Leifheit parní tyčový čistič cleantenso 11910

Produkt Leifheit parní tyčový čistič cleantenso 11910 sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Leifheit parní tyčový čistič cleantenso 11910 upraviť a produkt hľadať znova.

Parní čistič Leifheit CleanTenso 11910, bílá

Parní čistič Leifheit CleanTenso 11910, bílá
Detail

Odnímatelná XL nádržka·Doba ohřevu méně než 30 sekund·Odstraňuje pomocí horké vodní páry až 99,99 % bakterií a námrazy Parní čistič·. (conrad.cz)

Podobné produkty ako Parní čistič Leifheit CleanTenso 11910, bílá

Leifheit Parní čistič CleanTenso Power

Leifheit Parní čistič CleanTenso Power
Detail

Důkladné hygienické čištění dlaždic, kamenných podlah a lakovaných dřevěných podlah zajistí parní čistič CleanTenso Power. Má individuálně nastavitelné množství páry pro všechny typy podlah, 6 trysek pro efektivní čištění. Vysoká teplota páry odstraní 99,99 % bakterií - zcela bez použití chemie. Doba nahřívání je pouhých cca 30 vteřin. Velká XXL nádrž na vodu nabízí objem 680 ml pro extra dlouhý provoz až cca 50 minut. Savé mikrovláknou je pro perfektní absorpci nečistot. Materiál: 90 % mikrovlákno, 10 % nylon. Přístroj je včetně stěrky na koberce pro osvěžení vzhledu koberců. Díky sklopnému madlu je přístroj snadno uskladnitelný. Nově parní čistič nabízí extra dlouhý kabel 7 m, rovnou parní hlavici pro lepší čištění rohů a hran, extra plochou a ohebnou parní hlavici pro snadné čištění pod nábytkem, potahy hlavice s přesahem - pro lepší čištění hran.Technické parametry: napětí: 220-240 V , 50-60 Hz krytí: IPX4 topný výkon: 1300 W hmotnost (bez příslušenství): 2,7 kg (4home.cz)

Podobné produkty ako Leifheit Parní čistič CleanTenso Power , Leifheit clean tenso (11910)

Leifheit CleanTenso Power parní čistič

Detail

Leifheit CleanTenso Power parní čistič ajišťuje precizní hygienické čištění dlaždic, kamenných podlah a lakovaných dřevěných podlah. (drmax.cz)

Podobné produkty ako Leifheit CleanTenso Power parní čistič , Leifheit čistič prachu dusty

Leifheit parní tyčový čistič CleanTenso 11910

Detail

Rádi byste měli hygienicky čistou domácnost? S parním čističem Leifheit CleanTenso 11910 vyčistíte každou podlahu, horká pára odstraní 99,9 % všech bakterií, a to bez chemie. Páru můžete regulovat a tím pádem jej můžete použít na dřevěné podlahy, lamino, linoleum, marmoleum i dlažbu. Díky extrémně dlouhému přívodnímu kabelu, dosáhnete i do nejzasších koutů. (mall.cz)

Podobné produkty ako Leifheit parní tyčový čistič CleanTenso 11910 , Leifheit čistič na žaluzie

Leifheit Parní čistič Clean Tenso

Leifheit Parní čistič Clean Tenso
Detail

Parní čistič Clean Tenso od značky Leifheit je určen pro důkladné hygienické čištění dlaždic, kamenných podlah a lakovaných dřevěných podlah. Má možnost individuálního nastavení množství páry při používání. Vysoká teplota páry odstraní až 99,9 % bakterií a to zcela bez použití chemie. Doba nahřívání přístroje je cca 30 sekund. Návlek ze savého mikrovlákna perfektně absorbuje veškeré nečistoty. Návlek před použitím vyperte. Čistič též disponuje vodním filtrem a balení se dodává včetně stěrky na koberce pro osvěžení jeho vzhled. Sklopné madlo přístroje velmi usnadňuje jeho skladování.Vlastnosti a specifikace: krátký čas nahřívání: cca 30 sekund extra dlouhý čas pro použití: až 40 minut nepřetržitého provozu teplota páry: 100 °C - regulovatelná objem nádrže na vodu: 550 ml materiál návleku: 90 % polyester, 10 % polyamid - před použitím vyperteObsah balení: tělo parního čističe s parní hlavicí, nádobkou na vodu, filtrací a elektrickým kabelem 6,5 m návlek na parní hlavici krytka pro čištění koberců návod k používání přístroje (4home.cz)

Podobné produkty ako Leifheit Parní čistič Clean Tenso , Leifheit čistič radiátorů (41216)

Leifheit Parní čistič Clean Tenso

Leifheit Parní čistič Clean Tenso
Detail

Leifheit Parní čistič Clean Tenso Důkladné hygienické čištění dlaždic, kamenných podlah a lakovaných dřevěných podlah. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako Leifheit Parní čistič Clean Tenso , Parní čistič polti vaporetto smart 30_r

LEIFHEIT Clean Tenso (11910)

LEIFHEIT Clean Tenso (11910)
Detail

Parní čistič - příkon 1200 W, objem nádoby 0,55 l, kontrolní dioda, odnímatelný zásobník na vodu, nastavitelný výstup páry, indikátor připravenosti páry Parní čistič Clean Tenso od firmy Leifheit je silný pomocník při čištění dlaždic, kamenných podlah, ale také lakovaných dřevěných podlah. Šest trysek spolu s nastavitelným množstvím páry skvěle vyčistí odolnou špínu. Vysoké teplotě páry neodolá 99,9 % bakterií, přitom bez použití chemických čističů. Stačí pouze 30 sekund! Velká nádoba na vodu vystačí pro extra dlouhý provoz. Nečistoty se absorbují do savého mikrovlákna. Parní čistič je opatřen stěrkou na koberce, která dodá koberci svěží vzhled. U parního čističe Clean Tenso oceníte sklopné madlo pro jednodušší uložení, extra dlouhý kabel (6,5 m), nízkou hmotnost (2,8 kg) a vyměnitelný vodní filtr. Klíčové vlastnosti parního čističe Clean Tenso od firmy LeifheitParní čisti čistí dlaždice, kamenné podlahy a dřevěné podlahyŠest trysek a... (alza.cz)

