Logitech tv držák na kameru meetup - ww, 939-001498

Produkt Logitech tv držák na kameru meetup - ww, 939-001498 sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Logitech tv držák na kameru meetup - ww, 939-001498 upraviť a produkt hľadať znova.

Logitech TV držák na kameru MeetUp - WW, 939-001498

Logitech TV držák na kameru MeetUp - WW, 939-001498
Detail

TV DRŽÁK PRO KAMERU MEETUPVarianta upevnění kamery MeetUp ConferenceCam. Držák logitech TV Mount pro kameru MeetUp slouží k bezpečnému upevnění kamery MeetUp ConferenceCam buď nad, nebo pod monitor s plochou obrazovkou, nebo ke standardizovaným upevňovacím bodům VESA, kterými je vybavena většina televizorů a monitorů. Jedinečný design TV držáku umožňuje kameru MeetUp upevnit nad nebo pod monitor. Upevněním kamery MeetUp pod televizor zpravidla dosáhnete nejpřirozenější kvality obrazu, avšak tento držák umožňuje upevnění oběma způsoby. U většiny televizorů jsou upevňovací body v souladu se standardem VESA umístěny na zadní části TV. TV držák pro kameru MeetUp je vybaven výkyvným ramenem a několika upevňovacími otvory pro zajištění kompatibility s většinou plochých monitorů. Umožňuje dokonale uchycení, pro velkou i malou obrazovku. Vyberte si TV držák pro displeje o velikosti až 55 palců (měřeno úhlopříčně) nebo TV držák XL pro displeje o velikosti až 90 palců. TECHNICKÉ SPECIFIKACE Rozměry (VxŠxH) 400 mm x 83 mm x 16 mm Hmotnost 280 g Schéma upevnění Standard VESA se střídajícími se otvory 8 mm a 6 mm. Obsah balení TV držákMateriál pro upevněníUživatelská dokumentace Systémové požadavky Logitech MeetUp (patro.cz)

Podobné produkty ako Logitech TV držák na kameru MeetUp - WW, 939-001498 , Logitech meetup (960-001102)

Logitech TV držák pro kameru Meetup, Conference Cam

Logitech TV držák pro kameru Meetup, Conference Cam
Detail

TV DRŽÁK PRO KAMERU MEETUPVarianta upevnění kamery MeetUp ConferenceCam. Držák logitech TV Mount pro kameru MeetUp slouží k bezpečnému upevnění kamery MeetUp ConferenceCam buď nad, nebo pod monitor s plochou obrazovkou, nebo ke standardizovaným upevňovacím bodům VESA, kterými je vybavena většina televizorů a monitorů. Jedinečný design TV držáku umožňuje kameru MeetUp upevnit nad nebo pod monitor. Upevněním kamery MeetUp pod televizor zpravidla dosáhnete nejpřirozenější kvality obrazu, avšak tento držák umožňuje upevnění oběma způsoby. U většiny televizorů jsou upevňovací body v souladu se standardem VESA umístěny na zadní části TV. TV držák pro kameru MeetUp je vybaven výkyvným ramenem a několika upevňovacími otvory pro zajištění kompatibility s většinou plochých monitorů. Umožňuje dokonale uchycení, pro velkou i malou obrazovku. Vyberte si TV držák pro displeje o velikosti až 55 palců (měřeno úhlopříčně) nebo TV držák XL pro displeje o velikosti až 90 palců. TECHNICKÉ SPECIFIKACE Rozměry (VxŠxH) 400 mm x 83 mm x 16 mm Hmotnost 280 g Schéma upevnění Standard VESA se střídajícími se otvory 8 mm a 6 mm. Obsah balení TV držákMateriál pro upevněníUživatelská dokumentace Systémové požadavky Logitech MeetUp (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako Logitech TV držák pro kameru Meetup, Conference Cam , Logitech meetup expansion microphone (989-000405)

Logitech TV držák XL pro kameru Meetup, Conference Cam

Logitech TV držák XL pro kameru Meetup, Conference Cam
Detail

TV DRŽÁK PRO KAMERU MEETUPVarianta upevnění kamery MeetUp ConferenceCam. Držák logitech TV Mount pro kameru MeetUp slouží k bezpečnému upevnění kamery MeetUp ConferenceCam buď nad, nebo pod monitor s plochou obrazovkou, nebo ke standardizovaným upevňovacím bodům VESA, kterými je vybavena většina televizorů a monitorů. Jedinečný design TV držáku umožňuje kameru MeetUp upevnit nad nebo pod monitor. Upevněním kamery MeetUp pod televizor zpravidla dosáhnete nejpřirozenější kvality obrazu, avšak tento držák umožňuje upevnění oběma způsoby. U většiny televizorů jsou upevňovací body v souladu se standardem VESA umístěny na zadní části TV. TV držák pro kameru MeetUp je vybaven výkyvným ramenem a několika upevňovacími otvory pro zajištění kompatibility s většinou plochých monitorů. Umožňuje dokonale uchycení, pro velkou i malou obrazovku. Vyberte si TV držák pro displeje o velikosti až 55 palců (měřeno úhlopříčně) nebo TV držák XL pro displeje o velikosti až 90 palců. TECHNICKÉ SPECIFIKACE Rozměry (VxŠxH) 700 mm x 83 mm x 16 mm Hmotnost 825 g Schéma upevnění Standard VESA se střídajícími se otvory 8 mm a 6 mm. Obsah balení TV držákMateriál pro upevněníUživatelská dokumentace Systémové požadavky Logitech MeetUp (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako Logitech TV držák XL pro kameru Meetup, Conference Cam , M-style go držák pro outdoor kameru t na řídítka (4675-ms-045709)

