Maxmee antibakteriální vysavač uv-c 00260

Produkt Maxmee antibakteriální vysavač uv-c 00260 sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Maxmee antibakteriální vysavač uv-c 00260 upraviť a produkt hľadať znova.

MaxMee Antibakteriální vysavač UV-C 00260

MaxMee Antibakteriální vysavač UV-C 00260
Detail

Zejména alergici na domácí prach vědí, kolik roztočů a choroboplodných zárodků se v průběhu času může nahromadit v našich postelích a nábytku. Šikovný ruční antibakteriální vysavač na roztoče Cleanmaxx ošetří nejen matrace, polštáře, přikrývky a čalouněný nábytek od prachu a nečistot, ale také povrchy sterilizuje pomocí UV-C světla. Můžete udělat dva kroky v jediném kroku - bez chemikálií. Pro vaši vlastní ochranu se UV-C světlo aktivuje pouze při kontaktu s povrchy. Filtr HEPA zadržuje i malé suspendované částice, a je proto ideální pro alergiky. Kromě toho jej lze snadno vymýt, a proto jej lze používat znovu a znovu. Nádobu na prach lze také snadno vyprázdnit a vyčistit. S ručním Antibakteriálním vysavačem s UV světlem mohou alergici konečně znovu klidně spát! Technické údaje: Materiál: ABS Rozměry (D x Š x V): 36 x 23 x 11 cm Napájení: 220 - 240 V 50 - 60 Hz Výkon: max. 300 W. Délka UV trubice: 11 cm Třída ochrany: II Rozsah dodávky: 1x motorová jednotka, 1x nádoba na prach, 1x HEPA filtr, 1x UV-C lampa Poznámky: Toto zařízení je navrženo tak, aby ničilo bakterie a odstraňovalo prach, bakterie a roztoče. Je určen k použití na matrace, prostěradla, peřiny, čalouněný nábytek a podobně. Nikdy nevysávejte následující věci: Kapaliny nebo mokré látky (např. Mokrý šampon na koberce), žhavý popel, nedopalky cigaret, zápalky a jiné hořlavé látky. Dále nevysávejte velmi jemný prach (např. betonový, či cihlový prach), popel nebo toner. Ostré, tvrdé předměty, např. větší kousky skla. Vysavač není určen na každodenní úklid. Jedná se o doplňkový přístroj na hubení bakterií a virů. Vzhledem k vyšší teplotě, kterou během vysávání produkuje, je vybaven tepelnou pojistkou, tudíž dokáže pracovat cca 10 - 15 minut a poté je potřeba ho nechat vychladnout a poté znovu pokračovat. Nesporné výhody vysavače: Boj proti roztočům bez chemikálií: pracuje s UV-C (ultrafialovým) světlem Ideální pro alergiky Ideální pro důkladné čištění matrací, čalounění a mnohem více Omyvatelný HEPA filtr (nejlevnejsizbozi.cz)

Podobné produkty ako MaxMee Antibakteriální vysavač UV-C 00260 , Domo do234s ruční antibakteriální vysavač

Ruční antibakteriální vysavač s UV lampou - DOMO DO223S

Ruční antibakteriální vysavač s UV lampou - DOMO DO223S
Detail

Vysavač s UV lampou oceníte zejména pokud chcete desinfikovat místa na kterých spíte, nebo odpočíváte a nechcete je čistit chemickou a mokrou cestou. UV lampa zničí téměř 100% všech nebezpečí v podobě bakterií, virů, písní a poradí si i s všudypřítomnými roztoči. Zároveň díky rotačnímu kartáči posbírá vysavač i hrubé nečistoty, chloupky, vlasy i chlupy zvířat. Dezinfekce UV-C zářením bez použití chemie Zneškodní až 99,9% bakterií, virů a plísní UV-C zářivka (15 W) s aktivní délkou 9 cm: z bezpečnostních důvodů svítí pouze, když je vysavač přiložený k podložce a jsou zakryta bezpečnostní čidla svícení (životnost zářivky je cca 300 hodin provozu) Efektivní i při likvidací roztočů Rotační kartáč 16 cm - uvolní a namete přichycené nečistoty, chlupy a vlasy Výkonné sání vysaje nečistoty i z nedostupných míst Bezsáčkový systém se snadno odnímatelnou nádobkou na prach 3 stupně filtrace: Cyklónový systém oddělí hrubé nečistoty Prachový filtr zachytí jemnější částečky prachu HEPA filtrace nakonec zachytí i ty nejjemnější částečky a z vysavače jde již jen čistý vzduch Veškeré filtry jsou omyvatelné Ideální na čištění a desinfekci matrací, povlečení, čalounění, autosedaček, koberečků apod. Vhodný pro čištění znečištění od zvířat v domácnosti Vhodné i pro alergiky V balení navíc: kartáček na čištění přístroje Délka přívodního kabelu: 4,7 m Příkon: 350 W Sací podtlak: 4 kPa Jak přístroj pracuje si můžete prohlédnout v našem videu: Rozměry balení (š x h x v): 18 x 29,5 x 36,5 cm Hmotnost balení: 2,8 kg Rozměry přístroje (š x h x v): 25,5 x 31 x 15 cm Hmotnost přístroje: 1,7 kg (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Ruční antibakteriální vysavač s UV lampou - DOMO DO223S , Noaton naturaq černá, antibakteriální uv láhev na vodu 600 ml (5600000850)

Ruční antibakteriální vysavač s UV lampou - DOMO DO234S, Příkon: 700 W

Ruční antibakteriální vysavač s UV lampou - DOMO DO234S, Příkon: 700 W
Detail

Antibakteriální vysavač s UV-C lampou pro profesionální hloubkové čištění ultrafialovým zářením na veškeré čalounění a koberce: hubí roztoče a bakterie a je také mimořádně účinný proti alergenům a předchází tak problémům s citlivější pokožkou, napomáhá lepšímu dýchání a spánku. Výkonný rotační kartáč a výkonné sání pak snadno z povrchů vysaje veškerý usazený prach a odstraní vlasy i zvířecí chlupy. Ideální také na čištění matrací, polštářů nebo pelíšků pro psy a kočky. Typ vysavače: ruční antibakteriální Provedení vysavače: bezsáčkové Objem nádoby na prach: 0,5 l Akční rádius: 5 m Příkon: 700 W Sací podtlak: 5 kPa Hlučnost: 80 dB(A) Výkonný motor bez vibrací a se sníženou hlučností Stálý výkon sání díky cyklónovému systému filtrace Přetlakový ventil při ucpání sání, nebo plné prachové nádobě Snadno vyjímatelná a omyvatelná nádoba na prach Ergonomická rukojeť V balení navíc 1x náhradní bavlněný MIF filtr Rotační kartáč o výkonu 14 000 ot./min.: Silikonová lišta: naklepává povrch a účinně tak uvolňuje usazený prach a roztoče Jemný kartáč: sbírá zvířecí chlupy, vlasy a čistí povrch Kartáč lze snadno vyjmout a vyčistit UV-C lampa*: Přímo zahubí až 99,9% bakterií, virů a plísní a dezinfikuje povrch Optická čidla zabraňující oslnění lampou - lampa sepne pouze po přiložení k vysávaném povrchu Jednoduše vyměnitelná Šířka záření: 8,7 cm Čištění a dezinfekce horkým vzduchem: Čistý vzduch ohřátý UV lampou je vyfukován speciálními otvory do již vysátého povrchu Teplota vzduchu: 60 °C Nahřátí do 5 s od zapnutí 4 vysoce účinné stupně filtrace: Duální cyklónový systém odstřeďuje a zachytává hrubé nečistoty a většinu prachu Jemný nerezový filtr zachytává jemnější nečistoty a chrání MIF filtr Bavlněný MIF filtr zachytává i ty nejmenší částečky Výstupní motorový uhlíkový filtr 3 volitelné módy vysávání: UV záření + naklepávání a čištění rotačním kartáčem + vysávání Naklepávání a čištění rotačním kartáčem + vysávání UV záření + vysávání Šířka rotačního kartáče: 23 cm Šířka vývodů horkého vzduchu: 23 cm Délka přívodního kabelu: 482 cm Rozměry balení (š x h x v): 41 x 31,7 x 27 cm Hmotnost balení: 3,5 kg Rozměry přístroje (š x h x v): 28,1 x 36,8 x 22,1 cm Hmotnost přístroje: 2,6 kg (včetně kabelu) *Náhradní UV lampu do vysavače DO234S lze objednat pod kódem DO223S-20. (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Ruční antibakteriální vysavač s UV lampou - DOMO DO234S, Příkon: 700 W , Germicidní uv-c zářivka g6w t5 (0002216)

