Noční stolek s 1 zásuvkou, bílý (242040)

Produkt Noční stolek s 1 zásuvkou, bílý (242040) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Noční stolek s 1 zásuvkou, bílý (242040) upraviť a produkt hľadať znova.

Noční stolek s 1 zásuvkou, bílý (242040)

Noční stolek s 1 zásuvkou, bílý (242040)
Detail

Noční stolek - bílá barva, obdelníkový, materiál desky dřevo, se šuplíky, rozměry 63 × 30 × 30 cm (V׊×H) K odložení rozečtené knihy či umístění lampičky vám poslouží praktický noční stolek SHUMEE. Je velmi populární pro své obdélníkové provedení, které působí velmi elegantně. Zahrnuje přidané šuplíky k umístění drobných věcí. K umístění osobních věcí vám poslouží odkládací část nočního stolku. Součást balení tvoří jeden noční stolek pro samostatnou postel. Noční stolek SHUMEE svým designem podtrhne vzhled vaší ložnice. Zásadní vlastnosti produktu Noční stolek s 1 zásuvkou, bílý Praktický noční stolek SHUMEE vám nabídne dostatek prostoru pro budík či rozečtenou knížku Obdélníkové provedení vyniká svým elegantním designem Zahrnuje šuplíky Osobní věci najdou své místo na odkládacím prostoru Balení tvoří jeden noční stolek pro samostatnou postel Pro výrobu desky byl vybrán kvalitní materiál, konkrétně dřevo Nočnímu stolku SHUMEE dominuje bílá barva Rozměry... (alza.cz)

Podobné produkty ako Noční stolek s 1 zásuvkou, bílý (242040) , Noční stolek s 1 zásuvkou hnědý a bílý (242039)

Noční stolek s 1 zásuvkou šedobílý (242038)

Noční stolek s 1 zásuvkou šedobílý (242038)
Detail

Noční stolek - šedá barva, čtvercový, materiál desky dřevo, se šuplíky, rozměry 63 × 30 × 30 cm (V׊×H) Jako praktický kus nábytku, který využijete například k odložení knihy nebo budíku, vám doporučujeme noční stolek SHUMEE. Je populární pro své čtvercové provedení, jež dodá každému prostoru eleganci. Součástí jsou přidané šuplíky, kam lze umístit menší věci. Na osobní věci se najde místo díky odkládacímu prostoru nočního stolku. V balení je obsažen jeden noční stolek pro samostatnou postel. Noční stolek SHUMEE doladí interiér k dokonalosti. Klíčové přednosti produktu Noční stolek s 1 zásuvkou šedobílý Praktický noční stolek SHUMEE přináší dostatek prostoru pro budík či rozečtenou knížku Čtvercové provedení je nadčasové Je vybaven šuplíky Osobní věci můžete umístit na odkládací část stolku Balení tvoří jeden noční stolek pro samostatnou postel Na výrobu desky byl použitý kvalitní materiál, konkrétně dřevo Nočnímu stolku SHUMEE dominuje šedá barva Rozměry... (alza.cz)

Podobné produkty ako Noční stolek s 1 zásuvkou šedobílý (242038) , Noční stolek s 1 zásuvkou šedobílý (242038)

Noční stolek s 1 zásuvkou obdélníkový hnědý (242237)

Noční stolek s 1 zásuvkou obdélníkový hnědý (242237)
Detail

Noční stolek - hnědá barva, obdelníkový, materiál desky MDF, materiál konstrukce dřevo a ocel, matný povrch, klasické nohy, se šuplíky, rozměry 57,5 × 44 × 30,5 cm (V׊×H) Vhodným doplňkem k posteli, například pro umístění lampičky či odložení rozečtení knihy, je praktický noční stolek SHUMEE. Je populární pro své obdélníkové provedení, které přináší velmi elegantní řešení. Zespodu se nachází klasické nožičky, které jsou zárukou stability. Při úklidu vám zajistí pohodlný přístup k podlaze a dobrou cirkulaci vzduchu. Zahrnuje přidané šuplíky pro umístění menších věcí. Na osobní věci se najde místo díky odkládacímu prostoru nočního stolku. V balení je jeden noční stolek pro samostatnou postel. Noční stolek SHUMEE svým designem podtrhne vzhled vaší ložnice. Zásadní vlastnosti výrobku Noční stolek s 1 zásuvkou obdélníkový hnědý Praktický noční stolek SHUMEE vám nabídne dostatek prostoru pro budík či rozečtenou knížku Obdélníkové vyhotovení působí nadčasově a... (alza.cz)

Podobné produkty ako Noční stolek s 1 zásuvkou obdélníkový hnědý (242237) , Noční stolek z masivního sheeshamu s 1 zásuvkou (241624)

Noční stolek s 1 zásuvkou hnědý a bílý (242039)

Noční stolek s 1 zásuvkou hnědý a bílý (242039)
Detail

Noční stolek - hnědá barva, obdelníkový, materiál desky dřevo, se šuplíky, rozměry 63 × 30 × 30 cm (V׊×H) Jako doplněk k posteli, například pro budík nebo rozečtenou knížku, můžeme doporučit noční stolek SHUMEE. Je velmi oblíbený pro své obdélníkové provedení, které díky eleganci oživí každý prostor. Zahrnuje přidané šuplíky pro uložení drobných věcí. Na osobní věci vám poslouží odkládací část nočního stolku. Balení tvoří jeden noční stolek pro samostatnou postel. Noční stolek SHUMEE svým vzhledem podtrhne váš interiér. Klíčové přednosti výrobku Noční stolek s 1 zásuvkou hnědý a bílý Praktický noční stolek SHUMEE nabídne dostatek prostoru pro lampičku nebo třeba rozečtenou knížku Obdélníkové vyhotovení se může pochlubit elegantním designem Disponuje šuplíky Odkládací prostor pojme osobní věci Balení tvoří jeden noční stolek pro samostatnou postel Pro výrobu desky byl zvolen kvalitní materiál, konkrétně dřevo Nočnímu stolku SHUMEE dominuje hnědá barva Rozměry... (alza.cz)

Podobné produkty ako Noční stolek s 1 zásuvkou hnědý a bílý (242039) , Noční stolek s 1 zásuvkou, masivní sheeshamové dřevo (244926)

Noční stolek s 1 zásuvkou, masivní sheeshamové dřevo (244926)

