Nastavitelný převodník rel. vlhkosti a teploty vzduchu, greisinger grhu-2k mp, 112540

Produkt Nastavitelný převodník rel. vlhkosti a teploty vzduchu, greisinger grhu-2k mp, 112540 sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Nastavitelný převodník rel. vlhkosti a teploty vzduchu, greisinger grhu-2k mp, 112540 upraviť a produkt hľadať znova.

Nastavitelný převodník rel. vlhkosti a teploty vzduchu, Greisinger GRHU-2K MP, 112540

Nastavitelný převodník rel. vlhkosti a teploty vzduchu, Greisinger GRHU-2K MP, 112540
Detail

Převodník vlhkosti vzduchu nabízí díky nejmodernější digitální mikroprocesorové technologii ještě větší možnosti kompenzace speciální charakteristiky snímačů. V oblasti přesnosti a teplotní stabilitě dosahuje čidlo nových standardů. Z důvodu různých verzí (např. pro montáž na zeď nebo potrubní montáž, se samostatným sensorem trubky nebo s uzavřeným zářením) a také z povolené provozní teploty pro elektroniku od -25 až +50 °C (senzor: -40 až +120 °C) je typy GHTU-MP a GRHU-MP pro téměř všechny aplikace. Kanálové provedení·Trubička čidla dolů·Onsite zobrazení vlhkosti vzduchu·Výstupní signály volně stupňovatelné·Kalibrace možná podle uživatele (conrad.cz)

Podobné produkty ako Nastavitelný převodník rel. vlhkosti a teploty vzduchu, Greisinger GRHU-2K MP, 112540 , Woox chytrý senzor teploty a vlhkosti vzduchu r7048 (r7048)

Nastavitelný převodník rel. vlhkosti a teploty vzduchu, Greisinger GRHU-1K MP, 112530

Nastavitelný převodník rel. vlhkosti a teploty vzduchu, Greisinger GRHU-1K MP, 112530
Detail

Převodník vlhkosti vzduchu nabízí díky nejmodernější digitální mikroprocesorové technologii ještě větší možnosti kompenzace speciální charakteristiky snímačů. V oblasti přesnosti a teplotní stabilitě dosahuje čidlo nových standardů. Z důvodu různých verzí (např. pro montáž na zeď nebo potrubní montáž, se samostatným sensorem trubky nebo s uzavřeným zářením) a také z povolené provozní teploty pro elektroniku od -25 až +50 °C (senzor: -40 až +120 °C) je typy GHTU-MP a GRHU-MP pro téměř všechny aplikace. Kanálové provedení·Trubice čidla na straně·Zobrazení vlhkosti vzduchu přímo na zařízení·Škálovatelné výstupní signály·Možnost kalibrace podle potřeb (conrad.cz)

Podobné produkty ako Nastavitelný převodník rel. vlhkosti a teploty vzduchu, Greisinger GRHU-1K MP, 112530 , Cidlo teploty vlhkosti greisinger tfs 0100 e 40 az 100 c 101520

Nastavitelný převodník rel. vlhkosti a teploty vzduchu, Greisinger GHTU-1R MP, 112490

Nastavitelný převodník rel. vlhkosti a teploty vzduchu, Greisinger GHTU-1R MP, 112490
Detail

Vlhkostní/teplotní převodník používající nejmodernější digitální mikroprocesorové techniky pro ještě více možností a kompenzaci specifických vlastností snímače. V oblasti přesnosti a teplotní stabilitě dosahuje čidlo nových standardů. Vzhledem k různým verzím (např. pro montáž potrubí na stěnu s dálkovým čidlem trubky nebo absorpčním kloubem) a přípustnou provozní teplotou pro elektroniku 25 až 50 ° C (senzor: -40 až +120 °C) mohou být typu GHTU-MP a MP-GRHU téměř pro všechny aplikace. Nástěnná verze·Onsite zobrazení vlhkosti a teploty·Výstupní signály volně stupňovatelné·Kalibrace možná podle uživatele (conrad.cz)

Podobné produkty ako Nastavitelný převodník rel. vlhkosti a teploty vzduchu, Greisinger GHTU-1R MP, 112490 , Bezdratovy senzor teploty a vlhkosti arexx tsn th70e

Nastavitelný převodník rel. vlhkosti a teploty vzduchu, Greisinger GHTU-1K MP, 112500

Nastavitelný převodník rel. vlhkosti a teploty vzduchu, Greisinger GHTU-1K MP, 112500
Detail

Vlhkostní/teplotní převodník používající nejmodernější digitální mikroprocesorové techniky pro ještě více možností a kompenzaci specifických vlastností snímače. V oblasti přesnosti a teplotní stabilitě dosahuje čidlo nových standardů. Vzhledem k různým verzím (např. pro montáž potrubí na stěnu s dálkovým čidlem trubky nebo absorpčním kloubem) a přípustnou provozní teplotou pro elektroniku 25 až 50 ° C (senzor: -40 až +120 °C) mohou být typu GHTU-MP a MP-GRHU téměř pro všechny aplikace. Design Channel, senzor trubice na straně·Onsite zobrazení vlhkosti a teploty·Výstupní signály volně stupňovatelné·Kalibrace možná podle uživatele (conrad.cz)

Podobné produkty ako Nastavitelný převodník rel. vlhkosti a teploty vzduchu, Greisinger GHTU-1K MP, 112500 , Mill chytrá wifi zásuvka se senzory teploty a vlhkosti

Nastavitelný převodník rel. vlhkosti a teploty vzduchu, Greisinger GRHU-1R MP, 112520

Nastavitelný převodník rel. vlhkosti a teploty vzduchu, Greisinger GRHU-1R MP, 112520
Detail

Převodník vlhkosti vzduchu nabízí díky nejmodernější digitální mikroprocesorové technologii ještě větší možnosti kompenzace speciální charakteristiky snímačů. V oblasti přesnosti a teplotní stabilitě dosahuje čidlo nových standardů. Z důvodu různých verzí (např. pro montáž na zeď nebo potrubní montáž, se samostatným sensorem trubky nebo s uzavřeným zářením) a také z povolené provozní teploty pro elektroniku od -25 až +50 °C (senzor: -40 až +120 °C) je typy GHTU-MP a GRHU-MP pro téměř všechny aplikace. Nástěnná verze·Zobrazení vlhkosti vzduchu přímo na zařízení·Škálovatelné výstupní signály·Možnost kalibrace podle potřeb (conrad.cz)

Podobné produkty ako Nastavitelný převodník rel. vlhkosti a teploty vzduchu, Greisinger GRHU-1R MP, 112520 , Pohlcovač vlhkosti a osvěžovač vzduchu citrón orion 832340

Volně nastavitelný převodník teploty se senzorem Pt1000, Greisinger GTMU - MP/1,

Volně nastavitelný převodník teploty se senzorem Pt1000, Greisinger GTMU - MP/1,
Detail

Nejnovější generace převodníků nabízí ještě větší flexibilitu díky nejmodernější digitální technologii mikroprocesorů. Díky mnoha různým provedením rozsahu od -50 do +400 °C je v vhodný pro téměř všechny aplikace. Pro přímé našroubování·Displej přímo na zařízení·Škálovatelný výstupní signál (4 - 20 mA)·Možnost kalibrace podle potřeb·ABS pouzdro IP65 Zařízení·Návod k obsluze (conrad.cz)

Podobné produkty ako Volně nastavitelný převodník teploty se senzorem Pt1000, Greisinger GTMU - MP/1, , Immax neo lite smart čidlo půdní vlhkosti a teploty (07509l)

Immax NEO LITE Smart čidlo půdní vlhkosti a teploty (07509L)

