Leifheit čistící prostředek na silně znečištěné podlahy 1 l 41418

Produkt Leifheit čistící prostředek na silně znečištěné podlahy 1 l 41418 sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Leifheit čistící prostředek na silně znečištěné podlahy 1 l 41418 upraviť a produkt hľadať znova.

Leifheit Čistící prostředek na silně znečištěné podlahy 1 l 41418

Detail

Čistič na silně znečistěné podlahy o objemu 1 litr v silném, koncentrovaném balení od německé značky Leifheit, který si hravě poradí i se silně znečištěnými povrchy. Obnovuje lesk a čistotu vaší domácnosti. S bezpečnostním uzávěrem. (mall.cz)

Podobné produkty ako Leifheit Čistící prostředek na silně znečištěné podlahy 1 l 41418 , Leifheit čistič na silně znečistěné podlahy - koncentrát (41418)

LEIFHEIT Čistič na silně znečistěné podlahy - koncentrát (41418)

LEIFHEIT Čistič na silně znečistěné podlahy - koncentrát (41418)
Detail

Čisticí prostředek speciálně určen pro mytí silně znečištěných povrchů, dlažbu nebo kámen Nevíte si rady s tím, čím vyčistit dlažbu a kamenné povrchy ve svojí domácnosti? Chcete těmto povrchům dopřát tu nejlepší péči? Právě pro vás nyní tradiční německý výrobce Leifheit připravil tento unikátní Čistič na silně znečistěné podlahy. Čistič na podlahy LEIFHEIT je nabízen v balení o objemu 1 l a je určen pro mytí silně znečištěných dlažeb a kamenných povrchů. Díky svému koncentrovanému složení tento přípravek dokonale odstraní všechny nečistoty z vaší dlažby. Spolehlivý uzávěr s bezpečnostní pojistkou zamezí rozlití koncentrátu, otevření nádoby dětmi a dalším nepříjemným nehodám. Klíčové vlastnosti čisticího prostředku LEIFHEITČistič je určený na silně znečistěné podlahyKoncentrát zajišťuje dokonalé odstranění zašlé špínyČistič LEIFHEIT je určený pro použití v domácnostiUzávěr je vybavený bezpečnostní pojistkou pro dětiJedná se o výrobek v kvalitě... (alza.cz)

Podobné produkty ako LEIFHEIT Čistič na silně znečistěné podlahy - koncentrát (41418) , Sucitesa suciwax lc prostředek na podlahy s voskem 5 l (8424742500727)

Leifheit Čistič na silně znečištěné podlahy Koncentrát 1 l

Leifheit Čistič na silně znečištěné podlahy Koncentrát 1 l
Detail

Leifheit Čistič na silně znečištěné podlahy Koncentrát 1 l Prostředek, který je určený pro mytí silně znečištěných povrchů jako jsou dlažby nebo kámen. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako Leifheit Čistič na silně znečištěné podlahy Koncentrát 1 l , Sucitesa suciwax unix čistící prostředek na strojní mytí podlah 5 l (8424742512669)

BISSELL Čistící prostředek na podlahy

BISSELL Čistící prostředek na podlahy
Detail

Bissell Čistící prostředek na tvrdé podlahy pro elektrický mop Bissell SpinWave a multifunkční čisticí zařízení Bissell CrossWave. Čistí a obnovuje přirozený lesk dřevěných podlah. Barva bílá (patro.cz)

Podobné produkty ako BISSELL Čistící prostředek na podlahy , Pavistella čistič na podlahy 1 l (8002295000408)

SUCITESA Suciwax Unix čistící prostředek na strojní mytí podlah 5 l (8424742512669)

SUCITESA Suciwax Unix čistící prostředek na strojní mytí podlah 5 l (8424742512669)
Detail

Čistič na podlahy na strojní mytí podlah Koncentrovaný čisticí prostředek SUCITESA Suciwax Unix je speciálně vyvinutý pro strojní mytí podlah. Účinně je zbavuje nečistot a otisků prstů, snadno odstraňuje i žvýkačky a lepidla. Vytváří neviditelný film, který chrání povrchy a zpomaluje usazování nečistot. Navrací podlahám původní lesk a zanechává je provoněné příjemnou květinovou vůní. Čistič SUCITESA Suciwax Unix neklouže a nezůstávají po něm šmouhy a stopy. Je vhodný na všechny pevné materiály, jako je vinyl, PVC, guma, teraco, mramor, keramika a hliněné dlaždice. Své uplatnění najde především v zařízeních s profesionálními hygienickými normami, jako jsou nákupní centra, zdravotnické zařízení, potravinářský průmysl, školy či sportovních zařízení. Klíčové vlastnosti koncentrovaného čisticího prostředku SUCITESA Suciwax Unix na strojní mytí podlahČisticí přípravek SUCITESA Suciwax Unix ve formě koncentrátu pro strojní mytí... (alza.cz)

Podobné produkty ako SUCITESA Suciwax Unix čistící prostředek na strojní mytí podlah 5 l (8424742512669) , Xavax čistící prostředek na žehličku, 50 ml (111720)

