Led solution držáky (klipy) led panelu 4ks 191009

Produkt Led solution držáky (klipy) led panelu 4ks 191009 sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Led solution držáky (klipy) led panelu 4ks 191009 upraviť a produkt hľadať znova.

LED Solution Držáky (klipy) LED panelu 4ks 191009

LED Solution Držáky (klipy) LED panelu 4ks 191009
Detail

Držáky LED panelu jsou vhodné pro použití při montáži panelu do sádrokartonu. Balení obsahuje 4ks držáků. Držáky jsou univerzální, nemusí však přesně sedět ke každému panelu. (eshop.ledsolution.cz)

Podobné produkty ako LED Solution Držáky (klipy) LED panelu 4ks 191009 , Led světelný drát s klipy, 9,35 m

LED Solution Závěsná lanka 4ks

LED Solution Závěsná lanka 4ks
Detail

Závěsný lankový systém je určen pro zavěšení LED panelů a prachotěsných těles. Sada obsahuje 4 kusy lanek. Obsahem balení jsou také hmoždinky. Lanko je dlouhé cca 1 metr. (eshop.ledsolution.cz)

Podobné produkty ako LED Solution Závěsná lanka 4ks , Led světelný drát s klipy vločka , 185 cm

LED Solution Stmívatelný zdroj pro LED panely Premium 24W

LED Solution Stmívatelný zdroj pro LED panely Premium 24W
Detail

Stmívatelný zdroj pro 24W panel Premium. Po výměně za tento zdroj lze pak panely 24W stmívat elektronicky triakovým stmívačem z naší nabídky. Stmívatelné zdroje doporučujeme používat pouze s námi nabízenými produkty (stmívači) a nebo s triakovými produkty např. ABB... Při použití nesprávných produktů od jiných výrobců může dojít k poškození zdroje. Obrázek je pouze ilustrativní, správné údaje naleznete v záložce parametry. (eshop.ledsolution.cz)

Podobné produkty ako LED Solution Stmívatelný zdroj pro LED panely Premium 24W , Decoking led světelný drát s klipy hvězda, 185 cm

LED Solution Stmívatelný zdroj pro LED panely Premium 40W 102284

LED Solution Stmívatelný zdroj pro LED panely Premium 40W 102284
Detail

Stmívatelný zdroj pro LED panely 60x60cm: https://eshop.ledsolution.cz/stribrny-podhledovy-led-panel-600-x-600mm-40w-premium/ https://eshop.ledsolution.cz/bily-podhledovy-led-panel-600-x-600mm-40w-premium/ Tento napájecí zdroj umožňující stmívání LED panelů slouží jako náhrada za standardní zdroj přibalený k LED panelu. Po výměně, která je uživatelsky nenáročná díky kompatibilnímu konektoru je možné panel stmívat. Je však třeba přikoupit další příslušenství, kterým budete stmívání ovládat. Je třeba se zamyslet zda chcete LED panel ovládat jen jeden či více kusů, zda Vám bude více vyhovovat dálkové ovládání nebo ovladač na stěně, případně jejich kombinace. Pokud si s výběrem nevíte rady, neváhejte nás kontaktovat. Stmívatelné zdroje doporučujeme používat pouze s námi nabízenými produkty (stmívači) a nebo s triakovými produkty např. ABB... Při použití nesprávných produktů od jiných výrobců může dojít k poškození zdroje. (eshop.ledsolution.cz)

Podobné produkty ako LED Solution Stmívatelný zdroj pro LED panely Premium 40W 102284 , Joseph joseph držáky pokliček cupboardstore 85149, 4ks (85149)

LED Solution Stříbrný vestavný LED panel kulatý 300mm 24W VYP155

LED Solution Stříbrný vestavný LED panel kulatý 300mm 24W VYP155
Detail

Elegantní kruhový LED panel o výkonu 24W a průměru 30cm je vhodným řešením pro montáž do stropu nebo stěny. Řadí se do kategorie vestavných svítidel, je dodáván s pružinkami pro uchycení panelu. Do stropu je potřeba udělat montážní otvor o průměru 28cm. Tento LED panel šetří elektrickou energii a zároveň prosvětlí Vaši domácnost. LED panely svítí okamžitě na plný výkon. Nejsou náchylné na časté spínání a mají dlouhou životnost. Jsou bezúdržbové. Nevydávají nepříjemné zvuky. Oproti klasickým stropním svítidlům se nepřehřívají, jsou tenké a jednotlivé LED diody nejsou viditelné. UPOZORNĚNÍ : stav skladu u těchto panelů je konečný a více kusů než je skladem není možno objednat !! (eshop.ledsolution.cz)

Podobné produkty ako LED Solution Stříbrný vestavný LED panel kulatý 300mm 24W VYP155 , Eglo - led stropní svítidlo led/11,4w/230v + led/8,6w + led/5,4w (114461)

LED Solution Stříbrný vestavný LED panel kulatý 175mm 12W - VZOREK

LED Solution Stříbrný vestavný LED panel kulatý 175mm 12W - VZOREK
Detail

Elegantní kruhový LED panel o výkonu 12W a průměru 17,5cm je vhodným řešením pro montáž do stropu nebo stěny. Řadí se do kategorie vestavných svítidel, je dodáván s pružinkami pro uchycení panelu. Do stropu je potřeba udělat montážní otvor o průměru 15,7cm. Tento LED panel šetří elektrickou energii a zároveň prosvětlí Vaši domácnost. LED panely svítí okamžitě na plný výkon. Nejsou náchylné na časté spínání a mají dlouhou životnost. Jsou bezúdržbové. Nevydávají nepříjemné zvuky. Oproti klasickým stropním svítidlům se nepřehřívají, jsou tenké a jednotlivé LED diody nejsou viditelné. (eshop.ledsolution.cz)

Podobné produkty ako LED Solution Stříbrný vestavný LED panel kulatý 175mm 12W - VZOREK , Termotaska solution zluta

LED Solution Stříbrný vestavný LED panel kulatý 120mm 6W - VZOREK

LED Solution Stříbrný vestavný LED panel kulatý 120mm 6W - VZOREK
Detail

Elegantní kruhový LED panel o výkonu 6W a průměru 12cm je vhodným řešením pro montáž do stropu nebo stěny. Řadí se do kategorie vestavných svítidel, je dodáván s pružinkami pro uchycení panelu. Do stropu je potřeba udělat montážní otvor o průměru 10,5cm. Tento LED panel šetří elektrickou energii a zároveň prosvětlí Vaši domácnost. LED panely svítí okamžitě na plný výkon. Nejsou náchylné na časté spínání a mají dlouhou životnost. Jsou bezúdržbové. Nevydávají nepříjemné zvuky. Oproti klasickým stropním svítidlům se nepřehřívají, jsou tenké a jednotlivé LED diody nejsou viditelné. (eshop.ledsolution.cz)

Podobné produkty ako LED Solution Stříbrný vestavný LED panel kulatý 120mm 6W - VZOREK , Led stroboskop disco 24 led

LED Solution Stříbrný závěsný LED panel 600 x 1200mm 75W Premium

LED Solution Stříbrný závěsný LED panel 600 x 1200mm 75W Premium
Detail

Prémiový LED panel o výkonu 75W s efektivitou 100lm/W za skvělou cenu. To z něj dělá bestseller mezi LED panely. Je vhodný jako náhrada za standardní zářivky, kde Vám uspoří více než 50% elektrické energie. Tento panel je dodáván včetně designového lankového závěsného systému. Není potřeba žádné další příslušenství pro montáž panelů. Tento LED panel je dodáván včetně kvalitního napájecího zdroje AGT s napětím na výstupu v rozmezí 20-40V, díky tomu na něj poskytujeme 5-ti letou záruku. NeblikáSvítidlo nebliká a proto šetří Vaše oči Prodloužená zárukaNa svítidlo poskytneme záruku 5 let Vysoká svítivostSvítidlo přemění 1W energie až na 100lm světla Snadná montážVybaveno konektory pro rychlou montáž LED panely svítí okamžitě na plný výkon. Dosahují vysoké svítivosti. Nejsou náchylné na časté spínání a mají dlouhou životnost. Jsou bezúdržbové. Nevydávají nepříjemné zvuky. Oproti klasickým stropním svítidlům se nepřehřívají, jsou tenké a jednotlivé LED diody nejsou viditelné. LED svítidla jsou vhodná k trvalému dennímu svícení maximálně 10 - 12 hodin denně. Delší provoz snižuje životnost a mohl by vést ke ztrátě záruky. (eshop.ledsolution.cz)