Noční stolek s 1 zásuvkou, masivní sheeshamové dřevo (244926)
Detail

Noční stolek - hnědá barva, obdelníkový, materiál desky sheesham, se šuplíky, rozměry 40 × 40 × 30 cm (V׊×H) Lampičku, budík či rozečtenou knihu můžete položit na námi doporučený noční stolek SHUMEE. Je vyhledávaný pro své obdélníkové provedení, které díky eleganci oživí každý prostor. Jeho součást tvoří přidané šuplíky pro umístění menších věcí. Odkládací prostor nočního stolku využijete k umístění osobních věcí. V balení je obsažen jeden noční stolek pro samostatnou postel. Noční stolek SHUMEE doladí interiér k dokonalosti. Zásadní přednosti výrobku Noční stolek s 1 zásuvkou, masivní sheeshamové dřevo Praktický noční stolek SHUMEE vám poskytne dostatečný prostor na lampičku, budík či knížku Obdélníkové provedení má nadčasový vzhled Součástí jsou šuplíky Odkládací část nočního stolku můžete využít k umístění osobních věcí V balení je obsažen jeden noční stolek pro samostatnou postel Na výrobu desky byl použitý kvalitní materiál, jakým je sheesham Nočnímu... (alza.cz)

Podobné produkty ako Noční stolek s 1 zásuvkou, masivní sheeshamové dřevo (244926) , Bílý noční stolek se zásuvkou monroe, 73601 (beliani_73601)

Noční stolek z masivního sheeshamu s 1 zásuvkou (241624)

Noční stolek z masivního sheeshamu s 1 zásuvkou (241624)
Detail

Noční stolek - hnědá barva, obdelníkový, materiál desky dřevo, materiál konstrukce dřevo a kov, lesklý povrch, 2 nohy, s úložným prostorem, se šuplíky, rozměry 40 × 40 × 30 cm (V׊×H) Jako doplněk k posteli, například pro budík nebo rozečtenou knížku, můžeme doporučit noční stolek SHUMEE. Je velmi oblíbený pro své obdélníkové provedení, jež dodá každému prostoru eleganci. Ve spodní části se nacházejí 2 nožičky, jež vám zajistí perfektní stabilitu. Umožní vám tak pohodlný přístup při úklidu. Jeho součást tvoří přidané šuplíky i úložný prostor pro ukládání drobných věcí. Osobní věci najdou své místo na odkládacím prostoru nočního stolku. V balení se nachází jeden noční stolek pro samostatnou postel. Noční stolek SHUMEE perfektně doladí vzhled vašeho interiéru. Hlavní přednosti produktu Noční stolek z masivního sheeshamu s 1 zásuvkou Praktický noční stolek SHUMEE vám nabídne dostatek prostoru pro budík či rozečtenou knížku Obdélníkové provedení působí nadčasovým a... (alza.cz)

Podobné produkty ako Noční stolek z masivního sheeshamu s 1 zásuvkou (241624) , Noční stolek z masivního sheeshamu s 1 zásuvkou, vintage, 55 cm (242461)

Noční stolek z masivního sheeshamu s 1 zásuvkou, vintage, 55 cm (242461)

Noční stolek z masivního sheeshamu s 1 zásuvkou, vintage, 55 cm (242461)
Detail

Noční stolek - hnědá barva, čtvercový, materiál desky dřevo a sheesham, se šuplíky, rozměry 55 × 44 × 40 cm (V׊×H) Jako skvělý doplněk k posteli, například pro umístění lampičky či budíku, vám poslouží praktický noční stolek SHUMEE. Je populární pro své čtvercové provedení, které díky eleganci oživí každý prostor. K dispozici jsou přidané šuplíky, kam můžete uložit menší věci. Odkládací část stolku poslouží na osobní věci. V balení naleznete jeden noční stolek pro samostatnou postel. Noční stolek SHUMEE svým designem podtrhne vzhled vaší ložnice. Zásadní vlastnosti výrobku Noční stolek z masivního sheeshamu s 1 zásuvkou, vintage, 55 cm Praktický noční stolek SHUMEE vám poskytne dostatečný prostor na lampičku, budík či knížku Čtvercové vyhotovení působí nadčasově a elegantně K dispozici jsou šuplíky Odkládací prostor k umístění osobních věcí V balení je jeden noční stolek pro samostatnou postel Pro výrobu desky byl zvolen kvalitní materiál, jakým je dřevo a... (alza.cz)

Podobné produkty ako Noční stolek z masivního sheeshamu s 1 zásuvkou, vintage, 55 cm (242461) , Odkládací stolek se zásuvkou bílý (241147)

Noční /odkládací stolek z masivního dřeva, s 1 zásuvkou (241090)

Noční /odkládací stolek z masivního dřeva, s 1 zásuvkou (241090)
Detail

Noční stolek - hnědá barva, obdelníkový, materiál desky dřevo, s úložným prostorem, se šuplíky, rozměry 58 × 30 × 30 cm (V׊×H) Jako doplněk k posteli, například pro budík nebo rozečtenou knížku, můžeme doporučit noční stolek SHUMEE. Je velmi populární pro své obdélníkové provedení, které svou elegancí oživí každou místnost. Je zhotoven s přidanými šuplíky a úložným prostorem pro umístění menších věcí. Osobní věci si můžete položit na odkládací část nočního stolku. Obsah balení tvoří jeden noční stolek pro samostatnou postel. Noční stolek SHUMEE váš pokoj perfektně oživí. Hlavní přednosti výrobku Noční /odkládací stolek z masivního dřeva, s 1 zásuvkou Praktický noční stolek SHUMEE přináší dostatek prostoru pro budík či rozečtenou knížku Obdélníkové provedení vyniká svým elegantním designem Ve výbavě jsou šuplíky i úložný prostor Odkládací část nočního stolku můžete využít k umístění osobních věcí Obsahem balení je jeden noční stolek pro samostatnou postel... (alza.cz)

Podobné produkty ako Noční /odkládací stolek z masivního dřeva, s 1 zásuvkou (241090) , Noční stolek se zásuvkou daisy, 60 cm (a1001335)

