Nobo magnetic pen holder, zaoblený, bílý (8018500)

Produkt Nobo magnetic pen holder, zaoblený, bílý (8018500) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Nobo magnetic pen holder, zaoblený, bílý (8018500) upraviť a produkt hľadať znova.

NOBO Magnetic Pen Holder, zaoblený, bílý (8018500)

NOBO Magnetic Pen Holder, zaoblený, bílý (8018500)
Detail

Držák na popisovače, pro až 4 s průměrem 20 mm (alza.cz)

Podobné produkty ako NOBO Magnetic Pen Holder, zaoblený, bílý (8018500) , Nobo magnetic whiteboard eraser, modrá (1901433)

NOBO Magnetic Whiteboard Eraser, bílá (1905325)

NOBO Magnetic Whiteboard Eraser, bílá (1905325)
Detail

Magnetická stěrka na popisovací tabule, suché čištění, vyměnitelný filc, barva bílá, 89 x 40 x 228 mm Magnetická stěrka nobo Magnetic Whiteboard Eraser je speciálně určená pro popisovací tabule. Z nich spolehlivě a snadno odstraní inkoust a nečistoty. Slouží pro stírání za sucha a díky magnetickému provedení drží na povrchu tabule. Stejně tak ji lze s ohledem na její unikátní design umístit do přihrádky na popisovače. Textilní vložky stěrky jsou vyměnitelné, což zajistí vždy precizní výsledky. Magnetická stěrka Nobo Magnetic Whiteboard Eraser zachová tabuli dokonale čistou. Klíčové vlastnosti magnetické stěrky Nobo Magnetic Whiteboard Eraser, bíléMagnetická stěrka určená pro popisovací tabuleSpolehlivě a snadno odstraní inkoust a nečistotySlouží pro stírání za suchaNobo Magnetic Whiteboard Eraser drží na povrchu tabuleLze ji také umístit do přihrádky na popisovačeTextilní vložky stěrky jsou vyměnitelnéBarevné provedení: bílé... (alza.cz)

Podobné produkty ako NOBO Magnetic Whiteboard Eraser, bílá (1905325) , Nobo magnetic whiteboard eraser, bílá (1905325)

NOBO Magnetic Whiteboard Eraser, modrá (1901433)

NOBO Magnetic Whiteboard Eraser, modrá (1901433)
Detail

Magnetická stěrka na popisovací tabule, suché čištění, vyměnitelný filc, barva modrá, 89 x 34 x 219 mm Magnetická stěrka nobo Magnetic Whiteboard Eraser je speciálně určená pro popisovací tabule. Z nich spolehlivě a snadno odstraní inkoust a nečistoty. Slouží pro stírání za sucha a díky magnetickému provedení drží na povrchu tabule. Textilní vložky stěrky jsou vyměnitelné, což zajistí vždy precizní výsledky. Magnetická stěrka Nobo Magnetic Whiteboard Eraser zachová tabuli dokonale čistou. Klíčové vlastnosti magnetické stěrky Nobo Magnetic Whiteboard Eraser, modréMagnetická stěrka určená pro popisovací tabuleSpolehlivě a snadno odstraní inkoust a nečistotySlouží pro stírání za suchaNobo Magnetic Whiteboard Eraser drží na povrchu tabuleTextilní vložky stěrky jsou vyměnitelnéBarevné provedení: modré Rozměry:21,9 × 8,9 × 3,4 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako NOBO Magnetic Whiteboard Eraser, modrá (1901433) , Acefast multifunctional magnetic car holder black (d7)

LENOVO držák ThinkPad Active Pen Holder

LENOVO držák ThinkPad Active Pen Holder
Detail

Overview for ThinkPad Active Pen Holder (4X80J67430)The ThinkPad Active Pen Holder is the pen holder to store ThinkPad Active Pen. With USB interface; you could install your active pen with the ThinkPad systems which have the USB port.PHYSICAL SPECIFICATIONS– UNPACKAGED (UNIT INFORMATION)Approximate weight: 5 gApproximate height: 14 mmApproximate width: 17 mmApproximate length: 28 mm (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako LENOVO držák ThinkPad Active Pen Holder , Acefast air vent magnetic car holder black (d6)

