Microsoft wireless desktop 900 pt3-00019, pt3-00019

Produkt Microsoft wireless desktop 900 pt3-00019, pt3-00019 sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Microsoft wireless desktop 900 pt3-00019, pt3-00019 upraviť a produkt hľadať znova.

Microsoft Wireless Desktop 900 PT3-00019, PT3-00019

Microsoft Wireless Desktop 900 PT3-00019, PT3-00019
Detail

Moderní. Pohodlná. Cenově dostupná. Tato sada klávesnice a myši je moderní a minimalistická. Má tiché klávesy pro klidné psaní a myš plné velikosti nabízející pohodlnou a přesnou navigaci. Tato sada klávesnice a myši Wireless Desktop 900 nabízí technologii šifrování Advanced Encryption Standard (AES*), která byla navržena, aby pomohla šifrováním psaného textu ochránit vaše údaje. Klávesnice i myš mají průměrnou výdrž baterie 2 roky. 128bitové šifrování AES (Advanced Encryption Standard) Tato klávesnice nabízí technologii šifrování Advanced Encryption Standard (AES), která byla navržena, aby pomohla šifrováním psaného textu ochránit vaše údaje. Každá klávesnice je trvale spárována s přijímačem v továrně - bezdrátově se tedy nešíří žádné informace z kláves. Další informace o AES naleznete zde: https://www.microsoft.com/hardware/cs-cz/aes-encryption Tiché klávesy Tiché klávesy nabízí pohodlné a citlivé psaní. Jednoduchý a spolehlivý vysílač s technologií Plug-and-Play Vysílač umožňuje nastavení během několika sekund a nabízí spolehlivé připojení s dosahem bezdrátového signálu až do 30 stop. Klávesové zkratky pro snadný přístup Nabízí jednoduchý přístup k nejčastěji používaným funkcím Myš standardní velikosti Větší velikost myši zajišťuje větší pohodlí a přesnější navigaci. Průměrná 2letá životnost baterie Nižší spotřeba zajišťuje při běžném používání v průměru 2letou životnost baterie jak u klávesnice, tak u myši. Design myši pro praváky i leváky Myš je navržena pro pohodlné použití pravou i levou rukou. Programovatelná tlačítka Přizpůsobitelná tlačítka vám nabízí přístup k nejčastěji používaných funkcím Windows.1 Více na webu výrobce: http://www.microsoft.com/hardware/cs-cz/p/wireless-desktop-900/PT3-00019 (patro.cz)

Podobné produkty ako Microsoft Wireless Desktop 900 PT3-00019, PT3-00019 , Microsoft surface arc mouse, lilac (elg-00019)

Microsoft Wireless Comfort Desktop 5050 with AES, CZ&SK, PP4-00019

Microsoft Wireless Comfort Desktop 5050 with AES, CZ&SK, PP4-00019
Detail

Ozdobte si pracoviště touto krásnou, moderní sadou klávesnice a myši. Tato sada, která vkusně kombinuje lesklé a matné černé povrchy, vás každý den ohromí svým vzhledem. Ergonicky zakřivená klávesnice totiž podporuje také přirozenější polohu paží, zápěstí a rukou, a přináší vám tak větší pohodlí. Díky spolehlivému bezdrátovému připojení vám nebudou překážet kabely a budete moci pracovat ze vzdálenosti až 30 stop. Oblíbené položky hlavního panelu a tlačítka myši vám poskytnou rychlý přístup k programům, souborům, multimédiím a webovým stránkám, které nejčastěji používáte. Navíc tato klávesnice nabízí technologii šifrování Advanced Encryption Standard (AES*), která byla navržena, aby pomohla šifrováním psaného textu ochránit vaše údaje. Design Comfort Curve schválený odborníky na ergonomii * Tvar Comfort Curve od společnosti Microsoft podporuje přirozenou polohu zápěstí a snadno se používá. 128bitové šifrování AES (Advanced Encryption Standard) Tato klávesnice nabízí technologii šifrování Advanced Encryption Standard (AES), která byla navržena, aby pomohla šifrováním psaného textu ochránit vaše údaje. Každá klávesnice je trvale spárována s přijímačem v továrně - bezdrátově se tedy nešíří žádné informace z kláves. Další informace o AES naleznete zde: https://www.microsoft.com/hardware/cs-cz/aes-encryption Zabudovaná opěrka zápěstí * Zabudovaná opěrka pomáhá podepírat a vyrovnávat zápěstí Bezdrátová volnost a pohodlí * Dopřejte si dostatek prostoru s bezdrátovými klávesnicemi, díky kterým se při práci nemusíte zabývat zamotanými kabely. Přizpůsobitelné klávesové zkratky * Přizpůsobitelné klávesové zkratky Windows pro jednoduchý přístup k vašim oblíbeným programům1 BlueTrack Technology® * Využijte výhody BlueTrack Technology, která v sobě spojuje výkon optické myši s přesností myši laserové a nabízí pohodlnou práci téměř na každém typu povrchu.2 Požadavky * USB * Vyžaduje 4 alkalické baterie typu AA (jsou součástí balení). Životnost baterie klávesnice: 15 měsíců Životnost baterie myši: 8 měsíců Více na webu výrobce: https://www.microsoft.com/hardware/cs-cz/p/wireless-comfort-desktop-5050/PP4-00019 Pozn.: Výrobce Microsoft nenabízí tento set klávesnice a myši s českými nebo slovenskými znaky, proto jsou tyto znaky doplňovány lokálně vysoce špičkovou technologií, která zaručuje maximální odolnost a kontrast. Technologie je oficiálně schválená společností Microsoft. Poškozená ochranná pečeť není u tohoto produktu důvodem k reklamaci. (patro.cz)

Podobné produkty ako Microsoft Wireless Comfort Desktop 5050 with AES, CZ&SK, PP4-00019 , Microsoft surface 127w power supply (us7-00019)

Microsoft Sculpt Ergonomic Desktop L5V-00019, L5V-00019

Microsoft Sculpt Ergonomic Desktop L5V-00019, L5V-00019
Detail

Microsoft Sculpt Ergonomic je set klávesnice a myši v jedinečném moderním designu pro neuvěřitelně komfortní pocit při práci. Právě ergonomické provedení napomáhá správnému držení zápěstí při psaní, posltrovaná opěrka poskytne dokonalou oporu. Chytré klávesy umožňují rychlý přístup k funkcím Windows 8. Klávesnice: umožňuje držet zápěstí v přirozené, uvolněné poloze - zdravější psaní čalouněná opěrka pro ještě větší pohodlí při práci samostatná numerická klávesnice pro větší flexibilitu tvar kláves přesně sedne Vašim prstům, vypouklý tvar klávesnice chrání Vaše ruce Myš: navržena pro maximální pohodlí při práci pomáhá udržet zápěstí v přirozenější poloze tlačítko pro rychlý přístup k funkcím Windows (úvodní obrazovka) čtyřsměrné rolovací kolečko pro pohyb nahoru, dolů, doleva a doprava Systémové požadavky: Windows 8, Windows RT1, Windows 7, Mac OSX v10.4-10.x1 USB pevný disk 150MB 2 AAA alkalické baterie (přibaleny) - pro klávesnici 1 lithiun baterie CR2430 (přibalena) - pro keypad 2 AA alkalické baterie (přibaleny) - pro myš Rozložení kláves CZ/SK (patro.cz)

Podobné produkty ako Microsoft Sculpt Ergonomic Desktop L5V-00019, L5V-00019 , Bull's šipky steel phantom pt3 - 23g (158706)