Immax NEO LITE Smart čidlo půdní vlhkosti a teploty (07509L)
Detail

Čidlo monitoruje teplotu a vlhkost půdy v reálném čase, 3xAAA baterie, aplikace Immax NEO PRO v češtině a dalších 60 jazycích kompatibilní s iOS, Android, s hlasovými asistenty Amazon Alexa, Apple Siri zkratky, Google Assistant a dále se systémy TUYA, LIDL. NELZE POUŽÍT SAMOSTATNĚ! Komunikuje pouze se zavlažovacím systémem Immax NEO 07508L Čidlo nelze použít samostatně, komunikuje pouze s chytrým ventilem a základnovou stanicí (vnitřní jednotka). Je tedy nutné zakoupit 07508L - Immax NEO LITE Smart zavlažovací systém WiFi nebo sadu 07510L - Immax NEO LITE Smart zavlažovací systém + čidlo půdní vlhkosti, WiFi. (alza.cz)

Podobné produkty ako Immax NEO LITE Smart čidlo půdní vlhkosti a teploty (07509L) , Homematic ip senzor teploty a vlhkosti - vnitřní - hmip-sth (hmip-sth)

Smart čidlo půdní vlhkosti a teploty IMMAX NEO 07523L ZigBee Tuya

Detail

NakupteSmart čidlo půdní vlhkosti a teploty IMMAX NEO 07523L ZigBee Tuyaz kategorieDům a zahrada > Domácnost > SMART chytrá domácnost > SMART senzory a čidla > SMART senzory teploty a vlhkostiza899.00Kč (tipa.eu)

Podobné produkty ako Smart čidlo půdní vlhkosti a teploty IMMAX NEO 07523L ZigBee Tuya , Airthings wave mini - senzor kvality ovzduší, vlhkosti, teploty a vzdušných chemikálií (292)

Startovní sada pro měření vlhkosti a teploty v interiéru TFA 30.3180, 2 senzory

Startovní sada pro měření vlhkosti a teploty v interiéru TFA 30.3180, 2 senzory
Detail

Ideální ke kontrole teploty a vlhkosti v místnostech, v nichž je vyžadováno stabilní klima, jako např.: sklepy, sklady, výrobní linky, kanceláře, skleníky atd. Naměřené hodnoty se ukládají a lze je kdykoli zobrazit. Při překročení mezní hodnoty budete prostřednictvím alarmu varováni, abyste včas mohli učinit opatření, zabraňující škodám. Ideální k dlouhodobému sledování až v 9 místnostech·S funkcí alarmu·S funkcí zaznamenávání hodnot·Bezdrátový přenos dat·Paměť až pro 50 000 záznamů·Vč. 2 bezdrátových senzorů Software pro Windows® je k dispozici v sekci „Ke stažení". Klimalogger · Baterie · Bezdrátový USB adaptér · 2x bezdrátový senzor · 2x nástěnný držák · Návody k obsluze. (conrad.cz)

Podobné produkty ako Startovní sada pro měření vlhkosti a teploty v interiéru TFA 30.3180, 2 senzory , Iqtech smartlife senzor teploty a vlhkosti se sirénou, sr02w, wi-fi (iqtsr02w)

Profesionální sada pro měření vlhkosti a teploty v interiéru TFA 30.3039.IT, 4 senzory

Profesionální sada pro měření vlhkosti a teploty v interiéru TFA 30.3039.IT, 4 senzory
Detail

Ideální ke kontrole teploty a vlhkosti v místnostech, v nichž je vyžadováno stabilní klima, jako např.: sklepy, sklady, výrobní linky, kanceláře, skleníky atd. Naměřené hodnoty se ukládají a lze je kdykoli zobrazit. Při překročení mezní hodnoty budete prostřednictvím alarmu varováni, abyste včas mohli učinit opatření, zabraňující škodám. Tyto snímače měří teplotu, vlhkost vzduchu a bezdrátově přenáší naměřené hodnoty na základní stanici. Ideální k dlouhodobému sledování až v 9 místnostech·S funkcí alarmu·S funkcí zaznamenávání hodnot·Bezdrátový přenos dat·Paměť až pro 50 000 záznamů·Vč. 4 bezdrátových senzorů Software pro Windows® je k dispozici v sekci „Ke stažení". Klimalogger · Baterie · Bezdrátový USB adaptér · 4x bezdrátový senzor · 4x nástěnný držák · Návody k obsluze. (conrad.cz)

Podobné produkty ako Profesionální sada pro měření vlhkosti a teploty v interiéru TFA 30.3039.IT, 4 senzory , Pistole horkovzdušná s regulací teploty a vzduchu, 2000w, festa (135322)

Digitální modul pro měření vlhkosti a teploty DKRF4002 Velleman (nekondenzující) 0 až 95 % rF -20 - +80 °C

Digitální modul pro měření vlhkosti a teploty DKRF4002 Velleman (nekondenzující) 0 až 95 % rF -20 - +80 °C

Měřicí převodník vlhkoměru Greisinger GRHU-2K-MP, 0 % rF 603371-D, Kalibrováno dle (DAkkS)

Detail

Převodník vlhkosti vzduchu nabízí díky nejmodernější digitální mikroprocesorové technologii ještě větší možnosti kompenzace speciální charakteristiky snímačů. V oblasti přesnosti a teplotní stabilitě dosahuje čidlo nových standardů. Z důvodu různých verzí (např. pro montáž na zeď nebo potrubní montáž, se samostatným sensorem trubky nebo s uzavřeným zářením) a také z povolené provozní teploty pro elektroniku od -25 až +50 °C (senzor: -40 až +120 °C) je typy GHTU-MP a GRHU-MP pro téměř všechny aplikace. Kanálové provedení·Trubice čidla směřující dolů·Zobrazení vlhkosti vzduchu přímo na místě·Volně škálovatelné výstupní signály·Možnost kalibrace podle potřeb Informace o rozsahu kalibrace naleznete ve vzorovém certifikátu v sekci „Ke stažení" (v německém a anglickém jazyce). Zboží není možné vrátit. (conrad.cz)

Podobné produkty ako Měřicí převodník vlhkoměru Greisinger GRHU-2K-MP, 0 % rF 603371-D, Kalibrováno dle (DAkkS) , Siemens rds110 chytrý termostat s čidlem vlhkosti a kvality vzduchu voc (rds110)

Měřicí převodník vlhkoměru Greisinger GRHU-2K-MP, 0 % rF 603371-ISO, Kalibrováno dle (ISO)

Detail

Převodník vlhkosti vzduchu nabízí díky nejmodernější digitální mikroprocesorové technologii ještě větší možnosti kompenzace speciální charakteristiky snímačů. V oblasti přesnosti a teplotní stabilitě dosahuje čidlo nových standardů. Z důvodu různých verzí (např. pro montáž na zeď nebo potrubní montáž, se samostatným sensorem trubky nebo s uzavřeným zářením) a také z povolené provozní teploty pro elektroniku od -25 až +50 °C (senzor: -40 až +120 °C) je typy GHTU-MP a GRHU-MP pro téměř všechny aplikace. Kanálové provedení·Trubice čidla směřující dolů·Zobrazení vlhkosti vzduchu přímo na místě·Volně škálovatelné výstupní signály·Možnost kalibrace ze strany uživatele Informace o rozsahu kalibrace naleznete ve vzorovém certifikátu v sekci „Ke stažení" (v německém a anglickém jazyce). Toto zboží není možné vrátit. (conrad.cz)

