Narex rukavice crp xl (65405729)

Produkt Narex rukavice crp xl (65405729) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Narex rukavice crp xl (65405729) upraviť a produkt hľadať znova.

Narex rukavice CRP XL (65405729)

Detail

Stylové a praktické rukavice velikosti XL od značky narex z řady Camouflage. Rukavice jsou vyrobeny z prodyšného a pohodlného materiálu, mají speciální antivibrační dlaňové vycpávky a praktický zápěstní pásek pro pevné utažení. Dlaně a lůžka prstů jsou chráněny zesílenou koženkou, klouby zase termoplastickou gumou (TPR). Rukavice jsou navíc vybaveny dvojitým švem v nejvíce namáhaných oblastech. (mall.cz)

Podobné produkty ako Narex rukavice CRP XL (65405729)

Delphin Box CRP Tackle

Delphin Box CRP Tackle
Detail

Praktický plastový box určený pro uložení velkého množství kaprařské bižuterie, návazců a jiného potřebného příslušenství. Praktický plastový box určený pro uložení velkého množství kaprařské bižuterie, návazců a jiného potřebného příslušenství. Box v základu disponuje až šesti plastovými krabičkami, přičemž každá z nich má rozdílné uspořádání vnitřních přihrádek. Takové provedení umožňuje uložení malých komponentů montáže přesně podle vašich představ. Součástí boxu je také plastový penál na návazce, do kterého lze pomocí přiložených špendlíků pohodlně upevnit až 14 koncových montáží. Velkou výhodou krabice je možnost uspořádání vnitřního prostoru. Toho je docíleno díky deseti přepážkám, které lze libovolně osadit do drážek tak, abyste si vytvořili jednotlivé přihrádky podle potřeby. Na víku se nachází měřítko, které oceníte zejména při výrobě návazců. Krabici lze snadno uzavřít pomocí pevných plastových klipů a během transportu tak zůstane vše na svém místě. Technické parametry: Vnější rozměr krabice: 365x300x55mm Rozměr vložených krabiček: 105x70x25mm Rozměr penálu na návazce: 35x90x26mm (chytapust.cz)

Podobné produkty ako Delphin Box CRP Tackle , Capital sports nice touch xl, sportovní rukavice, tréninkové rukavice, xl, syntetická kůže

BLAUPUNKT CRP 7WH (CRP7WH)

BLAUPUNKT CRP 7WH  (CRP7WH)
Detail

Radiobudík - FM tuner s 10 předvolbami, digitální ukazatel času, USB, s projekcí času na zeď, bateriové, síťové a zálohová baterie napájení Radiobudík od BLAUPUNKT vás spolehlivě probudí a k tomu přidává trvalý přehled o čase. Díky zabudovanému projektoru můžete mít stále před očima aktuální čas. Na noc není problém projektor vypnout jediným stiskem tlačítka. Z říše snů vás budík BLAUPUNKT CRP 7WH navrátí oblíbenou rozhlasovou stanicí nebo ověřeným bzučákem, který zaručeně nenechá nikoho zaspat. Funkce duálního buzení probudí vás i partnera, i když každý vstáváte v jiný čas. Nemalou předností je i USB port pro nabíjení chytrého telefonu. Ráno budete oba, vy i váš telefon, připraveni do akce. Klíčové vlastnosti radiobudíku BLAUPUNKT CRP 7WHPůsobivý moderní design a moderní funkceProjekce času na zeď se zapnutím / vypnutím jediným tlačítkemProjekce přizpůsobitelná vašemu interiéru (možnost natočení o 90° i zrcadlové otočení)Mimořádně... (alza.cz)

Podobné produkty ako BLAUPUNKT CRP 7WH (CRP7WH) , Blaupunkt crp 7wh (crp7wh)

Delphin plastový box crp tackle

Delphin plastový box crp tackle
Detail

Box v základu disponuje až šesti plastovými krabičkami, přičemž každá z nich má rozdílné uspořádání vnitřních přihrádek. Takové provedení umožňuje uložení malých komponentů montáže přesně podle vašich představ. Součástí boxu je také plastový penál na návazce, do kterého lze pomocí přiložených špendlíků pohodlně upevnit až 14 koncových montáží. Velkou výhodou krabice je možnost uspořádání vnitřního prostoru. Toho je docíleno díky deseti přepážkám, které lze libovolně osadit do drážek tak, abyste si vytvořili jednotlivé přihrádky podle potřeby. Na víku se nachází měřítko, které oceníte zejména při výrobě návazců. Krabici lze snadno uzavřít pomocí pevných plastových klipů a během transportu tak zůstane vše na svém místě. Technické parametry: Vnější rozměr krabice: 365x300x55mm Rozměr vložených krabiček: 105x70x25mm Rozměr penálu na návazce: 35x90x26mm (parys.cz)

Podobné produkty ako Delphin plastový box crp tackle , Stormred fitness rukavice l/xl (ls3077)

Hartmann Veroval Domácí CRP test

Hartmann Veroval Domácí CRP test
Detail

Hartmann Veroval Domácí CRP test Veroval ® - Pomohou vám k léčení antibiotika? Rychlý CRP test ke zjištění bakteriální infekce při nachlazení. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako Hartmann Veroval Domácí CRP test , Stormred fitness rukavice pro l/xl (ls3060)

Narex Sada bitů 1/4' 100dílů NAREX (443000919)

Detail

Sada s nástavci a bity pro všestranné použítí. Lze využít také pro akušroubováky. (mall.cz)

