Lacoste nikita 2001146

Produkt Lacoste nikita 2001146 sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Lacoste nikita 2001146 upraviť a produkt hľadať znova.

Lacoste Nikita 2001146

Detail

(sperky.cz)

Podobné produkty ako Lacoste Nikita 2001146 , Lacoste nikita 2001146 (7613272417341)

Lacoste Nikita 2001146

Lacoste Nikita 2001146
Detail

Lacoste Nikita 2001146 (vivantis.cz)

Podobné produkty ako Lacoste Nikita 2001146 , Lacoste lacoste club 2011142 (7613272439282)

LACOSTE NIKITA 2001146 (7613272417341)

LACOSTE NIKITA 2001146 (7613272417341)
Detail

Dámské hodinky , strojek quartz, průměr ciferníku 38 mm, vodotěsnost 30 m (3 ATM), sklíčko minerální LACOSTE NIKITA 2001146 jsou originální dámské hodinky, které by se na vašem nápěstí zaručeně vyjímaly. Tvoří je velikosti 38 mm. Osvědčená technologie Quartz bude vždy zárukou velmi dobré výdrže a přesného měření. Materiálem zvoleným k výrobě řemínku je kůže a dodává jim šmrnc, nikoli však na úkor pohodlí při nošení. Hodinky značky LACOSTE přežijí stříkající vodu při šetrném mytí rukou nebo při dešti, ke sprchování nebo do vody ale vhodné nejsou. Jejich stupeň krytí nese označení 30 m (3 ATM). Klíčové rysy dámských hodinek LACOSTE NIKITA 2001146 Technologie Quartz a dlouhá výdrž baterie Řemínek tvoří kůže Stupeň vodotěsnosti hodinek LACOSTE: 30 m (3 ATM) Barva ciferníku: stříbrná Zbarvení řemínku: bílá Dámské hodinky nabídnou strojek quartz (alza.cz)

Podobné produkty ako LACOSTE NIKITA 2001146 (7613272417341) , Lacoste lacoste.12.12 2001151 (7613272417396)

Hodinky LACOSTE 2001146

Hodinky LACOSTE 2001146
Detail

Tyto elegantní dámské hodinky lacoste ocení každá žena. Číselník v barvě šedé perleti zdobí zlatorůžové ručičky a legendární logo krokodýla. Ocelové pouzdro tvoří s bílým řemínkem dokonalý pár, který se bude na zápěstí vyjímat. (klenotyaurum.cz)

Podobné produkty ako Hodinky LACOSTE 2001146 , Lacoste taska

Brutální Nikita (DVD)

Brutální Nikita (DVD)
Detail

Vynikající francouzský thriller v režii Luca Besona. Drogově závislá Nikita jako jediná přežila přestřelku při přepadení lékárny. Je zatčena a odsouzena na doživotí. Tajná služba jí však dá ještě jednu šanci, může pracovat pro vládu jako agentka. V průběhu několika let je Nikita vycvičena v dokonalý vraždící stroj a s novou totožností se vrací do běžného života. Potkává Marca, díky kterému téměř dokáže zapomenout, co prožila. Pak, v nejméně očekávanou chvíli, zazvoní telefon a Nikita dostává instrukce k dalšímu úkolu.V českém znění: Nela Boudová - Anne Parillaud (Nikita), Otakar Brousek ml. - Jean-Hugues Anglade (Marco), Ladislav Frej - Tchéky Karyo (Bob), Blanka Bohdanová - Jeanne Moreau (Amanda), Jiří Plachý - Jean Reno (Viktor "čistič"), Bohuslav Kalva - Roland Blanche (policejní inspektor), Bohumil Švarc - Stéphane Fey (předseda tribunálu), Emil Žák - Philippe Leroy (Grossman), Tomáš Sedláček - Jacques Boudet (lékárník) + Jean Bouise (atašé), Bohdan Tůma - Marc Duret (Rico) + (agent), Jiří Pomeje - Patrick Fontana (Coyotte) + (agent) + (policista), Alexej Pyško - Luc Besson (policista) + (počítačový expert) + (inspektor) + (ochranka), Bedřich Šetena (hlas v telefonu s instrukcemi pro Josephine) (dvd-premiery.cz)

Podobné produkty ako Brutální Nikita (DVD) , Lacoste l'homme lacoste edt 100 ml (8005610521220)

Vyháňač besov - Michalkov Nikita

Vyháňač besov - Michalkov Nikita
Detail

Vynikajúci svetoznámy ruský režisér Nikita Michalkov vydal zbierku esejí Vyháňač besov inšpirovanú autorskými televíznymi zamysleniami s rovnomenným názvom Besogon (Vyháňač besov). Sú to umelecky spracované esejistické úvahy o širokom spektre tém, ktoré sa vyznačujú hlbokým prienikom do duše človeka. Ich základ tvorí autorova úvaha, do ktorej Michalkov zapracováva aj úryvky z listov, citáty z kníh, výroky osobností. Témy siahajú od predstavenia vybraných historických osobností alebo civilizačných vzorov, cez hlboko ľudské témy spojené s historicko-psychologickými udalosťami, až po politicko-spoločenské eseje inšpirované súčasným dianím, s historickými poznatkami aj politickými pohľadmi. Kniha, ktorá vyšla v máji 2016, je ilustrovanú dokumentačnými fotografiami. Toto knižné vydanie televíznych esejí sa Vydavateľstvo Spolku slovenských spisovateľov rozhodlo sprostredkovať slovenským čitateľom vo forme prekladu mimoriadne kvalitnej knihy, ktorá prispieva aj k medzikultúrnemu, rusko-slovenskému dialógu a učí nás chápať ruskú dušu. Vyháňač besov je kniha nezávislého človeka napísaná pre rozmýšľajúcich ľudí. Autor nikoho ničomu neučí - uvádza fakty, kladie otázky a navrhuje spoločne hľadať na ne odpovede a robiť z nich závery. A darí sa mu to. Pretože píše o tom, čo ho znepokojuje. Po prečítaní knihy možno mnohé uzrieť v inom svetle. (patro.cz)

