Kores birdy 12.5 cm (35126)

Produkt Kores birdy 12.5 cm (35126) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Kores birdy 12.5 cm (35126) upraviť a produkt hľadať znova.

KORES Birdy 12.5 cm (35126)

KORES Birdy 12.5 cm (35126)
Detail

Dětské nůžky v délce 12.5cm, rukojeť ergonomická a symetrická, z plastového materiálu, pevná čepel z nerezové oceli, pevný šroub Zásadní přednosti dětských nůžek KORES Birdy 12.5 cm Dětské nůžky KORES jsou upravené pro leváky i praváky Materiál rukojeti: plast Čepel nejde vyměnit Délka nůžek se rovná 12,5 cm Materiálem čepele je nerezová ocel Rozstřihnou jakýkoliv papír Nůžky s kulatými špičkami jsou bezpečné pro děti Není vašemu dítěti vystřihování cizí? Základní výbavou jsou v takovém případě dětské nůžky. Dětské nůžky KORES jsou vytvořeny pro leváky i praváky. O jejich příjemné používání se stará ergonomická a symetricky tvarovaná rukojeť. Mezi další důležité kritérium se řadí délka, ta se vyšplhala na 12,5 cm. Dětské nůžky KORES mají kulaté špičky, čímž zajišťují větší bezpečí. (alza.cz)

Podobné produkty ako KORES Birdy 12.5 cm (35126) , Kores birdy 12.5 cm (35126)

KORES KOLORES 12 barev (93312)

KORES KOLORES 12 barev (93312)
Detail

Pastelky - KORES, trojhranný tvar pro správný úchop, dřevěné pastelky s měkkou tuhou, s ořezávátkem, vhodné pro praváky i leváky Kreslení pastelkami se osvědčí jako vynikající metoda, jak zabavit vaše dítko ve chvílích, kdy se nudí. Pastelky KORES mají v balení obsaženo 12 barev. S trojhrannými pastelkami se dokonce dítě naučí správně tužku držet. Pro výrobu posloužilo dřevo. V případě vyššího tlaku či pádu tužky s měkkou tuhou nehrozí, že by se rozbila. Při kreslení se navíc dočkáte sytějších barev. Pastelky KORES se budou líbit chlapcům i dívkám. Padnou do ruky jak pravákům, tak i levákům. Pokud plánujete koupi celé sady, tato rozhodně splní vaše požadavky. Součástí je také ořezávátko. Podstatné vlastnosti pastelek KORES KOLORES 12 barev Pastelky udělají radost malým umělcům Trojhranné pastelky pro děti, které ještě nevychytaly správný úchop tužky Dřevěné pastelky KORES Měkká tuha odolá pádům Vlastnosti pastelek KORES KOLORES 12 barev: univerzální K použití... (alza.cz)

Podobné produkty ako KORES KOLORES 12 barev (93312) , Keyroad žirafa 12.5 cm (a613)

KORES KROMAS 12 barev (93391)

KORES KROMAS 12 barev (93391)
Detail

Pastelky - KORES, trojhranný tvar pro správný úchop, dřevěné pastelky s měkkou tuhou, vhodné pro praváky i leváky Kreslení pastelkami se osvědčí jako vynikající metoda, jak dítě nechat kreativně vyřádit. Pastelky KORES skýtají 12 barev. Trojhranné pastelky dobře poslouží i menším dětem, které si ještě nejsou jisté při držení pastelky. Pro výrobu posloužilo dřevo. Měkká tuha vyniká odolností proti pádu a tlaku. Při kreslení se navíc dočkáte sytějších barev. Pastelky KORES se budou líbit chlapcům i dívkám. Perfektně poslouží levákům i pravákům. Pokud byste rádi koupili celou sadu, s touto budete rozhodně spokojeni. Rozhodující vlastnosti pastelek KORES KROMAS 12 barev Kvalitní pastelky by mělo mít každé dítě Trojhranné pastelky pro děti, které se učí uchopit správně tužku Dřevěné pastelky KORES Měkká tuha je odolnější Vlastnosti pastelek KORES KROMAS 12 barev: univerzální Vhodné od 3 let Pastelky určené pro kreslení na papír Další vlastnosti pastelek KORES Kdyby... (alza.cz)

Podobné produkty ako KORES KROMAS 12 barev (93391) , Rabalux birdy (6389)

KORES AKUARELLE 12 barev (93812)

KORES AKUARELLE 12 barev (93812)
Detail

Pastelky - KORES, trojhranný tvar pro správný úchop, dřevěné pastelky s měkkou tuhou, s ořezávátkem, se štětcem, vhodné pro praváky i leváky Kreslení pastelkami se osvědčí jako vynikající metoda, jak zařídit dítěti program, který jej nadchne. Pastelky KORES mají v balení 12 barev. Trojhranné pastelky naučí dítě správně držet tužku. Materiálem zvoleným pro výrobu bylo dřevo. Měkká tuha vyniká odolností proti pádu a tlaku. Během kreslení se dočkáte sytých barev. Pastelky KORES si oblíbí kluci i holky. Svou úpravou zajišťují pohodlí pravákům i levákům. Pokud máte zájem o kompletní sadu, tato rozhodně splní vaše požadavky. K pastelkám dostanete i štětec, aby byl váš výtvor ještě dokonalejší. V balení najdete také ořezávátko, takže ho nemusíte kupovat zvlášť. Podstatné parametry pastelek KORES AKUARELLE 12 barev Pastelky udělají radost malým umělcům Trojhranné pastelky pro děti, které se učí uchopit správně tužku Dřevěné pastelky KORES S měkkou tuhou nemusíte mít... (alza.cz)

Podobné produkty ako KORES AKUARELLE 12 barev (93812) , Gabriel peter: birdy - lp (884108005439)

KORES v tubě 12 ml 12 barev (72412)

KORES v tubě 12 ml 12 barev (72412)
Detail

Tempery - 12 barev, vypratelné, v balení paleta a běloba Ať už vás baví malovat nebo jen pořizujete dětem pomůcky do výtvarné výchovy, zajisté si pak zamilujete tempery KORES. Čeká na vás 12 pěkných odstínů barev, na které jen jednoduše kápnete trochu vody a je možné začít malovat. K jejich výhodám počítáme fakt, že barvy bez problémů vyperete z většiny textilií, tudíž nemusíte mít strach z poničeného oblečení. S jejich pomocí jistě vytvoříte líbivé obrázky. K temperám máte k dispozici paletu, která vám poslouží pro namíchání barevných odstínů. Neschází ani tuba běloby, bez níž se při míchání barev neobejdete. Tempery KORES nejsou vhodné pro děti do 3 let. Důležité přednosti temper KORES v tubě 12 ml 12 barev Jsou skvělou výtvarnou pomůckou jak na doma, tak do školy Tempery KORES nejsou určeny pro děti do 3 let Barvy můžete vyprat z většiny textilií Součástí balení je také paleta a běloba Tempery KORES vám dovolí se kreativně vyjádřit (alza.cz)

