Logitech x56 h.o.t.a.s. vr rgb (945-000059)

Produkt Logitech x56 h.o.t.a.s. vr rgb (945-000059) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Logitech x56 h.o.t.a.s. vr rgb (945-000059) upraviť a produkt hľadať znova.

Logitech X56 H.O.T.A.S. VR RGB (945-000059)

Logitech X56 H.O.T.A.S. VR RGB (945-000059)
Detail

Herní ovladač pro simulátory, kompatibilní s PC Hrajete rádi letecké a vesmírné simulátory nebo hry pro virtuální realitu? Potom byste si neměli nechat ujít tento moderní herní ovladač X56 H.O.T.A.S. od značky logitech. Profesionální ovladač je opatřen analogovými páčkami, které lze ovládat palcem. Dále 16bitovým podsvícením RGB os křidélek a výškovek. Díky softwaru si můžete upravit RGB podsvícení přesně podle sebe, tak jak to vyhovuje vám. X56 H.O.T.A.S. nabízí více než 189 ovládacích prvků, které jsou plně programovatelné. Ovladač si tak přizpůsobíte přesně na míru vašim potřebám. Klíčové vlastnosti herního ovladače Logitech X56 H.O.T.A.S. Moderní herní ovladač X56 H.O.T.A.S. od kvalitní značky LogitechIdeální pro letecké a vesmírné simulátory a hry pro virtuální realituVhodný pro projekční helmyTechnologie Plug-and-Play - Připoj a HrajAnalogové páčky ovladatelné palcemNastavitelné RGB podsvícení Nabízí... (alza.cz)

Podobné produkty ako Logitech X56 H.O.T.A.S. VR RGB (945-000059) , Neato nahradní baterie 945-0129 (945-0129)

Pohyblivý letecký simulátor s VR

Pohyblivý letecký simulátor s VR
Detail

Letecký simulátor se nachází v Brně, kde vás čeká 30 minut pilotování. Nejprve vás instruktor proškolí (cca 10 minut), jaká páčka k čemu slouží, abyste si létání v simulátoru užili na maximum. Instruktor bude k dispozici po celou dobu zážitku, pokud budete mít jakýkoli dotaz, rád vám ho zodpoví. Na výběr máte z vojenských letounů, se kterými si zastřílíte (vrtulník Mi8, stíhačka F-14/F/A-18 a vrtulové letadlo P-51 Mustang), stejně jako z vyhlídkových letounů, které provětráte kdekoli na světě (vrtulník Eurocopter EC135, stíhačka F/A-18 a vrtulové letadlo Cessna 172). Je to na vás, jakému mazlovi skočíte do kokpitu. (adrop.cz)

Podobné produkty ako Pohyblivý letecký simulátor s VR , Logitech g915 lightspeed tkl wireless rgb gl tactile, carbon - us intl (920-009503)

Dron R/C s VR brýlemi - černý

Detail

Kvalitní dron s funkcí Headless mode a funkcí akrobatických otoček. S vestavěnou 0,3MP kamerou a kvalitními VR brýlemi jenž jsou součástí balení. Intuitivní ovládání. Doba letu cca 7–8 minut na jedno nabití. (bambule.cz)

Podobné produkty ako Dron R/C s VR brýlemi - černý , Logitech g915 lightspeed tkl wireless rgb gl clicky, carbon - us intl (920-009537)

LOGITECH 945-000003 Logitech G Saitek X52 Pro Flight Control System

LOGITECH 945-000003 Logitech G Saitek X52 Pro Flight Control System
Detail

logitech G X52 Professional Space Flight Simulator Controller. X52 Professional H.O.T.A.S. je plně integrovaný, praktický letecký ovladač s plynem a ovládací pákou. Byl účelově navržen, aby splnil či převýšil očekávání nejlepších pilotů vesmírných a leteckých simulátorů. Ovladač X52 Professional povyšuje všechny výjimečné prvky původního ovladače X52 na novou úroveň. Ale tím to nekončí. Vylepšený multifunkční displej LCD zobrazuje herní data v reálném čase, nový přesný centrovací mechanismus se dvěma pružinami je vybaven kovovým kuželem, a na důkaz pokroku se ovladač pyšní zbrusu novým designem s vylepšenými materiály. Realistické podsvícení a herní data Podsvícená klíčová tlačítka na páce a plynu umožní jejich snazší identifikaci v situacích, kdy není času nazbyt. Vylepšený displej LCD s nastavitelným podsvícením vám poskytne rychlý přehled o konfiguraci tlačítek, a nově i možnost si zobrazit a reagovat na podněty z vysílačky ve hře u nejrozšířenějších leteckých simulátorů, např. FSX, X-Plane, Prepar3D. Pružiny s konstantní silou Vysoce přesný centrovací mechanismus zajistí, že joystick se při puštění vždy snadno vrátí do středové polohy. Bezkontaktní technologie na osách X a Y zvýší přesnost ovládání a zároveň navýší odolnost. Odpor páky se při pohybu od středové pozice zvyšuje. Otočné regulátory odporu a zarážky Progresivní funkce jednotky plynu zkvalitňují odezvu letounu. Zarážky (fyzické značky ukazující, kde dojde k aktivaci určité akce) usnadňují ovládání volnoběhu, přídavného spalování a brzdicích motorů vašeho stroje. A další přizpůsobitelný prvek ovladače X52 Pro, otočný regulátor předpětí, vám umožní měnit odpor plynu podle vašich letových potřeb. S možností aretace středu kormidla Otočný ovladač kormidla joysticku dodá simulovanému letu nový rozměr ovládání. Pokud upřednostňujete tradičnější způsob ovládání, přepínač aretace kormidla deaktivuje funkci otáčení a umožní pohyb pouze v osách X a Y – ideální pro použití s pedály Logitech G Flight Rudder Pedals. Ergonomie na míru Systém nastavení rukojeti v pěti pozicích přizpůsobí ovladač vašemu stylu úchopu a velikosti ruky. A pro dosažení maximálního pohodlí při vašich epických letech je páka joysticku vybavena konturami, do kterých zapadnou vaše prsty. Ovládací páka *Délka: 17 cm *Šířka: 17 cm *Výška: 27,8 cm *Hmotnost: 905 g *Délka kabelu (napájení/nabíjení): 1,4 m Plyn *Délka: 17 cm *Šířka: 17 cm *Výška: 19 cm *Hmotnost: 728 g *Délka kabelu (napájení/nabíjení): 1,4 m Technické parametry *Typ připojení: USB *USB protokol: USB 2.0 *Rychlost USB: vysokorychlostní *Indikátory (LED): ano *Displej LCD: ano *Porty USB (integrované): ne *Podsvícení: ano (patro.cz)

Podobné produkty ako LOGITECH 945-000003 Logitech G Saitek X52 Pro Flight Control System , Vestfrost vr-bf27952h1s (10756245)

Logitech Ovladač G X56 HOTAS, pro hry ve virtuální realitě a vesmírné simulace

Logitech Ovladač G X56 HOTAS, pro hry ve virtuální realitě a vesmírné simulace
Detail

logitech Ovladač G X56 HOTAS Představujeme Logitech Ovladač G X56 HOTAS, vytvořený pro hry ve virtuální realitě a vesmírné simulace. Technické specifikace Požadavky: Windows 10, 8.1, 7, 2x USB 2.0 Port Dimenze ovladače: 18.5 x 22.5 x 26.6 cm Váha ovladače: 1123 g Dimenze plynu: 18.5 x 22.5 x 17 cm Váha plynu: 1156 g Délka kabelu: 2 m Kompatibilita s hrami Ovladač je kompatibilní s většinou hlavních vesmírných, letových a bojových simulátorů a her. Co najdete v balení Ovladač s USB kabelem Plyn s USB kabelem Systém pružin s 4 pružinami různých odporů Uživatelská dokumentace Záruka Produkt je pokrytý dvouletou zárukou. Realita v 360 stupních prostoru Moderní vesmírné simulátory s dynamičtější fyzikou vesmírných plavidel vyžadují komplexnější ovládání. Ovladač X56 je vybaven jedinečnými, účelovými analogovými mini páčkami ovládanými palcem. Podsvícení přizpůsobitelné vaší sestavě RGB podsvícení plného spektra barev lze upravit podle vašich představ. Pokročilé senzory a nastavitelný systém pružin Kombinace bezkontaktních senzorů Hallova efektu v rámci 16-bitových os křidélka a výškovky, a nastavitelného systému předpětí pružin propůjčuje ovladači X56 nevídanou úroveň citlivosti a míry ovládání páky. Regulace tření a možnost aretace plynu Inovativní dvojitý ovladač plynu je ideální pro vesmírná plavidla a letouny se dvěma motory. (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako Logitech Ovladač G X56 HOTAS, pro hry ve virtuální realitě a vesmírné simulace

Logitech G Saitek Pro Flight Rudder Pedals (945-000005)