Koncový stolek s 1 zásuvkou a dvířky recyklované dřevo

Koncový stolek s 1 zásuvkou a dvířky recyklované dřevo
Detail

Skříňka - rozměry 55 × 33 × 45 cm (V׊×H), materiálem je dřevo a masiv, 2 police, s dvířky, s nožičkami, vícebarevná, matná Jestliže vám doma schází úložný prostor, zvažte koupi klasické skříňka SHUMEE. Vespod jsou umístěny nožičky, které se postarají o stabilitu. Umožní vám také pohodlný úklid podlahy a dobrou cirkulaci vzduchu pod skříňkou. Klasická otevírací dvířka vám zajistí okamžitý přehled o uložených věcech. Skříňka je vybavena 2 policemi. K její výrobě posloužil kvalitní materiál, jako je dřevo a masiv. Pro její konečnou úpravu povrchu byl zvolen matný vzhled, jenž umocňuje celkový dojem. Skříňce dominuje hnědá a vícebarevná barva. Rozměry skříňky SHUMEE jsou 55 × 33 × 45 cm (vך×h). Zásadní vlastnosti produktu Koncový stolek s 1 zásuvkou a dvířky recyklované dřevo Rovná skříňka SHUMEE se bude skvěle hodit pro ukládání vašich věcí O dobrou stabilitu se postarají nožičky Klasické otevírání dvířek Tato skříňka je zařízena 2 policemi Konečná úprava je matná (alza.cz)

Podobné produkty ako Koncový stolek s 1 zásuvkou a dvířky recyklované dřevo , Bílý půlkruhový konzolový stolek se zásuvkou (241530)

Odkládací stolek se zásuvkou bílý (241147)

Odkládací stolek se zásuvkou bílý (241147)
Detail

Odkládací stolek - čtvercový, se šuplíky, materiál desky MDF, materiál konstrukce dřevo, klasické nohy, lesklá povrchová úprava, bílá barva, rozměry 65,5 × 27 × 27 cm (V׊×H) Odkládací stolek SHUMEE je doplněk vyjímající se v každém interiéru, který lze používat pro odkládání drobností i vystavení dekorací. Jeho čtvercové provedení vás nadchne snadnou kombinovatelností se zbytkem vašeho nábytku. Materiál využitý k výrobě desky je mdf zajišťující pevnost a odolnost. Konstrukce, kterou zde představuje dřevo, spojuje příjemné s užitečným - dobře vypadá a vzhledem k vysoké stabilitě nehrozí převrhnutí. Zájem vzbudí především v těch, komu se líbí lesklá povrchová úprava. Působivému designu odkládacího stolku SHUMEE ještě přidává na kráse bílá barva. Při umisťování počítejte s rozměry, které jsou 27 × 65,5 × 27 cm. Zásuvky vám poskytují možnost ukládat si do nich mnohé maličkosti. Významné parametry u produktu Odkládací stolek se zásuvkou bílý Designový kousek do... (alza.cz)

Podobné produkty ako Odkládací stolek se zásuvkou bílý (241147)

Noční stolek s proutěným košíkem MATIAS 1 Tempo Kondela

Noční stolek s proutěným košíkem MATIAS 1 Tempo Kondela
Detail

V příjemném prostředí se každý cítí mnohem lépe, a proto neustále hledáme takové varianty, které nás při zařizování interiéru vedou k modernímu designu. Jsou to právě detaily, které si podmaňují naši pozornost. Do pozornosti vám proto dáváme i moderní stolek MATIAS 1 s jedním šuplíkem a jedním proutěným košíkem, kde si hravě odložíte módní doplňky, šátky, šály, rukavice, ale například i klíče a doklady. Stolek tvoří pevný dřevěný rám a proutěný košík je v barevném provedení bílá / šedá . Na vrchní deskuse krásně hodí dekorace.Barva:bílá / šedá Rozměry: šířka: 38 cm výška: 47 cm hloubka: 28 cm Materiál:dřevo / proutí / látkaHmotnost:4,5 kg (dekorhome.cz)

Podobné produkty ako Noční stolek s proutěným košíkem MATIAS 1 Tempo Kondela , Noční stolek se zásuvkou masivní sheesham 40x30x50 cm (243952)

Noční stolek s proutěným košíkem MATIAS 1 Tempo Kondela

Noční stolek s proutěným košíkem MATIAS 1 Tempo Kondela
Detail

V příjemném prostředí se každý cítí mnohem lépe, a proto neustále hledáme takové varianty, které nás při zařizování interiéru vedou k modernímu designu. Jsou to právě detaily, které si podmaňují naši pozornost. Do pozornosti vám proto dáváme i moderní stolek MATIAS 1 s jedním šuplíkem a jedním proutěným košíkem, kde si hravě odložíte módní doplňky, šátky, šály, rukavice, ale například i klíče a doklady. Stolek tvoří pevný dřevěný rám a proutěný košík je v barevném provedení bílá / šedá . Na vrchní deskuse krásně hodí dekorace.Barva:bílá / šedá Rozměry: šířka: 38 cm výška: 47 cm hloubka: 28 cm Materiál:dřevo / proutí / látkaHmotnost:4,5 kg (inpostele.cz)

Podobné produkty ako Noční stolek s proutěným košíkem MATIAS 1 Tempo Kondela , Noční stolek dřevěný bílý (242870)

Medela Sleep Bra Black noční kojicí podprsenka velikost S 1 ks

Medela Sleep Bra Black noční kojicí podprsenka velikost S 1 ks
Detail

Medela Sleep Bra Black, 1 ks, Těhotenské prádlo pro ženy, Jsou věci, bez kterých se čerstvá maminka jednoduše neobejde. Jednou z nich je kojicí podprsenka Medela Sleep Bra Black, která vám proces kojení zásadně usnadní. Vlastnosti: bez kostic (notino.cz)

Podobné produkty ako Medela Sleep Bra Black noční kojicí podprsenka velikost S 1 ks , Noční stolek dřevěný bílý (242866)

Noční stolek MEZO KM-1 Halmar

Noční stolek MEZO KM-1 Halmar
Detail

Stylový noční stolek Mezo KM-1 je zajímavým doplňkem v interiéru. Stolek je vyroben z laminované dřevotřísky ve vícebarevném provedení, nohy jsou z práškované oceli.Doporučujeme ho kombinovat s dalšími prvky z řady Mezo (viz související). Produkt má poškozený obal. Nový. Barva: vícebarevná (dle obrázku)Rozměry: výška: 53 cm šířka: 59 cm hloubka: 29 cmHmotnost: 16 kgDodáváno v demontu. (dekorhome.cz)

Podobné produkty ako Noční stolek MEZO KM-1 Halmar , Noční stolek mdf bílý (242749)

