Natahovač wolf module 4.1 454011

Produkt Natahovač wolf module 4.1 454011 sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Natahovač wolf module 4.1 454011 upraviť a produkt hľadať znova.

Natahovač Wolf Module 4.1 454011

Natahovač Wolf Module 4.1 454011
Detail

Wolf konečně přichází s tím pravým řešením na odpověď, kolik natahovačů koupit. Vlastníte jedny hodinky, žádný problém, máte tři, natahovače Wolf Module je to pravé řešení. Jakmile si koupíte další hodinky, kupte si další Module 4.1 natahovač. Spojují se a jsou napájeny společně. Postavte si vlastní věž na natahování hodinek, buďte kreativní! Natahovač Wolf Module 4.1 454011 černé a stříbrné barvy, pro 1 kus mechanických hodinek s automatickým nátahem. Nový design „uzamkne“ manžetu do bubnu rotátoru pro… (helveti.cz)

Podobné produkty ako Natahovač Wolf Module 4.1 454011 , Wolf hall (9788025715574)

Natahovač Wolf Cub 461192

Natahovač Wolf Cub 461192
Detail

Natahovač Wolf Cub 461192 výrazné žluté barvy, pro 1 kus mechanických hodinek s automatickým nátahem. Natahovač byl navržen tak, aby se do něj vešly i větší hodinky (pouzdro až 52 mm). Natahovač Cub má pevně daný režim 900 otáček za den v obousměrném střídavém režimu s odloženým startem (10 sekund). Natahovač lze napájet zapomocí síťového adaptéru, který je součástí balení, případně pomocí AA bateriemi (nejsou součástí). (helveti.cz)

Podobné produkty ako Natahovač Wolf Cub 461192 , Wolf howlin: the london howlin wolf session - lp (0600753959442)

Natahovač Wolf Cub 461141

Natahovač Wolf Cub 461141
Detail

Natahovač Wolf Cub 461141 výrazné tmavě zelené barvy, pro 1 kus mechanických hodinek s automatickým nátahem. Natahovač byl navržen tak, aby se do něj vešly i větší hodinky (pouzdro až 52 mm). Natahovač Cub má pevně daný režim 900 otáček za den v obousměrném střídavém režimu s odloženým startem (10 sekund). Natahovač lze napájet zapomocí síťového adaptéru, který je součástí balení, případně pomocí AA bateriemi (nejsou součástí). (helveti.cz)

Podobné produkty ako Natahovač Wolf Cub 461141 , Yeelight smart dual module (ylai002)

Natahovač Wolf Cub 461103

Natahovač Wolf Cub 461103
Detail

Natahovač Wolf Cub 461103 černé barvy, pro 1 kus mechanických hodinek s automatickým nátahem. Natahovač byl navržen tak, aby se do něj vešly i větší hodinky (pouzdro až 52 mm). Natahovač Cub má pevně daný režim 900 otáček za den v obousměrném střídavém režimu s odloženým startem (10 sekund). Natahovač lze napájet pomocí síťového adaptéru, který je součástí balení, případně pomocí AA bateriemi (nejsou součástí). (helveti.cz)

Podobné produkty ako Natahovač Wolf Cub 461103 , Korg minilogue xd module (krminiloguexdm)

Natahovač Wolf Axis 469203

Natahovač Wolf Axis 469203
Detail

Natahovač Wolf Axis 469203 černé barvy, pro 1 kus mechanických hodinek s automatickým nátahem. Natahovač byl navržen tak, aby se do něj vešly i větší hodinky (pouzdro až 52 mm). Nový design „uzamkne“ manžetu do bubnu rotátoru pro bezpečné uchycení. Polštářek z pěny z nízkou hustotou se snadno přizpůsobí jakémukoliv obvodu hodinek bez toho, aniž by vyvíjel nadbytečný tlak na sponu. Natahovač Axis má patentovaný otáčecí program - přerušované otáčení s přestávkou a “spící” fází. Směr otáčení lze nastavit.… (helveti.cz)

Podobné produkty ako Natahovač Wolf Axis 469203 , Kaabo wolf king+ (kaw116a3)

Natahovač Wolf Cub 461117

Natahovač Wolf Cub 461117
Detail

Natahovač Wolf Cub 461117 tmavě modré barvy, pro 1 kus mechanických hodinek s automatickým nátahem. Natahovač byl navržen tak, aby se do něj vešly i větší hodinky (pouzdro až 52 mm). Natahovač Cub má pevně daný režim 900 otáček za den v obousměrném střídavém režimu s odloženým startem (10 sekund). Natahovač lze napájet zapomocí síťového adaptéru, který je součástí balení, případně pomocí AA bateriemi (nejsou součástí). (helveti.cz)

Podobné produkty ako Natahovač Wolf Cub 461117 , Auna „moviemedia 600“, 4.1 hifi sestava do auta

Natahovač Wolf The Rocket 543210

Natahovač Wolf The Rocket 543210
Detail

Natahovač Wolf The Rocket 543210 je nejmenší natahovač mechanických hodinek na světě. Je lehký, kompaktní, přesný a s dlouhou životností baterie. Po téměř dvou letech vývoje a výzkumu byl cestovní natahovač mechanických hodinek s automatickým nátahem představen na konci září 2022 v Brightonu, domovském městě značky Wolf. Největší výzvou bylo upravit rozměry tak, aby se natahovač vešel do dlaně a byl dostatečně lehký pro snadné přenášení v batožině. Natahovač The Rocket má pevně daný režim 900 otáček za… (helveti.cz)

Podobné produkty ako Natahovač Wolf The Rocket 543210 , Kaabo wolf warrior 11+ (kaw116a1)

Polštářek do natahovačů Wolf 456403

Polštářek do natahovačů Wolf 456403
Detail

Po letech vývoje je tu inovativní WOLF Dynamic Cuff 456403 - polštářek, na který můžete nasadit hodinky s jakýmkoliv obvodem řemínku. Tato špičková technologie se přizpůsobí velikosti řemínků v rozmezí 14cm až 24,7 cm a je kompatibilní se všemi natahovači hodinek WOLF. V balení je jeden kompletní polštářek s dvěma nástavci. (helveti.cz)

Podobné produkty ako Polštářek do natahovačů Wolf 456403 , Kaabo wolf warrior 11 bazar

Wolf sada signalizátorů icon qi hubb - 4+1

Wolf sada signalizátorů icon qi hubb - 4+1
Detail

Všechny produkty z řady ICON prošly opravdu dlouhým testováním v terénu a několika lety profesionálního vývoje. A nejen vývoj, ale i jejich výroba probíhá v manufakturách v UK. Ano, přímo v Anglii! Hlavní funkce hlásičů ICON Qi vysoce citlivé detekční kolečko RWD odlišné hlášení zpětného záběru (padáku) vysoce svítivé LED diody s možností nastavení až 7 barev jas diod lze nastavit, stejně tak si můžete přes HUBB nastavit čas, po který budou svítit automatické noční světlo nastavitelné na 7 různých barev 2 zdířky s gumovými záslepkami pro připojení svítícího swingeru a dalšího elektronického příslušenství Wolf snadné připojení s příposlechy HUBB anebo Qr HUBB přes párovací tlačítko dosah signálu až 2 km, což neznamená, že by se měl rybář vzdalovat tak daleko od prutů, ale silný signál je pro spolehlivost zásadní věc indikace stavu baterií okamžitě po zapnutí s výdrží až 1000 hodin v pohotovostním režimu ztišovací tlačítko pro úplné vypnutí zvuku tvrzené plastové pouzdro, které nejen chrání při transportu, ale zároveň zapíná i vypíná hlásič v případě vypnutí hlásiče (krádeže) budete okamžitě upozorněni přes příposlech HUBB Příposlech HUBB Příposlech nabitý funkcemi, v pevném odolném pouzdru a navíc kompletně navržen a vyroben v Anglii! Není to jen přístroj pro příjem signálu z hlásičů, ale hlavně ovládací hlava pro všechny spárované zařízení. Na dálku můžete ovládat nejen hlásiče, ale i světlo v bivaku anebo třeba poplachové zařízení proti krádeži. A to všechno z pohodlí bivaku bez nutnosti vyjít ven, když venku zuří špatné počasí. Funkce LCD Display Vestavěná svítilna Zvláštní LEDka pro každý kanál Barvy: červená, zelená, modrá, purpurová, žlutá, tyrkysová a bílá Piezo reproduktor Elektronický test vzdálenosti, který dokáže detekovat vzdálenost, za kterou už budete mimo signal z hlásičů Tlačítko pro zapnutí a vypnutí Kanály pro párování a ukládání nastavení Nastavení hlasitosti Replikace tónu Tlačítko pro vypnutí zvuku na všech zařízeních Možnost vypnutí a zapnutí vibrací Přijímá upozornění z IQ portu Dokonale utěsněná elektronika Indikace stavu baterie Extra dlouhá životnost baterií až 500 hodin v pohotovostním řežimu Extrémní vzdálenost dosahu signálu Zabudovaný stojan na zadní straně Ouško pro připnutí šňůrky na krk Nastavení času a datumu Historie záznamu Jazykové možnosti – angličtina, holandština, němčina, francouzština a italština Zobrazení diplaye v periodách - 5, 10, 20, 30 & 60 vteřin Světlo v pozadí v barvách – červená, zelená, modrá, purpurová, žlutá, tyrkysová, bílá a vypnuto Nastavení kontrastu světla v pozadí Klíčové tlačítko On / Off Všechny tyto vlastnosti a k tomu navíc silné, robustní, vodotěsné pouzdro. Věříme tomu, že tyto hlásiče a příposlechy obstojí v testu časem a to natolik, že poskytujeme automaticky 3 letou záruku! A nesmíme zapomenout zopakovat, že hlásiče jsou vyrobeny v Anglii! (parys.cz)