Microsoft Sculpt Comfort Desktop L3V-00019, L3V-00019

Microsoft Sculpt Comfort Desktop L3V-00019, L3V-00019
Detail

Microsoft Sculpt Comfort Desktop je set klávesnice a myši, který se přesně přizpůsobí Vašim potřebám, zároveň při zajištění maximálního pohodlí. Oválný tvar myši napomáhá přirozenému, uvolněnému držení zápěstí. Součástí klávesnice je polstrovaná opěrka rukou, která podporuje zdravější psaní. Opěrku lze snadno odstranit. Maximální komfort Oválný ergonomický tvar, nastavitelné funkce, pravoruká myš. Umožňují udržet Vaše zápěstí při práci v přirozené, zdravější poloze. Moderní design Elegantní provedení, efektivní rozmístění tlačítek, opěrka rukou, chytré klávesové zkratky pro funkce Windows 8. Klávesnice *tvarovaný design napomáhá správnému držení zápěstí při psaní *odnímatelná polstrovaná opěrka pro ruce *rozdělený mezerník s funkcí backspace - vyšší efektivita psaní *klávesové zkratky pro snadný přístup k funkcím Windows 8 Myš *snadný přístup k úvodní obrazovce a aplikacím *čtyřsměrné dotykové rolování pro pohyb nahoru, dolů, doleva a doprava *funguje na jakémkoliv povrchu *technologie BlueTrack Hlavní vlastnosti: * Tvarovaný design podporuje přirozenou polohu zápěstí a umožňuje snadný přístup ke klávesám. * Odnímatelnou opěrku zápěstí je možné odejmout kvůli elegantnímu a kompaktnímu vzhledu. Díky odnímatelné opěrce zápěstí a nastavitelným nožkám klávesnice můžete pracovat v poloze, která je pro vás nejpohodlnější. * Rozdělený mezerník s funkcí klávesy Backspace má zlepšit účinnost psaní. * Posouvání čtyřmi směry - posouvejte doleva, doprava, dopředu a zpět. Rychle a účinně procházejte všemi svými projekty. * Dotyková klávesa Windows - Funkce optimalizované pro systém Windows 8: stisknutím středu modrého proužku můžete přepínat mezi aktuální aplikací a úvodní obrazovkou. Pohybem nahoru na modrém proužku můžete procházet otevřené moderní aplikace, pohybem dolů můžete zobrazit všechny otevřené aplikace a zvolit jednu z nich. Funkce dostupné v systému Windows 7: stisknutí modrého proužku zobrazí nabídku Start, pohybem nahoru nebo dolů se můžete v prohlížeči pohybovat dopředu nebo zpět. * Klávesové zkratky pro Windows 8 - poskytují pohodlný přístup k nejběžněji používaným funkcím ve Windows 8. * BlueTrack Technology - Díky technologii BlueTrack můžete myš použít téměř na jakémkoli povrchu doma i v kanceláři. Požadavky na systém: *počítač se systémem Windows (Windows 8, Windows RT, Windows 7) nebo Macintosh *150MB pevný disk *USB *2 alkalické baterie (AAA) - součást balení (do klávesnice) *2 alkalické baterie (AA) - součást balení (myš) Životnost baterie klávesnice: 18 měsíců Životnost baterie myši: 10 měsíců Více na stránkách výrobce: https://www.microsoft.com/accessories/cs-cz/products/keyboards/sculpt-comfort-desktop/l3v-00019 (patro.cz)

Podobné produkty ako Microsoft Sculpt Comfort Desktop L3V-00019, L3V-00019 , Microsoft wireless optical desktop 2000 cz m7j 00013

Microsoft Surface Arc Mouse, Lilac (ELG-00019)

Microsoft Surface Arc Mouse, Lilac (ELG-00019)
Detail

Myš bezdrátová, BlueTrack, 1000DPI, 3 tlačítka, bluetooth, symetrická, fialová Hledáte unikátní počítačovou myš? S Microsoft Surface Arc Mouse, Lilac se každodenní práce s PC mění v radost. Jedná se o bezdrátovou myš, žádný kabel vám tak již nebude překážet. Spojení s počítačem obstará oblíbené Bluetooth rozhraní s dosahem až 10 m. Tělo modelu je symetrického provedení, je tak vhodná jak pro praváky, tak pro leváky. Její pohyb po stole snímá rychlá a přesná bluetrack technologie, myš nabízí maximální citlivost 1000 DPI. Využít můžete 3 tlačítka. O napájení se stará AAA baterie. Zajímavou vychytávkou navíc je malý touchpad nahrazující kolečko. Tento konkrétní model je určen zejména na kancelářský stůl, ale tu a tam se hodí i při PC hře. Důležité vlastnosti PC myši Microsoft Surface Arc Mouse, Lilac Bezdrátová myš zajistí konec zašmodrchaných drátů u PC BlueTrack funkce ručí za citlivost myši a její bezchybnou odezvu Myš Microsoft je symetrická a může ji tedy... (alza.cz)

Podobné produkty ako Microsoft Surface Arc Mouse, Lilac (ELG-00019) , Microsoft wireless desktop 3050 - cz/sk (pp3-00021)

Microsoft Surface 127W Power Supply (US7-00019)

Microsoft Surface 127W Power Supply (US7-00019)
Detail

Napájecí adaptér – vstupní napětí 100 – 240 V, 50 – 60 Hz, maximální výkon 127 W Už vám dosloužil napájecí adaptér a potřebujete nový? Napájecí adaptér značky Microsoft o výkonu 127 W zajistí vašemu notebooku nabití baterie i přísun potřebné energie. Originální napájecí adaptér zapojíte do notebooků Microsoft ze série Surface Pro a Surface Book. Plusem jsou také praktické konektory – kromě napájecího kabelu z adaptéru do zásuvky je dodáván s dalšími koncovkami MS Surface 6-pin Rozhodující parametry napájecího adaptéru Microsoft Surface 127W Power Supply Originální napájecí adaptér značky Microsoft je využitelný s notebooky Microsoft Surface Pro a Surface Book Napájecí adaptér je určený pro připojení do standardní elektrické sítě Výkon adaptéru dělá 127 W V balení se nachází kabel do elektrické sítě Adaptér je možné používat pro notebooky s konektory MS Surface 6-pin (alza.cz)

Podobné produkty ako Microsoft Surface 127W Power Supply (US7-00019) , Forza horizon 5 - xbox (i9w-00019)

Microsoft Arc Mouse Bluetooth 4.0, Lilac, ELG-00019

Microsoft Arc Mouse Bluetooth 4.0, Lilac, ELG-00019
Detail

Elegantní optická myš Microsoft Surface Arc Mouse je vhodná pro každodenní kancelářské nasazení. Její minimalistický klenutý tvar má parádní futuristický vzhled, díky kterému zapadne do každého moderního prostředí. Dotyková ploška umožní vertikální i horizontální posouvání pro snazší navigaci a myš má také optimalizované levé a pravé tlačítko. Tento model pak navrhl stejný tým, který vytvořil operační systém Windows, a proto je skvělým doplňkem pro váš notebook Microsoft Surface i další zařízení s operačním systémem Windows 10. Díky svému ergonomickému tvaru se perfektně drží, tudíž pomáhá předcházet zdravotním komplikacím, jako je bolest zad či syndrom karpálního tunelu. Podle Státního zdravotnického ústavu (SZÚ) patří syndrom karpálního tunelu mezi velice časté nemoci z povolání, které se projevuje nepříjemným mravenčením a bolestí v prstech. U Microsoft Surface Arc je ruka i předloktí v přirozené poloze a nedochází tak ke křížení šlach a kostí a ani k útlaku středního nervu v zápěstí. Proto Microsoft Surface Arc představuje ideální myš pro každého uživatele, který hledí na své zdraví. Kvalitní a citlivý snímač s technologií Microsoft BlueTrack zaručí rychlé a přesné reakce, ať už myš používáte na jakémkoliv povrchu. K počítači myš jednoduše připojíte pomocí bezdrátové technologie Bluetooth 4.0 bez nutnosti použití USB adaptéru, kdy myš nabízí dosah až na vzdálenost 10 m v otevřeném prostranství (5 m v uzavřeném prostoru). Pohání ji 2 baterie typu AAA, které myši zajistí bezchybný provoz až po dobu 6 měsíců bez nutnosti dobíjení nebo výměny. Hlavní přednosti Optická myš Microsoft Surface Arc Mouse je vhodná pro každodenní kancelářské nasazení Bezdrátový provoz bez použití USB adaptéru – připojení je realizováno skrze Bluetooth 4.0 Technologie BL 4.0 poskytne dosah až 10 m v otevřeném prostranství a až 5 m v uzavřeném prostoru 2 AAA baterie zajistí bezchybný provoz myši až po dobu 6 měsíců bez nutnosti dobíjení nebo výměny Minimalistický klenutý tvar přináší parádní futuristický vzhled a odpovídá přirozené křivce vaší dlaně Ergonomický design pomáhá předcházet různorodým zdravotním komplikacím Arc Mouse představuje ideální myš pro každého uživatele, který hledí na své zdraví Citlivý snímač s technologií Microsoft BlueTrack zaručí rychlé a přesné reakce Dotyková ploška umožní vertikální i horizontální posouvání pro snazší navigaci Tento model navrhl stejný tým, který vytvořil operační systém Windows = široká kompatibilita Specifikace Značka: Microsoft Řada: Surface Model: Arc Mouse Určení: externí myš Provedení: bezdrátové Tvar: symetrický Požadavky: Windows 10 / 8.1 / 8, 150MB volného místa, software Mouse and Keyboard Center Výkon Technologie: optická Optický snímač: Microsoft BlueTrack Maximální rozlišení: 1000 DPI Počet tlačítek: 3 ks Levé / pravé tlačítko: Ano Rolování: vertikální, horizontální Kolečko: dotyková ploška Programovatelná tlačítka: Ne DPI tlačítko: Ne Navigační tlačítko vpřed/zpět: Ne Připojení a napájení Technologie připojení: Bluetooth 4.0 Bezdrátový dosah (otevřený prostor): 10 m Bezdrátový dosah (uzavřený prostor): 5 m Zdroj napájení: 2x AAA baterie Výdrž baterií: až 6 měsíců Fyzické vlastnosti Barva: světle fialová (liliová) Čistá hmotnost (myš): 82 g Rozměry (Š x V x H): 13,13 x 1,42 x 5,51 cm Hmotnost balení: 202 g Rozměry balení (Š x V x H): 16 x 3 x 10,5 cm Obsah balení 1x externí myš Microsoft Surface Arc 2x AAA baterie 1x dokumentace (patro.cz)

