Ludattica puzzle 123, nauč se počítat, moře, 25 dílků (22570)

Produkt Ludattica puzzle 123, nauč se počítat, moře, 25 dílků (22570) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Ludattica puzzle 123, nauč se počítat, moře, 25 dílků (22570) upraviť a produkt hľadať znova.

Ludattica Puzzle 123, nauč se počítat, Moře, 25 dílků (22570)

Ludattica Puzzle 123, nauč se počítat, Moře, 25 dílků (22570)
Detail

Puzzle - 25 dílků v balení, téma zvířata, logické, vhodné od 3 let, rozměry sestaveného puzzle 35 × 50 cm (V׊) Puzzle a jeho skládání podporuje logické myšlení, a navíc pomáhá zkrátit volné chvíle. Sice spatřilo světlo světa již dávno, ale stále se jedná o nadčasovou aktivitu. Kvalitní puzzle Ludattica je určeno od 3 let. V balení na děti čeká 25 dílků, jejich složení nevyžaduje příliš trpělivosti. Nabízené puzzle motivuje k jeho složení poutavým výsledným obrázkem. K jeho výrobě posloužil kvalitní materiál, jakým je konkrétně karton. Hlavní vlastnosti puzzle Ludattica Puzzle 123, nauč se počítat, Moře, 25 dílků Puzzle pomůže s rozvíjením jemné motoriky, předvídavosti a koncentrace Skládání puzzle přispívá k relaxaci Zajímavé puzzle Ludattica je svým motivem vhodné pro děti od 3 let Téma: zvířata Celkem bude potřeba složit 25 dílků Řadí se mezi klasické puzzle, které všichni dobře známe K jeho výrobě slouží karton (alza.cz)

Podobné produkty ako Ludattica Puzzle 123, nauč se počítat, Moře, 25 dílků (22570)

Ses Nauč se počítat

Ses Nauč se počítat
Detail

Naučit se počítat ještě nikdy nebylo tak zábavné! Hravou formou se naučíte počítat od jedné do dvanácti. Spočítejte zvířátka na kartičkách a nalepte samolepky na správná místa. Najděte kartu se správným číslem a umístěte karty ve správném pořadí. Počítali jste správně? Barevné testovací oblasti se budou shodovat. Čísla si můžete vybarvit, abyste se naučili, jak se píší. Věk: 3+.Obsahuje: 24 karet s čísly (1-12) a figurkami, 8 pastelek, samolepky, návod. (4home.cz)

Podobné produkty ako Ses Nauč se počítat , Ses nauč se počítat (8710341146399)

Vilac Nauč se počítat Zahrádka

Vilac Nauč se počítat Zahrádka
Detail

Hra, která probudí smysly dětí je ideální k učení počítání a rozeznávání tvarů. Tato dřevěná hračka se skládá ze základní desky, zeleniny a stromu s otočnými dílky. Zelenina obsahuje například mrkev, pórek a rajčata. Zeleninu a její dílky děti navlékají na dřevěné tyčky. Nejvyšší z tyček je upevněna na provázku, v případě pádu dítěte na ní, se tyč odkloní. Hračky Vilac mají značku francouzské agentury ADEME, to znamená, že tyto dřevěné hračky jsou vyráběny ekologicky. Šetří životní prostředí, neznečišťují půdu, vodu a vzduch, neplýtvají energiemi. Hračka je certifikovaná pro věk 1,5 +. Hlavní vlastnosti: bezpečná a zábavná hračka rozvíjí logické myšlení a motoriku dítěte krásný design, jemné barvy upoutají pozornost dítěte (4home.cz)

Podobné produkty ako Vilac Nauč se počítat Zahrádka , Ludattica woody moře, dřevěné puzzle, 48 dílků (21245)

SES Nauč se počítat (8710341146399)

SES Nauč se počítat (8710341146399)
Detail

Kreativní sada - obsahuje 24 karet s čísly a figurkami, 8 pastelek, samolepky a návod, pro nácvik počítání od 1 do 12, pro děti od 3 let Natrénujte jednu ze základních dovedností, která může mnoho předškolních dětí potrápit. Řeč je o počítání od 1 do 12. Kreativní sada SES Nauč se počítat obsahuje 24 karet s čísly a figurkami, 8 pastelek, samolepky a návod. Při praktické hře děti počítají zvířátka na kartičkách, nalepují samolepky na správná místa a učí se řadit podle čísel. Číslice z kreativní sady Nauč se počítat pro děti od 3 let se dají vybarvovat. Klíčové vlastnosti kreativní sady SES Nauč se počítatNatrénujte s dětmi jednu ze základních dovednostíKreativní sada SES Nauč se počítat obsahuje 24 karet s čísly a figurkami, 8 pastelek, samolepky a návodHravou formou se děti učí počítat od jedné do dvanáctiSet pro trénink číslic je určen pro děti od 3 do 6 letČíslice se dají vybarvovat Obsah sady: 24 karet s čísly (1... (alza.cz)

Podobné produkty ako SES Nauč se počítat (8710341146399) , Ludattica woody savana, dřevěné puzzle, 48 dílků (21276)

Učím se počítat/Učím sa počítať

Učím se počítat/Učím sa počítať
Detail

Pětileté děti již projevují zájem o počítání. Tento sešit jim pomůže k rozlišování počtu předmětů, k pochopení číslice jako zástupného symbolu pro počet. Vybarvováním procvičují jemnou motoriku. Šestileté děti již zvládnou přiřazovat čísla k počtu předmětů, dokážou kreslit i složitější tvary, procvičením v tomto sešitě získávají jistotu pro psaní správných tvarů číslic. Sedmileté děti snadno zvládají jednoduché počítání, sešit jim pomůže v upevnění důvěry ve vlastní schopnostia dovednosti. Doporučený věk je orientační, neboť různé schopnosti a dovednosti se u každého dítěte vyvíjejí rozdílným tempem. Proto práci se sešitem přizpůsobte dítěti, se kterým se učíte. Bude cvičit svou paměť, logické myšlení i slovnízásobu potřebnou pro další zdravý vývoj. (patro.cz)

Podobné produkty ako Učím se počítat/Učím sa počítať , Ludattica woody jednorožci, dřevěné puzzle, 48 dílků (21269)

Učím se počítat (8595027452229)

Učím se počítat (8595027452229)
Detail

Kniha - 16 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Pětileté děti již projevují zájem o počítání. Tento sešit jim pomůže k rozlišování počtu předmětů, k pochopení číslice jako zástupného symbolu pro počet. Vybarvováním procvičují jemnou motoriku. Šestileté děti již zvládnou přiřazovat čísla k počtu předmětů, dokážou kreslit i složitější tvary, procvičením v tomto sešitě získávají jistotu pro psaní správných tvarů číslic. Sedmileté děti snadno zvládají jednoduché počítání, sešit jim pomůže v upevnění důvěry ve vlastní schopnostia dovednosti. Doporučený věk je orientační, neboť různé schopnosti a dovednosti se u každého dítěte vyvíjejí rozdílným tempem. Proto práci se sešitem přizpůsobte dítěti, se kterým se učíte. Bude cvičit svou paměť, logické myšlení i slovnízásobu potřebnou pro další zdravý vývoj. (alza.cz)

