Komoda bílá meet ii, 197054 (beliani_197054)

Produkt Komoda bílá meet ii, 197054 (beliani_197054) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Komoda bílá meet ii, 197054 (beliani_197054) upraviť a produkt hľadať znova.

Komoda bílá MEET II, 197054 (beliani_197054)

Komoda bílá MEET II, 197054 (beliani_197054)
Detail

Komoda - dekor dřeva dub, rovná, dvířková, šuplíková, s nožičkami, materiál dřevo a MDF, matná povrchová úprava, moderní styl, rozměry 70 × 160 × 42 cm (V׊×H) Vzali byste zavděk větším úložným prostorem? Ať už nevíte, kam s oblečením, hračkami, nebo jinými drobnostmi, určitě vás potěší komoda BELIANI. Moderní styl nové komody se hodí do každého interiéru. Komoda BELIANI má šuplíky i úložný prostor, který otevřete za pomoci dvířek. Zespodu jsou umístěny nožičky, které zajišťují komodě stabilitu. Umožňují také pohodlný úklid a dobrou cirkulaci vzduchu pod komodou. Materiálem je dřevo a MDF. Finální design podtrhuje matná povrchová úprava. Rozměry jsou 70 × 160 × 42 cm (V׊×H). Hlavní přednosti produktu Komoda bílá MEET II, 197054 Moderní komoda BELIANI se vám bude hodit při nedostatku úložného prostoru Výrobním materiálem je dřevo a MDF Dekor dřeva: dub Matné finální provedení komody Dvířkové a šuplíkové otevírání komody BELIANI Komoda stojí na nožičkách Rozměry... (alza.cz)

Podobné produkty ako Komoda bílá MEET II, 197054 (beliani_197054) , Komoda bílá meet ii, 197054 (beliani_197054)

HLT, ISLAND II Komoda bílá

HLT, ISLAND II Komoda bílá
Detail

KOMODA ISLAND II Luxusní komoda ISLAND by ve vaší domácnosti rozhodně neměla chybět. Dostane vás svým moderním a elegantním stylem. Dokonale se hodí do obývacího pokoje, ložnice i pracovny. Disponuje třemi zásuvkami a dvěmi polo prosklenými dvířky, uvnitř nichž je police. Komoda je vyrobena z kvalitní laminované dřevotřísky a tvrzeného skla. Pro podtrhnutí elegance lze do komody dokoupit i barevné LED osvětlení. Pokud vám nevyhovuje toto barevné provedení, prohlédněte si komodu i v dalších barevných variantách. (sedacky-nabytek.cz)

Podobné produkty ako HLT, ISLAND II Komoda bílá , Bílá komoda newark ii, 188831 (beliani_188831)

BELIANI GAMBO II (beliani_157337)

BELIANI GAMBO II (beliani_157337)
Detail

Konferenční stolek obdelníkový, materiál konstrukce: dřevo, materiál desky: dřevo, rozměry: 60 × 51 × 100 cm barva: hnědá Přemýšlíte o renovaci svého bytu a chystáte se pořídit si nový nábytek? Pokud souhlasíte, bude se vám líbit konferenční stolek BELIANI, který je naprosto praktický, a navíc dobře vypadá. Při vybírání toho ideálního místa pro jeho umístění byste měli myslet na to, že jeho rozměry jsou 51 × 60 × 100 cm. K výrobě desky tohoto konferenčního stolku byl zvolen materiál, jímž je dřevo. Pokud se zaměříme na konstrukci, tu tvoří dřevo. BELIANI GAMBO II bude pro vás skvělý, jestliže vám činí radost obdélníkové kousky nábytku. Zásadní funkce u produktu BELIANI GAMBO II Ozvláštněte svůj domov novým konferenčním stolkem Tento model disponuje rozměry 51 × 60 × 100 cm Konferenční stolek BELIANI výrobce zhotovil s deskou, kterou tvoří dřevo Nadchne vás, pokud máte ve svém hledáčku obdélníkové kusy nábytku BELIANI GAMBO II zdobí hnědá barva (alza.cz)

Podobné produkty ako BELIANI GAMBO II (beliani_157337) , Danish style komoda lender ii., 91 cm, bílá (nt00887)

BELIANI bílo - zlatý MERIDIAN II (beliani_184636)

BELIANI bílo - zlatý MERIDIAN II (beliani_184636)
Detail

Konferenční stolek kulatý, materiál konstrukce: kov, materiál desky: sklo, rozměry: 80 × 40 × 80 cm barva: bílá a zlatá Nevyhovuje vám váš stávající nábytek a chcete ho vyměnit za nový? Jestliže je vaše odpověď ano, bude se vám líbit konferenční stolek BELIANI, jenž je výjimečně praktický, a navíc bude dobře vypadat. Pokud budete zvažovat jeho budoucí místo, berte v potaz, že jeho rozměry jsou 40 × 80 × 80 cm. Pokud jde o desku konferenčního stolku, pro ni byl vybrán materiál, jímž je sklo. Půjde-li o konstrukci, tu tvoří kov. Pro konečný vzhled tohoto stolku posloužila lesklá povrchová úprava. BELIANI bílo - zlatý MERIDIAN II bude dělaný jako pro vás, pokud jste si oblíbili kulaté kousky nábytku. Významné parametry u produktu BELIANI bílo - zlatý MERIDIAN II Udělejte si radost stylovým konferenčním stolkem Co se týká rozměrů, naměříme 40 × 80 × 80 cm Konferenční stolek BELIANI byl zhotoven s deskou, kterou tvoří sklo Dokonalý vzhled vytváří povrchová úprava s... (alza.cz)

Podobné produkty ako BELIANI bílo - zlatý MERIDIAN II (beliani_184636) , Úložná komoda, bílá (242432)

Komoda APATÉ II Dekorhome

Komoda APATÉ II Dekorhome
Detail

Komoda z masivního mangovníkového dřeva stojí na čtyřech nohách. Výrazným prvkem jsou barevně řešené posuvné dveře ve stylu mandaly, které produkt odliší a dodají mu na originalitě. Jedny dveře jsou v přírodní barvě. Důležitá poznámka: Kresba dřeva se může lišit kus od kusu, takže je každý kus nábytku zcela jedinečný. Výběr kusu k dodání je náhodný. Vzhledem k tomu, že se jedná o přírodní produkt, mohou se vyskytnout barevné odchylky nebo nerovnosti. Barva:přírodní hnědá / vícebarevná Materiál:masivní mangovníkové dřevo Rozměry:šířka: 160 cmhloubka: 45 cmvýška: 84 cmvýška nohou: 23 cm Dodáváno v demontu. (dekorhome.cz)

Podobné produkty ako Komoda APATÉ II Dekorhome , Bílá komoda winchester, 240144 (beliani_240144)

Komoda APATÉ II Dekorhome

Komoda APATÉ II Dekorhome
Detail

Komoda z masivního mangovníkového dřeva stojí na čtyřech nohách. Výrazným prvkem jsou barevně řešené posuvné dveře ve stylu mandaly, které produkt odliší a dodají mu na originalitě. Jedny dveře jsou v přírodní barvě. Důležitá poznámka: Kresba dřeva se může lišit kus od kusu, takže je každý kus nábytku zcela jedinečný. Výběr kusu k dodání je náhodný. Vzhledem k tomu, že se jedná o přírodní produkt, mohou se vyskytnout barevné odchylky nebo nerovnosti. Barva:přírodní hnědá / vícebarevná Materiál:masivní mangovníkové dřevo Rozměry:šířka: 160 cmhloubka: 45 cmvýška: 84 cmvýška nohou: 23 cm Dodáváno v demontu. (inpostele.cz)

Podobné produkty ako Komoda APATÉ II Dekorhome , Bílá komoda donovan, 168648 (beliani_168648)

BELIANI bílý a zlatý MERIDIAN II (beliani_184635)

BELIANI bílý a zlatý MERIDIAN II (beliani_184635)
Detail

Konferenční stolek kulatý, materiál konstrukce: kov, materiál desky: sklo, rozměry: 80 × 40 × 80 cm barva: bílá a zlatá Zařizujete nový byt nebo potřebujete vyměnit starý nábytek? V případě, že je vaše odpověď kladná, vaši pozornost upoutá konferenční stolek BELIANI, který s sebou přináší praktičnost a bude si dobře rozumět s ostatním vybavením vašeho bytu. Pokud budete zvažovat jeho budoucí místo, berte v potaz, že nabízí rozměry 40 × 80 × 80 cm. Pro výrobu samotné desky byl zvolen materiál, jímž je sklo. Pokud jde o konstrukci, tu tvoří kov. U tohoto stolku podtrhla konečný vzhled lesklá povrchová úprava. BELIANI bílý a zlatý MERIDIAN II bude dělaný jako pro vás, jestliže vás těší kulaté kousky nábytku. Nejdůležitější přednosti u produktu BELIANI bílý a zlatý MERIDIAN II Rozšiřte svůj nábytek doma o nový konferenční stolek Tento typ má rozměry 40 × 80 × 80 cm Konferenční stolek BELIANI byl zhotoven s deskou, kterou tvoří sklo Perfektní design zvýrazňuje... (alza.cz)

Podobné produkty ako BELIANI bílý a zlatý MERIDIAN II (beliani_184635) , Bílá komoda torrance, 66128 (beliani_66128)

BELIANI bílá a stříbrná MERIDIAN II (beliani_184638)