Podobné produkty ako Microsoft Arc Mouse Bluetooth 4.0, Lilac, ELG-00019 , Minecraft dungeons: ultimate edition - xbox (kbi-00019)

Microsoft Wireless Desktop 3050 PP3-00021, PP3-00021

Microsoft Wireless Desktop 3050 PP3-00021, PP3-00021
Detail

Kompaktní. Bezpečná. Moderní. Vylepšete svůj způsob práce s přenosným nebo stolním počítačem touto sadou bezdrátové klávesnice a myši, která nabízí hojnost praktických funkcí a moderní design. Měkká opěrka zápěstí a tiché klávesy propůjčují klávesnici elegantně profesionální vzhled a pohodlné použití, které vás nikdy neomrzí. Klávesnice je navíc vybavena funkcemi, které jí dokonale padnou –nabízí vám praktické ovládací prvky pro přehrávání multimédií, aktivaci lupy jedním stisknutím a přizpůsobitelné klávesové zkratky pro přístup k programům na hlavním panelu systému Windows. Tato klávesnice rovněž nabízí technologii šifrování Advanced Encryption Standard (AES*), která byla navržena, aby pomohla šifrováním psaného textu ochránit vaše údaje. Technologie Microsoft BlueTrack Technology použitá v myši umožňuje přesné ovládání na prakticky jakémkoliv povrchu, zatímco gumované postranní plošky a mírně delší tělo myši nabízí překvapivé pohodlí1. Navíc se můžete vzdálit až 30 stop od počítače a přesto si uchovat spolehlivé bezdrátové připojení. 128bitové šifrování AES (Advanced Encryption Standard) Tato klávesnice nabízí technologii šifrování Advanced Encryption Standard (AES), která byla navržena, aby pomohla šifrováním psaného textu ochránit vaše údaje. Každá klávesnice je trvale spárována s přijímačem v továrně - bezdrátově se tedy nešíří žádné informace z kláves. Další informace o AES naleznete zde: https://www.microsoft.com/hardware/cs-cz/aes-encryption Zabudovaná opěrka zápěstí Zabudovaná opěrka pomáhá podepírat a vyrovnávat zápěstí Bezdrátová volnost a pohodlí S bezdrátovou klávesnicí a přijímačem USB si dopřejete dostatek prostoru a nebudete se muset při práci zabývat zamotanými kabely. Přizpůsobitelné klávesové zkratky Přizpůsobitelné klávesové zkratky Windows pro jednoduchý přístup k vašim oblíbeným programům1 BlueTrack Technology® Využijte výhody BlueTrack Technology, která v sobě spojuje výkon optické myši s přesností myši laserové a nabízí pohodlnou práci téměř na každém typu povrchu. Připínatelný minivysílač Až budete připraveni k práci, zapojte bezdrátový přijímač k portu USB počítače. Na cestách jej pak můžete připnout na spodní stranu myši. Pohodlí pro obě ruce Dokonalé pohodlí, které vám přesně padne do pravé i levé ruky. Životnost baterie klávesnice: 15 měsíců Životnost baterie myši: 8 měsíců Více na webu výrobce: http://www.microsoft.com/hardware/cs-cz/p/wireless-desktop-3050/PP3-00021 (patro.cz)

Podobné produkty ako Microsoft Wireless Desktop 3050 PP3-00021, PP3-00021 , Sea of thieves - xbox one (gm6-00019)

Microsoft Wireless Desktop 850 PY9-00013, PY9-00013

Microsoft Wireless Desktop 850 PY9-00013, PY9-00013
Detail

Bezdrátová volnost a zabezpečení za dostupnou cenu Vychutnejte si volnost a pohodlí bezdrátové technologie. Spolehlivý dosah až 15 stop od počítače při zachování silného bezdrátového připojení. Myš můžete také na cestách samostatně používat s notebookem – když se vydáte na cestu, lze její miniaturní vysílač pohodlně zasunout do otvoru ve spodní části myši. Instalace klávesnice a myši je jednoduchá – stačí vložit baterie, zapojit miniaturní vysílač a začít psát! Tato klávesnice rovněž nabízí technologii šifrování Advanced Encryption Standard (AES), která byla navržena, aby pomohla šifrováním psaného textu ochránit vaše údaje. Spolehlivé bezdrátové připojení Užijte si 2,4GHz bezdrátovou technologii, která zajišťuje spolehlivé připojení s dosahem až 4,5 metru a téměř bez interferencí. 128bitové šifrování AES (Advanced Encryption Standard) Tato klávesnice nabízí technologii šifrování Advanced Encryption Standard (AES), která byla navržena, aby pomohla šifrováním psaného textu ochránit vaše údaje. Každá klávesnice je trvale spárována s přijímačem v továrně - bezdrátově se tedy nešíří žádné informace z kláves. Další informace o AES naleznete zde: https://www.microsoft.com/hardware/cs-cz/aes-encryption Klávesové zkratky Windows Pomocí klávesových zkratek můžete získat rychlý přístup k často používaným nástrojům, jako je kalkulačka, lupa nebo ovládání zvuku. Pohodlí pro obě ruce Dokonalé pohodlí, které vám přesně padne do pravé i levé ruky. Optická technologie společnosti Microsoft Přesná optická technologie sledování nabízí ovládání kurzoru s vysokou rychlostí. Připínatelný vysílač Až budete připraveni k práci, zapojte bezdrátový přijímač k portu USB počítače. Při cestování jej pak můžete připnout ke spodní straně myši. Myš se tím automaticky vypne. Indikátor životnosti baterie Nenechte se přistihnout s vybitou baterií. Pokud je baterie slabá, indikátor stavu baterií se červeně rozsvítí. Rolovací kolečko Rychle procházejte dokumenty a webové stránky. Vypínač Myš vypínejte, prodloužíte tím životnost baterie. Klávesa úvodní obrazovky systému Windows Stisknutím klávesy úvodní obrazovky systému Windows zobrazíte aplikace a úvodní obrazovku. Životnost baterie klávesnice: 15 měsíců Životnost baterie myši: 8 měsíců Více na webu výrobce: http://www.microsoft.com/hardware/cs-cz/p/wireless-desktop-850/PY9-00013 (patro.cz)

Podobné produkty ako Microsoft Wireless Desktop 850 PY9-00013, PY9-00013 , Gears of war: judgment - xbox digital (g9n-00019)

Microsoft Wireless Desktop 3050 - CZ/SK (PP3-00021)

Microsoft Wireless Desktop 3050 - CZ/SK (PP3-00021)
Detail

Set klávesnice a myši - bezdrátový, česká a slovenská klávesnice, nízkoprofilové klávesy, multimediální klávesy Moderní klávesnice s praktickými funkcemi a bezpečným šifrováním AES. Měkká opěrka zápěstí a tiché klávesy propůjčují klávesnici elegantně profesionální vzhled. Kompaktní. Bezpečná. Moderní.Vylepšete svůj způsob práce s přenosným nebo stolním počítačem touto sadou bezdrátové klávesnice a myši, která nabízí hojnost praktických funkcí a moderní design. Měkká opěrka zápěstí a tiché klávesy propůjčují klávesnici elegantně profesionální vzhled a pohodlné použití, které vás nikdy neomrzí. Vypnuto Vypnuto Bezpečné psaníTato klávesnice rovněž nabízí technologii šifrování Advanced Encryption Standard (AES*), která byla navržena, aby pomohla šifrováním psaného textu... (alza.cz)

Podobné produkty ako Microsoft Wireless Desktop 3050 - CZ/SK (PP3-00021) , Osmo words - interaktivní vzdělávání hrou – ipad (902-00019)

