Lodos moka konvička g.a.t. - pepita, 1 šálek kávy (104001)

Produkt Lodos moka konvička g.a.t. - pepita, 1 šálek kávy (104001) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Lodos moka konvička g.a.t. - pepita, 1 šálek kávy (104001) upraviť a produkt hľadať znova.

Lodos Moka konvička G.A.T. - Pepita, 1 šálek kávy (104001)

Lodos Moka konvička G.A.T. - Pepita, 1 šálek kávy (104001)
Detail

Moka konvička - na sporák, zdroj ohřevu plyn, elektřina a sklokeramika, na jeden ohřev připraví 1 šálek, nevhodná do myčky, materiál hliník, stříbrná barva Udělejte si radost šálkem kvalitní kávy uvařené v moka konvičce LODOS. Tento typ kávovaru vám umožní přípravu výtečné kávy a zároveň stylově doplní váš kuchyňský pult. Moka konvička využívá klasický způsob přípravy kávy za pomoci natlakované páry. Během chvilky na plotně přichystá jeden šálek. Moka konvička LODOS je zkonstruována z hliníku, který vyniká dobrou tepelnou vodivostí. K pozitivům patří i tradiční design. Zásadní přednosti moka konvičky Lodos Moka konvička G.A.T. - Pepita, 1 šálek kávy Moka konvička pro přípravu lahodné kávy Materiálem je hliník Postačí pro přípravu jednoho šálku kávy Káva se připravuje italským způsobem s pomocí natlakované páry Zdroj ohřevu: plyn, elektřina a sklokeramika Nevhodné do myčky (alza.cz)

Podobné produkty ako Lodos Moka konvička G.A.T. - Pepita, 1 šálek kávy (104001) , Malování podle čísel - šálek kávy a růže (hramal00263nad)

Lodos Moka konvička G.A.T. - Pepita, 6 šálků kávy (10416)

Lodos Moka konvička G.A.T. - Pepita, 6 šálků kávy (10416)
Detail

Moka konvička - na sporák, zdroj ohřevu plyn, elektřina a sklokeramika, na jeden ohřev připraví až 6 šálků, nevhodná do myčky, materiál hliník, stříbrná barva Užijte si chuť kvalitní kávy připravené v moka konvičce LODOS. Tento typ kávovaru vám umožní přípravu výtečné kávy a zároveň bude mít funkci designového kuchyňského prvku. Příprava kávy v moka konvičce probíhá tradičním italským způsobem za využití tlaku páry. Během chvilky na plotně vám přichystá 6 šálků. Moka konvička LODOS je vytvořena z hliníku, díky kterému zabere vaření kávy jen moment. Navíc uchovává klasický design. Zásadní přednosti moka konvičky Lodos Moka konvička G.A.T. - Pepita, 6 šálků kávy Moka konvička skvěle doplní kuchyňský kout každého milovníka kávy Materiálem je hliník Snadno a rychle s ní připravíte 6 šálků kávy Jedná se o italský způsob přípravy kávy s využitím natlakované páry Zdroj ohřevu: plyn, elektřina a sklokeramika Nevhodné do myčky (alza.cz)

Podobné produkty ako Lodos Moka konvička G.A.T. - Pepita, 6 šálků kávy (10416) , Art puzzle hodiny šálek kávy 570 dílků (8697950842891)

Lodos Moka konvička Pratika, 6 šálky kávy (11106)

Lodos Moka konvička Pratika, 6 šálky kávy (11106)
Detail

Moka konvička - na sporák, zdroj ohřevu plyn, elektřina a sklokeramika, na jeden ohřev připraví až 6 šálků, nevhodná do myčky, materiál nerez, stříbrná barva Užijte si šálek kvalitní kávy uvařené v moka konvičce LODOS. Tento typ kávovaru poslouží pro přípravu výtečné kávy a zároveň stylově doplní váš kuchyňský pult. Moka konvička využívá klasický způsob přípravy kávy za pomoci natlakované páry. Během chvilky na plotně přichystá 6 šálků. Moka konvička LODOS je zkonstruována z nerezu, která má dlouhou životnost. Hlavní přednosti moka konvičky Lodos Moka konvička Pratika, 6 šálky kávy Moka konvička umožňující přípravu výtečné kávy Materiálem je nerez Snadno a rychle s ní připravíte 6 šálků kávy Italský typ přípravy kávy využívající natlakované páry Zdroj ohřevu: plyn, elektřina a sklokeramika Nevhodné do myčky (alza.cz)

Podobné produkty ako Lodos Moka konvička Pratika, 6 šálky kávy (11106) , Malování podle čísel - šálek kávy a rackové nad mořem (hramal00086nad)

Lodos Moka konvička Pratika, 2 šálky kávy (11102)

Lodos Moka konvička Pratika, 2 šálky kávy (11102)
Detail

Moka konvička - na sporák, zdroj ohřevu plyn, elektřina a sklokeramika, na jeden ohřev připraví až 2 šálky, nevhodná do myčky, materiál nerez, stříbrná barva Udělejte svůj den krásnější šálkem kvalitní kávy uvařené v moka konvičce LODOS. Tento italský typ kávovarů obstará výtečnou kávu a zároveň se stane designovým prvkem vaší kuchyně. Příprava kávy v moka konvičce probíhá tradičním italským způsobem za využití tlaku páry. Přichystá vám během chvíle na plotně 2 šálky. Moka konvička LODOS je vytvořena z nerezu, která jí propůjčuje dlouhou životnost. Hlavní vlastnosti moka konvičky Lodos Moka konvička Pratika, 2 šálky kávy Moka konvičku si oblíbí každý milovník kávy Materiálem je nerez Snadno a rychle s ní připravíte 2 šálky kávy Jde o tradiční italský způsob přípravy kávy za pomoci natlakované páry Zdroj ohřevu: plyn, elektřina a sklokeramika Nevhodné do myčky (alza.cz)