Podobné produkty ako Učím se počítat (8595027452229) , Vkládací výukové puzzle - nauč se hodiny (4020972018281)

Otevři okénko - Učím se počítat

Otevři okénko - Učím se počítat
Detail

Roztomilá knížka, která seznámí malé děti s prvním počítáním. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Otevři okénko - Učím se počítat , Art puzzle puzzle zlaté moře 3000 dílků (8682450145245)

Učíme se počítat - Zelinková Olga

Učíme se počítat - Zelinková Olga
Detail

Pracovní listy pro prevenci dyskalkulie pomáhají předškolním a mladším dětem vstoupit do světa čísel, do vztahů mezi skupinami prvků, učí je porovnávat, odhadovat množství a podobně. Úkoly mají zábavný charakter, který odpovídá potřebám a možnostem dětí. Doc. PaedDr. Olga Zelinková, CSc., je speciální pedagožka zabývající se především problematikou specifických poruch učení. Je autorkou řady knih, v Portále vyšly Poruchy učení, Dyslexie v předškolním věku?, Pedagogická diagnostika a individuální vzdělávací program, Pomoz mi, abych to dokázal, Mám dyslexii a Dyspraxie. (patro.cz)

Podobné produkty ako Učíme se počítat - Zelinková Olga , Ludattica woody polární zvířátka, dřevěné puzzle, 48 dílků (21696)

Učíme se počítat - Olga Zelinková

Detail

Pracovní listy pro prevenci dyskalkulie pomáhají předškolním a mladším dětem vstoupit do světa čísel, do vztahů mezi skupinami prvků, učí je porovnávat, odhadovat množství a podobně. Úkoly mají zábavný charakter, který odpovídá potřebám a možnostem dětí. Doc. PaedDr. Olga Zelinková, CSc., je speciální pedagožka zabývající se především problematikou specifických poruch učení. Je autorkou řady knih, v Portále vyšly Poruchy učení, Dyslexie v předškolním věku?, Pedagogická diagnostika a individuální vzdělávací program, Pomoz mi, abych to dokázal, Mám dyslexii a Dyspraxie. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Učíme se počítat - Olga Zelinková , Ludattica obří podlahové puzzle mapa světa, 48 dílků (20521)

Učíme se počítat - Zuzana Vítová, Radek Drápela

Detail

Pracovní sešit na rozvoj matematických představPracovní sešit je určen dětem v běžných mateřských školách, ale i pro děti se speciálními vzdělávacími potřebami jak ve školce, tak na prvním stupni základní školy.Je vhodný také pro předškoláky a děti v 1. třídě na domácí procvičování. Pracovní sešit obsahuje poměrně velké množství cvičení, to proto, aby si dítě mohlo co nejvíceupevňovat předmatematické představy, které jsou velmi důležité pro vývoj dítěte a následný úspěch při počítání v matematice, ale i v běžných situacích života. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Učíme se počítat - Zuzana Vítová, Radek Drápela , Ludattica mláďátka, oboustranné puzzle pro nejmenší, 32 dílků (20477)

Goki Učíme se počítat destičky 36 dílů

Goki Učíme se počítat destičky 36 dílů
Detail

Goki Učíme se počítat destičky Hra podporující vizuální vnímání a logickou úvahu. Sadu dřevěných destiček mohou děti využít ke stavění 3D objektů a nebo se s jejich pomocí naučit počítat. Přednosti: cvičí vizuální vnímání a paměť učí základním početním úkonům vyrobeno z kvalitního přírodního dřeva použity nezávadné barvy Kupte dětem některou z her Goki! Vhodné pro děti od 4 let Materiál: dřevo Počet dílků: 36 ks Rozměr tvarů: 24 (19,5 , 17, 10, 5, 2,5) x 1,5 cm Rozměr krabičky: 26 x 14 x 3 cm (hracky-4kids.cz)

Podobné produkty ako Goki Učíme se počítat destičky 36 dílů , Ludattica farma, oboustranné puzzle pro nejmenší, 32 dílků (20514)

Goki učíme se počítat – destičky, 36 dílů (4013594585354)

Goki učíme se počítat – destičky, 36 dílů (4013594585354)
Detail

Didaktická hračka - vhodné od 4 let Didaktická hračka Goki Učíme se počítat je skvělou pomůckou pro menší děti, které začínají s prvními počty. Pro děti není jednoduché naučit se čísla, s touto hračkou to ale zvládnout snadno. Dřevěné destičky v různé velikosti podle číselné hodnoty jsou potištěné z obou stran, a to jak čísly, tak puntíky. Destičky jsou navíc vhodné ke stavění. Hračka Goki je z vysoce kvalitního dřeva a je vyrobena s důrazem na ekologii a bezpečnost pro děti. Součástí je dřevěná krabička k uschování destiček. Klíčové vlastnosti didaktické hračky Goki Učíme se počítatDidaktická hračka Goki Učíme se počítat pro malé dětiSkvělá pomůcka pro rodiče i pedagogyDřevěné destičky různé velikosti podle číselné hodnotyDestičky jsou z obou stran potištěny čísly nebo puntíkyDěti se učí počítat názorně a efektivněVyrobeno z vysoce kvalitního dřevaGoki klade důraz na ekologii a bezpečnost hračekSoučástí je dřevěná krabička na uschování destiček (alza.cz)

Podobné produkty ako Goki učíme se počítat – destičky, 36 dílů (4013594585354) , Ludattica woody lesní zvířátka, dřevěné puzzle, 48 dílků (21252)

LEGO DUPLO 10954 Vláček s čísly – Učíme se počítat

Detail

Nenechte si ujet barevný model ze sady LEGO® DUPLO® Vláček s čísly – Učíme se počítat. S 10 očíslovanými kostkami, které mohou děti nakládat a vykládat, stavět na sebe nebo řadit, a DUPLO figurkami dívky, chlapce a pejska nebude brát hraní ani zábava konce. (mall.cz)

Podobné produkty ako LEGO DUPLO 10954 Vláček s čísly – Učíme se počítat , Puzzle terasa u moře 500 dílků (8697950841726)

LEGO DUPLO 10954 Vláček s čísly Učíme se počítat

LEGO DUPLO 10954 Vláček s čísly Učíme se počítat
Detail

LEGO DUPLO 10954 Vláček s čísly – Učíme se počítat LEGO DUPLO 10954 Vláček s čísly – Učíme se počítat pro děti od 18 měsíců Hrajte si a učte se s vláčkem čísla Vláček zaveze nejmenší stavitele do světa barev a čísel Rozvoj sociální a emoční dovednosti Co vše balení obsahuje? Sada obsahuje 23 dílků a najdete v ní pohyblivý vláček s 10 barevnými kostkami s čísly, 2 figurky a další doplňky. Všestranná hračka a bezpočet herních možností Dárek k narozeninám či jiné příležitosti pro předškoláka, který lze pro ještě více zábavy kombinovat s dalšími modely LEGO DUPLO. Zábava má spoustu barev Nechybí 10 barevných kostek s čísly a 3 barevné vagóny. Hrajte si ve vlaku Odnímatelná střecha dětem umožní umístit do mašinky figurku. Seznamte se s barvami a čísly Nakládejte, vykládejte, skládejte a třiďte barevné kostky s čísly. Inspirativní zábavné postavy Přehrávejte si příběhy s přátelským chlapcem, dívkou a pejskem. Skvělé stavění a hraní Přiložený plakát zaručí zábavné stavění a nabízí spoustu nápadů. Zábava pro celou rodinu Rodiče mohou se svými dětmi sdílet jejich vývojové milníky. (nejlevnejsizbozi.cz)

