Kores k0 pen pastel, m-1 mm, mix barev - balení 6 ks (37066)

Produkt Kores k0 pen pastel, m-1 mm, mix barev - balení 6 ks (37066) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Kores k0 pen pastel, m-1 mm, mix barev - balení 6 ks (37066) upraviť a produkt hľadať znova.

KORES K0 Pen Pastel, M-1 mm, mix barev - balení 6 ks (37066)

KORES K0 Pen Pastel, M-1 mm, mix barev - balení 6 ks (37066)
Detail

Kuličkové pero - gelový inkoust, modrá barva, pogumovaný úchop, vhodný pro praváky i leváky, počet kusu v balení 6ks, plast materiál, šířka stopy 1 mm, s uzávěrem Chybí ve vaší klopě pero? Pak byste měli vyzkoušet kuličkové pero, jenž vás potěší rychle zasychajícím inkoustem. Kuličkové pero KORES K0 Pen Pastel, M-1 mm, mix barev - balení 6 ks využívá gelový inkoust, který ihned po napsání zasychá. Tloušťka linky se pohybuje kolem 1 mm. O toto pero se nebudete muset bát. Funkce zacvaknutí s uzávěrem zajistí, že váš věrný pomocník při psaní jen tak nevyschne. Rozhodující parametry pera KORES K0 Pen Pastel, M-1 mm, mix barev - balení 6 ks Inkoust na bázi gelu nevybledne Gumová ploška pro pohodlnější psaní Šíře stopy je 1 mm Pero s kuličkovým hrotem je základní výbavou kanceláře i školního penálu Díky plastovému tělu je pero lehké Pero bylo vybaveno zacvakávacím uzávěrem obstarávajícím dlouhodobou životnost (alza.cz)

Podobné produkty ako KORES K0 Pen Pastel, M-1 mm, mix barev - balení 6 ks (37066) , Kores k0 pen pastel m-1 mm, náhodná barva (37086)

KORES K0 Pen Pastel M-1 mm, náhodná barva (37086)

KORES K0 Pen Pastel M-1 mm, náhodná barva (37086)
Detail

Kuličkové pero - gelový inkoust, modrá barva, pogumovaný úchop, vhodný pro praváky i leváky, počet kusu v balení 1ks, plast materiál, šířka stopy 1 mm, s uzávěrem Máte rádi na výběr z více per? Pak byste si měli pořídit kuličkové pero určené pro běžné psaní. Kuličkové pero KORES K0 Pen Pastel M-1 mm, náhodná barva používá gelový inkoust s extrémně krátkou dobou schnutí. Tloušťka linky činí 1 mm. O pero se nemusíte strachovat. Mechanismus zacvaknutí s uzávěrem zajišťuje, že váš psací pomocník jen tak nevyschne. Rozhodující vlastnosti pera KORES K0 Pen Pastel M-1 mm, náhodná barva Neblednoucí gelový inkoust se sytou barvou Gumová úchopová zóna vám zajistí větší pohodlí při psaní Šířka zanechané stopy je 1 mm Kuličkové pero je vhodné pro každodenní psaní Plastové tělo zajišťuje lehkost pera Toto pero je chráněno uzávěrem, který zajišťuje dlouhodobou životnost (alza.cz)

Podobné produkty ako KORES K0 Pen Pastel M-1 mm, náhodná barva (37086) , Kores k0 pen m-1 mm, modré (37012)

KORES K0 Pen M-1 mm, modré (37012)

KORES K0 Pen M-1 mm, modré (37012)
Detail

Kuličkové pero - gelový inkoust, modrá barva, pogumovaný úchop, vhodný pro praváky i leváky, počet kusu v balení 1ks, plast materiál, šířka stopy 1 mm, s uzávěrem Zapisujete si často něco? Potom vyzkoušejte kuličkové pero, jenž vyniká rychle zasychajícím inkoustem. Kuličkové pero KORES K0 Pen M-1 mm, modré má gelový inkoust se sytou barvou. Tloušťka napsané linky je 1 mm. O pero se nebudete muset strachovat. Mechanismus zacvaknutí se zavíráním obstará, že váš věrný pomocník při psaní jen tak fungovat nepřestane. Významné funkce pera KORES K0 Pen M-1 mm, modré Gelový inkoust nabízí vysoce syté barvy Gumová úchopová zóna vám zajistí větší pohodlí při psaní Šířka zanechané stopy je 1 mm Kuličkové pero je vhodné pro každodenní psaní Plastové tělo zajišťuje lehkost pera Toto pero bylo vybaveno uzávěrem, který obstarává dlouhodobou odolnost a funkčnost (alza.cz)

Podobné produkty ako KORES K0 Pen M-1 mm, modré (37012) , Kores k0 pen m-1 mm, černé (37022)

KORES K0 Pen M-1 mm, černé (37022)

KORES K0 Pen M-1 mm, černé (37022)
Detail

Kuličkové pero - gelový inkoust, černá barva, pogumovaný úchop, vhodný pro praváky i leváky, počet kusu v balení 1ks, plast materiál, šířka stopy 1 mm, s uzávěrem Chybí ve vaší klopě pero? Tak potom vyzkoušejte kuličkové pero určené pro běžné psaní. Kuličkové pero KORES K0 Pen M-1 mm, černé používá gelový inkoust, který jen tak nevybledne. Šíře stopy se pohybuje kolem 1 mm. O náplň pera se nebudete muset strachovat. Mechanismus se zavíráním zajistí, že váš psací pomocník jen tak nevyschne. Nejdůležitější parametry pera KORES K0 Pen M-1 mm, černé Dlouhotrvající gelový inkoust Gumová úchopová zóna pro lepší psaní Velikost linky odpovídá 1 mm Pero s kuličkovým hrotem nalezne své uplatnění doma i v práci Díky plastovému tělu je pero opravdu lehké Toto pero je doplněno zavíráním s uzávěrem obstarávajícím dlouhodobou životnost (alza.cz)

Podobné produkty ako KORES K0 Pen M-1 mm, černé (37022) , Kores k11 pen, m-1 mm, černé - sada 2 ks (37922)

NOBO Liquid Ink Drywipe, mix barev - balení 6 ks (1901077)

NOBO Liquid Ink Drywipe, mix barev - balení 6 ks (1901077)
Detail

Popisovač - popisovač, černá, červená, fialová, modrá, oranžová a zelená barva, kulatý hrot, šíře stopy 3 mm, 6 fixů Hlavní přednosti popisovače NOBO Liquid Ink Drywipe, mix barev - balení 6 ks Permanentní popisovač NOBO, známý jako „lihovka“, využijete při každé příležitosti Vhodný na nejrůznější povrchy, jako je sklo, kov, papír i plast Jeho kulatý hrot zanechá stopu o šířce 3 mm V balení obdržíte 6 popisovačů NOBO Barva náplně je černá, červená, fialová, modrá, oranžová a zelená (alza.cz)

Podobné produkty ako NOBO Liquid Ink Drywipe, mix barev - balení 6 ks (1901077) , Kores k11 pen, m-1 mm, modré - sada 2 ks (37912)