Podobné produkty ako KORES v tubě 12 ml 12 barev (72412) , Birdy: young heart - cd (9029507988)

KORES KOLORES Pastel 12 barev (93311)

KORES KOLORES Pastel 12 barev (93311)
Detail

Pastelky - KORES, trojhranný tvar pro správný úchop, dřevěné pastelky s měkkou tuhou, vhodné pro praváky i leváky Kreslení pastelkami oceníte jako způsob, jak se postarat o zábavu vašeho dítěte. Pastelky KORES mají v balení obsaženo 12 barev. Trojhranné pastelky vaše dítě skvěle naučí, jak tužku správně držet. K výrobě bylo využito dřevo. Měkká tuha vyniká odolností proti pádu a tlaku. Při kreslení se tak dočkáte sytých barev. Pastelky KORES se zalíbí jak dívkám tak i chlapcům. Do ruky ideálně sednou pravákům i levákům. Pokud si chcete sehnat kompletní sadu, tato jistě bude odpovídat vašim nárokům. Zásadní vlastnosti pastelek KORES KOLORES Pastel 12 barev Pastelky udělají radost malým umělcům Trojhranné pastelky pro děti, které ještě nevychytaly správný úchop tužky Dřevěné pastelky KORES Měkká tuha se jen tak nerozbije při pádu Vlastnosti pastelek KORES KOLORES Pastel 12 barev: univerzální Vhodné od 3 let Pastelky určeny pro kreslení na papír Další vlastnosti... (alza.cz)

Podobné produkty ako KORES KOLORES Pastel 12 barev (93311) , Funko plush villainous valentines- birdy (889698595278)

KORES KOLORES MAGIK gumovatelné 12 barev (93315)

KORES KOLORES MAGIK gumovatelné 12 barev  (93315)
Detail

Pastelky - KORES, trojhranný tvar pro správný úchop, dřevěné pastelky s měkkou tuhou, s gumou, vhodné pro praváky i leváky Kreslení pastelkami se osvědčí jako vynikající metoda, jak poskytnout dítěti zábavu. Pastelky KORES obsahují 12 barev. Trojhranné pastelky oceníte, jestli je pro vás důležité, aby ratolest uchopila tužku správně. Pro výrobu posloužilo dřevo. U měkké tuhy se nestane, že by se při pádu či vyšším tlaku jen tak rozbila. Při kreslení se navíc dočkáte sytějších barev. Pastelky KORES ocení chlapci i dívky. Jsou určeny pro praváky a také leváky. Pokud si chcete sehnat kompletní sadu, tato vám určitě bude ve všech ohledech vyhovovat. Výhodou pastelek s gumou je, že ji nebudete muset neustále někde hledat. Zásadní vlastnosti pastelek KORES KOLORES MAGIK gumovatelné 12 barev Pastelky využijí malí umělci Trojhranné pastelky pro děti, které se učí uchopit správně tužku Dřevěné pastelky KORES V případě pádu tužky s měkkou trhou nehrozí, že by se rozbila... (alza.cz)

Podobné produkty ako KORES KOLORES MAGIK gumovatelné 12 barev (93315) , 12.5" mobile pixels trio (101-1003p01)

KORES KOLORES STYLE METALIC 12 barev (93316)

KORES KOLORES STYLE METALIC 12 barev (93316)
Detail

Pastelky - KORES, trojhranný tvar pro správný úchop, dřevěné pastelky s měkkou tuhou, vhodné pro praváky i leváky Malování pastelkami se ukáže jako ideální způsob, jak dítěti obstarat zábavu. Pastelky KORES nabízí 12 barev. Trojhranné pastelky vaše dítě skvěle naučí, jak tužku správně držet. K výrobě bylo využito dřevo. Měkká tuha dobře odolává pádům i tlaku. Během kreslení se tak dočkáte sytých barev. Pastelky KORES si získají přízeň jak chlapců tak i dívek. Padnou do ruky jak pravákům, tak i levákům. Jestli se rozhodujete, zda nekoupit kompletní sadu, tato rozhodně splní vaše požadavky. Klíčové znaky pastelek KORES KOLORES STYLE METALIC 12 barev Pastelkami uděláte radost nejen dětem Trojhranné pastelky pro menší děti Dřevěné pastelky KORES Měkká tuha je odolnější Vlastnosti pastelek KORES KOLORES STYLE METALIC 12 barev: univerzální K použití od 3 let Ideální pastelky na papír Další vlastnosti pastelek KORES Když vám tužka s měkkou tuhou spadne, nemusíte mít... (alza.cz)

Podobné produkty ako KORES KOLORES STYLE METALIC 12 barev (93316) , Birdy: young heart (2x lp) - lp (9029508960)

KORES transparentní 10 m x 12 mm (9023800501127)

KORES transparentní 10 m x 12 mm (9023800501127)
Detail

Lepicí páska , šíře pásky: 12 mm s návinem o délce 10 m Transparentní lepicí páska KORES najde své uplatnění v domácnosti, kanceláři i škole. Lze využít pro celou řadu aplikací a nabízí skvělou pevnost. Páska se velmi jednoduše používá díky svému plynulému odvíjení, k příjemnému používání napomáhá také její neutrální vůně. Disponuje přitom délkou 10 m. Pomocí lepicí pásky KORES můžete lepit nejen balíky. Klíčové vlastnosti transparentní lepicí pásky KORES 10 m × 12 mmPraktická lepicí páskaLze využít pro celou řadu aplikacíNabízí skvělou pevnostVelmi jednoduše se používá díky svému plynulému odvíjeníLepicí páska KORES s neutrální vůní Rozměry:10 m × 12 mm (alza.cz)

Podobné produkty ako KORES transparentní 10 m x 12 mm (9023800501127) , Port designs torino 10/12.5" černé (140380)

KORES KORELLO dětské, tenký hrot, 12 barev (29013)

