Lehoučký batoh s princeznami topgal endy 23005,lehoučký batoh s princeznami topgal endy 23005

Produkt Lehoučký batoh s princeznami topgal endy 23005,lehoučký batoh s princeznami topgal endy 23005 sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Lehoučký batoh s princeznami topgal endy 23005,lehoučký batoh s princeznami topgal endy 23005 upraviť a produkt hľadať znova.

Lehoučký batoh s princeznami Topgal ENDY 23005,Lehoučký batoh s princeznami Topgal ENDY 23005

Detail

Hlavní charakteristika: váží pouhých 900 gramů má pevná lisovaná záda! dvě komory a jedna hluboká přední kapsa výškově nastavitelná hrudní přezka nastavitelné ramenní popruhy konečky ramenních popruhů jsou opatřeny magnetky (pro snazší uchycení vlajících konců) reflexní prvky prvky - na čele a bocích batohu zátěr proti dešti pevné dno z materiálu TOPDURA opatřené nožičkami batoh byl testovalo ITC Zlín odnímatelná karabinka na klíče poutko na zavěšení batohu na lavici poutko na přenášení batohu v ruce Model ENDY neváží ani kilogram, proto je ideální pro drobné holčičky od první až do třetí třídy ZŠ. Čtyři vyměnitelné obrázky princezen může doplnit pátá, kterou si vaše malá umělkyně nakreslí. Tím pádem bude mít každý den do školy jiný batoh! Batoh má dvě objemné hlavní komory. Zadní komora je širší - doporučujeme k zádům dávat nejtěžší učebnice nebo desky na sešity. Přední komora je o něco užší a je v ní umístěna ještě malá síťová kapsa na zip a jmenovka. Přední hluboká kapsa pojme např. penál PENN 23005 ve stejném designu nebo krabičku na svačinku. Do bočních kapes se vejdou lahvičky o objemu 0,5 litru, např. naše ZIVA. Náš tip: Posviťte si na batoh ve tmě a uvidíte, kolika reflexními prvky je opatřen. Dalece překračuje doporučené množství reflexních prvků, proto vaše dítě nikdo ve tmě nepřehlédne. (topgal.cz)

Podobné produkty ako Lehoučký batoh s princeznami Topgal ENDY 23005,Lehoučký batoh s princeznami Topgal ENDY 23005 , Clementoni puzzle s drahokamy zábava s disney princeznami 104 dílků (8005125201471)

Lehoučký batoh s Yettim Topgal ENDY 23012,Lehoučký batoh s Yettim Topgal ENDY 23012

Detail

Hlavní charakteristika: váží pouhých 880 gramů má pevná lisovaná záda dvě komory a jedna hluboká přední kapsa výškově nastavitelná hrudní přezka nastavitelné ramenní popruhy konečky ramenních popruhů jsou opatřeny magnetky (pro snazší uchycení vlajících konců) reflexní prvky - na čele a bocích batohu, na ramenních popruzích zátěr proti dešti pevné dno z materiálu TOPDURA opatřené nožičkami batoh testovalo ITC Zlín odnímatelná karabinka na klíče poutko na zavěšení batohu na lavici poutko na přenášení batohu v ruce Model ENDY neváží ani kilogram, proto je ideální pro chlapečky od první až do třetí třídy ZŠ. Yetti a ostatní superhrdinové jsou připraveni zničit špatné známky a zachránit malého superhrdinu od škaredého vysvědčení! Batoh má dvě objemné hlavní komory. Zadní komora je širší - doporučujeme k zádům dávat nejtěžší učebnice nebo desky na sešity. Přední komora je o něco užší a je v ní umístěna ještě malá síťová kapsa na zip a jmenovka. Přední hluboká kapsa pojme např. penál PENN 23012 ve stejném designu nebo krabičku na svačinku. Do bočních kapes se vejdou lahvičky o objemu 0,5 litru, např. naše ZIVA. Náš tip: Jak ještě snížit hmotnost batohu? Což takhle dát dětem do batůžku prázdnou láhev nebo jen trochu sirupu na její dno? Vodu si můžou dopustit ve škole samy. Zlehčíte batoh až 0,5 kg! (topgal.cz)

Podobné produkty ako Lehoučký batoh s Yettim Topgal ENDY 23012,Lehoučký batoh s Yettim Topgal ENDY 23012 , Lego® disney princess™ 43216 kouzelný výlet s princeznami (5702017424835)

Lehoučký batoh s jednorožcem Topgal ENDY 22053,Lehoučký batoh s jednorožcem Topgal ENDY 22053

Detail

Hlavní charakteristika: váží pouhých 880 gramů má pevná lisovaná záda! dvě komory a jedna hluboká přední kapsa výškově nastavitelná hrudní přezka nastavitelné ramenní popruhy konečky ramenních popruhů jsou opatřeny magnetky (pro snazší uchycení vlajících konců) reflexní prvky prvky - na čele a bocích batohu zátěr proti dešti pevné dno z materiálu TOPDURA opatřené nožičkami batoh byl testován ITC Zlín odnímatelná karabinka na klíče poutko na zavěšení batohu na lavici poutko na přenášení batohu v ruce Model ENDY neváží ani kilogram, proto je ideální pro holčičky od první až do třetí třídy ZŠ. Vymazlený jednorožec na třpytivém tyrkysovém podkladu. To je ideální společník prvních tří let na základní škole, co myslíte? Batoh má dvě objemné hlavní komory. Zadní komora je širší - doporučujeme k zádům dávat nejtěžší učebnice nebo desky na sešity. Přední komora je o něco užší a je v ní umístěna ještě malá síťová kapsa na zip a jmenovka. Přední hluboká kapsa pojme např. penál PENN 22053 ve stejném designu nebo krabičku na svačinku. Do bočních kapes se vejdou lahvičky o objemu 0,5 litru, např. naše ZIVA. Náš tip: Jak ještě snížit hmotnost batohu? Což takhle dát dětem do batůžku prázdnou láhev nebo jen trochu sirupu na její dno? Vodu si můžou dopustit ve škole samy. Zlehčíte batoh až 0,5 kg! (topgal.cz)

Podobné produkty ako Lehoučký batoh s jednorožcem Topgal ENDY 22053,Lehoučký batoh s jednorožcem Topgal ENDY 22053 , Papírový batoh s černým dnem (8595665006037)

Lehoučký batoh s vílou Topgal ENDY 22002,Lehoučký batoh s vílou Topgal ENDY 22002

Detail

Hlavní charakteristika: ideální pro dívky v 1. – 3. třídě váží pouze 0,88 kg! pevná lisovaná záda Třpytivý lehký batoh s vílou a chlupatým přívěskem je ideální do prvních školních let. Konstrukce batohu je díky pevným lisovaným zádům velmi lehká, proto jej můžeme doporučit i pro drobné slečny pod 120 cm. Objemem ale určitě vydrží nejméně od první do třetí třídy ZŠ. Ani z drobných zad padat nebude, nebojte, ramenní popruhy totiž můžete utáhnout v jejich horní i spodní části a navíc je zajistíte ještě hrudní přezkou. Konce popruhů jsou opatřeny magnetky, takže je můžete připnout k ramennímu popruhu tak, aby nevisely kolem těla. Batoh má dvě hlavní komory. Do zadní širší komory doporučujeme dávat ty nejtěžší učebnice nebo desky na sešity. Přední komora je o něco užší a je v ní umístěna ještě malá síťová kapsa na zip a jmenovka. Do přední kapsičky pokryté třpytkami a vílou pak můžete umístit třeba penál PENN 22002 ve stejném designu, nebo krabičku na svačinku. Určitě se vám bude hodit i karabinka na klíče, která je horní části přední kapsy. Pití je dobré umístit do kapsy na bok batohu. I víly musejí být vidět, zvláště v zimním období, proto jsme batoh opatřili řadou reflexních prvků. Najdete je na čele a boku batohu, ale i na ramenních popruzích. Tak víly, letíme do školy! Něco navíc: poutko na zavěšení batohu na lavici poutko na přenášení batohu v ruce zátěr proti dešti pevné dno z materiálu TOPDURA, nožičky batoh byl testován v ITC Zlín Náš tip: Jak ještě snížit váhu batohu? Což takhle dětem dát do batůžku prázdnou lahev nebo jen trochu sirupu na dno lahvičky? Vodu si mohou dopustit ve škole samy - zlehčíte batoh až 0,5 kg váhy! (topgal.cz)

Podobné produkty ako Lehoučký batoh s vílou Topgal ENDY 22002,Lehoučký batoh s vílou Topgal ENDY 22002 , Cerny batoh s kytkami flower power

Lehoučký batoh se srnečkou Topgal ENDY 23002,Lehoučký batoh se srnečkou Topgal ENDY 23002