KORES K11 Pen, M-1 mm, černé - sada 2 ks (37922)

KORES K11 Pen, M-1 mm, černé - sada 2 ks (37922)
Detail

Kuličkové pero - gelový inkoust, černá barva, ergonomická úchopová zóna, vhodný pro praváky i leváky, počet kusu v balení 2ks, plast materiál, šířka stopy 1 mm, s uzávěrem Chybí ve vaší klopě pero? Potom vyzkoušejte kuličkové pero vhodné pro každodenní psaní. Kuličkové pero KORES K11 Pen, M-1 mm, černé - sada 2 ks má gelový inkoust, jenž ihned zasychá a nedělá šmouhy. Tloušťka linky se pohybuje kolem 1 mm. O náplň pera se nebudete muset strachovat. Funkce se zavíráním zařídí, že váš věrný pomocník při psaní jen tak fungovat nepřestane. Důležité vlastnosti pera KORES K11 Pen, M-1 mm, černé - sada 2 ks Sytost gelového inkoustu je na jedničku Velikost linky odpovídá hodnotě 1 mm Kuličkové pero je vhodné pro každodenní psaní Pero je vyrobeno z plastu Pero je chráněno uzávěrem obstarávajícím delší životnost (alza.cz)

Podobné produkty ako KORES K11 Pen, M-1 mm, černé - sada 2 ks (37922) , Kores ke30 40 x 21 x 10 mm, barevný mix pastel - balení 3 ks (40315)

KORES K11 Pen, M-1 mm, modré - sada 2 ks (37912)

KORES K11 Pen, M-1 mm, modré - sada 2 ks (37912)
Detail

Kuličkové pero - gelový inkoust, modrá barva, ergonomická úchopová zóna, vhodný pro praváky i leváky, počet kusu v balení 2ks, plast materiál, šířka stopy 1 mm, s uzávěrem Máte rádi na výběr z více per? V tom případě byste měli mít kuličkové pero, jenž vyniká rychle zasychajícím inkoustem. Kuličkové pero KORES K11 Pen, M-1 mm, modré - sada 2 ks využívá gelový inkoust, který vám dozajista nevybledne. Tloušťka linky po napsání se pohybuje kolem 1 mm. O pero se nemusíte obávat. Funkce se zavíráním obstará, že váš psací pomocník jen tak nevyschne. Zajímavé vlastnosti pera KORES K11 Pen, M-1 mm, modré - sada 2 ks Dlouhotrvající gelový inkoust Šířka zanechané stopy je 1 mm Kuličkové pero má výborný poměr mezi komfortem a výdrží Pero je vyrobeno z plastu Pero bylo vybaveno uzávěrem, který obstarává dlouhotrvající funkčnost (alza.cz)

Podobné produkty ako KORES K11 Pen, M-1 mm, modré - sada 2 ks (37912) , Kores koloritos jednoduché plastové, mix barev, 1 ks (35811)

KORES KOLORITOS jednoduché plastové, mix barev, 1 ks (35811)

KORES KOLORITOS jednoduché plastové, mix barev, 1 ks (35811)
Detail

Ořezávátko ruční, více barev barva Ořezávátko KORES KOLORITOS vám umožní precizní ořezání tužek a pastelek. O to se postará čepel, která je vyrobená z vysoce kvalitní oceli. Ořezávátko vyniká svými kompaktními rozměry, díky čemuž se pohodlně vejde do každého penálu. Jeho použití je přitom snadné a disponuje i zabudovaným zásobníkem. Ořezávátko KORES KOLORITOS je ideální pro využití doma, v kanceláři i ve škole. Klíčové vlastnosti jednoduchého ořezávátka KORES KOLORITOS, plastového, mix barev, 1 ksOřezávátko ve tvaru tužkyUmožní precizní ořezání tužek a pastelekČepel vyrobená z vysoce kvalitní oceliOřezávátko KORES KOLORITOS se jednoduše používáDisponuje i zabudovaným zásobníkem (alza.cz)

Podobné produkty ako KORES KOLORITOS jednoduché plastové, mix barev, 1 ks (35811) , Kores beetle jednoduché plastové, mix barev, 1 ks (35812)

KORES BEETLE jednoduché plastové, mix barev, 1 ks (35812)

KORES BEETLE jednoduché plastové, mix barev, 1 ks (35812)
Detail

Ořezávátko ruční, více barev barva Ořezávátko KORES BEETLE vám umožní precizní ořezání tužek a pastelek. O to se postará čepel, která je vyrobená z vysoce kvalitní oceli. Ořezávátko vyniká svými kompaktními rozměry, díky čemuž se pohodlně vejde do každého penálu. Jeho použití je přitom snadné. Ořezávátko KORES BEETLE je ideální pro využití doma, v kanceláři i ve škole. Klíčové vlastnosti jednoduchého ořezávátka KORES BEETLE, plastového, mix barev, 1 ksOřezávátko s kompaktním designemUmožní precizní ořezání tužek a pastelekČepel vyrobená z vysoce kvalitní oceliOřezávátko KORES BEETLE se jednoduše používá (alza.cz)

Podobné produkty ako KORES BEETLE jednoduché plastové, mix barev, 1 ks (35812) , Kores high liner pastel sada 6 barev (36246)

KORES HIGH LINER PASTEL sada 6 barev (36246)

KORES HIGH LINER PASTEL sada 6 barev (36246)
Detail

Zvýrazňovač pro domácí i kancelářské užití, zkosený hrot, max. šíře stopy 3,5mm, 6ks v balení, barva: červená, modrá, růžová, žlutá Zvýrazňovače dobře poslouží jak dětem ve škole, tak i dospělým v kanceláři či pracovně. Pokud se potřebujete lépe zorientovat ve svých poznámkách, zvýrazňovač KORES se vám bude líbit. Červená, modrá, růžová a žlutá barva má permanentní inkoust, takže dokument lze bez problémů vložit i do kopírky. Se zkoseným hrotem jednoduše zvýrazníte větší obsah textu. Ptáte-li se na velikost stopy, tak ta u zvýrazňovače KORES má šířku 3,5 mm. V balení najdete 6 ks zvýrazňovačů. Rozhodující parametry zvýrazňovače KORES HIGH LINER PASTEL sada 6 barev Se zvýrazňovači si označíte důležité informace v textu Zkosený tvar hrotu pro lepší manipulaci Barvy v sadě: červená, modrá, růžová a žlutá Zvýrazňovač KORES, který lze kopírovat a nerozmazává tisk Šířku stopy očekávejte 3,5 mm V balení očekávejte 6 ks zvýrazňovačů (alza.cz)

Podobné produkty ako KORES HIGH LINER PASTEL sada 6 barev (36246) , Kores kolores pastel 12 barev (93311)

KORES HIGH LINER PLUS PASTEL sada 6 barev (36060)

