Merco, dryer 40 sušící síť černá (62181)

Produkt Merco, dryer 40 sušící síť černá (62181) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Merco, dryer 40 sušící síť černá (62181) upraviť a produkt hľadať znova.

Merco, Dryer 40 sušící síť černá (62181)

Merco, Dryer 40 sušící síť černá (62181)
Detail

Sušička ovoce Dvoupatrová závěsná síť pro sušení bylinek květin ovoce a hub. Výška 40 cm průměr 60 cm. Houby, zeleninu, zralé ovoce, maso nebo bylinky, to vše zvládne vysušit sušička na ovoce Merco, Dryer 40 sušící síť černá. V procesu vysoušení se z potravin postupně odpaří voda, přičemž v nich zůstává uchována přirozená chuť, výživové hodnoty, vitamíny i minerály jim také zůstanou. Sušička potravin Merco si zaručeně najde ve vaší kuchyni své místo. Zachovejte vitamíny v ovoci a prodlužte trvanlivost potravin díky sušičce Merco (alza.cz)

Podobné produkty ako Merco, Dryer 40 sušící síť černá (62181) , Merco, dryer 80 sušící síť černá (62182)

Merco, Dryer 160 sušící síť černá (62184)

Merco, Dryer 160 sušící síť černá (62184)
Detail

Sušička ovoce Osmipatrová závěsná síť pro sušení bylinek květin ovoce a hub. Výška 160 cm průměr 60 cm. Zeleninu, šťavnaté ovoce, houby, maso nebo čerstvé bylinky, zvládne na jedničku vysušit sušička ovoce Merco, Dryer 160 sušící síť černá. V procesu sušení se suroviny zbaví vlhkosti, tím pádem si uchovávají plnou chuť i vůni, nevymizí z nich ani důležité vitamíny, minerály a ostatní nutriční hodnoty. Výkonná sušička Merco zajisté zaujme jedno z čestných míst ve vaší kuchyni. Prodlužte trvanlivost ovoce a zachovejte v nich vitamíny díky sušičce Merco (alza.cz)

Podobné produkty ako Merco, Dryer 160 sušící síť černá (62184) , Merco, dryer 160 sušící síť černá (62184)

Merco, Dryer 120 sušící síť černá (62183)

Merco, Dryer 120 sušící síť černá (62183)
Detail

Sušička ovoce Šestipatrová závěsná síť pro sušení bylinek květin ovoce a hub. Výška 120 cm průměr 60 cm. Zralé ovoce, houby, zeleninu, bylinky a maso, to vše zvládne vysušit sušička potravin Merco, Dryer 120 sušící síť černá. Prostřednictvím dehydratace se ze surovin postupně odpaří vlhkost, přičemž si uchovají přirozenou chuť, nutriční hodnoty, minerály i vitamíny jim také zůstávají. Praktická sušička Merco si zaručeně najde ve vaší kuchyni své místo. Trvanlivost potravin prodlouží sušička na ovoce Merco (alza.cz)

Podobné produkty ako Merco, Dryer 120 sušící síť černá (62183) , Merco, dryer 120 sušící síť černá (62183)

Merco, Dryer 80 sušící síť černá (62182)

Merco, Dryer 80 sušící síť černá (62182)
Detail

Sušička ovoce Čtyřpatrová závěsná síť pro sušení bylinek květin ovoce a hub. Výška 80 cm průměr 60 cm. Šťavnaté ovoce, houby, zeleninu, bylinky a maso, to vše vám spolehlivě vysuší sušička potravin Merco, Dryer 80 sušící síť černá. Efektivním sušením z potravin postupně odchází voda, přitom stále zůstávají aromatické a chutné, všechny živiny jako vitamíny, minerály i vláknina v nich po vysušení zůstávají. Sušička na potraviny Merco vám bude dělat radost a stane se pomocníkem ve vaší kuchyni. Trvanlivost potravin prodlouží sušička na ovoce Merco (alza.cz)

Podobné produkty ako Merco, Dryer 80 sušící síť černá (62182) , Merco 141 síť na míče (20274)

Merco Badminton stojan Set + sítě

Merco Badminton stojan Set + sítě
Detail

Postavte si během chvíle svůj vlastní kurt kdekoliv budete chtít! Stojany pro badmintonovou i pro tenisovou síť Tennis/Badminton Set nejsou pevně ukotvené do země, a proto je lze během chvíle připravit pro hru téměř na jakémkoliv povrchu. Set se skládá ze dvou sítí s délkou 3 a 6 m, které po navléknutí na 25 mm trubkovou konstrukci s easy click systémem skládání vytvoří ty správné podmínky pro rekreační hru s rodinou. Samotné sítě jsou vyrobené z 3 mm silného polyamidového vlákna s 4 cm čtvercovým vzorem, s dvojitě zapošitým horním lemem a s jednotnou výškou 75 cm. Příslušné sítě jsou zakončené dvěma rukávy pro navlečení na pružné sklolaminátové tyče konstrukce. Tennis/Badminton Set je určený především pro všechny rekreační hráče, ale využijí ho i zájmové kroužky, nejrůznější sportovní kluby i školy. Díky praktické přenosné tašce je snadné celý set přepravit kamkoliv nebo uschovat na další sezónu. Necestujte za badmintonem nebo tenisem na kurty a užijte si ho v pohodlí vašeho domova se sadou Tennis/Badminton Set.Parametry:Země původu:ČínaCelní sazebník:95069990 (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Merco Badminton stojan Set + sítě , Merco professional černá (p5382)

Merco 141 síť na míče (20274)

Merco 141 síť na míče (20274)
Detail

Síťka na míče jednoduchá, polypropylenová, v černobílé barvě pro přepravu a úschovu míčů (alza.cz)

Podobné produkty ako Merco 141 síť na míče (20274) , Merco digit 1.0 černá (39063)