Podobné produkty ako Narex Sada bitů 1/4' 100dílů NAREX (443000919) , Hevik voděodolné návleky na rukavice xl (hcw100xl)

Narex Sada bitů 1/4' 32dílů NAREX (443000901)

Detail

32dílná sada bitů 25 mm 1/4" (E6,3).Bity jsou barevně odlišeny a tím je usnadněno hledání. (mall.cz)

Podobné produkty ako Narex Sada bitů 1/4' 32dílů NAREX (443000901) , Vs rychlotest crp c-reaktivní protein

VS Rychlotest CRP C-reaktivní protein

VS Rychlotest CRP C-reaktivní protein
Detail

Kýcháte, svrbí vás oči, teče vám z nosu, či máte vyrážky? Nevíte, zda vaše zdravotní problémy způsobuje alergie, infekce nebo nějaký virus? Získejte okamžitou odpověď pomocí Testu Alergie! Nezapomeňte, že čím dřív se dozvíte o případných anomáliích, tím dříve můžete odstranit nepříjemné příznaky!Vlastnosti: jednoduché a rychlé použití okamžité výsledky z krve test může vykonat kdokoliv a to jednoduše u sebe doma spolehlivá přesnost až 97 % výsledek už za 10 minut (4home.cz)

Podobné produkty ako VS Rychlotest CRP C-reaktivní protein , Gymbeam fitness rukavice dexter black blue velikost xl

Delphin Prut Nirvana CRP 300cm 3.0lb 2díl

Delphin Prut Nirvana CRP 300cm 3.0lb 2díl
Detail

Exkluzivní kaprařský prut, který v sobě spojuje nejvyšší kvalitu s nádherným a do detailů propracovaným designem. To je Delphin Nirvana, který můžeme klidně označit za naši novou vlajkovou loď v segmentu kaprových prutů. Základ prutu je postaven na velmi pevném a kvalitním 30T semi-parabolickém blanku, který bez jakýchkoliv problémů zvládne i ty nejtěžší výzvy při výpravách za kapry. Navzdory své enormní síle zaujme velmi tenkým blankem, který se jistě řadí mezi nejtenčí v daném segmentu. Je proto až neuvěřitelné, jakou silovou rezervu v sobě dokáže ukrývat při tak tenkém průměru. Přispívá k tomu i 3K karbonové vinutí po celé délce, které výrazně zpevňuje celý prut a snižuje možnost mechanického přetížení. Kromě toho vinutí velmi efektně dotváří vizuál celku. Nirvana disponuje také kovovým kroužkem, označovaným jako PowerJoin, který minimalizuje možnost poškození blanku v místě spoje jednotlivých dílů. Ultra lehká a vysoce kvalitní SEAGUIDE očka, kterými je blank osazen ještě umocňují výjimečnost tohoto prutu a přispívají k jeho celkově velmi nízké hmotnosti. Naváděcí očko o průměru 50 mm (při délkách 300 a 360cm), umožňuje poslat vaši montáž při nahazování o několik metrů dále. K upevnění navijáku slouží luxusní, karbonové SeaGuide sedlo, které je na koncích doplněno PURE CORKovými prvky. Stejný materiál byl použit i na rozšířeném konci rukojeti, který umožňuje lepší úchop během nahazování. Při návrhu jsme však mysleli také na maximálně pohodlnou manipulaci s prutem. Tu usnadňuje FullShrink rukojeť v kombinaci s protiskluzovým ovinem. Díky takovému jedinečnému provedení bude prut vždy držet na svém místě, ať už bude ve vaší ruce nebo na vidličce. Matná decentní grafika už jen dotváří výjimečný design, díky kterému se NIRVANA stane doslova klenotem vaší výbavy. Model: 10ft/300cm/3lbs Počet dílů: 2 Průměr blanku nad rukojetí: 12,2mm Počet oček: 6 Transportní délka: 154cm Hmotnost: 300g Rukojeť: PowerWrap, S (chytapust.cz)

Podobné produkty ako Delphin Prut Nirvana CRP 300cm 3.0lb 2díl , Narex 29 bit box 65404059

Delphin Prut Nirvana CRP 360cm 3.0lb 2díl

Delphin Prut Nirvana CRP 360cm 3.0lb 2díl
Detail

Exkluzivní kaprařský prut, který v sobě spojuje nejvyšší kvalitu s nádherným a do detailů propracovaným designem. Exkluzivní kaprařský prut, který v sobě spojuje nejvyšší kvalitu s nádherným a do detailů propracovaným designem. To je Delphin Nirvana, který můžeme klidně označit za naši novou vlajkovou loď v segmentu kaprových prutů. Základ prutu je postaven na velmi pevném a kvalitním 30T semi-parabolickém blanku, který bez jakýchkoliv problémů zvládne i ty nejtěžší výzvy při výpravách za kapry. Navzdory své enormní síle zaujme velmi tenkým blankem, který se jistě řadí mezi nejtenčí v daném segmentu. Je proto až neuvěřitelné, jakou silovou rezervu v sobě dokáže ukrývat při tak tenkém průměru. Přispívá k tomu i 3K karbonové vinutí po celé délce, které výrazně zpevňuje celý prut a snižuje možnost mechanického přetížení. Kromě toho vinutí velmi efektně dotváří vizuál celku. Nirvana disponuje také kovovým kroužkem, označovaným jako PowerJoin, který minimalizuje možnost poškození blanku v místě spoje jednotlivých dílů. Ultra lehká a vysoce kvalitní SEAGUIDE očka, kterými je blank osazen ještě umocňují výjimečnost tohoto prutu a přispívají k jeho celkově velmi nízké hmotnosti. Naváděcí očko o průměru 50 mm (při délkách 300 a 360cm), umožňuje poslat vaši montáž při nahazování o několik metrů dále. K upevnění navijáku slouží luxusní, karbonové SeaGuide sedlo, které je na koncích doplněno PURE CORKovými prvky. Stejný materiál byl použit i na rozšířeném konci rukojeti, který umožňuje lepší úchop během nahazování. Při návrhu jsme však mysleli také na maximálně pohodlnou manipulaci s prutem. Tu usnadňuje FullShrink rukojeť v kombinaci s protiskluzovým ovinem. Díky takovému jedinečnému provedení bude prut vždy držet na svém místě, ať už bude ve vaší ruce nebo na vidličce. Matná decentní grafika už jen dotváří výjimečný design, díky kterému se NIRVANA stane doslova klenotem vaší výbavy. Model: 12ft/360cm/3lbs Počet dílů: 2 Průměr blanku nad rukojetí: 13,2mm Počet oček: 6 Transportní délka: 186cm Hmotnost: 378g Rukojeť: PowerWrap, S (chytapust.cz)