Podobné produkty ako LED Solution Stříbrný závěsný LED panel 600 x 1200mm 75W Premium , Eglo - led závěsné svítidlo led/16w+led/19w (78771)

LED Solution Stmívatelný zdroj pro LED panely 40W 0-10V 694283

LED Solution Stmívatelný zdroj pro LED panely 40W 0-10V 694283
Detail

Stmívatelný zdroj pro LED panely 60x60cm: https://eshop.ledsolution.cz/stribrny-podhledovy-led-panel-600-x-600mm-40w-premium/ https://eshop.ledsolution.cz/bily-podhledovy-led-panel-600-x-600mm-40w-premium/ Tento napájecí zdroj umožňující stmívání LED panelů slouží jako náhrada za standardní zdroj přibalený k LED panelu. Po výměně, která je uživatelsky nenáročná díky kompatibilnímu konektoru je možné panel stmívat. Zdroj umožňuje stmívat LED panel pomocí analogového signálu (0)1-10V. Tento signál využívají různé stmívače a čidla. V naší nabídce naleznete například čidlo okolního světla, které lze snad ke zdroji připojit a regulovat (stmívat) tak LED panely v závislosti na denním světle vnikajícím okny či světlíky. Takto lze dosáhnout významných úspor elektrické energie. (eshop.ledsolution.cz)

Podobné produkty ako LED Solution Stmívatelný zdroj pro LED panely 40W 0-10V 694283 , Eglo - led stmívatelná lampa led/20w + led/2,5w (62003)

LED Solution Bílý rámeček pro panel Economy 600x600mm

LED Solution Bílý rámeček pro panel Economy 600x600mm
Detail

Rámeček pro přisazení slouží k uchycení podhledového panelu Economy ke stropu. Snadno ho zkompletujete pomocí vnitřních L úchytů, díky tomu nejsou viditelné žádné šroubky z pohledové strany rámu. Nejprve se zkompletují 3 strany rámu, ty se přichytí ke stropu a panel se do rámu zasune společně s napájecím zdrojem. Poté se zaaretuje čtvrtá strana panelu a kompletace je hotová. Doporučujeme neutahovat vnitřní šroubky přílišnou silou, hrozí deformace rámečku. Kompletaci rámečku si můžete prohlédnout na videu zde: https://youtu.be/G-AKLvSWAGw Obrázky jsou pouze ilustrativní (eshop.ledsolution.cz)

Podobné produkty ako LED Solution Bílý rámeček pro panel Economy 600x600mm , Eglo - led stropní svítidlo led/6w+led/7w (78188)

LED Solution Stříbrný rámeček pro panel Premium 300x300mm

LED Solution Stříbrný rámeček pro panel Premium 300x300mm
Detail

Rámeček pro přisazení slouží k uchycení podhledových panelů ke stropu. Snadno ho zkompletujete pomocí vnitřních L úchytů, díky tomu nejsou viditelné žádné šroubky z pohledové strany rámu. Nejprve se zkompletují 3 strany rámu, ty se přichytí ke stropu a panel se do rámu zasune společně s napájecím zdrojem. Poté se zaaretuje čtvrtá strana panelu a kompletace je hotová. Doporučujeme neutahovat vnitřní šroubky přílišnou silou, hrozí deformace rámečku. Kompletaci rámečku si můžete prohlédnout na videu zde: https://youtu.be/G-AKLvSWAGw (eshop.ledsolution.cz)

Podobné produkty ako LED Solution Stříbrný rámeček pro panel Premium 300x300mm , Eglo - led stmívatelná lampa led/17,28w + led/2,88w (61469)

LED Solution Stříbrný rámeček pro panel Premium 600x1200mm

LED Solution Stříbrný rámeček pro panel Premium 600x1200mm
Detail

Rámeček pro přisazení slouží k uchycení podhledových panelů ke stropu. Snadno ho zkompletujete pomocí vnitřních L úchytů, díky tomu nejsou viditelné žádné šroubky z pohledové strany rámu. Nejprve se zkompletují 3 strany rámu, ty se přichytí ke stropu a panel se do rámu zasune společně s napájecím zdrojem. Poté se zaaretuje čtvrtá strana panelu a kompletace je hotová. Doporučujeme neutahovat vnitřní šroubky přílišnou silou, hrozí deformace rámečku. Kompletaci rámečku si můžete prohlédnout na videu zde: https://youtu.be/G-AKLvSWAGw (eshop.ledsolution.cz)

Podobné produkty ako LED Solution Stříbrný rámeček pro panel Premium 600x1200mm , Eglo - led stmívatelná lampa led/20w + led/2,5w (62004)

LED Solution Stříbrný vestavný LED panel kulatý 300mm 25W - POSLEDNÍ KUS VYP206

LED Solution Stříbrný vestavný LED panel kulatý 300mm 25W - POSLEDNÍ KUS VYP206
Detail

Elegantní kruhový LED panel o výkonu 25W a průměru 30cm je vhodným řešením pro montáž do stropu nebo stěny. Řadí se do kategorie vestavných svítidel, je dodáván s pružinkami pro uchycení panelu. Do stropu je potřeba udělat montážní otvor o průměru 28cm. Tento LED panel šetří elektrickou energii a zároveň prosvětlí Vaši domácnost. LED panely svítí okamžitě na plný výkon. Nejsou náchylné na časté spínání a mají dlouhou životnost. Jsou bezúdržbové. Nevydávají nepříjemné zvuky. Oproti klasickým stropním svítidlům se nepřehřívají, jsou tenké a jednotlivé LED diody nejsou viditelné. Poslední skladový kus bez obalu! Povrchové škrábance. Plně funkční, včetně montážního příslušenství. (eshop.ledsolution.cz)

Podobné produkty ako LED Solution Stříbrný vestavný LED panel kulatý 300mm 25W - POSLEDNÍ KUS VYP206 , Eglo - led stmívatelný lustr na lanku led/78w/230v + led/65w + led/34w (104748)

LED Solution Stříbrný vestavný LED panel kulatý 120mm 6W - POSLEDNÍ KUS VYP204

LED Solution Stříbrný vestavný LED panel kulatý 120mm 6W - POSLEDNÍ KUS VYP204
Detail

Elegantní kruhový LED panel o výkonu 6W a průměru 12cm je vhodným řešením pro montáž do stropu nebo stěny. Řadí se do kategorie vestavných svítidel, je dodáván s pružinkami pro uchycení panelu. Do stropu je potřeba udělat montážní otvor o průměru 10,5cm. Tento LED panel šetří elektrickou energii a zároveň prosvětlí Vaši domácnost. LED panely svítí okamžitě na plný výkon. Nejsou náchylné na časté spínání a mají dlouhou životnost. Jsou bezúdržbové. Nevydávají nepříjemné zvuky. Oproti klasickým stropním svítidlům se nepřehřívají, jsou tenké a jednotlivé LED diody nejsou viditelné. Poslední skladový kus bez obalu! Povrchové škrábance. Plně funkční, včetně montážního příslušenství. (eshop.ledsolution.cz)

Podobné produkty ako LED Solution Stříbrný vestavný LED panel kulatý 120mm 6W - POSLEDNÍ KUS VYP204 , Eglo - led stropní svítidlo led/12w/230v + led/12w (114540)

LED Solution Stříbrný vestavný LED panel kulatý 225mm 18W - POSLEDNÍ KUS VYP152

LED Solution Stříbrný vestavný LED panel kulatý 225mm 18W - POSLEDNÍ KUS VYP152
Detail

Elegantní kruhový LED panel o výkonu 18W a průměru 22,5cm je vhodným řešením pro montáž do stropu nebo stěny. Řadí se do kategorie vestavných svítidel, je dodáván s pružinkami pro uchycení panelu. Do stropu je potřeba udělat montážní otvor o průměru 20,5cm. Tento LED panel šetří elektrickou energii a zároveň prosvětlí Vaši domácnost. LED panely svítí okamžitě na plný výkon. Nejsou náchylné na časté spínání a mají dlouhou životnost. Jsou bezúdržbové. Nevydávají nepříjemné zvuky. Oproti klasickým stropním svítidlům se nepřehřívají, jsou tenké a jednotlivé LED diody nejsou viditelné. UPOZORNĚNÍ : stav skladu u těchto panelů je konečný a více kusů než je skladem není možno objednat !! (eshop.ledsolution.cz)

Podobné produkty ako LED Solution Stříbrný vestavný LED panel kulatý 225mm 18W - POSLEDNÍ KUS VYP152 , Globo - led stropní svítidlo led/8w/230v + led/4w (111649)