Logitech rozšiřující mikrofon pro kameru MeetUp - WW, 989-000405

Logitech rozšiřující mikrofon pro kameru MeetUp - WW, 989-000405
Detail

ROZMĚRY HLAVNÍ JEDNOTKA Výška x šířka x hloubka: 104 mm x 400 mm x 85 mm Hmotnost: 1,04 kg DÁLKOVÝ OVLADAČ Výška x šířka x hloubka: 10 mm x 83 mm x 83 mm SYSTÉMOVÉ POŽADAVKY Windows 7, Windows 8.1 nebo Windows 10macOS 10.10 nebo vyšší Google™ Chromebook™ verze 29.0.1547.70, platforma 4319.79.0 s: Procesor 2,4 GHz Intel Core 2™ Duo 2 GB RAM nebo více Port USB 2.0 (pro obraz v rozlišení 4K je vyžadován port USB 3.0) TECHNICKÉ PARAMETRY CELKOVĚ Ultraširoké, 120stupňové zorné pole Hlasitý odposlech se 3 mikrofony Možnost přidání rozšiřujícího mikrofonu Videotelefonování v rozlišení 4K Ultra HD (až 3 840 x 2 160 pixelů @ 30 fps) videotelefonování v rozlišení 1080p Full HD (až 1 920 x 1 080 pixelů @ 30 fps) videotelefonování v rozlišení 720p HD (až 1 280 x 720 pixelů @ 30 fps) s podporovanými klienty Univerzální konstrukce Motorizované otáčení a naklápění Objektiv logitech 3 předvolby kamery Bezdrátová technologie Bluetooth RF dálkový ovladač Technologie připojení USB plug-and-play Kompatibilní s většinou videokonferenčních aplikací Certifikace pro firmy, včetně Skype for Business a Cisco Jabber kompatibilní. Rozšířená integrace se softwarem BlueJeans, Broadsoft, LifeSize Cloud, Vidyo a Zoom Více variant upevnění, mimo jiné držák na stůl a stěnu, k dispozici je i volitelný držák na TV Bezpečnostní otvor Kensington MIKROFON Citlivost: -27 dB Frekvenční rozsah mikrofonu: 90 Hz – 16 kHz pro plnou reprodukci hlasu a vysokou srozumitelnost bez šumu Algoritmus bočního formování paprsku s velmi nízkým zkreslením, již spárovaný z výroby, směruje mikrofon přímo na hovořícího pro co nejlepší snímání hlasu a redukci šumu REPRODUKTOR Výkonný magnet ze vzácné zeminy Akusticky uzavřená reproduktorová komora Hlasitost nastavitelná do 95 dB SPL na 0,5 metru Citlivost reproduktoru 86,5 +/-3 dB SPL na 0,5 metru Zkreslení: 200 Hz – 300 Hz <3 %, 3 000 Hz – 10 kHz <1 % Algoritmus omezující výšky zabraňuje i krátkodobému oříznutí výšek reproduktoru bez zkreslení Potlačení akustické ozvěny VAD (Detektor hlasové aktivity) Mikrofon s potlačením okolního šumu Profesionální vzorkovací frekvence zvuku 32 kHz OBSAH BALENÍ Kamera MeetUp řady ConferenceCamDálkový ovladačKabel USB : 5 mZdroj napájeníDržák a materiál pro upevnění na stěnuUživatelská dokumentace INFORMACE O ZÁRUCE Dvouletá omezená záruka na hardware (patro.cz)

Podobné produkty ako Logitech rozšiřující mikrofon pro kameru MeetUp - WW, 989-000405 , Gogen držák tv fixní 32"-65" (drzak oled fm)

Logitech® TV MOUNT XL - N/A - WW, 939-001656

Logitech® TV MOUNT XL - N/A - WW, 939-001656
Detail

TV DRŽÁK PRO KAMERU MEETUPVarianta upevnění kamery MeetUp ConferenceCam. Držák logitech TV Mount pro kameru MeetUp slouží k bezpečnému upevnění kamery MeetUp ConferenceCam buď nad, nebo pod monitor s plochou obrazovkou, nebo ke standardizovaným upevňovacím bodům VESA, kterými je vybavena většina televizorů a monitorů. Jedinečný design TV držáku umožňuje kameru MeetUp upevnit nad nebo pod monitor. Upevněním kamery MeetUp pod televizor zpravidla dosáhnete nejpřirozenější kvality obrazu, avšak tento držák umožňuje upevnění oběma způsoby. U většiny televizorů jsou upevňovací body v souladu se standardem VESA umístěny na zadní části TV. TV držák pro kameru MeetUp je vybaven výkyvným ramenem a několika upevňovacími otvory pro zajištění kompatibility s většinou plochých monitorů. Umožňuje dokonale uchycení, pro velkou i malou obrazovku. Vyberte si TV držák pro displeje o velikosti až 55 palců (měřeno úhlopříčně) nebo TV držák XL pro displeje o velikosti až 90 palců. TECHNICKÉ SPECIFIKACE Rozměry (VxŠxH) 700 mm x 83 mm x 16 mm Hmotnost 825 g Schéma upevnění Standard VESA se střídajícími se otvory 8 mm a 6 mm. Obsah balení TV držákMateriál pro upevněníUživatelská dokumentace Systémové požadavky Logitech MeetUp (patro.cz)

Podobné produkty ako Logitech® TV MOUNT XL - N/A - WW, 939-001656 , Electronic-star eat02-222, otočný tv držák na stěnu, 15kg, 94 cm, naklonitelný

Logitech Rally Mic Pod Hub for the Logitech Rally Ultra-HD ConferenceCam - GRAPHITE - WW, 939-001647

Logitech Rally Mic Pod Hub for the Logitech Rally Ultra-HD ConferenceCam - GRAPHITE - WW, 939-001647
Detail

logitech Rally MIC POD HUB, Rozbočovač stolních mikrofonůPřizpůsobte umístění mikrofonů libovolnému uspořádání konferenčního stolu Umožňuje flexibilní umístění více stolních mikrofonů Snižuje potřebu trasování kabelů napříč stolem Umožňuje připojit stolní mikrofony a doplňující rozbočovače TECHNICKÉ SPECIFIKACE ROZMĚRY (VxŠxH) Rally Rozbočovač 16 mm x 102 mm x 102 mm SYSTÉMOVÉ POŽADAVKY System Logitech Rally Logitech Rally nebo Logitech Rally PlusPoznámka: rozbočovače stolních mikrofonů Rally jsou kompatibilní se systémy Logitech Rally, avšak ne se samostatnou kamerou Rally USB. TECHNICKÉ PARAMETRY Rally Rozbočovač Tři 12kolíková připojení pro libovolnou kombinaci stolních mikrofonů Rally nebo doplňujících rozbočovačů stolních mikrofonů RallyMateriál pro upevnění pod stůl OBSAH BALENÍ Rally Rozbočovač Rozbočovač stolních mikrofonůMateriál pro upevněníDokumentace More information:https://www.logitech.com/cs-cz/product/hub-for-rally-mic-pod?crid=1710 (patro.cz)

Podobné produkty ako Logitech Rally Mic Pod Hub for the Logitech Rally Ultra-HD ConferenceCam - GRAPHITE - WW, 939-001647 , Thule 939 velospace xt3 (th939)