Noční stolek MEZO KM-1 Halmar

Noční stolek MEZO KM-1 Halmar
Detail

Stylový noční stolek Mezo KM-1 je zajímavým doplňkem v interiéru. Stolek je vyroben z laminované dřevotřísky ve vícebarevném provedení, nohy jsou z práškované oceli.Doporučujeme ho kombinovat s dalšími prvky z řady Mezo (viz související).Barva: vícebarevná (dle obrázku)Rozměry: výška: 53 cm šířka: 59 cm hloubka: 29 cmHmotnost: 16 kgDodáváno v demontu. (dekorhome.cz)

Podobné produkty ako Noční stolek MEZO KM-1 Halmar , Brüxxi noční stolek s dveřmi a zásuvkou mumbai, 60 cm, masiv sheesham (sp1000316)

Noční stolek MEZO KM-1 Halmar

Noční stolek MEZO KM-1 Halmar
Detail

Stylový noční stolek Mezo KM-1 je zajímavým doplňkem v interiéru. Stolek je vyroben z laminované dřevotřísky ve vícebarevném provedení, nohy jsou z práškované oceli.Doporučujeme ho kombinovat s dalšími prvky z řady Mezo (viz související).Barva: vícebarevná (dle obrázku)Rozměry: výška: 53 cm šířka: 59 cm hloubka: 29 cmHmotnost: 16 kgDodáváno v demontu. (inpostele.cz)

Podobné produkty ako Noční stolek MEZO KM-1 Halmar , Brüxxi noční stolek se zásuvkou mumbai, 40 cm, masiv sheesham (sp1000314)

Noční stolek MEZO KM-1 Halmar

Noční stolek MEZO KM-1 Halmar
Detail

Stylový noční stolek Mezo KM-1 je zajímavým doplňkem v interiéru. Stolek je vyroben z laminované dřevotřísky ve vícebarevném provedení, nohy jsou z práškované oceli.Doporučujeme ho kombinovat s dalšími prvky z řady Mezo (viz související). Produkt má poškozený obal. Nový. Barva: vícebarevná (dle obrázku)Rozměry: výška: 53 cm šířka: 59 cm hloubka: 29 cmHmotnost: 16 kgDodáváno v demontu. (inpostele.cz)

Podobné produkty ako Noční stolek MEZO KM-1 Halmar , Brüxxi noční stolek se zásuvkou mumbai, 40 cm, masiv akát (sp1000315)

Noční stolek ALYSANDRA TYP 1 Tempo Kondela

Noční stolek ALYSANDRA TYP 1 Tempo Kondela
Detail

Noční stolek ALYSANDRA TYP 1 okouzlí už na první pohled.Vyroben je z DTD fóliované, stabilitu zajišťují masivní dřevěné nohy v černé barvě. Své využití najde jako příruční, tak i noční stolek. Disponuje úložným prostorem v podobě jedné zásuvky. Nenahraditelný pomocník, který nezůstane bez povšimnutí.Barva: dub / černáMateriál:DTD fóliovaná / masivní dřevoRozměry:šířka: 40 cmhloubka: 30 cmvýška: 60 cmDodáváno v demontu. (inpostele.cz)

Podobné produkty ako Noční stolek ALYSANDRA TYP 1 Tempo Kondela , Noční stolek se zásuvkou masivní sheesham 2 ks 40x30x50 cm (243953)

Noční stolek 1 ks S0258 wenge Dekorhome

Noční stolek 1 ks S0258 wenge Dekorhome
Detail

Noční stolek v jednoduchém moderním provedení. Součástí stolku je zásuvka a úložný prostor, které lze využít pro odkládání různých drobností. Barva:wengeMateriál: MDF Rozměry: šířka: 40 cmvýška: 50 cmhloubka: 35 cm Dodáváno v demontu. Rozsah dodávky:1x noční stolekNávod k montážiMontážní materiál (inpostele.cz)

Podobné produkty ako Noční stolek 1 ks S0258 wenge Dekorhome , Noční stolek s kovovými nohami bílý s vysokým leskem 40x30x50cm (805809)

Noční stolek 1 ks D06419 bílý Dekorhome

Noční stolek 1 ks D06419 bílý Dekorhome
Detail

Noční stolek v jednoduchém moderním provedení. Součástí stolku je zásuvka a úložný prostor, které lze využít pro odkládání různých drobností.Barva: bíláRozměry: šířka: 39 cmvýška: 41 cmhloubka: 28 cmMateriál: MDFDodáváno v demontu. Rozsah dodávky:1 x noční stoleknávod k montážimontážní materiál (inpostele.cz)

Podobné produkty ako Noční stolek 1 ks D06419 bílý Dekorhome , Bílý půlkruhový konzolový stolek se zásuvkou a hnědou deskou (241531)

Noční stolek 1 ks S0839 třešeň Dekorhome

Noční stolek 1 ks S0839 třešeň Dekorhome
Detail

Noční stolek v jednoduchém moderním provedení. Součástí stolku je zásuvka a úložný prostor, které lze využít pro odkládání různých drobností. Barva:třešeňMateriál: MDF Rozměry: šířka: 40 cmvýška: 50 cmhloubka: 35 cm Dodáváno v demontu. Rozsah dodávky:1x noční stolekNávod k montážiMontážní materiál (inpostele.cz)

Podobné produkty ako Noční stolek 1 ks S0839 třešeň Dekorhome , Noční stolek bílý s vysokým leskem 40x30x40 cm dřevotříska (800021)

Noční stolek 1 ks D06419 bílý Dekorhome

Noční stolek 1 ks D06419 bílý Dekorhome
Detail

Noční stolek v jednoduchém moderním provedení. Součástí stolku je zásuvka a úložný prostor, které lze využít pro odkládání různých drobností.Barva: bíláRozměry: šířka: 39 cmvýška: 41 cmhloubka: 28 cmMateriál: MDFDodáváno v demontu. Rozsah dodávky:1 x noční stoleknávod k montážimontážní materiál (dekorhome.cz)

Podobné produkty ako Noční stolek 1 ks D06419 bílý Dekorhome , Noční stolek bílý s vysokým leskem 40x30x30 cm dřevotříska (801065)

Noční stolek 1 ks S0258 wenge Dekorhome

Noční stolek 1 ks S0258 wenge Dekorhome
Detail

Noční stolek v jednoduchém moderním provedení. Součástí stolku je zásuvka a úložný prostor, které lze využít pro odkládání různých drobností. Barva:wengeMateriál: MDF Rozměry: šířka: 40 cmvýška: 50 cmhloubka: 35 cm Dodáváno v demontu. Rozsah dodávky:1x noční stolekNávod k montážiMontážní materiál (dekorhome.cz)