KORES HIGH LINER PLUS PASTEL sada 6 barev (36060)
Detail

Zvýrazňovač pro domácí i kancelářské užití, zkosený hrot, max. šíře stopy 5mm, 6ks v balení, barva: červená, modrá, růžová, žlutá Zvýrazňovače se hodí jak pro žáky, studenty ve škole, tak jako výborná pomůcka v kanceláři nebo doma. Ať už máte rádi dobře organizované věci nebo jen potřebujete označit pár vět v textu, zvýrazňovač KORES budete rádi používat. Červená, modrá, růžová a žlutá barva se nerozmazává, takže dokument můžete bez obav vložit do kopírky. Zkosený tvar hrotu vám umožní zvýrazňovat v různou šířkou. Pokud se ptáte na velikost stopy, tak ta u zvýrazňovače KORES má šířku 5 mm. V balení najdete 6 ks zvýrazňovačů. Klíčové funkce zvýrazňovače KORES HIGH LINER PLUS PASTEL sada 6 barev Se zvýrazňovači si označíte důležité informace v textu Zkosený tvar hrotu napomáhá přesnějšímu podtržení Barvy: červená, modrá, růžová a žlutá Zvýrazňovač KORES, který nesmažete Šířku stopy očekávejte 5 mm Balení má k dispozici 6 ks zvýrazňovačů (alza.cz)

Podobné produkty ako KORES HIGH LINER PLUS PASTEL sada 6 barev (36060) , Kores kolores pastel 24 barev (93321)

KORES Pastel Style, se štětcovým hrotem, 6 barev (21462)

KORES Pastel Style, se štětcovým hrotem, 6 barev (21462)
Detail

Popisovač - popisovač, štětcový hrot, 6 fixů různých barev Pomocník pro vaše kouzleníPopisovač KORES Pastel Style stvořený pro vaši kreativitu Kreslení s popisovačem KORES Pastel Style jde velmi snadno. Klouže po papíře, jako byste kreslili opravdovým štětcem. Klíčové vlastnosti popisovače KORES Pastel StyleSet 6 pastelových barevŠtětcový hrotInkoust popisovače KORES Pastel Style na vodní báziJasný pigment, snadné vedeníSkvělé na kreativní psaní, kreslení, vybarvování, skicování a kaligrafiiPopisovače KORES umožní malování originálních etiketPastelové popisovače KORES Pastel Style se štětcovým hrotem jsou ideální pro zvládnutí prvních tahů při učení kaligrafie. Kaligrafie je krasopisné psaní, které můžete později využít opravdu kdekoliv, například na kreativní domácí tvorbu. Popisovač KORES Pastel Style má štěteček, který přirozeně klouže po papíře a krásně se s ním tvoří silná a slabá linka. Můžete si vytvořit vlastní etikety... (alza.cz)

Podobné produkty ako KORES Pastel Style, se štětcovým hrotem, 6 barev (21462) , Kores pastel style, se štětcovým hrotem, 6 barev (21462)

Filofax náplň, Osobní, papír čtverečkovaný, mix barev pastel (6 barev)

Filofax Náplň, Osobní, papír tečkovaný, mix barev pastel (6 barev)

KORES KE30 40 x 21 x 10 mm, barevný mix pastel - balení 3 ks (40315)

KORES KE30 40 x 21 x 10 mm, barevný mix pastel - balení 3 ks (40315)
Detail

Guma v praktickém papírovém pouzdře, netoxická, vysoce kvalitní PVC pryž v pastelových trendy barvách , neabrasivní (alza.cz)

Podobné produkty ako KORES KE30 40 x 21 x 10 mm, barevný mix pastel - balení 3 ks (40315) , Q-connect 32 mm, mix barev - balení 10 ks (kf03653)

KORES KOLORES Pastel 12 barev (93311)

KORES KOLORES Pastel 12 barev (93311)
Detail

Pastelky - KORES, trojhranný tvar pro správný úchop, dřevěné pastelky s měkkou tuhou, vhodné pro praváky i leváky Kreslení pastelkami oceníte jako způsob, jak se postarat o zábavu vašeho dítěte. Pastelky KORES mají v balení obsaženo 12 barev. Trojhranné pastelky vaše dítě skvěle naučí, jak tužku správně držet. K výrobě bylo využito dřevo. Měkká tuha vyniká odolností proti pádu a tlaku. Při kreslení se tak dočkáte sytých barev. Pastelky KORES se zalíbí jak dívkám tak i chlapcům. Do ruky ideálně sednou pravákům i levákům. Pokud si chcete sehnat kompletní sadu, tato jistě bude odpovídat vašim nárokům. Zásadní vlastnosti pastelek KORES KOLORES Pastel 12 barev Pastelky udělají radost malým umělcům Trojhranné pastelky pro děti, které ještě nevychytaly správný úchop tužky Dřevěné pastelky KORES Měkká tuha se jen tak nerozbije při pádu Vlastnosti pastelek KORES KOLORES Pastel 12 barev: univerzální Vhodné od 3 let Pastelky určeny pro kreslení na papír Další vlastnosti... (alza.cz)

Podobné produkty ako KORES KOLORES Pastel 12 barev (93311) , Nobo liquid ink drywipe, mix barev - balení 6 ks (1901077)

KORES KOLORES Pastel 24 barev (93321)

KORES KOLORES Pastel 24 barev (93321)
Detail

Pastelky - KORES, trojhranný tvar pro správný úchop, dřevěné pastelky s měkkou tuhou, vhodné pro praváky i leváky Kreslení pastelkami je dokonalý způsob, jak poskytnout dítěti zábavu. Pastelky KORES v balení obsahují 24 barev. Trojhranné pastelky vaše dítě skvěle naučí, jak tužku správně držet. Materiál, který byl zvolen pro výrobu, je dřevo. Měkká tuha dobře odolává pádům i tlaku. Během kreslení se tak dočkáte sytých barev. Pastelky KORES ocení chlapci i dívky. Do ruky ideálně sednou pravákům i levákům. Jestli se rozhodujete, zda nekoupit kompletní sadu, tato vám určitě bude ve všech ohledech vyhovovat. Zásadní funkce pastelek KORES KOLORES Pastel 24 barev Kvalitní pastelky by mělo mít každé dítě Trojhranné pastelky ideální pro menší děti Dřevěné pastelky KORES Měkká tuha se jen tak nerozbije při pádu Vlastnosti pastelek KORES KOLORES Pastel 24 barev: univerzální K použití od 3 let Pastelky pro kreslení na papír Další vlastnosti pastelek KORES Měkká tuha se... (alza.cz)

Podobné produkty ako KORES KOLORES Pastel 24 barev (93321) , Westcott 15 mm, mix barev - balení 10 ks (e-10806 00)

Obojky TRIXIE pro štěňata mix barev S-M 6 ks

Obojky TRIXIE pro štěňata mix barev S-M 6 ks
Detail

Barvy: hnědá, béžová, šedostříbrná, růžová, světle modrá, oranžová. (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Obojky TRIXIE pro štěňata mix barev S-M 6 ks , Westcott 40 mm, mix barev - balení 4 ks (e-10826 00)

Q-CONNECT 19 mm, mix barev - balení 10 ks (KF03651)

