Mount & blade: warband - napoleonic wars (60656)

Produkt Mount & blade: warband - napoleonic wars (60656) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Mount & blade: warband - napoleonic wars (60656) upraviť a produkt hľadať znova.

Mount & Blade: Warband - Napoleonic Wars (60656)

Mount & Blade: Warband - Napoleonic Wars (60656)
Detail

Herní doplněk - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Akční a RPG Napoleonic Wars multiplayerový stahovatelný datadisk pro Mount & Blade: Warband, který mapuje poslední léta boje Francouzské říše za nadvládu v západní Evropě na začátku 19. století. Zažijte napětí napoleonských bitev na vlastní kůži - zúčastněte se invaze Rusů nebo bojujte v první linii u Waterloo! Postavte se na stranu jedné z pěti největších Evropských mocností tehdejší doby a hrajte za jednu z více než 220 unikátních jednotek. Bojujte na bojištích po celé Evropě v jedné z nejpřesnějších a nejdetailnějších napoleonských válečných her, jaké kdy vznikly.Klíčové vlastnostiPřesně ztvárněné zbraně, uniformy a prostředí ze začátku 19. stoletíObrovské multiplayerové bitvy až 200 hráčůPět národů s více než 220 unikátními jednotkami, za které můžete hrátŠiroká nabídka dělostřeleckých jednotek od polních děl až po moždíře schopné střílet různé typy střeliva jako... (alza.cz)

Podobné produkty ako Mount & Blade: Warband - Napoleonic Wars (60656) , Mount and blade ii: bannerlord (4020628695859)

Mount & Blade: Warband (60654)

Mount & Blade: Warband (60654)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční a RPG, Mount & Blade: Warband je netrpělivě očekávaný samostatný datadisk pro hru, která přivedla k životu středověká bojiště i s realistickými jízdními souboji a detailním bojovým systémem.VypnutoMount & Blade: Warband je netrpělivě očekávaný samostatný datadisk pro hru, která přivedla k životu středověká bojiště i s realistickými jízdními souboji a detailním bojovým systémem. V zemi rozervané na kusy neustálou válkou, je na čase poskládat vaši vlastní skupinu drsných válečníků a vrhnout se do boje. Veďte vaše muže do nespočetných bitev, rozšiřujte vaše království a nárokujte si tu nejvyšší kořist: trůn Caldarie!Klíčové vlastnostiPřepracovaná grafika: Přidána podpora pro for HDR, FSAA, depth of field, soft particles, tone mapping a spoustu dalších efektů.Nové modely s podrobnějšími detaily a s vysokou kvalitou textur.Multiplayerové bitvy až pro 64 hráčů. Obsahuje... (alza.cz)

Podobné produkty ako Mount & Blade: Warband (60654) , Mount and blade ii: bannerlord - ps4 (4020628699321)

Mount & Blade: Warband - Viking Conquest Reforged Edition (84644)

Mount & Blade: Warband - Viking Conquest Reforged Edition (84644)
Detail

Herní doplněk - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Akční a RPG Představujeme Viking Conquest, DLC pro Mount & Blade Warband, od tvůrců populární modifikace Brytenwalda! Toto single i multiplayerové DLC přináší do Mount & Blade historickou Británii z dob temna, doprovázenou autentickými sceneriemi a kulturou. VypnutoPředstavujeme Viking Conquest, DLC pro Mount & Blade Warband, od tvůrců populární modifikace Brytenwalda! Toto single i multiplayerové DLC přináší do Mount & Blade historickou Británii z dob temna, doprovázenou autentickými sceneriemi a kulturou. DLC obsahuje příběhový režim s komplexním příběhem, kde mají vaše volby i svoje následky, a také standardní sandbox režim v úplně novém prostředí a s rozšířenými možnostmi a ovládáním. Online bitvy získávají nový náboj díky speciálním režimům jako Coastal Assault a Warlord. Ponořte se do nového příběhu, zasazeného do záhadného a temného Irska, získejte psího... (alza.cz)

Podobné produkty ako Mount & Blade: Warband - Viking Conquest Reforged Edition (84644) , Blade trilogy: blade + blade 2 + blade: trinity - (3bd) - blu-ray (w02750)

Mount & Blade (60653)

Mount & Blade (60653)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční a RPG, Caldaria je země sužovaná válkou, nabízející obrovská bohatství, ale také velká nebezpečí pro dobrodruhy a žoldáky, kteří sem proudí, aby její půdu zbrotili vlastní krví. Díky odvaze a dobrému meči se i cizinec může proslavit jako bojovník.VypnutoCaldaria je země sužovaná válkou, nabízející obrovská bohatství, ale také velká nebezpečí pro dobrodruhy a žoldáky, kteří sem proudí, aby její půdu zbrotili vlastní krví. Díky odvaze a dobrému meči se i cizinec může proslavit jako bojovník.Klíčové vlastnostinaprostá volnost při hraní: můžete jít, kam se vám zlíbí, včetně vesnic, hradů a městúžasně zpracované boje z koňského sedlavelmi pokročilý a intuitivní systém boje s mečembojujte z koňského sedla nebo bez koně s použitím široké nabídky středověkých zbraní, každé s unikátními charakteristikamimůžete být cokoliv od samotářského dobrodruha až po velitele celé armády nebo... (alza.cz)

Podobné produkty ako Mount & Blade (60653) , Trefl dřevěná čajová souprava s dezertem (60656)