LED Solution Stříbrný vestavný LED panel hranatý 300 x 300mm 24W - VZOREK

LED Solution Stříbrný vestavný LED panel hranatý 300 x 300mm 24W - VZOREK
Detail

Elegantní čtvercový LED panel o výkonu 24W a velikosti 30 x 30cm je vhodným řešením pro montáž do stropu nebo stěny. Řadí se do kategorie vestavných svítidel, je dodáván s pružinkami pro uchycení panelu. Do stropu je potřeba udělat montážní otvor o velikosti 28 x 28cm. Tento LED panel šetří elektrickou energii a zároveň prosvětlí Vaši domácnost. LED panely svítí okamžitě na plný výkon. Nejsou náchylné na časté spínání a mají dlouhou životnost. Jsou bezúdržbové. Nevydávají nepříjemné zvuky. Oproti klasickým stropním svítidlům se nepřehřívá. (eshop.ledsolution.cz)

Podobné produkty ako LED Solution Stříbrný vestavný LED panel hranatý 300 x 300mm 24W - VZOREK , Eglo - led stojací lampa led/12w/230v + led/4w (114798)

LED Solution Stříbrný rámeček pro panel Premium 300x600mm 191020

LED Solution Stříbrný rámeček pro panel Premium 300x600mm 191020
Detail

Rámeček pro přisazení slouží k uchycení podhledových panelů ke stropu. Snadno ho zkompletujete pomocí vnitřních L úchytů, díky tomu nejsou viditelné žádné šroubky z pohledové strany rámu. Nejprve se zkompletují 3 strany rámu, ty se přichytí ke stropu a panel se do rámu zasune společně s napájecím zdrojem. Poté se zaaretuje čtvrtá strana panelu a kompletace je hotová. Doporučujeme neutahovat vnitřní šroubky přílišnou silou, hrozí deformace rámečku. Kompletaci rámečku si můžete prohlédnout na videu zde: https://youtu.be/G-AKLvSWAGw (eshop.ledsolution.cz)

Podobné produkty ako LED Solution Stříbrný rámeček pro panel Premium 300x600mm 191020 , Eglo - led lustr led/46w (72946)

LED Solution Stříbrný rámeček pro panel Premium 600x600mm 191021

LED Solution Stříbrný rámeček pro panel Premium 600x600mm 191021
Detail

Rámeček pro přisazení slouží k uchycení podhledových panelů ke stropu. Snadno ho zkompletujete pomocí vnitřních L úchytů, díky tomu nejsou viditelné žádné šroubky z pohledové strany rámu. Nejprve se zkompletují 3 strany rámu, ty se přichytí ke stropu a panel se do rámu zasune společně s napájecím zdrojem. Poté se zaaretuje čtvrtá strana panelu a kompletace je hotová. Doporučujeme neutahovat vnitřní šroubky přílišnou silou, hrozí deformace rámečku. Kompletaci rámečku si můžete prohlédnout na videu zde: https://youtu.be/G-AKLvSWAGw (eshop.ledsolution.cz)

Podobné produkty ako LED Solution Stříbrný rámeček pro panel Premium 600x600mm 191021 , Eglo - led lustr led/39w (72949)

LED Solution Stříbrný rámeček pro panel Premium 300x1200mm 191022

LED Solution Stříbrný rámeček pro panel Premium 300x1200mm 191022
Detail

Rámeček pro přisazení slouží k uchycení podhledových panelů ke stropu. Snadno ho zkompletujete pomocí vnitřních L úchytů, díky tomu nejsou viditelné žádné šroubky z pohledové strany rámu. Nejprve se zkompletují 3 strany rámu, ty se přichytí ke stropu a panel se do rámu zasune společně s napájecím zdrojem. Poté se zaaretuje čtvrtá strana panelu a kompletace je hotová. Doporučujeme neutahovat vnitřní šroubky přílišnou silou, hrozí deformace rámečku. Kompletaci rámečku si můžete prohlédnout na videu zde: https://youtu.be/G-AKLvSWAGw (eshop.ledsolution.cz)

Podobné produkty ako LED Solution Stříbrný rámeček pro panel Premium 300x1200mm 191022 , Eglo - led stojací lampa 1xe27/7w led + 1xe14/4w led (49372)

LED Solution Bílý rámeček pro panel Premium 600x600mm 191024

LED Solution Bílý rámeček pro panel  Premium 600x600mm 191024
Detail

Rámeček pro přisazení slouží k uchycení podhledových panelů ke stropu. Snadno ho zkompletujete pomocí vnitřních L úchytů, díky tomu nejsou viditelné žádné šroubky z pohledové strany rámu. Nejprve se zkompletují 3 strany rámu, ty se přichytí ke stropu a panel se do rámu zasune společně s napájecím zdrojem. Poté se zaaretuje čtvrtá strana panelu a kompletace je hotová. Doporučujeme neutahovat vnitřní šroubky přílišnou silou, hrozí deformace rámečku. Kompletaci rámečku si můžete prohlédnout na videu zde: https://youtu.be/G-AKLvSWAGw Obrázky jsou pouze ilustrativní (eshop.ledsolution.cz)

Podobné produkty ako LED Solution Bílý rámeček pro panel Premium 600x600mm 191024 , Led nástěnné bodové svítidlo miracle led/6w+led/3w/230v (117713)

LED Solution Stříbrný podhledový LED panel s pružinkami 600 x 1200mm 75W Premium

LED Solution Stříbrný podhledový LED panel s pružinkami 600 x 1200mm 75W Premium
Detail

Prémiový LED panel o výkonu 75W s efektivitou 100lm/W za skvělou cenu. To z něj dělá bestseller mezi LED panely. Je vhodný jako náhrada za standardní zářivky, kde Vám uspoří více než 50% elektrické energie. Tento panel je určený pro montáž na sádrokartonový strop. Tento LED panel je dodáván včetně kvalitního napájecího zdroje AGT s napětím na výstupu v rozmezí 20-40V, díky tomu na něj poskytujeme 5-ti letou záruku. NeblikáSvítidlo nebliká a proto šetří Vaše oči Prodloužená zárukaNa svítidlo poskytneme záruku 5 let Vysoká svítivostSvítidlo přemění 1W energie až na 100lm světla Snadná montážVybaveno konektory pro rychlou montáž LED panely svítí okamžitě na plný výkon. Dosahují vysoké svítivosti. Nejsou náchylné na časté spínání a mají dlouhou životnost. Jsou bezúdržbové. Nevydávají nepříjemné zvuky. Oproti klasickým stropním svítidlům se nepřehřívají, jsou tenké a jednotlivé LED diody nejsou viditelné. LED svítidla jsou vhodná k trvalému dennímu svícení maximálně 10 - 12 hodin denně. Delší provoz snižuje životnost a mohl by vést ke ztrátě záruky. (eshop.ledsolution.cz)

Podobné produkty ako LED Solution Stříbrný podhledový LED panel s pružinkami 600 x 1200mm 75W Premium , Searchlight - led stojací lampa mothild led/18w + led/5w/230v (113661)

LED Solution Stříbrný přisazený LED panel s rámečkem 600 x 1200mm 75W Premium

LED Solution Stříbrný přisazený LED panel s rámečkem 600 x 1200mm 75W Premium
Detail

Prémiový LED panel o výkonu 75W s efektivitou 100lm/W za skvělou cenu. To z něj dělá bestseller mezi LED panely. Je vhodný jako náhrada za standardní zářivky, kde Vám uspoří více než 50% elektrické energie. Balení obsahuje hliníkový rámeček. Tento LED panel je dodáván včetně kvalitního napájecího zdroje AGT s napětím na výstupu v rozmezí 20-40V, díky tomu na něj poskytujeme 5-ti letou záruku. NeblikáSvítidlo nebliká a proto šetří Vaše oči Prodloužená zárukaNa svítidlo poskytneme záruku 5 let Vysoká svítivostSvítidlo přemění 1W energie až na 100lm světla Snadná montážVybaveno konektory pro rychlou montáž LED panely svítí okamžitě na plný výkon. Dosahují vysoké svítivosti. Nejsou náchylné na časté spínání a mají dlouhou životnost. Jsou bezúdržbové. Nevydávají nepříjemné zvuky. Oproti klasickým stropním svítidlům se nepřehřívají, jsou tenké a jednotlivé LED diody nejsou viditelné. LED svítidla jsou vhodná k trvalému dennímu svícení maximálně 10 - 12 hodin denně. Delší provoz snižuje životnost a mohl by vést ke ztrátě záruky. (eshop.ledsolution.cz)