Q-CONNECT 19 mm, mix barev - balení 10 ks (KF03651)
Detail

Klip na dokumenty velikost 19mm, kov, 10ks v balení Klipy Q-CONNECT umožní spolehlivé sepnutí dokumentů, prezentací a listů papíru. Vyrobené jsou z velmi kvalitního kovu a opatřené rovněž kovovými rameny, která můžete sklopit na plocho, čímž ušetříte místo. Balení obsahuje 10 klipů Q-CONNECT v různém barevném provedení, které najdou své uplatnění v kanceláři, domácí pracovně i u studentů. Klíčové vlastnosti klipů na dokumenty Q-CONNECT 19 mm, mix barev - balení 10 ksPraktické klipyUmožní spolehlivé sepnutí dokumentů, prezentací a listů papíruVyrobené z velmi kvalitního kovuKovová ramena lze sklopit na plocho a uspořit tak místoBalení obsahuje 10 klipů Q-CONNECTBarevné provedení: různobarevné Hloubka vkládání:7 mm Šířka:19 mm (alza.cz)

Podobné produkty ako Q-CONNECT 19 mm, mix barev - balení 10 ks (KF03651) , Westcott 30 mm, mix barev - balení 10 ks (e-10822 00)

Q-CONNECT 32 mm, mix barev - balení 10 ks (KF03653)

Q-CONNECT 32 mm, mix barev - balení 10 ks (KF03653)
Detail

Klip na dokumenty velikost 32mm, kov, 10ks v balení Klipy Q-CONNECT umožní spolehlivé sepnutí dokumentů, prezentací a listů papíru. Vyrobené jsou z velmi kvalitního kovu a opatřené rovněž kovovými rameny, která můžete sklopit na plocho, čímž ušetříte místo. Balení obsahuje 10 klipů Q-CONNECT v různém barevném provedení, které najdou své uplatnění v kanceláři, domácí pracovně i u studentů. Klíčové vlastnosti klipů na dokumenty Q-CONNECT 32 mm, mix barev - balení 10 ksPraktické klipyUmožní spolehlivé sepnutí dokumentů, prezentací a listů papíruVyrobené z velmi kvalitního kovuKovová ramena lze sklopit na plocho a uspořit tak místoBalení obsahuje 10 klipů Q-CONNECTBarevné provedení: různobarevné Hloubka vkládání:13 mm Šířka:32 mm (alza.cz)

Podobné produkty ako Q-CONNECT 32 mm, mix barev - balení 10 ks (KF03653) , Kores trino trojhranná, barevný mix - balení 2 ks (40523)

WESTCOTT 40 mm, mix barev - balení 4 ks (E-10826 00)

WESTCOTT 40 mm, mix barev - balení 4 ks (E-10826 00)
Detail

Magnet o průměru 40mm, kulatý tvar, plastový povrch, vícebarevná barva, 4ks v balení (alza.cz)

Podobné produkty ako WESTCOTT 40 mm, mix barev - balení 4 ks (E-10826 00) , Victoria kartonový, mix barev - balení 50 ks (idpcs05)

WESTCOTT 15 mm, mix barev - balení 10 ks (E-10806 00)

WESTCOTT 15 mm, mix barev - balení 10 ks (E-10806 00)
Detail

Magnet o průměru 15mm, kulatý tvar, plastový povrch, vícebarevná barva, 10ks v balení (alza.cz)

Podobné produkty ako WESTCOTT 15 mm, mix barev - balení 10 ks (E-10806 00) , Victoria plastový, mix barev - balení 10 ks (ivrmsz10)

WESTCOTT 30 mm, mix barev - balení 10 ks (E-10822 00)

WESTCOTT 30 mm, mix barev - balení 10 ks (E-10822 00)
Detail

Magnet o průměru 30mm, kulatý tvar, plastový povrch, 10ks v balení Magnety WESTCOTT představují nepostradatelný doplněk k magnetickým tabulím. S jejich pomocí můžete na tabuli upevnit listy papíru, poznámky či vzkazy, stejně tak je lze použít také na lednici. Balení obsahuje 10 magnetů o průměru 30 mm, které disponují plastovým povrchem. Magnety WESTCOTT zajistí spolehlivé upevnění papírů na tabuli. Klíčové vlastnosti magnetů WESTCOTT 30 mm, mix barev - balení 10 ksMagnety určené na magnetické tabuleUmožní upevnit listy papíru, poznámky či vzkazyLze je použít i na ledniciBalení obsahuje 10 magnetů WESTCOTT s plastovým povrchemBarevné provedení: černé, bílé, červené, modré a žluté Průměr:3 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako WESTCOTT 30 mm, mix barev - balení 10 ks (E-10822 00) , Donau mix barev - balení 100 ks (8620100-99pl)

DONAU 48 mm x 60 m, transparentní - balení 6 ks (7851001PL-00)

DONAU 48 mm x 60 m, transparentní - balení 6 ks (7851001PL-00)
Detail

Lepicí páska balicí, šíře pásky: 48 mm s návinem o délce 60 m Lepicí páska DONAU umožní spolehlivé zalepení balíků, využijete ji však i na jiné účely. Vyrobená je z polypropylenu a opatřená lepivou vrstvou ze syntetického kaučuku. Páska je velmi odolná, a to i vůči vlhkosti. Disponuje délkou 60 m a šířkou 48 mm a balení obsahuje 6 lepicích pásek. Lepicí páska DONAU je praktickým pomocníkem do domácnosti, kanceláře i do průmyslových odvětví. Klíčové vlastnosti lepicí pásky DONAU 48 mm × 60 m, transparentní - balení 6 ksLepicí páska nejen pro zalepení balíkůVyrobená z polypropylenuS lepivou vrstvou ze syntetického kaučukuLepicí páska DONAU je velmi odolná, a to i vůči vlhkostiBalení obsahuje 6 pásekBarevné provedení: transparentní Délka:60 m Šířka:48 mm (alza.cz)

Podobné produkty ako DONAU 48 mm x 60 m, transparentní - balení 6 ks (7851001PL-00) , Kores 24/6 - balení 1000 ks (43101)

DONAU 48 mm x 60 m, hnědá - balení 6 ks (7851001PL-99)

DONAU 48 mm x 60 m, hnědá - balení 6 ks (7851001PL-99)
Detail

Lepicí páska balicí, šíře pásky: 48 mm s návinem o délce 60 m Lepicí páska DONAU umožní spolehlivé zalepení balíků, využijete ji však i na jiné účely. Vyrobená je z polypropylenu a opatřená lepivou vrstvou ze syntetického kaučuku. Páska je velmi odolná, a to i vůči vlhkosti. Disponuje délkou 60 m a šířkou 48 mm a balení obsahuje 6 lepicích pásek. Lepicí páska DONAU je praktickým pomocníkem do domácnosti, kanceláře i do průmyslových odvětví. Klíčové vlastnosti lepicí pásky DONAU 48 mm × 60 m, hnědé - balení 6 ksLepicí páska nejen pro zalepení balíkůVyrobená z polypropylenuS lepivou vrstvou ze syntetického kaučukuLepicí páska DONAU je velmi odolná, a to i vůči vlhkostiBalení obsahuje 6 pásekBarevné provedení: hnědé Délka:60 m Šířka:48 mm (alza.cz)