BELIANI bílá a stříbrná MERIDIAN II (beliani_184638)
Detail

Konferenční stolek kulatý, materiál konstrukce: kov, materiál desky: sklo, rozměry: 80 × 40 × 80 cm barva: bílá a stříbrná Rádi byste zkrášlili svůj domov a pořídili si nový nábytek? Jestliže ano, budete okouzleni konferenčním stolkem BELIANI, který je sympaticky praktický a dobře si porozumí s ostatním vašim nábytkem. Při správném výběru myslete na to, že co do rozměrů naměříte 40 × 80 × 80 cm. Pokud jde o desku stolku, byla zhotovena z materiálu, kterým je sklo. Co se týká materiálu konstrukce, tu tvoří kov. BELIANI bílá a stříbrná MERIDIAN II bude ideální právě pro vás, pokud vám dělají radost kulaté kousky nábytku. Zásadní funkce u produktu BELIANI bílá a stříbrná MERIDIAN II Doplňte svůj nábytek novým konferenčním stolkem Rozměry jsou u tohoto modelu 40 × 80 × 80 cm Konferenční stolek BELIANI byl zhotoven s deskou, kterou tvoří sklo Nadchne vás, jestliže jsou ve vašem hledáčku kulaté kusy nábytku BELIANI bílá a stříbrná MERIDIAN II činí elegantním bílá a... (alza.cz)

Podobné produkty ako BELIANI bílá a stříbrná MERIDIAN II (beliani_184638) , Bílá komoda stamford, 251916 (beliani_251916)

BELIANI černý a zlatý MERIDIAN II (beliani_184634)

BELIANI černý a zlatý MERIDIAN II (beliani_184634)
Detail

Konferenční stolek kulatý, materiál konstrukce: kov, materiál desky: sklo, rozměry: 80 × 40 × 80 cm barva: černá a zlatá Poohlížíte se po novém nábytku nebo se doma chystáte na renovaci? Pokud ano, vaši pozornost upoutá konferenční stolek BELIANI, který bude praktickým kusem nábytku, a navíc skvěle doplní styl vašeho domova. Až budete zvažovat jeho umístění, nezapomeňte, že co do rozměrů naměříte 40 × 80 × 80 cm. Pro výrobu samotné desky byl zvolen materiál, jímž je sklo. Co se týká materiálu konstrukce, tu tvoří kov. U tohoto stolku podtrhla konečný vzhled povrchová úprava v lesku. BELIANI černý a zlatý MERIDIAN II bude pro vás ideálně vhodný, jestliže vás těší kulaté kousky nábytku. Rozhodující přednosti u produktu BELIANI černý a zlatý MERIDIAN II Nadchněte se novým konferenčním stolkem Tento konkrétní model nabízí rozměry 40 × 80 × 80 cm Konferenční stolek BELIANI byl navržen s deskou, kterou tvoří sklo Perfektní vzhled podtrhuje lesklá úprava povrchu Zcela... (alza.cz)

Podobné produkty ako BELIANI černý a zlatý MERIDIAN II (beliani_184634) , Bílá komoda sharon, 68661 (beliani_68661)

Komoda RENÉ II dub sonoma

Komoda RENÉ II dub sonoma
Detail

Víceúčelová kombinovaná komoda ze snadno udržovatelného laminovaného materiálu. Disponuje posuvnými dveřmi a 4 zásuvkami, které poskytují dostatek krytého úložného prostoru. Díky svému nadčasovému designu se bude vyjímat v jakkoli zařízeném interiéru. (sconto.cz)

Podobné produkty ako Komoda RENÉ II dub sonoma , Komoda bílá salem, 125668 (beliani_125668)

BELIANI mramorový efekt a stříbrná MERIDIAN II (beliani_184637)

BELIANI mramorový efekt a stříbrná MERIDIAN II (beliani_184637)
Detail

Konferenční stolek kulatý, materiál konstrukce: kov, materiál desky: sklo, rozměry: 80 × 40 × 80 cm barva: bílá a stříbrná Rádi byste zkrášlili svůj domov a pořídili si nový nábytek? Jestliže ano, radost vám udělá konferenční stolek BELIANI, jenž je výjimečně praktický, a ještě skvěle vypadá. Až budete vybírat místo k jeho umístění, že se jeho rozměry vyšplhaly na 40 × 80 × 80 cm. Pro desku konferenčního stolku byl vybrán materiál, jímž je sklo. Ohledně samotné konstrukce, tu tvoří kov. Pro konečný vzhled tohoto stolku posloužila povrchová úprava v lesku. BELIANI mramorový efekt a stříbrná MERIDIAN II se vám bude hodit, pokud vám dělají radost kulaté kusy nábytku. Podstatné funkce u produktu BELIANI mramorový efekt a stříbrná MERIDIAN II Udělejte si radost stylovým konferenčním stolkem Rozměry u tohoto modelu činí 40 × 80 × 80 cm Konferenční stolek BELIANI byl navržen s deskou, kterou tvoří sklo Perfektní design zvýrazňuje lesklá povrchová úprava Nadchne vás,... (alza.cz)

Podobné produkty ako BELIANI mramorový efekt a stříbrná MERIDIAN II (beliani_184637) , Bílá komoda adante, 187000 (beliani_187000)

Komoda CORTINA II dub tmavý grande

Komoda CORTINA II dub tmavý grande
Detail

Elegantní komoda CORTINA nechává vyniknout výrazné kresbě dřeva. Masivní struktura dvířek a zásuvek v kombinaci s kovovými úchytkami připomíná klasický dřevěný nábytek. Komoda poskytuje dostatek krytého úložného prostoru i místo pro vystavení dekorací. Nerušené a pohodlné zavírání dvířek a zásuvek vám zajistí systém SOFT CLOSE. Komoda CORTINA je dokonalým spojením elegance, útulnosti a funkčnosti. (sconto.cz)

Podobné produkty ako Komoda CORTINA II dub tmavý grande , Komoda bílá walpi, 251909 (beliani_251909)

Bílá komoda NEWARK II, 188831 (beliani_188831)

Bílá komoda NEWARK II, 188831 (beliani_188831)
Detail

Komoda - dekor dřeva dub, rovná, šuplíková, s nožičkami, materiál dřevo a MDF, matná povrchová úprava, skandinávský styl, rozměry 75 × 120 × 42 cm (V׊×H) Máte doma spoustu věcí, ale trápí vás nedostatek úložného prostoru? Ať už potřebujete schovat oblečení, hračky, nebo jiné drobné předměty, přijde vám vhod komoda BELIANI. Skandinávský styl této komody perfektně doladí vzhled každého interiéru. Komoda BELIANI se vyznačuje šuplíkovým otevíráním. Je postavena na nožičkách, což zlepšuje komodě stabilitu. Postarají se také o snadný přístup k podlaze pod komodou a dobrou cirkulaci vzduchu. Materiálem je dřevo a MDF. Finální design podtrhuje matná povrchová úprava. Rozměry jsou 75 × 120 × 42 cm (V׊×H). Zásadní přednosti produktu Bílá komoda NEWARK II, 188831 Skandinávský komoda BELIANI je perfektní variantou pro vytvoření úložného prostoru Výrobní materiál je dřevo a MDF Dekor dřeva: dub Matná povrchová úprava komody Šuplíkové otevírání komody BELIANI Komoda nabízí... (alza.cz)

Podobné produkty ako Bílá komoda NEWARK II, 188831 (beliani_188831) , People who meet, meet again (978-80-87705-88-9)

BELIANI na kávu černá a zlatá MERIDIAN II (beliani_184660)

BELIANI na kávu černá a zlatá MERIDIAN II (beliani_184660)
Detail

Odkládací stolek - kulatý, materiál desky sklo, materiál konstrukce kov, překřížené nohy, lesklá povrchová úprava, černá a zlatá barva, výška 55 cm Odkládací stolek BELIANI je doplněk vhodný do každého interiéru, který slouží jako odkládací plocha nebo místo pro výstavení dekorací. Jeho kulaté provedení vám dovolí řadu zajímavých kombinací s jiným nábytkem. Materiál, který posloužil k výrobě desky, je sklo nabízející pevnost a odolnost. Konstrukce, pro kterou zde slouží kov, vás zaujme svým líbivým vzhledem i vysokou stabilitou. Obzvlášť udělá radost těm, komu se domů hodí lesklá povrchová úprava. Stylovému vzhledu odkládacího stolku BELIANI dále dodává na kráse černá a zlatá barva. Pro správné umístění berte v potaz rozměry, které jsou 50 × 55 × 50 cm. Základní funkce u produktu BELIANI na kávu černá a zlatá MERIDIAN II Kousek s designem vhodným do každého interiéru Elegantní kulaté řešení Efektní lesklá povrchová úprava Materiál upotřebený pro výrobu desky:... (alza.cz)

Podobné produkty ako BELIANI na kávu černá a zlatá MERIDIAN II (beliani_184660) , Bílá ocelová komoda wakatipu, 227615 (beliani_227615)

BELIANI na kávu bílá a stříbrná MERIDIAN II (beliani_184661)

BELIANI na kávu bílá a stříbrná MERIDIAN II (beliani_184661)
Detail

Odkládací stolek - kulatý, materiál desky kov a sklo, materiál konstrukce kov, bílá a stříbrná barva, výška 55 cm Odkládací stolek BELIANI je doplněk vyjímající se v každém interiéru, který má funkci odkládací plochy nebo i výstavky dekorací. Jeho kulaté provedení oceníte pro celou řadu možností, jak jej nakombinovat s ostatním nábytkem. Materiál, který byl zvolen k výrobě desky, je kov a sklo se solidní odolností i pevností. Konstrukce, v tomto případě kov, vyniká nejen líbivým vzhledem, ale k tomu i vysokou stabilitou a praktičností. Nepřehlédnutelnému vzhledu odkládacího stolku BELIANI dominuje bílá a stříbrná barva. Při rozhodování se o místě nezapomeňte na rozměry, které jsou 50 × 55 × 50 cm. Klíčové znaky u produktu BELIANI na kávu bílá a stříbrná MERIDIAN II Kousek padnoucí do interiéru všeho druhu Výjimečně vypadající kulaté řešení Odolnou desku tvoří kov a sklo Materiál, ze kterého je zhotovena konstrukce: kov Barevné provedení stolku BELIANI bude bílá... (alza.cz)