Podobné produkty ako LEGO DUPLO 10954 Vláček s čísly Učíme se počítat , Schmidt puzzle u moře 1000 dílků (4001504582210)

Lucy&Leo 177 Učíme se počítat – dřevěný edukativní set 135 prvků

Detail

Učíme se počítat je dřevěný edukativní set obsahující 135 prvků, který pomůže dětem vzbudit zájem o matematiku, osvojit si základní počítací schopnosti a prozkoumat koncept „více“ a „méně“. Lze jej použít pro děti předškolního i mladšího školního věku. (mall.cz)

Podobné produkty ako Lucy&Leo 177 Učíme se počítat – dřevěný edukativní set 135 prvků , Anatolian puzzle krásy moře 260 dílků (8698543133129)

LEGO® DUPLO® 10954 Vláček s čísly – Učíme se počítat (5702016911114)

LEGO® DUPLO® 10954 Vláček s čísly – Učíme se počítat (5702016911114)
Detail

LEGO stavebnice - pro děti, vhodné od 1,5 roku, řada LEGO® DUPLO®, rok uvedení 2021, 23 dílků LEGO® DUPLO My First 10954 Vláček s čísly - Učíme se počítat LEGO® vláček naučí číslům Prozkoumej zábavný LEGO® vláček a nauč se počítat díky barevným kostkám s čísly. Pomůže ti pejsek. Velké LEGO® kostky, velká zábava Velké LEGO® kostky skvěle padnou do dětských rukou a stavění tak bude úžasná zábava. LEGO® a jednoduché stavění LEGO® DUPLO kostičky mohou děti stavět na sebe, nakládat a vykládat nebo postavit zeď. 23 kostek 1,5+ doporučený... (alza.cz)

Podobné produkty ako LEGO® DUPLO® 10954 Vláček s čísly – Učíme se počítat (5702016911114) , Nauč se to! ()

Nauč se počítat

Detail

Naučit se počítat ještě nikdy nebylo tak zábavné! Hravou formou se naučíte počítat od jedné do dvanácti. Spočítejte zvířátka na kartičkách a nalepte samolepky na správná místa. Najděte kartu se správným číslem a umístěte karty ve správném pořadí. Počítal jsi správně? Barevné testovací oblasti se budou shodovat. Čísla si můžete vybarvit, abyste se naučili, jak se píší. Obsah: 24 karet s čísly (1-12) a figurkami, 8 pastelek, samolepky, návod Materiál: papír Věk: 3+ (fonetip.cz)

Podobné produkty ako Nauč se počítat , Učím se počítat (8595027452229)

Učíme se počítat: Pracovní listy pro prevenci dyskalkulie (978-80-262-1406-9)

Učíme se počítat: Pracovní listy pro prevenci dyskalkulie (978-80-262-1406-9)
Detail

Kniha - autor Olga Zelinková, 64 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Pracovní listy pro prevenci dyskalkulie pomáhají předškolním a mladším dětem vstoupit do světa čísel, do vztahů mezi skupinami prvků, učí je porovnávat, odhadovat množství a podobně. Úkoly mají zábavný charakter, který odpovídá potřebám a možnostem dětí. Doc. PaedDr. Olga Zelinková, CSc., je speciální pedagožka zabývající se především problematikou specifických poruch učení. Je autorkou řady knih, v Portále vyšly Poruchy učení, Dyslexie v předškolním věku?, Pedagogická diagnostika a individuální vzdělávací program, Pomoz mi, abych to dokázal, Mám dyslexii a Dyspraxie. (alza.cz)

Podobné produkty ako Učíme se počítat: Pracovní listy pro prevenci dyskalkulie (978-80-262-1406-9) , Trefl puzzle dinosauři, 25 dílků

LEGO® DUPLO® My First 10954 Vláček s čísly Učíme se počítat

LEGO® DUPLO® My First 10954 Vláček s čísly Učíme se počítat
Detail

Mašinku se třemi vagónky si děti mohou sestavit z 23 dílků. Mohou se seznámit s prvními čísly, které jsou na vagoncích vypsaná. Při jízdě vláčkem mohou svést také kočičku. Stavebnice LEGO a LEGO DUPLO jsou velmi kvalitními výrobky na trhu s hračkami, ověřené dlouhodobým působením na evropském trhu. Jsou navrženy tak, aby byly bezpečné a vhodné pro úchop malými ručkami. Přednosti: stavěním si děti zlepšují jemnou motoriku rozeznávají tvary, barvy a číslice na kostičkách Obsah balení: celkem 23 dílků 3 figurky Kupte dětem kvalitní stavebnici DUPLO! Vhodné pro děti od 18 měsíců Materiál: plast Počet dílků: 23 Rozměr modelu: 10 x 47 cm (hracky-4kids.cz)

Podobné produkty ako LEGO® DUPLO® My First 10954 Vláček s čísly Učíme se počítat , Anatolian puzzle chata u moře 1000 dílků (8698543110755)

Plus-Plus Nauč se stavět - ABC & 123

Detail

Kreativní sada PLUS-PLUS Nauč se stavět ABC & 123 obsahuje celkem 600 dílků a 40 oboustraných karet, které obsahují písmena abecedy, včetně speciálních písmen a číslic 0–9. Součástí balení jsou i 2 základní desky a návod. (bambule.cz)

Podobné produkty ako Plus-Plus Nauč se stavět - ABC & 123 , Enjoy puzzle městečko u moře 1000 dílků (1844)

Plus-Plus Nauč se stavět - ABC & 123

Plus-Plus Nauč se stavět - ABC & 123
Detail

Kreativní sada PLUS-PLUS Nauč se stavět ABC & 123 obsahuje celkem 600 dílků a 40 oboustraných karet, které obsahují písmena abecedy. Balení obsahuje i speciální písmena a číslice 0–9. Součástí balení jsou i 2 základní desky a návod. (mall.cz)

Podobné produkty ako Plus-Plus Nauč se stavět - ABC & 123 , Cobble hill puzzle korálové moře 2000 dílků (625012890052)