Podobné produkty ako DONAU 48 mm x 60 m, hnědá - balení 6 ks (7851001PL-99) , Kores kulaté 33 mm - balení 100 ks (43011)

KORES na bílé tabule, mix barev (20861)

KORES na bílé tabule, mix barev (20861)
Detail

Magnetická stěrka s možností přichycení na kovovém povrchu tabule, ve 4 pestrých barvách (žlutá, modrá, zelená, červená) Stěrka KORES umožní pohodlné čištění bílých tabulí. Spolehlivě z nich odstraní texty i malby a nezanechá na nich šmouhy. Stěrka je magnetická, díky čemuž ji lze přichytit na kovovém povrchu tabule. Disponuje ergonomickým tvarem, který zajistí její komfortní používání. Magnetická stěrka KORES precizně vyčistí každou bílou tabuli. Klíčové vlastnosti magnetické stěrky na bílé tabule KORES, mix barevStěrka určená k čištění bílých tabulíSpolehlivě z nich odstraní texty i malbyNezanechá na tabuli šmouhyStěrka KORES je magnetickáDisponuje ergonomickým tvaremVelmi pohodlně se používáV balení jeden kus, barvu si není možné zvolit Rozměry:11 × 5,5 × 2 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako KORES na bílé tabule, mix barev (20861) , Nobo glide drywipe, mix barev - balení 4 ks (1902096)

Stopovací vodítko TAMER 5 m mix barev 1 ks

Stopovací vodítko TAMER 5 m mix barev 1 ks
Detail

Konec vodítka lze pohodlně rozmotat, aby stopovačka měla volný konec. - šitý spoj chráněný gumou - horolezecké lano - vhodné na výcvik (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Stopovací vodítko TAMER 5 m mix barev 1 ks , Kores kolores 6 barev (93306)

Stopovací vodítko TAMER 10 m mix barev 1 ks

Stopovací vodítko TAMER 10 m mix barev 1 ks
Detail

Konec vodítka lze pohodlně rozmotat, aby stopovačka měla volný konec. - šitý spoj chráněný gumou - horolezecké lano - vhodné na výcvik (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Stopovací vodítko TAMER 10 m mix barev 1 ks , Kores mini roller metalic 5 m x 5 mm - balení 2 ks (84122)

Color gumový míč mix barev Balení: 1 ks

Color gumový míč mix barev Balení: 1 ks
Detail

UPOZORNĚNÍ: MÍČ JE DODÁVANÝ OD VÝROBCE V MIXU BAREV DLE SKLADOVÝCH ZÁSOB, TUDÍŽ NELZE OBJEDNAT JEN KONKRÉTNÍ BARVU. Gumový míč Teddies Color je vhodný pro děti od 3 let a využijete jej prakticky kdekoliv a kdykoliv - na zahradě, v bazénu, na dovolené.. Míč lze nafouknout až do průměru 21 cm. Díky gumovému míči Teddies Color si vaše děti užijí spoustu zábavy a navíc stráví svůj čas zdravým pohybem. Míč foukejte vždy pomocí navlhčené jehly.Parametry:barva:mix barevVelikost:4Výkonnost:tréninkovýZemě původu:ČínaCelní sazebník:95066200 (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Color gumový míč mix barev Balení: 1 ks , Tiande prodental mix barev 1 ks (6950624988267)

PU Love grip základní omotávka mix barev Balení: 1 ks

PU Love grip základní omotávka mix barev Balení: 1 ks
Detail

Nový, originální a poutavý design na základní omotávce PU Love Grip, kterou firma Karakal vyrábí pro všechny druhy raketových sportů již 21 let a neustále ji zdokonaluje. protiskluzový povrch absorpční materiál super lepivý velmi pevný extra odolný samolepící univerzální délkaParametry:barva:mix barevrozměr:1100 x 25 x 1,8 mmSíla:1,8 mmVýkonnost:komfort / životnostCelní sazebník:39199080 (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako PU Love grip základní omotávka mix barev Balení: 1 ks , Orico phx35-5c, mix barev - balení 5 ks (phx35-5c)

Ebi Aqua Della Hair Grass S mix barev 6 cm 1 ks (4047059458037)

Ebi Aqua Della Hair Grass S mix barev 6 cm 1 ks (4047059458037)
Detail

Dekorace do akvária - motiv rostlina, umělý materiál, do akvária, výška 6 cm Zútulněte rybkám prostor pořízením dekorace do akvária. Akvarijní dekorace Ebi - rostlina vám kromě výzdoby rozdělí akvárium na jednotlivá teritoria ryb. Tuto umělou dekoraci si většinou vybírají začátečníci. Nevyžaduje nijak velkou údržbu. Nepotřebuje totiž hlídat světlo či správnou teplotu, ani ji nemusíte přihnojovat. Také se nerozkládá, a neznečišťuje tak vodu. Balení nabízí 1 dekoraci do akvária. Zásadní vlastnosti dekorace do akvária Ebi Aqua Della Hair Grass S mix barev 6 cm 1 ks Dekorace do akvária rostlina se podílí na rozdělení akvária na jednotlivá teritoria Umělá dekorace je vhodná především pro začínající akvaristy Akvarijní dekorace Ebi je tvořena 1 kusem (alza.cz)

Podobné produkty ako Ebi Aqua Della Hair Grass S mix barev 6 cm 1 ks (4047059458037)

KORES se soft úchopem 21 cm, mix barev (35210)

KORES se soft úchopem 21 cm, mix barev (35210)
Detail

Kancelářské nůžky - ostré špičky, délka 21 cm, ergonomická, protiskluzová rukojeť z plastového materiálu, pevná čepel, materiál čepelí nerezová ocel, nastavitelný šroub Nůžek není nikdy dost, zvláště potom těch ostrých, které stříhají čistě. Umožní vám stříhat papír, lepicí pásku a další materiály. Kancelářské nůžky KORES jsou vytvořeny tak, aby vyhovovaly pravákům i levákům. Ergonomicky tvarovaná rukojeť umožní pohodlné a přesné stříhání. Rukojeť je opatřena protiskluzovým povrchem, takže nůžky při používání nekloužou. Jsou dlouhé 21 cm. Ke zhotovení čepelí nabízených nůžek byl použitý kvalitní materiál, jakým je nerezová ocel. Tento typ nabízí výhodu v podobě možnosti přizpůsobení napětí šroubů dle vašich potřeb. Kancelářské nůžky KORES mají ostré špičky, jež vám pomohou v přesnějším stříhání. Klíčové přednosti kancelářských nůžek KORES se soft úchopem 21 cm, mix barev Kancelářské nůžky KORES jsou ideální volbou pro praváky i leváky Snadné držení zajistí... (alza.cz)

Podobné produkty ako KORES se soft úchopem 21 cm, mix barev (35210)

Obojky TRIXIE pro štěňata mix barev S 6 ks

Obojky TRIXIE pro štěňata mix barev S 6 ks
Detail

Barvy: červená, zelená, žlutá, fialová, modrá a černá. (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Obojky TRIXIE pro štěňata mix barev S 6 ks