Podobné produkty ako BELIANI na kávu bílá a stříbrná MERIDIAN II (beliani_184661) , Dřevěná komoda s 5 košíky bílá (240798)

People who meet, meet again (978-80-87705-88-9)

People who meet, meet again (978-80-87705-88-9)
Detail

Kniha - autor Karel Köcher; Milan Nápravník, 328 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Svazek přináší korespondenci Milana Nápravníka s jeho bývalým spolužákem z FAMU Karlem Köcherem, která probíhala prostřednictvím mailů v letech 2007–2012. Zahrnuje široké spektrum témat a poloh – od osobně laděných pasáží přes pojednání o literatuře, výtvarném umění, filozofii, matematice až po hodnocení kulturního, společenského a politického vývoje. Jde o osobitý a svým způsobem ojedinělý dialog mezi surrealistou a někdejším ilegálem československé rozvědky. (alza.cz)

Podobné produkty ako People who meet, meet again (978-80-87705-88-9) , Dřevěná komoda se 4 košíky bílá (240797)

BELIANI na kávu mramorový efekt a stříbrná MERIDIAN II (beliani_184659)

BELIANI na kávu mramorový efekt a stříbrná MERIDIAN II (beliani_184659)
Detail

Odkládací stolek - kulatý, materiál desky sklo, materiál konstrukce kov, atypické nohy, lesklá povrchová úprava, bílá a stříbrná barva, výška 55 cm Odkládací stolek BELIANI je skvělým doplňkem do každého interiéru, který podrží jak stálou dekoraci, tak běžné věci denní potřeby. Jeho kulaté provedení na vás udělá dojem tím, jak snadno se dá kombinovat se zbytkem nábytku. Materiál, ze kterého byla deska vyrobena, je sklo vynikající pevností a odolností. Konstrukce, zde ji tvoří kov, spojuje příjemné s užitečným - dobře vypadá a vzhledem k vysoké stabilitě nehrozí převrhnutí. Nadchne vás především, pokud se vám hodí lesklá povrchová úprava. Atraktivnímu designu odkládacího stolku BELIANI dominuje bílá a stříbrná barva. Při umisťování zvažte rozměry, které jsou 50 × 55 × 50 cm. Rozhodující funkce u produktu BELIANI na kávu mramorový efekt a stříbrná MERIDIAN II Designově zajímavý kousek Výjimečně vypadající kulaté řešení Působivá lesklá úprava Materiál zvolený k... (alza.cz)

Podobné produkty ako BELIANI na kávu mramorový efekt a stříbrná MERIDIAN II (beliani_184659) , Zásuvková komoda bibi 3, bílá, 70 cm

BELIANI na kávu bílý mramorový efekt a zlatá MERIDIAN II (beliani_184662)

BELIANI na kávu bílý mramorový efekt a zlatá MERIDIAN II (beliani_184662)
Detail

Odkládací stolek - kulatý, materiál desky kov a sklo, materiál konstrukce kov, bílá a zlatá barva, výška 55 cm Odkládací stolek BELIANI je kousek skvěle doplňující každý interiér, který funguje jako místo pro odkládání drobností nebo vystavování dekorací. Jeho kulaté provedení vás nadchne snadnou kombinovatelností se zbytkem vašeho nábytku. Materiál, který posloužil k výrobě desky, je kov a sklo s dostatečnou pevností a odolností. Konstrukce, kterou zde představuje kov, na vás zapůsobí nejen svým líbivým vzhledem, ale i stabilitou a praktičností. Atraktivnímu designu odkládacího stolku BELIANI nasazuje korunu bílá a zlatá barva. S vybíráním vhodného místa vám pomohou rozměry, které jsou 50 × 55 × 50 cm. Významné přednosti u produktu BELIANI na kávu bílý mramorový efekt a zlatá MERIDIAN II Kousek s designem vhodným do každého interiéru Působivě navržené kulaté řešení Desku kompletuje kov a sklo Materiál, ze kterého byla konstrukce vyrobena: kov Barva odkládacího... (alza.cz)

Podobné produkty ako BELIANI na kávu bílý mramorový efekt a zlatá MERIDIAN II (beliani_184662) , Tempo kondela komoda ruby bílá, 73 cm

Komoda/regál se šuplíky TOSCA II 2 přírodní

Komoda/regál se šuplíky TOSCA II 2 přírodní
Detail

Konstrukce komody se šuplíky je vyrobena z masivního dřeva. Úložný prostor je rozdělen do celkem dvou samostatných vyplétaných košů z umělého ratanu zkrášlených textilním potažením. Celkové provedení je ve stylu Provence, díky kterému můžete nádhernou atmosféru venkova přenést i do městského bytu. Využít ji můžete v koupelně, ložnici či předsíni, kreativitě se meze nekladou. Použité materiály zaručují delší životnost. (sconto.cz)

Podobné produkty ako Komoda/regál se šuplíky TOSCA II 2 přírodní , hnědá a bílá komoda milo, 170088 (beliani_170088)

Travelite Meet Backpack Black

Travelite Meet Backpack Black
Detail

Potřebujete mít při jednání, na pracovní schůzce či služební cestě vše podstatné ihned při ruce? Všestranný batoh z business řady Meet se stane vaší malou přenosnou kanceláří! Dvoukomorový batoh s polstrovanými přihrádkami na notebook (15,6") a tablet (10,4") se postará o přehledné uložení a bezpečnou přepravu elektroniky, příslušenství, osobních věcí i složek s dokumenty formátu A4. Při každodenním používání i během cestování oceníte řadu kapes na zip, do nichž uschováte například powerbanku, mobil s nabíječkou, peněženku, klíče, cestovní pas či letenku. Díky nadčasovému vzhledu se batoh perfektně hodí jak k elegantnímu, tak neformální outfitu. polstrovaný zádový panel polstrované a nastavitelné ramenní popruhy popruh pro nasunutí na teleskopické madlo kufru polstrovaná přihrádka na 15,6" notebook polstrovaná přihrádka na 10,4" tablet organizér s karabinou na klíče a přihrádkami na mobil, psací potřeby, diář kapsa na nabíječku, powerbanku, kabely a další příslušenství kapsa na cennosti všitá v zádovém panelu kapsa na zip na ramenním popruhu RFID ochrana proti kopírování dat z platebních karet boční kapsy na zip na láhev či deštník pevné ucho pro pohodlné přenášení v ruce nepromokavý materiál nepromokavé zipy prodloužená záruka 3 roky (bagalio.cz)

Podobné produkty ako Travelite Meet Backpack Black , Danish style komoda tange ii., 106 cm, černá (nt00876)

Travelite Meet Backpack Navy

Travelite Meet Backpack Navy
Detail

Potřebujete mít při jednání, na pracovní schůzce či služební cestě vše podstatné ihned při ruce? Všestranný batoh z business řady Meet se stane vaší malou přenosnou kanceláří! Dvoukomorový batoh s polstrovanými přihrádkami na notebook (15,6") a tablet (10,4") se postará o přehledné uložení a bezpečnou přepravu elektroniky, příslušenství, osobních věcí i složek s dokumenty formátu A4. Při každodenním používání i během cestování oceníte řadu kapes na zip, do nichž uschováte například powerbanku, mobil s nabíječkou, peněženku, klíče, cestovní pas či letenku. Díky nadčasovému vzhledu se batoh perfektně hodí jak k elegantnímu, tak neformální outfitu. polstrovaný zádový panel polstrované a nastavitelné ramenní popruhy popruh pro nasunutí na teleskopické madlo kufru polstrovaná přihrádka na 15,6" notebook polstrovaná přihrádka na 10,4" tablet organizér s karabinou na klíče a přihrádkami na mobil, psací potřeby, diář kapsa na nabíječku, powerbanku, kabely a další příslušenství kapsa na cennosti všitá v zádovém panelu kapsa na zip na ramenním popruhu RFID ochrana proti kopírování dat z platebních karet boční kapsy na zip na láhev či deštník pevné ucho pro pohodlné přenášení v ruce nepromokavý materiál nepromokavé zipy prodloužená záruka 3 roky (bagalio.cz)

Podobné produkty ako Travelite Meet Backpack Navy , Danish style komoda morgen ii., 120 cm, hnědá (nt00300)

Travelite Meet Backpack Anthracite

Travelite Meet Backpack Anthracite
Detail

Potřebujete mít při jednání, na pracovní schůzce či služební cestě vše podstatné ihned při ruce? Všestranný batoh z business řady Meet se stane vaší malou přenosnou kanceláří! Dvoukomorový batoh s polstrovanými přihrádkami na notebook (15,6") a tablet (10,4") se postará o přehledné uložení a bezpečnou přepravu elektroniky, příslušenství, osobních věcí i složek s dokumenty formátu A4. Při každodenním používání i během cestování oceníte řadu kapes na zip, do nichž uschováte například powerbanku, mobil s nabíječkou, peněženku, klíče, cestovní pas či letenku. Díky nadčasovému vzhledu se batoh perfektně hodí jak k elegantnímu, tak neformální outfitu. polstrovaný zádový panel polstrované a nastavitelné ramenní popruhy popruh pro nasunutí na teleskopické madlo kufru polstrovaná přihrádka na 15,6" notebook polstrovaná přihrádka na 10,4" tablet organizér s karabinou na klíče a přihrádkami na mobil, psací potřeby, diář kapsa na nabíječku, powerbanku, kabely a další příslušenství kapsa na cennosti všitá v zádovém panelu kapsa na zip na ramenním popruhu RFID ochrana proti kopírování dat z platebních karet boční kapsy na zip na láhev či deštník pevné ucho pro pohodlné přenášení v ruce nepromokavý materiál nepromokavé zipy prodloužená záruka 3 roky (bagalio.cz)