Podobné produkty ako Delphin Prut Nirvana CRP 360cm 3.0lb 2díl , Asap latexové rukavice s pudrem 100 ks xl (8590786225657)

Vitamin Station Rychlotest CRP C-reaktivní protein

Vitamin Station Rychlotest CRP C-reaktivní protein
Detail

Vitamin Station Rychlotest CRP C-reaktivní protein Zkontrolujte si doma, pohodlně hladinu CRP a tím rychle zjistíte, zda existuje nějaký druh zánětu nebo bakteriální infekce v těle! Mějte na paměti, že čím dřív odhalíte možný zánět nebo nemoc, tím pravděpodobněji se vyhnete závažným komplikacím. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako Vitamin Station Rychlotest CRP C-reaktivní protein , Narex ekv 31-qs (65404582) (65404582)

Veroval CRP domácí test pro zjištění bakteriální infekce

Veroval CRP domácí test pro zjištění bakteriální infekce
Detail

Veroval CRP domácí test je rychlý způsob jak zjistit bakteriální infekce při nachlazení. (drmax.cz)

Podobné produkty ako Veroval CRP domácí test pro zjištění bakteriální infekce , Unigloves-keeping you safe, nitrilové rukavice, 100ks, modré, xl (gs0035)

Narex EKV 21

Narex EKV 21
Detail

Vrtací kladivo narex EKV 21 je ideální například pro úpravy interiérů a práci na dekoracích panelových bytů. Unikátní příklepový systém SPEEDDRILL propojuje účinnost kladiva s rychlostí příklepové vrtačky. Ergonomické kompozitní držadlo s antivibračním kloubem CONTROLVIBRATIONSYSTEM absorbuje vibrace a snižuje jejich škodlivé vlivy. Výměna vrtáků je velmi snadná a rychlá díky upínací hlavě se systémem SDS-plus. Hlavní přednosti Vhodné pro drobné montáže a upevňovací techniku Pracovní režimy: příklepové vrtání, vrtání bez příklepu, alt. šroubování Držadlo s antivibračním kloubem Upínací hlava se systémem SDS-plus Rychloupínací sklíčidlo s přechodovým adaptérem pro vrtání bez příklepu Bezpečnostní kluzná spojka pro citlivé odpojení Pohodlné přídavné držadlo SOFTGRIP se stavěcím tlačítkem hloubkového dorazu Specifikace Napájecí napětí: 230 V Upínání: SDS-plus Jmenovitý příkon: 700 W Doporučený průměr vrtání v betonu: 4 - 12 mm Max. průměr vrtání Beton: 20 mm Zdivo: 20 mm Dřevo: 30 mm Ocel: 13 mm Max. průměr šroubování vrutu do dřeva: 8 mm Otáčky naprázdno: 0 - 3200 /min Údery naprázdno: 0 - 5000 /min Energie úderu: 2,3 J Upínací krk: 43 mm Hmotnost: 2,3 kg Obsah balení Vrtací kladivo Narex EKV 21 Přídavné držadlo SOFTGRIP Hloubkový doraz SDS-plus adaptér na závit 1/2"- 20 UNF Rychloupínací sklíčidlo 13 mm Přepravní kufr (patro.cz)

Podobné produkty ako Narex EKV 21 , Capital sports palm pro, modro-černé, vzpěračské rukavice, velikost xl

Vitamin Station Rychlotest CRP C-reaktivní protein 1 ks

Vitamin Station Rychlotest CRP C-reaktivní protein 1 ks
Detail

Samodiagnostický test na detekci C-reaktivního proteinu z krve vám poskytne výsledek již za 5 minut s přesností 97 %. (drmax.cz)

Podobné produkty ako Vitamin Station Rychlotest CRP C-reaktivní protein 1 ks

Capital Sports Nice Touch XL, sportovní rukavice, tréninkové rukavice, XL, syntetická kůže

Capital Sports Nice Touch XL, sportovní rukavice, tréninkové rukavice, XL, syntetická kůže
Detail