Podobné produkty ako Wolf sada signalizátorů icon qi hubb - 4+1 , Led modul module led/30w/230v (82103)

Wolf sada signalizátorů icon q2 hubb - 4+1

Wolf sada signalizátorů icon q2 hubb - 4+1
Detail

Všechny produkty z řady ICON prošly opravdu dlouhým testováním v terénu a několika lety profesionálního vývoje. A nejen vývoj, ale i jejich výroba probíhá v manufakturách v UK. Ano, přímo v Anglii! Hlavní funkce hlásičů ICON Q2: vysoce citlivé detekční kolečko RWD (celkem 5 levelů citlivosti) odlišné hlášení zpětného záběru (padáku) vysoce svítivé LED diody s možností nastavení 4 barev (platí pro noční světlo), lze nastavit přes příposlech HUBB nebo Qr HUBB 2 zdířky s gumovými záslepkami pro připojení svítícího swingeru a dalšího elektronického příslušenství Wolf snadné připojení s příposlechy HUBB anebo Qr HUBB přes párovací tlačítko dosah signálu až 2 km, což neznamená, že by se měl rybář vzdalovat tak daleko od prutů, ale silný signál je pro spolehlivost zásadní věc indikace stavu baterií okamžitě po zapnutí s výdrží až 1000 hodin v pohotovostním režimu ztišovací tlačítko pro úplné vypnutí zvuku tvrzené plastové pouzdro, které nejen chrání při transportu, ale zároveň zapíná i vypíná hlásič v případě vypnutí hlásiče (krádeže) budete okamžitě upozorněni přes příposlech HUBB Příposlech Qr HUBB: Qr HUBB je o řadu nižší, levnější příposlech, ale pořád špičkový kus moderní techniky plný skvělých funkcí. Stejně jako všechny ostatní produkty řady ICON, i Qr HUBB je vyrobený kompletně v UK. Není to jenom příposlech, který jednoduše opakuje pípnutí z hlásiče, ale současně je i ovládací jednotkou pro celou propojenou soustavu produktů. LED diody indikují padák a klasický záběr. Při padáku blikají a souvisle svítí při pohybu vlasce dopředu. Možnost vybrat si ze 7 barev diod, které pokryjí všechny barvy hlásičů ICON 6 kanálů, které si pamatují nastavení, takže jej nemusíte po každém zapnutí upravovat Výška hlasitosti regulovatelná přímo na příposlechu (můžete mít rozdílnou hlasitost na hlásiči a na příposlechu) Replikace tónu spárovaného hlásiče (stejný tón na příposlechu jako na hlásiči) Ukazovatel stavu baterie na příposlechu i spárovaném hlásiči Mute tlačítko pro ztišení všech spárovaných zařízení Až 500 hodin v pohotovostním režimu Dosah až 1 km. Nedoporučujeme se vzdalovat při lovu na takovou vzdálenost od prutů, ale vždycky je lepší mít silnější signál Plně zapečetěná elektronika, v odolném, robustním pouzdře, které zabezpečuje spolehlivou funkčnost za každého počasí. Věříme tomu, že tyto hlásiče obstojí v testu časem a to natolik, že poskytujeme automaticky 2 letou záruku plus jeden rok navíc, pokud si hlásič zaregistrujete přímo na stránkách společnosti Wolf! A nesmíme zapomenout zopakovat, že hlásiče jsou vyrobeny v Anglii! (parys.cz)

Podobné produkty ako Wolf sada signalizátorů icon q2 hubb - 4+1 , Bose sub1 powered bass module (840918-2100)

Wolf sada signalizátorů icon q hubb - 4+1

Wolf sada signalizátorů icon q hubb - 4+1
Detail

Všechny produkty z řady ICON prošly opravdu dlouhým testováním v terénu a několika lety profesionálního vývoje. A nejen vývoj, ale i jejich výroba probíhá v manufakturách v UK. Ano, přímo v Anglii! Hlavní funkce hlásičů ICON Q: vysoce citlivé detekční kolečko RWD odlišné hlášení zpětného záběru (padáku) vysoce svítivé LED diody s možností nastavení až 4 barev jas diod lze nastavit, stejně tak si můžete přes HUBB nastavit čas, po který budou svítit automatické noční světlo nastavitelné na 4 různé barvy 2 zdířky s gumovými záslepkami pro připojení svítícího swingeru a dalšího elektronického příslušenství Wolf snadné připojení s příposlechy HUBB anebo Qr HUBB přes párovací tlačítko dosah signálu až 2 km, což neznamená, že by se měl rybář vzdalovat tak daleko od prutů, ale silný signál je pro spolehlivost zásadní věc indikace stavu baterií okamžitě po zapnutí s výdrží až 1000 hodin v pohotovostním režimu ztišovací tlačítko pro úplné vypnutí zvuku tvrzené plastové pouzdro, které nejen chrání při transportu, ale zároveň zapíná i vypíná hlásič v případě vypnutí hlásiče (krádeže) budete okamžitě upozorněni přes příposlech HUBB Příposlech nabitý funkcemi, v pevném odolném pouzdru a navíc kompletně navržen a vyroben v Anglii! Není to jen přístroj pro příjem signálu z hlásičů, ale hlavně ovládací hlava pro všechny spárované zařízení. Na dálku můžete ovládat nejen hlásiče, ale i světlo v bivaku anebo třeba poplachové zařízení proti krádeži. A to všechno z pohodlí bivaku bez nutnosti vyjít ven, když venku zuří špatné počasí. Funkce příposlechu HUBB: LCD Display Vestavěná svítilna Zvláštní LEDka pro každý kanál Barvy: červená, zelená, modrá, purpurová, žlutá, tyrkysová a bílá Piezo reproduktor Elektronický test vzdálenosti, který dokáže detekovat vzdálenost, za kterou už budete mimo signal z hlásičů Tlačítko pro zapnutí a vypnutí Kanály pro párování a ukládání nastavení Nastavení hlasitosti Replikace tónu Tlačítko pro vypnutí zvuku na všech zařízeních Možnost vypnutí a zapnutí vibrací Přijímá upozornění z IQ portu Dokonale utěsněná elektronika Indikace stavu baterie Extra dlouhá životnost baterií až 500 hodin v pohotovostním řežimu Extrémní vzdálenost dosahu signálu Zabudovaný stojan na zadní straně Ouško pro připnutí šňůrky na krk Nastavení času a datumu Historie záznamu Jazykové možnosti – angličtina, holandština, němčina, francouzština a italština Zobrazení diplaye v periodách - 5, 10, 20, 30 & 60 vteřin Světlo v pozadí v barvách – červená, zelená, modrá, purpurová, žlutá, tyrkysová, bílá a vypnuto Nastavení kontrastu světla v pozadí Klíčové tlačítko On / Off Všechny tyto vlastnosti a k tomu navíc silné, robustní, vodotěsné pouzdro. Věříme tomu, že tyto hlásiče obstojí v testu časem a to natolik, že poskytujeme automaticky 2 letou záruku plus jeden rok navíc, pokud si hlásič zaregistrujete přímo na stránkách společnosti Wolf! A nesmíme zapomenout zopakovat, že hlásiče jsou vyrobeny v Anglii! (parys.cz)

Podobné produkty ako Wolf sada signalizátorů icon q hubb - 4+1 , Dji action 2 power module (cp.os.00000188.01)

Wolf - Garten VERTIKUTAČNÍ-MIX 4-1 - organické minerální hnojivo

Detail

Organické minerální hnojivo pro rychlejší zakořenění a zhoustnutí trávníku. (mall.cz)

Podobné produkty ako Wolf - Garten VERTIKUTAČNÍ-MIX 4-1 - organické minerální hnojivo , Bose sub2 powered bass module (840917-2100)