Podobné produkty ako LED Solution Stříbrný přisazený LED panel s rámečkem 600 x 1200mm 75W Premium , Led nástěnné bodové svítidlo alma led/6w+led/3w/230v (117843)

LED Solution Bílý podhledový LED panel 300 x 1200mm 40W UGR Premium 191154

LED Solution Bílý podhledový LED panel 300 x 1200mm 40W UGR Premium 191154
Detail

LED panel o výkonu 40W s prizmatickým difuzorem snižující oslnění za skvělou cenu. Díky parametru UGR <19 (neoslňuje) se hodí především do kanceláří a jiných pracovišť, kde je kladen důraz na světlenou pohodu. Je vhodný jako náhrada za standardní zářivky, kde Vám uspoří více než 50% elektrické energie. Snadno se vkládá do kazetových stropů ale lze jej objednat také s příslušenstvím pro přisazení ke zděnému stropu. LED panely svítí okamžitě na plný výkon. Dosahují vysoké svítivosti. Nejsou náchylné na časté spínání a mají dlouhou životnost. Jsou bezúdržbové. Nevydávají nepříjemné zvuky. Oproti klasickým stropním svítidlům se nepřehřívají, jsou tenké a jednotlivé LED diody nejsou viditelné. LED svítidla jsou vhodná k trvalému dennímu svícení maximálně 10 - 12 hodin denně. Delší provoz snižuje životnost a mohl by vést ke ztrátě záruky. (eshop.ledsolution.cz)

Podobné produkty ako LED Solution Bílý podhledový LED panel 300 x 1200mm 40W UGR Premium 191154 , Searchlight - led stojací lampa mothild led/18w + led/5w/230v (113810)

LED Solution Stříbrný vestavný LED panel hranatý 300 x 300mm 24W - POSLEDNÍ KUS VYP154

LED Solution Stříbrný vestavný LED panel hranatý 300 x 300mm 24W - POSLEDNÍ KUS VYP154
Detail

Elegantní čtvercový LED panel o výkonu 24W a velikosti 30 x 30cm je vhodným řešením pro montáž do stropu nebo stěny. Řadí se do kategorie vestavných svítidel, je dodáván s pružinkami pro uchycení panelu. Do stropu je potřeba udělat montážní otvor o velikosti 28 x 28cm. Tento LED panel šetří elektrickou energii a zároveň prosvětlí Vaši domácnost. LED panely svítí okamžitě na plný výkon. Nejsou náchylné na časté spínání a mají dlouhou životnost. Jsou bezúdržbové. Nevydávají nepříjemné zvuky. Oproti klasickým stropním svítidlům se nepřehřívá. (eshop.ledsolution.cz)

Podobné produkty ako LED Solution Stříbrný vestavný LED panel hranatý 300 x 300mm 24W - POSLEDNÍ KUS VYP154 , Morocco ghassoul pore solution

LED Solution Bílý vestavný LED panel kulatý 300mm 24W Barva světla: Studená bílá 102704

LED Solution Bílý vestavný LED panel kulatý 300mm 24W Barva světla: Studená bílá 102704
Detail

Elegantní kruhový LED panel o výkonu 24W a průměru 30cm je vhodným řešením pro montáž do stropu nebo stěny. Řadí se do kategorie vestavných svítidel, je dodáván s pružinkami pro uchycení panelu. Do stropu je potřeba udělat montážní otvor o průměru 28cm. Tento LED panel šetří elektrickou energii a zároveň prosvětlí Vaši domácnost. LED panely svítí okamžitě na plný výkon. Nejsou náchylné na časté spínání a mají dlouhou životnost. Jsou bezúdržbové. Nevydávají nepříjemné zvuky. Oproti klasickým stropním svítidlům se nepřehřívá. Na výběr je teplá bílá a bílá barva světla. (eshop.ledsolution.cz)

Podobné produkty ako LED Solution Bílý vestavný LED panel kulatý 300mm 24W Barva světla: Studená bílá 102704 , Černý led ()

LED Solution Bílý vestavný LED panel kulatý 300mm 24W Barva světla: Teplá bílá 191110

LED Solution Bílý vestavný LED panel kulatý 300mm 24W Barva světla: Teplá bílá 191110
Detail

Elegantní kruhový LED panel o výkonu 24W a průměru 30cm je vhodným řešením pro montáž do stropu nebo stěny. Řadí se do kategorie vestavných svítidel, je dodáván s pružinkami pro uchycení panelu. Do stropu je potřeba udělat montážní otvor o průměru 28cm. Tento LED panel šetří elektrickou energii a zároveň prosvětlí Vaši domácnost. LED panely svítí okamžitě na plný výkon. Nejsou náchylné na časté spínání a mají dlouhou životnost. Jsou bezúdržbové. Nevydávají nepříjemné zvuky. Oproti klasickým stropním svítidlům se nepřehřívá. Na výběr je teplá bílá a bílá barva světla. (eshop.ledsolution.cz)

Podobné produkty ako LED Solution Bílý vestavný LED panel kulatý 300mm 24W Barva světla: Teplá bílá 191110 , Svicka led

LED Solution Bílý vestavný LED panel kulatý 300mm 24W Barva světla: Denní bílá 191111

LED Solution Bílý vestavný LED panel kulatý 300mm 24W Barva světla: Denní bílá 191111
Detail

Elegantní kruhový LED panel o výkonu 24W a průměru 30cm je vhodným řešením pro montáž do stropu nebo stěny. Řadí se do kategorie vestavných svítidel, je dodáván s pružinkami pro uchycení panelu. Do stropu je potřeba udělat montážní otvor o průměru 28cm. Tento LED panel šetří elektrickou energii a zároveň prosvětlí Vaši domácnost. LED panely svítí okamžitě na plný výkon. Nejsou náchylné na časté spínání a mají dlouhou životnost. Jsou bezúdržbové. Nevydávají nepříjemné zvuky. Oproti klasickým stropním svítidlům se nepřehřívá. Na výběr je teplá bílá a bílá barva světla. (eshop.ledsolution.cz)

Podobné produkty ako LED Solution Bílý vestavný LED panel kulatý 300mm 24W Barva světla: Denní bílá 191111 , Led lucerna

LED Solution Bílý vestavný LED panel kulatý 245mm 18W+6W podsvícený - POSLEDNÍ KUS VYP191

LED Solution Bílý vestavný LED panel kulatý 245mm 18W+6W podsvícený - POSLEDNÍ KUS VYP191
Detail

Tento bílý LED panel je přizpůsoben pro montáž do sádrokartonu. Panel o výkonu 18W a denním světlem je doplněn o intimní podsvícení s teplým světlem, to má výkon další 6W. U panelu si lze pomocí obyčejného vypínače zvolit zda bude svítit hlavní zdroj světla, rámeček nebo obojí. Stačí jen rychle zhasnout a rozsvítit. LED panely svítí okamžitě na plný výkon. Nejsou náchylné na časté spínání a mají dlouhou životnost. Jsou bezúdržbové. Nevydávají nepříjemné zvuky. Oproti klasickým stropním svítidlům se nepřehřívají, jsou tenké a jednotlivé LED diody nejsou viditelné. Na výběr je teplá bílá, bílá nebo studená bílá. (eshop.ledsolution.cz)

Podobné produkty ako LED Solution Bílý vestavný LED panel kulatý 245mm 18W+6W podsvícený - POSLEDNÍ KUS VYP191 , Led osvetleni

LED Solution Stříbrný podhledový LED panel 300 x 300mm 18W Premium Studená bílá 191070

LED Solution Stříbrný podhledový LED panel 300 x 300mm 18W Premium Studená bílá 191070
Detail

LED panel se stříbrným rámečkem a skvělou svítivostí za bezkonkurenční cenu. Nejčastěji je montován v domácnosti nebo komerčních prostorech (pracovny, obývací pokoje, chodby). Tento panel o výkonu 18W a rozměru 30 x 30cm se skvěle hodí do podhledových aplikací. Nejčastěji je používán do kazetových stropů, kde stačí pouze zapojit panel k síti. Není potřeba žádné další příslušenství pro montáž panelů. Panel je dodáván včetně zdroje AGT s napětím na výstupu v rozmezí 30-42V K tomuto panelu nepasuje stmívatelný zdroj 10291. NeblikáSvítidlo nebliká a proto šetří Vaše oči Prodloužená zárukaNa svítidlo poskytneme záruku 5 let Vysoká svítivostSvítidlo přemění 1W energie až na 110lm světla Snadná montážVybaveno konektory pro rychlou montáž LED panely svítí okamžitě na plný výkon. Dosahují vysoké svítivosti. Nejsou náchylné na časté spínání a mají dlouhou životnost. Jsou bezúdržbové. Nevydávají nepříjemné zvuky. Oproti klasickým stropním svítidlům se nepřehřívají, jsou tenké a jednotlivé LED diody nejsou viditelné. Na výběr je teplá bílá, bílá nebo studená bílá barva světla. (eshop.ledsolution.cz)