Epico Magnetic car holder 9915111300035

Epico Magnetic car holder 9915111300035
Detail

EPICO bezdrátová nabíječka do auta Elipse s Magsafe, 15W, 18W QC, šedáSpolečnost Epico přináší na trh svojí bezdrátovou magnetickou nabíječku kompatibilní s MagSafe pro bezdrátové nabíjení. Umožňuje bezpečné nabíjení iPhone 12 a jeho další varianty, za jízdy v automobilu. Upevňuje se do mřížky ventilace. MagSafe nabíjeníMagSafe je bezdrátová technologie pro nabíjení kompatibilních Apple zařízení. V tomto případě pro iPhone 12 a jeho další varianty. MagSafe využívá silné magnety, které telefon udrží pevně na nabíječce. Za jízdy vám tak telefon z nabíječky nespadne. Klíčové vlastnostiJedná se o bezdrátovou nabíječku kompatibilní s MagSafe. Je určena pro iPhone 12 a jeho další varianty. Poskytuje nabíjecí výkon 7,5 W pro iPhone 12 a až 15 W pro jiné smartphony. Nabíječka se instaluje do mřížky ventilace. USB-A do USB-C kabel je součástí balení. Technické parametry * Bezdrátové nabíjení: ANO* Maximální proud: 1,67* Do auta: ANO (patro.cz)

Podobné produkty ako Epico Magnetic car holder 9915111300035 , Acefast magnetic wireless charging car holder silver (d3)

AVACOM Magnetic Car Holder DriveM3

AVACOM Magnetic Car Holder DriveM3
Detail

Magnetický držák mobilního telefonu do mřížky ventilace v autě.Součástí balení je kovová samolepící kulatá destička a kovová obdélníková destička, která se vkládá pod kryt telefonu. (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako AVACOM Magnetic Car Holder DriveM3 , Iwill car vent phone holder magnetic & 360 degrees rotating black (iwillc7)

Rapala magnetic tool holder combo 2

Rapala magnetic tool holder combo 2
Detail

Rapala Magnetic Tool Holder Combo 2 (parys.cz)

Podobné produkty ako Rapala magnetic tool holder combo 2

ACEFAST Multifunctional magnetic car holder BLACK (D7)

ACEFAST Multifunctional magnetic car holder BLACK (D7)
Detail

Držák na mobilní telefon - do auta, magnetický, uchycení na palubní desku, do ventilace a na sklo, možnost nastavení polohy Není vyplněn Alternativní text k fotografii!Magnetický držák na mobilní telefon ACEFAST MultifunctionalPoohlížíte se po držáku do auta, který vám bude spolehlivě sloužit na vašich cestách? S ACEFAST Multifunctional zaručeně neuděláte chybu. Upevňuje se na čelní sklo, větrací mřížku automobilu nebo na palubní desku, proto se nemusíte bát, že by snad držák nebyl vhodný do vašeho vozu. Vaše zařízení, s hmotností do 500 g, se uchytí 8 silnými magnety N52 a lze si jej natáčet v různých úhlech, jak budete zrovna potřebovat. Držák ACEFAST Multifunctional magnetic car holder vám skvěle poslouží nejen pro mobil, ale i pro GPS navigaci nebo třeba nějaký hudební přehrávač.Klíčové vlastnosti držáku na mobilní telefon ACEFAST Multifunctional magnetic car holderDržák na mobilní telefon na čelní sklo, palubní desku nebo do větrací mřížky... (alza.cz)

Podobné produkty ako ACEFAST Multifunctional magnetic car holder BLACK (D7) , Nobo glass whiteboard markers, bílý - balení 4 ks (1905323)

ACEFAST Magnetic Wireless Charging Car Holder Silver (D3)

ACEFAST Magnetic Wireless Charging Car Holder Silver (D3)
Detail

Držák na mobilní telefon - do auta, magnetický, uchycení do ventilace, Qi bezdrátové nabíjení, možnost nastavení polohy Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Držák na mobilní telefon ACEFAST s funkcí rychlého nabíjení Poohlížíte se po držáku do auta, který vám bude spolehlivě sloužit na vašich cestách? S ACEFAST Magnetic Wireless Charging Car Holder Silver zaručeně neuděláte chybu. Upevňuje se na větrací mřížku automobilu, proto se nemusíte bát, že by snad držák nebyl vhodný do vašeho vozu. Váš telefon je uchycen silným magnetem a samotný držák pevně uzamčen k větracímu otvoru. Držák na mobilní telefon ACEFAST je dobíjen přiloženým USB-C kabelem a poskytne vám Qi rychlé bezdrátové nabíjení pro váš iPhone řady 12. Klíčové vlastnosti držáku na mobilní telefon ACEFAST Magnetic Wireless Charging Car Holder Silver Magnetický držák na mobilní telefon do větrací mřížky vozidla (alza.cz)