Winni´s Pavimenti čistící prostředek na podlahy a ostatní omyvatelné povrchy 5 l

Winni´s Pavimenti čistící prostředek na podlahy a ostatní omyvatelné povrchy 5 l
Detail

Čisticí prostředek na podlahy a ostatní omyvatelné povrchy je vhodný na všechny omyvatelné povrchy. Hodí se na plovoucí podlahy i dlažbu. Není třeba oplachovat. (prozdravi.cz)

Podobné produkty ako Winni´s Pavimenti čistící prostředek na podlahy a ostatní omyvatelné povrchy 5 l , Leifheit čistící škrabka na varnou desku (03252)

Leifheit Čistič na laminátové podlahy 1 l 41415

Detail

Čistič na laminátové podlahy – koncentrát o objemu 1 l s kvalitou německé značky Leifheit, který je vynikající pro mytí a údržbu dřevěných a laminátových povrchů. Extra koncentrované balení zaručuje mimořádnou sílu čističe a zanechá tak Vaši podlahu či další povrchy perfektně čisté. (mall.cz)

Podobné produkty ako Leifheit Čistič na laminátové podlahy 1 l 41415 , Urnex čistící prostředek dezcal 28g (722777648857)

Bissell Čisticí prostředek na dřevěné podlahy 1788L Wood

Detail

Čisticí prostředek na tvrdé podlahy značky Bissell. Určený pro elektrický mop Bissell SpinWave a multifunkční čisticí zařízení Bissell CrossWave. Čistí a obnovuje přirozený lesk dřevěných podlah. (mall.cz)

Podobné produkty ako Bissell Čisticí prostředek na dřevěné podlahy 1788L Wood , Leifheit čistič na sklo - koncentrát 1 l

Kärcher - Čistící prostředek na podlahy FloorPro RM 756, 10l

Kärcher - Čistící prostředek na podlahy FloorPro RM 756, 10l
Detail

Univerzálně použitelný a extrémně úsporný. Údržbový čistič FloorPro Multi čistič RM 756 pro strojové a manuální čištění podlah a povrchů všeho druhu. (karcher.cz)

Podobné produkty ako Kärcher - Čistící prostředek na podlahy FloorPro RM 756, 10l , Leifheit univerzální čistič na tvrdé podlahy 1l (11919)

BONDI WASH Floor wash - přírodní čisticí prostředek na podlahy, 500 ml

BONDI WASH Floor wash - přírodní čisticí prostředek na podlahy, 500 ml
Detail

Efektivní a bezpečný přírodní čisticí přípravek na podlahy s jemnou vůní esenciálních olejů.BONDI WASH FLOOR WASH přírodní čisticí prostředek na podlahyEfektivní a bezpečný přírodní čisticí přípravek na podlahy s jemnou vůní esenciálních olejů. • čisticí přípravek na podlahy s jemnou přírodní vůní, díky které může být úklid zároveň i potěšením • bezpečný a účinný k použití pro všechny podlahové povrchy včetně dřeva, mramoru a dlaždic • ideální pro osoby s citlivou pokožkou a ty, kteří negativně reagují na agresivní chemikálie obsažené v běžných čisticích prostředcích pro domácnost • obsahuje australské přírodní ingredience s prokázanými antibakteriálními vlastnostmi • obsahuje složky, které jsou z 99% rostlinného původu • jedinečná vůně citronového čajovníku s uklidňující kombinací luxusních olejů z australské mandarinky, růžové pelargónie, kardamomu a neroli Obsah: 500 ml (profimed.cz)

Podobné produkty ako BONDI WASH Floor wash - přírodní čisticí prostředek na podlahy, 500 ml , Leifheit pěnová stěrka na podlahy soft & easy (55243)

Emsal Čisticí prostředek na laminátové podlahy s impregnací spár, 750 ml

Emsal Čisticí prostředek na laminátové podlahy s impregnací spár, 750 ml
Detail

Účinná ochrana, čistota a péče pro laminátové podlahy. Inovativní impregnační technologie PROtec chrání proti zvlnění či bobtnání spár a hran. (4home.cz)

Podobné produkty ako Emsal Čisticí prostředek na laminátové podlahy s impregnací spár, 750 ml , Alzaeco divoký grep na podlahy 1 l (8594018045624)

Kärcher - Univerzální čisticí prostředek, 1 l, 1l

Kärcher - Univerzální čisticí prostředek, 1 l, 1l
Detail

Účinný univerzální čisticí prostředek k používání s vysokotlakými čističi Kärcher. S novým aktivním čističem, který snadno odstraní oleje, tuky a odolné minerální nečistoty, a to dokonce i se studenou vodou. Ideální pro čištění kolem domu, na zahradě a pro mytí vozidel. (karcher.cz)

Podobné produkty ako Kärcher - Univerzální čisticí prostředek, 1 l, 1l , Winni´s na dřevěné podlahy 1 l (8002295001894)