Wolf sada signalizátorů icon qi qr hubb - 4+1

Wolf sada signalizátorů icon qi qr hubb - 4+1
Detail

Všechny produkty z řady ICON prošly opravdu dlouhým testováním v terénu a několika lety profesionálního vývoje. A nejen vývoj, ale i jejich výroba probíhá v manufakturách v UK. Ano, přímo v Anglii! Hlavní funkce hlásičů ICON Qi: vysoce citlivé detekční kolečko RWD odlišné hlášení zpětného záběru (padáku) vysoce svítivé LED diody s možností nastavení až 7 barev jas diod lze nastavit, stejně tak si můžete přes HUBB nastavit čas, po který budou svítit automatické noční světlo nastavitelné na 7 různých barev 2 zdířky s gumovými záslepkami pro připojení svítícího swingeru a dalšího elektronického příslušenství Wolf snadné připojení s příposlechy HUBB anebo Qr HUBB přes párovací tlačítko dosah signálu až 2 km, což neznamená, že by se měl rybář vzdalovat tak daleko od prutů, ale silný signál je pro spolehlivost zásadní věc indikace stavu baterií okamžitě po zapnutí s výdrží až 1000 hodin v pohotovostním režimu ztišovací tlačítko pro úplné vypnutí zvuku tvrzené plastové pouzdro, které nejen chrání při transportu, ale zároveň zapíná i vypíná hlásič v případě vypnutí hlásiče (krádeže) budete okamžitě upozorněni přes příposlech HUBB Příposlech Qr HUBB Qr HUBB je o řadu nižší, levnější příposlech, ale pořád špičkový kus moderní techniky plný skvělých funkcí. Stejně jako všechny ostatní produkty řady ICON, i Qr HUBB je vyrobený kompletně v UK. Není to jenom příposlech, který jednoduše opakuje pípnutí z hlásiče, ale současně je i ovládací jednotkou pro celou propojenou soustavu produktů. LED diody indikují padák a klasický záběr. Při padáku blikají a souvisle svítí při pohybu vlasce dopředu. Možnost vybrat si ze 7 barev diod, které pokryjí všechny barvy hlásičů ICON 6 kanálů, které si pamatují nastavení, takže jej nemusíte po každém zapnutí upravovat Výška hlasitosti regulovatelná přímo na příposlechu (můžete mít rozdílnou hlasitost na hlásiči a na příposlechu) Replikace tónu spárovaného hlásiče (stejný tón na příposlechu jako na hlásiči) Ukazovatel stavu baterie na příposlechu i spárovaném hlásiči Mute tlačítko pro ztišení všech spárovaných zařízení Až 500 hodin v pohotovostním režimu Dosah až 1 km. Nedoporučujeme se vzdalovat při lovu na takovou vzdálenost od prutů, ale vždycky je lepší mít silnější signál Plně zapečetěná elektronika, v odolném, robustním pouzdře, které zabezpečuje spolehlivou funkčnost za každého počasí. Věříme tomu, že tyto hlásiče obstojí v testu časem a to natolik, že poskytujeme automaticky 2 letou záruku plus jeden rok navíc, pokud si hlásič zaregistrujete přímo na stránkách společnosti Wolf! A nesmíme zapomenout zopakovat, že hlásiče jsou vyrobeny v Anglii! (parys.cz)

Podobné produkty ako Wolf sada signalizátorů icon qi qr hubb - 4+1 , Bose bass module connection cable (851220-0010)

Wolf sada signalizátorů icon q2 qr hubb - 4+1

Wolf sada signalizátorů icon q2 qr hubb - 4+1
Detail

Všechny produkty z řady ICON prošly opravdu dlouhým testováním v terénu a několika lety profesionálního vývoje. A nejen vývoj, ale i jejich výroba probíhá v manufakturách v UK. Ano, přímo v Anglii! Hlavní funkce hlásičů ICON Q2: vysoce citlivé detekční kolečko RWD (celkem 5 levelů citlivosti) odlišné hlášení zpětného záběru (padáku) vysoce svítivé LED diody s možností nastavení 4 barev (platí pro noční světlo), lze nastavit přes příposlech HUBB nebo Qr HUBB 2 zdířky s gumovými záslepkami pro připojení svítícího swingeru a dalšího elektronického příslušenství Wolf snadné připojení s příposlechy HUBB anebo Qr HUBB přes párovací tlačítko dosah signálu až 2 km, což neznamená, že by se měl rybář vzdalovat tak daleko od prutů, ale silný signál je pro spolehlivost zásadní věc indikace stavu baterií okamžitě po zapnutí s výdrží až 1000 hodin v pohotovostním režimu ztišovací tlačítko pro úplné vypnutí zvuku tvrzené plastové pouzdro, které nejen chrání při transportu, ale zároveň zapíná i vypíná hlásič v případě vypnutí hlásiče (krádeže) budete okamžitě upozorněni přes příposlech HUBB Příposlech Qr HUBB: Qr HUBB je o řadu nižší, levnější příposlech, ale pořád špičkový kus moderní techniky plný skvělých funkcí. Stejně jako všechny ostatní produkty řady ICON, i Qr HUBB je vyrobený kompletně v UK. Není to jenom příposlech, který jednoduše opakuje pípnutí z hlásiče, ale současně je i ovládací jednotkou pro celou propojenou soustavu produktů. LED diody indikují padák a klasický záběr. Při padáku blikají a souvisle svítí při pohybu vlasce dopředu. Možnost vybrat si ze 7 barev diod, které pokryjí všechny barvy hlásičů ICON 6 kanálů, které si pamatují nastavení, takže jej nemusíte po každém zapnutí upravovat Výška hlasitosti regulovatelná přímo na příposlechu (můžete mít rozdílnou hlasitost na hlásiči a na příposlechu) Replikace tónu spárovaného hlásiče (stejný tón na příposlechu jako na hlásiči) Ukazovatel stavu baterie na příposlechu i spárovaném hlásiči Mute tlačítko pro ztišení všech spárovaných zařízení Až 500 hodin v pohotovostním režimu Dosah až 1 km. Nedoporučujeme se vzdalovat při lovu na takovou vzdálenost od prutů, ale vždycky je lepší mít silnější signál Plně zapečetěná elektronika, v odolném, robustním pouzdře, které zabezpečuje spolehlivou funkčnost za každého počasí. Věříme tomu, že tyto hlásiče obstojí v testu časem a to natolik, že poskytujeme automaticky 2 letou záruku plus jeden rok navíc, pokud si hlásič zaregistrujete přímo na stránkách společnosti Wolf! A nesmíme zapomenout zopakovat, že hlásiče jsou vyrobeny v Anglii! (parys.cz)

Podobné produkty ako Wolf sada signalizátorů icon q2 qr hubb - 4+1 , Bose bass module 700 bílý (809108-2200)

Wolf sada signalizátorů icon q qr hubb - 4+1

Wolf sada signalizátorů icon q qr hubb - 4+1
Detail

Všechny produkty z řady ICON prošly opravdu dlouhým testováním v terénu a několika lety profesionálního vývoje. A nejen vývoj, ale i jejich výroba probíhá v manufakturách v UK. Ano, přímo v Anglii! Hlavní funkce hlásičů ICON Q: vysoce citlivé detekční kolečko RWD odlišné hlášení zpětného záběru (padáku) vysoce svítivé LED diody s možností nastavení až 4 barev jas diod lze nastavit, stejně tak si můžete přes HUBB nastavit čas, po který budou svítit automatické noční světlo nastavitelné na 4 různé barvy 2 zdířky s gumovými záslepkami pro připojení svítícího swingeru a dalšího elektronického příslušenství Wolf snadné připojení s příposlechy HUBB anebo Qr HUBB přes párovací tlačítko dosah signálu až 2 km, což neznamená, že by se měl rybář vzdalovat tak daleko od prutů, ale silný signál je pro spolehlivost zásadní věc indikace stavu baterií okamžitě po zapnutí s výdrží až 1000 hodin v pohotovostním režimu ztišovací tlačítko pro úplné vypnutí zvuku tvrzené plastové pouzdro, které nejen chrání při transportu, ale zároveň zapíná i vypíná hlásič v případě vypnutí hlásiče (krádeže) budete okamžitě upozorněni přes příposlech HUBB Příposlech Qr HUBB: Qr HUBB je o řadu nižší, levnější příposlech, ale pořád špičkový kus moderní techniky plný skvělých funkcí. Stejně jako všechny ostatní produkty řady ICON, i Qr HUBB je vyrobený kompletně v UK. Není to jenom příposlech, který jednoduše opakuje pípnutí z hlásiče, ale současně je i ovládací jednotkou pro celou propojenou soustavu produktů. LED diody indikují padák a klasický záběr. Při padáku blikají a souvisle svítí při pohybu vlasce dopředu. Možnost vybrat si ze 7 barev diod, které pokryjí všechny barvy hlásičů ICON 6 kanálů, které si pamatují nastavení, takže jej nemusíte po každém zapnutí upravovat Výška hlasitosti regulovatelná přímo na příposlechu (můžete mít rozdílnou hlasitost na hlásiči a na příposlechu) Replikace tónu spárovaného hlásiče (stejný tón na příposlechu jako na hlásiči) Ukazovatel stavu baterie na příposlechu i spárovaném hlásiči Mute tlačítko pro ztišení všech spárovaných zařízení Až 500 hodin v pohotovostním režimu Dosah až 1 km. Nedoporučujeme se vzdalovat při lovu na takovou vzdálenost od prutů, ale vždycky je lepší mít silnější signál Plně zapečetěná elektronika, v odolném, robustním pouzdře, které zabezpečuje spolehlivou funkčnost za každého počasí. Věříme tomu, že tyto hlásiče obstojí v testu časem a to natolik, že poskytujeme automaticky 2 letou záruku plus jeden rok navíc, pokud si hlásič zaregistrujete přímo na stránkách společnosti Wolf! A nesmíme zapomenout zopakovat, že hlásiče jsou vyrobeny v Anglii! (parys.cz)