Detail

Hlavní charakteristika: váží pouhých 880 gramů má pevná lisovaná záda! dvě komory a jedna hluboká přední kapsa výškově nastavitelná hrudní přezka nastavitelné ramenní popruhy konečky ramenních popruhů jsou opatřeny magnetky (pro snazší uchycení vlajících konců) reflexní prvky prvky - na čele a bocích batohu zátěr proti dešti pevné dno z materiálu TOPDURA opatřené nožičkami batoh byl testovalo ITC Zlín odnímatelná karabinka na klíče poutko na zavěšení batohu na lavici poutko na přenášení batohu v ruce Model ENDY neváží ani kilogram, proto je ideální pro holčičky od první až do třetí třídy ZŠ. Pamatujete si na Bambiho? Díky roztomilosti si ho zamiloval celý svět. A tak jsme do naší zvířecí rodiny přibrali jeho malou kamarádku. Batoh má dvě objemné hlavní komory. Zadní komora je širší - doporučujeme k zádům dávat nejtěžší učebnice nebo desky na sešity. Přední komora je o něco užší a je v ní umístěna ještě malá síťová kapsa na zip a jmenovka. Přední hluboká kapsa pojme např. penál PENN 23002 ve stejném designu nebo krabičku na svačinku. Do bočních kapes se vejdou lahvičky o objemu 0,5 litru, např. naše ZIVA. Náš tip: Jak ještě snížit hmotnost batohu? Což takhle dát dětem do batůžku prázdnou láhev nebo jen trochu sirupu na její dno? Vodu si můžou dopustit ve škole samy. Zlehčíte batoh až 0,5 kg! (topgal.cz)

Podobné produkty ako Lehoučký batoh se srnečkou Topgal ENDY 23002,Lehoučký batoh se srnečkou Topgal ENDY 23002 , Školní batoh čivava s brýlemi (5903162078441)

Lehoučký batoh se zemědělskými stroji Topgal ENDY 23015,Lehoučký batoh se zemědělskými stroji Topgal ENDY 23015

Detail

Hlavní charakteristika: váží pouhých 880 gramů má pevná lisovaná záda dvě komory a jedna hluboká přední kapsa výškově nastavitelná hrudní přezka nastavitelné ramenní popruhy konečky ramenních popruhů jsou opatřeny magnetky (pro snazší uchycení vlajících konců) reflexní prvky - na čele a bocích batohu, na ramenních popruzích zátěr proti dešti pevné dno z materiálu TOPDURA opatřené nožičkami batoh testovalo ITC Zlín odnímatelná karabinka na klíče poutko na zavěšení batohu na lavici poutko na přenášení batohu v ruce Model ENDY neváží ani kilogram, proto je ideální pro kluky od první až do třetí třídy ZŠ. Červený a modrý traktor, kombajn nebo bagr? Díky vyměnitelným obrázkům můžou mít každý den jiný batoh. Batoh má dvě objemné hlavní komory. Zadní komora je širší - doporučujeme k zádům dávat nejtěžší učebnice nebo desky na sešity. Přední komora je o něco užší a je v ní umístěna ještě malá síťová kapsa na zip a jmenovka. Přední hluboká kapsa pojme např. penál PENN 23015 ve stejném designu nebo krabičku na svačinku. Do bočních kapes se vejdou lahvičky o objemu 0,5 litru, např. naše ZIVA. Náš tip: Jak ještě snížit hmotnost batohu? Což takhle dát dětem do batůžku prázdnou láhev nebo jen trochu sirupu na její dno? Vodu si můžou dopustit ve škole samy. Zlehčíte batoh až 0,5 kg! (topgal.cz)

Podobné produkty ako Lehoučký batoh se zemědělskými stroji Topgal ENDY 23015,Lehoučký batoh se zemědělskými stroji Topgal ENDY 23015

Zelený batoh s chameleony Topgal ENDY 22055,Zelený batoh s chameleony Topgal ENDY 22055

Detail

Hlavní charakteristika: váží pouhých 880 gramů má pevná lisovaná záda dvě komory a jedna hluboká přední kapsa výškově nastavitelná hrudní přezka nastavitelné ramenní popruhy konečky ramenních popruhů jsou opatřeny magnetky (pro snazší uchycení vlajících konců) reflexní prvky - na čele a bocích batohu, na ramenních popruzích zátěr proti dešti pevné dno z materiálu TOPDURA opatřené nožičkami batoh testovalo ITC Zlín odnímatelná karabinka na klíče poutko na zavěšení batohu na lavici poutko na přenášení batohu v ruce Model ENDY neváží ani kilogram, proto je ideální pro menší kluky (i holky) od první až do třetí třídy ZŠ. S tímto zeleným “chameleoním” batohem ale nikdo s davem nesplyne. Batoh doplní krásný gumový přívěsek! Batoh má dvě objemné hlavní komory. Zadní komora je širší, proto doporučujeme k zádům dávat nejtěžší učebnice nebo desky na sešity. Přední komora je o něco užší a je v ní ještě malá síťová kapsa na zip a jmenovka. Přední hluboká kapsa pojme např. penál PENN 22055 ve stejném designu nebo krabičku na svačinku. Do bočních kapes se vejdou lahvičky o objemu 0,5 litru, např. naše ZIVA. Náš tip: Jak ještě snížit hmotnost batohu? Což takhle dát dětem do batůžku prázdnou láhev nebo jen trochu sirupu na její dno? Vodu si můžou dopustit ve škole samy. Zlehčíte batoh až 0,5 kg! (topgal.cz)

Podobné produkty ako Zelený batoh s chameleony Topgal ENDY 22055,Zelený batoh s chameleony Topgal ENDY 22055 , Crosshatch batoh

Batoh s obrázky koníků Topgal ENDY 21005,Batoh s obrázky koníků Topgal ENDY 21005

Detail

Hlavní charakteristika: lehký batoh, který neváží ani kilogram! ideální pro dívky v 1. – 3. třídě pevná lisovaná záda včetně 4 vyměnitelných obrázků koní Konečně je to tu! Na žádost mnoha holčiček jsme ušili batoh se 4 různými obrázky koníků, které si mohou malé koňařky v kapsičce na čele batohu měnit! Nebo si do kapsičky mohou dát obrázek či fotku vlastního koníka. To vše na romantické fialovo růžové louce plné čtyřlístků. Batoh ENDY má dvě hlavní komory a přední hlubokou kapsu. Díky svému střihu a objemu bude dobře sloužit cca do 3. třídy ZŠ. Zadní komora batohu je širší, dejte do ní slabikáře a všechny velké těžké učebnice a sešity. Přední komora je užší, můžete do ní dát penál ve stejném designu PENN 210005 nebo třeba krabičku se svačinou ZOLA. V přední komoře je i jmenovka a pod ní praktická malá síťová kapsa na zip. Svačinku můžete dát i do přední hluboké kapsy, kde oceníte i odnímatelnou karabinu na klíče. Uvnitř přední kapsičky je také okénko se zipem, díky kterému se dostanete ke všem 4 vyměnitelným obrázkům s koníky. Fantazii se ale meze nekladou - klidně si do okýnka můžete dát svou kresbu či fotku vašeho mazlíčka. Batoh ENDY má záda z pevně tvarovaná z lisované pěny. díky tomu jsme jeho hmotnost stlačili pod 1 kg. Ramenní popruhy jsou měkce polstrované, anatomicky tvarované a doplněné hrudním páskem. Ten můžete výškově uzpůsobit výšce školačky. Ramenní popruhy je ale nejprve vhodné nastavit na délku v jejich spodní části a pak k tělu v horní části batohu. Lahvičku na pití o objemu 0,5 l dejte do kapsy na boku batohu. Dobře se do ní vejde třeba naše lahvička ZIVA. Tak do sedla a honem, jedeme do školy! Další vychytávky: poutko na zavěšení batohu na lavici a na přenášení v ruce zátěr proti dešti - látka nepromokne pevné dno z materiálu TOPDURA opatřené nožičkami batoh byl testován v ITC Zlín Náš tip: Batoh je opravdu bohatě vybaven reflexními prvky, o čemž se můžete přesvědčit v detailních fotkách. Najdete je na čele batohu, paspulích přední kapsy a komory, bocích batohu i ramenních popruzích. (topgal.cz)

Podobné produkty ako Batoh s obrázky koníků Topgal ENDY 21005,Batoh s obrázky koníků Topgal ENDY 21005 , Cerny batoh

Školní batoh s tyranosaurem Topgal ENDY 20045,Školní batoh s tyranosaurem Topgal ENDY 20045

Detail

Pravěk? Do 1. – 3. třídy pro malého paleontologa jasně! batoh ENDY je superlehký, přímo určený pro ty nejmenší badatele. dvě komory a velká přední kapsa pevná lisovaná záda nízká váha 0,90 kg! Školní batoh ENDY je určen pro všechny malé drobné prvňáčky, a to hlavně díky své váze - neváží ani kilogram. Svým objemem ale vydrží klidně až do třetí třídy… Zádový systém batohu je díky anatomicky tvarované lisované pěně ultralehký. I na zádech malého badatele bude batůžek sedět jako ulitý. Ramenní popruhy jsou polstrované, anatomicky tvarované a hlavně – dají se utáhnout v horní části k zádům i ve spodní části na délku. Výškově nastavitelný hrudní pásek zajistí, že popruhy nebudou sjíždět ani z drobných zad. Batoh ENDY má dvě hlavní komory. Ty nejtěžší školní potřeby dávejte vždy do zadní komory. Ta je o něco širší než přední a pojme vše potřebné do prvních tříd ZŠ. Přední, užší komora unese vše ostatní a navíc v ní určitě využijete praktickou síťovou kapsu na zip. Jmenovka ukrytá v přední komoře nad síťovou kapsičkou pomůže batohy rozeznat, i když se ve třídě sejdou dva stejné. K batohu můžete přikoupit i penál pouzdro PENN 20045 ve stejném designu. Ten snadno umístíte do přední komory nebo do přední hluboké kapsy, kde určitě oceníte i odnímatelnou karabinku na klíče. Pro lahvičku na pití jsme ušili pevnou kapsu na boku batohu. Reflexní prvky se budou zamlouvat hlavně rodičům, obzvlášť v zimním období. Proto jsme jimi na batohu opravdu nešetřili. Přesvědčit se můžete v detailních fotkách, kde máme batoh nafocený i ve tmě. Něco navíc: zátěr proti dešti - batoh nepromokne odolné dno z materiálu TOPDURA opatřené nožičkami poutko na přenášení batohu v ruce a poutko na lavici batoh byl testován v ITC Zlín a prošel na jedničku Náš tip: Batoh sice neváží ani kilogram, ale učebnice jsou opravdu těžké. Pokud máte opravdu malého drobného prvňáčka pod 120 cm, zkuste mu ve škole domluvit dvojí učebnice - do školy a na doma. Ulehčíte tak batohu a hlavně zádům! (topgal.cz)

