Meliconi green line vlněné koule do sušičky,3 ks (621026)

Produkt Meliconi green line vlněné koule do sušičky,3 ks (621026) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Meliconi green line vlněné koule do sušičky,3 ks (621026) upraviť a produkt hľadať znova.

MELICONI green line Vlněné koule do sušičky,3 ks (621026)

MELICONI green line Vlněné koule do sušičky,3 ks (621026)
Detail

Míčky do sušičky 100% ECO Vlněné koule do sušičky 3 ks, 100% novozélandská vlna, měkčí prádlo bez použití chemikálií usnadňují žehlení a umožňují lepší cirkulaci teplého vzduchu, snižují spotřebu energie, antibakteriální a protiplísňové účinky, opakovaně použitelné pro neomezený počet cyklů, O 7 cm Vlněné koule MELICONI green line jsou speciálně určené do sušičky. Vyrobené jsou ze 100% novozélandské vlny a fungují jako přírodní aviváž pro všechny druhy tkanin. Koule prádlo výrazně změkčí, usnadňují žehlení a současně umožní lepší cirkulaci teplého vzduchu. Kromě toho také suší prádlo rychleji, neboť vynikají vysokou absorpční schopností. Balení obsahuje 3 koule, které jsou opakovaně použitelné. Vlněné koule MELICONI green line se skvěle postarají o vaše oblečení. Klíčové vlastnosti vlněných koulí di sušičky MELICONI green line 3 ksVlněné koule určené do sušičkyVyrobené ze 100% novozélandské vlnyFungují jako přírodní aviváž pro všechny druhy... (alza.cz)

Podobné produkty ako MELICONI green line Vlněné koule do sušičky,3 ks (621026) , Vlněné koule do sušičky dm

Nanolab Vlněné koule do sušičky 3 ks

Detail

Vlněné koule do sušičky Nanolab načechrají prádlo a urychlí jeho sušení. Používejte společně s parfémem na praní či do sušičky, roznesou ho mezi látkami. (drmax.cz)

Podobné produkty ako Nanolab Vlněné koule do sušičky 3 ks , Xavax vlněné koule do sušičky, 3ks (111377)

Allnature Vlněné koule do sušičky 3 ks

Detail

Allnature Vlněné koule při vložení do sušičky pomáhají načechrávat prádlo, takže bude po usušení měkoučké a nadýchané. Pohlcují vlhkost prádla a ulehčují žehlení. (drmax.cz)

Podobné produkty ako Allnature Vlněné koule do sušičky 3 ks , Meliconi green line pohlcovač pachů do lednice (621023)

Autentis Vlněné koule do sušičky 3 ks

Detail

Autentis Vlněné koule do sušičky pomáhají načechrávat prádlo aby bylo po usušení měkoučké a nadýchané. Pohlcují vlhkost prádla a ulehčují žehlení. (drmax.cz)

Podobné produkty ako Autentis Vlněné koule do sušičky 3 ks , Meliconi green line vlhčené čisticí ubrousky do lednice (621025)

Allnature Vlněné koule do sušičky, 3 ks

Allnature Vlněné koule do sušičky, 3 ks
Detail

Vlna je přirozeně antibakteriální, když ale na koule kápneme trochu bílého octu a esenciálního oleje, prádlo bude dezinfikované a nádherně provoněné. Vlněné koule fungují tak, že prádlo suší, pohlcují vlhkost, zvedají a oddělují tok horkého vzduchu v sušičce. Klasické umělé či textilní koule do sušičky obsahují drsné chemické látky, aby prádlo změkčily, naopak vlněné kuličky jsou šetrnou a přírodní alternativou.Co všechno vlněné koule umí? prádlo bude měkoučké a nadýchané zabrání jeho zmuchlání zkrátí dobu sušení až o 20 % pohlcují zbytkovou vlhkostPoužití: do sušičky je ideální vkládat 3 - 6 koulí najednou, aby bylo prádlo krásně nadýchané. Tip: Nakapejte na koule několik kapek esenciálního oleje a vložte k prádlu do sušičky. Prádlo bude krásně provoněné. Materiál: antibakteriální a antimykotická ovčí vlna. (4home.cz)

Podobné produkty ako Allnature Vlněné koule do sušičky, 3 ks , Dekoracni koule 3 ks

XAVAX 111377 vlněné koule do sušičky, 3

XAVAX 111377 vlněné koule do sušičky, 3
Detail

Xavax vlněné koule do sušičky, 3 ks (patro.cz)

Podobné produkty ako XAVAX 111377 vlněné koule do sušičky, 3 , Xavax balónky do sušičky dryerballs 2 ks (111013)

XAVAX 111377 vlněné koule do sušičky, 3

XAVAX 111377 vlněné koule do sušičky, 3
Detail

Xavax vlněné koule do sušičky, 3 ksParametry:Váha (kg) - netto bez obalu:0.48 (kg)Výška s obalem (mm):3 (mm)Výška (mm):(mm)Šířka s obalem (mm):2 (mm)Váha (kg) s obalem:0.1 (kg)Hloubka s obalem (mm):25 (mm)Hloubka (mm):(mm)Šířka (mm):(mm)Hmotnost:0.48 Kg (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako XAVAX 111377 vlněné koule do sušičky, 3 , Tescoma míčky do sušičky clean kit, 2 ks

Vlněné koule do sušičky (4448)

Vlněné koule do sušičky (4448)
Detail

Míčky do sušičky - vlněné, 100% přírodní, zkrácení doby sušení až o 25 %, pro opakované používání, 3 ks v balení Možná si kladete otázku, k čemu byste měli dávat do sušičky prádla ještě vlněné míčky. Překvapivě má jejich vložení do sušičky spolu s prádlem hned několik výhod. Míčky do sušičky Jolly v podobě vlněných koulí dokážou změkčit tkaniny, aniž byste použili jakoukoli chemii. Při jejich použití se doba sušení zkrátí až o 25 % a vy ušetříte čas i elektrickou energii. Jedná se o 100% přírodní výrobek, díky čemuž jsou vhodné i pro sušení prádla pro citlivou pokožku, alergiky a děti. Jsou navíc šetrné k životnímu prostředí, protože je můžete používat opakovaně. V balení naleznete tři vlněné koule Jolly, které pomohou vaší sušičce s efektivním sušením prádla. Klíčové vlastnosti vlněných koulí do sušičky Jolly, 3 ksVložení míčků (koulí) do sušičky spolu s prádlem má několik výhodMíčky Jolly změkčí tkaniny, aniž byste použili chemiiDokážou... (alza.cz)