KORES KORELLO dětské, tenký hrot, 12 barev (29013)
Detail

Fixy - na papír, školní, dětské, kulaté, kulatý tvar hrotu, obsahuje 12 kusů, vypratelné, více barev Ve vaší výbavě malířských potřeb nesmí chybět fixy KORES. Díky jejich kulatému tvaru s nimi budete moci snadno manipulovat. Pokud si děti při tvoření pomalují oblečení, jednoduše se nechtěné výtvory dají vyprat. V balení dostanete 12 fixy. V balení můžete očekávat 12 fix. KORES KORELLO dětské, tenký hrot, 12 barev jsou určeny pro kohokoliv od 3 let. Klíčové parametry fixů KORES KORELLO dětské, tenký hrot, 12 barev Fixy KORES jsou oblíbené nejen u dětí, ale i u dospělých Kulatý tvar fixů pro lepší manipulaci Fixy KORES jsou vypratelné V balení očekávejte 12 ks (alza.cz)

Podobné produkty ako KORES KORELLO dětské, tenký hrot, 12 barev (29013) , Dicota slim case base 11"-12.5" šedá (d31301)

KORES transparentní 33 m x 12 mm (9023800503121)

KORES transparentní 33 m x 12 mm (9023800503121)
Detail

Lepicí páska , šíře pásky: 12 mm s návinem o délce 33 m Transparentní lepicí páska KORES najde své uplatnění v domácnosti, kanceláři i škole. Lze využít pro celou řadu aplikací a nabízí skvělou pevnost. Páska se velmi jednoduše používá díky svému plynulému odvíjení, k příjemnému používání napomáhá také její neutrální vůně. Disponuje přitom délkou 10 m. Pomocí lepicí pásky KORES můžete lepit nejen balíky. Klíčové vlastnosti transparentní lepicí pásky KORES 33 m × 12 mmPraktická lepicí páskaLze využít pro celou řadu aplikacíNabízí skvělou pevnostVelmi jednoduše se používá díky svému plynulému odvíjeníLepicí páska KORES s neutrální vůní Rozměry:33 m × 12 mm (alza.cz)

Podobné produkty ako KORES transparentní 33 m x 12 mm (9023800503121) , Philips led 12.5-100w, e27 4000k, 2ks (929001312422)

KORES Invisible 33 m x 12 mm (9023800533029)

KORES Invisible 33 m x 12 mm (9023800533029)
Detail

Lepicí páska balicí, šíře pásky: 12 mm s návinem o délce 33 m Lepicí páska KORES Invisible najde své uplatnění v domácnosti, kanceláři i škole. Nabízí skvělou pevnost a při aplikaci na papír je zcela neviditelná, navíc ji lze popisovat. Obsahuje akrylátové lepidlo, které časem nestárne. Páska se velmi jednoduše používá díky svému plynulému odvíjení, k příjemnému používání napomáhá také její neutrální vůně. Disponuje přitom délkou 33 m. Lepicí páska KORES Invisible přináší řadu využití. Klíčové vlastnosti lepicí pásky KORES Invisible 33 m × 12 mmPraktická lepicí páskaNabízí skvělou pevnostPři aplikaci na papír je zcela neviditelnáLepicí páska KORES Invisible lze popisovatVelmi jednoduše se používá díky svému plynulému odvíjeníObsahuje akrylátové lepidlo Rozměry:33 m × 12 mm (alza.cz)

Podobné produkty ako KORES Invisible 33 m x 12 mm (9023800533029) , Revolution skincare 12.5% vitamin c 30 ml (5057566137454)

KORES KORELLO dětské, silný hrot, 12 barev (29043)

KORES KORELLO dětské, silný hrot, 12 barev (29043)
Detail

Fixy - na papír, školní, dětské, kulaté, kulatý tvar hrotu, šíře stopy 4 mm, obsahuje 12 kusů, vypratelné, více barev V malířské výbavě určitě nesmí chybět fixy KORES. Díky kulatému tvaru je práce s nimi maximálně pohodlná. Fixy s odolným hrotem o šířce 4 mm se postarají o krásně výrazné tahy při malování i psaní. Když děti omylem pomalují i oblečení, tak jejich nechtěný výtvor budete moci snadno vyprat. V balení dostáváte 12 fixy. V balení můžete očekávat 12 fix. KORES KORELLO dětské, silný hrot, 12 barev jsou určeny pro kohokoliv od 3 let. Zásadní vlastnosti fixů KORES KORELLO dětské, silný hrot, 12 barev Fixy KORES jsou oblíbené u dětí i dospělých Kulatý tvar fixů krásně padne do ruky Fixy KORES jsou vypratelné Balení skýtá 12 ks fixů Hrot má šířku 4 mm (alza.cz)

Podobné produkty ako KORES KORELLO dětské, silný hrot, 12 barev (29043) , 12.5" mobile pixels duex lite blue (101-1005p07)

Rabalux Birdy (6389)

Rabalux Birdy (6389)
Detail

Noční světlo - vnitřní použití, zdrojem světla je žárovka (není součástí), typ žárovky úsporná a klasická , patice E14, příkon 40 W, vstupní napětí 230 V, stupeň krytí IP20, napájení ze sítě, rozměr 20 × 42 × 42 cm (V׊×D), materiál kov a plast Světlo Rabalux Birdy ozvláštní každý dětský pokoj. Ten perfektně osvětlí díky své dostatečné velikosti. Světlo je vyrobeno kombinací kvalitního kovu a plastu a snadno se připevňuje na strop. Opatřeno je 3 paticemi E14, které jsou určené pro 3 světelné zdroje. Jedinečnou atmosféru zajistí svým motivem soviček. Světlo Rabalux Birdy se tak stane krásným doplňkem dětského pokoje. Klíčové vlastnosti světla Rabalux Birdy Stropní světlo určeno do dětského pokojeS motivem sovičekVyrobeno kombinací kvalitního kovu a plastuRabalux Birdy je opatřeno 3 paticemi E14Barevné provedení: vícebarevné Průměr:42 cm Hmotnost:540 g (alza.cz)

Podobné produkty ako Rabalux Birdy (6389) , Kores se soft úchopem 21 cm, mix barev (35210)

KORES AKUARELLOS MINI 25 mm 12 barev + štětec (30101)

KORES AKUARELLOS MINI 25 mm 12 barev + štětec  (30101)
Detail

Vodovky Jestliže vás baví malování či jen pořizujete dětem pomůcky do výtvarné výchovy, potom byste mohli ocenit vodovky KORES. Nabídne vám 12 krásných zářivých barev, na které stačí kápnout je trochu vody a hned můžete začít s malováním. S jejich pomocí jistě vytvoříte líbivé obrázky. S vodovkami obdržíte paletu, která je vhodná pro míchání barevných odstínů. Balení disponuje i štětcem, se kterým se vám bude dobře malovat. Vodovky KORES mohou používat děti od 3 let. Důležité vlastnosti vodovek KORES AKUARELLOS MINI 25 mm 12 barev + štětec Najdou si své využití jak ve škole, tak doma Nabízí 12 pěkných jasných barev Vodovky KORES mohou používat děti od 3 let K mistrovskému dílu vám dopomůže také paleta a štetec Vodovky KORES vám pomohou přenést vaše nápady na papír (alza.cz)