Logitech G Saitek Pro Flight Rudder Pedals (945-000005)
Detail

Letecké pedály směrového kormidla s funkcí brzdy pro letecké simulátory, kompatibilní s PC, připojení USB-A Precizně zpracované pedály Saitek Pro Flight Rudder Pedals jsou ideální pro bojové a letecké simulátory.Pokud patříte mezi milovníky leteckých simulátorů, měli byste jistě vyzkoušet tuto špičkovou sadu leteckých pedálů Saitek Pro Flight Rudder Pedals. Jedná se o absolutní unikát mezi ovladači leteckých simulací, který ocení především nadšení piloti. Tříosé stavitelné pedály jsou ideálním doplňkem k joysticku a jsou určeny pro ovládání směrovek a směru letu letounu nebo helikoptéry, takže si hru užijete na plné pecky. K počítači se připojují pomocí USB 2.0 a jsou kompatibilní se systémy Windows 7, 8.1 a 10. Klíčové vlastnostiKvalitně zpracované letecké pedályNastavitelný odpor pedálůVhodný pro letecké simulátoryRealistické ovládání směru letounuKompatibilní s tituly:Flight Simulator XFlight Simulator 2004X-Plane... (alza.cz)

Podobné produkty ako Logitech G Saitek Pro Flight Rudder Pedals (945-000005) , Saitek farm sim controller (945-000062)

Čtení o T. G. Masarykovi - Lucie Merhautová, Luboš Merhaut

Čtení o T. G. Masarykovi - Lucie Merhautová, Luboš Merhaut
Detail

Čtení o T. G. Masarykovi zahrnuje devětatřicet textů z období 1910-1938, kdy byly identifikovány důležité masarykovské otázky a výzvy. Podtitul Literatura - člověk - svět upozorňuje na komplexnost Masarykova estetického myšlení, na jeho mezioborovou souvztažnost. Široká znalost umění a literatury souvisela s Masarykovou představou vzdělanosti a vycházel z ní zpravidla i ve svých pracích filozofických, sociologických, historických a politických. Literaturu chápal jako fenomén sociální, projev života v širokém slova smyslu. Literární díla podle Masaryka zprostředkovávají jedinečné poznávání problémů moderního člověka a jeho světa, osobní estetická zkušenost je provázána se (sebe)výchovou, s aspekty a funkcemi společenskými, praktickým, resp. politickým zacílením či dopadem. Chronologicky řazený výběr z obsáhlého materiálu zahrnuje texty různých žánrů a rozmanité povahy, usiluje o reprezentativnost zejména z hlediska tematického a zároveň volbou autorů významných, resp. zastupujících nejzávažnější pohledy a postoje. Propojuje zásadní tematické okruhy (jež charakterizuje úvodní slovo editorů): reflexe Masarykovy estetiky a jejich proměn, jeho osobité kritické a polemické praxe ve vztahu k české a světové literatuře a zejména k některým otázkám literárně-filozofickým a historickým a autorským osobnostem (romantismus, titanismus, realismus, česká otázka a národní obrození, modernost, vztah uměni a náboženství, ideál humanitní; Dostojevskij, Goethe aj.). Přes různost zacílení vybraných textů antologie připomíná tradici kritického a oživujícího vztahu k Masarykovu dílu, která je paralelní k mytizujícím obrazům zakladatele demokratické československé republiky. Podnětnost Masarykova myšlení byla rozvíjena, řečeno s Šaldou, leckdy i proti němu. Přítomný výbor mj. upozorňuje na oživující vnitřní dynamiku Masarykova netypického přístupu k literatuře, který klade otázky, pobízí diskusi, provokuje k přemyšlení a domýšlení. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Čtení o T. G. Masarykovi - Lucie Merhautová, Luboš Merhaut , Morče (978-80-7236-945-4)

Joystick k leteckému simulátoru Logitech Gaming Pro Flight X56 Rhino USB PC černá vč. posuvných regulátorů

Joystick k leteckému simulátoru Logitech Gaming Pro Flight X56 Rhino USB PC černá vč. posuvných regulátorů
Detail

6 svobodu grade: naklánění, koleček, plachtění, vzad/dopředu, vysoce/dolů, vlevo/vpravo·4 možnosti·Programovatelných ovládacích prvků. Adaptér s připojovacím USB kabelem·Regulátor zásuvky s připojovacím USB kabelem·Pružinový systém s 4 pružiny různých odporu·. Windows®: 10, 8.1, 7·2x USB 2.0 konektor (conrad.cz)

Podobné produkty ako Joystick k leteckému simulátoru Logitech Gaming Pro Flight X56 Rhino USB PC černá vč. posuvných regulátorů , Bolest (978-80-7252-945-2)

Čtení o T. G. Masarykovi (978-80-878-9966-3)

Čtení o T. G. Masarykovi (978-80-878-9966-3)
Detail

Elektronická kniha ze série Antologie, autor Lucie Merhautová (ed.), 366 stran Antologie Čtení o T. G. Masarykovi představuje období 1910–1938, kdy byly identifikovány důležité masarykovské otázky a výzvy. Podtitul Literatura – člověk – svět upozorňuje na komplexnost Masarykova estetického myšlení, na jeho mezioborovou souvztažnost. Široká znalost umění a literatury souvisela s Masarykovou představou vzdělanosti a vycházel z ní zpravidla i ve svých pracích filozofických, sociologických, historických a politických. Chronologicky řazený výběr z obsáhlého materiálu zahrnuje texty různých žánrů a rozmanité povahy, usiluje o reprezentativnost zejména z hlediska tematického a zároveň volbou autorů významných, resp. zastupujících nejzávažnější pohledy a postoje. Propojuje zásadní tematické okruhy (jež charakterizuje úvodní slovo editorů): reflexe Masarykovy estetiky a jejich proměn, jeho osobité kritické a polemické praxe ve vztahu k české a světové... (alza.cz)

Podobné produkty ako Čtení o T. G. Masarykovi (978-80-878-9966-3) , Vestfrost vr-fw916-1e0i (10765616)

Čtení o T. G. Masarykovi - Lucie Merhautová, Luboš Merhaut - e-kniha

Čtení o T. G. Masarykovi - Lucie Merhautová, Luboš Merhaut - e-kniha
Detail

eBook:,Antologie Čtení o T. G. Masarykovi představuje období 1910–1938, kdy byly identifikovány důležité masarykovské otázky a výzvy. Podtitul Literatura – člověk – svět upozorňuje na komplexnost Masarykova estetického myšlení, na jeho mezioborovou souvztažnost. Široká znalost umění a literatury souvisela s Masarykovou představou vzdělanosti a vycházel z ní zpravidla i ve svých pracích filozofických, sociologických, historických a politických. Chronologicky řazený výběr z obsáhlého materiálu zahrnuje texty různých žánrů a rozmanité povahy, usiluje o reprezentativnost zejména z hlediska tematického a zároveň volbou autorů významných, resp. zastupujících nejzávažnější pohledy a postoje. Propojuje zásadní tematické okruhy (jež charakterizuje úvodní slovo editorů): reflexe Masarykovy estetiky a jejich proměn, jeho osobité kritické a polemické praxe ve vztahu k české a světové literatuře a zejména k některým otázkám literárně-filozofickým a historickým a autorským osobnostem (romantismus, titanismus, realismus, česká otázka a národní obrození, modernost, vztah umění a náboženství, ideál humanitní; Dostojevskij, Goethe aj.). Čtení o T. G. Masarykovi uzavírají výběrové bibliografické soupisy autorova díla a literatury o něm, jmenný a tematický rejstřík, který odkazuje na vybrané motivy, pojmy a fenomény. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Čtení o T. G. Masarykovi - Lucie Merhautová, Luboš Merhaut - e-kniha , Windlands 2 - ps4 vr (5060522097587)

LOGITECH, G733 LIGHTSPEED Wireless RGB Gaming Head

LOGITECH, G733 LIGHTSPEED Wireless RGB Gaming Head
Detail

logitech G733 LIGHTSPEED Wireless RGB Gaming Headset - BLUE - EMEA Finally, a headset that can be as expressive as you. G733 is wireless and designed for comfort. And it’s outfitted with all the surround sound, voice filters, and advanced lighting you need to look, sound, and play with more style than ever. TECHNICAL SPECIFICATIONS PN 981-000943 Lightweight 278 g Battery life up to 29 HR Wireless range 20 meter Requirement - USB 2.0 port (type A port)- PC with Windows 7 or later, macOS X 10.12 or later, or PlayStation 4 gaming console.- (Optional) Internet access for Logitech G HUB Software Package contents G733 LIGHTSPEED Wireless RGB Gaming HeadsetReversible soft headband (attached)Detachable microphoneLIGHTSPEED wireless receiver (USB-A)USB-C to USB-A charging cable Warranty information 2-Year Limited Hardware Warranty Headphone Weight 278 g Driver PRO-G 40 mm Frequency response 20 Hz-20 kHz Impedance 39 Ohms (passive), 5k Ohms (active) Sensitivity 87.5 dB SPL/mW Microphone (Boom) Microphone pickup pattern Cardioid (unidirectional) Size 6 mm Frequency Response 100 Hz - 10 kHz Wireless Range Up to 20 meters Connection Type LIGHTSPEED wireless via USB (patro.cz)

Podobné produkty ako LOGITECH, G733 LIGHTSPEED Wireless RGB Gaming Head , Vestfrost vr-fb383-2h0i (10765216)