Tréninkové rukavice Capital Sports NiceTouch se stanou Vaším novým tréninkovým partnerem pro sportovní použití, jako pro fitness, silový trénink a cyklistiku.Jejich sportovní design zaujme navzájem sladěnými barvami a kvalitními materiály, vhodnými pro sport. Takže části dlaně jsou ze syntetické kůže, která poskytuje výrazně větší cit a zpětnou vazbu. Nabízí také účinnou ochranu proti puchýřům a může pomoci vyhnout se mozolům. Hřbet ruky je vyroben z prodyšného strečového směsového materiálu, který je ideální pro pohodlí při používání a plynulé pohyby. Kromě toho optimálně odvádí teplo a vlhkost pro zajištění příjemného klimatu ruky.Zesílená a polstrované plochy uchopení Vám pomohou při různých cvičeních a přinášejí sportovním rukavicím Capital Sports NiceTouch navíc delší životnost. (electronic-star.cz)

Podobné produkty ako Capital Sports Nice Touch XL, sportovní rukavice, tréninkové rukavice, XL, syntetická kůže , Behr neoprenove rukavice s fleecovou podsivkou icebehr titanium neopren velikost xl

Meinl MDG-XL XL Bubenické rukavice

Meinl MDG-XL XL Bubenické rukavice
Detail

Komfortní bubenické celoprstové rukavice. Kombinace pravé kůže a perforovanou textilie pro okamžité odvětrání potu na povrch rukavice. Upevnění pomocí pružného pásu se suchým zipem, barva černá, velikost XL A: 7,5 cm B: 10,5 cm C: 22 cm Země původu: Čína Velikost: XL (muziker.cz)

Podobné produkty ako Meinl MDG-XL XL Bubenické rukavice , Narex 00617131 vrták do betonu 14mm (0440049)

Meinl MDGFL-XL XL Bubenické rukavice

Meinl MDGFL-XL XL Bubenické rukavice
Detail

příslušenství, bicí: Komfortní bubenické polprsté rukavice. Kombinace pravé kůže a perforované textilie pro okamžité odvětrání potu na povrch rukavice. Upevnění pomocí pružného pásu se suchým zipem, barva černá, velikost XL (extra velké) A: 7,5 cm B: 10,5 cm C: 18 cm Země původu: Čína Velikost: XL (muziker.cz)

Podobné produkty ako Meinl MDGFL-XL XL Bubenické rukavice , Narex 00617141 vrták do dřeva 6mm (0541080)

Bruska úhlová 115mm 950W NAREX

Bruska úhlová 115mm 950W NAREX
Detail

Bruska úhlová 115mm 950W SLIMDESIGN motorová skříň s obvodem pouhých 188 mm pro perfektní ovládání a snadnou manipulaci výkonný 950W silný motor pro účinné řezání a broušení materiálů ochrana proti opětovnému zapnutí stroje při přerušení dodávky el. proudu optimalizovaný spínač s aretací stálého chodu větrací otvory se speciální mřížkou pro účinnější chlazení motoru a zamezení vniku hrubých nečistot pevný ochranný kryt pro vysoký stupeň ochrany uživatele plochá převodová skříň pro pohodlnou práci i na stísněných místech ergonomické přídavné držadlo pro jisté a bezpečné uchopení stroje flexibilnější práce a snadnější manipulace kolem obrobku díky 4 m dlouhému a robustnímu gumovému kabelu pohodlné přídavné držadlo SOFTGRIP Technické parametry: Napájecí napětí: 230 V Jmenovitý příkon: 950 W Max. O kotoučů: 115 mm Otáčky naprázdno: 11 000 /min Závit na vřetenu: M14 Hmotnost: 2,0 kg Rozsah dodávky: přídavné držadlo ochranný kryt pro broušení klíč na upínací matici příruba upínací matice kartonová krabice (torriacars.cz)

Podobné produkty ako Bruska úhlová 115mm 950W NAREX , Narex 00617139 vrták do dřeva 4mm (0541077)

Bruska úhlová 125mm 950W NAREX

Bruska úhlová 125mm 950W NAREX
Detail

Bruska úhlová 125mm 950W SLIMDESIGN motorová skříň s obvodem pouhých 188 mm pro perfektní ovládání a snadnou manipulaci výkonný 950W silný motor pro účinné řezání a broušení materiálů ochrana proti opětovnému zapnutí stroje při přerušení dodávky el. proudu optimalizovaný spínač s aretací stálého chodu větrací otvory se speciální mřížkou pro účinnější chlazení motoru a zamezení vniku hrubých nečistot pevný ochranný kryt pro vysoký stupeň ochrany uživatele plochá převodová skříň pro pohodlnou práci i na stísněných místech ergonomické přídavné držadlo pro jisté a bezpečné uchopení stroje flexibilnější práce a snadnější manipulace kolem obrobku díky 4 m dlouhému a robustnímu gumovému kabelu pohodlné přídavné držadlo SOFTGRIP Parametry: Napájecí napětí: 230 V Jmenovitý příkon: 950 W Max. O kotoučů: 125 mm Otáčky naprázdno: 11 000 /min Závit na vřetenu: M14 Hmotnost: 2,0 kg Součást dodávky: přídavné držadlo ochranný kryt pro broušení klíč na upínací matici příruba upínací matice kartonová krabice (torriacars.cz)

Podobné produkty ako Bruska úhlová 125mm 950W NAREX , Narex 00617122 vrták do betonu 5mm (0440053)

Narex Rázový utahovák ESR 500

Detail

Rázový utahovák vhodný i pro náročnější utahování pro dlouhotrvající výdrž spojovaných částí. Maximální kroutící moment o 570 Nm. Funkce pravého i levého chodu. Vhodný pro upínací hlavice M10 až M22. narex ESR 500 Rázový utahovák 470 W je dodáván v plastovém kufříku společně s hákem k zavěšení. (mall.cz)