ECOGENIC univerzální čisticí prostředek s pomerančem 1 l

ECOGENIC univerzální čisticí prostředek s pomerančem 1 l
Detail

Na mytí podlah a všech omyvatelných povrchů – dlažby, laminátu, dřeva, kamene. Vaši domácnost provoní ovocnou vůní pomeranče. Má přírodní složení na rostlinné bázi, nepředstavuje tak zátěž pro vodní ekosystémy. (countrylife.cz)

Podobné produkty ako ECOGENIC univerzální čisticí prostředek s pomerančem 1 l , Sonett desinfekční prostředek 1 l (4007547303249)

Ecogenic Univerzální čisticí prostředek s pomerančem 1 l

Ecogenic Univerzální čisticí prostředek s pomerančem 1 l
Detail

Ecogenic Univerzální čisticí prostředek s pomerančem 1 l Na mytí podlah a všech omyvatelných povrchů – dlaždy, laminátu, dřeva, kamene. Parfemovaný levandulovým éterickým olejem. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako Ecogenic Univerzální čisticí prostředek s pomerančem 1 l , Leifheit odměrka 1 l comfortline

Sidolux Univerzální čistící prostředek Svěží citrón, 1 l

Detail

Čistící prostředek na všechny omyvatelné povrchy od společnosti Sidolux. Prostředek díky funkci Soda Power snadno vyčistí drtivou většinu mastnot nebo nečistot a zároveň místnost provoní aromatem citronu s lehkými tóny citronové kůry a grapefruitu. Univerzální čističe značky Sidolux získaly první místo ve volbě spotřebitelů roku 2017. (mall.cz)

Podobné produkty ako Sidolux Univerzální čistící prostředek Svěží citrón, 1 l , Sucitesa natursafe xtra shine čistící prostředek pro sanitární zařízení 5 l (8424742522750)

Sidolux Univerzální čistící prostředek Japonská třešeň, 1 l

Detail

Čistící prostředek na všechny omyvatelné povrchy od společnosti Sidolux. Prostředek díky funkci Soda Power snadno vyčistí drtivou většinu mastnot nebo nečistot a zároveň místnost provoní aromatem japonské sakury s lehkým nádechem marseillského mýdla. Univerzální čističe značky Sidolux získaly první místo ve volbě spotřebitelů roku 2017. (mall.cz)

Podobné produkty ako Sidolux Univerzální čistící prostředek Japonská třešeň, 1 l , Savo bez chloru antibakteriální na podlahy 1 l (8717163944318)

Sidolux Univerzální čistící prostředek Marseillské mýdlo, 1 l

Detail

Čistící prostředek na všechny omyvatelné povrchy od společnosti Sidolux. Prostředek díky funkci Soda Power snadno vyčistí drtivou většinu mastnot nebo nečistot a zároveň místnost provoní aromatem marseillského mýdla s lehkým nádechem heřmánku a jasmínu. Univerzální čističe značky Sidolux získaly první místo ve volbě spotřebitelů roku 2017. (mall.cz)

Podobné produkty ako Sidolux Univerzální čistící prostředek Marseillské mýdlo, 1 l , Gallus na laminátové a dřevěné podlahy 1 l (4251415302111)

Sidolux Univerzální čistící prostředek Modrá květina, 1 l

Detail

Čistící prostředek na všechny omyvatelné povrchy od společnosti Sidolux. Prostředek díky funkci Soda Power snadno vyčistí drtivou většinu mastnot nebo nečistot a zároveň místnost provoní aromatem květin s pudrovými tóny a nádechem růžového pepře. Univerzální čističe značky Sidolux získaly první místo ve volbě spotřebitelů roku 2017. (mall.cz)

Podobné produkty ako Sidolux Univerzální čistící prostředek Modrá květina, 1 l , Chicco prostředek čistící na láhve a dudlíky, 300 ml (8058664095186)

Sidolux Univerzální čistící prostředek Divoké květy 1 l

Detail

Sidolux univerzální čistící prostředek je všestranný a vhodný na všechny omyvatelné povrchy a podlahy. Lze jej použít společně s vodou pro běžné vytírání a otírání nebo i jako koncentrát na silné nečistoty a mastnotu. (mall.cz)

Podobné produkty ako Sidolux Univerzální čistící prostředek Divoké květy 1 l , Emsal čisticí prostředek na laminátové podlahy s impregnací spár, 750 ml

Cif Brilliance Green Lemon&Ginger čistící prostředek na podlahy a omyvatelné povrchy 1000 ml

Detail

Čisticí přípravek Brilliance Green Lemon&Ginger od značky Cif výborně vyčistí podlahy a omyvatelné povrchy. Vaše domácnost bude zářit čistotou a svěže vonět po dlouhou dobu. (mall.cz)

Podobné produkty ako Cif Brilliance Green Lemon&Ginger čistící prostředek na podlahy a omyvatelné povrchy 1000 ml , Sanytol dezinfekce podlahy a plochy 1 l

Leifheit Čistič na laminátové podlahy Koncentrát 1 l

Leifheit Čistič na laminátové podlahy Koncentrát 1 l
Detail

Leifheit Čistič na laminátové podlahy Koncentrát 1 l Určeno pro mytí a údržbu dřevěných a laminátových povrchů, ideální ve spojení s mopem Twist systém. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako Leifheit Čistič na laminátové podlahy Koncentrát 1 l , Cif original professional čistící prostředek 750 ml (7615400806683)

