Landmann triton 3.0, black, 12932

Produkt Landmann triton 3.0, black, 12932 sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Landmann triton 3.0, black, 12932 upraviť a produkt hľadať znova.

Landmann TRITON 3.0, black, 12932

Detail

Plynový gril se 3 hořáky o výkonu 3,5 kW skrytými pod odklápěcím víkem. Odkládací plocha po obou stranách je sklopná. landmann TRITON 3.0, black, 12932 má zabudovaný teploměr i systém PTS k rozložení teploty. Samozřejmostí toho modelu je i piezo zapalování, které není potřeba napájet bateriemi. (mall.cz)

Podobné produkty ako Landmann TRITON 3.0, black, 12932 , Landmann triton maxx pts 4.1 inox+ 12969 15,5 kw (4000810129690)

Landmann TRITON 3.1, black, 12942

Detail

Plynový gril se 3 hořáky o výkonu 3,5 kW skrytými pod odklápěcím víkem. Pro potřeby souběžného vaření či opekání naleznete na boční části hořák s výkonem 1 kW. Odkládací plocha s háčky pro ukotvení náčiní. landmann TRITON 3.1, black, 12942 má zabudovaný teploměr a váží 56 kg při rozměrech 136 × 128 × 60 cm. (mall.cz)

Podobné produkty ako Landmann TRITON 3.1, black, 12942 , Landmann gril plynový triton pts 4.1, (15 kw) černý (12962)

Landmann TRITON 2.0, black, 12903

Detail

Plynový gril se 2 hořáky o výkonu 3,5 kW skrytými pod odklápěcím víkem. Odkládací plocha po obou stranách je sklopná. landmann TRITON 2.0, black, 12903 má zabudovaný teploměr i systém PTS k rozložení teploty. Samozřejmostí toho modelu je i piezo zapalování, které není potřeba napájet bateriemi. (mall.cz)

Podobné produkty ako Landmann TRITON 2.0, black, 12903

Landmann TRITON 4.1, black red, 12961

Detail

Plynový gril se 4 hořáky o výkonu 3,5 kW schovanými pod krycím víkem. Pro potřeby souběžného vaření či opekání naleznete na boční části hořák s výkonem 2,8 kW. landmann TRITON 4.1, black red, 12961 má zabudovaný teploměr a váží 50 kg při rozměrech 140 × 120 × 57 cm. (mall.cz)

Podobné produkty ako Landmann TRITON 4.1, black red, 12961 , Addict - scooter defender 3.0 black/black (5059415068490)

Landmann TRITON 2.0 , black red, 12902

Detail

Plynový gril se 2 hořáky o výkonu 3,5 kW skrytými pod odklápěcím víkem. Odkládací plocha po obou stranách je sklopná. landmann TRITON 2.0, black red, 12902 má zabudovaný teploměr i systém PTS k rozložení teploty. Samozřejmostí toho modelu je i piezo zapalování, které není potřeba napájet bateriemi. (mall.cz)

Podobné produkty ako Landmann TRITON 2.0 , black red, 12902 , Landmann landmann grilovaci litinovy rost 13193 13193

Landmann TRITON PTS 2.0

Landmann TRITON PTS 2.0
Detail

Plynový gril landmann Triton 2.0 PTS stříbrný Staňte se králem letního grilování s kontaktním plynovým grilem Landmann Triton 2.0 PTS. Gril je vybaven dvěma plochými hořáky z kvalitního nerezu, pro nezávislé grilování pouze na vybrané nebo celé ploše grilu. Patentovaná technologie PTS vám zaručí rovnoměrnou distribuci tepla po celé ploše grilu. Každý hořák má horní kryt, díky kterému je odkapávající tuk veden mimo plamen a odveden do speciální nádržky. Pokrm tak bude vždy zdravý bez zbytečných škodlivých prvků, které vznikají přepalováním tuku. Gril je navíc vybaven vyklápěcím roštem z pochromované oceli, který je vhodný na nepřímé grilování masa či zeleniny anebo na ohřívání již ugrilovaných pokrmů. Gril Landmann Triton 2.0 disponuje dvěma sklopnými postranními odkládacími stolky. Hořáky se pohodlně zapalují pomocí piezo zapalování integrovaném v každém z otočných knoflíků. Praktický úložný prostor pod grilem je ze všech stran chráněn pevnými bočnicemi a vybaven sedlem pro bezpečné uložení plynové bomby. Čtyři 360° kolečka s pojistkou vám zajistí snadnou a lehkou manipulaci. Na rozdíl od mnoha jiných grilů je již v základu vybaven vším potřebným pro připojení k plynové lahvi 5 nebo 10 kg. Přednosti produktu: - 2 velké nezávislé nerezové hořáky - 2 sklopné postranní odkládací stolky - Vyklápěcí rošt pro pozvolné grilování a ohřívání - Pohodlná regulace teploty - Úložný prostor se sedlem pro plynovou bombu - Piezo zapalování (elektrická jiskra) Technické parametry: - Příkon hořáků: 7 kW (2 x 3,5 kW) - Grilovací plocha: 48 x 44 cm - Grilovací rošt: litina se smaltovanou povrchovou úpravou - Rozměry sestaveného grilu: 123 x 121,5 x 57 cm - Zdroj energie: PB lahev 5 kg nebo 10 kg - Hmotnost: 42 kg Naše tipy pro bezpečný provoz Po připojení PB lahve ideálně otestujte těsnost spojů mýdlovou vodou Zažehnutí hořáků provádějte s otevřeným víkem grilu Po grilování PB lahev uzavřete ještě před uzavřením knoflíků, aby došlo k vyprázdnění plynu i z oběhu (hawaj.cz)