Podobné produkty ako Školní batoh s tyranosaurem Topgal ENDY 20045,Školní batoh s tyranosaurem Topgal ENDY 20045 , Caterpillar batoh

Školní batoh s kočičkami Topgal ENDY 19005,Školní batoh s kočičkami Topgal ENDY 19005

Detail

batoh s vyměnitelnými obrázky kočiček pro nejmenší školačky! batoh pro dívky v 1. – 3. třídě lehounký díky lisovaným zádům vyměnitelné obrázky s kočičkami na čele batohu Letos potěšíme všechny kočičí princezny! Vymysleli jsme batoh právě pro ně s vyměnitelnými obrázky kočiček. Klidně si ale do okénka na přední straně batohu můžete dát fotku svojí kočičky, nebo jakékoliv jiné výtvarné dílo malé školačky!Díky zádovému systému z anatomicky tvarované lisované pěny se nám váhu batohu podařilo snížit pod jeden kilogram, což určitě ocení každý rodič. Bude dobře pasovat i na záda drobné prvňačky, ramenní popruhy jsou totiž polstrované, ergonomicky tvarované a hlavně –dají se utáhnout v jejich horní i spodní části. Výškově nastavitelný hrudní pásek zajistí to, že popruhy nebudou sjíždět ani z drobných zádíček.Nejtěžší školní náklad naučte školačku dávat vždy do komory, která je nejblíže zádům. Přední širší komora unese vše ostatní a navíc v ní určitě využijete menší síťovou kapsu na zip. Díky jmenovce půjde batohy rozeznat, když se ve třídě sejde pár stejných modelů.K batohu můžete přikoupit i penál PENN 19005 ve stejném designu. Ten ideálně pasuje do přední komory, nebo přední hluboké kapsy, kde určitě oceníte i karabinku na klíče. Lahvičku s pitím pak dejte do kapsy na boku batohu.Na reflexních prvcích si zakládáme. Proto jsme je umístili na všechny strany batohu. Přesvědčit se můžete v detailních fotkách, kde je batoh nafocený i ve tmě.Něco navíc: impregnace proti dešti odolné dno z materiálu TOPDURA opatřené nožičkami poutko na přenášení batohu v ruce a poutko na lavici batoh byl testován v ITC Zlín a prošel na jedničku Náš tip: V přední hluboké kapse je menší kapsička, která v okýnku přední části batohu ukrývá obrázky se čtyřmi různými kočičkami. Vše dcerka tak může každý den chodit do školy s jiným motivem, nebo si do kapsičky umístit svou fotku či obrázek. Fantazii se meze nekladou! (topgal.cz)

Podobné produkty ako Školní batoh s kočičkami Topgal ENDY 19005,Školní batoh s kočičkami Topgal ENDY 19005 , Desigual batoh

Školní batoh s kočičkou Topgal ENDY 20043,Školní batoh s kočičkou Topgal ENDY 20043

Detail

Lehký dvoukomorový batoh nejen pro drobné školačky pro dívky v 1. – 3. třídě lehký - neváží ani kilogram pevná lisovaná záda chlupatý přívěsek Kočička a potisk s jaguářími skrvnami na modrém pozadí - skvělá kombinace pro všechny dívky, které nechtějí “úplně růžový batoh”. Díky své nízké váze batoh vyhovuje i nejmenším prvňáčkům, určitě bude dobře sloužit do třetí třídy ZŠ. Batoh ENDY má dvě hlavní komory, do kterých se vejde všechno učení pro první ročníky ZŠ. V přední komoře je malá praktická síťová kapsa na zip. Ideální na všechny potřebnosti, které je dobré mít po ruce. Díky jmenovce v přední komoře se více stejných batohů ve třídě nebude plést. Do přední hluboké kapsy dáte buď svačinku v krabičce, nebo pouzdro PENN 20043 ve stejném designu. Uvnitř kapsy je praktická odnímatelná karabina na klíče. Zip přední kapsy zdobí růžový chlupatý přívěsek. Nebojte, batoh sedí i drobnějším holčičkám. Ramenní popruhy batohu lze totiž utáhnout jak v jejich spodní části k tělu, tak i v horní části k zádům. Z drobných zad padat nebude díky výškově nastavitelné hrudní přezce. Konečky ramenních popruhů jsou opatřeny magnetky. Díky nim je můžete připnout k ramennímu popruhu a nebudou vlát kolem těla. Záda batohu jsou tvořena z lisované pěny. Lahvičku s pitím umístěte na bok batohu do kapsy k tomu určené. Dobře se do ní vejdou lahvičky o objemu 0,5 litru, např. naše ZIVA. I malí školáci musejí být vidět, zvláště v zimním období, proto jsme batoh opatřili řadou reflexních prvků. Najdete je na čele batohu, kde jsou i v lemovkách přední kapsičky a přední komory, na boku batohu, ale i na ramenních popruzích. Tak hurá do školy! Něco navíc: poutko na zavěšení batohu na lavici poutko na přenášení batohu v ruce batoh nepromokne - je opatřen zátěrem proti dešti pevné dno z materiálu TOPDURA opatřené nožičkami batoh byl testován v ITC Zlín Náš tip: Jak ještě snížit váhu batohu? Což takhle dětem dát do batůžku prázdnou lahev nebo jen trochu sirupu na dno lahvičky? Vodu si mohou dopustit ve škole samy - zlehčíte batoh až 0,5 kg váhy! (topgal.cz)

Podobné produkty ako Školní batoh s kočičkou Topgal ENDY 20043,Školní batoh s kočičkou Topgal ENDY 20043 , Barevny batoh

Batoh s monster trucky Topgal ENDY 22013,Batoh s monster trucky Topgal ENDY 22013

Detail

Hlavní charakteristika: vhodný i pro malé drobné prvňáčky ultralehký, objemem pro 1. – 3. třídu neváží ani kilo! Hledáte batoh s motivem monster trucků? Máme! A to rovnou se 3 různými obrázky aut v přední kapsičce – ale můžete si tam dát i svá oblíbená auta, fantazii se meze nekladou! Hitovka pro kluky, prvňáčky. Díky dvěma objemným komorám bude batoh ENDY vyhovovat minimálně do 3. třídy ZŠ. Navíc je batoh ultralehký, neváží ani kilogram! Můžeme jej doporučit i pro ty nejmenší kluky pod 120 cm. Zádová část batohu je lisována z měkké tvarované pěny, díky níž je batoh tak lehký. Ramenní popruhy jsou polstrované, anatomicky tvarované a lze je utáhnout přezkami na výšku v jejich spodní části a k zádům v jejich horní části. Sjíždět z ramen nebudou ani v zimě, kdy děti nosí bundy, nebojte. Ramenní popruhy jsou totiž vybaveny i pevným, výškově nastavitelným hrudním páskem. Dvě hlavní komory pohodlně pojmou všechno učivo minimálně prvních tří tříd ZŠ. Záleží ale i na požadavcích vaší školy, kolik toho malí školáci musí nosit na zádech. Do zadní objemné komory doporučujeme umístit nejtěžší učebnice a desky na sešity. V přední užší komoře pak najdete malou síťovou kapsičku na zip a jmenovku. Přední hluboká kapsa je skvělá pro uložení krabičky se svačinou a dalších drobností, nebo třeba penálu PENN 22013 ve stejném designu. V kapse je i vyjímatelná karabinka, díky které nemusíte hledat zapomenuté klíče na dně batohu pod sešity. Lahvičku na pití dejte raději do kapsy na bok batohu. Další vychytávky: zátěr proti dešti – látka nepromokne poutko na přenášení batohu v ruce poutko a na zavěšení batohu na lavici pevné dno z TOPDURY opatřené nožičkami batoh byl úspěšně testován v ITC Zlín Náš tip: Pokud konce ramenních popruhů po utažení volně vlají kolem těla vašeho dítěte, upevněte je k polstrované části popruhů. Jak? Magnetem. Ten je všitý do konců popruhů i na jejich polstrované části v místě, kde končí kolejnička hrudní přezky. (topgal.cz)

Podobné produkty ako Batoh s monster trucky Topgal ENDY 22013,Batoh s monster trucky Topgal ENDY 22013 , Batoh mandala