Podobné produkty ako KORES AKUARELLOS MINI 25 mm 12 barev + štětec (30101) , Eurosupplies a4 12.5 mm černý - balení 100 ks (lamre21dr12n)

KORES K-Liner 0,4 mm - set 12 barev (28112)

KORES K-Liner 0,4 mm - set 12 barev (28112)
Detail

Liner - Zapisujete si často něco? Zásadní vlastnosti pera KORES K-Liner 0,4 mm - set 12 barev (alza.cz)

Podobné produkty ako KORES K-Liner 0,4 mm - set 12 barev (28112) , Eurosupplies a4 12.5 mm bílý - balení 100 ks (lamre21dr12bl)

KORES JUMBO KOLORES DUO 12 ks (24 barev) (93252)

KORES JUMBO KOLORES DUO 12 ks (24 barev) (93252)
Detail

Pastelky - KORES, trojhranný tvar pro správný úchop, dřevěné pastelky s měkkou tuhou, s ořezávátkem, vhodné pro praváky i leváky, oboustranné Kreslení pastelkami je dokonalý způsob, jak dítěti obstarat zábavu. Pastelky KORES mají v balení obsaženo 24 barev. Trojhranné pastelky jsou vhodné, pokud chcete, aby vaše dítko správně drželo tužku. Materiál, který byl zvolen pro výrobu, je dřevo. Měkká tuha se jen tak nerozbije při pádu a vyšším tlaku. Při kreslení se tak dočkáte sytých barev. Pastelky KORES se budou líbit chlapcům i dívkám. Jsou určeny pro praváky a také leváky. Jestliže chcete koupit kompletní sadu, tato rozhodně splní vaše požadavky. Uvnitř balení je k dispozici ořezávátko. Díky oboustranným pastelkám máte k dispozici mnohem více barev. Stěžejní vlastnosti pastelek KORES JUMBO KOLORES DUO 12 ks (24 barev) Pastelky udělají radost malým umělcům Trojhranné pastelky pro děti učící se správný úchop Dřevěné pastelky KORES V případě pádu tužky s měkkou... (alza.cz)

Podobné produkty ako KORES JUMBO KOLORES DUO 12 ks (24 barev) (93252) , Kores 28 ml červená (71328)

Eva SVAČINOVÝ BOX HLINÍKOVÝ ELOXOVANÝ 18×12×5 cm, modrá

Detail

Eloxovaný hliníkový obědový/svačinový box. Víko se silikonovým těsněním, uzavírací přezky, kompaktní rozměry. (mall.cz)

Podobné produkty ako Eva SVAČINOVÝ BOX HLINÍKOVÝ ELOXOVANÝ 18×12×5 cm, modrá , Kores gumfix 50 g (9023800316004)

Eva SVAČINOVÝ BOX HLINÍKOVÝ ELOXOVANÝ 18×12×5 cm, červená

Detail

Eloxovaný hliníkový obědový/svačinový box. Víko se silikonovým těsněním, uzavírací přezky, kompaktní rozměry. (mall.cz)

Podobné produkty ako Eva SVAČINOVÝ BOX HLINÍKOVÝ ELOXOVANÝ 18×12×5 cm, červená , Kores 28 ml černá (71338)

Eva SVAČINOVÝ BOX HLINÍKOVÝ ELOXOVANÝ 18×12×5 cm, stříbrná

Detail

Eloxovaný hliníkový obědový/svačinový box. Víko se silikonovým těsněním, uzavírací přezky, kompaktní rozměry. (mall.cz)

Podobné produkty ako Eva SVAČINOVÝ BOX HLINÍKOVÝ ELOXOVANÝ 18×12×5 cm, stříbrná , Kores kolores 36 barev (93336)

Krémový nástěnný věšák s 5-ti háčky - 71*12*5 cm 41468-19

Krémový nástěnný věšák s 5-ti háčky - 71*12*5 cm 41468-19
Detail

Krémový nástěnný věšák s 5-ti háčky - 71*12*5 cm Materiál: MDF, kovBarva: krémováVáha: 3 kg Nástěnný krémový věšák doplněný pěti černými háčky skvěle doplní váš vintage interiér. (lahome.cz)

Podobné produkty ako Krémový nástěnný věšák s 5-ti háčky - 71*12*5 cm 41468-19 , Kores glufix 500 ml (9023800202505)

Eva SVAČINOVÝ BOX HLINÍKOVÝ ELOXOVANÝ 18×12×5 cm, stříbrná - zánovní

Detail

Eloxovaný hliníkový obědový/svačinový box. Víko se silikonovým těsněním, uzavírací přezky, kompaktní rozměry. (mall.cz)

Podobné produkty ako Eva SVAČINOVÝ BOX HLINÍKOVÝ ELOXOVANÝ 18×12×5 cm, stříbrná - zánovní , Kores sacapuntas jednoduché kovové (35705)

KORES KOLORES DUO trojhranné oboustranné 12 ks (24 barev) (93212)

KORES KOLORES DUO trojhranné oboustranné 12 ks (24 barev) (93212)
Detail

Pastelky - KORES, trojhranný tvar pro správný úchop, dřevěné pastelky s měkkou tuhou, s ořezávátkem, vhodné pro praváky i leváky, oboustranné Pastelky se řadí mezi známé a užitečné metody, jak dítě zabavit a zároveň přispět k jeho kreativitě. Pastelky KORES skýtají 24 barev. Trojhranné pastelky zajistí, že se vaše dítko naučí správně uchopit tužku. K výrobě bylo využito dřevo. V případě vyššího tlaku či pádu tužky s měkkou tuhou nehrozí, že by se rozbila. Během kreslení se dočkáte sytých barev. Pastelky KORES si získají přízeň jak chlapců tak i dívek. Padnou do ruky jak pravákům, tak i levákům. Jestliže chcete koupit kompletní sadu, s touto budete rozhodně spokojeni. V balení najdete i ořezávátko. Díky oboustranným pastelkám budete mít na výběr z více barev. Zajímavé přednosti pastelek KORES KOLORES DUO trojhranné oboustranné 12 ks (24 barev) Pastelky udělají radost malým umělcům Trojhranné pastelky se dobře drží i menším dětem Dřevěné pastelky KORES Měkká tuha... (alza.cz)