Podobné produkty ako Travelite Meet Backpack Anthracite , Danish style komoda fray, 130 cm, bílá (nt00143)

Danish Style Komoda Morgen II., 120 cm, hnědá (NT00300)

Danish Style Komoda Morgen II., 120 cm, hnědá (NT00300)
Detail

Komoda - dekor dřeva borovice, rovná, kombinovaná, s nožičkami, materiál masiv, matná povrchová úprava, rozměry 120 × 100 × 35 cm (V׊×H) Stále řešíte problém s nedostatkem úložného prostoru ve vaší domácnosti? Ať už potřebujete místo pro vaše oblečení, nebo nějaké drobnosti, rozhodně vás nezklame komoda Danish Style. Moderní komoda se hodí do každého interiéru. Komoda Danish Style disponuje kombinovaným otevíráním. Nabízí také nožičky,, což zlepšuje komodě stabilitu. Umožní vám také snadný úklid podlahy a dobrou cirkulaci vzduchu pod komodou. Materiálem je masiv. Celkový vzhled dotváří úprava povrchu v matném provedení. Rozměry odpovídají 120 × 100 × 35 cm (V׊×H). Zásadní vlastnosti produktu Danish Style Komoda Morgen II., 120 cm, hnědá Prostorná komoda Danish Style zajistí dostatek úložného prostoru u vás doma Materiálem je masiv Dekor dřeva: borovice Finální povrchová úprava je v matném provedení Kombinované otevírání komody Danish Style Komoda je dodávána... (alza.cz)

Podobné produkty ako Danish Style Komoda Morgen II., 120 cm, hnědá (NT00300) , Bílá komoda s 5 zásuvkami lucy, 253305 (beliani_253305)

Danish Style Komoda Lender II., 91 cm, bílá (NT00887)

Danish Style Komoda Lender II., 91 cm, bílá (NT00887)
Detail

Komoda - rovná, šuplíková, bez nožiček, materiál MDF, matná povrchová úprava, rozměry 91 × 82 × 39 cm (V׊×H) Vzali byste zavděk větším úložným prostorem? Ať už potřebujete místo pro vaše oblečení, nebo nějaké drobnosti, rozhodně vás nezklame komoda Danish Style. Prostorná komoda si najde v každém interiéru své místo. Komoda Danish Style je zhotovena s tradičním šuplíkovým otevíráním. Výrobním materiálem je MDF. Design podtrhuje matná povrchová úprava. Rozměry čítají 91 × 82 × 39 cm (V׊×H). Zásadní přednosti produktu Danish Style Komoda Lender II., 91 cm, bílá Stylová komoda Danish Style pro dostatek úložného prostoru ve vaší domácnosti Výrobním materiálem je MDF Matné finální provedení komody Šuplíkové otevírání komody Danish Style Rozměry činí 91 × 82 × 39 cm (V׊×H) (alza.cz)

Podobné produkty ako Danish Style Komoda Lender II., 91 cm, bílá (NT00887) , Danish style komoda zina, 170 cm, bílá (nt00208)

Danish Style Komoda Morgen II., 120 cm, bílá (NT00301)

Danish Style Komoda Morgen II., 120 cm, bílá (NT00301)
Detail

Komoda - dekor dřeva borovice, rovná, kombinovaná, s nožičkami, materiál masiv, matná povrchová úprava, rozměry 120 × 100 × 35 cm (V׊×H) Máte doma spoustu věcí, ale trápí vás nedostatek úložného prostoru? Ať už potřebujete uklidit hračky vašich dětí, nebo své oblečení, zaručeně si vás získá komoda Danish Style. Nová prostorná komoda se s designem vaší domácnosti skvěle sladí. Komoda Danish Style disponuje kombinovaným otevíráním. Zespodu jsou umístěny nožičky, které zaručují komodě skvělou stabilitu. Umožní vám také jednoduchý úklid podlahy a dobrou cirkulaci vzduchu pod komodou. Materiálem je masiv. Matné provedení povrchu podtrhuje celkový design. Rozměry dělají 120 × 100 × 35 cm (V׊×H). Zásadní vlastnosti produktu Danish Style Komoda Morgen II., 120 cm, bílá Praktická komoda Danish Style vám nabídne dostatečný úložný prostor Výrobním materiálem je masiv Dekor dřeva: borovice Komoda má matnou povrchovou úpravu Kombinované otevírání komody Danish Style... (alza.cz)

Podobné produkty ako Danish Style Komoda Morgen II., 120 cm, bílá (NT00301) , Komoda se 4 zásuvkami 60x30,5x71 cm bílá (242545)

Danish Style Komoda Tange II., 106 cm, černá (NT00876)

Danish Style Komoda Tange II., 106 cm, černá (NT00876)
Detail

Komoda - úzká, rovná, šuplíková, s nožičkami, materiál MDF, matná povrchová úprava, rozměry 106 × 80 × 41 cm (V׊×H) Toužíte po větším úložném prostoru? Pro uschování hraček, oblečení či jiných drobností vám skvěle poslouží komoda Danish Style. Prostorná komoda se bude vyjímat v každé domácnosti. Komoda Danish Style má klasické a velmi praktické šuplíkové otevírání. Nabízí také nožičky,, což zlepšuje komodě stabilitu. Umožní vám také jednoduchý úklid podlahy a dobrou cirkulaci vzduchu pod komodou. Výrobním materiálem je MDF. Pro konečnou úpravu byl zvolen matný povrch. Rozměry čítají 106 × 80 × 41 cm (V׊×H). Zásadní přednosti produktu Danish Style Komoda Tange II., 106 cm, černá Moderní komoda Danish Style vám poskytne dostatečný úložný prostor Výrobní materiál je MDF Finální povrchová úprava je v matném provedení Šuplíkové otevírání komody Danish Style Komoda je dodávána s praktickými nožičkami Rozměry čítají 106 × 80 × 41 cm (V׊×H) (alza.cz)

Podobné produkty ako Danish Style Komoda Tange II., 106 cm, černá (NT00876) , Danish style komoda cali, 170 cm, bílá (nt00074)

Travelite Meet Business 2w Navy

Travelite Meet Business 2w Navy
Detail

Nejlepší partner na služební cestu, který hravě strčí do kapsy všechna ostatní zavazadla? Příruční byznys kufřík Travelite Meet zpříjemní vaši cestu na jednání či konferenci. Chytře navržený vnitřní prostor s přihrádkou na 15,6" notebook a 10,4" tablet se postará o vaše osobní věci, dokumenty i elektroniku. Powerbanka či nabíječka najde své místo stejně jako doklady v dobře přístupné přední kapse na zip, kde bude vždy po ruce. Zpevněné hrany zajistí vyšší odolnost kufru a prodlouží jeho životnost. Vyjímatelný organizér na oblečení, uložený v zadní části kufru, ochrání vaše košile a další svršky před zmačkáním. Díky nadčasovému vzhledu se kufr perfektně hodí jak k elegantnímu, tak neformální outfitu. 2 velká kolečka s pogumováním výsuvné kovové madlo s aretací vysoké 104 cm přední kapsy na zip s nepromokavou úpravou integrovaný organizér s vyjímatelným pořadačem na dokumenty A4 samostatný oddíl s polstrovanou přihrádkou na 15,6" notebook a kapsou na 10,4" tablet vyjímatelný obal na oblečení kapsa na zip zpevněné hrany popruh pro nasunutí na madlo cestovního kufru kapsa s RFID fólií chrání platební karty před neoprávněným čtením citlivých dat odolná vnitřní podšívka klíčenka jezdce zipu s očky lze sepnout k sobě visacím zámkem (není součástí) kufr splňuje rozměry pro palubní zavazadla většiny leteckých společností prodloužená záruka 3 roky (bagalio.cz)

Podobné produkty ako Travelite Meet Business 2w Navy , Danish style komoda tange, 84 cm, bílá (nt00872)

Travelite Meet Backpack exp Black

Travelite Meet Backpack exp Black
Detail

Čeká vás obchodní jednání, služební cesta, univerzitní či vědecká konference? Všestranný batoh z business řady Meet vám pomůže organizovaně uložit a bezpečně přepravit vše, co potřebujete mít pro úspěšný den v práci u sebe. Prostorná komora vybavená oddílem na dokumenty A4, polstrovanou přihrádkou na 15,6" notebook a kapsou na 10,4" tablet se postará o vaše osobní věci, elektroniku i příslušenství. Zabírají vám složky více místa, než jste čekali? Žádný problém! Stačí rozepnout zip expandéru ve spodní části batohu a během chvilky budete mít k dispozici potřebný prostor navíc. Díky nadčasovému vzhledu se batoh perfektně hodí jak k elegantnímu, tak neformální outfitu. polstrovaný zádový panel polstrované a nastavitelné ramenní popruhy integrovaný expandér popruh pro nasunutí na teleskopické madlo kufru polstrovaná přihrádka na 15,6" notebook polstrovaná přihrádka na 10,4" tablet přední kapsa s karabinou na klíče a organizérem na mobil, psací potřeby, diář kapsa s nepromokavým zipem ideální na nabíječku, powerbanku a další příslušenství kapsa na cennosti všitá v zádovém panelu přední kapsa na zip vhodná na drobnosti kapsa na zip na ramenním popruhu RFID ochrana proti kopírování dat z platebních karet boční kapsy na láhev či deštník pevné ucho pro pohodlné přenášení v ruce nepromokavý materiál prodloužená záruka 3 roky (bagalio.cz)