Podobné produkty ako Vyháňač besov - Michalkov Nikita , Lacoste l'homme lacoste intense edt 100 ml (3614227365926)

Vyháňač besov - Nikita Michalkov

Vyháňač besov - Nikita Michalkov
Detail

Vynikajúci svetoznámy ruský režisér Nikita Michalkov vydal zbierku esejí Vyháňač besov inšpirovanú autorskými televíznymi zamysleniami s rovnomenným názvom Besogon (Vyháňač besov). Sú to umelecky spracované esejistické úvahy o širokom spektre tém, ktoré sa vyznačujú hlbokým prienikom do duše človeka. Ich základ tvorí autorova úvaha, do ktorej Michalkov zapracováva aj úryvky z listov, citáty z kníh, výroky osobností. Témy siahajú od predstavenia vybraných historických osobností alebo civilizačných vzorov, cez hlboko ľudské témy spojené s historicko-psychologickými udalosťami, až po politicko-spoločenské eseje inšpirované súčasným dianím, s historickými poznatkami aj politickými pohľadmi. Kniha, ktorá vyšla v máji 2016, je ilustrovanú dokumentačnými fotografiami. Toto knižné vydanie televíznych esejí sa Vydavateľstvo Spolku slovenských spisovateľov rozhodlo sprostredkovať slovenským čitateľom vo forme prekladu mimoriadne kvalitnej knihy, ktorá prispieva aj k medzikultúrnemu, rusko-slovenskému dialógu a učí nás chápať ruskú dušu. Vyháňač besov je kniha nezávislého človeka napísaná pre rozmýšľajúcich ľudí. Autor nikoho ničomu neučí - uvádza fakty, kladie otázky a navrhuje spoločne hľadať na ne odpovede a robiť z nich závery. A darí sa mu to. Pretože píše o tom, čo ho znepokojuje. Po prečítaní knihy možno mnohé uzrieť v inom svetle. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Vyháňač besov - Nikita Michalkov , Nikita na trůně (978-80-738-7739-2)

ONLY Nikita Triko Černá

Detail

Nikita Triko - ONLY - Černá. (bibloo.cz)

Podobné produkty ako ONLY Nikita Triko Černá , Lacoste essential edt

ONLY Nikita Triko Černá

Detail

Nikita Triko - ONLY - Černá. (bibloo.cz)

Podobné produkty ako ONLY Nikita Triko Černá , Lacoste l20 (3490150192347)

Brutální Nikita (BLU-RAY)

Brutální Nikita (BLU-RAY)
Detail

Vynikající francouzský thriller v režii Luca Besona. Perfektní obraz a čistý digitální zvuk na dosah s BLU-RAY filmem Brutální Nikita. Zdánlivě běžná noční krádež v lékárně se změní v krvavou přestřelku. Nikita (Anne Parillaud) je uvězněna a odsouzena k doživotí za vraždu. Dostane však šanci k vykoupení. Musí uzavřít nevypověditelnou smlouvu s vládou. Po třech letech intenzivního tvrdého výcviku, vedeného sadistickým mentorem Bobem (Tcheky Karyo) se z Nikity, nyní již pod novou identitou „Josephine“, stává vládou placený a brutálně efektivní nájemný zabiják. Luc Besson vytvořil tímto filmem zcela nový koncept „la femme fatale“.V českém znění: Nela Boudová - Anne Parillaud (Nikita), Otakar Brousek ml. - Jean-Hugues Anglade (Marco), Ladislav Frej - Tchéky Karyo (Bob), Blanka Bohdanová - Jeanne Moreau (Amanda), Jiří Plachý - Jean Reno (Viktor "čistič"), Bohuslav Kalva - Roland Blanche (policejní inspektor), Bohumil Švarc - Stéphane Fey (předseda tribunálu), Emil Žák - Philippe Leroy (Grossman), Tomáš Sedláček - Jacques Boudet (lékárník) + Jean Bouise (atašé), Bohdan Tůma - Marc Duret (Rico) + (agent), Jiří Pomeje - Patrick Fontana (Coyotte) + (agent) + (policista), Alexej Pyško - Luc Besson (policista) + (počítačový expert) + (inspektor) + (ochranka), Bedřich Šetena (hlas v telefonu s instrukcemi pro Josephine) (dvd-premiery.cz)

Podobné produkty ako Brutální Nikita (BLU-RAY)

Brutální Nikita - DVD (N01913)

Brutální Nikita - DVD (N01913)
Detail

Film na DVD - Zdánlivě běžná noční krádež v lékárně se změní v krvavou přestřelku. Nikita je uvězněna a odsouzena k doživotí za vraždu. Dostane však šanci k vykoupení. Musí uzavřít nevypověditelnou smlouvu s vládou - musí se stát taujným vládním zabijákem... Zdánlivě běžná noční krádež v lékárně se změní v krvavou přestřelku. Nikita je uvězněna a odsouzena k doživotí za vraždu. Dostane však šanci k vykoupení. Musí uzavřít nevypověditelnou smlouvu s vládou. Po třech letech intenzivního tvrdého výcviku, vedeného mentorem Bobem se z Nikity, nyní již pod novou identitou "Josephine", stává vládou placený a brutálně efektivní nájemný zabiják. V průběhu následujících let se s novou totožností vrací do života. Potkává svou lásku díky které dokáže skoro úplně zapomenout na to, co prožila. V nejlepším období se však ozve telefon s prvním úkolem... (alza.cz)