Vilac Nauč se počítat Zahrádka

Detail

Vilac Nauč se počítat Zahrádka Hra, která probudí smysly dětí je ideální k učení počítání a rozeznávání tvarů. Tato dřevěná hračka se skládá ze základní desky, zeleniny a stromu s otočnými dílky. Zelenina obsahuje například mrkev, pórek a rajčata. Zeleninu a její dílky děti navlékají na dřevěné tyče. Nejvyšší z tyčí je upevněna na provázku, v případě pádu dítěte na ní, se tyč odkloní. Hračky Vilac mají značku francouzské agentury ADEME, to znamená, že tyto dřevěné hračky jsou vyráběny ekologicky. Šetří životní prostředí, neznečišťují půdu, vodu a vzduch, neplýtvají energiemi. VILAC uplatňuje na výrobu hraček vysoké požadavky na kvalitu a bezpečnost jak ve Francii, tak v jiných zahraničních státech. Rozměry: 26,5 x 9 x 24,5 cm Rozměry balení: 28 x 27 x 9,5 cm Materiál: dřevo Doporučený věk: 18m+ (fonetip.cz)

Podobné produkty ako Vilac Nauč se počítat Zahrádka , Trefl puzzle tlapková patrola, 25 dílků

Vilac Nauč se počítat Pod jednou střechou

Detail

Pomocí jednoduché skládačky mohou děti poznávat čísla a jejich význam utvářením spojitostí mezi zrakem a motorikou. Na jejím návrhu se podíleli odborníci a je vytvořena tak, aby děti jednotlivé vztahy mohly objevovat přirozeně a samostatně v souladu s praxí výukových metod Montessori. Třídění rozmanitých, atraktivních barev, vzorů a tvarů pomáhá dětem rozvíjet soustředění a celou škálu poznávacích dovedností. Pečlivě opracované, pevné a odolné dřevo, z něhož je hračka vyrobena, při hře jemně rozvíjí a stimuluje hmat. Hlavní vlastnosti: Základna, 65 vkládacích a nasazovacích dílků Hra vede k samostatnému objevování a poznávání Atraktivní design a zpracování Rozměry: 43 x 15 x 11 cm Věk: 2+ Materiál: dřevo Počet dílů: 66 Výrobce Vilac se může pyšnit úzkou spoluprací s agenturou ADEME, francouzskou vládní organizací zabývající se širokou paletou činností vedoucích k ochraně životního prostředí. Historie této agentury sahá až do 70. let, do období ropné krize. Aktivně spolupracuje s politiky, veřejnými organizacemi, soukromou sférou i občany. Stojí za doporučeními, návrhy technických, metodických i finančních postupů, studiemi a osvětovými kampaněmi. Díky svému dlouholetému působení je ADEME uznávána jako důvěryhodná třetí strana poskytující záruky usilování o udržitelnou budoucnost. Zakoupením produktu výrobce spolupracujícího s touto agenturou může zákazník dát najevo svou vůli zachovávat životní prostředí prostřednictvím přísně posuzovaných postupů a klíčových inovací v celém procesu jeho utváření. (fonetip.cz)

Podobné produkty ako Vilac Nauč se počítat Pod jednou střechou , Moje první veselá puzzle knížečka zvířátka z farmy se učí počítat (9789464228533)

Ludattica - Secret Puzzle s lupou, Hasiči (21702)

Ludattica - Secret Puzzle s lupou, Hasiči (21702)
Detail

Puzzle - 24 dílků v balení, téma dinosauři a policie a hasiči, detektivní, vhodné od 3 let, rozměry sestaveného puzzle 35 × 50 cm (V׊) Hledáte-li zábavnou činnost pro dítě, určitě by vám nemělo uniknout skládání puzzle. Jedná se o aktivitu, která ani po letech nestárne a stále si najde své nadšence mezi dětmi. Kvalitní puzzle Ludattica je určeno od 3 let. V balení se nachází 24 dílků, jejichž složení jde rychle a není zapotřebí větší trpělivosti. Nabízené puzzle bude svým pěkným obrázkem motivovat k dokončení práce. K jeho zhotovení byl použitý kvalitní materiál, jakým je karton. Hlavní přednosti puzzle Ludattica - Secret Puzzle s lupou, Hasiči Puzzle je dobré pro rozvoj jemné motoriky, koncentrace i představivosti Jeho skládání navíc přispívá k relaxaci Zajímavé puzzle Ludattica je svým motivem vhodné pro děti od 3 let Téma: dinosauři a policie a hasiči Obsahuje celkem 24 dílků Spadá mezi klasické puzzle, které všichni dobře známe K jeho výrobě slouží karton (alza.cz)

Podobné produkty ako Ludattica - Secret Puzzle s lupou, Hasiči (21702) , Trefl puzzle tlapková patrola 25 dílků (5900511313444)

Ludattica - Detektivní puzzle s lupou, Domeček (21719)

Ludattica - Detektivní puzzle s lupou, Domeček (21719)
Detail

Puzzle - 108 dílků v balení, téma budovy a zvířata, detektivní, vhodné od 5 let, rozměry sestaveného puzzle 50 × 70 cm (V׊) Dlouhé zimní večery lze zkrátit skládáním puzzle. Díky jednoduchému principu dokáže děti dlouho zabavit. Kvalitní puzzle Ludattica bude vhodné od 5 let. V balení se nachází 108 dílků, jejichž skládání zvládnou i méně trpěliví jedinci. Nabízené puzzle motivuje k jeho složení poutavým výsledným obrázkem. K výrobě puzzle byl zvolen kvalitní materiál, konkrétně karton. Hlavní přednosti puzzle Ludattica - Detektivní puzzle s lupou, Domeček Puzzle pomůže s rozvíjením jemné motoriky, předvídavosti a koncentrace Jeho skládání navíc přispívá k relaxaci Zajímavé puzzle Ludattica se perfektně hodí pro děti od 5 let Téma: budovy a zvířata Balení celkem obsahuje 108 dílků Spadá mezi klasické puzzle, které všichni dobře známe Materiálem je karton (alza.cz)

Podobné produkty ako Ludattica - Detektivní puzzle s lupou, Domeček (21719) , Pane, nauč nás modlit se

Ludattica - Detektivní puzzle s lupou, Vesmír (20736)

Ludattica - Detektivní puzzle s lupou, Vesmír (20736)
Detail

Puzzle - 108 dílků v balení, téma vesmír, detektivní, vhodné od 5 let, rozměry sestaveného puzzle 50 × 70 cm (V׊) Dlouhé zimní večery lze zkrátit skládáním puzzle. Jde o nestárnoucí klasiku, která děti velmi baví. Kvalitní puzzle Ludattica je ideální od 5 let. Balení obsahuje celkem 108 dílků, jejich složení nevyžaduje příliš trpělivosti. Nabízené puzzle každým komponentem odkrývá kousek svého vzoru. K výrobě puzzle byl zvolen kvalitní materiál, konkrétně karton. Hlavní vlastnosti puzzle Ludattica - Detektivní puzzle s lupou, Vesmír Puzzle se skvěle hodí pro rozvíjení jemné motoriky, představivosti a koncentrace Jeho skládání uklidňuje a je dobrým prostředkem k relaxaci Zajímavé puzzle Ludattica je svým motivem vhodné pro děti od 5 let Téma: vesmír V balení je celkem 108 dílků Spadá mezi klasické puzzle, které všichni dobře známe Materiálem je karton (alza.cz)

Podobné produkty ako Ludattica - Detektivní puzzle s lupou, Vesmír (20736) , Enjoy puzzle pohled na moře skrz oblouk 1000 dílků (1838)