Microsoft set Wireless Desktop 3050

Microsoft set Wireless Desktop 3050
Detail

Kompaktní. Bezpečná. Moderní. Vylepšete svůj způsob práce s přenosným nebo stolním počítačem touto sadou bezdrátové klávesnice a myši, která nabízí hojnost praktických funkcí a moderní design. Měkká opěrka zápěstí a tiché klávesy propůjčují klávesnici elegantně profesionální vzhled a pohodlné použití, které vás nikdy neomrzí. Klávesnice je navíc vybavena funkcemi, které jí dokonale padnou –nabízí vám praktické ovládací prvky pro přehrávání multimédií, aktivaci lupy jedním stisknutím a přizpůsobitelné klávesové zkratky pro přístup k programům na hlavním panelu systému Windows. Tato klávesnice rovněž nabízí technologii šifrování Advanced Encryption Standard (AES*), která byla navržena, aby pomohla šifrováním psaného textu ochránit vaše údaje. Technologie Microsoft BlueTrack Technology použitá v myši umožňuje přesné ovládání na prakticky jakémkoliv povrchu, zatímco gumované postranní plošky a mírně delší tělo myši nabízí překvapivé pohodlí1. Navíc se můžete vzdálit až 30 stop od počítače a přesto si uchovat spolehlivé bezdrátové připojení. (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako Microsoft set Wireless Desktop 3050 , Jupiter 1789 - pt3 - lustr na tyči platino 3xe27/60w/230v stříbrná (111996)

Microsoft Surface 127W Power Supply, USB port US7-00019 - originální

Microsoft Surface 127W Power Supply, USB port US7-00019 - originální
Detail

Nabíjejte svůj Surface Book 3 rychle a bez námahy pomocí všestranného 127W napájecího zdroje, který obsahuje další USB port pro současné nabíjení dalšího zařízení. Je součástí balení Surface Book 3 s 15" obrazovkou. Kompatibilita * Surface Laptop Go * Surface Pro 7+ * Surface Book 3 * Surface Book 2 * Surface Book * Surface Laptop 4 * Surface Laptop 3 * Surface Laptop 2 * Surface Laptop * Surface Pro X * Surface Pro 7 * Surface Pro 6 * Surface Pro (5. generace) * Surface Pro 4 * Surface Pro 3 * Surface Go 2 * Surface Go Výkon: *127 W AC Typ konektoru:: * Konektor USB 2.0 (7,5 W) * Síťový konektor C8 Rozměry *Zdroj napájení: 101 x 57 x 28 mm *Napájecí kabel: 1400 mm Hmotnost *Napájecí zdroj: 390g *AC kabel: 39g Více na stránkách výrobce: https://www.microsoft.com/cs-cz/d/microsoft-surface-napajeci-zdroj-127-w/8m9zfxkg88d8?cid=msft_web_collection (patro.cz)

Podobné produkty ako Microsoft Surface 127W Power Supply, USB port US7-00019 - originální , Path of exile: first blood pack - xbox digital (6jn-00019)

Mivardi Splávek PT3

Mivardi Splávek PT3
Detail

Pevný / průběžný splávek na dravce s možností vložení 4,5 mm světélka. Pevný / průběžný splávek na dravce s možností vložení 4,5 mm světélka. (chytapust.cz)

Podobné produkty ako Mivardi Splávek PT3 , Red dead redemption 2: 150 gold bars - xbox digital (kzp-00019)

Microsoft Wireless Optical Desktop 2000 - CZ (M7J-00013)

Microsoft Wireless Optical Desktop 2000 - CZ (M7J-00013)
Detail

Set klávesnice a myši - bezdrátový, česká kancelářská klávesnice, vysokoprofilové klávesy + optická myš, 3 tlačítka, symetrická Moderní klávesnice s praktickými funkcemi a bezpečným šifrováním AES. Nejenže je tato sada klávesnice a myši dobře zabezpečená a praktická, ale také se snadno používá. Šifrování a pohodlí na dosah rukyZískejte klávesnici klasického tvaru s polštářkem pro oporu dlaně, který vám přinese pohodlí. Nejenže je tato sada klávesnice a myši dobře zabezpečená a praktická, ale také se snadno používá – stačí zapojit vysílače a je to! Vypnuto Vypnuto Bezdrátová myšKlávesnici doplňuje bezdrátová myš plné velikosti, která nabízí vylepšené postranní plošky, posouvání všemi směry a... (alza.cz)

Podobné produkty ako Microsoft Wireless Optical Desktop 2000 - CZ (M7J-00013) , Ori and the will of the wisps - xbox one (lfm-00019)

Mivardi Splávek PT3 - 10g

Mivardi Splávek PT3 - 10g
Detail

Pevný / průběžný splávek na dravce s možností vložení 4,5 mm světélka. Pevný / průběžný splávek na dravce s možností vložení 4,5 mm světélka. (chytapust.cz)

Podobné produkty ako Mivardi Splávek PT3 - 10g , Microsoft designer bluetooth desktop keyboard - cz/sk (7n9-00020)

Mivardi Splávek PT3 - 15g

Mivardi Splávek PT3 - 15g
Detail

Pevný / průběžný splávek na dravce s možností vložení 4,5 mm světélka. Pevný / průběžný splávek na dravce s možností vložení 4,5 mm světélka. (chytapust.cz)

Podobné produkty ako Mivardi Splávek PT3 - 15g , Microsoft wireless display adapter v2 (p3q-00008)

Mivardi Splávek PT3 - 12g

Mivardi Splávek PT3 - 12g
Detail

Pevný / průběžný splávek na dravce s možností vložení 4,5 mm světélka. Pevný / průběžný splávek na dravce s možností vložení 4,5 mm světélka. (chytapust.cz)

Podobné produkty ako Mivardi Splávek PT3 - 12g , Microsoft wireless number pad glacier (23o-00025)

Mivardi Splávek PT3 - 8g

Mivardi Splávek PT3 - 8g
Detail

Pevný / průběžný splávek na dravce s možností vložení 4,5 mm světélka. Pevný / průběžný splávek na dravce s možností vložení 4,5 mm světélka. (chytapust.cz)

Podobné produkty ako Mivardi Splávek PT3 - 8g , Microsoft wireless mobile mouse 1850 magenta (u7z-00065)

Mivardi Splávek PT3 - 20g

Mivardi Splávek PT3 - 20g
Detail

Pevný / průběžný splávek na dravce s možností vložení 4,5 mm světélka. Pevný / průběžný splávek na dravce s možností vložení 4,5 mm světélka. (chytapust.cz)

Podobné produkty ako Mivardi Splávek PT3 - 20g , Microsoft 4k wireless display adapter (widi) (uth-00029)

adidas Originals PT3 Bunda Černá

adidas Originals PT3 Bunda Černá
Detail

Materiál: 100% polyester Střih: straight fit Typ: větrovka Kapuce: bez kapuce Druh: jarní, podzimní Zapínání: na zip Praní: 30°C Barva: černá Detail: kolekce Project-3 (bibloo.cz)

Podobné produkty ako adidas Originals PT3 Bunda Černá , Microsoft wireless mobile mouse 3500 black (gmf-00292)

adidas Originals PT3 Kraťasy Modrá

adidas Originals PT3 Kraťasy Modrá
Detail

Materiál: 100% polyester Střih: straight fit Typ: sportovní Pas: na gumu Praní: 30°C Barva: modrá, šedá Detail: kolekce Project-3 (bibloo.cz)

Podobné produkty ako adidas Originals PT3 Kraťasy Modrá , Microsoft wireless mobile mouse 1850 black (u7z-00004)

adidas Originals PT3 Bunda Modrá

adidas Originals PT3 Bunda Modrá
Detail

Materiál: 100% polyester Střih: straight fit Typ: větrovka Kapuce: bez kapuce Druh: jarní, podzimní Zapínání: na zip Praní: 30°C Barva: tmavě modrá Detail: kolekce Project-3 (bibloo.cz)

Podobné produkty ako adidas Originals PT3 Bunda Modrá , Microsoft sculpt ergonomic mouse wireless, černá (l6v-00005)

adidas Originals PT3 Bunda Modrá

adidas Originals PT3 Bunda Modrá
Detail

Materiál: 100% polyester Střih: straight fit Typ: větrovka Kapuce: bez kapuce Druh: jarní, podzimní Zapínání: na zip Praní: 30°C Barva: tmavě modrá Detail: kolekce Project-3 (bibloo.cz)