PS4 hra Mount & Blade II: Bannerlord

PS4 hra Mount & Blade II: Bannerlord
Detail

Rohy dují, vrány se slétají. Říše je rozervaná občanskou válkou. Za hranicemi vznikají nová království. Popadněte meč, navlékněte zbroj, povolejte stoupence a vyrazte kupředu za vítězstvím a slávou na bojišti Calradie. Upevněte svou vládu a vytvořte nový svět z popela toho starého. Mount & Blade II: Bannerlord je velmi očekávané pokračování úspěšné středověké bojové simulace a hry na hrdiny Mount & Blade: Warband. Hra je zasazená do období před 200 lety a rozšiřuje detailní soubojový systém i svět Calradie. Bombardujte horské pevnosti pomocí obléhacích strojů, vybudujte tajnou zločineckou říši v zapadlých městských uličkách nebo se vrhněte do chaotických bitev v rámci výpravy za mocí. Strategické / akční RPG Zkoumejte, podnikejte nájezdy a dobývejte po celém rozsáhlém kontinentu Calradie a dělejte si v průběhu hry přátele i nepřátele. Dejte dohromady vlastní armádu a veďte ji do boje, velte svým vojákům v bitevní vřavě a bojujte po jejich boku. Sandboxová kampaň pro jednoho hráče Hrajte po svém! Naplánujte si vlastní cestu k moci v dynamickém sandboxovém dobrodružství, kde žádné dva průchody hrou nejsou stejné. Rozsáhlý editor postavy a systém rozvoje Vytvořte si vlastní postavu a rozvíjejte ji podle svého herního stylu. Vylepšujte si schopnosti pomocí praktických úkonů a získejte přístup k celé řadě perků, které představují vaše mistrovství v daném oboru. Realistická ekonomika Sledujte, jak se mění dostupnost zboží v simulované feudální ekonomice, kde cena všeho od kadidel po válečné koně plynule reaguje na nabídku a poptávku. Obraťte anarchii ve svůj prospěch tak, že jako první dovezete obilí do hladovějícího města po obléhání nebo znovu otevřete obchodní cestu, na které řádí bandité. Herní režimy pro více hráčů Prověřte svou taktickou zdatnost a bojové schopnosti proti hráčům z celého světa v celé řadě různých herních režimů pro více hráčů – od malých potyček až po obrovská epická obléhání se stovkami účastníků. Směrový bojový systém založený na schopnostech Porážejte nepřátele pomocí sofistikovaného a intuitivního soubojového systému, který se snadno naučíte, ale těžko ovládnete. Strhující bitvy Vyrazte na bojiště a užijte si brutální středověké souboje z pohledu první nebo třetí osoby se stovkami jednotek na obrazovce, přičemž každá se řídí vlastní propracovanou umělou inteligencí. Rozsáhlé možnosti modifikací Upravte si herní zážitek a užijte si zcela nové dobrodružství z vlastní tvorby. Engine a nástroje použité pro vývoj Mount & Blade II: Bannerlord jsou volně dostupné pro komunitu, takže tvůrci modifikací mohou vytvořit vlastní interpretaci Calradie a vlastní světy! (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako PS4 hra Mount & Blade II: Bannerlord

PS5 hra Mount & Blade II: Bannerlord

PS5 hra Mount & Blade II: Bannerlord
Detail

Rohy dují, vrány se slétají. Říše je rozervaná občanskou válkou. Za hranicemi vznikají nová království. Popadněte meč, navlékněte zbroj, povolejte stoupence a vyrazte kupředu za vítězstvím a slávou na bojišti Calradie. Upevněte svou vládu a vytvořte nový svět z popela toho starého. Mount & Blade II: Bannerlord je velmi očekávané pokračování úspěšné středověké bojové simulace a hry na hrdiny Mount & Blade: Warband. Hra je zasazená do období před 200 lety a rozšiřuje detailní soubojový systém i svět Calradie. Bombardujte horské pevnosti pomocí obléhacích strojů, vybudujte tajnou zločineckou říši v zapadlých městských uličkách nebo se vrhněte do chaotických bitev v rámci výpravy za mocí. Strategické / akční RPG Zkoumejte, podnikejte nájezdy a dobývejte po celém rozsáhlém kontinentu Calradie a dělejte si v průběhu hry přátele i nepřátele. Dejte dohromady vlastní armádu a veďte ji do boje, velte svým vojákům v bitevní vřavě a bojujte po jejich boku. Sandboxová kampaň pro jednoho hráče Hrajte po svém! Naplánujte si vlastní cestu k moci v dynamickém sandboxovém dobrodružství, kde žádné dva průchody hrou nejsou stejné. Rozsáhlý editor postavy a systém rozvoje Vytvořte si vlastní postavu a rozvíjejte ji podle svého herního stylu. Vylepšujte si schopnosti pomocí praktických úkonů a získejte přístup k celé řadě perků, které představují vaše mistrovství v daném oboru. Realistická ekonomika Sledujte, jak se mění dostupnost zboží v simulované feudální ekonomice, kde cena všeho od kadidel po válečné koně plynule reaguje na nabídku a poptávku. Obraťte anarchii ve svůj prospěch tak, že jako první dovezete obilí do hladovějícího města po obléhání nebo znovu otevřete obchodní cestu, na které řádí bandité. Herní režimy pro více hráčů Prověřte svou taktickou zdatnost a bojové schopnosti proti hráčům z celého světa v celé řadě různých herních režimů pro více hráčů – od malých potyček až po obrovská epická obléhání se stovkami účastníků. Směrový bojový systém založený na schopnostech Porážejte nepřátele pomocí sofistikovaného a intuitivního soubojového systému, který se snadno naučíte, ale těžko ovládnete. Strhující bitvy Vyrazte na bojiště a užijte si brutální středověké souboje z pohledu první nebo třetí osoby se stovkami jednotek na obrazovce, přičemž každá se řídí vlastní propracovanou umělou inteligencí. Rozsáhlé možnosti modifikací Upravte si herní zážitek a užijte si zcela nové dobrodružství z vlastní tvorby. Engine a nástroje použité pro vývoj Mount & Blade II: Bannerlord jsou volně dostupné pro komunitu, takže tvůrci modifikací mohou vytvořit vlastní interpretaci Calradie a vlastní světy! (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako PS5 hra Mount & Blade II: Bannerlord , Blade runner (9788025723494)