Logitech MeetUp, 960-001102

Logitech MeetUp, 960-001102
Detail

MeetUp je špičková kamera ConferenceCam společnosti logitech pro menší konferenční místnosti a malé prostory. Přestaňte se tísnit okolo notebooků. S ultraširokým zorným polem, motorizovaným objektivem, automatickým snímáním RightSight™ a k tomu funkcemi otáčení/naklápění kamery MeetUp bude každé místo u stolu dobře vidět. Díky integrovanému zvuku kamery optimalizovanému pro akustiku malých místností bude každou osobu nejen dobře vidět, ale také slyšet. Široké zorné pole pro stísněné prostory Kamera Logitech® MeetUp přináší špičkovou kvalitu obrazu do malých konferenčních místností. Její ultraširoké zorné pole umožňuje snadno zabrat prostor malých místností, kde lidé sedí po obou stranách kamery. Senzor s ultravysokým rozlišením 4K a objektiv Logitech poskytují dokonalou ostrost obrazu, a ovládací prvky otáčení, naklápění a zoom umožňují zaostřit na prezentujícího a jeho vizuální pomůcky. Slyšet znamená věřit Integrované zvukové technologie kamery MeetUp, usazené ve schránce potlačující vibrace (přihlášené k patentování), byly optimalizovány pro akustiku malých místností a vyznačují se výjimečnými zvukovými kvalitami, přičemž speciálně vyladěný reproduktor zajišťuje špičkový přenos zvuku při jednáních. Přidáním Rozšiřujícího mikrofonu (není součástí) pro kameru MeetUp lze prodloužit dosah snímání zvuku až na 5 metrů. Cetrifikace pro firmy Kameru MeetUp lze připojit k počítačům v konferenčních místnostech prostřednictvím rozhraní USB s technologií plug-and-play, je certifikována pro aplikace Skype for Business a Teams, Microsoft Cortana® , Cisco Jabber™ kompatibilní, a disponuje rozšířenou integrací aplikací BlueJeans, Broadsoft, LifeSize Cloud, Vidyo, Fuze a Zoom. Pokud je vámi preferovaná aplikace schopna rozpoznat webovou kameru, můžete ji používat s kamerou MeetUp. Vyladěno pro současný způsob jednání Kamera MeetUp, zázrak miniaturizace, díky svým kompaktním rozměrům a elegantním křivkám krásně zapadne do malých místností a menších konferenčních prostor. Při šířce pouhých 400 mm (15,75 palce) je kamera MeetUp dostatečně kompaktní, aby se dala umístit na pojízdný vozík, do skříňky, nebo nad či pod displej. Doplňky pro praktické využití Bezplatná mobilní aplikace (dostupná v obchodech Google Play a iTunes) přemění váš chytrý telefon nebo tablet na dálkový ovladač kamery MeetUp. 5X Zoom Ideálně zaberte prezentujícího pro minimalizaci rozptylování pozadím. Přibližte prezentační plochu a objekty, aby i vzdálení účastníci viděli to stejné, co vy. Díky pokročilému obrazovému senzoru kamery s rozlišením 4K zůstane obraz ostrý a jasný, i když přiblížíte jednotlivé detaily. Špičková optika kamery Kamera MeetUp je vybavena dokonale navrženou špičkovou optikou, která se vyznačuje širokým zorným polem bez zkreslování obličejů či nábytku efektem známým jako „rybí oko“. Obličeje budou vypadat přirozeně, nápisy na prezentační ploše zůstanou čitelné a rovné čáry zůstanou rovné. Bluetoohh Hlasitý odposlech Již jste se připojili pomocí svého chytrého telefonu? Připojujete se k audiokonferenci? Spárujte kameru MeetUp se svým chytrým telefonem nebo tabletem a vychutnejte si vynikající čistotu zvuku, hlasitost a dosah, kterému se ruční zařízení nemohou vyrovnat. Snadné ovládání Kamera MeetUp disponuje dvěma způsoby, jak ovládat její zaměření, přiblížení a oddálení, nastavení a aktivaci předvoleb, regulaci hlasitosti a ztlumení. Přiložený dálkový ovladač využívá radiofrekvenční (RF) signály pro spolehlivé, nezávislé ovládání z libovolné části místnosti. Nebo si stáhněte bezplatnou aplikaci Logi Remote (k dispozici v obchodech Google Play a iTunes) pro ovládání kamery MeetUp pomocí smartphonu nebo tabletu. Univerzální držák TV Držák Logitech TV Mount pro kameru MeetUp vám umožní kameru MeetUp ConferenceCam upevnit buď nad, nebo pod monitor s plochou obrazovkou, nebo ke standardizovaným upevňovacím bodům VESA, kterými je vybavena většina televizorů a monitorů. Technologie RightSense Díky proaktivním technologiím Logitech RightSense™ je pořádání kvalitních videokonferencí snadné a automatické. Technologie RightSound optimalizuje lidský hlas a zlepšuje srozumitelnost konverzací, RightSight automaticky posouvá kameru a reguluje přiblížení tak, aby byly vždy zabrány všechny osoby, a RightLight zajistí ten nejlepší možný obraz bez ohledu na světelné podmínky. RightLight Kompenzace nedostatku osvětlení Redukce obrazového šumu Optimalizace sytosti při nedostatku osvětlení RightSight Detekce lidské postavy Automatický záběr účastníků při zahájení konference Automatický záběr účastníků na vyžádání Automatická úprava záběru, když účastníci vejdou či opustí místnost, nebo si přesednou RightSound Umělá inteligence schopná strojového učení, která dokáže rozeznat lidskou řeč od ostatních zvuků AEC (potlačení akustické ozvěny) VAD (detektor hlasové aktivity) Potlačení okolního šumu Automatické vyrovnávání znělých a jemných hlasů Algoritmus omezující výšky zabraňuje i krátkodobému oříznutí výšek reproduktoru za účelem potlačení zkreslení Antivibrační schránka Hlavní přednosti Ultraširoké, 120stupňové zorné pole Hlasitý odposlech se 3 mikrofony Možnost přidání rozšiřujícího mikrofonu Videotelefonování v rozlišení až 4K Ultra HD Motorizované otáčení a naklápění kamery Objektiv Logitech 3 předvolby kamery Bezdrátová technologie Bluetooth RF dálkový ovladač Technologie připojení USB plug-and-play Kompatibilní s většinou videokonferenčních aplikací Certifikace pro firmy, včetně Skype® for Business a Cisco Jabber® kompatibilní. Rozšířená integrace se softwarem BlueJeans, Broadsoft, LifeSize Cloud, Vidyo a Zoom Více variant upevnění, mimo jiné držák na stůl a stěnu, k dispozici je i volitelný držák na TV Bezpečnostní otvor Kensington Specifikace Kamera Zakázkový objektiv Logitech s 5x HD zoomem a motorizovaným otáčením (+/- 25°) a naklápěním (+/- 15°) Zorné pole: Diagonální: 120°, horizontální: 113°, vertikální: 80,7° Celkové pokrytí místnosti (zorné pole + otáčení a naklápění): 163° na šířku x 110° na výšku 3 předvolby polohy kamery Automatické zaměřování RightSight (vyžaduje Windows 10 64 bitů nebo macOS 10.14 a vyšší) Výkonnost videa Videotelefonování v rozlišení 4K Ultra HD (až 3840 x 2160 pixelů @ 30 fps pomocí kabelu USB 3.0 dodaného zákazníkem) Videotelefonování v rozlišení 1080p Full HD (až 1920 x 1080 pixelů @ 30 fps) Videotelefonování v rozlišení 720p HD (až 1280 x 720 pixelů @ 30 fps) Mikrofon Integrovaný mikrofon se 3 prvky formování paprsku Dosah snímání: 4 metry Citlivost: -27 dB Frekvenční rozsah mikrofonu: 90 Hz–16 kHz pro plnou reprodukci hlasu a vysokou srozumitelnost bez šumu Výkonnost formování paprsku: Algoritmus bočního formování paprsku s velmi nízkým zkreslením, již spárovaný z výroby, směruje mikrofon přímo na hovořícího pro co nejlepší snímání hlasu a redukci šumu AEC (Potlačení akustické ozvěny) VAD (Detektor hlasové aktivity) Mikrofon s potlačením okolního šumu Datový tok mikrofonu: vzorkovací frekvence 32 kHz Doporučený počet účastníků: 6 Doporučený počet účastníků s rozšiřujícími mikrofony: 8 Reproduktor Hlasitost nastavitelná do 95 dB SPL na 0,5 metru Citlivost reproduktoru 86,5 +/-3 dB SPL na 0,5 metru Zkreslení: 200 Hz–300 Hz< 3%, 3000 Hz-10KHz < 1% Schránka potlačující vibrace (přihlášená k patentování) zvyšuje čistotu hlasu a zároveň omezuje přenos zvuku do přilehlých prostor Fyzické vlastnosti Rozměry hlavní jednotky (Š x V x H): 400 x 104 x 85 mm Hmotnost hlavní jednotky: 1,04 kg Rozměry dálkového ovladače (Š x V x H): 83 x 83 x 10 mm Systémové požadavky Windows® 7, Windows 8.1 nebo Windows 10 macOS 10.10 nebo vyšší Chrome OS™ verze 29.0.1547.70 a vyšší Port USB 2.0 (pro obraz v rozlišení 4K je vyžadován port USB 3.0) Obsah balení Kamera MeetUp ConferenceCam Dálkový ovladač Kabel USB: 5 m (16 ft) Zdroj napájení Držák a materiál pro upevnění na stěnu Uživatelská dokumentace (patro.cz)