Podobné produkty ako Travelite Meet Backpack exp Black , Danish style komoda mett, 118 cm, bílá (nt00277)

Travelite Meet Backpack exp Navy

Travelite Meet Backpack exp Navy
Detail

Čeká vás obchodní jednání, služební cesta, univerzitní či vědecká konference? Všestranný batoh z business řady Meet vám pomůže organizovaně uložit a bezpečně přepravit vše, co potřebujete mít pro úspěšný den v práci u sebe. Prostorná komora vybavená oddílem na dokumenty A4, polstrovanou přihrádkou na 15,6" notebook a kapsou na 10,4" tablet se postará o vaše osobní věci, elektroniku i příslušenství. Zabírají vám složky více místa, než jste čekali? Žádný problém! Stačí rozepnout zip expandéru ve spodní části batohu a během chvilky budete mít k dispozici potřebný prostor navíc. Díky nadčasovému vzhledu se batoh perfektně hodí jak k elegantnímu, tak neformální outfitu. polstrovaný zádový panel polstrované a nastavitelné ramenní popruhy integrovaný expandér popruh pro nasunutí na teleskopické madlo kufru polstrovaná přihrádka na 15,6" notebook polstrovaná přihrádka na 10,4" tablet přední kapsa s karabinou na klíče a organizérem na mobil, psací potřeby, diář kapsa s nepromokavým zipem ideální na nabíječku, powerbanku a další příslušenství kapsa na cennosti všitá v zádovém panelu přední kapsa na zip vhodná na drobnosti kapsa na zip na ramenním popruhu RFID ochrana proti kopírování dat z platebních karet boční kapsy na láhev či deštník pevné ucho pro pohodlné přenášení v ruce nepromokavý materiál prodloužená záruka 3 roky (bagalio.cz)

Podobné produkty ako Travelite Meet Backpack exp Navy , Bílá komoda se 4 zásuvkami lucy, 253304 (beliani_253304)

Travelite Meet Business 2w Black

Travelite Meet Business 2w Black
Detail

Nejlepší partner na služební cestu, který hravě strčí do kapsy všechna ostatní zavazadla? Příruční byznys kufřík Travelite Meet zpříjemní vaši cestu na jednání či konferenci. Chytře navržený vnitřní prostor s přihrádkou na 15,6" notebook a 10,4" tablet se postará o vaše osobní věci, dokumenty i elektroniku. Powerbanka či nabíječka najde své místo stejně jako doklady v dobře přístupné přední kapse na zip, kde bude vždy po ruce. Zpevněné hrany zajistí vyšší odolnost kufru a prodlouží jeho životnost. Vyjímatelný organizér na oblečení, uložený v zadní části kufru, ochrání vaše košile a další svršky před zmačkáním. Díky nadčasovému vzhledu se kufr perfektně hodí jak k elegantnímu, tak neformální outfitu. 2 velká kolečka s pogumováním výsuvné kovové madlo s aretací vysoké 104 cm přední kapsy na zip s nepromokavou úpravou integrovaný organizér s vyjímatelným pořadačem na dokumenty A4 samostatný oddíl s polstrovanou přihrádkou na 15,6" notebook a kapsou na 10,4" tablet vyjímatelný obal na oblečení kapsa na zip zpevněné hrany popruh pro nasunutí na madlo cestovního kufru kapsa s RFID fólií chrání platební karty před neoprávněným čtením citlivých dat odolná vnitřní podšívka klíčenka jezdce zipu s očky lze sepnout k sobě visacím zámkem (není součástí) kufr splňuje rozměry pro palubní zavazadla většiny leteckých společností prodloužená záruka 3 roky (bagalio.cz)

Podobné produkty ako Travelite Meet Business 2w Black , Danish style komoda alia, 110 cm, bílá (nt01223)

Travelite Meet Backpack exp Anthracite

Travelite Meet Backpack exp Anthracite
Detail

Čeká vás obchodní jednání, služební cesta, univerzitní či vědecká konference? Všestranný batoh z business řady Meet vám pomůže organizovaně uložit a bezpečně přepravit vše, co potřebujete mít pro úspěšný den v práci u sebe. Prostorná komora vybavená oddílem na dokumenty A4, polstrovanou přihrádkou na 15,6" notebook a kapsou na 10,4" tablet se postará o vaše osobní věci, elektroniku i příslušenství. Zabírají vám složky více místa, než jste čekali? Žádný problém! Stačí rozepnout zip expandéru ve spodní části batohu a během chvilky budete mít k dispozici potřebný prostor navíc. Díky nadčasovému vzhledu se batoh perfektně hodí jak k elegantnímu, tak neformální outfitu. polstrovaný zádový panel polstrované a nastavitelné ramenní popruhy integrovaný expandér popruh pro nasunutí na teleskopické madlo kufru polstrovaná přihrádka na 15,6" notebook polstrovaná přihrádka na 10,4" tablet přední kapsa s karabinou na klíče a organizérem na mobil, psací potřeby, diář kapsa s nepromokavým zipem ideální na nabíječku, powerbanku a další příslušenství kapsa na cennosti všitá v zádovém panelu přední kapsa na zip vhodná na drobnosti kapsa na zip na ramenním popruhu RFID ochrana proti kopírování dat z platebních karet boční kapsy na láhev či deštník pevné ucho pro pohodlné přenášení v ruce nepromokavý materiál prodloužená záruka 3 roky (bagalio.cz)

Podobné produkty ako Travelite Meet Backpack exp Anthracite

Travelite Meet Laptop Bag Black

Travelite Meet Laptop Bag Black
Detail

Neobejdete se při práci, na jednání, pracovní schůzce či služební cestě bez notebooku? Všestranná business brašna Meet vám usnadní život! Díky polstrovaným přihrádkám na notebook (15,6") a tablet (10,4") bezpečně přepravíte své elektronické pomocníky, kamkoli bude třeba. Dvě samostatné komory od sebe snadno oddělí složky s dokumenty formátu A4, příslušenství a osobní věci. Při cestování různými dopravními prostředky oceníte prostornou přední kapsu na zip, do níž můžete uložit například powerbanku, mobil s nabíječkou nebo peněženku s doklady. Díky nadčasovému vzhledu se taška perfektně hodí jak k elegantnímu, tak neformální outfitu. odnímatelný ramenní popruh s výstelkou proti otlakům popruh pro nasunutí na výsuvné madlo kufru polstrovaná přihrádka na 15,6" notebook polstrovaná přihrádka na 10,4" tablet integrovaný organizér s karabinou na klíče a přihrádkami na propisky a mobil přední kapsa s nepromokavým zipem kapsa na cestovní doklady na zadní straně RFID ochrana brání kopírování dat z platebních karet 2 ucha do ruky pro pohodlné přenášení nepromokavý materiál prodloužená záruka 3 roky (bagalio.cz)

Podobné produkty ako Travelite Meet Laptop Bag Black

Travelite Meet Laptop Bag Navy

Travelite Meet Laptop Bag Navy
Detail

Neobejdete se při práci, na jednání, pracovní schůzce či služební cestě bez notebooku? Všestranná business brašna Meet vám usnadní život! Díky polstrovaným přihrádkám na notebook (15,6") a tablet (10,4") bezpečně přepravíte své elektronické pomocníky, kamkoli bude třeba. Dvě samostatné komory od sebe snadno oddělí složky s dokumenty formátu A4, příslušenství a osobní věci. Při cestování různými dopravními prostředky oceníte prostornou přední kapsu na zip, do níž můžete uložit například powerbanku, mobil s nabíječkou nebo peněženku s doklady. Díky nadčasovému vzhledu se taška perfektně hodí jak k elegantnímu, tak neformální outfitu. odnímatelný ramenní popruh s výstelkou proti otlakům popruh pro nasunutí na výsuvné madlo kufru polstrovaná přihrádka na 15,6" notebook polstrovaná přihrádka na 10,4" tablet integrovaný organizér s karabinou na klíče a přihrádkami na propisky a mobil přední kapsa s nepromokavým zipem kapsa na cestovní doklady na zadní straně RFID ochrana brání kopírování dat z platebních karet 2 ucha do ruky pro pohodlné přenášení nepromokavý materiál prodloužená záruka 3 roky (bagalio.cz)

Podobné produkty ako Travelite Meet Laptop Bag Navy

Danish Style Komoda Mecan II., 150 cm, beton / dub (NT01669)

Danish Style Komoda Mecan II., 150 cm, beton / dub (NT01669)
Detail

Komoda - dekor dřeva dub, rovná, kombinovaná, bez nožiček, materiál MDF, matná povrchová úprava, rozměry 80 × 150 × 35 cm (V׊×H) Stále řešíte problém s nedostatkem úložného prostoru ve vaší domácnosti? Ať už chcete uklidit různé drobnosti, oblečení, nebo hračky svých dětí, nezklame vás komoda Danish Style. Nová komoda se dokonale sladí s designem vaší domácnosti. Komoda Danish Style se vyznačuje kombinovaným otevíráním. Materiálem je MDF. Design podtrhuje matná povrchová úprava. Rozměry odpovídají 80 × 150 × 35 cm (V׊×H). Klíčové vlastnosti produktu Danish Style Komoda Mecan II., 150 cm, beton / dub Designová komoda Danish Style pro zajištění dostatečného úložného prostoru Výrobní materiál je MDF Dekor dřeva: dub Matné finální provedení komody Kombinované otevírání komody Danish Style Rozměry se vyšplhaly na 80 × 150 × 35 cm (V׊×H) (alza.cz)