Podobné produkty ako Lodos Moka konvička Pratika, 2 šálky kávy (11102) , Malování podle čísel - bílý šálek kávy s růží a eiffelovkou (hramal00672nad)

Lodos Moka konvička G.A.T. Splendida, 6 šálků kávy (108006)

Lodos Moka konvička G.A.T. Splendida, 6 šálků kávy (108006)
Detail

Moka konvička - na sporák, zdroj ohřevu plyn, elektřina a sklokeramika, na jeden ohřev připraví až 6 šálků, nevhodná do myčky, materiál hliník, stříbrná barva Nechte si vykouzlit úsměv na tváři šálkem kvalitní kávy uvařené v moka konvičce LODOS. Tento italský typ kávovaru vám připraví lahodnou kávu a zároveň designově doplní prostředí vaší kuchyně. Moka konvička využívá tradiční způsob přípravy kávy za pomoci natlakované páry. Během chvilky na plotně přichystá 6 šálků. Moka konvička LODOS je zhotovena z hliníku, který vyniká dobrou tepelnou vodivostí. Potěšit může i svým klasickým designem. Zásadní vlastnosti moka konvičky Lodos Moka konvička G.A.T. Splendida, 6 šálků kávy Moka konvička se osvědčí v domácnosti každého milovníka kávy Materiálem je hliník Najednou zvládne připravit 6 šálků kávy Káva se připravuje italským způsobem s pomocí natlakované páry Zdroj ohřevu: plyn, elektřina a sklokeramika Nevhodné do myčky (alza.cz)

Podobné produkty ako Lodos Moka konvička G.A.T. Splendida, 6 šálků kávy (108006) , York wc set pepita (5903355094241)

Lodos Moka konvička G.A.T. Splendida, 3 šálky kávy (108003)

Lodos Moka konvička G.A.T. Splendida, 3 šálky kávy (108003)
Detail

Moka konvička - na sporák, zdroj ohřevu plyn, elektřina a sklokeramika, na jeden ohřev připraví až 3 šálky, nevhodná do myčky, materiál hliník, stříbrná barva Dopřejte si chvilku klidu s šálkem kvalitní kávy uvařené v moka konvičce LODOS. Tento italský typ kávovaru vám připraví lahodnou kávu a současně zapadne do vaší kuchyně jako designový prvek. Příprava kávy v moka konvičce probíhá tradičním italským způsobem za využití tlaku páry. Během chvilky na plotně přichystá 3 šálky. Moka konvička LODOS je zhotovena z hliníku, který se vyznačuje dobrou tepelnou vodivostí. K pozitivům patří i tradiční design. Klíčové vlastnosti moka konvičky Lodos Moka konvička G.A.T. Splendida, 3 šálky kávy Moka konvička pro přípravu lahodné kávy Materiálem je hliník Naráz s ní připravíte 3 šálky kávy Káva připravovaná italským způsobem za využití tlaku páry Zdroj ohřevu: plyn, elektřina a sklokeramika Nevhodné do myčky (alza.cz)

Podobné produkty ako Lodos Moka konvička G.A.T. Splendida, 3 šálky kávy (108003) , Lodos sterka potravinarska nerez velka 16 1

Lodos Moka konvička G.A.T. Splendida, 9 šálků kávy (108009)

Lodos Moka konvička G.A.T. Splendida, 9 šálků kávy (108009)
Detail

Moka konvička - na sporák, zdroj ohřevu plyn, elektřina a sklokeramika, na jeden ohřev připraví až 9 šálků, nevhodná do myčky, materiál hliník, stříbrná barva Nechte si vykouzlit úsměv na tváři šálkem kvalitní kávy připravené v moka konvičce LODOS. Tento typ kávovaru poslouží pro přípravu výtečné kávy a současně zapadne do vaší kuchyně jako designový prvek. Příprava kávy v moka konvičce probíhá tradičním italským způsobem za využití tlaku páry. Přichystá vám během chvíle na plotně 9 šálků. Moka konvička LODOS je z hliníku, díky kterému proběhne vaření kávy velmi rychle. Její přednosti zahrnují také tradiční design. Hlavní vlastnosti moka konvičky Lodos Moka konvička G.A.T. Splendida, 9 šálků kávy Moka konvička zapadne do domácnosti každého milovníka kávy Materiálem je hliník Naráz s ní připravíte 9 šálků kávy K přípravě kávy dochází italskou metodou s pomocí natlakované páry Zdroj ohřevu: plyn, elektřina a sklokeramika Nevhodné do myčky (alza.cz)

Podobné produkty ako Lodos Moka konvička G.A.T. Splendida, 9 šálků kávy (108009) , Lodos stěrka potravinářská nerez velká 16/1 (16/1)

MOKA konvička BRIA, 3 šálky

MOKA konvička BRIA, 3 šálky
Detail

Kávovar (moka konvička) je tradiční kávovar pro domácí přípravu kávy. Lze jej použít na plynových, elektrických sporácích i sklokeramických deskách, není vhodný na indukci. Hliníkové tělo kávovaru již po několika šálcích získá patinu, která je pro správnou chuť kávy nepostradatelná. Kávovar je opatřen bezpečnostním ventilem. Není vhodný pro mytí v myčce. Materiál: hliník, plast, nerez, silikon Využitelný objem: 150 ml Rozměry: 15 x 8 cm (decodoma.cz)