Podobné produkty ako adidas Originals PT3 Bunda Modrá , Microsoft windows server 2022 remote desktop services external connector (elektronická licence) (dg7gmgf0d609)

Bull's Šipky Steel Phantom PT3 - 23g (158706)

Bull's Šipky Steel Phantom PT3 - 23g (158706)
Detail

Šipky - typ steel, hmotnost 23 g, materiál: wolfram, 3 ks v balení, profesionální Chcete si při hře se šipkami pořádně zahrát? V tom případě budete nadšeni z šipek Bull's Šipky z kategorie steeltip jsou vybaveny ocelovým hrotem, jenž vám poslouží pro klasické terče ze sisalových vláken. Stane-li se, že se hrot otupí, jednoduše jej obrousíte a navrátíte mu tak jeho ostrost. Tělo šipky, k jehož výrobě posloužil wolfram, ocení i ti nejnáročnější hráči, kteří soutěží s těmi nejlepšími na velkých turnajích. Šipky dokáží ocenit jak pokročilí, tak profesionální hráči. V balení se nachází 3 ks šipky a hmotnosti každého kusu činí 23 g. Krásný design pak zvyšuje vaši sebedůvěru. Rozhodující vlastnosti produktu Bull's Šipky Steel Phantom PT3 - 23g Šipky Bull's pro ty, kteří milují šipkové turnaje Ocelový hrot (steeltip) Tělo šipky z wolframu je určeno pro ty nejnáročnější hráče Určené pro pokročilé a profesionální hráče V balení naleznete 3 ks šipky Hmotnost šipky... (alza.cz)

Podobné produkty ako Bull's Šipky Steel Phantom PT3 - 23g (158706) , Microsoft wireless mobile mouse 1850 wool blue (u7z-00014)

Bull's Šipky Steel Phantom PT3 - 25g (158707)

Bull's Šipky Steel Phantom PT3 - 25g (158707)
Detail

Šipky - typ steel, hmotnost 25 g, materiál: wolfram, 3 ks v balení, profesionální Toužíte se předvést na šipkařském turnaji? Pak si určitě zamilujete šipky Bull's Šipky z kategorie steeltip se vyrábí s ocelovým hrotem, jenž se používá pro klasické terče ze sisalových vláken. Časem se hrot otupí, potom jej jednoduše obrousíte a zase se může chlubit svou ostrostí. Tělo šipky, zhotovené z wolframu, je určeno i pro ty nejnáročnější hráče, kteří i s jeho pomocí vítězí nad profesionály. Šipky ocení nejen pokročilí, ale i profesionální hráči. V balení očekávejte 3 ks šipky, přičemž každá z nich váží 25 g. K pocitu neporazitelnosti a sebedůvěry pak přispívá i moderní design. Nejdůležitější vlastnosti produktu Bull's Šipky Steel Phantom PT3 - 25g Šipky Bull's pro vyznavače šipkového sportu Ocelový hrot (steeltip) Tělo šipky z wolframu pro ty nejnáročnější hráče Potěší pokročilé i profesionální hráče V balení očekávejte 3 ks šipky U šipky očekávejte hmotnost 25 g Pěkný a... (alza.cz)

Podobné produkty ako Bull's Šipky Steel Phantom PT3 - 25g (158707) , Microsoft xbox wireless controller + usb-c cable (1v8-00002)

Forza Horizon 5 - Xbox (I9W-00019)

Forza Horizon 5 - Xbox (I9W-00019)
Detail

Hra na konzoli - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verze, české titulky, žánr: závodní, pro online hraní vyžaduje předplatné Xbox Live Gold, - Tvoje ultimátní dobrodružství Horizonu čeká! Prozkoumej překrásné kraje Mexika, které se neustále vyvíjejí a ve kterých si užiješ neomezenou a zábavnou řidičskou akci ve stovkách nejlepších aut na světě. Vydejte se na výpravy v pestrém a neustále se měnícím otevřeném světě. Zábavné ježdění a závodění bez hranic v mexické krajině se stovkami nejlepších aut světa. Krásný otevřený svět Prozkoumejte rozmanitý svět plný protikladů a krásy. Objevte... (alza.cz)

Podobné produkty ako Forza Horizon 5 - Xbox (I9W-00019) , Microsoft wireless mobile mouse 1850 light orchid (u7z-00024)

SIXTOL Redukce Renault OBD2 - 12pin (00019)

SIXTOL Redukce Renault OBD2 - 12pin (00019)
Detail

Redukce na autodiagnostiku - pouze pro uvedený model vozu, umožňuje připojení k moderní autodiagnostice ODB-II Sixtol Renault OBD2 12 pin je profesionální redukce pro autodiagnostiku z 12 na 16 pinů (OBD2). Je určená pro starší vozy značky Renault a nabízí se za příjemnou cenu. Klíčové vlastnosti Sixtol Renault OBD2 12 pinRedukce Sixtol Renault OBD2 12 pin se nabízí za skvělou cenuJe určená pro starší vozy RenaultSlouží k autodiagnostice (alza.cz)

Podobné produkty ako SIXTOL Redukce Renault OBD2 - 12pin (00019) , Soundeus desktop mic 01 (dpmic01)

Banjo-Tooie - Xbox Digital (7D6-00019)

Banjo-Tooie - Xbox Digital (7D6-00019)
Detail

Hra na konzoli - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licence, klíč pro Xbox Live, žánr: dětská,. 73% Skvělé pokračování Banjo si zamilujete. Jedná se o solidní plošinovku, která potěší každého hráče. Banjo-Tooie je pokračování úspěšné plošinovky Banjo-Kazooie od Code Mystics. Příběh se odehrává na ostrově O'Hags, jemuž vládne král Jingaling. Zachraňte zakletého krále Vaším úkolem bude zachránit krále, který byl zakletý zlou čarodějnicí Gruntildou. Ta touží po životní síle k obnovení svého těla. ... (alza.cz)

Podobné produkty ako Banjo-Tooie - Xbox Digital (7D6-00019) , Wd elements desktop 10tb (wdbwlg0100hbk-eesn)

Bambusové kalhotky Gina 00019 M/L Bílá

Bambusové kalhotky Gina 00019 M/L Bílá
Detail

Dámské kalhotky z bambusového vlákna jsou novinkou na trhu. Kalhotky s bambusovým vláknem mají klasický střih s vyšším bokem. Kalhotky jsou velice jemné a prodyšné díky použitému materiálu. Vedle vysoké jemnosti a prodyšnosti je materiál vyjímečný svými antibakteriálními a antistatickými vlastnostmi. Materiálové složení: 70% Viskóza ( Bambus ) 22% Polyamid 8% Elastan (vip-pradlo.cz)

Podobné produkty ako Bambusové kalhotky Gina 00019 M/L Bílá , Wd elements desktop 6tb (wdbwlg0060hbk-eesn)

Bambusové kalhotky Gina 00019 L/XL Tělová

Bambusové kalhotky Gina 00019 L/XL Tělová
Detail

Dámské kalhotky z bambusového vlákna jsou novinkou na trhu. Kalhotky s bambusovým vláknem mají klasický střih s vyšším bokem. Kalhotky jsou velice jemné a prodyšné díky použitému materiálu. Vedle vysoké jemnosti a prodyšnosti je materiál vyjímečný svými antibakteriálními a antistatickými vlastnostmi. Materiálové složení: 70% Viskóza ( Bambus ) 22% Polyamid 8% Elastan (vip-pradlo.cz)

Podobné produkty ako Bambusové kalhotky Gina 00019 L/XL Tělová , Rollei comfort desktop led set (28558)

Bambusové kalhotky Gina 00019 M/L Tělová

Bambusové kalhotky Gina 00019 M/L Tělová
Detail

Dámské kalhotky z bambusového vlákna jsou novinkou na trhu. Kalhotky s bambusovým vláknem mají klasický střih s vyšším bokem. Kalhotky jsou velice jemné a prodyšné díky použitému materiálu. Vedle vysoké jemnosti a prodyšnosti je materiál vyjímečný svými antibakteriálními a antistatickými vlastnostmi. Materiálové složení: 70% Viskóza ( Bambus ) 22% Polyamid 8% Elastan (vip-pradlo.cz)

Podobné produkty ako Bambusové kalhotky Gina 00019 M/L Tělová

Bambusové kalhotky Gina 00019 S/M Bílá

Bambusové kalhotky Gina 00019 S/M Bílá
Detail

Dámské kalhotky z bambusového vlákna jsou novinkou na trhu. Kalhotky s bambusovým vláknem mají klasický střih s vyšším bokem. Kalhotky jsou velice jemné a prodyšné díky použitému materiálu. Vedle vysoké jemnosti a prodyšnosti je materiál vyjímečný svými antibakteriálními a antistatickými vlastnostmi. Materiálové složení: 70% Viskóza ( Bambus ) 22% Polyamid 8% Elastan (vip-pradlo.cz)