PC hra Mount & Blade II: Bannerlord

PC hra Mount & Blade II: Bannerlord
Detail

Rohy dují, vrány se slétají. Říše je rozervaná občanskou válkou. Za hranicemi vznikají nová království. Popadněte meč, navlékněte zbroj, povolejte stoupence a vyrazte kupředu za vítězstvím a slávou na bojišti Calradie. Upevněte svou vládu a vytvořte nový svět z popela toho starého. Mount & Blade II: Bannerlord je velmi očekávané pokračování úspěšné středověké bojové simulace a hry na hrdiny Mount & Blade: Warband. Hra je zasazená do období před 200 lety a rozšiřuje detailní soubojový systém i svět Calradie. Bombardujte horské pevnosti pomocí obléhacích strojů, vybudujte tajnou zločineckou říši v zapadlých městských uličkách nebo se vrhněte do chaotických bitev v rámci výpravy za mocí. Strategické / akční RPG Zkoumejte, podnikejte nájezdy a dobývejte po celém rozsáhlém kontinentu Calradie a dělejte si v průběhu hry přátele i nepřátele. Dejte dohromady vlastní armádu a veďte ji do boje, velte svým vojákům v bitevní vřavě a bojujte po jejich boku. Sandboxová kampaň pro jednoho hráče Hrajte po svém! Naplánujte si vlastní cestu k moci v dynamickém sandboxovém dobrodružství, kde žádné dva průchody hrou nejsou stejné. Rozsáhlý editor postavy a systém rozvoje Vytvořte si vlastní postavu a rozvíjejte ji podle svého herního stylu. Vylepšujte si schopnosti pomocí praktických úkonů a získejte přístup k celé řadě perků, které představují vaše mistrovství v daném oboru. Realistická ekonomika Sledujte, jak se mění dostupnost zboží v simulované feudální ekonomice, kde cena všeho od kadidel po válečné koně plynule reaguje na nabídku a poptávku. Obraťte anarchii ve svůj prospěch tak, že jako první dovezete obilí do hladovějícího města po obléhání nebo znovu otevřete obchodní cestu, na které řádí bandité. Herní režimy pro více hráčů Prověřte svou taktickou zdatnost a bojové schopnosti proti hráčům z celého světa v celé řadě různých herních režimů pro více hráčů – od malých potyček až po obrovská epická obléhání se stovkami účastníků. Směrový bojový systém založený na schopnostech Porážejte nepřátele pomocí sofistikovaného a intuitivního soubojového systému, který se snadno naučíte, ale těžko ovládnete. Strhující bitvy Vyrazte na bojiště a užijte si brutální středověké souboje z pohledu první nebo třetí osoby se stovkami jednotek na obrazovce, přičemž každá se řídí vlastní propracovanou umělou inteligencí. Rozsáhlé možnosti modifikací Upravte si herní zážitek a užijte si zcela nové dobrodružství z vlastní tvorby. Engine a nástroje použité pro vývoj Mount & Blade II: Bannerlord jsou volně dostupné pro komunitu, takže tvůrci modifikací mohou vytvořit vlastní interpretaci Calradie a vlastní světy! (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako PC hra Mount & Blade II: Bannerlord , Myphone hammer blade 3 černá (smartphone hammer blade 3)

Mount & Blade: With Fire and Sword (60655)

Mount & Blade: With Fire and Sword (60655)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční a RPG, Vyberte si vaše spojence, vaše nepřátele, které provincie dobyjete, které hrady budete obléhat a jaké úkoly budete plnit. To vše ve Fire & Sword, postaveném na vysoce oceňovaném soubojovém systému Mount & Blade: Warband.VypnutoVyberte si vaše spojence, vaše nepřátele, které provincie dobudete, které hrady budete obléhat a jaké úkoly budete plnit. To vše ve Fire & Sword, postaveném na vysoce oceňovaném soubojovém systému Mount & Blade: Warband. Na bojišti se nově objevují střelné zbraně. Mimo jiné lze muškety a pistole použít jako vedlejší zbraň v soubojích na blízko, abyste protivníka zlikvidovali rychleji. Kromě rozšířeného singleplayeru nabízí Fire & Sword originální obsah pro multiplayer, především v podobě nového herního režimu Capitan.Klíčové vlastnostiPříběh postavený na kultovní novele Ohněm a mečem od spisovatele oceněného... (alza.cz)

Podobné produkty ako Mount & Blade: With Fire and Sword (60655) , Sp clamp mount

Mount and Blade II: Bannerlord (4020628695859)

Mount and Blade II: Bannerlord (4020628695859)
Detail

Hra na PC - krabicová verze, žánr: RPG a strategie, - Rohy dují, vrány se slétají. Říše je rozervaná občanskou válkou. Za hranicemi vznikají nová království. Popadněte meč, navlékněte zbroj, povolejte stoupence a vyrazte kupředu za vítězstvím a slávou na bojišti Calradie. Upevněte svou vládu a vytvořte nový svět z popela toho starého. Poznejte středověk Mount and Blade II: Bannerlord PC je na temný středověk zaměřený sandbox, který z vás udělá jednoho obyvatel herního světa se slibnou budoucností. Vytvořte si svého šampiona, či šampionku a zakuste, jak se žilo v této éře. Napište v Mount and Blade II: Bannerlord PC svou legendu Transformujte se z malého obchodníka v majitele obrovských karavan. Bojujte v bitvách. Verbujte žoldáky a pomaličku z nich dělejte profesionální armádu, jež nemá problém dobýt hradby sebevětšího... (alza.cz)

Podobné produkty ako Mount and Blade II: Bannerlord (4020628695859) , My phone hammer blade

Mount and Blade II: Bannerlord - PS4 (4020628699321)

Mount and Blade II: Bannerlord - PS4 (4020628699321)
Detail

Hra na konzoli - PS4 / PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verze, žánr: RPG a strategie, pro online hraní vyžaduje předplatné PlayStation Plus, - Rohy dují, vrány se slétají. Říše je rozervaná občanskou válkou. Za hranicemi vznikají nová království. Popadněte meč, navlékněte zbroj, povolejte stoupence a vyrazte kupředu za vítězstvím a slávou na bojišti Calradie. Upevněte svou vládu a vytvořte nový svět z popela toho starého. Poznejte středověk Mount and Blade II: Bannerlord PS4 je na temný středověk zaměřený sandbox, který z vás udělá jednoho obyvatel herního světa se slibnou budoucností. Vytvořte si svého šampiona, či šampionku a zakuste, jak se žilo v této éře. Napište v Mount and Blade II: Bannerlord PS4 svou legendu Transformujte se z malého obchodníka v majitele obrovských karavan. Bojujte v bitvách. Verbujte žoldáky a pomaličku z nich dělejte... (alza.cz)

Podobné produkty ako Mount and Blade II: Bannerlord - PS4 (4020628699321) , 4mount - wall mount for playstation 5 + 2x controller mount (5903981070046)

Mount and Blade II: Bannerlord - Xbox (4020628699314)

Mount and Blade II: Bannerlord - Xbox (4020628699314)
Detail

Hra na konzoli - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verze, žánr: RPG a strategie, pro online hraní vyžaduje předplatné Xbox Live Gold, - Rohy dují, vrány se slétají. Říše je rozervaná občanskou válkou. Za hranicemi vznikají nová království. Popadněte meč, navlékněte zbroj, povolejte stoupence a vyrazte kupředu za vítězstvím a slávou na bojišti Calradie. Upevněte svou vládu a vytvořte nový svět z popela toho starého. Poznejte středověk Mount and Blade II: Bannerlord Xbox je na temný středověk zaměřený sandbox, který z vás udělá jednoho obyvatel herního světa se slibnou budoucností. Vytvořte si svého šampiona, či šampionku a zakuste, jak se žilo v této éře. Napište v Mount and Blade II: Bannerlord Xbox svou legendu Transformujte se z malého obchodníka v majitele obrovských karavan. Bojujte v bitvách. Verbujte žoldáky a pomaličku z nich dělejte... (alza.cz)