Mr. Proper Víceúčelový tekutý čisticí prostředek Lemon 1 l

Mr. Proper Víceúčelový tekutý čisticí prostředek Lemon 1 l
Detail

Mr. Proper Víceúčelový tekutý čisticí prostředek Lemon 1 l Víceúčelový čisticí prostředek Mr. Proper je vynikající na čištění téměř každého tvrdého povrchu v domácnosti. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako Mr. Proper Víceúčelový tekutý čisticí prostředek Lemon 1 l , Pulirapid fiorello na podlahy s vůní leknínů 1 l (8002295000125)

Bissell Natural Multi-Surface Pet čisticí prostředek, 1 l

Bissell Natural Multi-Surface Pet čisticí prostředek, 1 l
Detail

Čisticí prostředek Natural Multi-Surface Pet je vhodný na všechny typy podlah a koberců, odstraňuje nečistoty a zanechává povrchy čisté i svěží. Navíc je jeho složení šetrné k planetě a neobsahuje žádné těžké kovy, fosfáty nebo barviva. Parametry: velký čisticí účinek přirozeným způsobem eliminuje zápach po zvířatech rostlinné čisticí přísady biologicky odbouratelné složení bezpečný pro děti a zvířata (při použití dle pokynů) svěží vůně citrusů 100% recyklovatelná plastová láhev Vhodné do modelů: CrossWave, SpinWave, HydroWave. (4home.cz)

Podobné produkty ako Bissell Natural Multi-Surface Pet čisticí prostředek, 1 l , Bissell natural multi-surface pet čisticí prostředek, 1 l

Mr. Proper Víceúčelový tekutý čisticí prostředek Ocean 1 l

Mr. Proper Víceúčelový tekutý čisticí prostředek Ocean 1 l
Detail

Mr. Proper Víceúčelový tekutý čisticí prostředek Ocean 1 l Víceúčelový čisticí prostředek Mr. Proper je vynikající na čištění téměř každého tvrdého povrchu v domácnosti. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako Mr. Proper Víceúčelový tekutý čisticí prostředek Ocean 1 l , Tork pěnový dezinfekční prostředek na ruce bez alkoholu s4, 1 l (7322541375205)

Savo Na podlahy dezinfekční prostředek bez chloru Eukalyptus 3x 1 l

Detail

UPOZORNĚNÍ:Biocidní přípravek Tekutý čisticí a dezinfekční přípravek bez chloru nejen účinně likviduje bakterie, ale také pomáhá odstraňovat alergeny. Vaše podlaha bude po použití zářivá a voňavá.. Obsahuje 3 ks. (mall.cz)

Podobné produkty ako Savo Na podlahy dezinfekční prostředek bez chloru Eukalyptus 3x 1 l , Sanytol dezinfekce čistič podlahy & plochy antialergenní 1 l (3045206312387)

Savo Na podlahy dezinfekční prostředek bez chloru Levandule 3x 1 l

Detail

UPOZORNĚNÍ:Biocidní přípravek Tekutý čisticí a dezinfekční přípravek bez chloru nejen účinně likviduje bakterie, ale také pomáhá odstraňovat alergeny. Vaše podlaha bude po použití zářivá a voňavá.. Obsahuje 3 ks. (mall.cz)

Podobné produkty ako Savo Na podlahy dezinfekční prostředek bez chloru Levandule 3x 1 l , Ecoliquid ecoliquidátor, unverzální čisticí a dezinfekční prostředek, 1 l (8595628600524)

Kärcher - Čistící prostředek na kola a motorky 3 v 1, 500ml

Kärcher - Čistící prostředek na kola a motorky 3 v 1, 500ml
Detail

K manuálnímu čištění motorek. Odstraňuje šetrně a účinně typické nečistoty jako brzdný prach, otěr z pneumatik, hmyz, prach a nečistoty s obsahem oleje. Dokonalé zpracování díky konzistenci gelu: nestéká na kolmých plochách. (karcher.cz)

Podobné produkty ako Kärcher - Čistící prostředek na kola a motorky 3 v 1, 500ml , Ecoliquid ecoliquidátor kuchyně, čisticí a dezinfekční prostředek, 1 l (8595628603082)

Ecoliquid Ecoliquidátor koupelny, čisticí a dezinfekční prostředek, 1 l (8595628603211)

Ecoliquid Ecoliquidátor koupelny, čisticí a dezinfekční prostředek, 1 l (8595628603211)
Detail

Čistič koupelen - ekologický, bezoplachový, s rozprašovačem, bez alkoholu, na všechny povrchy a předměty, čistí a dezinfikuje, k dezinfekci pitné vody (alza.cz)

Podobné produkty ako Ecoliquid Ecoliquidátor koupelny, čisticí a dezinfekční prostředek, 1 l (8595628603211) , Ecoliquid ecoliquidátor koupelny, čisticí a dezinfekční prostředek, 1 l (8595628603204)