Podobné produkty ako Bambusové kalhotky Gina 00019 S/M Bílá

Bambusové kalhotky Gina 00019 XL/XXL RůžováP

Bambusové kalhotky Gina 00019 XL/XXL RůžováP
Detail

Dámské kalhotky z bambusového vlákna jsou novinkou na trhu. Kalhotky s bambusovým vláknem mají klasický střih s vyšším bokem. Kalhotky jsou velice jemné a prodyšné díky použitému materiálu. Vedle vysoké jemnosti a prodyšnosti je materiál vyjímečný svými antibakteriálními a antistatickými vlastnostmi. Materiálové složení: 70% Viskóza ( Bambus ) 22% Polyamid 8% Elastan (vip-pradlo.cz)

Podobné produkty ako Bambusové kalhotky Gina 00019 XL/XXL RůžováP

Bambusové kalhotky Gina 00019 M/L RůžováP

Bambusové kalhotky Gina 00019 M/L RůžováP
Detail

Dámské kalhotky z bambusového vlákna jsou novinkou na trhu. Kalhotky s bambusovým vláknem mají klasický střih s vyšším bokem. Kalhotky jsou velice jemné a prodyšné díky použitému materiálu. Vedle vysoké jemnosti a prodyšnosti je materiál vyjímečný svými antibakteriálními a antistatickými vlastnostmi. Materiálové složení: 70% Viskóza ( Bambus ) 22% Polyamid 8% Elastan (vip-pradlo.cz)

Podobné produkty ako Bambusové kalhotky Gina 00019 M/L RůžováP

Bambusové kalhotky Gina 00019 L/XL RůžováP

Bambusové kalhotky Gina 00019 L/XL RůžováP
Detail

Dámské kalhotky z bambusového vlákna jsou novinkou na trhu. Kalhotky s bambusovým vláknem mají klasický střih s vyšším bokem. Kalhotky jsou velice jemné a prodyšné díky použitému materiálu. Vedle vysoké jemnosti a prodyšnosti je materiál vyjímečný svými antibakteriálními a antistatickými vlastnostmi. Materiálové složení: 70% Viskóza ( Bambus ) 22% Polyamid 8% Elastan (vip-pradlo.cz)

Podobné produkty ako Bambusové kalhotky Gina 00019 L/XL RůžováP

Minecraft Dungeons: Ultimate Edition - Xbox (KBI-00019)

Minecraft Dungeons: Ultimate Edition - Xbox (KBI-00019)
Detail

Hra na konzoli - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verze, žánr: dobrodružná, pro online hraní vyžaduje předplatné Xbox Live Gold, - Prožijte kompletní příběh akčního RPG Minecraft Dungeons od začátku až po End! Kupte si Ultimate Edition, obsahující základní hru a všech šest DLC! Pusťte se do boje proti mobům všech barev a tvarů v akčním dobrodružství inspirovaném klasickými RPG hrami žánru dungeon crawler. Diablovka ze světa MinecraftuMinecraft Dungeons: Ultimate Edition Xbox je akčním RPG z oblíbeného sandboxového vesmíru hry Minecraft, která oslovila miliony hráčů. Tentokrát ale nebudete stavět monumentální stavby, nýbrž se pustíte rovnou do průzkumu tajuplných kobek. Vydejte se v Minecraft Dungeons: Ultimate Edition Xbox PC cestou dobrodruhaStaňte se dobrodruhem. Čistěte temná místa od zla. Získávejte nové zbraně,... (alza.cz)

Podobné produkty ako Minecraft Dungeons: Ultimate Edition - Xbox (KBI-00019)

Sea of Thieves - Xbox One (GM6-00019)

Sea of Thieves - Xbox One (GM6-00019)
Detail

Hra na konzoli - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verze, žánr: RPG, pro online hraní vyžaduje předplatné Xbox Live Gold,, ve která jste piráti, a kde si spolu s kamarády složíte svoji posádku. V on-line bitvách se postavíte na moři i na souši konkurenčním posádkám. Hrát proti sobě mohou hráčí na Xbox One a Windows 10. Sea of Thieves slibuje být netradičním online simulátorem piráta se vším, co k tomu patří. Naloďte se na váš škuner, prozkoumávejte rozlehlá moře i bezedné hlubiny a nasbírejte pořádnou truhlu zlaťáků. Omlouváme se, ale snažíte se o zobrazení videa, které není podporováno vaším zařízením. 69% Sea of Thieves slibuje být netradičním online simulátorem piráta se vším, co k tomu patří. Naloďte se na váš škuner, prozkoumávejte rozlehlá moře i bezedné hlubiny a nasbírejte pořádnou truhlu zlaťáků. Brouzdat budete... (alza.cz)

Podobné produkty ako Sea of Thieves - Xbox One (GM6-00019)

Osmo Words - Interaktivní vzdělávání hrou – iPad (902-00019)

Osmo Words - Interaktivní vzdělávání hrou – iPad (902-00019)
Detail

Vzdělávací hračka - vhodné od 6 let Osmo – hravé programováníPřed lety hledali bývalí zaměstnanci společnosti Google způsob, kterým by jejich děti mohly využívat technologie pro svůj aktivní rozvoj, a neměly je pouze pro pasivní konzumaci digitálního obsahu. Výsledkem tohoto bádání je interaktivní nástroj Osmo rozvíjející široké spektrum znalostí dětí za pomocí moderních technologií a rozšířené reality. Princip jednotlivých her je založený na učení a rozvoji v různých oblastech jako např. slovní zásoba a čtení, základy programování, matematika a čísla, kritické myšlení a řešení problémů, kreativita a představivost. V neposlední řadě je Osmo také skvělým nástrojem pro osvojování cizího jazyka zábavnou formou. Osmo se v současné době využívá na více než 30 000 školách po celém světě. Jak Osmo funguje?Osmo využívá princip rozšířené reality. Prvním krokem je vložení iPadu do stojanu, následuje připevnění reflektoru pro snímání na horní stranu tabletu. V... (alza.cz)

Podobné produkty ako Osmo Words - Interaktivní vzdělávání hrou – iPad (902-00019)

Gears of War: Judgment - Xbox Digital (G9N-00019)

Gears of War: Judgment - Xbox Digital (G9N-00019)
Detail

Hra na konzoli - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licence, klíč pro Xbox Live, žánr: akční, pro online hraní vyžaduje předplatné Xbox Live Gold, - 79% V příběhu o Gears of War: Judgment bojujete za záchranu města Halvo Bay před novým děsivým nepřítelem v kampani, která představuje nový rychlejší a akčnější styl hraní. Hlavním hrdinou je oblíbený člen původní týmu Baird i se svými sarkastickými hláškami a povahou fatalistického rebela. Členové Kilo Squad, před narychlo svolaným vojenským soudem uprostřed probíhající války s Locusty retrospektivně popisují cestu, která vedla až k soudu.... (alza.cz)

Podobné produkty ako Gears of War: Judgment - Xbox Digital (G9N-00019)

Jupiter 1789 - PT3 - Lustr na tyči PLATINO 3xE27/60W/230V stříbrná (111996)

Jupiter 1789 - PT3 - Lustr na tyči PLATINO 3xE27/60W/230V stříbrná (111996)
Detail

Lustr - pro žárovky E27 (nejsou součástí), max. příkon 60 W, výška 160 cm, šířka 15 cm, materiál: kov, IP20 Vyžeňte šero ze všech koutů vašeho interiéru. Lustr Jupiter se svým vzhledem hodí do téměř jakéhokoliv bytu nebo kanceláře. Výrobce vsadil na tradiční a nadčasový materiál, tím je kov. Získal certifikaci IP 20, což znamená ochranu zařízení před vniknutím drobných částic, ale nezaručuje bezpečnost při kontaktu s vodou. Hodí se do něj žárovka s paticí E27 o maximálním příkonu 60 W. Jelikož zdroj osvětlení není součástí balení, oplatí se vám si dokoupit 3 žárovky. Při výběru by pro vás mohla být podstatná jeho výška, která je 160 cm. Napájení si nevyžaduje žádné velké nároky, přívodní drát stačí zastrčit do klasické zásuvky. Zásadní parametry produktu Jupiter 1789 - PT3 - Lustr na tyči PLATINO 3xE27/60W/230V stříbrná Spolehlivé svítidlo pro každý interiér Jednoduchá údržba Materiál použitý k výrobě: kov Certifikace krytí IP20 Rozměry: 160 × 15 × 105 cm... (alza.cz)