Logitech klávesnice G815 LIGHTSYNC RGB Mechanical Gaming Keyboard

Logitech klávesnice G815 LIGHTSYNC RGB Mechanical Gaming Keyboard
Detail

Mechanická herná klávesnica logitech G815 LIGHTSYNC RGB Pokročilé herné technológie v prepracovanom ultratenkom dizajne. Plne prispôsobiteľný, vybavený technológiou LIGHTSYNC RGB a vyhradenými klávesmi G. Navrhnuté na výkonné hranie s nízkoprofilovými mechanickými spínačmi GL v klikacích, dotykových a lineárnych variantoch. Vyskúšajte si G815 a hrajte v ďalšej dimenzii. TECHNICKÉ ŠPECIFIKÁCIE Požiadavky - Windows 7 alebo novší- macOS 10.11 alebo novší- 2x USB porty (1x klávesnica, 1x USB passthrough port)- (voliteľný) prístup na internet pre softvér Logitech G HUB obsah balenia - Mechanická klávesnica G815 LIGHTSYNC RGB- používateľská dokumentácia rozmery (D x Š x V) 475 x 150 x 22 mm hmotnosť (bez kábla) 1045 g hmotnosť (W/kábel) 1145 g dĺžka kábla PC 1.8 m Aktivačná vzdialenosť 1.5 mm Aktivačná sila 45 g Celková cestovná vzdialenosť 3.0 mm palubná pamäť - 2 profily osvetlenia- 3 profily makier G-kláves ďalšie funkcie - LIGHTSYNC RGB, osvetlenie podľa klávesov- 5 vyhradených G-Keys- Vyhradené ovládanie médií a bezokrajové koliesko hlasitosti informácie o záruke 2-ročná záruka . (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako Logitech klávesnice G815 LIGHTSYNC RGB Mechanical Gaming Keyboard , Vestfrost vr-ff372-2h0i (10765657)

LOGITECH G213 Prodigy Gaming KBD US RGB, 920-008093

LOGITECH G213 Prodigy Gaming KBD US RGB, 920-008093
Detail

Hlavní výhody VÝKONNOST URČENÁ PRO HRYHerní klávesnice G213 disponuje klávesami logitech Mech-Dome, které jsou speciálně přizpůsobeny k tomu, aby zajišťovaly dokonalou odezvu na dotyk a výkonnostní profil srovnatelný s mechanickou klávesnicí. Klávesy Mech-Dome mají standardní výšku, aktivační dráhu 4 mm, aktivační sílu 50 g a tichý chod. TECHNOLOGIE LIGHTSYNC RGBKlávesnice G213 je vybavena pěti individuálními zónami podsvícení, každá přizpůsobitelná z palety přibližně 16,8 milionu barev a různých úrovní jasu pro sladění s vaším stylem, systémem či prostředím. Technologie LIGHTSYNC zajišťuje podsvícení RGB nové generace, které synchronizuje podsvícení a herní profily s vaším obsahem. Vše si můžete snadno a rychle přizpůsobit pomocí Logitech G HUB.Více o LIGHTSYNC ODOLNÁ PROTI POLITÍ S DLOUHOU ŽIVOTNOSTÍKonstrukční design membrány a rámu klávesnice G213 je stvořen pro reálný život – odolnost proti polití testována až do 60 ml. Výsledkem je klávesnice, která se statečně popere se skutečnostmi každodenního hraní. INTEGROVANÁ OPĚRKA ZÁPĚSTÍ A POLOHOVACÍ NOŽKYNastavte si klávesnici do ideální polohy díky možnosti sklopení nožiček do dvou různých úhlů, zmírněte nepohodlí či únavu opřením o integrovanou opěrku zápěstí, a hrajte pohodlně dále, kolo po kole. SPECIÁLNÍ OVLÁDACÍ PRVKY PRO MÉDIAKlávesnice G213 je vybavena speciálními ovládacími prvky pro média, které lze využívat pro přehrávání, pozastavení a ztlumení skladeb či videí během okamžiku. Regulujte hlasitost nebo přeskočte na další skladbu pouhým stiskem tlačítka. PŘIZPŮSOBENÍ POMOCÍ LOGITECH G HUBG HUB vám umožní si klávesnici G213 přizpůsobit pro ještě vyšší praktičnost a využitelnost. Nastavte si podsvícení RGB, ušetřete čas přiřazením různých funkcí některým klávesám, a mnoho dalšího. TECHNICKÉ PARAMETRY Typ připojení USB 2.0 USB protokol USB 2.0 Rychlost USB vysokorychlostní Výška 218 mm Šířka 452 mm Hloubka 33 mm Hmotnost 1000 g Indikátory (LED) ano Podsvícení RGB (5zónové) Délka kabelu (napájení/nabíjení) 1,8 m Systémové požadavky Windows 7 nebo novějšíPort USB(Volitelně) Připojení k internetu pro Logitech G HUB1Rozšířená nastavení vyžadují Logitech G HUB, který je k dispozici ke stažení na stránce logitech.com/downloads Obsah balení KlávesniceUživatelská dokumentace Odolnost proti polití Testováno s 60 ml rozlité tekutiny (patro.cz)

Podobné produkty ako LOGITECH G213 Prodigy Gaming KBD US RGB, 920-008093 , Vestfrost vr-fb373-2h0p (10765214)

Logitech Keyboard G815, Mechanical Gaming, Lightsync RGB, Tacticle, UK

Logitech Keyboard G815, Mechanical Gaming, Lightsync RGB, Tacticle, UK
Detail

logitech Keyboard G815: Herní mechanická klávesnice Představujeme Logitech Keyboard G815, herní klávesnici nové generace. S pokročilými herními technologiemi v prepracovaném ultratenkém designu, tato klávesnice přináší sofistikovanost a výkon do vašeho herního světa. Klíčové vlastnosti Plně přizpůsobitelné podsvícení LIGHTSYNC RGB Nízkoprofilové mechanické spínače GL 5 vyhradených G-Keys pro rychlý přístup k herním funkcím Integrované ovládání médií a bezokrajové koliesko hlasitosti USB přípojka pro připojení a napájení dalších zařízení Design a konstrukce Klávesnice G815 je neskutečně tenká a odolná, připravená pro intenzivní herní akce. Její nízkoprofilové mechanické klávesy poskytují rychlost, přesnost a výkonnost, které potřebujete pro vítězství. LightSync RGB Jednotlivé klávesy klávesnice G815 jsou plně přizpůsobitelné z palety přibližně 16,8 mil. barev. Vytvořte si vlastní animace nebo si vyberte z předvolených efektů pro ultimátní herní zážitek. Technické specifikace Windows 7 nebo novější macOS 10.11 nebo novější 2x USB porty (1x klávesnica, 1x USB passthrough port) Aktivačná vzdialenosť 1.5 mm Aktivačná sila 45 g Celková cestovná vzdialenosť 3.0 mm Rozmery (D x Š x V) 475 x 150 x 22 mm Hmotnosť (bez kábla) 1045 g Hmotnosť (W/kábel) 1145 g Dĺžka kábla PC 1.8 m Obsah balení Mechanická klávesnica G815 LIGHTSPEED RGB a uživatelská dokumentace Seznamte se s myší G815 a hrajte v novém rozměru. 2-ročná záruka (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako Logitech Keyboard G815, Mechanical Gaming, Lightsync RGB, Tacticle, UK , Vestfrost vr-fw916-1e0d (10765617)

Logitech Keyboard G815, Mechanical Gaming, Lightsync RGB, Tacticle, US

Logitech Keyboard G815, Mechanical Gaming, Lightsync RGB, Tacticle, US
Detail

logitech Keyboard G815, Mechanical Gaming, Lightsync RGB, Tacticle, US G815 představuje nový rozměr mechanických herních klávesnic. Sofistikovaný design a pokročilé herní technologie v ultratenkém provedení. Nízký profil, mechanické herní spínače Nízkoprofilové mechanické spínače GL nabízejí rychlost, přesnost a výkonnost. Spínače jsou dostupné ve třech provedeních: GL klikací, GL hmatové, GL lineární. Lightsync RGB Plně přizpůsobitelné podsvícení z palety přibližně 16,8 mil. barev. Podsvícení je řízeno hrami, zvukem nebo obsahem obrazovky pro intenzivní zážitek. Dokonalé ovládání Programovatelné klávesy G-key a integrované profily pro efektivní ovládání. Přeměňte klávesnici G815 na řídicí centrum svého PC. USB přípojka Připojte a napájejte další zařízení snadno a rychle. Speciální ovládací prvky pro média Rychlá regulace hlasitosti, přehrávání/pozastavení, přeskakování hudby nebo videí. Logitech G HUB Snadné ovládání vybavení a her, přizpůsobení podsvícení, tvorba maker a mnoho dalšího. Technické parametry Typ klávesnice: Drátová Délka kabelu pro PC: 1.8 m Nízkoprofilové spínače GL: Aktivační dráha: 1,5 mm, Aktivační síla: 45 g, Celková dráha zdvihu: 3,0 mm Integrovaná paměť: 2 profily podsvícení, 3 profily maker kláves G-key Další funkce: Podsvícení LIGHTSYNC RGB, pro jednotlivé klávesy, 5 speciálních kláves G-key, Speciální ovládací prvky médií a kolečko regulace hlasitosti bez hran Systémové požadavky: Windows 7 nebo novější, macOS 10.11 nebo novější, 2x port USB (1x klávesnice, 1x port USB přípojky), (Volitelně) Přístup k internetu pro stažení softwaru Logitech G HUB Rozměry (D x Š x V): 475 x 1450 x 22 mm Hmotnost (bez kabelu): 1045 g Hmotnost (s kabelem): 1145 g Obsah balení Mechanická klávesnice G815 LIGHTSYNC RGB Uživatelská dokumentace Záruka: 2 roky (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako Logitech Keyboard G815, Mechanical Gaming, Lightsync RGB, Tacticle, US , Bluetooth pro vr box2 vrbox2bt