Podobné produkty ako Logitech MeetUp, 960-001102

Logitech Conference Camera MeetUp

Logitech Conference Camera MeetUp
Detail

ROZMĚRY HLAVNÍ JEDNOTKA Výška x šířka x hloubka: 104 mm x 400 mm x 85 mm Hmotnost: 1,04 kg DÁLKOVÝ OVLADAČ Výška x šířka x hloubka: 10 mm x 83 mm x 83 mm SYSTÉMOVÉ POŽADAVKY Windows 7, Windows 8.1 nebo Windows 10macOS 10.10 nebo vyšší Google™ Chromebook™ verze 29.0.1547.70, platforma 4319.79.0 s: Procesor 2,4 GHz Intel Core 2™ Duo 2 GB RAM nebo více Port USB 2.0 (pro obraz v rozlišení 4K je vyžadován port USB 3.0) TECHNICKÉ PARAMETRY CELKOVĚ Ultraširoké, 120stupňové zorné pole Hlasitý odposlech se 3 mikrofony Možnost přidání rozšiřujícího mikrofonu Videotelefonování v rozlišení 4K Ultra HD (až 3 840 x 2 160 pixelů @ 30 fps) videotelefonování v rozlišení 1080p Full HD (až 1 920 x 1 080 pixelů @ 30 fps) videotelefonování v rozlišení 720p HD (až 1 280 x 720 pixelů @ 30 fps) s podporovanými klienty Univerzální konstrukce Motorizované otáčení a naklápění Objektiv logitech 3 předvolby kamery Bezdrátová technologie Bluetooth RF dálkový ovladač Technologie připojení USB plug-and-play Kompatibilní s většinou videokonferenčních aplikací Certifikace pro firmy, včetně Skype for Business a Cisco Jabber kompatibilní. Rozšířená integrace se softwarem BlueJeans, Broadsoft, LifeSize Cloud, Vidyo a Zoom Více variant upevnění, mimo jiné držák na stůl a stěnu, k dispozici je i volitelný držák na TV Bezpečnostní otvor Kensington MIKROFON Citlivost: -27 dB Frekvenční rozsah mikrofonu: 90 Hz – 16 kHz pro plnou reprodukci hlasu a vysokou srozumitelnost bez šumu Algoritmus bočního formování paprsku s velmi nízkým zkreslením, již spárovaný z výroby, směruje mikrofon přímo na hovořícího pro co nejlepší snímání hlasu a redukci šumu REPRODUKTOR Výkonný magnet ze vzácné zeminy Akusticky uzavřená reproduktorová komora Hlasitost nastavitelná do 95 dB SPL na 0,5 metru Citlivost reproduktoru 86,5 +/-3 dB SPL na 0,5 metru Zkreslení: 200 Hz – 300 Hz <3 %, 3 000 Hz – 10 kHz <1 % Algoritmus omezující výšky zabraňuje i krátkodobému oříznutí výšek reproduktoru bez zkreslení Potlačení akustické ozvěny VAD (Detektor hlasové aktivity) Mikrofon s potlačením okolního šumu Profesionální vzorkovací frekvence zvuku 32 kHz OBSAH BALENÍ Kamera MeetUp řady ConferenceCamDálkový ovladačKabel USB : 5 mZdroj napájeníDržák a materiál pro upevnění na stěnuUživatelská dokumentace INFORMACE O ZÁRUCE Dvouletá omezená záruka na hardware (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako Logitech Conference Camera MeetUp , Electronic-star nástěnný držák pro tv přijímač,otočný,sklápěcí do 15 kg

Logitech MeetUp (960-001102)

Logitech MeetUp (960-001102)
Detail

Webkamera 120° zorné pole, maximální rozlišení UltraHD 4K, 5x HD Zoom, 3x mikrofon, 3x předvolba kamery, BT, USB plug and play logitech meetup Univerzální konferenční webkamera. webkamera pro menší zasedačky. Logitech MeetUp je prémiová konferenční videokamera určená pro malé konferenční místnosti. Zastavte shromažďování kolem notebooků. S 4K optikou a super-širokým zorným úhlem 120°, umožňuje MeetUp vidět jasně všechny účastníky konference. Jeho integrovaný zvuk je optimalizován pro akustiku typické konferenční místnosti, což zaručuje, že všichni budou slyšet i vidět. HLAVNÍ FUNKCE KAMERA, KTERÉ... (alza.cz)

Podobné produkty ako Logitech MeetUp (960-001102) , Ája ngm 50g - 939 růžová (6551)