Podobné produkty ako Narex Rázový utahovák ESR 500 , Narex 00617140 vrták do dřeva 5mm (0541079)

Narex sada 8 ks 443000718

Detail

Oboustranné očkoploché stranové palcové klíče DIN 3113 na metrické matice ve vinylovém pouzdře. Dvanáctihranné očko je vyhnuté o 15 °. Vykované z vysoce jakostní chromvanadové oceli. (mall.cz)

Podobné produkty ako Narex sada 8 ks 443000718 , Narex 00617120 vrták do betonu 3mm (0440050)

Narex vrtací kladivo EKV 21

Detail

Vrtací kladivo podporující upínací standard SDS-Plus. Příklepový systém Speedrill s intenzitou až 5000 úderů za minutu. Napájeno prostřednictvím elektrické sítě při 230 V. Režim příklepového vrtání, vrtání bez příklepu a šroubování. narex EKV 21 Vrtací kladivo 700 W 2,3J je opatřeno bezpečnostní spojkou k snadnému odpojení. (mall.cz)

Podobné produkty ako Narex vrtací kladivo EKV 21 , Narex 00617152 vrták do dřeva 18mm (0541069)

Narex Rázový utahovák ESR 800

Detail

Rázový utahovák vhodný i pro náročnější utahování pro dlouhotrvající výdrž spojovaných částí. Maximální kroutící moment o 1100 Nm. Funkce pravého i levého chodu. Vhodný pro upínací hlavice M12 až M30. narex ESR 800 Rázový utahovák 500 W je dodáván v plastovém kufříku společně s hákem k zavěšení. (mall.cz)

Podobné produkty ako Narex Rázový utahovák ESR 800 , Narex uhlova bruska ebu 125 14 c

Fitforce FITNESS RUKAVICE Rukavice na fitness, černá, velikost XL

Fitforce FITNESS RUKAVICE Rukavice na fitness, černá, velikost XL
Detail

rukavice do posilovny Fitforce ochrání Vaše ruce před mozoly a prokluzem činky vlivem zpocených dlaní. (sportisimo.cz)

Podobné produkty ako Fitforce FITNESS RUKAVICE Rukavice na fitness, černá, velikost XL , Hokejove rukavice hokej

Gelové rukavice Badboy XL

Gelové rukavice Badboy XL
Detail

Gelové rukavice Badboy Tyto rukavice jsou určené pro domácí i tréninkové použití. Materiál vnitřní: gelová výplň Materiál vnější: neopren se suchým zipem Barva: černá (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Gelové rukavice Badboy XL , Panske kozene rukavice

STARLING rukavice latexové - XL

STARLING rukavice latexové - XL
Detail

Latexové rukavice s velurem uvnitř a protiskluzovou úpravou na dlani a na prstech. (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako STARLING rukavice latexové - XL , Boxerské rukavice fighter

RAIL nepudrované rukavice - XL

RAIL nepudrované rukavice - XL
Detail

Jednorázové vinylové nepudrované rukavice vhodné pro krátkodobý styk s netukovými potravinami. (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako RAIL nepudrované rukavice - XL , Fotbalové rukavice adidas

RAIL pudrované rukavice - XL

RAIL pudrované rukavice - XL
Detail

Jednorázové vinylové pudrované rukavice vhodné pro krátkodobý styk s netukovými potravinami. (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako RAIL pudrované rukavice - XL , Rukavice na pytel

Rumpol rukavice neopren - xl

Rukavice fitnes 6039 - XL

Rukavice fitnes 6039 - XL
Detail

rukavice FITNESS 6039 Performance AIR system, skvělé rukavice do posilovny. (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Rukavice fitnes 6039 - XL , Weber rukavice premium (6472)

Aku rázový utahovák (139 Nm) NAREX

Aku rázový utahovák (139 Nm) NAREX
Detail

Aku rázový utahovák (139 Nm) Ideální řešení pro dotahování metrických šroubů, montáže samořeznými šrouby, samovrtnými šrouby a vruty do dřeva kompaktní PLUG-IN design (s baterií v držadle) pro nízkou hmotnost a nejlepší pracovní dosah nejnovější sestava A+++ článků narex Li-Ion 4 V přináší až o 30 % více výkonu automatický LED indikátor "SEMAFOR" indikuje aktuální stav kapacity akumulátoru a varovná hlášení o nízkém napětí, přetížení, přehřátí a poruše kompaktní přechodový adaptér AD S38/HEX s HEX upínáním pro šroubování a vrtání jako součást dodávky automatické LED světlo pro osvětlení pracovního prostoru Technické parametry: Napájecí napětí: 12,0 V Kapacita akumulátoru: 2,0 Ah Otáčky naprázdno: 0-2 400 /min Údery naprázdno: 0-3 100 /min Max. dotahovací moment: 139 Nm Rozsah použití: M4-M12 Max. O vrtání: Ocel-6 mm, Dřevo-12 mm Upínání: 3/8" Nabíjecí čas akumulátoru: 25 min Hmotnost bez akumulátoru: 0,78 kg Hmotnost včetně akumulátoru (typ): 0,95 kg Rozsah dodávky: základní stroj ASR 120-S přechodový adaptér AD S38/HEX 2× akumulátor Li-Ion AP 202 (2,0 Ah) univerzální nabíječka ANU 1220 přepravní kufr (torriacars.cz)