Podobné produkty ako Měřicí převodník vlhkoměru Greisinger GRHU-2K-MP, 0 % rF 603371-ISO, Kalibrováno dle (ISO) , Airthings wave plus - senzor kvality ovzduší, radonu, vlhkosti, teploty, voc, co2 a tlaku (2910)

Multifunkční datalogger Dostmann Electronic LOG32TH, teplota, vlhkost vzduchu

Multifunkční datalogger Dostmann Electronic LOG32TH, teplota, vlhkost vzduchu
Detail

Odolný, univerzálně použitelný logger pro měření teplot a relat. vlhkosti vzduchu · Možnost programování alarmu. Velká paměť · Vyhotovuje automaticky zprávy ve formátu PDF. Vysoká přesnost · Použitelný bez softwaru (naprogramovaný na 15min. interval) · Programovací software lze bezplatně aktualizovat. Dlouhá životnost baterie LED diody stavu a alarmu·Ideální pro dlouhodobé měření klimatu·Snadno ovladatelný·Vyhotovuje automaticky zprávy ve formátu PDF Upozornění: Software je pouze v EN nebo DE jazykové mutaci. Baterie · (conrad.cz)

Podobné produkty ako Multifunkční datalogger Dostmann Electronic LOG32TH, teplota, vlhkost vzduchu , Retlux rel 26 led gu10 2x5w (rel 26)

Čidlo teploty/vlhkosti Greisinger TFS 0100 E, -40 až +100 °C, 101520

Čidlo teploty/vlhkosti Greisinger TFS 0100 E, -40 až +100 °C, 101520
Detail

-40 do +100 °C·Pt1000 Vhodný snímač teploty-vlhkosti TFS0100E Připojovací kabel PVC 1 m (conrad.cz)

Podobné produkty ako Čidlo teploty/vlhkosti Greisinger TFS 0100 E, -40 až +100 °C, 101520 , Tellur wifi smart sada pro ir dálkové ovládání, snímač teploty a vlhkosti, usb-c, černá

WOOX Chytrý senzor teploty a vlhkosti vzduchu R7048 (R7048)

WOOX Chytrý senzor teploty a vlhkosti vzduchu R7048 (R7048)
Detail

Senzor průběžné měření teploty a vlhkosti vzduchu, záznam dat, připojení přes síť Zigbee Sledujte klima ve vaší domácnosti odkudkoliv s inteligentním snímačem vlhkosti a teploty WOOX R7048. Naměřené hodnoty teploty a vlhkosti se zobrazují v reálném čase v mobilní aplikaci WOOX Home. Snímač WOOX R7048 umožňuje spuštění alarmu v případě, že naměřené údaje překročí nastavené hraniční hodnoty. Funguje na základě bezdrátového připojení s WOOX Zigbee 3.0 Gateway bránou s dosahem až 30 m. Využít můžete i hlasové ovládání Amazon Alexa. Klíčové vlastnosti snímače vlhkosti a teploty WOOX R7048Měření teploty a vlhkosti v reálném čase snímačem WOOX R7048Informace se zobrazují v aplikaci WOOX HomeSpuštění alarmu při překročení nastavených hodnotBezdrátové připojení protokolem Zigbee 3.0Hlasové ovládání Amazon Alexa Použití s bránou WOOX Zigbee Gateway (alza.cz)

Podobné produkty ako WOOX Chytrý senzor teploty a vlhkosti vzduchu R7048 (R7048) , Immax neo lite smart ir ovladač se senzory teploty a vlhkosti s lcd, wifi (07757l)

Datalogger VOLTCRAFT DL-220THP, teplota, vlhkost vzduchu, tlak vzduchu Kalibrováno dle bez certifikátu

Datalogger VOLTCRAFT DL-220THP, teplota, vlhkost vzduchu, tlak vzduchu Kalibrováno dle bez certifikátu
Detail

Záznam teploty vzduchu, relativní vlhkosti vzduchu a tlaku vzduchu·Integrovaný displej·Automatické vytváření souborů ve formátu PDF a CSV Konfigurace webového prohlížeče je k dispozici na adrese: datalogger.voltcraft.com/ConfigBuilder/index.jsp Tuto adresu ve vašem prohlížeči zkopírujte do zadávací řádku. Automatické generování souboru ve formátu Excel je k dispozici všem dataloggerům řady VOLTCRAFT DL-2xx od firmwaru 1435090-up-01. Logger·Ochranná krytka USB·Lithiová knoflíková baterie CR2450·.·Nástěnný držák WH-DL-200 (conrad.cz)

Podobné produkty ako Datalogger VOLTCRAFT DL-220THP, teplota, vlhkost vzduchu, tlak vzduchu Kalibrováno dle bez certifikátu , Retlux rel 29 led r50 4x6w e14 ww (rel 29)

Zařízení pro analýzu vody GMH 3511-sada Sada měřiče pH, oxidačně redukčního potenciálu a teploty Greisinger GMH 3511605215 N/A

Zařízení pro analýzu vody GMH 3511-sada Sada měřiče pH, oxidačně redukčního potenciálu a teploty Greisinger GMH 3511605215 N/A
Detail

PH/redoxního potenciálu/teploty PH elektroda GE 114 · Teplotní čidlo GF1T-T3-B-BS · 5 pufrových kapslí GPH 4 · 5 pufrových kapslí GPH 7 · 2 lahve s širokým hrdlem GPF 100 · Baterie · . (conrad.cz)

Podobné produkty ako Zařízení pro analýzu vody GMH 3511-sada Sada měřiče pH, oxidačně redukčního potenciálu a teploty Greisinger GMH 3511605215 N/A , Retlux rel 25 led c37 4x5w e14 ww (rel 25)

Ph/redox-/teplotní měřící přístroj GMH 3551 PRO Měřič pH, redoxního potenciálu a teploty Greisinger GMH 3551, 603926 N/A

Ph/redox-/teplotní měřící přístroj GMH 3551 PRO Měřič pH, redoxního potenciálu a teploty Greisinger GMH 3551, 603926 N/A
Detail

RH měření Zařízení·Baterie·Návod k obsluze (conrad.cz)

Podobné produkty ako Ph/redox-/teplotní měřící přístroj GMH 3551 PRO Měřič pH, redoxního potenciálu a teploty Greisinger GMH 3551, 603926 N/A , 2k

Multifunkční datalogger Lascar Electronics EL-USB-2+, teplota, vlhkost vzduchu

Multifunkční datalogger Lascar Electronics EL-USB-2+, teplota, vlhkost vzduchu
Detail

Multifunkční datalogger Lascar Electronics EL-USB-2+, teplota, vlhkost vzduchu od výrobce Lascar Electronics v kategorii Datalogger za skvělou cenu u Conrada. (conrad.cz)

Podobné produkty ako Multifunkční datalogger Lascar Electronics EL-USB-2+, teplota, vlhkost vzduchu , Detektor hladiny vody a vlhkosti

Multifunkční datalogger Lascar Electronics EL-BT-2, teplota, vlhkost vzduchu

Multifunkční datalogger Lascar Electronics EL-BT-2, teplota, vlhkost vzduchu
Detail

Datalogger Lascar EL-BT-2 zaznamená a ukládá až 500 000 teplotních a vlhkostních měření. Rozsah měření teploty: -20 až +60 °C·Rozsah měření vlhkosti vzduchu: 0 až 100 % rV·Rozlišení teploty: 0,1 °C.·Zaznamená a ukládá až 500 000 teplotních a vlhkostních měření. Chytrý telefon není součástí dodávky! (conrad.cz)

Podobné produkty ako Multifunkční datalogger Lascar Electronics EL-BT-2, teplota, vlhkost vzduchu , Tristar mp-2397 (tristar mp-2397)