Podobné produkty ako Brutální Nikita - DVD (N01913) , Hodinky lacoste dámské

Nikita na trůně - Václav Veber

Nikita na trůně - Václav Veber
Detail

Chruščovova vláda v Sovětském svazu (1953-1964) je jedním z velkých témat novodobé historiografie. V komunistickém dějepisectví byla dlouhá léta naprosté tabu, až do poloviny osmdesátých let dvacátého století Chruščov pro historiky tohoto světa v podstatě neexistoval. Dnes ho ruská historiografie považuje za jednoho z "nejbarvitějších" domácích politiků dvacátého století. Hlásil se k němu Gorbačov, v současnosti je však jeho hodnocení většinou relativizováno. Překvapující ovšem je, že sovětský totalitní režim umožnil, aby se do čela státu a tím i světové politiky dostal tak nepřipravený jedinec, disponující převážně jen nezměrnou touhou po moci, jehož politická činnost byla až příliš často neodpovědným hazardem. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Nikita na trůně - Václav Veber , Lacoste eau de lacoste l.12.12 eau fraiche edt

Tmavě zelený krajkový set Nikita

Tmavě zelený krajkový set Nikita
Detail

Tmavě zelený krajkový set Nikita (secretavenue.cz)

Podobné produkty ako Tmavě zelený krajkový set Nikita , Lacoste eau de lacoste l.12.12 pour homme magnetic edt

Brutální Nikita - Blu-ray (N01914)

Brutální Nikita - Blu-ray (N01914)
Detail

Film na Blu-ray - Zdánlivě běžná noční krádež v lékárně se změní v krvavou přestřelku. Nikita je uvězněna a odsouzena k doživotí za vraždu. Dostane však šanci k vykoupení. Musí uzavřít nevypověditelnou smlouvu s vládou - musí se stát taujným vládním zabijákem... Zdánlivě běžná noční krádež v lékárně se změní v krvavou přestřelku. Nikita je uvězněna a odsouzena k doživotí za vraždu. Dostane však šanci k vykoupení. Musí uzavřít nevypověditelnou smlouvu s vládou. Po třech letech intenzivního tvrdého výcviku, vedeného mentorem Bobem se z Nikity, nyní již pod novou identitou "Josephine", stává vládou placený a brutálně efektivní nájemný zabiják. V průběhu následujících let se s novou totožností vrací do života. Potkává svou lásku díky které dokáže skoro úplně zapomenout na to, co prožila. V nejlepším období se však ozve telefon s prvním úkolem... (alza.cz)

Podobné produkty ako Brutální Nikita - Blu-ray (N01914) , Lacoste vienna 2011101 (7613272422161)

Geopolitika ropy - Nikita Odintsov - e-kniha

Detail

eBook: První ropný šok, irácká invaze do Kuvajtu a americká intervence do Iráku jsou neoddělitelně spjaty s ropou. Předkládaná monografie prostřednictvím geoekonomického přístupu objasňuje, jak jsou zmíněné události politicky a ekonomicky propojené. Autor podrobně analyzuje vývoj a změny ropných režimů od konce druhé světové války až do událostí roku 2017. Na příkladu vztahů mezi USA a blízkovýchodními exportéry vysvětluje panující rozpory mezi anarchickou politickou strukturou a hierarchickou ekonomickou strukturou mezinárodního systému a také způsob, jak ovlivňují ropné režimy. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Geopolitika ropy - Nikita Odintsov - e-kniha , Lacoste challenger 2011077 (7613272417488)

Elegantní dámské crossbody Fiorelli NIKITA - hnědá

Elegantní dámské crossbody Fiorelli NIKITA - hnědá
Detail

Moderní značková kabelka Fiorelli. Představujeme Vám středně kabelku přes rameno anglické značky Fiorelli. Kabelka má velmi elegantní tvar a zajímavě vyřešené zapínaní za pomoci klopy na magnetický patentek. Po otevření klopy Vám kabelka nabídne nedělený vnitřní prostor, který je podšitý světlou látkou. Další otevřenou kapsičku najdete na přední straně pod klopou. Nedílnou součástí kabelky je nastavitelný popruh přes rameno. (kabelecky.cz)

Podobné produkty ako Elegantní dámské crossbody Fiorelli NIKITA - hnědá , Lacoste pour homme edt

Florina Keramický hrnek Nikita, 400 ml

Florina Keramický hrnek Nikita, 400 ml
Detail

Máte už svůj oblíbený hrnek na čaj? Keramický hrnek Nikita od značky Florina s velkým objemem 400 ml by se vám mohl líbit. Připravíte v něm až dvojnásobnou porci chutnho horkého nápoje.Tento velký hrnek je vyroben z kvalitní keramiky. Tato surovina je bez škodlivých sloučenin, takže si můžete být jisti, že nereaguje s nápoji. Hrnek má komfortní rukojeť, která zaručuje pevné uchopení a pohodlí při používání.Keramický hrnek Nikita je vhodný pro ohřev nápoje v mikrovlnné troubě. Nádobu můžete mýt v myčce na nádobí.Nabízíme v několika provedeních dekoru, bez možnosti výběru. (4home.cz)

Podobné produkty ako Florina Keramický hrnek Nikita, 400 ml , Lacoste moon 2011017 (7613272325332)

Ukradnutý prejav Nikitu Chruščova - Havran st. Michal

Ukradnutý prejav Nikitu Chruščova - Havran st. Michal
Detail

Po smrti Stalina v roku 1953 sa po zákulisných politických bojoch na čelo Sovietskeho zväzu dostal Nikita Chruščov. Ako generálny tajomník strany sa spolu s ďalšími spolupracovníkmi rozhodol postupne zmeniť atmosféru v spoločnosti. Prvým krokom bola tvrdá kritika Stalina a jeho kultu osobnosti. Chruščov po dlhých prípravách vystúpil vo februári roku 1956 na XX. zjazde komunistickej strany Sovietskeho zväzu so zásadným prejavom. V ňom odhalil Stalinov systém diktátorského vládnutia. Prejav bol určený len delegátom zjazdu a jeho plný obsah sa nemal dostať na verejnosť. V kópiách ho však rozposlali aj najvyšším straníckym šéfom v krajinách budujúcich socializmus. Sekretárka poľského predsedu strany Edwarda Ochabu udržovala milenecký vzťah s novinárom Wiktorom Grajewskim, ktorému kópiu požičala. Tak sa text prejavu dostal k agentovi izraelskej tajnej služby a do americkej CIA – a odtiaľ do redakcie denníka The New York Times. Vďaka poľskému novinárovi sa celý svet dozvedel o Stalinových zločinoch a kulte osobnosti. (patro.cz)

Podobné produkty ako Ukradnutý prejav Nikitu Chruščova - Havran st. Michal , Lacoste victoria 2000996 (7613272242790)

Ukradnutý prejav Nikitu Chruščova - Michal Havran st.