Logitech klávesnice G915 LIGHTSPEED Wireless RGB Mechanical Gaming Keyboard, UK

Logitech klávesnice G915 LIGHTSPEED Wireless RGB Mechanical Gaming Keyboard, UK
Detail

logitech G915 LIGHTSPEED bezdrôtová RGB mechanická herná klávesnica, UK Monitor G915 je prelomový v dizajne a konštrukcii a je vybavený bezdrôtovým pripojením LIGHTSPEED profesionálnej triedy, pokročilým systémom LIGHTSYNC RGB a novými vysoko výkonnými nízkoprofilovými mechanickými spínačmi. Model G915 je dôkladne vyrobený z prvotriednych materiálov a má sofistikovaný dizajn s jedinečnou krásou, pevnosťou a výkonom. Zoznámte sa s G915 LIGHTSPEED a hrajte v ďalšej dimenzii. TECHNICKÉ ŠPECIFIKÁCIE Požiadavky - LIGHTSPEED: Port USB a systém Windows 7 alebo novší, macOS X 10.11 alebo novšie- Bluetooth: zariadenie s podporou Bluetooth so systémom Windows 8 alebo novším, macOS X 10.11 alebo novší, Chrome OS™ alebo Android™ 4.3 alebo novší, iOS 10 alebo novší- (voliteľné) Prístup na internet pre softvér Logitech G HUB v krabici - Bezdrôtová mechanická klávesnica G915 LIGHTSPEED- USB prijímač LIGHTSPEED- USB extender- Micro-USB kábel- Používateľská dokumentácia rozmery (D x Š x V) 475 x 150 x 22 mm hmotnosť (bez kábla) 1025 g dĺžka kábla PC 1.8 m Aktivačná vzdialenosť 1.5 mm Aktivačná sila 50 g Celková cestovná vzdialenosť 2.7 mm životnosť batérie 30 hodín (100% jas) palubná pamäť - 2 profily osvetlenia- 3 profily makier G-kláves ďalšie funkcie - LIGHTSPEED Wireless- Bluetooth- LIGHTSYNC RGB, osvetlenie podľa klávesov- 5 vyhradených G-Keys- Vyhradené ovládanie médií a bezokrajové koliesko hlasitosti informácie o záruke 2-ročná záruka . (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako Logitech klávesnice G915 LIGHTSPEED Wireless RGB Mechanical Gaming Keyboard, UK , Vr46 kd1 (vr-mo-210004)

Logitech klávesnice Gaming G512, RGB, GX Red (lineární), US - černá

Logitech klávesnice Gaming G512, RGB, GX Red (lineární), US - černá
Detail

VÝHODA MINIMALISMU G512 je vysoce výkonná herní klávesnice vyznačující se možností volby mezi různými variantami pokročilých mechanických spínačů GX. Díky pokročilé herní technologii a konstrukci z hliníkové slitiny je klávesnice G512 nenáročná, odolná a plně vybavená. TECHNOLOGIE LIGHTSYNC RGB Jednotlivé klávesy klávesnice G512 lze přizpůsobit z palety přibližně 16,8 mil. barev. Vytvořte si vlastní animace nebo si vyberte z předvolených efektů. A díky technologii LIGHTSYNC je podsvícení řízeno hrami, zvukem nebo obsahem obrazovky – výsledkem je ten nejintenzivnější zážitek při využití barevného spektra RGB. HLINÍKOVÁ SLITINA UŽÍVANÁ V LETECKÉM PRŮMYSLU Klávesnice G512 je vyrobena z neuvěřitelně robustní a odolné hliníkovo-hořčíkové slitiny 5052, díky čemuž se vyznačuje minimalistickým designem a zároveň je dokonale estetická. Tuhost slitiny 5052 navíc rámu klávesnice propůjčuje robustní, nesmekavé vlastnosti, díky kterým oplývá celou řadou funkcí pro nepřekonatelný herní zážitek. USB PŘÍPOJKA Praktické a rychlé připojení máte snadno při ruce. Do portu USB přípojky můžete připojit specializovaný přídavný kabel USB a získat tak vlastní vstup s plnohodnotným napájením a přenosem dat. Do vstupu můžete připojit zařízení nebo myš, jíž dobitím připravíte na odražení útoku nepřítele, to vše během okamžiku. KLÁVESY NABITÉ FUNKCEMI Ovládací prvky pro média a podsvícení máte na dosah ruky. Použijte klávesu FN pro ovládání hlasitosti, přehrávání a pozastavení, ztlumení, přepínání herního režimu, změnu efektů podsvícení atd. Použijte funkci přepínání FN v logitech G HUB a nakonfigurujte si funkční klávesy pro aktivaci těchto alternativních příkazů již ve výchozím nastavení. SPECIALIZOVANÉ HERNÍ FUNKCE Neprohrajte hru jen proto, že jste nechtěně stiskli klávesu Windows®. Přepínejte herní režim pomocí FN+F8. Deaktivujte další klávesy pomocí Logitech G HUB. Do integrované paměti si uložte profily podsvícení RGB jednotlivých kláves za účelem použití na libovolném systému. OBSAH BALENÍ Mechanická herní klávesnice G512 Uživatelská dokumentace KLÁVESNICE G512 ROMER-G HMATOVÉ/LINEÁRNÍ Délka: 132 mm Šířka: 445 mm Výška: 34 mm Hmotnost (bez kabelu): 1150 g Délka kabelu: 6 ft ROMER-G HMATOVÉ/LINEÁRNÍ MECHANICKÉ SPÍNAČE Výdrž: 70 milionů stisknutí Aktivační dráha: 1,5 mm Aktivační síla: 45 g Celková dráha zdvihu: 3,2 mm POŽADAVKY Windows 10, Windows 8.1, Windows 8 nebo Windows 7 Port USB (pro klávesnici) Druhý port USB (pro port USB přípojky) (Volitelně) Přístup k internetu pro Logitech G HUB Pro pokročilá nastavení vyžaduje G HUB 8.98 nebo vyšší. INFORMACE O ZÁRUCE Dvouletá omezená záruka na hardware (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako Logitech klávesnice Gaming G512, RGB, GX Red (lineární), US - černá , Vestfrost vr-fb383-2h0h (10765604)

Logitech herní sluchátka G733, LIGHTSPEED Wireless RGB Gaming Headset, EMEA, blue

Logitech herní sluchátka G733, LIGHTSPEED Wireless RGB Gaming Headset, EMEA, blue
Detail

logitech G733 LIGHTSPEED Wireless RGB Gaming Headset - BLUE - EMEA Finally, a headset that can be as expressive as you. G733 is wireless and designed for comfort. And it’s outfitted with all the surround sound, voice filters, and advanced lighting you need to look, sound, and play with more style than ever. TECHNICAL SPECIFICATIONS PN 981-000943 Lightweight 278 g Battery life up to 29 HR Wireless range 20 meter Requirement - USB 2.0 port (type A port)- PC with Windows 7 or later, macOS X 10.12 or later, or PlayStation 4 gaming console.- (Optional) Internet access for Logitech G HUB Software Package contents G733 LIGHTSPEED Wireless RGB Gaming HeadsetReversible soft headband (attached)Detachable microphoneLIGHTSPEED wireless receiver (USB-A)USB-C to USB-A charging cable Warranty information 2-Year Limited Hardware Warranty Headphone Weight 278 g Driver PRO-G 40 mm Frequency response 20 Hz-20 kHz Impedance 39 Ohms (passive), 5k Ohms (active) Sensitivity 87.5 dB SPL/mW Microphone (Boom) Microphone pickup pattern Cardioid (unidirectional) Size 6 mm Frequency Response 100 Hz - 10 kHz Wireless Range Up to 20 meters Connection Type LIGHTSPEED wireless via USB (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako Logitech herní sluchátka G733, LIGHTSPEED Wireless RGB Gaming Headset, EMEA, blue , Vestfrost vr-fb373-2h0i (10765201)

Logitech herní sluchátka G733, LIGHTSPEED Wireless RGB Gaming Headset, EMEA, lilac