Podobné produkty ako KORES KOLORES DUO trojhranné oboustranné 12 ks (24 barev) (93212) , Kores kolores 6 barev (93306)

Gabriel Peter: Birdy - LP (884108005439)

Gabriel Peter: Birdy - LP (884108005439)
Detail

LP vinyl - Birdy je první soundtrack a celkově šesté album anglického rockového hudebníka Petera Gabriela ke stejnojmennému filmu, které vyšlo v roce 1985. Birdy je první soundtrack a celkově šesté album anglického rockového hudebníka Petera Gabriela ke stejnojmennému filmu, které vyšlo v roce 1985. Rok vydání : 1985 Rok reedice : 2022 Seznam stop LP At Night / Floating Dogs / Quiet And Alone / 4 Close Up (from Family Snapshot) / Slow Water / Dressing The Wound / Birdy's Flight (from Not One Of Us) / Slow Marimbas / The Heat (from Rhythm Of The Heat) / Sketch Pad With Trumpet And Voice / Under Lock And Key (from Wallflower) / Powerhouse At The Foot Of The Mountain (from San Jacinto) (alza.cz)

Podobné produkty ako Gabriel Peter: Birdy - LP (884108005439) , Kores kromas 24 barev (93392)

Birdy: Young Heart - CD (9029507988)

Birdy: Young Heart - CD (9029507988)
Detail

Hudební CD - Čtvrté album britské zpěvačky. Jasmine Lucilla Elizabeth Jennifer van den Bogaerde patřila už jako náctiletá k hvězdám hudebního nebe. Britská zpěvačka zaujala v talentové soutěži Open Mic, kterou vyhrála jako dvanáctiletá. Celosvětově se proslavila, když jí bylo patnáct. Čtvrté album britské zpěvačky. Jasmine Lucilla Elizabeth Jennifer van den Bogaerde patřila už jako náctiletá k hvězdám hudebního nebe. Britská zpěvačka zaujala v talentové soutěži Open Mic, kterou vyhrála jako dvanáctiletá. Celosvětově se proslavila, když jí bylo patnáct. První album v roce 2011 poskládala povětšinou z předělávek indie-folkových a indie-popových písniček a uspěla se singly Skinny Love, People Help The People nebo Shelter. Vkusně vybrané skladby citlivě přearanžovala a velmi přesvědčivě interpretovala. Následoval hitparádový úspěch nebo účast na zahajovacím ceremoniálu paralympiády v Londýně. Druhou deskou Fire Within v roce 2013 dokázala, že obstojí i s vlastním... (alza.cz)

Podobné produkty ako Birdy: Young Heart - CD (9029507988) , Kores kolores 24 barev (93324)

KORES oboustranná DUO 5 m x 30 mm (9023800555304)

KORES oboustranná DUO 5 m x 30 mm (9023800555304)
Detail

Lepicí páska oboustranná, šíře pásky: 30 mm s návinem o délce 5 m Oboustranně lepicí páska KORES DUO najde své uplatnění v domácnosti i kanceláři. Ideální je pro pověšení plakátů a obrázků a opatřená je lepicí plochou na obou svých stranách. Páska se velmi jednoduše používá díky svému plynulému odvíjení. Disponuje přitom délkou 5 m. Pomocí lepicí pásky KORES DUO můžete připevnit na zeď plakáty, ale nabízí také řadu dalších uplatnění. Klíčové vlastnosti oboustranně lepicí pásky KORES DUO 5 m × 30 mmPraktická lepicí páskaIdeální pro pověšení plakátů a obrázkůDisponuje lepicí plochou na obou svých stranáchLepicí páska KORES se velmi jednoduše používá díky svému plynulému odvíjení Rozměry:5 m × 30 mm (alza.cz)

Podobné produkty ako KORES oboustranná DUO 5 m x 30 mm (9023800555304) , Kores 15 ml, gelový (32616)

KORES Glitter glue 5 × 10,5 ml, se třpytkami (9023800750006)

KORES Glitter glue 5 × 10,5 ml, se třpytkami (9023800750006)
Detail

Lepidlo univerzální,, vhodné k použití na materiál typu: Dřevo, Textil a Papír Třpytivá lepidla KORES Glitter glue vás ohromí svými barvami, které jsou doplněné třpytkami. Vhodné jsou pro nejrůznější hobby i řemeslné práce, stejně tak je využijete pro tvorbu dekorací. Lepí papír, karton i lehké textilie. Lepidla disponují precizním hrotem, který umožní jejich čisté, přesné a rychlé použití. Jsou přitom netoxická a neobsahují kyseliny ani rozpouštědla. Uzavíratelná jsou ventilovaným víčkem a v případě znečištění oblečení je lze snadno vyprat. Balení obsahuje 5 lepidel KORES Glitter glue, s nimiž vykouzlíte mnoho krásných dekorací. Klíčové vlastnosti lepidla se třpytkami KORES Glitter glue 5× 105 mlTřpytivá lepidla vhodné pro nejrůznější hobby i řemeslné práce a pro tvorbu dekoracíLepí papír, karton i lehké textiliePrecizní hrot umožní jejich čisté, přesné a rychlé použitíLepidla KORES Glitter neobsahují kyseliny ani rozpouštědlaUzavíratelná... (alza.cz)

Podobné produkty ako KORES Glitter glue 5 × 10,5 ml, se třpytkami (9023800750006) , Kores akuarelle 12 barev (93812)

KORES oboustranná DUO 5 m x 15 mm (9023800555151)

KORES oboustranná DUO 5 m x 15 mm (9023800555151)
Detail

Lepicí páska oboustranná, šíře pásky: 15 mm s návinem o délce 5 m Oboustranně lepicí páska KORES DUO najde své uplatnění v domácnosti i kanceláři. Ideální je pro pověšení plakátů a obrázků a opatřená je lepicí plochou na obou svých stranách. Páska se velmi jednoduše používá díky svému plynulému odvíjení. Disponuje přitom délkou 5 m. Pomocí lepicí pásky KORES DUO můžete připevnit na zeď plakáty, ale nabízí také řadu dalších uplatnění. Klíčové vlastnosti oboustranně lepicí pásky KORES DUO 5 m × 15 mmPraktická lepicí páskaIdeální pro pověšení plakátů a obrázkůDisponuje lepicí plochou na obou svých stranáchLepicí páska KORES se velmi jednoduše používá díky svému plynulému odvíjení Rozměry:5 m × 15 mm (alza.cz)

Podobné produkty ako KORES oboustranná DUO 5 m x 15 mm (9023800555151) , Kores kromas 12 barev (93391)