Logitech EXPANSION MIC FOR MEETUP

Logitech EXPANSION MIC FOR MEETUP
Detail

ROZMĚRY HLAVNÍ JEDNOTKA Výška x šířka x hloubka: 104 mm x 400 mm x 85 mm Hmotnost: 1,04 kg DÁLKOVÝ OVLADAČ Výška x šířka x hloubka: 10 mm x 83 mm x 83 mm SYSTÉMOVÉ POŽADAVKY Windows 7, Windows 8.1 nebo Windows 10macOS 10.10 nebo vyšší Google™ Chromebook™ verze 29.0.1547.70, platforma 4319.79.0 s: Procesor 2,4 GHz Intel Core 2™ Duo 2 GB RAM nebo více Port USB 2.0 (pro obraz v rozlišení 4K je vyžadován port USB 3.0) TECHNICKÉ PARAMETRY CELKOVĚ Ultraširoké, 120stupňové zorné pole Hlasitý odposlech se 3 mikrofony Možnost přidání rozšiřujícího mikrofonu Videotelefonování v rozlišení 4K Ultra HD (až 3 840 x 2 160 pixelů @ 30 fps) videotelefonování v rozlišení 1080p Full HD (až 1 920 x 1 080 pixelů @ 30 fps) videotelefonování v rozlišení 720p HD (až 1 280 x 720 pixelů @ 30 fps) s podporovanými klienty Univerzální konstrukce Motorizované otáčení a naklápění Objektiv logitech 3 předvolby kamery Bezdrátová technologie Bluetooth RF dálkový ovladač Technologie připojení USB plug-and-play Kompatibilní s většinou videokonferenčních aplikací Certifikace pro firmy, včetně Skype for Business a Cisco Jabber kompatibilní. Rozšířená integrace se softwarem BlueJeans, Broadsoft, LifeSize Cloud, Vidyo a Zoom Více variant upevnění, mimo jiné držák na stůl a stěnu, k dispozici je i volitelný držák na TV Bezpečnostní otvor Kensington MIKROFON Citlivost: -27 dB Frekvenční rozsah mikrofonu: 90 Hz – 16 kHz pro plnou reprodukci hlasu a vysokou srozumitelnost bez šumu Algoritmus bočního formování paprsku s velmi nízkým zkreslením, již spárovaný z výroby, směruje mikrofon přímo na hovořícího pro co nejlepší snímání hlasu a redukci šumu REPRODUKTOR Výkonný magnet ze vzácné zeminy Akusticky uzavřená reproduktorová komora Hlasitost nastavitelná do 95 dB SPL na 0,5 metru Citlivost reproduktoru 86,5 +/-3 dB SPL na 0,5 metru Zkreslení: 200 Hz – 300 Hz <3 %, 3 000 Hz – 10 kHz <1 % Algoritmus omezující výšky zabraňuje i krátkodobému oříznutí výšek reproduktoru bez zkreslení Potlačení akustické ozvěny VAD (Detektor hlasové aktivity) Mikrofon s potlačením okolního šumu Profesionální vzorkovací frekvence zvuku 32 kHz OBSAH BALENÍ Kamera MeetUp řady ConferenceCamDálkový ovladačKabel USB : 5 mZdroj napájeníDržák a materiál pro upevnění na stěnuUživatelská dokumentace INFORMACE O ZÁRUCE Dvouletá omezená záruka na hardware (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako Logitech EXPANSION MIC FOR MEETUP , Smrtihlav (978-80-7597-939-1)

Logitech MeetUp Expansion Microphone (989-000405)

Logitech MeetUp Expansion Microphone (989-000405)
Detail

Mikrofon - stolní, připojení skrze Bluetooth, délka kabelu 6 m, kondenzátorový, všesměrové snímání, frekvence od 20 do 20000 Hz, tlačítko Mute, vhodný pro mluvené slovo Zajistěte si větší flexibilitu v menších místnostech díky rozšiřujícímu mikrofonu logitech MeetUp. Mikrofon přináší možnost zvětšení rozsahu integrovaného mikrofonu v kameře MeetUp až na vzdálenost 5 m a nabízí základní funkce jako jsou potlačení šumu nebo ztlumení mikrofonu. Rozšiřující mikrofon disponuje připojovacím kabelem délky 6 m a připojovací technologií plug and play. Klíčové vlastnosti rozšiřujícího mikrofonu Logitech MeetUpRozšiřující širokopásmový mikrofon po konferenční kameru Logitech MeetUpZvětšuje rozsah mikrofonu v kameře MeetUp na 5 mPraktická LED indikace stavu připojení (alza.cz)

Podobné produkty ako Logitech MeetUp Expansion Microphone (989-000405) , Žert (978-80-7642-939-0)

Logitech držák RALLY MIC POD TABLE MOUNT OFF-WHITE WW

Logitech držák RALLY MIC POD TABLE MOUNT OFF-WHITE WW
Detail

DRŽÁK STOLNÍCH MIKROFONŮ Umožňuje upevnit stolní mikrofon Rally na stůl nebo ke stropu a disponuje organizérem kabelů pro dosažení úhledného vzhledu. TECHNICKÁ SPECIFIKACE Kompatibiliní zařízení Stolní mikrofon RallyTloušťka stolu: 20–50 mmPrůměr otvoru pro průchodku: 25–65 mm Rozměry s nasazenou závitovou tyčí Výška: 90 mmŠířka: 146 mmHloubka: 146 mm Rozměry bez závitové tyče Výška: 22 mmŠířka: 146 mmHloubka: 146 mm Obsah balení Miska držáku stolních mikrofonůZávitová tyčMaticeKabelová cívkaMontážní destičkaŠroubyDokumentace (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako Logitech držák RALLY MIC POD TABLE MOUNT OFF-WHITE WW , Držák na brýle na zeď

Logitech Ext Cable 10m for Logitech Group, 939-001487

Logitech Ext Cable 10m for Logitech Group, 939-001487
Detail

Typ mikrofónu: stolový / konferenčný. (patro.cz)

Podobné produkty ako Logitech Ext Cable 10m for Logitech Group, 939-001487 , Avengers 4: na pokraji války říší (978-80-7449-939-5)

LOGITECH, Logitech C505e - BLK - WW, 960-001372

LOGITECH, Logitech C505e - BLK - WW, 960-001372
Detail

logitech C505e Webová kamera s ostrým, plynulým a barevným obrazem v širokoúhlém rozlišení HD 720p. Jeden všesměrový mikrofon nabízí technologii redukce šumu a je navržen tak, aby zajistil čistou a přirozenou konverzaci až do vzdálenosti 3 metrů, a to i v rušném prostředí, jako jsou open-space pracoviště nebo učebny. Kamera přináší 60° diagonální zorné pole, neměnné zaostření a automatickou korekci osvětlení, která se přizpůsobí světelným podmínkám v místnosti. Univerzální klip a 2 metry dlouhý USB kabel nabízí všestranné možnosti upevnění. ZÁKLADNÍ SPECIFIKACE Rozlišení: 1280 x 720 Rychlost snímání videa: 30 fps Rozhraní: USB 2.0 Mikrofon: ano Délka kabelu: 2 m Barva: černá (patro.cz)

Podobné produkty ako LOGITECH, Logitech C505e - BLK - WW, 960-001372 , Electronic-star avs12-black, tv stůl, sklo, 2 patra, lcd držák, rack, černý

iWant ochranné sklíčko na kameru Apple iPhone 12

Dam rameno na kameru camera arm 60 cm

Dam rameno na kameru camera arm 60 cm
Detail

Plně nastavitelné. Délka 60 cm. Hodí se na DAM® Rod Holder Mount, který lze přišroubovat přímo na jakýkoli rovný povrch (nebo na DAM® Glue-On Mount Base, pro použití na člunu nebo belly-boatu). (parys.cz)

Podobné produkty ako Dam rameno na kameru camera arm 60 cm , Buddhistická moudrost (978-80-7336-939-2)

Tatonka Pouzdro na kameru CAMERA INSERT L black

Detail

Praktické a stylové polstrované pouzdro pro zrcadlovky a menší fotoaparáty Tatonka CAMERA INSERT L. Ochrání váš oblíbený fotoaparát během přepravy. Vhodné především do větších batohů. (mall.cz)