AVELI 24 mm, modrý - balení 6 ks (XRT-00095)

AVELI 24 mm, modrý - balení 6 ks (XRT-00095)
Detail

Magnet o průměru 24mm, kulatý tvar, plastový povrch, modrá barva, 6ks v balení Pokud do vybavení vaší kanceláře nebo domácnosti patří také některý z typů magnetické tabule, bude se vám hodit sada magnetů AVELI. Jedno balení obsahuje 6 středně velkých kulatých magnetů, které jsou opatřené modrým stálobarevným plastovým povrchem. Vaše dokumenty a materiály pro pracovní prezentace uchytíte pomocí těchto magnetů na tabuli jednoduše a spolehlivě. Díky jejich příjemné barvě se budou líbit i dětem, které pro ně najdou uplatnění i v dětském pokojíčku. Klíčové vlastnosti magnetů AVELI24 mm, modrý - balení 6 ksSada 6 kulatých magnetů AVELI pro magnetické tabuleModré magnety s klasickým kulatým tvaremPlastový stálobarevný modrý povrch magnetůIdeální k uchycení materiálů, fotek a výkresů na magnetických plocháchMagnety AVELI vhodné pro kancelářské využití i pro domácnost Určení:Pro magnetické tabulePřilnavost:120 gPrůměr:24... (alza.cz)

Podobné produkty ako AVELI 24 mm, modrý - balení 6 ks (XRT-00095)

AVELI 24 mm, černý - balení 6 ks (XRT-00165)

AVELI 24 mm, černý - balení 6 ks (XRT-00165)
Detail

Magnet o průměru 24mm, kulatý tvar, plastový povrch, černá barva, 6ks v balení Praktické magnety od značky AVELI o průměru 24 mm přímo na vaši ledničku či magnetickou tabuli. Magnet AVELI disponuje barevným plastovým povrchem v černém odstínu a přesně kulatým tvarem. V balení najdete celkem 6 ks magnetů, které udrží vaše důležité dokumenty, vzpomínkové fotografie, nákupní seznamy či jen vzkazy pro rodinu pevně na svém místě. Vhodné pro každou magnetickou plochu. Klíčové vlastnosti magnetu AVELI24 mm, černý - balení 6 ksMagnet AVELI o průměru 24 mmZakrytý plastovou skořepinou v černé barvěCelkem 6 ks v baleníTradiční kulatý tvarVhodný pro všechny magnetické plochy (alza.cz)

Podobné produkty ako AVELI 24 mm, černý - balení 6 ks (XRT-00165)

AVELI 24 mm, bílý - balení 6 ks (XRT-00098)

AVELI 24 mm, bílý - balení 6 ks (XRT-00098)
Detail

Magnet o průměru 24mm, kulatý tvar, plastový povrch, bílá barva, 6ks v balení Pokud do vybavení vaší kanceláře nebo domácnosti patří také některý z typů magnetické tabule, bude se vám hodit sada magnetů AVELI. Jedno balení obsahuje 6 středně velkých kulatých magnetů, které jsou opatřené bílým stálobarevným plastovým povrchem. Vaše dokumenty a materiály pro pracovní prezentace uchytíte pomocí těchto magnetů na tabuli jednoduše a spolehlivě. Díky jejich příjemné barvě se budou líbit i dětem, které pro ně najdou uplatnění i v dětském pokojíčku. Klíčové vlastnosti magnetů AVELI24 mm, bílý - balení 6 ksSada 6 kulatých magnetů AVELI pro magnetické tabuleBílé magnety s klasickým kulatým tvaremPlastový stálobarevný bílý povrch magnetůIdeální k uchycení materiálů, fotek a výkresů na magnetických plocháchMagnety AVELI vhodné pro kancelářské využití i pro domácnost Určení:Pro magnetické tabulePřilnavost:120 gPrůměr:24... (alza.cz)

Podobné produkty ako AVELI 24 mm, bílý - balení 6 ks (XRT-00098)

AVELI 24 mm, červený - balení 6 ks (XRT-00097)

AVELI 24 mm, červený - balení 6 ks (XRT-00097)
Detail

Magnet o průměru 24mm, kulatý tvar, plastový povrch, červená barva, 6ks v balení Pokud do vybavení vaší kanceláře nebo domácnosti patří také některý z typů magnetické tabule, bude se vám hodit sada magnetů AVELI. Jedno balení obsahuje 6 středně velkých kulatých magnetů, které jsou opatřené červeným stálobarevným plastovým povrchem. Vaše dokumenty a materiály pro pracovní prezentace uchytíte pomocí těchto magnetů na tabuli jednoduše a spolehlivě. Díky jejich příjemné barvě se budou líbit i dětem, které pro ně najdou uplatnění i v dětském pokojíčku. Klíčové vlastnosti magnetů AVELI 24 mm, červený - balení 6 ks Sada 6 kulatých magnetů AVELI pro magnetické tabuleČervené magnety s klasickým kulatým tvaremPlastový stálobarevný červený povrch magnetůIdeální k uchycení materiálů, fotek a výkresů na magnetických plocháchMagnety AVELI vhodné pro kancelářské využití i pro domácnost Určení:Pro magnetické... (alza.cz)

Podobné produkty ako AVELI 24 mm, červený - balení 6 ks (XRT-00097)

AVELI 24 mm, zelený - balení 6 ks (XRT-00099)

AVELI 24 mm, zelený - balení 6 ks (XRT-00099)
Detail

Magnet o průměru 24mm, kulatý tvar, plastový povrch, zelená barva, 6ks v balení Pokud do vybavení vaší kanceláře nebo domácnosti patří také některý z typů magnetické tabule, bude se vám hodit sada magnetů AVELI. Jedno balení obsahuje 6 středně velkých kulatých magnetů, které jsou opatřené zeleným stálobarevným plastovým povrchem. Vaše dokumenty a materiály pro pracovní prezentace uchytíte pomocí těchto magnetů na tabuli jednoduše a spolehlivě. Díky jejich příjemné barvě se budou líbit i dětem, které pro ně najdou uplatnění i v dětském pokojíčku. Klíčové vlastnosti magnetů AVELI 24 mm, zelený - balení 6 ksSada 6 kulatých magnetů AVELI pro magnetické tabuleZelené magnety s klasickým kulatým tvaremPlastový stálobarevný zelený povrch magnetůIdeální k uchycení materiálů, fotek a výkresů na magnetických plocháchMagnety AVELI vhodné pro kancelářské využití i pro domácnost Určení:Pro magnetické tabulePřilnavost:120... (alza.cz)

Podobné produkty ako AVELI 24 mm, zelený - balení 6 ks (XRT-00099)

AVELI 24 mm, žlutý - balení 6 ks (XRT-00100)