Podobné produkty ako Mount and Blade II: Bannerlord - Xbox (4020628699314) , Sharp shape mount (2493111234569)

Mount and Blade II: Bannerlord - PS5 (4020628668488)

Mount and Blade II: Bannerlord - PS5 (4020628668488)
Detail

Hra na konzoli - PS5 (s mechanikou), krabicová verze, žánr: RPG a strategie, - Rohy dují, vrány se slétají. Říše je rozervaná občanskou válkou. Za hranicemi vznikají nová království. Popadněte meč, navlékněte zbroj, povolejte stoupence a vyrazte kupředu za vítězstvím a slávou na bojišti Calradie. Upevněte svou vládu a vytvořte nový svět z popela toho starého. Poznejte středověk Mount and Blade II: Bannerlord PS5 je na temný středověk zaměřený sandbox, který z vás udělá jednoho obyvatel herního světa se slibnou budoucností. Vytvořte si svého šampiona, či šampionku a zakuste, jak se žilo v této éře. Napište v Mount and Blade II: Bannerlord PS5 svou legendu Transformujte se z malého obchodníka v majitele obrovských karavan. Bojujte v bitvách. Verbujte žoldáky a pomaličku z nich dělejte profesionální armádu, jež nemá problém dobýt hradby sebevětšího města. (alza.cz)

Podobné produkty ako Mount and Blade II: Bannerlord - PS5 (4020628668488) , Elgato wall mount (10aao9901)

Mount and Blade II: Bannerlord - PC DIGITAL (929662)

Mount and Blade II: Bannerlord - PC DIGITAL (929662)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční a RPG, Nesmírně zábavný soubojový systém je jedním z hlavních faktorů Mount & Blade II: Bannerlord PC. V krčmě narazíte vždy na dobrodruhy ochotné vstoupit do vašich služeb. Staňte se mocným vůdcem Vývojáři z TaleWorlds Entertainment si dali na návrhu postav záležet. Vytvořte si šampióna podle svých představ. Těžká jízda v akci Chcete-li zažít velkolepou bitvu, nikde jinde vám nenabídnou tak rozsáhlé střety, jako v Mount & Blade II: Bannerlord PC. Na bojišti se totiž utká až několik tisíc mužů zastupujících různé bitevní specializace. Online PVP bitvy Vyzkoušejte si svou bojovou... (alza.cz)

Podobné produkty ako Mount and Blade II: Bannerlord - PC DIGITAL (929662) , Runto mount - beskydy (8595238814809)

TopQ LUXURY Xiaomi Poco M3 pevný duhový meruňkový 60656 (Sun-60656)

TopQ LUXURY Xiaomi Poco M3 pevný duhový meruňkový 60656 (Sun-60656)
Detail

Kryt na mobil - pro Xiaomi Poco M3, materiál plast, pevný, výřezy pro konektory a tlačítka Chraňte svůj mobilní telefon díky ochrannému krytu TopQ LUXURY Xiaomi Poco M3 pevný duhový meruňkový 60656. Jedná se o zadní ochranný kryt, který je svým kvalitním provedením jistotou solidní odolnosti. Povrch krytu je příjemný na dotek a nebude vám klouzat z rukou. Samozřejmostí je, že u tohoto krytu na mobil TopQ zůstane nezakryt přístup k dobíjecímu portu a k ostatním tlačítkům nezbytným pro klidné používání telefonu. Ochranný kryt je tuhý, kvůli tomu se může obtížněji nasazovat, ale poté bude pevně držet. Kryt na mobil pro Xiaomi Poco M3 zajistí ochranu vašeho telefonu. Rozhodující parametry ochranného krytu na mobil TopQ LUXURY Xiaomi Poco M3 pevný duhový meruňkový 60656 Odolná ochrana telefonu Xiaomi Poco M3 Tvrdý kryt skvěle přilne k telefonu Ochranný kryt TopQ má otvory pro potřebné konektory a ovládací prvky Materiál: plast Barva: meruňková (alza.cz)

Podobné produkty ako TopQ LUXURY Xiaomi Poco M3 pevný duhový meruňkový 60656 (Sun-60656) , Runto mount - krkonoše (8595238814816)

Space Wars (1) - Útok robodraka - Adam Blade

Detail

Avantii pohltila Prázdnota.Jen hrstce šťastlivců se podařilo uprchnout do vesmíru a tam si vybudovat nový domov – vesmírnou stanici Vantia 1. Harry byl mezi nimi. Jeho rodiče bohužel ne. I jeho nový domov je teď ale v ohrožení. Útočí na něj podivné neznámé stvoření z hlubin vesmíru! Dokáže Harry spolu se svým opatrovníkem, vrchním inženýrem Zo Harkmanem, vesmírnou stanici zachránit? Porazí nevyzpytatelného nepřítele a zvítězí? (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Space Wars (1) - Útok robodraka - Adam Blade , Elgato multi mount (10aab9901)

Space Wars (2) - Gravitační krakatice - Adam Blade

Detail

Robodrak byl poražen, ale z hlubin vesmíru se blíží další neznámé a nevyzpytatelné nebezpečí. Vyslal ho k vesmírné stanici Vantia 1 opět zákeřný Vellis? A poradí si s ním statečný Harry i tentokrát, když je na to sám, protože jeho opatrovník, hlavní inženýr vesmírné stanice, je ve vězení, podezřelý ze špionáže pro nepřítele? Jaká tajemství asi před Harrym celou tu dobu skrýval? A je to skutečně on, kdo na vesmírné stanici pracuje pro Vellise? (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Space Wars (2) - Gravitační krakatice - Adam Blade , Sp swivel arm mount

Star Wars Inquisitor: Rise of the Red Blade - Delilah S. Dawson

Detail

When the Jedi Order falls, an Inquisitor Rises. Padawan Iskat Akaris has dedicated her life to traveling the galaxy alongside her master, learning the ways of the Force to become a good Jedi. Despite Iskat's dedication, peace and control have remained elusive, and with each setback, she feels her fellow Jedi grow more distrustful of her.Already uncertain about her future in the Jedi Order, Iskat faces tragedy when her master is killed and the Clone Wars engulf the galaxy in chaos. Now a general on the front lines contributing to that chaos, she is often reminded: Trust in your training. Trust in the wisdom of the Council.Trust in the Force. Yet as the shadows of doubt take hold, Iskat begins to ask questions that no Jedi is supposed to ask: Questions about her own unknown past. Questions the Jedi Masters would consider dangerous.As the years pass and the war endures, Iskat's faith in the Jedi wanes. If they would grant her more freedom, she is certain she could do more to protect the galaxy. If they would trust her with more knowledge, she could finally cast aside the shadows that have begun to consume her.When the Jedi Order finally falls, Iskat seizes the chance to forge a path of her own. She embraces the salvation of Order 66. As an Inquisitor, Iskat finds the freedom she has always craved: to question, to want.And with each strike of her red blade, Iskat moves closer to claiming her new destiny in the Force-whatever the cost. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Star Wars Inquisitor: Rise of the Red Blade - Delilah S. Dawson , Gopro large tube mount