Merco Target skládací s postranní sítí 72

Merco Target skládací s postranní sítí 72
Detail

Skládací hokejová branka Merco Target je vyjímečná tréninková pomůcka na českém trhu. Kvalitní hokejová branka ze čtyři centimetry široké ocelové konstrukce je doplněna o ochranné sítě, takže už nemusíte brát na nikoho ohled, ani honit puky po okolí a můžete se plně věnovat nácviku přesnosti střelby. Jelikož se jedná pouze o tréninkovou branku, je nutné počítat s tím, že při tvrdých střelách hráčů se mohou na konstrukci objevit promáčkliny, nebo pozůstatky od nárazu puků, které jsou ale jenom otázkou vzhledu a na funkčnosti branky nic nemění. Dalším vylepšením jsou záchytné sítě ve všech rozích branky, takže ani tady nehrozí, že by se vám puky zakutálely a navíc budete mít perfektní přehled o přesnosti zakončení. Jak už z názvu vyplývá, branka je skládací a to pomocí speciálního zacvakávacího systému, takže branku nejenže složíte na snadno uskladnitelnou velikost, ale navíc to dokážete bez toho, že by jste s sebou nosili brašnu s nářadím. Chcete-li tedy, aby z vás byl skvělý střelec, určitě si pořiďte skládací hokejovou branku Merco Target. Doporučeno pro velmi omezené použití klasických puků ledního hokeje. Při střelách doporučujeme využívat plastové puky a míčky. Parametry:délka:80 cmprůměr:konstrukce: 4 cmhmotnost:17 kgŠířka:188 cmVýška:129 cmZemě původu:ČínaCelní sazebník:95069990 (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Merco Target skládací s postranní sítí 72 , Merco petbag 32 černá (p40240)

Merco set 3m stojany na kurt vč. sítě

Merco set 3m stojany na kurt vč. sítě
Detail

Badmintonový / tenisový set Merco 3 m je skvělý produkt, který využijí trenéři pro trénink svých nejmenších svěřenců, kluby a sportovní centra pro své dětské členy nebo rodiče pro rozšíření sportovních aktiv svých ratolestí a klidně i pro svojí vlastní zábavu, ať už doma nebo třeba na dovolené. Merco tenisový / badmintonový set 3 m je vyrobený z lehké kovové, ale dostatečně robustní konstrukce, jejíž sestavení je intuitivní a i bez návodu vám její sestavení včetně sítě nezabere ani dvě minuty. To platí i pro složení a uskladnění do přenosného obalu, který je součástí setu. Merco badmintonový / tenisový set 3 m je konstruovaný pro vnitřní i venkovní použití na jakémkoliv povrchu. Jedinou podmínkou proto, aby vám tenisový / badmintonový set Merco 3 m dobře sloužil, je rovný povrch. Pokud vás Merco tenisový / badmintonový set 3m zaujal, ale chtěli, potřebovali by jste ho v oficiální velikosti, určitě si na našem e-shopu najděte Merco badminton / tenis set 6,1m.Parametry:délka:300 cmhmotnost:2 kgrozměr:sítě 300 x 70 cmVýška:152 cmZemě původu:ČínaCelní sazebník:95069990 (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Merco set 3m stojany na kurt vč. sítě , Merco kinesio tape černá (p29674)

Merco postranní sítě na hokejovou branku Target sada 4mm

Merco postranní sítě na hokejovou branku Target sada 4mm
Detail

Kompletní sada postranních sítí a rohových kapes pro hokejovou postranní konstrukci Merco Target (bez hlavní sítě pro branku). Ta je vyjímečnou tréninkovou pomůckou, díky které si lépe procvičíte své střely na bránu. Upozornění: jde pouze o náhradní sítě k boční konstrukci, součástí není branka ani samotná boční konstrukce. Rozměry každé části spojené trojdílné ochranné sítě jsou 175 x 50 cm. Součástí jsou i čtyři šňůrky s délkou 6,4 m pro příslušné upevnění sítí k brance.Parametry:Země původu:ČínaCelní sazebník:56081911 (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Merco postranní sítě na hokejovou branku Target sada 4mm , Merco petbag 45 černá (p40243)

DAN DRYER BJÖRK VYSOUŠEČ RUKOU, MATNÁ ČERNÁ (3006)

DAN DRYER BJÖRK VYSOUŠEČ RUKOU, MATNÁ ČERNÁ (3006)
Detail

Vysoušeč rukou - horkovzdušný, automatické zapínání, s ohřevem vzduchu Pokud preferujete ekologičtější variantu sušení mokrých rukou, než-li jednorázové ručníky, zvolte vysoušeč rukou DAN DRYER. Je charakteristický automatickým zapínáním, tak při jeho spuštění není nutný fyzický kontakt. Jde o horkovzdušné zařízení, které fouká teplý vzduch a tím ruce zcela vysuší. Jistě vám přijde vhod funkce ohřívání vzduchu, v případě chladného okolního vzduchu. Na celkovém vzhledu se podílí černá barva. Hlavní přednosti vysoušeče rukou DAN DRYER BJÖRK VYSOUŠEČ RUKOU, MATNÁ ČERNÁ Vysoušeč rukou DAN DRYER nahrazuje papírové ubrousky Po vložení rukou se automaticky zapne Vysoušeč pracuje na bázi horkého vzduchu Ohřívá vzduch v závislosti na teplotě okolí Vysoušeč zdobí černá barva (alza.cz)

Podobné produkty ako DAN DRYER BJÖRK VYSOUŠEČ RUKOU, MATNÁ ČERNÁ (3006) , Merco roller massager černá (p63443)

Merco Passenger 40 autosedačka pro psy červená (63086)

Merco Passenger 40 autosedačka pro psy červená (63086)
Detail

Přepravka pro psa do 8kg, červená barva, materiál: nylon, rozměry: 33×42×3cm, očko pro připevnění, síťová dvířka a skládací Přes síťová dvířka bude mít váš mazlíček výhled ven. Materiál, který tvoří přepravku, je nylon. Významné přednosti přepravky pro psa Merco Passenger 40 autosedačka pro psy červená Mazlíček s vámi může pohodlně cestovat Vlastnosti přepravky: očko pro připevnění, síťová dvířka a skládací Materiálem přepravky je nylon Rozměry: 42 cm x 33 cm x 3 cm Výrobcem uvedená nosnost přepravky Merco: 8 kg (alza.cz)