Ukradnutý prejav Nikitu Chruščova - Michal Havran st.
Detail

Po smrti Stalina v roku 1953 sa po zákulisných politických bojoch na čelo Sovietskeho zväzu dostal Nikita Chruščov. Ako generálny tajomník strany sa spolu s ďalšími spolupracovníkmi rozhodol postupne zmeniť atmosféru v spoločnosti. Prvým krokom bola tvrdá kritika Stalina a jeho kultu osobnosti. Chruščov po dlhých prípravách vystúpil vo februári roku 1956 na XX. zjazde komunistickej strany Sovietskeho zväzu so zásadným prejavom. V ňom odhalil Stalinov systém diktátorského vládnutia. Prejav bol určený len delegátom zjazdu a jeho plný obsah sa nemal dostať na verejnosť. V kópiách ho však rozposlali aj najvyšším straníckym šéfom v krajinách budujúcich socializmus. Sekretárka poľského predsedu strany Edwarda Ochabu udržovala milenecký vzťah s novinárom Wiktorom Grajewskim, ktorému kópiu požičala. Tak sa text prejavu dostal k agentovi izraelskej tajnej služby a do americkej CIA – a odtiaľ do redakcie denníka The New York Times. Vďaka poľskému novinárovi sa celý svet dozvedel o Stalinových zločinoch a kulte osobnosti. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Ukradnutý prejav Nikitu Chruščova - Michal Havran st. , Lacoste pour femme elixir edp

Nikita na trůně - Václav Veber - e-kniha

Nikita na trůně - Václav Veber - e-kniha
Detail

eBook:,Chruščovova vláda v Sovětském svazu (1953–1964) je jedním z velkých témat novodobé historiografie. V komunistickém dějepisectví byla dlouhá léta naprosté tabu, až do poloviny osmdesátých let dvacátého století Chruščov pro historiky tohoto světa v podstatě neexistoval. Dnes ho ruská historiografie považuje za jednoho z „nejbarvitějších“ domácích politiků dvacátého století. Hlásil se k němu Gorbačov, v současnosti je však jeho hodnocení většinou relativizováno. Překvapující ovšem je, že sovětský totalitní režim umožnil, aby se do čela státu a tím i světové politiky dostal tak nepřipravený jedinec, disponující převážně jen nezměrnou touhou po moci, jehož politická činnost byla až příliš často neodpovědným hazardem. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Nikita na trůně - Václav Veber - e-kniha , Lacoste touch of pink edt

Edvard Munch. Life Expressions - Nikita Mathias, Kate Bell

Detail

Edvard Munch was a visionary and obsessive artist who would not rest until he had captured human existence in its entirety, both in its beauty and in its inner conflicts and contradictions. Today, paintings such as Madonna, The Scream and Vampire are known worldwide and shared online and on social media in the millions. Munch has become a part of popular culture. Featuring fascinating facts about Munch's life and works, this volume is generously illustrated and includes paintings throughout Munch’s career.Table of ContentsBetween the Clock and the Bed • Affected • ‘It is My Decision Now to Become a Painter’ • Microcosm Kristiania • ‘Hurray vive la France!’ • Love’s Awakening • A Scandalous Man • Breakthrough with a Bang • Lonely in Saint-Cloud • ‘Open the Windows!’ • ‘I could not have a better form of publicity’ • Shock Waves in Berlin • Welcome to ‘The Black Piglet’ • Screams • The Artist with the Skeleton Arm • Standing on a Giant’s Shoulders • ‘Like a Ghost I Leave You’ • Back in Business • ‘My Sick Soul in Your Music’ • Fear and Loathing in Weimar • Rock Bottom At Last • ‘A Good Place to Be’ • Munch Monumental • Ekely • The Taxman and Other Let-Downs • The Models and Their Artist • Catching Ghost • Protected by Guardians • The Beginning (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Edvard Munch. Life Expressions - Nikita Mathias, Kate Bell , Lacoste goa new 2020122 (7613272231329)

Nikita na trůně (978-80-738-7739-2)

Nikita na trůně (978-80-738-7739-2)
Detail

Elektronická kniha - autor Václav Veber, 272 stran Chruščovova vláda v Sovětském svazu (1953–1964) je jedním z velkých témat novodobé historiografie. V komunistickém dějepisectví byla dlouhá léta naprosté tabu, až do poloviny osmdesátých let dvacátého století Chruščov pro historiky tohoto světa v podstatě neexistoval. Dnes ho ruská historiografie považuje za jednoho z „nejbarvitějších“ domácích politiků dvacátého století. Hlásil se k němu Gorbačov, v současnosti je však jeho hodnocení většinou relativizováno. Překvapující ovšem je, že sovětský totalitní režim umožnil, aby se do čela státu a tím i světové politiky dostal tak nepřipravený jedinec, disponující převážně jen nezměrnou touhou po moci, jehož politická činnost byla až příliš často neodpovědným hazardem. (alza.cz)

Podobné produkty ako Nikita na trůně (978-80-738-7739-2) , Lacoste goa new 2020128 (7613272242967)