DOMO DO234S ruční antibakteriální vysavač

DOMO DO234S ruční antibakteriální vysavač
Detail

Antibakteriální vysavač s UV-C lampou pro profesionální hloubkové čištění ultrafialovým zářením na veškeré čalounění a koberce: hubí roztoče a bakterie a je také mimořádně účinný proti alergenům a předchází tak problémům s citlivější pokožkou, napomáhá lepšímu dýchání a spánku. Výkonný rotační kartáč a výkonné sání pak snadno z povrchů vysaje veškerý usazený prach a odstraní vlasy i zvířecí chlupy. Ideální také na čištění matrací, polštářů nebo pelíšků pro psy a kočky.Vlastnosti a parametry: objem nádoby na prach 0,5 l sací podtlak 5 kPa výkonný motor bez vibrací a se sníženou hlučností stálý výkon sání díky cyklónovému systému filtrace přetlakový ventil při ucpání sání, nebo plné prachové nádobě snadno vyjímatelná a omyvatelná nádoba na prach 4 vysoce účinné stupně filtrace 3 volitelné módy vysáváníUV-C lampa: přímo zahubí až 99,9 % bakterií, virů a plísní a dezinfikuje povrch optická čidla zabraňující oslnění lampou - lampa sepne pouze po přiložení k vysávaném povrchu jednoduše vyměnitelná (4home.cz)

Podobné produkty ako DOMO DO234S ruční antibakteriální vysavač , Germicidní uv-c zářivka g25w t8 (9000526)

TESLA antibakteriální vysavač LifeStar UV550

Detail

Ruční antibakteriální vysavač s UV-C lampou je ideální pro alergiky a astmatiky. Tesla LifeStar UV550 vhodný pro hloubkové čištění matrací, polštářů, přikrývek, sedacích souprav atd. 3 režimy čištění, 6stupňová cyklónová filtrační technologie a vodou omyvatelný zásobník na nečistoty o objemu 500 ml. (mall.cz)

Podobné produkty ako TESLA antibakteriální vysavač LifeStar UV550 , Germicidní uv-c zářivka g15w t8 (0000517)

Samsung GP-TOU020SABWQ Antibakteriální UV čistička

Samsung GP-TOU020SABWQ Antibakteriální UV čistička
Detail

Chraňte své věci před kontaminací Je určen k tomu, aby věci, které používáte každý den, byly chráněny před kontaminací, jako jsou chytré telefony, Galaxy Buds, roušky a další. Ničí škodlivé bakterie Dezinfekční stroj ITFIT UV zabije za 10 minut až 99% bakterií (Včetně Escherichia coli, Staphylococcus, Candida albicans). Pokročilý design se dvěma UV lampami dezinfikuje jak horní, tak spodní část produktů. Bezdrátové nabíjení Dezinfikujte zařízení UV a bezdrátovým nabíjením současně. Nabíjení pokračuje dále i po skončení sterilizace. Hladké magnetické pouzdro Magnetické pouzdro těsní zařízení vzduchotěsně a při otevření a zavření zařízení se je stabilní. Hladký závěs a gumový uzávěr působí hladce a jemně. • Vlastnosti: Sterilizace (10 min) • Výkon: 10 W. • Rozměry (ŠxVxH): 228x133x49,5 mm (patro.cz)

Podobné produkty ako Samsung GP-TOU020SABWQ Antibakteriální UV čistička , Eta 2512 00260, 2 ks (eta251200260)

Raycop tyčový vysavač OMNI AIR UV+

Detail

Tyčový akumulátorový vysavač 2 v 1 s ručním UV antibakteriálním vysavačem. Raycop OMNI AIR UV+ nabízí podlahovou hlavici s motorizovaným kartáčem, 3 úrovně sacího výkonu a PureAir filtraci. Vhodné pro dezinfekci matrací, lůžkovin a textilií. (mall.cz)

Podobné produkty ako Raycop tyčový vysavač OMNI AIR UV+ , 59s uv-c univerzální tyčový sterilizátor x5 (x5)

Raycop OMNI AIR UV+ tyčový vysavač

Raycop OMNI AIR UV+ tyčový vysavač
Detail

Tyčový bezdrátový UV+ vysavač Raycop OMNI AIR Raycop OMNI AIR spojuje lehký a výkonný tyčový vysavač s ručním UV+ antibakteriálním vysavačem na matrace. Vysaje běžné nečistoty z podlah a odstraní alergeny, bakterie, viry a roztoče pomocí UVC dezinfekční lampy z matrací. Raycop OMNI AIR 2v1 pro komplexní úklid domácnosti od podlahy až po postele. Ultralehký design s hmotností pouhých 1,7 kg a vysokým sacím výkonem ve své třídě. Výměnná Li-ion baterie zaručuje vysávání bez kabelu a poskytuje snadné používání při každodenním úklidu hladkých podlah, koberců, schodiště či matrace. Sací výkon se třemi úrovněmi nastavení a cyklonové sání odstraní nečistoty ze všech druhů podlah. Nečistoty nasbírané do plastové nádobky se snadno vysypou do koše stiskem jednoho tlačítka. PureAir HEPA filtrace nepropustí zpět do vzduchu alergeny ani mikročástečky prachu. Tyčový akumulátorový vysavač 2v1 Ruční UV antibakteriální vysavač Podlahová hlavice s motorizovaným kartáčem UVC dezinfekční hlavice s pulzním kartáčem 3 úrovně sacího výkonu PureAir HEPA filtrace Vysavač navržený lékařem Dezinfekce matrací, lůžkovin a textilií Vysypání nádobky jedním tlačítkem Omyvatelný filtr BLDC motor s vysokým výkonem Cyklonové sání Vyměnitelná Li-ion baterie s dlouhou životností Ultralehký design 1,7 kg Hlučnost 66 dB UVC lampa 4W (253,7nm) Ochrana UV lampy 2 senzory v UV hlavici Sací režim 3 módy (LOW / MID / MAX) Kapacita nádobky 24 oz Filtrace cartridge filtr, HEPA filtr H13 Baterie Li-ion 2000mAh vyměnitelná Délka nabíjení 3,5 hod. Výdrž baterie až 38 min. Spotřeba 150W Rozměry (D׊×V) 208 x 1140 x 210 mm Váha 1,7 kg Barva bílá Obsah balení: 1x Raycop OMNI AIR 1x nabíjecí adaptér 1x podlahová hlavice s motorizovaným kartáčem 1x UVC dezinfekční hlavice s pulzním kartáčem 1x měkký kartáč pro UV hlavici 1x hubice na čalounění 1x štěrbinová hubice 1x kartáčová koncovka 1x úzká hubice 1x návod (patro.cz)

Podobné produkty ako Raycop OMNI AIR UV+ tyčový vysavač , 59s uv- c univerzální sterilizační box s2 (s2)

ETA 2512 00260, 2 ks (ETA251200260)

ETA 2512 00260, 2 ks (ETA251200260)
Detail

Náhradní mop , 2 ks, pro ETA2512 Pokud vlastníte robotický vysavač ETA Aron 2512, je pro vás náhrada na mop ETA 2512 00260 nepostradatelným doplňkem. Umožní precizní vytírání podlahy, kterou zanechá důkladně čistou. Součástí balení jsou dva kusy mopovací tkaniny. ETA 2512 00260 je tak nezbytným pomocníkem k robotickému vysavači. Klíčové vlastnosti náhrady na mop ETA 2512 00260Mopovací utěrka pro robotický vysavač ETA Aron 2512Umožní precizní vytírání podlahyV balení jsou 2 ks mopovacích utěrekBarevné provedení: modré Rozměry:17,5 × 12,2 × 3 cm Hmotnost:40 g (alza.cz)

Podobné produkty ako ETA 2512 00260, 2 ks (ETA251200260) , 59s uv- c dezinfekční lampa minisun 1 (minisun1)

Antibakteriální sérum na nehty C.01

Antibakteriální sérum na nehty C.01
Detail

> Na tento produkt bohužel nelze uplatnit slevový poukaz.Olejové sérum na nehty, které obsahuje ingredience podporující zdraví a krásu nehtů a nehtové kůžičky> obsahuje myrhový olej, který pomáhá léčit záděrky a je antibarteriání (vhodné při okusování nehtů)> v lahvičce s kapátkem, které zabraňuje kontaminaci oleje> hydratuje nehtovou kůžičku, zatímco udržuje nehty silné a zdravé.Složení:Soy Methyl Ester, Myrrh Oil, Jojoba Oil, Vitamin Blend – A, D, E (M) (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Antibakteriální sérum na nehty C.01 , 59s uv- c dezifnekční lampa minisun 2 / lightning (minisun2l)