Krémový nástěnný věšák se 3-mi háčky - 51*12*5 cm 41467-19

Krémový nástěnný věšák se 3-mi háčky - 51*12*5 cm 41467-19
Detail

Krémový nástěnný věšák s 3-ti háčky - 71*12*5 cm Materiál: MDF, kovBarva: krémováVáha: 1,5 kg Nástěnný krémový věšák doplněný třemi černými háčky skvěle doplní váš vintage interiér. (lahome.cz)

Podobné produkty ako Krémový nástěnný věšák se 3-mi háčky - 51*12*5 cm 41467-19 , Kores spooky dvojité plastové (35819)

KORES MINI Roller Metalic 5 m x 5 mm - balení 2 ks (84122)

KORES MINI Roller Metalic 5 m x 5 mm - balení 2 ks (84122)
Detail

Korekční páska v setu 2 ks, mix barev stříbrná a zlatá, zmenšená verze jednorázového korekčního strojku, páska, která se neloupe, možnost okamžitého přepsání, délka 5 m, šířka 5 mm (alza.cz)

Podobné produkty ako KORES MINI Roller Metalic 5 m x 5 mm - balení 2 ks (84122) , Kores čisticí sprej 250ml (korescs250)

Krémové kožené tenisky VERO MODA Birdy

Krémové kožené tenisky VERO MODA Birdy
Detail

Model: BirdyBarva: krémováMateriál: pravá kůže, syntetikaPraní a údržba: otřít vlhkým hadříkemVlastnosti kůže: Kůže je přírodním materiálem živočišného původu, který má své typické vlastnosti, jako jsou např. jizvy, pigmentové skvrny, odřeniny nebo vrásky. (zoot.cz)

Podobné produkty ako Krémové kožené tenisky VERO MODA Birdy

Rabalux Stropní dětské svítidlo 6389 Birdy

Detail

Veselé stropní dětské LED svítidlo 6389 Birdy s motivem soviček od výrobce Rabalux dodá hravost vašemu dětskému pokoji. Je vyrobeno z kovu v kombinaci s plastem a je na 3 žárovky E14 o max 40 W. Barevné sovičky najdou použití hlavně v dětském pokoji, ve kterém vytvoří veselou atmosféru. (mall.cz)

Podobné produkty ako Rabalux Stropní dětské svítidlo 6389 Birdy

Funko Plush Villainous Valentines- Birdy (889698595278)

Funko Plush Villainous Valentines- Birdy (889698595278)
Detail

Figurka - figurka, Soška, sběratelská, výška 9 cm, materiál Vinyl, nepohyblivá Hlavní vlastnosti figurky Funko Plush Villainous Valentines- Birdy Figurka Funko bude pěkným dárkem pro sběratele Materiálem využitým při výrobě je vinyl Funko Plush Villainous Valentines- Birdy představuje dekorativní sošku Balení obsahuje jednu figurku Figurka Funko měří 9 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako Funko Plush Villainous Valentines- Birdy (889698595278)

Birdy: Young Heart (2x LP) - LP (9029508960)

Birdy: Young Heart (2x LP) - LP (9029508960)
Detail

LP vinyl - Čtvrté album britské zpěvačky. Jasmine Lucilla Elizabeth Jennifer van den Bogaerde patřila už jako náctiletá k hvězdám hudebního nebe. Britská zpěvačka zaujala v talentové soutěži Open Mic, kterou vyhrála jako dvanáctiletá. Celosvětově se proslavila, když jí bylo patnáct. Čtvrté album britské zpěvačky. Jasmine Lucilla Elizabeth Jennifer van den Bogaerde patřila už jako náctiletá k hvězdám hudebního nebe. Britská zpěvačka zaujala v talentové soutěži Open Mic, kterou vyhrála jako dvanáctiletá. Celosvětově se proslavila, když jí bylo patnáct. První album v roce 2011 poskládala povětšinou z předělávek indie-folkových a indie-popových písniček a uspěla se singly Skinny Love, People Help The People nebo Shelter. Vkusně vybrané skladby citlivě přearanžovala a velmi přesvědčivě interpretovala. Následoval hitparádový úspěch nebo účast na zahajovacím ceremoniálu paralympiády v Londýně. Druhou deskou Fire Within v roce 2013 dokázala, že obstojí i s vlastním... (alza.cz)

Podobné produkty ako Birdy: Young Heart (2x LP) - LP (9029508960)

Závěsná dekorace děvče - 5*5*12 cm 6PR2790

Závěsná dekorace děvče - 5*5*12 cm 6PR2790
Detail

Závěsná dekorace děvče - 5*5*12 cm Barva: bíláMateriál: PolyresinHmotnost: 0,08 kg (lahome.cz)

Podobné produkty ako Závěsná dekorace děvče - 5*5*12 cm 6PR2790

Retro kovový model odtahovky - 12*5*6 cm 6Y2966

Retro kovový model odtahovky - 12*5*6 cm 6Y2966
Detail

Retro kovový model odtahovky - 12*5*6 cm Barva: ŽlutáMateriál: Kov / Plast Ti, kteří už dávno z hraní vyrostli, si retro model odtahovky hrdě vystaví na poličku nebo stůl a budou ho střežit jako oko v hlavě. Za nás určitě tip na dárek, se kterým budete mít úspěch. (lahome.cz)

Podobné produkty ako Retro kovový model odtahovky - 12*5*6 cm 6Y2966

Dekorace Zaječice na koloběžce - 12*5*18 cm 6PR0521

Dekorace  Zaječice na koloběžce  - 12*5*18 cm 6PR0521
Detail

Dekorace Zaječice na koloběžce - 12*5*18 cm Barva : hnědáMateriál : polyresin Hmotnost: 0,167 kg Nejen na Velikonoce, ale pro všechny milovníky králíčků je tu dekorace s králíčky. Na komodě, na stole, všude budou vaší milou společností. Dekoace je vyrobena z polyresinu a jistě u vás doma vynikne. (lahome.cz)

Podobné produkty ako Dekorace Zaječice na koloběžce - 12*5*18 cm 6PR0521

Zolux Angkor 2 sloupy 12 × 5 × 15,2 cm (3336023555683)