Galvin Green Nikita Ventil8+ White/Black 42 Sukně

Galvin Green Nikita Ventil8+ White/Black 42 Sukně
Detail

Sukně s celoplošným potiskem, bez viditelných švů. S rozparkem na zadní části, přední a zadní kapsy. Poutka na opasek s panelovým zipem.Vlastnosti:ProdyšnáRychleschnoucíStrečový materiálOchrana proti UV zářeníStřih:RegularHMOTNOST:Extrémně prodyšnáQuickdryUV ochrana 20+Mechanický strečTkanina schválená společností bluesignLehká, měkká a pohodlnáPřední kapsyZadní kapsyTECHNOLOGIE:VENTIL8™ PLUSTkaniny v oděvech VENTIL8 PLUS jsou navrženy tak, aby poskytovaly mimořádně vysokou úroveň prodyšnosti a vynikající vlastnosti odvádění vlhkosti. Příze je vyrobena z polyesteru, protože polyester neabsorbuje vlhkost, ale vytlačuje ji na povrch tkaniny, kde se rozptýlí (efekt odvodu vlhkosti) a odpaří.PÉČE:Praní v teplé pračce, s podobnými barvami.Nepoužívejte bělidla ani změkčovadla.Nesušte v bubnové sušičce - sušte zavěšené.Žehlete při nízké teplotě 110°Nečistěte chemicky.Nežehlete na potisk, žehlete z převrácené strany.Uchovávejte mimo dosah ohně. Barva: Bílá;Tmavá modrá;Šedá Věková skupina: Dospělý Sezóna: Autumn;Léto;Spring Velikost: 42 Typ Produktu: Sukně Barva podle výrobce: White/Black Střih: Běžný střih Pohlaví: Dámské Země původu: Portugalsko Materiál: Polyester Specifikace materiálu: Polyester (muziker.cz)

Podobné produkty ako Galvin Green Nikita Ventil8+ White/Black 42 Sukně , Lacoste goa new 2020123 (7613272231336)

Bavlněné plážové šaty Karl Lagerfeld Nikita béžová barva

Bavlněné plážové šaty Karl Lagerfeld Nikita béžová barva
Detail

Plážové šaty z kolekce Melissa Odabash. Model vyroben z elastického úpletu. Bavlněný, příjemný materiál. (answear.cz)

Podobné produkty ako Bavlněné plážové šaty Karl Lagerfeld Nikita béžová barva , Lacoste l'homme 150 ml (8005610521572)

Magie slova a textu - Nikita Iljič Tolstoj - e-kniha

Magie slova a textu - Nikita Iljič Tolstoj - e-kniha
Detail

eBook:,Etnolingvistika bývá nejčastěji charakterizována jako věda zabývající se vztahem jazyka a kultury. Pod touto obecnou definicí se však skrývá mnoho různých přístupů. To je způsobeno odlišně vymezovanými prvky předmětu etnolingvistiky nebo povahou tohoto vztahu, růzností materiálu, s nímž vědci pracují, či jiným pojímáním role jazyka v popisu a uchopování okolního světa. Kniha Magie slova a textu přibližuje českému čtenáři bádání moskevské etnolingvistické školy a jejího hlavního představitele Nikity Iljiče Tolstého. Tato škola přináší zcela nový způsob interpretace různých aspektů tradiční slovanské kultury. Její vědecká činnost představuje v rámci světové lingvistiky osobitý etnolingvistický přístup a pro nejedno vědecké pracoviště se stala autoritativní a inspirativní. Do sborníku byly vybrány klíčové studie Nikity Iljiče Tolstého, které editorka opatřila podrobným komentářem, jenž práci moskevské školy výrazně přibližuje českému čtenáři a usnadňuje mu orientaci v tomto kontextu. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Magie slova a textu - Nikita Iljič Tolstoj - e-kniha , Lacoste essential edt 125 ml (737052483214)

Odpojený muž - Philip G. Zimbardo, Nikita D. Coulombová - audiokniha

Detail

Audiokniha: Jak se mají mladí muži v dnešním světě? Mezinárodně uznávaný psycholog Philip Zimbardo ve spolupráci s kolegyní Nikitou Coulombovou ukazují, jak se mužnost ocitá v krizi. Upozorňují na zoufalou neschopnost současných mladíků dospět a odolat nástrahám virtuální reality. Alarmující apel vzbudil celosvětový zájem odborníků i veřejnosti. Zdá se, že současní mladí muži jsou v ohrožení, selhávají jako nikdy dříve. Proč? A co se s tím dá dělat? V alarmující knize, která vzbudila celosvětovou pozornost, mezinárodně uznávaný psycholog Philip Zimbardo ve spolupráci s Nikitou Coulombovou poukazují na krizi mužnosti. Příznaky zahrnují nepřiměřené hraní počítačových her a sledování pornografie, pocit zklamání a s tím související útěk k drogám a pasivitě. Mladým mužům dnes máloco stojí za námahu. Autoři upozorňují, že samotu, do které jsou dospívající vehnáni v důsledku nefunkčních rodin, naplňují nepřiměřeným a osamoceným hraním počítačových her. Trpí tak jejich zdraví i schopnost najít zaměstnání a partnera. Obzvlášť zranitelní jsou dospívající chlapci, kteří se často izolují, vyhledávají fiktivní digitální světy a stávají se od raných let konzumenty pornografie. Tyto aktivity jsou pro mladé muže atraktivnější než sport, sex a sociální interakce v reálném světě. Dochází tak u nich ke ztrátě sociálních kompetencí, což se odráží v jejich společenském chování, ve studiu i v komunikaci, a omezuje to jejich možnosti dosáhnout úspěchu. Pozoruhodný a navýsost aktuální text se opírá o řadu výzkumů, kromě detailní analýzy příznaků a příčin přináší také cenná doporučení pro vládní instituce, média, školy i rodiče. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Odpojený muž - Philip G. Zimbardo, Nikita D. Coulombová - audiokniha , Lacoste booster edt 125 ml (3355800001793)

Odpojený muž - Philip G. Zimbardo, Nikita D. Coulombová - e-kniha

Odpojený muž - Philip G. Zimbardo, Nikita D. Coulombová - e-kniha
Detail

eBook:,Jak se mají mladí muži v dnešním světě? Mezinárodně uznávaný psycholog Philip Zimbardo ve spolupráci s kolegyní Nikitou Coulombovou ukazují, jak se mužnost ocitá v krizi. Upozorňují na zoufalou neschopnost současných mladíků dospět a odolat nástrahám virtuální reality. Alarmující apel vzbudil celosvětový zájem odborníků i veřejnosti. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Odpojený muž - Philip G. Zimbardo, Nikita D. Coulombová - e-kniha , Lacoste iconic petit pique logo zadní kryt pro iphone 14 red (lchcp14spvcr)