Podobné produkty ako ACEFAST Magnetic Wireless Charging Car Holder Silver (D3) , Shumee zaoblený panel 72 (93259)

ACEFAST Air Vent Magnetic Car Holder Black (D6)

ACEFAST Air Vent Magnetic Car Holder Black (D6)
Detail

Držák na mobilní telefon - do auta, magnetický, uchycení do ventilace, možnost nastavení polohy Není vyplněn Alternativní text k fotografii!Magnetický držák na mobilní telefon ACEFAST Air ventPoohlížíte se po držáku do auta, který vám bude spolehlivě sloužit na vašich cestách? S ACEFAST Air vent zaručeně neuděláte chybu. Upevňuje se na větrací mřížku automobilu, proto se nemusíte bát, že by snad držák nebyl vhodný do vašeho vozu. Vaše zařízení, s hmotností do 500 g, se uchytí 6 silnými magnety N52 a lze si jej natáčet v různých úhlech, jak budete zrovna potřebovat. Držák ACEFAST Air vent magnetic car holder vám skvěle poslouží nejen pro mobil, ale i pro GPS navigaci nebo třeba nějaký hudební přehrávač.Klíčové vlastnosti držáku na mobilní telefon ACEFAST Air vent magnetic car holderDržák na mobilní telefon do větrací mřížky vozidlaVáš telefon je uchycen 6 silnými magnety N52Držák na mobilní telefon ACEFAST se pevně uzamkne na lopatkách větrací... (alza.cz)

Podobné produkty ako ACEFAST Air Vent Magnetic Car Holder Black (D6) , Košík nákupní zaoblený proutěný 43x33x26cm

Spigen QS11 Air Vent Magnetic Car Mount Holder 000CG20879

Detail

Univerzální magnetický držák do auta upevníte zasunutím do mřížky ventilace ve svém autě – snadno jej tak můžete využívat ve více vozidlech. Spigen QS11 Air Vent Magnetic Car Mount Holder 000CG20879 udrží vaše zařízení na palubce silným magnetem i v ostrých zatáčkách. (mall.cz)

Podobné produkty ako Spigen QS11 Air Vent Magnetic Car Mount Holder 000CG20879 , Nobo dry-erase marker white, bílý - balení 6 ks (1915444)

Spigen QS11 Air Vent Magnetic Car Mount Holder (000CG20879)

Spigen QS11 Air Vent Magnetic Car Mount Holder  (000CG20879)
Detail

Držák na mobilní telefon - do auta, magnetický, uchycení do ventilace Kuel je pokročilé řešení uchycení telefonu ve voze. Dlouhé rameno vám telefon naservíruje blíže, takže na něj lépe uvidíte, dosáhnete na displej a navíc vám telefon mimo sklo neubere z výhledu. Nainstalujte svůj mobilní telefon či smartphone do vašeho vozu pomocí nového magnetického držáku Spigen Kruel QS11, který je navržen tak, aby vám mohl být mobil co nejblíže. Díky Spigen QS11 totiž můžete mít svůj mobil na jakékoliv ventilační mřížce. Držák do auta je navržen tak, aby zabraňoval nadbytečným vibracím, zabíral co nejméně místa, ale zároveň pojal co nejvíce druhů zařízení. Díky magnetickému systému uchycení si tak můžete za jízdy pouštět navigaci klidně z nějakého menšího tabletu. Klíčové vlastnosti QS11 držáku na mobilyMinimalistické rozměry... (alza.cz)

Podobné produkty ako Spigen QS11 Air Vent Magnetic Car Mount Holder (000CG20879) , Choetech magnetic desktop flexible-arm holder for iphone 12 / 13 / 14 series black (h049)

Natec Extreme Media Magnetic Car Holder adjustable air vent black

Samsung Back holder Pen Cover Z Fold4 Sand, EF-OF93PCUEGWW pískový

Detail

Stylové flipové pouzdro padne vašemu telefonu jako ulité. Samsung Z Fold4 Flipové pouzdro s dotykovým perem EF-OF93PCUEGWW je vyrobený na míru pro daný model, a to včetně přesných výřezů pro kameru, reproduktory, konektory a blesk. Chrání telefon před škrábanci a zašpiněním. (mall.cz)