Podobné produkty ako Noční stolek 1 ks S0258 wenge Dekorhome , Noční stolek bílý s vysokým leskem 30,5x30x30 cm dřevotříska (3079724)

Noční stolek 1 ks S0839 třešeň Dekorhome

Noční stolek 1 ks S0839 třešeň Dekorhome
Detail

Noční stolek v jednoduchém moderním provedení. Součástí stolku je zásuvka a úložný prostor, které lze využít pro odkládání různých drobností. Barva:třešeňMateriál: MDF Rozměry: šířka: 40 cmvýška: 50 cmhloubka: 35 cm Dodáváno v demontu. Rozsah dodávky:1x noční stolekNávod k montážiMontážní materiál (dekorhome.cz)

Podobné produkty ako Noční stolek 1 ks S0839 třešeň Dekorhome , Noční stolek dřevěný hnědý a bílý (242884)

Noční stolek 1 ks D06421 antracit Dekorhome

Noční stolek 1 ks D06421 antracit Dekorhome
Detail

Noční stolek v jednoduchém moderním provedení. Součástí stolku je zásuvka a úložný prostor, které lze využít pro odkládání různých drobností.Barva: antracit Rozměry: šířka: 39 cmvýška: 41 cmhloubka: 28 cmMateriál: MDFDodáváno v demontu. Rozsah dodávky:1 x noční stoleknávod k montážimontážní materiál (dekorhome.cz)

Podobné produkty ako Noční stolek 1 ks D06421 antracit Dekorhome , Noční stolek s kovovými nohami bílý 40 × 30 × 50 cm (805833)

Noční stolek ALYSANDRA TYP 1 Tempo Kondela

Noční stolek ALYSANDRA TYP 1 Tempo Kondela
Detail

Noční stolek ALYSANDRA TYP 1 okouzlí už na první pohled.Vyroben je z DTD fóliované, stabilitu zajišťují masivní dřevěné nohy v černé barvě. Své využití najde jako příruční, tak i noční stolek. Disponuje úložným prostorem v podobě jedné zásuvky. Nenahraditelný pomocník, který nezůstane bez povšimnutí.Barva: dub / černáMateriál:DTD fóliovaná / masivní dřevoRozměry:šířka: 40 cmhloubka: 30 cmvýška: 60 cmDodáváno v demontu. (dekorhome.cz)

Podobné produkty ako Noční stolek ALYSANDRA TYP 1 Tempo Kondela , Noční stolek bílý s vysokým leskem 60 × 35 cm dřevotříska (3079691)

Noční stolek LIMA SN-1 Halmar Bílá

Noční stolek LIMA SN-1 Halmar Bílá
Detail

Noční stolek LIMA SN-1 je vyroben z laminované a lakované dřevotřísky.Stolek obsahuje jednu praktickou zásuvku a jednu poličku. Barva:bílábílá / dub sonomadub sonomaVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Rozměry: šířka: 39 cm hloubka: 40 cmvýška: 44 cmHmotnost: 5 kg Dodáváno v demontu. (dekorhome.cz)

Podobné produkty ako Noční stolek LIMA SN-1 Halmar Bílá , Nástěnný noční stolek bílý 40x30x15 cm dřevotříska (800306)

Noční stolek 1 ks S0978 merano Dekorhome

Noční stolek 1 ks S0978 merano Dekorhome
Detail

Noční stolek v jednoduchém moderním provedení. Součástí stolku je zásuvka a úložný prostor, které lze využít pro odkládání různých drobností. Barva:meranoMateriál: MDF Rozměry: šířka: 40 cmvýška: 50 cmhloubka: 35 cm Dodáváno v demontu. Rozsah dodávky:1x noční stolekNávod k montážiMontážní materiál (dekorhome.cz)

Podobné produkty ako Noční stolek 1 ks S0978 merano Dekorhome , Noční stolek se zásuvkami bílý kylea, 322461 (beliani_322461)

Noční stolek 1 ks D0212 bílý Dekorhome

Noční stolek 1 ks D0212 bílý Dekorhome
Detail

Noční stolek v jednoduchém moderním provedení. Díky svým rozměrům nepotřebuje mnoho prostoru, ale nabízí dostatek úložného místa. Součástí stolku je zásuvka s chromovou rukojetí a úložný prostor. Díky jednoduché eleganci může být noční stolek dokonale kombinován s ostatními kusy nábytku. Barva: bíláRozměry:šířka: 40 cmvýška: 50 cmhloubka: 35 cm Materiál:MDFDodáváno v demontu Rozsah dodávky:1 x noční stoleknávod k montážimontážní materiál (dekorhome.cz)

Podobné produkty ako Noční stolek 1 ks D0212 bílý Dekorhome , Noční stolek s kovovými nohami dub sonoma a bílý 40x30x50 cm (805843)

Noční stolek 1 ks S0978 merano Dekorhome

Noční stolek 1 ks S0978 merano Dekorhome
Detail

Noční stolek v jednoduchém moderním provedení. Součástí stolku je zásuvka a úložný prostor, které lze využít pro odkládání různých drobností. Barva:meranoMateriál: MDF Rozměry: šířka: 40 cmvýška: 50 cmhloubka: 35 cm Dodáváno v demontu. Rozsah dodávky:1x noční stolekNávod k montážiMontážní materiál (inpostele.cz)

Podobné produkty ako Noční stolek 1 ks S0978 merano Dekorhome , Noční stolek bílý s vysokým leskem 40 × 35 × 50 cm dřevotříska (805881)

Noční stolek 1 ks D0212 bílý Dekorhome

Noční stolek 1 ks D0212 bílý Dekorhome
Detail

Noční stolek v jednoduchém moderním provedení. Díky svým rozměrům nepotřebuje mnoho prostoru, ale nabízí dostatek úložného místa. Součástí stolku je zásuvka s chromovou rukojetí a úložný prostor. Díky jednoduché eleganci může být noční stolek dokonale kombinován s ostatními kusy nábytku. Barva: bíláRozměry:šířka: 40 cmvýška: 50 cmhloubka: 35 cm Materiál:MDFDodáváno v demontu Rozsah dodávky:1 x noční stoleknávod k montážimontážní materiál (inpostele.cz)