Podobné produkty ako LED Solution Stříbrný podhledový LED panel 300 x 300mm 18W Premium Studená bílá 191070 , Led televize

LED Solution Bílý vestavný LED panel hranatý 300 x 300mm 25W - POSLEDNÍ KUS VYP208

LED Solution Bílý vestavný LED panel hranatý 300 x 300mm 25W - POSLEDNÍ KUS VYP208
Detail

Elegantní čtvercový LED panel o výkonu 25W a velikosti 30 x 30cm je vhodným řešením pro montáž do stropu nebo stěny. Řadí se do kategorie vestavných svítidel, je dodáván s pružinkami pro uchycení panelu. Do stropu je potřeba udělat montážní otvor o velikosti 28 x 28cm. Tento LED panel šetří elektrickou energii a zároveň prosvětlí Vaši domácnost. LED panely svítí okamžitě na plný výkon. Nejsou náchylné na časté spínání a mají dlouhou životnost. Jsou bezúdržbové. Nevydávají nepříjemné zvuky. Oproti klasickým stropním svítidlům se nepřehřívají, jsou tenké a jednotlivé LED diody nejsou viditelné. Poslední skladový kus bez obalu! Povrchové škrábance. Plně funkční, včetně montážního příslušenství. (eshop.ledsolution.cz)

Podobné produkty ako LED Solution Bílý vestavný LED panel hranatý 300 x 300mm 25W - POSLEDNÍ KUS VYP208 , Led panel led/18w/230v 4000k (106070)

LED Solution Bílý vestavný LED panel kulatý 120mm 6W Barva světla: Teplá bílá 191074

LED Solution Bílý vestavný LED panel kulatý 120mm 6W Barva světla: Teplá bílá 191074
Detail

Elegantní kruhový LED panel o výkonu 6W je vhodným řešením pro montáž do stropu nebo stěny. Řadí se do kategorie vestavných svítidel, je dodáván s pružinkami pro uchycení panelu. Tento LED panel šetří elektrickou energii a zároveň prosvětlí Vaši domácnost. Montážní hloubka 35mm a doporučený prostor nad panelem 75mm. Nad panelem by neměla být žádná tlumící hmota, která by bránila v chlazení led panelu. PARAMETRY: TEPLÁ BÍLÁ kód: 191074 Rozměry: ø12cm Montážní rozměry: ø11,2cm Svítivost: 470lm DENNÍ BÍLÁ kód: LED-WSL-6W/4100 Rozměry: ø11,8cm Montážní rozměry: ø10,7cm Svítivost: 490lm STUDENÁ BÍLA kód: 10264 Rozměry: ø12cm Montážní rozměry: ø10,7cm Svítivost: 510-540lm LED panely svítí okamžitě na plný výkon. Nejsou náchylné na časté spínání a mají dlouhou životnost. Jsou bezúdržbové. Nevydávají nepříjemné zvuky. Oproti klasickým stropním svítidlům se nepřehřívají, jsou tenké a jednotlivé LED diody nejsou viditelné. Na výběr je teplá bílá, bílá nebo studená bílá. (eshop.ledsolution.cz)

Podobné produkty ako LED Solution Bílý vestavný LED panel kulatý 120mm 6W Barva světla: Teplá bílá 191074

LED Solution Bílý vestavný LED panel kulatý 225mm 18W Barva světla: Studená bílá 10270

LED Solution Bílý vestavný LED panel kulatý 225mm 18W Barva světla: Studená bílá 10270
Detail

Elegantní kruhový LED panel o výkonu 18W je vhodným řešením pro montáž do stropu nebo stěny. Řadí se do kategorie vestavných svítidel, je dodáván s pružinkami pro uchycení panelu. Tento LED panel šetří elektrickou energii a zároveň prosvětlí Vaši domácnost. Montážní hloubka 40mm a doporučený prostor nad panelem 75mm. Nad panelem by neměla být žádná tlumící hmota, která by bránila v chlazení led panelu. PARAMETRY: TEPLÁ BÍLÁ kód: 191098 Rozměry: ø22,4cm Montážní rozměry: ø21,0cm Svítivost: 1250lm DENNÍ BÍLÁ kód: LED-WSL-18W/4100 Rozměry: ø22cm Montážní rozměry: ø20,5cm Svítivost: 1550lm STUDENÁ BÍLA kód: 10270 Rozměry: ø22,5cm Montážní rozměry: ø20,5cm Svítivost: 1450lm LED panely svítí okamžitě na plný výkon. Nejsou náchylné na časté spínání a mají dlouhou životnost. Jsou bezúdržbové. Nevydávají nepříjemné zvuky. Oproti klasickým stropním svítidlům se nepřehřívají, jsou tenké a jednotlivé LED diody nejsou viditelné. Na výběr je teplá bílá, bílá nebo studená bílá. (eshop.ledsolution.cz)

Podobné produkty ako LED Solution Bílý vestavný LED panel kulatý 225mm 18W Barva světla: Studená bílá 10270

LED Solution Bílý vestavný LED panel kulatý 225mm 18W Barva světla: Teplá bílá 191098

LED Solution Bílý vestavný LED panel kulatý 225mm 18W Barva světla: Teplá bílá 191098
Detail

Elegantní kruhový LED panel o výkonu 18W je vhodným řešením pro montáž do stropu nebo stěny. Řadí se do kategorie vestavných svítidel, je dodáván s pružinkami pro uchycení panelu. Tento LED panel šetří elektrickou energii a zároveň prosvětlí Vaši domácnost. Montážní hloubka 40mm a doporučený prostor nad panelem 75mm. Nad panelem by neměla být žádná tlumící hmota, která by bránila v chlazení led panelu. PARAMETRY: TEPLÁ BÍLÁ kód: 191098 Rozměry: ø22,4cm Montážní rozměry: ø21,0cm Svítivost: 1250lm DENNÍ BÍLÁ kód: LED-WSL-18W/4100 Rozměry: ø22cm Montážní rozměry: ø20,5cm Svítivost: 1550lm STUDENÁ BÍLA kód: 10270 Rozměry: ø22,5cm Montážní rozměry: ø20,5cm Svítivost: 1450lm LED panely svítí okamžitě na plný výkon. Nejsou náchylné na časté spínání a mají dlouhou životnost. Jsou bezúdržbové. Nevydávají nepříjemné zvuky. Oproti klasickým stropním svítidlům se nepřehřívají, jsou tenké a jednotlivé LED diody nejsou viditelné. Na výběr je teplá bílá, bílá nebo studená bílá. (eshop.ledsolution.cz)

Podobné produkty ako LED Solution Bílý vestavný LED panel kulatý 225mm 18W Barva světla: Teplá bílá 191098

LED Solution Bílý vestavný LED panel kulatý 300mm 24W stmívatelný Barva světla: Studená bílá

LED Solution Bílý vestavný LED panel kulatý 300mm 24W stmívatelný Barva světla: Studená bílá
Detail

Elegantní kruhový LED panel o výkonu 24W a průměru 30cm je vhodným řešením pro montáž do stropu nebo stěny. Řadí se do kategorie vestavných svítidel, je dodáván s pružinkami pro uchycení panelu. Do stropu je potřeba udělat montážní otvor o průměru 28cm. Tento LED panel šetří elektrickou energii a zároveň prosvětlí Vaši domácnost. Součástí je stmívatelný zdroj 24W. LED panely svítí okamžitě na plný výkon. Nejsou náchylné na časté spínání a mají dlouhou životnost. Jsou bezúdržbové. Nevydávají nepříjemné zvuky. Oproti klasickým stropním svítidlům se nepřehřívá. Na výběr je teplá bílá a bílá barva světla. (eshop.ledsolution.cz)

Podobné produkty ako LED Solution Bílý vestavný LED panel kulatý 300mm 24W stmívatelný Barva světla: Studená bílá

LED Solution Bílý vestavný LED panel kulatý 171mm 12W Barva světla: Studená bílá 10267

LED Solution Bílý vestavný LED panel kulatý 171mm 12W Barva světla: Studená bílá 10267
Detail