Podobné produkty ako Landmann TRITON PTS 2.0 , Landmann piega sirius

Landmann TRITON PTS 3.1 12940

Landmann TRITON PTS 3.1 12940
Detail

Plynový gril landmann Triton 3.1 PTS černý Staňte se králem letního grilování s kontaktním plynovým grilem Landmann Triton 3.1 PTS. Gril je vybaven třemi plochými hořáky z kvalitního nerezu, pro nezávislé grilování pouze na vybrané nebo celé ploše grilu. Patentovaná technologie PTS vám zaručí rovnoměrnou distribuci tepla po celé ploše grilu. Každý hořák má horní kryt, díky kterému je odkapávající tuk veden mimo plamen a odveden do speciální nádržky. Pokrm tak bude vždy zdravý bez zbytečných škodlivých prvků, které vznikají přepalováním tuku. Gril je navíc vybaven vyklápěcím roštem z pochromované oceli, který je vhodný na nepřímé grilování masa či zeleniny anebo na ohřívání již ugrilovaných pokrmů. Gril Landmann Triton 3.1 disponuje dvěma postranními odkládacími stolky. V jednom stolku najdete postranní hořák, který oceníte například při přípravě omáček, příloh, nebo teplých nápojů. Hořáky se pohodlně zapalují pomocí piezo zapalování integrovaném v každém z otočných knoflíků. Praktický úložný prostor pod grilem je ze všech stran chráněn pevnými bočnicemi a vybaven sedlem pro bezpečné uložení plynové bomby. Čtyři 360° kolečka s pojistkou vám zajistí snadnou a lehkou manipulaci. Na rozdíl od mnoha jiných grilů je již v základu vybaven vším potřebným pro připojení k plynové lahvi 5 nebo 10 kg. Přednosti produktu: - 3 velké nezávislé nerezové hořáky - 1 postranní hořák pro přípravu omáček a příloh 3kW - 2 postranní odkládací stolky - Vyklápěcí rošt pro pozvolné grilování a ohřívání - Pohodlná regulace teploty - Úložný prostor se sedlem pro plynovou bombu - Teploměr ve víku - Háčky pro zavěšení grilovacího nářadí - Piezo zapalování (elektrická jiskra) Technické parametry: - Příkon hořáků: 13,5 kW (3 x 3,5 kW + 1 x 3 kW) - Grilovací plocha: 65 x 44 cm˛ - Hlavní grilovací rošt: litina se smaltovanou povrchovou úpravou - Vyklápěcí rošt: chromovaná ocel - Rozměry sestaveného grilu: 140 x 121 x 57 cm - Zdroj energie: PB lahev 5 kg nebo 10 kg - Hmotnost: 49,5 kg Naše tipy pro bezpečný provoz Po připojení PB lahve ideálně otestujte těsnost spojů mýdlovou vodou Zažehnutí hořáků provádějte s otevřeným víkem grilu Po grilování PB lahev uzavřete ještě před uzavřením knoflíků, aby došlo k vyprázdnění plynu i z oběhu (hawaj.cz)

Podobné produkty ako Landmann TRITON PTS 3.1 12940 , Ugreen usb 3.0 (m) to usb 3.0 (m) cable black 2m (10371)

Landmann TRITON PTS 2.0 černý

Landmann TRITON PTS 2.0 černý
Detail

Plynový gril landmann Triton 2.0 PTS černý Staňte se králem letního grilování s kontaktním plynovým grilem Landmann Triton 2.0 PTS. Gril je vybaven dvěma plochými hořáky z kvalitního nerezu, pro nezávislé grilování pouze na vybrané nebo celé ploše grilu. Patentovaná technologie PTS vám zaručí rovnoměrnou distribuci tepla po celé ploše grilu. Každý hořák má horní kryt, díky kterému je odkapávající tuk veden mimo plamen a odveden do speciální nádržky. Pokrm tak bude vždy zdravý bez zbytečných škodlivých prvků, které vznikají přepalováním tuku. Gril je navíc vybaven vyklápěcím roštem z pochromované oceli, který je vhodný na nepřímé grilování masa či zeleniny anebo na ohřívání již ugrilovaných pokrmů. Gril Landmann Triton 2.0 disponuje dvěma sklopnými postranními odkládacími stolky. Hořáky se pohodlně zapalují pomocí piezo zapalování integrovaném v každém z otočných knoflíků. Praktický úložný prostor pod grilem je ze všech stran chráněn pevnými bočnicemi a vybaven sedlem pro bezpečné uložení plynové bomby. Čtyři 360° kolečka s pojistkou vám zajistí snadnou a lehkou manipulaci. Na rozdíl od mnoha jiných grilů je již v základu vybaven vším potřebným pro připojení k plynové lahvi 5 nebo 10 kg. Přednosti produktu: - 2 velké nezávislé nerezové hořáky - 2 sklopné postranní odkládací stolky - Vyklápěcí rošt pro pozvolné grilování a ohřívání - Pohodlná regulace teploty - Úložný prostor se sedlem pro plynovou bombu - Piezo zapalování (elektrická jiskra) Technické parametry: - Příkon hořáků: 7 kW (2 x 3,5 kW) - Grilovací plocha: 48 x 44 cm - Grilovací rošt: litina se smaltovanou povrchovou úpravou - Rozměry sestaveného grilu: 123 x 121,5 x 57 cm - Zdroj energie: PB lahev 5 kg nebo 10 kg - Hmotnost: 42 kg Naše tipy pro bezpečný provoz Po připojení PB lahve ideálně otestujte těsnost spojů mýdlovou vodou Zažehnutí hořáků provádějte s otevřeným víkem grilu Po grilování PB lahev uzavřete ještě před uzavřením knoflíků, aby došlo k vyprázdnění plynu i z oběhu (hawaj.cz)

Podobné produkty ako Landmann TRITON PTS 2.0 černý , Ugreen usb 3.0 (m) to usb 3.0 (m) cable black 1m (10370)

Landmann Triton Maxx PTS 4.1

Landmann Triton Maxx PTS 4.1
Detail

Plynový gril landmann Triton Maxx 4.1 PTS | INOX Staňte se králem letního grilování s kontaktním plynovým grilem Landmann Triton Maxx 4.1 PTS. Gril je vybaven čtyřmi plynule nastavitelnými hořáky z kvalitního nerezu, pro nezávislé grilování pouze na vybrané nebo celé ploše grilu, která disponuje litinovým modulárním roštem a infračerveným postranním hořákem. Moderní technologie PTS vám zaručí rovnoměrnou distribuci tepla po celé ploše grilu. Každý hořák má horní kryt, díky kterému je odkapávající tuk veden mimo plamen a odveden do speciální nádržky. Pokrm tak bude vždy zdravý bez zbytečných škodlivých prvků, které vznikají přepalováním tuku. Gril Landmann Triton Maxx 4.1 PTS disponuje dvěma postranními odkládacími stolky. V jednom stolku najdete litinový postranní hořák, který oceníte například při přípravě omáček, příloh, nebo teplých nápojů. Hořáky se pohodlně zapalují pomocí piezo zapalování integrovaném v každém z otočných knoflíků. Praktický úložný prostor pod grilem je ze všech stran chráněn pevnými bočnicemi a vybaven sedlem pro bezpečné uložení plynové bomby. Čtyři 360° kolečka s pojistkou vám zajistí snadnou a lehkou manipulaci. Na rozdíl od mnoha jiných grilů je již v základu vybaven vším potřebným pro připojení k plynové lahvi 5 nebo 10 kg. Přednosti produktu: - 4 velké nezávislé nerezové hořáky - 1 postranní litinový hořák pro přípravu omáček a příloh - 2 postranní odkládací stolky - Prostorný grilovací modulární rošt - Pohodlná regulace teploty díky LED osvětleným ovládacím knoflíkům - Úložný prostor se sedlem pro plynovou bombu - Piezo zapalování (elektrická jiskra) - MaxX zóna - infračervený postranní hořák Technické parametry: - Příkon hořáků: 15 kW (4 x 3,5 kW + 1 x 3,5 kW) - Grilovací plocha: 65 x 44 cm - Hlavní grilovací rošt: Litinový modulární rošt - Vyklápecí rošt: pochromovaná ocel - Rozměry sestaveného grilu: 142 x 120 x 56,5 cm - Zdroj energie: PB lahev 5 kg nebo 10 kg - Hmotnost: 57 kg Naše tipy pro bezpečný provoz Po připojení PB lahve ideálně otestujte těsnost spojů mýdlovou vodou Zažehnutí hořáků provádějte s otevřeným víkem grilu Po grilování PB lahev uzavřete ještě před uzavřením knoflíků, aby došlo k vyprázdnění plynu i z oběhu (hawaj.cz)