Podobné produkty ako Vlněné koule do sušičky (4448) , Dalli vlhčené ubrousky do sušičky 25 ks (4012400527694)

XAVAX Vlněné koule do sušičky, 3ks (111377)

XAVAX Vlněné koule do sušičky, 3ks (111377)
Detail

Míčky do sušičky vlněné koule do sušičky zkracují dobu sušení, představují úsporu energie, měkký vlněný materiál pro méně hluku, pro opakované použití, 100% přírodní, vyrobené z ovčí vlny, ideální pro lidi s citlivou pokožkou, průměr koule 75mm Vlněné koule výrobce XAVAX do sušičky prádla jsou dodávány v sadě 3 kusů. Jejich přítomnost v sušičce zkracuje dobu sušení, čímž snižují náklady na energii. Jsou vyrobeny ze 100% ovčí vlny, jejich používání je vhodné i pro lidi s citlivou pokožkou, kteří špatně snáší aviváž apod. Měkký materiál zajišťuje tišší chod sušičky, než je tomu u koulí z plastu. Jsou určené pro opakované použití. Koule vložíte spolu s prádlem do sušičky, spustíte program a po usušení bez chemikálií vyndáte měkké a hebké prádlo, zbavené statického náboje. Klíčové vlastnosti vlněných koulí XAVAX do sušičkyDodávány v sadě 3 kusů Jejich používání zkracuje dobu sušení a šetří energiiMěkký materiál zajistí tišší chod... (alza.cz)

Podobné produkty ako XAVAX Vlněné koule do sušičky, 3ks (111377) , Ecoegg vajíčko do sušičky prádla, 2 ks, bez vůně

Xavax vlněné koule do sušičky, 3 ks

Xavax vlněné koule do sušičky, 3 ks
Detail

- pro měkčí a hebčí oblečení bez použití chemikálií, jako je aviváž nebo ubrousky do sušičky- ideální pro lidi s citlivou pokožkou- 100% přírodní, vyrobené z ovčí vlny- snižují statický náboj oblečení- šetří čas sušení a tím pádem i energii, ohleduplné k životnému prostředí i Vaší peněžence- opětovně použitelné téměř po neomezenou dobu- měkký vlněný materiál pro méně hluku v porovnání s koulemi z umělé hmoty- jednoduché použití: vložíte spolu s oblečením do sušičky a spustíte sušící program- tepelná odolnost: do 100°C- průměr: 75 mm- barva: přírodní krémová- 3 ks v balení (cena uvedená za balení)Informace pro uživatele:Jestliže chcete sušené oblečení provonět, kápněte na koule pár kapek esenciálního oleje podle vlastního přání. (fonetip.cz)

Podobné produkty ako Xavax vlněné koule do sušičky, 3 ks , Ecoegg vajíčko do sušičky prádla, 2 ks, svěží bavlna

ECOCARE Koule z vlny do sušičky prádla 3 ks (0712221439704)

ECOCARE Koule z vlny do sušičky prádla 3 ks (0712221439704)
Detail

Míčky do sušičky vyrobeny z antibakteriální a antimykotické vlny, prádlo suší, snižují jeho statický náboj a pohlcují vlhkost Vyzkoušejte přírodní a šetrnou alternativu ke klasickým umělým či textilním koulím do sušičky, které obsahují agresivní chemické látky, aby prádlo změkčily. Koule z vlny do sušičky prádla od ECOCARE jsou vyrobeny z antibakteriální a antimykotické vlny a jsou skvělými pomocníky. Prádlo suší, snižují jeho statický náboj a pohlcují vlhkost. Navíc jsou díky vlněnému materiálu méně hlučné. Jejich velkou předností je, že jimi můžete nahradit i aviváž. Potřete-li je vybraným esenciálním olejíčkem, bude vaše prádlo příjemně a dlouhodobě provoněné. Balení obsahuje 3 koule z vlny ECOCARE dodávané v praktickém vlněném sáčku. Klíčové vlastnosti ECOCARE Koule z vlny do sušičky prádla, 3 ksVlněné kuličky do sušičky prádlaSuší prádlo, pohlcují vlhkost a snižují statický náboj oblečeníPrádlo je méně... (alza.cz)

Podobné produkty ako ECOCARE Koule z vlny do sušičky prádla 3 ks (0712221439704) , Miele cocoon do sušičky (10234620)

ECOCARE Koule z vlny do sušičky prádla šedé 3 ks (0722777605687)

ECOCARE Koule z vlny do sušičky prádla šedé 3 ks (0722777605687)
Detail

Míčky do sušičky pohlcují vlhkost a snižují statický náboj oblečení Vyzkoušejte přírodní a šetrnou alternativu ke klasickým umělým či textilním koulím do sušičky, které obsahují agresivní chemické látky, aby prádlo změkčily. Koule z vlny do sušičky prádla od ECOCARE jsou vyrobeny z antibakteriální a antimykotické vlny a jsou skvělými pomocníky. Prádlo suší, snižují jeho statický náboj a pohlcují vlhkost. Navíc jsou díky vlněnému materiálu méně hlučné. Jejich velkou předností je, že jimi můžete nahradit i aviváž. Potřete-li je vybraným esenciálním olejíčkem, bude vaše prádlo příjemně a dlouhodobě provoněné. Balení obsahuje 3 koule z vlny ECOCARE v šedé barvě dodávaných v praktickém vlněném sáčku. Klíčové vlastnosti ECOCARE Koule z vlny do sušičky prádla, šedé, 3 ksVlněné kuličky do sušičky prádlaSuší prádlo, pohlcují vlhkost a snižují statický náboj oblečeníPrádlo je méně pomačkané a snadněji se... (alza.cz)