TREFL Dřevěná čajová souprava s dezertem (60656)

TREFL Dřevěná čajová souprava s dezertem (60656)
Detail

Jídlo do dětské kuchyňky - sada potravin a nádobí na hraní, 15 kusů v sadě, vhodná od 3 let Čajová souprava je vyrobená z kvalitního dřeva a některé části jsou obarvené netoxickými barvami. Set se skládá ze servírovacího podnosu, džbánku, 2 čajových šálků, 2 dezertních talířků, nože, 2 lžiček, a několika dřevěných dezertů. Sada podporuje představivost a rozvíjí dětskou fantazii a díky barevnému designu se zalíbí každé malé slečně, která může pozvat kamarádky a uspořádat nezapomenutelný čajový dýchánek. Vhodné pro děti od 3 let. (alza.cz)

Podobné produkty ako TREFL Dřevěná čajová souprava s dezertem (60656) , Elgato mini mount (10aap9901)

Blade Trilogy: Blade + Blade 2 + Blade: Trinity - (3BD) - Blu-ray (W02750)

Blade Trilogy: Blade + Blade 2 + Blade: Trinity - (3BD) - Blu-ray (W02750)
Detail

Film na Blu-ray - Blade, denní tvor - napůl člověk a napůl upír je jedinou nadějí na přežití lidstva ve válce upírů s lidskou rasou... Kompletní kolekce obsahuje filmy Blade, Blade 2, Blade: Trinity Blade, denní tvor - napůl člověk a napůl upír je jedinou nadějí na přežití lidstva ve válce upírů s lidskou rasou... BLADE (1998) Boj o lidský svět právě vrcholí, upír Deacon Frost vyhlásil lidské rase válku. Blade je poslední nadějí na přežití lidstva... BLADE 2 (2002) Když je svět ohrožen nový a ještě smrtonosnějším druhem superupírů, musí legendární Blade (Wesley Snipes) a jeho rádce Whistler (Kris Kristofferson) spojit síly s elitním týmem bojovníků Bloodpack, který sestává z jeho zapřisáhlých nepřátel... BLADE: TRINITY (2004) Blade dlouhé roky vedl svůj boj s upíry pod rouškou tmy. Když ale padne do hledáčku FBI, je nucen vyjít na denní světlo a spojit síly s Nočními lovci - lidským klanem zabijáků upírů... (alza.cz)

Podobné produkty ako Blade Trilogy: Blade + Blade 2 + Blade: Trinity - (3BD) - Blu-ray (W02750) , Runto mount - jeseníky (8595238814847)

Sada vrtulí multikoptéry Blade BLH8506 Blade Inductrix

Sada vrtulí multikoptéry Blade BLH9901 Blade Inductrix HD

Sada vrtulí multikoptéry Blade BLH9901 Blade Inductrix HD
Detail

Sada vrtulí multikoptéry Blade BLH9901 Blade Inductrix HD od výrobce Blade v kategorii Vrtule pro drony a kvadrokoptéry za skvělou cenu u Conrada. (conrad.cz)

Podobné produkty ako Sada vrtulí multikoptéry Blade BLH9901 Blade Inductrix HD , Ferrida diamond blade 125mm 3ks

myPhone Hammer Blade 5G černá (SMARTFON HAMMER BLADE 5G)

myPhone Hammer Blade 5G černá (SMARTFON HAMMER BLADE 5G)
Detail

Mobilní telefon - 6,3" IPS 2340 × 1080, procesor MediaTek MT6853 8jádrový, RAM 6 GB, interní paměť 128 GB, zadní fotoaparát 48 Mpx (f/1,8) + 13 Mpx + 20 Mpx, přední fotoaparát 16 Mpx, GPS, Glonass, LTE, 5G, USB-C, čtečka otisků, voděodolný dle IP69, single SIM + eSIM, nárazuodolný, neblokovaný, rychlé nabíjení, baterie 5000 mAh, Android 11 Potřebujete-li telefon na telefonování, pak je MyPhone 6310 přesně pro vás. Získáte nejen obrovskou výdrž baterie, aVlastnosti telefonu167,7 mm78,2 mm13,7 mm6,3''úhlopříčka displejeAndroid 11typ operačního systému5 000 mAhkapacita baterieDual SIMtyp SIM karty78,2 × 167,7 × 13,7 mmrozměry telefonu (Š×V×H)128 GBvnitřní paměť48 + 13 + 20 Mpxfotoaparát5G/LTEnejrychlejší internetMicro SD, až 128 GBslot na paměťové karty270 ghmotnost telefonuChytrý telefon myPhone Hammer Blade 5G v černém provedení s velkým displejemPracujete v záchranných složkách, v nemocnicích či na stavbě? Nebo jste dobrodružné povahy a... (alza.cz)

Podobné produkty ako myPhone Hammer Blade 5G černá (SMARTFON HAMMER BLADE 5G) , Toko plexi blade -5mm (80500019191)

myPhone Hammer Blade 3 černá (SMARTPHONE HAMMER Blade 3)

myPhone Hammer Blade 3 černá (SMARTPHONE HAMMER Blade 3)
Detail

Mobilní telefon - 6,2" IPS 1520 × 720, procesor MediaTek MT6762 (Helio P22) 8jádrový, RAM 4 GB, interní paměť 64 GB, zadní fotoaparát 48 Mpx, přední fotoaparát 8 Mpx + 48 Mpx, NFC, LTE, USB-C, čtečka otisků, voděodolný dle IP69, single SIM + eSIM, nárazuodolný, neblokovaný, baterie 5000 mAh, Android 10 Potřebujete-li telefon na telefonování, pak je MyPhone 6310 přesně pro vás. Získáte nejen obrovskou výdrž baterie, aVlastnosti telefonu163,6 mm78,2 mm12 mm6,2''úhlopříčka displejeAndroid 10typ operačního systému5 000 mAhkapacita baterienanoSIM + eSIMtyp SIM karty78,2 × 163,6 × 12 mmrozměry telefonu (Š×V×H)64 GBvnitřní paměť48 MpxfotoaparátLTEnejrychlejší internetMicro SD, až 128 GBslot na paměťové karty245 ghmotnost telefonuChytrý odolný telefon myPhone Hammer Blade 3 v černém provedení s velkým displejemPracujete v záchranných složkách, v nemocnicích či na stavbě? Nebo jste dobrodružné povahy a trávíte hodně času venku? Všude tam je... (alza.cz)