Ecoliquid Ecoliquidátor koupelny, čisticí a dezinfekční prostředek, 1 l (8595628603204)

Ecoliquid Ecoliquidátor koupelny, čisticí a dezinfekční prostředek, 1 l (8595628603204)
Detail

Čistič koupelen - ekologický, bezoplachový, s rozprašovačem, bez alkoholu, na všechny povrchy a předměty, čistí a dezinfikuje, k dezinfekci pitné vody (alza.cz)

Podobné produkty ako Ecoliquid Ecoliquidátor koupelny, čisticí a dezinfekční prostředek, 1 l (8595628603204) , Ecoliquid ecoliquidátor koupelny, čisticí a dezinfekční prostředek, 1 l (8595628603211)

Ecoliquid Ecoliquidátor kuchyně, čisticí a dezinfekční prostředek, 1 l (8595628603082)

Ecoliquid Ecoliquidátor, unverzální čisticí a dezinfekční prostředek, 1 l (8595628600524)

Ecoliquid Ecoliquidátor, unverzální čisticí a dezinfekční prostředek, 1 l (8595628600524)
Detail

Eko čisticí prostředek - univerzální použití, 1000 g (alza.cz)

Podobné produkty ako Ecoliquid Ecoliquidátor, unverzální čisticí a dezinfekční prostředek, 1 l (8595628600524)

Ecoliquid Ecoliquidátor kuchyně, čisticí a dezinfekční prostředek, 1 l (8595628603099)

Ecoliquid Ecoliquidátor kuchyně, čisticí a dezinfekční prostředek, 1 l (8595628603099)
Detail

Eko čisticí prostředek - do kuchyně, 1000 g (alza.cz)

Podobné produkty ako Ecoliquid Ecoliquidátor kuchyně, čisticí a dezinfekční prostředek, 1 l (8595628603099)

Ecoliquid Ecoliquidátor, unverzální čisticí a dezinfekční prostředek, 1 l (8595628600517)

Ecoliquid Ecoliquidátor, unverzální čisticí a dezinfekční prostředek, 1 l (8595628600517)
Detail

Eko čisticí prostředek - univerzální použití, 1000 g (alza.cz)

Podobné produkty ako Ecoliquid Ecoliquidátor, unverzální čisticí a dezinfekční prostředek, 1 l (8595628600517)

Savo Na podlahy dezinfekční prostředek bez chloru Laminátové povrchy 3x 1 l

Detail

UPOZORNĚNÍ:Biocidní přípravek Tekutý čisticí a dezinfekční přípravek bez chloru nejen účinně likviduje bakterie, ale také pomáhá odstraňovat alergeny. Vaše podlaha bude po použití zářivá a voňavá.. Obsahuje 3 ks. (mall.cz)

Podobné produkty ako Savo Na podlahy dezinfekční prostředek bez chloru Laminátové povrchy 3x 1 l

Savo Na podlahy dezinfekční prostředek bez chloru Jarní svěžest 3x 1 l

Detail

UPOZORNĚNÍ:Biocidní přípravek Tekutý čisticí a dezinfekční přípravek bez chloru nejen účinně likviduje bakterie, ale také pomáhá odstraňovat alergeny. Vaše podlaha bude po použití zářivá a voňavá.. Obsahuje 3 ks. (mall.cz)

Podobné produkty ako Savo Na podlahy dezinfekční prostředek bez chloru Jarní svěžest 3x 1 l

Madel Pavistella 5 l (prostředek na mytí podlah)

Detail

Pavistella je skvělý přípravek na mytí a leštění tvrdých omyvatelných povrchů, které pak zůstávají celé dny provoněné příjemnou květinovou vůní. Vhodné na laminátové podlahy, dlažbu, lino. Objem 5 l. (mall.cz)

Podobné produkty ako Madel Pavistella 5 l (prostředek na mytí podlah)

Savo Botanitech čisticí a dezinfekční přípravek na podlahu 1 l (8720182202727)

Savo Botanitech čisticí a dezinfekční přípravek na podlahu 1 l (8720182202727)
Detail

Dezinfekce - na podlahy, 24hod antibakteriální ochrana, s výtažky čajovníku a eukalyptu, příjemná vůně, dermatologicky testováno, pH neutrální Čisticí sílainspirovanápřírodou.Odstraní 99.9 % bakterií a virů1 včetně Sars-CoV-2Antibakteriální ochrana2S výtažky čajovníku a eukalyptuDermatologicky testovanépH neutrálníSavo BotaniTECH s čisticí složkou na 100% přírodní báziSavo BotaniTECH 1 l je čistící a dezinfekční přípravek, který je určený především na podlahy téměř všech povrchů. Čistící přípravek je spolehlivým řešením, který se postará o dokonale čistou domácnost. Dermatologicky testovaná receptura zajistí ochranu nejen vaší domácnosti, ale také vaší rodiny. Savo BotaniTECH můžete využít na prostory, kde se pohybují děti, jako jsou například dětské židličky, postýlky či hračky). Zajistíte tak perfektně čisté povrchy.Savo je účinný přípravek pro perfektně čistou podlahuSavo BotaniTECH obsahuje vonné látky z citrónu, pomeranče, máty, eukalyptu a... (alza.cz)