Podobné produkty ako ECOCARE Koule z vlny do sušičky prádla šedé 3 ks (0722777605687) , Miele nature do sušičky (10234490)

MELICONI green line Pohlcovač pachů do lednice (621023)

MELICONI green line Pohlcovač pachů do lednice (621023)
Detail

Pohlcovač pachu 100% ECO Pohlcovač pachů do lednice, na bázi aktivního uhlí, absorbuje přebytečnou vlhkost, 100% přírodní, 100% vyrobeno v Itálii, účiinnost 6 měsíců u středně velkých lednic Pohlcovač MELICONI green line je speciálně určený do lednice. V ní pomáhá odstraňovat nepříjemné pachy a absorbuje přebytečnou vlhkost. Současně napomáhá také uchovávat potraviny déle čerstvé. Ve středně velké lednici funguje po dobu až 6 měsíců. Pohlcovač MELICONI green line spolehlivě pohltí nepříjemné pachy v lednici. Klíčové vlastnosti pohlcovače pachů do lednice MELICONI green linePohlcovač určený do lednicePomáhá odstraňovat nepříjemné pachy a absorbuje přebytečnou vlhkostNapomáhá také uchovávat potraviny déle čerstvéPohlcovač MELICONI green line je 100% přírodní na bázi aktivního uhlíVe středně velké lednici funguje po dobu až 6 měsícůNení vyplněn Alternativní text k fotografii!Není vyplněn Alternativní text k fotografii!100% PŘÍRODNÍNení vyplněn Alternativní... (alza.cz)

Podobné produkty ako MELICONI green line Pohlcovač pachů do lednice (621023) , Electrolux míčky do sušičky m9029791861 (m9029791861)

MELICONI green line vlhčené čisticí ubrousky do lednice (621025)

MELICONI green line vlhčené čisticí ubrousky do lednice (621025)
Detail

Čisticí ubrousky 100% ECO Vlhčené čisticí ubrousky do lednice, 100% kompostovatelná viskóza, Open/close uzávěr, Made in Italy Čisticí ubrousky MELICONI green line jsou skvělým pomocníkem při čištění vnitřního prostoru vaší lednice. Při čištění nezanechává žádné šmouhy a zároveň zabraňuje tvorbě nepříjemných pachů a plísní. Ubrousky nemají žádnou parfemaci a jsou vyrobeny ze 100% kompostovatelné viskózy. Má omezenou toxicitu pro vodní organismy. Klíčové vlastnosti vlhčených čistících ubrousků MELICONI green line do ledniceUbrousky MELICONI green line nezanechávají žádné šmouhyZabraňují tvorbě prachuUbrousky nemají žádnou parfemaciJsou vyrobeny ze 100% kompostovatelné viskózyMají omezenou toxicitu pro vodní organismyPraktické open-close baleníVyužít je můžete na vnitřní prostor ledniceNová ECO řada čistících a ošetřujících prostředků šetří životní prostředíSnadné použití čistících ubrouskůVyrobeny v Itálii50 ubrousků o velikosti 19x17 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako MELICONI green line vlhčené čisticí ubrousky do lednice (621025) , Ecoegg náplň do vajíčka do sušičky, svěží bavlna

MELICONI green line 3v1 čisticí prášek pro pračky a myčky - 6 sáčků x 50g (621022)

MELICONI green line 3v1 čisticí prášek pro pračky a myčky - 6 sáčků x 50g (621022)
Detail

Čisticí prostředek 100% ECO 3v1 Čisticí prášek pro pračky a myčky – 6 sáčků x 50g, , odmašťuje, dezinfikuje a odstraní vodní kámen, Made in Italy Udržujte svou pračku a myčku v perfektním stavu s čisticím práškem MELICONI green line 3v1. Prášek odstraňuje vodní kámen, nečistoty a plísně z topného tělesa, hadic a bubnu. Zabraňuje tak vzniku nepříjemných pachů. Efektivně kombinuje tři funkce: odmašťuje, dezinfikuje a likviduje vodní kámen. Pomáhá prodlužovat životnost spotřebičů a snižuje spotřebu energie a pracích prostředků. Jeho povrchově aktivní látky jsou plně biologicky odbouratelné a mají jen omezenou toxicitu pro vodní organismy. Čisticí prášek do myčky a pračky MELICONI green line 3v1 pochází z Itálie. V balení najdete 6 sáčků po 50 g. Klíčové vlastnosti čisticího prášku do myčky a pračky MELICONI green line 3v1Čisticí prášek MELICONI green line 3v1 udrží vaši pračku a myčku v perfektní kondiciOdstraňuje vodní kámen, nečistoty a plísně z topného... (alza.cz)

Podobné produkty ako MELICONI green line 3v1 čisticí prášek pro pračky a myčky - 6 sáčků x 50g (621022) , Ecoegg náplň do vajíčka do sušičky, jarní květy

ECOCARE Koule z vlny do sušičky prádla 6 ks (0712221439698)

ECOCARE Koule z vlny do sušičky prádla 6 ks (0712221439698)
Detail

Míčky do sušičky vyrobeny z antibakteriální a antimykotické vlny, prádlo suší, snižují jeho statický náboj a pohlcují vlhkost Vyzkoušejte přírodní a šetrnou alternativu ke klasickým umělým či textilním koulím do sušičky, které obsahují agresivní chemické látky, aby prádlo změkčily. Koule z vlny do sušičky prádla od ECOCARE jsou vyrobeny z antibakteriální a antimykotické vlny a jsou skvělými pomocníky. Prádlo suší, snižují jeho statický náboj a pohlcují vlhkost. Navíc jsou díky vlněnému materiálu méně hlučné. Jejich velkou předností je, že jimi můžete nahradit i aviváž. Potřete-li je vybraným esenciálním olejíčkem, bude vaše prádlo příjemně a dlouhodobě provoněné. Balení obsahuje 6 koulí z vlny ECOCARE dodávaných v praktickém vlněném sáčku. Klíčové vlastnosti ECOCARE Koule z vlny do sušičky prádla, 6 ksVlněné kuličky do sušičky prádlaSuší prádlo, pohlcují vlhkost a snižují statický náboj oblečeníPrádlo je... (alza.cz)