Podobné produkty ako Tatonka Pouzdro na kameru CAMERA INSERT L black , Němčina hravě 2 (80-7274-939-0)

iWant ochranné sklíčko na kameru Apple iPhone 12 mini

Pouzdro iWant ochranné sklíčko na kameru Apple iPhone 12 Pro

MAX Tv držák MTM9135T

Detail

ZÁRUKA 5 LET Držák na TV 23" – 42" nástěnný, sklopný, VESA 75×75, 100×100, 200×100, 200×200, nosnost 35 kg, náklon +0°/-14°, vzdálenost od zdi 25 mm, vodováha, montážní sada. (mall.cz)

Podobné produkty ako MAX Tv držák MTM9135T , Funko pop! keychain ww 80th-ww (flashpoint) (889698549950)

MAX TV držák MTM7970T

Detail

ZÁRUKA 5 LET Držák na TV 43" – 90" nástěnný, sklopný, VESA 200×200, 300×200, 400×200, 300×300, 400×300, 400×400, 600×400, 800×400, nosnost 70 kg, náklon –3°/+12°, vzdálenost od zdi 49 mm, montážní sada. (mall.cz)

Podobné produkty ako MAX TV držák MTM7970T , Funko pop! heroes ww 80th - ww (white lantern) (889698549882)

MAX TV držák MTM8050F

Detail

ZÁRUKA 5 LET Držák na TV 37" – 70" nástěnný, VESA 200×200, 400×200, 300×300, 400×400, 600×400, nosnost 50 kg, vzdálenost od zdi 25 mm, integrovaná vodováha, montážní sada. (mall.cz)

Podobné produkty ako MAX TV držák MTM8050F , Funko pop! heroes ww 80th-ww(classicw/cape) (889698550086)

MAX TV držák MTM9235T

Detail

ZÁRUKA 5 LET Držák na TV 37" – 70" nástěnný, sklopný, VESA 200×200, 400×200, 300×300, 400×400, 600×400, nosnost 35 kg, náklon +0°/-14°, vzdálenost od zdi 25 mm, vodováha, montážní sada. (mall.cz)

Podobné produkty ako MAX TV držák MTM9235T , Fixed pro nokia c21 plus čiré (fixtcc-939)

MAX TV držák MTM9650T

Detail

ZÁRUKA 5 LET Držák na TV 37" – 70" nástěnný, sklopný, VESA 200×200, 400×200, 300×300, 400×400, 600×400, nosnost 50 kg, náklon +5°/-10°, vzdálenost od zdi 82 mm, vodováha, montážní sada. (mall.cz)

Podobné produkty ako MAX TV držák MTM9650T , Hrot n7 6 smd 29x29mm zd 912zd 939

Logitech HD Webcam C920S, kamera vč. krytky

Logitech HD Webcam C920S, kamera vč. krytky
Detail

logitech C920S Pro HD Webcam Kamera C920s umožňuje zaznamenávat dění kolem počítače ve formě videa nebo statických obrázků. Lze ji použít pro uskutečnění video konferencí nebo video telefonátů. HOVORY A ZÁZNAM V POZORUHODNĚ OSTRÉM ROZLIŠENÍ HDS kamerou C920s budete při videohovorech vypadat skvěle a budete moci nahrávat dokonale ostré záznamy. Vyznačuje se obrazem v rozlišení Full HD (1080p při 30 fps) a čistým, stereofonním zvukem se všemi nejoblíbenějšími videoaplikacemi. Obraz v rozlišení Full HD (1080p při 30 fps) Čistý stereofonní zvuk Dojitý integrovaný mikrofon Automatická korekce osvětlení objektiv s krytkou TECHNICKÉ SPECIFIKACE SYSTÉMOVÉ POŽADAVKY Kompatibilní s Windows 10 nebo novějšíWindows 8Windows 7 Funguje v režimu USB Video Device Class (UVC) s podporovanými klienty pro videohovory macOS 10.10 nebo novějšíXBox One™Chrome OS™Android™ v 5.0 nebo vyššíPort USBPřipojení k internetu Kompatibilita platforem Skype™Google Hangouts™FaceTime pro Mac TECHNICKÉ PARAMETRY Max. rozlišení 1080p/30 fps – 720p/30 fps Typ zaostření autofocus Integrovaný mikrofon stereofonníUniverzální klip s možností připevnění ke stativu pro přichycení k notebookům, displejům LCD nebo monitorům Délka kabelu 1,5 m Rozměry (V x Š x H) Včetně klipu: 43,3 x 94 x 71 mmBez klipu: 29 x 94 x 24 mm Obsah balení Kamera s kabelemUživatelksá příručka Záruka 2-letá omezená záruka na hardware (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako Logitech HD Webcam C920S, kamera vč. krytky , Ratikon držák na kolo (sptrat016)

Electronic-Star EAT02-222, otočný TV držák na stěnu, 15kg, 94 cm, naklonitelný

Electronic-Star EAT02-222, otočný TV držák na stěnu, 15kg, 94 cm, naklonitelný
Detail

Otočný TV držák na stěnu je optimální řešení pro místa s horšími světelnými podmínkami nebo pro domácnosti a prostory, kde je sezení rozmístěné na více místech.Abyste dovedli flexibilně reagovat na své potřeby, můžete natočit držák v rozsahu 180°a naklonit v rozsahu 30°. Zároveň je možné otočit ho o 360°.Otočný TV držák je vhodný pro zařízení s otvory 100 x 100, 100 x 200 a 200 x 200 mm, proto na něj můžete umístit různé televizory.Minimální vzdálenost držáku od stěny je 9,7 cm. Tato vzdálenost představuje dostatečnou flexibilitu a umožní Vám jednoduchý přístup ke všem portům a zároveň držák nezabere příliš mnoho místa.Veškerý potřebný montážní materiál TV držáku na stěnu je součástí balení.Fotografie zobrazují totožný černý model. (klarstein.cz)

Podobné produkty ako Electronic-Star EAT02-222, otočný TV držák na stěnu, 15kg, 94 cm, naklonitelný , Weber držák na igrill (7240)

Electronic-Star EAT02-222, otočný TV držák na stěnu, 15kg, 94 cm, naklonitelný

Electronic-Star EAT02-222, otočný TV držák na stěnu, 15kg, 94 cm, naklonitelný
Detail

Otočný TV držák na stěnu je optimální řešení pro místa s horšími světelnými podmínkami nebo pro domácnosti a prostory, kde je sezení rozmístěné na více místech.Abyste dovedli flexibilně reagovat na své potřeby, můžete natočit držák v rozsahu 180°a naklonit v rozsahu 30°. Zároveň je možné otočit ho o 360°.Otočný TV držák je vhodný pro zařízení s otvory 100 x 100, 100 x 200 a 200 x 200 mm, proto na něj můžete umístit různé televizory.Minimální vzdálenost držáku od stěny je 9,7 cm. Tato vzdálenost představuje dostatečnou flexibilitu a umožní Vám jednoduchý přístup ke všem portům a zároveň držák nezabere příliš mnoho místa.Veškerý potřebný montážní materiál TV držáku na stěnu je součástí balení.Fotografie zobrazují totožný černý model. (electronic-star.cz)

Podobné produkty ako Electronic-Star EAT02-222, otočný TV držák na stěnu, 15kg, 94 cm, naklonitelný , Munchkin - držák na tašku (5019090110372)