Ludattica - Secret Puzzle s lupou, Farma (20293)

Ludattica - Secret Puzzle s lupou, Farma (20293)
Detail

Puzzle - 24 dílků v balení, téma farma a zvířata, detektivní, vhodné od 3 let, rozměry sestaveného puzzle 35 × 50 cm (V׊) Puzzle a jeho skládání podporuje logické myšlení, a navíc pomáhá zkrátit volné chvíle. I přes různé modifikace se princip nemění, a tak může tato aktivita bavit po generace. Kvalitní puzzle Ludattica bude vhodné od 3 let. Balení obsahuje celkem 24 dílků, jejichž skládání zvládnou i méně trpěliví jedinci. Nabízené puzzle každým komponentem odkrývá kousek svého vzoru. K jeho zhotovení byl použitý kvalitní materiál, jakým je karton. Zásadní vlastnosti puzzle Ludattica - Secret Puzzle s lupou, Farma Puzzle pomáhá rozvíjet jemnou motoriku, koncentraci i předvídavost Skládání puzzle umožňuje relaxovat Zajímavé puzzle Ludattica je vhodné pro děti od 3 let Téma: farma a zvířata Balení celkem obsahuje 24 dílků Spadá mezi klasické puzzle, které patří mezi nestárnoucí klasiku Materiálem je karton (alza.cz)

Podobné produkty ako Ludattica - Secret Puzzle s lupou, Farma (20293) , Art puzzle puzzle hodiny večer u egejského moře 570 dílků (včetně rámu) (8682450140059)

Ludattica Obří podlahové puzzle Dinosauři, 48 dílků (74846)

Ludattica Obří podlahové puzzle Dinosauři, 48 dílků (74846)
Detail

Puzzle - 48 dílků v balení, téma dinosauři, podlahové, vhodné od 3 let, rozměry sestaveného puzzle 70 × 100 cm (V׊) Skládání puzzle je příjemnou rodinnou činností, při které dochází k rozvoji logického myšlení. Jedná se o aktivitu, která ani po letech nestárne a stále si najde své nadšence mezi dětmi. Kvalitní puzzle Ludattica je určeno od 3 let. V balení se nachází 48 dílků, jejichž skládání zvládnou i méně trpěliví jedinci. Nabízené puzzle motivuje k jeho složení poutavým výsledným obrázkem. Materiálem použitým k výrobě tohoto puzzle je karton. Klíčové vlastnosti puzzle Ludattica Obří podlahové puzzle Dinosauři, 48 dílků Puzzle pomáhá procvičit koncentraci, jemnou motoriku i představivost U skládání puzzle lze odpočívat Zajímavé puzzle Ludattica je svým motivem vhodné pro děti od 3 let Téma: dinosauři Celkem bude potřeba složit 48 dílků Spadá mezi klasické puzzle, které jen tak nezestárne Materiálem je karton (alza.cz)

Podobné produkty ako Ludattica Obří podlahové puzzle Dinosauři, 48 dílků (74846) , Ludattica - detektivní puzzle s lupou, vesmír (20736)

Ludattica Obří podlahové puzzle Zámek, 48 dílků (74860)

Ludattica Obří podlahové puzzle Zámek, 48 dílků (74860)
Detail

Puzzle - 48 dílků v balení, téma fantasy, hrady a zámky a příroda, podlahové, vhodné od 3 let, rozměry sestaveného puzzle 70 × 100 cm (V׊) (alza.cz)

Podobné produkty ako Ludattica Obří podlahové puzzle Zámek, 48 dílků (74860) , Ludattica - detektivní puzzle s lupou, domeček (21719)

Ludattica Obří podlahové puzzle Piráti, 48 dílků (74877)

Ludattica Obří podlahové puzzle Piráti, 48 dílků (74877)
Detail

Puzzle - 48 dílků v balení, téma lodě, piráti a zvířata, podlahové, vhodné od 3 let, rozměry sestaveného puzzle 70 × 100 cm (V׊) (alza.cz)

Podobné produkty ako Ludattica Obří podlahové puzzle Piráti, 48 dílků (74877) , Ludattica - secret puzzle s lupou, hasiči (21702)

Ludattica - Secret Puzzle s lupou, Lesní zvířátka (21900)

Ludattica - Secret Puzzle s lupou, Lesní zvířátka (21900)
Detail

Puzzle - 24 dílků v balení, téma příroda a zvířata, detektivní, vhodné od 3 let, rozměry sestaveného puzzle 35 × 50 cm (V׊) Hledáte-li zábavnou činnost pro dítě, určitě by vám nemělo uniknout skládání puzzle. Jde o nestárnoucí klasiku, která děti velmi baví. Kvalitní puzzle Ludattica je vhodné od 3 let. V balení na děti čeká 24 dílků, jejich složení nevyžaduje příliš trpělivosti. Nabízené puzzle bude svým pěkným obrázkem motivovat k dokončení práce. K výrobě puzzle byl zvolen kvalitní materiál, konkrétně karton. Klíčové vlastnosti puzzle Ludattica - Secret Puzzle s lupou, Lesní zvířátka Puzzle pomáhá rozvíjet jemnou motoriku, koncentraci i předvídavost Jeho skládání uklidňuje a je dobrým prostředkem k relaxaci Zajímavé puzzle Ludattica se perfektně hodí pro děti od 3 let Téma: příroda a zvířata Celkem bude potřeba složit 24 dílků Řadí se mezi klasické puzzle, které zná zajisté každý K jeho výrobě slouží karton (alza.cz)

Podobné produkty ako Ludattica - Secret Puzzle s lupou, Lesní zvířátka (21900)

Ludattica Woody Jednorožci, dřevěné puzzle, 48 dílků (21269)

Ludattica Woody Jednorožci, dřevěné puzzle, 48 dílků (21269)
Detail

Dřevěné Puzzle - vhodné od 4 let, 48 dílků, nepravidelný tvar, téma fantasy a zvířata, sestavené mají rozměry 35 × 25 cm (V׊) (alza.cz)

Podobné produkty ako Ludattica Woody Jednorožci, dřevěné puzzle, 48 dílků (21269)

Ludattica Woody Savana, dřevěné puzzle, 48 dílků (21276)

Ludattica Woody Savana, dřevěné puzzle, 48 dílků (21276)
Detail

Dřevěné Puzzle - vhodné od 4 let, 48 dílků, nepravidelný tvar, téma zvířata, sestavené mají rozměry 25 × 35 cm (V׊) (alza.cz)

Podobné produkty ako Ludattica Woody Savana, dřevěné puzzle, 48 dílků (21276)

Ludattica Woody Moře, dřevěné puzzle, 48 dílků (21245)

Ludattica Woody Moře, dřevěné puzzle, 48 dílků (21245)
Detail

Dřevěné Puzzle - vhodné od 4 let, 48 dílků, nepravidelný tvar, téma zvířata, sestavené mají rozměry 25 × 35 cm (V׊) (alza.cz)

Podobné produkty ako Ludattica Woody Moře, dřevěné puzzle, 48 dílků (21245)