Podobné produkty ako ECOCARE Koule z vlny do sušičky prádla 6 ks (0712221439698) , Meliconi green line 3v1 čisticí prášek pro pračky a myčky - 6 sáčků x 50g (621022)

MELICONI míčky do sušičky 656153 (656153)

MELICONI míčky do sušičky 656153 (656153)
Detail

Míčky do sušičky pro opakované použití, průměr 60mm, 2ks v balení Dopřejte si krásně nadýchané prádloPoužíváním míčků do sušičky Meliconi 656153 docílíte krásně nadýchaného prádla. Precizně zpracovaný povrch míčku se při pohybech bubnu postará o přirozené změkčení vláken bez použití chemikálií a efektivnějšího přenášení tepla generovaného sušičkou.Klíčové vlastnosti míčků do sušičky Meliconi 656153Kvalitně zpracované míčky do sušičkyZměkčí a nadýchají prádlo během sušeníŠetří čas a snižují spotřebu energieChrání životní prostředíVhodné pro opakované použití2 míčky o průměru 60 mm součástí baleníÚspornější sušení prádlaMíčky do sušičky Meliconi 656153 šetří i čas, jelikož zkracují dobu sušení až o 25 %, díky čemuž rovněž dochází k snížení spotřeby elektrické energie. Součástí balení jsou 2 ks míčků s průměrem 60 mm, které stačí vložit společně s prádlem do sušičky. Míčky jsou vhodné pro opakované použití bez ztráty kvality v průběhu času. (alza.cz)

Podobné produkty ako MELICONI míčky do sušičky 656153 (656153) , Sumive koule do koupele

ECOCARE Koule z vlny do sušičky prádla mix barev 6 ks (0722777605881)

ECOCARE Koule z vlny do sušičky prádla mix barev 6 ks (0722777605881)
Detail

Míčky do sušičky pohlcují vlhkost a snižují statický náboj oblečení Vyzkoušejte přírodní a šetrnou alternativu ke klasickým umělým či textilním koulím do sušičky, které obsahují agresivní chemické látky, aby prádlo změkčily. Koule z vlny do sušičky prádla od ECOCARE jsou vyrobeny z antibakteriální a antimykotické vlny a jsou skvělými pomocníky. Prádlo suší, snižují jeho statický náboj a pohlcují vlhkost. Navíc jsou díky vlněnému materiálu méně hlučné. Jejich velkou předností je, že jimi můžete nahradit i aviváž. Potřete-li je vybraným esenciálním olejíčkem, bude vaše prádlo příjemně a dlouhodobě provoněné. Balení obsahuje 6 koulí z vlny ECOCARE ve více barvách dodávaných v praktickém vlněném sáčku. Klíčové vlastnosti ECOCARE Koule z vlny do sušičky prádla mix barev, 6 ksVlněné kuličky do sušičky prádlaSuší prádlo, pohlcují vlhkost a snižují statický náboj oblečeníPrádlo je méně pomačkané a snadněji se... (alza.cz)

Podobné produkty ako ECOCARE Koule z vlny do sušičky prádla mix barev 6 ks (0722777605881) , Wpro hvězdičky do sušičky dds 101 (484000008542)

DR. BECKMANN koule do sušičky s vůní 50 g (4008455019017)

DR. BECKMANN koule do sušičky s vůní 50 g (4008455019017)
Detail

Kuličky do pračky se přidávají do pračky ještě před praním a vaše prádlo dlouhodobě provoní svěží vůně. (alza.cz)

Podobné produkty ako DR. BECKMANN koule do sušičky s vůní 50 g (4008455019017) , Nip green line miska 2ks green/light green (4000821415683)

NIP Green line lžička 3 ks

NIP Green line lžička 3 ks
Detail

NIP Green line lžička 3 ks Krásná lžička z udržitelných materiálů pro první dětská jídla. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako NIP Green line lžička 3 ks , Ecoegg vajíčka do sušičky prádla jarní květy (5060558050150)

Nip Green line lžička 3 ks

Nip Green line lžička 3 ks
Detail

Sada dětských lžiček je určena dětem od 4 měsíců. Přednosti: nízká hmotnost vyrobeno z více než 94% obnovitelných surovin balení vyrobeno ze 100% recyklovaného papíru organický materiál se skládá ze 100% cukrové třtiny během zpracování cukrové třtiny se přidává do šťávy malé množství minerálů a přísad tím se získá vysoce kvalitní biopolymer polyethylen s vysokými standardy kvality Kupte dětem sadu lžiček Nip! Vhodné pro děti od 4 měsíců Materiál: 0% BPA Země původu: Německo (hracky-4kids.cz)

Podobné produkty ako Nip Green line lžička 3 ks , Ecoegg vajíčka do sušičky prádla bez vůně (5060558050099)

Nip Green line lžička 3 ks (4000821370661)

Nip Green line lžička 3 ks (4000821370661)
Detail

Dětská lžíce - pro kluky i holky, pro děti od 4 měsíců, vícebarevná Sada zahrnuje 3 kusy lžiček v pastelových barvách pro děti od 4. měsíce. Nip Green line lžička vyrobená v Německu je skvělá pro nejmenší děti, protože je příjemná do ruky i do pusinky a neobsahuje PVC ani BPA. Zdravotně nezávadný příbor pro kluky i holčičky z kolekce Green line je vyroben nejméně z 94 % obnovitelných surovin. Základem je polyethylen získaný ze zpracování cukrové třtiny z Brazílie. Nip Green line lžičky jsou odolné a snadno se udržují. Můžete je mýt v myčce nádobí. Ekologická varianta klasických lžiček ve třech pastelových barvách z příjemného materiálu, se kterou bude jídlo děti bavit. Klíčové vlastnosti sady lžiček Nip Green line, 3 ksEkologická varianta klasických lžiček v pastelových barváchLžička Nip Green line je příjemná do ruky i do pusinkyVyrobeno z více než 94 % obnovitelných surovinLžička Nip je vhodná od 4. měsíce pro první příkrmy (alza.cz)