Podobné produkty ako myPhone Hammer Blade 3 černá (SMARTPHONE HAMMER Blade 3) , Blade runner 2049 - dvd (d008041)

Blade Runner 2049 - Blade Runner Black Lotus (Coloured) (LP)

Blade Runner 2049 - Blade Runner Black Lotus (Coloured) (LP)
Detail

Žánr: Hip Hop;Stage & Screen Vydavatelství: Def Jam Records Země původu: Německo Barva podle výrobce: Neon Green Balení obsahuje: LP Subžánr: Score;Chillwave Typ: Stereo;LP deska;Barevná Barva: Zelená Rok vydání: 2022.0 Rychlost: 33 1/3 RPM Varianta: Blade Runner Black Lotus (LP) (Coloured) Složení setu: 1 ks Datum vydání: 2022-01-22 Dekáda interpreta: 2010 - 2019 Interpret / Téma: Blade Runner (muziker.cz)

Podobné produkty ako Blade Runner 2049 - Blade Runner Black Lotus (Coloured) (LP) , Blade c38013 červené revo (38015)

4mount - Wall Mount for PlayStation 5 + 2x Controller Mount (5903981070046)

4mount - Wall Mount for PlayStation 5 + 2x Controller Mount (5903981070046)
Detail

Držák na zeď - pro zavěšení PlayStation 5 na zeď, materiál ocel natřená práškovou barvou, po zavěšení téměř neviditelný, součástí jsou čepy, šrouby a 2 držáky ovladače, po zavěšení mezera mezi zdí a zařízením 1,5 cm, rozměry 25,6 × 9,2 × 8,8 cm Pro zavěšení vaší nové konzole PlayStation 5 spolu se dvěma ovladači na zeď zde máme nachystaný praktický držák 4mount - Wall Mount for PlayStation 5 + 2× Controller Mount. Držák má velmi specifické provedení. Po zavěšení konzole jej téměř není vidět. 4mount - Wall Mount for PlayStation 5 je vyroben z oceli. Povrchová vrstva je tvořena práškovou barvou vypalovanou v peci, tak se vám nijak nepoškrábe. Po zavěšení držáku 4mount - Wall Mount for PlayStation 5 na zeď zůstane mezera cca 1,5 cm mezi zdí a zařízením. Klíčové vlastnosti držáku na zeď 4mount - Wall Mount for PlayStation 5 + 2× Controller Mountv černé barvěDržák 4mount - Wall Mount for PlayStation 5 + 2× Controller... (alza.cz)

Podobné produkty ako 4mount - Wall Mount for PlayStation 5 + 2x Controller Mount (5903981070046) , Keysmart safe blade (ks820-blk)

Blade Runner

Blade Runner
Detail

Audiokniha MP3 - Jedno z nejslavnějších sci-fi všech dob, dokonale vykreslený velice temný a přesvědčivý svět technicistní budoucnosti. - Philip K. Dick, čte Martin Myšička Jedno z nejslavnějších sci-fi všech dob Blade Runner. Sní androidi o elektrických ovečkách?Jeden z nejslavnějších sci-fi románů všech dob, ve kterém se Dickovi podařilo vykreslit velice temný a přesvědčivý svět technicistní budoucnosti.Ve světě nepříliš vzdálené budoucnosti vyhubila jaderná válka většinu živočišných druhů a část lidstva se přestěhovala na Mars. V pozemských městech život přetrval, ale bez zvířat. Jen málokdo si může dovolit opravdového domácího mazlíčka. Přítulné stvoření však může simulovat umělá náhražka, která je téměř k nerozeznání od skutečnosti. Jejich výrobci konstruují rovněž umělé lidi - sluhy a otroky - kteří jsou člověku až nebezpečně podobní. Dokonce je jim vlastní touha po svobodě. A dovedou pro ni zabíjet. Proto existuje speciální policie, která má za úkol je... (alza.cz)

Podobné produkty ako Blade Runner , Star wars

Airbi BLADE

Detail

Stolní ventilátor s vrtulí o průměru 16 cm s možností nabíjení přes USB port. Airbi BLADE nabízí plynule regulovatelnou rychlost a dobíjecí baterii, která poskytuje energii na 2 – 4 hodiny provozu. Nastavitelná sklápěcí hlava umožňuje nasměrovat chladný proud vzduchu. (mall.cz)

Podobné produkty ako Airbi BLADE , Peak design motorcycle mount bar mount black (m-mm-ab-bk-1)

Peak Design Motorcycle Mount - Bar Mount - Black, M-MM-AB-BK-1

Detail

Všestranný držák telefonu jednoduše připevníte na řídítka vašeho motocyklu od průměru 7/8” do 1,25”. Výhodami držáku jsou kvalitní zpracování z anodizovaného hliníku, magneticko-mechanický zámek SlimLink a prvotřídní tlumič vibrací. Montážní rameno lze otáčet a aretovat ve 24 polohách, což zajišťuje optimální umístění telefonu a perfektní pozorovací úhel. (mall.cz)

Podobné produkty ako Peak Design Motorcycle Mount - Bar Mount - Black, M-MM-AB-BK-1 , Peak design motorcycle mount stem mount black (m-mm-aa-bk-1)

Peak Design Motorcycle Mount - Stem Mount - Black, M-MM-AA-BK-1

Detail

Nízký držák telefonu jednoduše připevníte na představec vašeho sportovního nebo silničního motocyklu. Výhodami držáku jsou kvalitní zpracování z anodizovaného hliníku, magneticko-mechanický zámek SlimLink a prvotřídní tlumič vibrací. (mall.cz)

Podobné produkty ako Peak Design Motorcycle Mount - Stem Mount - Black, M-MM-AA-BK-1 , Ferrida spare blade lm46 (frd-sblm46)

Peak Design Motorcycle Mount Stem Mount Black (M-MM-AA-BK-1)