Podobné produkty ako Wolf sada signalizátorů icon q qr hubb - 4+1 , Bose bass module 500 černý (796145-2100)

Klarstein Brienz 1, natahovač hodinek, 1 hodinky, 4 režimy, dřevěný vzhled, modré vnitřní osvětlení

Klarstein Brienz 1, natahovač hodinek, 1 hodinky, 4 režimy, dřevěný vzhled, modré vnitřní osvětlení
Detail

Perfektně tvarované precizní řemeslné zpracování! S natahovačem hodinek Klarstein Brienz 1 budou vaši elegantní společníci vždy dobře udržováni a připraveni k použití. Automatické hodinky uložené v přístroji se nepřetržitě natahují pomocí 4 režimů otáčení, které simulují pohyb zápěstí. K péči o hodinkový strojek přispívá také rotace, která účinně působí proti tvrdnutí olejového mazání. Natahovač hodinek Brienz 1 má elegantní dřevěné pouzdro, , které stylově zapadne do atmosféry každé místnosti. Stylové integrované modré LED osvětlení lze nastavit pomocí jednoduchého a intuitivního ovládání. Vpravo se nachází praktický otočný knoflík pro nastavení požadovaného režimu. Díky integrovanému polštářku z paměťové pěny lze do navíječe snadno umístit hodinky s různými velikostmi řemínků i pánské a dámské hodinky. Napájení probíhá pomocí kabelu USB, který lze použít s jakýmkoli napájecím zdrojem USB, a je tedy zcela nezávislý na typu převládající zásuvky.Díky svým skromným rozměrům a hladkému chodu tichého motorku s provozní hlučností nižší než 10 dB lze natahovač hodinek snadno umístit přímo na noční stolek nebo do jiných nehlučných zón.Upozorňujeme, že vyobrazené hodinky nejsou součástí balení. (klarstein.cz)

Podobné produkty ako Klarstein Brienz 1, natahovač hodinek, 1 hodinky, 4 režimy, dřevěný vzhled, modré vnitřní osvětlení , Auna 4.1 auto hifi setblack line 540, zesilovač, repro

Klarstein Brienz 1, natahovač hodinek, 1 hodinky, 4 režimy, dřevěný vzhled, modré vnitřní osvětlení

Klarstein Brienz 1, natahovač hodinek, 1 hodinky, 4 režimy, dřevěný vzhled, modré vnitřní osvětlení
Detail

Perfektně tvarované precizní řemeslné zpracování! S natahovačem hodinek Klarstein Brienz 1 budou vaši elegantní společníci vždy dobře udržováni a připraveni k použití. Automatické hodinky uložené v přístroji se nepřetržitě natahují pomocí 4 režimů otáčení, které simulují pohyb zápěstí. K péči o hodinkový strojek přispívá také rotace, která účinně působí proti tvrdnutí olejového mazání. Natahovač hodinek Brienz 1 má elegantní dřevěné pouzdro, , které stylově zapadne do atmosféry každé místnosti. Stylové integrované modré LED osvětlení lze nastavit pomocí jednoduchého a intuitivního ovládání. Vpravo se nachází praktický otočný knoflík pro nastavení požadovaného režimu. Díky integrovanému polštářku z paměťové pěny lze do navíječe snadno umístit hodinky s různými velikostmi řemínků i pánské a dámské hodinky. Napájení probíhá pomocí kabelu USB, který lze použít s jakýmkoli napájecím zdrojem USB, a je tedy zcela nezávislý na typu převládající zásuvky.Díky svým skromným rozměrům a hladkému chodu tichého motorku s provozní hlučností nižší než 10 dB lze natahovač hodinek snadno umístit přímo na noční stolek nebo do jiných nehlučných zón.Upozorňujeme, že vyobrazené hodinky nejsou součástí balení. (klarstein.cz)

Podobné produkty ako Klarstein Brienz 1, natahovač hodinek, 1 hodinky, 4 režimy, dřevěný vzhled, modré vnitřní osvětlení , Smoot zigbee switch module bez nuláku dvoukanálový (8594205742374)

Klarstein Brienz 1, natahovač hodinek, 1 hodinky, 4 režimy, dřevěný vzhled, modré vnitřní osvětlení

Klarstein Brienz 1, natahovač hodinek, 1 hodinky, 4 režimy, dřevěný vzhled, modré vnitřní osvětlení
Detail

Perfektně tvarované precizní řemeslné zpracování! S natahovačem hodinek Klarstein Brienz 1 budou vaši elegantní společníci vždy dobře udržováni a připraveni k použití. Automatické hodinky uložené v přístroji se nepřetržitě natahují pomocí 4 režimů otáčení, které simulují pohyb zápěstí. K péči o hodinkový strojek přispívá také rotace, která účinně působí proti tvrdnutí olejového mazání. Natahovač hodinek Brienz 1 má elegantní dřevěné pouzdro, , které stylově zapadne do atmosféry každé místnosti. Stylové integrované modré LED osvětlení lze nastavit pomocí jednoduchého a intuitivního ovládání. Vpravo se nachází praktický otočný knoflík pro nastavení požadovaného režimu. Díky integrovanému polštářku z paměťové pěny lze do navíječe snadno umístit hodinky s různými velikostmi řemínků i pánské a dámské hodinky. Napájení probíhá pomocí kabelu USB, který lze použít s jakýmkoli napájecím zdrojem USB, a je tedy zcela nezávislý na typu převládající zásuvky. Dalším zajímavým prvkem tohoto modelu je malá přihrádka na šperky v horní části, která poskytuje bezpečné místo pro prsteny, náramky, náhrdelníky a podobné předměty, pokud je zrovna nenosíte.Díky svým skromným rozměrům a hladkému chodu tichého motorku s provozní hlučností nižší než 10 dB lze natahovač hodinek snadno umístit přímo na noční stolek nebo do jiných nehlučných zón.Upozorňujeme, že vyobrazené hodinky nejsou součástí balení. (klarstein.cz)

Podobné produkty ako Klarstein Brienz 1, natahovač hodinek, 1 hodinky, 4 režimy, dřevěný vzhled, modré vnitřní osvětlení , Dji action 2 front touchscreen module (cp.os.00000189.01)

Klarstein Brienz 1, natahovač hodinek, 1 hodinky, 4 režimy, dřevěný vzhled, modré vnitřní osvětlení

Klarstein Brienz 1, natahovač hodinek, 1 hodinky, 4 režimy, dřevěný vzhled, modré vnitřní osvětlení
Detail

Perfektně tvarované precizní řemeslné zpracování! S natahovačem hodinek Klarstein Brienz 1 budou vaši elegantní společníci vždy dobře udržováni a připraveni k použití. Automatické hodinky uložené v přístroji se nepřetržitě natahují pomocí 4 režimů otáčení, které simulují pohyb zápěstí. K péči o hodinkový strojek přispívá také rotace, která účinně působí proti tvrdnutí olejového mazání. Natahovač hodinek Brienz 1 má elegantní dřevěné pouzdro, , které stylově zapadne do atmosféry každé místnosti. Stylové integrované modré LED osvětlení lze nastavit pomocí jednoduchého a intuitivního ovládání. Vpravo se nachází praktický otočný knoflík pro nastavení požadovaného režimu. Díky integrovanému polštářku z paměťové pěny lze do navíječe snadno umístit hodinky s různými velikostmi řemínků i pánské a dámské hodinky. Napájení probíhá pomocí kabelu USB, který lze použít s jakýmkoli napájecím zdrojem USB, a je tedy zcela nezávislý na typu převládající zásuvky.Díky svým skromným rozměrům a hladkému chodu tichého motorku s provozní hlučností nižší než 10 dB lze natahovač hodinek snadno umístit přímo na noční stolek nebo do jiných nehlučných zón.Upozorňujeme, že vyobrazené hodinky nejsou součástí balení. (electronic-star.cz)

Podobné produkty ako Klarstein Brienz 1, natahovač hodinek, 1 hodinky, 4 režimy, dřevěný vzhled, modré vnitřní osvětlení , Smoot zigbee switch module bez nuláku jednokanálový (8594205742367)

Klarstein Brienz 1, natahovač hodinek, 1 hodinky, 4 režimy, dřevěný vzhled, modré vnitřní osvětlení

Klarstein Brienz 1, natahovač hodinek, 1 hodinky, 4 režimy, dřevěný vzhled, modré vnitřní osvětlení
Detail