Datalogger Extech RHT30, vlhkost vzduchu, teplota Kalibrováno dle bez certifikátu

Datalogger Extech RHT30, vlhkost vzduchu, teplota Kalibrováno dle bez certifikátu
Detail

Datalogger pro záznam teploty a vlhkosti vzduchu. Uložená data lze prostřednictvím USB rozhraní ukládat do počítače a následně vyhodnocovat. Zpráva ve formátu PDF Baterie · Ochranná krytka · . (conrad.cz)

Podobné produkty ako Datalogger Extech RHT30, vlhkost vzduchu, teplota Kalibrováno dle bez certifikátu , Ochranne pouzdro st kr greisinger 605317

Ph/redox-/teplotní měřicí přístroj GMH 3531 Měřič pH, redoxního potenciálu a teploty Greisinger GMH 3531, 603925 ±0,01 ph N/A

Datalogger testo 0572 2014, CO2, tlak vzduchu, teplota, vlhkost vzduchu Kalibrováno dle výrobce s certifikátem

Datalogger testo 0572 2014, CO2, tlak vzduchu, teplota, vlhkost vzduchu Kalibrováno dle výrobce s certifikátem
Detail

Kvalita ovzduší v místnosti má velký vliv na pocit pohody a zdraví lidí. Vydýchaný vzduch v místnosti může způsobit únavu, ztrátu soustředěnosti a nevolnost. Sledujte spolehlivě kvalitu ovzduší v místnosti pomocí bezdrátového dataloggeru Testo 160 IAQ a přispějte tak k optimalizaci klimatu v místnosti. Teplotu, vlhkost vzduchu, CO2 a atmosférický tlak lze sledovat pomocí bezdrátového dataloggeru Testo 160 IAQ Snadno ovladatelný bezdrátový datalogger Testo 160 IAQ je ideální pro sledování kvality ovzduší v místnosti. Díky integrovaným senzorům pro teplotu, vlhkost vzduchu, CO2 a atmosférickými tlak zjistí přesně klimatické podmínky v každé místnosti. Také dlouhodobé měření můžete provádět bez problémů. Naměřené údaje se pomocí dataloggeru uloží přes Wi-Fi přímo do cloudu Testo. Díky funkci alarmu budete ihned upozorněni při překročení mezních hodnot e-mailem nebo SMS (možno přiobjednat). K naměřeným hodnotám a funkcím můžete mít dosah kdykoli a kdekoli na tabletu, chytrém telefonu nebo PC. Bezdrátový datalogger Testo 160 IAQ - přizpůsobitelný a nenápadný Testo 160 IAQ lze díky jeho malým rozměrům (82 x 117 x 32 mm) a jednoduchému designu snadno umístit do každé místnosti. Právě v muzeích a archivech je velmi důležité, aby vaše exponáty byly vždy v centru pozornosti. Ve spojení s volitelně dodávaným, individualizovatelným dekorativním krytem (viz příslušenství) lze datalogger optimálně přizpůsobit jeho okolí aby byl velmi nenápadný. Perfektní propojení: bezdrátový datalogger Testo 160 IAQ s cloudem Testo Cloud Testo je centrální ovládací prvek rodiny dataloggerů Testo 160. Pomocí přístroje Testo 160 IAQ uložíte svá naměřená data přes stávající Wi-Fi síť do cloudu Testo. Zde můžete konfigurovat svůj bezdrátový datalogger, nastavit alarm mezních hodnot a analyzovat naměřená data. Pro přístup do cloudu Testo se musíte nejprve zaregistrovat. Instalace systému je snadná a lze ji provést buď přes prohlížeč nebo pomocí aplikace Testo Saveris 2 pro iOS a Android. V závislosti na požadovaném rozsahu funkcí máte při používání cloudu Testo možnost volby mezi verzí s bezplatnými funkcemi Basic nebo s obsáhlými funkcemi Advanced. Nastavte např. s verzí Advanced až 10 uživatelů na jeden účet nebo nastavte SMS-alarm při překročení mezních hodnot. Oblasti použití bezdrátového dataloggeru Testo 160 IAQ: Od kanceláře až po muzeum Sledujte spolehlivě kvalitu ovzduší i v malých a velmi frekventovaných místnostech. Profesionální bezdrátový datalogger Testo 160 IAQ může být použit například ve školách, kancelářích nebo muzeích. Ve spojení s volitelným dekorativním krytem jej lze vhodně přizpůsobit svému okolí v muzeích, galeriích nebo jiných výstavních prostorách. Další výhody a funkce bezdrátového dataloggeru Testo 160 IAQ Naměřené hodnoty, překročení mezních hodnot a zbývající kapacita baterie je viditelná také na displeji dataloggeru. Pomocí barevných LED je kvalitu vzduchu signalizována podle principu semaforu. Spínací hodnoty lze individuálně přizpůsobit. Interní datová paměť bezdrátového dataloggeru obsahuje 40 000 měřících hodnot, kryt je chráněn dle IP20. Nejlépe je bezdrátový datalogger napájen pomocí přiloženého napájecího adaptéru. Alternativně je možný provoz se standardními bateriemi. Ty vydrží asi týden a lze je kdykoliv vyměnit. Ideální pro sledování kvality vzduchu v místnosti (IAQ)·Teplota, vlhkost vzduchu, CO2 a atmosférický tlak·Optimální přizpůsobení prostředí díky volitelným, individualizovatelným dekorativním krytům·Perfektní propojení: ukládání dat do cloudu Testo, alarm v reálném čase prostřednictvím e-mailu nebo SMS (volitelný ve spojení s licencí advanced)·Snadná instalace, integrace a obsluha - velmi uživatelsky přívětivý díky ukazateli kvality vzduchu podle principu semaforu·Rozhraní Wi-Fi·32 000 naměřených hodnot Bezplatný přístup do cloudu (funkce basic) · USB napájecí zdroj · Baterie (4 x AA) · Nástěnný držák včetně nástroje pro odblokování a lepicí pásky · Samolepka s QR kódem · Protokol o kalibraci ve výrobě · Uživatelská příručka. (conrad.cz)

Podobné produkty ako Datalogger testo 0572 2014, CO2, tlak vzduchu, teplota, vlhkost vzduchu Kalibrováno dle výrobce s certifikátem , 27" viewsonic va2719-2k (va2719-2k-smhd)

Datalogger rotronic HL-1D-SET, teplota, vlhkost vzduchu , kalibrováno bez certifikátu

Datalogger rotronic HL-1D-SET, teplota, vlhkost vzduchu , kalibrováno bez certifikátu
Detail

Vlhkostní a teplotní datalogger. Kompaktní, přesný a dostupný. Vysoká přesnost měření ±3,0 % rV ±0,3 °C·Kompaktní konstrukce s vysokou IP ochranou·Vysoká kapacita paměti: 32 000 naměřených hodnot·Programovatelný počáteční a koncový čas pomocí HW4 Software·Funkce MIN/MAX/AVG·Bezplatné vyhodnocování dat a konfigurační software HW4-Lite·Rychlé vyhodnocení dat a dokumentace na PC·Velmi dlouhá životnost baterie (až 3 roky)·FDA 21 CFR Part 11 / GxP / GAMP 5 shoda s HW4-P Upozornění: Software je pouze v EN nebo DE jazykové mutaci. Datenlogger s displejem pro měření teploty a vlhkosti·Kabel USB-A / mini USB·Software HW4-lite· (conrad.cz)

Podobné produkty ako Datalogger rotronic HL-1D-SET, teplota, vlhkost vzduchu , kalibrováno bez certifikátu , 27" viewsonic xg2705-2k gaming (xg2705-2k)