Podobné produkty ako Landmann Triton Maxx PTS 4.1 , Samsonite spectrolite 3.0 garment sleeve black (5400520110213)

Landmann TRITON 2.1, silver, 12911

Detail

Plynový gril se 2 hořáky o výkonu 3,5 kW schovanými pod krycím víkem. Pro potřeby souběžného vaření či opekání naleznete na boční části hořák s výkonem 3 kW. Odkládací plocha zakončená háčky pro ukotvení grilovacího náčiní. landmann TRITON 2.1, silver, 12911 má zabudovaný teploměr a váží 41 kg při rozměrech 123 × 121 × 57 cm. (mall.cz)

Podobné produkty ako Landmann TRITON 2.1, silver, 12911 , Abus urban-i 3.0 velvet black (sptabus078nad)

Landmann Triton 4.1 PTS 12962 černá

Landmann Triton 4.1 PTS 12962 černá
Detail

Plynový gril landmann Triton 4.1 PTS černý Staňte se králem letního grilování s kontaktním plynovým grilem Landmann Triton 4.1 PTS. Gril je vybaven čtyřmi plochými hořáky z kvalitního nerezu, pro nezávislé grilování pouze na vybrané nebo celé ploše grilu, která disponuje prostorným roštem. Patentovaná technologie PTS vám zaručí rovnoměrnou distribuci tepla po celé ploše grilu. Každý hořák má horní kryt, díky kterému je odkapávající tuk veden mimo plamen a odveden do speciální nádržky. Pokrm tak bude vždy zdravý bez zbytečných škodlivých prvků, které vznikají přepalováním tuku. Gril je navíc vybaven vyklápěcím roštem z pochromované oceli, který je vhodný na nepřímé grilování masa či zeleniny anebo na ohřívání již ugrilovaných pokrmů. Gril Landmann Triton 4.1 disponuje dvěma postranními odkládacími stolky. V jednom stolku najdete postranní hořák, který oceníte například při přípravě omáček, příloh, nebo teplých nápojů. Hořáky se pohodlně zapalují pomocí piezo zapalování integrovaném v každém z otočných knoflíků. Praktický úložný prostor pod grilem je ze všech stran chráněn pevnými bočnicemi a vybaven sedlem pro bezpečné uložení plynové bomby. Čtyři 360° kolečka s pojistkou vám zajistí snadnou a lehkou manipulaci. Na rozdíl od mnoha jiných grilů je již v základu vybaven vším potřebným pro připojení k plynové lahvi 5 nebo 10 kg. Přednosti produktu: - 4 velké nezávislé nerezové hořáky - 1 postranní hořák pro přípravu omáček a příloh - 2 postranní odkládací stolky - Prostorný grilovací rošt - Vyklápěcí rošt pro pozvolné grilování a ohřívání - Pohodlná regulace teploty - Úložný prostor se sedlem pro plynovou bombu - Piezo zapalování (elektrická jiskra) Technické parametry: - Příkon hořáků: 15 kW (5 x 3 kW) - Grilovací plocha: 65 x 44 cm - Hlavní grilovací rošt: litina se smaltovanou povrchovou úpravou - Vyklápěcí rošt: chromovaná ocel - Rozměry sestaveného grilu: 140 x 121,5 x 57 x cm - Zdroj energie: PB lahev 5 kg nebo 10 kg - Hmotnost: 57 kg Naše tipy pro bezpečný provoz Po připojení PB lahve ideálně otestujte těsnost spojů mýdlovou vodou Zažehnutí hořáků provádějte s otevřeným víkem grilu Po grilování PB lahev uzavřete ještě před uzavřením knoflíků, aby došlo k vyprázdnění plynu i z oběhu (hawaj.cz)

Podobné produkty ako Landmann Triton 4.1 PTS 12962 černá , Samsonite spectrolite 3.0 14.1" black (kg3*09002)

Landmann TRITON PTS 3.1 12949 šedá

Landmann TRITON PTS 3.1 12949 šedá
Detail

Plynový gril landmann Triton 3.1 PTS Šedá Staňte se králem letního grilování s kontaktním plynovým grilem Landmann Triton 3.1 PTS. Gril je vybaven třemi plochými hořáky z kvalitního nerezu, pro nezávislé grilování pouze na vybrané nebo celé ploše grilu. Patentovaná technologie PTS vám zaručí rovnoměrnou distribuci tepla po celé ploše grilu. Každý hořák má horní kryt, díky kterému je odkapávající tuk veden mimo plamen a odveden do speciální nádržky. Pokrm tak bude vždy zdravý bez zbytečných škodlivých prvků, které vznikají přepalováním tuku. Gril je navíc vybaven vyklápěcím roštem z pochromované oceli, který je vhodný na nepřímé grilování masa či zeleniny anebo na ohřívání již ugrilovaných pokrmů. Gril Landmann Triton 3.1 disponuje dvěma postranními odkládacími stolky. V jednom stolku najdete postranní hořák, který oceníte například při přípravě omáček, příloh, nebo teplých nápojů. Hořáky se pohodlně zapalují pomocí piezo zapalování integrovaném v každém z otočných knoflíků. Praktický úložný prostor pod grilem je ze všech stran chráněn pevnými bočnicemi a vybaven sedlem pro bezpečné uložení plynové bomby. Čtyři 360° kolečka s pojistkou vám zajistí snadnou a lehkou manipulaci. Na rozdíl od mnoha jiných grilů je již v základu vybaven vším potřebným pro připojení k plynové lahvi 5 nebo 10 kg. Přednosti produktu: - 3 velké nezávislé nerezové hořáky - 1 postranní hořák pro přípravu omáček a příloh 3kW - 2 postranní odkládací stolky - Vyklápěcí rošt pro pozvolné grilování a ohřívání - Pohodlná regulace teploty - Úložný prostor se sedlem pro plynovou bombu - Teploměr ve víku - Háčky pro zavěšení grilovacího nářadí - Piezo zapalování (elektrická jiskra) Technické parametry: - Příkon hořáků: 13,5 kW (3 x 3,5 kW + 1 x 3 kW) - Grilovací plocha: 65 x 44 cm - Hlavní grilovací rošt: litina se smaltovanou povrchovou úpravou - Vyklápěcí rošt: chromovaná ocel - Rozměry sestaveného grilu: 140 x 121 x 57 cm - Zdroj energie: PB lahev 5 kg nebo 10 kg - Hmotnost: 49,5 kg Naše tipy pro bezpečný provoz Po připojení PB lahve ideálně otestujte těsnost spojů mýdlovou vodou Zažehnutí hořáků provádějte s otevřeným víkem grilu Po grilování PB lahev uzavřete ještě před uzavřením knoflíků, aby došlo k vyprázdnění plynu i z oběhu (hawaj.cz)