MAX Sklopný TV držák MTM7125T

Detail

ZÁRUKA 5 LET Držák na TV 13" – 27" nástěnný, sklápěcí, otočný, VESA 75×75, 100×100, nosnost 25 kg, náklon +3°/-12°, natočení +25°/-25°, vzdálenost od zdi 75 mm, montážní sada. (mall.cz)

Podobné produkty ako MAX Sklopný TV držák MTM7125T , Držák na nebesa lorelli (1018001)

MAX Sklopný TV držák MTM7870T

Detail

ZÁRUKA 5 LET Držák na TV 37" – 80" nástěnný, VESA 200×200, 300×200, 400×200, 300×300, 400×300, 400×400, 600×400, nosnost 70 kg, náklon +3° /- 12°, vzdálenost od zdi 49 mm, vodováha, montážní sada. (mall.cz)

Podobné produkty ako MAX Sklopný TV držák MTM7870T , Duramat držák na ručník (25652857)

MAX TV držák slim MTM7435T

Detail

ZÁRUKA 5 LET Slim držák na TV 37" – 70" nástěnný, naklápěcí, VESA 200×200, 300×200, 400×200, 300×300, 400×300, 400×400, 600×400, nosnost 35 kg, náklon –12°/0°, vzdálenost od zdi 30 mm, vestavěná vodováha, montážní sada. (mall.cz)

Podobné produkty ako MAX TV držák slim MTM7435T , Wenko závěsný držák na šálky

MAX TV držák slim MTM7335F

Detail

ZÁRUKA 5 LET Slim držák na TV 37" – 70" nástěnný, VESA 200×200, 300×200, 400×200, 300×300, 400×300, 400×400, 600×400, nosnost 35 kg, vzdálenost od zdi 18 mm, vestavěná vodováha, montážní sada. (mall.cz)

Podobné produkty ako MAX TV držák slim MTM7335F

MAX TV držák slim MTM8325T

Detail

ZÁRUKA 5 LET Slim držák pro LED/LCD TV s úhlopříčkou 13" – 32". Elegantní černá barva, ocelová konstrukce pro maximální odolnost. Maximální nosnost: 25 kg. Vzdálenost TV od zdi pouze 36 mm. Držák splňuje následující VESA standardy: 75×75, 100×100, 200×100. Držák je možné naklápět vertikálně +3°/- 12°. Sada pro montáž a návod jsou součástí balení. (mall.cz)

Podobné produkty ako MAX TV držák slim MTM8325T

MAX OLED TV držák MTM7530FO

Detail

ZÁRUKA 5 LET Držák nejen pro OLED TV 32" – 65" nástěnný, VESA 100×100, 100×150, 150×100, 150×150, 100×200, 200×100, 200×200, 300×200, 400×200, nosnost 30 kg, vzdálenost od zdi 22 mm, montážní sada. (mall.cz)

Podobné produkty ako MAX OLED TV držák MTM7530FO

MAX Sklopný TV držák MTM7770T

Detail

ZÁRUKA 5 LET Držák na TV 32" – 70" nástěnný, sklopný, VESA 75×75, 100×100, 100×150, 150×100, 100×200, 200×100, 150×150, 200×200, 300×200, 400×200, 300×300, 400×300, 400×400, nosnost 70 kg, náklon –3°/+12°, vzdálenost od zdi 49 mm, montážní sada. (mall.cz)

Podobné produkty ako MAX Sklopný TV držák MTM7770T

MAX QLED TV držák MTM7550TQ

Detail

ZÁRUKA 5 LET Držák na QLED TV, nástěnný, výsuvný, sklopný, kompatibilní s TV Samsung Q7C (49"/55"/65"), Samsung Q7F (49"/55"/65"), Samsung Q7FN (55"/65"), Samsung Q7CN (55"/65"), Samsung Q8C (55"/65"), Samsung Q9F (65"), Samsung Q9FN (55"/65"), Samsung Q85R (55"/65"), Samsung Q90R (55"/65"), Samsung Q900R (55"/65"), Samsung Q950R (65"), Samsung Q900 (55"/65"), Samsung Q95T (55"/65"), náklon -3°/+3°, vzdálenost od zdi 17–92 mm, montážní sada. (mall.cz)

Podobné produkty ako MAX QLED TV držák MTM7550TQ

Fiber Mounts AX798 - výsuvný, otočný a sklopný držák Tv - držák

Fiber Mounts AX798 - výsuvný, otočný a sklopný držák Tv - držák
Detail

Technické údaje: maximální zatížení 35kg podpora VESA standardu 75x75 až 600x400 otáčení do stran +90° až -90° náklon +10° až -15° nastavitelná vzdálenost od zdi minimální vzdálenost od zdi 63mm maximální vzdálenost od zdi 610mm korekce roviny +3° až -3° kvalitní konstrukce snadná montáž a nastavitelnost úchytky na kabeláž barva černá záruka 5 let Držák Fiber Mounts AX798 podporuje VESA standardy: VESA 75x75 VESA 100x100 VESA 200x100 a 100x200 VESA 200x200 VESA 300x200 a 200x300 VESA 300x300 VESA 400x200 a 200x400 VESA 400x300 a 300x400 VESA 400x400 VESA 500x300 VESA 500x400 VESA 600x400 •VESA 200x200 •VESA 300x200 •VESA 300x300 •VESA 400x200 •VESA 400x300 •VESA 400x400 •VESA 600x400 (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako Fiber Mounts AX798 - výsuvný, otočný a sklopný držák Tv - držák