Podobné produkty ako Savo Botanitech čisticí a dezinfekční přípravek na podlahu 1 l (8720182202727)

Jelen Tekutý rejžák meduňka prostředek na podlahy 1,35l 1.35 l

Jelen Tekutý rejžák meduňka prostředek na podlahy 1,35l 1.35 l
Detail

Jelen Tekutý rejžák meduňka prostředek na podlahy 1,35l 1.35 l Dopřejte si kvalitu a tradici během úklidu. Jelen ví, že na podlahu je nejlepší teplá mýdlová voda, rejžák a zakleknout. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako Jelen Tekutý rejžák meduňka prostředek na podlahy 1,35l 1.35 l

Cif Brilliance Ocean Čisticí přípravek na podlahy a omyvatelné povrchy 1 l

Detail

Čisticí přípravek Brilliance Ocean od značky Cif výborně vyčistí podlahy a omyvatelné povrchy. Vaše domácnost bude zářit čistotou a svěže vonět po dlouhou dobu. (mall.cz)

Podobné produkty ako Cif Brilliance Ocean Čisticí přípravek na podlahy a omyvatelné povrchy 1 l

Čistící prostředek na LotusGrill 750ml

Čistící prostředek na LotusGrill 750ml
Detail

Čistící prostředek LotusGrill určený pro rychlé a efektivní čištění roštu, vnitřní mísy i dalších částí griluSpolehlivě odstraní zaschlé nečistoty i připálené zbytky jídla z grilu i troubyPraktický rozprašovač pro snadné nanášení na znečištěné povrchyMožné použít pouze na studené části grilu či troubyBalení obsahuje 750 ml Složení: aniontové povrchově aktivní látky, silikáty, komplexotvorné látky, alkohol, alkalis (grilykrby.cz)

Podobné produkty ako Čistící prostředek na LotusGrill 750ml

SUCITESA Suciwax LC prostředek na podlahy s voskem 5 l (8424742500727)

SUCITESA Suciwax LC prostředek na podlahy s voskem 5 l (8424742500727)
Detail

Čistič na podlahy na mytí a údržbu podlah s přírodním voskem pro ruční mytí Koncentrovaný čisticí prostředek SUCITESA Suciwax LC s přírodním voskem je speciálně vyvinutý pro ruční mytí a údržbu podlah. Rychle a snadno podlahy myje, leští a chrání. Díky obsaženému přírodnímu vosku jim navrací lesk a zanechává dokonalé čisté, provoněné příjemnou mýdlovou vůní. Přípravek neklouže a nezůstávají po něm šmouhy. Je vhodný na materiály, jako je teraco, mramor, keramika, podlahové dlaždice, vinyl, PVC, guma a linoleum. Čistič SUCITESA Suciwax LC je určený pouze pro profesionální použití. Své uplatnění najde především v zařízeních s profesionálními hygienickými normami, jako jsou hotely, restaurace, zdravotnické zařízení, školy, sportovní zařízení, domácnosti či kanceláře. Klíčové vlastnosti koncentrovaného čisticího prostředku SUCITESA Suciwax LC s přírodním voskem na ruční mytí podlahČisticí přípravek SUCITESA Suciwax LC ve formě... (alza.cz)

Podobné produkty ako SUCITESA Suciwax LC prostředek na podlahy s voskem 5 l (8424742500727)

SUCITESA Aquagen IC Limon prostředek na mytí podlah 5 l (8424742502486)

SUCITESA Aquagen IC Limon prostředek na mytí podlah 5 l (8424742502486)
Detail

Čistič na podlahy na mytí podlah s citronovou vůní Koncentrovaný čisticí prostředek SUCITESA Aquagen IC Limon s bioalkoholem je speciálně vyvinutý pro mytí podlah. Je vhodný na všechny typy podlah, jako je PVC, gumy, teraco, mramor, keramika, hliněné dlaždice, plovoucí podlahy, parkety apod. Účinně je myje a zbavuje nečistot. Navrací jim původní lesk a zanechává dokonale čisté, provoněné příjemnou a svěží vůní citrónu. Své uplatnění najde SUCITESA Aquagen IC Limon především v zařízeních s profesionálními hygienickými normami, jako jsou hotely, restaurace, kanceláře, nákupní centra, haly a sály, zdravotnictví, školy, sportovní zařízení. Hodí se však také do domácností. Klíčové vlastnosti koncentrovaného čisticího prostředku SUCITESA Aquagen IC LimonČisticí přípravek SUCITESA Aquagen IC Limon ve formě koncentrátu pro mytí podlah Spolehlivě myje všechny typy podlahVhodný na PVC, gumy, teraco, mramor, keramiku, hliněné dlaždice,... (alza.cz)

Podobné produkty ako SUCITESA Aquagen IC Limon prostředek na mytí podlah 5 l (8424742502486)