Podobné produkty ako Merco Passenger 40 autosedačka pro psy červená (63086) , Concept síto sušící so2080 (42393800)

Merco Mesh postroj šedá M 40 - 60 cm (8591792401431)

Merco Mesh postroj šedá M 40 - 60 cm (8591792401431)
Detail

Postroj pro psa, nastavitelný, pro obvod hrudníku od 48cm do 64cm, materiál: nylon, vzor: reflexní, pro střední plemena Chcete větší pohodlí pro vašeho čtyřnohého kamaráda, než běžné procházky s vodítkem upnutého na obojku? Máme pro vás řešení! Váš čtyřnohý kamarád se bude cítit jako v bavlnce. Upnutí postroje k vodítku je jednoduché, vodítko upnete na zádech za dva kovové kroužky a můžete vyrazit na cesty. S tímto postrojem budete podnikat dlouhé túry nebo každodenní venčení. Klíčové vlastnosti Merco Mesh MVyrobeno z vysoce kvalitního polyesteru a nylonuSnadné nastavení na hrudní i krční část vašeho pejskaJednoduché zapínání pomocí přezek a suchého zipuMá nylonové popruhy, díky kterým uvidíte vašeho mazlíčka i při zhoršeném počasí nebo při setměníRozměry:Obvod krku: 40-60 cmHruď: 48-64 cmHmotnost:165 gZatížení:102 kg (alza.cz)

Podobné produkty ako Merco Mesh postroj šedá M 40 - 60 cm (8591792401431) , houpací síť se skládacím stojanem černá (44365)

Merco Mesh postroj fialová M 40 - 60 cm (8591792401455)

Merco Mesh postroj fialová M 40 - 60 cm (8591792401455)
Detail

Postroj pro psa, nastavitelný, pro obvod hrudníku od 48cm do 64cm, materiál: nylon, vzor: reflexní, pro střední plemena Chcete větší pohodlí pro vašeho čtyřnohého kamaráda, než běžné procházky s vodítkem upnutého na obojku? Máme pro vás řešení! Váš čtyřnohý kamarád se bude cítit jako v bavlnce. Upnutí postroje k vodítku je jednoduché, vodítko upnete na zádech za dva kovové kroužky a můžete vyrazit na cesty. S tímto postrojem budete podnikat dlouhé túry nebo každodenní venčení. Klíčové vlastnosti Merco Mesh MVyrobeno z vysoce kvalitního polyesteru a nylonuSnadné nastavení na hrudní i krční část vašeho pejskaJednoduché zapínání pomocí přezek a suchého zipuMá nylonové popruhy, díky kterým uvidíte vašeho mazlíčka i při zhoršeném počasí nebo při setměníRozměry:Obvod krku: 40-60 cmHruď: 48-64 cmHmotnost:165 gZatížení:102 kg (alza.cz)

Podobné produkty ako Merco Mesh postroj fialová M 40 - 60 cm (8591792401455) , Dan dryer björk vysoušeč rukou, matná černá (3006)

CONCEPT Síto sušící SO2080 (42393800)

CONCEPT Síto sušící SO2080 (42393800)
Detail

Přídavný plát k sušičce na ovoce, sušící síto (alza.cz)

Podobné produkty ako CONCEPT Síto sušící SO2080 (42393800) , Merco crossgym fitness švihadlo černá (63424)

Merco + Hercules 10 Zátěžová vesta Černá (SPT167841nad)

Merco + Hercules 10 Zátěžová vesta Černá (SPT167841nad)
Detail

Zátěžová vesta pro zvýšení účinnosti silového tréninku Zátěžové vesty na tělo patří mezi oblíbené vybavení pro ty, kteří si chtějí zvýšit úroveň obtížnosti při cvičení. Jsou vhodné pro posilování s vlastní hmotností a také ideální volbou pro outdoorové posilování. Zátěžová vesta Hercules od značky Merco je vyrobena z nylonové tkaniny Oxford odolné proti vodě a je určena primárně k silovému tréninku. Je vybavena odnímatelným závažím v kapsách, takže si snadno můžete zvolit přesně vyhovující hmotnost. Závaží s hmotností 10 kg jsou rozdělena do pytlíčků s pískem, z nichž 8 se nachází na přední straně a zbylých 8 na zadní straně. Vesta Merco se obléká přes hlavu a její volný střih na těle stáhnete pomocí 2 pásů se suchým zipem a dvojitou ocelovou přezkou. Je dostupná ve 4 barvách. Klíčové vlastnosti zátěžové vesty Merco + Hercules 10Zátěžová vesta Hercules od značky Merco zvýší úroveň obtížnosti při cvičeníJe vhodná pro posilování s... (alza.cz)

Podobné produkty ako Merco + Hercules 10 Zátěžová vesta Černá (SPT167841nad) , Merco yoga roller f5 černá (p35948)

DAN DRYER BJÖRK MANUÁLNÍ DÁVKOVAČ TEKUTÉHO MÝDLA, MATNÁ ČERNÁ (3125)

DAN DRYER BJÖRK MANUÁLNÍ DÁVKOVAČ TEKUTÉHO MÝDLA, MATNÁ ČERNÁ (3125)
Detail

Dávkovač mýdla - manuální, rozměry 373 × 128 × 139 mm (V׊×H), objem 1200 ml Zásadní přednosti dávkovače mýdla DAN DRYER Jde o manuální dávkovač mýdla DAN DRYER Materiálem použitým při jeho výrobě je kov, díky kterému má prémiový vzhled Objem dávkovače mýdla je 1200 ml Rozměry: 128 × 139 × 373 mm (alza.cz)

Podobné produkty ako DAN DRYER BJÖRK MANUÁLNÍ DÁVKOVAČ TEKUTÉHO MÝDLA, MATNÁ ČERNÁ (3125) , Merco evolution posilovací kolečko černá (p42768)

DAN DRYER BJÖRK DÁVKOVAČ TEKUTÉHO MÝDLA /DEZINFEKCE, MATNÁ ČERNÁ (3056)