Podobné produkty ako LEIFHEIT Clean Tenso (11910) , Parní čistič polti vaporetto smart 40_mop

ETA Tyčový parní čistič 2v1 Azurit 2267 90000

ETA Tyčový parní čistič 2v1 Azurit 2267 90000
Detail

ETA Tyčový parní čistič 2v1 Azurit 2267 90000 Parní mop a ruční čistič 2 v 1 napařuje a mopuje v jednom kroku. Pára, která je připravena do 30 s, dezinfikuje a čistí různé povrchy a materiály. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako ETA Tyčový parní čistič 2v1 Azurit 2267 90000 , Leifheit čistič koupelen 0,5 l

Vodní filtr / antivápníkový filtr Leifheit CleanTenso 1 ks zelená

Vodní filtr / antivápníkový filtr Leifheit CleanTenso 1 ks zelená
Detail

Náhradní filtr pro Leifheit parní čistič CleanTENSO·Chrání parní čistič před usazeninami vodního kamene a nečistotami·Zvyšuje životnost a udržuje vysoký čisticí výkon Vodní filtr Cleantenso · . (conrad.cz)

Podobné produkty ako Vodní filtr / antivápníkový filtr Leifheit CleanTenso 1 ks zelená , Leifheit čistič žaluzií-bílý (41316)

Povlak mopu z mikrovlákna Leifheit CleanTenso 2 ks šedá

Povlak mopu z mikrovlákna Leifheit CleanTenso 2 ks šedá
Detail

Vysoce kvalitní náhradní mikrovlákno polštářky pro parní čistič CleanTENSO·Důkladné zachycení nečistot, zárodků a bakterií·Snadné připevnění a sejmutí díky suchému zipu na spodní straně Sada 2 ks náhradních parních čističů CleanTENSO · . (conrad.cz)

Podobné produkty ako Povlak mopu z mikrovlákna Leifheit CleanTenso 2 ks šedá , Leifheit čistič koupelen 0.5l (41412)

Leifheit Čistič žaluzií

Leifheit Čistič žaluzií
Detail

Leifheit Čistič žaluzií Kartáček na čištění žaluzií značky Leifheit je vhodný na čištění všech typů žaluzií. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako Leifheit Čistič žaluzií , Bissell steam shot titanium 2635j parní čistič

Leifheit Čistič radiátorů

Leifheit Čistič radiátorů
Detail

Leifheit Čistič radiátorů Váleček značky Leifheit je vhodný pro čištění všech typů radiátorů. Využívá se pro suché i mokré čištění. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako Leifheit Čistič radiátorů , Leifheit čistič oken window cleaner 51000 (51000)

Kärcher - Parní čistič SC 5 EasyFix + parní žehlička

Kärcher - Parní čistič SC 5 EasyFix + parní žehlička
Detail

Důkladné čištění parním čističem Kärcher odstraní 99,999 % koronavirů* a 99,99 % všech běžných domácích bakterií** z běžných pevných povrchů v domácnosti. Sníte o dokonale čisté domácnosti bez nekonečného drhnutí a používání chemických saponátů? Seznamte se s nejsilnějším parním čističem ve své třídě SC 5 v sadě s bezkontaktním podlahovým systémem EasyFix (upínání utěrky na suchý zip a sundávání pomocí nášlapného systému na utěrce) a parní žehličkou. I důkladný úklid už pro vás nyní bude mnohem snadnější a žehlení zvládnete dokonce o polovinu rychleji, než jste byli doposud zvyklí. Překvapí vás opravdu intenzivní tlak páry 4,2 bary umocněný funkcí VapoHydro, která střídá páru s horkou vodou. Skvrny od vodního kamene, zapečená mastnota či ulpívající nečistoty vyčistíte s naprostou lehkostí, čistě ekologicky, a hlavně beze zbytku. To ocení zejména domácnosti s alergiky, dětmi a domácími mazlíčky. S SC 5 se ihned sžijete díky intuitivnímu ovládání. Tlak páry si můžete přizpůsobit v závislosti na čištěném povrchu nebo druhu nečistot pomocí plynulé regulace páry. A v práci vás už nic nezastaví díky možnosti kdykoliv doplnit vodu bez přerušení práce a čekání. Výhodou je i praktické uspořádání úložného prostoru pro příslušenství. (karcher.cz)

Podobné produkty ako Kärcher - Parní čistič SC 5 EasyFix + parní žehlička , Leifheit čistič na sklo - koncentrát 1 l

Čistič žaluzií LEIFHEIT 41316

Detail

NakupteČistič žaluzií LEIFHEIT 41316z kategorieDům a zahrada > Domácnost > Potřeby pro úklid domácnosti > Hadry, houbičky a utěrky na úklidza129.00Kč (tipa.eu)

Podobné produkty ako Čistič žaluzií LEIFHEIT 41316 , Leifheit univerzální čistič na tvrdé podlahy 1l (11919)

LEIFHEIT Čistič radiátorů (41216)

LEIFHEIT Čistič radiátorů (41216)
Detail

Prachovka Praktický čistič radiátorů značky LEIFHEIT. Vhodný pro všechny typy radiátorů. Můžete používat jak pro suché, tak mokré čištění. Speciální mikrovlákno přitahuje veškeré nečistoty. Návlek lze z čističe radiátorů LEIFHEIT sundat a prát v pračce. Klíčové vlastnosti čističe radiátorů LEIFHEITPraktický čistič radiátorů značky LEIFHEITVhodný pro všechny typy radiátorůMůžete používat jak pro suché, tak mokré čištěníSpeciální mikrovlákno přitahuje veškeré nečistotyNávlek lze z čističe radiátorů LEIFHEIT sundat a prát v pračceRozměr čističe je 23,5 × 8,5 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako LEIFHEIT Čistič radiátorů (41216) , Leifheit čistič na sklo - koncentrát 1l 41414 (4006501414144)