Podobné produkty ako MOKA konvička BRIA, 3 šálky , Keramická konvička flower, 1 l

EH Moka konvička, 330 ml, 6 šálků

EH Moka konvička, 330 ml, 6 šálků
Detail

Tradiční moka konvička pro domácí přípravu chutné silné kávy. Vychutnejte si lahodnou kávu kdykoliv budete mít chuť. Je vhodná pro použití na plynových, elektrických a sklokeramických varných deskách. Konvička je opatřena bezpečnostním ventilem. Není vhodná pro mytí v myčce na nádobí. (4home.cz)

Podobné produkty ako EH Moka konvička, 330 ml, 6 šálků , Lodos nástěnný mlýnek na kávu stand (71/1)

EH Moka konvička, 150 ml, 3 šálky

EH Moka konvička, 150 ml, 3 šálky
Detail

Tradiční moka konvička pro domácí přípravu chutné silné kávy. Vychutnejte si lahodnou kávu kdykoliv budete mít chuť. Je vhodná pro použití na plynových, elektrických a sklokeramických varných deskách. Konvička je opatřena bezpečnostním ventilem. Není vhodná pro mytí v myčce na nádobí. (4home.cz)

Podobné produkty ako EH Moka konvička, 150 ml, 3 šálky , York roller na oděv pepita (5903355103974)

Lamart LT7075 Moka konvička Kaffe, nerez, 2 šálky

Lamart LT7075 Moka konvička Kaffe, nerez, 2 šálky
Detail

Vychutnejte si tradiční italské překapávané espresso nejen doma, ale i na chalupě, v práci nebo na dovolené. S touto elegantní moka konvičkou KAFFE z dílny Piera Lamarta si luxusní kávu připravíte za pár minut. Prvotřídní nerezová ocel 18/10 se nejen mimořádně leskně, ale také má ty nejlepší vlastnosti – lze jí totiž na rozdíl od moka konviček z hliníku použít na všech typech sporáků včetně indukčních. Konvička má ergonomickou rukojeť ze žáruvzdorného plastu, které nepálí, a také bezpečnostní ventil.Tato konvička o objemu 100 ml je vhodná pro přípravu 2 šálků espressa.Jedná se o přetlakový výrobek se zárukou 3 roky. (4home.cz)

Podobné produkty ako Lamart LT7075 Moka konvička Kaffe, nerez, 2 šálky , Vůně kávy (9788025729380)

Lamart LT7077 Moka konvička Kaffe, nerez, 6 šálků

Lamart LT7077 Moka konvička Kaffe, nerez, 6 šálků
Detail

Vychutnejte si tradiční italské překapávané espresso nejen doma, ale i na chalupě, v práci nebo na dovolené. S touto elegantní moka konvičkou KAFFE z dílny Piera Lamarta si luxusní kávu připravíte za pár minut. Prvotřídní nerezová ocel 18/10 se nejen mimořádně leskně, ale také má ty nejlepší vlastnosti – lze jí totiž na rozdíl od moka konviček z hliníku použít na všech typech sporáků včetně indukčních. Konvička má ergonomickou rukojeť ze žáruvzdorného plastu, které nepálí, a také bezpečnostní ventil.Tato konvička o objemu 300 ml je vhodná pro přípravu 6 šálků espressa.Jedná se o přetlakový výrobek se zárukou 3 roky. (4home.cz)

Podobné produkty ako Lamart LT7077 Moka konvička Kaffe, nerez, 6 šálků , Lodos vývrtka combi (18)

Lamart LT7076 Moka konvička Kaffe, nerez, 4 šálky

Lamart LT7076 Moka konvička Kaffe, nerez, 4 šálky
Detail

Vychutnejte si tradiční italské překapávané espresso nejen doma, ale i na chalupě, v práci nebo na dovolené. S touto elegantní moka konvičkou KAFFE z dílny Piera Lamarta si luxusní kávu připravíte za pár minut. Prvotřídní nerezová ocel 18/10 se nejen mimořádně leskně, ale také má ty nejlepší vlastnosti – lze jí totiž na rozdíl od moka konviček z hliníku použít na všech typech sporáků včetně indukčních. Konvička má ergonomickou rukojeť ze žáruvzdorného plastu, které nepálí, a také bezpečnostní ventil.Tato konvička o objemu 200 ml je vhodná pro přípravu 4 šálků espressa.Jedná se o přetlakový výrobek se zárukou 3 roky. (4home.cz)

Podobné produkty ako Lamart LT7076 Moka konvička Kaffe, nerez, 4 šálky , Lodos vykrajovač jablek (45)

BIALETTI MOKA EXPRESS 1 ŠÁLEK

BIALETTI MOKA EXPRESS 1 ŠÁLEK
Detail

Máme pro vás stylový, hliníkový kávovar Bialetti Moka Express o objemu 50 ml. Takže na jeden lahodný šálek kávy, který si můžete vychutnávat při ranním čtení novin. Kávovar je velmi praktický a jeho velikost je úžasně přizpůsobena na každý stůl. (patro.cz)

Podobné produkty ako BIALETTI MOKA EXPRESS 1 ŠÁLEK , Lodos ostřič nožů (78100)