PDPAOLA Jemná pozlacená single náušnice se zirkony NIKITA Gold PG01-741-U

Detail

Šperky PDPAOLA jsou dodávané v originálním balení . (sperky.cz)

Podobné produkty ako PDPAOLA Jemná pozlacená single náušnice se zirkony NIKITA Gold PG01-741-U , Lacoste liquid silicone allover pattern kryt pro apple iphone 13 white (lchc13msow)

PDPAOLA Jemná pozlacená single náušnice se zirkony NIKITA Gold PG01-741-U

Detail

Šperky PDPAOLA jsou dodávané v originálním balení . (vivantis.cz)

Podobné produkty ako PDPAOLA Jemná pozlacená single náušnice se zirkony NIKITA Gold PG01-741-U , Lacoste iconic petit pique logo zadní kryt pro iphone 14 green (lchcp14spvcn)

PDPAOLA Jemná stříbrná single náušnice se zirkony NIKITA Silver PG02-741-U

Detail

Šperky PDPAOLA jsou dodávané v originálním balení . (vivantis.cz)

Podobné produkty ako PDPAOLA Jemná stříbrná single náušnice se zirkony NIKITA Silver PG02-741-U , Lacoste iconic petit pique logo zadní kryt pro iphone 14 black (lchcp14spvck)

PDPAOLA Jemná stříbrná single náušnice se zirkony NIKITA Silver PG02-741-U

PDPAOLA Jemná stříbrná single náušnice se zirkony NIKITA Silver PG02-741-U
Detail

Šperky PDPAOLA jsou dodávané v originálním balení . (sperky.cz)

Podobné produkty ako PDPAOLA Jemná stříbrná single náušnice se zirkony NIKITA Silver PG02-741-U

Třináct osudných dnů - John Kennedy a Nikita Chruščov na pokraji jaderné zkázy - Volek Jindřich

Detail

Karibská krize. Třináct dnů od 16. do 28. října 1962. Lidstvo se ocitlo pod bezprostřední hrozbou jaderné zkázy. Dramatické události, od nichž uplynulo šedesát let, zůstávají vážným varováním do současnosti. Autor v nové publikaci podává čtivou formou riskantní, proměnlivý a nejistý ráz krizové situace s jejími zvraty, záměrnými i náhodnými kolizemi a hrozbami z pozice síly.Kniha je výsledkem letitého bádání, jehož vydání se autor bohužel už nedožil. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Třináct osudných dnů - John Kennedy a Nikita Chruščov na pokraji jaderné zkázy - Volek Jindřich

Třináct osudných dnů: John Kennedy a Nikita Chruščov na pokraji jaderné zkázy (978-80-278-0088-9)

Třináct osudných dnů: John Kennedy a Nikita Chruščov na pokraji jaderné zkázy (978-80-278-0088-9)
Detail

Kniha - 368 stran, česky, pevná s přebalem lesklá Karibská krize. Třináct dnů od 16. do 28. října 1962. Lidstvo se ocitlo pod bezprostřední hrozbou jaderné zkázy. Dramatické události, od nichž uplynulo šedesát let, zůstávají vážným varováním do současnosti. Autor v nové publikaci podává čtivou formou riskantní, proměnlivý a nejistý ráz krizové situace s jejími zvraty, záměrnými i náhodnými kolizemi a hrozbami z pozice síly. (alza.cz)

Podobné produkty ako Třináct osudných dnů: John Kennedy a Nikita Chruščov na pokraji jaderné zkázy (978-80-278-0088-9)

LACOSTE LACOSTE.12.12 2000956 (7613272215978)

LACOSTE LACOSTE.12.12 2000956 (7613272215978)
Detail

Dámské hodinky , strojek quartz, průměr ciferníku 38 mm, vodotěsnost 30 m (3 ATM), sklíčko minerální LACOSTE LACOSTE.12.12 2000956 jsou propracované dámské hodinky, které jsou nejen praktickým ukazatelem času, ale i stylovým módním doplňkem. Jejich základem je o velikosti 38 mm. Takzvaný Quartz strojek je synonymem letité výdrže na jedinou baterii, zároveň zajistí přesnost. Materiálem zvoleným k výrobě řemínku je silikon, pomáhá náramku zaujmout na první pohled, aniž by se snížilo pohodlí při nošení. Značkové hodinky LACOSTE bez problémů odolají stříkající vodě při opatrném mytí rukou nebo v dešti, úplně vodotěsné ale nejsou a do vody nepatří. Stupeň krytí hodinek má hodnotu 30 m (3 ATM). Hlavní výhody dámských hodinek LACOSTE LACOSTE.12.12 2000956 Strojek s Quartz technologií běží na baterii, která má dlouhou výdrž Pro řemínek byl zvolen materiál: silikon Stupeň vodotěsnosti hodinek LACOSTE: 30 m (3 ATM) Zbarvení ciferníku: černá Řemínek má barvu: černá Dámské... (alza.cz)

Podobné produkty ako LACOSTE LACOSTE.12.12 2000956 (7613272215978)

LACOSTE LACOSTE.12.12 2001151 (7613272417396)