Podobné produkty ako Noční stolek 1 ks D0212 bílý Dekorhome

Noční stolek LIMA SN-1 Halmar Bílá

Noční stolek LIMA SN-1 Halmar Bílá
Detail

Noční stolek LIMA SN-1 je vyroben z laminované a lakované dřevotřísky.Stolek obsahuje jednu praktickou zásuvku a jednu poličku. Barva:bílábílá / dub sonomadub sonomaVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Rozměry: šířka: 39 cm hloubka: 40 cmvýška: 44 cmHmotnost: 5 kg Dodáváno v demontu. (inpostele.cz)

Podobné produkty ako Noční stolek LIMA SN-1 Halmar Bílá

Noční stolek 1 ks D06421 antracit Dekorhome

Noční stolek 1 ks D06421 antracit Dekorhome
Detail

Noční stolek v jednoduchém moderním provedení. Součástí stolku je zásuvka a úložný prostor, které lze využít pro odkládání různých drobností.Barva: antracit Rozměry: šířka: 39 cmvýška: 41 cmhloubka: 28 cmMateriál: MDFDodáváno v demontu. Rozsah dodávky:1 x noční stoleknávod k montážimontážní materiál (inpostele.cz)

Podobné produkty ako Noční stolek 1 ks D06421 antracit Dekorhome

Noční stolek 1 ks D06420 dub sonoma Dekorhome

Noční stolek 1 ks D06420 dub sonoma Dekorhome
Detail

Noční stolek v jednoduchém moderním provedení. Součástí stolku je zásuvka a úložný prostor, které lze využít pro odkládání různých drobností.Barva: dub sonomaRozměry: šířka: 39 cmvýška: 41 cmhloubka: 28 cmMateriál: MDFDodáváno v demontu. Rozsah dodávky:1 x noční stoleknávod k montážimontážní materiál (inpostele.cz)

Podobné produkty ako Noční stolek 1 ks D06420 dub sonoma Dekorhome

Noční stolek 1 ks D06420 dub sonoma Dekorhome

Noční stolek 1 ks D06420 dub sonoma Dekorhome
Detail

Noční stolek v jednoduchém moderním provedení. Součástí stolku je zásuvka a úložný prostor, které lze využít pro odkládání různých drobností.Barva: dub sonomaRozměry: šířka: 39 cmvýška: 41 cmhloubka: 28 cmMateriál: MDFDodáváno v demontu. Rozsah dodávky:1 x noční stoleknávod k montážimontážní materiál (dekorhome.cz)

Podobné produkty ako Noční stolek 1 ks D06420 dub sonoma Dekorhome

SHUMEE letecký hliníkový vintage s 1 zásuvkou (242115)

SHUMEE letecký hliníkový vintage s 1 zásuvkou (242115)
Detail

Odkládací stolek - čtvercový, s úložným prostorem, se šuplíky, materiál desky dřevo a kov, materiál konstrukce dřevo a kov, stříbrná barva, rozměry 60 × 40 × 40 cm (V׊×H) Odkládací stolek SHUMEE je kousek využitelný v každém interiéru, který podrží jak stálou dekoraci, tak běžné věci denní potřeby. Jeho čtvercové provedení vás potěší celou řadou možností, jak jej nakombinovat se zbytkem nábytku. Materiál, který desku tvoří, je dřevo a kov propůjčující pevnost a odolnost. Konstrukce, v tomto případě dřevo a kov, se prokáže nejen líbivým vzhledem, ale i stabilitou a praktičností. Nepřehlédnutelnému vzhledu odkládacího stolku SHUMEE panuje stříbrná barva. Rozměry, které potřebujete při hledání vhodného umístění, budou 40 × 60 × 40 cm. Mezi přednostmi tohoto modelu nechybí ani úložný prostor, který si najde své využití i u designového stolku. Zásuvky vám dávají možnost ukládat si různé drobnosti. Zásadní vlastnosti u produktu SHUMEE letecký hliníkový vintage s 1... (alza.cz)

Podobné produkty ako SHUMEE letecký hliníkový vintage s 1 zásuvkou (242115)

Plovoucí nástěnná police s 1 zásuvkou MDF bílá

Plovoucí nástěnná police s 1 zásuvkou MDF bílá
Detail

Police - materiál MDF, bílá barva, matná povrchová úprava, rozměry 8 × 25 × 80 cm (V׊×D) Klíčové vlastnosti police Plovoucí nástěnná police s 1 zásuvkou MDF bílá Nástěnná police SHUMEE může být nejen úložným prostorem, ale i ozdobnou součástí interiéru Materiálem nástěnné police je MDF Matné provedení povrchu Rozměry police jsou 8 × 25 × 80 cm Barva police na zeď je bílá (alza.cz)

Podobné produkty ako Plovoucí nástěnná police s 1 zásuvkou MDF bílá

Psací stůl s 1 zásuvkou a 1 skříňkou, masivní sheesham (244359)

Psací stůl s 1 zásuvkou a 1 skříňkou, masivní sheesham (244359)
Detail

Psací stůl - obdélníkový, s rozměry 76×110×45 cm (vך×h), deska stolu je vyrobena z masivu, konstrukce z masivu, se šuplíky Sháníte-li velký pohodlný psací stůl do pracovny, vyzkoušejte stůl SHUMEE. Byl navržený s obdélníkovým tvarem, který je praktickou variantou pro domov i kancelář. Pracovní stůl byl navržený s šuplíky, které pojmou vše, co chcete mít ihned po ruce. Konstrukce stolu i jeho deska jsou vyrobeny z masivu. Na první pohled vás na designu stolu okouzlí hnědá barva. Rozměry psacího stolu SHUMEE jsou 76 × 110 × 45 cm (V׊×H). Hlavní přednosti produktu Psací stůl s 1 zásuvkou a 1 skříňkou, masivní sheesham Psací stůl SHUMEE poskytuje obdélníkový tvar Lze jej nalézt v řadě mezi velkými psacími stoly Je ideální variantou pro jednu osobu Nadchne vás retro styl Dekor: sheesham Nákupem získáte psací stůl se šuplíky Barva psacího stolu je hnědá Rozměry psacího stolu odpovídají 76 × 110 × 45 cm (V׊×H) (alza.cz)

Podobné produkty ako Psací stůl s 1 zásuvkou a 1 skříňkou, masivní sheesham (244359)

Komoda s 1 zásuvkou a 3 košíky bílá dřevo pavlovnie (241543)