Podobné produkty ako Jupiter 1789 - PT3 - Lustr na tyči PLATINO 3xE27/60W/230V stříbrná (111996)

Minecraft: Minecoins Pack: 1720 Coins - Xbox Digital (7LM-00019)

Minecraft: Minecoins Pack: 1720 Coins - Xbox Digital (7LM-00019)
Detail

Herní doplněk / kredit - Xbox One S/Xbox One X,, klíč pro Xbox Live, žánr: RPG Dobitím virtuálních kreditů ve hře Minecraft získáte možnost nakupovat exkluzivní doplňky do hry. Odlište se od ostatních hráčů a vytvořte si svůj osobitý a jedinečný profil. Pořízením této karty získáte 1720 kreditů, které se připíší na váš účet pro konzoli Xbox One. Balení obsahuje jedinečný klíč, který jednoduše vložíte do hry a okamžitě můžete nakupovat mnoho atraktivních doplňků, se kterými vás na první pohled ostatní hráči poznají. Hlavní přednosti herního doplňku Minecoins Pack: 1720 CoinsVirtuální kredity určeny pro hru Minecraft na Xbox OneDíky hernímu doplňku se odlišíte od ostatních hráčůJednoduché vložení do hry zadáním klíčeBalení obsahuje jedinečný klíč pro 1720 kreditů (alza.cz)

Podobné produkty ako Minecraft: Minecoins Pack: 1720 Coins - Xbox Digital (7LM-00019)

Path of Exile: First Blood Pack - Xbox Digital (6JN-00019)

Path of Exile: First Blood Pack - Xbox Digital (6JN-00019)
Detail

Hra na konzoli - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licence, klíč pro Xbox Live, žánr: RPG, pro online hraní vyžaduje předplatné Xbox Live Gold, Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Path of Exile: First Blood PackTento balíček zahrnuje 200 bodů na cestu přes Wraeclast, First Blood Weapon Effect a Extra Stash Tab. Získejte zničující schopnosti a cenné předměty, jak budete bojovat v temném kontinentu Wraeclast. K fungování balíčku je potřeba mít plnou hru. (alza.cz)

Podobné produkty ako Path of Exile: First Blood Pack - Xbox Digital (6JN-00019)

Red Dead Redemption 2: 150 Gold Bars - Xbox Digital (KZP-00019)

Red Dead Redemption 2: 150 Gold Bars - Xbox Digital (KZP-00019)
Detail

Herní doplněk / DLC - Xbox One S/Xbox One X, elektronická licence, klíč pro Xbox Live, žánr: Akční a Dobrodružná, pro uplatnění je vyžadována základní hra 95% Tvrdá měna Gold Bars vám pomůže k bohatství a slávě. Pořiďte si upgrady pro svůj arsenál, či výstroj pro koně. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Chladný tvrdý kov vám urychlí postup. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Odemknete všechny druhy zboží v Red Dead Online. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Gold Bars Pomohou vám vylepšit vaše zbraně, výzbroj koně nebo pořídit jedinečné předměty pro váš tábor.... (alza.cz)

Podobné produkty ako Red Dead Redemption 2: 150 Gold Bars - Xbox Digital (KZP-00019)

Ori and the Will of the Wisps - Xbox One (LFM-00019)

Ori and the Will of the Wisps - Xbox One (LFM-00019)
Detail

Hra na konzoli - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verze, české titulky, žánr: akční,, ve které hrajete za bílého guirdian spirita jménem Ori. Pomáháte mu vyřešit různé hlavolamy a hádanky. Samozřejmostí je systém soul links, který hráči umožní libovolné uložení hry a vylepšování Oriho schopností. 90% Hra od Moon Studios, Ori and the Will of the Wisps, je akční plošinovka, kterou vydáváXbox Game Studios Líbezné prostředí se střídá s temnými vizemi, které si užijete v nádherně kreslené grafice ve 4K a 60 snímcích za vteřinu. Na cestě kouzelným lesem narazíte na roztodivné tvory, u nichž popustili vývojáři ze studia Moon uzdu své fantazie.... (alza.cz)

Podobné produkty ako Ori and the Will of the Wisps - Xbox One (LFM-00019)

Logitech Wireless Desktop MK540, DE

Logitech Wireless Desktop MK540, DE
Detail

KlávesnicaVýška x šírka x hĺbka:0.94 palcov (24 mm) x 18.0 palcov (457.3 mm) x 7.62 palcov (193.5 mm)Hmotnosť: 1.77 lb (805 g) bez batériíMyšVýška x šírka x hĺbka:1.54 palcov (39.2 mm) x 2.43 in (61.8 mm) x 4.40 palcov (111.5 mm)Hmotnosť: 2.60 oz (73.5g )bez batérií, bez prijímačaPOŽIADAVKY NA SYSTÉMKompatibilný s: Windows 10 alebo novší, Windows 8, Windows 7, Chrome OS™ TECHNICKÉ ŠPECIFIKÁCIE MK540 ADVANCEDBezdrôtová klávesnica K540: 2 x alkalická batéria AA (predinštalovaná)Bezdrôtová myš M310: 1 x alkalická batéria AA (predinštalovaná) Hmotnosť batérie: 24 g / batéria KlávesnicaŽivotnosť batérie klávesnice 36 mesiacovZnámy tvar klávesov a pocit z nich, tichý chod 3 polohy sklonu (prirodzený, 4° a 8°) Konštrukcia odolná proti rozliatiu Odolná potlač kľúčov proti oderu Pokročilý 2.bezdrôtové pripojenie 4GHz (10 metrov) Bezdrôtové šifrovanie Malý prijímač USB s technológiou Logitech Unifying™ Vypínač napájania Kontrolka uzamknutia klávesnice Caps lock Kontrolka batérie MyšŽivotnosť batérie myši 18 mesiacovTvarovaný tvar s mäkkými gumovými úchytmi Plná veľkosť a obojručné ovládanie Pokročilé optické sledovanie 3 tlačidlá, rolovacie koliesko Vypínač napájania. (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako Logitech Wireless Desktop MK540, DE

Logitech Wireless Desktop MK850 PERFORMANCE

Logitech Wireless Desktop MK850 PERFORMANCE
Detail

Rozhraní: USB Type-A Bezdrátová technologie: Bluetooth, Radio Frequency Typ spínače: Membránové Layout: US S myší: Ano Snímač pohybu: Optický Počet tlačítek: 8 (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako Logitech Wireless Desktop MK850 PERFORMANCE

REA/S Skládací sprchový kout Rea Fold N2 Modulární 110x120 KAB-00019

REA/S Skládací sprchový kout Rea Fold N2 Modulární 110x120 KAB-00019
Detail

Sprchový kout Fold se skládá ze dvou skládacích skleněných dveří, zakončených elegantními chromovými prvky. Tento model je ideálním řešením pro malé a nenápadné koupelny. Každé z křídel lze složit ke stěně, a to jak uvnitř, tak vně. Dává neomezené možnosti v praktickém využití koupelny. Sklo v kabině Fold je nejen bezpečné, ale také praktické díky povrchové úpravě Easy Clean. Díky této moderní technologii se na skle neusazuje vodní kámen a čištění nevyžaduje použití silných prostředků. CAD instrukce (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako REA/S Skládací sprchový kout Rea Fold N2 Modulární 110x120 KAB-00019