Logitech herní sluchátka G733, LIGHTSPEED Wireless RGB Gaming Headset, EMEA, lilac
Detail

logitech G733 LIGHTSPEED Wireless RGB Gaming Headset - LILAC - EMEA Bezdrátová herní sluchátka Logitech G733 jsou navržena pro maximální pohodlí a výrazný styl. Technické specifikace Hmotnost: 278 g Životnost baterie: až 29 hodin Bezdrátový dosah: 20 metrů Požadavky USB 2.0 port (typ A), PC s Windows 7 nebo novějším, macOS X 10.12 nebo novějším, nebo herní konzole PlayStation 4. (Volitelný) Internetový přístup pro software Logitech G HUB. Obsah balení G733 LIGHTSPEED Wireless RGB Gaming Headset Odnímatelný mikrofon LIGHTSPEED bezdrátový přijímač (USB-A) USB-C na USB-A nabíjecí kabel Sluchátka Pro-G 40 mm měniče poskytují precizní zvuk s plným rozsahem. Frekvenční odezva 20 Hz-20 kHz Impedance 39 Ohms (pasivní), 5k Ohms (aktivní) Citlivost 87.5 dB SPL/mW Mikrofon (boom) Kardioidní (jednosměrný) mikrofon pro křišťálově čistý zvuk. Velikost 6 mm Frekvenční odezva 100 Hz - 10 kHz Bezdrátový dosah Až 20 metrů Typ připojení LIGHTSPEED bezdrátový přes USB RGB podsvícení Poutavé podsvícení s 16,8 miliony barev, 2 zóny. Dvouvrstvá paměťová pěna Pohodlí i při dlouhém hraní díky dvouvrstvé paměťové pěně. Měkký a nastavitelný hlavový pásek Přizpůsobí se vaší hlavě a obličeji pro maximální pohodlí. Záruka 2-letá omezená záruka na hardware (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako Logitech herní sluchátka G733, LIGHTSPEED Wireless RGB Gaming Headset, EMEA, lilac , Saitek farm sim vehicle side (945-000014)

Logitech herní sluchátka G733, LIGHTSPEED Wireless RGB Gaming Headset, EMEA, white

Detail

logitech G733 LIGHTSPEED Wireless RGB Gaming Headset - Bílá Prostorový zvuk pro dokonalý herní zážitek. Herní sluchátka Logitech G733 poskytují kvalitní zvuk díky měničům PRO-G 40 mm. Podporují prostorový zvuk DTS Headphone:X 2.0. Frekvenční rozsah 20 Hz–20 kHz. Bezdrátová technologie a výdrž baterie Technologie LIGHTSPEED umožňuje bezdrátové připojení s dosahem až 20 metrů. Baterie vydrží až 29 hodin na jedno nabití. Vysoký komfort při dlouhém hraní Sluchátka váží pouhých 278 gramů. Náušníky z dvouvrstvé paměťové pěny pro vysoké pohodlí. Měkký a nastavitelný hlavový pásek. Kvalitní mikrofon pro čistý zvuk Mikrofon s přizpůsobitelnými filtry Blue Voice. Mikrofon splňuje certifikaci Discord. RGB podsvícení a přizpůsobení sluchátek RGB podsvícení s 16,8 miliony barev, 2 zóny. Možnost přizpůsobení pomocí volitelných barevných doplňků. Balení obsahuje: G733 LIGHTSPEED Wireless RGB Gaming Headset Reversible soft headband (attached) Detachable microphone LIGHTSPEED wireless receiver (USB-A) USB-C to USB-A charging cable 2-ročná záruka. (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako Logitech herní sluchátka G733, LIGHTSPEED Wireless RGB Gaming Headset, EMEA, white , Saitek pro flight yoke system (945-000004)

Logitech herní sluchátka G733, LIGHTSPEED Wireless RGB Gaming Headset, EMEA, black

Logitech herní sluchátka G733, LIGHTSPEED Wireless RGB Gaming Headset, EMEA, black
Detail

logitech G733 LIGHTSPEED Wireless RGB Gaming Headset Užijte si hraní na nové úrovni s těmito bezdrátovými herními sluchátky Logitech G733. Jsou navrženy tak, aby vám poskytly maximální pohodlí a styl. Technické specifikace Váha: 278 g Životnost baterie: až 29 hodin Bezdrátový dosah: až 20 metrů Požadavky: USB 2.0 port, PC s Windows 7 nebo novější, macOS X 10.12 nebo novější, nebo PlayStation 4 herní konzole. Obsah balení G733 LIGHTSPEED Wireless RGB Gaming Headset Odnímatelný mikrofon LIGHTSPEED bezdrátový přijímač (USB-A) USB-C na USB-A nabíjecí kabel Záruční informace 2-letá omezená záruka na hardware Sluchátka Frekvenční odezva: 20 Hz-20 kHz Impedance: 39 Ohms (pasivní), 5k Ohms (aktivní) Citlivost: 87.5 dB SPL/mW Mikrofon Typ: Kardioidní (jednosměrný) Velikost: 6 mm Frekvenční odezva: 100 Hz - 10 kHz Bezdrátový dosah Až 20 metrů Typ připojení LIGHTSPEED bezdrátový přes USB Design a pohodlí Sluchátka Logitech G733 nabízejí nejen skvělý zvuk, ale také pohodlí při dlouhém hraní díky dvouvrstvé paměťové pěně. RGB podsvícení Užijte si působivé RGB podsvícení s paletou více než 16 milionů barev. Doplňky Sluchátka můžete přizpůsobit pomocí volitelných barevných doplňků, jako jsou závěsné pásky a kryty mikrofonu. (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako Logitech herní sluchátka G733, LIGHTSPEED Wireless RGB Gaming Headset, EMEA, black , Saitek pro flight switch panel (945-000012)

Logitech G213 Prodigy, herní, RGB LED, černá, CZ/SK (920-010738) - zánovní

Detail

Mechanická herní klávesnice logitech G213 Prodigy s nastavitelným RGB LED podsvícením. Lokalizace CZ/SK. Přesná zpětná vazba kláves. Panel ovládání multimédií. Klávesnice disponuje opěrkou zápěstí. Klávesnice je odolná vůči polití. Rozhraní připojení USB 2.0. (mall.cz)

Podobné produkty ako Logitech G213 Prodigy, herní, RGB LED, černá, CZ/SK (920-010738) - zánovní , Saitek pro flight multi panel (945-000009)

Logitech klávesnice G915 LIGHTSPEED Wireless RGB Mechanical Gaming Keyboard, UK, 920-008908

Logitech klávesnice G915 LIGHTSPEED Wireless RGB Mechanical Gaming Keyboard, UK, 920-008908
Detail

logitech G915 LIGHTSPEED bezdrôtová RGB mechanická herná klávesnica, UK Monitor G915 je prelomový v dizajne a konštrukcii a je vybavený bezdrôtovým pripojením LIGHTSPEED profesionálnej triedy, pokročilým systémom LIGHTSYNC RGB a novými vysoko výkonnými nízkoprofilovými mechanickými spínačmi. Model G915 je dôkladne vyrobený z prvotriednych materiálov a má sofistikovaný dizajn s jedinečnou krásou, pevnosťou a výkonom. Zoznámte sa s G915 LIGHTSPEED a hrajte v ďalšej dimenzii. TECHNICKÉ ŠPECIFIKÁCIE Požiadavky - LIGHTSPEED: Port USB a systém Windows 7 alebo novší, macOS X 10.11 alebo novšie- Bluetooth: zariadenie s podporou Bluetooth so systémom Windows 8 alebo novším, macOS X 10.11 alebo novší, Chrome OS™ alebo Android™ 4.3 alebo novší, iOS 10 alebo novší- (voliteľné) Prístup na internet pre softvér Logitech G HUB v krabici - Bezdrôtová mechanická klávesnica G915 LIGHTSPEED- USB prijímač LIGHTSPEED- USB extender- Micro-USB kábel- Používateľská dokumentácia rozmery (D x Š x V) 475 x 150 x 22 mm hmotnosť (bez kábla) 1025 g dĺžka kábla PC 1.8 m Aktivačná vzdialenosť 1.5 mm Aktivačná sila 50 g Celková cestovná vzdialenosť 2.7 mm životnosť batérie 30 hodín (100% jas) palubná pamäť - 2 profily osvetlenia- 3 profily makier G-kláves ďalšie funkcie - LIGHTSPEED Wireless- Bluetooth- LIGHTSYNC RGB, osvetlenie podľa klávesov- 5 vyhradených G-Keys- Vyhradené ovládanie médií a bezokrajové koliesko hlasitosti informácie o záruke 2-ročná záruka . (patro.cz)

Podobné produkty ako Logitech klávesnice G915 LIGHTSPEED Wireless RGB Mechanical Gaming Keyboard, UK, 920-008908 , Básničková abeceda (978-80-8046-945-0)

Logitech G915 LIGHTSPEED TKL Wireless RGB GL Clicky, carbon - US INTL (920-009537)

Logitech G915 LIGHTSPEED TKL Wireless RGB GL Clicky, carbon - US INTL (920-009537)
Detail

Herní klávesnice , mechanická, bezdrátová, nízkoprofilové klávesy, spínače logitech GL Clicky, dynamické podsvícení, makro programovatelné klávesy, americká (mezinárodní) lokalizace kláves, USB, vyměnitelná tlačítka, černá HERNÍ klávesnice logitech g915 lightspeed Tenkeyless bezdrátová Klávesnice s minimálními rozměry Vypnuto kompaktní herní klávesnice Klávesnice Logitech G915 LIGHTSPEED se pyšní průlomovým designem a technologiemi. Klávesnice disponuje profesionální bezdrátovou technologií LIGHTSPEED, pokročilým podsvícením LIGHTSYNC RGB a vysoce výkonnými nízkoprofilovými mechanickými spínači. Klávesnice G915 LIGHTSPEED TENKEYLESS, pečlivě zhotovená z prvotřídních materiálů, se vyznačuje sofistikovaným designem s bezkonkurenčním vzhledem, odolností a výkonností, nyní ještě v kompaktnějším provedení.... (alza.cz)