Leifheit Čistič na žaluzie

Leifheit Čistič na žaluzie
Detail

Čistič na žaluzie je vynikající pomocník na čištění všech typů žaluzií (z hliníku, papíru i dřeva). Je vhodný pro suché i mokré čištění. Čtyři stírací plochy čističe odstraňují nečistotu hned na dvou lamelách současně. Speciální mikrovlákno na stíracích plochách perfektně přitahuje a zachycuje prachové částice. Plochy lze jemně ručně vyprat za pomocí pracího prostředku bez aviváže. Materiál: plast, mikrovlákno. (4home.cz)

Podobné produkty ako Leifheit Čistič na žaluzie , Leifheit čistič na silně znečistěné podlahy - koncentrát (41418)

Leifheit Čistič prachu DUSTY

Leifheit Čistič prachu DUSTY
Detail

Čistič prachu DUSTY je určený speciálně pro čištění koutů, rohů a těžko dostupných míst. Je to pohyblivý ktaráč pro ruční úklid pavučin a špinavých rohů. Díky zakončení Easy clip jej lze kombinovat pro všechny násady z této řady. Záběr má šířku 26 cm. (4home.cz)

Podobné produkty ako Leifheit Čistič prachu DUSTY , Leifheit čistič na sklo ve spreji 500ml (41409)

Čistič radiátorů LEIFHEIT 41216

Detail

NakupteČistič radiátorů LEIFHEIT 41216z kategorieDům a zahrada > Domácnost > Potřeby pro úklid domácnosti > Hadry, houbičky a utěrky na úklidza139.00Kč (tipa.eu)

Podobné produkty ako Čistič radiátorů LEIFHEIT 41216 , Concept cp3010 vysavač a parní čistič 3 v 1 (cp3010)

Čistič parní BEWELLO BW2002

Čistič parní BEWELLO BW2002
Detail

NakupteČistič parní BEWELLO BW2002z kategorieBílá technika > Vysavače, čističe > Parní čističe > Parní čističe na podlahyza1299.00Kč (tipa.eu)

Podobné produkty ako Čistič parní BEWELLO BW2002 , Parní odšťavňovač recepty

Concept CP2000 parní čistič

Concept CP2000 parní čistič
Detail

Concept CP2000 parní čistič Objednací kód: 8595631004098 Účinky páry Ušetřete za čisticí prostředky a využijte sílu páry. Teplota nad 80 °C spolehlivě zahubí všechny domácí bakterie. Parní mop Čisté podlahy bez použití kbelíku se špinavou vodou už nejsou jen snem. Páru můžete snadno dávkovat pomocí rozprašovače. Bohaté příslušenství Široké využití čističe zajišťuje bohaté příslušenství. Snadno vyčistíte různé povrchy v různých úhlech. Ekologické čištění Odstraňování nečistot párou je šetrné k životnímu prostředí. Šetří peníze, protože spotřebováváte jen vodu a minimum elektrické energie. Čistá koupelna Čistič je šetrný k povrchům a nezanechává nepříjemný zápach. Pára perfektně rozpouští mýdlo a vodní kámen. Technické parametry: Kapacita nádoby na vodu: 400 ml Kapacita nádoby na saponát: 150 ml Doba nahřátí: 30 s Doba provozu s párou: 20 min. Kontrolka nahřátí Barva: bílá + tyrkysová Příkon: 1500 W Délka přívodního kabelu: 5m (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako Concept CP2000 parní čistič , Tyčový mixér president

Parní čistič SCM-101A

Parní čistič SCM-101A
Detail

Parní čistič Parní čistič je skvělým pomocníkem do každé domácnosti. Parní čistič dezinfikuje, rozpouští mastnotu i špínu, umožňuje snadné čištění různých povrchů v různých úhlech: skleněné povrchy, okna, zrcadla, koupelny, dřezy, baterie, čalounění apod. Parní čistič - použití: čištění - parní čistič využívá horkou a vysokotlakou páru pro čištění podlah oken, nečistot v kuchyni nebo na WC žehlení - parní čistič umožňuje i žehlení oděvů Čištění nebylo nikdy tak snadné, bezpečné a účinné! Parní čistič - výhody: Ekologický Parní čistič nepoužívá žádné agresivní chemikálie, pára ničí bakterie, alergeny, roztoče, plísně. Automatický a ekonomický Parní čistič má automatický systém kontroly ohřevu vody a tlaku, aby mohl nepřetržitě vydávat páru. Bezpečný, jednoduchá obsluha Vnitřní část parního čističe je vyrobena z kovu hliníkové slitiny se zesílenými částmi a vnější část je vyrobena z odolného PP plastu. Manipulace s parním čističem je jednoduchá, stačí nalít potřebné množství vody a zapojit do elektrické sítě. Parní čistič - technické parametry: max. kapacita nádržky 450 ml jmenovitý výkon 900 W tlak páry 0,2 - 3,5 bar výstup páry 28g/min Příslušenství ZDARMA: režný kartáč, odměrka, trychtýř, návlek, nástavec na čištění, nástavec s tryskou, krátký nástavecK parnímu čističi lze dokoupit extra příslušenství (stírací lišta na okna, nástavec na čištění WC, prodlužovací hadice, drátěný kartáč, 2 návleky z mikrovlákna). Na parní čistič poskytujeme záruku v délce 24 měsíců. (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Parní čistič SCM-101A , Tescoma tyčový mixér president