Podobné produkty ako Danish Style Komoda Mecan II., 150 cm, beton / dub (NT01669)

Danish Style Komoda Meliss II., 132 cm, bílá / borovice (NT00254)

Danish Style Komoda Meliss II., 132 cm, bílá / borovice (NT00254)
Detail

Komoda - dekor dřeva borovice, rovná, kombinovaná, bez nožiček, materiál dřevo, matná povrchová úprava, rozměry 120 × 132 × 45 cm (V׊×H) Povalují se vám věci po bytě, protože nemáte dostatek úložného prostoru? Pro uschování oblečení, ručníků, hraček či jiných drobných předmětů se vám bude hodit komoda Danish Style. Designová komoda podtrhne styl každého interiéru. Komoda Danish Style se vyznačuje kombinovaným otevíráním. Výrobním materiálem je dřevo. Matné provedení povrchu podtrhuje celkový design. Rozměry čítají 120 × 132 × 45 cm (V׊×H). Zásadní vlastnosti produktu Danish Style Komoda Meliss II., 132 cm, bílá / borovice Stylová komoda Danish Style zajistí dostatek úložného prostoru u vás doma Materiálem je dřevo Dekor dřeva: borovice Komoda má matnou povrchovou úpravu Kombinované otevírání komody Danish Style Rozměry dělají 120 × 132 × 45 cm (V׊×H) (alza.cz)

Podobné produkty ako Danish Style Komoda Meliss II., 132 cm, bílá / borovice (NT00254)

Dámská batoh Meet & Match Linda - černá

Dámská batoh Meet & Match Linda - černá
Detail

Elegantní dámský batoh značky Meet & Match! Představujeme Vám dámský batoh značky Meet & Match, který zaujme svým elegantním tvarem. Batoh se zapíná zipem a její vnitřní část je podšitá látkou. Vnitřní prostor je nedělený a po jeho stranách najdete dvě otevřené kapsičky na drobnosti a kapsičku na zip. Další kapsičku na zip najdete na přední a zadní straně batohu. Součástí batohu je nastavitelný popruh přes rameno. (kabelecky.cz)

Podobné produkty ako Dámská batoh Meet & Match Linda - černá

Travelite Meet Business 2W Navy (4027002079878)

Travelite Meet Business 2W Navy (4027002079878)
Detail

Cestovní kufr - na kolečkách, malý, textilní, objem 29 l, rozměry 38 × 43 × 20 cm (V׊×H), kapsa na notebook, vnější kapsa, vnitřní kapsa a vnitřní dělící přepážka, se 2 kolečky, zapínání zipem, teleskopické a horní madlo, modrá barva, hmotnost 3,1 kg Chcete cestovat stylově? Kufr Travelite Meet Business 2W Navy oceníte na cestách na dovolenou i za prací. Hmotnost tohoto modelu dosahuje hodnoty 3,1 kg. Celkový objem kufru 29 l je úplně dostačující na sbalení toho nejpotřebnějšího. Využitý textilní materiál je nejvhodnějším řešením pro ty, kteří obětují pevnou skořápku za lehkost. Kvůli jisté vůli každé textilie je jednoduché objem kufru mírně přizpůsobit baleným věcem. O stupeň praktičtější se váš cestovní kufr stane s vnitřní látkovou dělicí kapsou. Ta vám vypomůže s organizací věcí na dovolenou či na pracovní cestu. Pro pohodlné přemisťování jsou zde instalovány dohromady 2 kolečka. Díky kapse na notebook zajistí zavazadlo dostatečnou ochranu vašemu zařízení.... (alza.cz)

Podobné produkty ako Travelite Meet Business 2W Navy (4027002079878)

MS Look, Listen & Learn - Meet the Masters

MS Look, Listen & Learn - Meet the Masters
Detail

Škola hry na trombon Look, Listen & Learn – Meet the Masters je publikace doplňující řadu tří výukových sešitů Look, Listen & Learn, které seznamují pomocí písniček, hudebních hádanek a her začínající muzikanty se základy hry na hudební nástroje a prohlubují jejich chápání hudby. Konkrétně publikace Meet the Masters nabízí známé melodie v aranžích pro sólové hudební nástroje s klavírním doprovodem seřazené podle úrovně pokročilosti (od nejlehčí po nejtěžší). Dobře tak poslouží jako doplněk ke všem třem sešitům řady. Žáci se na stránkách seznámí s hudební historií a slavnými skladateli klasické hudby (Od Tielmana po Antonína Dvořáka). Součástí publikace je též přístup k online audio souborům, které obsahují nahrávky klavírních doprovodů k jednotlivým skladbám. Seznam skladeb: • Ode to Joy (Composer: Ludwig van Beethoven - Arranger: Markus Schenk) • O Haupt voll Blut und Wunden (Composer: Johann Sebastian Bach - Arranger: Markus Schenk) • Prince of Denmark’s March (Composer: Jeremiah Clarke - Arranger: Markus Schenk) • Moorish Dance (Composer: Tielman Susato - Arranger: Markus Schenk) • A lieta vita (Composer: Giovanni Giacomo Gastoldi - Arranger: Markus Schenk) • The Trout (Composer: Franz Schubert - Arranger: Markus Schenk) • Largo (Composer: Antonín Dvorák - Arranger: Markus Schenk) • Waltz from Sleeping Beauty (Composer: Pyotr Ilyich Tchaikovsky - Arranger: Markus Schenk) • March for the Turkish Ceremony (Composer: Jean-Baptiste Lully - Arranger: Markus Schenk) • Prelude (Composer: Marc-Antoine Charpentier - Arranger: Markus Schenk) • The Surprise Symphony (Composer: Joseph Haydn - Arranger: Markus Schenk) • Spring (Composer: Antonio Vivaldi - Arranger: Markus Schenk) • Waltz Op. 39 (Composer: Johannes Brahms - Arranger: Markus Schenk) • Alla Hornpipe (Composer: Georg Friedrich Händel - Arranger: Markus Schenk) • Symphony No. 40 (Composer: Wolfgang Amadeus Mozart - Arranger: Markus Schenk) • Minuet (Composer: Luigi Boccherini - Arranger: Markus Schenk) (kytary.cz)

Podobné produkty ako MS Look, Listen & Learn - Meet the Masters

MS Look, Listen & Learn - Meet the Masters

MS Look, Listen & Learn - Meet the Masters
Detail

Škola hry na altsaxofon Look, Listen & Learn – Meet the Masters je publikace doplňující řadu tří výukových sešitů Look, Listen & Learn, které seznamují pomocí písniček, hudebních hádanek a her začínající muzikanty se základy hry na hudební nástroje a prohlubují jejich chápání hudby. Konkrétně publikace Meet the Masters nabízí známé melodie v aranžích pro sólové hudební nástroje s klavírním doprovodem seřazené podle úrovně pokročilosti (od nejlehčí po nejtěžší). Dobře tak poslouží jako doplněk ke všem třem sešitům řady. Žáci se na stránkách seznámí s hudební historií a slavnými skladateli klasické hudby (Od Tielmana po Antonína Dvořáka). Součástí publikace je též přístup k online audio souborům, které obsahují nahrávky klavírních doprovodů k jednotlivým skladbám. Seznam skladeb: • Ode to Joy (Composer: Ludwig van Beethoven - Arranger: Markus Schenk) • O Haupt voll Blut und Wunden (Composer: Johann Sebastian Bach - Arranger: Markus Schenk) • Prince of Denmark’s March (Composer: Jeremiah Clarke - Arranger: Markus Schenk) • Moorish Dance (Composer: Tielman Susato - Arranger: Markus Schenk) • A lieta vita (Composer: Giovanni Giacomo Gastoldi - Arranger: Markus Schenk) • The Trout (Composer: Franz Schubert - Arranger: Markus Schenk) • Largo (Composer: Antonín Dvorák - Arranger: Markus Schenk) • Waltz from Sleeping Beauty (Composer: Pyotr Ilyich Tchaikovsky - Arranger: Markus Schenk) • March for the Turkish Ceremony (Composer: Jean-Baptiste Lully - Arranger: Markus Schenk) • Prelude (Composer: Marc-Antoine Charpentier - Arranger: Markus Schenk) • The Surprise Symphony (Composer: Joseph Haydn - Arranger: Markus Schenk) • Spring (Composer: Antonio Vivaldi - Arranger: Markus Schenk) • Waltz Op. 39 (Composer: Johannes Brahms - Arranger: Markus Schenk) • Alla Hornpipe (Composer: Georg Friedrich Händel - Arranger: Markus Schenk) • Symphony No. 40 (Composer: Wolfgang Amadeus Mozart - Arranger: Markus Schenk) • Minuet (Composer: Luigi Boccherini - Arranger: Markus Schenk) (kytary.cz)