LACOSTE LACOSTE.12.12 2001151 (7613272417396)
Detail

Dámské hodinky , strojek quartz, průměr ciferníku 36 mm, vodotěsnost 50 m (5 ATM), sklíčko minerální LACOSTE LACOSTE.12.12 2001151 jsou kvalitní dámské hodinky vhodné pro každého, kdo hledá na svou ruku spolehlivého parťáka. Jejich základem je o velikosti 36 mm. Spolehlivá Quartz technologie dává jistotu co nejdelší výdrže na baterii a zároveň veliké přesnosti. Materiál řemínku tvoří kůže a dodává jim šmrnc, přičemž samozřejmostí je naprostý komfort při nošení. Náramkové hodinky LACOSTE si poradí s vodou při mytí rukou nebo sprchování, potápění je ale může poškodit. Úroveň krytí mají 50 m (5 ATM). Nejdůležitější přednosti dámských hodinek LACOSTE LACOSTE.12.12 2001151 Strojek s Quartz technologií běží na baterii, která má dlouhou výdrž Pro řemínek byl zvolen materiál: kůže Úroveň vodotěsnosti hodinek LACOSTE: 50 m (5 ATM) Barva ciferníku: stříbrná Barva řemínku: bílá Dámské hodinky jsou řízeny strojkem typu quartz (alza.cz)

Podobné produkty ako LACOSTE LACOSTE.12.12 2001151 (7613272417396)

LACOSTE LACOSTE CLUB 2011142 (7613272439282)

LACOSTE LACOSTE CLUB 2011142 (7613272439282)
Detail

Pánské hodinky - analogové, strojek: Quartz, průměr ciferníku: 42 mm, vodotěsnost 30 m (3 ATM), sklíčko: minerální LACOSTE LACOSTE CLUB 2011142 jsou nadčasové pánské hodinky, které propojují spolehlivost se stylem. Jejich základem je široký 42 mm. Kvalitní technologie Quartz bude vždy zárukou co nejdelší výdrže na baterii a zároveň veliké přesnosti. Řemínek tvoří ocel, pomáhá náramku zaujmout na první pohled, aniž by utrpěl komfort při nošení. Hodinky značky LACOSTE bez problémů odolají stříkající vodě při opatrném mytí rukou nebo v dešti, kompletní voděodolnost ale nemají. Celkový stupeň krytí mají 30 m (3 ATM). Klíčové parametry pánských hodinek LACOSTE LACOSTE CLUB 2011142 Dlouhá výdrž baterie a Quartz technologie Řemínek tvoří ocel Stupeň vodotěsnosti hodinek LACOSTE: 30 m (3 ATM) Ciferník nese barvu: šedá Řemínek má barvu: šedá Pánské hodinky nabídnou strojek quartz (alza.cz)

Podobné produkty ako LACOSTE LACOSTE CLUB 2011142 (7613272439282)

Lacoste Lacoste pánské hnědé sluneční brýle

Lacoste Lacoste pánské hnědé sluneční brýle
Detail

Kategorie: muži Původ značky: Francie Barva: hnědá Pánské hnědé sluneční brýle značky Lacoste. Brýle mají modrá sklíčka a obruč zdobí žíhaná hnědá barva. Vnější stranu obručí zdobí modrý nápis LACOSTE. (sixty.cz)

Podobné produkty ako Lacoste Lacoste pánské hnědé sluneční brýle

Lacoste LACOSTE dámské modré nazouváky MARICE

Lacoste LACOSTE dámské modré nazouváky MARICE
Detail

Kategorie: ženy Původ značky: FR Materiál: textilní materiál Vnitřní stélka: textilní materiál Barva: námořnická modrá Podrážka: guma Tloušťka podrážky: 2 cm Nazouváky Lacoste. Textilní svršek se snadno přizpůsobí tvaru chodidla. Nazouváky zdobí logo značky na nártu. (sixty.cz)

Podobné produkty ako Lacoste LACOSTE dámské modré nazouváky MARICE

Lacoste LACOSTE pánské černé tenisky - EUROPA

Lacoste LACOSTE pánské černé tenisky - EUROPA
Detail

Kategorie: muži Původ značky: FR Materiál: eko kůže, textil Barva: černá Zapínání: tkaničky Podrážka: kvalitní syntetický materiál Tloušťka podrážky: 2,5 cm Pánské černé tenisky značky LACOSTE. Tenisky se zapínají pomocí tkaniček a zdobí je zelený pruh s logem značky a nápis LACOSTE na jazyku a zadní straně štítek. (sixty.cz)

Podobné produkty ako Lacoste LACOSTE pánské černé tenisky - EUROPA

Odpojený muž - Jak technologie připravuje muže o mužství a co s tím - Zimbardo Philip, Coulombová Nikita D. - Zimbardo Philip

Odpojený muž - Jak technologie připravuje muže o mužství a co s tím - Zimbardo Philip, Coulombová Nikita D. - Zimbardo Philip
Detail

Jak se mají mladí muži v dnešním světě? Mezinárodně uznávaný psycholog Philip Zimbardo ve spolupráci s kolegyní Nikitou Coulombovou ukazují, jak se mužnost ocitá v krizi. Upozorňují na zoufalou neschopnost současných mladíků dospět a odolat nástrahám virtuální reality. Alarmující apel vzbudil celosvětový zájem odborníků i veřejnosti (patro.cz)

Podobné produkty ako Odpojený muž - Jak technologie připravuje muže o mužství a co s tím - Zimbardo Philip, Coulombová Nikita D. - Zimbardo Philip

Toaletní voda Lacoste - L´Homme Lacoste , 100ml

Toaletní voda Lacoste - L´Homme Lacoste , 100ml
Detail

Hlavacitron,grapefruit,kdoule,mandarinko-pomerančové aroma,pomeranč,rebarboraSrdceananas,hedione,jasmín,mandle,zázvor,černý pepřZákladakigalawood,ambra,cedr,cypriol,jantarové dřevo,pižmo,vanilka,vetiver (patro.cz)

Podobné produkty ako Toaletní voda Lacoste - L´Homme Lacoste , 100ml

Toaletní voda Lacoste - L´Homme Lacoste , 100ml

Toaletní voda Lacoste - L´Homme Lacoste , 100ml
Detail

L`Homme Lacoste je dřevitě-kořeněná vůně pro muže uvedená na trh v roce 2017. Hlava je tvořena mandarinkou, sladkým pomerančem, kdoulemi a rebarborou. V srdci se spojuje černý pepř se zázvorem, jasmínem a mandlemi. Základ se skládá z ambry, vanilky, pižma a cedrového dřeva. Nosem vůně je Michel Girard. (patro.cz)