Elegantní kruhový LED panel o výkonu 12W je vhodným řešením pro montáž do stropu nebo stěny. Řadí se do kategorie vestavných svítidel, je dodáván s pružinkami pro uchycení panelu. Tento LED panel šetří elektrickou energii a zároveň prosvětlí Vaši domácnost. Montážní hloubka 35mm a doporučený prostor nad panelem 75mm. Nad panelem by neměla být žádná tlumící hmota, která by bránila v chlazení led panelu. PARAMETRY: TEPLÁ BÍLÁ kód: 191163 Rozměry: ø17,2cm Montážní rozměry: ø16cm Svítivost: 850lm DENNÍ BÍLÁ kód: LED-WSL-12W/4100 Rozměry: ø16,7cm Montážní rozměry: ø15,5cm Svítivost: 960lm STUDENÁ BÍLA kód: 10267 Rozměry: ø17,4cm Montážní rozměry: ø15,5cm Svítivost: 940-960lm LED panely svítí okamžitě na plný výkon. Nejsou náchylné na časté spínání a mají dlouhou životnost. Jsou bezúdržbové. Nevydávají nepříjemné zvuky. Oproti klasickým stropním svítidlům se nepřehřívají, jsou tenké a jednotlivé LED diody nejsou viditelné. Na výběr je teplá bílá, bílá nebo studená bílá. (eshop.ledsolution.cz)

Podobné produkty ako LED Solution Bílý vestavný LED panel kulatý 171mm 12W Barva světla: Studená bílá 10267

LED Solution Bílý vestavný LED panel kulatý 300mm 24W stmívatelný Barva světla: Teplá bílá

LED Solution Bílý vestavný LED panel kulatý 300mm 24W stmívatelný Barva světla: Teplá bílá
Detail

Elegantní kruhový LED panel o výkonu 24W a průměru 30cm je vhodným řešením pro montáž do stropu nebo stěny. Řadí se do kategorie vestavných svítidel, je dodáván s pružinkami pro uchycení panelu. Do stropu je potřeba udělat montážní otvor o průměru 28cm. Tento LED panel šetří elektrickou energii a zároveň prosvětlí Vaši domácnost. Součástí je stmívatelný zdroj 24W. LED panely svítí okamžitě na plný výkon. Nejsou náchylné na časté spínání a mají dlouhou životnost. Jsou bezúdržbové. Nevydávají nepříjemné zvuky. Oproti klasickým stropním svítidlům se nepřehřívá. Na výběr je teplá bílá a bílá barva světla. (eshop.ledsolution.cz)

Podobné produkty ako LED Solution Bílý vestavný LED panel kulatý 300mm 24W stmívatelný Barva světla: Teplá bílá

LED Solution Bílý vestavný LED panel kulatý 300mm 24W stmívatelný Barva světla: Denní bílá

LED Solution Bílý vestavný LED panel kulatý 300mm 24W stmívatelný Barva světla: Denní bílá
Detail

Elegantní kruhový LED panel o výkonu 24W a průměru 30cm je vhodným řešením pro montáž do stropu nebo stěny. Řadí se do kategorie vestavných svítidel, je dodáván s pružinkami pro uchycení panelu. Do stropu je potřeba udělat montážní otvor o průměru 28cm. Tento LED panel šetří elektrickou energii a zároveň prosvětlí Vaši domácnost. Součástí je stmívatelný zdroj 24W. LED panely svítí okamžitě na plný výkon. Nejsou náchylné na časté spínání a mají dlouhou životnost. Jsou bezúdržbové. Nevydávají nepříjemné zvuky. Oproti klasickým stropním svítidlům se nepřehřívá. Na výběr je teplá bílá a bílá barva světla. (eshop.ledsolution.cz)

Podobné produkty ako LED Solution Bílý vestavný LED panel kulatý 300mm 24W stmívatelný Barva světla: Denní bílá

LED Solution Bílý vestavný LED panel kulatý 171mm 12W Barva světla: Teplá bílá 191163

LED Solution Bílý vestavný LED panel kulatý 171mm 12W Barva světla: Teplá bílá 191163
Detail

Elegantní kruhový LED panel o výkonu 12W je vhodným řešením pro montáž do stropu nebo stěny. Řadí se do kategorie vestavných svítidel, je dodáván s pružinkami pro uchycení panelu. Tento LED panel šetří elektrickou energii a zároveň prosvětlí Vaši domácnost. Montážní hloubka 35mm a doporučený prostor nad panelem 75mm. Nad panelem by neměla být žádná tlumící hmota, která by bránila v chlazení led panelu. PARAMETRY: TEPLÁ BÍLÁ kód: 191163 Rozměry: ø17,2cm Montážní rozměry: ø16cm Svítivost: 850lm DENNÍ BÍLÁ kód: LED-WSL-12W/4100 Rozměry: ø16,7cm Montážní rozměry: ø15,5cm Svítivost: 960lm STUDENÁ BÍLA kód: 10267 Rozměry: ø17,4cm Montážní rozměry: ø15,5cm Svítivost: 940-960lm LED panely svítí okamžitě na plný výkon. Nejsou náchylné na časté spínání a mají dlouhou životnost. Jsou bezúdržbové. Nevydávají nepříjemné zvuky. Oproti klasickým stropním svítidlům se nepřehřívají, jsou tenké a jednotlivé LED diody nejsou viditelné. Na výběr je teplá bílá, bílá nebo studená bílá. (eshop.ledsolution.cz)

Podobné produkty ako LED Solution Bílý vestavný LED panel kulatý 171mm 12W Barva světla: Teplá bílá 191163

LED Solution Bílý vestavný LED panel kulatý 171mm 12W Barva světla: Denní bílá LED-WSL-12W/4100

LED Solution Bílý vestavný LED panel kulatý 171mm 12W Barva světla: Denní bílá LED-WSL-12W/4100
Detail

Elegantní kruhový LED panel o výkonu 12W je vhodným řešením pro montáž do stropu nebo stěny. Řadí se do kategorie vestavných svítidel, je dodáván s pružinkami pro uchycení panelu. Tento LED panel šetří elektrickou energii a zároveň prosvětlí Vaši domácnost. Montážní hloubka 35mm a doporučený prostor nad panelem 75mm. Nad panelem by neměla být žádná tlumící hmota, která by bránila v chlazení led panelu. PARAMETRY: TEPLÁ BÍLÁ kód: 191163 Rozměry: ø17,2cm Montážní rozměry: ø16cm Svítivost: 850lm DENNÍ BÍLÁ kód: LED-WSL-12W/4100 Rozměry: ø16,7cm Montážní rozměry: ø15,5cm Svítivost: 960lm STUDENÁ BÍLA kód: 10267 Rozměry: ø17,4cm Montážní rozměry: ø15,5cm Svítivost: 940-960lm LED panely svítí okamžitě na plný výkon. Nejsou náchylné na časté spínání a mají dlouhou životnost. Jsou bezúdržbové. Nevydávají nepříjemné zvuky. Oproti klasickým stropním svítidlům se nepřehřívají, jsou tenké a jednotlivé LED diody nejsou viditelné. Na výběr je teplá bílá, bílá nebo studená bílá. (eshop.ledsolution.cz)

Podobné produkty ako LED Solution Bílý vestavný LED panel kulatý 171mm 12W Barva světla: Denní bílá LED-WSL-12W/4100

LED Solution Bílý vestavný LED panel kulatý 225mm 18W Barva světla: Denní bílá LED-WSL-18W/4100

LED Solution Bílý vestavný LED panel kulatý 225mm 18W Barva světla: Denní bílá LED-WSL-18W/4100
Detail

Elegantní kruhový LED panel o výkonu 18W je vhodným řešením pro montáž do stropu nebo stěny. Řadí se do kategorie vestavných svítidel, je dodáván s pružinkami pro uchycení panelu. Tento LED panel šetří elektrickou energii a zároveň prosvětlí Vaši domácnost. Montážní hloubka 40mm a doporučený prostor nad panelem 75mm. Nad panelem by neměla být žádná tlumící hmota, která by bránila v chlazení led panelu. PARAMETRY: TEPLÁ BÍLÁ kód: 191098 Rozměry: ø22,4cm Montážní rozměry: ø21,0cm Svítivost: 1250lm DENNÍ BÍLÁ kód: LED-WSL-18W/4100 Rozměry: ø22cm Montážní rozměry: ø20,5cm Svítivost: 1550lm STUDENÁ BÍLA kód: 10270 Rozměry: ø22,5cm Montážní rozměry: ø20,5cm Svítivost: 1450lm LED panely svítí okamžitě na plný výkon. Nejsou náchylné na časté spínání a mají dlouhou životnost. Jsou bezúdržbové. Nevydávají nepříjemné zvuky. Oproti klasickým stropním svítidlům se nepřehřívají, jsou tenké a jednotlivé LED diody nejsou viditelné. Na výběr je teplá bílá, bílá nebo studená bílá. (eshop.ledsolution.cz)