DAN DRYER BJÖRK DÁVKOVAČ TEKUTÉHO MÝDLA /DEZINFEKCE, MATNÁ ČERNÁ (3056)
Detail

Dávkovač dezinfekce - bezdotykový, automatické dávkování s inteligentním senzorem, na tekuté mýdlo nebo dezinfekci, pojme 0,95 l, napájení: baterie nebo transformátor, LED kontrolka, barva: černá, rozměry: 330 × 145 × 129 mm Dávkovač DAN DRYER BJÖRK obohatí svým moderním designem každou koupelnu. Vhodný je na tekuté mýdlo, ale stejně tak lze využít také na dezinfekci. Dávkovač pojme 0,95 l tekutého mýdla či dezinfekce, které dávkuje bezdotykovým způsobem. Inteligentní senzor automaticky nastaví optimální rozsah snímače, zatímco LED dioda indikuje, kdy je dávkovač používán. Dávkovač můžete zkombinovat také s ostatními produkty řady BJÖRK a mít vše v jednotném designu. Dávkovač DAN DRYER BJÖRK umožní komfortní dávkování tekutého mýdla či dezinfekce. Klíčové vlastnosti dávkovače tekutého mýdla/dezinfekce DAN DRYER BJÖRK, černéhoDávkovač je určený na tekuté mýdlo či dezinfekciDávkuje bezdotykovým způsobemInteligentní senzor automaticky nastaví... (alza.cz)

Podobné produkty ako DAN DRYER BJÖRK DÁVKOVAČ TEKUTÉHO MÝDLA /DEZINFEKCE, MATNÁ ČERNÁ (3056) , Brilanz síť na dveře proti hmyzu - černá 100x210

Obuv CXS TEXLINE SIT S1, polobotka, vel. 40

Obuv CXS TEXLINE SIT S1, polobotka, vel. 40
Detail

Textilní polobotka s ocelovou špicí a reflexními doplňky. Materiál: svršek z odolného 1,8 - 2,0 mm polyesteru pratelného do 30 °C, přední část zesílena mikrovláknem, 3-vrstvá prodyšná textilní podšívka, PU-PU, protiskluzová, olejivzdorná, antistatická podešev. Normy: EN ISO 20345:2011 S1 SRC. (patro.cz)

Podobné produkty ako Obuv CXS TEXLINE SIT S1, polobotka, vel. 40 , Merco fotbalová taška dvojité dno černá (27778)

SENCOR náhradní sušící podnosy SFX 95

Detail

Náhradní sušící podnosy Sencor SFX 95 pro sušičku ovoce SENCOR SFD 950SS. V sadě jsou 3 kusy. (mall.cz)

Podobné produkty ako SENCOR náhradní sušící podnosy SFX 95 , Merco yoga nbr 10 mat černá (8591792406245)

SENCOR náhradní sušící podnosy SFX 70

Detail

Náhradní sušící podnosy Sencor SFX 70 pro sušičku ovoce SENCOR SFD 7000BK. V sadě jsou 3 kusy. (mall.cz)

Podobné produkty ako SENCOR náhradní sušící podnosy SFX 70 , Merco formal motýlek pro psy černá (rssatek13nad)

BaByliss PRO Ionic BAB6910E přenosná sušicí helma

BaByliss PRO Ionic BAB6910E přenosná sušicí helma
Detail

BaByliss PRO Ionic BAB6910E, , Fény na vlasy unisex, Vysoušeč vlasů BaByliss PRO Ionic BAB6910E vám zajistí rychlé a efektivní prosušení vašich vlasů a pomůže k získání většího objemu účesu. Vlastnosti: šetrně vysouší vlasy zachovává zdravý vzhled vlasů zamezuje krepatění a elektrizování vlasů možnost regulování teploty Jak používat: Postupujte dle přiloženého návodu k použití. (notino.cz)

Podobné produkty ako BaByliss PRO Ionic BAB6910E přenosná sušicí helma , Merco team jr hokejové štulpny černá (39993)

Concept Síto sušicí na bylinky SO1060/SO1071

Detail

Sušící síto na bylinky Concept SO1060/SO1071. (mall.cz)

Podobné produkty ako Concept Síto sušicí na bylinky SO1060/SO1071 , Merco + hercules 10 zátěžová vesta černá (spt167841nad)

Henry Wag sušící vak pro psy (CHPbu0261nad)

Henry Wag sušící vak pro psy (CHPbu0261nad)
Detail

Ručník pro psy Sušící vak pro psy- vhodný pro malá a střední plemena psů, ideální k ochraně interiérů aut a domácností před nečistotami, materiál savé mikrovlákno, absorbuje více vody, dobře suší, lze prát v pračce i sušit v sušičce, šedá barva, rozměry vaku- 50 x 37 x 28cm/ obvod krku - 25 - 35cm/ max. délka zad psa- 35cm Sušící vak Henry Wag perfektně vysuší vašeho psa. Ideální je pro použití do auta, účinně totiž zabrání znečištění auta od vody či bláta po procházce v lese či v dešti. Vak psovi jednoduše nasadíte a zapnete pomocí zipu na zádech a suchého zipu u krku. Nabízí přitom dostatek prostoru, aby pes mohl sedět či stát. Sušící vak využívá technologii mikrovlákna, díky čemuž absorbuje vodu a odstraní nečistoty ze srsti. Velmi rychle schne a lze prát v pračce a sušit v sušičce. Sušící vak Henry Wag zamezí znečištění auta či interiéru domácnosti od vašeho psího mazlíčka. Klíčové vlastnosti sušícího vaku pro psy Henry WagSušící vak... (alza.cz)

Podobné produkty ako Henry Wag sušící vak pro psy (CHPbu0261nad) , Merco slow 1.0 brzdové špalíky černá (61920)

DAN DRYER AIRTAP NÁSTĚNNÝ HAND DRYER, BEZDOTYKOVÝ (372)