Moka konvička ORION 0,45l

Moka konvička ORION 0,45l
Detail

Moka konvička ORION Al 131907 (tipa.eu)

Podobné produkty ako Moka konvička ORION 0,45l , Lodos louskacek standard 34

Moka konvička ORION 0,3l

Moka konvička ORION 0,3l
Detail

Kávovar ORION AL 0.3L (tipa.eu)

Podobné produkty ako Moka konvička ORION 0,3l , Lodos pasírovač grand (lt86)

Plátěná taška - moka konvička

Plátěná taška - moka konvička
Detail

Igelitkám odzvonilo ! Kromě faktu, že přírodě způsobují obrovské problémy, s ní již nikoho neoslníte. Ukažte světu, že jste milovníkem kávy a podělte se o svůj oblíbený obchůdek :) ... A co tvůj kamarád z kavárny od vedle, strejda domácí barista, či oblíbená kolegyně z práce, za kterou se líne vůně kávy každý den? Již mají svojí stylovou plátěnou tašku? Určitě je potěšíte tímto milým dárkem. Složení: 100% bavlnaGramáž: 140 g/m²Rozměry: 38 x 42 cmDélka úchytu: 67 cm (gourmetkava.cz)

Podobné produkty ako Plátěná taška - moka konvička , Handpresso pěchovadlo kávy (48230)

Pedrini Moka konvice na 1 šalek

Detail

Italská značka moka kávovaru PEDRINI představuje tradiční Moka Express konvičku. Elegantní směs vysoce kvalitních a funkčních materiálů: oceli, hliníku a křemíku. Model INFINITY je moderní moka konvice. Objem 90 ml – na 1 šálek kávy. (mall.cz)

Podobné produkty ako Pedrini Moka konvice na 1 šalek , Waterpulse konvička

Pedrini Moka konvice na 1 šalek

Detail

Italská značka moka kávovaru PEDRINI představuje tradiční Moka Express konvičku. Elegantní směs vysoce kvalitních a funkčních materiálů: oceli, hliníku a křemíku. Model INFINITY je moderní moka konvice. Objem 90 ml – na 1 šálek kávy. (mall.cz)

Podobné produkty ako Pedrini Moka konvice na 1 šalek , Lodos palička na maso (38)

Pedrini Moka konvice na 1 šálek

Detail

Elegantní hliníková moka konvice od italské značky Pedrini. Vychutnejte si silnou, ale lahodnou kávu. Po delším používáním si konvice vytvoří patinu, která dává připravované kávě ještě lepší chuť. (mall.cz)

Podobné produkty ako Pedrini Moka konvice na 1 šálek , Lodos lis na česnek (01)

BIALETTI MOKA EXPRESS 1 ŠÁLEK OCEANA

BIALETTI MOKA EXPRESS 1 ŠÁLEK OCEANA
Detail

Máme pro vás stylový, hliníkový kávovar Bialetti Moka Express o objemu 50 ml. Takže na jeden lahodný šálek kávy, který si můžete vychutnávat při ranním čtení novin. Kávovar je velmi praktický a jeho velikost je úžasně přizpůsobena na každý stůl.Parametry:Šířka (mm):(mm)Hloubka (mm):(mm)Výška (mm):(mm)Váha (kg) - netto bez obalu:0.321 (kg)Váha (kg) s obalem:0.4 (kg)Hloubka s obalem (mm):96 (mm)Výška s obalem (mm):145 (mm)Šířka s obalem (mm):11 (mm)Hmotnost:0.321 Kg (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako BIALETTI MOKA EXPRESS 1 ŠÁLEK OCEANA , Můj šálek umění (978-80-00-06825-1)

Moka konvice Kaffia 1 šálek (Mocca)

Moka konvice Kaffia 1 šálek (Mocca)
Detail

Ideální pro přípravu silné čerstvé kávy, která Vás po ránu postaví na nohy! Více o této metodě přípravy kávy se dozvíte v naší sekci Příprava kávy Moka konvice! Objem: cca 63,1 ml (měřeno po ventil)Barva: stříbrná s černou rukojetíMateriál: hliník, plastDovozce: GourmetKava s.r.o. (gourmetkava.cz)

Podobné produkty ako Moka konvice Kaffia 1 šálek (Mocca) , Lodos lis na brambory junior (zs56)

Pedrini Moka konvice na 1 šálek

Detail

Elegantní hliníková moka konvice od italské značky Pedrini. Vychutnejte si silnou, ale lahodnou kávu. Po delším používáním si konvice vytvoří patinu, která dává připravované kávě ještě lepší chuť. (mall.cz)

Podobné produkty ako Pedrini Moka konvice na 1 šálek , Vergnano moka, mletá, 250g (008-001534)

Pedrini Moka konvice na 1 šálek

Detail

Elegantní hliníková moka konvice v krásné retro barvě od italské značky Pedrini. Vychutnejte si silnou, ale lahodnou kávu. Po delším používáním si konvice vytvoří patinu, která dává připravované kávě ještě lepší chuť. (mall.cz)

Podobné produkty ako Pedrini Moka konvice na 1 šálek , Dekorační pero ke zdobení kávy (9.994)

Bialetti MOKA EXPRESS ČERVENÁ 1 ŠÁLEK

Detail

Moka konvička je vhodná na jeden šálek espressa. Součástí je knoflík proti opaření, bezpečnostní ventil a silikonová rukojeť s nerezovou vložkou. Bialetti MOKA EXPRESS ČERVENÁ 1 ŠÁLEK je určena na všechny druhy ohřevu mimo indukce. (mall.cz)