Lehký batoh s buldočkem Topgal ENDY 22005,Lehký batoh s buldočkem Topgal ENDY 22005

Detail

Hlavní charakteristika: pevná lisovaná záda lehký - neváží ani 1 kg! spousta reflexních prvků nastavitelné ramenní popruhy a hrudní pás Pejsci jsou naše stálice. Letos jsme na oblíbený střih ENDY nakreslili obrázek francouzského buldočka s růžovým tenisákem, který najdete i jako přívěsek na zipu. batoh ENDY je klasika do 1. – 3. třídy ZŠ; jeho hlavní výhodou je lehká váha. Dvě hlavní komory doplňuje na čele batohu hluboká kapsa. Zadní komora je širší, dejte do ní ty nejtěžší slabikáře a učebnice. Přední komora je o něco užší, ideální na přenášení penálu PENN 22005, krabičky se svačinou, nebo na další drobné školní potřeby. Malé deníčky a další drobnosti dejte do síťové kapsy na zip uvnitř přední komory. Nad ní je ještě jmenovka, aby se více stejných batohů ve třídě nepletlo. Uvnitř přední hluboké kapsy je pak odnímatelná karabina na klíče. Záda batohu jsou lisována z pevné, tvarované pěny. Ramenní popruhy jsou ergonomicky tvarované, měkce polstrované a jsou doplněné hrudní přezkou. Dlouhé konce ramenních popruhů můžete připnout k tělu popruhu díky všitým magnetům. Lahvičku na pití, ideálně o velikosti do 0,5 litru - třeba naši ZOLA, umístěte na bok batohu do pevné kapsičky. Reflexní prvky jsou samozřejmostí - nakdete je v paspulích přední kapsy a komory, přední kapse, bocích batohu i na ramenních popruzích. Další vychytávky: ucho s plastovou rukojetí pro přenášení aktovky v ruce poutko k zavěšení batůžku na háček u lavice zátěr proti dešti - látka nepromokne odolné dno batohu z pevného materiálu TOPDURA s plastovými nožkami batoh byl testován v ITC Zlín, kde prošel na jedničku Náš tip: Batoh je superlehký, ale učení v prvních třídách něco váží. Nepřetěžujte zbytečně záda žáka, dávejte mu do batohu pouze to učení, které v daný den potřebuje a kontrolujte batoh. Občas je v něm v prvních třídách víc hraček, nežli učení… (topgal.cz)

Podobné produkty ako Lehký batoh s buldočkem Topgal ENDY 22005,Lehký batoh s buldočkem Topgal ENDY 22005 , Damsky batoh

Batoh s papouškem ara Topgal ENDY 18001,Batoh s papouškem ara Topgal ENDY 18001

Detail

Lehoučký dvoukomorový batoh nejen pro malé milovnice papoušků ideální pro dívky od 1. do 3. třídy váží pouze 0,88 kg! pevná, lisovaná záda Konstrukce batohu je díky lisovaným zádům odlehčená, a proto jej můžeme doporučit i pro drobné slečny. Objemem určitě vydrží nejméně do třetí třídy. Ze zad padat nebude, nebojte. Ramenní popruhy totiž snadno utáhnete v jejich horní i spodní části a navíc je můžete zajistit ještě hrudní přezkou. Konce popruhů jsme opatřili magnetkami, takže je hravě připnete k ramennímu popruhu, aby nevlály kolem těla.Do objemných dvou komor batohu se vejde všechno potřebné učivo. K zádům doporučujeme dávat ty nejtěžší učebnice nebo desky na sešity. Přední komora je o něco širší a obsahuje i síťovou kapsičku na zip a jmenovku. Do přední kapsičky s úžasným papouškem ARA a květinami pak můžete umístit buď penál PENN 18001 ve stejném designu, nebo krabičku na svačinku. Určitě se vám bude hodit i karbinka na klíče, která je do této kapsy pevně všitá. Pro pití je jako stvořená boční kapsička, která se ukrývá pod zipem. Na reflexních prvcích si zakládáme, proto je najdete na čele i boku batohu a na ramenních popruzích. Bonusy: poutko na zavěšení batohu na lavici poutko na přenášení batohu v ruce zátěr proti dešti pevné dno z materiálu TOPDURA opatřené nožičkami batoh prošel testováním v ITC Zlín Náš tip: Což takhle dětem dát do batůžku prázdnou lahev nebo jen trochu sirupu na dno lahvičky? Vodu si mohou dopustit ve škole samy - zlehčíte batoh až 0,5 kg váhy! (topgal.cz)

Podobné produkty ako Batoh s papouškem ara Topgal ENDY 18001,Batoh s papouškem ara Topgal ENDY 18001 , Doughnut batoh

Školní batoh s drakem Topgal ENDY 19013,Školní batoh s drakem Topgal ENDY 19013

Detail

Dvoukomorový školní batoh pro malé krotitele draků! vhodný i pro drobné prvňáčky ideální pro 1. – 3. třídu lehounká konstrukce - váží méně než kilo! Máte doma malé cvičitelé draků? My ano! A právě pro ně jsme vymysleli tento parádní školní batoh s drakem! Je lehký jako dračí šupina (neváží ani kilogram), takže bude vyhovovat i těm nejmenším klukům s výškou pod 120 cm. Svou velikostí a objemem ale klidně vydrží až do třetí třídy. Zádová část batohu je vylisována z měkké tvarované pěny, díky níž je batoh tak lehký! Ramenní popruhy lze utáhnout přezkami na výšku v jejich spodní části a k zádům v jejich horní části. Sjíždět z ramen nebude ani v zimě, nebojte, ramenní popruhy jsou totiž vybaveny i výškově nastavitelným hrudním páskem. Dvě hlavní komory pohodlně pojmou všechno učivo minimálně prvních tří tříd ZŠ. Záleží ale i na požadavcích paní učitelky nebo pana učitele, kolik toho malí cvičitelé draků musejí nosit na zádech. Do zadní komory doporučujeme umístit ty nejtěžší učebnice a desky na sešity. V přední širší komoře pak najdete i malou síťovou kapsičku na zip a jmenovku. Přední hluboká kapsa je skvělá pro uložení krabičky se svačinou a dalších drobností, nebo třeba penálu PENN 19013. V kapse je napevno přišitá karabinka, díky které nemusíte hledat zapomenuté klíče na dně batohu pod sešity. Lahvičku na pití dejte raději do kapsy na bok batohu, aby se její obsah nevylil do učiva. Něco navíc: impregnace proti dešti poutko na přenášení batohu v ruce a na zavěšení na lavici pevné dno z TOPDURY opatřené nožičkami batoh byl úspěšně testován v ITC Zlín Náš tip: Pokud konce ramenních popruhů po utažení volně vlají kolem těla vašeho dítěte, upevněte je k polstrované části popruhů. Jak? Magnetem. Ten je všitý do konců popruhů i na jejich polstrované části v místě, kde končí kolejnička hrudní přezky. (topgal.cz)

Podobné produkty ako Školní batoh s drakem Topgal ENDY 19013,Školní batoh s drakem Topgal ENDY 19013 , Batoh tamaris

Batoh s papouškem kakadu Topgal ENDY 21002,Batoh s papouškem kakadu Topgal ENDY 21002

Detail

Hlavní charakteristika: pevná lisovaná záda lehký - neváží ani 1 kg! spousta reflexních prvků nastavitelné ramenní popruhy a hrudní pás Řekněte mi, které školačce by se nelíbil batoh s papouškem kakadu a božím přívěskem s krystalem, lapačem snů a peříčky? Nám se líbí všem! Batoh ENDY je klasika do 1.-3. třídy ZŠ. Jeho hlavní výhodou je lehká váha. Dvě hlavní komory doplňuje na čele batohu hluboká kapsa. Zadní komora je hlubší, dejte do ní ty nejtěžší slabikáře a učebnice. Přední komora je o něco užší, ideální je dát do ní třeba penál PENN 21002 a další drobné školní potřeby. Malé deníčky a drobnosti dejte do síťové kapsy na zip uvnitř přední komory. Nad ní je ještě jmenovka, aby se více stejných batohů ve třídě nepletlo. Přední kapsa je dost hluboká, můžete ji použít třeba na přenášení svačinky v krabičce ZOLA. Uvnitř kapsy je i odnímatelná karabina na klíče. Záda batohu jsou lisována z pevné, tvarované pěny. Ramenní popruhy jsou ergonomicky tvarované, měkce polstrované a jsou doplněné hrudní přezkou. Dlouhé konce ramenních popruhů můžete připnout k tělu popruhu díky všitým magnetům. Lahvičku na pití, ideálně o velikosti do 0,5 litru - třeba naši ZOLA, umístěte na bok batohu do pevné kapsičky. Reflexní prvky jsou samozřejmostí - nakdete je v paspulích přední kapsy a komory, přední kapse, bocích batohu i na ramenních popruzích. Další vychytávky: ucho s plastovou rukojetí pro přenášení aktovky v ruce poutko k zavěšení batůžku na háček u lavice zátěr proti dešti - látka nepromokne odolné dno batohu z pevného materiálu TOPDURA s plastovými nožkami batoh byl testován v ITC Zlín, kde prošel na jedničku Náš tip: Batoh je superlehký, ale učení v prvních třídách něco váží. Nepřetěžujte zbytečně záda žáka, dávejte mu do batohu pouze to učení, které v daný den potřebuje a kontrolujte batoh. Občas je v něm v prvních třídách víc hraček, nežli učení… :-) (topgal.cz)