Podobné produkty ako Nip Green line lžička 3 ks (4000821370661) , Nip green line kalíšek blue/light blue 2 ks (4000821415645)

Dekorační koule hvězdy, sada 3 ks

Dekorační koule hvězdy, sada 3 ks
Detail

Tyto 3 koule budou hvězdou mezi vašimi dekoracemi! Jsou totiž doslova otevřené mnoha kreativním nápadům – jednoduše je otevřete a vložíte světelný řetěz nebo třeba zelené větvičky. Ale i prázdné budou krásné, především díky zlatému zbarvení uvnitř. Lze je umístit na terasu či balkon, ale vyjímat se budou i v obývacím pokoji. Koule tvořené prolamovanými hvězdami jsou zvenčí zbarveny ušlechtilým odstínem šedé, z vnitřní strany září sváteční zlatou barvou. Materiál: kov Rozměry: Ø 14,5 / 17 / 21 cm (velkykosik.cz)

Podobné produkty ako Dekorační koule hvězdy, sada 3 ks , Nip green line kalíšek orange/light orange 2 ks (4000821415669)

Led koule nalada, sada 3 ks

Led koule nalada, sada 3 ks
Detail

Tyto 3 bílé koule z matného porcelánu s drážkovou strukturou a kulatými otvory vytvoří na stěnách světelný rej připomínající planety. Vaše večery se rozzáří galaktickou hrou světel. Díky pohodlné funkci časovače lze světla v případě potřeby automaticky zapínat a vypínat. Vyrobeno z porcelánu. Provoz každé koule je na 3x AAA baterie (nutno zakoupit zvlášť). Rozměry: Ø 12,5 / 15 / 17,5 cm (velkykosik.cz)

Podobné produkty ako Led koule nalada, sada 3 ks , Meliconi pytlík do pračky 656151 (656151)

Led koule murano, sada 3 ks

Led koule murano, sada 3 ks
Detail

Tři skleněné koule jsou nádherným doplňkem v obývacím pokoji, či na jídelním stole. Vyhotovení připomíná světoznámé umělecké sklo Murano a každý kus je originál. Díky LED diodě se navíc rozzáří v teplých červenooranžových odstínech. Díky provozu na baterii můžete koule umístit kdekoliv bez potřeby zásuvky. A s funkcí časovače se světla zhasnou automaticky po 6 hodinách. Provoz na baterie (pro každou 3 x AAA baterie, nejsou součástí balení). Pouze pro vnitřní použití. Rozměry: Ø 15/12/10 cm. (velkykosik.cz)

Podobné produkty ako Led koule murano, sada 3 ks , Meliconi pytlík do pračky 656150 (656150)

Led skleněné koule levandule, sada 3 ks

Led skleněné koule levandule, sada 3 ks
Detail

Náladové osvětlení pro dům i zahradu. Koule jsou vyrobeny z tzv. krakelovaného skla s romantickým levandulovým dekorem. Provoz na baterie 1x AA každá koule. (nutno zakoupit zvlášť). Včetně 6 hodinového časovače. Osvětleno 20/30/10 LED diodami. Materiál: sklo Rozměry: Ø 15/12 /10 cm (velkykosik.cz)

Podobné produkty ako Led skleněné koule levandule, sada 3 ks , Nip green line snackbox 2v1 1ks green (4000821416079)

Led skleněné koule sparkle, sada 3 ks

Led skleněné koule sparkle, sada 3 ks
Detail

Zářící koule s výřezy ve tvaru hvězdiček vám vytvoří zlatou "hvězdnou oblohu" na okolních stěnách. Každé ze tří náladových světel je osvětleno teplými bílými LED diodami. Časovač zajišťuje, že se osvětlení automaticky vypne po 6 hodinách. Doplňující informace: Ø 10 cm - 3 LED, Ø 13 cm - 4 LED, Ø 15 cm - 5 LED. (velkykosik.cz)

Podobné produkty ako Led skleněné koule sparkle, sada 3 ks , Ecoegg vajíčka do sušičky prádla s vůní jarních květů

Led světelné koule fleur, sada 3 ks

Led světelné koule fleur, sada 3 ks
Detail

Sada 3 náladových světel ve tvaru koule se saténovým povrchem s květinovými motivy a zlatými akcenty. Můžete je dekorovat samostatně i společně. Ručně malované. Bezdrátový provoz na 3 AA baterie každá (nejsou součástí) a 6hodinový časovač. Materiál: sklo Rozměry: Ø 15 cm (4 LED), Ø 12 cm (3 LED), Ø 10 cm (3 LED) (velkykosik.cz)

Podobné produkty ako Led světelné koule fleur, sada 3 ks , Meliconi 656155 magnetický odstraňovač do sprchy (656155)

Solární plovoucí koule měnící barvy, 3 ks

Solární plovoucí koule měnící barvy, 3 ks
Detail

Ve dne čerpají na hladině jezírka či bazénu sluneční energii, po setmění pak díky ní zazáří v krásných barvách. Položte tyto plovoucí koule přes den na vodu a ony se vám večer odmění krásnou hrou pomalu se měnících světel v barvách duhy. S integrovaným solárním panelem a vypínačem. V sadě 3 kusy. LED se měničem 7 barev. Materiál: plast Rozměry: Ø 11 cm (velkykosik.cz)

Podobné produkty ako Solární plovoucí koule měnící barvy, 3 ks , Happy green zahradní set marco, 3 ks