Noaton Naturaq černá, antibakteriální UV láhev na vodu 600 ml (5600000850)

Noaton Naturaq černá, antibakteriální UV láhev na vodu 600 ml (5600000850)
Detail

Láhev na pití , objem 0,6 l, vhodná do myčky a antibakteriální Jestli rádi běháte, posilujete nebo pokud jen nosíte pití s sebou do práce, oceníte 0,6l láhev na pití Noaton Naturaq černá, antibakteriální UV láhev na vodu 600 ml. Láhev Noaton vám ušetří mnoho času, protože ji po použití stačí jen propláchnout vlažnou vodou. K tomu vás překvapí svým zajímavým tvarem. Materiál lahve je nerezová ocel. Nerezovou ocel si opravdu zalíbíte, navíc láhev můžete bez obav mýt i v myčce. Rozhodující přednosti láhve Noaton Naturaq černá, antibakteriální UV láhev na vodu 600 ml Láhev pojme až 0,6 l Materiál lahve Noaton: nerezová ocel Nerezová ocel nabízí dlouhou životnost (alza.cz)

Podobné produkty ako Noaton Naturaq černá, antibakteriální UV láhev na vodu 600 ml (5600000850) , Jbl procristal uv-c compact plus 5 w (4014162604705)

Noaton Naturaq bílá, antibakteriální UV láhev na vodu 600 ml (5600000860)

Noaton Naturaq bílá, antibakteriální UV láhev na vodu 600 ml (5600000860)
Detail

Láhev na pití , objem 0,6 l, vhodná do myčky a antibakteriální V případě, že rádi běháte nebo se chcete zbavit jednorázových PET lahví, měli byste si pořídit 0,6l láhev Noaton Naturaq bílá, antibakteriální UV láhev na vodu 600 ml. Láhev Noaton vám ušetří čas, z důvodu, že ji po každém použití stačí pouze propláchnout a nemusíte láhev složitě vymývat. V neposlední řadě vás překvapí svým decentním tvarem. Materiál lahve je nerezová ocel. Nerezovou ocel si opravdu zalíbíte, láhev můžete bez obav mýt i v myčce. Zásadní přednosti láhve na pití Noaton Naturaq bílá, antibakteriální UV láhev na vodu 600 ml Objem láhve je 0,6 l Materiál lahve Noaton: nerezová ocel Nerezová ocel vydrží pády či silné otřesy (alza.cz)

Podobné produkty ako Noaton Naturaq bílá, antibakteriální UV láhev na vodu 600 ml (5600000860) , Iqtech sg-151 ruční uv-c sterilizátor (sg-151)

Vysavač ruční DOMO DO223S s UV lampou

Vysavač ruční DOMO DO223S s UV lampou
Detail

Vysavač ruční DOMO DO223S s UV lampou (tipa.eu)

Podobné produkty ako Vysavač ruční DOMO DO223S s UV lampou , 59s uv-c multifunkční sterilizační box t5-bat (t5batpink)

Vysavač ruční DOMO DO234S s UV lampou

Vysavač ruční DOMO DO234S s UV lampou
Detail

NakupteVysavač ruční DOMO DO234S s UV lampouz kategorieBílá technika > Vysavače, čističe > Ruční vysavačeza2989.00Kč (tipa.eu)

Podobné produkty ako Vysavač ruční DOMO DO234S s UV lampou , Iqtech sg-153 kapesní uv-c sterilizátor (sg-153)

Tyčový akumulátorový vysavač VP4170 s UV sterilizací

Tyčový akumulátorový vysavač VP4170 s UV sterilizací
Detail

ničí 99,9 % virů a bakterií dobíjecí akumulátor – až 50 minut provozu na jedno nabití odnímatelný ruční vysavač vysoká sací síla Akumulátorový bezsáčkový tyčový vysavač je přesně to, co vám doma chybělo. Jedinečná hubice s UV lampou zatočí se špínou, viry a bakteriemi v matracích či čalounění, ale i na ostatních vysávaných površích. V těle vysavače se nachází odnímatelný ruční vysavač, který poslouží všude tam, kam se velký vysavač nedostane. Výkonný turbokartáč je vhodný na všechny typy podlah. 2 režimy provozu, integrovaná LED světla. 25,2 V Li-Ion baterie umožní provoz až 50 min na jedno nabití. Objem prachové nádoby: 0,5 l Doba nabíjení: 4-6 hod. Příkon: 125 W Rozměry: v. 113 x š. 27 x h. 18 cm Hmotnost: 4 kg (decodoma.cz)

Podobné produkty ako Tyčový akumulátorový vysavač VP4170 s UV sterilizací , baofeng uv 5r / uv 5xx (baofeng uv-5r)

Hoover vysavač MBC 500 UV Ultra Vortex

Detail

Vysavač Hoover MBC 500 UV Ultra Vortex je ideální pro číštění matrací, postelí, polštářů nebo čalouněných povrchů. Pomůže vám ve vaší domácnosti udržet zdravé prostředí. Odstraňuje alergeny, roztoče a prach z různých měkkých povrchů. Vysavač disponuje i UV lampou. (mall.cz)

Podobné produkty ako Hoover vysavač MBC 500 UV Ultra Vortex , Sterilizační uv-c box 6l uvbox i , barva: růžová (53_ruz)

Raycop tyčový vysavač OMNI AIR UV+ - rozbaleno

Detail

Tyčový akumulátorový vysavač 2 v 1 s ručním UV antibakteriálním vysavačem. Raycop OMNI AIR UV+ nabízí podlahovou hlavici s motorizovaným kartáčem, 3 úrovně sacího výkonu a PureAir filtraci. Vhodné pro dezinfekci matrací, lůžkovin a textilií. (mall.cz)

Podobné produkty ako Raycop tyčový vysavač OMNI AIR UV+ - rozbaleno , Rohnson r-9460 uv-c + h13 hepa + ion (rohnson r-9460)

59S UV- C Dezifnekční lampa MiniSUN 2 - USB-C (MINISUN2)

59S UV- C  Dezifnekční lampa MiniSUN 2 - USB-C (MINISUN2)
Detail

UVC lampa UV-C, dezinfekční lampa, s 10 LED diodami a 5ti růzými světelnými režimy, šetrná k vašim očím, 3 UV-C LED diod pro dezinfekci kdykoli a kdekoli je třeba, během 5 min. zničí 99,9 % bakterií a virů, snadná a učinná dezinfekce mobilního telefonu, či povrchů v okolí pracovního místa Dezinfekční lampa 59S UV- C MiniSUN 2 umožní pohodlnou dezinfekci zařízení doma, v kanceláři i na cestách. Během 5 až 30 minut zničí až 99,9 % bakterií, o což se postarají 3 UV-C LED diody, které vydezinfikují mobilní telefon či jiné zařízení. Lampa disponuje rovněž 10 LED diodami, které zajistí měkké osvětlení šetrné k očím. Díky ohebnému, ale pevnému krku se velmi snadno sestavuje a při detekci pohybu, a to do vzdálenosti až 1,5 m, či lidského tepla se automaticky vypne. Účinnou a rychlou dezinfekci přitom zaručí UV LED technologie a ultrafialové světlo o vlnové délce 260-280 nm. Klíčové vlastnosti dezinfekční lampy 59S UV- C MiniSUN 2Dezinfekční lampa pro... (alza.cz)

Podobné produkty ako 59S UV- C Dezifnekční lampa MiniSUN 2 - USB-C (MINISUN2)

59S UV-C Sterilizační taška P11

Detail

59S UV-C Sterilizační taška P11 Vhodný pro roušky, mobilní telefony, kojenecké lahve, dětské nádobí, lžíce apod. Díky technologii UV LED a ultrafialovému světlu 260nm-280nm, je dosaženo rychlé, pohodlné a účinné dezinfekce. Rozbaleno - záruka 24 měsíců. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako 59S UV-C Sterilizační taška P11 , Immax uv-c sterilizátor pro respirátory a drobné předměty, qi nabíjení (01001l)

Boneco TPP2400 UV-C lampa 80075

Detail

Originální náhradní germcidní lampa. Boneco TPP2400 UV-C lampa 80075 redukuje plísně, viry a bakterie ultrafialovým světlem. Doporučená výměna každou sezónu. Vhodné pro Therapure TPP230H , TPP240D , TPP440 , TPP540 , TPP630 , TPP640S. (mall.cz)