Podobné produkty ako Aku rázový utahovák (139 Nm) NAREX

Kladivo vrtací 700W SDS-plus NAREX

Kladivo vrtací 700W SDS-plus NAREX
Detail

Kladivo vrtací 700W SDS-plus ideální pro interiéry a dekorace panelových bytů vhodné pro drobné montáže a upevňovací techniku unikátní příklepový systém SPEEDDRILL propojuje účinnost kladiva s rychlostí příklepové vrtačky pracovní režimy: příklepové vrtání, vrtání bez příklepu, alt. šroubování ergonomické kompozitní držadlo s antivibračním kloubem CONTROLVIBRATIONSYSTEM absorbuje vibrace a snižuje jejich škodlivé vlivy rychlá a pohodlná výměna vrtáků díky upínací hlavě se systémem SDS-plus rychloupínací sklíčidlo s přechodovým adaptérem pro vrtání bez příklepu bezpečnostní kluzná spojka pro citlivé odpojení pohodlné přídavné držadlo SOFTGRIP se stavěcím tlačítkem hloubkového dorazu Technické parametry: Napájecí napětí: 230 V Upínání: SDS-plus Jmenovitý příkon: 700 W Doporučený O vrtání v betonu: 4-12 mm Max. průměr vrtání: Beton 20 mm Max. průměr vrtání: Zdivo 20 mm Max. průměr vrtání: Dřevo 30 mm Max. průměr vrtání: Ocel 13 mm Max. průměr šroubování vrutu do dřeva: 8 mm Otáčky naprázdno: 0-3200 /min Údery naprázdno: 0-5000 /min Energie úderu: 2,3 J Upínací krk: 43 mm Hmotnost: 2,3 kg Rozsah dodávky: přídavné držadlo SOFTGRIP hloubkový doraz SDS-plus adaptér na závit 1/2"- 20 UNF rychloupínací sklíčidlo 13 mm přepravní kufr (torriacars.cz)

Podobné produkty ako Kladivo vrtací 700W SDS-plus NAREX

Narex kombinované kladivo EKK 31-QS

Detail

Kombinovaná verze kladiva pro instalatéry a zedníky. Osazeno motorem o výkonu 850 W. Energie úderu o 4 J při počtu až 5000 příklepů za minutu. Podpora upínacího systému SDS-Plus. Napájení skrze síť o 230 V. narex EKK 31-QS Kombinované kladivo je dodáváno s řadou příslušenství v praktickém přepravním kufříku. (mall.cz)

Podobné produkty ako Narex kombinované kladivo EKK 31-QS

Narex vrtací kladivo EKV 21 - rozbaleno

Detail

Vrtací kladivo podporující upínací standard SDS-Plus. Příklepový systém Speedrill s intenzitou až 5000 úderů za minutu. Napájeno prostřednictvím elektrické sítě při 230 V. Režim příklepového vrtání, vrtání bez příklepu a šroubování. narex EKV 21 Vrtací kladivo 700 W 2,3J je opatřeno bezpečnostní spojkou k snadnému odpojení. (mall.cz)

Podobné produkty ako Narex vrtací kladivo EKV 21 - rozbaleno

Narex Pilový kotouč 185mm Z36T 65406046

Detail

Pilový kotouč narex pro pily EPK 18 a CPK 65. Hladký řez. Použití na multiplex, měkké i tvrdé dřevo, MDF, překližka, laminát. (mall.cz)

Podobné produkty ako Narex Pilový kotouč 185mm Z36T 65406046

Ráčna 3/8" 90z, NAREX 443001374

Ráčna 3/8" 90z, NAREX 443001374
Detail

Ráčna 3/8" 90z, narex, 443001374 (torriacars.cz)

Podobné produkty ako Ráčna 3/8" 90z, NAREX 443001374

Ráčna 1/2" 90z, NAREX 443001375

Ráčna 1/2" 90z, NAREX 443001375
Detail

Ráčna 1/2" 90z, narex, 443001375 (torriacars.cz)

Podobné produkty ako Ráčna 1/2" 90z, NAREX 443001375

Narex Sada klíčů 8dílná vinyl (443000581)

Detail

Oboustranné otevřené stranové klíče DIN 895 na metrické matice ve vinylovém pouzdře. Ústí klíče je vykloněné o 15° od osy těla klíče. Klíče jsou vykované z kvalitní uhlíkové oceli. (mall.cz)

Podobné produkty ako Narex Sada klíčů 8dílná vinyl (443000581)

Narex Sada klíčů 12dílná 895.512 (443000582)

Detail

Oboustranné otevřené stranové klíče DIN 895 na metrické matice ve vynilovém pouzdře. Ústí klíče je vykloněno o 15 ° od osy těla klíče. Vykované z kvalitní uhlíkové oceli. (mall.cz)

Podobné produkty ako Narex Sada klíčů 12dílná 895.512 (443000582)

Narex Sada mikro bitů 26dílů (443000902)

Detail

25 dílná sada mikro bitů 25 mm 5/32" (E4).Bity jsou barevně odlišeny a tím je usnadněno hledání. (mall.cz)

Podobné produkty ako Narex Sada mikro bitů 26dílů (443000902)

Narex Pilový kotouč 185mm Z48T 65406047

Detail

Pilový kotouč narex pro pily EPK 18 a CPK 65. Velmi hladký řez. Použití na multiplex, měkké i tvrdé dřevo, MDF, překližka, kuchyňská pracovní deska. (mall.cz)

Podobné produkty ako Narex Pilový kotouč 185mm Z48T 65406047

NAREX EKV 31-QS (65404582) (65404582)