TORO Koule papírové, dekorační, 3 ks, assort

TORO Koule papírové, dekorační, 3 ks, assort
Detail

TORO Koule papírové, dekorační, 3 ks, assort, kategorie: PRO DĚTI | DĚTSKÁ PARTY | PARTY DEKORACE, VÝZDOBA (kitos.cz)

Podobné produkty ako TORO Koule papírové, dekorační, 3 ks, assort , Lindr pygmy 25 green line (kch01589)

Led skleněné koule naranja, sada 3 ks

Led skleněné koule naranja, sada 3 ks
Detail

Tři skleněné koule jsou nádherným doplňkem v obývacím pokoji, či na jídelním stole. Vyhotovení připomíná světoznámé umělecké sklo Murano a každý kus je originál. Díky LED diodě se navíc rozzáří v teplých červenooranžových odstínech. Díky provozu na baterii můžete koule umístit kdekoliv bez potřeby zásuvky. A s funkcí časovače se světla zhasnou automaticky po 6 hodinách. Provoz na baterie (pro každou 3 x AAA baterie, nejsou součástí balení). Pouze pro vnitřní použití. Velikosti: Ø 15/12/10 cm. (velkykosik.cz)

Podobné produkty ako Led skleněné koule naranja, sada 3 ks

Led koule z naplaveného dřeva, sada 3 ks

Led koule z naplaveného dřeva, sada 3 ks
Detail

Přirozeně krásné koule jsou vyrobeny z naplaveného dřeva. Každý kus je jedinečný. Osvětleny jsou celkem 55 teplými bílými LED diodami. S praktickým 6hodinovým časovačem. Provoz každé koule na 3x AAA baterie (nutno zakoupit zvlášť). Rozměry: Ø 20 / 17 / 15 cm (velkykosik.cz)

Podobné produkty ako Led koule z naplaveného dřeva, sada 3 ks

Weltbild LED světelné koule Globe, sada 3 ks

Weltbild LED světelné koule Globe, sada 3 ks
Detail

Mramorování působí velmi efektivně, až magicky! Prozářený mramorovaný povrch 3 různě velkých dekoračních koulí s fialovými a zlatými tóny je doslova pastvou pro oči. Vyzdobte jimi stolek, parapet či poličku. efektní mramorování 3 velikosti: Ø 10 cm / 8 LED; Ø 13 cm / 10 LED; Ø 15 cm / 12 LED bezdrátový bateriový provoz 6hodinový časovač pro automatické zapnutí a vypnutí (velkykosik.cz)

Podobné produkty ako Weltbild LED světelné koule Globe, sada 3 ks

Dekorační látka Lina Vánoční koule

Detail

. Materiál: 100% PES, mírně pružná látka s gramáží 240 g/m2, vodoodpudivá Látku s vlastním jednostranným potiskem dodáváme ve fixní velikosti 155x95 cm. V případě zájmu o větší množství je nutno objednat více kusů. (belabel.cz)

Podobné produkty ako Dekorační látka Lina Vánoční koule

Craze INKEE Rainbow Multipack šumivé koule do koupele s mandlovým olejem 3 ks

Craze INKEE Rainbow Multipack šumivé koule do koupele s mandlovým olejem 3 ks
Detail

Craze INKEE Rainbow Multipack, 3 ks, Koupání dětí pro děti, Máte rádi dlouhé koupele v horké vodě? Vytvořte si lázně přímo u sebe doma. Šumivá koule do koupele Craze INKEE Rainbow Multipack vám po dlouhém dni zajistí zasloužený relax. Při rozpouštění ve vodě uvolní jemné bublinky, a promění tak koupel v uvolňující rituál, který z vás odplaví stres a zanechá vaše tělo i mysl v harmonii. Vlastnosti: příjemně voní hydratuje a vyživuje pokožku vytváří bohatou pěnu hravý dětský motiv posiluje obranyschopnost pokožky Jak používat: Přidejte do horké vody a nechte napěnit. Po ukončení koupele se opláchněte čistou vodou. (notino.cz)

Podobné produkty ako Craze INKEE Rainbow Multipack šumivé koule do koupele s mandlovým olejem 3 ks

SCHNEIDER Dekorativní skleněné koule na čajové svíčky, sada 3 ks

SCHNEIDER Dekorativní skleněné koule na čajové svíčky, sada 3 ks
Detail

Odlesky ze skleněných baněk se budou krásně odrážet po celém pokoji. Získejte rovnou 3 originální závěsné svícny, do kterých jen stačí vložit čajovou svíčku. O zbytek se postará kouzelný mihotavý plamen. Skleněné koule jsou v podstatě malými lucernami, z nichž hned tak nespustíte oči. (velkykosik.cz)

Podobné produkty ako SCHNEIDER Dekorativní skleněné koule na čajové svíčky, sada 3 ks

Weltbild Dekorační skleněné LED koule Jarní louka, sada 3 ks

Weltbild Dekorační skleněné LED koule Jarní louka, sada 3 ks
Detail

Elegantní náladové LED skleněné koule s půvabným květinovým dekorem a motýly pro chvíle pohody. Prostřednictvím 3 koulí s LED světlem ze satinovaného skla si doma vytvoříte útulnou atmosféru. Zdobí je několik květin a krásných motýlů. Koule mají průměr od 10 do 15 cm a jsou osvětleny teplými bílými LED diodami. S výraznými modrými tóny vytvářejí působivý efekt, který oceníte zejména po setmění. Světelné koule fungují na baterie (1 koule na 2 x AA baterie, 2 koule na 3 x AA baterie; nejsou součástí dodávky) a mají praktický 6hodinový časovač. Atraktivní skleněné koule jsou ideální jako všestranný dárek k narozeninám, výročí, jubileu a dalším příležitostem. (velkykosik.cz)

Podobné produkty ako Weltbild Dekorační skleněné LED koule Jarní louka, sada 3 ks