Čisticí prostředek pro roboty, mopy a čističe na podlahy Flower - kompatibilní s Bissell - 750 ml - WoldoClean®

Čisticí prostředek pro roboty, mopy a čističe na podlahy Flower - kompatibilní s Bissell - 750 ml - WoldoClean®
Detail

Čistící prostředek pro roboty je kompatibilní s Bissell zařízeními CrossWave & SpinWave. Speciálně vyvinut pro jednoduché a rychlé odstranění silné špíny a mastnoty ze všech druhů podlah jako jsou dřevěné, kamenné, PVC podlahy či linoleum. Zanechá vaši podlahu čistou a lesklou beze šmouh, s příjemnou vůní fresh flower. Čištění podlahy může být pracný a časově náročný úkol. Robotický mop je skvělým doplňkem do vaší domácnosti. Díky němu budete mít více času na vaši rodinu i na oblíbené koníčky. Je kompaktní a skladný. Mezi jeho výhody patří úspora času, dostupnost na obtížná místa nebo univerzální použití. Vyzkoušejte náš vysoce koncentrovaný čistič na podlahy, který je přímo určený pro vašeho nového člena domácnosti. Vaše podlaha bude lesklá, čistá a beze šmouh. Produkt má navíc příjemnou vůni, která provoní celý váš byt nebo dům. Je vhodný pro všechny typy podlah. Náš produkt byl vyroben a testován ve farmaceutických podmínkách v Německu. Je vyroben z kvalitních surovin s ověřeným původem a je šetrný k životnímu prostředí. Doporučené dávkování: Zřeďte 15 ml čističe podlah s 300 ml vody a pořádně rozmíchejte. Balení obsahuje 750 ml, které vystačí až na 50 použití. Čistič na podlahu pro roboty je vysoce koncentrovaný a šetrný k životnímu prostředí ( bez těžkých kovů, fosfátů a barviv ). Baleno v plastovém obalu s dávkovačem pro jednoduchou aplikaci. H319 Způsobuje vážné podráždění očí. (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Čisticí prostředek pro roboty, mopy a čističe na podlahy Flower - kompatibilní s Bissell - 750 ml - WoldoClean®

Mr. Proper Lavender Víceúčelový Čisticí Prostředek 2 l 

Detail

Lavender víceúčelový tekutý čisticí prostř. od značky Mr. Proper odstraňuje až 100 % nečistot, mastnoty a špíny. Je vhodný na** čištění kuchyňského dřezu, mastnoty z varné plochy sporáku** a dokonce také na umývání podlah. (mall.cz)

Podobné produkty ako Mr. Proper Lavender Víceúčelový Čisticí Prostředek 2 l 

Mr. Proper Víceúčelový Čisticí Prostředek Lemon 1.5 l

Detail

Víceúčelový tekutý čisticí prostředek Mr. Proper je vhodný na čištění všech tvrdých povrchů, jako jsou dřevěné podlahy, kuchyňský dřez, varná deska a jiné. Odstraňuje mastnotu a nečistoty a zanechává svěží vůni citronu. Díky složení s rostlinnou složkou nezanechává na površích šmouhy. (mall.cz)

Podobné produkty ako Mr. Proper Víceúčelový Čisticí Prostředek Lemon 1.5 l

Ajax Boost Lemon Univerzální čistící prostředek 5 l

Ajax Boost Lemon Univerzální čistící prostředek 5 l
Detail

Ajax Boost Lemon Univerzální čistící prostředek 5 l Ajax Boost s aktivní sodou je univerzální čistící prostředek na všechny druhy podlah. Hloubkově, dokonale a šetrně čistí bez námahy a oplachování, povrchy jsou lesklé a beze šmouh. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako Ajax Boost Lemon Univerzální čistící prostředek 5 l

Čistící prostředek na okna OKENA, 500 ml

Čistící prostředek na okna OKENA, 500 ml
Detail

Lihový čistící prostředek na okna a skla. Signální slovo (CLP) : Varování Standardní věty o nebezpečnosti (CLP): H226 Hořlavá kapalina a páry Pokyny pro bezpečné zacházení (CLP) : P102 Uchovávejte mimo dosah dětí P103 Před použitím si přečtěte údaje na štítku. P210 Chraňte před teplem, horkými povrchy, jiskrami, otevřeným ohněm a jinými zdroji zapálení. Zákaz kouření. P261 Zamezte vdechování mlhy/ par/aerosolů. P280 Používejte ochranné rukavice/ochranný oděv/ochranné brýle. P501 Odstraňte obsah/obal ve sběrně nebezpečného odpadu. Složení : vodný roztok s obsahem alkoholu, povrchově aktivních látek, parfému a konzervační přísad. Obsahuje: 5-chlor-2-methylisothiazol-3(2H)-on (EINECS 247-500-7) a 2-methylisothiazol-3(2H)-on (EINECS 220-239-6) směs (3:1). Může vyvolat alergickou reakci. Složky podle 648/2004/EC: <5% neiontové povrchově aktivní látky, parfém, d-limonene, methylchloroisothiazolinone, methylisothiazolinone. Varování: Hořlavá kapalina a páry. Uchovávejte mimo dosah dětí. Před použitím si pečlivě přečtěte údaje na štítku. Chraňte před teplem, horkými povrchy, jiskrami, otevřeným plamenem a jinými zdroji zapálení. Zákaz kouření. Zamezte vdechování mlhy/par/aerosolů. Používejte ochranné rukavice/ochranný oděv/ochranné brýle. Odstraňte obsah/obal ve sběrně nebezpečného odpadu. (patro.cz)