Podobné produkty ako Boneco TPP2400 UV-C lampa 80075 , Cappa led pásek rgb 2m do usb – 31 led/m (00260)

MANHATTAN dezinfekční pouzdro UV-C, bílá

MANHATTAN dezinfekční pouzdro UV-C, bílá
Detail

UV sanitizér telefónu Vo vašom smartfóne sa môže nachádzať 10-krát viac baktérií ako na povrchoch, ktoré považujete za nečisté. Každý deň sa dotýkate nespočetného množstva predmetov, ktoré sú potenciálne plné baktérií a vírusov. Kľučky dverí? Áno. Vozíky s potravinami? Skontrolujte. Toaletné sedadlá? Ach, áno. A všetko, čoho sa dotknete rukami, môže skončiť v telefóne. Telefón, ktorý si prikladáte k uchu. Telefón, ktorý si vaše batoľa rado vkladá do úst. V tomto jednom elektronickom zariadení, ktoré mnohí z nás používajú každý deň najčastejšie, sa môže nachádzať v priemere približne 20 000 rôznych druhov baktérií. Ak to viete, ako často naozaj riadne čistíte svoj smartfón? A ak ho čistíte, ste si istí, že ste sa zbavili baktérií a vírusov, ktoré sa môžu ukrývať v jeho malých štrbinách a trhlinách? Integrované UV LED diódy na odstránenie baktérií, vírusov a baktérií Rýchly 1-minútový alebo 5-minútový cyklus čistenia Technológia UVC na bezpečnú dezinfekciu bez tepla, kvapalín alebo chemikálií Dezinfikuje smartfóny, hodinky, kľúče, šperky, kreditné karty, masky, cumlíky, slúchadlá a ďalšie Bezpečnostný mechanizmus, ktorý automaticky vypne UV svetlo pri otvorení veka, aby nedošlo k poškodeniu očí a pokožky Priestranný interiér na všetky bežné veľkosti smartfónov Možnosť aromaterapie Napájací kábel USB-C na USB-A je súčasťou balenia TECHNICKÉ ŠPECIFIKÁCIE normy a certifikáty - CE- RoHS- FCC uV - Metóda dezinfekcie: ultrafialové germicídne žiarenie (UVGI)- UVC diódy: 2 W, 260 - 285 nm- UVA diódy: 2 W, 390 - 410 nm elektrická sieť vstup USB-C: DC 5.0 V / 1.0 A rozmery - vonkajšie 210 x 120 x 48 mm (8.27 x 4.72 x 1.89 in.) rozmery - vnútorné 196 x 99 x 25 mm (7.72 x 3.9 x 0.98 in.) hmotnosť 380 g (13.4 oz.) Bývanie plastové Prevádzková teplota 0 - 30 °C (32 - 86 °C) teplota skladovania -20 - 65 °C (-4 - 149 °C) Vlhkosť (nekondenzujúca) 10 - 90% obsah balenia - UV dezinfekcia telefónu- Kábel USB-C samec na USB-A samec, 1 m (3.3 ft.)- Stručný návod na použitie . (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako MANHATTAN dezinfekční pouzdro UV-C, bílá , Airbi spring (antibakteriální+hepa)

59S UV-C Sterilizační taška P11

Detail

59S UV Sterilizační taška na kojenecké lahve P11 je vhodná pro kojenecké lahve, dětské misky, hrnečky, lžíce. Díky technologii UV LED a ultrafialovému světlu 260 nm-280 nm je dosaženo rychlé, pohodlné a účinné dezinfekce. (mall.cz)

Podobné produkty ako 59S UV-C Sterilizační taška P11 , Bazénový vysavač (90348)

Díl zářivka Eheim Reeflex UV-C 500

Díl zářivka Eheim Reeflex UV-C 500
Detail

Náhradní zářivka do akvarijního sterilizéru EHEIM Reeflex UV-C 500. Před výměnou si pozorně přečtěte návod a bezpodmínečně dbejte bezpečnostních pokynů. POZOR: UV-C žárovku nikdy neuvádějte do provozu mimo zařízení. UV-C záření může v malé dávce způsobit poškození očí a kůže. Výměna: Povolte oba šrouby s křížovou hlavou na víku skříně UV-sterilizátoru. Vyjměte objímku s UVC žárovkou a UV-C žárovku opatrně vytáhněte z objímky. Opatrně do objímky vložte novou UV-C žárovku, až slyšitelně zacvakne. POZOR: UV-C žárovka obsahuje rtuť! S UV-C žárovkou manipulujte opatrně NEBEZPEČÍ PRASKNUTÍ! Skleněného tělesa se nedotýkejte prsty. Používejte bezpodmínečně měkký hadřík apod. (superzoo.cz)

Podobné produkty ako Díl zářivka Eheim Reeflex UV-C 500 , Klarstein turbohybrid, vysavač, podlahový a ruční vysavač, antracitově modrý

59S UV- C UNIVERZÁLNÍ STERILIZAČNÍ BOX S2

Detail

UV-C Sterilizační box S2 od značky 59S zajistí dokonalou sterilizaci i na cestách do 3 minut. Box je vhodný pro mobilní telefony, roušky, klíče, brýle, kosmetické potřeby, dudlíky, kousátka, ale i kojenecké oblečení. Díky technologii UV LED a ultrafialovému světlu 260 nm-280 nm, je dosaženo rychlé, pohodlné a účinné dezinfekce. (mall.cz)

Podobné produkty ako 59S UV- C UNIVERZÁLNÍ STERILIZAČNÍ BOX S2 , Klarstein turbohybrid, vysavač, podlahový a ruční vysavač, metalický červený

59S UV-C Mini sterilizátor S6 Bílý

Detail

59S UV sterilizátor dudlíků dosáhne díky technologii UV LED a ultrafialovému světlu rychlé, pohodlné a účinné dezinfekce. Během několika vteřin zabije až 99,9 % choroboplodných zárodků, okamžitě ničí pach, bakterie a plísně. (mall.cz)

Podobné produkty ako 59S UV-C Mini sterilizátor S6 Bílý , Qtx uv cannon reflektor, 400w, uv světlo, bez žárovky

Rohnson klimatizace R-894 UV-C Sterilizer

Detail

Mobilní klimatizace 3 v 1 s odvlhčováním 33,6 l/den. Rohnson R-894 UV-C Sterilizer nabízí UV-C sterilizační lampu, časovač a dálkové ovládání, oscilaci a režim spánku. Nastavení teploty 15 – 31 °C. (mall.cz)

Podobné produkty ako Rohnson klimatizace R-894 UV-C Sterilizer , Hobby uv compact 8%uv-b 23 w (4011444373359)

59S UV-C Mini sterilizátor S6 Bílý

59S UV-C Mini sterilizátor S6 Bílý
Detail

59S UV-C Mini sterilizátor S6 Bílý Díky technologii UV LED a ultrafialovému světlu 260nm-280nm, je dosaženo rychlé, pohodlné a účinné dezinfekce. Bylo prokázáno, že UV-C ničí až 99,9% choroboplodných zárodků. Mnoho nemocnic používá UV-C k dezinfekci místností, lékařských nástrojů, dřezů a dalších. Univerzální sterilizátor S8 používá UV-C, které je součástí spektra ultrafialového světla k ničení bakterií přenášených vzduchem. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako 59S UV-C Mini sterilizátor S6 Bílý , Milan antibakteriální 1 mm (176582925b )

59S UV-C Sterilizátor univerzální S8 Růžový

59S UV-C Sterilizátor univerzální S8 Růžový
Detail

59S UV-C Sterilizátor univerzální S8 Růžový Díky technologii UV LED a ultrafialovému světlu 260nm-280nm, je dosaženo rychlé, pohodlné a účinné dezinfekce. Bylo prokázáno, že UV-C ničí až 99,9%. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako 59S UV-C Sterilizátor univerzální S8 Růžový , Milan antibakteriální vědecká, tyrkysová (159110ibggrbl )

59S UV-C Sterilizátor univerzální S8 Modrý

59S UV-C Sterilizátor univerzální S8 Modrý
Detail

59S UV-C Sterilizátor univerzální S8 Modrý Díky technologii UV LED a ultrafialovému světlu 260nm-280nm, je dosaženo rychlé, pohodlné a účinné dezinfekce. Bylo prokázáno, že UV-C ničí až 99,9%. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako 59S UV-C Sterilizátor univerzální S8 Modrý , Corega antibakteriální 30 ks (8590335008489)