Perfektně tvarované precizní řemeslné zpracování! S natahovačem hodinek Klarstein Brienz 1 budou vaši elegantní společníci vždy dobře udržováni a připraveni k použití. Automatické hodinky uložené v přístroji se nepřetržitě natahují pomocí 4 režimů otáčení, které simulují pohyb zápěstí. K péči o hodinkový strojek přispívá také rotace, která účinně působí proti tvrdnutí olejového mazání. Natahovač hodinek Brienz 1 má elegantní dřevěné pouzdro, , které stylově zapadne do atmosféry každé místnosti. Stylové integrované modré LED osvětlení lze nastavit pomocí jednoduchého a intuitivního ovládání. Vpravo se nachází praktický otočný knoflík pro nastavení požadovaného režimu. Díky integrovanému polštářku z paměťové pěny lze do navíječe snadno umístit hodinky s různými velikostmi řemínků i pánské a dámské hodinky. Napájení probíhá pomocí kabelu USB, který lze použít s jakýmkoli napájecím zdrojem USB, a je tedy zcela nezávislý na typu převládající zásuvky.Díky svým skromným rozměrům a hladkému chodu tichého motorku s provozní hlučností nižší než 10 dB lze natahovač hodinek snadno umístit přímo na noční stolek nebo do jiných nehlučných zón.Upozorňujeme, že vyobrazené hodinky nejsou součástí balení. (electronic-star.cz)

Podobné produkty ako Klarstein Brienz 1, natahovač hodinek, 1 hodinky, 4 režimy, dřevěný vzhled, modré vnitřní osvětlení , Benq nahradni lampa k projektoru module su931 prj

Klarstein Brienz 1, natahovač hodinek, 1 hodinky, 4 režimy, dřevěný vzhled, modré vnitřní osvětlení

Klarstein Brienz 1, natahovač hodinek, 1 hodinky, 4 režimy, dřevěný vzhled, modré vnitřní osvětlení
Detail

Perfektně tvarované precizní řemeslné zpracování! S natahovačem hodinek Klarstein Brienz 1 budou vaši elegantní společníci vždy dobře udržováni a připraveni k použití. Automatické hodinky uložené v přístroji se nepřetržitě natahují pomocí 4 režimů otáčení, které simulují pohyb zápěstí. K péči o hodinkový strojek přispívá také rotace, která účinně působí proti tvrdnutí olejového mazání. Natahovač hodinek Brienz 1 má elegantní dřevěné pouzdro, , které stylově zapadne do atmosféry každé místnosti. Stylové integrované modré LED osvětlení lze nastavit pomocí jednoduchého a intuitivního ovládání. Vpravo se nachází praktický otočný knoflík pro nastavení požadovaného režimu. Díky integrovanému polštářku z paměťové pěny lze do navíječe snadno umístit hodinky s různými velikostmi řemínků i pánské a dámské hodinky. Napájení probíhá pomocí kabelu USB, který lze použít s jakýmkoli napájecím zdrojem USB, a je tedy zcela nezávislý na typu převládající zásuvky. Dalším zajímavým prvkem tohoto modelu je malá přihrádka na šperky v horní části, která poskytuje bezpečné místo pro prsteny, náramky, náhrdelníky a podobné předměty, pokud je zrovna nenosíte.Díky svým skromným rozměrům a hladkému chodu tichého motorku s provozní hlučností nižší než 10 dB lze natahovač hodinek snadno umístit přímo na noční stolek nebo do jiných nehlučných zón.Upozorňujeme, že vyobrazené hodinky nejsou součástí balení. (electronic-star.cz)

Podobné produkty ako Klarstein Brienz 1, natahovač hodinek, 1 hodinky, 4 režimy, dřevěný vzhled, modré vnitřní osvětlení , Wolf: feeding the machine - cd (0194397001327)

Vertikutátor Mix 4-v-1 Wolf Garten 3851620

Detail

Vertikutátor Mix 4-v-1 Wolf Garten 3851620 od výrobce Wolf Garten v kategorii Zahradní příslušenství za skvělou cenu u Conrada. (conrad.cz)

Podobné produkty ako Vertikutátor Mix 4-v-1 Wolf Garten 3851620 , Bestial wolf rocky r12 rainbow (8435371909355)

Klarstein Natahovač hodinek Valmont 6+4

Klarstein Natahovač hodinek Valmont 6+4
Detail

Pokud chcete své cenné automatické hodinky uchovávat stylově, je ideální volbou natahovač hodinek Klarstein Valmont 6+4. Tento elegantní natahovač hodinek nabízí nejen prostor pro šestery hodinky, ale má také uzamykatelnou přihrádku pro další čtvery hodinky, takže můžete mít svou sbírku v bezpečí.Natahovač hodinek Klarstein Valmont 6+4 kombinuje nadčasovou eleganci s nejmodernější technologií, která udržuje vaše automatické hodinky ve špičkové kondici. Díky svému stylovému designu dokonale zapadne do jakéhokoli prostředí a bude poutat pozornost na nočním stolku nebo ve vaší sbírce.Díky nastavitelným polštářkům na hodinky se natahovač hodinek Klarstein Valmont 6+4 přizpůsobí hodinkám o průměru od 46 do 72 mm, zatímco volba otáčení vlevo/vpravo a nastavitelné TPD zajistí optimální pohyb hodinek. Dotykový panel s podsvícením LED usnadňuje ovládání a funkce zámku kláves chrání hodinky před zvědavými pohledy. (klarstein.cz)

Podobné produkty ako Klarstein Natahovač hodinek Valmont 6+4 , Mechanix fastfit taktické šedé "wolf grey"

Klarstein Natahovač hodinek Valmont 6+4

Klarstein Natahovač hodinek Valmont 6+4
Detail

Pokud chcete své cenné automatické hodinky uchovávat stylově, je ideální volbou natahovač hodinek Klarstein Valmont 6+4. Tento elegantní natahovač hodinek nabízí nejen prostor pro šestery hodinky, ale má také uzamykatelnou přihrádku pro další čtvery hodinky, takže můžete mít svou sbírku v bezpečí.Natahovač hodinek Klarstein Valmont 6+4 kombinuje nadčasovou eleganci s nejmodernější technologií, která udržuje vaše automatické hodinky ve špičkové kondici. Díky svému stylovému designu dokonale zapadne do jakéhokoli prostředí a bude poutat pozornost na nočním stolku nebo ve vaší sbírce.Díky nastavitelným polštářkům na hodinky se natahovač hodinek Klarstein Valmont 6+4 přizpůsobí hodinkám o průměru od 46 do 72 mm, zatímco volba otáčení vlevo/vpravo a nastavitelné TPD zajistí optimální pohyb hodinek. Dotykový panel s podsvícením LED usnadňuje ovládání a funkce zámku kláves chrání hodinky před zvědavými pohledy. (electronic-star.cz)

Podobné produkty ako Klarstein Natahovač hodinek Valmont 6+4 , Landmann triton maxx pts 4.1 inox+ 12969 15,5 kw (4000810129690)

Klarstein Garonne 2, natahovač hodinek, 1 otočný talíř, 2 hodinky, 3 rychlosti, 4 režimy, bambus

Klarstein Garonne 2, natahovač hodinek, 1 otočný talíř, 2 hodinky, 3 rychlosti, 4 režimy, bambus
Detail

Zde se vše točí kolem dokonalé precizní ruční práce! Natahovač hodinek Klarstein Garonne rozhýbe Vaše automatické hodinky, když je zrovna nemáte na ruce. Garonne přesvědčuje především svým elegantním bambusovým tělem, které se stylově hodí do každého prostoru a zároveň vaše hodinky stylově prezentuje. Tři rychlosti otáčení a čtyři možnosti rotace se postarají přesně o ten správný pohyb pro tvé hodinky. Díky tichému motoru můžeš natahovač Klarstein Garonne klidně vystavit iv noci. (electronic-star.cz)

Podobné produkty ako Klarstein Garonne 2, natahovač hodinek, 1 otočný talíř, 2 hodinky, 3 rychlosti, 4 režimy, bambus , Landmann gril plynový triton pts 4.1, (15 kw) černý (12962)

Klarstein Garonne 2, natahovač hodinek, 1 otočný talíř, 2 hodinky, 3 rychlosti, 4 režimy, bambus

Klarstein Garonne 2, natahovač hodinek, 1 otočný talíř, 2 hodinky, 3 rychlosti, 4 režimy, bambus
Detail

Zde se vše točí kolem dokonalé precizní ruční práce! Natahovač hodinek Klarstein Garonne rozhýbe Vaše automatické hodinky, když je zrovna nemáte na ruce. Garonne přesvědčuje především svým elegantním bambusovým tělem, které se stylově hodí do každého prostoru a zároveň vaše hodinky stylově prezentuje. Tři rychlosti otáčení a čtyři možnosti rotace se postarají přesně o ten správný pohyb pro tvé hodinky. Díky tichému motoru můžeš natahovač Klarstein Garonne klidně vystavit iv noci. (klarstein.cz)