NAREX EKV 31-QS (65404582) (65404582)
Detail

Kombinované kladivo - s mechanickým příklepem, výkon 850 W, SDS Plus upínání, maximální otáčky 1500 ot/min, 5000 úderů/min, síla úderu až 4 J, hmotnost 3,6 kg Každý pořádný kutil ke své práci potřebuje i pořádné nářadí. Mezi takové se řadí i kombinované kladivo EKK 31 od společnosti narex. Určeno je pro instalace a montáže, ale dokonale pomůže i při bourání. Kladivo s příkonem 850 W je vybaveno opravdu robustní zalomenou převodovou skříní, vyrobenou z hliníkového tlakového odlitku pro maximální tuhost celé konstrukce. Zaručena je tak maximální životnost celého kladiva. Velkou předností produktu je možnost rychlé výměny hlav pomocí řešení QUICKSYSTEM, jež oceníte při přestavbě kladiva na vrtačku. Toto kombinované kladivo je schopno vyvinout až 1 500 otáček za minutu s kadencí 5 000 za minutu. Zaručeno tak máte o bezproblémové vrtání či sekání i do velmi tvrdých materiálů. Klíčové vlastnosti kombinovaného kladiva Narex EKK 31Multifunkční... (alza.cz)

Podobné produkty ako NAREX EKV 31-QS (65404582) (65404582)

Behr rukavice neopren-velikost xl

Behr rukavice neopren-velikost xl
Detail

Behr rukavice Neopren-Velikost XL (parys.cz)

Podobné produkty ako Behr rukavice neopren-velikost xl

rukavice polstrované, velikost XL/11"

rukavice polstrované, velikost XL/11"
Detail

zpevněné dlaně s vycpávkami a větrací otvory na boční straně prstůpružná manžeta se zavíráním na suchý zip pro stabilní polohu rukavic na rucehřbet rukavic a vnější strana prstů z pružného, odolného a prodyšného materiálu SPANDEX (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako rukavice polstrované, velikost XL/11"

XXtreme, sportovní rukavice power XL

XXtreme, sportovní rukavice power XL
Detail

Kvalitní sportovní rukavice vhodné nejen do posilovny, ale například i na kolo. Rukavice mají na hřbetě látkový úplet zajišťující odvětrávání. V oblasti dlaně je umístěna speciální výplň přinášející větší pohodlí i pevnost úchopu. Kvalitní zapínání na suchý zip je rychlé a účinné. - Speciální odvětrávání - Extra měkké kožené rukavice s vyztuženými stehy - Vhodné pro více sportů (kulturistika, cyklistika...) - Rychlé a pevné zapnutí pomocí suchého zipu - Rukavice je možné podrobit mechanickému praní a poté nechat uschnout (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako XXtreme, sportovní rukavice power XL

Fitness rukavice HIGH IMPACT XL

Fitness rukavice HIGH IMPACT XL
Detail

Fitness rukavice z vysoce kvalitní kůže. Dvojité prošití, poutko na zápěstí pro extra stabilitu. Díky elastickému nylonu perfektně padnou a jsou dobře prodyšné. Velikost: XL  (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Fitness rukavice HIGH IMPACT XL

MMA rukavice SportKO PD4 XL

MMA rukavice SportKO PD4  XL
Detail

rukavice s otevřenými prsty pro kontaktní bojové sporty, syntetická kůže, široká manžeta na suchý zip pro dokonalou fixaci zápěstí.. MMA rukavice SportKO PD4 jsou rukavice s otevřenými prsty, které umožňují nejen údery, ale i uchopení soupeře. Proto jsou vhodné pro MMA a další kontaktní bojové sporty, kde se úchopy a chvaty využívají. Jsou vyrobeny z kvalitní syntetické kůže, která zaručuje dlouhou životnost. Dostatečnou ochranu kloubů zajišťuje výplň z latexu a polyuretanové pěny. Pomocí široké manžety se suchým zipem rukavice pevně zajistíte a dokonale zafixujete zápěstí. MMA rukavice SportKO PD4 skvěle ochrání ruku a díky husté bavlněné tkanině na vnitřní straně jsou i velmi pohodlné k nošení.Technický popis: rukavice s otevřenými prsty vhodné pro údery i úchopy výborná absorpce úderů pevná fixace zápěstí širokou manžetou na suchý zip materiál: syntetická kůže materiál výplně: latex, polyuretanová pěna vnitřní materiál: bavlna Velikostní tabulka (rozměry rukavic): Šířka rukavice (cm) Délka po zápěstí (cm) Celková délka (cm) M 10,5 14 18 L 12 15 18 XL 13 16 20 (insportline.cz)

Podobné produkty ako MMA rukavice SportKO PD4 XL

MMA rukavice Shindo Sport XL

MMA rukavice Shindo Sport  XL
Detail

Základní výbava MMA, chrání zápěstí i prsty, větrání na dlani rukavice, měkčený váleček pod prsty pro lepší sevření dlaně.. MMA rukavice Shindo Sport patří do základního vybavení každého, kdo se chce věnovat smíšeným bojovým uměním (Mixed Martial Arts). Rukavice mají měkké polstrování a chrání tak dokonale celé zápěstí. Na spodní straně rukavic jsou větrací otvory, aby byla dlaň stále v prodyšné atmosféře. Díky zpevněným stehům si rukavice zachovají svůj tvar i při tvrdých nárazech. Na vnitřní straně rukavice je pod prsty po celé délce měkčený váleček, který umožňuje lépe sevřít pěst při úderu. Vysoká manžeta s gumičkou zajišťují snadné a správné uchycení na ruce. Díky těmto vlastnostem jsou MMA rukavice Shindo Sport oblíbenou volbou zápasníků smíšených bojových umění.Technický popis: rukavice pro smíšená bojová umění (MMA) polstrování chrání zápěstí i jednotlivé prsty větrání na spodní straně rukavic materiál: syntetická kůže (insportline.cz)