59S UV-C Multifunkční sterilizační boxT5 Modrý

59S UV-C Multifunkční sterilizační boxT5 Modrý
Detail

59S UV-C Multifunkční sterilizační boxT5 Modrý UV sterilizace do 3 minut! Lze sterilizovat např: roušky, mobilní telefony, dudlíky, kojenecké oblečení, kojenecké lahve , kosmetické a zdravotní pomůcky, Během 180 sec. zničí 99,9 % bakterií a virů. Díky technologii UV LED a ultrafialovému světlu 260nm-280nm, je dosaženo rychlé, pohodlné a účinné dezinfekce. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako 59S UV-C Multifunkční sterilizační boxT5 Modrý , Truecam a5, a6, a7 uv filtr (truecam a5 uv filtr)

59S UV-C STERILIZAČNÍ STOJAN X1 (X1)

59S UV-C STERILIZAČNÍ STOJAN X1 (X1)
Detail

Sterilizátor – stojan, k dezinfekci sluchátek, peněženek, brýlí, šperků, dudlíků, mobilních telefonů, klíčů, na principu čistění UV světlem, bílá barva, rozměry 17 × 140 × 69 mm (V׊×H) Sterilizátor 59S UV-C odstraní většinu bakterií, virů i plísní na vašem telefonu, klávesnici nebo dalších předmětech jako roušky, brýle či kosmetické potřeby. Univerzální sterilizační stojan X1 zvládne zničit 99,9 % bakterií a díky kompaktním rozměrům jej můžete snadno vzít na cesty. Ke sterilizaci využívá 59S UV-C technologii UV LED s UV světlem s vlnovou délkou 260 - 280 nm. Model X1 disponuje tlačítkem pro rychlou sterilizaci, pro silnou dezinfekci a praktickými vyklápěcími nožičkami. Rychlá sterilizace bez horké vody kdekoli budete potřebovat. Klíčové vlastnosti sterilizátoru 59S UV-C univerzální sterilizační stojan X1Lehký přenosný sterilizátor 59S UV-C X1 ničí bakterie, viry i plísněIdeální pro telefony, ale také klíče, brýle či kojenecké... (alza.cz)

Podobné produkty ako 59S UV-C STERILIZAČNÍ STOJAN X1 (X1)

Germicidní UV-C zářivka G15W T8 (0000517)

Germicidní UV-C zářivka G15W T8 (0000517)
Detail

Žárovka patice G13 Germicidní lineární UV-C zářivka, vyzařuje více než z 85% UV-C záření o vlnové délce 253.7nm. Ochranný povlak na vnitřní straně zářivky omezuje pokles výkonu UV-C záření, většina germicidních zářivek působí nejúčinněji v bezvětří při teplotě 25°. Všechny zářivky jsou bez ozónu. Tvar, elektrické vlastnosti a zapojení jsou podobné běžným zářivkám, použití s vhodným předřadníkem. Klíčové vlastnosti UV-C zářivky G15WČištění vodyNičení bakterií, virů, spórů, plísní a dalších mikroorganismůSterilizace vzduchu, plynů, kapalin a povrchůTypické oblasti použití jsou nemocnice, mlékárny, pekárny, pivovaryDezinfekce pitné vody, bazénů, klimatizačních systémůPrůmyslové grafické vybaveníZářivkové efektyDetekce minerálůMazání EPROM pamětí Pokyny k používáníZáření z těchto zářivek je velmi škodlivé pro oči a kůži, vždy chraňte oči a kůži před zářenímGermicidní zářivky musí být použity pouze s vhodným vybavením a pro vhodné... (alza.cz)

Podobné produkty ako Germicidní UV-C zářivka G15W T8 (0000517)

Germicidní UV-C zářivka G25W T8 (9000526)

Germicidní UV-C zářivka G25W T8 (9000526)
Detail

Žárovka patice G13 Germicidní lineární UV-C zářivka, vyzařuje více než z 85% UV-C záření o vlnové délce 253.7nm. Ochranný povlak na vnitřní straně zářivky omezuje pokles výkonu UV-C záření, většina germicidních zářivek působí nejúčinněji v bezvětří při teplotě 25°. Všechny zářivky jsou bez ozónu. Tvar, elektrické vlastnosti a zapojení jsou podobné běžným zářivkám, použití s vhodným předřadníkem. Klíčové vlastnosti UV-C zářivky G25WČištění vodyNičení bakterií, virů, spórů, plísní a dalších mikroorganismůSterilizace vzduchu, plynů, kapalin a povrchůTypické oblasti použití jsou nemocnice, mlékárny, pekárny, pivovaryDezinfekce pitné vody, bazénů, klimatizačních systémůPrůmyslové grafické vybaveníZářivkové efektyDetekce minerálůMazání EPROM pamětí Pokyny k používáníZáření z těchto zářivek je velmi škodlivé pro oči a kůži, vždy chraňte oči a kůži před zářenímGermicidní zářivky musí být použity pouze s vhodným vybavením a pro vhodné... (alza.cz)

Podobné produkty ako Germicidní UV-C zářivka G25W T8 (9000526)

Germicidní UV-C zářivka G6W T5 (0002216)

Germicidní UV-C zářivka G6W T5 (0002216)
Detail

Žárovka patice G5 Germicidní lineární UV-C zářivka, vyzařuje více než z 85% UV-C záření o vlnové délce 253.7nm. Ochranný povlak na vnitřní straně zářivky omezuje pokles výkonu UV-C záření, většina germicidních zářivek působí nejúčinněji v bezvětří při teplotě 25°. Všechny zářivky jsou bez ozónu. Tvar, elektrické vlastnosti a zapojení jsou podobné běžným zářivkám, použití s vhodným předřadníkem. Klíčové vlastnosti UV-C zářivky G6W Čištění vodyNičení bakterií, virů, spórů, plísní a dalších mikroorganismůSterilizace vzduchu, plynů, kapalin a povrchůTypické oblasti použití jsou nemocnice, mlékárny, pekárny, pivovaryDezinfekce pitné vody, bazénů, klimatizačních systémůPrůmyslové grafické vybaveníZářivkové efektyDetekce minerálůMazání EPROM pamětí Pokyny k používáníZáření z těchto zářivek je velmi škodlivé pro oči a kůži, vždy chraňte oči a kůži před zářenímGermicidní zářivky musí být použity pouze s vhodným vybavením a pro... (alza.cz)

Podobné produkty ako Germicidní UV-C zářivka G6W T5 (0002216)