Podobné produkty ako Klarstein Garonne 2, natahovač hodinek, 1 otočný talíř, 2 hodinky, 3 rychlosti, 4 režimy, bambus , Wheel stand pro - rgs module (doplněk ke stojanu) (strgs)

Pasivní modul Phoenix Contact PSM PTK-4, 1 ks

Pasivní modul Phoenix Contact PSM PTK-4, 1 ks
Detail

Passive RS-485 T-distributor, fitted with one 9-pin D-SUB pin strip and five 9-pin D-SUB socket strips (conrad.cz)

Podobné produkty ako Pasivní modul Phoenix Contact PSM PTK-4, 1 ks , Luxera 70412 - led modul module led/20w/230v (112954)

Klarstein Hanoi 4, natahovač hodinek, 4 kusy hodinek, 3 rychlosti, 4 režimy, bambus

Klarstein Hanoi 4, natahovač hodinek, 4 kusy hodinek, 3 rychlosti, 4 režimy, bambus
Detail

Všechno se tu točí kolem dokonalého zpracování. S natahovacím strojkem hodinek Klarstein Hanoi 4 jsou Vaše elegantní společníci vždy připraveni na použití a je pro ně ideálně postaráno. Automatické hodinky uložené v zařízení jsou nepřetržitě natahované pomocí 4 režimů otáčení a 3 různých rychlostí, které simulují pohyb zápěstí. Otáčení prospívá údržbě hodinového strojku účinným působeném proti tvrdnutí mazacích olejů. Stojan na hodinky Hanoi 4 přesvědčí elegantní bambusovou konstrukcí, která stylově zapadne do jakéhokoliv prostředí místnosti. Ovládací panel z kartáčovaného hliníku dává konstrukci nezaměnitelnými lesk, zatímco velké průhledné okénko, které je viditelné shora i zepředu, je vyrobeno z akrylového skla a umožňuje výhled na automatické hodinky. Se svými skromnými rozměry a také díky tichému motorku může být „natahovač" hodinek bez problémů umístění přímo na noční stolek nebo v jiných tichých zónách. Upozorňujeme, že zobrazené hodinky nejsou součástí balení. (klarstein.cz)

Podobné produkty ako Klarstein Hanoi 4, natahovač hodinek, 4 kusy hodinek, 3 rychlosti, 4 režimy, bambus , The witcher 3 - white wolf - kšiltovka (0889343134913)

Klarstein Tokyo 4, natahovač hodinek, 4 kusy hodinek, 3 rychlosti, 4 režimy, černý

Klarstein Tokyo 4, natahovač hodinek, 4 kusy hodinek, 3 rychlosti, 4 režimy, černý
Detail

Všechno se tu točí kolem dokonalého zpracování. S natahovacím strojkem hodinek Klarstein Tokyo 4 jsou Vaše elegantní společníci vždy připraveni na použití a je pro ně ideálně postaráno. Automatické hodinky uložené v zařízení jsou nepřetržitě natahované pomocí 4 režimů otáčení a 3 různých rychlostí, které simulují pohyb zápěstí. Otáčení prospívá údržbě hodinového strojku účinným působeném proti tvrdnutí mazacích olejů. Stojan na hodinky Tokyo 4 přesvědčí elegantní konstrukcí ve vzhledu uhlíkových vláken, která stylově zapadne do jakéhokoliv prostředí místnosti. Ovládací panel z kartáčovaného hliníku dává konstrukci nezaměnitelnými lesk, zatímco velké průhledné okénko, které je viditelné shora i zepředu, je vyrobeno z akrylového skla a umožňuje výhled na automatické hodinky. Se svými skromnými rozměry a také díky tichému motorku může být „natahovač" hodinek bez problémů umístění přímo na noční stolek nebo v jiných tichých zónách. Upozorňujeme, že zobrazené hodinky nejsou součástí balení. (klarstein.cz)

Podobné produkty ako Klarstein Tokyo 4, natahovač hodinek, 4 kusy hodinek, 3 rychlosti, 4 režimy, černý , Wolf hall (978-80-257-0346-5)

Klarstein Hanoi 4, natahovač hodinek, 4 kusy hodinek, 3 rychlosti, 4 režimy, bambus

Klarstein Hanoi 4, natahovač hodinek, 4 kusy hodinek, 3 rychlosti, 4 režimy, bambus
Detail

Všechno se tu točí kolem dokonalého zpracování. S natahovacím strojkem hodinek Klarstein Hanoi 4 jsou Vaše elegantní společníci vždy připraveni na použití a je pro ně ideálně postaráno. Automatické hodinky uložené v zařízení jsou nepřetržitě natahované pomocí 4 režimů otáčení a 3 různých rychlostí, které simulují pohyb zápěstí. Otáčení prospívá údržbě hodinového strojku účinným působeném proti tvrdnutí mazacích olejů. Stojan na hodinky Hanoi 4 přesvědčí elegantní bambusovou konstrukcí, která stylově zapadne do jakéhokoliv prostředí místnosti. Ovládací panel z kartáčovaného hliníku dává konstrukci nezaměnitelnými lesk, zatímco velké průhledné okénko, které je viditelné shora i zepředu, je vyrobeno z akrylového skla a umožňuje výhled na automatické hodinky. Se svými skromnými rozměry a také díky tichému motorku může být „natahovač" hodinek bez problémů umístění přímo na noční stolek nebo v jiných tichých zónách. Upozorňujeme, že zobrazené hodinky nejsou součástí balení. (electronic-star.cz)

Podobné produkty ako Klarstein Hanoi 4, natahovač hodinek, 4 kusy hodinek, 3 rychlosti, 4 režimy, bambus , Palatino wolf style sr 4/4 (hn197617)

Klarstein Tokyo 4, natahovač hodinek, 4 kusy hodinek, 3 rychlosti, 4 režimy, černý

Klarstein Tokyo 4, natahovač hodinek, 4 kusy hodinek, 3 rychlosti, 4 režimy, černý
Detail

Všechno se tu točí kolem dokonalého zpracování. S natahovacím strojkem hodinek Klarstein Tokyo 4 jsou Vaše elegantní společníci vždy připraveni na použití a je pro ně ideálně postaráno. Automatické hodinky uložené v zařízení jsou nepřetržitě natahované pomocí 4 režimů otáčení a 3 různých rychlostí, které simulují pohyb zápěstí. Otáčení prospívá údržbě hodinového strojku účinným působeném proti tvrdnutí mazacích olejů. Stojan na hodinky Tokyo 4 přesvědčí elegantní konstrukcí ve vzhledu uhlíkových vláken, která stylově zapadne do jakéhokoliv prostředí místnosti. Ovládací panel z kartáčovaného hliníku dává konstrukci nezaměnitelnými lesk, zatímco velké průhledné okénko, které je viditelné shora i zepředu, je vyrobeno z akrylového skla a umožňuje výhled na automatické hodinky. Se svými skromnými rozměry a také díky tichému motorku může být „natahovač" hodinek bez problémů umístění přímo na noční stolek nebo v jiných tichých zónách. Upozorňujeme, že zobrazené hodinky nejsou součástí balení. (electronic-star.cz)

Podobné produkty ako Klarstein Tokyo 4, natahovač hodinek, 4 kusy hodinek, 3 rychlosti, 4 režimy, černý

Wolf Forte primo 4/4+3/4

Wolf Forte primo 4/4+3/4
Detail

Ramenní opěrka na housle Ramenní opěrka Forte Primo s rovným tvarováním má nastavitelnou výšku 0,5 – 8 cm a její rozměry jsou přizpůsobeny houslím velikosti 4/4 a 3/4. (kytary.cz)

Podobné produkty ako Wolf Forte primo 4/4+3/4

Wolf Forte secondo 4/4+3/4

Wolf Forte secondo 4/4+3/4
Detail

Ramenní opěrka na housle Ramenní opěrka Forte Secondo je ergonomicky tvarovaná, má nastavitelnou výšku 0,5 – 8 cm a její rozměry jsou přizpůsobeny houslím velikosti 4/4 a 3/4. (kytary.cz)

Podobné produkty ako Wolf Forte secondo 4/4+3/4

Palatino Wolf Style SR 4/4

Palatino Wolf Style SR 4/4
Detail

Ramenní opěrka na housle Opěrka na dětské housle velikosti 4/4 a 3/4 (kytary.cz)

Podobné produkty ako Palatino Wolf Style SR 4/4

Natahovač Designhütte Basel 1 70005-63

Natahovač Designhütte Basel 1 70005-63
Detail

Natahovač Designhütte Basel 1 70005-63 černé barvy, pro 1 kus mechanických hodinek s automatickým nátahem, který zaujme svým moderním designem. Vyrobeno ze dřeva se vzorem dubu. Kromě rotoru disponuje natahovač i dalším úložným prostorem. Díky různým režimům otáčení je vhodný téměř pro všechny běžné hodinky s automatickým nátahem. Hodinky na obrázcích nejsou součástí prodeje. (helveti.cz)