EP Line Rainbow šumivá koule do koupele 165 g

EP Line Rainbow šumivá koule do koupele 165 g
Detail

EP Line Rainbow, 165 g, Koupání dětí pro děti, Přípravek EP Line Rainbow jemně pečuje o dětskou pokožku při koupeli. Vlastnosti: příjemně voní vytváří jemnou pěnu jemně pečuje o dětskou pokožku Jak používat: Vložte do teplé lázně a nechte rozpustit. (notino.cz)

Podobné produkty ako EP Line Rainbow šumivá koule do koupele 165 g

DUE ESSE Set 3 ks stříbrných vánočních koulí Ø 8 cm

Detail

Sada vánočních koulí o průměru 8 cm v moderním vzhledu. Due Esse Set 3 ks stříbrných vánočních koulí Ø 8 cm můžete je kombinovat s barevně sladěnými koulemi i s ozdobami různých tvarů pro stylové ozdobení vašeho stromečku. (mall.cz)

Podobné produkty ako DUE ESSE Set 3 ks stříbrných vánočních koulí Ø 8 cm

Kámen vzduchovací MARINA koule 3 cm 1 ks

Kámen vzduchovací MARINA koule 3 cm 1 ks
Detail

Vzduchovací kameny vytváří oslňující podvodní scenérii. Větší kameny vytváří stěnu dekorativních bublin a zvětšují plochu míchání. Jsou vhodné pro běžné vzduchovací hadičky. (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Kámen vzduchovací MARINA koule 3 cm 1 ks

Světelná koule na laně, 20 LED, teple bílá, 73 cm, 3 ks

Světelná koule na laně, 20 LED, teple bílá, 73 cm, 3 ks
Detail

Tato nádherná světelná LED koule na laně je dokonalým osvětlením pro chladné zimní dny. Díky napájení na baterie jste s tímto dekorativním prvkem nezávislí na externích zdrojích energie a můžete světelnou dekoraci umístit kdekoliv v místnosti. LED diody zajišťují extrémně nízkou spotřebu energie. Na umístění dekorace méte nezpočet možností, ať už vedle vánočního stromku, na okně nebo na polici. Tato světelná koule vytváří útulnou vánoční atmosféru. S časovačem se můžete sami rozhodnout, kdy chcete zapnout osvětlení. Volně volitelná funkce časovače nebo nepřetržitého osvětlení. Technické údaje: materiál: konopí, sklo, plast průměr koule: přibližně 10,5 cm barva skla: čirá délka kabelu: cca 15 cm (barva kabelu: průhledná) délka lana: přibližně 73 cm tloušťka šňůry: přibližně 1,5 cm 20 LED diod - barva světla: teplá bílá, max. spotřeba 0,6 Wattů certifikovaná třída krytí IP20 plastová přihrádka na baterie pro 2 baterie AA (nejsou součástí dodávky) časovač s dobou svícení 6 hodin vhodné pouze pro použití v interiéru velikost balení: cca 15x14x14 cm Obsah balení: 3 x světelné koule na laně (kokiskashop.cz)

Podobné produkty ako Světelná koule na laně, 20 LED, teple bílá, 73 cm, 3 ks

NIP GREEN line talířek, 2 ks, green/light green

Detail

Misky Green Line od značky NIP jsou vyrobené z organického materiálu sestávající z cukrové třtiny. Široký okraj misek zpříjemní krmení a možnost zasunutí misek do sebe ušetří část místa. Misky lze vkládat do mikrovlnné trouby i myčky. (mall.cz)

Podobné produkty ako NIP GREEN line talířek, 2 ks, green/light green

Meliconi SAFE PODS EVO Green (497418)

Meliconi SAFE PODS EVO Green (497418)
Detail

Bezdrátová sluchátka - s mikrofonem, True Wireless, pecky, uzavřená konstrukce, Bluetooth 5.0, přijímání hovorů, výdrž baterie až 12 h (3 h+9 h) Fanoušci hudby jistě přivítají lehká bezdrátová sluchátka Meliconi. Provedení ve tvaru pecek se maximálně přizpůsobí liniím uší, takže dokonale a příjemně drží v každé situaci. Uzavřená konstrukce nepropouští zvuk ven a vaše okolí tak nebude vědět, že posloucháte hudbu. Zabudovaný mikrofon nabízí vyřizování hovorů nebo nahrávání vašeho hlasu. Sluchátka mají také technologii Bluetooth 5.0. K funkcím patří také přijímání hovorů. Komfort si tak dopřejete při hraní her, poslechu hudby i práci. Hlavní přednosti bezdrátových sluchátek Meliconi SAFE PODS EVO Green Bezdrátová sluchátka Meliconi mají provedení ve formě pecek Uzavřená konstrukce Bezdrátová sluchátka s mikrofonem vás spojí s přáteli Základní funkce: přijímání hovorů Bezdrátová sluchátka Meliconi SAFE PODS EVO Green dokáží fungovat na jedno nabití 12 h S funkcí... (alza.cz)

Podobné produkty ako Meliconi SAFE PODS EVO Green (497418)

NIP Green Line kalíšek Green/Light green 2 ks (4000821415621)

NIP Green Line kalíšek Green/Light green 2 ks (4000821415621)
Detail

Dětský hrnek - vhodný do školy, objem 250 ml, zelená barva, vhodný od 12 měsíců Sháníte pro své dítko kvalitní hrnek, který splní veškeré vaše nároky? Dětský hrnek do školy Nip by mohl být trefou do černého. Materiálem použitým k výrobě nabízeného dětského hrnku Nip je kukuřice a cukrová třtina. Disponuje objemem 250 ml a je přizpůsobený pro děti od 12 měsíců. Pěkné ztvárnění umocňuje zelená barva. Zásadní vlastnosti produktu NIP Green Line kalíšek Green/Light green 2 ks Dětský hrnek do školy Nip se stane oblíbeným společníkem vaší ratolesti Objem dětského hrnku Nip činí 250 ml K jeho zhotovení byl použitý kvalitní materiál, jakým je kukuřice a cukrová třtina Dětský hrnek Nip je přizpůsobený pro děti 12 měsíců Barva výrobku je zelená (alza.cz)

Podobné produkty ako NIP Green Line kalíšek Green/Light green 2 ks (4000821415621)