DAN DRYER AIRTAP NÁSTĚNNÝ HAND DRYER, BEZDOTYKOVÝ (372)
Detail

Vysoušeč rukou - horkovzdušný, automatické zapínání, s ohřevem vzduchu, materiál krytu kov Pokud sháníte ekologičtější variantu sušení mokrých rukou než-li papírové ručníky, můžeme vám doporučit vysoušeč rukou DAN DRYER. Je vybaven automatickým zapínáním, tak jej spustíte bez fyzického kontaktu. Jedná se o horkovzdušné zařízení, které vyfoukává teplý vzduch a tím vysuší veškerou vlhkost. Jistě vám přijde vhod funkce ohřívání vzduchu, a to nejen pokud je vzduch v místnosti chladný. K výrobě krytu slouží kvalitní a odolný kov, jenž disponuje velkou odolností proti mechanickému poškození. Klíčové přednosti vysoušeče rukou DAN DRYER AIRTAP NÁSTĚNNÝ HAND DRYER, BEZDOTYKOVÝ Vysoušeč rukou DAN DRYER je praktickou a ekologickou náhradou papírových ubrousků Automaticky se zapíná po přiložení rukou Funguje na principu horkého vzduchu K výrobě krytu slouží kov Praktický je ohřev vzduchu v závislosti na okolní teplotě (alza.cz)

Podobné produkty ako DAN DRYER AIRTAP NÁSTĚNNÝ HAND DRYER, BEZDOTYKOVÝ (372) , Henry wag sušící vak pro psy (chpbu0261nad)

Taska sušící sak air dry bag 10 kg

Taska sušící sak air dry bag 10 kg
Detail

Taska sušící sak Air dry bag 10 kg (parys.cz)

Podobné produkty ako Taska sušící sak air dry bag 10 kg , Isolate 2.0 síť do auta pro psy černá (62087)

Taska sušící sak air dry bag 3 kg

Taska sušící sak air dry bag 3 kg
Detail

Taska sušící sak Air dry bag 3 kg (parys.cz)

Podobné produkty ako Taska sušící sak air dry bag 3 kg , Papírna moudrý okenní síť 150× 180 cm černá (8594021250053)

Taska sušící sak air dry bag 3 kg

Taska sušící sak air dry bag 3 kg
Detail

Taska sušící sak Air dry bag 3 kg (parys.cz)

Podobné produkty ako Taska sušící sak air dry bag 3 kg , Síť proti hmyzu sklolaminát 100 × 1 000 cm černá

Taska sušící sak air dry bag 10 kg

Taska sušící sak air dry bag 10 kg
Detail

Taska sušící sak Air dry bag 10 kg (parys.cz)

Podobné produkty ako Taska sušící sak air dry bag 10 kg , Papírna moudrý okenní síť 150× 130 cm černá (8594021250039)

Taska sušící sak air dry bag 5 kg

Taska sušící sak air dry bag 5 kg
Detail

Taska sušící sak Air dry bag 5 kg (parys.cz)

Podobné produkty ako Taska sušící sak air dry bag 5 kg , Nature síť proti ptákům "primo" 10x10 m černá 6030407

Klarstein Bananarama, náhradní nástavec, náhradní díl pro sušící zařízení, průsvitný

Klarstein Bananarama, náhradní nástavec, náhradní díl pro sušící zařízení, průsvitný
Detail

Průhledný nástavec jako náhrada za opotřebované díly v sušicím zařízení Klarstein Bananarama. (klarstein.cz)

Podobné produkty ako Klarstein Bananarama, náhradní nástavec, náhradní díl pro sušící zařízení, průsvitný , Papírna moudrý okenní síť 150× 90 cm černá (8594021250077)

Klarstein Bananarama, náhradní nástavec, náhradní díl pro sušící zařízení, průsvitný

Klarstein Bananarama, náhradní nástavec, náhradní díl pro sušící zařízení, průsvitný
Detail

Průhledný nástavec jako náhrada za opotřebované díly v sušicím zařízení Klarstein Bananarama. (electronic-star.cz)

Podobné produkty ako Klarstein Bananarama, náhradní nástavec, náhradní díl pro sušící zařízení, průsvitný

Eurom DRYER 2.0

Detail

Oblíbený vysoušeč sportovní obuvi, dětských bot, lyžařských bot apod. Eurom DRYER 2.0 nabízí příkon 250 W a krytí IP21. Nechybí signalizace provozu, kontrola přetížení ani časovač na max. 120 min. (mall.cz)

Podobné produkty ako Eurom DRYER 2.0

Sada sušících plátů pro susičku ovoce GZ 508 Guzzanti 2 ks

Sada sušících plátů pro susičku ovoce GZ 508 Guzzanti 2 ks
Detail

Sada dvou stohovatelných sušících plat Guzzanti GZ 504 je kompatibilní se sušičkou Guzanti GZ 508. Náhradní příslušenství Guzzanti GZ 504 je z transparentního plastu. Specifikace: Set 2 ks sušicích plat pro sušičku Guzzanti GZ 508 Stohovatelné Rozměry: 5 x 32 x 25 cm (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Sada sušících plátů pro susičku ovoce GZ 508 Guzzanti 2 ks

Sada sušících plátů pro susičku ovoce GZ 508 Guzzanti 2 ks

Sada sušících plátů pro susičku ovoce GZ 508 Guzzanti 2 ks
Detail

Sada dvou stohovatelných sušících plat Guzzanti GZ 504 je kompatibilní se sušičkou Guzanti GZ 508. Náhradní příslušenství Guzzanti GZ 504 je z transparentního plastu. Specifikace: Set 2 ks sušicích plat pro sušičku Guzzanti GZ 508 Stohovatelné Rozměry: 5 x 32 x 25 cm (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Sada sušících plátů pro susičku ovoce GZ 508 Guzzanti 2 ks

Sada sušících plátů pro susičku ovoce GZ 508 Guzzanti 2 ks

Sada sušících plátů pro susičku ovoce GZ 508 Guzzanti 2 ks
Detail

Sada dvou stohovatelných sušících plat Guzzanti GZ 504 je kompatibilní se sušičkou Guzanti GZ 508. Náhradní příslušenství Guzzanti GZ 504 je z transparentního plastu. Specifikace: Set 2 ks sušicích plat pro sušičku Guzzanti GZ 508 Stohovatelné Rozměry: 5 x 32 x 25 cm (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Sada sušících plátů pro susičku ovoce GZ 508 Guzzanti 2 ks