Podobné produkty ako Batoh s papouškem kakadu Topgal ENDY 21002,Batoh s papouškem kakadu Topgal ENDY 21002 , Batoh skate

Batoh s fotbalovým míčem Topgal ENDY 22016,Batoh s fotbalovým míčem Topgal ENDY 22016

Detail

Hlavní charakteristika: pevná lisovaná záda a nízká váha 0,90 kg! spousta reflexních prvků nastavitelné ramenní popruhy a hrudní pás Fotbalisté, jste připraveni na školní zápas s učením? Co takhle se vyzbrojit tímhle super lehkým batohem s motivem fotbalového míče? Díky tomu, že batoh neváží ani kilo, se bude zamlouvat určitě i rodičům. A navíc nášivka na přední kapse a přívěsek s míčem, líbí? Zádový systém jelehký díky anatomicky tvarované lisované pěně. Ramenní popruhy jsou polstrované, anatomicky tvarované a hlavně – dají se utáhnout v horní i spodní části batohu. Výškově nastavitelný hrudní pásek zajistí, že popruhy nebudou sjíždět ani z drobných zad. Nejtěžší školní potřeby dávejte vždy co nejblíže zádům do zadní komory. Ta je širší než přední komora a pojme vše potřebné do prvních tříd ZŠ. Přední, užší komora, unese vše ostatní a navíc v ní určitě využijete praktickou síťovou kapsu na zip. Jmenovka nad síťovou kapsičkou pomůže batohy rozeznat, i když se ve třídě sejdou dva stejné batohy. K batohu můžete přikoupit i penál PENN 22016 ve stejném designu. Ten snadno umístíte do přední komory nebo do přední hluboké kapsy, kde určitě oceníte i odnímatelnou karabinku na klíče. Lahvičku na pití dejte do kapsy na boku batohu, která je skrytá za zipem. Pohodlně se do ní vejde třeba naše lahvička ZIVA. Batoh je bohatě vybaven reflexními prvky, což oceníte hlavně v zimním období. Přesvědčit se, jak batoh svítí ve světle reflektorů, můžete v detailních fotkách, kde máme batoh nafocený i ve tmě. Další vychytávky: zátěr proti dešti - látka nepromokne odolné dno z materiálu TOPDURA opatřené nožičkami poutko na přenášení batohu v ruce a poutko na lavici batoh byl testován v ITC Zlín a prošel na jedničku Náš tip: Jak ještě snížit váhu batohu? Což takhle dětem dát do batůžku prázdnou lahev nebo jen trochu sirupu na dno lahvičky? Vodu si mohou dopustit ve škole samy - zlehčíte batoh až 0,5 kg váhy! (topgal.cz)

Podobné produkty ako Batoh s fotbalovým míčem Topgal ENDY 22016,Batoh s fotbalovým míčem Topgal ENDY 22016 , Kozeny batoh

Motorkářský školní batoh Topgal ENDY 20013,Motorkářský školní batoh Topgal ENDY 20013

Detail

Máte doma malého motorkáře? Pak je batoh ENDY batoh právě pro něj! Je superlehký a v přední kapse má schovanou průhlednou kapsičku se 4 různými obrázky motorek, které si může měnit podle libosti, nebo si tam dát obrázek třeba své vlastní motorky... dvoukomorový batoh s velkou přední kapsou součástí jsou 4 vyměnitelné obrázky motorek pevná lisovaná záda a nízká váha 0,98 kg! Zádový systém je díky anatomicky tvarované lisované pěně ultralehký. I na zádech malého závodníka bude batůžek sedět jako ulitý. Ramenní popruhy jsou polstrované, ergonomicky tvarované a hlavně – dají se utáhnout v horní i spodní části batohu. Výškově nastavitelný hrudní pásek zajistí, že popruhy nebudou sjíždět ani z drobných zad.Nejtěžší školní potřeby dávejte vždy do zadní komory. Ta je širší než přední a pojme vše potřebné do prvních tříd ZŠ. Přední, užší komora unese vše ostatní a navíc v ní určitě využijete praktickou síťovou kapsu na zip. Jmenovka ukrytá v přední kapse nas síťovou kapsičkou pomůže batohy rozeznat, i když se ve třídě sejdou dva stejné. Jako bonus najdete na zipu přední kapsy přívěsek – parádní miniaturní motorkářskou helmu! Ale pšt, radši to neříkejte ségře, sedí totiž i na hlavu Bárbínám…K batohu můžete přikoupit i penál PENN 20013 ve stejném designu. Ten snadno umístíte do přední komory nebo do přední hluboké kapsy, kde určitě oceníte i odnímatelnou karabinku na klíče. Klidně ale přední kapsu můžete použít i na přenášení krabičky se svačinou. Pro lahvičku na pití jsme ušili pevnou kapsu na boku batohu.Reflexní prvky se budou zamlouvat hlavně rodičům, obzvlášť v zimním období. Proto jsme jimi na batohu opravdu nešetřili. Přesvědčit se můžete v detailních fotkách, kde máme batoh nafocený i ve tmě. Něco navíc: zátěr proti dešti odolné dno z materiálu TOPDURA opatřené nožičkami poutko na přenášení batohu v ruce a poutko na lavici batoh byl testován v ITC Zlín a prošel na jedničku Náš tip: V přední kapse je menší kapsička, která v okénku přední části batohu ukrývá obrázky se čtyřmi různými motorkami. Každý malý závodník si tak může rozhodnout, s jakou motorkou ráno vyběhne do školy. Připravit, pozor, startujeme! (topgal.cz)

Podobné produkty ako Motorkářský školní batoh Topgal ENDY 20013,Motorkářský školní batoh Topgal ENDY 20013 , Retro batoh

Batoh minecraft vojenský Topgal ENDY 21016,Batoh minecraft vojenský Topgal ENDY 21016

Detail

Hlavní charakteristika: vhodný i pro malé drobné prvňáčky ultralehký, ideální pro 1. – 3. třídu váží méně 0,9 kilo! Minecraft vojenský motic a kovová psí známka jako přívěsek na zipu, to je jasná hitovka letošního kolekce! Ideální pro kluky, prvňáčky. Díky dvěma objemným komorám bude vyhovovat minimálně do 3. třídy ZŠ! Navíc je batoh ultralehký, neváží ani kilogram! Můžeme jej doporučit i pro ty nejmenší kluky pod 120 cm. Zádová část batohu je lisována z měkké tvarované pěny, díky níž je batoh tak lehký. Ramenní popruhy jsou polstrované, anatomicky tvarované a lze je utáhnout přezkami na výšku v jejich spodní části a k zádům v jejich horní části. Sjíždět z ramen nebudou ani v zimě, kdy děti nosí bundy, nebojte. Ramenní popruhy jsou totiž vybaveny i výškově nastavitelným hrudním páskem. Dvě hlavní komory pohodlně pojmou všechno učivo minimálně prvních tří tříd ZŠ. Záleží ale i na požadavcích vaší školy, kolik toho malí školáci musí nosit na zádech. Do zadní objemné komory doporučujeme umístit nejtěžší učebnice a desky na sešity. V přední užší komoře pak najdete malou síťovou kapsičku na zip a jmenovku. Přední hluboká kapsa je skvělá pro uložení krabičky se svačinou a dalších drobností, nebo třeba penálu PENN 21016 ve stejném designu. V kapse je i vyjímatelná karabinka, díky které nemusíte hledat zapomenuté klíče na dně batohu pod sešity. Lahvičku na pití dejte raději do kapsy na bok batohu. Další vychytávky: zátěr proti dešti - látka nepromokne poutko na přenášení batohu v ruce poutko a na zavěšení batohu na lavici pevné dno z TOPDURY opatřené nožičkami batoh byl úspěšně testován v ITC Zlín Náš tip: Pokud konce ramenních popruhů po utažení volně vlají kolem těla vašeho dítěte, upevněte je k polstrované části popruhů. Jak? Magnetem. Ten je všitý do konců popruhů i na jejich polstrované části v místě, kde končí kolejnička hrudní přezky. (topgal.cz)

Podobné produkty ako Batoh minecraft vojenský Topgal ENDY 21016,Batoh minecraft vojenský Topgal ENDY 21016 , Vans batoh