AVELI 24 mm, žlutý - balení 6 ks (XRT-00100)
Detail

Magnet o průměru 24mm, kulatý tvar, plastový povrch, žlutá barva, 6ks v balení Pokud do vybavení vaší kanceláře nebo domácnosti patří také některý z typů magnetické tabule, bude se vám hodit sada magnetů AVELI. Jedno balení obsahuje 6 středně velkých kulatých magnetů, které jsou opatřené žlutým stálobarevným plastovým povrchem. Vaše dokumenty a materiály pro pracovní prezentace uchytíte pomocí těchto magnetů na tabuli jednoduše a spolehlivě. Díky jejich příjemné barvě se budou líbit i dětem, které pro ně najdou uplatnění i v dětském pokojíčku. Klíčové vlastnosti magnetů AVELI24 mm, žlutý - balení 6 ksSada 6 kulatých magnetů AVELI pro magnetické tabuleŽluté magnety s klasickým kulatým tvaremPlastový stálobarevný žlutý povrch magnetůIdeální k uchycení materiálů, fotek a výkresů na magnetických plocháchMagnety AVELI vhodné pro kancelářské využití i pro domácnost Určení:Pro magnetické tabulePřilnavost:120 gPrůměr:24... (alza.cz)

Podobné produkty ako AVELI 24 mm, žlutý - balení 6 ks (XRT-00100)

Ebi Aqua Della Canadensis M mix barev 23 cm 1 ks (4047059458204)

Ebi Aqua Della Canadensis M mix barev 23 cm 1 ks (4047059458204)
Detail

Dekorace do akvária - motiv rostlina, umělý materiál, do akvária, výška 23 cm Zútulněte rybkám prostor pořízením dekorace do akvária. Akvarijní dekorace Ebi - rostlina neslouží jen pro okrasu, ale rozděluje prostor na jednotlivá teritoria ryb. Tento umělý typ dekorace ocení především začátečníci. Nepotřebuje nijak složité udržování. Nepotřebuje mít správnou teplotu vody, světlo a ani nevyžaduje přihnojování. Také se nerozkládá, a neznečišťuje tak vodu. Balení nabízí 1 dekoraci do akvária. Klíčové vlastnosti dekorace do akvária Ebi Aqua Della Canadensis M mix barev 23 cm 1 ks Dekorace do akvária rostlina vykouzlí v akváriu jednotlivá teritoria Umělou dekoraci využijí zejména začínající akvaristé Akvarijní dekorace Ebi je tvořena 1 kusem (alza.cz)

Podobné produkty ako Ebi Aqua Della Canadensis M mix barev 23 cm 1 ks (4047059458204)

Ebi Aqua Della Crasula M mix barev 16 cm 1 ks (4047059458365)

Ebi Aqua Della Crasula M mix barev 16 cm 1 ks (4047059458365)
Detail

Dekorace do akvária - motiv rostlina, umělý materiál, do akvária, výška 16 cm Vaše rybky zajisté ocení hezkou dekoraci do akvária. Akvarijní dekorace Ebi - rostlina neslouží jen pro okrasu, ale rozděluje prostor na jednotlivá teritoria ryb. Tuto umělou dekoraci si oblíbí především začátečníci. Nemusíte se obávat náročné péče. Nepotřebuje mít správnou teplotu vody, světlo a ani nevyžaduje přihnojování. Navíc nepodléhá přirozenému rozkladu, a neznečistí vám tak vodu. V balení obdržíte 1 dekoraci do akvária. Hlavní přednosti dekorace do akvária Ebi Aqua Della Crasula M mix barev 16 cm 1 ks Dekorace do akvária rostlina poslouží i k rozdělení akvária na jednotlivá teritoria Umělou dekoraci ocení hlavně začínající akvaristé Akvarijní dekorace Ebi je tvořena 1 kusem (alza.cz)

Podobné produkty ako Ebi Aqua Della Crasula M mix barev 16 cm 1 ks (4047059458365)

Ebi Aqua Della Bolbitis M mix barev 17,5 cm 1 ks (4047059458242)

Ebi Aqua Della Bolbitis M mix barev 17,5 cm 1 ks (4047059458242)
Detail

Dekorace do akvária - motiv rostlina, umělý materiál, do akvária, výška 17,5 cm Vaše rybky budou mít určitě radost z nové dekorace do akvária. Akvarijní dekorace Ebi - rostlina slouží pro rozdělení prostoru na jednotlivá teritoria ryb. S touto umělou dekorací si poradí i začátečníci. Nevyžaduje žádnou náročnou péči. Nepotřebuje mít správnou teplotu vody, světlo a ani nevyžaduje přihnojování. Navíc nepodléhá přirozenému rozkladu, a neznečistí vám tak vodu. V balení obdržíte 1 dekoraci do akvária. Zásadní vlastnosti dekorace do akvária Ebi Aqua Della Bolbitis M mix barev 17,5 cm 1 ks Dekorace do akvária rostlina se podílí na rozdělení akvária na jednotlivá teritoria Umělá dekorace se doporučuje zejména začínajícím akvaristům Akvarijní dekorace Ebi je tvořena 1 kusem (alza.cz)

Podobné produkty ako Ebi Aqua Della Bolbitis M mix barev 17,5 cm 1 ks (4047059458242)

Ebi Aqua Della Bacopa M mix barev 25 cm 1 ks (4047059458167)

Ebi Aqua Della Bacopa M mix barev 25 cm 1 ks (4047059458167)
Detail

Dekorace do akvária - motiv rostlina, umělý materiál, do akvária, výška 25 cm Poskytněte vašim rybkám pěkný domov s akvarijní dekorací. Akvarijní dekorace Ebi - rostlina je vhodná i k rozdělení prostoru na jednotlivá teritoria ryb. Tento umělý typ dekorace se bude hodit hlavně začátečníkům. Péče o ní je nenáročná. Nevyžaduje přihnojování, nemusíte hlídat světelné podmínky nebo teplotu vody. Také se nerozkládá, a neznečišťuje tak vodu. Balení nabízí 1 dekoraci do akvária. Klíčové vlastnosti dekorace do akvária Ebi Aqua Della Bacopa M mix barev 25 cm 1 ks Dekorace do akvária rostlina se podílí na rozdělení akvária na jednotlivá teritoria Umělá dekorace poslouží zvláště začínajícím akvaristům Akvarijní dekorace Ebi je tvořena 1 kusem (alza.cz)

Podobné produkty ako Ebi Aqua Della Bacopa M mix barev 25 cm 1 ks (4047059458167)

KORES popisovací Index Strips na pravítku 45 x 12 mm, 8 x 15 lístků, mix barev (45121)

KORES popisovací Index Strips na pravítku 45 x 12 mm, 8 x 15 lístků, mix barev  (45121)
Detail

Samolepicí bloček - rozměr 12 x 45 mm, 120 listů, barva neonový mix Chcete zanechat vzkaz kolegům či si jen něco poznamenat? Samolepicí bloček KORES vám určitě přijde vhod. Celkem budete mít k použití 120 lístků. Délka textu závisí na rozměrech papírku v bločku, musíte tedy myslet na jeho velikost 12 x 45 mm. Podle barev si lze poznámky třídit dle důležitosti. Tuto variantu vyzdvihuje neonový mix barva. Díky samolepícímu bločku KORES už na důležité věci nezapomenete. Nejdůležitější funkce samolepícího bločku KORES Samolepicí bloček KORES bude při vytváření poznámek vždy při ruce Očekávejte rozměr 12 x 45 mm Jedno balení nabízí celkem 120 ks lístků Samolepicí bloček utváří neonový mix barva (alza.cz)