Camelbak Reservoir Dryer Grey

Camelbak Reservoir Dryer Grey
Detail

Jste-li hrdým majitelem rezervoáru Camelbak Crux™ nebo Antidote®, bude se vám hodit toto speciálně navržené ramínko na vysušení hydrovaku. Součástí ramínka je i háček na hadičku, který ji udrží ve vertikální poloze. Díky tomu z ní vyteče všechna voda a hadička rychleji vyschne. - dva kusy - háček na vertikální zavěšení hadičky - BPA/BPS/BPF Free - vhodné na rezervoáry Crux™ a Antidote® (bagalio.cz)

Podobné produkty ako Camelbak Reservoir Dryer Grey

Revlon TRAVEL HAIR DRYER

Detail

Cestovní vysoušeč vlasů s příkonem 1200 W pro rychlejší vysušení vlasů. Revlon TRAVEL HAIR DRYER disponuje skládací rukojetí, díky které je ideální pro cestování. Zvolit si můžete ze 2 teplot a 2 rychlostí. (mall.cz)

Podobné produkty ako Revlon TRAVEL HAIR DRYER

JET DRYER DUO 2v1

JET DRYER DUO 2v1
Detail

Vysoušeč rukou - tryskový, automatické zapínání, s ohřevem vzduchu, HEPA filtr, sériový komutátorový motor Řádná hygiena při mytí a vysoušení rukou nebyla nikdy snadnější. Vysoušeč rukou Jet Dryer DUO představuje velmi praktické zařízení s moderním designem. Jet Dryer DUO kombinuje automatickou vodovodní baterii s tryskovým vysoušečem, a to vše na jednom místě, přímo v umyvadle. Výhodou je automatické spuštění vody po vložení rukou pod vodovodní baterii s předem nastavenou teplotou. Bezkontaktním způsobem spustíte také vysoušeč. Na přední části ramene vysoušeče je podsvětlený bílý proužek, který následně upozorňuje na provoz rozsvícením modrého světla. Klíčové vlastnosti vysoušeče rukou Jet Dryer DUOVodovodní baterie a tryskový vysoušeč 2 v 1 přímo v umyvadleVysoušeč Jet Dryer má 4 rychlostní stupněMaximální hygiena díky bezkontaktnímu spouštění vody i vysoušeníHEPA filtr sterilizuje nasáty vzduch, neboť zachytí 99,9 % částic jako jsou... (alza.cz)

Podobné produkty ako JET DRYER DUO 2v1

Stojan na houpací síť OTAN NEW TYP 3 Tempo Kondela Černá

Stojan na houpací síť OTAN NEW TYP 3 Tempo Kondela Černá
Detail

Pokud se rozhodnete pro houpací síť nebo závěsné křeslo je třeba myslet na všechny doplňky. Určitě se vám bude hodit stojan na houpací síť OTAN NEW TYP 3. Je vyrobený z oceli ve dvou barevných variantách: černá a bílá. Je vhodný k zavěšení sítě pro jednu nebo dvě osoby. Doporučujeme ho umístit na rovný a pevný povrch. Zpříjemní vám volný čas a dopřeje zasloužený relax.Barva:černá bíláVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál:ocel Rozměry:šířka: 275 cmhloubka: 100 cmvýška: 100 cm Nosnost:180 kgHmotnost:13 kg Dodáváno v demontu. (inpostele.cz)

Podobné produkty ako Stojan na houpací síť OTAN NEW TYP 3 Tempo Kondela Černá

Stojan na houpací síť OTAN NEW TYP 3 Tempo Kondela Černá

Stojan na houpací síť OTAN NEW TYP 3 Tempo Kondela Černá
Detail

Pokud se rozhodnete pro houpací síť nebo závěsné křeslo je třeba myslet na všechny doplňky. Určitě se vám bude hodit stojan na houpací síť OTAN NEW TYP 3. Je vyrobený z oceli ve dvou barevných variantách: černá a bílá. Je vhodný k zavěšení sítě pro jednu nebo dvě osoby. Doporučujeme ho umístit na rovný a pevný povrch. Zpříjemní vám volný čas a dopřeje zasloužený relax.Barva:černá bíláVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál:ocel Rozměry:šířka: 275 cmhloubka: 100 cmvýška: 100 cm Nosnost:180 kgHmotnost:13 kg Dodáváno v demontu. (dekorhome.cz)

Podobné produkty ako Stojan na houpací síť OTAN NEW TYP 3 Tempo Kondela Černá

Aga SPORT EXCLUSIVE Trampolína 250 cm Černá + ochranná síť + žebřík (K14719)

Aga SPORT EXCLUSIVE Trampolína 250 cm Černá + ochranná síť + žebřík (K14719)
Detail

Trampolína o průměru 250 cm, nosnost 120 kg, 48 pružin, s ochrannou sítí, včetně schůdků, hmotnost 39 kg, černá Trampolína Aga nabízí výbornou zábavu a legraci pro děti i dospělé. Pravidelným skákáním se zlepší vaše fyzická kondice! Tento druh trampolíny se hodí pro instalaci nad zem. Budete-li potřebovat přesunout trampolínu na jiné místo, nebude to žádný problém. Nejvyšší nosnost trampolíny Aga SPORT EXCLUSIVE Trampolína 250 cm Černá + ochranná síť + žebřík činí 120 kg. Materiál konstrukce formuje ocel a materiál na skákací plochu tvoří pp mesh (polypropylen). Po celém obvodu trampolíny se nachází ochranná síť. Zaručuje vysokou bezpečnost vaší ratolesti, a vy se nemusíte strachovat nějakého úrazu nebo poranění. Se schůdky máte ulehčen vstup na trampolínu. V případě pádu na pružiny se nemusíte obávat nepříjemných úrazů. Na sobě mají bezpečnostní kryt. Trampolína využívá 48 ks pružin. Rozhodující vlastnosti trampolíny Aga SPORT EXCLUSIVE Trampolína 250 cm Černá... (alza.cz)

Podobné produkty ako Aga SPORT EXCLUSIVE Trampolína 250 cm Černá + ochranná síť + žebřík (K14719)