Podobné produkty ako Landmann TRITON PTS 3.1 12949 šedá , Eloop e38 22000mah quick charge 3.0 + pd (18w) black (e38 black)

Landmann Triton PTS 4.1 plynový gril (15 kW) stříbrný

Detail

Plynový gril Triton PTS 4.1 v stříbrné barvě od značky landmann. Vybaven 4 hlavními hořáky a 1 bočním o celkovém výkonu 15 kW. Dvoustěnné víko se zabudovaným teploměrem. Kombinace lakované a nerezové oceli. Kapacita grilu až 12 osob. Opatřeno piezo zapalováním. Hmotnost 57 kg. (mall.cz)

Podobné produkty ako Landmann Triton PTS 4.1 plynový gril (15 kW) stříbrný , Landmann miska grilovací (252)

Landmann Triton MAxX PTS 4.1 Inox+ 12969 15,5 kW (4000810129690)

Landmann Triton MAxX PTS 4.1 Inox+ 12969 15,5 kW (4000810129690)
Detail

Gril - plynový, s bočním hořákem, zahradní, BBQ a přenosný, rozměry 142 × 121 × 56,5 cm (V׊×H), materiál grilovací plochy hliník, materiál grilu nerez, boční hořák, odkapávací nádoba, odkládací plocha, poklop a teploměr součástí, hmotnost 57 kg Zahradní gril landmann vám zcela jistě pomůže s vytvořením jedinečného kulinářského zážitku. Jestliže si rádi pochutnáte na BBQ, zalíbí se vám příprava jídla pomalu a dlouho. Tedy tak, jak se barbecue připravuje správně. Výhodou je jeho mobilita, která vám umožní jeho snadné přenesení. K dosažení požadované teploty použijete rozvod plynu. Příprava jídla bude vždy pohádkou díky zvolenému materiálu grilovací plochy, jíž je hliník. Materiálem další konstrukce grilu je pak nerez. a u hloubky pak naměříme 44 cm. Aby byla jeho instalace jednoduchá, měli byste znát rozměry. Landmann Triton MAxX PTS 4.1 Inox+ 12969 15,5 kW má co do rozměrů 142 × 121 × 56,5 cm, přičemž disponuje hmotností 57 kg. Balení obsahuje i poklop, díky... (alza.cz)

Podobné produkty ako Landmann Triton MAxX PTS 4.1 Inox+ 12969 15,5 kW (4000810129690) , Landmann zapalovaci komin 15201

Landmann plynový gril TRITON PTS 4.1 (15 kW), stříbrný (12960)

Landmann plynový gril TRITON PTS 4.1 (15 kW), stříbrný (12960)
Detail

Gril - plynový, zahradní a přenosný, grilovací plocha 2860 cm2, rozměry 121 × 140 × 57 cm (V׊×H), materiál grilovací plochy litina, materiál grilu nerez, pojízdný vozík, poklop, teploměr, úložný prostor a zástěna proti větru součástí, hmotnost 57 kg Zahradní gril landmann vám nepochybně pomůže docílit jedinečného kulinářského zážitku. Je mobilní, po akci vám tedy nebude dělat problém jeho přemístění. K dosažení požadované teploty vám postačí rozvod plynu. Vaše jídlo se hezky propeče díky dobře zvolenému materiálu grilovací plochy, jíž tvoří litina. Dalším materiál využitým na konstrukci grilu je pak nerez. Na grilování máte grilovací plochu o obsahu 2860 cm2, přičemž její šířka dělá 65 cm a u hloubky pak naměříme 44 cm. Aby jeho instalace proběhla hladce, měli byste být obeznámeni s rozměry. Landmann plynový gril TRITON PTS 4.1 (15 kW), stříbrný nabízí rozměry 121 × 140 × 57 cm, přičemž disponuje hmotností 57 kg. Součástí balení je poklop, s jehož použitím si... (alza.cz)

Podobné produkty ako Landmann plynový gril TRITON PTS 4.1 (15 kW), stříbrný (12960) , Landmann vidlička grilovací (13211)

Landmann Gril plynový TRITON PTS 4.1, (15 kW) černý (12962)

Landmann Gril plynový  TRITON PTS 4.1, (15 kW) černý (12962)
Detail

Gril - plynový, zahradní, grilovací plocha 2860 cm2, rozměry 121 × 140 × 57 cm (V׊×H), materiál grilovací plochy smalt, materiál grilu ocel, pojízdný vozík, poklop, teploměr, úložný prostor a zástěna proti větru součástí, hmotnost 57 kg Špičkově vybavený gril má čtyři nastavitelné hořáky z nerezové oceli a je vyroben v té nejlepší kvalitě. Můžete grilovat s otevřeným víkem nebo pro zvýšení teploty s uzavřeným víkem. Teplotu grilování si můžete změřit pomocí zabudovaného teploměru ve víku. Boční hořák slouží pro přípravu různých příloh a omáček. Určitě oceníte také odkládací poličku na boku grilu. Spodní police nabízí zase místo pro uložení lahve camping plynu. Pro lepší manipulaci a bezpečnost má gril čtyři uzamykatelná kolečka. Zpestřete si vaše posezení na zahradě nebo terase s tímto moderním grilem a vychutnejte si pokrm připravený na tomto unikátním grilu až pro 12 lidí.Hlavní přednosti: nastavitelné čtyři... (alza.cz)

Podobné produkty ako Landmann Gril plynový TRITON PTS 4.1, (15 kW) černý (12962) , Landmann pizza set (13219)

Landmann Landmann lávové kameny 3 kg 0273 0273

Landmann Landmann lávové kameny 3 kg 0273 0273
Detail

Náhradní lávové kameny landmann - Náhradní lávové kameny k lávovým grilům - Pro grilovací plochu až 1500 cm2 - Hmotnost balení: 3 kg (hawaj.cz)