Zolux Angkor 2 sloupy 12 × 5 × 15,2 cm (3336023555683)
Detail

Dekorace do akvária - motiv zřícenina, umělý materiál, do akvária, rozměr 12 × 5 × 15,2 cm (v × š × h) Dekorace do akvária zkrášlí vašim rybkám bydlení. Akvarijní dekorace Zolux - zřícenina je určena nejen pro okrasu, ale i na rozdělení prostoru na jednotlivá teritoria ryb. Tento umělý typ dekorace se bude hodit hlavně začátečníkům. Nemusíte se o ní neustále starat. Nevyžaduje přihnojování, nemusíte hlídat světelné podmínky nebo teplotu vody. Také se nerozkládá, a neznečišťuje tak vodu. V balení obdržíte 1 dekoraci do akvária. Dekorace do akvária disponuje těmito rozměry 12 × 5 × 15,2 cm. Klíčové přednosti dekorace do akvária Zolux Angkor 2 sloupy 12 × 5 × 15,2 cm Dekorace do akvária zřícenina se podílí na rozdělení akvária na jednotlivá teritoria Umělá dekorace se hodí zejména pro začínající akvaristy Akvarijní dekorace Zolux je tvořena 1 kusem Rozměry dekorace do akvária odpovídají 12 × 5 × 15,2 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako Zolux Angkor 2 sloupy 12 × 5 × 15,2 cm (3336023555683)

Dřevěná sada Kalíšky 12 kusů 4 × 5 cm (STT18U)

Dřevěná sada Kalíšky 12 kusů 4 × 5 cm (STT18U)
Detail

Dřevěná hračka - vhodné od 1 roku (alza.cz)

Podobné produkty ako Dřevěná sada Kalíšky 12 kusů 4 × 5 cm (STT18U)

KORES Pop-up 45 x 12 mm, 4 x 40 lístků, neonový mix (45127)

KORES Pop-up 45 x 12 mm, 4 x 40 lístků, neonový mix  (45127)
Detail

Samolepicí bloček - rozměr 12 x 45 mm, 160 listů, barva neonový mix Potřebujete si cokoliv poznamenat či jen zanechat vzkaz kolegům? Samolepicí bloček KORES vám podá pomocnou ruku. K dispozici vám bude celkem 160 lístků. Rozsah textu budete muset přizpůsobit rozměrům papírku v bločku, pak počítejte s velikostí 12 x 45 mm. Různými barvami si lze poznámky třídit dle důležitosti. Tuto variantu utváří neonový mix barva. Díky samolepícímu bločku KORES už na nic nezapomenete. Základní vlastnosti samolepícího bločku KORES Samolepicí bloček KORES vám umožní si vše rychle zapsat Očekávejte rozměr 12 x 45 mm V jednom balení je celkem 160 ks lístků Samolepicí bloček utváří neonový mix barva (alza.cz)

Podobné produkty ako KORES Pop-up 45 x 12 mm, 4 x 40 lístků, neonový mix (45127)

Svícen na čajovou svíčku Lotos - 12*11*5 cm 6PR2910

Svícen na čajovou svíčku Lotos - 12*11*5 cm 6PR2910
Detail

Svícen na čajovou svíčku Lotos - 12*11*5 cm Barva: Hnědá/ZlatáMateriál: PolyresinHmotnost: 0,24 kg (lahome.cz)

Podobné produkty ako Svícen na čajovou svíčku Lotos - 12*11*5 cm 6PR2910

DONAU Life dvoukroužkový, A4, 5 cm, neonově oranžový (3835001FSC-12)

DONAU Life dvoukroužkový, A4, 5 cm, neonově oranžový (3835001FSC-12)
Detail

Šanon - dvoukroužkový mechanismus, šířka hřbetu 50 mm, karton, popisovatelný štítek, RADO zámek, hřbetní popisovatelný štítek, oranžová barva, 330 mm × 265 mm × 50 mm (v × š × h) Chcete si ve svých dokumentech udělat opravdový řád? Potom pro vás bude tento šanon jasnou volbou. Ať už v práci nebo doma, vždy je lepší mít přehled o svých papírech. Tento dvoukroužkový pořadač je uzpůsoben na formát papíru A4. S popisovatelným štítkem si budete vždy jistí, co se skrývá uvnitř. Abyste bez problémů určili, co je v šanonu uloženo, má hřbetní popisovatelný štítek, na který můžete poznamenat, jaký typ dokumentů je tam umístěný. Materiálem tohoto pořadače je karton. Významné vlastnosti šanonu DONAU Life dvoukroužkový, A4, 5 cm, neonově oranžový Pořádek v dokumentech díky popisovatelnému štítku Šanon DONAU Life dvoukroužkový, A4, 5 cm, neonově oranžový má dvoukroužkový mechanismus Tento pořadač obsáhne papíry formátu A4 K umístění štítku slouží hřbetní popisovatelný štítek... (alza.cz)

Podobné produkty ako DONAU Life dvoukroužkový, A4, 5 cm, neonově oranžový (3835001FSC-12)

Zolux Idro kit Arizona S 12 × 8,6 × 5 cm (3336023521541)

Zolux Idro kit Arizona S 12 × 8,6 × 5 cm (3336023521541)
Detail

Dekorace do akvária - motiv skála, umělý materiál, do akvária, rozměr 12 × 8,6 × 5 cm (v × š × h) Zútulněte rybkám prostor pořízením dekorace do akvária. Akvarijní dekorace Zolux - skála se používá k rozdělení prostoru na jednotlivá teritoria ryb. Tato umělá dekorace se hodí především pro začátečníky. Péče o ní je nenáročná. Odpadá vám starost s hlídáním světelných podmínek, teploty vody a nevyžaduje ani přihnojování. Též vám neznečišťuje vodu svým rozkladem. V balení najdete 1 dekoraci do akvária. U dekorace do akvária počítejte s těmito rozměry 12 × 8,6 × 5 cm. Hlavní přednosti dekorace do akvária Zolux Idro kit Arizona S 12 × 8,6 × 5 cm Dekorace do akvária skála vytvoří v akváriu jednotlivá teritoria Umělou dekoraci využijí zejména začínající akvaristé Akvarijní dekorace Zolux je tvořena 1 kusem Dekorace do akvária disponuje těmito rozměry 12 × 8,6 × 5 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako Zolux Idro kit Arizona S 12 × 8,6 × 5 cm (3336023521541)

Steriwund Krytí sterilní - mastný tyl 12 x 12 cm 5 ks

Steriwund Krytí sterilní - mastný tyl 12 x 12 cm 5 ks
Detail

Sterilní mastný tyl Steriwund je napuštěný bílou vazelínou a užívá se zvláště u pacientů s kožní a lékovou přecitlivostí a k ošetření povrchových popálenin. (drmax.cz)

Podobné produkty ako Steriwund Krytí sterilní - mastný tyl 12 x 12 cm 5 ks

Krémový antik mini retro model Scooter - 12*5*8 cm 6Y4955

Krémový antik mini retro model Scooter - 12*5*8 cm 6Y4955
Detail

Krémový antik mini retro model Scooter - 12*5*8 cm Barva: krémová antikMateriál: kovHmotnost: 0,09 kg (lahome.cz)