Podobné produkty ako Samsung Back holder Pen Cover Z Fold4 Sand, EF-OF93PCUEGWW pískový , Nobo stolní skleněný na poznámky 21.6 x 29.7 cm, bílý (1905173)

Samsung Back holder Pen Cover Z Fold4 Black, EF-OF93PCBEGWW černý

Detail

Stylové flipové pouzdro padne vašemu telefonu jako ulité. Samsung Galaxy Z Fold 4 Flipové pouzdro s dotykovým perem EF-OF93PCBEGWW je vyrobený na míru pro daný model, a to včetně přesných výřezů pro kameru, reproduktory, konektory a blesk. Chrání telefon před škrábanci a zašpiněním. (mall.cz)

Podobné produkty ako Samsung Back holder Pen Cover Z Fold4 Black, EF-OF93PCBEGWW černý , Scangrip clip holder magnetic 2-post - nastavitelný držák s magnetem pro světla line light (03.5257)

Choetech 10000mAh Magnetic Wireless Charger Power Bank with Phone Holder (B651)

Choetech 10000mAh Magnetic Wireless Charger Power Bank with Phone Holder (B651)
Detail

Powerbanka pro mobilní telefony a tablety, 10000 mAh, USB-C, rychlé nabíjení 20W, QI bezdrátové nabíjení 10W, 2 výstupy až 5 V a 3 A, LED indikace stavu, nízká hmotnost Magnetická powerbankas praktickým stojánkemPro případ, že potřebujete dobíjet vaše zařízení i na cestách, je Powerbanka ChoeTech tou pravou volbou. Díky své velké kapacitě 10000 mAh vám poskytne dostatek energie pro mobilní telefony i tablety. Výhodou Choetech 10000mAh Magnetic Wireless Charger Power Bank je bezdrátové nabíjení - pokud jej vaše zařízení podporuje. Samozřejmostí je i nabíjení přes USB-C kabel. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! KAPACITA BATERIE10000 mAh NABÍJENÍUSB–C / Qi bezdrátové VÝKON20 W (USB-C) / 10 W (Qi) Powerbanka ChoeTech podporuje rychlé nabíjeníS powerbankou ChoeTech se můžete sami rozhodnout, zda-li zvolíte napájení bezdrátové či drátové. Kabel USB–C spolupracuje s technologií... (alza.cz)

Podobné produkty ako Choetech 10000mAh Magnetic Wireless Charger Power Bank with Phone Holder (B651) , Nobo 10ks (34534497)

iWill Car Vent Phone Holder Magnetic & 360 Degrees Rotating Black (iWillc7)

iWill Car Vent Phone Holder Magnetic & 360 Degrees Rotating Black (iWillc7)
Detail

Držák na mobilní telefon - do auta, magnetický, uchycení do ventilace Potřebujete při řízení sledovat navigaci, nabíjet telefon nebo telefonovat přes handsfree? V takovém případě se vám bude hodit držák na mobilní telefon iWill. Je připraven pro připevnění do ventilace. Připevnění do ventilace je vhodné pro ty, kteří potřebují svůj telefon neustále po ruce. Držák se dále může pochlubit magnetickým upevněním telefonu k držáku. Držák na mobilní telefon do auta vám dobře poslouží na cestách. Hlavní vlastnosti držáku na telefon iWill Car Vent Phone Holder Magnetic & 360 Degrees Rotating Black S pomocí držáku na mobilní telefon iWill bude jeho ovládání snazší Uchycení držáku do ventilace Telefon uchytíte k držáku pomocí magnetu Držák na mobilní telefon iWill je určený do auta (alza.cz)

Podobné produkty ako iWill Car Vent Phone Holder Magnetic & 360 Degrees Rotating Black (iWillc7) , Samsung galaxy s22 ultra s pen bílý (ej-ps908bwegeu)

Samsung Back holder Pen Cover Z Fold4 Sand, EF-OF93PCUEGWW pískový - rozbaleno

Detail

Stylové flipové pouzdro padne vašemu telefonu jako ulité. Samsung Z Fold4 Flipové pouzdro s dotykovým perem EF-OF93PCUEGWW je vyrobený na míru pro daný model, a to včetně přesných výřezů pro kameru, reproduktory, konektory a blesk. Chrání telefon před škrábanci a zašpiněním. (mall.cz)

Podobné produkty ako Samsung Back holder Pen Cover Z Fold4 Sand, EF-OF93PCUEGWW pískový - rozbaleno , Zebra pen name pen černá (33106)