LOGITECH, C920e HD 1080p Webcam - BLK - WW, 960-001360

LOGITECH, C920e HD 1080p Webcam - BLK - WW, 960-001360
Detail

Webová kamera 1080p pro firmy, ideální pro masové nasazení C920e je webová kamera s rozlišením HD 1080p pro práci odkudkoli, která předčí kvalitu obrazu a zvuku poskytovanou většinou notebooků. Povyšte kvalitu obrazové kooperace na profesionální úroveň za cenu, která je ideální pro nasazení v masovém měřítku. Kamera C920e je ideální pro zobrazení jednotlivců v dobře vyváženém záběru. Díky fixnímu 78° zornému poli zobrazuje kamera uživatele a prostředí okolo něj v dobře vyváženém záběru, přičemž zbývá dostatek prostoru pro vizuální sdílení projektů a ostatních zájmových objektů. AKTIVACE MIKROFONŮ V PŘÍPADĚ POTŘEBY Kamera C920e je vybavena dvěma integrovanými všesměrovými mikrofony, které lze snadno aktivovat pomocí aplikace Logi Tune Desktop. Po jejich aktivaci budou mikrofony optimalizovány za účelem čistého snímání zvuku na vzdálenost až jednoho metru. AUTOMATICKÉ OSTŘENÍ ZÁBĚRU Integrovaná funkce autofocus v rozlišení HD zajistí, že váš obraz bude během videohovorů dokonale ostrý. Ve spolupráci s automatickou korekcí osvětlení disponuje kamera C920e optikou, pomocí které budete při všech vašich videokonferencích vypadat skvěle. PŘEVEZMĚTE KONTROLU POMOCÍ APLIKACE TUNE DESKTOP Aplikace Logi Tune Desktop zjednodušuje ovládání osobních zařízení a přizpůsobení u vybraných modelů, včetně C920e. Tato miniaplikace působí nerušivě na vaší obrazovce a zajišťuje nepřerušovanou obrazovou kooperaci, včetně aktivace integrovaných duálních mikrofonů kamery C920e, ovládání funkce zoom, přizpůsobení barev a snadného stahování aktualizací firmwaru. UNIVERZÁLNÍ MOŽNOSTI UPEVNĚNÍ Upevněte webovou kameru kamkoli, kde se to hodí: na obrazovku, notebook či stůl. Kamera C920e je vybavena robustním, nastavitelným klipem, který lze snadno upevnit na libovolný notebook nebo externí monitor. Integrované závity pro stativ navíc poskytují flexibilitu upevnění kamery na stůl či plnohodnotný stativ. Stativ není přiložen. PARAMETRY A PODROBNOSTI Rozměry včetně upevněného montážního klipu *Výška: 43,3 mm *Šířka: 94 mm *Hloubka: 71 mm *Délka kabelu: 1,5 m *Hmotnost: 162 g SYSTÉMOVÉ POŽADAVKY Compatibility *Windows 7 nebo novější *macOS 10.10 nebo novější *Chrome OS™ *Port USB-A *Kompatibilní s Microsoft DirectShow *Kompatibilní s oblíbenými platformami pro volání Více rozlišení 1080p / 30 fps (až 1920 x 1080 pixelů) 720p / 30 fps (až 1280 x 720 pixelů) s podporovanými klienty Komprese obrazu H.264. Camera mega pixel: 3 Typ zaostření: Funkce autofocus Typ objektivu: Skleněný Integrovaný mikrofon: Stereofonní Rozsah mikrofonu: Až 1 m Diagonální zorné pole (dFoV): 78° Digitální zoom: 4x Připojení USB: USB-A s technologií plug-and-play Technologie RightLight 2 pro jasný obraz za různých světelných podmínek (i při špatném osvětlení) Odnímatelná krytka objektivu Univerzální klip s možností připevnění ke stativu pro přichycení k notebookům, displejům LCD nebo monitorům OBSAH BALENÍ *Webová kamera s připojeným kabelem USB-A, 1,5 m *Krytka *Uživatelská dokumentace https://www.logitech.com/cs-cz/products/webcams/c920e-business-webcam.960-001360.html#specs (patro.cz)

Podobné produkty ako LOGITECH, C920e HD 1080p Webcam - BLK - WW, 960-001360

Držák na TV LTC LXLCD38

Držák na TV LTC LXLCD38
Detail

Držák na TV LTC LXLCD38 (tipa.eu)

Podobné produkty ako Držák na TV LTC LXLCD38

Držák na TV HR S142201

Držák na TV HR S142201
Detail

Držák na TV HR S142201 (tipa.eu)

Podobné produkty ako Držák na TV HR S142201

Držák na TV LTC LXLCD82

Držák na TV LTC LXLCD82
Detail

Držák na TV LTC LXLCD82 (tipa.eu)

Podobné produkty ako Držák na TV LTC LXLCD82

Držák na TV LTC LXLCD77

Držák na TV LTC LXLCD77
Detail

Držák na TV LTC LXLCD77 (tipa.eu)

Podobné produkty ako Držák na TV LTC LXLCD77

Držák na TV LTC LXLCD75

Držák na TV LTC LXLCD75
Detail

Držák na TV LTC LXLCD75 (tipa.eu)

Podobné produkty ako Držák na TV LTC LXLCD75

Držák na TV LTC LXLCD76

Držák na TV LTC LXLCD76
Detail

Držák na TV LTC LXLCD76 (tipa.eu)

Podobné produkty ako Držák na TV LTC LXLCD76

Držák na TV LTC LXLCD79

Držák na TV LTC LXLCD79
Detail

Držák na TV LTC LXLCD79 (tipa.eu)

Podobné produkty ako Držák na TV LTC LXLCD79

Držák na TV LTC LXLCD72

Držák na TV LTC LXLCD72
Detail

Držák na TV LTC LXLCD72 (tipa.eu)

Podobné produkty ako Držák na TV LTC LXLCD72

Držák na TV LTC LXLCD78

Držák na TV LTC LXLCD78
Detail

Držák na TV LTC LXLCD78 (tipa.eu)

Podobné produkty ako Držák na TV LTC LXLCD78

Držák na TV LTC LXLCD81

Držák na TV LTC LXLCD81
Detail

Držák na TV LTC LXLCD81 (tipa.eu)

Podobné produkty ako Držák na TV LTC LXLCD81

Držák na TV LTC LXLCD71

Držák na TV LTC LXLCD71
Detail

Držák na TV LTC LXLCD71 (tipa.eu)

Podobné produkty ako Držák na TV LTC LXLCD71

Držák na TV LTC LXLCD73

Držák na TV LTC LXLCD73
Detail

Držák na TV LTC LXLCD73 (tipa.eu)

Podobné produkty ako Držák na TV LTC LXLCD73

Držák na TV CABLETECH T0121

Držák na TV CABLETECH T0121
Detail

Držák na TV CABLETECH T0121 (tipa.eu)

Podobné produkty ako Držák na TV CABLETECH T0121
Logitech MeetUp (960-001102), Logitech MeetUp Expansion Microphone (989-000405), M-Style Go držák pro outdoor kameru T na řídítka (4675-MS-045709), Gogen držák TV fixní 32"-65" (DRZAK OLED FM), Electronic-Star EAT02-222, otočný TV držák na stěnu, 15kg, 94 cm, naklonitelný, Thule 939 VeloSpace XT3 (TH939), Electronic-Star Nástěnný držák pro TV přijímač,otočný,sklápěcí do 15 kg, Ája NGM 50g - 939 růžová (6551), Smrtihlav (978-80-7597-939-1), Žert (978-80-7642-939-0), držák na brýle na zeď, Avengers 4: Na pokraji války říší (978-80-7449-939-5), Electronic-Star avS12-Black, TV stůl, sklo, 2 patra, LCD držák, rack, černý, Malý král (978-80-7195-939-7), Buddhistická moudrost (978-80-7336-939-2), Němčina hravě 2 (80-7274-939-0), Funko POP! Keychain WW 80th - WW (ATwistOfFate) (889698549929), Funko POP! Heroes WW 80th-WW (Flashpoint) (889698549943), Funko POP! Keychain WW 80th-WW (Flashpoint) (889698549950), Funko POP! Heroes WW 80th - WW (White Lantern) (889698549882), Funko POP! Heroes WW 80th-WW(ClassicW/Cape) (889698550086), FIXED pro Nokia C21 Plus čiré (FIXTCC-939), hrot n7 6 smd 29x29mm zd 912zd 939, Ratikon držák na kolo (SPTrat016), Weber držák na iGrill (7240), Munchkin - Držák na tašku (5019090110372), Držák na nebesa Lorelli (1018001), DURAmat držák na ručník (25652857), Wenko Závěsný držák na šálky