Hasičský školní batoh Topgal ENDY 21013,Hasičský školní batoh Topgal ENDY 21013

Detail

Hlavní charakteristika: pevná lisovaná záda a nízká váha 0,88 kg! spousta reflexních prvků nastavitelné ramenní popruhy a hrudní pás batoh pro všechny malé hasiče ocení určitě kluci i holky v prvních třídách ZŠ. Díky tomu, že batoh neváží ani kilo, se bude zamlouvat určitě i rodičům! A ta boží nášivka na přední kapse - líbí? Zádový systém je ultralehký díky anatomicky tvarované lisované pěně. I na zádech malého hasiče bude batůžek sedět jako ulitý. Ramenní popruhy jsou totiž polstrované, anatomicky tvarované a hlavně – dají se utáhnout v horní i spodní části batohu. Výškově nastavitelný hrudní pásek zajistí, že popruhy nebudou sjíždět ani z drobných zad. Nejtěžší školní potřeby dávejte vždy co nejblíže zádům do zadní komory. Ta je širší než přední komora a pojme vše potřebné do prvních tříd ZŠ. Přední, užší komora, unese vše ostatní a navíc v ní určitě využijete praktickou síťovou kapsu na zip. Jmenovka nad síťovou kapsičkou pomůže batohy rozeznat, i když se ve třídě sejdou dva hasiči se stejným batohem. K batohu můžete přikoupit i penál PENN 21013 ve stejném designu. Ten snadno umístíte do přední komory nebo do přední hluboké kapsy, kde určitě oceníte i odnímatelnou karabinku na klíče. Lahvičku na pití dejte do kapsy na boku batohu, která je skrytá za zipem. Pohodlně se do ní vejde třeba naše lahvička ZIVA. Batoh je bohatě vybaven reflexními prvky, což oceníte hlavně v zimním období. Přesvědčit se, jak batoh svítí ve světle reflektorů, můžete v detailních fotkách, kde máme batoh nafocený i ve tmě. Další vychytávky: zátěr proti dešti – látka nepromokne odolné dno z materiálu TOPDURA opatřené nožičkami poutko na přenášení batohu v ruce a poutko na lavici batoh byl testován v ITC Zlín a prošel na jedničku Náš tip: Jak ještě snížit váhu batohu? Což takhle dětem dát do batůžku prázdnou lahev nebo jen trochu sirupu na dno lahvičky? Vodu si mohou dopustit ve škole samy - zlehčíte batoh až 0,5 kg váhy! (topgal.cz)

Podobné produkty ako Hasičský školní batoh Topgal ENDY 21013,Hasičský školní batoh Topgal ENDY 21013 , Maľovanka omalovánka a aktivity s princeznami: vyfarbi krásne princezné! vybarvi krásné princezny! (978-80-8444-060-8)

Školní batoh s nočním viděním Topgal ENDY 20014,Školní batoh s nočním viděním Topgal ENDY 20014

Detail

Kdo z kluků si někdy nehrál na vojáky? Snad každý! Proto jsme i letos vymysleli ultralehký batoh s vojenským motivem. pro nejmenší kluky v 1. – 3. třídě ZŠ vhodný i pro malé drobné prvňáčky lehounká konstrukce - váží méně 0,9 kilo! Motiv s nočním viděním a kovovou psí známkou jako přívěskem na zipu přední kapsy! Zádová část batohu je lisována z měkké, tvarované pěny, díky níž je batoh tak lehký. Ramenní popruhy jsou polstrované, ergonomicky tvarované a lze je utáhnout přezkami na výšku v jejich spodní části a k zádům v jejich horní části. Sjíždět z ramen nebudou ani v zimě, nebojte. Ramenní popruhy jsou totiž vybaveny i výškově nastavitelným hrudním páskem. Dvě hlavní komory pohodlně pojmou všechno učivo minimálně prvních tří tříd ZŠ. Záleží ale i na požadavcích vaší paní učitelky, kolik toho malí školáci musí nosit na zádech. Do zadní objemné komory doporučujeme umístit ty nejtěžší učebnice a desky na sešity. V přední užší komoře pak najdete navíc i malou síťovou kapsičku na zip a jmenovku. Přední hluboká kapsa je skvělá pro uložení krabičky se svačinou a dalších drobností, nebo třeba penálu PENN 20014. V kapse je i vyjímatelná karabinka, díky které nemusíte hledat zapomenuté klíče na dně batohu pod sešity. Lahvičku na pití dejte raději do kapsy na bok batohu, aby se její obsah nevylil do učiva. Něco navíc: zátěr proti dešti poutko na přenášení batohu v ruce poutko a na zavěšení batohu na lavici pevné dno z TOPDURY opatřené nožičkami batoh byl úspěšně testován v ITC Zlín Náš tip: Pokud konce ramenních popruhů po utažení volně vlají kolem těla vašeho dítěte, upevněte je k polstrované části popruhů. Jak? Magnetem. Ten je všitý do konců popruhů i na jejich polstrované části v místě, kde končí kolejnička hrudní přezky. (topgal.cz)

Podobné produkty ako Školní batoh s nočním viděním Topgal ENDY 20014,Školní batoh s nočním viděním Topgal ENDY 20014 , Cerda dětský batoh 3d minnie, s konfetami (8427934537938)

Školní batoh s obrázky aut Topgal ENDY 18018,Školní batoh s obrázky aut Topgal ENDY 18018

Detail

batoh pro závodníky v 1. až 3. třídě s vyměnitelnými obrázky aut lehký dvoukomorový batoh s velkou přední kapsou vyměnitelné obrázky závodních aut pevná lisovaná záda a nízká váha součástí batohu jsou 4 vyměnitelné obrázky se závodními auty Vytuněný batoh pro všechny malé závodníky určitě ocení nejen milovníci gamesek s auty, ale díky váze batohu i jejich rodiče! Zádový systém je díky anatomicky tvarované lisované pěně ultralehký, a tak je celková váha batohu menší než jeden kilogram. I na zádech malého závodníka bude batůžek sedět jako ulitý. Ramenní popruhy jsou totiž ergonomicky tvarované a hlavně – dají se utáhnout v horní i spodní části batohu. Výškově nastavitelný hrudní pásek zajistí, že popruhy nebudou sjíždět ani z drobných zádíček.Nejtěžší školní potřeby dávejte vždy do komory, která je nejblíže zádům. Přední, širší komora unese vše ostatní a navíc v ní určitě využijete síťovou kapsu na zip. Jmenovka ukrytá v přední kapse pomůže batohy rozeznat, i když se ve třídě sejdou dva stejné. K batohu můžete přikoupit i penál PENN 18018 ve stejném designu s otiskem pneumatik. Ten snadno umístíte do přední komory nebo do přední hluboké kapsy, kde určitě oceníte i karabinku na klíče. Pro lahvičku na pití jsme ušili kapsu na boku batohu.Reflexní prvky se budou zamlouvat každému rodiči, obzvlášť v zimním období. Proto jsme jimi na batohu opravdu nešetřili. Přesvědčit se můžete v detailních fotkách, kde máme batoh nafocený i ve tmě.Něco navíc: zátěr proti dešti odolné dno z materiálu TOPDURA opatřené nožičkami poutko na přenášení batohu v ruce a poutko na lavici batoh byl testován v ITC Zlín a prošel na jedničku Náš tip: V přední kapse je menší kapsička, která v okýnku přední části batohu ukrývá obrázky se čtyřmi různými závodními auty. Každý malý závodník si tak může rozhodnout, s jakým autem na zádech ráno vyběhne do školy. Připravit, pozor, startujeme! (topgal.cz)

Podobné produkty ako Školní batoh s obrázky aut Topgal ENDY 18018,Školní batoh s obrázky aut Topgal ENDY 18018 , Coolpack školní batoh joy s mickey mouse (5907690808327)

Školní batoh s jednorožcem Topgal ENDY 20002 s jednorožcem,Školní batoh s jednorožcem Topgal ENDY 20002

Detail

batoh váží pouhých 0,88 kg! Model ENDY je ideální pro dívky od první třídy, velikostně ale určitě vydrží minimálně do 3. třídy ZŠ. lehký batoh, který neváží ani kilogram! ideální pro dívky v 1. – 3. třídě pevná lisovaná záda přívěsek ve tvaru hvězdy s flitry Jednorožec, přívěsek, hvězdičky, bublinky, prostě snová atmosféra na lehounkém batohu pro vaše malé drobné školačky v první až třetí třídě ZŠ. Díky pevným lisovaným zádům je konstrukce batohu ENDY velmi lehká. Proto jej můžeme doporučit i pro drobné dívky pod 120 cm. Díky dvěma komorám a hluboké přední kapse ale objemem určitě vydrží nejméně do třetí třídy ZŠ.Ramenní popruhy batohu lze utáhnout jak v jejich spodní části k tělu, tak i v horní části k zádům. Ani z drobných zad padat nebude díky výškově nastavitelné hrudní přezce. Konečky ramenních popruhů jsou opatřeny magnetky. Díky nim je můžete připnout k ramennímu popruhu a nebudou vlát kolem těla.Batoh má dvě objemné hlavní komory. Zadní komora je širší - doporučujeme k zádům dávat nejtěžší učebnice nebo desky na sešity. Přední komora je o něco užší a je v ní umístěna ještě malá síťová kapsa na zip a jmenovka.Přední hluboká kapsa pojme např. penál PENN 20002 ve stejném designu, nebo krabičku na svačinku. V kapsičce najdete i odnímatelnou karabinku na klíče. Pití je dobré umístit do kapsy na boku batohu, která je nově látková. Dobře se do ní vejdou lahvičky o objemu 0,5 litru, např. naše lahvička ZIVA.I malí školáci musejí být vidět, zvláště v zimním období, proto jsme batoh opatřili řadou reflexních prvků. Najdete je na čele batohu, kde jsou i v lemovkách přední kapsičky a přední komory, na boku batohu, ale i na ramenních popruzích.Tak honem, letíme do školy! Něco navíc: poutko na zavěšení batohu na lavici poutko na přenášení batohu v ruce zátěr proti dešti pevné dno z materiálu TOPDURA opatřené nožičkami batoh byl testován v ITC Zlín Náš tip: Jak ještě snížit váhu batohu? Což takhle dětem dát do batůžku prázdnou lahev nebo jen trochu sirupu na dno lahvičky? Vodu si mohou dopustit ve škole samy - zlehčíte batoh až 0,5 kg váhy! (topgal.cz)