Podobné produkty ako Logitech G915 LIGHTSPEED TKL Wireless RGB GL Clicky, carbon - US INTL (920-009537) , Saitek pro flight radio panel (945-000011)

Logitech G915 LIGHTSPEED TKL Wireless RGB GL Linear , carbon - CZ/SK (920-009520_CZ)

Logitech G915 LIGHTSPEED TKL Wireless RGB GL Linear , carbon - CZ/SK (920-009520_CZ)
Detail

Herní klávesnice , mechanická, bezdrátová, nízkoprofilové klávesy, spínače logitech GL Linear, dynamické podsvícení, makro programovatelné klávesy, česká a slovenská lokalizace kláves, USB, vyměnitelná tlačítka, černá Logitech G915 LIGHTSPEED TKL Wireless RGB GL Linear , carbon - CZ/SK herní klávesnice je bezvadný prostředek pro všechny herní maniaky, kteří jsou odhodlaní v nejdůležitějších okamžicích předvádět nebývalé dovednosti. Bezprostřední reakce herní klávesnice a robustní tlačítka vám poskytnou super přesné pohyby, díky čemuž zaručeně dostanete každého protivníka. Nevelké rozměry herní klávesnice nadto v plné míře dávají prostor pro vaše manévrování myší. Mechanické klávesy vás potěší při každém stisknutí, při hraní i při psaní díky specifické hmatové odezvě. Hlavní vlastnosti herní klávesnice Logitech G915 LIGHTSPEED TKL Wireless RGB GL Linear , carbon - CZ/SK Programovatelné klávesy nabízí přiřazení řady šikovných kombinací Robustní... (alza.cz)

Podobné produkty ako Logitech G915 LIGHTSPEED TKL Wireless RGB GL Linear , carbon - CZ/SK (920-009520_CZ) , Neato bv boční kartáč 945-0130 (9450130)

Logitech G915 LIGHTSPEED TKL Wireless RGB GL Tactile, carbon - US INTL (920-009503)

Logitech G915 LIGHTSPEED TKL Wireless RGB GL Tactile, carbon - US INTL (920-009503)
Detail

Herní klávesnice , mechanická, bezdrátová, nízkoprofilové klávesy, spínače logitech GL Tactile, dynamické podsvícení, makro programovatelné klávesy, americká (mezinárodní) lokalizace kláves, USB, vyměnitelná tlačítka, černá HERNÍ klávesnice logitech g915 lightspeed Tenkeyless bezdrátová Klávesnice s minimálními rozměry kompaktní herní klávesnice Klávesnice Logitech G915 LIGHTSPEED se pyšní průlomovým designem a technologiemi. Klávesnice disponuje profesionální bezdrátovou technologií LIGHTSPEED, pokročilým podsvícením LIGHTSYNC RGB a vysoce výkonnými nízkoprofilovými mechanickými spínači. Klávesnice G915 LIGHTSPEED TENKEYLESS, pečlivě zhotovená z prvotřídních materiálů, se vyznačuje sofistikovaným designem s bezkonkurenčním vzhledem, odolností a výkonností, nyní ještě v kompaktnějším provedení.... (alza.cz)

Podobné produkty ako Logitech G915 LIGHTSPEED TKL Wireless RGB GL Tactile, carbon - US INTL (920-009503) , Saitek x52 flight control system (945-000006)

Logitech G915 LIGHTSPEED TKL Wireless RGB GL Linear , carbon - US INTL (920-009520)

Logitech G915 LIGHTSPEED TKL Wireless RGB GL Linear , carbon - US INTL (920-009520)
Detail

Herní klávesnice , mechanická, bezdrátová, nízkoprofilové klávesy, spínače logitech GL Linear, dynamické podsvícení, makro programovatelné klávesy, americká (mezinárodní) lokalizace kláves, USB, vyměnitelná tlačítka, černá HERNÍ klávesnice logitech g915 lightspeed Tenkeyless bezdrátová Klávesnice s minimálními rozměry Vypnuto kompaktní herní klávesnice Klávesnice Logitech G915 LIGHTSPEED se pyšní průlomovým designem a technologiemi. Klávesnice disponuje profesionální bezdrátovou technologií LIGHTSPEED, pokročilým podsvícením LIGHTSYNC RGB a vysoce výkonnými nízkoprofilovými mechanickými spínači. Klávesnice G915 LIGHTSPEED TENKEYLESS, pečlivě zhotovená z prvotřídních materiálů, se vyznačuje sofistikovaným designem s bezkonkurenčním vzhledem, odolností a výkonností, nyní ještě v kompaktnějším provedení.... (alza.cz)

Podobné produkty ako Logitech G915 LIGHTSPEED TKL Wireless RGB GL Linear , carbon - US INTL (920-009520) , Retrak utopia 360° vr headset (euvr)

Logitech Mechanical Gaming Keyboard G915 TKL Tenkeyless LIGHTSPEED Wireless RGB - Tactile - WHITE - CZ/SK

Logitech Mechanical Gaming Keyboard G915 TKL Tenkeyless LIGHTSPEED Wireless RGB - Tactile - WHITE - CZ/SK
Detail

G915 TKL Z důvodu exkluzivního laserování CZ/SK layoutu byla pečeť originálního obalu porušena. Jedná se však o zcela nový nepoužitý produkt a nemá vliv na případné reklamace. HRAJTE V NOVÉM ROZMĚRU - Průlom v designu a technologii, nyní v černém a bílém provedení. Klávesnice G915 TKL disponuje profesionální bezdrátovou technologií LIGHTSPEED, pokročilým podsvícením LIGHTSYNC RGB a vysoce výkonnými nízkoprofilovými mechanickými spínači. Klávesnice G915 TKL, pečlivě zhotovená z prvotřídních materiálů, se vyznačuje sofistikovaným designem s bezkonkurenčním vzhledem, odolností a výkonností, nyní ještě v kompaktnějším provedení. G915 TKL. Hrajte v novém rozměru. KOMPAKTNÍ PROVEDENÍ TENKEYLESS - Klávesnice G915 TKL je vybavena stejnými pokročilými technologiemi jako model G915 – avšak v kompaktnějším provedení, které zajistí více prostoru pro pohyby myši. Přijímač USB je možné uložit do zadní části klávesnice pro vyšší flexibilitu při přenášení. BEZDRÁTOVÁ TECHNOLOGIE LIGHTSPEED - Klávesnice G915 TKL disponuje profesionálním bezdrátovým připojením LIGHTSPEED, které přináší ultrarychlou bezdrátovou výkonnost 1 ms. Klávesnice G915 TKL je navíc plně funkční i po připojení prostřednictvím USB, takže ji můžete nabíjet a souběžně hrát. NEUVĚŘITELNĚ TENKÁ - Klávesnice G915 TKL představuje průlom v technologii a designu. Je neuvěřitelně decentní, neskutečně tenká a zkonstruovaná s nekompromisním cílem nejvyšší výkonnosti a špičkových funkcí. Odolná, pohodlná a připravená pro intenzivní herní akce – G915 TKL je skutečně novou generací herních mechanických klávesnicí. DOKONALÉ OVLÁDÁNÍ - Elegantní a sofistikovaná klávesnice G915 TKL přináší cíleně vysokou výkonnost a efektivitu se všemi funkcemi potřebnými pro dokonalé ovládání – mimo jiné integrované profily a herní režim. Přeměňte klávesnici G915 TKL na řídicí centrum svého PC. TECHNICKÁ SPECIFIKACE Rozměry (D x Š x V) 368 x 150 x 22 mm Hmotnost (bez kabelu) 810 g Délka kabelu 1,8 m Nízkoprofilové hmatové spínače GL Aktivační dráha: 1,5 mmAktivační síla: 50 gCelková dráha zdvihu: 2,7 mm Životnost baterie 40 hodin (100% jas) Integrovaná paměť 2 profily podsvícení3 profily maker Další funkce Bezdrátová technologie LIGHTSPEEDBluetoothPodsvícení LIGHTSYNC RGB, pro jednotlivé klávesySpeciální ovládací prvky médií a kolečko regulace hlasitosti bez hran Požadavky Bezdrátová technologie LIGHTSPEED: port USB a Windows7 nebo novější, macOS X 10.11 nebo novějšíBluetooth: Bluetooth kompatibilní zařízení s Windows 8 nebo novější, Mac OS X 10.11 nebo novější, Chrome OS™, Android™ 4.3 nebo novější, iOS 10 nebo novější(Volitelně) Přístup k internetu a Windows 7 nebo novější (64 bitů) nebo macOS X 10.11 nebo novější pro software logitech G HUB Obsah balení Bezdrátová herní klávesnice G915 TKLPřijímač USB LIGHTSPEEDZařízení USB extenderKabel mikro USBUživatelská dokumentace (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako Logitech Mechanical Gaming Keyboard G915 TKL Tenkeyless LIGHTSPEED Wireless RGB - Tactile - WHITE - CZ/SK , Catler vakuovací role 28x300 (vr 28300)