Samsung Back holder Pen Cover Z Fold4 Black, EF-OF93PCBEGWW černý - rozbaleno

Detail

Stylové flipové pouzdro padne vašemu telefonu jako ulité. Samsung Galaxy Z Fold 4 Flipové pouzdro s dotykovým perem EF-OF93PCBEGWW je vyrobený na míru pro daný model, a to včetně přesných výřezů pro kameru, reproduktory, konektory a blesk. Chrání telefon před škrábanci a zašpiněním. (mall.cz)

Podobné produkty ako Samsung Back holder Pen Cover Z Fold4 Black, EF-OF93PCBEGWW černý - rozbaleno , Navitel e707 magnetic (navitel e707 magnetic)

SWISSTEN MAGNETIC CAR HOLDER TO AIR-VENT S-GRIP AV-M9 BLACK-SILVER

SWISSTEN MAGNETIC CAR HOLDER TO AIR-VENT S-GRIP AV-M9 BLACK-SILVER
Detail

SWISSTEN S-Grip Av-M9 Kovový magnetický držák pro mobilní telefon určený pro upevnění do ventilační mřížky. Je opatřen šesti magnety a pogumovaným povrchem pro lepší zabezpečení telefonu. Držák lze díky rotačnímu kloubu volně otáčet o 360°. ZÁKLADNÍ SPECIFIKACE Určení: do auta Barva: černá - stříbrná (patro.cz)

Podobné produkty ako SWISSTEN MAGNETIC CAR HOLDER TO AIR-VENT S-GRIP AV-M9 BLACK-SILVER , Rupes bigfoot tool holder - závěsný držák na leštičky (9.holder)

ChoeTech Magnetic Desktop Flexible-Arm Holder for iPhone 12 / 13 / 14 Series Black (H049)

ChoeTech Magnetic Desktop Flexible-Arm Holder for iPhone 12 / 13 / 14 Series Black (H049)
Detail

Držák na mobilní telefon - na stůl, magnetický, možnost nastavení polohy Držák na mobilní telefon značky Choetech Dopřejte vašemu iPhonu tu nejlepší péči. Nenechávejte váš mobilní telefon jen tak ležet na stole. Nejen, že ho ohrožuje na životnosti pravděpodobnost polití různými nápoji, ale manipulace s ním vám může způsobit značný diskomfort a bolesti v oblasti krční páteře. Magnetický držák na mobilní telefon značky Choetech je výškově nastavitelný s možností naklonění v 360° úhlu, proto na vaše zařízení dobře uvidíte bez zbytečného hrbení. Se stojánkem Choetech budete vždy vědět, kde se váš iPhone nachází. Ušetříte si tak i čas, který nyní trávíte hledáním. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Klíčové vlastnosti držáku na mobilní telefon Choetech Magnetický držák mobilního... (alza.cz)

Podobné produkty ako ChoeTech Magnetic Desktop Flexible-Arm Holder for iPhone 12 / 13 / 14 Series Black (H049) , Truecam h5 holder (h5holder)

SCANGRIP CLIP HOLDER MAGNETIC 2-POST - nastavitelný držák s magnetem pro světla LINE LIGHT (03.5257)

SCANGRIP CLIP HOLDER MAGNETIC 2-POST - nastavitelný držák s magnetem pro světla LINE LIGHT (03.5257)
Detail

Držák - nastavitelný držák s magnetem pro světla LINE LIGHT SCANGRIP CLIP HOLDER MAGNETIC 2-POST - nastavitelný držák s magnetem pro světla LINE LIGHT.SCANGRIP CLIP HOLDER MAGNETIC 2-POST - nastavitelný držák s magnetem pro světla LINE LIGHT.Naše společnost Escape6 s.r.o. je oficiálním dovozcem a distributorem produktů dánské společnosti SCANGRIP A/S do České republiky. (alza.cz)

Podobné produkty ako SCANGRIP CLIP HOLDER MAGNETIC 2-POST - nastavitelný držák s magnetem pro světla LINE LIGHT (03.5257) , Headrest & holder set (290410)

FIXED Pen stříbrný (FIXS-PEN-SL)