Datalogger Extech RHT35, vlhkost vzduchu, teplota, tlak Kalibrováno dle bez certifikátu

Datalogger Extech RHT35, vlhkost vzduchu, teplota, tlak Kalibrováno dle bez certifikátu
Detail

Datalogger pro měření teploty vzduchu, vlhkosti vzduchu a tlaku vzduchu. Uložená data lze prostřednictvím USB rozhraní ukládat do počítače a následně vyhodnocovat. Zpráva ve formátu PDF Baterie · Ochranná krytka · . (conrad.cz)

Podobné produkty ako Datalogger Extech RHT35, vlhkost vzduchu, teplota, tlak Kalibrováno dle bez certifikátu , C-tech mp-01 černá (mp-01bk)

Datalogger VOLTCRAFT DL-210TH, teplota, vlhkost vzduchu Kalibrováno dle bez certifikátu

Datalogger VOLTCRAFT DL-210TH, teplota, vlhkost vzduchu Kalibrováno dle bez certifikátu
Detail

Loguje teplotu a relativní vlhkost vzduchu·Integrovaný displej·Automatické vytváření souborů ve formátu PDF a CSV Konfigurace webového prohlížeče je k dispozici na adrese: datalogger.voltcraft.com/ConfigBuilder/index.jsp Tuto adresu ve vašem prohlížeči zkopírujte do zadávací řádku. Automatické generování souboru ve formátu Excel je k dispozici všem dataloggerům řady VOLTCRAFT DL-2xx od firmwaru 1435090-up-01. Logger·Ochranná krytka USB·Lithiová knoflíková baterie CR2450·.·Nástěnný držák WH-DL-200 (conrad.cz)

Podobné produkty ako Datalogger VOLTCRAFT DL-210TH, teplota, vlhkost vzduchu Kalibrováno dle bez certifikátu , Gembird mp-s-g (mp-s-g)

Datalogger Multimetrix DL 53, vlhkost vzduchu, teplota Kalibrováno dle bez certifikátu

Detail

Paměť pro 32.000 naměřených hodnot:·16.000 hodnot měření teploty od -40°C do +70°C.·16.000 měření vlhkosti vzduchu od 0 % do 100 % rel. Vlhkosti·Velký počet možných vzdáleností snímání·Jednoduché nastavení alarmu·LED ukazatel pro překročení MAX./MIN. Hodnot·Jednoduché připojení k počítači přes USB 1 software na CD·1 ochranný kryt·1 držák na klip nebo šrouby (vč. Šroubů)·1 lithiová baterie (conrad.cz)

Podobné produkty ako Datalogger Multimetrix DL 53, vlhkost vzduchu, teplota Kalibrováno dle bez certifikátu , Gembird mp-game-l (mp-game-l)

GARNI 055H - přídavné 7 kanálové bezdrátové čidlo pro měření teploty a rel. vlhkosti pro model GARNI 1055 Arcus

GARNI 055H - přídavné 7 kanálové bezdrátové čidlo pro měření teploty a rel. vlhkosti pro model GARNI 1055 Arcus
Detail

Sedmikanálové bezdrátové čidlo pro měření teploty a relativní vlhkosti, určeno pro Wi-Fi meteorologickou stanici GARNI 2055 Arcus a GARNI 935PC- vlhkosti odolné - měření teploty a relativní vlhkosti- 7 kanálů- možnost postavení a zavěšení- barva bílá (patro.cz)

Podobné produkty ako GARNI 055H - přídavné 7 kanálové bezdrátové čidlo pro měření teploty a rel. vlhkosti pro model GARNI 1055 Arcus , Gembird mp-s-bk (mp-s-bk)

Datalogger ebro EBI 310 TH, teplota, vlhkost vzduchu Kalibrováno dle bez certifikátu

Datalogger ebro EBI 310 TH, teplota, vlhkost vzduchu Kalibrováno dle bez certifikátu
Detail

EBI 310 je praktický datalogger vhodný pro lékárnictví a přesné použití, s vysokou úložnou kapacitou pro jednoduché a přesné měření teploty. Automaticky generované dokumenty PDF umožňují snadné čtení zaznamenaných dat. Manipulace s naměřenými hodnotami není možná, což zvyšuje jejich zabezpečení. Datalogger lze naprogramovat pomocí online konfigurátoru od ebro®. Není potřeba žádný software. Monitorování relativní vlhkosti vzduchu ve skladech a při přepravě·Možnost připojení interního senzoru Upozornění: Software je pouze v EN nebo DE jazykové mutaci. Baterie· ·Kalibrační certifikát výrobce (conrad.cz)

Podobné produkty ako Datalogger ebro EBI 310 TH, teplota, vlhkost vzduchu Kalibrováno dle bez certifikátu

Datalogger ebro EBI 300 TH, vlhkost vzduchu, teplota Kalibrováno dle bez certifikátu

Datalogger ebro EBI 300 TH, vlhkost vzduchu, teplota Kalibrováno dle bez certifikátu
Detail

EBI 300 je ideálním pomocníkem při přepravě, zpracování a výrobě potravin. Tento datalogger připojíte pomocí USB do kteréhokoliv počítače nebo notebooku, který disponuje USB přípojkou. Krátce po připojení dataloggeru k PC se bez speciálního softwaru generuje PDF dokument, který obsahuje všechna důležitá data průběhu teploty během přepravy. PDF dokument je potom možno uložit, vytisknout nebo jednoduše poslat e-mailem, čím si zaručíte okamžitý přístup k naměřeným datům zboží. Navíc minimalizujete náklady spojené se zaškolováním uživatele. Zařízení lze jednoduše naprogramovat pomocí online konfigurátoru od ebro®. Není potřeba žádný software. Monitorování relativní vlhkosti vzduchu ve skladech a při přepravě·Možnost připojení interního senzoru Upozornění: Software je pouze v EN nebo DE jazykové mutaci. Baterie· ·Kalibrační certifikát výrobce (conrad.cz)

Podobné produkty ako Datalogger ebro EBI 300 TH, vlhkost vzduchu, teplota Kalibrováno dle bez certifikátu

Datalogger testo Saveris 2-H2, teplota, vlhkost vzduchu Kalibrováno dle bez certifikátu

Datalogger testo Saveris 2-H2, teplota, vlhkost vzduchu Kalibrováno dle bez certifikátu
Detail