Podobné produkty ako MMA rukavice Shindo Sport XL

MMA rukavice SportKO PK4 XL

MMA rukavice SportKO PK4  XL
Detail

rukavice s otevřenými prsty pro kontaktní bojové sporty, pravá kůže, široká manžeta na suchý zip pro dokonalou fixaci zápěstí.. MMA rukavice SportKO PK4 jsou rukavice s otevřenými prsty, které umožňují nejen údery, ale i uchopení soupeře. Proto jsou vhodné pro MMA a další kontaktní bojové sporty, kde se úchopy a chvaty využívají. Jsou vyrobeny z pravé kůže, která zaručuje dlouhou životnost. Dostatečnou ochranu kloubů zajišťuje výplň z latexu a polyuretanové pěny. Pomocí široké manžety se suchým zipem rukavice pevně zajistíte a dokonale zafixujete zápěstí. MMA rukavice SportKO PK4 skvěle ochrání ruku a díky husté bavlněné tkanině na vnitřní straně jsou i velmi pohodlné k nošení.Technický popis: rukavice s otevřenými prsty z pravé kůže vhodné pro údery i úchopy výborná absorpce úderů pevná fixace zápěstí širokou manžetou na suchý zip materiál: pravá kůže materiál výplně: latex, polyuretanová pěna vnitřní materiál: bavlna Velikostní tabulka (rozměry rukavic): Šířka rukavice (cm) Délka po zápěstí (cm) Celková délka (cm) M 11 15 19 L 12 15 19 XL 13 16 21 (insportline.cz)

Podobné produkty ako MMA rukavice SportKO PK4 XL

MMA rukavice SportKO PD5 XL

MMA rukavice SportKO PD5  XL
Detail

rukavice s otevřenými prsty pro kontaktní bojové sporty, syntetická kůže, ideálně tvarovaná výplň, široká manžeta na suchý zip pro dokonalou fixaci zápěstí.. MMA rukavice SportKO PD5 jsou rukavice s otevřenými prsty, které umožňují nejen údery, ale i uchopení soupeře. Proto jsou vhodné pro MMA a další kontaktní bojové sporty, kde se úchopy a chvaty využívají. Jsou vyrobeny z kvalitní syntetické kůže, která zaručuje dlouhou životnost. Dostatečnou ochranu kloubů zajišťuje výplň z latexu a polyuretanové pěny. Výplň je ideálně tvarovaná, takže nijak neomezuje v pohybu. Pomocí široké manžety se suchým zipem rukavice pevně zajistíte a dokonale zafixujete zápěstí. MMA rukavice SportKO PD5 skvěle ochrání ruku a díky husté bavlněné tkanině na vnitřní straně jsou i velmi pohodlné k nošení. Výřez v oblasti dlaně minimalizuje nepříjemné pocení.Technický popis: rukavice s otevřenými prsty vhodné pro údery i úchopy výborná absorpce úderů ideálně tvarovaná výplň výřez v oblasti dlaně zabraňuje pocení pevná fixace zápěstí širokou manžetou na suchý zip materiál: syntetická kůže materiál výplně: latex, polyuretanová pěna vnitřní materiál: bavlna Velikostní tabulka (rozměry rukavic): Šířka rukavice (cm) Délka po zápěstí (cm) Celková délka (cm) L 11,5 15 23 XL 12,5 16 23,5 (insportline.cz)

Podobné produkty ako MMA rukavice SportKO PD5 XL
Capital Sports Nice Touch XL, sportovní rukavice, tréninkové rukavice, XL, syntetická kůže, BLAUPUNKT CRP 7WH (CRP7WH), Stormred Fitness rukavice L/XL (LS3077), Stormred Fitness rukavice PRO L/XL (LS3060), HEVIK voděodolné návleky na rukavice XL (HCW100XL), VS Rychlotest CRP C-reaktivní protein, gymbeam fitness rukavice dexter black blue velikost xl, narex 29 bit box 65404059, ASAP Latexové rukavice s pudrem 100 ks XL (8590786225657), NAREX EKV 31-QS (65404582) (65404582), UNIGLOVES-Keeping You Safe, Nitrilové rukavice, 100ks, modré, XL (GS0035), Capital Sports Palm PRO, modro-černé, vzpěračské rukavice, velikost XL, behr neoprenove rukavice s fleecovou podsivkou icebehr titanium neopren velikost xl, NAREX 00617131 Vrták do betonu 14mm (0440049), NAREX 00617141 Vrták do dřeva 6mm (0541080), NAREX 00617139 Vrták do dřeva 4mm (0541077), NAREX 00617122 Vrták do betonu 5mm (0440053), NAREX 00617140 Vrták do dřeva 5mm (0541079), NAREX 00617120 Vrták do betonu 3mm (0440050), NAREX 00617152 Vrták do dřeva 18mm (0541069), narex uhlova bruska ebu 125 14 c, hokejove rukavice hokej, panske kozene rukavice, boxerské rukavice fighter, fotbalové rukavice adidas, rukavice na pytel, Top Light 6502/40/CRP/LED - Koupelnové svítidlo LED/18W/230V IP44 (66862), Weber rukavice Premium (6472)