Podobné produkty ako Bialetti MOKA EXPRESS ČERVENÁ 1 ŠÁLEK , Lodos mlýnek na kávu temp černý (3)

Moka konvička BANQUET Jade 0,4l

Moka konvička BANQUET Jade 0,4l
Detail

NakupteMoka konvička BANQUET Jade 0,4lz kategorieBílá technika > Drobné kuchyňské spotřebiče > Kávovary > Moka konvičkyza249.00Kč (tipa.eu)

Podobné produkty ako Moka konvička BANQUET Jade 0,4l , Lodos stěrka potravinářská nerez malá (16/2)

JATA Moka konvička CFI12 - zánovní

Detail

Moka konvička v moderním matném designu od značky Jata s vnitřním ošetřením proti oxidaci hliníku vykouzlí tu nejlepší kávu. Objem vystačí na 12 šálků silné kávy. Bez problémů ji můžete použít i na indukčním sporáku. (mall.cz)

Podobné produkty ako JATA Moka konvička CFI12 - zánovní , Lodos mlýnek na kávu nostalgie přírodní (63)

TIMER 3 MOKA KONVIČKA BIALETTI

TIMER 3 MOKA KONVIČKA BIALETTI
Detail

Elektrická moka konvička Bialetti MOKA TIMER pro 3 šálky Elektrická moka konvička Bialetti Timer je splněním snu o legendární hliníkové Bialetti Moka Express, kterou můžete používat naprosto kdekoliv. Díky své malé velikosti je vhodná do kanceláře, na cesty, ale klidně i na doma. Nepotřebujete žádný zdroj tepla, stačí pouze zdroj elektřiny. Chytrý budík vám vaši oblíbenou kávu připraví, aniž byste museli hlídat čas. Velmi praktické například při ranním chystání se do práce. Objem 150 ml Elektronický časovač Materiál potravinářský hliník Pouze pro elektrickou síť (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako TIMER 3 MOKA KONVIČKA BIALETTI , Monix moka konvice market - 9 šálků (bra791709)

JATA Moka konvička CFI12 - rozbaleno

JATA Moka konvička CFI12 - rozbaleno
Detail

Moka konvička v moderním matném designu od značky Jata s vnitřním ošetřením proti oxidaci hliníku vykouzlí tu nejlepší kávu. Objem vystačí na 12 šálků silné kávy. Bez problémů ji můžete použít i na indukčním sporáku. (mall.cz)

Podobné produkty ako JATA Moka konvička CFI12 - rozbaleno , Bialetti moka express 6 porcí červená (990004943)

Monix Moka konvička Market (BRA791712)

Monix Moka konvička Market (BRA791712)
Detail

Moka konvička - na sporák, zdroj ohřevu plyn, elektřina, sklokeramika a indukce, na jeden ohřev připraví až 12 šálků, ergonomická rukojeť, materiál hliník, černá barva Užijte si chuť kvalitní kávy zhotovené v moka konvičce MONIX. Tento italský typ kávovaru vám připraví lahodnou kávu a současně zapadne do vaší kuchyně jako designový prvek. Moka konvička využívá tradiční způsob přípravy kávy za pomoci natlakované páry. Během chvilky na plotně vám přichystá 12 šálků. Moka konvička MONIX je zkonstruována z hliníku, díky čemuž bude lehká a uvaření kávy bude rychlé. Pozitiva zahrnují i klasický design. Zásadní přednosti moka konvičky Monix Moka konvička Market Moka konvička patří do domácnosti každého milovníka kávy Materiálem je hliník Najednou je schopna připravit 12 šálků kávy Jde o tradiční italský způsob přípravy kávy za pomoci natlakované páry Zdroj ohřevu: plyn, elektřina, sklokeramika a indukce Ergonomická rukojeť (alza.cz)

Podobné produkty ako Monix Moka konvička Market (BRA791712) , Bialetti moka express 3 porce červená (990004942)

Le officine Moka konvice Amika 1 šalek

Detail

Moka konvice Amika 1 šalek od značky Le-Officine pro nejlepší chuť vaší kávy. Konvice je vyrobena z potravinářského hliníku a pohodlná rukojeť je z plastu. Vnitřek kávovaru se po čase používání potáhne patinou a nasaje chuť kávy. (mall.cz)

Podobné produkty ako Le officine Moka konvice Amika 1 šalek

EXPRESS ČERNÁ 6P. MOKA KONVIČKA BIALETTI

EXPRESS ČERNÁ 6P. MOKA KONVIČKA BIALETTI
Detail

Moka konvička Bialetti MOKA EXPRESS ČERNÁ pro 6 šálků Legenda všech legend v barevném provedení Moka konvička od původního vynálezce Bialetti Ikona Itálie vám připraví dokonalou kávu podobnou espressu (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako EXPRESS ČERNÁ 6P. MOKA KONVIČKA BIALETTI