Podobné produkty ako Školní batoh s jednorožcem Topgal ENDY 20002 s jednorožcem,Školní batoh s jednorožcem Topgal ENDY 20002 , Damsky mestsky batoh

Sada pro školačku ENDY 23005 SET LARGE,Sada pro školačku ENDY 23005 SET LARGE

Detail

Cenově zvýhodněná školní sada pro školačku v 1.-3. třídě. Součástí setu jsou tyto produkty: ENDY 23005 - Lehoučký batoh s princeznami, PENN 23005 - Dvouklopový školní penál, ZUZA 19045 - Pytlík na přezůvky, ZIGI 17002 - Pláštěnka na batoh (topgal.cz)

Podobné produkty ako Sada pro školačku ENDY 23005 SET LARGE,Sada pro školačku ENDY 23005 SET LARGE , Batoh simple mint

Sada pro školačku ENDY 23005 SET MEDIUM,Sada pro školačku ENDY 23005 SET MEDIUM

Detail

Cenově zvýhodněná školní sada pro školačku v 1.-3. třídě. Součástí setu jsou tyto produkty: ENDY 23005 - Lehoučký batoh s princeznami, PENN 23005 - Dvouklopový školní penál, ZUZA 19045 - Pytlík na přezůvky (topgal.cz)

Podobné produkty ako Sada pro školačku ENDY 23005 SET MEDIUM,Sada pro školačku ENDY 23005 SET MEDIUM , Prebalovaci batoh sedy

Sada pro školačku ENDY 23005 SET SMALL,Sada pro školačku ENDY 23005 SET SMALL

Detail

Cenově zvýhodněná školní sada pro školačku v 1.-3. třídě. Součástí setu jsou tyto produkty: ENDY 23005 - Lehoučký batoh s princeznami, PENN 23005 - Dvouklopový školní penál (topgal.cz)

Podobné produkty ako Sada pro školačku ENDY 23005 SET SMALL,Sada pro školačku ENDY 23005 SET SMALL , Batoh liška (8595593828893)

Dvouklopový školní penál Topgal PENN 23005,Dvouklopový školní penál Topgal PENN 23005

Detail

Jednopatrové školní pouzdro se dvěma klopami. Díky gumovým úchytům se do nich vejde celkem dvacetjedna pastelek, tužek a fixek. Tři širší úchyty poslouží na pravítko, kružítko či nůžky. Dva větší na gumu a ořezávátko. Penál je polstrovaný, takže spolehlivě ochrání všechny psací potřeby. Zapínání je řešeno kvalitními zipy s velkými taháčky. Ty umožňují dětem snadnější manipulaci. Pod klopou z průhledné folie najdete rozvrh hodin, druhá poslouží třeba i na taháky. 🤫 BONUS: Kreslení povoleno! Vnitřní podšívka pouzdra je vyrobena z šedé látky s natištěnými obrázky. Ty si mohou děti vybarvit dle nálady a chuti. Naše malé doporučení - pro vybarvování budou lepší pastelky, fixy by se mohly rozpíjet. POZOR: Neperte penál v pračce! Je vyztužen papírem a ten praní rozhodně nepřežije. (topgal.cz)

Podobné produkty ako Dvouklopový školní penál Topgal PENN 23005,Dvouklopový školní penál Topgal PENN 23005 , Batoh fuck mickey

Princezna - 100 slov s princeznami

Princezna - 100 slov s princeznami
Detail

Učení může být radost! V této knížce vás princezny naučí 100 nových slov ze svého pestrého světa. To je spousta zábavy pro malé objevitele. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Princezna - 100 slov s princeznami , Behr batoh systemjacke

Maľovanka s princeznami

Maľovanka s princeznami
Detail

Maľovanka so samolepkami. (patro.cz)

Podobné produkty ako Maľovanka s princeznami , Damsky prakticky batoh

Maľovanka s princeznami

Maľovanka s princeznami
Detail

Maľovanka so samolepkami. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Maľovanka s princeznami , Divci skolni batoh

Hrajme sa s princeznami

Detail

4 maľovanky pracovné zošity 250 nálepiek 6 farebných ceruziek (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Hrajme sa s princeznami

Maľovanka Omalovánka a aktivity s princeznami

Maľovanka Omalovánka a aktivity s princeznami
Detail

Set obsahuje 2 maľovanky+2 aktivity zošity + farebné ceruzky. (patro.cz)

Podobné produkty ako Maľovanka Omalovánka a aktivity s princeznami

Maľovanka Omalovánka a aktivity s princeznami

Maľovanka Omalovánka a aktivity s princeznami
Detail

Set obsahuje 2 maľovanky+2 aktivity zošity + farebné ceruzky. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Maľovanka Omalovánka a aktivity s princeznami

Maľovanka Omalovánka a aktivity s princeznami

Detail

Vyfarbi krásne princezné! (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Maľovanka Omalovánka a aktivity s princeznami

Ravensburger Puzzle Procházka s princeznami 15 dílků

Ravensburger Puzzle Procházka s princeznami 15 dílků
Detail

Disneyho princezny se staly námětem pro puzzle obrázek, který si mohou holčičky sestavit z 15 dílků. Ravensburger je značka pro jedny z nejkvalitnějších puzzle v Evropě i ve světě. Svoji oblíbenost mají potvrzenou prodejností trvající déle než 100 let. Sortiment nabízí puzzle pro děti i dospělé. Skládání dílků trénuje trpělivost, vizuální vnímání a logické myšlení. Přednosti: prvotřídní kvalita každého dílku zaručená stabilita přesně zapadajících dílků zajištěná různorodost dílků skrze ručně vyrobené raznice s použitím impregnovaného přírodního lnu, bez reflexů Vyberte dětem krásné puzzle Ravensburger! Vhodné pro děti od 3 let Počet dílů: 15 Rozměr balení: 23 x 19 x 1 cm (hracky-4kids.cz)

Podobné produkty ako Ravensburger Puzzle Procházka s princeznami 15 dílků

Dívčí kalhotky s princeznami - vel. 116/128

Dívčí kalhotky s princeznami - vel. 116/128
Detail

Dívčí kalhotky s princeznami - 3ks sada dívčího spodního prádla obsahuje 3ks kalhotek příjemný a pohodlný materiál potisk pohádkového motivu (outletexpert.cz)

Podobné produkty ako Dívčí kalhotky s princeznami - vel. 116/128

DÍVČÍ KALHOTKY S PRINCEZNAMI - 3KS Velikost: 104/110

DÍVČÍ KALHOTKY S PRINCEZNAMI - 3KS Velikost: 104/110
Detail

Dívčí kalhotky s princeznami - 3ks sada dívčího spodního prádla obsahuje 3ks kalhotek příjemný a pohodlný materiál potisk pohádkového motivu Materiál: 100% bavlna (londonclub.cz)

Podobné produkty ako DÍVČÍ KALHOTKY S PRINCEZNAMI - 3KS Velikost: 104/110

DÍVČÍ KALHOTKY S PRINCEZNAMI - 3KS Velikost: 92/98

DÍVČÍ KALHOTKY S PRINCEZNAMI - 3KS Velikost: 92/98
Detail

Dívčí kalhotky s princeznami - 3ks sada dívčího spodního prádla obsahuje 3ks kalhotek příjemný a pohodlný materiál potisk pohádkového motivu Materiál: 100% bavlna (londonclub.cz)

Podobné produkty ako DÍVČÍ KALHOTKY S PRINCEZNAMI - 3KS Velikost: 92/98

DÍVČÍ KALHOTKY S PRINCEZNAMI - 3KS Velikost: 116/128

DÍVČÍ KALHOTKY S PRINCEZNAMI - 3KS Velikost: 116/128
Detail

Dívčí kalhotky s princeznami - 3ks sada dívčího spodního prádla obsahuje 3ks kalhotek příjemný a pohodlný materiál potisk pohádkového motivu Materiál: 100% bavlna (londonclub.cz)

Podobné produkty ako DÍVČÍ KALHOTKY S PRINCEZNAMI - 3KS Velikost: 116/128

PLAYMOBIL® 70819 Starter Pack Zahrada s princeznami

PLAYMOBIL® 70819 Starter Pack Zahrada s princeznami
Detail

Zahradní altánek nabízí dětem možnost hry krokety se dvěmi princeznami. Mohou pomoci dvěma princeznám využít pěkného počasí a zahrát si s nimi kroket v palácové zahradě. Budou se snažit dostat svůj míček pod obloučky se zeleným krajkovým vzorem. Po kroketu se občerství v altánku vyzdobeném květinami. Playmobil je značka, která obhajuje svoji kvalitu na trhu více než 40 let. Německá firma stále modernizuje své technologie a rozšířila svoje hračky do celého světa. Figurky jsou vyráběny z odolných a hlavně zdravotně nezávadných plastů. Přednosti: figurky jsou zaoblené, snadno omyvatelné rozvíjí dětskou fantazii Funkčnost: dvoudílné sukně postaviček jsou odnímatelné Obsah balení: figurky 2 princezen holubice, motýl, altán, 2 živé ploty, kroketová palička 3 míče, 3 branky, diadém, sklenice, 2 sukně, luk koš na míče, stůl, džbán, další doplňky Kupte dětem figurky Playmobil! Vhodné pro děti od 4 let Materiál: plast Počet dílků: 77 Výška figurky: 7,5 cm Rozměry balení: 24,8 x 18,7 x 9,2 cm Země původu: EU (hracky-4kids.cz)