59S UV-C Box multifunkční sterilizační T5 růžový

59S UV-C Box multifunkční sterilizační T5 růžový
Detail

Během 180 sec. zničí 99,9 % bakterií a virů. Vhodný pro roušky, mobilní telefony, kojenecké lahve, dětské nádobí, zubní kartáčky, kojenecké lahve apd. Díky technologii UV LED a ultrafialovému světlu 260nm-280nm, je dosaženo rychlé, pohodlné a účinné dezinfekce. Vlastnosti: UV sterilizace do 3 minut! Lze sterilizovat např : roušky, mobilní telefony, dudlíky, kojenecké oblečení, kojencké lahve , kosmetické a zdravotní pomůcky, mobilní telefony apd Funkce sušení Funkce sterilního skladování Odstraňuje pachy způsobené dětskými slinami a metamorfovaným mlékem. Bezpečné a rychlé: po 3 minutách dojde k automatickému vypnutí. Stejně tak se automaticky vypne, pokud je taška otevřena Během 180 sec. zničí 99,9 % bakterií, virů, plísní Díky technologii UV LED a ultrafialovému světlu 260nm-280nm, je dosaženo rychlé, pohodlné a účinné dezinfekce. 59S přináší nový zdravý životní styl, chrání vaši bezpečnost a poskytuje pohodlí s cílem učinit dezinfekci jednoduchou, dostupnou a příjemnou. Bylo prokázáno, že UV-C ničí až 99,9% choroboplodných zárodků. Mnoho nemocnic používá UV-C k dezinfekci místností, lékařských nástrojů, dřezů a dalších. Sterilizační taška používá UV-C, které je součástí spektra ultrafialového světla k ničení bakterií přenášených vzduchem. UV-C světlo poškozuje DNA a RNA choroboplodných zárodků, což eliminuje jejich schopnost reprodukce a zvyšuje účinnost zabíjení a odstraňování zápachu. Bez bakterií a pachů : Klinicky bylo prokázáno, že během 180 sekund zabije až 99% choroboplodných zárodků! Okamžitě ničí pach, bakterie a plísně. Design: UV sterilizátor pro sterilní kojenecké lahve na cestách. Lehký a kompaktní design sterilizátoru usnadňuje vzít si s sebou kamkoli jste – dovolená, návštěvy příbuzných atd. Univerzální: T5 je multifunkční, můžete dezinfikovat vše, co se vejde do boxu . Dětské nádobí, lžíce, dudlíky, hračky, odsavačky …. Jednochuché použití : žádné oplachování vodou, žádné drsné chemikálie. Během používání není produkován ozón ,pára … 59S LED UVC T5 je skvělým dárkem pro miminko a maminku. UV-C světlo eliminuje bakterie, viry, houby, plísně atd. Rychlost sterilizace: 3 minuty 99,9% Odstraňuje pachy a bakterie Inteligentní sušení Sterilní úložiště Přenosný pro cestování Víceúčelový Specifika položky: Čas dezinfekce: 3 min Číslo modelu: T5 Vstup: 18V – 1,5A Výkon: 27 W Vstupní rozhraní: USB typu C LED POČET: 40 ks Vlnová délka LED: 260–280 nm Velikost: 302 * 269 * 154 mm Čistá hmotnost: 2,0 kg Manual-T5_onepager Porovnání 59S UVC LED sterilizátory v.s. jiné UV sterilizátory: Stejný princip sterilizace. Oba zabíjejí bakterie vystavením UV záření. 59S UVC LED je navržena tak, aby vyzařovala UV záření při vlnové délce 260 280 nm, což je nejméně o 50% vyšší účinnost než u běžné UV trubice, což šetří i více času. Nepoškozuje láhev! Každý UV sterilizátor 59S má vestavěný časovač pro sterilizační proces 3 minuty, takže láhev není trvale vystavena působení UV záření. Laboratorní údaje ukazují, že materiál nebude stárnout do 500 hodin nepřetržité expozice. Alternativou jsou parní, elektrické sterilizátory nebo vařící voda. Pokud používáte UV sterilizátor značky 59S, není nutné mít přístup k horké vodě apod. Postačí elektřina. Použijte jej kdykoli a kdekoliv. Pohodlně, rychle, bezpečně. Doma i na cestách. (feedo.cz)

Podobné produkty ako 59S UV-C Box multifunkční sterilizační T5 růžový

Náhradní těsnění UV-C hlavy LAGUNA Pressure-Floo

Náhradní těsnění UV-C hlavy LAGUNA Pressure-Floo
Detail

Náhradní těsnění UV-C hlavy k filtrům Laguna Pressure-Flo 2500 - 12000. (superzoo.cz)

Podobné produkty ako Náhradní těsnění UV-C hlavy LAGUNA Pressure-Floo

Rohnson zvlhčovač vzduchu R-9517 UV-C Antibacterial

Detail

Ultrazvukový zvlhčovač vzduchu se studenou párou. Rohnson R-9517 UV-C Antibacterial nabízí digitální dotykový ovládací panel pro snadné nastavení režimů výstupu páry, 8hodinového časovače a dálkový ovladač. Nádobka na vodu o objemu 4 litru umožňuje provoz až 16 hodin na jedno naplnění. (mall.cz)

Podobné produkty ako Rohnson zvlhčovač vzduchu R-9517 UV-C Antibacterial

Rohnson R-9460 UV-C + H13 HEPA + ION

Detail

Čistička vzduchu s rychlostí filtrace 120 m3/hod. Rohnson R-9460 UV-C + H13 HEPA + ION disponuje 5stupňovým čištěním vzduchu, UV-C sterilizační lampou a anion ionizátorem. Režim spánku s hlučností pouhých 29 db a nepodsvíceným displejem. (mall.cz)

Podobné produkty ako Rohnson R-9460 UV-C + H13 HEPA + ION

Rohnson Kapesní UV-C sterilizér S-1080 Sterilife

Rohnson Kapesní UV-C sterilizér S-1080 Sterilife
Detail

Rohnson Kapesní UV-C sterilizér S-1080 Sterilife UV-C světlo zabíjí 99,9 % virů, bakterií a mikrobů, 2 UV-C lampy s vlnovou délkou 260-280 nm, výkon 5 W, doba provozu na jedno nabití až 2 h, doba nabíjení 2 h, nabíjení přes USB. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako Rohnson Kapesní UV-C sterilizér S-1080 Sterilife

59S UV-C MULTIFUNKČNÍ STERILIZAČNÍ BOX T5, BLUE

Detail

59S Multifunkční UV sterilizační box T5 zničí během 3 minut 99,9 % bakterií. Díky technologii UV LED a ultrafialovému světlu 260 nm-280 nm je dosaženo rychlé, pohodlné a účinné dezinfekce. (mall.cz)

Podobné produkty ako 59S UV-C MULTIFUNKČNÍ STERILIZAČNÍ BOX T5, BLUE

59S UV- C UNIVERZÁLNÍ STERILIZAČNÍ BOX S2 (S2)

59S UV- C UNIVERZÁLNÍ STERILIZAČNÍ BOX S2 (S2)
Detail

UVC lampa - box, během 180 sec. zničí 99,9 % bakterií a virů, UV-C Sterilizace pro mobilní telefony, roušky, klíče, brýle, kosmetické potřeby, 8 UVLED světel Sterilizátor 59S UV S2 odstraní většinu bakterií, virů i plísní na vašem telefonu nebo dalších drobných předmětech jako roušky, brýle či kosmetické potřeby. Box zvládne zničit 99,9 % bakterií během pouhých 180 sekund a díky kompaktním rozměrům jej můžete snadno vzít na cesty. Ke sterilizaci využívá 59S UV S2 sterilizátor technologii UV LED s UV světlem s vlnovou délkou 260-280 nm. Automatické vypnutí se aktivuje po 3 minutách nebo při otevření boxu. Díky snadné údržbě jej není třeba oplachovat vodou nebo čistit chemikáliemi. Klíčové vlastnosti sterilizátoru 59S UV univerzální box S2Sterilizátor 59S UV S2 ničí bakterie, viry i plísněIdeální pro telefony, ale také klíče, brýle či kojenecké potřebyKompaktní rozměry umožňují cestováníSterilizace probíhá skrze UV záření s vlnovou... (alza.cz)

Podobné produkty ako 59S UV- C UNIVERZÁLNÍ STERILIZAČNÍ BOX S2 (S2)

ROHNSON R-896 UV-C Sterilizer (R-896)

ROHNSON R-896 UV-C Sterilizer (R-896)
Detail

Mobilní klimatizace - energetická třída A, chladicí výkon 14000 BTU/h, pro místnost do 195 m3, hlučnost 65 dB(A), odvlhčování, ventilátor, pojezdová kolečka, chlazení, 24h časovač, časovač, dálkové ovládání, termostat, omyvatelný filtr a digitální displej, rozměr 71 × 33,5 × 44 cm (v × š × h), v balení hadice, koncovky a dálkové ovládání Udělejte si u vás doma, v kanceláři, dílně nebo na chatě příjemné klima s multifunkčním zařízením ROHNSON R-896 UV-C Sterilizer, jež v sobě kombinuje klimatizaci, odvlhčovač vzduchu a ventilátor. Svým výkonem je zařízení vhodné pro místnosti o velikosti do 65 m2. Teplotu chlazení klimatizace lze nastavit v rozsahu 15-31°C díky chladicímu výkonu o hodnotě 14000 Btu/h. V režimu odvlhčovače umí ROHNSON R-896 odebrat ze vzduchu až 33,6 l vody za den. Jestli chcete pouze rozproudit vzduch v místnosti, lze využít funkci ventilátoru s funkcí vertikální oscilace. Na výběr budete mít ze 3 rychlostí. Maximální... (alza.cz)

Podobné produkty ako ROHNSON R-896 UV-C Sterilizer (R-896)

59S UV- C Dezinfekční lampa MiniSUN 1 (MINISUN1)

59S UV- C Dezinfekční lampa MiniSUN 1  (MINISUN1)
Detail

UVC lampa UV-C, dezinfekční lampa, s 12 LED diodami a 5ti růzými světelnými režimy, šetrná k vašim očím, 5 UV-C LED diod pro dezinfekci kdykoli a kdekoli je třeba, během 5 min. zničí 99,9 % bakterií a virů, snadná a učinná dezinfekce klávesnice počítače, mobilního telefonu, či povrchů v okolí pracovního místa Dezinfekční lampa 59S UV- C MiniSUN 1 umožní pohodlnou dezinfekci zařízení doma, v kanceláři i na cestách. Během 5 až 60 minut zničí až 99,9 % bakterií, o což se postará 5 UV-C LED diod, které vydezinfikují mobilní telefon, klávesnici či jiné zařízení. Lampa disponuje rovněž 12 LED diodami, které zajistí měkké osvětlení šetrné k očím. Díky ohebnému, ale pevnému krku se velmi snadno sestavuje a při detekci pohybu, a to do vzdálenosti až 1,5 m, či lidského tepla se automaticky vypne. Účinnou a rychlou dezinfekci přitom zaručí UV LED technologie a ultrafialové světlo o vlnové délce 260-280 nm. Klíčové vlastnosti dezinfekční lampy 59S UV- C... (alza.cz)