Podobné produkty ako Landmann Landmann lávové kameny 3 kg 0273 0273 , Samsonite spectrolite 3.0 15.6" exp black (kg3*09003)

Landmann grilovací nářadí 3 ks 0204

Detail

Sada grilovacích nástrojů z nerezové oceli. Kvalitní zpracování, díky kterému je budete moci naplno využívat bez obav z koroze. V balení naleznete obracečku, vidličku i grilovací kleště. Přístupnost do hlubších částí grilu je podpořena délkou až 36 cm. landmann grilovací nářadí 3 ks 0204 vám zpříjemní společné grilování. (mall.cz)

Podobné produkty ako Landmann grilovací nářadí 3 ks 0204 , Alapai triton 285 (8595238815400)

Grilovací nářadí Landmann 3 ks 11048

Grilovací nářadí Landmann 3 ks 11048
Detail

Grilovací nářadí landmann - sada 3 ks - Kvalitní grilovací nářadí od značky Landmann - Sada obsahuje obracečku, kleště a vidličku - Vyrobeno z nerezové oceli - Délka nářadí cca 48 cm (hawaj.cz)

Podobné produkty ako Grilovací nářadí Landmann 3 ks 11048 , Garmin quick release 18 silikonový růžový (010-12932-03)

Landmann grilovací nářadí 3 ks 15301

Detail

Sada grilovacích nástrojů z nerezové oceli. Kvalitní zpracování, díky kterému je budete moci naplno využívat bez obav ze vzniku koroze. V balení naleznete obracečku, vidličku i grilovací kleště. Přístupnost do hlubších částí grilu je podpořena délkou až 36 cm. landmann grilovací nářadí 3 ks 15301 vám zpříjemní společné grilování. (mall.cz)

Podobné produkty ako Landmann grilovací nářadí 3 ks 15301 , Garmin quick release 22 silikonový modrý (010-12932-2a)

Husky Stan Ultralight Sawaj Triton 3 zelená Velikost: OneSize

Husky Stan Ultralight Sawaj Triton 3 zelená Velikost: OneSize
Detail

Specifikace: Rozměry: (Š × D × V ) 250 × 300 × 130 cm Rozměry: (sbalený stan) 55 × 15 cm Hmotnost: min./celková 2,1 kg / 2,8 kg Konstrukce: dvouplášťový samonosný stan s vnitřní konstrukcí Vnější stan: 20D 360T Nylon Ripstop, oboustranný silikonový zátěr 3000mm/cm² Vnitřní stan: prodyšný Nylon 190T + síťová moskytiéra Podlážka: 70D 210T Nylon, PU zátěr 10 000 mm/cm² Nosné pruty: duralové tyče o ø 8,5 mm Příslušenství: duralové odlehčené kolíky, opravárenský set, kompresní obal (outdoormarket.cz)

Podobné produkty ako Husky Stan Ultralight Sawaj Triton 3 zelená Velikost: OneSize , Garmin quick release 22 kožený černý (010-12932-25)

Gamakatsu háčky hook worm 36 /0 (spr) (black) -velikost 3/0

Gamakatsu háčky hook worm 36  /0 (spr) (black) -velikost 3/0
Detail

Gamakatsu Háčky Hook Worm 36 /0 (SPR) (Black) -Velikost 3/0 (parys.cz)

Podobné produkty ako Gamakatsu háčky hook worm 36 /0 (spr) (black) -velikost 3/0 , Garmin quick release 22 silikonový šedý (010-12932-20)

Landmann grilovací rošt na 3 ryby 13429

Landmann grilovací rošt na 3 ryby 13429
Detail

Nerezový grilovací rošt na 3 ryby landmann - Kvalitní grilovací rošt na 3 ryby od značky Landmann - Ergonomická rukojeť pro bezpečnou manipulaci - Praktické očko pro zavěšení - Vyrobeno z nerezové oceli - Délka nářadí cca 57 cm - Velikost roštu 28 x 28 cm (hawaj.cz)

Podobné produkty ako Landmann grilovací rošt na 3 ryby 13429 , Garmin quick release 18 silikonový šedý (010-12932-0e)

Black Cat Obratlík Godzilla - 3/0 70kg 5ks

Black Cat Obratlík Godzilla - 3/0 70kg 5ks
Detail

Extrémně pevný křížem zapínací obratlík v malých velikostech na přívlač a ve velkých velikostech na chytání s mrtvou nástrahou. Extrémně pevný křížem zapínací obratlík v malých velikostech na přívlač a ve velkých velikostech na chytání s mrtvou nástrahou. Tento obratlík je mezi sumcaři považován za vrchol. (chytapust.cz)

Podobné produkty ako Black Cat Obratlík Godzilla - 3/0 70kg 5ks , Choetech quick charge 3.0 usb 18w black (q5003-eu)

Landmann grilovací nářadí - sada 3 ks, 11048 (11048)

Landmann grilovací nářadí - sada 3 ks, 11048 (11048)
Detail

Grilovací sada - 3 ks, v balení obracečka, kleště a vidlička, materiál ocel, nerezová rukojeť Sada nerezového nářadí na grilování obsahující špachtli, kleště a vidličku. Délka 48 cm. (alza.cz)

Podobné produkty ako Landmann grilovací nářadí - sada 3 ks, 11048 (11048) , Vention usb hub 3.0 4-ports 0.15m black (chkbb)

Black Cat Karabinka s obratlíkem - 3/0 70kg 5ks

Black Cat Karabinka s obratlíkem - 3/0 70kg 5ks
Detail

Silný a pevnostní obratlík s karabinou Cross Lock. Určen pro lov velkých sumců a jiných sladkovodních gigantů. Silný a pevnostní obratlík s karabinou Cross Lock. Určen pro lov velkých sumců a jiných sladkovodních gigantů. (chytapust.cz)

Podobné produkty ako Black Cat Karabinka s obratlíkem - 3/0 70kg 5ks , Ugreen usb 3.0 4-port hub 0.25m (black) (10915)

Black Cat Háčky Cat Hooker 5ks - vel. 3/0

Black Cat Háčky Cat Hooker 5ks - vel. 3/0
Detail

Kvalitní a pevný háček na sumce Kvalitní a pevný háček na sumce v balení 5ks (chytapust.cz)

Podobné produkty ako Black Cat Háčky Cat Hooker 5ks - vel. 3/0 , Landmann opékač na hamburgery (15400)