Logitech Wireless Desktop MK235, CZ/SK

Logitech Wireless Desktop MK235, CZ/SK
Detail

ROZMĚRY Klávesnice Výška: 137,5 mm Šířka: 435,5 mm Hloubka: 20,5 mm Hmotnost: 475 g Myš Výška: 97,7 mm Šířka: 61,5 mm Hloubka: 35,2 mm Hmotnost: 70,5 g Nanopřijímač Výška: 18,7 mm Šířka: 23.1 mm Hloubka: 6,6 mm Hmotnost: 2,0 g SYSTÉMOVÉ POŽADAVKY Potřebné vybavení Windows 10,11 nebo novější Chrome OS™ Volný port USB TECHNICKÉ PARAMETRY Klávesnice Provedení odolné proti polití 6Testováno za omezených podmínek (maximálně 60 ml rozlité tekutiny). Neponořujte klávesnici do kapaliny. Sklopné nožky Numerická klávesnice s 10 klávesami Speciální klávesy: 15 funkčních kláves Až 5 milionů stisků 2 baterie AAA Životnost baterie: 36 měsíců 7Výpočet životnosti baterií klávesnice vychází z předpokládaného počtu dvou milionů úhozů za rok v kancelářském prostředí. Uživatel může zaznamenat jiné hodnoty. Životnost baterie myši se může lišit v závislosti na uživateli a podmínkách používání. Myš Technologie senzoru: plynulé optické snímání pohybu Počet tlačítek: 3 (levé/pravé, prostřední) Posuv: po jednotlivých řádcích Rolovací kolečko: Ano, 2D, optické Připojit/Napájení: Tlačítko napájení zap/vyp 1 baterie AA Životnost baterie: 12 měsíců 8Výpočet životnosti baterií klávesnice vychází z předpokládaného počtu dvou milionů úhozů za rok v kancelářském prostředí. Uživatel může zaznamenat jiné hodnoty. Životnost baterie myši se může lišit v závislosti na uživateli a podmínkách používání. Udržitelnost Plasty klávesnice: 51% recyklovaných plastů 9Kromě plastů přijímače a sestavy desky plošných spojů (PWA) a balení. Plasty myši: 75% recyklovaných plastů 10Kromě plastů přijímače a sestavy desky plošných spojů (PWA) a balení. OBSAH BALENÍ Klávesnice s 2 bateriemi AAA Myš s 1 baterií AA Přijímač USB Uživatelská dokumentace INFORMACE O ZÁRUCE Dvouletá omezená záruka na hardware ČÍSLO DÍLU Český (Qwertz): 920-007933 Deutsch (Qwertz): 920-007905 Français (Azerty): 920-007907 Suisse / Schweizer (Qwertz): 920-007909 Belge (Azerty): 920-007911 Italiano (Qwerty): 920-007913 Espanol (Qwerty): 920-007919 Dansk/Norsk/Svenska/Suomalainen (Qwerty): 920-007921 Mezinárodní US (Qwerty) : 920-007931 Magyar (Qwertz): 920-007935 (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako Logitech Wireless Desktop MK235, CZ/SK

Logitech Wireless Desktop MK345, CZ/SK

Logitech Wireless Desktop MK345, CZ/SK
Detail

Logitech Wireless Combo MK345 Logitech představuje sadu bezdrátové klávesnice a myši Wireless Combo MK345 se zajímavým designem a extra dlouhou délkou životnosti baterií. Speciálně upravený povrch klávesnice a myši vede vaše ruce do správné polohy a přirozeně kopíruje vaše pohyby. Bez omezení Myš i klávesnici můžete odložit kamkoliv chcete, žádný kabel Vás omezovat nebude. Jednoduchá instalace do minipřijímače USB portu není problém pro žádného uživatele. Malý dongle navíc není nutné z PC vůbec vytahovat. Klávesnice Klávesnice má nízkoprofilové klávesy, které jsou při psaní velmi tiché. Úsporná konstrukce této klávesnice šetří místo na pracovním stole. Je provedena v českém layoutu. Díky 12 F-klávesám můžete snadno ovládat média - přeskočit skladbu, pozastavit video, ztišit hudbu atp. Myš Kvalitní myš je určena pro každodenní běžné i náročnější použití. Myš nabízí citlivý optický snímací prvek Logitech Advanced Optical Tracking s rozlišením 1000 dpi, 3 ovládací tlačítka se skrolovacím kolečkem včetně a bezdrátový způsob komunikace s počítačem. Práce se tak stává mnohem snadnější a příjemnější. Kvalita Logitech Logitech je celosvětově známou společností zabývající se výrobou počítačových periferií, zejména reproduktorů, klávesnic, myší, webkamer a drobného příslušenství. Poskytuje vysokou kvalitu a mimořádnou spolehlivost za odpovídající cenu, která však odpovídá kvalitě, kterou s produkty Logitech obdržíte. Klíčové vlastnosti Klávesnice je kompatibilní s počítači, ke kterým se připojí bezdrátově pomocí USB přijímače na bezdrátové frekvenci 2.4 GHz. Nabízí také dlouhou výdrž na 2x AAA bateriích (až 48 měsíců). Klávesnice má klasické CZ rozložení kláves. Mezi ovládací prvky myši patří vedle dvojice tlačítek i rolovací kolečko. Snadné ovládání podpoří optický snímač pohybu s rozlišením 1000 dpi. Myš se k počítači připojuje stejně jako klávesnice pomocí přijímače USB. K napájení slouží 1x AA baterie. (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako Logitech Wireless Desktop MK345, CZ/SK

Logitech Wireless Desktop MK540, CZ/SK

Logitech Wireless Desktop MK540, CZ/SK
Detail

KlávesnicaVýška x šírka x hĺbka:0.94 palcov (24 mm) x 18.0 palcov (457.3 mm) x 7.62 palcov (193.5 mm)Hmotnosť: 1.77 lb (805 g) bez batériíMyšVýška x šírka x hĺbka:1.54 palcov (39.2 mm) x 2.43 in (61.8 mm) x 4.40 palcov (111.5 mm)Hmotnosť: 2.60 oz (73.5g )bez batérií, bez prijímačaPOŽIADAVKY NA SYSTÉMKompatibilný s: Windows 10 alebo novší, Windows 8, Windows 7, Chrome OS™ TECHNICKÉ ŠPECIFIKÁCIE MK540 ADVANCEDBezdrôtová klávesnica K540: 2 x alkalická batéria AA (predinštalovaná)Bezdrôtová myš M310: 1 x alkalická batéria AA (predinštalovaná) Hmotnosť batérie: 24 g / batéria KlávesnicaŽivotnosť batérie klávesnice 36 mesiacovZnámy tvar klávesov a pocit z nich, tichý chod 3 polohy sklonu (prirodzený, 4° a 8°) Konštrukcia odolná proti rozliatiu Odolná potlač kľúčov proti oderu Pokročilý 2.bezdrôtové pripojenie 4GHz (10 metrov) Bezdrôtové šifrovanie Malý prijímač USB s technológiou Logitech Unifying™ Vypínač napájania Kontrolka uzamknutia klávesnice Caps lock Kontrolka batérie MyšŽivotnosť batérie myši 18 mesiacovTvarovaný tvar s mäkkými gumovými úchytmi Plná veľkosť a obojručné ovládanie Pokročilé optické sledovanie 3 tlačidlá, rolovacie koliesko Vypínač napájania. (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako Logitech Wireless Desktop MK540, CZ/SK
Microsoft Surface Arc Mouse, Lilac (ELG-00019), Microsoft Surface 127W Power Supply (US7-00019), Bull's Šipky Steel Phantom PT3 - 23g (158706), microsoft wireless optical desktop 2000 cz m7j 00013, Microsoft Wireless Desktop 3050 - CZ/SK (PP3-00021), Forza Horizon 5 - Xbox (I9W-00019), Minecraft Dungeons: Ultimate Edition - Xbox (KBI-00019), Sea of Thieves - Xbox One (GM6-00019), Gears of War: Judgment - Xbox Digital (G9N-00019), Osmo Words - Interaktivní vzdělávání hrou – iPad (902-00019), Jupiter 1789 - PT3 - Lustr na tyči PLATINO 3xE27/60W/230V stříbrná (111996), Path of Exile: First Blood Pack - Xbox Digital (6JN-00019), Red Dead Redemption 2: 150 Gold Bars - Xbox Digital (KZP-00019), Ori and the Will of the Wisps - Xbox One (LFM-00019), Microsoft Designer Bluetooth Desktop Keyboard - CZ/SK (7N9-00020), Microsoft Wireless Display Adapter V2 (P3Q-00008), Microsoft Wireless Number Pad Glacier (23O-00025), Microsoft Wireless Mobile Mouse 1850 Magenta (U7Z-00065), Microsoft 4K Wireless Display Adapter (WiDi) (UTH-00029), Microsoft Wireless Mobile Mouse 3500 Black (GMF-00292), Microsoft Wireless Mobile Mouse 1850 Black (U7Z-00004), Microsoft Sculpt Ergonomic Mouse Wireless, černá (L6V-00005), Microsoft Windows Server 2022 Remote Desktop Services External Connector (elektronická licence) (DG7GMGF0D609), Microsoft Wireless Mobile Mouse 1850 Wool Blue (U7Z-00014), Microsoft Xbox Wireless Controller + USB-C Cable (1V8-00002), Microsoft Wireless Mobile Mouse 1850 Light Orchid (U7Z-00024), Soundeus Desktop Mic 01 (DPMIC01), WD Elements Desktop 10TB (WDBWLG0100HBK-EESN), WD Elements Desktop 6TB (WDBWLG0060HBK-EESN), Rollei Comfort Desktop LED Set (28558)