Ludattica - Detektivní puzzle s lupou, Pohádkové postavy (21887)

Ludattica - Detektivní puzzle s lupou, Pohádkové postavy (21887)
Detail

Puzzle - 108 dílků v balení, téma hrady a zámky, lidé a zvířata, detektivní, vhodné od 5 let, rozměry sestaveného puzzle 50 × 70 cm (V׊) Skládání puzzle je příjemnou rodinnou činností, při které dochází k rozvoji logického myšlení. Sice spatřilo světlo světa již dávno, ale stále se jedná o nadčasovou aktivitu. Kvalitní puzzle Ludattica je vhodné od 5 let. V balení se nachází 108 dílků, jejichž složení jde rychle a není zapotřebí větší trpělivosti. Nabízené puzzle motivuje k jeho složení poutavým výsledným obrázkem. K jeho výrobě posloužil kvalitní materiál, jakým je konkrétně karton. Hlavní vlastnosti puzzle Ludattica - Detektivní puzzle s lupou, Pohádkové postavy Puzzle se skvěle hodí pro rozvíjení jemné motoriky, představivosti a koncentrace Jeho skládání navíc přispívá k relaxaci Zajímavé puzzle Ludattica se perfektně hodí pro děti od 5 let Téma: hrady a zámky, lidé a zvířata V balení je celkem 108 dílků Řadí se mezi klasické puzzle, které patří mezi... (alza.cz)

Podobné produkty ako Ludattica - Detektivní puzzle s lupou, Pohádkové postavy (21887)

Ludattica Mláďátka, Oboustranné puzzle pro nejmenší, 32 dílků (20477)

Ludattica Mláďátka, Oboustranné puzzle pro nejmenší, 32 dílků (20477)
Detail

Puzzle - 32 dílků v balení, téma zvířata, oboustranné, vhodné od 2 let, rozměry sestaveného puzzle 32 × 67 cm (V׊) Skládání puzzle je příjemnou rodinnou činností, při které dochází k rozvoji logického myšlení. Jedná se o aktivitu, která ani po letech nestárne a stále si najde své nadšence mezi dětmi. Kvalitní puzzle Ludattica je ideální od 2 let. V balení na děti čeká 32 dílků, jejichž skládání zvládnou i méně trpěliví jedinci. Nabízené puzzle každým komponentem odkrývá kousek svého vzoru. Oboustrannné puzzle disponuje dvěma motivy a představuje dvojitou zábavu. K jeho zhotovení byl použitý kvalitní materiál, jakým je karton. Klíčové vlastnosti puzzle Ludattica Mláďátka, Oboustranné puzzle pro nejmenší, 32 dílků Puzzle je dobré pro rozvoj jemné motoriky, koncentrace i představivosti U skládání puzzle lze odpočívat Zajímavé puzzle Ludattica je svým motivem ideální pro děti od 2 let Téma: zvířata V balení najdete 32 dílků Řadí se mezi klasické puzzle, které... (alza.cz)

Podobné produkty ako Ludattica Mláďátka, Oboustranné puzzle pro nejmenší, 32 dílků (20477)

Ludattica Farma, Oboustranné puzzle pro nejmenší, 32 dílků (20514)

Ludattica Farma, Oboustranné puzzle pro nejmenší, 32 dílků (20514)
Detail

Puzzle - 32 dílků v balení, téma farma a zvířata, oboustranné, vhodné od 2 let, rozměry sestaveného puzzle 32 × 67 cm (V׊) Puzzle a jeho skládání podporuje logické myšlení, a navíc pomáhá zkrátit volné chvíle. Jde o nestárnoucí klasiku, která děti velmi baví. Kvalitní puzzle Ludattica je určeno od 2 let. Balení obsahuje celkem 32 dílků, k jejichž složení stačí jen malá dávka trpělivosti. Nabízené puzzle motivuje k jeho složení poutavým výsledným obrázkem. Oboustrannné puzzle disponuje dvěma motivy a je tedy důvodem dvojité zábavy. K výrobě puzzle byl zvolen kvalitní materiál, konkrétně karton. Hlavní přednosti puzzle Ludattica Farma, Oboustranné puzzle pro nejmenší, 32 dílků Puzzle skvěle procvičí jemnou motoriku, koncentraci a představivost U skládání puzzle lze odpočívat Zajímavé puzzle Ludattica je svým motivem vhodné pro děti od 2 let Téma: farma a zvířata Obsahuje celkem 32 dílků Řadí se mezi klasické puzzle, které patří mezi nestárnoucí klasiku... (alza.cz)

Podobné produkty ako Ludattica Farma, Oboustranné puzzle pro nejmenší, 32 dílků (20514)

Ludattica Obří podlahové puzzle Mapa světa, 48 dílků (20521)

Ludattica Obří podlahové puzzle Mapa světa, 48 dílků (20521)
Detail

Puzzle - 48 dílků v balení, téma mapy a zvířata, podlahové, vhodné od 3 let, rozměry sestaveného puzzle 70 × 100 cm (V׊) Hledáte-li zábavnou činnost pro dítě, určitě by vám nemělo uniknout skládání puzzle. Jedná se o aktivitu, která ani po letech nestárne a stále si najde své nadšence mezi dětmi. Kvalitní puzzle Ludattica je určeno od 3 let. V balení se nachází 48 dílků, jejich složení nevyžaduje příliš trpělivosti. Nabízené puzzle každým komponentem odkrývá kousek svého vzoru. K výrobě puzzle byl zvolen kvalitní materiál, konkrétně karton. Klíčové přednosti puzzle Ludattica Obří podlahové puzzle Mapa světa, 48 dílků Puzzle rozvíjí jemnou motoriku, koncentraci i předvídavost Skládání puzzle přispívá k relaxaci Zajímavé puzzle Ludattica je svým motivem ideální pro děti od 3 let Téma: mapy a zvířata Obsahuje celkem 48 dílků Spadá mezi klasické puzzle, které jen tak nezestárne Materiálem je karton (alza.cz)

Podobné produkty ako Ludattica Obří podlahové puzzle Mapa světa, 48 dílků (20521)

Ludattica Woody Polární Zvířátka, dřevěné puzzle, 48 dílků (21696)

Ludattica Woody Polární Zvířátka, dřevěné puzzle, 48 dílků (21696)
Detail

Dřevěné Puzzle - vhodné od 5 let, 48 dílků, nepravidelný tvar, téma zvířata, sestavené mají rozměry 25 × 35 cm (V׊) (alza.cz)

Podobné produkty ako Ludattica Woody Polární Zvířátka, dřevěné puzzle, 48 dílků (21696)

Ludattica Dudu Zvířátka z farmy, puzzle pro začátečníky (20309)

Ludattica Dudu Zvířátka z farmy, puzzle pro začátečníky (20309)
Detail

Puzzle - 9 dílků v balení, téma zvířata, nepravidelný tvar a logické, vhodné od 2 let (alza.cz)

Podobné produkty ako Ludattica Dudu Zvířátka z farmy, puzzle pro začátečníky (20309)

Ludattica Woody Lesní Zvířátka, dřevěné puzzle, 48 dílků (21252)