Black Cat Háčky Ghost Gripper Battlesteel 5ks - 3/0

Black Cat Háčky Ghost Gripper Battlesteel 5ks - 3/0
Detail

Háček Ghost Gripper patří k absolutně nejinovativnější sérii háčků, která se kdy v sektoru doplňků pro lov sumců objevila. Háček Ghost Gripper patří k absolutně nejinovativnější sérii háčků, která se kdy v sektoru doplňků pro lov sumců objevila. Tento model se pyšní stejnými vlastnostmi jako háček Gripper. Mimoto dva hroty na zadní straně ramínka háčku Ghost Gripper umožňují upevnění nástražní ryby na boku. Pro tento účel se hroty zasunou pod kůži nástrahy. Tím nahrazuje háček Ghost Gripper velký a zrádný trojháček. Háček Ghost Gripper v sobě spojuje nejlepší vlastnosti jednoháčků se zcela nenápadnými možnostmi prezentace vlastní nástrahy. Nejlépe se hodí na montáže s mrtvými nástražními rybami a pro víceháčkové systémy. Dobré maskování představuje polovinu úspěchu! (chytapust.cz)

Podobné produkty ako Black Cat Háčky Ghost Gripper Battlesteel 5ks - 3/0 , Landmann kartáč grilovací inox (15810)

Black cat obratlík rolling wirbel -vel. 3/0 nosnost 135kg

Black cat obratlík rolling wirbel -vel. 3/0 nosnost 135kg
Detail

Black Cat Obratlík rolling wirbel -vel. 3/0 nosnost 135kg (parys.cz)

Podobné produkty ako Black cat obratlík rolling wirbel -vel. 3/0 nosnost 135kg , Landmann grilovaci solna deska 13712

Black Cat Trojháčky Drilling DG Coating 5ks - vel. 3/0

Black Cat Trojháčky Drilling DG Coating 5ks - vel. 3/0
Detail

Naprostá klasika mezi trojháčky. Jakmile se jednou dostane do kontaktu se sumčí tlamou, okamžitě se zavrtá do hloubky a svou kořist pevně drží. Naprostá klasika mezi trojháčky. Jakmile se jednou dostane do kontaktu se sumčí tlamou, okamžitě se zavrtá do hloubky a svou kořist pevně drží. Špičky ostré jako břitva enormně usnadňují jeho proniknutí. Tento trojháček se využívá u montáží k stacionárnímu rybaření a také při vertikálních a přívlačových technikách. Patří do každého kufříku s rybářským náčiním! DG Coating , inovativní potah s daleko hladším povrchem než Teflon®. 4x vyšší odolnost proti korozi v porovnání s běžnými potahy a krycími vrstvami. (chytapust.cz)

Podobné produkty ako Black Cat Trojháčky Drilling DG Coating 5ks - vel. 3/0 , Landmann kartáč čisticí profi (2076)

Black cat háček cat hooker černý nikl-velikost 3/0

Black cat háček cat hooker černý nikl-velikost 3/0
Detail

Black Cat Háček Cat Hooker Černý Nikl-Velikost 3/0 (parys.cz)

Podobné produkty ako Black cat háček cat hooker černý nikl-velikost 3/0

Black Cat Godzilla Swivel Velikost 3/0 60kg 5ks (4029569615636)

Black Cat Godzilla Swivel Velikost 3/0 60kg 5ks (4029569615636)
Detail

Obratlík - Rybářská sezóna je v plném proudu, doplňte svoji výbavu o kvalitní obratlík Godzilla Swivel od známého výrobce Black Cat. Křížem zapínací obratlík se vyznačuje extrémní pevností a mezi sumcaři je považován za absolutní špičku. Není se čemu divit, chlubí se nosností až 60 kg. Balení obratlíků z dílny výrobce Black Cat obsahuje celkem 5 ks. Přednosti obratlíku Black Cat Godzilla Swivel 3/0Extrémně pevnýVhodný na přívlačNosnost až 60 kgKřížem zapínací Počet kusů v balení:5 Velikost:3/0 (alza.cz)

Podobné produkty ako Black Cat Godzilla Swivel Velikost 3/0 60kg 5ks (4029569615636)

Black cat trojháček dg dg coating 5 ks-velikost 3/0

Black cat trojháček dg dg coating 5 ks-velikost 3/0
Detail

Špičky ostré jako břitva enormně usnadňují jeho proniknutí. Tento trojháček se využívá u montáží k stacionárnímu rybaření a také při vertikálních a přívlačových technikách. Patří do každého kufříku s rybářským náčiním! DG Coating , inovativní potah s daleko hladším povrchem než Teflon®. 4x vyšší odolnost proti korozi v porovnání s běžnými potahy a krycími vrstvami. (parys.cz)

Podobné produkty ako Black cat trojháček dg dg coating 5 ks-velikost 3/0

Black cat dvojháček ghost dg coating 5 ks-velikost 3/0

Black cat dvojháček ghost dg coating 5 ks-velikost 3/0
Detail

Dva bodce opatřené protihroty na zadní straně ramínka háčku se umístí pod rybí kůži. Díky tomu odstává dvojháček Ghost od nástrahy velmi agresivně a drží naprosto bombasticky. A je jedno, jestli na hřbetu XXL nástrah nebo na zádech mrtvých nástražních ryb, na dvojháček Ghost se zkrátka a dobře můžete spolehnout. S jeho pomocí zdoláte každého kapitálního sumce! DG Coating , inovativní potah s daleko hladším povrchem než Teflon®. 4x vyšší odolnost proti korozi v porovnání s běžnými potahy a krycími vrstvami. (parys.cz)

Podobné produkty ako Black cat dvojháček ghost dg coating 5 ks-velikost 3/0

Black Cat Háčky Gripper Dg Dg Coating 6ks - vel. 3/0

Black Cat Háčky Gripper Dg Dg Coating 6ks - vel. 3/0
Detail

Jednoháček Gripper je zbraní absolutního kalibru! Díky jedinečnému, agresivnímu a prohnutému tvaru se stal tento model ideálním háčkem pro tvorbu vlasových montáží. Jednoháček Gripper je zbraní absolutního kalibru! Díky jedinečnému, agresivnímu a prohnutému tvaru se stal tento model ideálním háčkem pro tvorbu vlasových montáží. Háček Gripper je lehký a robustní zároveň. Díky zaletovanému očku pojme dokonce i velmi silný monofilní materiál. Ideální prostředek k nenápadné prezentaci jakékoliv montáže. DG Coating , inovativní potah s daleko hladším povrchem než Teflon®. 4x vyšší odolnost proti korozi v porovnání s běžnými potahy a krycími vrstvami. (chytapust.cz)