Podobné produkty ako Čistící prostředek na okna OKENA, 500 ml

Čistící prostředek na okna KRYSTAL, 750 ml

Čistící prostředek na okna KRYSTAL, 750 ml
Detail

Tekutý čistící prostředek na skleněné povrchy, s rozprašovačem se zpěňovačkou. Signální slovo (CLP) : Varování Standardní věta o nebezpečnosti (CLP) : H226 Hořlavá kapalina a páry. Bezpečnostní pokyny:Uchovávejte mimo dosah dětí. Chraňte před teplem, horkými povrchy, jiskrami,otevřeným plamenem a jinými zdroji zapálení. Zákaz kouření.PŘI POŽITÍ: Vypláchněte ústa. NEVYVOLÁVEJTE zvracení. (patro.cz)

Podobné produkty ako Čistící prostředek na okna KRYSTAL, 750 ml

Mr. Proper Lemon Víceúčelový Tekutý Čisticí Prostředek 2 l  

Detail

Lemon víceúčelový tekutý čisticí prostř. od značky Mr. Proper odstraňuje až 100 % nečistot, mastnoty a špíny. Je vhodný na** čištění kuchyňského dřezu, mastnoty z varné plochy sporáku** a dokonce také na umývání podlah. (mall.cz)

Podobné produkty ako Mr. Proper Lemon Víceúčelový Tekutý Čisticí Prostředek 2 l  

Mr. Proper Víceúčelový tekutý čisticí prostředek Lemon 2 l

Mr. Proper Víceúčelový tekutý čisticí prostředek Lemon 2 l
Detail

Mr. Proper Víceúčelový tekutý čisticí prostředek Lemon 2 l Víceúčelový čisticí prostředek Mr. Proper je vynikající na čištění téměř každého tvrdého povrchu ve vaší domácnosti. Je vhodný na čištění kuchyňského dřezu, mastnoty z varné plochy sporáku a dokonce také na umývání podlah. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako Mr. Proper Víceúčelový tekutý čisticí prostředek Lemon 2 l
LEIFHEIT Čistič na silně znečistěné podlahy - koncentrát (41418), SUCITESA Suciwax LC prostředek na podlahy s voskem 5 l (8424742500727), SUCITESA Suciwax Unix čistící prostředek na strojní mytí podlah 5 l (8424742512669), PAVISTELLA čistič na podlahy 1 l (8002295000408), XAVAX Čistící prostředek na žehličku, 50 ml (111720), LEIFHEIT Čistící škrabka na varnou desku (03252), Urnex Čistící prostředek Dezcal 28g (722777648857), Leifheit Čistič na sklo - koncentrát 1 l, Leifheit Univerzální čistič na tvrdé podlahy 1l (11919), Leifheit Pěnová stěrka na podlahy SOFT & EASY (55243), AlzaEco divoký grep na podlahy 1 l (8594018045624), WINNI´S Na dřevěné podlahy 1 l (8002295001894), SONETT Desinfekční prostředek 1 l (4007547303249), Leifheit Odměrka 1 l COMFORTLINE, SUCITESA Natursafe Xtra Shine čistící prostředek pro sanitární zařízení 5 l (8424742522750), SAVO Bez Chloru Antibakteriální na podlahy 1 l (8717163944318), GALLUS Na laminátové a dřevěné podlahy 1 l (4251415302111), Chicco prostředek čistící na láhve a dudlíky, 300 ml (8058664095186), Emsal Čisticí prostředek na laminátové podlahy s impregnací spár, 750 ml, sanytol dezinfekce podlahy a plochy 1 l, CIF Original Professional čistící prostředek 750 ml (7615400806683), PULIRAPID Fiorello na podlahy s vůní leknínů 1 l (8002295000125), Bissell Natural Multi-Surface Pet čisticí prostředek, 1 l, TORK pěnový dezinfekční prostředek na ruce bez alkoholu S4, 1 l (7322541375205), SANYTOL Dezinfekce čistič podlahy & plochy antialergenní 1 l (3045206312387), Ecoliquid Ecoliquidátor, unverzální čisticí a dezinfekční prostředek, 1 l (8595628600524), Ecoliquid Ecoliquidátor kuchyně, čisticí a dezinfekční prostředek, 1 l (8595628603082), Ecoliquid Ecoliquidátor koupelny, čisticí a dezinfekční prostředek, 1 l (8595628603204), Ecoliquid Ecoliquidátor koupelny, čisticí a dezinfekční prostředek, 1 l (8595628603211), KRYSTAL na podlahy s ALFAalkoholem 5 l (8594011502025)