Wi-Fi datalogger se skládá ze: - snímače naměřených hodnot pro teplotu a vlhkost s 1 konektorem pro externí kapacitní senzor vlhkosti a displeje. - Cloudpacket s funkcemi pro konfiguraci a vyhodnocení. Můžete volit podle svých potřeb mezi bezplatnou funkcionalitou Basic a rozšířenou Advanced. Kontrolujte s Wi-Fi dataloggerem testo Saveris 2-H2 teploty a vlhkost ve skladových, chladících a pracovních prostorách. Naměřené hodnoty teplot a vlhkosti budou spolehlivě zaznamenány a i po dlouhé době měření odeslány přes Wi-Fi do Cloudu testo (online datové úložiště). Naměřené hodnoty lze zobrazit na tabletu, chytrém telefonu nebo PC. Při překročení resp. podkročení mezních hodnot budete informování e-mailem nebo zasláním SMS a můžete případně rychle reagovat. Všechna naměřená data jsou kdykoli k dispozici pomocí přenosného PC, tabletu nebo smartphonu.·Hlášení e-mailem nebo SMS při překročení mezních hodnot (možnost přiobjednat)·Detailní vyhodnocení a analýza naměřených dat. Poznámka: K používání Wi-Fi dataloggeru testo Saveris 2-T2 budete dodatečně potřebovat jeden snímač (možnost přiobjednat). Popis produktu Wi-Fi datalogger testo Saveris 2 je jednoduché, flexibilní a bezpečné řešení k měření a kontrole teplot ve skladových, chladících a pracovních prostorách. Set se skládá minimálně z jednoho Wi-Fi dataloggeru a jednoho bezplatného přístupu na Cloud (online datová paměť). Wi-Fi datalogger testo Saveris 2-H2 s připojitelným senzorem teploty a vlhkosti ukládá a odesílá všechna naměřená data přímo přes Wi-Fi do Cloudu testo. Pomocí funkce alarmu lze uživatele ihned upozornit při překročení mezních hodnot e-mailem nebo zasláním SMS (možnost přiobjednat). Instalace Wi-Fi dataloggeru Wi-Fi datalogger testo Saveris 2-H2 může být nainstalován bez předchozích technických znalostí (není potřeba žádná instalace softwaru). K zahájení provozu jakož i vyhodnocení a analýze naměřených dat je bezplatně k dispozici základní služba Cloud Basic (registrace na www.saveris.net) K naměřeným hodnotám a funkcím lze přistupovat pomocí smartphonu, tabletu nebo PC s přístupem na internet. Naměřené hodnoty, překročení mezních hodnot a zbývající kapacita baterie je viditelná také na displeji dataloggeru. Standardní baterie (AA) mají životnost 24 měsíců. Vnitřní datová paměť Wi-Fi dataloggeru umožňuje uložit až 2x 10000 naměřených hodnot, pouzdro je chráněno dle IP54. Wi-Fi datalogger testo Saveris 2-H2·Obsahuje bezplatný přístup na Cloud·MicroUSB kabel·Upevnění na stěnu se zámkem·Tužkové baterie (4x AA)·.·Kalibrační protokol (conrad.cz)

Podobné produkty ako Datalogger testo Saveris 2-H2, teplota, vlhkost vzduchu Kalibrováno dle bez certifikátu

Datalogger testo Saveris 2-H1, teplota, vlhkost vzduchu Kalibrováno dle bez certifikátu

Datalogger testo Saveris 2-H1, teplota, vlhkost vzduchu Kalibrováno dle bez certifikátu
Detail

Wi-Fi datalogger se skládá ze: - senzoru pro měření teploty a vlhkosti s displejem a integrovaným kapacitním senzorem. - Cloudpacket s funkcemi pro konfiguraci a vyhodnocení. Můžete volit podle svých potřeb mezi bezplatnou funkcionalitou Basic a rozšířenou Advanced. Kontrolujte s dataloggerem testo Saveris 2-H1 teplotu a vlhkost ve skladových, chladících a pracovních prostorách. Naměřené hodnoty teploty a vlhkosti budou spolehlivě zaznamenány a i po dlouhé době přímo odeslány přes Wi-Fi do Cloudu testo (online datové úložiště). Naměřené hodnoty lze zobrazit na tabletu, chytrém telefonu nebo PC. Při překročení resp. podkročení mezních hodnot budete informování e-mailem nebo zasláním SMS a můžete případně rychle reagovat. Všechna naměřená data jsou kdykoli k dispozici pomocí přenosného PC, tabletu nebo smartphonu.·Hlášení e-mailem nebo SMS při překročení mezních hodnot (možnost přiobjednat)·Detailní vyhodnocení a analýza naměřených dat. Popis produktu Wi-Fi datalogger testo Saveris 2 je jednoduché, flexibilní a bezpečné řešení k měření a kontrole teplot ve skladových, chladících a pracovních prostorách. Sestává z dataloggeru a bezplatného přístupu na Cloud (online datové úložiště). Wi-Fi datalogger ukládá a vysílá data z měření teplot a vlhkosti přímo přes Wi-Fi na Cloud testo. Pomocí funkce alarmu lze uživatele ihned upozornit při překročení mezních hodnot e-mailem nebo zasláním SMS (možnost přiobjednat). Instalace Wi-Fi dataloggeru Wi-Fi datalogger testo Saveris 2-H1 se může snadno instalovat bez předchozích technických znalostí (není nutná žádná instalace softwaru). K zahájení provozu jakož i vyhodnocení a analýze naměřených dat je bezplatně k dispozici základní služba Cloud Basic (registrace na www.saveris.net) K naměřeným hodnotám a funkcím lze přistupovat pomocí smartphonu, tabletu nebo PC s přístupem na internet. Naměřené hodnoty, překročení mezních hodnot a zbývající kapacita baterie je viditelná také na displeji dataloggeru. Standardní baterie (AA) mají životnost 24 měsíců. Interní datová paměť rádiového datového loggeru obsahuje 2x 10 000 měřících hodnot, kryt je chráněn dle IP54. Wi-Fi datalogger testo Saveris 2-H1·Obsahuje bezplatný přístup na Cloud·MicroUSB kabel·Upevnění na stěnu se zámkem·Tužkové baterie (4x AA)·.·Kalibrační protokol (conrad.cz)

Podobné produkty ako Datalogger testo Saveris 2-H1, teplota, vlhkost vzduchu Kalibrováno dle bez certifikátu

EVOLVEO bezdrátový detektor kouře a teploty

EVOLVEO bezdrátový detektor kouře a teploty
Detail

EVOLVEO Bezdrátový detektor kouře a teploty Snadné rozšíření vašeho alarm systému. Stačí velice snadno spárovat s hlavní jednotkou. Bezpečnostní prvky Slouží k ochraně objektu před požáry. Obsahuje testovací tlačítko pro kontrolu funkčnosti. Upozorní signálem na slabou baterii. Snadná montáž Montáž na stěnu nebo strop. Přichycení se provádí přišroubováním rychloupínací patice na podklad. Technické specifikace Napájení: 9V baterie 6F22 Reakční doba: cca 20s Dosah: až 100m Rozměry: 12 x 6 x 4cm Výhody samostatného použití Lze využít i samostaně, bez GSM alarmu. Obsahuje vlastní reproduktor pro zvukový alarm 85 decibelů. (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako EVOLVEO bezdrátový detektor kouře a teploty

Philio 3 v 1 Světla a Teploty

Philio 3 v 1 Světla a Teploty
Detail

Philio PSP01 3-v-1 Z-Wave Senzor kombinuje PIR (Pohybový) senzor se světelným senzorem a teplotním senzorem. Zařízení obsahuje tři zařízení. PIR (Pohyb) Monitoruje změny v infračervené úrovni a pohybu, které indikují přítomnost osob. Světelný senzor Měří hladinu světla v místnosti (LUX) a hlásí to do sítě Z-Wave Teplotní senzor Ovládejte a měřte teplotu v každé místnosti. Lítiová baterie snímače by měla v normálních situacích používat více než 2 roky, senzor pošle do sítě výstrahu, když baterie potřebuje nahradit. Poznámka: Senzor světla momentálně nefunguje v Fibaro Home Center 2 nebo Zipabox. Technické Detaily Technologie: Z-Wave (868.42MHz) - v6.02 Z-Wave Plus (500 Série) Trojitý Senzor: PIR: do 10m dosah, Světelný Senzor: 0 do 500lux, Teplota: -10 do + 70°C Tamper Alarm: Ano Tlačítko: Probuzení, přidání, odebrání LED: Úroveň baterie (nízká) Napájení: 1x CR123A (v balení) do 2 let Rozměry (VxŠxH): 96 x 28 x 23mm (patro.cz)

Podobné produkty ako Philio 3 v 1 Světla a Teploty

Volně nastavitelný převodník teploty se senzorem Pt1000, Greisinger GTMU - MP/2,

Volně nastavitelný převodník teploty se senzorem Pt1000, Greisinger GTMU - MP/2,
Detail