Podobné produkty ako Black Cat Háčky Gripper Dg Dg Coating 6ks - vel. 3/0

Black cat trojháček curve point dg coating 5 ks - 3/0

Black cat trojháček curve point dg coating 5 ks - 3/0
Detail

Jakmile se trojháček Curve Point jednou zachytí, zabodne se s tichostí zloděje a svou kořist už nepustí. Vyříznutí háčku je prakticky vyloučené. Zhotoven z nejkvalitnější oceli, odolá každému zatížení. Trojháček Curve Point je možné používat u všech běžných sumcových montáží. Mimořádně se trojháček Curve Point osvědčil při lovu s měkkými přírodními nástrahami, jako například s rousnicemi nebo kalamáry. DG Coating , inovativní potah s daleko hladším povrchem než Teflon®. 4x vyšší odolnost proti korozi v porovnání s běžnými potahy a krycími vrstvami. (parys.cz)

Podobné produkty ako Black cat trojháček curve point dg coating 5 ks - 3/0

Landmann Landmann grilovací litinový rošt 13194

Landmann Landmann grilovací litinový rošt 13194
Detail

Grilovací litinový rošt pro grily landmann Triton 2.0 a 2.1 - Náhradní set litinových roštů - Je určen pro grily Triton 2.0 a 2.1 - Jednoduše vyměnitelný, snadná manipulace - Materiál: litina - Rozměry: 44 x 24 x 1,5 cm (hawaj.cz)

Podobné produkty ako Landmann Landmann grilovací litinový rošt 13194

Čistička vzduchu IONIC-CARE Triton X6 Black

Čistička vzduchu IONIC-CARE Triton X6 Black
Detail

Čistička vzduchu IONIC-CARE TRITON X6 BLACK (tipa.eu)

Podobné produkty ako Čistička vzduchu IONIC-CARE Triton X6 Black

Landmann Vozík s kulatým grilem o45 cm + 3 praktické police (11333)

Landmann Vozík s kulatým grilem o45 cm + 3 praktické police (11333)
Detail

Gril - na dřevěné uhlí, zahradní, rozměry 83 × 92 × 45 cm (V׊×H), materiál grilovací plochy chrom, materiál grilu dřevo, hmotnost 6,5 kg Zahradní gril landmann vám nepochybně pomůže docílit jedinečného kulinářského zážitku. Pro zajištění potřebné teploty použijete dřevěné uhlí. Jídlo se krásně propeče díky dobře zvolenému materiálu pro grilovací plochu grilu, jíž tvoří chrom. Materiálem další konstrukce grilu je pak dřevo. Aby vás při jeho instalaci nic nepřekvapilo, měli byste být obeznámeni s rozměry. Landmann Vozík s kulatým grilem o45 cm + 3 praktické police má co do rozměrů 83 × 92 × 45 cm, přičemž jeho hmotnost je 6,5 kg. Gril Landmann dokonale doplní vaše večírky. Významné vlastnosti grilu Landmann Vozík s kulatým grilem o45 cm + 3 praktické police Zahradní gril Landmann se stane vaším oblíbeným už při prvním použití K topení využijete dřevěné uhlí Grilovací plocha je opatřena skvělou vodivostí díky materiálu, kterým je chrom Dřevo zabezpečí grilu... (alza.cz)

Podobné produkty ako Landmann Vozík s kulatým grilem o45 cm + 3 praktické police (11333)

Black cat háček ghost gripper dg coating 5 ks-velikost 3/0

Black cat háček ghost gripper dg coating 5 ks-velikost 3/0
Detail

Tento model se pyšní stejnými vlastnostmi jako háček Gripper. Mimoto dva hroty na zadní straně ramínka háčku Ghost Gripper umožňují upevnění nástražní ryby na boku. Pro tento účel se hroty zasunou pod kůži nástrahy. Tím nahrazuje háček Ghost Gripper velký a zrádný trojháček. Háček Ghost Gripper v sobě spojuje nejlepší vlastnosti jednoháčků se zcela nenápadnými možnostmi prezentace vlastní nástrahy. Nejlépe se hodí na montáže s mrtvými nástražními rybami a pro víceháčkové systémy. Dobré maskování představuje polovinu úspěchu! DG Coating , inovativní potah s daleko hladším povrchem než Teflon®. 4x vyšší odolnost proti korozi v porovnání s běžnými potahy a krycími vrstvami. (parys.cz)

Podobné produkty ako Black cat háček ghost gripper dg coating 5 ks-velikost 3/0

Black cat háček gripper ghost hook battlesteel 5 ks-velikost 3/0

Black cat háček gripper ghost hook battlesteel 5 ks-velikost 3/0
Detail

Black Cat Háček Gripper Ghost Hook Battlesteel 5 ks-Velikost 3/0 (parys.cz)

Podobné produkty ako Black cat háček gripper ghost hook battlesteel 5 ks-velikost 3/0

Black Cat Trojháčky Curve Point DG DG Coating 5ks - vel. 3/0

Black Cat Trojháčky Curve Point DG DG Coating 5ks - vel. 3/0
Detail

Naprostá klasika mezi trojháčky. Jakmile se jednou dostane do kontaktu se sumčí tlamou, okamžitě se zavrtá do hloubky a svou kořist pevně drží. Špičky ostré jako břitva enormně usnadňují jeho proniknutí. Tento trojháček se využívá u montáží k stacionárnímu rybaření a také při vertikálních a přívlačových technikách. Naprostá klasika mezi trojháčky. Jakmile se jednou dostane do kontaktu se sumčí tlamou, okamžitě se zavrtá do hloubky a svou kořist pevně drží. Špičky ostré jako břitva enormně usnadňují jeho proniknutí. Tento trojháček se využívá u montáží k stacionárnímu rybaření a také při vertikálních a přívlačových technikách. Patří do každého kufříku s rybářským náčiním! DG Coating , inovativní potah s daleko hladším povrchem než Teflon®. 4x vyšší odolnost proti korozi v porovnání s běžnými potahy a krycími vrstvami. (chytapust.cz)

Podobné produkty ako Black Cat Trojháčky Curve Point DG DG Coating 5ks - vel. 3/0

Awa-S Háčky Cutting Blade 1001 Black Nickel 10ks - vel.3/0

Awa-S Háčky Cutting Blade 1001 Black Nickel 10ks - vel.3/0
Detail

Klasický karbonový háček Cutting Blade s lopatkou a zpětným hrotem. Klasický karbonový háček Cutting Blade s lopatkou a zpětným hrotem. Ojedinělý tvar špičky, která se neohýbá ani nedeformuje při záseku ani při zdolávání. Chemicky ostřená "cuttingová" špička ve tvaru kopí má podstatně větší a pro rybu bezbolestnou průraznost při záseku do rybí tlamky, kdy i při menším tahu dosáhneme takřka 100% zásek. Špička je ve tvaru kopí a je podstatně širší (placatější), než u klasickýh háčků a má až 3x větší plochu špičky, čímž zaručuje podstatně menší prořezávání (párání) rybí tlamky (svaloviny) při zdolávání. Tvary a vyhnutí háčků jsou dlouhodobě vyzkoušeny našimi předními i světovými kapraři. (chytapust.cz)