Podobné produkty ako Krémový antik mini retro model Scooter - 12*5*8 cm 6Y4955

KORES se soft úchopem 21 cm, mix barev (35210)

KORES se soft úchopem 21 cm, mix barev (35210)
Detail

Kancelářské nůžky - ostré špičky, délka 21 cm, ergonomická, protiskluzová rukojeť z plastového materiálu, pevná čepel, materiál čepelí nerezová ocel, nastavitelný šroub Nůžek není nikdy dost, zvláště potom těch ostrých, které stříhají čistě. Umožní vám stříhat papír, lepicí pásku a další materiály. Kancelářské nůžky KORES jsou vytvořeny tak, aby vyhovovaly pravákům i levákům. Ergonomicky tvarovaná rukojeť umožní pohodlné a přesné stříhání. Rukojeť je opatřena protiskluzovým povrchem, takže nůžky při používání nekloužou. Jsou dlouhé 21 cm. Ke zhotovení čepelí nabízených nůžek byl použitý kvalitní materiál, jakým je nerezová ocel. Tento typ nabízí výhodu v podobě možnosti přizpůsobení napětí šroubů dle vašich potřeb. Kancelářské nůžky KORES mají ostré špičky, jež vám pomohou v přesnějším stříhání. Klíčové přednosti kancelářských nůžek KORES se soft úchopem 21 cm, mix barev Kancelářské nůžky KORES jsou ideální volbou pro praváky i leváky Snadné držení zajistí... (alza.cz)

Podobné produkty ako KORES se soft úchopem 21 cm, mix barev (35210)

KORES Index Strips na pravítku 45 x 12 mm, 8 x 25 lístků, neonový mix (45120)

KORES Index Strips na pravítku 45 x 12 mm, 8 x 25 lístků, neonový mix (45120)
Detail

Samolepicí bloček - rozměr 12 x 45 mm, 200 listů, barva neonový mix Chcete nechat vzkaz kolegům, anebo si jen rychle napsat poznámku? Samolepicí bloček KORES vám s tím pomůže. Celkem budete mít k užití 200 lístků. Text byste měli přizpůsobit rozměrům papírku v bločku, musíte tedy spoléhat na velikost 12 x 45 mm. Různé barevné papírky vám mohou pomoct roztřídit poznámky dle důležitosti. Tuto variantu podtrhuje neonový mix barva. S pomocí samolepícího bločku KORES už nikdy na nic nezapomenete. Zajímavé vlastnosti samolepícího bločku KORES Samolepicí bloček KORES vám umožní si vše rychle zapsat Velikost papírku činí 12 x 45 mm Jedno balení nabízí celkem 200 ks lístků Samolepicí bloček dokresluje neonový mix barva (alza.cz)

Podobné produkty ako KORES Index Strips na pravítku 45 x 12 mm, 8 x 25 lístků, neonový mix (45120)

Krabička s rámečkem na fotografie ve víku - 12*15*5 cm / 6*8 cm 2F0491

Krabička s rámečkem na fotografie ve víku - 12*15*5 cm / 6*8 cm 2F0491
Detail

Krabička s rámečkem na fotografie ve víku - 12*15*5 cm / 6*8 cm Barva: KrémováHmotnost: 0,73 kgMateriál: Polyresin Vychytaná dekorace v podobě krabičky, která bude strážit poklady nebo i fotografie. Její víko je totiž zároveň fotorámečkem. Jde zároveň i o kousek, který bude zkrášlovat váš domov a dělat vám radost. (lahome.cz)

Podobné produkty ako Krabička s rámečkem na fotografie ve víku - 12*15*5 cm / 6*8 cm 2F0491

Bezpečnostní schránka Pisa, 12 x 18 x 5 cm TS.0209.M

Bezpečnostní schránka Pisa, 12 x 18 x 5 cm TS.0209.M
Detail

Tato schránka v podobě knihy je vhodná pro uchování bankovek a mincí. Kombinaci zámku můžete kdykoli měnit. Hřbet knihy je zcela autentický papír a stránky knihy jsou vyrobeny v imitaci papíru v plastovém provedení. Schránka není z nehořlavého materiálu. Vnitřní rozměr je 90 x 167 x 40 mm. (4home.cz)

Podobné produkty ako Bezpečnostní schránka Pisa, 12 x 18 x 5 cm TS.0209.M

Béžový porcelánový domek s LED světýlky Chrie - 5*5*12 cm 6CE1506

Béžový porcelánový domek s LED světýlky Chrie  - 5*5*12 cm 6CE1506
Detail

Béžový porcelánový domek s LED světýlky Chrie - 5*5*12 cm Barva: Béžová antikMateriál: porcelánHmotnost: 0,15 kg (lahome.cz)

Podobné produkty ako Béžový porcelánový domek s LED světýlky Chrie - 5*5*12 cm 6CE1506
KORES Birdy 12.5 cm (35126), KEYROAD Žirafa 12.5 cm (A613), Rabalux Birdy (6389), Gabriel Peter: Birdy - LP (884108005439), Birdy: Young Heart - CD (9029507988), Funko Plush Villainous Valentines- Birdy (889698595278), 12.5" Mobile Pixels TRIO (101-1003P01), Birdy: Young Heart (2x LP) - LP (9029508960), PORT DESIGNS TORINO 10/12.5" černé (140380), Dicota Slim Case BASE 11"-12.5" šedá (D31301), Philips LED 12.5-100W, E27 4000K, 2ks (929001312422), REVOLUTION SKINCARE 12.5% Vitamin C 30 ml (5057566137454), 12.5" Mobile Pixels DUEX Lite Blue (101-1005P07), KORES se soft úchopem 21 cm, mix barev (35210), EUROSUPPLIES A4 12.5 mm černý - balení 100 ks (lamre21dr12n), EUROSUPPLIES A4 12.5 mm bílý - balení 100 ks (lamre21dr12bl), KORES 28 ml červená (71328), KORES Gumfix 50 g (9023800316004), KORES 28 ml černá (71338), KORES KOLORES 36 barev (93336), KORES Glufix 500 ml (9023800202505), KORES SACAPUNTAS jednoduché kovové (35705), KORES KOLORES 6 barev (93306), KORES KROMAS 24 barev (93392), KORES KOLORES 24 barev (93324), KORES 15 ml, gelový (32616), KORES AKUARELLE 12 barev (93812), KORES KROMAS 12 barev (93391), KORES SPOOKY dvojité plastové (35819), KORES čisticí sprej 250ml (KORESCS250)