FIXED Pen stříbrný (FIXS-PEN-SL)
Detail

Dotykové pero (stylus) na mobilní telefon a tablet, kompatibilní s OS Android a iOS, pasivní, materiál hrotu: polyacetal (POM), zabudované kuličkové pero a spona na přichycení, nabíjení skrze micro USB konektor Neustále čistíte na dotykovém displeji vašeho telefonu šmouhy a otisky prstů? S praktickým perem Fixed Pen už nebudete muset a displej zůstane pořád čistý. Gumová špička pera zajišťuje pohodlné a přesné ovládání a navíc je k němu i šetrná. Stříbrné pero v elegantním designu lze použít i jako stojánek, který oceníte hlavně při sledování filmů nebo prohlížení fotek. Tato praktická pomůcka má integrované i klasické pero a tak už nebude muset nikdy shánět propisku, když je zrovna zapotřebí. Fixed pen je vhodný jak pro smartphony, tak i tablety. Klíčové vlastnosti Fixed Pen stříbrnýOvládání telefonů a tabletůKlasické peroMožnost použít jako stojánekElegantní stříbrný designKompaktní rozměry (alza.cz)

Podobné produkty ako FIXED Pen stříbrný (FIXS-PEN-SL) , Moza phone holder (acp04)

ZEBRA PEN Name pen černá (33106)

ZEBRA PEN Name pen černá (33106)
Detail

Popisovač - popisovač, černá barva, kulatý hrot, šíře stopy 1,5 mm, voděodolný, rychleschnoucí Hlavní vlastnosti popisovače ZEBRA PEN Name pen černá Jeho kulatý hrot zanechá stopu o šířce 1,5 mm Jeho výhodou je, že rychle schne Vodou nelze smýt V balení naleznete jeden popisovač Kancelářské potřeby Zebra Barva náplně je černá (alza.cz)

Podobné produkty ako ZEBRA PEN Name pen černá (33106) , Hyaluron pen recenzie

Ledvinka Nobo

Ledvinka Nobo
Detail

Malá ledvinka z kolekce nobo. Model se zapínáním vyroben v kombinaci syntetického materiálu a eko-kůže. (answear.cz)

Podobné produkty ako Ledvinka Nobo , Nobo whiteboard renovator, 250 ml (1901436)

Kabelka Nobo

Kabelka Nobo
Detail

Malá kabelka z kolekce nobo. Model se zapínáním vyroben z eko-kůže. (answear.cz)

Podobné produkty ako Kabelka Nobo , Rollei smartphone holder 360 (22847)

Kabelka Nobo

Kabelka Nobo
Detail

Malá kabelka z kolekce nobo. Model se zapínáním vyroben z eko-kůže. (answear.cz)

Podobné produkty ako Kabelka Nobo , Choetech laptor holder h061 (h061)

Kabelka Nobo

Kabelka Nobo
Detail

Střední kabelka z kolekce nobo. Model se zapínáním vyroben z eko-kůže. (answear.cz)

Podobné produkty ako Kabelka Nobo , Shumee konferenční stolek zaoblený tvar 1 zásuvka recyklované dřevo , 241008 (241008)

Kabelka Nobo

Kabelka Nobo
Detail

Velká taška shopper z kolekce nobo. Model se zapínáním vyroben v kombinaci textilního materiálu a eko-kůže. (answear.cz)

Podobné produkty ako Kabelka Nobo , Xp-pen g960s (g960s)

Psaníčko Nobo

Psaníčko Nobo
Detail

Střední psaníčko z kolekce nobo. se zapínáním vyroben z eko-kůže. (answear.cz)

Podobné produkty ako Psaníčko Nobo , Xp-pen pasivní pero p01 pro grafické tablety xp-pen (pn01_b)

Kabelka Nobo

Kabelka Nobo
Detail

Malá kabelka z kolekce nobo. Model se zapínáním vyroben z eko-kůže. (answear.cz)

Podobné produkty ako Kabelka Nobo

Kabelka Nobo

Kabelka Nobo
Detail

Střední kabelka z kolekce nobo. Model se zapínáním vyroben ze syntetického materiálu. (answear.cz)

Podobné produkty ako Kabelka Nobo

Kabelka Nobo

Kabelka Nobo
Detail

Malá kabelka z kolekce nobo. Model se zapínáním vyroben z eko-kůže. (answear.cz)

Podobné produkty ako Kabelka Nobo

Kabelka Nobo

Kabelka Nobo
Detail

Malá kabelka z kolekce nobo. Model se zapínáním vyroben z eko-kůže. (answear.cz)

Podobné produkty ako Kabelka Nobo

Kabelka Nobo

Kabelka Nobo
Detail

Velká taška shopper z kolekce nobo. Model se zapínáním vyroben z eko-kůže. (answear.cz)