EP Line Ocean Friends šumivá koule do koupele s figurkou 140 g

EP Line Ocean Friends šumivá koule do koupele s figurkou 140 g
Detail

EP Line Ocean Friends, 140 g, Koupání dětí pro děti, Přípravek EP Line Ocean Friends jemně pečuje o dětskou pokožku při koupeli. Vlastnosti: smývá nečistoty hydratuje a zvláčňuje nezpůsobuje podráždění Jak používat: Vložte do teplé lázně a nechte rozpustit. (notino.cz)

Podobné produkty ako EP Line Ocean Friends šumivá koule do koupele s figurkou 140 g

NIP GREEN line snackbox 2v1, 1 ks, blue

Detail

Snackbox 2in1 značky NIP umožňuje dětem vytáhnout svačinku, aniž by se zbytek rozsypal díky silikonové vložce. Boxík je vybaven protiskluzovou rukojetí, lze ho vkládat do myčky nebo mikrovlnné trouby. (mall.cz)

Podobné produkty ako NIP GREEN line snackbox 2v1, 1 ks, blue

NIP Green Line kalíšek Red 2 ks (4000821419575)

NIP Green Line kalíšek Red 2 ks (4000821419575)
Detail

Dětský hrnek - odolný proti nárazu, vhodný do mikrovlnné trouby, do myčky, objem 200 ml, červená barva, vhodný od 12 měsíců (alza.cz)

Podobné produkty ako NIP Green Line kalíšek Red 2 ks (4000821419575)

EUROLAMP Vánoční ozdoby Plastové zlaté koule 3 cm, SET 24 ks (5206139094766)

EUROLAMP Vánoční ozdoby Plastové zlaté koule 3 cm, SET 24 ks (5206139094766)
Detail

Vánoční ozdoby ve tvaru koule - lesklá struktura rozzáří váš dům a vytvoří vánoční atmosféru. Zlaté barvy jsou sázkou na jistotu. Počet kusů v sadě: 24 ks. Vánoční ozdoby EUROLAMP se stanou krásnou dekorací na každém vánočním stromečku. Set obsahuje 24 koulí v matném, lesklém a třpytivém designu. Vyrobené jsou z kvalitního plastu, díky němuž jsou velmi odolné a nehrozí tak jejich rozbití. Vánoční ozdoby EUROLAMP vám umožní ladit stromeček do zlatého tónu. Klíčové vlastnosti vánočních ozdob EUROLAMP - plastových zlatých koulí 3 cm, set 24 ksVánoční ozdoby v podobě koulíSet obsahuje 24 koulí v matném, lesklém a třpytivém designuVyrobené z kvalitního plastuVánoční ozdoby EUROLAMP jsou velmi odolnéBarevné provedení: zlaté Průměr:3 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako EUROLAMP Vánoční ozdoby Plastové zlaté koule 3 cm, SET 24 ks (5206139094766)

Eurolamp Krabička s plastovou koulí - mix 3 barev, 10 cm, 1 ks

Eurolamp Krabička s plastovou koulí - mix 3 barev, 10 cm, 1 ks
Detail

Krabička s 1 plastovou koulí ve třech barevných variacích (bílá, šampaňská a červená) je vhodným doplňkem, který ve vaší domácnosti navodí kouzelnou vánoční atmosféru. Tyto dekorace z plastu mají v průměru 10 cm. (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako Eurolamp Krabička s plastovou koulí - mix 3 barev, 10 cm, 1 ks

NIP GREEN line miska, blue/light blue 2 ks

NIP GREEN line miska, blue/light blue 2 ks
Detail

NIP GREEN line miska, blue/light blue 2 ks Oblíbená a praktická miska na jídlo. Vyrobeno z více než 90% obnovitelných surovin (uhlohydráty - sacharidy na biologické bázi (včetně cukru, škrobu nebo celulózy) a rostlinné oleje (bez palmového oleje). (pilulka.cz)

Podobné produkty ako NIP GREEN line miska, blue/light blue 2 ks
vlněné koule do sušičky dm, XAVAX Vlněné koule do sušičky, 3ks (111377), MELICONI green line Pohlcovač pachů do lednice (621023), MELICONI green line vlhčené čisticí ubrousky do lednice (621025), dekoracni koule 3 ks, XAVAX Balónky do sušičky dryerballs 2 ks (111013), Tescoma Míčky do sušičky CLEAN KIT, 2 ks, DALLI Vlhčené ubrousky do sušičky 25 ks (4012400527694), ECOEGG Vajíčko do sušičky prádla, 2 ks, bez vůně, ECOEGG Vajíčko do sušičky prádla, 2 ks, svěží bavlna, MIELE Cocoon do sušičky (10234620), MIELE Nature do sušičky (10234490), ELECTROLUX Míčky do sušičky M9029791861 (M9029791861), ECOEGG Náplň do vajíčka do sušičky, svěží bavlna, ECOEGG Náplň do vajíčka do sušičky, jarní květy, MELICONI green line 3v1 čisticí prášek pro pračky a myčky - 6 sáčků x 50g (621022), sumive koule do koupele, WPro Hvězdičky do sušičky DDS 101 (484000008542), NIP Green Line miska 2ks Green/Light green (4000821415683), ECOEGG Vajíčka do sušičky prádla Jarní květy (5060558050150), ECOEGG Vajíčka do sušičky prádla Bez vůně (5060558050099), NIP Green Line kalíšek Blue/Light blue 2 ks (4000821415645), NIP Green Line kalíšek Orange/Light orange 2 ks (4000821415669), MELICONI pytlík do pračky 656151 (656151), MELICONI pytlík do pračky 656150 (656150), NIP Green Line snackbox 2v1 1ks Green (4000821416079), Ecoegg vajíčka do sušičky prádla s vůní jarních květů, Meliconi 656155 Magnetický odstraňovač do sprchy (656155), Happy Green Zahradní set Marco, 3 ks, LINDR PYGMY 25 Green Line (KCH01589)