TSS GROUP SA-945 (SA-945)

TSS GROUP SA-945 (SA-945)
Detail

Autoanténa střešní FM do zadní části střechy se zesilovačem Autoanténa TSS GROUP SA-945 je spolehlivý pomocník pro příjem rádiového signálu FM s umístěním do zadní části střechy. Jednoduchou instalaci a intuitivní zapojení zvládne každý domácí kutil. Klíčové vlastnosti autoantény TSS GROUP SA-945Anténní prut TSS GROUP do zadní části střechyVestavěný širokopásmový zesilovač v těle antényJednoduchá instalace (alza.cz)

Podobné produkty ako TSS GROUP SA-945 (SA-945) , 1more spearhead vr classic (h1007-black)

RCF ART 945-A (ART 945-A)

RCF ART 945-A (ART 945-A)
Detail

Reproduktor - aktivní, o výkonu 1050 W RMS o výkonu 2100 W, 135 dB SPL, frekvenční rozsah od 45 Hz do 20000 Hz, 2pásmové, 6,3mm jack, XLR Rádi byste si vytvořili atmosféru jako v kině z pohodlí svého domova? Potom je pro vás ideální volbou samostatný reproduktor RCF. Coby aktivní reproduktor je vybaven integrovaným zesilovačem, a proto přehraje hudbu přímo ze zdroje. Klíčové vlastnosti reproduktoru RCF ART 945-A RCF reproduktor vás okouzlí špičkovou kvalitou přenášeného zvuku při sledování filmů Jde o aktivní reproduktor Hodnota celkového výkonu reproduktoru je 2100 W Jeho frekvence je od 45 do 20000 Hz Barva reproduktoru RCF je černá Jeho hmotnost je 22,1 kg Rozměry reproduktoru odpovídají 71,7 × 41,5 × 41 cm (vך×h) Nezklame vás ani jeho výkon Vysoký výkon reproduktoru nemusí vždy znamenat vyšší hlasitost, i přesto však může prozradit, jak velkou místnost bude schopen ozvučit. Reproduktor RCF disponuje maximálním výkonem 2100 W, tudíž snadno ozvučí například... (alza.cz)

Podobné produkty ako RCF ART 945-A (ART 945-A) , Teyeleec tc120ac-rgb led (tc120ac-rgb)

Neato Nahradní baterie 945-0129 (945-0129)

Neato Nahradní baterie 945-0129 (945-0129)
Detail

Nabíjecí baterie NiMH akumulátor, pro roboty Neato Botvac S novou baterií udržíte vaše Neato ve vrcholné kondici a výkonu. Nabíjecí NiMh baterie Neato Botvac maximalizuje účinnost vysávání a plochu pokrytí. Baterie je kompatibilní pouze s modely Neato Botvac.Doplňující informace:Napětí:12 VKapacita:3600 mAh (alza.cz)

Podobné produkty ako Neato Nahradní baterie 945-0129 (945-0129)

Náramek se syntetickými kameny 366-588-000059 7.05g

Náramek se syntetickými kameny 366-588-000059 7.05g
Detail

(klenotyaurum.cz)

Podobné produkty ako Náramek se syntetickými kameny 366-588-000059 7.05g

Náramek se syntetickými kameny 266-588-000059 7.35g

Náramek se syntetickými kameny 266-588-000059 7.35g
Detail

(klenotyaurum.cz)

Podobné produkty ako Náramek se syntetickými kameny 266-588-000059 7.35g

Náramek se syntetickými kameny 266-588-000059 7.20g

Náramek se syntetickými kameny 266-588-000059 7.20g
Detail

(klenotyaurum.cz)

Podobné produkty ako Náramek se syntetickými kameny 266-588-000059 7.20g

Náramek se syntetickými kameny 266-588-000059 7.30g

Náramek se syntetickými kameny 266-588-000059 7.30g
Detail

(klenotyaurum.cz)

Podobné produkty ako Náramek se syntetickými kameny 266-588-000059 7.30g

Náramek se syntetickými kameny 366-588-000059 7.10g

Náramek se syntetickými kameny 366-588-000059 7.10g
Detail

(klenotyaurum.cz)

Podobné produkty ako Náramek se syntetickými kameny 366-588-000059 7.10g

Náušnice se syntetickými kameny 136-258-000059-0000

Náušnice se syntetickými kameny 136-258-000059-0000
Detail

Spojením neotřelého designu, oblíbeného stříbra a bílých syntetických kamenů vznikly tyto krásné dámské náušnice, které se budou ve Vašich uších vyjímat! Tak neváhejte a podlehněte jejich podmanivému kouzlu i Vy. (klenotyaurum.cz)

Podobné produkty ako Náušnice se syntetickými kameny 136-258-000059-0000

Přívěsek se syntetickými kameny 146-386-000059-0000

Přívěsek se syntetickými kameny 146-386-000059-0000
Detail

Elegantní a stylový, takový je tento dámský přívěsek. Stříbrný šperk tvoří dva spojené kruhy - jeden hladký a lesklý, druhý lemovaný bílými kamínky, které mu dodávají tu správnou jiskru. (klenotyaurum.cz)

Podobné produkty ako Přívěsek se syntetickými kameny 146-386-000059-0000

T-LED RGB digitální RF ovladač

T-LED RGB digitální RF ovladač
Detail

Ovladač pro digitální LED pásky (radiofrekvenční ovládání) umožňuje dálkově ovládat RGB LED osvětlení. Přijímač může být ukrytý, není nutná přímá viditelnost ovladače na přijímač. Funkce na ovladači: až 316 nahraných světelných módů v ovladači, ovládání až 2048 LED diod. Ovladač si pamatuje poslední nastavení před odpojením napájení. Doporučujeme přijímač, instalovat v min. 30-50 cm vzdálenosti od zdroje rušení, tedy např.: (kovových konstrukcí, napětí 230 V, transformátorů, LED driverů, AL profilů atd.), Pokud je to možné, tak přijímač natočit textem směrem k ovladači. Přijímač má anténu, pod textem. (eshop.ledsolution.cz)

Podobné produkty ako T-LED RGB digitální RF ovladač

Logitech Gaming G935 herní headset bez kabelu, na kabel přes uši, jack 3,5 mm, černá, RGB

Logitech Gaming G935 herní headset bez kabelu, na kabel přes uši, jack 3,5 mm, černá, RGB
Detail

Bezdrátová technologie 2,4 GHz·Audio ovladač 50 mm pro-G·Celé barevné spektrum osvětlení LIGHTSYNC RGB·Intenzivnější DTS Headphone:X 2.0 Surround Sound·Hlasitá a srozumitelná 6 mm mikrofon·Výdrž akumulátoru s osvětlením cca 8 hodin Bezdrátový USB přijímač·Nabíjecí kabel microUSB·3,5 mm audio kabel Bezdrátový: PC s Windows® 7 nebo vyšší, Mac OS X 10.10 nebo vyšší a USB 2.0 připojením·Každý počítač, konzole a každé mobilní zařízení s 3,5-mmovým audio konektorem·(Volitelné) připojení k internetu pro software logitech G HUB (conrad.cz)

Podobné produkty ako Logitech Gaming G935 herní headset bez kabelu, na kabel přes uši, jack 3,5 mm, černá, RGB

Náramek pánský ocelový Frank 1967 862-180-000059-0000

Náramek pánský ocelový Frank 1967 862-180-000059-0000
Detail

Tento neotřelý pánský náramek se bude na Vašem zápěstí vyjímat. Nefritovým korálkům sekunduje trendy váleček z pozlacené oceli zdobený logem značky FRANK 1967, se kterou Váš look nebude nikdy všední. (klenotyaurum.cz)

Podobné produkty ako Náramek pánský ocelový Frank 1967 862-180-000059-0000

Spojka pro LED pásek T, RGB - 10mm

Spojka pro LED pásek T, RGB - 10mm
Detail

Spojka pro LED pásek T, RGB - 10mm (tipa.eu)

Podobné produkty ako Spojka pro LED pásek T, RGB - 10mm

T-LED RGB Ovladač IR 24B 06302

T-LED RGB Ovladač IR 24B 06302
Detail

Tříkanálový RGB ovladač slouží k dálkovému ovládání barvy, jasu či barevných přechodů u RGB LED pásků či modulů. Přijímač má čidlo IR signálu, které musí být přímo viditelné pro ovladač. Ovladač má 24 tlačítek, 16 barev, možnost přepínání nebo prolínání 7 barev a možnost nastavení intenzity jasu. IR ovladače není vhodné používat blízko TV, protože by mohl komunikovat s TV ovladačem. (eshop.ledsolution.cz)