Podobné produkty ako Toaletní voda Lacoste - L´Homme Lacoste , 100ml

Lacoste Černý kožený náramek Lacoste Traveller 2040073

Detail

Šperk je dodáván v originálním balení. (sperky.cz)

Podobné produkty ako Lacoste Černý kožený náramek Lacoste Traveller 2040073

Lacoste LACOSTE LEROND pánské bílé kožené tenisky

Lacoste LACOSTE LEROND pánské bílé kožené tenisky
Detail

Kategorie: muži Původ značky: FR Materiál: eko kůže, kůže, textil, syntetika Barva: bílá Zapínání: tkaničky Podrážka: kvalitní syntetický materiál Tloušťka podrážky: 2,5 cm Pánské bílé kožené tenisky značky LACOSTE. Tenisky se zapínají pomocí tkaniček a zdobí je logo značky na boční straně. (sixty.cz)

Podobné produkty ako Lacoste LACOSTE LEROND pánské bílé kožené tenisky

Deodorant Lacoste - L´Homme Lacoste , 75, mlml

Deodorant Lacoste - L´Homme Lacoste , 75, mlml
Detail

Hlava: kdoule,mandarinka,pomeranč,rebarboraSrdce: jasmín,mandle,pepř,zázvorZáklad: jantar,pižmo,vanilka,cedr,dřevité tóny (patro.cz)

Podobné produkty ako Deodorant Lacoste - L´Homme Lacoste , 75, mlml

LACOSTE L'Homme Lacoste EdT 100 ml (8005610521220)

LACOSTE L'Homme Lacoste EdT 100 ml  (8005610521220)
Detail

Toaletní voda - pro muže, dřevitá hlavní vůně, vedlejší vůně citrusová, vonná složka mandarinka a zázvor, francouzské výroby, objem 100 ml Pánská toaletní voda LACOSTE L' Homme pro muže vás okouzlí svou podmanivou mužnou dřevitě kořeněnou vůní. Svěží tóny pomerančů a mandarinek, sladké kdoule a rebarbory, které jsou doplněné trochou jasmínu, pepře a hořkých mandlí a ozvláštněné smyslným pižmem, dřevitými tóny cedru a nasládlou vanilkou, vytváří vonnou kompozici pro moderního osobitého muže. Toaletní vodu LACOSTE L' Homme s dlouhotrvající příjemnou vůní ocení každý muž. Klíčové vlastnosti pánské toaletní vody LACOSTE L'Homme Lacoste EdT 100 mlKvalitní pánská toaletní voda pro muže značky LACOSTE L' Homme Podmanivou dřevitě kořeněnou vůni ocení každý mužKompozice citrusů, ovoce, jasmínu, koření, mandlí, vanilky, pižma a cedru Příjemná mužná vůně LACOSTE L' Homme vydrží mnoho hodinSložení:Hlava: mandarinka,... (alza.cz)

Podobné produkty ako LACOSTE L'Homme Lacoste EdT 100 ml (8005610521220)

Lacoste Černý kožený náramek Lacoste Traveller 2040073

Lacoste Černý kožený náramek Lacoste Traveller 2040073
Detail

Šperk je dodáván v originálním balení. (vivantis.cz)

Podobné produkty ako Lacoste Černý kožený náramek Lacoste Traveller 2040073

Lacoste Elegantní kožený náramek Lacoste 12.12 2040390

Detail

Šperk je dodáván v originálním balení. (vivantis.cz)

Podobné produkty ako Lacoste Elegantní kožený náramek Lacoste 12.12 2040390

Lacoste Moderní kožený náramek Lacoste 12.12 2040387

Detail

Šperk je dodáván v originálním balení. (vivantis.cz)

Podobné produkty ako Lacoste Moderní kožený náramek Lacoste 12.12 2040387

Lacoste Pánské černé kruhové náušnice Lacoste Baseline 2040088

Detail

Šperk je dodáván v originálním balení. (sperky.cz)

Podobné produkty ako Lacoste Pánské černé kruhové náušnice Lacoste Baseline 2040088
LACOSTE NIKITA 2001146 (7613272417341), LACOSTE LACOSTE CLUB 2011142 (7613272439282), LACOSTE LACOSTE.12.12 2001151 (7613272417396), lacoste taska, LACOSTE L'Homme Lacoste EdT 100 ml (8005610521220), LACOSTE L'Homme Lacoste Intense EdT 100 ml (3614227365926), Nikita na trůně (978-80-738-7739-2), LACOSTE Essential EdT, Lacoste L20 (3490150192347), hodinky lacoste dámské, LACOSTE Eau de Lacoste L.12.12 Eau Fraiche EdT, LACOSTE Eau de Lacoste L.12.12 Pour Homme Magnetic EdT, LACOSTE VIENNA 2011101 (7613272422161), LACOSTE CHALLENGER 2011077 (7613272417488), LACOSTE Pour Homme EdT, LACOSTE MOON 2011017 (7613272325332), LACOSTE VICTORIA 2000996 (7613272242790), LACOSTE Pour Femme Elixir EdP, LACOSTE Touch of Pink EdT, LACOSTE GOA NEW 2020122 (7613272231329), LACOSTE GOA NEW 2020128 (7613272242967), LACOSTE GOA NEW 2020123 (7613272231336), LACOSTE L'Homme 150 ml (8005610521572), LACOSTE Essential EdT 125 ml (737052483214), LACOSTE Booster EdT 125 ml (3355800001793), Lacoste Iconic Petit Pique Logo Zadní Kryt pro iPhone 14 Red (LCHCP14SPVCR), Lacoste Liquid Silicone Allover Pattern kryt pro Apple iPhone 13 White (LCHC13MSOW), Lacoste Iconic Petit Pique Logo Zadní Kryt pro iPhone 14 Green (LCHCP14SPVCN), Lacoste Iconic Petit Pique Logo Zadní Kryt pro iPhone 14 Black (LCHCP14SPVCK)