EXPRESS ČERV. 6P. MOKA KONVIČKA BIALETTI

EXPRESS ČERV. 6P. MOKA KONVIČKA BIALETTI
Detail

Bialetti Moka Express - Červená, 6 šálků Legendární konvička pro dokonalou kávu Nejen v Itálii, ale i u vás doma můžete připravit espresso, které vám zpříjemní den. S touto konvičkou to bude hračka. Design a materiál Červená barva a osmihranný tvar dodávají konvičce výjimečný vzhled. Je vyrobena z hliníku, což je ideální materiál pro přípravu kávy. Funkce a vlastnosti Konvička je vhodná pro všechny typy sporáků, kromě indukce. Její objem je 300 ml, což odpovídá 6 šálkům espressa. Příprava kávy Příprava kávy je jednoduchá a rychlá. Stačí naplnit filtr kávou, dolů vodou a zašroubovat. Káva je hotová, jakmile konvička zasyčí. Čištění konvičky Pro čištění konvičky je důležité nechat ji nejdříve vychladnout. Poté ji omyjte teplou vodou, ale bez použití saponátu. Konvička není vhodná do myčky na nádobí. Tradiční značka Bialetti Bialetti vyrábí konvice již od roku 1930. Jejich cílem je, aby si každý mohl dopřát silnou kávu lahodné chuti doma, mimo kavárny. Přineste si kousek Itálie do své kuchyně s touto legendární Moka konvičkou od Bialetti. (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako EXPRESS ČERV. 6P. MOKA KONVIČKA BIALETTI

EXPRESS 6 PORCÍ MOKA KONVIČKA BIALETTI

EXPRESS 6 PORCÍ MOKA KONVIČKA BIALETTI
Detail

Moka konvička Bialetti MOKA EXPRESS pro 6 šálků Moka Express je jeden z nejpovedenějších italských designů minulého století. Tvar ve stylu Art Deco dal kávovaru Alfonso Bialetti v roce 1933. Díky ideálnímu osmibokému tvaru, který umožňuje dokonale šířit teplo, a materiálu pro kávovary - hliníku - si již po několika šálcích budete moci vychutnat tu nejlepší chuť Vaší kávy. Kávovar časem získává patinu, která je pro správnou chuť kávy nepostradatelná. (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako EXPRESS 6 PORCÍ MOKA KONVIČKA BIALETTI

EXPRESS 3 PORCE MOKA KONVIČKA BIALETTI

Detail

Moka konvička Bialetti MOKA EXPRESS pro 3 šálky Moka Express je jeden z nejpovedenějších italských designů minulého století. Tvar ve stylu Art Deco dal kávovaru Alfonso Bialetti v roce 1933. Díky ideálnímu osmibokému tvaru, který umožňuje dokonale šířit teplo, a materiálu pro kávovary - hliníku - si již po několika šálcích budete moci vychutnat tu nejlepší chuť Vaší kávy. Kávovar časem získává patinu, která je pro správnou chuť kávy nepostradatelná. (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako EXPRESS 3 PORCE MOKA KONVIČKA BIALETTI

EXPRESS 4 PORCE MOKA KONVIČKA BIALETTI

EXPRESS 4 PORCE MOKA KONVIČKA BIALETTI
Detail

Moka konvička Bialetti MOKA EXPRESS pro 4 šálky Moka Express je jeden z nejpovedenějších italských designů minulého století. Tvar ve stylu Art Deco dal kávovaru Alfonso Bialetti v roce 1933. Díky ideálnímu osmibokému tvaru, který umožňuje dokonale šířit teplo, a materiálu pro kávovary - hliníku - si již po několika šálcích budete moci vychutnat tu nejlepší chuť Vaší kávy. Kávovar časem získává patinu, která je pro správnou chuť kávy nepostradatelná. (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako EXPRESS 4 PORCE MOKA KONVIČKA BIALETTI

LT7077 MOKA KONVIČKA 300ML KAFFE LAMART

LT7077 MOKA KONVIČKA 300ML KAFFE LAMART
Detail

Lamart LT7077 Moka Konvička 300ml Kaffe Tradiční příprava italského espresso zažívá renesanci se stylovou konvičkou Lamart LT7077. Tato konvička, vyrobená z vysoce kvalitní nerezové oceli 18/10, vyniká svým kónickým designem a ergonomickou plastovou rukojetí. Bezpečnost a funkčnost Konvička je vybavena bezpečnostním ventilem a je navržena jako přetlakový výrobek, což zajišťuje bezpečné použití. Její kapacita je dostatečná pro přípravu 6 šálků lahodné kávy. Univerzální použití Tato konvička je vhodná pro všechny typy varných desek, včetně indukčních. Technické specifikace Objem: 300 ml Průměr: 9,7 cm Výška: 19,8 cm Materiál: nerez/plast Barva: nerez (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako LT7077 MOKA KONVIČKA 300ML KAFFE LAMART

LT7075 MOKA KONVIČKA 100ML KAFFE LAMART

Detail

Lamart LT7075 Moka Konvička 100ml Kaffe Italská tradice v moderním kabátě. Design a materiál Vysoce kvalitní nerez ocel 18/10 v stylovém kónickém designu. Ergonomie a bezpečnost Ergonomická plastová rukojeť a bezpečnostní ventil pro pohodlné použití. Flexibilita použití Přetlakový výrobek vhodný pro všechny varné desky, včetně indukčních. Kapacita a rozměry Objem: 100 ml Průměr: 7,8 cm Výška: 15 cm Materiál a barva Nerez ocel a plast v nerez barvě. Pro perfektní espresso pro dva. (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako LT7075 MOKA KONVIČKA 100ML KAFFE LAMART