Podobné produkty ako Kabelka Nobo

Kabelka Nobo

Kabelka Nobo
Detail

Velká taška shopper z kolekce nobo. Model se zapínáním vyroben z eko-kůže. (answear.cz)

Podobné produkty ako Kabelka Nobo

NAVITEL E707 Magnetic (Navitel E707 Magnetic)

NAVITEL E707 Magnetic (Navitel E707 Magnetic)
Detail

GPS navigace - do auta, displej 7" s rozlišením 800 × 480 px, vnitřní paměť 8 GB, mapy ČR + Evropa, řazení do jízdních pruhů, databáze radarů, dotykový displej, doživotní aktualizace map, jazyk rozhraní čeština, angličtina, slovenština Moderní automobilová GPS navigace NAVITEL E707 MAGNETIC vás dostane přesně tam, kam budete potřebovat. Díky magnetickému držáku ji budete mít neustále na očích, přičemž díky 7" TFT displeji budete mít o všem perfektní přehled. Displej je multidotykový a tak vám nebude dělat žádný problém jej pohodlně ovládat. Spolehlivý operační systém Linux zajistí plynulý chod navigace, navíc má NAVITEL E707 MAGNETIC ve výbavě spoustu dalších užitečných, doplňkových funkcí, jako např. asistenci pro jízdu v pruzích nebo oznamování umístění rychlostních kamer. Také se budete moci s předinstalovanými mapami mnoha zemí vydat prozkoumávat svět za hranicemi naší země. Pokud vás již nebaví neustále se na cestách ztrácet, GPS... (alza.cz)

Podobné produkty ako NAVITEL E707 Magnetic (Navitel E707 Magnetic)

NOBO 10ks (34534497)

NOBO 10ks (34534497)
Detail

Náhradní filc pro mazací houby na bílé tabule nobo Náhradní filc NOBO 10 ks, jež jsou určeny pro magnetické stěrky na tabule NOBO. Máme pro vás připraven náhradní filc od společnosti NOBO. V balení naleznete hned 10 kusů a tak máte jistotu, že vám vydrží na opravdu dlouhou dobu. Určeny jsou pro magnetické stěrky na tabule NOBO. Klíčové vlastnostiUrčeny pro magnetické stěrky na tabule NOBOPlsťový materiálV balení 10 kusů (alza.cz)

Podobné produkty ako NOBO 10ks (34534497)

RUPES BigFoot Tool Holder - závěsný držák na leštičky (9.HOLDER)

RUPES BigFoot Tool Holder - závěsný držák na leštičky (9.HOLDER)
Detail

Držák - na leštičky, plastový, závěsný, lze instalovat do zdi nebo kovu, s háčkem pro zavěšení kabelu o délce až 9 m (alza.cz)

Podobné produkty ako RUPES BigFoot Tool Holder - závěsný držák na leštičky (9.HOLDER)

…bít či nebít… - Jan Michalec

…bít či nebít… - Jan Michalec
Detail

Autor viděl a zažil události kolem převratu 1989 a zejména dění po něm velice zblízka a - jak se říká na vlastní kůži, a neponechává si nic pro sebe. Jeho knihu lze nazvat dějinami rozkradení státu. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako …bít či nebít… - Jan Michalec

…bít či nebít… - Michalec Jan

…bít či nebít… - Michalec Jan
Detail

Autor viděl a zažil události kolem převratu 1989 a zejména dění po něm velice zblízka a - jak se říká na vlastní kůži, a neponechává si nic pro sebe. Jeho knihu lze nazvat dějinami rozkradení státu. (patro.cz)

Podobné produkty ako …bít či nebít… - Michalec Jan

Choetech Magnetic Phone Car Mount with Magnetic Ring (AT0005)

Choetech Magnetic Phone Car Mount with Magnetic Ring (AT0005)
Detail

Držák na mobilní telefon - do auta, magnetický, uchycení na palubní desku, MagSafe bezdrátové nabíjení, možnost nastavení polohy Držák na mobilní telefonznačky ChoetechDopřejte vašemu telefonu tu nejlepší péči i na cestách. Držák na mobilní telefon Choetech telefon bezpečně uchytí silným magnetem. Vždy budete mít smartphone po ruce, nezmeškáte tak důležité hovory či zprávy a můžete bezpečně telefonovat přes handsfree. Díky otočnému kloubu si nastavíte potřebný úhel telefonu pro váš komfort. Klíčové vlastnostidržáku na mobilní telefon ChoetechMagnetický držák mobilního telefonu značky ChoetechUrčen pro zařízení iPhone 12 a 13Telefon lze natočit až o 360°Držák mobilního telefonu je nastavitelný o 180° dle preferencí výškyUpevnění na palubní desku (alza.cz)