Příslušenství k parnímu čističi

Příslušenství k parnímu čističi
Detail

Příslušenství k parnímu čističi Obsah balení extra příslušenství k parnímu čističi: prodlužovací hadice - hadice je ohebná, umožní Vám snadnější manipulaci s čističem, oceníte ji při mytí oken, při čištění hůře dostupných míst drátěný kartáč pro extra znečištěné plochy - pro speciální a extra znečištěné plochy nástavec na čištění WC - lehce vyčistíte a vydesinfikujete i okraj mísy WC, ideální na hůře dostupná místa stírací lišta na čištění oken - okna budou beze šmouh, lze ji použít i při čištění zrcadel 2x návlek z mikrovlákna - na stírání dlaždic, pracovní desky apod. (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Příslušenství k parnímu čističi , Tyčový vysavač na chlupy

Kärcher - Parní čistič SC 5 EasyFix Premium + parní žehlička

Kärcher - Parní čistič SC 5 EasyFix Premium + parní žehlička
Detail

Důkladné čištění parním čističem Kärcher odstraní 99,999 % koronavirů* a 99,99 % všech běžných domácích bakterií** z běžných pevných povrchů v domácnosti. Parní čistič Kärcher SC 5 EasyFix Premium provoní váš domov hygienickou čistotou a šetří vaší energii. Tlaku 4,2 bary neunikne kuchyňská mastnota, vodní kámen v koupelně, nánosy nečistot ve spárech, a dokonce ani KORONAVIRY* a BAKTERIE**. Tlak páry si navíc můžete regulovat ve 4 stupních v zavilosti na druhu nečistot a čištěném povrchu. Skutečně odolné skvrny zase snadno vyčistí funkce VapoHydro střídající vodu s párou. Součástí sady je bezkontaktní podlahový systém EasyFix s rychloupínáním utěrky z mikrovlákna na suchý zip, parní žehlička EasyFinish pro 2x rychlejší žehlení, a navíc také prémiové příslušenství pro skutečně komfortní a precizní úklid. Pro příslušenství je vyhrazen prostor pro jeho uložení přímo v přístroji, malé díly se vám tak už nikdy nepoztrácí a vše bude přehledně při ruce, kdykoliv připraveno k použití. Nepřerušovanou práci pak zajištuje integrovaný plnící trychtýř. Parní duo Kärcher se tak během chvilky a bez chemie postará o perfektně čistý a hladce vyžehlený domov. A domácí práce budou už vždy radostí. (karcher.cz)

Podobné produkty ako Kärcher - Parní čistič SC 5 EasyFix Premium + parní žehlička , Leifheit rukávník

Kärcher - Parní čistič SC 4 EasyFix + parní žehlička EasyFinish

Kärcher - Parní čistič SC 4 EasyFix + parní žehlička EasyFinish
Detail

Důkladné čištění parním čističem Kärcher odstraní 99,999 % koronavirů* a 99,99 % všech běžných domácích bakterií** z běžných pevných povrchů v domácnosti. Pára umí nejen čistit, ale také žehlit. O tom se přesvědčíte díky sadě parních spotřebičů, která si poradí s každou výzvou v domácnosti. Parní žehlička EasyFinish dokonale vyžehlí domácí textil i oděvy a univerzální parní čistič SC 4 EasyFix zase udržuje domov hygienicky čistý. Zcela bez chemie vyčistí podlahu, mastnou kuchyň i vodní kámen v koupelně. Intenzitu páry lze ovládat dvoustupňovým přepínáním, a dokonalých výsledků pak dosáhnout pomocí komfortního příslušenství. Bezdotykový systém EasyFix ošetřuje podlahy, ruční hubice si pak poradí s obkladačkami a velmi odolnými nečistotami i v těžko dostupných prostorech. Odolná špína ve spárech povolí díky bodové trysce a kulatému kartáči. Samozřejmostí jsou i univerzální savé utěrky a prodlužovací tyče, díky kterým si snadno a rychle poradíte s běžnými domácími nečistotami. Všechny doplňky pak můžete pohodlně schovat do integrované přihrádky. Na jedno naplnění nádrže zvládne SC 4 vyčistit až 100m2, přičemž lze vodu doplnit kdykoliv během úklidu bez přerušení práce. (karcher.cz)

Podobné produkty ako Kärcher - Parní čistič SC 4 EasyFix + parní žehlička EasyFinish , Norditalia vapynord parní inhalátor (2871)

Parní mop a ruční parní čistič 2v1 VAPORETTO DOUBLE

Parní mop a ruční parní čistič 2v1 VAPORETTO DOUBLE
Detail

2v1 - parní mop a ruční parní čistič s dávkovačem vůně Frescopower pro každodenní, rychlý úklid snadné doplňování vody - vyjímatelná nádržka ničí až 99, 9% bakterií v domácnosti Parní mop a ruční parní čistič kombinuje dvě funkce v jednom zařízení. Ušetří Vám čas při úklidu celé domácnosti. Hravě zvládně vyčistit 15 druhů podlahových krytin a díky vyjímatelnému ručnímu parnímu čističi Vám pomůže umýt kuchyňskou linku a spotřebiče, omýt koupelnu i spáry kachliček, vyčistí čalounění na nábytku a také, díky páře, vyžehlí prádlo. Je lehký, šikovný, skladný a manipulaci s ním zváldne každý. Přírodní síla páry likviduje 99, 9% bakterií, virů, plísní a roztočů způsobujících alergie. Ekologické čištění bez použití chemických prostředků. V jediném kroku je Váš domov dokonale čistý a provoněný deodorantem Frescovapor (dávkovač vůně). Výměnný Anti Calc filtr pro zachování 100% výkonu. Materiál: plast Příkon: 1500 W Rozměry: 32 x 20 x 112 cm, objem zásobníku na vodu - 300 ml Hmotnost: 2, 4 kg (decodoma.cz)

