a horké kávy. Používá standardní filtry vel. 4. (nejsou součástí balení). (mall.cz)

Podobné produkty ako Gsi Collapsible Java Drip

Gsi Halulite Ketalist - zánovní

Detail

Ketalist je konvička s hrnečkem a miskou pro jednu osobu z nejlehčí řady Halulite. Nízká konvička se širokým hrdlem umožňuje kromě vaření také např. rozpouštění sněhu. (mall.cz)

Podobné produkty ako Gsi Halulite Ketalist - zánovní

GSI Outdoors Spice Missile

GSI Outdoors Spice Missile
Detail

Vodotěsná sada kořenek až na 6 druhů koření s praktickým komínovým skladováním. S vodotěsnými a kompaktními kořenkamije možné, dochutit dle potřeby všechna jídla při všech vašichaktivitách, nejen v přírodě.Nové, unikátní, ultralehké a skládací kořenky uspokojí každého,kdo hledá minimální prostor a maximální pohodlí. Kořenkylze snadno smontovat jednu do druhé a vytvořit tak úspornou„raketu“. Každá kořenka je navíc příčně rozdělena na dva mikroboxy,hledáte-li pouze kořenky na sůl a pepř, vystačíte tak pouze sjednou malou ampulí, kterou kdykoli snadno doplníte!Vlastnosti:Odolný a snadno omyvatelný materiálNízká hmotnostKomínkové skladování6x 3mlParametry:Záruční doba: 2 rokyHmotnost: 60gRozměr: 38x38x102mmMateriál:Kopolyester (bagalio.cz)

Podobné produkty ako GSI Outdoors Spice Missile

GSI Outdoors Pivot Spatula

GSI Outdoors Pivot Spatula
Detail

Kompaktní, skladná, 269mm dlouhá obracečka je nezbytným pomocníkem každé outdoorové kuchyně. Použitý materiál odolá vysokým teplotám při přípravě jídla. Využijete ji k promíchávání a nabírání pokrmů, otvor v ploché části umožní odkapání přebytečné tekutiny, či tuku. Dvě ostré hrany a jedna vroubkovaná usnadní porcování hotového jídla. Obracečka má sklápěcí rukojeť pro minimální rozměr při balení. Vyztužená rukojeť a funkční pojistka účinně zabraňují nechtěnému sklopení při vaření. Vlastnosti: Odolný, tepluvzdorný a snadno omyvatelný materiálNízká hmotnostHáček pro snadné zavěšeníParametry:Záruční doba: 2 rokyHmotnost: 40gRozměr ve složeném stavu: 173x58x30mmMateriál:Nylon 6-6 (bagalio.cz)

Podobné produkty ako GSI Outdoors Pivot Spatula
GSI Outdoors Spice Missile (090497794964), gsi infinity lahev 1l blue, GSI Outdoors Pinnacle Camper (090497501814), MOES WC-PJ220 (WC-PJ220), MOES WC-PJ620 (WC-PJ620), GSI Outdoors Halulite boiler 1,1l (090497501906), GSI Outdoors Pinnacle Soloist II (090497502460), GSI Outdoors Santoku Knife set (090497901058), GSI Outdoors Rakau Cutlery Set (090497461033), GSI Outdoors Halulite Cup 414ml (090497501951), GSI Outdoors Halulite boiler 1,8l (90497501913), GSI Outdoors Crossover Kitchen Kit (90497901027), GSI Outdoors Guidecast Frying Pan; 203mm (90497606083), GSI Outdoors Nesting Wine Glass Set (090497793028), GSI Outdoors Halulite Cutlery set 183mm (90497500145), GSI Outdoors Pinnacle Dualist II 1,8l (090497502484), GSI Outdoors Halulite Microdualist II 1,4l (90497502477), GSI Outdoors Santoku Chef Knife 152mm (090497741562), GSI Outdoors Gourmet Kitchen Set 11 (090497901034), GSI Outdoors Pinnacle Canister Stove silver (090497560026), GSI Outdoors Halulite Minimalist II 600ml (90497502392), GSI Outdoors Bugaboo Camper 2+3l (090497442216), GSI Outdoors Halulite Bottle Cup 591ml (090497501968), GSI Outdoors Isobutane Fuel Cartridge 110g (090497560217), wc sedatko, wc stetky, wc zavesy, wc imperial, wc prkenko, wc tablety