Podobné produkty ako 59S UV- C Dezinfekční lampa MiniSUN 1 (MINISUN1)

59S UV-C UNIVERZÁLNÍ TYČOVÝ STERILIZÁTOR X5 (X5)

59S UV-C UNIVERZÁLNÍ TYČOVÝ STERILIZÁTOR X5 (X5)
Detail

Sterilizátor univerzální, tyčový, pro dezinfekci jakéhokoli povrchu, např. koberce, sedačky, oblečení, WC, dřezy, použití v domácnosti i na cestách, díky technologii ultrafialové světlo 260nm-280nm, účinná dezinfekce, univerzální použití Tyčový sterilizátor 59S UV X5 odstraní většinu bakterií, virů i plísní kojeneckých potřebách, ale i kobercích či pohovkách. Sterilizátor zvládne zničit 99,9 % bakterií během pouhých 180 sekund a díky kompaktním rozměrům jej můžete snadno vzít na cesty. Ke sterilizaci využívá 59S UV X5 sterilizátor technologii UV LED s UV světlem s vlnovou délkou 260-280 nm. Záření může poškodit kůži, tudíž je nutné vyvarovat se přímému kontaktu záření. Díky snadné údržbě jej není třeba oplachovat vodou nebo čistit chemikáliemi. Klíčové vlastnosti sterilizátoru 59S UV univerzální box X5Sterilizátor 59S UV X5 ničí bakterie, viry i plísněIdeální pro kojenecké potřeby, koberce i pohovkyKompaktní rozměry umožňují... (alza.cz)

Podobné produkty ako 59S UV-C UNIVERZÁLNÍ TYČOVÝ STERILIZÁTOR X5 (X5)

59S UV- C UNIVERZÁLNÍ STERILIZAČNÍ BOX S1 (S1)

59S UV- C UNIVERZÁLNÍ STERILIZAČNÍ BOX S1 (S1)
Detail

UVC lampa během 180 sec. zničí 99,9 % bakterií a virů, UV-C Sterilizace zejména pro kosmetické potřeby, šperky, hodinky, brýle, ale i mobilní telefony, klíče apod., 10 UVLED světel Sterilizátor 59S UV-C odstraní bakterie, viry i plísně na vašem telefonu nebo dalších drobných předmětech jako roušky, brýle či kosmetické potřeby. Univerzální sterilizační box S1 zvládne zničit 99,9 % bakterií během pouhých 180 sekund a díky kompaktním rozměrům jej můžete snadno vzít na cesty. Ke sterilizaci využívá 59S UV-C technologii UV LED s UV světlem s vlnovou délkou 260 - 280 nm. Automatické vypnutí se aktivuje po 3 minutách nebo při otevření boxu. Díky snadné údržbě jej není třeba oplachovat vodou nebo čistit chemikáliemi. Skvělé pro kosmetická nebo nehtová studia, kadeřnictví či pedikúry. Rychlá sterilizace bez horké vody kdekoli budete potřebovat. Klíčové vlastnosti sterilizátoru 59S UV-C univerzální sterilizační box S1Lehký sterilizátor 59S UV-C S1... (alza.cz)

Podobné produkty ako 59S UV- C UNIVERZÁLNÍ STERILIZAČNÍ BOX S1 (S1)

Náhradní zářivka EHEIM Reeflex UV-C 500 9 W

Náhradní zářivka EHEIM Reeflex UV-C 500 9 W
Detail

Údržba: UV-C žárovka má maximální účinnost cca 8 000 hodin svícení – to odpovídá cca jednomu roku – a pak je potřeba ji vyměnit. Před výměnou si pozorně přečtěte návod a bezpodmínečně dbejte bezpečnostních pokynů. POZOR: UV-C žárovku nikdy neuvádějte do provozu mimo zařízení. UV-C záření může v malé dávce způsobit poškození očí a kůže. Výměna: Povolte oba šrouby s křížovou hlavou na víku skříně UV-sterilizátoru. Vyjměte objímku s UVC žárovkou a UV-C žárovku opatrně vytáhněte z objímky. Opatrně do objímky vložte novou UV-C žárovku, až slyšitelně zacvakne. POZOR: UV-C žárovka obsahuje rtuť! S UV-C žárovkou manipulujte opatrně NEBEZPEČÍ PRASKNUTÍ! Skleněného tělesa se nedotýkejte prsty. Používejte bezpodmínečně měkký hadřík apod. (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Náhradní zářivka EHEIM Reeflex UV-C 500 9 W

59S UV-C Box multifunkční sterilizační T5 bateriový růžový

59S UV-C Box multifunkční sterilizační T5 bateriový růžový
Detail

Během 180 sec. zničí 99,9 % bakterií a virů. Vhodný pro roušky, mobilní telefony, kojenecké lahve, dětské nádobí, zubní kartáčky, kojenecké lahve apd. Díky technologii UV LED a ultrafialovému světlu 260nm-280nm, je dosaženo rychlé, pohodlné a účinné dezinfekce. Model T5 / BAT je ideální pro cestování. Baterie 2×3000mA. Vlastnosti: UV sterilizace do 3 minut! Lze sterilizovat např: roušky, mobilní telefony, dudlíky, kojenecké oblečení, kojencké lahve , kosmetické a zdravotní pomůcky, mobilní telefony apd Funkce sušení Funkce sterilního skladování Odstraňuje pachy způsobené dětskými slinami a metamorfovaným mlékem. Bezpečné a rychlé: po 3 minutách dojde k automatickému vypnutí. Stejně tak se automaticky vypne, pokud je taška otevřena Během 180 sec. zničí 99,9 % bakterií a virů Díky technologii UV LED a ultrafialovému světlu 260nm-280nm, je dosaženo rychlé, pohodlné a účinné dezinfekce. 59S přináší nový zdravý životní styl, chrání vaši bezpečnost a poskytuje pohodlí s cílem učinit dezinfekci jednoduchou, dostupnou a příjemnou. Bylo prokázáno, že UV-C ničí až 99,9% choroboplodných zárodků. Mnoho nemocnic používá UV-C k dezinfekci místností, lékařských nástrojů, dřezů a dalších. Sterilizační taška používá UV-C, které je součástí spektra ultrafialového světla k ničení bakterií přenášených vzduchem. UV-C světlo poškozuje DNA a RNA choroboplodných zárodků, což eliminuje jejich schopnost reprodukce a zvyšuje účinnost zabíjení a odstraňování zápachu. Bez bakterií a pachů: Klinicky bylo prokázáno, že během 180 sekund zabije až 99% choroboplodných zárodků! Okamžitě ničí pach, bakterie a plísně Design: UV sterilizátor pro sterilní kojenecké lahve na cestách. Lehký a kompaktní design sterilizátoru usnadňuje vzít si s sebou kamkoli jste – dovolená, návštěvy příbuzných atd. Univerzální: T5 je multifunkční, můžete dezinfikovat vše, co se vejde do boxu . Dětské nádobí, lžíce, dudlíky, hračky, odsavačky …. Jednochuché použití: žádné oplachování vodou, žádné drsné chemikálie. Během používání není produkován ozón ,pára … 59S LED UVC T5 je skvělým dárkem pro miminko a maminku. UV-C světlo eliminuje bakterie, viry, houby, plísně atd. Rychlost sterilizace: 3 minuty 99,9% Odstraňuje pachy a bakterie Inteligentní sušení Sterilní úložiště Přenosný pro cestování Víceúčelový Specifika položky: Čas dezinfekce: 3 min Číslo modelu: T5/BAT Vstup: 18V – 1,5A Výkon: 27 W Vstupní rozhraní: USB typu C LED POČET: 40 ks Vlnová délka LED: 260–280 nm Velikost: 302 * 269 * 154 mm Čistá hmotnost: 2,0 kg Baterie 2×3000mA Porovnání 59S UVC LED sterilizátory v.s. jiné UV sterilizátory: Stejný princip sterilizace . Oba zabíjejí bakterie vystavením UV záření. 59S UVC LED je navržena tak, aby vyzařovala UV záření při vlnové délce 260 280 nm, což je nejméně o 50% vyšší účinnost než u běžné UV trubice, což šetří i více času. Nepoškozuje láhev ! Každý UV sterilizátor 59S má vestavěný časovač pro sterilizační proces 3 minuty, takže láhev není trvale vystavena působení UV záření. Laboratorní údaje ukazují, že materiál nebude stárnout do 500 hodin nepřetržité expozice. Alternativou jsou parní, elektrické sterilizátory nebo vařící voda. Pokud používáte UV sterilizátor značky 59S, není nutné mít přístup k horké vodě apod. Použijte jej kdykoli a kdekoliv. Pohodlně, rychle, bezpečně. Doma i na cestách. (feedo.cz)