Aga SPORT EXCLUSIVE Trampolína 305 cm Černá + ochranná síť + žebřík (K14699)

Aga SPORT EXCLUSIVE Trampolína 305 cm Černá + ochranná síť + žebřík (K14699)
Detail

Trampolína o průměru 305 cm, nosnost 180 kg, 60 pružin, včetně schůdků, hmotnost 48 kg, černá Trampolína Aga zajistí legraci nejen pro děti ale i dospělé. Chcete-li si zlepšit vaši fyzickou kondici, pak jste si správně vybrali! Tuto trampolínu využijete pro instalaci nad zem. Nebude tedy problém přesunout ji na jiné místo v případě potřeby. Maximální nosnost trampolíny Aga SPORT EXCLUSIVE Trampolína 305 cm Černá + ochranná síť + žebřík činí 180 kg. Konstrukčním materiálem je galvanizovaná ocel a materiál pro skákací plochy je pp mesh (polypropylen). Tento druh ochranné sítě tvoří lem vnitřní části trampolíny. Vlézt na trampolínu zvládnete díky schůdkům. I přesto, že jsou po krajích pružiny, nemusíte se bát zranění. Jejich bezpečnost zaručuje ochranná vrstva. U trampolíny je 60 ks pružin, tím si děti mohou užít to správné skákání. Zajímavé parametry trampolíny Aga SPORT EXCLUSIVE Trampolína 305 cm Černá + ochranná síť + žebřík Trampolína je vhodná pro aktivní... (alza.cz)

Podobné produkty ako Aga SPORT EXCLUSIVE Trampolína 305 cm Černá + ochranná síť + žebřík (K14699)

Xiaomi Mi Ionic Hair Dryer

Xiaomi Mi Ionic Hair Dryer
Detail

Vysoušeč vlasů Xiaomi Mi Ionic Hair Dryer Vysoušení vlasů plné hydratace a jemnosti Vodní iontová technologie úpravy vlasů, neutralizuje statickou elektřinu a vyhlazuje zničení vlasy. Doplňuje vodu, hydratuje. Zajišťuje zářivý lesk, plnost a elasticitu. NTC inteligentní regulace teploty Horká a studená cirkulace vzduchu, která zabraňuje poškození vlasů Dvojitá magnetická hubice Volně otočná magnetická vzduchová hubice pro rychlé vysoušení vlasů přesně podle vašich představ. Kompaktní a přenosný design Malý a přenosný, snadno se skladuje. Lehká a pohodlná rukojeť. Dvojitá ochrana Samostatné dvojité ochranné zařízení proti přehřátí se aktivuje automaticky ve chvíli, kdy je zjištěna potencionální hrozba přehřátí. Velký objem vzduchu, vysoká rychlost a nízký hluk Vodní iontová technologie Rychlé vysoušení Silný tok Velké lopatky ventilátoru. Rychlost rotace 20 000 rpm Efektivní kontrola hluku Technická specifikace Napětí 220 V Frekvence 50 Hz Výkon 1 800 W Síla proudu vzduchu 1,6 m³/min Nastavení rychlosti nízká/vysoká Nastavení teploty Horký, Horký & Studený, Studený Délka kabelu 1,7 m Rozměry 16,0 × 7,7 × 21,5 cm (včetně hubice) Váha 547 g (včetně hubice) Obsah balení Vysoušeč vlasů Hubice Manuál (patro.cz)

Podobné produkty ako Xiaomi Mi Ionic Hair Dryer

Remington D2400 Travel Dryer 1400

Detail

Cestovní vysoušeč vlasů Remington D 2400 se sklápěcí rukojetí a s univerzálním napětím pro použití doma i na cestách. Malý fén s velkým potenciálem. Fén má 2 rychlosti a 2 teploty. (mall.cz)

Podobné produkty ako Remington D2400 Travel Dryer 1400

Xiaomi Mi Ionic Hair Dryer

Detail

Fén s příkonem 1800 W, 3 rychlostmi a 2 teplotami. Xiaomi Mi Ionic Hair Dryer nabízí vodní iontovou technologii, NTC inteligentní regulaci teploty a dvojitou magnetickou hubici. Kompaktní a snadno přenosný design s lehkou a pohodlnou rukojetí. (mall.cz)

Podobné produkty ako Xiaomi Mi Ionic Hair Dryer

Remington AC 9096 Silk Dryer

Detail

Velmi výkonný a profesionální vysoušeč Remington AC 9096 Silk Dryer s výkonem 2 400 W a AC motorem pro perfektní a profesionální styling vlasů. Ve výbavě má úzký koncentrátor a difuzér. (mall.cz)

Podobné produkty ako Remington AC 9096 Silk Dryer

JET DRYER STYLE Bílý (8596220002686)

JET DRYER STYLE Bílý (8596220002686)
Detail

Vysoušeč rukou - tryskový, automatické zapínání, s ohřevem vzduchu, HEPA filtr, komutátorový motor, materiál krytu ABS Plast Vysoušeč rukou JET DRYER STYLE v bílém provedení je skvělou ekologičtější náhradou papírových ubrousků. Je vytvořen z ABS plastu a ke zdi zajištěn bezpečnostními šrouby. Vysoušeč je filtrován přes HEPA filtr a je vhodný i na veřejná místa. JET DRYER STYLE disponuje nádobkou, do které se zachycuje odfouknutá voda, aby zem byla vždy suchá a bezpečná. Ergonomický design je skvěle zpracován pro efektivní osušení vašich rukou bez nutnosti dotýkat se zařízení. Vaše ruce budou suché již během 10 sekund. Navíc si můžete vybrat, zda-li bude ohřev zapnutý, vypnutý nebo se bude kontrolovat dle okolní teploty. Klíčové vlastnosti vysoušeče rukou JET DRYER STYLE bílý JET DRYER STYLE nahradí papírové ubrousky Rychlé vysoušení díky rychlosti vzduchu minimálně 95 m/s Robustní zpracování je ideální i na... (alza.cz)

Podobné produkty ako JET DRYER STYLE Bílý (8596220002686)