Komoda s 1 zásuvkou a 3 košíky bílá dřevo pavlovnie (241543)
Detail

Komoda - úzká, rovná, kombinovaná, s nožičkami, materiál dřevo, matná povrchová úprava, rozměry 73,5 × 35 × 27 cm (V׊×H) Stále řešíte problém s nedostatkem úložného prostoru ve vaší domácnosti? Ať už chcete uschovat hračky, oblečení, či jiné drobnosti, zaručeně vás nezklame komoda SHUMEE. Nová praktická komoda do vašeho interiéru perfektně zapadne. Komoda SHUMEE se otevírá pomocí různých způsobů. Součástí jsou nožičky, které zaručují komodě skvělou stabilitu. Umožní vám také snadný úklid podlahy a dobrou cirkulaci vzduchu pod komodou. Výrobním materiálem je dřevo. Pro finální vzhled byla zvolena matná povrchová úprava. Rozměry odpovídají 73,5 × 35 × 27 cm (V׊×H). Zásadní přednosti produktu Komoda s 1 zásuvkou a 3 košíky bílá dřevo pavlovnie Stylová komoda SHUMEE se vám bude hodit při nedostatku úložného prostoru Výrobním materiálem je dřevo Komoda byla navržena s matnou povrchovou úpravou Kombinované otevírání komody SHUMEE Komoda je dodávána s praktickými... (alza.cz)

Podobné produkty ako Komoda s 1 zásuvkou a 3 košíky bílá dřevo pavlovnie (241543)

Noční stolek

Noční stolek
Detail

Skandinávský styl v moderní interpretaci! Noční stolek vám nabízí jednoduchou severskou eleganci. Kombinace černého korpusu z MDF dřeva s melaminovým povrchem a pravé dubové dýhy vytváří skvělý kontrast. Přední strana z MDF dřeva je opatřena pravou dubovou dýhou, a proto upoutá pozornost. Za 2 zásuvkami se nachází dostatek uzavřeného úložného prostoru pro nejrůznější věci. Odkládací prostor na nočním stolku lze skvěle využít pro noční lampičku. Nechte se s nočním stolkem přenést do říše snů. Skříňku lze použít také jako příruční skříňku v předsíni, chodbě, obývacím pokoji nebo v jakékoli jiné místnosti. Využití se zde téměř meze nekladou. (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Noční stolek

Noční stolek s vyřezávanými dvířky 40x30x50 cm hrubý mangovník (320945)

Noční stolek s vyřezávanými dvířky 40x30x50 cm hrubý mangovník (320945)
Detail

Noční stolek - hnědá barva, čtvercový, materiál desky dřevo a kov, s dvířky, rozměry 50 × 40 × 30 cm (V׊×H) Jako praktický kus nábytku, který využijete například k odložení knihy nebo budíku, vám doporučujeme noční stolek SHUMEE. Je velmi populární pro své čtvercové provedení, jež je velmi vkusné a oživí každý prostor. Obsahuje přidaná dvířka k umístění drobných věcí. Osobní věci si můžete položit na odkládací část nočního stolku. Balení tvoří jeden noční stolek pro samostatnou postel. Noční stolek SHUMEE svým vzhledem podtrhne váš interiér. Klíčové vlastnosti výrobku Noční stolek s vyřezávanými dvířky 40x30x50 cm hrubý mangovník Praktický noční stolek SHUMEE nabídne dostatek prostoru pro lampičku nebo třeba rozečtenou knížku Čtvercové provedení má nadčasový vzhled Obsahuje dvířka Pro osobní věci využijete odkládací část nočního stolku Balení je tvořeno jedním nočním stolkem pro samostatnou postel Na výrobu desky byl použitý kvalitní materiál, konkrétně dřevo... (alza.cz)

Podobné produkty ako Noční stolek s vyřezávanými dvířky 40x30x50 cm hrubý mangovník (320945)

Noční stolek Bahia

Noční stolek Bahia
Detail

Části konstrukce: Masivní rám z borového dřeva, dřevotřískové desky, překližka, přírodní dubové nohy . Aby byl nábytek v perfektním stavu, je třeba odstraňovat prach a nečistoty. Otřete jej čistým suchým hadříkem a dejte pozor, abyste nepoškodili povrch. Nepoužívejte výrobky, které nejsou určeny pro tento typ povrchu. U tekutých nebo mastných skvrn primárně používejte hadřík navlhčený horkou nebo mýdlovou vodou. Pro zachování barvy by měl být nábytek umístěn min. 50 cm od radiátoru nebo sporáku a měli byste se vyhnout přímému slunečnímu záření, aby se zabránilo stínování barev. .Zvýhodněnou cenu tohoto produktu jsme vám vyjednali s dodavatelem, jelikož bude produkt vyrábět specificky pro vás, nevznikne mu tak situace, že budou již vyrobené kusy zbytečně na skladě neprodané, tedy zero waste, který podporujeme. Bohužel s tím ale souvisí delší dodací doba, předpokládali jsme však, že si většinou stěhování poctivě plánujete a nepotřebujete pohovku zítra, tak snad je tento kompromis oukej.. (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Noční stolek Bahia

Noční stolek Bahia

Noční stolek Bahia
Detail

Části konstrukce: Masivní rám z borového dřeva, dřevotřískové desky, překližka, přírodní dubové nohy . Aby byl nábytek v perfektním stavu, je třeba odstraňovat prach a nečistoty. Otřete jej čistým suchým hadříkem a dejte pozor, abyste nepoškodili povrch. Nepoužívejte výrobky, které nejsou určeny pro tento typ povrchu. U tekutých nebo mastných skvrn primárně používejte hadřík navlhčený horkou nebo mýdlovou vodou. Pro zachování barvy by měl být nábytek umístěn min. 50 cm od radiátoru nebo sporáku a měli byste se vyhnout přímému slunečnímu záření, aby se zabránilo stínování barev. .Zvýhodněnou cenu tohoto produktu jsme vám vyjednali s dodavatelem, jelikož bude produkt vyrábět specificky pro vás, nevznikne mu tak situace, že budou již vyrobené kusy zbytečně na skladě neprodané, tedy zero waste, který podporujeme. Bohužel s tím ale souvisí delší dodací doba, předpokládali jsme však, že si většinou stěhování poctivě plánujete a nepotřebujete pohovku zítra, tak snad je tento kompromis oukej.. (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Noční stolek Bahia