Peak Design Motorcycle Mount Stem Mount Black (M-MM-AA-BK-1)
Detail

Držák na mobilní telefon - na motorku, mechanický, magnetický, MagSafe bezdrátové nabíjení Držák telefonu s pojistkou pro představce silničních a sportovních motocyklůMějte chytrý telefon neustále na očích a snadno dostupný díky držáku Peak Design Motorcycle Mount Stem pro představce silničních a sportovních motocyklů. Držák snadno nainstalujete do většiny představců s dutým středem. Peak Design Motorcycle Mount Stem disponuje mimořádně silným magneticko-mechanickým zámkem (SlimLink™), který vyniká jednoduchým používáním a bezpečností. Telefon z něj vyjmete stisknutím tlačítka. Díky efektnímu tlumení vibrací se zamezí poškození chytrého telefonu i při jízdě na nerovnostech.Vyžaduje kryt Peak Design Everyday Case nebo adaptér Universal Adapter (prodává se samostatně).Pohodlná manipulace i v rukavicíchPeak Design Motorcycle Mount Stem má pevné nastavovací rameno pro jednoduché přizpůsobení pozice mobilního telefonu. Ten lze... (alza.cz)

Podobné produkty ako Peak Design Motorcycle Mount Stem Mount Black (M-MM-AA-BK-1) , Winmau sisalový terč blade 6 (305553)

4mount - Wall Mount for PlayStation 4 Pro Black + 2x Controller Mount (5907813300882)

4mount - Wall Mount for PlayStation 4 Pro Black + 2x Controller Mount (5907813300882)
Detail

Držák na zeď - Nástěnný držák pro konzoli PS4 Pro, černý, hliníková konstrukce s otvory pro větrání. Balení obsahuje navíc 2x nástěnný držák pro ovladač. Držák 4mount - Wall Mount for PlayStation 4 Pro umožní praktické uložení herní konzole PS4 Pro. Tu tak budete mít díky držáku připevněnou hned vedle vaší televize. Držák je tvořený kvalitní a odolnou ocelovou konstrukcí a doplněný o speciální profil zajišťující optimální větrání. Opatřený je také podložkou, která konzoli stabilizuje a současně zabraňuje vibracím. Součástí balení je rovněž montážní příslušenství, pomocí kterého držák snadno namontujete na zeď. 4mount - Wall Mount for PlayStation 4 Pro Black tak vytvoří praktické místo pro odkládání herní konzole PS4 Pro. Klíčové vlastnosti držáku na zeď 4mount - Wall Mount for PlayStation 4 Pro BlackPraktický držák pro konzoli PS4 Pro Určený pro připevnění na zeďTvořený kvalitní ocelovou konstrukcíSe speciálním profilem (alza.cz)

Podobné produkty ako 4mount - Wall Mount for PlayStation 4 Pro Black + 2x Controller Mount (5907813300882)

Peak Design Motorcycle Mount Bar Mount Black (M-MM-AB-BK-1)

Peak Design Motorcycle Mount Bar Mount Black (M-MM-AB-BK-1)
Detail

Držák na mobilní telefon - na motorku, mechanický, magnetický, uchycení na řídítka, MagSafe bezdrátové nabíjení, možnost nastavení polohy Držák s pojistkou na řídítka motocykluOdolný a plně nastavitelný držák telefonu na řídítka motorky bezpečně pojme váš telefon. Peak Design Motorcycle Mount Bar připevníte na řídítka o průměru od 7/8” do 1,25”. Držák na motorku má mimořádně silný magneticko-mechanický zámek (SlimLink™), který vyniká jednoduchým používáním a bezpečností. Telefon z něj vyjmete stisknutím tlačítka. Díky efektnímu tlumení vibrací se zamezí poškození chytrého telefonu i při jízdě v terénu.Vyžaduje kryt Peak Design Everyday Case nebo adaptér Universal Adapter (prodává se samostatně).Možnost odejmutí montážního ramenaBudete-li chtít dát držák Peak Design Motorcycle Mount Bar blíže k řídítkům, můžete bez obav odejmout montážní rameno. V držáku můžete mít telefon v režimu na výšku nebo na šířku. S montážním ramenem se dá... (alza.cz)

Podobné produkty ako Peak Design Motorcycle Mount Bar Mount Black (M-MM-AB-BK-1)

TT blade jr

TT blade jr
Detail

Široký dvojitý zorník, 100% ochrana před UV zářením, technologie ANTI-FOG, dvouvrstvé pěnové těsnění, široký ze dvou stran nastavitelný pásek, kategorie filtru: S2, kompatibilní s lyžařskou helmou. (patro.cz)

Podobné produkty ako TT blade jr

Airbi BLADE - zánovní

Detail

Stolní ventilátor s vrtulí o průměru 16 cm s možností nabíjení přes USB port. Airbi BLADE nabízí plynule regulovatelnou rychlost a dobíjecí baterii, která poskytuje energii na 2 – 4 hodiny provozu. Nastavitelná sklápěcí hlava umožňuje nasměrovat chladný proud vzduchu. (mall.cz)

Podobné produkty ako Airbi BLADE - zánovní

Dřevěný svícen Blade

Dřevěný svícen Blade
Detail

Na podrobném popisu k produktu Dřevěný svícen Blade pracujeme. (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Dřevěný svícen Blade

Blade Runner (9788025723494)

Blade Runner (9788025723494)
Detail

Elektronická kniha - Jeden z nejslavnějších sci-fi románů všech dob! - autor Philip K. Dick, 203 stran Jeden z nejslavnějších sci-fi románů vůbec Sní androidi o elektrických ovečkách?Rick Deckard je policejním agentem pověřeným likvidací lidských replikantů, dokonalých reprodukcí člověka, používaných pro práci na kolonizovaných planetách. Schopnost empatie a lásky má údajně odlišovat androida od člověka, znamená proto kritérium při selekci podezřelých.Dickovi se v tomto románu podařilo vykreslit velice temný a přesvědčivý svět technicistní budoucnosti, ve které už téměř neexistují živá zvířata, jen umělá, a aby si člověk koupil živé zvířátko, musí si vydělat hodně peněz – třeba likvidací replikantů.. Napsali o knize Blade Runner "Parádní sci-fíčko, které má velké vizionářské ambice. Philip K. Dick dokázal, že to co není, prostě jednou budeme brát jako samozřejmost. Člověk a android - je to slučitelné se... (alza.cz)

Podobné produkty ako Blade Runner (9788025723494)

Blade Tenisky Högl

Blade Tenisky Högl
Detail

Barva: černáZapínání: šněrováníMateriál: pravá kůže, syntetika, textil (zoot.cz)

Podobné produkty ako Blade Tenisky Högl

Blade Tenisky Högl

Blade Tenisky Högl
Detail

Barva: černáZapínání: šněrováníMateriál: pravá kůže, syntetika, textil (zoot.cz)

Podobné produkty ako Blade Tenisky Högl

Blade Tenisky Högl

Blade Tenisky Högl
Detail

Barva: černáZapínání: šněrováníMateriál: pravá kůže, syntetika, textil (zoot.cz)