Podobné produkty ako Parní mop a ruční parní čistič 2v1 VAPORETTO DOUBLE , Parní mini steamer ipro (197)

Leifheit Čistič koupelen 0,5 l

Leifheit Čistič koupelen 0,5 l
Detail

Čistič koupelen od značky Leifheit je vhodný pro čištění všech ploch v koupelně (umyvadlo, sprchový kout, vana). Disponuje rozprašovačem se třemi úrovněmi ovládání - jemné, silné a střední. Nádobka má bezpečnostní uzávěr. (4home.cz)

Podobné produkty ako Leifheit Čistič koupelen 0,5 l , Polti parní generátor vaporella 505

Leifheit Čistič koupelen 500 ml

Leifheit Čistič koupelen 500 ml
Detail

Leifheit Čistič koupelen 500 ml Pro čištění všech ploch v koupelně (umyvadel, sprchových koutů, van), pomáhá odstraňovat vodní kámen, rozprašovač se třemi úrovněmi ovládání (jemné, silné, stop), bezpečnostní uzávěrka. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako Leifheit Čistič koupelen 500 ml , Tescoma tyčový mixér president (909020.00)

LEIFHEIT čistič koupelen 0.5l (41412)

LEIFHEIT čistič koupelen 0.5l (41412)
Detail

Čisticí prostředek pro čištění všech ploch v koupelně, umyvadel, sprchových koutů, van, objem 0.5l Čistič koupelen od německé značky Leifheit nabízí spolehlivého pomocníka, který usnadní, urychlí a zdokonalí úklid v každé koupelně. Přípravek je v lahvi s rozprašovačem, který pootočením hubičky má dvě možné nastavení úrovně intenzity rozprašování - jemné a silné - a polohu stop. Je vhodný pro všechny typy ploch kromě mramorových. Je určen pro čištění umyvadel, sprchových koutů i van. Díky účinnému složení dobře odstraňuje usazeniny a vodní kámen. Balení s rozprašovačem je praktické pro nanášení a zabraňuje kontaktu přípravku s pokožkou. Závit je zároveň bezpečnostním uzávěrem, který zabrání otevření nádoby dětmi nebo nežádoucímu vylití. Klíčové vlastnosti čističe koupelen s rozprašovačem LeifheitČistič koupelen s rozprašovačem LeifheitMožnost... (alza.cz)

Podobné produkty ako LEIFHEIT čistič koupelen 0.5l (41412) , Ecg rm 750 tyčový mixér

LEIFHEIT Čistič žaluzií-bílý (41316)

LEIFHEIT Čistič žaluzií-bílý (41316)
Detail

Prachovka - pro všechny typy žaluzií, materiál speciální mikrovlákno + plast, pro suché i mokré čištění Praktický čistič žaluzií značky LEIFHEIT. Vhodný pro všechny typy žaluzií, ať už jsou hliníkové, papírové či dřevěné. Čistič žaluzií LEIFHEIT lze použít jak pro suché, tak pro mokré čištění. Speciální mikrovlákno přitahuje a zachycuje všechny nečistoty. Klíčové vlastnosti čističe žaluzií LEIFHEITPraktický čistič žaluzií značky LEIFHEITVhodný pro všechny typy žaluzií, ať už jsou hliníkové, papírové či dřevěnéČistič žaluzií LEIFHEIT lze použít jak pro suché, tak pro mokré čištěníSpeciální mikrovlákno přitahuje a zachycuje všechny nečistotyRozměr činí 25 × 8 × 3 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako LEIFHEIT Čistič žaluzií-bílý (41316) , Domo do237sv tyčový vysavač 2v1

Leifheit tyčový vysavač REGULUS Aqua PowerVac

Detail

Tyčový vysavač pro vysávání a vytírání v jednom kroku. Leifheit REGULUS Aqua PowerVac je vybaven 2 nádržemi, které poskytují čerstvou vytírací vodu, jejíž množství lze individuálně regulovat. Čistící válec micro duo účinně zachycuje špínu. (mall.cz)

Podobné produkty ako Leifheit tyčový vysavač REGULUS Aqua PowerVac , Concept vp4165 tyčový aku vysávač

Kärcher - Parní čistič SC 4 EasyFix Premium + parní žehlička EasyFinish

Kärcher - Parní čistič SC 4 EasyFix Premium + parní žehlička EasyFinish
Detail

Důkladné čištění parním čističem Kärcher odstraní 99,999 % koronavirů* a 99,99 % všech běžných domácích bakterií** z běžných pevných povrchů v domácnosti. Zatočte s odolnou špínou i běžným denním nepořádkem. Parní čistič SC 4 EasyFix vnese do vaší denní úklidové rutiny lehkost a pohodlí. Tlak páry lze ovládat dvoustupňovým přepínáním a přizpůsobit jej tak ošetřovanému povrchu. Na obkladačky, pracovní desky a těžko přístupné skuliny najdete v této prémiové sadě vždy ten správný nástroj. Zvláště oceníte prodlouženou parní hadici s pistolí o délce 2,3 m, intenzivní paprsek bodové trysky či ultra silný paprsek trysky Power, množství různě velkých kartáčů a samozřejmě kvalitní potahy z mikrovlákna. Díky podlahovému systému EasyFix se snadno postaráte i úklid podlah. Celý komplet se harmonicky doplňuje, aby vám co nejvíce usnadnil práci a poradil si s jakoukoliv nečistotou v domácnosti. Od umaštěné kuchyně, přes vodní kámen v koupelně, až po zanešené dlažební spáry. Praktická je také skladnost jednotlivých doplňků, pro které je u tohoto modelu vyhrazena integrovaná přihrádka. Perfektně hladký bytový textil i oblečení pak zajistí parní žehlička EasyFinish, která zkracuje žehlicí proces o 50%. Zjednodušte si domácí práce chytrými pomocníky Kärcher a úklid vás začne bavit. (karcher.cz)