JET DRYER DYNAMIC Stříbrný (8596220009364)

JET DRYER DYNAMIC Stříbrný (8596220009364)
Detail

Vysoušeč rukou - horkovzdušný, automatické zapínání, s ohřevem vzduchu, HEPA filtr, sériový komutátorový motor, materiál krytu kov Vysoušeč rukou JET DRYER DYNAMIC ve stříbrném provedení je skvělou ekologičtější náhradou papírových ubrousků. Je vytvořen z nerezové oceli a ke zdi zajištěn bezpečnostními šrouby. Díky HEPA filtru zachytí velké množství bakterií a na ruce fouká čistý vzduch. Ve veřejných místech je chráněn díky robustnímu provedení. JET DRYER DYNAMIC disponuje automatickým ohřevem, který se řídí dle teploty v okolí, a vysokým výkonem pro rychlý ohřev za méně než 15 sekund. Po použití stačí vysoušeč přetřít hadříkem s neutrálním saponátem. Klíčové vlastnosti vysoušeče rukou JET DRYER DYNAMIC stříbrný JET DRYER DYNAMIC nahradí papírové ubrousky Rychlé vysoušení díky rychlosti vzduchu až 70 m/s Robustní ocelové zpracování je ideální i na veřejná místa HEPA filtr brání průniku... (alza.cz)

Podobné produkty ako JET DRYER DYNAMIC Stříbrný (8596220009364)

JET DRYER SMART Stříbrný (8596220006479)

JET DRYER SMART Stříbrný (8596220006479)
Detail

Vysoušeč rukou - tryskový, automatické zapínání, s ohřevem vzduchu, HEPA filtr, sériový komutátorový motor, materiál krytu ABS Plast Vysoušeč rukou JET DRYER SMART ve stříbrném provedení je skvělou ekologičtější náhradou papírových ubrousků. Je vytvořen z ABS plastu a ke zdi zajištěn bezpečnostními šrouby. Vysoušeč je filtrován přes HEPA filtr a je vhodný i na veřejná místa. JET DRYER SMART disponuje nádobkou, do které se zachycuje odfouknutá voda, aby zem byla vždy suchá a bezpečná. Ergonomický design s 24 tryskami je skvěle zpracován pro efektivní osušení vašich rukou bez nutnosti dotýkat se zařízení. Navíc vysoušeč sám rozpozná pohyb osoby v okolí a zapne předehřívání vzduchu a automaticky rozsvítí panel. Integrovaný osvěžovač poté provoní toalety. Klíčové vlastnosti vysoušeče rukou JET DRYER SMART stříbrný JET DRYER SMART nahradí papírové ubrousky Rychlé vysoušení díky rychlosti vzduchu 85 až 105... (alza.cz)

Podobné produkty ako JET DRYER SMART Stříbrný (8596220006479)

Remington AC9140 PROluxe Dryer (45572560100 )

Remington AC9140 PROluxe Dryer (45572560100 )
Detail

Fén na vlasy - s ionizátorem, s difuzérem, příkon 2400 W, studený vzduch, 2 rychlosti, možnost nastavení 3 různých teplot, s koncentrátorem, délka přívodního kabelu 3 m, bílá barva Fén na vlasy Remington AC9140 PRO-Luxe DryerPřipravte se na výsledky jako ze salonu s vysoušečem vlasů Remington AC9140! S novou řadou PROluxe dosáhnete doposud nejhladších výsledků a na krepatění vlasů můžete zapomenout.Hlavní benefity fénu Remington AC9140O 90 % více iontů pro lesk bez krepatění?Krokem číslo jedna k perfektnímu účesu je právě fénování pro vytvoření hladkého základu před natáčením nebo žehlením vlasů. Vysoušeč vlasů Remington AC9140 PRO-Luxe Dryer je klíč k hladkým a lesklým vlasů, díky ionizaci a o 90 % více iontům zaručuje hladký a zdravě vypadající vzhled vlasů.Výkonný 2400W fén s účinným koncentrátoremStylingový koncentrátor fénu Remington AC9140 PRO-Luxe Dryer byl navržen speciálně pro rovnoměrné rozložení tepla, takže docílení požadovaného účesu jako ze... (alza.cz)

Podobné produkty ako Remington AC9140 PROluxe Dryer (45572560100 )
Merco, Dryer 80 sušící síť černá (62182), Merco, Dryer 160 sušící síť černá (62184), Merco, Dryer 120 sušící síť černá (62183), Merco 141 síť na míče (20274), Merco Professional černá (P5382), Merco Digit 1.0 černá (39063), Merco Petbag 32 černá (P40240), Merco Kinesio Tape černá (P29674), Merco Petbag 45 černá (P40243), Merco Roller Massager černá (P63443), CONCEPT Síto sušící SO2080 (42393800), Houpací síť se skládacím stojanem černá (44365), DAN DRYER BJÖRK VYSOUŠEČ RUKOU, MATNÁ ČERNÁ (3006), Merco CrossGym fitness švihadlo černá (63424), Merco Yoga Roller F5 černá (P35948), Merco Evolution posilovací kolečko černá (P42768), BRILANZ Síť na dveře proti hmyzu - černá 100x210, Merco Fotbalová taška dvojité dno černá (27778), Merco Yoga NBR 10 Mat černá (8591792406245), Merco Formal motýlek pro psy černá (RSsatek13nad), Merco Team JR hokejové štulpny černá (39993), Merco + Hercules 10 Zátěžová vesta Černá (SPT167841nad), Merco Slow 1.0 brzdové špalíky černá (61920), Henry Wag sušící vak pro psy (CHPbu0261nad), Isolate 2.0 síť do auta pro psy černá (62087), PAPÍRNA MOUDRÝ Okenní síť 150× 180 cm černá (8594021250053), Síť proti hmyzu sklolaminát 100 × 1 000 cm černá, PAPÍRNA MOUDRÝ Okenní síť 150× 130 cm černá (8594021250039), Nature Síť proti ptákům "Primo" 10x10 m černá 6030407, PAPÍRNA MOUDRÝ Okenní síť 150× 90 cm černá (8594021250077)