LT7076 MOKA KONVIČKA 200ML KAFFE LAMART

Detail

Lamart LT7076 MOKA KONVIČKA 200ML KAFFE Tradiční italská káva v moderním kabátě. Design a materiál Vyrobena z vysoce kvalitní nerezové oceli 18/10, která zaručuje dlouhou životnost. Ergonomická plastová rukojeť a stylový kónický design. Funkce a výkon Připraví 4 šálky lahodné italské kávy za pomoci natlakované páry. Bezpečnostní ventil pro bezpečnou přípravu. Univerzální použití Použití na všechny varné desky včetně indukčních. Technické parametry Objem: 200 ml Průměr: Ø8,7 cm Rozměr: Ø 8,7 mm; výška 16,4 cm Poznámka Nevhodné do myčky. Pro zachování kvality a životnosti doporučujeme ruční mytí. (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako LT7076 MOKA KONVIČKA 200ML KAFFE LAMART

INDUKCE ČERNÁ 2P. MOKA KONVIČKA BIALETTI

Detail

Moka konvička Bialetti MOKA INDUCTION NEW ČERNÁ pro 2 šálky Moka konvička z italské dílny Bialetti. Je vhodná na indukci a ostatní typy vařičů. Nová verze moka konvičky si zanechala kvalitu a tradičnost, kterou doplnila o elegantnost a minimalismus. Připravujte si lahodnou kávu, která chutná jako espresso. (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako INDUKCE ČERNÁ 2P. MOKA KONVIČKA BIALETTI

INDUKCE ČERNÁ 6P. MOKA KONVIČKA BIALETTI

INDUKCE ČERNÁ 6P. MOKA KONVIČKA BIALETTI
Detail

Moka konvička Bialetti MOKA INDUCTION NEW ČERNÁ pro 6 šálků Moka konvička z italské dílny Bialetti. Je vhodná na indukci a ostatní typy vařičů. Nová verze moka konvičky si zanechala kvalitu a tradičnost, kterou doplnila o elegantnost a minimalismus. Připravujte si lahodnou kávu, která chutná jako espresso. (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako INDUKCE ČERNÁ 6P. MOKA KONVIČKA BIALETTI

INDUKCE ČERV. 6P. MOKA KONVIČKA BIALETTI

Detail

Moka konvička Bialetti MOKA INDUCTION NEW ČERVENÁ pro 6 šálků Moka konvička z italské dílny Bialetti. Je vhodná na indukci a ostatní typy vařičů. Nová verze moka konvičky si zanechala kvalitu a tradičnost, kterou doplnila o elegantnost a minimalismus. Připravujte si lahodnou kávu, která chutná jako espresso. (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako INDUKCE ČERV. 6P. MOKA KONVIČKA BIALETTI

Moka konvička Al/UH 0,45 l

Moka konvička Al/UH 0,45 l
Detail

Tato krásná moka konvice nabízí alternativní způsob přípravy kávy, především lahodného espressa.Moka konvice je vyrobená ze zdravotně nezávadného hliníku s povrchovou úpravou, držadlo ze žárvzdorného plastu ABS usnadní manipulaci. Navíc je opatřena bezpečnostním ventilem. Součástí balení je i jedno náhradní silikonové těsnění. Návod je součástí balení. Konvičku můžete použít na elektrických, sklokeramických, plynových sporácích a díky desce dna z nerezové oceli 430 s/s i na indukci.Do spodní části nádoby, která má objem 440 ml, nalijete předehřátou vodu. Nádobu plňte pod pojistný ventil. Vložíte zásobník naplněný mletou kávou bez upěchování, našroubujete vrchní část kávovaru a můžete začít vařit. Tlakem vznikajícím při varu se espresso dostane do horní nádobky a vy můžete nalévat. Nádobu doporučujeme po odebrání ze sporáku zchladit ve studené vodě.Orion tip: Moka konvičku je lepší plnit horkou nebo teplou vodou, abyste ji předehřáli, a vyhnuli se tak silnému zahřívání celé konvičky na sporáku, což může mít vliv na výslednou chuť kávy. (4home.cz)

Podobné produkty ako Moka konvička Al/UH 0,45 l

Weis moka konvička indukce 200 ml (16974)

Weis moka konvička indukce 200 ml        (16974)
Detail

Konvička , vysoce kvalitní tradiční italský kávovar z nerez oceli 18/10 na přípravu překapávané espresso kávy, vhodný pro všechny druhy varných desek, včetně indukčních, na domácí přípravu voňavého italského espressa, stylový kónický design, rozměry: 10 cm x 17 cm, objem: 200 ml, na 4 šálky, na všechny varné desky včetně indukčních Moka konvička Weis je speciálně určená k přípravě překapávané espresso kávy. Vyrobená je z vysoce kvalitní nerezové oceli a vhodná pro použití na všech typech varných desek, a to včetně indukčních. Disponuje přitom objemem 200 ml, díky čemuž vystačí na přípravu 4 šálků kávy. Pomocí moka konvičky Weis si budete moci doma vyrobit lahodné espresso. Klíčové vlastnosti moka konvičky Weis indukce 200 mlKonvička určená k přípravě překapávané espresso kávyVyrobená z vysoce kvalitní nerezové oceliVhodná pro použití na všech typech varných desekMoka konvička Weis vystačí na přípravu 4 šálků kávyBarevné provedení:... (alza.cz)

Podobné produkty ako Weis moka konvička indukce 200 ml (16974)

Forever Moka konvice Miss Moka Prestige Induction, 355 ml, pro 6 šálků, 645 g

Forever Moka konvice Miss Moka Prestige Induction, 355 ml, pro 6 šálků, 645 g
Detail