Podobné produkty ako Kärcher - Parní čistič SC 4 EasyFix Premium + parní žehlička EasyFinish

Magnet 3Pagen Parní čistič Clarsen

Magnet 3Pagen Parní čistič Clarsen
Detail

Výkonný parní čistič na podlahy, obklady, sprchy, armatury, okna a zrcadla. Ideální také pro odmrazování mrazničky, čištění trouby, ráfků kol atd. Hygienická pára (105 °C) působí antibakteriálně a čisticí prostředky se díky němu stanou přebytečnými. S různými tryskami a kartáči, stěrkou na okna, nálevkou, odměrkou a prodlužovací hadicí. (magnet-3pagen.cz)

Podobné produkty ako Magnet 3Pagen Parní čistič Clarsen

Kärcher - Parní čistič SC 1

Kärcher - Parní čistič SC 1
Detail

Důkladné čištění parním čističem Kärcher odstraní 99,999 % koronavirů* a 99,99 % všech běžných domácích bakterií** z běžných pevných povrchů v domácnosti. Malý, ale výkonný parní čistič Kärcher SC 1 dosahuje skvělých výsledků s minimálním úsilím. Na jedno naplnění omyje plochu 20 m², poté stačí doplnit zásobník vody, vyčkat tři minuty na znovuzahřátí a úklid může pokračovat. SC 1 se nezastaví před nečistotami v kuchyni ani v koupelně. Je ideální na všechny bežné trvé polochy v domácnosti. Může pomoci například i při mytí okenních rámů v těžko dostupných místech a záhybech. Vyniká kompaktními rozměry, snadným ovládáním, a navíc nahradí i veškeré vaše stávající čisticí prostředky a úklidové náčiní. (karcher.cz)

Podobné produkty ako Kärcher - Parní čistič SC 1

Čistič parní ESPERANZA Storm EHS001

Čistič parní ESPERANZA Storm EHS001
Detail

NakupteČistič parní ESPERANZA Storm EHS001z kategorieBílá technika > Vysavače, čističe > Parní čističe > Ruční parní čističeza549.00Kč (tipa.eu)

Podobné produkty ako Čistič parní ESPERANZA Storm EHS001

SENCOR SSC 3001YL parní čistič

SENCOR SSC 3001YL parní čistič
Detail

Parní čistič SSC3001YL Vhodný především pro tvrdé povrchy (dlaždice, varná deska, sklo…) Odstraňuje až 99% běžných bakterií Velmi skladný díky kompaktnímu designu a odnímatelným nástavcům Odstraňuje skvrny, vodní kámen, mastnotu a jiné nečistoty Plně ekologický výrobek, nepotřebuje žádné chemické přípravky Nahřátí vody za 2,5 min zaručuje velmi rychlý start Snadná ovladatelnost pro příjemné používání Dětská pojistka zamezující nechtěné či neoprávněné spuštění Bezpečnostní ventil chránící před opařením párou Hliníkový boiler pro minimální celkovou hmotnost Nálevka a odměrka pro snadné doplňování vody Světelná kontrolka stavu zapnutí Široká škála příslušenství: Základní rovná tryska Zahnutá tryska Ohebná hadice Hlavice mini mopu s krycí tkaninou Kulatý kartáč Čistič oken/zrcadel Použití: Podlahy Armatury Umyvadla Obkladové dlaždice Okna Zrcadla Digestoře Varné desky Trouby Grily Grilovací nářadí Oděvy Čalounictví Interiér auta Hračky Příkon: 1000 W Napětí a kmitočet: 220-240 V, 50/60 Hz Maximální tlak: 3 Bar Objem nádoby: 350 ml Délka napájecího kabelu: 4 m Váha: 1 kg (patro.cz)

Podobné produkty ako SENCOR SSC 3001YL parní čistič

Imetec parní čistič 8148 Master

Detail

IMETEC 8148 Master Vapor PLUS SM02 10v1 parní mop a multifunkční ruční parní čistič pro dokonale čistou domácnost. Mop je připraven již během několika sekund pro maximální výkon s teplotou páry 120°C. Vyjímatelná nádržka na vodu pro snadné doplnění. (mall.cz)

Podobné produkty ako Imetec parní čistič 8148 Master

Parní čistič SENCOR SSC 3001YL

Parní čistič SENCOR SSC 3001YL
Detail

Parní čistič SENCOR SSC 3001YL ruční (tipa.eu)

Podobné produkty ako Parní čistič SENCOR SSC 3001YL

Sencor SSC 3001YL parní čistič

Sencor SSC 3001YL parní čistič
Detail

Parní čistič je perfektní pomocník pro čištění především tvrdých povrchů jako jsou dlaždice, varná deska nebo sklo. Odstraňuje až 99 % běžných bakterií, skvrny, vodní kámen, mastnotu a jiné nečistoty. Parní čistič je velmi skladný díky kompaktnímu designu a odnímatelným nástavcům. Jedná se o plně ekologický výrobek, protože nepotřebuje žádné chemické přípravky.Použití: podlahy, armatury, umyvadla, obkladové dlaždice, okna, zrcadla, digestoře, varné desky, trouby, grily, grilovací nářadí, oděvy, čalounictví, interiér auta, hračkyŠiroká škála příslušenství: základní rovná tryska zahnutá tryska ohebná hadice hlavice mini mopu s krycí tkaninou kulatý kartáč čistič oken/zrcadelTechnické parametry a specifikace: nahřátí vody za 2,5 min zaručuje velmi rychlý start snadná ovladatelnost pro příjemné používání dětská pojistka zamezující nechtěné či neoprávněné spuštění bezpečnostní ventil chránící před opařením párou hliníkový boiler pro minimální celkovou hmotnost nálevka a odměrka pro snadné doplňování vody světelná kontrolka stavu zapnutí napětí a kmitočet: 220-240 V, 50/60 Hz maximální tlak: 3 Bar délka napájecího kabelu: 4 m (4home.cz)