Podobné produkty ako Blade Tenisky Högl

Blade Tenisky Högl

Blade Tenisky Högl
Detail

Barva: černáZapínání: šněrováníMateriál: pravá kůže, syntetika, textil (zoot.cz)

Podobné produkty ako Blade Tenisky Högl

Blade Tenisky Högl

Blade Tenisky Högl
Detail

Barva: černáZapínání: šněrováníMateriál: pravá kůže, syntetika, textil (zoot.cz)

Podobné produkty ako Blade Tenisky Högl

Blade Tenisky Högl

Blade Tenisky Högl
Detail

Barva: černáZapínání: šněrováníMateriál: pravá kůže, syntetika, textil (zoot.cz)

Podobné produkty ako Blade Tenisky Högl

Mount! - Jilly Cooperová

Mount! - Jilly Cooperová
Detail

In Jilly Cooper's latest, raciest novel, Rupert Campbell-Black takes centre stage in the cut-throat world of flat racing. Rupert is consumed by one obsession: that Love Rat, his adored grey horse, be proclaimed champion stallion. He longs to trounce Roberto's Revenge, the stallion owned by his detested rival Cosmo Rannaldini, which means abandoning his racing empire at Penscombe and his darling wife Taggie, and chasing winners in the richest races worldwide, from Dubai to Los Angeles to Melbourne. Luckily, the fort at home is held by Rupert's assistant Gav, a genius with horses, fancied by every stable lass, but damaged by alcoholism and a vile wife. When Gala, a grieving but ravishing Zimbabwean widow moves to Penscombe as carer for Rupert's wayward father, it is not just Gav who is attracted to her: a returning Rupert finds himself dangerously tempted. Gala adores horses, and when she switches to working in the yard, her carer's job is taken by a devastatingly handsome South African man who claims to be gay but seems far keener on caring for the angelic Taggie. And as increasingly sinister acts of sabotage strike at Penscombe, the game of musical loose boxes gathers apace ...Everybody loves Jilly Cooper: "Sex and horses: who could ask for more? " (Sunday Telegraph). "Joyful and mischeivous". (Jojo Moyes). "A delight from start to finish". (Daily Mail). "Fun, sexy and unputdownable". (Marian Keyes). "Escape into an alternative universe in which all is right with the world". (Guardian). "Flawlessly entertaining". (Helen Fielding). (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Mount! - Jilly Cooperová

AEE Selfshot mount

AEE Selfshot mount
Detail

Ideální pro netradiční záběry sebe samého. (lamaxshop.cz)

Podobné produkty ako AEE Selfshot mount

Alesis Module Mount

Alesis Module Mount
Detail

Držák modulu Module Mount - montážní deska na moduly pro el.bicí. Vhodná pro sampling pady, I/O triggery. Montážní šrouby jsou součástí balení ( 4 ks ). (kytary.cz)

Podobné produkty ako Alesis Module Mount

Fleshlight Shower Mount

Fleshlight Shower Mount
Detail

Fleshlight Shower Mount Fleshlight nyní přichází s opravdu důvtipným a praktickým doplňkem, obohacujícím paletu použití produktů Fleshlight. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako Fleshlight Shower Mount

Sena PowerPro Mount

Sena PowerPro Mount
Detail

SENA PowerPro je inovativní přenosná nabíječka a držák telefonu na řídítka v jednom. Můžete snadno nabíjet svůj smartphone na cestách a pohodlně jej připevnit na řídítka motocyklu. Nabíjecí kapacita zařízení PowerPro je 10 000 mAh, což znamená, že jedno nabití na zařízení PowerPro může nabíjet většinu telefonů iPhone přibližně pětkrát. Je vybaven micro USB portem a tak můžete jednoduše nabíjet různé smartphony a GPS zařízení. SPECIFIKACE Kapacita: 10 000 mAh Vstup: 5V / 2A Výstup: 5V / 2A Nabíjecí port: typ micro USB voděodolný Rozměry: 81 mm x 122 mm x 63 mm Hmotnost: 298 g BATERIE Doba nabíjení: 6,5 hodiny pomocí standardního kabelu USB Typ: Lithium-polymerová baterie CERTIFIKÁTY FCC, IC, CE (muziker.cz)

Podobné produkty ako Sena PowerPro Mount

Rode Magnetic Mount

Rode Magnetic Mount
Detail

magnetický držák pro příslušenství k iPhone a jiné smartphone (hudebnicentrum.cz)

Podobné produkty ako Rode Magnetic Mount

GoPro Bite Mount

GoPro Bite Mount
Detail

Perfektní akční snímky pořídíte díky držáku do úst* GoPro Bite Mount pro natáčení akce tak, jak jste ji viděli **vlastníma očima. Držák je vhodný při surfování, rybaření, turistice, horolezectví a dalších aktivitách. (mall.cz)

Podobné produkty ako GoPro Bite Mount

Ceiling Mount (ELPMB23)

Detail

Stropní montážní kit universální pro projektory EPSON - ELPMB23 (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako Ceiling Mount (ELPMB23)
Mount and Blade II: Bannerlord (4020628695859), Mount and Blade II: Bannerlord - PS4 (4020628699321), Blade Trilogy: Blade + Blade 2 + Blade: Trinity - (3BD) - Blu-ray (W02750), TREFL Dřevěná čajová souprava s dezertem (60656), Blade Runner (9788025723494), myPhone Hammer Blade 3 černá (SMARTPHONE HAMMER Blade 3), sp clamp mount, my phone hammer blade, 4mount - Wall Mount for PlayStation 5 + 2x Controller Mount (5903981070046), Sharp Shape Mount (2493111234569), Elgato Wall Mount (10AAO9901), Runto Mount - BESKYDY (8595238814809), Runto Mount - KRKONOŠE (8595238814816), Elgato Multi Mount (10AAB9901), sp swivel arm mount, gopro large tube mount, Elgato Mini Mount (10AAP9901), Runto Mount - JESENÍKY (8595238814847), Blade Runner 2049 - DVD (D008390), FERRIDA Diamond Blade 125MM 3ks, Toko Plexi Blade -5mm (80500019191), Blade Runner 2049 - DVD (D008041), Blade C38013 červené REVO (38015), KeySmart Safe Blade (KS820-BLK), star wars, Peak Design Motorcycle Mount Bar Mount Black (M-MM-AB-BK-1), Peak Design Motorcycle Mount Stem Mount Black (M-MM-AA-BK-1), FERRIDA Spare Blade LM46 (FRD-SBLM46), Winmau Sisalový terč Blade 6 (305553)