Podobné produkty ako Natahovač Designhütte Basel 1 70005-63

Natahovač Designhütte Optimus 1 70005-61

Natahovač Designhütte Optimus 1 70005-61
Detail

Natahovač Designhütte Optimus 1 70005-61 černé barvy, pro 1 kus mechanických hodinek s automatickým nátahem, který zaujme svým moderním designem. Díky dvěma režimům otáčení je vhodný téměř pro všechny běžné hodinky s automatickým nátahem. Kompaktní design umožňuje bezproblémový provoz doma nebo při cestování. Kombinace vysoce kvalitního japonského motoru s inovativním řemenovým pohonem zajišťuje nepřetržitý a plynulý provoz. Pro správnou funkci doporučujeme využívat natahovač pouze u hodinek do maximální… (helveti.cz)

Podobné produkty ako Natahovač Designhütte Optimus 1 70005-61

Natahovač Designhütte Basel 1 70005-37

Natahovač Designhütte Basel 1 70005-37
Detail

Natahovač Designhütte Basel 1 70005-37 hnědé barvy, pro 1 kus mechanických hodinek s automatickým nátahem, který zaujme svým moderním designem. Vyrobeno ze dřeva se vzorem dubu. Kromě rotoru disponuje natahovač i dalším úložným prostorem. Díky různým režimům otáčení je vhodný téměř pro všechny běžné hodinky s automatickým nátahem. Hodinky na obrázcích nejsou součástí prodeje. (helveti.cz)

Podobné produkty ako Natahovač Designhütte Basel 1 70005-37

Klarstein Brienz 4, natahovač hodinek, 4 hodinky, 4 režimy, dřevěný vzhled, modré vnitřní osvětlení

Klarstein Brienz 4, natahovač hodinek, 4 hodinky, 4 režimy, dřevěný vzhled, modré vnitřní osvětlení
Detail

Perfektně tvarované precizní řemeslné zpracování! S natahovačem hodinek Klarstein Brienz 4 budou vaši elegantní společníci vždy dobře udržováni a připraveni k použití. Automatické hodinky uložené v přístroji se nepřetržitě natahují pomocí 4 režimů otáčení, které simulují pohyb zápěstí. K péči o hodinkový strojek přispívá také rotace, která účinně působí proti tvrdnutí olejového mazání. Natahovač hodinek Brienz 4 má elegantní dřevěné pouzdro, , které stylově zapadne do atmosféry každé místnosti. Stylové integrované modré LED osvětlení lze nastavit pomocí jednoduchého a intuitivního ovládání. Vpravo se nachází praktický otočný knoflík pro nastavení požadovaného režimu. Díky integrovanému polštářku z paměťové pěny lze do navíječe snadno umístit hodinky s různými velikostmi řemínků i pánské a dámské hodinky. Napájení probíhá pomocí kabelu USB, který lze použít s jakýmkoli napájecím zdrojem USB, a je tedy zcela nezávislý na typu převládající zásuvky.Díky svým skromným rozměrům a hladkému chodu tichého motorku s provozní hlučností nižší než 10 dB lze natahovač hodinek snadno umístit přímo na noční stolek nebo do jiných nehlučných zón.Upozorňujeme, že vyobrazené hodinky nejsou součástí balení. (klarstein.cz)

Podobné produkty ako Klarstein Brienz 4, natahovač hodinek, 4 hodinky, 4 režimy, dřevěný vzhled, modré vnitřní osvětlení

Klarstein Brienz 4, natahovač hodinek, 4 hodinky, 4 režimy, dřevěný vzhled, modré vnitřní osvětlení

Klarstein Brienz 4, natahovač hodinek, 4 hodinky, 4 režimy, dřevěný vzhled, modré vnitřní osvětlení
Detail

Perfektně tvarované precizní řemeslné zpracování! S natahovačem hodinek Klarstein Brienz 4 budou vaši elegantní společníci vždy dobře udržováni a připraveni k použití. Automatické hodinky uložené v přístroji se nepřetržitě natahují pomocí 4 režimů otáčení, které simulují pohyb zápěstí. K péči o hodinkový strojek přispívá také rotace, která účinně působí proti tvrdnutí olejového mazání. Natahovač hodinek Brienz 4 má elegantní dřevěné pouzdro, , které stylově zapadne do atmosféry každé místnosti. Stylové integrované modré LED osvětlení lze nastavit pomocí jednoduchého a intuitivního ovládání. Vpravo se nachází praktický otočný knoflík pro nastavení požadovaného režimu. Díky integrovanému polštářku z paměťové pěny lze do navíječe snadno umístit hodinky s různými velikostmi řemínků i pánské a dámské hodinky. Napájení probíhá pomocí kabelu USB, který lze použít s jakýmkoli napájecím zdrojem USB, a je tedy zcela nezávislý na typu převládající zásuvky.Díky svým skromným rozměrům a hladkému chodu tichého motorku s provozní hlučností nižší než 10 dB lze natahovač hodinek snadno umístit přímo na noční stolek nebo do jiných nehlučných zón.Upozorňujeme, že vyobrazené hodinky nejsou součástí balení. (klarstein.cz)

Podobné produkty ako Klarstein Brienz 4, natahovač hodinek, 4 hodinky, 4 režimy, dřevěný vzhled, modré vnitřní osvětlení

Klarstein Brienz 4, natahovač hodinek, 4 hodinky, 4 režimy, dřevěný vzhled, modré vnitřní osvětlení

Klarstein Brienz 4, natahovač hodinek, 4 hodinky, 4 režimy, dřevěný vzhled, modré vnitřní osvětlení
Detail

Perfektně tvarované precizní řemeslné zpracování! S natahovačem hodinek Klarstein Brienz 4 budou vaši elegantní společníci vždy dobře udržováni a připraveni k použití. Automatické hodinky uložené v přístroji se nepřetržitě natahují pomocí 4 režimů otáčení, které simulují pohyb zápěstí. K péči o hodinkový strojek přispívá také rotace, která účinně působí proti tvrdnutí olejového mazání. Natahovač hodinek Brienz 4 má elegantní dřevěné pouzdro, , které stylově zapadne do atmosféry každé místnosti. Stylové integrované modré LED osvětlení lze nastavit pomocí jednoduchého a intuitivního ovládání. Vpravo se nachází praktický otočný knoflík pro nastavení požadovaného režimu. Díky integrovanému polštářku z paměťové pěny lze do navíječe snadno umístit hodinky s různými velikostmi řemínků i pánské a dámské hodinky. Napájení probíhá pomocí kabelu USB, který lze použít s jakýmkoli napájecím zdrojem USB, a je tedy zcela nezávislý na typu převládající zásuvky.Díky svým skromným rozměrům a hladkému chodu tichého motorku s provozní hlučností nižší než 10 dB lze natahovač hodinek snadno umístit přímo na noční stolek nebo do jiných nehlučných zón.Upozorňujeme, že vyobrazené hodinky nejsou součástí balení. (electronic-star.cz)

Podobné produkty ako Klarstein Brienz 4, natahovač hodinek, 4 hodinky, 4 režimy, dřevěný vzhled, modré vnitřní osvětlení

Klarstein Brienz 4, natahovač hodinek, 4 hodinky, 4 režimy, dřevěný vzhled, modré vnitřní osvětlení

Klarstein Brienz 4, natahovač hodinek, 4 hodinky, 4 režimy, dřevěný vzhled, modré vnitřní osvětlení
Detail

Perfektně tvarované precizní řemeslné zpracování! S natahovačem hodinek Klarstein Brienz 4 budou vaši elegantní společníci vždy dobře udržováni a připraveni k použití. Automatické hodinky uložené v přístroji se nepřetržitě natahují pomocí 4 režimů otáčení, které simulují pohyb zápěstí. K péči o hodinkový strojek přispívá také rotace, která účinně působí proti tvrdnutí olejového mazání. Natahovač hodinek Brienz 4 má elegantní dřevěné pouzdro, , které stylově zapadne do atmosféry každé místnosti. Stylové integrované modré LED osvětlení lze nastavit pomocí jednoduchého a intuitivního ovládání. Vpravo se nachází praktický otočný knoflík pro nastavení požadovaného režimu. Díky integrovanému polštářku z paměťové pěny lze do navíječe snadno umístit hodinky s různými velikostmi řemínků i pánské a dámské hodinky. Napájení probíhá pomocí kabelu USB, který lze použít s jakýmkoli napájecím zdrojem USB, a je tedy zcela nezávislý na typu převládající zásuvky.Díky svým skromným rozměrům a hladkému chodu tichého motorku s provozní hlučností nižší než 10 dB lze natahovač hodinek snadno umístit přímo na noční stolek nebo do jiných nehlučných zón.Upozorňujeme, že vyobrazené hodinky nejsou součástí balení. (electronic-star.cz)

Podobné produkty ako Klarstein Brienz 4, natahovač hodinek, 4 hodinky, 4 režimy, dřevěný vzhled, modré vnitřní osvětlení