Podobné produkty ako 59S UV-C Box multifunkční sterilizační T5 bateriový růžový

59S UV-C Box multifunkční sterilizační T5 bateriový modrý

59S UV-C Box multifunkční sterilizační T5 bateriový modrý
Detail

Během 180 sec. zničí 99,9 % bakterií a virů. Vhodný pro roušky, mobilní telefony, kojenecké lahve, dětské nádobí, zubní kartáčky, kojenecké lahve apd. Díky technologii UV LED a ultrafialovému světlu 260nm-280nm, je dosaženo rychlé, pohodlné a účinné dezinfekce. Model T5 / BAT je ideální pro cestování. Baterie 2×3000mA. Vlastnosti: UV sterilizace do 3 minut! Lze sterilizovat např: roušky, mobilní telefony, dudlíky, kojenecké oblečení, kojencké lahve , kosmetické a zdravotní pomůcky, mobilní telefony apd Funkce sušení Funkce sterilního skladování Odstraňuje pachy způsobené dětskými slinami a metamorfovaným mlékem. Bezpečné a rychlé: po 3 minutách dojde k automatickému vypnutí. Stejně tak se automaticky vypne, pokud je taška otevřena Během 180 sec. zničí 99,9 % bakterií a virů Díky technologii UV LED a ultrafialovému světlu 260nm-280nm, je dosaženo rychlé, pohodlné a účinné dezinfekce. 59S přináší nový zdravý životní styl, chrání vaši bezpečnost a poskytuje pohodlí s cílem učinit dezinfekci jednoduchou, dostupnou a příjemnou. Bylo prokázáno, že UV-C ničí až 99,9% choroboplodných zárodků. Mnoho nemocnic používá UV-C k dezinfekci místností, lékařských nástrojů, dřezů a dalších. Sterilizační taška používá UV-C, které je součástí spektra ultrafialového světla k ničení bakterií přenášených vzduchem. UV-C světlo poškozuje DNA a RNA choroboplodných zárodků, což eliminuje jejich schopnost reprodukce a zvyšuje účinnost zabíjení a odstraňování zápachu. Bez bakterií a pachů: Klinicky bylo prokázáno, že během 180 sekund zabije až 99% choroboplodných zárodků! Okamžitě ničí pach, bakterie a plísně Design: UV sterilizátor pro sterilní kojenecké lahve na cestách. Lehký a kompaktní design sterilizátoru usnadňuje vzít si s sebou kamkoli jste – dovolená, návštěvy příbuzných atd. Univerzální: T5 je multifunkční, můžete dezinfikovat vše, co se vejde do boxu . Dětské nádobí, lžíce, dudlíky, hračky, odsavačky …. Jednochuché použití: žádné oplachování vodou, žádné drsné chemikálie. Během používání není produkován ozón ,pára … 59S LED UVC T5 je skvělým dárkem pro miminko a maminku. UV-C světlo eliminuje bakterie, viry, houby, plísně atd. Rychlost sterilizace: 3 minuty 99,9% Odstraňuje pachy a bakterie Inteligentní sušení Sterilní úložiště Přenosný pro cestování Víceúčelový Specifika položky: Čas dezinfekce: 3 min Číslo modelu: T5/BAT Vstup: 18V – 1,5A Výkon: 27 W Vstupní rozhraní: USB typu C LED POČET: 40 ks Vlnová délka LED: 260–280 nm Velikost: 302 * 269 * 154 mm Čistá hmotnost: 2,0 kg Baterie 2×3000mA Porovnání 59S UVC LED sterilizátory v.s. jiné UV sterilizátory: Stejný princip sterilizace . Oba zabíjejí bakterie vystavením UV záření. 59S UVC LED je navržena tak, aby vyzařovala UV záření při vlnové délce 260 280 nm, což je nejméně o 50% vyšší účinnost než u běžné UV trubice, což šetří i více času. Nepoškozuje láhev ! Každý UV sterilizátor 59S má vestavěný časovač pro sterilizační proces 3 minuty, takže láhev není trvale vystavena působení UV záření. Laboratorní údaje ukazují, že materiál nebude stárnout do 500 hodin nepřetržité expozice. Alternativou jsou parní, elektrické sterilizátory nebo vařící voda. Pokud používáte UV sterilizátor značky 59S, není nutné mít přístup k horké vodě apod. Použijte jej kdykoli a kdekoliv. Pohodlně, rychle, bezpečně. Doma i na cestách. (feedo.cz)

Podobné produkty ako 59S UV-C Box multifunkční sterilizační T5 bateriový modrý

Rohnson R-9460 UV-C + H13 HEPA + ION - rozbaleno

Detail

Čistička vzduchu s rychlostí filtrace 120 m3/hod. Rohnson R-9460 UV-C + H13 HEPA + ION disponuje 5stupňovým čištěním vzduchu, UV-C sterilizační lampou a anion ionizátorem. Režim spánku s hlučností pouhých 29 db a nepodsvíceným displejem. (mall.cz)

Podobné produkty ako Rohnson R-9460 UV-C + H13 HEPA + ION - rozbaleno

Rohnson R-9460 UV-C + H13 HEPA + ION - zánovní

Detail

Čistička vzduchu s rychlostí filtrace 120 m3/hod. Rohnson R-9460 UV-C + H13 HEPA + ION disponuje 5stupňovým čištěním vzduchu, UV-C sterilizační lampou a anion ionizátorem. Režim spánku s hlučností pouhých 29 db a nepodsvíceným displejem. (mall.cz)

Podobné produkty ako Rohnson R-9460 UV-C + H13 HEPA + ION - zánovní
DOMO DO234S ruční antibakteriální vysavač, Noaton Naturaq černá, antibakteriální UV láhev na vodu 600 ml (5600000850), Germicidní UV-C zářivka G6W T5 (0002216), Germicidní UV-C zářivka G25W T8 (9000526), Germicidní UV-C zářivka G15W T8 (0000517), ETA 2512 00260, 2 ks (ETA251200260), 59S UV-C UNIVERZÁLNÍ TYČOVÝ STERILIZÁTOR X5 (X5), 59S UV- C UNIVERZÁLNÍ STERILIZAČNÍ BOX S2 (S2), 59S UV- C Dezinfekční lampa MiniSUN 1 (MINISUN1), 59S UV- C Dezifnekční lampa MiniSUN 2 / Lightning (MINISUN2L), JBL ProCristal UV-C Compact plus 5 W (4014162604705), iQtech SG-151 ruční UV-C sterilizátor (SG-151), 59S UV-C multifunkční sterilizační box T5-BAT (T5BATPINK), iQtech SG-153 kapesní UV-C sterilizátor (SG-153), Baofeng UV 5R / UV 5xx (BAOFENG UV-5R), Sterilizační UV-C box 6l UVBOX I , barva: Růžová (53_RUZ), Rohnson R-9460 UV-C + H13 HEPA + ION (Rohnson R-9460), IMMAX UV-C sterilizátor pro respirátory a drobné předměty, Qi nabíjení (01001L), Cappa LED pásek RGB 2m do USB – 31 LED/m (00260), Airbi SPRING (antibakteriální+HEPA), Bazénový vysavač (90348), Klarstein TurboHybrid, vysavač, podlahový a ruční vysavač, antracitově modrý, Klarstein TurboHybrid, vysavač, podlahový a ruční vysavač, metalický červený, QTX UV Cannon reflektor, 400W, UV světlo, bez žárovky, Hobby UV Compact 8%UV-B 23 W (4011444373359), MILAN antibakteriální 1 mm (176582925B ), MILAN antibakteriální vědecká, tyrkysová (159110IBGGRBL ), COREGA antibakteriální 30 ks (8590335008489), TrueCam A5, A6, A7 UV filtr (TrueCam A5 UV filtr)