Podobné produkty ako KORES popisovací Index Strips na pravítku 45 x 12 mm, 8 x 15 lístků, mix barev (45121)

Team overgrip omotávka tl. 0,75 mm / box 50 ks mix barev Balení: box 50 ks

Team overgrip omotávka tl. 0,75 mm / box 50 ks mix barev Balení: box 50 ks
Detail

Sada 50 kusů omotávek Merco Team 0,75mm. Merco Team jsou nejprodávanější overgrip na našem e-shopu. A je to proto, že overgripy Merco Team přes svoji nízkou cenu vynikají příjemným přilnavým povrchem navíc se zvýšenou odolností. Pro hráče, kteří touží po větším pohodlí, je tu právě tato vrchní omotávka s tloušťkou 0,75mm. Hráčům, kteří preferují více citu v ruce, nabízíme variantu s tloušťkou 0,5mm.Parametry:barva:mix barevbalení:50 ksrozměr:1100 x 25 x 0,75 mmSíla:0,75 mmZemě původu:Tchaj-wanCelní sazebník:39199080 (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Team overgrip omotávka tl. 0,75 mm / box 50 ks mix barev Balení: box 50 ks

Team overgrip omotávka tl. 0,5 mm/ box 50 ks mix barev Balení: box 50 ks

Team overgrip omotávka tl. 0,5 mm/ box 50 ks mix barev Balení: box 50 ks
Detail

Sada 50 kusů omotávek Merco Team 0,5 mm. Merco Team jsou nejprodávanější overgrip na našem e-shopu. A je to proto, že overgripy Merco Team přes svoji nízkou cenu vynikají příjemným přilnavým povrchem navíc se zvýšenou odolností. Hráčům, kteří touží po skvělém citu nabízíme omotávku s tloušťkou 0,5mm. Pro hráče, kteří preferují spíše komfort nabízíme variantu s tloušťkou 0,75mm.Parametry:barva:mix barevbalení:50 ksrozměr:1100 x 25 x 0,5 mmZemě původu:Tchaj-wanCelní sazebník:39199080 (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Team overgrip omotávka tl. 0,5 mm/ box 50 ks mix barev Balení: box 50 ks

Exclusive overgrip omotávka tl. 0,6 mm / box 24 ks mix barev Balení: box 24 ks

Exclusive overgrip omotávka tl. 0,6 mm / box 24 ks mix barev Balení: box 24 ks
Detail

Exclusive overgrip omotávka se stala jedinečnou pomůckou pro každého milovníka raketových sportů. Vrchní omotávka je skvěle přilnavá a zaručuje příjemné držení v ruce. Pomocí speciální absorpční látky saje pot, což výborně zamezuje vyklouznutí rakety z ruky. Tento overgrip vyřeší i problém přesně nepadnoucí rukojetě. V nabídce máme na výběr různé barevné variace omotávek v hojném množství 24 kusů, které jsou vhodné pro všechny druhy raket.Parametry:barva:mix barevbalení:24 ksrozměr:1100 x 25 x 0,6 mmSíla:0,6 mmZemě původu:Tchaj-wanCelní sazebník:39199080 (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Exclusive overgrip omotávka tl. 0,6 mm / box 24 ks mix barev Balení: box 24 ks

PU Super grip Duo twin základní omotávka mix barev Balení: 1 ks

PU Super grip Duo twin základní omotávka mix barev Balení: 1 ks
Detail

Oblíbený PU SUPER GRIP DuoTwin pro všechny druhy raket. výměnný grip protiskluzový povrch absorpční materiál super lepivý velmi pevný extra odolný samolepící univerzální délkaParametry:barva:mix barevhmotnost:20 grozměr:1100 x 25 x 1,8 mmwww výrobce:www.karakal.comZemě původu:Tchaj-wanCelní sazebník:39199080 (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako PU Super grip Duo twin základní omotávka mix barev Balení: 1 ks

Banquet Hrnek keramický HEART 310 ml, mix barev, 6 ks

Detail

Sada keramických hrnků s motivem srdce od značky Banquet. Vhodné na teplé i studené nápoje. Hrnky mají objem 310 ml a lze je mýt v myčce a používat v mikrovlnné troubě. Balení obsahuje 6 kusů. (mall.cz)

Podobné produkty ako Banquet Hrnek keramický HEART 310 ml, mix barev, 6 ks

YORK utěrka pro domácnost perforovaná 6 ks, mix barev (5903355000082)

YORK utěrka pro domácnost perforovaná 6 ks, mix barev (5903355000082)
Detail

Utěrka vhodná pro mokré i suché použití, ideální na utírání kuchyňských pracovních desek, díky perforaci absorbuje vlhkost, vhodná k mytí, utírání a leštění (alza.cz)

Podobné produkty ako YORK utěrka pro domácnost perforovaná 6 ks, mix barev (5903355000082)
KORES K0 Pen Pastel M-1 mm, náhodná barva (37086), KORES K0 Pen M-1 mm, modré (37012), KORES K0 Pen M-1 mm, černé (37022), KORES K11 Pen, M-1 mm, černé - sada 2 ks (37922), KORES K11 Pen, M-1 mm, modré - sada 2 ks (37912), KORES KE30 40 x 21 x 10 mm, barevný mix pastel - balení 3 ks (40315), KORES KOLORITOS jednoduché plastové, mix barev, 1 ks (35811), KORES BEETLE jednoduché plastové, mix barev, 1 ks (35812), KORES HIGH LINER PASTEL sada 6 barev (36246), KORES KOLORES Pastel 12 barev (93311), KORES KOLORES Pastel 24 barev (93321), KORES Pastel Style, se štětcovým hrotem, 6 barev (21462), KORES HIGH LINER PLUS PASTEL sada 6 barev (36060), Q-CONNECT 19 mm, mix barev - balení 10 ks (KF03651), Q-CONNECT 32 mm, mix barev - balení 10 ks (KF03653), NOBO Liquid Ink Drywipe, mix barev - balení 6 ks (1901077), WESTCOTT 15 mm, mix barev - balení 10 ks (E-10806 00), WESTCOTT 40 mm, mix barev - balení 4 ks (E-10826 00), WESTCOTT 30 mm, mix barev - balení 10 ks (E-10822 00), KORES TRINO trojhranná, barevný mix - balení 2 ks (40523), VICTORIA kartonový, mix barev - balení 50 ks (IDPCS05), VICTORIA plastový, mix barev - balení 10 ks (IVRMSZ10), DONAU mix barev - balení 100 ks (8620100-99PL), KORES 24/6 - balení 1000 ks (43101), KORES kulaté 33 mm - balení 100 ks (43011), NOBO Glide Drywipe, mix barev - balení 4 ks (1902096), KORES KOLORES 6 barev (93306), KORES MINI Roller Metalic 5 m x 5 mm - balení 2 ks (84122), TIANDE ProDental mix barev 1 ks (6950624988267), ORICO PHX35-5C, mix barev - balení 5 ks (PHX35-5C)