Na omítku Počet modulů (šířka) = 4 Počet řádků = 1 Eaton 174221 IKA-1/4-ST

Na omítku Počet modulů (šířka) = 4 Počet řádků = 1 Eaton 174221 IKA-1/4-ST
Detail

Na omítku Počet modulů (šířka) = 4 Počet řádků = 1 Eaton 174221 IKA-1/4-ST od výrobce Eaton v kategorii Rozvaděče, rozvodnice a skříně za skvělou cenu u Conrada. (conrad.cz)

Podobné produkty ako Na omítku Počet modulů (šířka) = 4 Počet řádků = 1 Eaton 174221 IKA-1/4-ST

PALATINO Wolf Style SR 4/4 (HN197617)

PALATINO Wolf Style SR 4/4 (HN197617)
Detail

Příslušenství pro hudební nástroje - ramenní opěrka pro 4/4 a 3/4 housle (alza.cz)

Podobné produkty ako PALATINO Wolf Style SR 4/4 (HN197617)

Klarstein Garonne 4, natahovač hodinek, 2 otočné talíře, 4 hodinky, 3 rychlosti, 4 režimy, bambus

Klarstein Garonne 4, natahovač hodinek, 2 otočné talíře, 4 hodinky, 3 rychlosti, 4 režimy, bambus
Detail

Zde se vše točí kolem dokonalé precizní ruční práce! Natahovač hodinek Klarstein Garonne rozhýbe Vaše automatické hodinky, když je zrovna nemáte na ruce. Garonne přesvědčuje především svým elegantním bambusovým tělem, které se stylově hodí do každého prostoru a zároveň vaše hodinky stylově prezentuje. Tři rychlosti otáčení a čtyři možnosti rotace se postarají přesně o ten správný pohyb pro tvé hodinky. Díky tichému motoru můžeš natahovač Klarstein Garonne klidně vystavit iv noci. (electronic-star.cz)

Podobné produkty ako Klarstein Garonne 4, natahovač hodinek, 2 otočné talíře, 4 hodinky, 3 rychlosti, 4 režimy, bambus

Klarstein Garonne 4, natahovač hodinek, 2 otočné talíře, 4 hodinky, 3 rychlosti, 4 režimy, bambus

Klarstein Garonne 4, natahovač hodinek, 2 otočné talíře, 4 hodinky, 3 rychlosti, 4 režimy, bambus
Detail

Zde se vše točí kolem dokonalé precizní ruční práce! Natahovač hodinek Klarstein Garonne rozhýbe Vaše automatické hodinky, když je zrovna nemáte na ruce. Garonne přesvědčuje především svým elegantním bambusovým tělem, které se stylově hodí do každého prostoru a zároveň vaše hodinky stylově prezentuje. Tři rychlosti otáčení a čtyři možnosti rotace se postarají přesně o ten správný pohyb pro tvé hodinky. Díky tichému motoru můžeš natahovač Klarstein Garonne klidně vystavit iv noci. (klarstein.cz)

Podobné produkty ako Klarstein Garonne 4, natahovač hodinek, 2 otočné talíře, 4 hodinky, 3 rychlosti, 4 režimy, bambus

Prim Natahovač na 1 ks hodinek TWB.1091.40

Detail

(sperky.cz)

Podobné produkty ako Prim Natahovač na 1 ks hodinek TWB.1091.40

Prim Natahovač na 1 ks hodinek TWB.1091.40

Prim Natahovač na 1 ks hodinek TWB.1091.40
Detail

Prim Natahovač na 1 ks hodinek TWB.1091.40 (vivantis.cz)

Podobné produkty ako Prim Natahovač na 1 ks hodinek TWB.1091.40

Klarstein Verdon 4, natahovač hodinek, pro 4 hodinky, 3 režimy, 5 rychlostí, LED, dálkové ovládání

Klarstein Verdon 4, natahovač hodinek, pro 4 hodinky, 3 režimy, 5 rychlostí, LED, dálkové ovládání
Detail

Natahovač hodinek Klarstein Verdon 4 kombinuje bezpečné uložení se stylovým designem a inovativní technologií. Skříňka z robustní MDF v kombinaci s elegantním vnitřním vybavením vytváří vkusnou kompozici luxusu a elegance. Vysoce lesklý klavírní povrch dodává natahovači Verdon nejen krásný lesk, ale také z něj činí estetický středobod každé místnosti. Mezi špičkové funkce patří uzamykatelná dvířka s akrylovým okénkem, integrované LED osvětlení pro uměleckou prezentaci hodin, tichý chod motoru s hlučností nižší než 5 dB a dotykový LCD displej s dálkovým ovládáním pro maximálně snadné použití. Natahovač hodinek nabízí prostor až pro 4 hodinky a má flexibilní polštářky pro hodinky různých velikostí. Natahovač hodinek Klarstein Verdon 4 se zaměřuje nejen na bezpečné uložení, ale také na stylovou prezentaci vaší sbírky. (klarstein.cz)

Podobné produkty ako Klarstein Verdon 4, natahovač hodinek, pro 4 hodinky, 3 režimy, 5 rychlostí, LED, dálkové ovládání

Klarstein Verdon 4, natahovač hodinek, pro 4 hodinky, 3 režimy, 5 rychlostí, LED, dálkové ovládání

Klarstein Verdon 4, natahovač hodinek, pro 4 hodinky, 3 režimy, 5 rychlostí, LED, dálkové ovládání
Detail

Natahovač hodinek Klarstein Verdon 4 kombinuje bezpečné uložení se stylovým designem a inovativní technologií. Skříňka z robustní MDF v kombinaci s elegantním vnitřním vybavením vytváří vkusnou kompozici luxusu a elegance. Vysoce lesklý klavírní povrch dodává natahovači Verdon nejen krásný lesk, ale také z něj činí estetický středobod každé místnosti. Mezi špičkové funkce patří uzamykatelná dvířka s akrylovým okénkem, integrované LED osvětlení pro uměleckou prezentaci hodin, tichý chod motoru s hlučností nižší než 5 dB a dotykový LCD displej s dálkovým ovládáním pro maximálně snadné použití. Natahovač hodinek nabízí prostor až pro 4 hodinky a má flexibilní polštářky pro hodinky různých velikostí. Natahovač hodinek Klarstein Verdon 4 se zaměřuje nejen na bezpečné uložení, ale také na stylovou prezentaci vaší sbírky. (electronic-star.cz)

Podobné produkty ako Klarstein Verdon 4, natahovač hodinek, pro 4 hodinky, 3 režimy, 5 rychlostí, LED, dálkové ovládání

Kompletní kola Wolf Reely RE-6679605 pro silniční model, 52 mm, 1:10, 4 ks, stříbrná

Kompletní kola Wolf Reely RE-6679605 pro silniční model, 52 mm, 1:10, 4 ks, stříbrná
Detail

Sada 4 ks·Slepeno pro okamžité použití·Kvalitní vložky do pneumatiky 4 kompletní kola. (conrad.cz)

Podobné produkty ako Kompletní kola Wolf Reely RE-6679605 pro silniční model, 52 mm, 1:10, 4 ks, stříbrná
Wolf Hall (9788025715574), Wolf Howlin: The London Howlin Wolf Session - LP (0600753959442), Yeelight Smart Dual Module (YLAI002), KORG minilogue xd Module (KRMINILOGUEXDM), Kaabo Wolf King+ (KAW116A3), Auna „MovieMedia 600“, 4.1 HiFi sestava do auta, Kaabo Wolf Warrior 11+ (KAW116A1), kaabo wolf warrior 11 bazar, LED modul MODULE LED/30W/230V (82103), BOSE Sub1 Powered Bass Module (840918-2100), DJI Action 2 Power Module (CP.OS.00000188.01), BOSE Sub2 Powered Bass Module (840917-2100), BOSE Bass Module Connection Cable (851220-0010), BOSE Bass module 700 bílý (809108-2200), BOSE Bass module 500 černý (796145-2100), Auna 4.1 Auto HiFi setBlack Line 540, zesilovač, repro, Smoot ZigBee Switch Module bez nuláku dvoukanálový (8594205742374), DJI Action 2 Front Touchscreen Module (CP.OS.00000189.01), Smoot ZigBee Switch Module bez nuláku jednokanálový (8594205742367), benq nahradni lampa k projektoru module su931 prj, Wolf: Feeding the Machine - CD (0194397001327), Bestial Wolf Rocky R12 Rainbow (8435371909355), Mechanix FastFit taktické šedé "Wolf Grey", Landmann Triton MAxX PTS 4.1 Inox+ 12969 15,5 kW (4000810129690), Landmann Gril plynový TRITON PTS 4.1, (15 kW) černý (12962), Wheel Stand Pro - RGS module (doplněk ke stojanu) (stRGS), Luxera 70412 - LED modul MODULE LED/20W/230V (112954), The Witcher 3 - White Wolf - kšiltovka (0889343134913), Wolf Hall (978-80-257-0346-5), PALATINO Wolf Style SR 4/4 (HN197617)