Podobné produkty ako LED Solution Bílý vestavný LED panel kulatý 225mm 18W Barva světla: Denní bílá LED-WSL-18W/4100

LED Solution Bílý vestavný LED panel kulatý 120mm 6W Barva světla: Denní bílá LED-WSL-6W/4100

LED Solution Bílý vestavný LED panel kulatý 120mm 6W Barva světla: Denní bílá LED-WSL-6W/4100
Detail

Elegantní kruhový LED panel o výkonu 6W je vhodným řešením pro montáž do stropu nebo stěny. Řadí se do kategorie vestavných svítidel, je dodáván s pružinkami pro uchycení panelu. Tento LED panel šetří elektrickou energii a zároveň prosvětlí Vaši domácnost. Montážní hloubka 35mm a doporučený prostor nad panelem 75mm. Nad panelem by neměla být žádná tlumící hmota, která by bránila v chlazení led panelu. PARAMETRY: TEPLÁ BÍLÁ kód: 191074 Rozměry: ø12cm Montážní rozměry: ø11,2cm Svítivost: 470lm DENNÍ BÍLÁ kód: LED-WSL-6W/4100 Rozměry: ø11,8cm Montážní rozměry: ø10,7cm Svítivost: 490lm STUDENÁ BÍLA kód: 10264 Rozměry: ø12cm Montážní rozměry: ø10,7cm Svítivost: 510-540lm LED panely svítí okamžitě na plný výkon. Nejsou náchylné na časté spínání a mají dlouhou životnost. Jsou bezúdržbové. Nevydávají nepříjemné zvuky. Oproti klasickým stropním svítidlům se nepřehřívají, jsou tenké a jednotlivé LED diody nejsou viditelné. Na výběr je teplá bílá, bílá nebo studená bílá. (eshop.ledsolution.cz)

Podobné produkty ako LED Solution Bílý vestavný LED panel kulatý 120mm 6W Barva světla: Denní bílá LED-WSL-6W/4100

LED Solution Bílý závěsný LED panel 600 x 600mm 40W Premium Barva světla: Studená bílá

LED Solution Bílý závěsný LED panel 600 x 600mm 40W Premium Barva světla: Studená bílá
Detail

Prémiový závěsný LED panel o výkonu 40W s efektivitou 110lm/W za skvělou cenu. To z něj dělá bestseller mezi LED panely. Je vhodný jako náhrada za standardní zářivky, kde Vám uspoří více než 50% elektrické energie. Včetně designového lankového závěsného systému. Tento LED panel je dodáván včetně kvalitního napájecího zdroje AGT s napětím na výstupu v rozmezí 33-40V, díky tomu na něj poskytujeme 5-ti letou záruku. K tomuto LED panelu je možné dodat také náhradní smtívatelný zdroj. Můžete tak snadno regulovat intenzitu světla pomocí dálkového ovladače, triakového stmívače nebo pomocí řídícího signálu 0-10V. Nezapomeňte, že regulací můžete ušetřit další náklady elektrické energie. Toto doporučujeme zejména ve světelných soustavách o větším počtu panelů. NeblikáSvítidlo nebliká a proto šetří Vaše oči Prodloužená zárukaNa svítidlo poskytneme záruku 5 let Vysoká svítivostSvítidlo přemění 1W energie až na 110lm světla Snadná montážVybaveno konektory pro rychlou montáž LED panely svítí okamžitě na plný výkon. Dosahují vysoké svítivosti. Nejsou náchylné na časté spínání a mají dlouhou životnost. Jsou bezúdržbové. Nevydávají nepříjemné zvuky. Oproti klasickým stropním svítidlům se nepřehřívají, jsou tenké a jednotlivé LED diody nejsou viditelné. LED svítidla jsou vhodná k trvalému dennímu svícení maximálně 10 - 12 hodin denně. Delší provoz snižuje životnost a mohl by vést ke ztrátě záruky. (eshop.ledsolution.cz)

Podobné produkty ako LED Solution Bílý závěsný LED panel 600 x 600mm 40W Premium Barva světla: Studená bílá

LED Solution Stříbrný závěsný LED panel 300 x 600mm 24W Premium Barva světla: Studená bílá

LED Solution Stříbrný závěsný LED panel 300 x 600mm 24W Premium Barva světla: Studená bílá
Detail

Prémiový LED panel o výkonu 24W s efektivitou 110lm/W za skvělou cenu. To z něj dělá bestseller mezi LED panely. Je vhodný jako náhrada za standardní zářivky, kde Vám uspoří více než 50% elektrické energie. Tento panel o výkonu 24W je dodáván včetně designového lankového závěsného systému. Není potřeba žádné další příslušenství pro montáž panelů. Tento LED panel je dodáván včetně kvalitního napájecího zdroje AGT s napětím na výstupu v rozmezí 30-45V, díky tomu na něj poskytujeme 5-ti letou záruku. NeblikáSvítidlo nebliká a proto šetří Vaše oči Prodloužená zárukaNa svítidlo poskytneme záruku 5 let Vysoká svítivostSvítidlo přemění 1W energie až na 110lm světla Snadná montážVybaveno konektory pro rychlou montáž LED panely svítí okamžitě na plný výkon. Dosahují vysoké svítivosti. Nejsou náchylné na časté spínání a mají dlouhou životnost. Jsou bezúdržbové. Nevydávají nepříjemné zvuky. Oproti klasickým stropním svítidlům se nepřehřívají, jsou tenké a jednotlivé LED diody nejsou viditelné. LED svítidla jsou vhodná k trvalému dennímu svícení maximálně 10 - 12 hodin denně. Delší provoz snižuje životnost a mohl by vést ke ztrátě záruky. K tomuto panelu nepasuje stmívatelný zdroj 10292. (eshop.ledsolution.cz)

Podobné produkty ako LED Solution Stříbrný závěsný LED panel 300 x 600mm 24W Premium Barva světla: Studená bílá

LED Solution Stříbrný závěsný LED panel 300 x 600mm 24W Premium Barva světla: Teplá bílá

LED Solution Stříbrný závěsný LED panel 300 x 600mm 24W Premium Barva světla: Teplá bílá
Detail

Prémiový LED panel o výkonu 24W s efektivitou 110lm/W za skvělou cenu. To z něj dělá bestseller mezi LED panely. Je vhodný jako náhrada za standardní zářivky, kde Vám uspoří více než 50% elektrické energie. Tento panel o výkonu 24W je dodáván včetně designového lankového závěsného systému. Není potřeba žádné další příslušenství pro montáž panelů. Tento LED panel je dodáván včetně kvalitního napájecího zdroje AGT s napětím na výstupu v rozmezí 30-45V, díky tomu na něj poskytujeme 5-ti letou záruku. NeblikáSvítidlo nebliká a proto šetří Vaše oči Prodloužená zárukaNa svítidlo poskytneme záruku 5 let Vysoká svítivostSvítidlo přemění 1W energie až na 110lm světla Snadná montážVybaveno konektory pro rychlou montáž LED panely svítí okamžitě na plný výkon. Dosahují vysoké svítivosti. Nejsou náchylné na časté spínání a mají dlouhou životnost. Jsou bezúdržbové. Nevydávají nepříjemné zvuky. Oproti klasickým stropním svítidlům se nepřehřívají, jsou tenké a jednotlivé LED diody nejsou viditelné. LED svítidla jsou vhodná k trvalému dennímu svícení maximálně 10 - 12 hodin denně. Delší provoz snižuje životnost a mohl by vést ke ztrátě záruky. K tomuto panelu nepasuje stmívatelný zdroj 10292. (eshop.ledsolution.cz)

Podobné produkty ako LED Solution Stříbrný závěsný LED panel 300 x 600mm 24W Premium Barva světla: Teplá bílá

LED Solution Bílý vestavný LED panel kulatý 300mm 24W Premium Barva světla: Teplá bílá 724

LED Solution Bílý vestavný LED panel kulatý 300mm 24W Premium Barva světla: Teplá bílá 724
Detail