Noční stolek Elm

Noční stolek Elm
Detail

Části konstrukce: Masivní rám z borového dřeva, dřevotřískové desky, překližka, černé dubové nohy. Aby byl nábytek v perfektním stavu, je třeba odstraňovat prach a nečistoty. Otřete jej čistým suchým hadříkem a dejte pozor, abyste nepoškodili povrch. Nepoužívejte výrobky, které nejsou určeny pro tento typ povrchu. U tekutých nebo mastných skvrn primárně používejte hadřík navlhčený horkou nebo mýdlovou vodou. Pro udržení barvy by měl být nábytek umístěn min. 50 cm od radiátoru nebo sporáku a měli byste se vyhnout přímému slunečnímu záření, aby se zabránilo stínování barev. .Zvýhodněnou cenu tohoto produktu jsme vám vyjednali s dodavatelem, jelikož bude produkt vyrábět specificky pro vás, nevznikne mu tak situace, že budou již vyrobené kusy zbytečně na skladě neprodané, tedy zero waste, který podporujeme. Bohužel s tím ale souvisí delší dodací doba, předpokládali jsme však, že si většinou stěhování poctivě plánujete a nepotřebujete pohovku zítra, tak snad je tento kompromis oukej.. (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Noční stolek Elm

Noční stolek Elm

Noční stolek Elm
Detail

Části konstrukce: Masivní rám z borového dřeva, dřevotřískové desky, překližka, přírodní dubové nohy . Aby byl nábytek v perfektním stavu, je třeba odstraňovat prach a nečistoty. Otřete jej čistým suchým hadříkem a dejte pozor, abyste nepoškodili povrch. Nepoužívejte výrobky, které nejsou určeny pro tento typ povrchu. U tekutých nebo mastných skvrn primárně používejte hadřík navlhčený horkou nebo mýdlovou vodou. Pro zachování barvy by měl být nábytek umístěn min. 50 cm od radiátoru nebo sporáku a měli byste se vyhnout přímému slunečnímu záření, aby se zabránilo stínování barev. .Zvýhodněnou cenu tohoto produktu jsme vám vyjednali s dodavatelem, jelikož bude produkt vyrábět specificky pro vás, nevznikne mu tak situace, že budou již vyrobené kusy zbytečně na skladě neprodané, tedy zero waste, který podporujeme. Bohužel s tím ale souvisí delší dodací doba, předpokládali jsme však, že si většinou stěhování poctivě plánujete a nepotřebujete pohovku zítra, tak snad je tento kompromis oukej.. (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Noční stolek Elm

Noční stolek Pampas

Noční stolek Pampas
Detail

Části konstrukce: Masivní rám z borového dřeva, dřevotřískové desky, překližka, přírodní dubové nohy . Aby byl nábytek v perfektním stavu, je třeba odstraňovat prach a nečistoty. Otřete jej čistým suchým hadříkem a dejte pozor, abyste nepoškodili povrch. Nepoužívejte výrobky, které nejsou určeny pro tento typ povrchu. U tekutých nebo mastných skvrn primárně používejte hadřík navlhčený horkou nebo mýdlovou vodou. Pro zachování barvy by měl být nábytek umístěn min. 50 cm od radiátoru nebo sporáku a měli byste se vyhnout přímému slunečnímu záření, aby se zabránilo stínování barev. .Zvýhodněnou cenu tohoto produktu jsme vám vyjednali s dodavatelem, jelikož bude produkt vyrábět specificky pro vás, nevznikne mu tak situace, že budou již vyrobené kusy zbytečně na skladě neprodané, tedy zero waste, který podporujeme. Bohužel s tím ale souvisí delší dodací doba, předpokládali jsme však, že si většinou stěhování poctivě plánujete a nepotřebujete pohovku zítra, tak snad je tento kompromis oukej.. (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Noční stolek Pampas

Noční stolek Latour

Noční stolek Latour
Detail

Jak pečovat o produkt: > zamezte přímému slunečnímu záření na produkt (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Noční stolek Latour

Noční stolek Latour

Noční stolek Latour
Detail

Jak pečovat o produkt: > zamezte přímému slunečnímu záření na produkt (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Noční stolek Latour

Noční stolek Highland

Noční stolek Highland
Detail

Jak pečovat o produkt: > zamezte přímému slunečnímu záření na produkt (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Noční stolek Highland

Noční stolek Century

Noční stolek Century
Detail

> nosnost: 20 kg (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Noční stolek Century
Noční stolek s 1 zásuvkou hnědý a bílý (242039), Noční stolek s 1 zásuvkou šedobílý (242038), Noční stolek z masivního sheeshamu s 1 zásuvkou (241624), Noční stolek s 1 zásuvkou, masivní sheeshamové dřevo (244926), Bílý noční stolek se zásuvkou MONROE, 73601 (beliani_73601), Noční stolek z masivního sheeshamu s 1 zásuvkou, vintage, 55 cm (242461), Odkládací stolek se zásuvkou bílý (241147), Noční stolek se zásuvkou Daisy, 60 cm (A1001335), Bílý půlkruhový konzolový stolek se zásuvkou (241530), Noční stolek se zásuvkou masivní sheesham 40x30x50 cm (243952), Noční stolek dřevěný bílý (242870), Noční stolek dřevěný bílý (242866), Noční stolek MDF bílý (242749), Brüxxi Noční stolek s dveřmi a zásuvkou Mumbai, 60 cm, masiv Sheesham (SP1000316), Brüxxi Noční stolek se zásuvkou Mumbai, 40 cm, masiv Sheesham (SP1000314), Brüxxi Noční stolek se zásuvkou Mumbai, 40 cm, masiv akát (SP1000315), Noční stolek se zásuvkou masivní sheesham 2 ks 40x30x50 cm (243953), Noční stolek s kovovými nohami bílý s vysokým leskem 40x30x50cm (805809), Bílý půlkruhový konzolový stolek se zásuvkou a hnědou deskou (241531), Noční stolek bílý s vysokým leskem 40x30x40 cm dřevotříska (800021), Noční stolek bílý s vysokým leskem 40x30x30 cm dřevotříska (801065), Noční stolek bílý s vysokým leskem 30,5x30x30 cm dřevotříska (3079724), Noční stolek dřevěný hnědý a bílý (242884), Noční stolek s kovovými nohami bílý 40 × 30 × 50 cm (805833), Noční stolek bílý s vysokým leskem 60 × 35 cm dřevotříska (3079691), Nástěnný noční stolek bílý 40x30x15 cm dřevotříska (800306), Noční stolek se zásuvkami bílý KYLEA, 322461 (beliani_322461), Noční stolek s kovovými nohami dub sonoma a bílý 40x30x50 cm (805843), Noční stolek bílý s vysokým leskem 40 × 35 × 50 cm dřevotříska (805881)