Podobné produkty ako Choetech Magnetic Phone Car Mount with Magnetic Ring (AT0005)

Kabelka Nobo červená barva

Kabelka Nobo červená barva
Detail

Střední kabelka z kolekce nobo. Model se zapínáním vyroben z eko-kůže. (answear.cz)

Podobné produkty ako Kabelka Nobo červená barva

Kabelka Nobo černá barva

Kabelka Nobo černá barva
Detail

Malá kabelka z kolekce nobo. Model se zapínáním vyroben z eko-kůže. (answear.cz)

Podobné produkty ako Kabelka Nobo černá barva

Kabelka Nobo červená barva

Kabelka Nobo červená barva
Detail

Malá kabelka z kolekce nobo. Model se zapínáním vyroben z eko-kůže. (answear.cz)

Podobné produkty ako Kabelka Nobo červená barva

Kabelka Nobo černá barva

Kabelka Nobo černá barva
Detail

Malá kabelka z kolekce nobo. Model se zapínáním vyroben z eko-kůže. (answear.cz)

Podobné produkty ako Kabelka Nobo černá barva

Kabelka Nobo žlutá barva

Kabelka Nobo žlutá barva
Detail

Malá kabelka z kolekce nobo. Model se zapínáním vyroben z eko-kůže. (answear.cz)

Podobné produkty ako Kabelka Nobo žlutá barva

Kabelka Nobo béžová barva

Kabelka Nobo béžová barva
Detail

Střední kabelka z kolekce nobo. Model se zapínáním vyroben z eko-kůže. (answear.cz)

Podobné produkty ako Kabelka Nobo béžová barva

Kabelka Nobo šedá barva

Kabelka Nobo šedá barva
Detail

Střední taška shopper z kolekce nobo. Model se zapínáním vyroben z eko-kůže. (answear.cz)

Podobné produkty ako Kabelka Nobo šedá barva

Kabelka Nobo vínová barva

Kabelka Nobo vínová barva
Detail

Malá kabelka z kolekce nobo. Model se zapínáním vyroben z eko-kůže. (answear.cz)

Podobné produkty ako Kabelka Nobo vínová barva
NOBO Magnetic Whiteboard Eraser, modrá (1901433), NOBO Magnetic Whiteboard Eraser, bílá (1905325), ACEFAST Multifunctional magnetic car holder BLACK (D7), ACEFAST Air Vent Magnetic Car Holder Black (D6), ACEFAST Magnetic Wireless Charging Car Holder Silver (D3), iWill Car Vent Phone Holder Magnetic & 360 Degrees Rotating Black (iWillc7), NOBO Glass Whiteboard Markers, bílý - balení 4 ks (1905323), SHUMEE zaoblený panel 72 (93259), Košík nákupní zaoblený proutěný 43x33x26cm, NOBO Dry-Erase Marker White, bílý - balení 6 ks (1915444), ChoeTech Magnetic Desktop Flexible-Arm Holder for iPhone 12 / 13 / 14 Series Black (H049), Skalpel zaoblený, Ripper Slice (10536/C), NOBO stolní skleněný na poznámky 21.6 x 29.7 cm, bílý (1905173), SCANGRIP CLIP HOLDER MAGNETIC 2-POST - nastavitelný držák s magnetem pro světla LINE LIGHT (03.5257), NOBO 10ks (34534497), Samsung Galaxy S22 Ultra S Pen bílý (EJ-PS908BWEGEU), ZEBRA PEN Name pen černá (33106), NAVITEL E707 Magnetic (Navitel E707 Magnetic), RUPES BigFoot Tool Holder - závěsný držák na leštičky (9.HOLDER), TrueCam H5 holder (H5HOLDER), Headrest & Holder set (290410), Moza Phone Holder (ACP04), hyaluron pen recenzie, NOBO Whiteboard Renovator, 250 ml (1901436), Rollei Smartphone Holder 360 (22847), Choetech laptor holder H061 (H061), SHUMEE Konferenční stolek zaoblený tvar 1 zásuvka recyklované dřevo , 241008 (241008), XP-PEN G960S (G960S), XP-Pen Pasivní pero P01 pro grafické tablety XP-Pen (PN01_B)