Podobné produkty ako Awa-S Háčky Cutting Blade 1001 Black Nickel 10ks - vel.3/0

Black cat háček gripper dg dg coating 6 ks-velikost 3/0

Detail

Háček Gripper je lehký a robustní zároveň. Díky zaletovanému očku pojme dokonce i velmi silný monofilní materiál. Ideální prostředek k nenápadné prezentaci jakékoliv montáže. DG Coating , inovativní potah s daleko hladším povrchem než Teflon®. 4x vyšší odolnost proti korozi v porovnání s běžnými potahy a krycími vrstvami. (parys.cz)

Podobné produkty ako Black cat háček gripper dg dg coating 6 ks-velikost 3/0

Landmann Landmann grilovací litinový rošt 13193 13193

Landmann Landmann grilovací litinový rošt 13193 13193
Detail

Grilovací litinový rošt pro grily landmann Triton 3.0/3.1 a 4.0/4.1 - Náhradní set litinových roštů - Je určen pro grily Triton 3.0/3.1 a 4.0/4.1 - Jednoduše vyměnitelný, snadná manipulace - Materiál: litina - Rozměry: 44 x 32 x 2 cm (hawaj.cz)

Podobné produkty ako Landmann Landmann grilovací litinový rošt 13193 13193

Landmann Landmann grilovací litinový tál 13190 13190

Landmann Landmann grilovací litinový tál 13190 13190
Detail

Grilovací litinový tál pro grily landmann Triton 3.0/3.1 a 4.0/4.1 - Náhradní set litinových tálů - Je určen pro grily Triton 3.0/3.1 a 4.0/4.1 - Jednoduše vyměnitelný, snadná manipulace - Materiál: litina - Rozměry: 43,5 x 32 x 1,5 cm (hawaj.cz)

Podobné produkty ako Landmann Landmann grilovací litinový tál 13190 13190

Landmann Rukavice BBQ ochranné Landmann 2 ks

Detail

Ochranné rukavice pro grilování od značky landmann. V balení po 2 ks. Vnitřní část z hovězí kůže. Podšívka z jemného materiálu pro příjemné nošení. Pomáhá chránit před žhavými částmi grilu jako rošt či další příslušenství. (mall.cz)

Podobné produkty ako Landmann Rukavice BBQ ochranné Landmann 2 ks

Garmin Quick Release 18 silikonový růžový (010-12932-03)

Garmin Quick Release 18 silikonový růžový (010-12932-03)
Detail

Řemínek - pro Garmin Forerunner 255S, materiál silikon, k zapojení slouží 18mm Quick Release, růžová barva Řemínek Garmin skvěle doplní vzhled vašich chytrých hodinek. Růžová barva umožňuje řemínek Garmin Quick Release 18 silikonový růžový sladit s dalšími doplňky či aktuální náladou. Důležité vlastnosti řemínku Garmin Quick Release 18 silikonový růžový Řemínek dodá nový nádech chytrým hodinkám Růžová barva (alza.cz)

Podobné produkty ako Garmin Quick Release 18 silikonový růžový (010-12932-03)

Garmin Quick Release 22 silikonový modrý (010-12932-2A)

Garmin Quick Release 22 silikonový modrý (010-12932-2A)
Detail

Řemínek - pro Garmin Forerunner 255, materiál silikon, k zapojení slouží 22mm Quick Release, modrá barva Řemínek Garmin dokáže proměnit vzhled vašich chytrých hodinek. Modrá barva vám umožní řemínek Garmin Quick Release 22 silikonový modrý sladit s outfitem nebo jednoduše s vlastním vkusem. Stěžejní vlastnosti řemínku Garmin Quick Release 22 silikonový modrý Řemínek podpoří jedinečnost chytrých hodinek Modrá barva (alza.cz)

Podobné produkty ako Garmin Quick Release 22 silikonový modrý (010-12932-2A)

Garmin Quick Release 18 kožený bílý (010-12932-09)

Garmin Quick Release 18 kožený bílý (010-12932-09)
Detail

Řemínek - pro Garmin Forerunner 255S, materiál kůže, k zapojení slouží 18mm Quick Release, bílá barva Řemínek Garmin podpoří originální design vašich chytrých hodinek. Bílá barva dává možnost řemínek Garmin Quick Release 18 kožený bílý sladit s outfitem či aktuální náladou. Důležité parametry řemínku Garmin Quick Release 18 kožený bílý Řemínek dodá nový šmrnc chytrým hodinkám Bílá barva (alza.cz)

Podobné produkty ako Garmin Quick Release 18 kožený bílý (010-12932-09)
Landmann Triton MAxX PTS 4.1 Inox+ 12969 15,5 kW (4000810129690), Landmann Gril plynový TRITON PTS 4.1, (15 kW) černý (12962), Addict - Scooter Defender 3.0 Black/Black (5059415068490), landmann landmann grilovaci litinovy rost 13193 13193, landmann piega sirius, Ugreen USB 3.0 (M) to USB 3.0 (M) Cable Black 2m (10371), Ugreen USB 3.0 (M) to USB 3.0 (M) Cable Black 1m (10370), Samsonite Spectrolite 3.0 GARMENT SLEEVE Black (5400520110213), ABUS Urban-I 3.0 velvet black (SPTabus078nad), Samsonite SPECTROLITE 3.0 14.1" Black (KG3*09002), Eloop E38 22000mAh Quick Charge 3.0 + PD (18W) Black (E38 Black), Landmann Miska grilovací (252), landmann zapalovaci komin 15201, Landmann Vidlička grilovací (13211), Landmann Pizza set (13219), Samsonite SPECTROLITE 3.0 15.6" EXP Black (KG3*09003), Alapai TRITON 285 (8595238815400), Garmin Quick Release 18 silikonový růžový (010-12932-03), Garmin Quick Release 22 silikonový modrý (010-12932-2A), Garmin Quick Release 22 kožený černý (010-12932-25), Garmin Quick Release 22 silikonový šedý (010-12932-20), Garmin Quick Release 18 silikonový šedý (010-12932-0E), ChoeTech Quick Charge 3.0 USB 18W Black (Q5003-EU), Vention USB HUB 3.0 4-ports 0.15m Black (CHKBB), UGREEN USB 3.0 4-Port Hub 0.25m (Black) (10915), Landmann Opékač na hamburgery (15400), Landmann Kartáč grilovací INOX (15810), landmann grilovaci solna deska 13712, Landmann Kartáč čisticí Profi (2076)