Forever Moka konvice Miss Moka Prestige Induction Pro pravé milovníky kávy Italská moka konvice Forever přináší kávu plnou chuti a aroma. Vlastnosti produktu Vynikající materiál: Konvice je vyrobena z hliníku, který je známý svou dobrou tepelnou vodivostí. Objem: Tato konvice nabízí objem 355 ml, což je dostatek pro přípravu 6 šálků kávy. Design a použití Design: Tradiční design konvice zaujme na první pohled a skvěle doplní interiér každé kuchyně. Použití: Konvice je vhodná pro použití na plynových, elektrických, sklokeramických i indukčních varných deskách. Italský způsob přípravy kávy Káva se v této konvici připravuje tradičním italským způsobem za pomoci natlakované páry. Tento způsob přípravy kávy vám zaručí výtečnou chuť a aroma. Technické parametry EAN: 8033237331274 Hmotnost: 645 g (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako Forever Moka konvice Miss Moka Prestige Induction, 355 ml, pro 6 šálků, 645 g

Haushalt international Moka konvička na espresso, 150 ml

Haushalt international Moka konvička na espresso, 150 ml
Detail

Elegantní konvice na kávu z nerezové oceli pro přípravu 2 šálků čerstvě uvařeného espressa. Bezpečné použití díky tepelně odolné ergonomicky tvarované plastové rukojeti a knoflíku pro otevírání víka a bezpečnostnímu ventilu. Moderní kónický tvar a nálevka odolná proti odkapávání zvyšují snadnost použití. Vhodné do myčky nádobí. (velkykosik.cz)

Podobné produkty ako Haushalt international Moka konvička na espresso, 150 ml

Haushalt international Moka konvička na přípravu espressa, 300 ml

Haushalt international Moka konvička na přípravu espressa, 300 ml
Detail

Nechte se unést autentickou chutí espressa s praktickou moka konvičkou o objemu 300 ml. Je perfektní na přípravu až 6 šálků espressa. S filtrem a bezpečnostním ventilem se postará o skvělý výsledek, zatímco tepelně odolná rukojeť a precizně navržená výlevka usnadní obsluhu. Objem 300 ml zajistí, že si můžete vychutnat autentickou chuť espressa v dostatečném množství, ideální pro pohoštění a vychutnání si dobré kávy s přáteli. Tato moka konvička je vhodná pro různé typy varných desek – plynové, elektrické a sklokeramické. Je vyrobena z kvalitního hliníku nabízí kombinaci praktičnosti, odolnosti a stylového designu. (velkykosik.cz)

Podobné produkty ako Haushalt international Moka konvička na přípravu espressa, 300 ml

Moka konvice Bialetti Moka Express 4 šálky

Moka konvice Bialetti Moka Express 4 šálky
Detail

Moka konvice Bialetti Moka Express je jednou z nejžádanějších a nejprodávanější konvic společnosti Bialetti. Silné dno rovnoměrně zahřívá vodu, velká rukověť dobře padne do ruky. Připravte si lahodnou kávu snadno a rychle. (patro.cz)

Podobné produkty ako Moka konvice Bialetti Moka Express 4 šálky

Moka konvice Bialetti Moka Express 2 šálky

Moka konvice Bialetti Moka Express 2 šálky
Detail

Moka konvice Bialetti Moka Express je jednou z nejžádanějších a nejprodávanější konvic společnosti Bialetti. Silné dno rovnoměrně zahřívá vodu, velká rukojeť dobře padne do ruky. Připravte si lahodnou kávu snadno a rychle. Barva stříbrná (patro.cz)

Podobné produkty ako Moka konvice Bialetti Moka Express 2 šálky

Moka konvice Bialetti Moka Express 3 šálky

Moka konvice Bialetti Moka Express 3 šálky
Detail

Moka konvice Bialetti Moka Express je jednou z nejžádanějších a nejprodávanější konvic společnosti Bialetti. Silné dno rovnoměrně zahřívá vodu, velká rukověť dobře padne do ruky. Připravte si lahodnou kávu snadno a rychle. (patro.cz)

Podobné produkty ako Moka konvice Bialetti Moka Express 3 šálky
Malování podle čísel - Šálek kávy a růže (HRAmal00263nad), Art Puzzle hodiny Šálek kávy 570 dílků (8697950842891), Malování podle čísel - Šálek kávy a rackové nad mořem (HRAmal00086nad), Malování podle čísel - Bílý šálek kávy s růží a Eiffelovkou (HRAmal00672nad), YORK WC Set Pepita (5903355094241), lodos sterka potravinarska nerez velka 16 1, LODOS Stěrka potravinářská nerez velká 16/1 (16/1), Keramická konvička Flower, 1 l, LODOS Nástěnný mlýnek na kávu STAND (71/1), YORK roller na oděv pepita (5903355103974), Vůně kávy (9788025729380), LODOS Vývrtka COMBI (18), LODOS Vykrajovač jablek (45), Lodos Ostřič nožů (78100), lodos louskacek standard 34, LODOS Pasírovač GRAND (LT86), Handpresso pěchovadlo kávy (48230), waterpulse konvička, LODOS Palička na maso (38), LODOS Lis na česnek (01), Můj šálek umění (978-80-00-06825-1), LODOS Lis na brambory JUNIOR (ZS56), Vergnano Moka, mletá, 250g (008-001534), Dekorační pero ke zdobení kávy (9.994), LODOS Mlýnek na kávu TEMP černý (3), LODOS Stěrka potravinářská nerez malá (16/2), LODOS Mlýnek na kávu NOSTALGIE přírodní (63), Monix Moka konvice Market - 9 šálků (BRA791709), Bialetti Moka Express 6 porcí červená (990004943), Bialetti Moka Express 3 porce červená (990004942)