Elegantní kruhový LED panel o výkonu 24W a průměru 30cm je vhodným řešením pro montáž do stropu nebo stěny. Řadí se do kategorie vestavných svítidel, je dodáván s pružinkami pro uchycení panelu. Do stropu je potřeba udělat montážní otvor o průměru 28cm. Tento LED panel šetří elektrickou energii a zároveň prosvětlí Vaši domácnost. LED panely svítí okamžitě na plný výkon. Nejsou náchylné na časté spínání a mají dlouhou životnost. Jsou bezúdržbové. Nevydávají nepříjemné zvuky. Oproti klasickým stropním svítidlům se nepřehřívají, jsou tenké a jednotlivé LED diody nejsou viditelné. Na výběr je teplá bílá, bílá nebo studená bílá. (eshop.ledsolution.cz)

Podobné produkty ako LED Solution Bílý vestavný LED panel kulatý 300mm 24W Premium Barva světla: Teplá bílá 724

LED Solution Bílý vestavný LED panel kulatý 170mm 12W Premium Barva světla: Studená bílá 714

LED Solution Bílý vestavný LED panel kulatý 170mm 12W Premium Barva světla: Studená bílá 714
Detail

Elegantní kruhový LED panel o výkonu 12W a průměru 17cm je vhodným řešením pro montáž do stropu nebo stěny. Řadí se do kategorie vestavných svítidel, je dodáván s pružinkami pro uchycení panelu. Do stropu je potřeba udělat montážní otvor o průměru 16cm. Tento LED panel šetří elektrickou energii a zároveň prosvětlí Vaši domácnost. LED panely svítí okamžitě na plný výkon. Nejsou náchylné na časté spínání a mají dlouhou životnost. Jsou bezúdržbové. Nevydávají nepříjemné zvuky. Oproti klasickým stropním svítidlům se nepřehřívají, jsou tenké a jednotlivé LED diody nejsou viditelné. Na výběr je teplá bílá, bílá nebo studená bílá. (eshop.ledsolution.cz)

Podobné produkty ako LED Solution Bílý vestavný LED panel kulatý 170mm 12W Premium Barva světla: Studená bílá 714

LED Solution Bílý vestavný LED panel kulatý 120mm 6W Premium Barva světla: Studená bílá 708

LED Solution Bílý vestavný LED panel kulatý 120mm 6W Premium Barva světla: Studená bílá 708
Detail

Elegantní kruhový LED panel o výkonu 6W a průměru 12cm je vhodným řešením pro montáž do stropu nebo stěny. Řadí se do kategorie vestavných svítidel, je dodáván s pružinkami pro uchycení panelu. Do stropu je potřeba udělat montážní otvor o průměru 11cm. Tento LED panel šetří elektrickou energii a zároveň prosvětlí Vaši domácnost. LED panely svítí okamžitě na plný výkon. Nejsou náchylné na časté spínání a mají dlouhou životnost. Jsou bezúdržbové. Nevydávají nepříjemné zvuky. Oproti klasickým stropním svítidlům se nepřehřívají, jsou tenké a jednotlivé LED diody nejsou viditelné. Na výběr je teplá bílá, bílá nebo studená bílá. (eshop.ledsolution.cz)

Podobné produkty ako LED Solution Bílý vestavný LED panel kulatý 120mm 6W Premium Barva světla: Studená bílá 708

LED Solution Bílý vestavný LED panel kulatý 170mm 12W Premium Barva světla: Teplá bílá 712

LED Solution Bílý vestavný LED panel kulatý 170mm 12W Premium Barva světla: Teplá bílá 712
Detail

Elegantní kruhový LED panel o výkonu 12W a průměru 17cm je vhodným řešením pro montáž do stropu nebo stěny. Řadí se do kategorie vestavných svítidel, je dodáván s pružinkami pro uchycení panelu. Do stropu je potřeba udělat montážní otvor o průměru 16cm. Tento LED panel šetří elektrickou energii a zároveň prosvětlí Vaši domácnost. LED panely svítí okamžitě na plný výkon. Nejsou náchylné na časté spínání a mají dlouhou životnost. Jsou bezúdržbové. Nevydávají nepříjemné zvuky. Oproti klasickým stropním svítidlům se nepřehřívají, jsou tenké a jednotlivé LED diody nejsou viditelné. Na výběr je teplá bílá, bílá nebo studená bílá. (eshop.ledsolution.cz)

Podobné produkty ako LED Solution Bílý vestavný LED panel kulatý 170mm 12W Premium Barva světla: Teplá bílá 712

LED Solution Bílý vestavný LED panel kulatý 300mm 24W Premium Barva světla: Denní bílá 725

LED Solution Bílý vestavný LED panel kulatý 300mm 24W Premium Barva světla: Denní bílá 725
Detail

Elegantní kruhový LED panel o výkonu 24W a průměru 30cm je vhodným řešením pro montáž do stropu nebo stěny. Řadí se do kategorie vestavných svítidel, je dodáván s pružinkami pro uchycení panelu. Do stropu je potřeba udělat montážní otvor o průměru 28cm. Tento LED panel šetří elektrickou energii a zároveň prosvětlí Vaši domácnost. LED panely svítí okamžitě na plný výkon. Nejsou náchylné na časté spínání a mají dlouhou životnost. Jsou bezúdržbové. Nevydávají nepříjemné zvuky. Oproti klasickým stropním svítidlům se nepřehřívají, jsou tenké a jednotlivé LED diody nejsou viditelné. Na výběr je teplá bílá, bílá nebo studená bílá. (eshop.ledsolution.cz)

Podobné produkty ako LED Solution Bílý vestavný LED panel kulatý 300mm 24W Premium Barva světla: Denní bílá 725

LED Solution Bílý vestavný LED panel kulatý 225mm 18W Premium Barva světla: Denní bílá 719

LED Solution Bílý vestavný LED panel kulatý 225mm 18W Premium Barva světla: Denní bílá 719
Detail

Elegantní kruhový LED panel o výkonu 18W a průměru 22,5cm je vhodným řešením pro montáž do stropu nebo stěny. Řadí se do kategorie vestavných svítidel, je dodáván s pružinkami pro uchycení panelu. Do stropu je potřeba udělat montážní otvor o průměru 21cm. Tento LED panel šetří elektrickou energii a zároveň prosvětlí Vaši domácnost. LED panely svítí okamžitě na plný výkon. Nejsou náchylné na časté spínání a mají dlouhou životnost. Jsou bezúdržbové. Nevydávají nepříjemné zvuky. Oproti klasickým stropním svítidlům se nepřehřívají, jsou tenké a jednotlivé LED diody nejsou viditelné. Na výběr je teplá bílá, bílá nebo studená bílá. (eshop.ledsolution.cz)

Podobné produkty ako LED Solution Bílý vestavný LED panel kulatý 225mm 18W Premium Barva světla: Denní bílá 719
LED světelný drát s klipy, 9,35 m, LED světelný drát s klipy Vločka , 185 cm, DecoKing LED světelný drát s klipy Hvězda, 185 cm , JOSEPH JOSEPH Držáky pokliček CupboardStore 85149, 4ks (85149), Eglo - LED Stropní svítidlo LED/11,4W/230V + LED/8,6W + LED/5,4W (114461), termotaska solution zluta, led stroboskop disco 24 led, Eglo - LED Závěsné svítidlo LED/16W+LED/19W (78771), Eglo - LED stmívatelná lampa LED/20W + LED/2,5W (62003), Eglo - LED Stropní svítidlo LED/6W+LED/7W (78188), Eglo - LED stmívatelná lampa LED/17,28W + LED/2,88W (61469), Eglo - LED stmívatelná lampa LED/20W + LED/2,5W (62004), Eglo - LED Stmívatelný lustr na lanku LED/78W/230V + LED/65W + LED/34W (104748), Eglo - LED Stropní svítidlo LED/12W/230V + LED/12W (114540), Globo - LED Stropní svítidlo LED/8W/230V + LED/4W (111649), Eglo - LED Stojací lampa LED/12W/230V + LED/4W (114798), Eglo - LED Lustr LED/46W (72946), Eglo - LED Lustr LED/39W (72949), EGLO - LED Stojací lampa 1xE27/7W LED + 1xE14/4W LED (49372), LED Nástěnné bodové svítidlo MIRACLE LED/6W+LED/3W/230V (117713), Searchlight - LED Stojací lampa MOTHILD LED/18W + LED/5W/230V (113661), LED Nástěnné bodové svítidlo ALMA LED/6W+LED/3W/230V (117843), Searchlight - LED Stojací lampa MOTHILD LED/18W + LED/5W/230V (113810), morocco ghassoul pore solution, Černý led (), svicka led, led lucerna, led osvetleni, led televize, LED Panel LED/18W/230V 4000K (106070)