Podobné produkty ako MS Look, Listen & Learn - Meet the Masters

MS Look, Listen & Learn - Meet the Masters

MS Look, Listen & Learn - Meet the Masters
Detail

Škola hry na trubku Look, Listen & Learn – Meet the Masters je publikace doplňující řadu tří výukových sešitů Look, Listen & Learn, které seznamují pomocí písniček, hudebních hádanek a her začínající muzikanty se základy hry na hudební nástroje a prohlubují jejich chápání hudby. Konkrétně publikace Meet the Masters nabízí známé melodie v aranžích pro sólové hudební nástroje s klavírním doprovodem seřazené podle úrovně pokročilosti (od nejlehčí po nejtěžší). Dobře tak poslouží jako doplněk ke všem třem sešitům řady. Žáci se na stránkách seznámí s hudební historií a slavnými skladateli klasické hudby (Od Tielmana po Antonína Dvořáka). Součástí publikace je též přístup k online audio souborům, které obsahují nahrávky klavírních doprovodů k jednotlivým skladbám. Seznam skladeb: • Ode to Joy (Composer: Ludwig van Beethoven - Arranger: Markus Schenk) • O Haupt voll Blut und Wunden (Composer: Johann Sebastian Bach - Arranger: Markus Schenk) • Prince of Denmark’s March (Composer: Jeremiah Clarke - Arranger: Markus Schenk) • Moorish Dance (Composer: Tielman Susato - Arranger: Markus Schenk) • A lieta vita (Composer: Giovanni Giacomo Gastoldi - Arranger: Markus Schenk) • The Trout (Composer: Franz Schubert - Arranger: Markus Schenk) • Largo (Composer: Antonín Dvorák - Arranger: Markus Schenk) • Waltz from Sleeping Beauty (Composer: Pyotr Ilyich Tchaikovsky - Arranger: Markus Schenk) • March for the Turkish Ceremony (Composer: Jean-Baptiste Lully - Arranger: Markus Schenk) • Prelude (Composer: Marc-Antoine Charpentier - Arranger: Markus Schenk) • The Surprise Symphony (Composer: Joseph Haydn - Arranger: Markus Schenk) • Spring (Composer: Antonio Vivaldi - Arranger: Markus Schenk) • Waltz Op. 39 (Composer: Johannes Brahms - Arranger: Markus Schenk) • Alla Hornpipe (Composer: Georg Friedrich Händel - Arranger: Markus Schenk) • Symphony No. 40 (Composer: Wolfgang Amadeus Mozart - Arranger: Markus Schenk) • Minuet (Composer: Luigi Boccherini - Arranger: Markus Schenk) (kytary.cz)

Podobné produkty ako MS Look, Listen & Learn - Meet the Masters

Ninja Turtles Meet the turtles! - Fiona Davis

Ninja Turtles Meet the turtles! - Fiona Davis
Detail

Meet the Turtles is based on the new Teenage Mutant Ninja Turtles TV series and introduces everyone’s favourite mutant turtles, Leo, Mikey, Raph and Donnie. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Ninja Turtles Meet the turtles! - Fiona Davis

Dámská crossbody kabelka Meet & Match Ellis - červená

Dámská crossbody kabelka Meet & Match Ellis - červená
Detail

Elegantní dámská crossbody kabelka značky Meet & Match! Představujeme Vám dámskou crossbody kabelku značky Meet & Match, která zaujme svým elegantním tvarem. Kabelka se zapíná zipem a její vnitřní část je podšitá látkou. Vnitřní prostor kabelky je nedělený a uvnitř najdete jednu malou kapsičku na drobnosti. Součástí kabelky je nastavitelný popruh přes rameno. (kabelecky.cz)

Podobné produkty ako Dámská crossbody kabelka Meet & Match Ellis - červená

MS Look, Listen & Learn - Meet the Masters

MS Look, Listen & Learn - Meet the Masters
Detail

Škola hry na příčnou flétnu Look, Listen & Learn – Meet the Masters je publikace doplňující řadu tří výukových sešitů Look, Listen & Learn, které seznamují pomocí písniček, hudebních hádanek a her začínající muzikanty se základy hry na hudební nástroje a prohlubují jejich chápání hudby. Konkrétně publikace Meet the Masters nabízí známé melodie v aranžích pro sólové hudební nástroje s klavírním doprovodem seřazené podle úrovně pokročilosti (od nejlehčí po nejtěžší). Dobře tak poslouží jako doplněk ke všem třem sešitům řady. Žáci se na stránkách seznámí s hudební historií a slavnými skladateli klasické hudby (Od Tielmana po Antonína Dvořáka). Součástí publikace je též přístup k online audio souborům, které obsahují nahrávky klavírních doprovodů k jednotlivým skladbám. Seznam skladeb: • Ode to Joy (Composer: Ludwig van Beethoven - Arranger: Markus Schenk) • O Haupt voll Blut und Wunden (Composer: Johann Sebastian Bach - Arranger: Markus Schenk) • Prince of Denmark’s March (Composer: Jeremiah Clarke - Arranger: Markus Schenk) • Moorish Dance (Composer: Tielman Susato - Arranger: Markus Schenk) • A lieta vita (Composer: Giovanni Giacomo Gastoldi - Arranger: Markus Schenk) • The Trout (Composer: Franz Schubert - Arranger: Markus Schenk) • Largo (Composer: Antonín Dvorák - Arranger: Markus Schenk) • Waltz from Sleeping Beauty (Composer: Pyotr Ilyich Tchaikovsky - Arranger: Markus Schenk) • March for the Turkish Ceremony (Composer: Jean-Baptiste Lully - Arranger: Markus Schenk) • Prelude (Composer: Marc-Antoine Charpentier - Arranger: Markus Schenk) • The Surprise Symphony (Composer: Joseph Haydn - Arranger: Markus Schenk) • Spring (Composer: Antonio Vivaldi - Arranger: Markus Schenk) • Waltz Op. 39 (Composer: Johannes Brahms - Arranger: Markus Schenk) • Alla Hornpipe (Composer: Georg Friedrich Händel - Arranger: Markus Schenk) • Symphony No. 40 (Composer: Wolfgang Amadeus Mozart - Arranger: Markus Schenk) • Minuet (Composer: Luigi Boccherini - Arranger: Markus Schenk) (kytary.cz)

Podobné produkty ako MS Look, Listen & Learn - Meet the Masters

MS Look, Listen & Learn - Meet the Masters

MS Look, Listen & Learn - Meet the Masters
Detail

Škola hry na klarinet Look, Listen & Learn – Meet the Masters je publikace doplňující řadu tří výukových sešitů Look, Listen & Learn, které seznamují pomocí písniček, hudebních hádanek a her začínající muzikanty se základy hry na hudební nástroje a prohlubují jejich chápání hudby. Konkrétně publikace Meet the Masters nabízí známé melodie v aranžích pro sólové hudební nástroje s klavírním doprovodem seřazené podle úrovně pokročilosti (od nejlehčí po nejtěžší). Dobře tak poslouží jako doplněk ke všem třem sešitům řady. Žáci se na stránkách seznámí s hudební historií a slavnými skladateli klasické hudby (Od Tielmana po Antonína Dvořáka). Součástí publikace je též přístup k online audio souborům, které obsahují nahrávky klavírních doprovodů k jednotlivým skladbám. Seznam skladeb: • Ode to Joy (Composer: Ludwig van Beethoven - Arranger: Markus Schenk) • O Haupt voll Blut und Wunden (Composer: Johann Sebastian Bach - Arranger: Markus Schenk) • Prince of Denmark’s March (Composer: Jeremiah Clarke - Arranger: Markus Schenk) • Moorish Dance (Composer: Tielman Susato - Arranger: Markus Schenk) • A lieta vita (Composer: Giovanni Giacomo Gastoldi - Arranger: Markus Schenk) • The Trout (Composer: Franz Schubert - Arranger: Markus Schenk) • Largo (Composer: Antonín Dvorák - Arranger: Markus Schenk) • Waltz from Sleeping Beauty (Composer: Pyotr Ilyich Tchaikovsky - Arranger: Markus Schenk) • March for the Turkish Ceremony (Composer: Jean-Baptiste Lully - Arranger: Markus Schenk) • Prelude (Composer: Marc-Antoine Charpentier - Arranger: Markus Schenk) • The Surprise Symphony (Composer: Joseph Haydn - Arranger: Markus Schenk) • Spring (Composer: Antonio Vivaldi - Arranger: Markus Schenk) • Waltz Op. 39 (Composer: Johannes Brahms - Arranger: Markus Schenk) • Alla Hornpipe (Composer: Georg Friedrich Händel - Arranger: Markus Schenk) • Symphony No. 40 (Composer: Wolfgang Amadeus Mozart - Arranger: Markus Schenk) • Minuet (Composer: Luigi Boccherini - Arranger: Markus Schenk) (kytary.cz)

Podobné produkty ako MS Look, Listen & Learn - Meet the Masters

MS Look, Listen & Learn - Meet the Masters

MS Look, Listen & Learn - Meet the Masters
Detail

Škola hry na lesní roh Look, Listen & Learn – Meet the Masters je publikace doplňující řadu tří výukových sešitů Look, Listen & Learn, které seznamují pomocí písniček, hudebních hádanek a her začínající muzikanty se základy hry na hudební nástroje a prohlubují jejich chápání hudby. Konkrétně publikace Meet the Masters nabízí známé melodie v aranžích pro sólové hudební nástroje s klavírním doprovodem seřazené podle úrovně pokročilosti (od nejlehčí po nejtěžší). Dobře tak poslouží jako doplněk ke všem třem sešitům řady. Žáci se na stránkách seznámí s hudební historií a slavnými skladateli klasické hudby (Od Tielmana po Antonína Dvořáka). Součástí publikace je též přístup k online audio souborům, které obsahují nahrávky klavírních doprovodů k jednotlivým skladbám. Seznam skladeb: • Ode to Joy (Composer: Ludwig van Beethoven - Arranger: Markus Schenk) • O Haupt voll Blut und Wunden (Composer: Johann Sebastian Bach - Arranger: Markus Schenk) • Prince of Denmark’s March (Composer: Jeremiah Clarke - Arranger: Markus Schenk) • Moorish Dance (Composer: Tielman Susato - Arranger: Markus Schenk) • A lieta vita (Composer: Giovanni Giacomo Gastoldi - Arranger: Markus Schenk) • The Trout (Composer: Franz Schubert - Arranger: Markus Schenk) • Largo (Composer: Antonín Dvorák - Arranger: Markus Schenk) • Waltz from Sleeping Beauty (Composer: Pyotr Ilyich Tchaikovsky - Arranger: Markus Schenk) • March for the Turkish Ceremony (Composer: Jean-Baptiste Lully - Arranger: Markus Schenk) • Prelude (Composer: Marc-Antoine Charpentier - Arranger: Markus Schenk) • The Surprise Symphony (Composer: Joseph Haydn - Arranger: Markus Schenk) • Spring (Composer: Antonio Vivaldi - Arranger: Markus Schenk) • Waltz Op. 39 (Composer: Johannes Brahms - Arranger: Markus Schenk) • Alla Hornpipe (Composer: Georg Friedrich Händel - Arranger: Markus Schenk) • Symphony No. 40 (Composer: Wolfgang Amadeus Mozart - Arranger: Markus Schenk) • Minuet (Composer: Luigi Boccherini - Arranger: Markus Schenk) (kytary.cz)