Nejnovější generace našich teplotních převodníků nabízí díky nejmodernější digitální mikroprocesorové technologii ještě větší flexibilitu. Díky mnoha různým provedeních a oblasti použití od -50 do +400 °C je v vhodný pro téměř všechny aplikace. Pro vyšší teploty s krkem·Služba Onsite zobrazení·Výstupní signál (4 - 20 mA) stupňování·Kalibrace možná podle potřeb uživatele·ABS pouzdro IP65 Zařízení·Návod k obsluze (conrad.cz)

Podobné produkty ako Volně nastavitelný převodník teploty se senzorem Pt1000, Greisinger GTMU - MP/2,

Volně nastavitelný převodník teploty se senzorem Pt1000, Greisinger GTMU - MP/3,

Volně nastavitelný převodník teploty se senzorem Pt1000, Greisinger GTMU - MP/3,
Detail

Nejnovější generace našich teplotních snímačů, díky moderní digitální mikroprocesorové technologii poskytuje ještě větší flexibilitu. Vzhledem k mnoha různým provedením a měřicímu rozsah -50 až 400 ° C, mohou být příslušné verze použity pro téměř všechny aplikace. Vnitřní nebo venkovní čidlo·Onsite zobrazení·Výstupní signál (4 - 20 mA) stupňování·Kalibrace možná podle uživatele·ABS pouzdro IP65 Zařízení·Návod k obsluze (conrad.cz)

Podobné produkty ako Volně nastavitelný převodník teploty se senzorem Pt1000, Greisinger GTMU - MP/3,

Garni 165 Arcus Budík s projekcí času a teploty

Detail

Digitální budík Garni 165 Arcus s projekcí času a vnitřní teploty s barevným inverzním V.A. displejem. Budík disponuje 2 budícími časy a funkcí Snooze. Jeho čas je řízen radiovým signálem DCF. (mall.cz)

Podobné produkty ako Garni 165 Arcus Budík s projekcí času a teploty

Garni 165 Arcus Budík s projekcí času a teploty - použité

Detail

Digitální budík Garni 165 Arcus s projekcí času a vnitřní teploty s barevným inverzním V.A. displejem. Budík disponuje 2 budícími časy a funkcí Snooze. Jeho čas je řízen radiovým signálem DCF. (mall.cz)

Podobné produkty ako Garni 165 Arcus Budík s projekcí času a teploty - použité

Měřič vodivosti, TDS, obsahu soli a teploty kapalin Extech ExStik EC400

Měřič vodivosti, TDS, obsahu soli a teploty kapalin Extech ExStik EC400
Detail

Robustní a vodotěsný (IP67) měřící přístroj pro všechny důležité měrné veličiny pro kapaliny. Přístroje disponují vysokou přesností a jsou vybaveny výměnnými měřícími sondami. Vedle numerického zobrazení naměřených hodnot disponují přístroje hotovým grafickým zobrazením a dále paměťovou funkcí pro naměřené hodnoty. Měří vodivost, TDS, obsah soli, teplota·Vodotěsný 4 baterie (Typ CR2032) · Ochranné víko · Plastová krabice · Závěsný pás. (conrad.cz)

Podobné produkty ako Měřič vodivosti, TDS, obsahu soli a teploty kapalin Extech ExStik EC400

Odstraňovač vlhkosti a osvěžovač vzduchu 2v1

Odstraňovač vlhkosti a osvěžovač vzduchu 2v1
Detail

odstraňovač vlhkosti a osvěžovač vzduchu v jednom s příjemnou citronovou vůní Odstraňovač vlhkosti a osvěžovač vzduchu s vůní citrónů v jednom Vám pomůže zamezit vlhkosti v bytě, v domě, sklepech, garážích apod. a navíc prostor příjemně provoní. V plastové nádobce jsou granule, které pohlcují vlhkost ze vzduchu, a ta zůstává na dně nádoby. Jednorázový. Materiál: Rozměry: 15 x 8, 5 x 10, 5 cm (decodoma.cz)

Podobné produkty ako Odstraňovač vlhkosti a osvěžovač vzduchu 2v1

Měřicí převodník vlhkoměru Greisinger GRHU-1K-MP, 0 % rF 603370-D, Kalibrováno dle (DAkkS)

Detail

Převodník vlhkosti vzduchu nabízí díky nejmodernější digitální mikroprocesorové technologii ještě větší možnosti kompenzace speciální charakteristiky snímačů. V oblasti přesnosti a teplotní stabilitě dosahuje čidlo nových standardů. Z důvodu různých verzí (např. pro montáž na zeď nebo potrubní montáž, se samostatným sensorem trubky nebo s uzavřeným zářením) a také z povolené provozní teploty pro elektroniku od -25 až +50 °C (senzor: -40 až +120 °C) je typy GHTU-MP a GRHU-MP pro téměř všechny aplikace. Kanálové provedení·Trubice čidla na straně·Zobrazení vlhkosti vzduchu přímo na místě·Volně škálovatelné výstupní signály·Možnost kalibrace podle potřeb Informace o rozsahu kalibrace naleznete ve vzorovém certifikátu v sekci „Ke stažení" (v německém a anglickém jazyce). Zboží není možné vrátit. (conrad.cz)

Podobné produkty ako Měřicí převodník vlhkoměru Greisinger GRHU-1K-MP, 0 % rF 603370-D, Kalibrováno dle (DAkkS)

Měřicí převodník vlhkoměru Greisinger GRHU-1R-MP, 0 % rF 603369-D, Kalibrováno dle (DAkkS)

Detail

Převodník vlhkosti vzduchu nabízí díky nejmodernější digitální mikroprocesorové technologii ještě větší možnosti kompenzace speciální charakteristiky snímačů. V oblasti přesnosti a teplotní stabilitě dosahuje čidlo nových standardů. Z důvodu různých verzí (např. pro montáž na zeď nebo potrubní montáž, se samostatným sensorem trubky nebo s uzavřeným zářením) a také z povolené provozní teploty pro elektroniku od -25 až +50 °C (senzor: -40 až +120 °C) je typy GHTU-MP a GRHU-MP pro téměř všechny aplikace. Nástěnná verze·Zobrazení vlhkosti vzduchu přímo na místě·Volně škálovatelné výstupní signály·Možnost kalibrace podle potřeb Informace o rozsahu kalibrace naleznete ve vzorovém certifikátu v sekci „Ke stažení" (v německém a anglickém jazyce). Zboží není možné vrátit. (conrad.cz)

Podobné produkty ako Měřicí převodník vlhkoměru Greisinger GRHU-1R-MP, 0 % rF 603369-D, Kalibrováno dle (DAkkS)

Měřicí převodník vlhkoměru Greisinger GRHU-1R-MP, 0 % rF 603369-ISO, Kalibrováno dle (ISO)

Detail

Převodník vlhkosti vzduchu nabízí díky nejmodernější digitální mikroprocesorové technologii ještě větší možnosti kompenzace speciální charakteristiky snímačů. V oblasti přesnosti a teplotní stabilitě dosahuje čidlo nových standardů. Z důvodu různých verzí (např. pro montáž na zeď nebo potrubní montáž, se samostatným sensorem trubky nebo s uzavřeným zářením) a také z povolené provozní teploty pro elektroniku od -25 až +50 °C (senzor: -40 až +120 °C) je typy GHTU-MP a GRHU-MP pro téměř všechny aplikace. Nástěnná verze·Zobrazení vlhkosti vzduchu přímo na místě·Volně škálovatelné výstupní signály·Možnost kalibrace ze strany uživatele Informace o rozsahu kalibrace naleznete ve vzorovém certifikátu v sekci „Ke stažení" (v německém a anglickém jazyce). Toto zboží není možné vrátit. (conrad.cz)