Podobné produkty ako PLAYMOBIL® 70819 Starter Pack Zahrada s princeznami

LEGO Disney Princess 43216 Kouzelný výlet s princeznami

Detail

Děti od 6 let a všichni fanoušci filmů od Disneyho Aladin, Popelka a Na vlásku najdou ve stavebnici LEGO® Disney Kouzelný výlet s princeznami (43216) spoustu inspirace. Mohou se těšit na 3 sestavitelné pohádkové dopravní prostředky, jeden další malý model, 3 minipanenky LEGO a 2 figurky LEGO zvířat. Díky aplikaci LEGO Builder si pak děti užijí jednoduché a intuitivní stavitelské dobrodružství. (mall.cz)

Podobné produkty ako LEGO Disney Princess 43216 Kouzelný výlet s princeznami

LEGO Disney Princess 43216 Kouzelný výlet s princeznami

LEGO Disney Princess 43216 Kouzelný výlet s princeznami
Detail

LEGO Disney Princess 43216 Kouzelný výlet s princeznami Tato sada obsahuje 3 sestavitelné cestovní scény, takže si zvídavé děti mohou hrát na zábavná dobrodružství S touto kreativní sadou mohou děti popustit uzdu své fantazii a rozvinout vášeň pro cestování nebo pro princezny Disney Horkovzdušný balón měří 18 cm na výšku, 9 cm na délku a 8 cm na šířku Vhodné pro děti od 6 let 3 postavy pro hraní příběhů Přidejte se k Popelce, Jasmíně a Locice od Disneyho. Cestujte v kouzelném stylu Vyzkoušejte létající balón, kouzelný koberec nebo kočár. Místo na odpočinek Před dalším dobrodružstvím si odpočiňte v salónku. Neomezené možnosti Fanoušky Disney čeká kouzelná a nekonečná cestovní zábava. Skvělé na skupinové hraní Více postav a modelů podporuje nápaditou skupinovou aktivitu. Nový svět stavění Přibližte, otočte a sledujte pokrok v aplikaci LEGO® Builder. Kreativní dárek pro Disney fanoušky od 6 let Sada se 4 modely, 3 minifigurkami LEGO® a 2 figurkami LEGO zvířat je nápaditým kouskem pro vystavení v dětském pokoji. Specifikace Inspirujte k ničím neomezenému hraní s Popelkou, Jasmínou a Locikou od studia Disney Rozvíjejte u dětí schopnost vyprávět nové příběhy na motivy cestovatelských dobrodružství Oblíbené postavy a scenérie vybízejí k dobrodružství a tvůrčímu hraní Udělejte radost fanouškům princezen od Disneyho touto stavebnicí pro jednoho i více hráčů Modely se pyšní spoustou doplňků pro ještě více herních možností Horkovzdušný balón měří 18 cm na výšku, 9 cm na délku a 8 cm na šířku Vyzkoušejte si interaktivní způsob stavění s aplikací LEGO® Builder Detailní postavy a modely podnítí představivost a kreativní hraní Počet dílků: 320 Vhodné pro děti od 6 let (nejlevnejsizbozi.cz)

Podobné produkty ako LEGO Disney Princess 43216 Kouzelný výlet s princeznami

Pojď se učit s PRINCEZNAMI - Amanda Gulliver, kolektiv autorů

Pojď se učit s PRINCEZNAMI - Amanda Gulliver, kolektiv autorů
Detail

Tato kniha pomáhá malým čtenářům naučit se základní písmena a čísla. Při obtahování tečkovaných slov a čar se dětem rozvíjí jemná motorika a vizuálně motorická koordinace. Sešit obsahuje také zábavné luštění a hry. Všechny stránky se dají popisovat opakovaně, můžete je snadno setřít hadříkem či ubrouskem. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Pojď se učit s PRINCEZNAMI - Amanda Gulliver, kolektiv autorů

Topgal Sada pro školáka ENDY 22016 SET LARGE,Sada pro školáka ENDY 22016 SET LARGE

Detail

Cenově zvýhodněná školní sada pro školáka v 1.-3. třídě. Součástí setu jsou tyto produkty: ENDY 22016 - batoh s fotbalovým míčem, PENN 22016 - Dvouklopový školní penál, ZIGI 17001 - Pláštěnka na batoh, ZUZA 19046 - Pytlík na přezůvky (topgal.cz)

Podobné produkty ako Topgal Sada pro školáka ENDY 22016 SET LARGE,Sada pro školáka ENDY 22016 SET LARGE

Topgal Sada pro školáka ENDY 20014 SET SMALL,Sada pro školáka ENDY 20014 SET SMALL

Detail

Cenově zvýhodněná školní sada pro školáka v 1.-3. třídě. Součástí setu jsou tyto produkty: ENDY 20014 - Školní batoh s nočním viděním, PENN 20014 - Školní pouzdro (topgal.cz)

Podobné produkty ako Topgal Sada pro školáka ENDY 20014 SET SMALL,Sada pro školáka ENDY 20014 SET SMALL

Topgal Sada pro školáka ENDY 21016 SET SMALL,Sada pro školáka ENDY 21016 SET SMALL

Detail

Cenově zvýhodněná školní sada pro školáka v 1.-3. třídě. Součástí setu jsou tyto produkty: ENDY 21016 - batoh minecraft vojenský, PENN 21016 - Dvouklopový školní penál (topgal.cz)

Podobné produkty ako Topgal Sada pro školáka ENDY 21016 SET SMALL,Sada pro školáka ENDY 21016 SET SMALL

Topgal Sada pro školáka ENDY 18018 SET MEDIUM,Sada pro školáka ENDY 18018 SET MEDIUM

Detail

Cenově zvýhodněná školní sada pro školáka v 1.-3. třídě. Součástí setu jsou tyto produkty: ENDY 18018 - Školní batoh s obrázky aut, PENN 18018 - Školní pouzdro, ZUZA 19046 - Pytlík na přezůvky (topgal.cz)

Podobné produkty ako Topgal Sada pro školáka ENDY 18018 SET MEDIUM,Sada pro školáka ENDY 18018 SET MEDIUM

Topgal Sada pro školáka ENDY 22055 SET MEDIUM,Sada pro školáka ENDY 22055 SET MEDIUM

Detail

Cenově zvýhodněná školní sada pro školáka v 1.-3. třídě. Součástí setu jsou tyto produkty: ENDY 22055 - Zelený batoh s chameleony, PENN 22055 - Dvouklopový školní penál, ZUZA 19046 - Pytlík na přezůvky (topgal.cz)

Podobné produkty ako Topgal Sada pro školáka ENDY 22055 SET MEDIUM,Sada pro školáka ENDY 22055 SET MEDIUM

Topgal Sada pro školáka ENDY 21016 SET LARGE,Sada pro školáka ENDY 21016 SET LARGE

Detail

Cenově zvýhodněná školní sada pro školáka v 1.-3. třídě. Součástí setu jsou tyto produkty: ENDY 21016 - batoh minecraft vojenský, PENN 21016 - Dvouklopový školní penál, ZIGI 17001 - Pláštěnka na batoh, ZUZA 19046 - Pytlík na přezůvky (topgal.cz)

Podobné produkty ako Topgal Sada pro školáka ENDY 21016 SET LARGE,Sada pro školáka ENDY 21016 SET LARGE

Topgal Sada pro školáka ENDY 22055 SET LARGE,Sada pro školáka ENDY 22055 SET LARGE

Detail

Cenově zvýhodněná školní sada pro školáka v 1.-3. třídě. Součástí setu jsou tyto produkty: ENDY 22055 - Zelený batoh s chameleony, PENN 22055 - Dvouklopový školní penál, ZUZA 19046 - Pytlík na přezůvky, ZIGI 17001 - Pláštěnka na batoh (topgal.cz)

Podobné produkty ako Topgal Sada pro školáka ENDY 22055 SET LARGE,Sada pro školáka ENDY 22055 SET LARGE
Clementoni Puzzle s drahokamy Zábava s Disney princeznami 104 dílků (8005125201471), LEGO® Disney Princess™ 43216 Kouzelný výlet s princeznami (5702017424835), Papírový batoh s černým dnem (8595665006037), cerny batoh s kytkami flower power, Školní batoh Čivava s brýlemi (5903162078441), crosshatch batoh, cerny batoh, caterpillar batoh, desigual batoh, barevny batoh, batoh mandala, damsky batoh, doughnut batoh, batoh tamaris, batoh skate, kozeny batoh, retro batoh, vans batoh, Maľovanka Omalovánka a aktivity s princeznami: Vyfarbi krásne princezné! Vybarvi krásné princezny! (978-80-8444-060-8), Cerda dětský batoh 3D Minnie, s konfetami (8427934537938), Coolpack školní batoh Joy S Mickey mouse (5907690808327), damsky mestsky batoh, batoh simple mint, prebalovaci batoh sedy, Batoh Liška (8595593828893), batoh fuck mickey, behr batoh systemjacke, damsky prakticky batoh, divci skolni batoh