Podobné produkty ako T-LED RGB Ovladač IR 24B 06302

T-LED RGB Ovladač IR 44B 06304

T-LED RGB Ovladač IR 44B 06304
Detail

Tříkanálový RGB ovladač slouží k dálkovému ovládání barvy, jasu či barevných přechodů u RGB LED pásků či modulů. Přijímač má čidlo IR signálu, které musí být přímo viditelné pro ovladač. Ovladač má 44 tlačítek, 20 barev, možnost přepínání nebo prolínání 3 nebo 7 barev a možnost nastavení intenzity jasu. Navíc 6 předvoleb pro nastavení vlastní barvy. Pro nastavení vlastní předvolby DIY. Stiskněte DIY klávesu a následně korigujte jednotlivé RGB barvy pomocí barevných šipek nahoru a dolů. Barva se automaticky uloží. IR ovladače není vhodné používat blízko TV, protože by mohl komunikovat s TV ovladačem. Ovladač si po odpojení napájení pamatuje poslední nastavení. (eshop.ledsolution.cz)

Podobné produkty ako T-LED RGB Ovladač IR 44B 06304

T-LED RGB mini RF ovladač 063322

T-LED RGB mini RF ovladač 063322
Detail

Mini ovladač RF RGB 17B (radiofrekvenční ovládání) umožňuje dálkově ovládat RGB LED osvětlení. Přijímač může být ukrytý, není nutná přímá viditelnost ovladače na přijímač. Funkce na ovladači: 41 přednastavených barevných efektů, 10 rychlostí barevných efektů, 5 kroků nastavení intenzity statické barvy Doporučujeme přijímač, instalovat v min. 30-50 cm vzdálenosti od zdroje rušení, tedy např.: (kovových konstrukcí, napětí 230 V, transformátorů, LED driverů, AL profilů atd.), Pokud je to možné, tak přijímač natočit textem směrem k ovladači. Přijímač má anténu, pod textem. (eshop.ledsolution.cz)

Podobné produkty ako T-LED RGB mini RF ovladač 063322

T-LED RGB Ovladač RF 28B 06310

T-LED RGB Ovladač RF 28B 06310
Detail

Programovatelný RGB ovladač slouží k dálkovému ovládání barvy, jasu či barevných přechodů u RGB LED pásků či modulů. Přijímač může být ukrytý, nemusí být viditelný pro ovladač. Ovladač si po odpojení pamatuje poslední nastavení. Ovladač má 28 tlačítek, 7 barev, možnost přepínání nebo prolínání 7 nebo 3 barev a možnost nastavení intenzity jasu. Navíc má možnost nastavení pro 5 vlastních barev. Stmívač je elektronickým zařízením a je tedy možné, že kvůli různým vlivům (statická elektřina, radiofrekvenční rušení, odchylka v napájení), dojde k odladění ovladače a přijímače. Pokud ovladač přestal fungovat je nutné ovladač a přijímač opět podle návodu spárovat. Lze připojit až 20m RGB LED pásku 30LED/m nebo až 10m RGB LED pásku 60LED/m. Doporučujeme přijímač, instalovat v min. 30 - 50cm vzdálenosti od zdroje rušení, tedy např.: (kovových konstrukcí, napětí 230V, transformátorů, LED driverů, AL profilů atd.), Pokud je to možné, tak přijímač natočit textem směrem k ovladači. Přijímač má anténu, pod textem. (eshop.ledsolution.cz)

Podobné produkty ako T-LED RGB Ovladač RF 28B 06310

T-LED Stolní ovladač dimLED RGB 069236

T-LED Stolní ovladač dimLED RGB 069236
Detail

Stolní dálkový ovladač dimLED je bezdrátový radiofrekvenční ovládací systém, jednoho ovladače a několika přijímačů. S jedním ovladačem lze ovládat 1 zónu, která se může skládat z několika přijímačů. Tyto přijímače se po sehrání s ovladačem ovládají jako jedna sekce. Stmívání a nastavování barvy probíhá otáčením kolečka (mezi režimy se přepíná 2x stisknutím kolečka), zapnutí a vypnutí stisknutím kolečka. Přijímač může být ukrytý (za zdí, sádrokartónem či ve skříni), není nutná přímá viditelnost přijímače pro ovladač. Vlastnosti a výhody systému dimLED: Stmívání je stabilní a spolehlivé, dosah ovladače ≤ 30M. Stmívání v rozmezí 0-100%, 256 úrovní stmívání, stmívání měkké, bez blikání. Při zapnutí dojde k pozvolnému rozsvícení, při vypnutí dojde k pozvolnému setmění. Ovladač si pamatuje poslední nastavení po odpojení napájení. (eshop.ledsolution.cz)

Podobné produkty ako T-LED Stolní ovladač dimLED RGB 069236

T-LED LED ovladač Ovale RGB 063947

T-LED LED ovladač Ovale RGB 063947
Detail

Stmívač a vypínač RF (radiofrekvenční) dálkové ovládání barvy a jasu RGB LED produktů na DC 12-24V. Přijímač může být ukrytý (za zdí, sádrokartónem či ve skříni), není nutná přímá viditelnost přijímače pro ovladač. Doporučujeme přijímač, instalovat v min. 30-50 cm vzdálenosti od zdroje rušení, tedy např.: (kovových konstrukcí, napětí 230 V, transformátorů, LED driverů, AL profilů atd.), Pokud je to možné, tak přijímač natočit textem směrem k ovladači. Přijímač má anténu, pod textem. (eshop.ledsolution.cz)

Podobné produkty ako T-LED LED ovladač Ovale RGB 063947

T-LED LED ovladač Largo RGB 063950

T-LED LED ovladač Largo RGB 063950
Detail

RGB LED ovladač 3kanálový RF (radiofrekvenční) pro dálkové ovládání intensity jasu RGB LED pásků, modulů a dalších DC 12-24V RGB LED produktů. Přijímač může být ukrytý (za zdí, sádrokartónem či ve skříni), není nutná přímá viditelnost přijímače pro ovladač. LED ovladač Largo umožňuje ovládat až 3 zóny samostatně. Pokud chcete ovládat více zón, je nutné zakoupit další sadu ovladače Largo, u tohoto modelu se přijímače samostatně neprodávají. Doporučujeme přijímač, instalovat v min. 30-50 cm vzdálenosti od zdroje rušení, tedy např.: (kovových konstrukcí, napětí 230 V, transformátorů, LED driverů, AL profilů atd.), Pokud je to možné, tak přijímač natočit textem směrem k ovladači. Přijímač má anténu, pod textem. Součástí balení je přijímač, ovladač a držák na ovladače. (eshop.ledsolution.cz)

Podobné produkty ako T-LED LED ovladač Largo RGB 063950

T-LED RGB LED digitální ovladač 063501

T-LED RGB LED digitální ovladač 063501
Detail

Programovatelný ovladač digitálních RGB LED pásků s možností využití nahraných světelných módů v ovladači, případně použitím vlastně vytvořených módů nahraných na SD kartě. K programování ovladače můžete použít například software Led Build stažitelný ve složce Ke stažení. Můžete použít nicméně i jiné zdarma dostupné programy určené k programování a ovládání těchto pásků. V těchto programech si můžete vytvořit libovolný program nebo efekt, které poté nahraje na SD kartu. SD kartu je součástí ovladače. Digitální ovladačů umožňuje ovládání až 2048 LED diod (pixelů). Ovladače lze v případě potřeby mezi sebou synchronizovat přes vstupy a výstupy dle návodu. Ovladač DGSD podporuje tyto modelů čipů: APA102, D705, GS8208, INK1003, LDP6803, LDP8806, LDP1109, TM1803, TM1804, TM1913, TM1809, TM1812, TM1914, TM1829, UCS2903, UCS2909, UCS2912, UCS1903, UCS1909, UCS1912, WS2801, WS2812, WS2811, SM16716, SM16726, 16703, DMX512 (eshop.ledsolution.cz)

Podobné produkty ako T-LED RGB LED digitální ovladač 063501
Neato Nahradní baterie 945-0129 (945-0129), Logitech G915 LIGHTSPEED TKL Wireless RGB GL Tactile, carbon - US INTL (920-009503), Logitech G915 LIGHTSPEED TKL Wireless RGB GL Clicky, carbon - US INTL (920-009537), VESTFROST VR-BF27952H1S (10756245), Saitek Farm Sim Controller (945-000062), Morče (978-80-7236-945-4), Bolest (978-80-7252-945-2), VESTFROST VR-FW916-1E0I (10765616), Windlands 2 - PS4 VR (5060522097587), VESTFROST VR-FB383-2H0I (10765216), VESTFROST VR-FF372-2H0I (10765657), VESTFROST VR-FB373-2H0P (10765214), VESTFROST VR-FW916-1E0D (10765617), bluetooth pro vr box2 vrbox2bt, VR46 KD1 (VR-MO-210004), VESTFROST VR-FB383-2H0H (10765604), VESTFROST VR-FB373-2H0I (10765201), Saitek Farm Sim Vehicle Side (945-000014), Saitek Pro Flight Yoke System (945-000004), Saitek Pro Flight Switch Panel (945-000012), Saitek Pro Flight Multi Panel (945-000009), Básničková abeceda (978-80-8046-945-0), Saitek Pro Flight Radio Panel (945-000011), Neato BV Boční kartáč 945-0130 (9450130), Saitek X52 Flight Control System (945-000006), Retrak Utopia 360° VR Headset (EUVR), Catler Vakuovací role 28x300 (VR 28300), 1MORE Spearhead VR Classic (H1007-Black), Teyeleec TC120AC-RGB LED (TC120AC-RGB)