Ludattica Woody Lesní Zvířátka, dřevěné puzzle, 48 dílků (21252)
Detail

Dřevěné Puzzle - vhodné od 4 let, 48 dílků, nepravidelný tvar, téma zvířata, sestavené mají rozměry 25 × 35 cm (V׊) (alza.cz)

Podobné produkty ako Ludattica Woody Lesní Zvířátka, dřevěné puzzle, 48 dílků (21252)

Ludattica Oboustranné puzzle pro nejmenší Džungle, 32 dílků (20507)

Ludattica Oboustranné puzzle pro nejmenší Džungle, 32 dílků (20507)
Detail

Puzzle - 32 dílků v balení, téma příroda a zvířata, oboustranné, vhodné od 3 let, rozměry sestaveného puzzle 32 × 67 cm (V׊) Hledáte-li zábavnou činnost pro dítě, určitě by vám nemělo uniknout skládání puzzle. Díky jednoduchému principu dokáže děti dlouho zabavit. Kvalitní puzzle Ludattica je určeno od 3 let. V balení na děti čeká 32 dílků, jejichž skládání zvládnou i méně trpěliví jedinci. Nabízené puzzle každým komponentem odkrývá kousek svého vzoru. Oboustrannné puzzle má k dispozici dva motivy a představuje dvojitou zábavu. K výrobě puzzle byl zvolen kvalitní materiál, konkrétně karton. Hlavní přednosti puzzle Ludattica Oboustranné puzzle pro nejmenší Džungle, 32 dílků Puzzle pomáhá procvičit koncentraci, jemnou motoriku i představivost Skládání puzzle přispívá k relaxaci Zajímavé puzzle Ludattica je svým motivem vhodné pro děti od 3 let Téma: příroda a zvířata Celkem bude potřeba složit 32 dílků Řadí se mezi klasické puzzle, které patří mezi nestárnoucí... (alza.cz)

Podobné produkty ako Ludattica Oboustranné puzzle pro nejmenší Džungle, 32 dílků (20507)

Ludattica Obří podlahové puzzle, Veselá džungle, 48 dílků (74853)

Ludattica Obří podlahové puzzle, Veselá džungle, 48 dílků (74853)
Detail

Puzzle - 48 dílků v balení, téma příroda a zvířata, podlahové, vhodné od 3 let, rozměry sestaveného puzzle 70 × 100 cm (V׊) Skládání puzzle je příjemnou rodinnou činností, při které dochází k rozvoji logického myšlení. Jedná se o aktivitu, která ani po letech nestárne a stále si najde své nadšence mezi dětmi. Kvalitní puzzle Ludattica je vhodné od 3 let. V balení se nachází 48 dílků, jejichž složení jde rychle a není zapotřebí větší trpělivosti. Nabízené puzzle bude svým pěkným obrázkem motivovat k dokončení práce. K výrobě puzzle byl zvolen kvalitní materiál, konkrétně karton. Zásadní vlastnosti puzzle Ludattica Obří podlahové puzzle, Veselá džungle, 48 dílků Puzzle je dobré pro rozvoj jemné motoriky, koncentrace i představivosti U skládání puzzle lze odpočívat Zajímavé puzzle Ludattica se perfektně hodí pro děti od 3 let Téma: příroda a zvířata V balení najdete 48 dílků Řadí se mezi klasické puzzle, které patří mezi nestárnoucí klasiku K jeho výrobě slouží... (alza.cz)

Podobné produkty ako Ludattica Obří podlahové puzzle, Veselá džungle, 48 dílků (74853)

Ludattica Secret Puzzle s lupou, Dinosauři, 24 dílků (21863)

Ludattica Secret Puzzle s lupou, Dinosauři, 24 dílků (21863)
Detail

Puzzle - 24 dílků v balení, téma dinosauři a příroda, detektivní, vhodné od 3 let, rozměry sestaveného puzzle 35 × 50 cm (V׊) Skládání puzzle zkrátí dlouhé zimní večery a zároveň přispívá k rozvoji logického myšlení. Jedná se o aktivitu, která ani po letech nestárne a stále si najde své nadšence mezi dětmi. Kvalitní puzzle Ludattica je určeno od 3 let. Balení obsahuje celkem 24 dílků, jejichž složení jde rychle a není zapotřebí větší trpělivosti. Nabízené puzzle motivuje k jeho složení poutavým výsledným obrázkem. Materiálem použitým k výrobě tohoto puzzle je karton. Zásadní přednosti puzzle Ludattica Secret Puzzle s lupou, Dinosauři, 24 dílků Puzzle je dobré pro rozvoj jemné motoriky, koncentrace i představivosti Skládání puzzle umožňuje relaxovat Zajímavé puzzle Ludattica se perfektně hodí pro děti od 3 let Téma: dinosauři a příroda Obsahuje celkem 24 dílků Spadá mezi klasické puzzle, které patří mezi nestárnoucí klasiku K jeho výrobě slouží karton (alza.cz)

Podobné produkty ako Ludattica Secret Puzzle s lupou, Dinosauři, 24 dílků (21863)

Vkládací výukové puzzle - Nauč se hodiny (4020972018281)

Vkládací výukové puzzle - Nauč se hodiny (4020972018281)
Detail

Vkládačka - vkládací puzzle, do pokojíku, motiv hodiny, materiál dřevo, vhodná od 4 let Pořiďte svým malým ratolestem kvalitní dřevěnou hračku! Herní set je vhodný pro děti od 1 roku. Pomocí těchto hodin se děti naučí čas! Jde o vkládací výukové puzzle s různými motivy jako je např. banán, stromeček, pejsek atd. Čísla hodin jsou ve stejné barvě jako příslušný dílek puzzle. Pomozte svým ratolestem pochopit chod času.Pořiďte svým malým ratolestem kvalitní dřevěnou hračku! Herní set je vhodný pro děti od 1 roku. Pomocí těchto hodin se děti naučí čas! Jde o vkládací výukové puzzle s různými motivy jako je např. banán, stromeček, pejsek atd. Čísla hodin jsou ve stejné barvě jako příslušný dílek puzzle. Pomozte svým ratolestem pochopit chod času.Klíčové vlastnostibarevnépuzzlevýukovépro děti od 1 rokupřehledné (alza.cz)

Podobné produkty ako Vkládací výukové puzzle - Nauč se hodiny (4020972018281)

Ludattica Obří podlahové puzzle Víly a zlobři, 48 dílků (74884)

Ludattica Obří podlahové puzzle Víly a zlobři, 48 dílků (74884)
Detail

Puzzle - 48 dílků v balení, téma fantasy, hrady a zámky a lidé, podlahové, vhodné od 3 let, rozměry sestaveného puzzle 100 × 70 cm (V׊) Dlouhé zimní večery lze zkrátit skládáním puzzle. I přes různé modifikace se princip nemění, a tak může tato aktivita bavit po generace. Kvalitní puzzle Ludattica je vhodné od 3 let. Balení obsahuje celkem 48 dílků, jejichž složení jde rychle a není zapotřebí větší trpělivosti. Nabízené puzzle každým komponentem odkrývá kousek svého vzoru. K výrobě puzzle byl zvolen kvalitní materiál, konkrétně karton. Klíčové přednosti puzzle Ludattica Obří podlahové puzzle Víly a zlobři, 48 dílků Puzzle rozvíjí jemnou motoriku, koncentraci i představivost Skládání puzzle přispívá k relaxaci Zajímavé puzzle Ludattica je vhodné pro děti od 3 let Téma: fantasy, hrady a zámky a lidé V balení je celkem 48 dílků Řadí se mezi klasické puzzle, které všichni dobře známe Materiálem je karton (alza.cz)