Podobné produkty ako Měřicí převodník vlhkoměru Greisinger GRHU-1R-MP, 0 % rF 603369-ISO, Kalibrováno dle (ISO)

Měřicí převodník vlhkoměru Greisinger GRHU-1K-MP, 0 % rF 603370-ISO, Kalibrováno dle (ISO)

Detail

Převodník vlhkosti vzduchu nabízí díky nejmodernější digitální mikroprocesorové technologii ještě větší možnosti kompenzace speciální charakteristiky snímačů. V oblasti přesnosti a teplotní stabilitě dosahuje čidlo nových standardů. Z důvodu různých verzí (např. pro montáž na zeď nebo potrubní montáž, se samostatným sensorem trubky nebo s uzavřeným zářením) a také z povolené provozní teploty pro elektroniku od -25 až +50 °C (senzor: -40 až +120 °C) je typy GHTU-MP a GRHU-MP pro téměř všechny aplikace. Kanálové provedení·Trubice čidla na straně·Zobrazení vlhkosti vzduchu přímo na místě·Volně škálovatelné výstupní signály·Možnost kalibrace ze strany uživatele Informace o rozsahu kalibrace naleznete ve vzorovém certifikátu v sekci „Ke stažení" (v německém a anglickém jazyce). Toto zboží není možné vrátit. (conrad.cz)

Podobné produkty ako Měřicí převodník vlhkoměru Greisinger GRHU-1K-MP, 0 % rF 603370-ISO, Kalibrováno dle (ISO)

Teploměr/ vlhkoměr vzduchu Greisinger GMH 3331, 0 % rF 478448

Detail

Výpočet rosného bodu, vzdálenosti od rosného bodu a entalpie·Přídavný vstup pro teplotu typu k ROZL. H3331 · Baterie 9 V · Návod k obsluze. (conrad.cz)

Podobné produkty ako Teploměr/ vlhkoměr vzduchu Greisinger GMH 3331, 0 % rF 478448

Teploměr/ vlhkoměr vzduchu Greisinger GMH 3351, 0 % rF 478450

Detail

Výpočet rosného bodu, vzdálenosti od rosného bodu a entalpie·Přídavný vstup pro teplotu typu k Zařízení · Baterie 9 V · Návod k obsluze. (conrad.cz)

Podobné produkty ako Teploměr/ vlhkoměr vzduchu Greisinger GMH 3351, 0 % rF 478450

Pohlcovač vlhkosti a osvěžovač vzduchu citrón orion 832340

Pohlcovač vlhkosti a osvěžovač vzduchu citrón orion 832340
Detail

Pohlcovač vlhkosti a osvěžovač vzduchu s vůní citrónu v jednom vám pomůže zamezit vlhkosti v bytě, v domě, skladech, garážích apod. a navíc prostor příjemně provoní. Je vhodný do prostor, které nejsou pravidelně větrány, ale také pro období, kdy se přestává topit a vlhkost se zvyšuje. V plastové nádobce jsou granule, které pohlcují vlhkost ze vzduchu a ta zůstává na dně nádoby. Uvolňuje příjemnou vůni, nevydává žádný zvuk, nepotřebuje elektrickou energii, je malý, takže se vám nikde nebude plést. Jednorázový pohlcovač - po naplnění nádobky vodou ji vyhodíte a instalujete nový pohlcovač.VAROVÁNÍ: Způsobuje vážné podráždění očí. SLOŽENÍ: Chlorid vápenatý. Uchovávejte mimo dosah dětí. PŘI ZASAŽENÍ OČÍ: Několik minut opatrně vyplachujte vodou. Vyjměte kontaktní čočky, jsou-li nasazeny a pokud je lze vyjmout snadno. Pokračujte ve vyplachování. Přetrvává-li podráždění očí: Vyhledejte lékařskou pomoc/ošetření. Je-li nutná lékařská pomoc, mějte po ruce obal nebo štítek výrobku. Po manipulaci důkladně omyjte ruce. Používejte ochranné brýle/obličejový štít. (4home.cz)

Podobné produkty ako Pohlcovač vlhkosti a osvěžovač vzduchu citrón orion 832340

Datalogger Extech SD800, CO2, teplota, vlhkost

Datalogger Extech SD800, CO2, teplota, vlhkost
Detail

Datalogger kvality vzduchu Extech SD800 zobrazuje na LCD displeji současně oxid uhličitý, teplotu a relativní vlhkost vzduchu. Naměřené údaje se ukládají na SD kartu, záznam se zadává s datovým a časovým razítkem a data se ukládají na SD kartu ve formátu Excel® pro snadný přenos do počítače. Datalogger kvality vzduchu Extech SD800 je plně testován a kalibrován. Současné zobrazení oxidu uhličitého, teploty a vlhkosti vzduchu·Záznam dat na paměťovou SD kartu 6x baterie AAA · 2G SD karty · Univerzální síťový adaptér · 3x teplotní čidlo · Montážní třmen (conrad.cz)

Podobné produkty ako Datalogger Extech SD800, CO2, teplota, vlhkost
WOOX Chytrý senzor teploty a vlhkosti vzduchu R7048 (R7048), cidlo teploty vlhkosti greisinger tfs 0100 e 40 az 100 c 101520, bezdratovy senzor teploty a vlhkosti arexx tsn th70e, Mill chytrá Wifi zásuvka se senzory teploty a vlhkosti, Pohlcovač vlhkosti a osvěžovač vzduchu citrón orion 832340, Immax NEO LITE Smart čidlo půdní vlhkosti a teploty (07509L), Homematic IP Senzor teploty a vlhkosti - vnitřní - HmIP-STH (HmIP-STH), AirThings Wave mini - senzor kvality ovzduší, vlhkosti, teploty a vzdušných chemikálií (292), iQtech SmartLife Senzor teploty a vlhkosti se sirénou, SR02W, Wi-Fi (IQTSR02W), Pistole horkovzdušná s regulací teploty a vzduchu, 2000W, FESTA (135322), Homematic IP Senzor teploty a vlhkosti s displejem - vnitřní - HmIP-STHD (HmIP-STHD), Immax NEO LITE Smart IR ovladač se senzory teploty a vlhkosti, WiFi (07730L), Siemens RDS110 Chytrý termostat s čidlem vlhkosti a kvality vzduchu VOC (RDS110), AirThings Wave plus - senzor kvality ovzduší, radonu, vlhkosti, teploty, VOC, CO2 a tlaku (2910), RETLUX REL 26 LED GU10 2x5W (REL 26), Tellur WiFi Smart sada pro IR dálkové ovládání, snímač teploty a vlhkosti, USB-C, černá, Immax NEO LITE Smart IR ovladač se senzory teploty a vlhkosti s LCD, WiFi (07757L), RETLUX REL 29 LED R50 4x6W E14 WW (REL 29), RETLUX REL 25 LED C37 4x5W E14 WW (REL 25), 2k, detektor hladiny vody a vlhkosti, TRISTAR MP-2397 (Tristar MP-2397), ochranne pouzdro st kr greisinger 605317, 34" ViewSonic XG341C-2K Gaming (XG341C-2K), 27" ViewSonic VA2719-2K (VA2719-2K-SMHD), 27" ViewSonic XG2705-2K Gaming (XG2705-2K), C-TECH MP-01 černá (MP-01BK), Gembird MP-S-G (MP-S-G), Gembird MP-GAME-L (MP-GAME-L), Gembird MP-S-BK (MP-S-BK)