Podobné produkty ako MS Look, Listen & Learn - Meet the Masters

MS Look, Listen & Learn - Meet the Masters

MS Look, Listen & Learn - Meet the Masters
Detail

Škola hry na tenorsaxofon Look, Listen & Learn – Meet the Masters je publikace doplňující řadu tří výukových sešitů Look, Listen & Learn, které seznamují pomocí písniček, hudebních hádanek a her začínající muzikanty se základy hry na hudební nástroje a prohlubují jejich chápání hudby. Konkrétně publikace Meet the Masters nabízí známé melodie v aranžích pro sólové hudební nástroje s klavírním doprovodem seřazené podle úrovně pokročilosti (od nejlehčí po nejtěžší). Dobře tak poslouží jako doplněk ke všem třem sešitům řady. Žáci se na stránkách seznámí s hudební historií a slavnými skladateli klasické hudby (Od Tielmana po Antonína Dvořáka). Součástí publikace je též přístup k online audio souborům, které obsahují nahrávky klavírních doprovodů k jednotlivým skladbám. Seznam skladeb: • Ode to Joy (Composer: Ludwig van Beethoven - Arranger: Markus Schenk) • O Haupt voll Blut und Wunden (Composer: Johann Sebastian Bach - Arranger: Markus Schenk) • Prince of Denmark’s March (Composer: Jeremiah Clarke - Arranger: Markus Schenk) • Moorish Dance (Composer: Tielman Susato - Arranger: Markus Schenk) • A lieta vita (Composer: Giovanni Giacomo Gastoldi - Arranger: Markus Schenk) • The Trout (Composer: Franz Schubert - Arranger: Markus Schenk) • Largo (Composer: Antonín Dvorák - Arranger: Markus Schenk) • Waltz from Sleeping Beauty (Composer: Pyotr Ilyich Tchaikovsky - Arranger: Markus Schenk) • March for the Turkish Ceremony (Composer: Jean-Baptiste Lully - Arranger: Markus Schenk) • Prelude (Composer: Marc-Antoine Charpentier - Arranger: Markus Schenk) • The Surprise Symphony (Composer: Joseph Haydn - Arranger: Markus Schenk) • Spring (Composer: Antonio Vivaldi - Arranger: Markus Schenk) • Waltz Op. 39 (Composer: Johannes Brahms - Arranger: Markus Schenk) • Alla Hornpipe (Composer: Georg Friedrich Händel - Arranger: Markus Schenk) • Symphony No. 40 (Composer: Wolfgang Amadeus Mozart - Arranger: Markus Schenk) • Minuet (Composer: Luigi Boccherini - Arranger: Markus Schenk) (kytary.cz)

Podobné produkty ako MS Look, Listen & Learn - Meet the Masters

Logitech Meet up Expansion Mic., 989-000405

Logitech Meet up Expansion Mic., 989-000405
Detail

Rozšiřující mikrofon pro Logitech MeetUp poskytuje větší flexibilitu v konfiguracích skupinových místností. Protože se místnosti liší velikostí, vytvořili jsme rozšiřující mikrofon, který poskytuje další flexibilitu v různých konfiguracích místností. Expansion Mic rozšiřuje dosah mikrofonu Meetup na 5 metrů. Tlačítko ztlumení mikrofonu umožňuje osobám na vzdáleném konci stolu ztlumit hlasitý odposlech. Kontrolka ukazuje, když je mikrofon potlačen, je-li aktivní hovor a Bluetooth® bezdrátové párování. Technické parametry *Rozměry: 13,4 mm x 83 mm x 83 mm *Hmotnost: 302 g *Typ připojení: Plug-and-play *Typ mikrofonu: Mono, širokopásmový, potlačení šumu *Tlačítka: Ztlumení mikrofonu *Délka kabelu: 6 m (patro.cz)

Podobné produkty ako Logitech Meet up Expansion Mic., 989-000405

Johnson Jack: Meet The Moonlight - CD (4538661)

Johnson Jack: Meet The Moonlight - CD (4538661)
Detail

Hudební CD - Meet The Moonlight je osmé studiové album amerického hudebníka Jacka Johnsona z roku 2022. Meet The Moonlight je osmé studiové album amerického hudebníka Jacka Johnsona z roku 2022. Jack Hody Johnson je americký zpěvák-skladatel, filmař a bývalý profesionální surfař. Johnson je známý především pro svou práci v žánrech soft rock a akustický pop. Rok vydání : 2022 (8.album) Seznam stop CD Open Mind / 3AM Radio / Calm Down / One Step Ahead / Meet the Moonlight / Don't Look Now / Costume Party / I Tend To Digress / Windblown Eyes / Any Wonder (alza.cz)

Podobné produkty ako Johnson Jack: Meet The Moonlight - CD (4538661)

Replacements: Pleased To Meet Me - LP (0349784891)

Replacements: Pleased To Meet Me - LP (0349784891)
Detail

LP vinyl - Pleased to Meet Me je páté studiové album americké rockové skupiny The Replacements z roku 1987. Pleased to Meet Me je páté studiové album americké rockové skupiny The Replacements. Vydáno bylo v červnu roku 1987 společností Sire Records a jeho producentem byl Jim Dickinson. Jde o první album kapely vydané po odchodu kytaristy Boba Stinsona. Na albu se podílelo několik dalších hudebníků, mezi nimiž je například Alex Chilton, který hraje v písni "Can't Hardly Wait". Kampaní Start Your Ear Off Right vydavatelství Rhino tradičně vítá nový rok. V rámci aktivit pro rok 2020 jsou k dispozici vinylové reedice celé řady desek, které jsou z historického hledicka vnímány jako důležité až zásadní. Jedná se o alba skupin The Replacements, Deep Purple, Devo, Ramones, MC5, Bad Company, Sex Pistols, Uncle Tupelo nebo interpretů jako Van Morrison, Stevie Nicks, Waren Zevon či soundtrack k seríálu Twin Peaks. Pionýři alternativního rocku pocházejí z Minneapolis,... (alza.cz)

Podobné produkty ako Replacements: Pleased To Meet Me - LP (0349784891)

Johnson Jack: Meet The Moonlight - LP (4538663)

Johnson Jack: Meet The Moonlight - LP (4538663)
Detail

LP vinyl - Meet The Moonlight je osmé studiové album amerického hudebníka Jacka Johnsona z roku 2022. Meet The Moonlight je osmé studiové album amerického hudebníka Jacka Johnsona z roku 2022. Jack Hody Johnson je americký zpěvák-skladatel, filmař a bývalý profesionální surfař. Johnson je známý především pro svou práci v žánrech soft rock a akustický pop. Rok vydání : 2022 (8.album) Seznam stop LP Open Mind / 3AM Radio / Calm Down / One Step Ahead / Meet the Moonlight / Don't Look Now / Costume Party / I Tend To Digress / Windblown Eyes / Any Wonder (alza.cz)

Podobné produkty ako Johnson Jack: Meet The Moonlight - LP (4538663)
Komoda bílá MEET II, 197054 (beliani_197054), Bílá komoda NEWARK II, 188831 (beliani_188831), Danish Style Komoda Lender II., 91 cm, bílá (NT00887), Úložná komoda, bílá (242432), Bílá komoda WINCHESTER, 240144 (beliani_240144), Bílá komoda DONOVAN, 168648 (beliani_168648), Bílá komoda TORRANCE, 66128 (beliani_66128), Bílá komoda STAMFORD, 251916 (beliani_251916), Bílá komoda SHARON, 68661 (beliani_68661), Komoda bílá SALEM, 125668 (beliani_125668), Bílá komoda ADANTE, 187000 (beliani_187000), Komoda bílá WALPI, 251909 (beliani_251909), People who meet, meet again (978-80-87705-88-9), Bílá ocelová komoda WAKATIPU, 227615 (beliani_227615), Dřevěná komoda s 5 košíky bílá (240798), Dřevěná komoda se 4 košíky bílá (240797), Zásuvková komoda Bibi 3, bílá, 70 cm, Tempo Kondela Komoda Ruby bílá, 73 cm, Hnědá a bílá komoda MILO, 170088 (beliani_170088), Danish Style Komoda Tange II., 106 cm, černá (NT00876), Danish Style Komoda Morgen II., 120 cm, hnědá (NT00300), Danish Style Komoda Fray, 130 cm, bílá (NT00143), Bílá komoda s 5 zásuvkami LUCY, 253305 (beliani_253305), Danish Style Komoda Zina, 170 cm, bílá (NT00208), Komoda se 4 zásuvkami 60x30,5x71 cm bílá (242545), Danish Style Komoda Cali, 170 cm, bílá (NT00074), Danish Style Komoda Tange, 84 cm, bílá (NT00872), Danish Style Komoda Mett, 118 cm, bílá (NT00277), Bílá komoda se 4 zásuvkami LUCY, 253304 (beliani_253304), Danish Style Komoda Alia, 110 cm, bílá (NT01223)