Podobné produkty ako Ludattica Obří podlahové puzzle Víly a zlobři, 48 dílků (74884)

Dětské magnetické puzzle DETOA Počítáme s Krtečkem

Dětské magnetické puzzle DETOA Počítáme s Krtečkem
Detail

Dětské magnetické puzzle DETOA Počítáme s Krtečkem (tipa.eu)

Podobné produkty ako Dětské magnetické puzzle DETOA Počítáme s Krtečkem

More Ziklo 123 Isofix autosedačka 9-36 kg, U.Grey

More Ziklo 123 Isofix autosedačka 9-36 kg, U.Grey
Detail

More Ziklo 123 Isofix autosedačka 9-36 kg, U.Grey Autosedačka laděná do černé a červené barvy nabízí bezpečnou jízdu dětem od devíti měsíců až do 36 kg. Splňuje normu ECE R128 i-size. U tohoto typu autosedačky není potřeba odinstalovávat opěrku zad. Použití: 5-bodový bezpečnostní pás se používá pro zabezpeční dětí od 9 do 18 kg 3-bodový bezpečnostní pás se používá pro zabezpeční dětí od 15 do 36 kg Funkčnost: systém Isofix, Top Tether, jednoduché polohování zesílené strany 5-bodové bezpečnostního pásu automatické nastavování opěrky a pásů polstrovaný snímatelný potah vedení automobilového pásu testováno ve Španělsku Crash testy Homologováno dle normy ECE R44/04 Vyberte dětem jednu z autosedaček More Ziklo! Vhodné pro děti od 9 měsíců do 12 let Skupina 1/2/3 Nosnost: 9 - 36 Kg Hmotnost: 12,3 (hracky-4kids.cz)

Podobné produkty ako More Ziklo 123 Isofix autosedačka 9-36 kg, U.Grey

More Ziklo 123 Isofix autosedačka 9-36 kg U.Dragon

More Ziklo 123 Isofix autosedačka 9-36 kg U.Dragon
Detail

More Ziklo 123 Isofix autosedačka Autosedačka laděná do černé a červené barvy nabízí bezpečnou jízdu dětem od devíti měsíců až do 36 kg. Splňuje normu ECE R128 i-size. U tohoto typu autosedačky není potřeba odinstalovávat opěrku zad. Použití: 5-bodový bezpečnostní pás se používá pro zabezpeční dětí od 9 do 18 kg 3-bodový bezpečnostní pás se používá pro zabezpeční dětí od 15 do 36 kg Funkčnost: systém Isofix, Top Tether, jednoduché polohování zesílené strany 5-bodové bezpečnostního pásu automatické nastavování opěrky a pásů polstrovaný snímatelný potah vedení automobilového pásu testováno ve Španělsku Crash testy Homologováno dle normy ECE R44/04 Vyberte dětem jednu z autosedaček More Ziklo! Vhodné pro děti od 9 měsíců do 12 let Skupina 1/2/3 Nosnost: 9 - 36 kg Hmotnost: 12,3 (hracky-4kids.cz)

Podobné produkty ako More Ziklo 123 Isofix autosedačka 9-36 kg U.Dragon

More Ziklo 123 Isofix autosedačka 9 až 36 kg, U.Red

More Ziklo 123 Isofix autosedačka 9 až 36 kg, U.Red
Detail

More Ziklo 123 Isofix autosedačka Autosedačka laděná do černé a červené barvy nabízí bezpečnou jízdu dětem od devíti měsíců až do 36 kg. Splňuje normu ECE R128 i-size. U tohoto typu autosedačky není potřeba odinstalovávat opěrku zad. Použití: 5-bodový bezpečnostní pás se používá pro zabezpeční dětí od 9 do 18 kg 3-bodový bezpečnostní pás se používá pro zabezpeční dětí od 15 do 36 kg Funkčnost: systém Isofix, Top Tether, jednoduché polohování zesílené strany 5-bodové bezpečnostního pásu automatické nastavování opěrky a pásů polstrovaný snímatelný potah vedení automobilového pásu testováno ve Španělsku Crash testy Homologováno dle normy ECE R44/04 Vyberte dětem jednu z autosedaček More Ziklo! Vhodné pro děti od 9 měsíců do 12 let Skupina 1/2/3 Nosnost: 9 - 36 kg Hmotnost: 12,3 (hracky-4kids.cz)

Podobné produkty ako More Ziklo 123 Isofix autosedačka 9 až 36 kg, U.Red
SES Nauč se počítat (8710341146399), Ludattica Woody Moře, dřevěné puzzle, 48 dílků (21245), Ludattica Woody Savana, dřevěné puzzle, 48 dílků (21276), Ludattica Woody Jednorožci, dřevěné puzzle, 48 dílků (21269), Vkládací výukové puzzle - Nauč se hodiny (4020972018281), Art puzzle Puzzle Zlaté moře 3000 dílků (8682450145245), Ludattica Woody Polární Zvířátka, dřevěné puzzle, 48 dílků (21696), Ludattica Obří podlahové puzzle Mapa světa, 48 dílků (20521), Ludattica Mláďátka, Oboustranné puzzle pro nejmenší, 32 dílků (20477), Ludattica Farma, Oboustranné puzzle pro nejmenší, 32 dílků (20514), Ludattica Woody Lesní Zvířátka, dřevěné puzzle, 48 dílků (21252), Puzzle Terasa u moře 500 dílků (8697950841726), Schmidt Puzzle U moře 1000 dílků (4001504582210), Anatolian Puzzle Krásy moře 260 dílků (8698543133129), Nauč se to! (), Učím se počítat (8595027452229), Trefl Puzzle Dinosauři, 25 dílků, Anatolian Puzzle Chata u moře 1000 dílků (8698543110755), ENJOY Puzzle Městečko u moře 1000 dílků (1844), Cobble Hill Puzzle Korálové moře 2000 dílků (625012890052), Trefl Puzzle Tlapková patrola, 25 dílků, Moje první veselá puzzle knížečka Zvířátka z farmy se učí počítat (9789464228533), Trefl Puzzle Tlapková patrola 25 dílků (5900511313444), Pane, nauč nás modlit se, ENJOY Puzzle Pohled na moře skrz oblouk 1000 dílků (1838), Art puzzle Puzzle hodiny Večer u Egejského moře 570 dílků (včetně rámu) (8682450140059), Ludattica - Detektivní puzzle s lupou, Vesmír (20736), Ludattica - Detektivní puzzle s lupou, Domeček (21719), Ludattica - Secret Puzzle s lupou, Hasiči (21702)