Podobné produkty ako Sencor SSC 3001YL parní čistič

SENCOR SSC 3001YL parní čistič

Detail

Parní čistič v lehkém a kompaktním provedení SENCOR SSC3001YL odstraňuje až 99 % běžných bakterií bez použití jakéhokoli chemického přípravku, pouze horkou vodou. (drmax.cz)

Podobné produkty ako SENCOR SSC 3001YL parní čistič

Polti parní čistič MOPPY WHITE

Detail

Parní čistič Polti Moppy WHITE se skládá z nabíjecí báze, pomocí které nahřejete utěrku, a flexibilního bezdrátového mopu. Přírodní síla páry vyčistí vertikální i horizontální plochy a zbaví vás virů, bakterií i zárodků bez použití chemických prostředků. Díky krátké době ohřevu 10 vteřin je mop ihned připraven k použití. (mall.cz)

Podobné produkty ako Polti parní čistič MOPPY WHITE

Polti parní čistič MOPPY RED

Detail

Parní čistič Polti Moppy RED se skládá z nabíjecí báze, pomocí které nahřejete utěrku, a flexibilního bezdrátového mopu. Přírodní síla páry vyčistí vertikální i horizontální plochy a zbaví vás virů, bakterií i zárodků bez použití chemických prostředků. Díky krátké době ohřevu 10 vteřin je mop ihned připraven k použití. (mall.cz)

Podobné produkty ako Polti parní čistič MOPPY RED

Hoover parní čistič CA2IN1D 011

Detail

Parní čistič s příkonem 1700 W. Hoover CA2IN1D 011 je vybaven velmi krátkou dobou ohřevu – za pouhých 15 vteřin je připraven k čištění. Veškeré nečistoty odstraňuje pouze silou páry, díky tomu nepotřebujete žádné chemické prostředky. (mall.cz)

Podobné produkty ako Hoover parní čistič CA2IN1D 011

SSC 3001YL parní čistič SENCOR

SSC 3001YL parní čistič SENCOR
Detail

Parní čistič SSC3001YL Vhodný především pro tvrdé povrchy (dlaždice, varná deska, sklo…) Odstraňuje až 99% běžných bakterií Velmi skladný díky kompaktnímu designu a odnímatelným nástavcům Odstraňuje skvrny, vodní kámen, mastnotu a jiné nečistoty Plně ekologický výrobek, nepotřebuje žádné chemické přípravky Nahřátí vody za 2,5 min zaručuje velmi rychlý start Snadná ovladatelnost pro příjemné používání Dětská pojistka zamezující nechtěné či neoprávněné spuštění Bezpečnostní ventil chránící před opařením párou Hliníkový boiler pro minimální celkovou hmotnost Nálevka a odměrka pro snadné doplňování vody Světelná kontrolka stavu zapnutí Široká škála příslušenství: Základní rovná tryska Zahnutá tryska Ohebná hadice Hlavice mini mopu s krycí tkaninou Kulatý kartáč Čistič oken/zrcadel Použití: Podlahy Armatury Umyvadla Obkladové dlaždice Okna Zrcadla Digestoře Varné desky Trouby Grily Grilovací nářadí Oděvy Čalounictví Interiér auta Hračky Příkon: 1000 W Napětí a kmitočet: 220-240 V, 50/60 Hz Maximální tlak: 3 Bar Objem nádoby: 350 ml Délka napájecího kabelu: 4 m Váha: 1 kg (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako SSC 3001YL parní čistič SENCOR

Parní čistič Thomas Vaporo Buggy

Detail

, Parní čistič·Parní hadice vč. Rukojeti·Prodlužovací trubka vč. Držáku kabelu·Parní podlahový nástavec včetně otočného kloubu a čisticího hadříku·Adaptér s kulatým kartáčem vel., kulatý kartáč malý Mosazné štětiny, runcový kartáč VIZ POZNÁMKA Tvrdý kartáč, okenní tryska kl., utěrka na čištění oken, škrabka kl., bodová tryska·Napájecí kabel·Návod k obsluze (conrad.cz)

Podobné produkty ako Parní čistič Thomas Vaporo Buggy

Leifheit Čistič koupelen 0,5 l 41412

Detail

LEIFHEIT TÝDEN: Získejte dodatečnou slevu 20 % z uvedené ceny produktu po zadání kódu BWLECZ2022 v košíku (platí do 15. 5. 2022 nebo do vyprodání zásob)! Čistič koupelen Leifheit o objemu 0,5 l, se kterým hravě vyčistíte celou vaši koupelnu od nečistot a usazenin. Díky bezpečnostnímu uzávěru si můžete být jisti, že nehrozí náhlé vylití přípravku a pomocí 3 úrovní rozprašovače hravě nadávkujete potřebné množství čističe. (mall.cz)

Podobné produkty ako Leifheit Čistič koupelen 0,5 l 41412

Čistič oken LEIFHEIT Window Cleaner 51003

Detail

Čistič oken LEIFHEIT WINDOW CLEANER 51003 (tipa.eu)

Podobné produkty ako Čistič oken LEIFHEIT Window Cleaner 51003

Čistič oken LEIFHEIT Window Cleaner 51016

Čistič oken LEIFHEIT Window Cleaner 51016
Detail

Čistič oken LEIFHEIT WINDOW CLEANER 51016 (tipa.eu)

Podobné produkty ako Čistič oken LEIFHEIT Window Cleaner 51016

Leifheit tyčový vysavač 2v1Rotaro PowerVac 2v1 20V

Detail

Tyčový vysavač s integrovaným ručním vysavačem v bezkabelovém provedení. Leifheit Rotaro PowerVac 2v1 20V je vhodný na všechny typy tvrdých podlah a koberce s krátkým vlasem. Rotující elektronický kartáč s technologií Bristle Pro odstraňuje i hrubou špínu. (mall.cz)

Podobné produkty ako Leifheit tyčový vysavač 2v1Rotaro PowerVac 2v1 20V

Parní čistič Polti VAPORETTO SMART 40_MOP

Parní čistič Polti VAPORETTO SMART 40_MOP
Detail

Parní čistič s vysokotlakým bojlerem. Díky parnímu čističi Vaporetto je zlikvidováno 99,99 % virů a bakterií, jehož účinnost byla prokázána v nezávislých studiích.Nový kartáč ve tvaru polygonu má širokou čisticí plochu, která mu díky své vynikající flexibilitě umožňuje dostat se i do obtížně přístupných míst - pro záruku rychlejšího a účinnějšího čištění. Zabudované štětiny ulehčují odstraňování odolných nečistot, protože jejich abrazivní účinek působí současně se sílou páry.Díky jednoduchému systému pro připevnění/odpojení se již nemusíte ohýbat, abyste připevnili látkovou utěrku ke kartáči. Vaporetto Smart 40_Mop je ve skutečnosti praktický a lehký parní mop, fungující na systému válcového parního čištění. Vaporetto Smart 40_Mop má speciální rám, který je součástí příslušenství. Rám umožňuje snadný pohyb přes koberce, které vám pomůže vyčistit, eliminovat usazený prach či nepříjemné pachy a odstranit z nich nečistoty.Veškeré příslušenství, včetně prodlužovacích trubek a kartáče Vaporforce, lze uložit do zadního prostoru přístroje, který tak plní dvojí funkci – při čištění je vše v dosahu a po dokončení práce udržováno v čistotě a pořádku. Pomocí doplňků, které jsou součástí přístroje, můžete vyčistit různé povrchy: kohoutky, koupelnové doplňky, dlaždicové spáry, zrcadla, okna, varné desky, hořáky, radiátory, rolety, skříně, dveře, oblečení nebo závěsy.Parní hadice je vybavena lehčí a praktičtější ergonomickou rukojetí, která slouží k přímému připojení příslušenství bez potřeby adaptéru. Pomocí parního koncentrátoru se zbavíte těžko odstranitelných nečistot a skvrn, jako je mastnota či vodní kámen. (4home.cz)

Podobné produkty ako Parní čistič Polti VAPORETTO SMART 40_MOP

Parní čistič mikrovlnné trouby Tchýně - Modrá

Parní čistič mikrovlnné trouby Tchýně - Modrá
Detail

Také vždy s hrůzou očekáváte každou návštěvu tchyně? Vše ve vaší domácnosti se musí blýskat, aby vás dotyčná neosočila z nefunkčního a neupraveného příbytku? Nezapomene při nenápadné prohlídce úklidu vynechat ani jediné místečko ve vašem bytě? Pomozte si před příchodem tchyně, její hodnější verzí, malou, barevnou tchyní do mikrovlnné trouby. Zatímco můžete uklízet jiné části bytu, malá tchyně vám pomůže vyčistit rychle vaši mikrovlnnou troubu. Stačí barevné postavičce sundat hlavu a nalít do ní vodu s octem a vložit na pět minut do mikrovlnné trouby. Tchyně ze své naštvané hlavy vypouští páru a tím mikrovlnnou troubu čistí od mastnoty, tuku a jiných nečistot. Špína se jednoduše rozpouští a přidaný ocet krásně dezinfikuje. Po tomto procesu pak stačí pouze přetřít suchým hadrem a máte hotovo. Mikrovlnná trouba je čistá a připravená na ohřátí slavnostního oběda a příchod vaší slídivé tchyně. Detailní popis Pokud přidáte i pár kapek citrónové extraktu, výsledkem bude mimo čisté trouby i příjemně vonící kuchyně. Údržba: Parní čistič mikrovlnné trouby Tchyně promyje mýdlovou vodou. Lze ji také vložit do myčky nádobí. Parní čistič mikrovlnné trouby Tchyně je vyroben v několika barevných variantách dodávaných náhodně. Obsah balení 1x Parní čistič mikrovlnné trouby (dilego.cz)

Podobné produkty ako Parní čistič mikrovlnné trouby Tchýně - Modrá
LEIFHEIT Clean Tenso (11910), Leifheit Čistič prachu DUSTY, Leifheit Čistič na žaluzie, LEIFHEIT Čistič radiátorů (41216), Parní čistič Polti VAPORETTO SMART 30_R, Parní čistič Polti VAPORETTO SMART 40_MOP, Leifheit Čistič koupelen 0,5 l, LEIFHEIT Čistič žaluzií-bílý (41316), LEIFHEIT čistič koupelen 0.5l (41412), Bissell Steam Shot Titanium 2635J parní čistič, LEIFHEIT Čistič oken Window Cleaner 51000 (51000), Leifheit Čistič na sklo - koncentrát 1 l, Leifheit Univerzální čistič na tvrdé podlahy 1l (11919), LEIFHEIT Čistič na sklo - koncentrát 1l 41414 (4006501414144), LEIFHEIT Čistič na silně znečistěné podlahy - koncentrát (41418), LEIFHEIT čistič na sklo ve spreji 500ml (41409), CONCEPT CP3010 Vysavač a parní čistič 3 v 1 (CP3010), parní odšťavňovač recepty, Tyčový mixér PRESIDENT, Tescoma Tyčový mixér PRESIDENT, tyčový vysavač na chlupy, Leifheit Rukávník, Norditalia Vapynord Parní inhalátor (2871), Parní Mini Steamer iPro (197), Polti Parní generátor Vaporella 505, TESCOMA Tyčový mixér PRESIDENT (909020.00), ECG RM 750 tyčový mixér, DOMO DO237SV tyčový vysavač 2v1, Concept VP4165 tyčový aku vysávač